EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés április 10., 15:00 Mozgásjavító Általános Iskola (XIV. ker., Budapest, Mexikói út 60.)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. április 10., 15:00 Mozgásjavító Általános Iskola (XIV. ker., Budapest, Mexikói út 60.)"

Átírás

1 EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés április 10., 15:00 Mozgásjavító Általános Iskola (XIV. ker., Budapest, Mexikói út 60.) Jelen vannak: Nádas Pál, Schiller-Kertész Judit, Keseru József, Tóth Ildikó, Ponyiczky László, Pancsa József, Szekeres Pál Hiányzik: Gömöri Zsolt és dr. Égeni Attila, aki jelezte késését Szavazóképesség: 7 fo Vendégek: Beliczay Sándor vívó vezetoedzo, Csík János a felügyelo bizottság elnöke, Kovács Brigitta MLS fotitkár, Nagy József FONESZ fotitkár, Faragó Péter eroemelo vezetoedzo, László Dezso Jegyzokönyvvezeto: Zólyomi Andrea Hitelesítok: Szekeres Pál és Szilák Ágnes 64/ sz. határozat: Az elnökség a jegyzokönyv hitelesítok személyét egyhangúlag elfogadta. Napirendi pontok: Nádas Pál kérése, hogy az 1. napirendi pont elott zárt ülést tartson az elnökség, valamint hogy a 7. napirendi pontot a 3. napirendi pont elott tárgyalják meg kor megérkezett Gömöri Zsolt alelnök, a szavazóképesség ezzel 8-ra emelkedett. 65/ sz. határozat: Az elnökség a kérést egyhangúlag elfogadta. 1) Beszámoló az IWFC ülésérol (írásos anyag mellékelve), eloadó: Nagy József 2) Beszámoló a kerekesszékes vívók valenciai világkupa versenyérol (írásos anyag a késobbiekben kiküldve), eloadó: László Dezso 3) Választási- és Alapszabály módosító javaslat (írásos anyag mellékelve), eloadó: Nádas Pál 4) Javaslat az MPB Paralimpiai Szervezobizottság tagjaira (írásos anyag mellékelve), eloadó: Szilák Ágnes 5) Javaslat az MPB évi média program megvalósítására (írásos anyag mellékelve, valamint a késobbiekben pótolva), eloadó: Ponyiczky László 6) Javaslat az MBP Ösztöndíjszabályzatának módosítására (írásos anyag mellékelve), eloadó: Nádas Pál 7) Javaslat a lonátói kerekesszékes vívó Világkupára kiutazó csapatra (írásos anyag mellékelve), eloadó: Beliczay Sándor 8) Módosító javaslat az asztalitenisz válogatott keretre (írásos anyag a késobbiekben kiküldve), eloadó: Gacsályi István 9) Módosító javaslat az Eroemelo Eb-re utazó csapatra (írásos anyag mellékelve), eloadó: Faragó Péter 10) Tájékoztató honosításról, nevezés a vitorlázó VB-re (helyszíni tájékoztató), eloadó: Szilák Ágnes 11) Pályázati bírálat a Vodafone - K&H Bank Paralimpiai Reménységek nemzetközi versenyeztetésre (írásos anyag mellékelve), eloadó: Keseru József

2 12) Paralimpiai Érdemérem (helyszíni tájékoztató), eloadó: Nádas Pál 13) Egyebek: - Chef de Mission találkozó - Év Sportolója díjátadó ünnepség - CP-ISRA kategorizálási kurzus - WOVD kategorizálási kurzus - Következo elnökségi ülés idopontja: április 24. Az 1. napirendi pont elott az elnökség zárt ülést tartott, Nádas Pál megkért mindenkit, aki nem az elnökség választott tagja, hogy a zárt ülésre való tekintettel hagyja el a helyiséget. 66/ sz. határozat: Az elnökség a napirendi pontokat egyhangúlag elfogadta. 1. napirendi pont: Beszámoló az IWFC ülésérol Nagy József FONESZ fotitkár elkészítette írásos beszámolóját az IWFC ülésérol, amelyet az elnökség számára a titkárság megküldött. Pancsa József kérdése, hogy mit jelent az új kategória. Nagy József elmondta, hogy ez az A és B kategória között található, olimpián nem szerepelne, de Európa-bajnokságon igen, de az IWFC közgyulése dönt majd errol. Gömöri Zsolt kérdése, hogy lesz-e stafétaverseny. Nagy József elmondta, hogy kétes, hogy lesz csapat. Nádas Pál kérdése, hogy ki a felelos ezért a döntésért, az IWAS vagy más, az új bírórendszert ki dolgozza ki, és hogy a vívás önállóvá válik-e. Nagy József elmondta, hogy még nincs hír a leválásról. Az IWAS meghív 10 klasszifikáló orvost a képzésre, de Magyarország eddig nem kapott meghívást. Szekeres Pál elmondta, hogy az IPC és az IWAS egymást okolják, az IPC úgy hozott döntést, hogy nem volt jelen vívó képviselo. Nagy József hozzátette, hogy a párizsi közgyulésen lesz elfogadva az új alapszabály. Az elnökség döntése szerint a magyar csapat vezetoje Beliczay Sándor lesz. 67/ sz. határozat: Az elnökség a beszámolót egyhangúlag elfogadta. 2. napirendi pont: Beszámoló a kerekesszékes vívók valenciai kupájáról László Dezso elkészített írásos beszámolóját a versenyrol, amelyet az elnökség számára a titkárság megküldött. Pancsa József kérése, hogy alaposabban nézzék át a programot, hogy a versenyzok ne hajnalban érkezzenek a helyszínre, inkább menjenek korábban. Nincs megelégedve ezzel az eredménnyel. Gömöri Zsolt szerint a csapat a körülményekhez képest jól teljesített, a víváshoz képest pedig rosszul. Az MPB az utazást méltatlanul szervezte, húzósportág esetében nem lehet megengedni ilyen kiutazási körülményeket. Ilyen utazási tortúra után nem várható el a csapattól, hogy jól teljesítsen. Nádas Pál elmondta, hogy az iroda a vezetoedzovel egyeztet. A vezetoedzo feladata eldönteni, hogy nagy csapattal, de szukösebben, vagy pedig kevesebb emberrel megy. Ez minden sportágnál így van. A felvetés jogos, de az MPB iroda azt teszi, amit a vezetoedzo kér. Beliczay Sándor elismeri, hogy o a felelos, mert nem nézte meg a repülo indulási és érkezési idejét. Gömöri Zsolt elmondta, hogy nem sportszakmai feladat, hogy mikor utaznak ki, hanem titkársági.

3 16.17-kor megérkezett dr. Égeni Attila elnökségi tag, a szavazóképesség ezzel 9 fore nott. Szekeres Pál elmondta, hogy az eredmény jó volt. Figyelni kell arra, hogy melyik sportágban kinek mire van szüksége, mert pl. a vívók önállóak. Az iroda legyen körültekintobb, ha pluszköltséget nem jelent, akkor a versenyzok inkább érkezzenek korábban és maradjanak tovább. 68/ sz. határozat: Az elnökség a beszámolót egyhangúlag elfogadta. 7. napirendi pont (elorehozva): Javaslat a lonátói kerekesszékes vívó Világkupára kiutazó csapatra Beliczay Sándor elmondta, hogy Lonatoba Nagy József vezette kisbusszal, dr. Égeni Attila vezette autóval, és a szülok által felajánlott két kisbusszal utaznának. Az MPB-nek csak a két kisbusz költségét kellene kifizetni. 69/ sz. határozat: Az elnökség a javaslatot egyhangúlag elfogadta. -10 perc szünet: napirendi pont: Választási- és Alapszabály módosító javaslat Az alábbi módosítások történtek: alapszabály pontja: Tagok: [...Magyar Evezos Szövetség (MESZ), Magyar Vitorlás Szövetség (MVISZ) alapszabály pontja: [ ]a közgyulés helyérol és idopontjáról nyilvánosan az MPB honlapja útján, vagy más megfelelo, egyénileg postai vagy útján kell tájékoztatni. A közgyulésre az MPB elnöke és elnöksége a részvételre jogosultakon kívül mást is meghívhat. alapszabály pontja: 3.) A tagok által eloterjesztett napirendeket és egyéb más javaslatokat abban az esetben lehet napirendre tuzni[ ] Az e határido után vagy a közgyulésen beterjesztett javaslatok - kivétel a tisztújítás alkalmával a jelöltekre, jelölésekre, választásra és a választási szabályzattal kapcsolatban - abban az esetben tárgyalhatók, ha a jelenlévok kétharmados többsége ezzel egyetért. alapszabály pontja: [ A tisztújításra történo jelölés és a pályázat ido és menetrendje csak a választási szabályzat alapján történhet. A tisztújító közgyulésen tett helyszíni jelöléshez a jelenlévo képviselok 2/3-ának szavazata szükséges. alapszabály pontja: [ ]a harmadik módosítást május -én fogadta el a közgyulés. választási szabályzat 3.4 pontja: Szóbeli és írásos kampányanyagot a tisztújító közgyulés napján már nem lehet terjeszteni. A közgyulés napján kampánycsendnek kell lennie. választási szabályzat 3.5 pontja:

4 A tisztújítás elokészítése és lebonyolítása, ido és menetrendje csak a választási szabályzat alapján történhet. A tisztújító közgyulésen tett helyszíni jelöléshez a jelenlévo képviselok 2/3-ának szavazata szükséges. választási szabályzat 3.6 pontja: [ ] 3.2. és pontjában foglaltak[ ] választási szabályzat 4.1 pontja: Az elnökre, az alelnökre, a 7 elnökségi tagra, valamint a Felügyelo Bizottság elnökére és a két tagra külön- külön listán lehet szavazni. választási szabályzat 6.2 pontja: A megválasztott elnöknek a következo listákra történo szavazás megkezdése elott, - amennyiben ott többes jelölés van - lehetoséget kell adni arra, hogy ismertesse és indokolja a tisztújító Közgyulésnek az alelnöki tisztségre jelöltek közül, azt a személyt, akivel elképzelése szerint a leghatékonyabban tudná megvalósítani programját. Az alelnök megválasztását követoen az elnök az elnökségi tagságra jelöltek közül azoknak a nevét indoklással ismerteteti, akikkel elképzelése szerint a leghatékonyabban tudná megvalósítani programját. A megválasztott elnök az alelnökre és az elnökségi tagságra tett ajánlásai felett vitát nyitni nem lehet. választási szabályzat 9.2 pontja: 9.2. A szavazás jogeros eredményérol a tagságot a fotitkár írásban tájékoztatja. választási szabályzat 9.3 pontja: 9.3. Az MPB Közgyulése jelen szabályzatot május 28-i hatállyal elfogadta, és azt 2007.május 19-én megrendezett közgyulésen ismét módosította. 70/ sz. határozat: Az elnökség a módosító javaslatokat 8 igen szavazattal (Gömöri Zsolt, Szekeres Pál, Schiller-Kertész Judit, Pancsa József, Ponyiczky László, Keseru József, Tóth Ildikó, dr. Égeni Attila) és 1 tartózkodással (Nádas Pál) elfogadta, és a közgyulés elé terjesztette. 4. napirendi pont: Javaslat az MPB Paralimpiai Szervezobizottság tagjaira Szilák Ágnes javaslata szerint a tagok a következok lennének: Szilák Ágnes MPB fotitkár bizottságvezeto, Kovács Brigitta MLS fotitkár, Tóth Ildikó MMS fotitkár, Tamás Henriette MPB munkatárs, Kälbli Katalin MPB munkatárs, és alkalomadtán, szakmai kérdésekben a tag sportági sportszövetségeinek fotitkárai. Az elnökség a bizottság számára lehetoséget biztosítana a paralimpiai játékok költségkeretének terhére az MPB elnökének jóváhagyása mellett a többlet feladat végzésre, külso fizetett cége és/vagy magánszemély alkalmazásra felkérni. Szekeres Pál javaslata szerint a bizottság a három fotitkárból álljon, akik meghívhatnának maguk mellé bárkit, hogy segítsen. A bizottság készítsen munkatervet a májusi ülésre. 71/ sz. határozat: Szilák Ágnes javaslatát az elnökség 7 igen (Schiller-Kertész Judit, Pancsa József, Tóth Ildikó, Ponyiczky László, Nádas Pál, Keseru József, Égeni Attila) és 2 nem szavazattal (Gömöri Zsolt, Szekeres Pál) elfogadta.

5 5. napirendi pont: Javaslat az MPB évi média program megvalósítására Ponyiczky László írásban elkészítette a programot, amit az elnökség számára a titkárság megküldött. Ponyiczky László eloterjesztette, hogy amennyiben a költségvetésben lesz annyi pénz, meg lehessen rendezni ezt a rendezvényt 72/ sz. határozat: Az elnökség az eloterjesztést egyhangúlag elfogadta. 6. napirendi pont: Javaslat az MPB Ösztöndíjszabályzatának módosítására Pancsa József kiment, a szavazóképesség 8 fo. Az elnökség javaslata, hogy ösztöndíjban csak az az edzo részesülhessen, aki minimum fél évet dolgozott az eredményes sportolóval, ill. egy éve edz a korábban 1-6. eredményességet elért sportolóval. 73/ sz. határozat: Az elnökség a javaslatot egyhangúlag elfogadta. Pancsa József visszajött, a szavazóképesség 9 fore emelkedett. 8. napirendi pont: Módosító javaslat az asztalitenisz válogatott keretének bovítésére. Gacsályi István vezetoedzo levélben kérte az elnökséget, hogy a válogatott keretet kibovítse a következo versenyzokkel: Berecki Zsolt, Gregor Zoltán, dr. Kaiser János, Barabás Balázs. A szukítés félreértésbol adódott, ugyanis a 8. sz. SZMSZ melléklet alapján megjelölt versenyzok bekerültek a keretbe, de a vezetoedzo nem tudta, hogy akit nem jelöl meg, az automatikusan kiesik. 74/ sz. határozat: Az elnökség a javaslatot 5 igen (Égeni Attila, Szekeres Pál, Gömöri Zsolt, Tóth Ildikó, Keseru József) és 4 nem szavazattal (Ponyiczky László, Schiller- Kertész Judit, Pancsa József, Nádas Pál) elfogadta. 9. napirendi pont: Javaslat az Eroemelo Eb-re utazó csapatra Faragó Péter vezetoedzo javaslata, hogy Babócsik Sándor nevezhessen az augusztusi görögországi Fekvenyomó Európa-bajnokságra. A nemzetközi versenyen való elinduláshoz nemzetközi besorolást kell szereznie. A kiutazás és kinntartózkodás költségei nem terhelnék az MPB-t. 75/ sz. határozat: Az elnökség a javaslatot 8 igen (Nádas Pál, Pancsa József, Gömöri Zsolt, Ponyiczky László, Keseru József, Tóth Ildikó, Schiller-Kertész Judit, Égeni Attila) és 1 tartózkodással (Szekeres Pál) elfogadta kor Gömöri Zsolt elment, a szavazóképesség 8-ra csökkent. 10. napirendi pont: Tájékoztató honosításról, nevezés a vitorlázó VB-re Szilák Ágnes fotitkár tájékoztatta az elnökséget arról, hogy Pegán Zoltán az IFDS döntése alapján magyar színekben indulhat a vitorlás versenyeken, így nevezését az idei VB-re a Titkárság intézi. 76/ sz. határozat: Az elnökség a nevezést egyhangúlag elfogadta. 11. napirendi pont: Pályázati bírálat a Vodafone - K&H Bank Paralimpiai Reménységek nemzetközi versenyeztetésre Keseru József elmondta, hogy a kért és a megítélt összeg között különbség van, és ha a versenyzok ki tudják egészíteni az összeget, akkor elindulhassanak.

6 77/ sz. határozat: Az elnökség a mellékelt táblázatot a nyertesekrol egyhangúlag elfogadta. 12. napirendi pont: Paralimpiai Érdemérem Nádas Pál elmondta, hogy csak egy pályázat érkezett, Helesfai Kataliné. 78/ sz. határozat: A pályázatot az elnökség egyhangúlag elfogadta. 13. napirendi pont: Egyebek a) Szilák Ágnes kérdése, hogy a szeptemberi pekingi találkozóra 1 vagy 2 fo menjen b) Nádas Pál tájékoztatta a jelenlévoket, hogy a Vodafone díjátadó április 17-én 11 órakor a Hotel Aquincumban lesz c) Szilák Ágnes elmondta, hogy a CP-ISRA kategorizáló kurzus 800 USD-ba kerül, ha a résztvevo valakivel megfelezi a szobáját, és 1300 USD-ba, ha egyedül alszik. d) WOVD képzés indul bíróknak és kategorizálóknak. Tóth Ildikó elmondta, hogy ha az MPB megteheti, akkor küldjön valakit a képzésre. A sportági felelosök és a szövetség sem jelzett vissza a számukra továbbított információra. e) Schiller-Kertész Judit elmondta, hogy a szabadban.hu-tól folyamatosan eket kap. Nádas Pál elmondta, hogy az MPB nem áll a céggel szerzodéses kapcsolatban. - ülés bezárva: Budapest, április 11. Készítette: Zólyomi Andrea Hitelesíto: Szilák Ágnes Hitelesíto: Szekeres Pál

EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. május 22., 14:00 Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)

EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. május 22., 14:00 Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. május 22., 14:00 Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) Jelen vannak: Nádas Pál, Schiller-Kertész Judit, Keseru József, Tóth Ildikó, Pancsa József.

Részletesebben

EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. július 10. 14:00 Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)

EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. július 10. 14:00 Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. július 10. 14:00 Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) Jelen vannak: Gömöri Zsolt, Tóth Ildikó, Schiller-Kertész Judit, Pancsa József, Szekeres Pál

Részletesebben

1-5/2013/JT. 26-32/2013. sz. határozat 3/2013 sz. rendelet

1-5/2013/JT. 26-32/2013. sz. határozat 3/2013 sz. rendelet Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1-5/2013/JT. 26-32/2013. sz. határozat 3/2013 sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.

Részletesebben

5/ számú határozat: Az MPB közgyűlése 4.-es pontként elfogadta:

5/ számú határozat: Az MPB közgyűlése 4.-es pontként elfogadta: 2008 évi Közgyűlési határozatok 2008. február 15. - Rendkívüli közgyűlés: 1/2008.02.15 sz. határozat: Az MPB közgyűlése a jelenleg előkészített sporttörvény módosítási javaslatot elfogadni nem tudja, azt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 494 PH-18232/2012 J e g y z ő k ö n y v Készült: Heves város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 10-én (hétfő) 16.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Heves Városháza

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Gomba Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 13-án 15 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: jelenléti ív alapján Üdvözölte az ülésen

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2013. SZEPTEMBER 9. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉRŐL.

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2013. SZEPTEMBER 9. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉRŐL. Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 20/2013. sz. TERKA Jegyzőkönyv Készült: 2013. szeptember 9-én 14:00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános Képviselőtestületi ülésről. Testületi ülés

Részletesebben

2010.01.30-i Megismételt Rendkívüli Közgyűlés jegyzőkönyve

2010.01.30-i Megismételt Rendkívüli Közgyűlés jegyzőkönyve Magyar Repülő Szövetség - Alapítva: 1910 1138 Budapest, Dagály u. 11. Levélcím: 2042 Budaörs 2. Pf. 8. Tel: +36(1)249-9757, Fax: +36(1) 248-1979 Email: aeroclub@aeroclub.hu;web: http://www.aeroclub.hu

Részletesebben

EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. március 13, 16:00 Mozgásjavító Általános Iskola (XIV. ker., Budapest, Mexikói út 60.)

EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. március 13, 16:00 Mozgásjavító Általános Iskola (XIV. ker., Budapest, Mexikói út 60.) EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. március 13, 16:00 Mozgásjavító Általános Iskola (XIV. ker., Budapest, Mexikói út 60.) Jelen vannak: Nádas Pál, Schiller-Kertész Judit, Keseru József, Gömöri Zsolt,

Részletesebben

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. augusztus 8-án (csütörtök) 14.04 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. augusztus 8-án (csütörtök) 14.04 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Szám: 1/1-141/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. augusztus 8-án (csütörtök) 14.04 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés

Részletesebben

Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt Pénzügyi Bizottsági ülésen

Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt Pénzügyi Bizottsági ülésen ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Arnót, Petőfi S.u. 120. Tel: 46/ 500-740 Szám: 17/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt

Részletesebben

EGYENLŐ ESÉLLYEL AZ UTAKON - Fogyatékossággal élő emberek gépjárműszerzési- és átalakítási támogatása

EGYENLŐ ESÉLLYEL AZ UTAKON - Fogyatékossággal élő emberek gépjárműszerzési- és átalakítási támogatása EGYENLŐ ESÉLLYEL AZ UTAKON - Fogyatékossággal élő emberek gépjárműszerzési- és átalakítási támogatása A súlyosan mozgáskorlátozottak gépjárműszerzésének elősegítésére 2011-ben létrehozott állami támogatási

Részletesebben

EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. április 24., 15:00 Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.)

EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. április 24., 15:00 Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) EMLÉKEZTETO MPB elnökségi ülés 2007. április 24., 15:00 Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) Jelen vannak: Nádas Pál, Schiller-Kertész Judit, Keseru József, Tóth Ildikó, Ponyiczky László,

Részletesebben

Város Képviselő-testület

Város Képviselő-testület Város Képviselő-testület P é n z ü g y i, Ü g y r e n d i é s S t r a t é g i a i B i z o t t s á g 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I.400/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nagyvázsony Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 25-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helyszíne: Községháza

Részletesebben

Szekeres Pál a riói Paralimpia kerekesszékes vívás versenyigazgatója.

Szekeres Pál a riói Paralimpia kerekesszékes vívás versenyigazgatója. Újabb aranyérem az erőemelőknél Tunkel Nándor, a riói paralimpia helyszínén az Erőemelő Világkupán, kategóriájában 151 kilogramm kinyomásával aranyérmes lett! Gratulálunk neki az eredményéhez! További

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült: Mezıberény Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. március 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl.

JEGYZİKÖNYV. Készült: Mezıberény Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. március 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl. 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Mezıberény Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. március 8-án megtartott rendkívüli ülésérıl. Az ülés helye: Mezıberény, Városháza 15-ös sz. terem. Jelen vannak: Siklósi

Részletesebben

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PÉNZÜGYI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGÁNAK 2015. JANUÁR 20-ÁN MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉNEK N A P I R E N D

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PÉNZÜGYI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGÁNAK 2015. JANUÁR 20-ÁN MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉNEK N A P I R E N D TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE PÉNZÜGYI ÉS ÜGYRENDI BIZOTTSÁGÁNAK 2015. JANUÁR 20-ÁN MEGTARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉNEK a.) jegyzőkönyve b.) napirendje c.) határozatai: 1-10. N A P I R E N

Részletesebben

A Képviselő-testület a napirendi javaslatról 3 igen szavazattal egyhangúlag - határozathozatal nélkül - a következő napirendet fogadta el.

A Képviselő-testület a napirendi javaslatról 3 igen szavazattal egyhangúlag - határozathozatal nélkül - a következő napirendet fogadta el. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. június 1-jén megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: : Községháza (Bakonykúti, Szabadság u. 41.) Jelen vannak: Marics József Dr. Fülöp Gyula Szalmási Tamás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen nem voltak jelen: Debreczeni Gábor és Lestyán Ádám képviselők (távolmaradásuk okát bejelentették).

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen nem voltak jelen: Debreczeni Gábor és Lestyán Ádám képviselők (távolmaradásuk okát bejelentették). JEGYZŐKÖNYV Készült: Mezőberény Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2010. június 16-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Mezőberény, Városháza 16-os sz. terem. Jelen vannak: Cservenák

Részletesebben

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. május 19-i Elnökségi üléséről

Jegyzőkönyv. a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. május 19-i Elnökségi üléséről Jegyzőkönyv a Magyar Olimpiai Bizottság 2014. május 19-i Elnökségi üléséről Készült: a Magyar Olimpiai Bizottság Elnökségének 2014. május 19. napján 9:00 órakor, a Magyar Olimpiai Bizottság (1124 Budapest,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező nevelőtestületi értekezletről

JEGYZŐKÖNYV. A Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező nevelőtestületi értekezletről JEGYZŐKÖNYV A Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező nevelőtestületi értekezletről Az intézmény neve, címe: Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 17-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 17-én megtartott üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 4/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 17-én megtartott üléséről Határozatok száma: 10-13. Rendelet száma: 6-8. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke:

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke: JEGYZŐKÖNYV Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottsága 2015. január 19-én 15.00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helyszíne:

Részletesebben

132 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. szeptember 19-én 20 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 52/2014.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 27.-én 17 órai kezdettel tartott alakuló ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 27.-én 17 órai kezdettel tartott alakuló ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 27.-én 17 órai kezdettel tartott alakuló ülésén. Határozat száma Tárgya 29/2014. (X. 27.) Polgármesteri program

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. november 21-én (hétfő) 16 órakor megtartott munkaterv szerinti ülésén, a Művelődési Házban. Jelen vannak: Pintérné Kanyó Judit polgármester Bárány Erzsébet jegyző Báránkó

Részletesebben

Az IPC is tájékoztatást kapott az MPB körül kialakult helyzetről

Az IPC is tájékoztatást kapott az MPB körül kialakult helyzetről Az IPC is tájékoztatást kapott az MPB körül kialakult helyzetről A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) írásban tájékoztatta a Nemzetközi Paralimpiai Bizottságot (IPC) a magyarországi szervezet körül kialakult

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 27-én

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 16-án megtartott nyilvános testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 16-án megtartott nyilvános testületi üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 16-án megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság u.

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2014. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2014. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 16/2014. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2014. december 17-én 15 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata, 2653

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Nagy Elemér elnök, Nagy Oszkár képviselő, Kótai Natália Ágnes képviselő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Nagy Elemér elnök, Nagy Oszkár képviselő, Kótai Natália Ágnes képviselő J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kazincbarcika Város Roma Nemzetiségi Önkormányzatának 2013. december 17-i ülésén, Kazincbarcika Fő tér 4. szám alatt. Jelen vannak:, Nagy Oszkár képviselő, Kótai Natália

Részletesebben

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu

ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 1/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság 2009. szeptember 21- é n megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság 2009. szeptember 21- é n megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült az Oktatási, Kulturális és Sportbizottság 2009. szeptember 21- é n megtartott üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem Gebula Béla Ákos a

Részletesebben

A bizottsági ülésrıl igazoltan távol: A bizottsági ülésrıl igazolatlanul távol: Fehérváriné Welki Mária bizottsági tag.

A bizottsági ülésrıl igazoltan távol: A bizottsági ülésrıl igazolatlanul távol: Fehérváriné Welki Mária bizottsági tag. 1 Jegyzıkönyv a Településfejlesztési és Városgazdálkodási Bizottság 2010. szeptember 20-án, 18 óra 30 perckor megkezdett, 19 óra 45 perctıl kezdıdıen megtartott nyilvános és rendes ülésérıl. Az Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyve. 2.) A nemzetiségi önkormányzati képviselők eskütétele Előadó: Mártonné Kádár Zsuzsanna HVB Elnöke és Kató Pálné jegyző

Jegyzőkönyve. 2.) A nemzetiségi önkormányzati képviselők eskütétele Előadó: Mártonné Kádár Zsuzsanna HVB Elnöke és Kató Pálné jegyző 1/2014. Csanyteleki Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. október 27.-én (hétfőn) du. 15. 30 órai kezdettel megtartott alakuló nyílt ülésének Jegyzőkönyve Napirend: 1.) A Helyi Választási

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. dr. Papp Botond Eörs Vidáné Wéber Adrienn

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. dr. Papp Botond Eörs Vidáné Wéber Adrienn J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselő-testületének 2010. november 29-i rendkívüli üléséről a Makád és Lórév Körjegyzőségi Hivatalban - Makádon Jelen vannak: Dosztály László Baski Mária

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2014. MÁRCIUS 13. NAPJÁN TARTOTT NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉRŐL.

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2014. MÁRCIUS 13. NAPJÁN TARTOTT NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉRŐL. Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 5/2014. sz. Jegyzőkönyv Készült: 2014. március 13-án 14:00 órai kezdettel tartott nyilvános Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Készült: Heves Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 28-án (szerdán) 9.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Készült: Heves Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 28-án (szerdán) 9.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. 457 PH-17097/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Heves Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 28-án (szerdán) 9.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Heves Városháza

Részletesebben

Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről.

Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről. Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről. Tárgykód Határozat- NAPIRENDEK Rendelet száma Az Art-Vital Kft (Nyíregyháza, Sólyom u. 21.) kérelme 118/2001.

Részletesebben

~ 332 ~ 102-18/2011. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2011. november 28-án 15,30-kor megtartott soros üléséről.

~ 332 ~ 102-18/2011. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2011. november 28-án 15,30-kor megtartott soros üléséről. 102-18/2011. Jegyzőkönyv Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2011. november 28-án 15,30-kor megtartott soros üléséről. Határozat száma: 232/2011.(XI.28) 233/2011.(XI.28) 234/2011.(XI.28) 235/2011.(XI.28)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ják Község Képviselő-testületének 2013. június 20-án tartott testületi üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ják Község Képviselő-testületének 2013. június 20-án tartott testületi üléséről JÁK KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Ják Község Képviselő-testületének 2013. június 20-án tartott testületi üléséről Határozatok: 51/2013. (VI. 20.) sz. határozat Eszközbeszerzés az életminőség javítása

Részletesebben

JEGYZOKÖNYV az MPB 2008. május 16-án tartott KÖZGYULÉSÉROL Budapest, Millenáris fogadó, 14.00

JEGYZOKÖNYV az MPB 2008. május 16-án tartott KÖZGYULÉSÉROL Budapest, Millenáris fogadó, 14.00 Határozatképesség megállapítása: JEGYZOKÖNYV az MPB 2008. május 16-án tartott KÖZGYULÉSÉROL Budapest, Millenáris fogadó, 14.00 Tamás Henriette: az MPB közgyulésének küldött száma 50 fo, ebbol jelen vannak

Részletesebben

Jegyzıkönyv A ELTE BTK HÖK Küldöttgyőlésének ülése

Jegyzıkönyv A ELTE BTK HÖK Küldöttgyőlésének ülése Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Eötvös Loránd University Faculty of Humanities Students' Union Ellenırzı Bizottság 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A H-1088 Budapest,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1.Magántulajdonban álló ingatlan vétele Előadó: Oláh Krisztián polgármester

Jegyzőkönyv. 1.Magántulajdonban álló ingatlan vétele Előadó: Oláh Krisztián polgármester Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április 25-én 8 órai kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Oláh Krisztián polgármester, Ablonczy

Részletesebben

ÓPÁLYI ÉS NYÍRPARASZNYA KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. MÁRCIUS 22-ÉN KEDDEN 17:00 ÓRAI KEZDETTEL MEGTARTOTT KÖZÖS ÜLÉSÉNEK

ÓPÁLYI ÉS NYÍRPARASZNYA KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. MÁRCIUS 22-ÉN KEDDEN 17:00 ÓRAI KEZDETTEL MEGTARTOTT KÖZÖS ÜLÉSÉNEK ÓPÁLYI ÉS NYÍRPARASZNYA KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. MÁRCIUS 22-ÉN KEDDEN 17:00 ÓRAI KEZDETTEL MEGTARTOTT KÖZÖS ÜLÉSÉNEK A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: Ópályi 23-24.(III.22.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános, rendkívüli üléséről. Időpont: 2010. november 29. Helyszín: Községi Önkormányzat 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V TERKA 2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának hivatalos helységében 2013. február 27. napján a Pénzügyi Bizottság NYILVÁNOS ülésén. Jelen vannak: A csatolt jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 11-én 07.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 11-én 07.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 11-én 07.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester

Részletesebben

~ 352 ~ 102-19/2011. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2011. december 15-én 18,30-kor megtartott soros üléséről.

~ 352 ~ 102-19/2011. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2011. december 15-én 18,30-kor megtartott soros üléséről. 102-19/2011. Jegyzőkönyv Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2011. december 15-én 18,30-kor megtartott soros üléséről. Határozat száma: 240/2011.(XII.15) 241/2011.(XII.15) 242/2011.(XII.15) 243/2011.(XII.15)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Gazdasági Bizottság egyhangúlag, 12 igen szavazattal az alábbi napirend fogadja el:

Jegyzőkönyv. A Gazdasági Bizottság egyhangúlag, 12 igen szavazattal az alábbi napirend fogadja el: Jegyzőkönyv Készült: 2009. február 5-én 9.00 órakor, Szolnokon, a megyeháza Külső-Szolnok termében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Gazdasági Bizottsága üléséről Jelen vannak: 1. Szádvári

Részletesebben

Iktatószám: 31-68/2014. JEGYZŐKÖNYV

Iktatószám: 31-68/2014. JEGYZŐKÖNYV Iktatószám: 31-68/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2014. december 9-ei soron következő ülésén (Megyeháza, 3100 Salgótarján, I. em. Hadady-Hargitay Terem). Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 09-én de. 09 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. JELEN VANNAK: dr. Garay Rita polgármester, Takács Ferenc alpolgármester, Benyó Pál, Hovorka István, Tuska Pálné, Varga András képviselők.

JEGYZŐKÖNYV. JELEN VANNAK: dr. Garay Rita polgármester, Takács Ferenc alpolgármester, Benyó Pál, Hovorka István, Tuska Pálné, Varga András képviselők. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 13-án 8,00 órai kezdettel tartott soron kívüli, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. J e l e n v a n n a k:

J e g y z ő k ö n y v. J e l e n v a n n a k: A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! Balkány Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. június 18-án megtartott rendkívüli ülésének a. ) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve

Részletesebben

A BORONKAY GYÖRGY BARÁTI KÖR MŰKÖDÉSI RENDJE ÁLTALÁNOS ELVEK

A BORONKAY GYÖRGY BARÁTI KÖR MŰKÖDÉSI RENDJE ÁLTALÁNOS ELVEK 1 (A közgyűlésig ideiglenes okmány!) A BORONKAY GYÖRGY BARÁTI KÖR MŰKÖDÉSI RENDJE I. ÁLTALÁNOS ELVEK A BORONKAY GYÖRGY BARÁTI KÖR továbbiakban: Boronkay Baráti Kör (BBK) - egy önkéntes alapon szerveződő,

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV H-1065 Budapest, Révay köz 4. E-mail: elnokseg@wikimedia.hu http://wikimedia.hu EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV a Wikimédia Magyarország Egyesület 2015. április 25-én tartott közgyűléséről 1 Helye: 1065

Részletesebben

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG Elnökségi ülés -2015. 08. 18. 8/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG Elnökségi ülés -2015. 08. 18. 8/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG Elnökségi ülés -2015. 08. 18. 8/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Készült az MVSZ elnökségének 2015. 08. 18. napjára, a Magyar Sport Háza IV. emeleti tárgyalójában (XIV. Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Idősügyi Tanács üléséről Hort Nagyközség Önkormányzat Tanácskozó termében. Sánta Mátyás. Kormos Gábor. Sípos Istvánné

JEGYZŐKÖNYV. Idősügyi Tanács üléséről Hort Nagyközség Önkormányzat Tanácskozó termében. Sánta Mátyás. Kormos Gábor. Sípos Istvánné JEGYZŐKÖNYV Készült: Idősügyi Tanács üléséről Hort Nagyközség Önkormányzat Tanácskozó termében 2016. január 25-én. Jelen vannak: Horváth Sándor Elnök Sánta Mátyás Kormos Gábor Sípos Istvánné Karczagné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2013. május 15-én a Városháza emeleti kistermében 8 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ================

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ================ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. november 28-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző Illési Sándor

Részletesebben

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. február 28-án tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi üléséről.

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. február 28-án tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi üléséről. Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. február 28-án tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete: Dr. Homoki-Szabó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sáránd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 4272 Sáránd, Nagy u. 44. Tel: 52/374-104 Tel/Fax: 52/567-209 e-mail: sarandph@t-online.hu, sarandph@gmail.com Iktatószám: 6-8 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2003. decemberi 4-ei üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2003. decemberi 4-ei üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2003. decemberi 4-ei üléséről. Az ülés helye: Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének ülésterme Jelen vannak: 1. Dr. Kálmán

Részletesebben

Dunaalmás Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2545 Dunaalmás, Almási u.32. Telefon: 34/450-012, Fax: 34/450-015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Dunaalmás Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2545 Dunaalmás, Almási u.32. Telefon: 34/450-012, Fax: 34/450-015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaalmás Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2545 Dunaalmás, Almási u.32. Telefon: 34/450-012, Fax: 34/450-015 Iktatószám: 54-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. január 30-án Dunaalmás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 5.) Pályázat hosszabb távú közmunka programra Előadó: Csáfordi Dénes polgármester, Nagyházi Barnabás Városüzemeltetési Iroda vez.

JEGYZŐKÖNYV. 5.) Pályázat hosszabb távú közmunka programra Előadó: Csáfordi Dénes polgármester, Nagyházi Barnabás Városüzemeltetési Iroda vez. JEGYZŐKÖNYV Készült Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének 2013. február 11-én du. 13 órakor a Hajdúhadházi Polgármesteri Hivatal nagytanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen

Részletesebben

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI ÉPÍTÉSZ KAMARA ALAPSZABÁLYA 2014. 1 I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.. A KÖZTESTÜLET NEVE Győr-Moson-Sopron Megyei Építész Kamara 2.. 1./ SZÉKHELYE 9023 Győr, Corvin u. 22. 2./ ILLETÉKESSÉGI

Részletesebben

NYIL VANOS ÜLES napirendje

NYIL VANOS ÜLES napirendje BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRAIESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Jkt. sz.: v 251-3112015. Előadó: dr. Csernus Ibolya Mell.: 4 db Hiv. sz.: - Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. január 19. napján,a Teleházban (Szatymaz, II. körzet 115.) megtartott nyílt testületi üléséről. Napirendi pontok: 1. Hatályos rendeletek

Részletesebben

1. napirendhez: Döntés a helyi önkormányzatok működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatási igény benyújtásáról.

1. napirendhez: Döntés a helyi önkormányzatok működőképessége megőrzését szolgáló kiegészítő támogatási igény benyújtásáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 4-én 8.00 órakor kezdődő nyílt rendkívüli testületi ülésén, a Polgármesteri Hivatal, 2230 Gyömrő, Szabadság út 1. alpolgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2013. május 6-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült 2013. május 6-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 6-án a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

2007. január / sz. határozat: Az elnökség hitelesítoként Schiller-Kertész Judit és Szilák Ágnes személyét egyhangúlag elfogadta.

2007. január / sz. határozat: Az elnökség hitelesítoként Schiller-Kertész Judit és Szilák Ágnes személyét egyhangúlag elfogadta. 2007. január 16. 01/07.01.16 sz. határozat: Az elnökség hitelesítoként Schiller-Kertész Judit és Szilák Ágnes személyét 02/07.01.16 sz. határozat: Az elnökség a napirendi pontokat 03/07.01.16 sz. határozat:

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÜGYRENDI BIZOTTSÁGÁNAK JEGYZŐKÖNYVE A 2011. OKTÓBER 24. NAPJÁN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÜGYRENDI BIZOTTSÁGÁNAK JEGYZŐKÖNYVE A 2011. OKTÓBER 24. NAPJÁN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL 9/2011 TERKA JEGYZŐKÖNYV Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2011. 10. 24-én 15:00 órai kezdettel az Ügyrendi bizottság Nyilvános ülésén. Jelen vannak: a csatolt jelenléti

Részletesebben

8. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. április 20. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében.

8. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. április 20. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében. 8. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. április 20. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében. Jelen vannak: Mezőfi Zoltán polgármester dr.katona Ernő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-én 15.00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-én 15.00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban JEGYZŐKÖNYV Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 29-én 15.00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban Határozatok száma és tárgya: 23/2013.(V.29.) A község háziorvosi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V UZSA TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8321 Uzsa, Lázhegy út 21. Ügyiratszám: 495/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Jelen vannak: Uzsa Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívottak közül megjelent: Szarka Tamás jegyző

Tanácskozási joggal meghívottak közül megjelent: Szarka Tamás jegyző ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 16/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

BALATONHENYE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Ikt.szám: 825-2/2013. JEGYZŐKÖNYV

BALATONHENYE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Ikt.szám: 825-2/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 825-2/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28-án 16:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Alapszabály

Magyar Labdarúgó Szövetség. Alapszabály Magyar Labdarúgó Szövetség Alapszabály 2013 TARTALOM I. Általános rendelkezések... 3 II. Az MLSZ célja... 5 III. Az MLSZ hivatali szervezete... 5 IV. Az MLSZ és megyei igazgatóságainak feladatai... 5 V.

Részletesebben

T á rg ysoroza t. Tisztelettel: Pálosi László polgármester

T á rg ysoroza t. Tisztelettel: Pálosi László polgármester Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. május 15-én megtartott rendkívüli ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve c.) Határozatai (58-59) T á rg ysoroza t 1.) Előterjesztés a SZIB-ÉP

Részletesebben

2012. november 12-én Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének nyílt, alakuló üléséről.

2012. november 12-én Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének nyílt, alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. november 12-én Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének nyílt, alakuló üléséről. Jelen vannak: Dr. Fülöp Erik polgármester, Balázsi Csilla, Balogh Sándor, Cselényi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2010. november 15-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Ferenc, Csutora Gábor, Rendi János, Kalmárné Koszonits Klára képviselők.

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Ferenc, Csutora Gábor, Rendi János, Kalmárné Koszonits Klára képviselők. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rajka község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 26-án, csütörtökön, a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében (9224, Rajka, Szabadság tér 1.) 17.00 órakor megtartott - nyilvános

Részletesebben

Jármi Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. 02. 09.-én tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Jármi Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. 02. 09.-én tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Jármi Község Önkormányzata Képviselőtestülete 2011. 02. 09.-én tartott nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 3 példányban Kapják: 2. példányt Sz-Sz-B Megyei Kormányhivatal, Nyíregyháza 3.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint a FODISZ elnökségi tagjai közül:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint a FODISZ elnökségi tagjai közül: Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2013. június 12-én megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne:

Részletesebben

------------------------------------------------------------------------------------------------- 1438-2/2015. ikt.sz. 3/2015.

------------------------------------------------------------------------------------------------- 1438-2/2015. ikt.sz. 3/2015. Füzesgyarmat Város Önkormányzatának K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t e 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-058, 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

TÁRGYSOROZAT. 1./ Előterjesztés a járási hivatalok kialakításához szükséges megállapodás megkötésére.

TÁRGYSOROZAT. 1./ Előterjesztés a járási hivatalok kialakításához szükséges megállapodás megkötésére. Tornyospálca Község Önkormányzat Oktatási, Kulturális, Sport és Településfejlesztési Bizottsága 2012. október 11-ei nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 23-25/2012. TÁRGYSOROZAT

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. október 20- án 17.00 órai kezdettel megtartott, soron következő kihelyezett nyilvános üléséről, a Napsugár Óvoda

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v amely készült Herceghalom Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 3. napján 15 órakor a Polgármesteri Hivatalban megtartott nyilvános ülésén. Jelen vannak: mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. jegyzőkönyvvezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. jegyzőkönyvvezető J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2013. augusztus 29-én a Városháza emeleti kistermében 7 30 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

MÁTRAI GYÖNGYSZEM NAGYCSALÁDOS EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA

MÁTRAI GYÖNGYSZEM NAGYCSALÁDOS EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA 1 MÁTRAI GYÖNGYSZEM NAGYCSALÁDOS EGYESÜLET ALAPSZABÁLYA ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. AZ EGYESÜLET NEVE: MÁTRAI GYÖNGYSZEM NAGYCSALÁDOS EGYESÜLET AZ EGYESÜLET SZÉKHELYE: 3200 GYÖNGYÖS, ŐRÁLLÓ ÚT 66. AZ EGYESÜLET

Részletesebben

EMLÉKEZTETO a Magyar Paralimpiai Bizottság 2007.10.02-án tartott elnökségi ülésérol Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3)

EMLÉKEZTETO a Magyar Paralimpiai Bizottság 2007.10.02-án tartott elnökségi ülésérol Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3) EMLÉKEZTETO a Magyar Paralimpiai Bizottság 2007.10.02-án tartott elnökségi ülésérol Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3) Jelen vannak: Gömöri Zsolt, Szekeres Pál, Tóth Ildikó, Schiller-Kertész

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2010. október 13-án megtartott alakuló ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2010. október 13-án megtartott alakuló ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 15/2010. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2010. október 13-án megtartott alakuló ülésérıl Határozatok száma: 77-90. Rendelet száma: 16. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 28 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 14-én megtartott közmeghallgatással egybekötött soron kívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2013. március 27-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2013. március 27-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: 2013. március 27-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Városháza díszterme. JELEN VANNAK: dr. Garay Rita polgármester,

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 3/2007. (IV. 3.) önkormányzati rendelete 1. az önkormányzat

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 3/2007. (IV. 3.) önkormányzati rendelete 1. az önkormányzat Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2007. (IV. 3.) önkormányzati rendelete 1 az önkormányzat SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATÁRÓL 1 2014. november 18-tól hatályos állapot Nagymaros

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás Községi Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. december 17- én a Körjegyzőségi Hivatal hivatalos helyiségében megtartott üléséről. Jelen vannak: ( A jelenléti

Részletesebben