3. RENDEZŐ: A Kilencbábus Világszövetség /WNBA/ Hagyományos Szekciója. /NBC/ 4. SZERVEZŐ: MAGYAR BOWLING és TEKESZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "3. RENDEZŐ: A Kilencbábus Világszövetség /WNBA/ Hagyományos Szekciója. /NBC/ 4. SZERVEZŐ: MAGYAR BOWLING és TEKESZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE"

Átírás

1 Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. NŐI KLUBCSAPATOK évi XXI. CSAPAT- VILÁGKUPÁJA BUDAPEST, Magyarország. V E R S E N Y K I Í R Á S A. A rendezvény és a verseny lebonyolítására mértékadó: a) az NBC Nemzetközi Sportszabályzat 2008 augusztusi megfogalmazása; b) ezen Versenykiíráshoz mellékelt Kupa és BL.versenyek lebonyolítási rendelkezései; c) a WNBA Anti-dopping rendelkezései januári megfogalmazása; d) ezen Versenykiírás tartalma. 1. A RENDEZVÉNY IDŐPONTJA: szeptember 29.- október 03.-ig. (Keddtől-szombatig.) 2. TERVEZETT LEBONYOLÍTÁS. /Változtatások lehetségesek, a végleges tervet csak a nevezések beérkezése után lehet összeállítani / Kedd órától óráig Csapatok-akkreditálása óra Pálya-felülvizsgálat és Versenybírói megbeszélés óra Technikai értekezlet, a BKV ELŐRE SC. sportcsarnokban óra Ünnepélyes megnyitó, az FTC Kézilabda sportcsarnokban óra Delegáció-vezetők fogadása Szerda óra Női selejtezők, a BKV Előre SC TEKECSARNOKÁBAN. Csütörtök óra Női selejtezők, óra BANKETT, az FTC Kézilabda sportcsarnokában. Péntek óra Női Elődöntő, a BKV ELŐRE SC. TEKECSARNOKBAN óra Férfi Elődöntő, Szombat óra Női mérkőzés a 3. helyért óra Férfi mérkőzés a 3. helyért óra Női döntő óra Férfi döntő óra Eredményhirdetések, záróünnepséggel a BKV ELŐRE SC. TEKECSARNOKBAN. 3. RENDEZŐ: A Kilencbábus Világszövetség /WNBA/ Hagyományos Szekciója. /NBC/ 4. SZERVEZŐ: MAGYAR BOWLING és TEKESZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE Istvánmezei u HU-1146 Budapest (Magyarország) Tel: Fax: Székhely: ZVR , vagy Titkárság: NBC- Szekció /WNBA Tel: +43(0) Gerhard Gruber Tel: 0049 (0) Huglgasse 13-15/2/2/6 Fax: +43(0) Sandrangen 18 Fax: 0049 (0) , vagy A-1070 Wien D Pegnitz Austria Website: Germany Az NBC bank-kapcsolatai: Kontó száma BLZ IBAN BIC Bank Austria Wien IBAN AT BKAUATWW VRBayreuth/Germany IBAN DE GENODEF 1BT1

2 2 5. LEBONYOLÍTÓ: Budapesti Tekézők Szövetsége Curia u.3. IV. 5. HU-1053 Budapest (Magyarország) Tel: Fax: HELYSZÍN: BKV ELŐRE SC. TEKECSARNOK Sport u. 2. HU 1087 Budapest(Magyarország) Tel: Fax: Ferencvárosi TC. TEKECSARNOKA Kőbányai u. 47/A HU Budapest (Magyarország) Tel: Fax: SZÁLLÁS: A Szervező nem vállal szobafoglalást a csapatoknak, ezt a csapatoknak maguknak kell intézni. A szállodákra a következőkben tesznek javaslatot. Hunquest Hotel Platanus, Budapest Könyves K. körút 44 HU 1087 Budapest Tulip Inn Budapest Millennium, Üllői u HU 1089 Budapest Hotel Glória Bláthy Ottó u. 22. HU 1089 Budapest FTC Hotel Vajda Péter u HU 1101 Budapest 8. PÁLYÁK ÉS FELSZERELÉSEK: BKV ELŐRE SC. Budapest. Tekecsarnoka Hat hagyományos pályasáv. FUNK GmbH und Co.KG Állító automaták: FUNK Trend 2000 Bábuk: Syndur TOP Pályatestek: FUNK Classpc Szegment 2000 Golyók: Aramith-Saluc Ferencvárosi Torna Club Budapest Tekecsarnoka Hat hagyományos pályasáv. Vollmer Sport GmbH und Co KG Állító automaták: Vollmer KSA 10 A Bábuk: Syndur 2000 Pályatestek: Vollmer Sprint Szegment Golyók: Aramith Saluc 9. VERSENYBÍRÓK / VERSENYBÍRÓSÁG: Főbíró: Baricevic Milan (Horvátország) Helyettes: Helmut Danter (Ausztria) Versenybíró: Redmond Toth (Szerbia) A delegált versenybírók egységes öltözete: Vörös ing, vagy vörös póló. 10, A RÉSZTVEVŐK KORA: A CSVK résztvevői 11. HATÁRIDŐK: MELDEBOGEN A MELDEBOGEN B NEVEZÉSI DÍJ: 180 Euro Az előtt született versenyzők óra óra óra. Átutalás az NBC egyik folyószámlájára (Lásd: Az első oldal alján.)

3 3 12. BANKETT: Időpont: óra. Belépési díj: 20 Euro/fő (Belépési díj. Étel és italok.) A MELDEBOGEN A jelentkezési lapon kötelezően meg kell adni a banketten résztvevők számát! A részvételi díjat a nevezési díjjal együtt beállítják az NBC- számlájába és a fent jelzett napig ki kell egyenlíteni! 13. NINCS RÉSZVÉTELI JOG: a) Ha a Klubcsapatot benevező Tagszövetségnek hátraléka van az FIQ, WNBA, vagy az NBC- nél (esedékes tagsági díj, büntetések, vagy egyéb fizetések), vagy a nevezési díjat az NBC egyik folyószámlájára nem utalták át határidőben. A vizsgálatot az egyes esetekben az NBC-Iroda végzi. b) A MELDEBOGEN A és B lapokat nem tökéletesen és egyértelműen töltötték ki, vagy az összes megkövetelt melléklet az NBC-Irodába határidő előtt nem érkezett be. c) Nem tökéletes, vagy elkésett leadás esetén MELDEBOGEN A/MELDEBOGEN B/NEVEZÉSI DÍJ a részvétel csak úgy lehetséges, ha az NBC-Elnök ezt engedélyezi és a rendezvény kezdete előtt 110 Euro büntetést/ nem tökéletes kitöltés, vagy késés az NBCnek befizettek! 14. BAJNOKOK LIGA 2009/2010 a) Részvételi jog a selejtezőkre: A évi Csapat-Világkupa 7 csapat A évi Csapat Európakupa 5 A évi Csapat NBC Kupa 3 Címvédő csapat: SKC Victoria Bamberg A szabadon maradó rajthelyekre még ig jelentkezhetnek érdeklődő csapatok MELDEBOGEN C lapon. b) A nevezési díj 120 Euro, amit a számla megérkezése után kell a megadott határidőig az NBC egyik folyószámlájára befizetni. c) 1. forduló én, Visszavágó én Kezdési időpont: óra. 2. forduló án, Visszavágó án Kezdési időpont: óra. TORNADÖNTŐ: én. Pegnitz, június 11-én. Siegfried Schweikardt s. k. Knut Wagner s.k. Gerhard Gruber Elnök Sportigazgató Főtitkár Mellékletek: a) Klubcsapatok Kupaversenyei lebonyolítási Rendelkezései. b) MELDEBOGEN A formanyomtatvány. c) MELDEBOGEN B -- d) WNBA Anti-dopping Rendelkezések 2 Függelék formanyomtatvány. e) Bajnokok Liga Lebonyolítási Rendelkezései. f) MELDEBOGEN C formanyomtatvány.

4 4 Kilencbábus Világszövetség Hagyományos Szekciója. FÉRFI KLUBCSAPATOK évi XXI. CSAPAT- VILÁGKUPÁJA BUDAPEST, (Magyarország) V E R S E N Y K I Í R Á S A. A rendezvény és a verseny lebonyolítására mértékadó: a) az NBC Nemzetközi Sportszabályzat 2008 augusztusi megfogalmazása; b) ezen Versenykiíráshoz mellékelt Kupa és BL.versenyek lebonyolítási rendelkezései; c) a WNBA Anti-dopping rendelkezései januári megfogalmazása; d) ezen Versenykiírás tartalma. 1. A RENDEZVÉNY IDŐPONTJA: szeptember 29.- október 03.-ig. (Keddtől-szombatig.) 2. TERVEZETT LEBONYOLÍTÁS. /Változtatások lehetségesek, a végleges tervet csak a nevezések beérkezése után lehet összeállítani / Kedd órától óráig Csapatok-akkreditálása óra Pálya-felülvizsgálat és Versenybírói megbeszélés óra Technikai értekezlet, a BKV ELŐRE SC. sportcsarnokban óra Ünnepélyes megnyitó, az FTC Kézilabda sportcsarnokban óra Delegáció-vezetők fogadása Szerda óra Férfi selejtezők, az FTC TEKECSARNOKÁBAN. Csütörtök óra Férfi selejtezők, óra BANKETT, az FTC Kézilabda sportcsarnokában. Péntek óra Női Elődöntő, a BKV ELŐRE SC. TEKECSARNOKBAN óra Férfi Elődöntő, Szombat óra Női mérkőzés a 3. helyért óra Férfi mérkőzés a 3. helyért óra Női döntő óra Férfi döntő óra Eredményhirdetések, záróünnepséggel a BKV ELŐRE SC. TEKECSARNOKBAN. 3. RENDEZŐ: A Kilencbábus Világszövetség /WNBA/ Hagyományos Szekciója. /NBC/ 4. SZERVEZŐ: MAGYAR BOWLING és TEKESZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE Istvánmezei u HU-1146 Budapest (Magyarország) Tel: Fax: Székhely: ZVR , vagy Titkárság: NBC- Szekció /WNBA Tel: +43(0) Gerhard Gruber Tel: 0049 (0) Huglgasse 13-15/2/2/6 Fax: +43(0) Sandrangen 18 Fax: 0049 (0) , vagy A-1070 Wien D Pegnitz Austria Website: Germany Az NBC bank-kapcsolatai: Kontó száma BLZ IBAN BIC Bank Austria Wien IBAN AT BKAUATWW VRBayreuth/Germany IBAN DE GENODEF 1BT1

5 5 5. LEBONYOLÍTÓ: Budapesti Tekézők Szövetsége Curia u.3. IV. 5. HU-1053 Budapest (Magyarország) Tel: Fax: HELYSZÍN: BKV ELŐRE SC. TEKECSARNOK Sport u. 2. HU 1087 Budapest(Magyarország) Tel: Fax: Ferencvárosi TC. TEKECSARNOKA Kőbányai u. 47/A HU Budapest (Magyarország) Tel: Fax: SZÁLLÁS: A Szervező nem vállal szobafoglalást a csapatoknak, ezt a csapatoknak maguknak kell intézni. A szállodákra a következőkben tesznek javaslatot. Hunquest Hotel Platanus, Budapest Könyves K. körút 44 HU 1087 Budapest Tulip Inn Budapest Millennium, Üllői u HU 1089 Budapest Hotel Glória Bláthy Ottó u. 22. HU 1089 Budapest FTC Hotel Vajda Péter u HU 1101 Budapest 8. PÁLYÁK ÉS FELSZERELÉSEK: BKV ELŐRE SC. Budapest. Tekecsarnoka Hat hagyományos pályasáv. FUNK GmbH und Co.KG Állító automaták: FUNK Trend 2000 Bábuk: Syndur TOP Pályatestek: FUNK Classpc Szegment 2000 Golyók: Aramith-Saluc Ferencvárosi Torna Club Budapest Tekecsarnoka Hat hagyományos pályasáv. Vollmer Sport GmbH und Co KG Állító automaták: Vollmer KSA 10 A Bábuk: Syndur 2000 Pályatestek: Vollmer Sprint Szegment Golyók: Aramith Saluc 9. VERSENYBÍRÓK / VERSENYBÍRÓSÁG: Főbíró: Baricevic Milan (Horvátország) Helyettes: Helmut Danter (Ausztria) Versenybíró: Redmond Toth (Szerbia) A delegált versenybírók egységes öltözete: Vörös ing, vagy vörös póló. 10. A RÉSZTVEVŐK KORA: A CSVK résztvevői Az előtt született versenyzők. 11. HATÁRIDŐK: MELDEBOGEN A MELDEBOGEN B NEVEZÉSI DÍJ: 180 Euro óra óra óra. Átutalás az NBC egyik folyószámlájára (Lásd: Az első oldal alján.)

6 6 12. BANKETT: Időpont: óra. Belépési díj: 20 Euro/fő (Belépési díj. Étel és italok.) A MELDEBOGEN A jelentkezési lapon kötelezően meg kell adni a banketten résztvevők számát! A részvételi díjat a nevezési díjjal együtt beállítják az NBC- számlájába és a fent jelzett napig ki kell egyenlíteni! 13. NINCS RÉSZVÉTELI JOG: a) Ha a Klubcsapatot benevező Tagszövetségnek hátraléka van az FIQ, WNBA, vagy az NBC- nél (esedékes tagsági díj, büntetések, vagy egyéb fizetések), vagy a nevezési díjat az NBC egyik folyószámlájára nem utalták át határidőben. A vizsgálatot az egyes esetekben az NBC-Iroda végzi. b) A MELDEBOGEN A és B lapokat nem tökéletesen és egyértelműen töltötték ki, vagy az összes megkövetelt melléklet az NBC-Irodába határidő előtt nem érkezett be. c) Nem tökéletes, vagy elkésett leadás esetén MELDEBOGEN A/MELDEBOGEN B/NEVEZÉSI DÍJ a részvétel csak úgy lehetséges, ha az NBC-Elnök ezt engedélyezi és a rendezvény kezdete előtt 110 Euro büntetést/ nem tökéletes kitöltés, vagy késés az NBCnek befizettek! 14. BAJNOKOK LIGA 2009/2010 a) Részvételi jog a selejtezőkre: A évi Csapat-Világkupa 7 csapat A évi Csapat Európakupa 5 A évi Csapat NBC Kupa 3 Címvédő csapat: SKC Victoria Bamberg A szabadon maradó rajthelyekre még ig jelentkezhetnek érdeklődő csapatok MELDEBOGEN C lapon. b) A nevezési díj 120 Euro, amit a számla megérkezése után kell a megadott határidőig az NBC egyik folyószámlájára befizetni. c) 1. forduló én, Visszavágó én Kezdési időpont: óra. 2. forduló án, Visszavágó án Kezdési időpont: óra. TORNADÖNTŐ: én. Pegnitz, június 11-én. Siegfried Schweikardt s. k. Knut Wagner s.k. Gerhard Gruber s.k. Elnök Sportigazgató Főtitkár Mellékletek: a) Klubcsapatok Kupaversenyei lebonyolítási Rendelkezései. b) MELDEBOGEN A formanyomtatvány. c) MELDEBOGEN B -- d) WNBA Anti-dopping Rendelkezések 2 Függelék formanyomtatvány. e) Bajnokok Liga Lebonyolítási Rendelkezései. f) MELDEBOGEN C formanyomtatvány.

7 KLUBCSAPATOK VILÁG, EURÓPA ÉS NBC-KUPÁKRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK: Rendező A verseny rendezője az NBC Szekció /WNBA A lebonyolítás előfeltétele A Csapat Világ, Európa és NBC-Kupaversenyek lebonyolításának előfeltétele, ha ezekre legalább nyolc női és nyolc férficsapat jelentkezik Szükséges tekecsarnok A Klubcsapatok Csapat Világ, Európa és NBC - Kupaversenyei lebonyolítására legalább nyolc pályasávval és alkalmas nézőtérrel (kb. 4oo személy) rendelkező csarnok szükséges. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor a női és férfi versenyeket külön rendezik. A kérdésben az NBC - Szekcióelnökség dönt. A tekecsarnok, de különösen a pályasávok meg kell feleljenek ezen Sportszabályzat pontjában megadott követelményeknek. A bábuk és a verseny-szerelések újak legyenek. Álljanak rendelkezésre tartalék-bábuk és tartalékalkatrészek, kielégítő mértékben Versenykiírás A Versenykiírást a Szervező/Lebonyolító bevonásával kell kidolgozni és a rendezvény időpontja előtt 3 hónappal a Nemzeti Szövetségeknek megküldeni. A Versenykiírásban meg kell adni a pálya és felszerelései műszaki adatait Résztvevők Rajt-joga csak akkor van az egyes csapatok tagjainak, ha azok betöltötték 16. életévüket és sportorvosi igazolással rendelkeznek, melynek érvényesek a pont szerint. Minden versenyző köteles Klubhoz-tartozását től igazolni. A hatfős Klubcsapatban két külföldi is rendelkezik rajt-joggal. Az iratokat a Főbírónak kell bemutatni. A résztvevő Kluboknak a mindenkori Versenykiírás szerinti határidőben, mind a jelentkezést, mind a névszerinti (15 versenyző) nevezést az NBC-Titkárságának kell benyújtani. Elkésett nevezéseknél az NBC büntetés-pénzt szab ki. Ezen felül a Klubcsapat elveszti a pont szerinti, a Klubcsapatot megillető rajtpályákra való jogát. Kezdő-pályasávjait a még szabadon-maradó pályasávokra jelölik ki. Rajtjoga kizárólag a versenyek kezdete előtt,a névszerinti nevezésen megadott 15 versenyzőnek van. (A évi Konferencia változtatása. Hatályba lépett én.) A Csapat-Világkupa résztvevői Azok a Klubcsapatok, amelyek az NBC-Tagszövetségei bajnokságában az első, vagy a második helyen végeztek. Minden Tagszövetségtől, nemenként csak egy Klubcsapatnak van indulási joga. A részvételről az illetékes Nemzeti Szövetség dönt.

8 8 A Csapat-Európakupa résztvevői Azok a Klubcsapatok, amelyek az NBC Európai-Tagszövetségei bajnokságában a második, vagy a harmadik helyen végeztek, vagy Klubcsapat, amelyik az NBC- Tagszövetség legfelső bajnokságába tartozott és nem esett ki, a legfelső bajnokság első helyezettje kivételével. Minden Tagszövetségtől, nemenként csak egy Klubcsapatnak van indulási joga. A részvételről az illetékes Nemzeti Szövetség dönt. egy Az NBC-Csapatkupa résztvevői Azok a Klubcsapatok, amelyek az NBC Tagszövetségei Nemzeti Kupabajnokságában az első, második, vagy a harmadik helyen végeztek, vagy Klubcsapat, amelyik az NBC- Tagszövetség legfelső bajnokságába tartozott és nem esett ki, a legfelső bajnokság első helyezettje kivételével, és ha nem Kupagyőztes. Minden Tagszövetségtől, nemenként csak Klubcsapatnak van indulási joga. A részvételről az illetékes Nemzeti Szövetség dönt Nevezési díj és költségek A nevezési díjat a Versenykiírásban adják meg. Nagyságát és az NBC és Szervező közötti felosztását az NBC Pénzügyi és Útiköltség-szabályzata szerint állapítják meg Helyszín és időbeli lebonyolítás A Csapat Világkupa, a Csapat Európakupa és és az NBC Csapat kupa időpontja ezen Sportszabályzat pontjában van megadva. A verseny színhelyét és lebonyolítási tervét a Szervező/Lebonyolítóval együtt határozzák meg és a Versenykiírásban közlik Törölve Törölve Technikai Értekezlet és Kezdőpályák A Technikai Értekezleten delegációnként egy képviselő, és ha szükséges egy tolmács vehet részt. A kezdőpályákat az azonos ország az utolsó elmúlt azonos rendezvényen elért helyezése alapján állapítják meg Sportöltözet A versenyzők sportöltözetére a nemzeti válogatottakra vonatkozó rendelkezések érvényesek. Lásd ezen Sportszabályzat és pontjait Törölve Lebonyolítás * Selejtező A mindenkori versenyen a rendelkezésre álló pályákon amennyire lehetséges minden résztvevő csapat azonos gurítás-számmal versenyezzen, * A középdöntőben blokk-rajt van. * Faegyenlőség esetén a helyezésekre mérvadó a d pont. * A csapatok létszámát ezen Sportszabályzat pontja tartalmazza. * A csapatok minden versenyzője 120 vegyes-gurítást teljesít négy pályasávon. A teljes verseny mégis négy pályán zajlik.

9 9 A tovább. * Az egyes csapatok első versenyzője a csapatának kijelölt pályasávon kezdi a versenyzést. következő versenyző kezdő pályasávja a rajt-tervből adódik. A pályasáv-cserék ezen Sportszabályzat pontja szerint történnek. * A négy, legtöbb fát ütő csapat jut az elődöntőbe. * Elődöntő, DÖNTŐ Az elődöntőben a Selejtező 1.helyezettje versenyez a Selejtező 4. helyezettjével, a 2. helyezett pedig a 3. helyezettel. Mindkét elődöntő győztese az első, a vesztesek a harmadik helyért versenyeznek Címek A győztes csapatok az alábbi címeket kapják: Csapat Világkupa győztes (Évszám) Női/Férficsapat Csapat Európakupa győztes (Évszám) Női/Férficsapat Csapat NBC-Kupagyőztes (Évszám) Női/Férficsapat Díjazás Az eredményhirdetést közvetlenül a döntő után a pont szerint kell lebonyolítani. * A győztes csapat kap 1 Kupa 1 csapat-oklevél 11 aranyérem * A 2. helyezett csapat kap 1Kupa 1 csapat-oklevél 11 ezüstérem * A 3. helyezett csapat kap 1 Kupa 1 csapat-oklevél 11 bronzérem * A 4. helyezett csapat kap 1 csapat-oklevél.

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG 2015/2016. évi Nemzeti csapatbajnokságok VERSENYKIÍRÁSA 1.) SZERVEZŐ: a Magyar Bowling és Teke Szövetség, Teke Szakági Szövetség (továbbiakban MATESZ) a Nemzeti felnőtt csapatbajnokságokat és a felnőtt

Részletesebben

Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1 Az 2014/2015. évi kiíráshoz képest történő változásokat vastag betűvel szedtük, kérjük azokra fordítsanak

Részletesebben

ISF ÚSZÁS 2007 KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA. Bulletin N 1 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2.

ISF ÚSZÁS 2007 KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA. Bulletin N 1 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2. ISF ÚSZÁS 2007 KÖZÉPISKOLAI ÚSZÓ VILÁGKUPA Bulletin N 1 SZÉKESFEHÉRVÁR MAGYARORSZÁG 2007. ÁPRILIS 28. MÁJUS 2. NEMZETKÖZI ISKOLASPORT SZÖVETSÉG (I. S. F.) BULLETIN N O 1 Székesfehérvár Magyarország, 2007.

Részletesebben

MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG A TOLLASLABDÁZÁS VERSENYSZABÁLYZATA

MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG A TOLLASLABDÁZÁS VERSENYSZABÁLYZATA MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG A TOLLASLABDÁZÁS VERSENYSZABÁLYZATA Budapest 2014 A TOLLASLABDÁZÁS VERSENYSZABÁLYZATA 1 Hatálya Jelen szabályzat hatálya kiterjed minden, a Magyarország területén a Magyar

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY NB III. férfi felnőt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2010 2011. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

MAGYARORSZÁG NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014. Digitally signed by Bodnár Péter László Date: 2013.05.05 20:32:16 +02'00'

MAGYARORSZÁG NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014. Digitally signed by Bodnár Péter László Date: 2013.05.05 20:32:16 +02'00' MAGYARORSZÁG NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNO OKSÁGAINAK VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság BUDAPEST I. OSZTÁLY

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság BUDAPEST I. OSZTÁLY Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság BUDAPEST I. OSZTÁLY Budapest I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője,

Részletesebben

Magyarország NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK Versenykiírása 2012/2013.

Magyarország NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁGAINAK Versenykiírása 2012/2013. Magyarország NEMZETI UTÁNPÓTLÁS BAJNO OKSÁGAINAK Versenykiírása 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2015 évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2015 évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2015 évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2015. évi

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok Versenykiírás

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok Versenykiírás Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok Versenykiírás 2014 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2014. évi úszóbajnoki

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei-Budapesti Igazgatóság MEGYEI IGAZGATÓSÁG CÍMERE MEGYEI I-. OSZTÁLY Megyei I. osztályu férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság alap versenykiírása 2015 2016.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY NB I. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY

2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY 2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY 1. Az országos elődöntő célja: A kézilabda sportág utánpótlás-bázisának szélesítése minél több iskoláskorú tanuló bevonásával.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság Veszprém Megyei I. ú férfi felnőtt, nagypályás pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYEI I. OSZTÁLY Veszprém Megyei I. osztályú férfi felnőtt versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1.

Részletesebben

MEGYE I. OSZTÁLY. MEGYE I. férfi felnőtt és U-19 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2010-2011. ÉV

MEGYE I. OSZTÁLY. MEGYE I. férfi felnőtt és U-19 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2010-2011. ÉV MEGYE I. OSZTÁLY MEGYE I. férfi felnőtt és U-19 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2010-2011. ÉV A BMLSZ Elnöksége 15/2009. (2010. június 11.) számú határozataival fogadta el. 1.

Részletesebben

Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra

Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra 1. A bajnokság célja A városban

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. II. osztályú fiú serdülő U15, U14 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014-2015.

Magyar Labdarúgó Szövetség. II. osztályú fiú serdülő U15, U14 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014-2015. Magyar Labdarúgó Szövetség II. osztályú fiú serdülő U15, U14 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014-2015. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság MEGYEI I. OSZTÁLY Heves Megyei I. osztályú férfi felnőtt, nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. VERZIÓ 2. Tartalom 1. A bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. II. osztályú férfi ifjúsági U21, U17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013-2014.

Magyar Labdarúgó Szövetség. II. osztályú férfi ifjúsági U21, U17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013-2014. Magyar Labdarúgó Szövetség II. osztályú férfi ifjúsági U21, U17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013-2014. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Megyei Öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-16.évi bajnoki év Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT FIÚ

2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT FIÚ 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT FIÚ Budapest, Lőrinci Sportcsarnok 2015. április 13. hétfő, 10 óra 1 2014/2015. TANÉVI KÉZILABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT FIÚ 1. Az

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság U-21 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U-21 korosztályú férfi ifjúsági, nagypályás, labdarúgó bajnokságok alap versenykiírása 2013 2014. év Tartalom

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Veszprém Megyei U-16 korosztályú férfi nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóság U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Békés Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági műfüves futsal labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság U-16 BAJNOKSÁG Heves Megyei U-16 korosztályú fiú nagypályás, labdarúgó bajnokságok alap versenykiírása 2013 2014. év TERVEZET VERZIÓ 1. Tartalom 1. A

Részletesebben

Meghívásos nemzetközi jégkorong liga

Meghívásos nemzetközi jégkorong liga 1. Bajnokság kiírása: Meghívásos nemzetközi jégkorong liga VERSENYKIÍRÁS 2013-2014 Nemzetközi jégkorong bajnokság kerül lebonyolításra magyarországi és külföldi klubcsapatok részvételével. A nemzetközi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT

ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT 23. kiadás, érvényes 2009. január 1-től, frissítve 2010. január 1-jén Kiadja a Magyar Lovas Szövetség 11146 Budapest Istvánmezei út 1-3. Tel: +36 1 460 6950 Fax: +36 1 460 6951 www.lovasszovetseg.hu

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Megyei Igazgatóság / Megyei Labdarúgó Szövetség / MEGYEI I. OSZTÁLY Megyei I.osztályú férfi felnőtt nagypályás alap versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLY NB II. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben