Tisztelt Humán és Környezetvédelmi Bizottság, Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, és tisztelt Képviselő-testület!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Humán és Környezetvédelmi Bizottság, Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, és tisztelt Képviselő-testület!"

Átírás

1 Humán és Környezetvédelmi Bizottságának február 3-i, a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság február 5-i, illetve a Képviselő-testület február 10. napján tartandó ülésére Tárgy: Foglalkozás-egészségügyi szerződés a Sanit-Art Kft.-vel Tisztelt Humán és Környezetvédelmi Bizottság, Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, és tisztelt Képviselő-testület! Dr. Lipka Sándor december 7. napján kelt levelében január 1. napjával felbontotta az Önkormányzattal fennálló foglalkozás-egészségügyi szolgáltatói szerződését. Felkértük Dr. Pintér Márk háziorvost, hogy a Sanit-Art Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság képviseletében adjon ajánlatot az Önkormányzat dolgozóinak foglalkozás-egészségügyi ellátására vonatkozóan. (Az ajánlat elektronikus úton kerül kiküldésre.) Ajánlatában az Egészségügyi Szolgáltató kérte, hogy egészségügyi tevékenységét a település orvosi rendelőjében továbbra is bérleti díj, rezsi költségektől mentesen végezhesse, ennek ellentételezéseként vállalja, hogy a bérleti díj és rezsi költségektől mentes időszak alatt - az Önkormányzat valamennyi dolgozójának éves foglalkozás-egészségügyi alapellátását, jelképes összegért mindösszesen 1.000,- Ft/év/fő díjért vállalja. Kérem a tisztelt bizottsági tagokat és képviselőket, hogy vitassák meg előterjesztést. Határozati javaslat: hozzájárul ahhoz, hogy a Sanit-Art Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Továbbiakban: Egészségügyi Szolgáltató; Székhely:2051, Biatorbágy, Táncsics Mihály u.1.) egészségügyi tevékenységét a település orvosi rendelőjében továbbra is bérleti díj, rezsi költségektől mentesen végezhesse. Felhatalmazza Erdősi László t, hogy - az Önkormányzat és a Szolgáltató között fennálló - egészségügyi közszolgáltatási szerződés erre vonatkozó módosítását aláírja. A Képviselő-testület úgy határoz, hogy foglalkozás-egészségügyi szolgáltatási szerződést köt az Egészségügyi Szolgáltatóval. Azon időszak alatt, amíg az Egészség Szolgáltatót bérleti díj és rezsi költség nem terheli, az Egészségügyi Szolgáltató az Önkormányzat valamennyi dolgozójának foglalkozás-egészségügyi ellátását 1.000,-Ft/év/ fő összegért ellátja. Felhatalmazza Erdősi László az egészségügyi közszolgáltatási szerződés aláírására. Felelős: Erdősi László és Dr. Szmodis Jenő jegyző. Határidő: azonnal. Herceghalom, január 27. Erdősi Lászó sk.

2 Humán és Környezetvédelmi Bizottságának 2015.február 5-i, illetve a Képviselő-testület február 10. napján tartandó ülésére Tárgy: Általános Iskola bővítése Tisztelt Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, tisztelt Képviselő-testület! A Képviselő-testület előtt már ismert, hogy a gyereklétszám emelkedés miatt a 2014/15-ös tanévtől az Általános Iskolában tanterembővítésre van szükség. Árajánlatot kértünk három statikai szakértőtől komplex statikai szakvélemény elkészítésére, amely magába foglalja a talajmechanika, az alap, a falazat és födém vizsgálatának, valamint az építési engedélyezési eljáráshoz szükséges szakvélemény elkészítésének költségeit is. Az árajánlatok várhatóan a bizottsági ülés napjáig meg fognak érkezni, így arról a bizottság érdemben tárgyalhat majd. Kérem a tisztelt bizottsági tagokat és képviselőket, hogy vitassák meg előterjesztést. Határozati javaslat: a Herceghalmi Általános Iskola szükséges bővítését megkezdi. A Képviselő-testület felhatalmazza Erdősi László t, hogy -tól..ft értékben megrendelje a komplex statikai szakvélemény elkészítését. Határidő: azonnal. Herceghalom, január 29. Erdősi Lászó sk.

3 Humán és Környezetvédelmi Bizottságának 2015.február 5-i, illetve a Képviselő-testület február 10. napján tartandó ülésére Tárgy: HÉSZ módosítás törvényi megfelelés alapján Tisztelt Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, tisztelt Képviselő-testület! A Pest Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Hivatal Állami Főépítésze valamint a Pest Megye Közgyűlésének Elnöke az alábbi tájékoztatást adták: Települések a Budapesti Agglomeráció Területrendezési Tervéről szóló évi LXIV. törvény hatály alá tartozik, ezért jelenleg hatályos településrendezési eszközeik- Településszerkezeti Terv és Helyi Építési Szabályzat kizárólag ez év végéig alkalmazhatóak. Ezt követően, január 1-jével csak az OTÉK hatályos állapota alapján készült szabályzat használható. Amennyiben ez év végéig a képviselő-testület nem fogad el új HÉSZ-t, az építéshatósági eljárásokban csak az országos előírások és az illeszkedés szabályai alkalmazhatók. Nyilvántartásunk szerint képviselő-testületük e tárgyban még nem alkotott új rendeletet, ezért felhívom figyelmét a fenti határidők maradéktalan betartására. Álláspontunk szerint kizárólag települési főépítész közreműködésével módosítható vagy készíthető településrendezési eszköz, ellenkező esetben annak elfogadása során lefolytatott államigazgatási eljárás törvénytelennek minősül. A Településszerkezeti Terv és a Helyi Építési Szabályzat elkészítésének költsége, valamint főépítész alkalmazása kb.9-10 millió forint. A Pest Megyei Kormányhivatal Főépítészi Hivatala azt a szóbeli tájékoztatást adta, hogy amennyiben az Önkormányzat nem fogad el új HÉSZ-t, úgy január 1-től csak az országos építési előírások és illeszkedési szabályok alkalmazhatóak, ami azt jelenti, hogy az ingatlan tulajdonosok és befektetők sokkal nagyobb szabadságot élveznek beruházásaik megvalósításánál. A probléma megvitatása érdekében meghívtuk Horváth Adrienne építészt, aki a jelenleg hatályos HÉSZ-t készítette és Varga Tamás építészt. Kérem a tisztelt bizottsági tagokat és képviselőket, hogy vitassák meg előterjesztést.

4 I. Határozati javaslat: a jelenleg hatályos Településszerkezeti Tervet és a Helyi Építési Szabályzatot nem módosítja. Határidő: azonnal. II. Határozati javaslat: évben új Településszerkezeti Tervet és Helyi Építési Szabályzatot fogad el. Felkéri Erdősi László t, hogy kérjen be árajánlatokat az új szabályzatok elkészítésére, továbbá tegyen lépéseket alkalmas főépítész személyének kiválasztása érdekében. Herceghalom, január 29. Dr. Szmodis Jenő sk. jegyző

5 és a Humán és Környezetvédelmi Bizottságának februárban tartandó ülésére Tárgy: Óvodapedagógusok cafetéria juttatása Tisztelt Humán és Környezetvédelmi Bizottság! Tisztelt Képviselő-testület! A képviselő-testület 165/2014. (XII.16.) sz. határozatával úgy döntött a évi költségvetési alapelvei meghatározásánál, hogy az óvodapedagógusok részére eddig biztosított cafetéria juttatást meg kívánja szüntetni. Varga-Tóth Csaba óvodavezető kérte, hogy ezen döntését változtassa meg a képviselő-testület tekintve azt, hogy az az iskolában dolgozó pedagógusok béren kívüli juttatását nem oldja meg, viszont az az óvodai egyéb dolgozók és az óvodapedagógusok között bérfeszültséget generál. (Részletes indoklás a mellékelt kérelemben). A képviselő-testület évi költségvetési koncepciójának tárgyalásakor azt a lehetőséget is megvitatták a jelenlévők, hogy az óvodapedagógusok cafetéria kerete terhére az intézményi étkeztetést biztosítja az óvodapedagógusok részére a fenntartó. A fentiek alapján az alábbi határozati javaslatot terjesztem a Képviselő-testület elé:.../2015. (II.10.) sz. h a t á r o z a t a Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete a évi költségvetésében az óvodapedagógusok részére a cafetéria juttatást biztosítja / nem biztosítja. Határidő: Felelős: azonnal. Erdősi László Pénzügyi Csoport. Herceghalom, január 27. Erdősi László sk.

6 Humán és Környezetvédelmi Bizottságának 2015.február 5-i, illetve a Képviselő-testület február 10. napján tartandó ülésére Tárgy: Víziközmű átruházási megállapodás Tisztelt Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, tisztelt Képviselő-testület! A évi CCIX. számú, víziközmű-szolgáltatásról szóló törvény kötelezi a víziközmű szolgáltatókat arra, hogy bizonyos vagyonelemeket a települési önkormányzatok részére átadjanak. A törvényi rendelkezés alapján az ÉTV Kft. az Önkormányzat részére korábban már térítésmentesen átadott víziközmű vagyonelemeket több mint 130 millió forint értékben évben az ÉTV Kft. több különböző, víziközmű eszköz átadási ajánlattal kereste meg Önkormányzatunkat, amelyeket különböző okokból minden esetben visszautasítottunk. A 2014-es év második felében az ÉTV Kft. ismételten felkereste az Önkormányzatot. Ajánlatukban a térítés ellenében átruházandó víziközmű eszközök értékével megegyező értékben az Önkormányzat tulajdonában levő szivattyúkat értékesítését kérték. Az ügylet pénzügyi rendezése beszámítással történt volna, egyik fél részéről sem keletkezett volna fizetési kötelezettség. A Képviselő-testület december 2-i ülésén 158/2014.(XII.02.) számú határozatával úgy döntött, hogy nem veszi át az ÉTV Víziközmű Kft. által térítés ellenében felajánlott rendszerfüggő víziközmű eszközöket december 19-én az ÉTV Kft. a 158/2014.(XII.02.) számú határozatban foglaltakra hivatkozással térítés nélküli átadással felajánlotta a még tulajdonában levő, Herceghalom közigazgatási területén levő víziközmű elemeket. (A megállapodás tájékoztatásul elektronikus úton kiküldésre kerül.) Kérjük a tisztelt Bizottságot és Képviselő-testület, hogy vitassa meg az előterjesztést. Minősített szótöbbségű határozat! Határozati javaslat: átveszi / nem veszi át az ÉTV Víziközmű Kft. által térítésmentesen átruházandó, Herceghalom Község Önkormányzata közigazgatási területén levő rendszerfüggő víziközmű vagyonelemeket. Határidő: azonnal. Herceghalom, január 29. Dr. Szmodis Jenő sk. jegyző

7 Humán és Környezetvédelmi Bizottságának 2015.február 5-i, illetve a Képviselő-testület február 10. napján tartandó ülésére Tárgy: Karbantartási szerződés az Önkormányzat klímaberendezéseinek karbantartására Tisztelt Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, tisztelt Képviselő-testület! 2014-ben megvalósult a Polgármesteri Hivatal és az orvosi rendelő klimatizálása. A vállalkozó az üzembe helyezéskor átadta a jótállás érvényesítéséhez szükséges dokumentációt, amely meghatározza a jótállást kizáró okokat is. A dokumentáció a garancia megőrzéséhez előírja az időszakos karbantartási munkálatok, illetve az esetleges szükséges javítások szakszervíz által történő elvégzését. A Medipronto Kft évre árajánlatot adott karbantartási szerződés megkötésére, amely évi két alkalommal történő felülvizsgálatot jelent. A Képviselő-testület december 16-i ülésén a döntést elnapolta azzal, hogy további két árajánlat bekérése után kívánja kiválasztani a legkedvezőbb ajánlatot. I. A Polgármesteri Hivatal klímaberendezésének garanciális karbantartására az alábbi árajánlatok érkeztek : 1. MEDIPRONTO Kórháztechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (2053 Herceghalom, Ördöglovas lejtő 4. sz.) ,-Ft + ÁFA/év = ,-Ft 2. Cool4u Kft. (1097 Budapest, Illatos út 7. sz.) ,-Ft + ÁFA/év = ,-Ft 3. ADA légtechnika Bt. (9024 Győr, Baross Gábor u. 53. szám) ,-Ft + ÁFA/év = ,-Ft II. Az Orvosi rendelő klímaberendezésének garanciális karbantartására az alábbi árajánlatok érkeztek: 1. MEDIPRONTO Kórháztechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. (2053 Herceghalom, Ördöglovas lejtő 4. sz.) ,-Ft + ÁFA/év = ,-Ft 2. Cool4u Kft. (1097 Budapest, Illatos út 7. sz.) ,-Ft + ÁFA/év = ,-Ft 3. ADA légtechnika Bt. (9024 Győr, Baross Gábor u. 53. sz.) ,-Ft + ÁFA/év = ,-Ft Az árajánlatok elektronikus úton kerülnek kiküldésre!

8 Kérem a tisztelt bizottsági tagokat és képviselőket, hogy vitassák meg előterjesztést. Határozati javaslat: a Polgármesteri Hivatal és az Orvosi Rendelő klímaberendezéseinek évi karbantartására szerződést köt a..-vel.értékben. Felhatalmazza Erdősi László a szolgáltatási szerződés aláírására. A szerződés fedezete a évi költségvetésben rendelkezésre áll. Herceghalom, január 29. Erdősi Lászó sk.

9 Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testület Humán és Környezetvédelmi Bizottságának február 3-án, és a képviselő-testület február 10-én tartandó ülésére Tárgy: Biatorbágy, Etyek, Herceghalom, Páty települések Fogorvosi Ügyelet Ellátását Biztosító Társulás Társulási Megállapodás tervezetének megvitatása Tisztelt Humán és Környezetvédelmi Bizottsági Tagok! Tisztelt Képviselő-testületi Tagok! január 27-én a fenti települések Fogorvosi Ügyelet Ellátását Biztosító Társulás egyeztető tárgyalásán a mellékelt ( ben kiküldött) társulási megállapodás tervezetet fogadták el a jelenlévő Polgármesterek. A Megállapodás természetesen csak a képviselő-testület minősített többségű jóváhagyó határozata után kerülhet aláírásra. Az egyeztetésen elhangzott, hogy a tervezet a január 1-i lakosságszám alapján történt költségmegosztást tartalmazza, mely a január 1-i adatok ismeretében (kb. március közepe) módosításra kerül várhatóan a Herceghalom által fizetendő összeg nagyságrendileg nem változik. A tervezet IV. fejezetének 8. pontja évi kétszeri számlázást tartalmaz, azonban ez megváltozhat havi számlázásra a megállapodást a képviselő-testületek általi módosító javaslatai folytán. A Szolgáltatás értéke közbeszerzési eljárás hatálya alá tartozik, így a Társulási Megállapodás tagok általi elfogadása és aláírása után meghívásos közbeszerzési eljárást kell lebonyolítani. Ennek eredményétől és sikerességétől függően remélhetőleg szeptember 1-től indulhat az ügyelet. A Társulási Megállapodás egyéb pontjai is a közbeszerzési eredménytől függően változhatnak. A Szolgáltató az ügyeleti díjért biztosítja a sürgősségi ellátást (pl.: húzás, letört fog csiszolása, vérzéscsillapítás, idegen test eltávolítása), ez tehát a lakosságnak térítésmentes. Fontos hangsúlyozni, hogy csak sürgősségi ellátást biztosít az ügyelet. A Szolgáltató biztosítja továbbá az ellátáshoz szükséges eszközöket, helyiséget és személyzetet. A Társulási Megállapodás-tervezet 1. számú mellékletének 3. pontja a hétvégi ügyeleti ellátás időpontját helytelenül tartalmazza. Helyesen: - hétvégén: szombat órától vasárnap óráig. Kérem a T. Bizottsági tagokat, hogy a rendelet-tervezet megvitatása után az alábbi döntési javaslatot terjesszék a képviselő-testület elé elfogadásra: Minősített többség!../2015. (II.10.) sz. ha t á r o z a t a Herceghalom Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határoz, hogy a Biatorbágy, Etyek, Herceghalom, Páty települések Fogorvosi Ügyelet Ellátását Biztosító Társulás Társulási Megállapodását elfogadja. Felhatalmazza Erdősi László t a Társulási Megállapodás aláírására. Az éves ügyeleti megbízási díjat évi költségvetésének terhére biztosítja. Felelős: Erdősi László Pénzügyi Csoport. Herceghalom, január 27. Erdősi László sk.

10 és a Humán és Környezetvédelmi Bizottságának februárban tartandó ülésére Tárgy: Vizsgálóbizottság létrehozására javaslat Tisztelt Humán és Környezetvédelmi Bizottság! Tisztelt Képviselő-testület! Galai Katalin, a Humán és Környezetvédelmi Bizottság tagja írásban benyújtott előterjesztésében javasolta, hogy a képviselő-testület hozzon létre ideiglenes bizottságot a Polgármester szabadság-megváltása vizsgálata érdekében. Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzata lehetővé teszi, hogy a képviselőtestület indokolt esetben, meghatározott feladat ellátására ideiglenes bizottságot hozzon létre. Mind a tagok létszámáról, mind pedig a tagok személyéről a Képviselő-testület dönt. Galai Katalin javaslatában kérte, hogy a képviselő-testület tegye lehetővé azt, hogy a bizottsági munkában tagként, vagy külsős szakértőként független munkajogász is vegyen részt. A fentiek alapján az alábbi határozati javaslatot terjesztem a Képviselő-testület elé: Minősített szótöbbségű határozat!.../2015. (II.10.) sz. h a t á r o z a t a Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete a Polgármester szabadság-megváltás ügyének vizsgálatára ideiglenes bizottságot hoz létre / nem hoz létre. A bizottság tagjainak száma: fő. A bizottság tagjainak.... megválasztja. Szakértőként független munkajogászt bíz meg / nem bíz meg bizottsági tagként. A szakértő díjára.. Ft-ot biztosít a évi költségvetésének terhére. Felelős: Erdősi László Pénzügyi Csoport. Herceghalom, január 27. Dr. Szmodis Jenő sk. jegyző

11 és a Humán és Környezetvédelmi Bizottságának februárban tartandó ülésére Tárgy: Herceghalom honlapjának átalakítására és szerkesztésére javaslat Tisztelt Humán és Környezetvédelmi Bizottság! Tisztelt Képviselő-testület! Szabó György, a Herceghalomi Hírmondó főszerkesztője javaslatot juttatott el a képviselőtestület elé Herceghalom honlapjának átalakítására, illetve a honlap szerkesztésére. Jelenleg a honlap szerkesztésének feladatait a Polgármesteri Hivatal dolgozói végeznek. A társhatóságoktól érkezett tájékoztató anyagokat, a bizottsági, testületi ülések anyagát, nyomtatványokat, egyházi és egyéb aktuális híreket töltenek fel. A Főszerkesztő Úr által javasolt változtatásokat az általa benyújtott melléklet tartalmazza. A fentiek alapján az alábbi határozati javaslatot terjesztem a Képviselő-testület elé:.../2015. (II.10.) sz. h a t á r o z a t a Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szabó György főszerkesztő által tett honlap módosítási javaslatokat támogatja / nem támogatja..../2015. (II.10.) sz. h a t á r o z a t a Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete Herceghalom honlapjának szerkesztési feladataival Szabó Györgyöt megbízza / nem bízza meg. Herceghalom, január 27. Erdősi László sk.

12 Humán és Környezetvédelmi Bizottságának 2015.február 5-i, illetve a Képviselő-testület február 10. napján tartandó ülésére Tárgy: A Herceghalomi Hírmondó példányszámának emelése Tisztelt Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, tisztelt Képviselő-testület! A havonta megjelenő Herceghalomi Hírmondó már évek óta jól működő kommunikációs csatorna az Önkormányzat és a település lakossága között. Az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett a lakosság létszáma főként a Vitalis Lakóparkban történt lakásértékesítések következtében ezért szükségessé vált a Herceghalomi Hírmondó példányszámának emelése. Szabó György árajánlatot kért a lapot készítő Doba Kft.-től, amely az előterjesztés mellékletét képező árajánlatot tette. Kérem a tisztelt bizottsági tagokat és képviselőket, hogy vitassák meg előterjesztést. Határozati javaslat: a Herceghalomi Hírmondó példányszámát 2014 hónapjától..db.-ra emeli. Határidő: azonnal. Herceghalom, január 29. Erdősi Lászó sk.

13 Humán és Környezetvédelmi Bizottságának 2015.február 5-i, illetve a Képviselő-testület február 10. napján tartandó ülésére Tárgy: A Rákóczi Szövetség kérelme Tisztelt Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, tisztelt Képviselő-testület! Az 1989-ben megalakult Rákóczi Szövetség támogatja a szomszédos országokban élő magyar közösségeket. A Szövetség elsősorban általános és középiskolás gyermekprogramok, táboroztatás, magyar iskolába történő beiratkozás támogatásával segíti elő a magyar kultúra fennmaradását a szomszédos országok magyarok által lakott területein. Az előterjesztéshez elektronikus úton kiküldésre kerül Dr. Halzl József elnök úrnak a Szövetség munkájáról írott tájékoztató levele, amely részletesen ismerteti eddigi tevékenységüket. Kérem a tisztelt bizottsági tagokat és képviselőket, hogy döntsenek a kérelem ügyében. I. Határozati javaslat: a Rákóczi Szövetség (1027 Budapest, Szász Károly utca 1. IV.em.1.) kérelmét támogatja / nem támogatja. Határidő: azonnal. II.. Határozati javaslat: a Rákóczi Szövetség (1027 Budapest, Szász Károly utca 1. IV.em.1.) kérelmét támogatja, részükre..ft összegű támogatást nyújt a évi költségvetés általános tartalékkerete terhére. Herceghalom, január 29. Erdősi Lászó sk.

Herceghalom Község Önkormányzatának /2014. (III.15.) számú rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Herceghalom Község Önkormányzatának /2014. (III.15.) számú rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Herceghalom Község Önkormányzatának /2014. (III.15.) számú rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 23.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 17. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 17. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére ELŐTERJESZTÉS 2015. június 17. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére Tárgy: Közbeszerzési pályázat határozatainak módosítása. A.) Pályázat az óvoda felújítására Gödör István közbeszerzési tanácsadó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v amely készült Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 3. napján 15 órakor a Polgármesteri Hivatalban megtartott nyilvános ülésén. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 36/2013.(III.12.)számú határozata:

Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 36/2013.(III.12.)számú határozata: KIVONAT amely készült 2013. március 12. napján megtartott nyilvános és zárt ülésének jegyzőkönyve alapján: 36/2013.(III.12.)számú határozata: a Herceghalom 220/14 helyrajzi számú, önkormányzati tulajdonban

Részletesebben

Tisztelt Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság, tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottságának 2013. szeptember 19- i, illetve a Képviselő-testület 2013. szeptember 24. napján tartandó

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 13. napján tartandó rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 13. napján tartandó rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS 2015. augusztus 13. napján tartandó rendkívüli ülésére Tárgy: Az adósságkonszolidációban nem részesült települési önkormányzatok fejlesztéseinek támogatásárára kiírt pályázaton való részvételről

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S E L İ T E R J E S Z T É S mely készült Ordacsehi Község Önkormányzatának 2012 január 25 - i testületi ülésére a 2. sz. napirendi ponthoz. Tárgy: Rendelet tervezet az önkormányzat 2012 évi költségvetésérıl

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szentgyörgyvölgy Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 27-én (kedden) 14,00 órai kezdettel a szentgyörgyvölgyi művelődési házban megtartott rendkívüli

Részletesebben

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28-án (csütörtökön) 17,00 órai kezdettel tartott ülésén

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28-án (csütörtökön) 17,00 órai kezdettel tartott ülésén KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28-án (csütörtökön) 17,00 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v SZAKONYFALU Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 23-án megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szakonyfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: 1100- /2011. Elıkészítı: Pékné dr.

BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA. POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: 1100- /2011. Elıkészítı: Pékné dr. BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. Szám: 1100- /2011. Elıkészítı: Pékné dr. Csefkó Judit E L İ T E R J E S Z T É S A Képviselı-testület 2011. július 28-i

Részletesebben

Pécel Város Önkormányzat 2119 Pécel, Kossuth tér 1.

Pécel Város Önkormányzat 2119 Pécel, Kossuth tér 1. Pécel Város Önkormányzat 2119 Pécel, Kossuth tér 1. PÉCEL VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA - jóváhagyva a 363/2008. (XI. 27.) sz. Kt. határozattal 1 Preambulum A közpénzek ésszerű felhasználása,

Részletesebben

Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv

Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. január 17-én tartott üléséről. 1/2013.(I.18.) sz. rendelet 2/2013.(I.18.) sz.

Részletesebben

KIVONAT. 2007. május 15-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 202/2007. (V. 15.) Kt. számú határozat

KIVONAT. 2007. május 15-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 202/2007. (V. 15.) Kt. számú határozat Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal Humánpolitikai Iroda 9600 Sárvár, Várkerület 2. Tel.: 95/523-160

Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal Humánpolitikai Iroda 9600 Sárvár, Várkerület 2. Tel.: 95/523-160 Nyílt ülésen kerül tárgyalásra: A Bizottság saját hatáskörébe tartozó döntések 18./ Napirendi pont Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal Humánpolitikai Iroda 9600 Sárvár, Várkerület 2. Tel.: 95/523-160 E

Részletesebben

Tárgyalja a képviselő-testület 2013. április 25-i ülésén. Tisztelt Képviselő-testület!

Tárgyalja a képviselő-testület 2013. április 25-i ülésén. Tisztelt Képviselő-testület! 2./Napirend: Pilisszentkereszt Község Önkormányzatának az önkormányzat 2012. évi költségvetéséről szóló 5/2012.(II.29.) rendeletének módosítása Előterjesztés Tárgyalja a képviselő-testület 2013. április

Részletesebben

NAPIREND Ügyiratszám: 1/535/ 2008. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. szeptember 12-i nyilvános ülésére

NAPIREND Ügyiratszám: 1/535/ 2008. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. szeptember 12-i nyilvános ülésére NAPIREND Ügyiratszám: 1/535/ 2008. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. szeptember 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: Tájékoztató az Állami Számvevőszék

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22-29/2015. Tárgy: A 2015. évi költségvetési rendelet II. változatának

Részletesebben

ÜZLETI JELENTÉS 2010. év

ÜZLETI JELENTÉS 2010. év ÜZLETI JELENTÉS 2010. év A társaság alaptevékenységéből adódóan a legfontosabb feladat a biztonságos és folyamatos vízellátás, melyet eszköz és személyi feltételek hiányában az erre szakosodott szakszolgáltató

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Tárgy: Javaslat a Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat 2011. évi átmeneti gazdálkodásáról szóló rendelet megalkotására Tisztelt Képviselő-testületi

Részletesebben

M E G H Í V Ó. 2010. december 10. (péntek) napjára de. 8.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s

M E G H Í V Ó. 2010. december 10. (péntek) napjára de. 8.00 órára összehívom, melyre Önt tisztelettel meghívom. I. N y i l v á n o s ü l é s BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE M E G H Í V Ó Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 16/2010. (XI. 25.) sz. rendelete 4. (1) bekezdése alapján

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 4. Az önkormányzat vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló rendelet módosítása

Jegyzőkönyv. 4. Az önkormányzat vagyonnal való gazdálkodás szabályairól szóló rendelet módosítása Jegyzőkönyv Készült: a Bakonyszentkirály Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 24-én (szerdán) 15 00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 2004. február 27. 3. szám A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT A KÖZGYŰLÉS HIVATALOS LAPJA Tartalomjegyzék Szám Tárgy Oldal SZEMÉLYI RÉSZ 2/2004. (II. 19.) Kgy. A Baranya Megyei Levéltár (Pécs) igazgatóhelyettese

Részletesebben

HERENDI POLGÁRMESTERI HIVATALA 8440 Herend, Kossuth u.97. Tel: (88) 513-700 Fax: (88) 513-705 KIVONAT

HERENDI POLGÁRMESTERI HIVATALA 8440 Herend, Kossuth u.97. Tel: (88) 513-700 Fax: (88) 513-705 KIVONAT POLGÁRMESTERI HIVATALA 2014. január 17-i ülésének könyvéből 1/2014. (I.17.) Herend Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Herendi Katolikus Plébánia számára a herendi katolikus templom felújítási munkálatainak

Részletesebben

2013.03.13.Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság ülésére utólag felkerült napirendek.

2013.03.13.Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság ülésére utólag felkerült napirendek. 2013.03.13.Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság ülésére utólag felkerült napirendek. 6/ Napirendi pont A Sárvári Járási Hivatal üzemeltetésére vonatkozó megállapodás módosítása. ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V LESENCEISTVÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCETOMAJ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE LESENCEFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE UZSA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Városi Polgármesteri Hivatal 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. Tel.: 66/371-611, Fax: 66/371-623 Iktatószám: 1006-17/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szeghalom Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ács Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. augusztus 31-én 16. 00 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében megtartott üléséről. Jelen vannak: A csatolt jelenléti

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240, Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu.

SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240, Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu. SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi u. 32. Tel.: 47/513-240, Fax.: 47/311-404 e-mail: sarospatak@sarospatak.hu J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - ingatlan tulajdonjogának

Részletesebben

M E G H Í V Ó N A P I R E N D:

M E G H Í V Ó N A P I R E N D: M E G H Í V Ó Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. február 14-én /csütörtökön/ 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal nagytermében /Sárvár, Várkerület 3. II.em./ ülést tart, amelyre

Részletesebben

Kutasiné Nagy Katalin sk. jegyzı

Kutasiné Nagy Katalin sk. jegyzı 5. Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. október 25-i ülésére Tárgy: Elıterjesztés a járásokról, a járási hivatalok kialakításáról, valamint a polgármesteri hivatalok,

Részletesebben

Jegyzokonyv. Egerszalók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. március 30-án, 16.30 órától megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

Jegyzokonyv. Egerszalók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. március 30-án, 16.30 órától megtartott rendkívüli nyilvános üléséről 5/2016. Jegyzokonyv 00 Készült: Egerszalók Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. március 30-án, 16.30 órától megtartott rendkívüli nyilvános üléséről T a r t a 1 o m: Oldalszám: 59-től - 64- ig

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.

VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye. VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 Veszprém, Megyeház tér 1. Tel.: (88)545-011, Fax: (88)545-012 E-mail: mokelnok@vpmegye.hu Szám: 02/225-13/2009. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2. a.) Javaslat Borsodnádasd Városi Önkormányzat 2009. évi költségvetési rendeletének elfogadására

Jegyzőkönyv. 2. a.) Javaslat Borsodnádasd Városi Önkormányzat 2009. évi költségvetési rendeletének elfogadására Jegyzőkönyv Készült: 2009. február 19-én 15.00-17.00 óráig a Borsodnádasd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének ülésén. Jelen vannak: Dorkó György, Dr. Hegedűs Zsuzsanna, Magyar János, Neuwirth László,

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Szám: 5.801/2016. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatával és Szlovák Nemzetiségi Önkormányzatával együttműködési megállapodás

Részletesebben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése 2004. április 29-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése 2004. április 29-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése 2004. április 29-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi Tárgy: Ipari parki telek értékesítése K I V O N A T A A közgyűlés 25 igen, egyhangú szavazattal a következő

Részletesebben

2012. évi 5. szám 2012. március 23. TARTALOMJEGYZÉK

2012. évi 5. szám 2012. március 23. TARTALOMJEGYZÉK 2012. évi 5. szám 2012. március 23. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2012. (III. 23.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló lakások és helyiségek

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. február 14-i ülésére Az ideiglenes piac kialakítására

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. február 14-i ülésére Az ideiglenes piac kialakítására Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezte: Valamennyi

Részletesebben

Hírmondó XVII. évfolyam 2. szám INGYENES ÖNKORMÁNYZATI HAVILAP 2015. FEBRUár

Hírmondó XVII. évfolyam 2. szám INGYENES ÖNKORMÁNYZATI HAVILAP 2015. FEBRUár Herceghalomi Hírmondó XVII. évfolyam 2. szám INGYENES ÖNKORMÁNYZATI HAVILAP 2015. FEBRUár a tartalomból Tájékoztató a falugyűlésről 2. oldal Tájékoztató a februári testületi ülésről 5. oldal A szelektív

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Ecsegfalva Községi Önkormányzat 2013. I. félévi költségvetési beszámolójáról a 2013. augusztus 27-i Képviselő-testületi ülésre

ELŐTERJESZTÉS Ecsegfalva Községi Önkormányzat 2013. I. félévi költségvetési beszámolójáról a 2013. augusztus 27-i Képviselő-testületi ülésre Ecsegfalva Községi Önkormányzat Polgármesterétől 5515 Ecsegfalva, Fő u. 67. Tel.: 66/487-100 ELŐTERJESZTÉS Ecsegfalva Községi Önkormányzat 2013. I. félévi költségvetési beszámolójáról a 2013. augusztus

Részletesebben

Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. május 31-i ülésére. Az elıterjesztést készítette: - Gulyás Attiláné pénzügyi csoportvezetı

Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. május 31-i ülésére. Az elıterjesztést készítette: - Gulyás Attiláné pénzügyi csoportvezetı Elıterjesztés 10. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. május 31-i ülésére Tárgy: Lajosmizse belterületi 259. hrsz.-ú ingatlan értékesítése Az elıterjesztést készítette: - Gulyás

Részletesebben

Levél községi Önkormányzat Képviselı-testülete

Levél községi Önkormányzat Képviselı-testülete Levél községi Önkormányzat Képviselı-testülete 1 11/2011. Levél községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. június 23-án tartott ülésérıl készült jegyzıkönyv Tartalma: 1. 2010. évi költségvetési

Részletesebben

Úny Község Önkormányzata Képviselı-testülete

Úny Község Önkormányzata Képviselı-testülete Úny Község Önkormányzata Képviselı-testülete 2528 Úny, Kossuth Lajos u. 2. Tel.: 33/508-800 Fax: 33/508-801 Email: info@uny.hu ================================================================== 11/2009.

Részletesebben

be/sfp-4204/2015/mkosz

be/sfp-4204/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Herceghalmi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve HHSE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76.

Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. JEGYZİKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 12-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRİL Jegyzıkönyv Dunabogdány

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ Városlőd Község Polgármestere összehívja a képviselő-testület

Részletesebben

A Képviselő-testület 2009. december 14-i ülésén hozott határozatai:

A Képviselő-testület 2009. december 14-i ülésén hozott határozatai: A Képviselő-testület 2009. december 14-i ülésén hozott határozatai: 498/2009. (XII. 14.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy elfogadja a meghívóban szereplő

Részletesebben

Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzat Jegyzőjétől

Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzat Jegyzőjétől Előterjesztés Hajdúhadház Város Önkormányzat Jegyzőjétől A Képviselő-testület 2015. április 30.-án tartandó ülésére Tárgy: Az avar és kerti hulladék égetés, valamint a szabadtéri tűzgyújtás helyi szabályairól

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés. Óvoda építésére, fejlesztésére VEKOP 6.1.1-15 számú pályázatról

Város Polgármestere. Előterjesztés. Óvoda építésére, fejlesztésére VEKOP 6.1.1-15 számú pályázatról Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Óvoda építésére, fejlesztésére

Részletesebben

3/2013. /I.24./ számú képviselő-testületi határozat

3/2013. /I.24./ számú képviselő-testületi határozat SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. K I V O N A T a képviselő-testület 2013. január 24-i ülésének jegyzőkönyvéből 2/2013. /I.24./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Napirendi pontok:

JEGYZİKÖNYV. Napirendi pontok: Rábakecöl Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2/2010. szám JEGYZİKÖNYV Készült: a rábakecöli polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2010. március 29-én (hétfın) 17,00 órakor megtartott képviselı-testületi

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési

Részletesebben

Tárgy: Budaörs Város Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló beszámoló

Tárgy: Budaörs Város Önkormányzat 2013. évi költségvetésének végrehajtásáról szóló beszámoló Budaörs Város Önkormányzat Polgármestere ELŐTERJESZTÉSE a Képviselő-testület 2014. május.-ei, valamint valamennyi Bizottság, valamint a Kamaraerdei Részönkormányzat és a Frankhegyi Részönkormányzat 2014.

Részletesebben

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek -

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax.: 47/311-404 Ügyfélfogadás ideje: Hétfı: 8-12 és 13-16, szerda: 8-12 és 13-17 30, péntek: 8-12 óráig J a v a s l a

Részletesebben

Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. február 14-én 15 órakor megtartott üléséről.

Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. február 14-én 15 órakor megtartott üléséről. Készült: Hort Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. február 14-én 15 órakor megtartott üléséről. Határozat száma Tárgy 30/2008.(02.14.) Átmeneti gazdálkodásról szóló beszámoló 31/2008.(02.14.)

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz.: 22-47/2014. Tárgy: étkeztetési térítési díjak, valamint a bérleti díj

Részletesebben

TÁRGY: Javaslat a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. átalakulásával kapcsolatos döntések meghozatalára és új gazdasági társaság megalapítására

TÁRGY: Javaslat a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. átalakulásával kapcsolatos döntések meghozatalára és új gazdasági társaság megalapítására AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 250. MELLÉKLET:. db TÁRGY: Javaslat a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. átalakulásával kapcsolatos döntések meghozatalára és új gazdasági társaság megalapítására E L Ő T E R J E S

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miháld Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8825 Miháld, Fő u. 2. 11-13/2013.Ny. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Miháld Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 17-én (hétfőn) 17.00 órakor megtartott

Részletesebben

M e g h í v ó. 2012. szeptember 13-án (csütörtök) 17 órára. 2./ A 2012. évi költségvetés módosítása I. (11/2012.(IX. 13.

M e g h í v ó. 2012. szeptember 13-án (csütörtök) 17 órára. 2./ A 2012. évi költségvetés módosítása I. (11/2012.(IX. 13. A 2012. szeptember 13-i rendes képviselő-testületi ülés előterjesztései M e g h í v ó Rád Községi Önkormányzat Képviselő-testület 7/2010.(X. 28.) számú rendelete (SZMSZ) 8. (1) bekezdésére figyelemmel

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 11-i rendes ülésére

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 11-i rendes ülésére 8. számú előterjesztés Minősített többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 11-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvár Város Önkormányzata 2015. évi költségvetéséről

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2010. június 23-án 14 órakor tartott rendes, nyílt ülésérıl.- Jelen vannak: Bogdán Péter polgármester, Dr. Almássy Antalné,

Részletesebben

TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről

TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 29. MELLÉKLET: - db. TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről E L Ő T E R J E S

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 119-1/2007.(VI. 11.) számú. h a t á r o z a t a. a 169/2006. (VI. 28.) számú határozat visszavonásáról

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 119-1/2007.(VI. 11.) számú. h a t á r o z a t a. a 169/2006. (VI. 28.) számú határozat visszavonásáról NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 119-1/2007.(VI. 11.) számú h a t á r o z a t a a 169/2006. (VI. 28.) számú határozat visszavonásáról A Közgyűlés az előterjesztést megtárgyalta és a 169/2006.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZİKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZİKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. április 27-én 15.00 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott ülésérıl. Jelen vannak: Tiringer Mária polgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2013. szeptember 11-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2013. szeptember 11-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről Szám: 10/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. szeptember 11-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Katona Imre polgármester

Részletesebben

Kivonat az Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Kivonat az Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat az 2009.január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2009. (I.29.) sz. határozata: Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete az Egyek Nagyközség közbiztonsági helyzetéről készült

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2015. május 12-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2015. május 12-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 29-37/2015/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2015 május 12-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 7 Rendelet száma Rendelet tárgya Kódszám 12/2015

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2009. április 30-i rendkívüli ülésére beterjesztett anyagok. I./A kötet

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2009. április 30-i rendkívüli ülésére beterjesztett anyagok. I./A kötet Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2009. április 30-i rendkívüli ülésére beterjesztett anyagok I./A kötet M E G H Í V Ó... 2 Bizottsági ülések időpontjáról tájékoztatás... 3 A személyes gondoskodást

Részletesebben

Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 2016. évi költségvetéséről (Biatorbágy Város Önkormányzata 2016. évi költségvetésének indokolása)

Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 2016. évi költségvetéséről (Biatorbágy Város Önkormányzata 2016. évi költségvetésének indokolása) Város Polgármestere 251 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 6 23 31-174/213, 242 Fax: 6 23 31-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata

Részletesebben

Tárgy: Javaslat a közkifolyók használatának rendjére irányuló önkormányzati szabályozás felülvizsgálatára. Rendeletalkotás

Tárgy: Javaslat a közkifolyók használatának rendjére irányuló önkormányzati szabályozás felülvizsgálatára. Rendeletalkotás ELŐTERJESZTÉS SZUHAKÁLLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. AUGUSZTUS 29-i MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 2809-6/2013. MELLÉKLETEK SZÁMA: 1DB V. NAPIREND Tárgy: Javaslat a közkifolyók

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1 MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 8. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár város Önkormányzat képviselő-testületének 2011. május 10-én megtartott soron kívüli üléséről

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2014. július 14-én 8.30 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal kistermében

Részletesebben

Döntés a háziorvosi praxis helyettesítéséről

Döntés a háziorvosi praxis helyettesítéséről Az előterjesztés száma: 33/2016. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2016. február 24. napján, 18-órakor megtartandó ülésére Döntés a

Részletesebben

Balatonkeresztúr Község Polgármesterétıl 8648 Balatonkeresztúr Ady u. 52. Telefon: 85/575-817, fax: 85/575-823. e-mail: keresztur@t-email.

Balatonkeresztúr Község Polgármesterétıl 8648 Balatonkeresztúr Ady u. 52. Telefon: 85/575-817, fax: 85/575-823. e-mail: keresztur@t-email. Balatonkeresztúr Község Polgármesterétıl 8648 Balatonkeresztúr Ady u. 52. Telefon: 85/575-817, fax: 85/575-823. e-mail: keresztur@t-email.hu M E G H Í V Ó Balatonkeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Nagyszentjános Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV

Nagyszentjános Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV Nagyszentjános Község Önkormányzata JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. október 21-én Nagyszentjánoson az Önkormányzati Hivatal hivatalos helyiségében 16.00 órai kezdettel megtartott közmeghallgatással

Részletesebben

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK K Ö Z L Ö N Y E

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK K Ö Z L Ö N Y E MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK K Ö Z L Ö N Y E 1 TARTALOMJEGYZÉK I. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK RENDELETEI... 7 23. oldal II. MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK HATÁROZATAI....

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2012. október 29-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Képviselő-testületének 2007. szeptember 6-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Képviselő-testületének 2007. szeptember 6-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 3575-1/2007. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szigetmonostor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 14-én (csütörtökön) 18 órakor tartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szigetmonostor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 14-én (csütörtökön) 18 órakor tartott alakuló üléséről. Szigetmonostor Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015 Szigetmonostor, Fő u. 26. Szám: 21/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Szigetmonostor Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 14-én

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 2012. május 24-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. 2012. május 24-i rendkívüli ülésére Új napirendi pont 27. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 24-i rendkívüli ülésére Tárgy: Az Új K.O.R projekthez kapcsolódó

Részletesebben

TAKSONY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2013. (XI.28) önkormányzati rendelete a helyi adókról és az adózás rendjéről

TAKSONY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2013. (XI.28) önkormányzati rendelete a helyi adókról és az adózás rendjéről TAKSONY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 17/2013. (XI.28) önkormányzati rendelete a helyi adókról és az adózás rendjéről egységes szerkezetben Taksony Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

2013.05.23. Gazdaági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság ülésére utólag felkerült előterjesztések:

2013.05.23. Gazdaági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság ülésére utólag felkerült előterjesztések: 2013.05.23. Gazdaági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság ülésére utólag felkerült előterjesztések: 2/ Napirendi pont Önkormányzati rendeletalkotás a köztisztaság fenntartásának rendjéről és a

Részletesebben

GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 26 GYÖNGYÖSTARJÁN ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2012. február 29. napján 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 27 Határozat 11/2012. (II. 29.) KEOP 4.9.0 pályázat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Gönyű Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9071 Gönyű, Kossuth L. u. 67. Szám: 46-15/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. október 6-án 15.00 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében

Részletesebben

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2009. február 18-i ülésére

Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2009. február 18-i ülésére Elıterjesztés Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2009. február 18-i ülésére 13. Tárgy:Lajosmizsei Helytörténeti és Kulturális Egyesület helyiségbérlete felmondása kikényszerítése. Az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban más javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban más javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2016. március 8-án 9.45 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal kistermében

Részletesebben

SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 22. SZ. JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2015. december 17-i üléséről.

SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 22. SZ. JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2015. december 17-i üléséről. SALGÓTARJÁN MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 22. SZ. JEGYZŐKÖNYV Készült: Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2015. december 17-i üléséről. Jelen vannak: a Közgyűlés tagjai a mellékelt jelenléti ív

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S Szám: 02/134-21/2016. Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88)545-011, FAX: (88)545-012 E-MAIL: MOKELNOK@VPMEGYE.HU E L Ő T E R J E S Z T É S a Veszprém

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2004. október 21-én megtartott rendkívüli üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 19-i ülésére. Tisztelt Képviselő-testület!

ELŐTERJESZTÉS Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 19-i ülésére. Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 19-i ülésére Tárgy: A házi segítségnyújtás támogatása. Tisztelt Képviselő-testület! A Nádasdi Evangélikus Diakóniai

Részletesebben

2016. március 23-án (szerda) 16.00 órakor

2016. március 23-án (szerda) 16.00 órakor Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága 2360 Gyál, Kőrösi út 112-114. Szám: 6960/2016. Gyál Város Önkormányzata Képviselő-testületének Pénzügyi és Gazdasági Bizottsága

Részletesebben

Balatonederics községben Balatonederics Község Önkormányzatának Képviselőtestületének 2011. április 26-án 17 órai kezdettel megtartott üléséről.

Balatonederics községben Balatonederics Község Önkormányzatának Képviselőtestületének 2011. április 26-án 17 órai kezdettel megtartott üléséről. Balatonederics Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 8312 Balatonederics, Kossuth u. 84. Telefon: 87 466 133, fax: 87 566 023 E-mail: bekorj@asat.hu Ügyiratszám: 20-10/2011. J e g y z ő k ö n y v

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK

J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK J E G Y Z İ K Ö N Y V PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2008. október 15-én (szerda) 15.00 órakor megtartott Képviselı-testületi ülésérıl Készült: Páty Község Önkormányzat Képviselı-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 29-én megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 29-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 29-én megtartott üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Beszámoló két ülés között történt fontosabb

Részletesebben

Közoktatási szakértői állásfoglalás

Közoktatási szakértői állásfoglalás Közoktatási szakértői állásfoglalás az Általános Iskola, Óvoda és Községi Könyvtár - Herceghalom közoktatási intézmény átszervezése, Alapító Okiratának módosítása tárgyában Készítette: Bokor György közoktatási

Részletesebben

Verbai Lajos polgármester Végrehajtásért felelős: Végrehajtás előkészítéséért felelős: Hajdu Péter irodavezető

Verbai Lajos polgármester Végrehajtásért felelős: Végrehajtás előkészítéséért felelős: Hajdu Péter irodavezető BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű és a folyamatban lévő határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! Budapest Főváros X. kerület

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály Vagyongazdálkodási Irodájától 6600 Szentes Kossuth tér 6. Ikt. sz.

Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály Vagyongazdálkodási Irodájától 6600 Szentes Kossuth tér 6. Ikt. sz. Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztály Vagyongazdálkodási Irodájától 6600 Szentes Kossuth tér 6. Ikt. sz.:u-12736/2009 Témafelelős: dr. Tabajdi Ágnes Tárgy: A nem lakás céljára

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 e-mail: ujszasz@pr.hu

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 e-mail: ujszasz@pr.hu ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 e-mail: ujszasz@pr.hu Tárgyalja: Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság Szociális, Egészségügyi és Foglalkoztatási Bizottság

Részletesebben