A GDI üzlet építése, a szolgáltatás ajánlása. Érdekldk megtalálása valamilyen módszerrel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A GDI üzlet építése, a szolgáltatás ajánlása. Érdekldk megtalálása valamilyen módszerrel"

Átírás

1 A GDI üzlet építése, a szolgáltatás ajánlása Érdekldk megtalálása valamilyen módszerrel Érdekldés-felmér levelek azaz, -ek kiküldése Ha van valamilyen cím-listád, akiket megkereshetsz egy ajánlattal, akkor ez egy hatékony módszer lesz a Számodra. Ezt a levelet soha ne.ws vég címrl küldd ki! (Soha nem lehet tudni, ki veszi esetleg rossz néven.) Inkább hozz létre erre a célra egy ingyenes címet! Hirdetések feladása Legyél kreatív, ne olyan hirdetéseket írj, mint a többiek Hirdetés egy látogatott weblapon Ne költs rá, inkább keress valamilyen módot, hogy egy adott weblapon hirdethess. A legjobb, ha találsz egy weblap-tulajdonost, akinek van látogatott weblapja, és - belépve - a saját üzlete nevében hirdet a saját weblapján. Internetes ismerkedési módszerek, közösségi oldalak, fórumok, stb. Nagyon sok egyéb módszerrel is tudsz látogatókat, érdekldket hozni a Bemutatóoldaladra. Legyél kreatív! Emberek jelentkeznek az ajánlatra (Érdekldk) (Vagy saját maguk kitöltik a Bemutatóoldalad alján a további információt kér rlapot, vagy válaszolnak és Te írod be az adataikat a Bemutatóoldalad rlapján. Innen kezdve automatikusan kapják a Bemutatórendszer 8 levelét a Te nevedben.)

2 Vedd fel velük a kapcsolatot, írj nekik, mutatkozz be. Az üzletépítésed sikere nagyban múlik azon, hogy sikerül-e úgy bemutatkoznod, hogy elnyerd a bizalmukat. Senki nem csatlakozna egy olyan emberhez, akiben nem bízik, nem fogadna el - és nem tartana hitelesnek - információkat egy olyan dologról, amelyben nem bízik. A bizalom elnyeréséhez hatalmas segítség az Elismerések-oldal (www.netrend.ws/elismeresek?ref=felhasználónév) hiszen ott él embereket lát, akik névvel, fényképpel felvállalják ezt az üzletet (azaz biztosan nem átverés), sikeresek benne (azaz mködik az üzlet), aktívan dolgoznak benne (azaz megéri nekik ezzel foglalkozni), másokat is meg tudnak erre tanítani (hiszen így lettek sikeresek), és ha Te is fenn vagy az Elismerések-oldalon, akkor arra is kézzelfogható bizonyítékot nyújtasz Neki, hogy Hozzád érdemes lesz csatlakoznia, mert segíteni tudsz Neki, hogy is sikeres lehessen! (Ha még nem vagy fenn, tegyél meg mindent, hogy mielbb felkerülj! Ez egy nagyon nagy segítség lesz az üzletépítésedhez!) Fontos, hogy helyesírási hibáktól mentesen, tisztán fogalmazva írj. Ha kell, a sablonleveleid összeállításához kérj segítséget a szponzoraidtól! Néhány sablonlevél ajánlott tartalmát lentebb megtalálod, ezeken természetesen szabadon változtathatsz. 1. levél Örülök az érdekldésének! (Ezeket a leveleket már a.ws végzdés címedrl küldd ki!) Ez a levelezés tulajdonképpen a Bemutatórendszered automatikusan kiküldött leveleivel párhuzamosan történik. (Lehet, hogy az automatikus leveleket blokkolja az Érdekld spam-szrje, így számára lehet, hogy az egyetlen kapcsolat Feléd az Általad írt leveled...) Ha csak lehet, Skype-on, telefonon felvenni vele a kapcsolatot! Ha érdekldik (1 nap múlva) Ha nem kapsz választ 2.1 levél Gratulálok a döntéséhez! 2.2 levél Az az igazság, hogy...

3 Ha válaszol Ha mégsem válaszol Ha még mindig nem válaszol regisztráció 3. levél Érdekldés 3. levél Érdekldés 4. levél Sajnálom, hogy 4. levél Sajnálom, hogy ROSSZ döntést hozott! ROSSZ döntést hozott! Elindítás: Beszéljünk vele a START-oldal fontosságáról, az üzlet komolyságáról, nagyságáról, a kitartás fontosságáról, arról, hogy a START-oldal információi mennyire hasznosak lesznek a Számára. Nem csak az elindulásához talál meg rajta minden információt, de is majd ezzel a START-oldallal fogja tudni elindítani a leend Üzlettársait. (Ennek a webcíme: A Bemutatóoldala linkjeinek elkészítése (a START-oldalon szerepl instrukciók szerint) A közös munka megszervezése: megbeszélni, hogy milyen kapcsolattartással, milyen idbeosztással tudja végezni, mennyit szeretne vele keresni, mit kell ehhez komolyan vennie. Ha valahol elakad, azonnal szóljon, ha valami új dolgot akar kipróbálni az üzletépítésben, kérje ki a szponzorai véleményét. Sablonlevelek (Ezeket egy sikeres üzlettársunk állította össze. Nem kell ezekhez ragaszkodnod, de kiindulásként jó szolgálatot tehet. Ha az egyes leveleket - vagy azok egyes részeit - még jobbra tudod formálni, annak örülünk!)

4 1. számú sablonlevél Örülök az érdekldésének! Kedves...! Örülök az érdekldésének! Elre szeretném bocsátani, hogy ajánlatom mögött komoly, hosszú távú, nagy lehetségeket rejt munkáról van szó, mely talán egész életét pozitívan befolyásolhatja. Érdemes tehát nagyon komolyan venni, ill. csak akkor belekezdeni, ha ilyen munkára vágyik. Végezheti munka melletti kiegészít tevékenységként is, de több munkatársunk választotta már ilyen kezdés után késbb a GDI üzletet f tevékenységévé. Mindenekeltt érdemes rászánnia az idt és megnéznie ezt a filmet: A munka egyszer, könnyen megtanulható. Nem az azonnali meggazdagodásról szól (az olyanoknak soha ne dljön be!), de következetes, pontos munkával egy Életre szólóan biztosíthatja vele jövjét, akár anyagi függetlenséget elérve, függetlenül attól, hogy épp milyen irányba tartanak a gazdasági folyamatok. Szélessávú internet kapcsolat alapfeltétel, minden más eszköz biztosított, magas színvonalon. Iskolai végzettség nem szükséges hozzá, de bizonyos szint tudást, gyakorlatot természetesen igényel, ez mind menet közben elsajátítható. Skype vagy MSN kapcsolat, internetes hangkapcsolat alapveten megkönnyíti a tanítási, segítési munkánkat. Ennek megteremtésében is tudunk segíteni, ha szükséges. A csatlakozáshoz dombornyomott /internetes bankkártya szükséges, mely, ha nem lenne, számlavezet bankjától lehet kérni. Érdemes körülnézni, mert az ingyenes bankkártyacserétl a több ezer Ft közötti cseréig terjed a bankok ajánlata. (Ha kéri, ebben is tudunk tanácsot adni.) Várható jövedelem: személyenként roppant nagy a különbség, csak az eredmény után kapunk jutalékot ($-ban), kisebb összeg kezdés után, automatikus, folyamatos növekedéssel. Munkánk nem a többi hasonlóhoz mérhet "idénymunka", csoportunk már több mint tíz éve dolgozik, ami nagyon ritka ezen a pályán! Keressen bizalommal! Alapvet érdekem, hogy csak szinte válaszokat adjak Önnek! Ha Önt mégsem érdekelné ajánlatom, kérem, továbbítsa olyanoknak, akiken segíteni szeretne; - késbb hálásak lesznek Önnek! Üdvözlettel: Munkatársaink által használt segédleteink: Gyakori kérdések gyjteménye regisztrációs segédlet Ui.: Kérem, vegye nagyon komolyan ajánlatunkat, mert ez tényleg komoly lehetség, amely akár egész életét kedvezen befolyásolhatja.

5 Könnyen megtanulható, de következetes, kitartó munkát kíván, különösen az els idszakban. Mindebben maximális segítségnyújtásra számíthat részünkrl, s azt elfogadva nem fogja megbánni a csatlakozást. Mindenképpen javaslom a 7 napos ingyenes próba lehetségének kihasználását, mert sok fontos információhoz csak így tud hozzáférni!

6 2.1 számú sablonlevél Gratulálok a döntéséhez! Gratulálok a döntéséhez! Köszönöm jelentkezését, biztosíthatom, hogy helyesen döntött, amikor elfogadta ajánlatunk megismerését. Most megküldöm Önnek bemutatóink els és második részét, kérem, szíveskedjen a linkekre kattintani: 1. rész: 2. rész: Szeretném kiemelni rendszerünk szerintem egyik legfontosabb jellemzjét: Pár hónapos - viszonylag intenzív - munkával kialakíthatunk egy olyan hálózatot, melyet a késbbiekben csak karbantartanunk kell ahhoz, hogy életre szóló (örökölhet) jövedelmet teremtsünk magunknak. Örülnék, ha a jó kapcsolattartás érdekében megadna valamilyen közvetlenebb elérhetséget is: Skype, telefon,... Keressen kérdéseivel, mivel úgy gondolom, az eddig megküldött anyagokból már rájött, hogy ez tényleg valós, nagy formátumú, hosszú távú, de könnyen végezhet jövedelmez munkalehetség! Keressen bizalommal, magam és munkatársaim nagyon szívesen segítünk s z i n t e válaszokkal az értelmezésben ugyanúgy, mint a késbbi közös munkában! "A legjobb dolog az MLM-ben az, hogy másoknak segíthetünk, és ezzel pénzt keresünk, miközben ráadásul még jól is érezzük magunkat." Üdvözlettel: Munkatársaink által használt segédleteink: Gyakori kérdések gyjteménye regisztrációs segédlet Ui.: Kérem, vegye nagyon komolyan ajánlatunkat, mert ez tényleg komoly, nagy formátumú, hosszú távú lehetség, amely akár egész életét kedvezen befolyásolhatja. Könnyen megtanulható, de következetes, kitartó munkát kíván, különösen az els idszakban. Mindebben maximális segítségnyújtásra számíthat részünkrl, s azt elfogadva nem fogja megbánni a csatlakozást. Mindenképpen javaslom a 7 napos ingyenes próba lehetségének kihasználását, mert sok fontos információhoz csak így tud hozzáférni! Keressen, hogy segíthessek!

7 2.2 számú sablonlevél Az az igazság, hogy... Kedves...! Sok "kiváló" megoldást kínálnak Önnek az internet világában a villámgyors, befektetés és munka nélküli meggazdagodásról! Lehet, hogy ezt kell választani! Némi szerencsével ez megvalósulhat, de lehet, hogy a lottó sem rossz befektetés! Tzsdézhet, kaszinózhat is, a mai világ ezt mind kínálja számunkra, st, lépten-nyomon a reklámjaikba botlunk! Ha mégsem sikerülne? Ott lesz biztos megoldásként az állami vagy magánnyugdíjrendszer, s ha az sem, majd gyermekeink biztosítanak nekünk kimagasló, csaknem luxus megélhetést! Így hát semmi gond, kiválóan megoldottuk egész életünket! Ha komolyan ezt gondolja, ne olvasson tovább. Mi kénytelenek vagyunk mindkét lábbal a földön járni, a realitásoknál maradni ajánlatunkkal! Ébredjen fel! Talán még nem kés rájönni, hogy az elbbieket csak álmodhatta! Mi azzal sajnos nem tudunk szolgálni, az a mesék világa... A GDI ajánlata: következetes, pontos munka melletti, a munka mennyisége és eredménye arányában nagyon magas elérhet jövedelem, idkorlátok és a függetlenség feladása nélkül. Ennek elérését a rendszerbe épített rendkívül hatékony segít program biztosítja, ha dolgozni vágyó munkatárs csatlakozik hozzánk. Következetes, pontos, kitartó munkával azonban rövid idn belül beinduló, ütemesen növekv, biztos jövedelmet kínálunk ÉLETRE SZÓLÓAN, s instrukcióinkat megtartva nem érheti csalódás. Nem kell ugyan befektetnie, de dolgozni itt is lelkiismeretesen kell, - igaz saját lehetsége, idbeosztása szerint, az elvárt jövedelemnek megfelelen! A szükséges munkaid? Attól függ, hogy "csak" átlagosan jó jövedelmet akar, vagy tényleg meggazdagodni kíván. Mindkettre lehetsége van! Ezért kérem Öntl, hogy - saját érdekében - ne dobja ajánlatunkat a bven áradó sok felesleges információval együtt a kukába, - fontolja meg alaposan, díjmentesen ki is próbálhatja a gyakorlatban is! Nem problémamentes feladat (mivel emberekkel dolgozunk), de fegyelmezett, kitartással végzett munkával biztos a siker! Ha ezt el tudja fogadni; sikeres csapatunkban a helye, örömmel várunk minden hasonló munkatársat! A gyakorlatban dolgozó munkatársként szintén javaslom az ajánlat elfogadását, külön felhívom figyelmét a 7 napos ingyenes, kockázatmentes kipróbálási lehetség igénybevételére! E kevés információn kívül természetesen több, a gyakorlati munkából merített tapasztalataimmal is szívesen állok rendelkezésére, amennyiben komolyan érdekli ajánlatunk. Megkönnyítené a megismerés folyamatát, ha ezt egy -ben igényelné, illetve egyéb személyesebb kapcsolatteremtési lehetséget szíveskedne biztosítani számomra. (Skype, MSN, telefon,...) Természetesen külön igény nélkül is több hasznos információval látja el a továbbiakban automata bemutató rendszerünk, a nevemben írt -ekben. Levelem végén található magyar nyelv regisztrációs segédlet is, de személyes segítségnyújtással is rendelkezésére állunk. Forduljon hozzám bizalommal, szinte válaszokkal fogom segíteni döntését! Ne feledje! Ez N E M a "Kész átverés show!

8 Üdvözlettel: Regisztrációs segédlet: - A regisztrációs oldalak kitöltéséhez útmutató Természetesen a regisztrációhoz ezen túlmen segítséggel is állok rendelkezésre, - keressen! "Ha még mindig az állásodtól várod, hogy hosszú távú anyagi biztonságot adjon neked, akkor azt tanácsolom, hogy sürgsen ébredj fel, és hörpints fel egy jó ers feketét, vagy igyál néhány doboz Red Bullt. Mindegy, milyen területen dolgozol, sehol nincs már munkahelyi biztonság. Minél hamarabb felismered ezt, és minél hamarabb elkezdesz tenni valamit azért, hogy megteremtsd a régi jó munkahelyi biztonságot", annál többre fogod vinni az életben. Ráadásul mindenhol azt tapasztalod, hogy a kormány eladósodott. Így nem is várhatod el a kormánytól, hogy gondoskodjon rólad. Most, hogy eléggé lehangoltalak, hadd próbáljalak meg motiválttá tenni, hogyan vedd komolyan MLM-es üzleted. Olyan komolyan vedd az MLM-es vállalkozásod, mintha az egész életed függne tle! Nos, az anyagi biztonságod valóban függhet tle. Ne várj, amíg elveszíted az állásodat, vagy rült nagy szükséged lesz a pénzre. Ez nem lenne túl okos lépés. A legjobb akkor építeni az MLM-es vállalkozásod, amikor a dolgok jól mennek, ki tudod fizetni a számláidat, megengedheted magadnak, hogy nyaralni járj, és jól érzed magad, stb. Hidd el nekem, sokkal könnyebb akkor MLM-ezni, amikor a dolgok jól mennek. Amikor az emberek olyasmiket mondanak, hogy Nem tudom, hogy kell szponzorálni", igazából azt mondják, hogy nem hajlandóak azon gondolkodni, hogy kitalálják, hogy milyen fajta szponzorálással tudnának maguknak is pénzt keresni. Mindenkinek van valamilyen fajta tehetsége, amellyel jobbá teheti az életét. Néha csak annyit kellene tennünk, hogy kilépjünk a komfortzónánkból, és kitaláljuk, hogy mi mködne a mi esetünkben. Építsd most MLM-es vállalkozásod, hogy kézbe tudd venni pénzügyi jövdet! Ne halogasd, hanem cselekedj azonnal! (Denis Waitley) Kérem, ha bármilyen kérdése, felvetése, problémája adódik, bizalommal forduljon hozzám szinte válaszért! Esetleg, ha nem nyerte el tetszését ajánlatunk, vagy más ok miatt nem érdekli, kérem, szíveskedjen jelezni felém, hogy azokkal a tájékoztatókkal se raboljam az idejét. (Biztos vagyok benne, hogy ez esetben nem nézett még bele eléggé, de nem akarok Ön helyett dönteni az Ön életminségérl.)

9 3. számú sablonlevél Érdekldés Kedves! Az Ön hozzájárulásával megküldtem ajánlatomat, melyben tájékoztattam az internetes munka lehetségérl. A mai napig nem kaptam választ, elképzelhet, hogy még nem olvasta át, vagy szeretné jobban áttanulmányozni az általam küldött anyagot. Amennyiben további információra lenne szüksége, vagy kérdései merülnének fel, szívesen segítek és válaszolok Skype-on, hiszen él szóban könnyebben meg tudjuk beszélni. Várom visszajelzését. További szép napot kívánok! Üdvözlettel:

10 4. számú sablonlevél Sajnálom, hogy ROSSZ döntést hozott! Kedves! Sajnálom döntését! Olyan lehetséget, amely független a gazdaság helyzetétl, ami hosszú távú, dollárban elszámolt, tulajdon-alapú jövedelemlehetséget kínál, ami sokéves tapasztalatokkal, régóta stabilan mköd üzleti koncepcióval, legálisan keletkezik, ami több mint egy évtizede biztosítja stabilan jövedelmünket - ilyent kevesen ajánlanak manapság. Biztosan alapos oka volt ezt elutasítani! Sajnálom, hogy elutasította ajánlatunkat, a gyakorlati munka ismeretében meggyzdéssel állítom: ROSSZ döntést hozott! Lehet, hogy élete nagy lehetsége mellett ment el? Természetesen respektálom elhatározását, a rendelkezésemre álló adatait törlöm számítógépembl, de készséggel állok rendelkezésére, ha megváltozna döntése! Szerencsét és sikert kívánok Önnek más munkaterületen. Az emberek néha belebotlanak az igazságba, de legtöbbször feltápászkodnak, kikerülik, s továbbmennek! (Winston Churchill után szabadon) Üdvözlettel: Ui: Elfordulhat, hogy központi automatánk a továbbiakban is küld Önnek - a nevemben - emlékeztet információkat, ezekhez nekem nincs hozzáférésem, ha zavarja Önt, le tud iratkozni róla. Ha mégis szeretné kipróbálni 7 napos ingyenes és kockázatmentes regisztrációs lehetségünket (amit mindenképpen ajánlok), a regisztrációhoz szükséges segédletet itt találja: - A regisztrációs oldalak kitöltéséhez útmutató

11 Sablonlevél Automata központunk értesített! Üdvözlöm! Automata bemutató központunk értesített arról, hogy Ön további információkat kért az általunk kínált együttmködési lehetségrl. Ennek keretében 8 db -t fog kapni a következ 30 nap során. Köszönöm jelentkezését! Szeretném felajánlani, hogy a GDI Inc. network marketing munkájának megismeréséhez mindenben rendelkezésére állok segítségemmel. Mivel több módon is ajánlom a potenciális érdekldknek a GDI bemutatását, nem tudhatom, hogy Önnek jelenleg milyen anyagaink állnak rendelkezésére, ezért a biztonság okáért levelem végére bemásolom egyik bemutatkozó levelünket, melyben megtalálja a bemutatók linkjeit is. Ezekre kattintva, különösen a második rész anyagát ajánlom figyelmébe, a lényeges információk ebben találhatók; - érdemes nagyon figyelmesen megnézni, mert tényleg rendkívüli ajánlatot tartalmaz. A napi gyakorlatból merítve elmondhatom, hogy munkánk nagyon egyszer, könnyen tanulható, csak internetes kapcsolatra korlátozott korrekt, intelligens munka. Feladatunk: A GDI domain-csomagjának lehet legszélesebb körben való bemutatása, reklámozása a hálózat által javasolt kidolgozott és bevált módszerekkel, és a rendelkezésünkre bocsátott fejlett informatikai eszközökkel - s ez különösebb elképzettség nélkül bárki által megtanulható. Kérem, ha átnézte anyagainkat, szíveskedjen keresni engem, hogy tovább segíthessem a megismerést, megértést! Elzetesen is sok sikert kívánok Önnek, bízom benne, hogy helyesen fog dönteni! Üdvözlettel:

Az önkéntes meghatározása

Az önkéntes meghatározása Az önkéntes meghatározása Az önkéntes kifejezés (latinul voluntarius, önkéntes, önmagát kínáló) eredetileg a lengyel nyelvben alakult ki és két jelentése volt: az első azt a diákot jelentette, amelyik

Részletesebben

Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled?

Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled? 2011. Itt,most valami egészen új kezdődik Az a kérdés,hogy veled vagy nélküled? Fekete Zoltán fekete.blackzo@gmail.com 2011.05.08. Üdvözlöm. Amiért most ön itt jár az csupán egy picit az én érdemem. Felhívtam

Részletesebben

Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten?

Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? Villányi Balázs Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? onlinemarketinges.hu Előszó 1 Mikor lesz végre sikeres az én cégem is az Interneten? És egyáltalán: mi az, hogy siker az Interneten?

Részletesebben

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB Tartalomjegyzék 04 06 08 09 11 13 15 17 19 22 23 26 27 29 31 33 KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB 6 MARKETING

Részletesebben

Sikeres feladatkiadás

Sikeres feladatkiadás Sikeres feladatkiadás Teremts több időt már holnaptól! www.feladatkiadas.hu Tartalomjegyzék Előszó...3 Mi az a képesség, ami önmagában több időt adhat neked, mint az összes időgazdálkodási technika?...3

Részletesebben

ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT!

ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT! ActionCOACH: JOBB VILÁGOT TEREMTÜNK ÜZLETI KÉPZÉSEINKKEL! ÜZLETÉPÍTÉS INKÁBB, MINT KEMÉNY MUNKA AZ ÜZLETBEN KÖZREMŰKÖDÉSÜNK TELJESEBB ÉLETET BIZTOSÍT! Az ActionCOACH 7 pontos garanciája 1. Eredményeket

Részletesebben

Hogyan válassz tárhely szolgáltatást?

Hogyan válassz tárhely szolgáltatást? Hogyan válassz tárhely szolgáltatást? Tartalomjegyzék és kerüld el a leggyakoribb hibákat Bevezető...2 Bármire is szeretnéd használni, annál többre is lehet!...2 Ingyenes tárhely szolgáltatások...3 7 érv

Részletesebben

Ne vegyen fel hitelt, mielőtt ezt a 30 legfontosabb tanácsunkat nem olvasta el - Ingyenes hiteligénylésre felkészítő csomag

Ne vegyen fel hitelt, mielőtt ezt a 30 legfontosabb tanácsunkat nem olvasta el - Ingyenes hiteligénylésre felkészítő csomag Ne vegyen fel hitelt, mielőtt ezt a 30 legfontosabb tanácsunkat nem olvasta el - Ingyenes hiteligénylésre felkészítő csomag Ingyenes hiteligénylésre felkészítő minicsomag I. A könnyelmű hitelfelvétel csapdája

Részletesebben

Szabadkai Igazgatóság Elemzés Elemzés logikai felépítése

Szabadkai Igazgatóság Elemzés Elemzés logikai felépítése Szabadkai Igazgatóság Elemzés Elemzés logikai felépítése 1. Bizalomkiépítés és Cégbemutató 2. Elemző képek: 9 kép 3. Múlt: ügyfél meglévő programjainak tisztázása 4. Jövő: ügyfél jövőbeni céljainak tisztázása

Részletesebben

Segédlet a Gazdivonal Piactér eladói számára

Segédlet a Gazdivonal Piactér eladói számára Segédlet a Gazdivonal Piactér eladói számára Kedves értékesíteni kívánó Gazdivonal felhasználó! Üdvözlünk az internetes értékesítés irányába tett els, vagy akár sokadik lépéseden! Manapság egyre inkább

Részletesebben

Afelnôttkor lényegében akkor

Afelnôttkor lényegében akkor . FEJEZET Krista Zita Munka állás karrier Bevezetés Afelnôttkor lényegében akkor kezdôdik, amikor munkát vállalunk. Ezzel szinte egyidôben új problémák hada is megjelenik. Szeretnénk, ha eligazodnátok,

Részletesebben

ELKÉPESZTŐ M L M TÉVHITEK

ELKÉPESZTŐ M L M TÉVHITEK ELKÉPESZTŐ M L M TÉVHITEK B Ő V Í T E T T 3. KIADÁS Szerző: Kajárik Béla Részedre elküldte: Kajárikné Kovács Kati és Kajárik Béla Látogasd meg a honlapunkat: Kattints IDE! Copyright 2009, Minden jog fenntartva!

Részletesebben

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka A hatékony weboldalak 9 titka Hogyan mutasd be a cégedet, és terméked az interneten úgy, hogy túléld a sorsdöntő első

Részletesebben

Pénzügyi kéziköny. Útmutató mindennapi pénzügyeidhez

Pénzügyi kéziköny. Útmutató mindennapi pénzügyeidhez Pénzügyi kéziköny Útmutató mindennapi pénzügyeidhez Előszó Bizonyára ismered a három kismalac meséjét: az első szalmából építette a házát, a második deszkából, a harmadik pedig téglából. Amikor jött a

Részletesebben

Múlt. Elemzés. Cégbemutató. Folyószámla Balesetbiztosítás KGF B Hitel Lakás Gyermek Nyugdíj. 20 év. Elemzés logikai felépítése

Múlt. Elemzés. Cégbemutató. Folyószámla Balesetbiztosítás KGF B Hitel Lakás Gyermek Nyugdíj. 20 év. Elemzés logikai felépítése Elemzés Elemzés logikai felépítése 1. Bizalomkiépítés és Cégbemutató 2. Elemző képek: 9kép 3. Múlt: ügyfél meglévő programjainak tisztázása 4. Jövő: ügyfél jövőbeni céljainak letisztázása 5. Védelem: meglévő

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FISKOLÁJA VERSENYTÁRS ELEMZÉS AZ INTERNETEN NI NAPOK ONLINE KÖRNYEZETBEN

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FISKOLÁJA VERSENYTÁRS ELEMZÉS AZ INTERNETEN NI NAPOK ONLINE KÖRNYEZETBEN MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FISKOLÁJA VERSENYTÁRS ELEMZÉS AZ INTERNETEN NI NAPOK ONLINE KÖRNYEZETBEN Konzulens: Dr. Kandikó József rektor, fiskolai tanár Matics Katalin online marketing 2009 1 I. BEVEZETÉS...

Részletesebben

Elgondolkodtató MINT BÉKA A FORRÓ VIZBEN.

Elgondolkodtató MINT BÉKA A FORRÓ VIZBEN. Megszületünk és meghalunk. Közben lassan leperegnek életünk homokszemei, a másodpercek, a percek, az órák, a hetek, a hónapok, az ÉVEK. Lassan, biztosan, és MEGÁLLÍTHATATLANUL. Mindenki természetesnek

Részletesebben

AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT

AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT ÚT A SIKERHEZ* AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT A hálózati marketing történelmében fontos szerepet játszott számtalan olyan személy, akik túlteljesítették saját elvárásaikat, és óriási sikereket értek el bármiféle

Részletesebben

Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon?

Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon? Hogyan kerülje ki a Spam szűrőket (és a levelezőprogramok egyéb bogarait) itthon és a nemzetközi piacon?...gyakorlati útmutató azoknak, akik nem akarják, hogy leveleik ártatlanul a Spam mappában vagy a

Részletesebben

Direkt marketing eszköztár a turizmusban. E-tanulmány

Direkt marketing eszköztár a turizmusban. E-tanulmány Direkt marketing eszköztár a turizmusban E-tanulmány Összeállította: Kontaktia Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 2011. június 1/14 Kedves Olvasó! Ebben az évben minden bizonnyal új lendületet kap a turisztikai

Részletesebben

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Indulj el! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Köszöntő Mindenkinek van egy álma vagy legalábbis ötlete, elképzelése arra vonatkozóan,

Részletesebben

Akkor nézz be a kulisszák mögé!

Akkor nézz be a kulisszák mögé! Érdekel egy cég és egy üzleti honlap fejlesztésének teljes története? Akkor nézz be a kulisszák mögé! nevem Juhász Attila. Alapító tag vagyok az Online Vállalkozó Klubban, Volenszki Sándor kollégámmal

Részletesebben

Álláskalauz 2010. Lépésről lépésre út egy jobb állás felé

Álláskalauz 2010. Lépésről lépésre út egy jobb állás felé Álláskalauz 2010 Lépésről lépésre út egy jobb állás felé H ISBN 978-80 - 970349-3 - 1 Álláskalauz 2010 Lépésről lépésre út egy jobb állás felé H Tartalom 3 Tartalom 1 Előszó 4 2 Álláskeresők 6 2.1 Pályakezdők

Részletesebben

Hogyan érj el több érdeklődőt és hogyan érd el, hogy TŐLED vásároljanak?

Hogyan érj el több érdeklődőt és hogyan érd el, hogy TŐLED vásároljanak? HÍRLEVÉL TITKOK 1. Hogyan érj el több érdeklődőt és hogyan érd el, hogy TŐLED Ismerd meg az automatizált és célzott email marketing hatékonyságát és érj el látványos növekedést az értékesítésben! Égerházi

Részletesebben

Megdöbbentő tények vállalkozásokról

Megdöbbentő tények vállalkozásokról Megdöbbentő tények vállalkozásokról A vállalkozások közel egyharmada egy év alatt becsukja a boltot! Kíváncsi vagy rá, hogy miért? Remélem igen, hiszen ha megtudod miért mennek tönkre a legtöbben, akkor

Részletesebben

Külföldi munkavállalási kézikönyv 2014

Külföldi munkavállalási kézikönyv 2014 Külföldi munkavállalási kézikönyv 2014 Kedves Barátunk! A Külfödi munkavállalói kézikönyv azért készült, hogy könnyebbé tegye számodra a külföldi munkavállalást. Segít Neked a munkakeresésben, a szakmai

Részletesebben

Bevezetés a forgalmazás szakterületére

Bevezetés a forgalmazás szakterületére Modul 3: Forgalmazás Bevezetés a forgalmazás szakterületére Dr. Natalie Dimitriadis TARTALOM 2 MODUL 3 FORGALMAZÁS 1. Bevezetés a forgalmazás szakterületére 4.oldal 2. Áruforgalmazási módszerek 6.oldal

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tokeleteselet.hu Tartalomjegyzék Előszó... 4 Ki vagyok én, és miért osztom az észt?... 5 Hogyan használd?... 6 Miért vagyunk itt?... 8 Megéri változtatni?...

Részletesebben

Felsôoktatási intézményben tanuljak tovább és diplomát szerezzek,

Felsôoktatási intézményben tanuljak tovább és diplomát szerezzek, 1 1. FEJEZET Sáhó Barnabás MI A TEENDÔ ISKOLA UTÁN????? 1. Bevezetés Felsôoktatási intézményben tanuljak tovább és diplomát szerezzek, vagy dolgozzak? Mikor és hogyan kezdjem a célirányos felkészülést?

Részletesebben