A GDI üzlet építése, a szolgáltatás ajánlása. Érdekldk megtalálása valamilyen módszerrel

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A GDI üzlet építése, a szolgáltatás ajánlása. Érdekldk megtalálása valamilyen módszerrel"

Átírás

1 A GDI üzlet építése, a szolgáltatás ajánlása Érdekldk megtalálása valamilyen módszerrel Érdekldés-felmér levelek azaz, -ek kiküldése Ha van valamilyen cím-listád, akiket megkereshetsz egy ajánlattal, akkor ez egy hatékony módszer lesz a Számodra. Ezt a levelet soha ne.ws vég címrl küldd ki! (Soha nem lehet tudni, ki veszi esetleg rossz néven.) Inkább hozz létre erre a célra egy ingyenes címet! Hirdetések feladása Legyél kreatív, ne olyan hirdetéseket írj, mint a többiek Hirdetés egy látogatott weblapon Ne költs rá, inkább keress valamilyen módot, hogy egy adott weblapon hirdethess. A legjobb, ha találsz egy weblap-tulajdonost, akinek van látogatott weblapja, és - belépve - a saját üzlete nevében hirdet a saját weblapján. Internetes ismerkedési módszerek, közösségi oldalak, fórumok, stb. Nagyon sok egyéb módszerrel is tudsz látogatókat, érdekldket hozni a Bemutatóoldaladra. Legyél kreatív! Emberek jelentkeznek az ajánlatra (Érdekldk) (Vagy saját maguk kitöltik a Bemutatóoldalad alján a további információt kér rlapot, vagy válaszolnak és Te írod be az adataikat a Bemutatóoldalad rlapján. Innen kezdve automatikusan kapják a Bemutatórendszer 8 levelét a Te nevedben.)

2 Vedd fel velük a kapcsolatot, írj nekik, mutatkozz be. Az üzletépítésed sikere nagyban múlik azon, hogy sikerül-e úgy bemutatkoznod, hogy elnyerd a bizalmukat. Senki nem csatlakozna egy olyan emberhez, akiben nem bízik, nem fogadna el - és nem tartana hitelesnek - információkat egy olyan dologról, amelyben nem bízik. A bizalom elnyeréséhez hatalmas segítség az Elismerések-oldal ( hiszen ott él embereket lát, akik névvel, fényképpel felvállalják ezt az üzletet (azaz biztosan nem átverés), sikeresek benne (azaz mködik az üzlet), aktívan dolgoznak benne (azaz megéri nekik ezzel foglalkozni), másokat is meg tudnak erre tanítani (hiszen így lettek sikeresek), és ha Te is fenn vagy az Elismerések-oldalon, akkor arra is kézzelfogható bizonyítékot nyújtasz Neki, hogy Hozzád érdemes lesz csatlakoznia, mert segíteni tudsz Neki, hogy is sikeres lehessen! (Ha még nem vagy fenn, tegyél meg mindent, hogy mielbb felkerülj! Ez egy nagyon nagy segítség lesz az üzletépítésedhez!) Fontos, hogy helyesírási hibáktól mentesen, tisztán fogalmazva írj. Ha kell, a sablonleveleid összeállításához kérj segítséget a szponzoraidtól! Néhány sablonlevél ajánlott tartalmát lentebb megtalálod, ezeken természetesen szabadon változtathatsz. 1. levél Örülök az érdekldésének! (Ezeket a leveleket már a.ws végzdés címedrl küldd ki!) Ez a levelezés tulajdonképpen a Bemutatórendszered automatikusan kiküldött leveleivel párhuzamosan történik. (Lehet, hogy az automatikus leveleket blokkolja az Érdekld spam-szrje, így számára lehet, hogy az egyetlen kapcsolat Feléd az Általad írt leveled...) Ha csak lehet, Skype-on, telefonon felvenni vele a kapcsolatot! Ha érdekldik (1 nap múlva) Ha nem kapsz választ 2.1 levél Gratulálok a döntéséhez! 2.2 levél Az az igazság, hogy...

3 Ha válaszol Ha mégsem válaszol Ha még mindig nem válaszol regisztráció 3. levél Érdekldés 3. levél Érdekldés 4. levél Sajnálom, hogy 4. levél Sajnálom, hogy ROSSZ döntést hozott! ROSSZ döntést hozott! Elindítás: Beszéljünk vele a START-oldal fontosságáról, az üzlet komolyságáról, nagyságáról, a kitartás fontosságáról, arról, hogy a START-oldal információi mennyire hasznosak lesznek a Számára. Nem csak az elindulásához talál meg rajta minden információt, de is majd ezzel a START-oldallal fogja tudni elindítani a leend Üzlettársait. (Ennek a webcíme: A Bemutatóoldala linkjeinek elkészítése (a START-oldalon szerepl instrukciók szerint) A közös munka megszervezése: megbeszélni, hogy milyen kapcsolattartással, milyen idbeosztással tudja végezni, mennyit szeretne vele keresni, mit kell ehhez komolyan vennie. Ha valahol elakad, azonnal szóljon, ha valami új dolgot akar kipróbálni az üzletépítésben, kérje ki a szponzorai véleményét. Sablonlevelek (Ezeket egy sikeres üzlettársunk állította össze. Nem kell ezekhez ragaszkodnod, de kiindulásként jó szolgálatot tehet. Ha az egyes leveleket - vagy azok egyes részeit - még jobbra tudod formálni, annak örülünk!)

4 1. számú sablonlevél Örülök az érdekldésének! Kedves...! Örülök az érdekldésének! Elre szeretném bocsátani, hogy ajánlatom mögött komoly, hosszú távú, nagy lehetségeket rejt munkáról van szó, mely talán egész életét pozitívan befolyásolhatja. Érdemes tehát nagyon komolyan venni, ill. csak akkor belekezdeni, ha ilyen munkára vágyik. Végezheti munka melletti kiegészít tevékenységként is, de több munkatársunk választotta már ilyen kezdés után késbb a GDI üzletet f tevékenységévé. Mindenekeltt érdemes rászánnia az idt és megnéznie ezt a filmet: A munka egyszer, könnyen megtanulható. Nem az azonnali meggazdagodásról szól (az olyanoknak soha ne dljön be!), de következetes, pontos munkával egy Életre szólóan biztosíthatja vele jövjét, akár anyagi függetlenséget elérve, függetlenül attól, hogy épp milyen irányba tartanak a gazdasági folyamatok. Szélessávú internet kapcsolat alapfeltétel, minden más eszköz biztosított, magas színvonalon. Iskolai végzettség nem szükséges hozzá, de bizonyos szint tudást, gyakorlatot természetesen igényel, ez mind menet közben elsajátítható. Skype vagy MSN kapcsolat, internetes hangkapcsolat alapveten megkönnyíti a tanítási, segítési munkánkat. Ennek megteremtésében is tudunk segíteni, ha szükséges. A csatlakozáshoz dombornyomott /internetes bankkártya szükséges, mely, ha nem lenne, számlavezet bankjától lehet kérni. Érdemes körülnézni, mert az ingyenes bankkártyacserétl a több ezer Ft közötti cseréig terjed a bankok ajánlata. (Ha kéri, ebben is tudunk tanácsot adni.) Várható jövedelem: személyenként roppant nagy a különbség, csak az eredmény után kapunk jutalékot ($-ban), kisebb összeg kezdés után, automatikus, folyamatos növekedéssel. Munkánk nem a többi hasonlóhoz mérhet "idénymunka", csoportunk már több mint tíz éve dolgozik, ami nagyon ritka ezen a pályán! Keressen bizalommal! Alapvet érdekem, hogy csak szinte válaszokat adjak Önnek! Ha Önt mégsem érdekelné ajánlatom, kérem, továbbítsa olyanoknak, akiken segíteni szeretne; - késbb hálásak lesznek Önnek! Üdvözlettel: Munkatársaink által használt segédleteink: Gyakori kérdések gyjteménye regisztrációs segédlet Ui.: Kérem, vegye nagyon komolyan ajánlatunkat, mert ez tényleg komoly lehetség, amely akár egész életét kedvezen befolyásolhatja.

5 Könnyen megtanulható, de következetes, kitartó munkát kíván, különösen az els idszakban. Mindebben maximális segítségnyújtásra számíthat részünkrl, s azt elfogadva nem fogja megbánni a csatlakozást. Mindenképpen javaslom a 7 napos ingyenes próba lehetségének kihasználását, mert sok fontos információhoz csak így tud hozzáférni!

6 2.1 számú sablonlevél Gratulálok a döntéséhez! Gratulálok a döntéséhez! Köszönöm jelentkezését, biztosíthatom, hogy helyesen döntött, amikor elfogadta ajánlatunk megismerését. Most megküldöm Önnek bemutatóink els és második részét, kérem, szíveskedjen a linkekre kattintani: 1. rész: 2. rész: Szeretném kiemelni rendszerünk szerintem egyik legfontosabb jellemzjét: Pár hónapos - viszonylag intenzív - munkával kialakíthatunk egy olyan hálózatot, melyet a késbbiekben csak karbantartanunk kell ahhoz, hogy életre szóló (örökölhet) jövedelmet teremtsünk magunknak. Örülnék, ha a jó kapcsolattartás érdekében megadna valamilyen közvetlenebb elérhetséget is: Skype, telefon,... Keressen kérdéseivel, mivel úgy gondolom, az eddig megküldött anyagokból már rájött, hogy ez tényleg valós, nagy formátumú, hosszú távú, de könnyen végezhet jövedelmez munkalehetség! Keressen bizalommal, magam és munkatársaim nagyon szívesen segítünk s z i n t e válaszokkal az értelmezésben ugyanúgy, mint a késbbi közös munkában! "A legjobb dolog az MLM-ben az, hogy másoknak segíthetünk, és ezzel pénzt keresünk, miközben ráadásul még jól is érezzük magunkat." Üdvözlettel: Munkatársaink által használt segédleteink: Gyakori kérdések gyjteménye regisztrációs segédlet Ui.: Kérem, vegye nagyon komolyan ajánlatunkat, mert ez tényleg komoly, nagy formátumú, hosszú távú lehetség, amely akár egész életét kedvezen befolyásolhatja. Könnyen megtanulható, de következetes, kitartó munkát kíván, különösen az els idszakban. Mindebben maximális segítségnyújtásra számíthat részünkrl, s azt elfogadva nem fogja megbánni a csatlakozást. Mindenképpen javaslom a 7 napos ingyenes próba lehetségének kihasználását, mert sok fontos információhoz csak így tud hozzáférni! Keressen, hogy segíthessek!

7 2.2 számú sablonlevél Az az igazság, hogy... Kedves...! Sok "kiváló" megoldást kínálnak Önnek az internet világában a villámgyors, befektetés és munka nélküli meggazdagodásról! Lehet, hogy ezt kell választani! Némi szerencsével ez megvalósulhat, de lehet, hogy a lottó sem rossz befektetés! Tzsdézhet, kaszinózhat is, a mai világ ezt mind kínálja számunkra, st, lépten-nyomon a reklámjaikba botlunk! Ha mégsem sikerülne? Ott lesz biztos megoldásként az állami vagy magánnyugdíjrendszer, s ha az sem, majd gyermekeink biztosítanak nekünk kimagasló, csaknem luxus megélhetést! Így hát semmi gond, kiválóan megoldottuk egész életünket! Ha komolyan ezt gondolja, ne olvasson tovább. Mi kénytelenek vagyunk mindkét lábbal a földön járni, a realitásoknál maradni ajánlatunkkal! Ébredjen fel! Talán még nem kés rájönni, hogy az elbbieket csak álmodhatta! Mi azzal sajnos nem tudunk szolgálni, az a mesék világa... A GDI ajánlata: következetes, pontos munka melletti, a munka mennyisége és eredménye arányában nagyon magas elérhet jövedelem, idkorlátok és a függetlenség feladása nélkül. Ennek elérését a rendszerbe épített rendkívül hatékony segít program biztosítja, ha dolgozni vágyó munkatárs csatlakozik hozzánk. Következetes, pontos, kitartó munkával azonban rövid idn belül beinduló, ütemesen növekv, biztos jövedelmet kínálunk ÉLETRE SZÓLÓAN, s instrukcióinkat megtartva nem érheti csalódás. Nem kell ugyan befektetnie, de dolgozni itt is lelkiismeretesen kell, - igaz saját lehetsége, idbeosztása szerint, az elvárt jövedelemnek megfelelen! A szükséges munkaid? Attól függ, hogy "csak" átlagosan jó jövedelmet akar, vagy tényleg meggazdagodni kíván. Mindkettre lehetsége van! Ezért kérem Öntl, hogy - saját érdekében - ne dobja ajánlatunkat a bven áradó sok felesleges információval együtt a kukába, - fontolja meg alaposan, díjmentesen ki is próbálhatja a gyakorlatban is! Nem problémamentes feladat (mivel emberekkel dolgozunk), de fegyelmezett, kitartással végzett munkával biztos a siker! Ha ezt el tudja fogadni; sikeres csapatunkban a helye, örömmel várunk minden hasonló munkatársat! A gyakorlatban dolgozó munkatársként szintén javaslom az ajánlat elfogadását, külön felhívom figyelmét a 7 napos ingyenes, kockázatmentes kipróbálási lehetség igénybevételére! E kevés információn kívül természetesen több, a gyakorlati munkából merített tapasztalataimmal is szívesen állok rendelkezésére, amennyiben komolyan érdekli ajánlatunk. Megkönnyítené a megismerés folyamatát, ha ezt egy -ben igényelné, illetve egyéb személyesebb kapcsolatteremtési lehetséget szíveskedne biztosítani számomra. (Skype, MSN, telefon,...) Természetesen külön igény nélkül is több hasznos információval látja el a továbbiakban automata bemutató rendszerünk, a nevemben írt -ekben. Levelem végén található magyar nyelv regisztrációs segédlet is, de személyes segítségnyújtással is rendelkezésére állunk. Forduljon hozzám bizalommal, szinte válaszokkal fogom segíteni döntését! Ne feledje! Ez N E M a "Kész átverés show!

8 Üdvözlettel: Regisztrációs segédlet: - A regisztrációs oldalak kitöltéséhez útmutató Természetesen a regisztrációhoz ezen túlmen segítséggel is állok rendelkezésre, - keressen! "Ha még mindig az állásodtól várod, hogy hosszú távú anyagi biztonságot adjon neked, akkor azt tanácsolom, hogy sürgsen ébredj fel, és hörpints fel egy jó ers feketét, vagy igyál néhány doboz Red Bullt. Mindegy, milyen területen dolgozol, sehol nincs már munkahelyi biztonság. Minél hamarabb felismered ezt, és minél hamarabb elkezdesz tenni valamit azért, hogy megteremtsd a régi jó munkahelyi biztonságot", annál többre fogod vinni az életben. Ráadásul mindenhol azt tapasztalod, hogy a kormány eladósodott. Így nem is várhatod el a kormánytól, hogy gondoskodjon rólad. Most, hogy eléggé lehangoltalak, hadd próbáljalak meg motiválttá tenni, hogyan vedd komolyan MLM-es üzleted. Olyan komolyan vedd az MLM-es vállalkozásod, mintha az egész életed függne tle! Nos, az anyagi biztonságod valóban függhet tle. Ne várj, amíg elveszíted az állásodat, vagy rült nagy szükséged lesz a pénzre. Ez nem lenne túl okos lépés. A legjobb akkor építeni az MLM-es vállalkozásod, amikor a dolgok jól mennek, ki tudod fizetni a számláidat, megengedheted magadnak, hogy nyaralni járj, és jól érzed magad, stb. Hidd el nekem, sokkal könnyebb akkor MLM-ezni, amikor a dolgok jól mennek. Amikor az emberek olyasmiket mondanak, hogy Nem tudom, hogy kell szponzorálni", igazából azt mondják, hogy nem hajlandóak azon gondolkodni, hogy kitalálják, hogy milyen fajta szponzorálással tudnának maguknak is pénzt keresni. Mindenkinek van valamilyen fajta tehetsége, amellyel jobbá teheti az életét. Néha csak annyit kellene tennünk, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, és kitaláljuk, hogy mi mködne a mi esetünkben. Építsd most MLM-es vállalkozásod, hogy kézbe tudd venni pénzügyi jövdet! Ne halogasd, hanem cselekedj azonnal! (Denis Waitley) Kérem, ha bármilyen kérdése, felvetése, problémája adódik, bizalommal forduljon hozzám szinte válaszért! Esetleg, ha nem nyerte el tetszését ajánlatunk, vagy más ok miatt nem érdekli, kérem, szíveskedjen jelezni felém, hogy azokkal a tájékoztatókkal se raboljam az idejét. (Biztos vagyok benne, hogy ez esetben nem nézett még bele eléggé, de nem akarok Ön helyett dönteni az Ön életminségérl.)

9 3. számú sablonlevél Érdekldés Kedves! Az Ön hozzájárulásával megküldtem ajánlatomat, melyben tájékoztattam az internetes munka lehetségérl. A mai napig nem kaptam választ, elképzelhet, hogy még nem olvasta át, vagy szeretné jobban áttanulmányozni az általam küldött anyagot. Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy kérdései merülnének fel, szívesen segítek és válaszolok Skype-on, hiszen él szóban könnyebben meg tudjuk beszélni. Várom visszajelzését. További szép napot kívánok! Üdvözlettel:

10 4. számú sablonlevél Sajnálom, hogy ROSSZ döntést hozott! Kedves! Sajnálom döntését! Olyan lehetséget, amely független a gazdaság helyzetétl, ami hosszú távú, dollárban elszámolt, tulajdon-alapú jövedelemlehetséget kínál, ami sokéves tapasztalatokkal, régóta stabilan mköd üzleti koncepcióval, legálisan keletkezik, ami több mint egy évtizede biztosítja stabilan jövedelmünket - ilyent kevesen ajánlanak manapság. Biztosan alapos oka volt ezt elutasítani! Sajnálom, hogy elutasította ajánlatunkat, a gyakorlati munka ismeretében meggyzdéssel állítom: ROSSZ döntést hozott! Lehet, hogy élete nagy lehetsége mellett ment el? Természetesen respektálom elhatározását, a rendelkezésemre álló adatait törlöm számítógépembl, de készséggel állok rendelkezésére, ha megváltozna döntése! Szerencsét és sikert kívánok Önnek más munkaterületen. Az emberek néha belebotlanak az igazságba, de legtöbbször feltápászkodnak, kikerülik, s továbbmennek! (Winston Churchill után szabadon) Üdvözlettel: Ui: Elfordulhat, hogy központi automatánk a továbbiakban is küld Önnek - a nevemben - emlékeztet információkat, ezekhez nekem nincs hozzáférésem, ha zavarja Önt, le tud iratkozni róla. Ha mégis szeretné kipróbálni 7 napos ingyenes és kockázatmentes regisztrációs lehetségünket (amit mindenképpen ajánlok), a regisztrációhoz szükséges segédletet itt találja: - A regisztrációs oldalak kitöltéséhez útmutató

11 Sablonlevél Automata központunk értesített! Üdvözlöm! Automata bemutató központunk értesített arról, hogy Ön további információkat kért az általunk kínált együttmködési lehetségrl. Ennek keretében 8 db -t fog kapni a következ 30 nap során. Köszönöm jelentkezését! Szeretném felajánlani, hogy a GDI Inc. network marketing munkájának megismeréséhez mindenben rendelkezésére állok segítségemmel. Mivel több módon is ajánlom a potenciális érdekldknek a GDI bemutatását, nem tudhatom, hogy Önnek jelenleg milyen anyagaink állnak rendelkezésére, ezért a biztonság okáért levelem végére bemásolom egyik bemutatkozó levelünket, melyben megtalálja a bemutatók linkjeit is. Ezekre kattintva, különösen a második rész anyagát ajánlom figyelmébe, a lényeges információk ebben találhatók; - érdemes nagyon figyelmesen megnézni, mert tényleg rendkívüli ajánlatot tartalmaz. A napi gyakorlatból merítve elmondhatom, hogy munkánk nagyon egyszer, könnyen tanulható, csak internetes kapcsolatra korlátozott korrekt, intelligens munka. Feladatunk: A GDI domain-csomagjának lehet legszélesebb körben való bemutatása, reklámozása a hálózat által javasolt kidolgozott és bevált módszerekkel, és a rendelkezésünkre bocsátott fejlett informatikai eszközökkel - s ez különösebb elképzettség nélkül bárki által megtanulható. Kérem, ha átnézte anyagainkat, szíveskedjen keresni engem, hogy tovább segíthessem a megismerést, megértést! Elzetesen is sok sikert kívánok Önnek, bízom benne, hogy helyesen fog dönteni! Üdvözlettel:

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Pénzről lesz szó. Sok pénzről. Téged érdekel a pénz?

Pénzről lesz szó. Sok pénzről. Téged érdekel a pénz? Tárgy: Nem vagyok benne biztos [SPEC1], hogy sikerült... Pénzről lesz szó. Sok pénzről. Téged érdekel a pénz? Kedves [SPEC1]! "Szerinted más lenne az életed, ha a jelenlegi jövedelmeid felett havi 100.000

Részletesebben

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni.

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Tárgy: Még én sem gondoltam, hogy ennyire jól működik [SPEC1]! Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Kedves [SPEC1]! Most egy valóban nagyszerű lehetőséggel tudsz megismerkedni. Először, amikor

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Legelőször keresd meg azt, aki meghívott ebbe a csoportba, és tőle kérj regisztrációs linket!!! A regisztrálás ne freemail vagy citromail címmel történjen, ha egy mód

Részletesebben

Biyovis Lakás Karrier

Biyovis Lakás Karrier Biyovis Lakás Karrier Egészséges Üzlet & Megtakarítás felsőfokon 21. századi megoldások a megtakarításban is Mi a Biyovis Holding? Egyedi termékskála - Több mint 16 év tapasztalat - Saját kutató - fejlesztői

Részletesebben

"Három dolog soha nem tér vissza: a kilőtt nyíl, a kimondott szó és az elszalasztott lehetőség."

Három dolog soha nem tér vissza: a kilőtt nyíl, a kimondott szó és az elszalasztott lehetőség. Tárgy: Van egy jó és egy rossz hírem! Melyikkel kezdjem [SPEC1]? Ez az üzlet egy gyorsvonat sebességével száguld az anyagi biztonságod, a szebb és jobb jövőd felé. Te pedig lekésed az indulást, csak azért,

Részletesebben

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 1 2011 NOVEMBER Tartalom Magyarországi rendezvény 3 ipad nyertesek 4 Top tippek 5 Novemberi Lojalitás Bónusz 6 3 Belso Piaci Bónusz Program 6 5 4 6 2 Rendezvény

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban?

70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban? 70 érdeklődőből 35 vevő Ráadásul egy 29.000 Ft értékű szolgáltatásnál? Hogyan működhet ez a Te nagykereskedésedben vagy gyártásodban? Jagodics Rita, NagykerMarketing Limitált eléréssel A száraz tényeknél

Részletesebben

Vásárok Fesztiválok. A Full csoport regisztráció előnyei. (További részletek a honlapunk Regisztrációk oldalán.)

Vásárok Fesztiválok. A Full csoport regisztráció előnyei. (További részletek a honlapunk Regisztrációk oldalán.) Vásárok Fesztiválok A Full csoport regisztráció előnyei - Nem kell órákat ülnie a számítógép előtt, hogy rendezvényeket keressen, - Rendszeresen tájékoztató hírleveleket kap a vásárokhoz, fesztiválokhoz,

Részletesebben

Meghívó nyílt napra. Kedves Meghívottam!

Meghívó nyílt napra. Kedves Meghívottam! Kedves Meghívottam! Meghívó nyílt napra Szeretettel meghívunk egy olyan nyílt napra, ahol a jövő biztosítékáról lesz szó, az ARANYRÓL. Gondoskodás önmagunkról, gyermekeinkről, a jövőről. Azért küldünk

Részletesebben

Ha még ebbe se mersz belevágni, akkor semmi másba ne kezdj bele!

Ha még ebbe se mersz belevágni, akkor semmi másba ne kezdj bele! Tárgy: Megkaptad a tegnapelőtti levelemet [SPEC1]? Ha még ebbe se mersz belevágni, akkor semmi másba ne kezdj bele! Kedves [SPEC1]! Az utóbbi napokban több olyan visszajelzést is kaptam, amiből az derült

Részletesebben

APRÓHIRDETÉS felsőfokon!

APRÓHIRDETÉS felsőfokon! Tisztelt Jövőbeni Megbízó Partnerem! Szeretném megköszönni, hogy érdeklődést mutat szolgáltatásom iránt. Gondolom Ön is tapasztalta, hogy az interneten jelenleg átláthatatlan mennyiségű hirdetési oldal

Részletesebben

MEGHÍVÓ Summer Opening Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda. Kedves Ügyfelek és Barátok!

MEGHÍVÓ Summer Opening Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda. Kedves Ügyfelek és Barátok! MEGHÍVÓ Summer Opening Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda Kedves Ügyfelek és Barátok! Szeretettel meghívunk minden érdeklödöt a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda Summer Opening összejövetelére. Idöpont: 2015 június

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik!

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik! w w w.family-business.hu CSALÁDI MOBIL A FAMILY TŐL Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Ne csak lıj, célozz is!

Ne csak lıj, célozz is! Ne csak lıj, célozz is! Manapság egymást érik a különbözı cikkek és tanulmányok a válságkezeléssel kapcsolatosan. Én igazán akkor beszélek válságról, ha az a saját fejünkben/lelkünkben is kialakul. Mindaddig

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció Revision 2010.04.14 Szentesi János 2010.07.09 Szentesi János Tartalomjegyzék FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV... 1 DPD ELEKTRONIKUS REGISZTRÁCIÓ... 1 TISZTELT

Részletesebben

Kedves Olvasó! Kívánom Önöknek, hogy érték- és kapcsolatteremtő, ismeretközvetítő kiadványainkat hatékonyan hasznosítsák munkájukban!

Kedves Olvasó! Kívánom Önöknek, hogy érték- és kapcsolatteremtő, ismeretközvetítő kiadványainkat hatékonyan hasznosítsák munkájukban! 1 3 Kedves Olvasó! 2007-ben a Mobilitás Országos I úsági Szolgálat megváltozott intézményi struktúrában új feladatokkal és célkitűzésekkel kezdte meg a működését. 3 évet felölelő fő törekvése az volt,

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

AZ ONLINE NYELVTANULÁS, AVAGY HOGYAN HASZNÁLJUK KI MAXIMÁLISAN AZ INTERNET ADTA LEHETŐSÉGEKET

AZ ONLINE NYELVTANULÁS, AVAGY HOGYAN HASZNÁLJUK KI MAXIMÁLISAN AZ INTERNET ADTA LEHETŐSÉGEKET AZ ONLINE NYELVTANULÁS, AVAGY HOGYAN HASZNÁLJUK KI MAXIMÁLISAN AZ INTERNET ADTA LEHETŐSÉGEKET Mi az az ONLINE nyelvtanulás? Az ONLINE nyelvtanulás nem más, mint amikor a tanárral (és esetleg a tanulótársakkal)

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók:

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók: Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A Jogi nyilatkozat, az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat valamint a Szállítási, átvételi és fizetési feltételek minden pontja a narancsborstop.hu weboldal Általános

Részletesebben

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez

Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez Gyorstippek a Webgalamb 4 szoftverhez 1/25 Tartalom 1. Személyre szabott feliratkozói oldal. 2. Órára beállítható levélküldés. 3. Visszaolvasható levelek. 4. Automata feliratkozó oldal és QR kód. 5. Automata

Részletesebben

A BIZOTTSÁG JELENTÉSE. Tizenharmadik jelentés az euróövezet jövőbeli bővítésének gyakorlati előkészületeiről. {SWD(2013) 491 final}

A BIZOTTSÁG JELENTÉSE. Tizenharmadik jelentés az euróövezet jövőbeli bővítésének gyakorlati előkészületeiről. {SWD(2013) 491 final} EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2013.12.3. COM(2013) 855 final A BIZOTTSÁG JELENTÉSE Tizenharmadik jelentés az euróövezet jövőbeli bővítésének gyakorlati előkészületeiről {SWD(2013) 491 final} HU HU A BIZOTTSÁG

Részletesebben

Mielőtt befektetne. Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő.

Mielőtt befektetne. Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő. Mielőtt befektetne Egy kecsegtető befektetési ajánlat nem mindig kifizetődő. Tanulmányozza át tájékoztató füzetünket, készüljön fel körültekintően döntésére, mielőtt befektetne! BEFEKTETÉSEK 9 Milyen kérdésekben

Részletesebben

árubemutatók kockázatai

árubemutatók kockázatai Az árubemutatók kockázatai Ön is kapott már meghívót kellemes buszos utazásra ingyenebéddel egybekötve? Esetleg azzal hívták Önt telefonon, hogy nyert egy utazást? Sok esetben teljesen más a megkeresések

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ ÉS E-KÉRELEM BENYÚJTÁSÁHOZ Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai

Részletesebben

Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi!

Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi! Így költözz külföldre Csekklista Hogy ne maradjon ki semmi! Készítette: Votisky Petra expat-coach, pszichológus 1 Tartalom 6-12 hónappal a költözés előtt 5. oldal 4-6 hónappal a költözés előtt 8. oldal

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYV. A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYV. A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYVE JEGYZ KÖNYV A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l Készült: Szirák Község Önkormányzat hivatalos helységében

Részletesebben

regisztrációs segédlet

regisztrációs segédlet regisztrációs segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a SkyWay-be. Ajánlódtól kaptál egy linket, amely így néz ki: http://skyway.capital/?partner_id=xxxxxx

Részletesebben

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA!

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! OpenJobs Megoldások mindenkinek, aki munkatársat keres! KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS VÁLOGASSON A JELENTKEZŐK ÉS AZ

Részletesebben

Miért dolgozna éppen Dániában radiológusként? 5 érvünk is van rá:

Miért dolgozna éppen Dániában radiológusként? 5 érvünk is van rá: Miért dolgozna éppen Dániában radiológusként? 5 érvünk is van rá: 1. A munka és a magánélet egyensúlya Az infografika és a kreatív vizualitással bemutatott mutatók iránt érdeklődők kedvéért: http://www.oecdbetterlifeindex.org/topics/work-life-balance/

Részletesebben

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Minimális követelmények a K&H távbankár híradó megtekintéséhez Adobe Flash lejátszó Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval vagy túlzottan

Részletesebben

1. oldal, összesen: 29 oldal

1. oldal, összesen: 29 oldal 1. oldal, összesen: 29 oldal Bevezetõ AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ Program Az AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ egy olyan innovatív, professzionális nyomtatványkitöltõ és dokumentum-szerkesztõ program, mellyel

Részletesebben

Ezeket a hibákat végképp ne TE kövesd el!

Ezeket a hibákat végképp ne TE kövesd el! Ezeket a hibákat végképp ne TE kövesd el! A hibázást hagyd másra! Amit itt most összegyűjtöttem számodra, azok olyan apróságnak tűnő dolgok, melyek felelősek azért, hogy maximálisan elégedett legyél az

Részletesebben

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ OM azonosító: 201190 7632 Pécs, Melinda u. 23. Tel./fax: 72/410-596 email: postmaster@pjngszi.t-online.hu Kedves Érdeklődő! Ön a Pécsi

Részletesebben

Hogyan lehet a nappali tagozatos hallgatókat éjjel is tanítani?

Hogyan lehet a nappali tagozatos hallgatókat éjjel is tanítani? Hogyan lehet a nappali tagozatos hallgatókat éjjel is tanítani? Dr. Létray Zoltán Egyetemi docens EIK igazgató Széchenyi István Egyetem Az előadás tartalma: E-learning rendszer bevezetése a Széchenyi István

Részletesebben

Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Rendkívüli nyilvános ülés 2010. december 14.

Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Rendkívüli nyilvános ülés 2010. december 14. Taksony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Rendkívüli nyilvános ülés 2010. december 14. J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Képviselő-testületi ülésekről hangfelvétel készül. A napirendi pontok tárgyalásával

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

Kilencedik lecke A tudatos fogyasztó és jogai

Kilencedik lecke A tudatos fogyasztó és jogai Kilencedik lecke A tudatos fogyasztó és jogai Tanári útmutató A legtöbb ember azért nem kapja meg, amit akar, mert maga sem tudja, mit akar. A tudatos vásárlói magaviselet segít a megfelelő pénzügyi döntések

Részletesebben

Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata

Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata Admoreprofit programban elvégzendő munka folyamata Regisztráció, majd a bejelentkezés után naponta el kell végezni az alábbiakat. Ha ez nem történik meg az napra nem lesz jutalék elszámolás. 4 pontban

Részletesebben

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27.

ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. Budapest, 2014. január 27. ÉRJEN EL SEGÍTSÉGÜNKKEL TÖBB, MINT 200.000 POTENCIÁLIS ADÓ 1% FELAJÁNLÓT! MEGJELENÉS AZ ADÓ 1% KERESŐ PORTÁLON KIADVA: 2014. JANUÁR 27. 1. Mi a www.tetalap.hu címen elérhető

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ ÉS E-KÉRELEM BENYÚJTÁSÁHOZ Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése felhíváshoz Felhívás kódszáma: VP2-6.3.1-16 Verziószám: 0.1 2016. március 30. Tartalom

Részletesebben

Regió-portálok Magyarországon

Regió-portálok Magyarországon Regió-portálok Magyarországon Técsy Zoltán tanszéki mérnök Miskolci Egyetem, Földrajz-Környezettani Tanszék A tanulmány megjelenik a Szegedi Tudományegyetem Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszéke és

Részletesebben

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM!

KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! KÖNNYEN KI TUDOD MONDANI? NEM! A következő kérdőív azt méri fel, hogy mennyire tudsz másoknak nemet mondani, mennyire vagy képes kiállni a neked fontosnak tartott dolgok mellett akkor is, ha ez éppen mások

Részletesebben

TvNetTel Internet Kapcsolat Beállítása

TvNetTel Internet Kapcsolat Beállítása TvNetTel Internet Kapcsolat Beállítása A TvNetTel Kft internetes szolgáltatásának igénybevételéhez szükséges a hálózati csatlakozás beállítása a számítógépen vagy routeren. A beállításhoz szükség van a

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon

Egyedi megjelenési és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Gazdivonal közösségi portál Egyedi i és reklám / hirdetési lehet ségek a Gazdivonal.hu portálon Ár kialakítás Ár kialakítás VIP Ár kialakítás VIP+ El fizetés: * * * * 1 hónap * * * * 3 hónap * * * * 6

Részletesebben

Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni?

Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni? Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni? Hadd kezdjem egy statisztikával: Angliában jelenleg 8.4%-os a munkanélküliség (http://www.guardian.co.uk/business/2012/jan/18/unemployment-public-sectorstrikes).

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÁS DÍJMENTESEN TERJESZTHETŐ

ÖSSZEFOGLALÁS DÍJMENTESEN TERJESZTHETŐ ÖSSZEFOGLALÁS DÍJMENTESEN TERJESZTHETŐ Kasza Tamás: Ne Vetődj Árnyékra 6 napos lezárási program Kasza Tamás 2011. Minden jog fenntartva. Kizárólag a 6 napos program résztvevőinek. Mi működik, ami bonyolult,

Részletesebben

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android

A mobil alkalmazás. Felhasználói útmutató - Android Program megnevezése: Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 Pályázat címe: HUSK JOBs portal Közös munkaerő-piaci információs rendszer A vezeto partner: Centrum pokročilých

Részletesebben

Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában

Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában Kiss Krisztina: Közösségi tartalomszolgáltatás a Pécsi Tudományegyetem Benedek Ferenc Jogtudományi és Közgazdaságtudományi Szakkönyvtárában Az előadás röviden áttekinti a közösségi média elemeit, jellemzőit,

Részletesebben

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról Az Informatikai Igazgatóság minden aktív egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkező egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy

Részletesebben

Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett?

Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett? Add el Magad! Hogyan mutasd be cégedet pár szóban úgy, hogy izgalmat és érdeklődést kelts a szokásos álmos reakciók helyett? A Marketing Commando Minitréningje 2004-2006, Marketing Commando! www.marketingcommando.hu

Részletesebben

árubemutatók kockázatai

árubemutatók kockázatai Az árubemutatók kockázatai Tanulmányozza át tájékoztatónkat, hogy megtudhassa, mit tehet annak érdekében, hogy egy kellemesnek ígérkező előadás ne váljon egy költséges vásárlássá. ERRE FIGYELJEN! 15 Milyen

Részletesebben

Összekötői regisztráció

Összekötői regisztráció Összekötői regisztráció Összekötő bárki lehet, aki ismeretségi körének szeretne jobb állást találni, valamint így saját magának kiegészítő keresetet biztosítani. Regisztráció Kattintson a főoldalon található

Részletesebben

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni?

Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Minimális induló tőke, maximális haszonnal! Szeretne Ön rövidtávon havi, heti, akár napi 3000 $-t keresni? Gondolt már arra, hogy bizonytalannak tűnő jövőjét igazi gyémántokkal biztonságosabbá teheti?

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Használati útmutató kiajánlások fogadásához. 1. Értesülés kiajánlásról:

Használati útmutató kiajánlások fogadásához. 1. Értesülés kiajánlásról: Használati útmutató kiajánlások fogadásához 1. Értesülés kiajánlásról: A kiajánlásokat az Élelmiszerbanktól eddig is e-mailben kapták meg partnerszervezeteink, e tekintetben a rendszer bevezetésével nem

Részletesebben

Egy nagyon hatékony prezentáció!

Egy nagyon hatékony prezentáció! Egy nagyon hatékony prezentáció! Kedves munkatársam! Bizonyára te is hallottál már arról, hogy amikor egy érdeklődővel beszélsz és megmutatod, hogy mivel kereshet pénzt, akkor kérdéseket kell feltenni

Részletesebben

Szeretettel Hargitai Ágnes

Szeretettel Hargitai Ágnes Minden korszakunk lezárása egy számvetéssel ér véget. Bármilyen nehéz időszakot is éltünk meg, jól esik visszatekinteni az elmúlt pillanatokra, hiszen a nehézségek ellenére szebbé is tették életünket.

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ ÉS E-KÉRELEM BENYÚJTÁSÁHOZ Kertészet korszerűsítése Ültetvénytelepítés támogatása öntözés kialakításának lehetőségével felhíváshoz Felhívás kódszáma:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2011. február 15-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi ülésérıl. Az ülés helye: : Községháza (Bakonykúti, Szabadság u. 41.) Jelen vannak: Marics József Kasza Jánosné

Részletesebben

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék

A türelem dollárt terem! Pénz a neten. Tartalomjegyzék A türelem dollárt terem! Pénz a neten Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 Ami a befektetéshez kell... 3 A HYIP oldalak általános használata... 4 HYP fiók belső oldal... 5 Befektetés egy példával illusztrálva...

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

K&H e-bank. felhasználói kézikönyv. utolsó frissítés dátuma: 2016.04.28.

K&H e-bank. felhasználói kézikönyv. utolsó frissítés dátuma: 2016.04.28. K&H e-bank felhasználói kézikönyv utolsó frissítés dátuma: 2016.04.28. 1 Kedves Ügyfelünk! Köszöntjük Önt a K&H e-bank felhasználói között. Jelen felhasználói kézikönyvben röviden bemutatjuk a rendszer

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

Management & Controlling-Service Vezetési Tanácsadó Kft. Marketing mutatószámok. Prezentáció. Marketing hatékonyság. MCS Szakmai délután

Management & Controlling-Service Vezetési Tanácsadó Kft. Marketing mutatószámok. Prezentáció. Marketing hatékonyság. MCS Szakmai délután Management & Controlling-Service Vezetési Tanácsadó Kft. Marketing mutatószámok Marketing hatékonyság MCS Szakmai délután Prezentáció Budapest, 2008. november 4. MCS Management & Controlling-Service Vezetési

Részletesebben

3TG Brokers Számlanyitás

3TG Brokers Számlanyitás 3TG Brokers Számlanyitás - Metatrader 4 - 3TG Brokers Számlanyitás - Metatrader 4 - A 3TG Brokersnél mindenki megtalálja azt a számlát, ami leginkább megfelel kereskedési stílusának. Az alábbi segédletben

Részletesebben

Azon gondolkodsz, hogy elszöksz otthonról? Hívd fel a Kék Vonalat! Lehet, hogy van más megoldás is!

Azon gondolkodsz, hogy elszöksz otthonról? Hívd fel a Kék Vonalat! Lehet, hogy van más megoldás is! ELSZÖKTEM OTTHONRÓL Azon gondolkodsz, hogy elszöksz otthonról? Hívd fel a Kék Vonalat! Lehet, hogy van más megoldás is! 116 000 Ki akar elszökni otthonról? Ha már elszöktél otthonról? Legfontosabb a biztonságod!

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül

Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül www.helpynet.com Kérdésed van? Írj nekünk! info@helpynet.com Apple ID létrehozása bankkártya adatok nélkül Apple ID ahhoz szükséges, hogy bármilyen Apple készülékre appokat tudjunk letölteni, ez tulajdonképpen

Részletesebben

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola

Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola KÉPZÉSI TÁJÉKOZTATÓ OM azonosító: 201190 Felnőttképzési akkreditációs szám: 01056-2008 7632 Pécs, Melinda u. 23. Tel./fax: 72/410-596 email: miok@mail.datanet.hu

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a Tápiómenti Területfejlesztési Társulás 1998. december 10-én megtartott üléséről. Az ülés helye: Nagykáta Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (Nagykáta,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ikt.sz.:I/128-28/2013/1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vésztő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 19-én tartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza nagytanácskozó

Részletesebben

A tudás alapú társadalom iskolája

A tudás alapú társadalom iskolája Ollé János A tudás alapú társadalom iskolája A társadalom iskolája Az oktatásban csak nehezen lehet találni olyan életkori szakaszt, képzési területet, ahol ne lenne állandó kérdés a külvilághoz, környezethez

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT A hatályos magyar jogszabályok különös tekintettel a 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Info tv.) rendelkezései alapján Ön a HORVÁTH Faipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató

Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Citibank Online Internet Banking Használati útmutató Bevezető A Citibank Online Internet Banking segítségével a nap 24 órájában, biztonságosan intézheti pénzügyeit, hiszen számos banki szolgáltatás elérhető

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a RUN Motorsport Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.runmotorsport.com

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd.

Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd. Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd. Első lépés: Töltsd le a programot innen: http://download.vessoft.com/files/fyds/freeyoutubedownoad.exe

Részletesebben

Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai egészségbiztosítási kártyája?

Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai egészségbiztosítási kártyája? MEMO/11/406 Brüsszel, 2011. június 16. Egészség: Készülünk a nyaralásra mindig Önnél van az európai kártyája? Nyaralás: álljunk készen a váratlan helyzetekre! Utazást tervez az EU területén, Izlandra,

Részletesebben

ÚszókapuBolt.hu. Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is!

ÚszókapuBolt.hu. Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is! ÚszókapuBolt.hu Az ÚszókapuBolt -ban, a regisztráció után jelenik meg a kosár, de leadhatja rendelését telefonon is! Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Mindenekel tt szeretnénk sikerekben gazdag, eredményes, boldog új évet kívánni Önnek!

Mindenekel tt szeretnénk sikerekben gazdag, eredményes, boldog új évet kívánni Önnek! Kedves Olvasónk! Mindenekel tt szeretnénk sikerekben gazdag, eredményes, boldog új évet kívánni Önnek! Januárban a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH) egy témakörben vár projektötletet az el zetesen nyilvántartásba

Részletesebben

9 üzleti fogás. PLUSZ Gyakorlati Segédlet. a fogások. alkalmazásához. amivel megnöveled terméked vagy szolgáltatásod értékét a vásárlók szemében

9 üzleti fogás. PLUSZ Gyakorlati Segédlet. a fogások. alkalmazásához. amivel megnöveled terméked vagy szolgáltatásod értékét a vásárlók szemében PLUSZ Gyakorlati Segédlet a fogások! alkalmazásához 9 üzleti fogás amivel megnöveled terméked vagy szolgáltatásod értékét a vásárlók szemében Tanulmány + Gyakorlati Segédlet az OkosVállalkozás-tól www.okosvallalkozas.blog.hu

Részletesebben

AZ IPARI PARKOK EGYESÜLET szolgáltatási és támogatási rendszere

AZ IPARI PARKOK EGYESÜLET szolgáltatási és támogatási rendszere AZ IPARI PARKOK EGYESÜLET szolgáltatási és támogatási rendszere (Az IPE 1997. és 1999. évi rendes közgyléseinek állásfoglalásai szerint) 1. A szolgáltatási és támogatási rendszer továbbfejlesztésének indokoltsága

Részletesebben

Hogyan válasszunk rendszergazdát?

Hogyan válasszunk rendszergazdát? Hogyan válasszunk rendszergazdát? Milyen szempontok alapján hozzunk döntést, ha el akarjuk kerülni az esetleges buktatókat? Kiadás: 2012/02 Készítette: Tamás Bence, itvezeto.hu Copyright 2012 Tamás Bence

Részletesebben

BUSINESS MINŐSÉG KOMPROMISSZUKOK NÉLKÜL

BUSINESS MINŐSÉG KOMPROMISSZUKOK NÉLKÜL 2016 BUSINESS MINŐSÉG KOMPROMISSZUKOK NÉLKÜL A Business csomagok megalkotásakor nem akartuk feltalálni a spanyol viaszt, azokon a területeken, ahol milliárdos cégek már bizonyítottak. Az volt a cél, hogy

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam.

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan állítsam be az Outlook-ot ingyenes e-mail címhez? 10. lecke Hogyan állítsam be az Outlook-ot, ha

Részletesebben

15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ JOBCAPITAL

15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ JOBCAPITAL 2015 15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ JOBCAPITAL Álláskeresői e-book Álláskeresői e-book kiadványunkban hasznos tippeket adunk az álláskeresőknek, hogy sikeresek legyenek a keresésben és később

Részletesebben

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére Ez a Gyors útmutató az alábbiakban segít: 1. Regisztráció a CitiManager portálra a) Csak már meglévő online kivonatos kártyabirtokosok részére b) Csak papír alapú kivonatos kártyabirtokosok részére 2.

Részletesebben

Építész stúdiónk - GX Design Építész Stúdió Budapest - Építészmérnök tervező iroda

Építész stúdiónk - GX Design Építész Stúdió Budapest - Építészmérnök tervező iroda Építészeti tervezés, építész szakértés, építési műszaki ellenőrzés -Budapest. A Stúdió az építész tervezés mellett a képi, vizuális megjelenítés teljes eszköztárával szolgálja ki megrendelőinket Budapest

Részletesebben