TARTALOMJEGYZÉK A TERMÉSZET TANÍT TÉGED, HOGYAN LEGYÉL SZÉP, A TERMÉSZET TANÍT, HOGYAN LEGYÉL BELÜL SZÉP...6

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TARTALOMJEGYZÉK A TERMÉSZET TANÍT TÉGED, HOGYAN LEGYÉL SZÉP, A TERMÉSZET TANÍT, HOGYAN LEGYÉL BELÜL SZÉP...6"

Átírás

1 1

2 2 TARTALOMJEGYZÉK AZ ARC LEGSZEBB ÉKSZERE A MOSOLY... 3 A TERMÉSZET TANÍT TÉGED, HOGYAN LEGYÉL SZÉP, A TERMÉSZET ÉRTED VAN... 5 A TERMÉSZET TANÍT, HOGYAN LEGYÉL BELÜL SZÉP...6 A TERMÉSZET MEGMUTATJA MIVEL ÁPOLD A BŐRÖD 12 SZÉPSÉGTÖRTÉNELEM MIRE TANÍTANAK A FÁK? NÖVÉNYI KONCENTRÁTUMOK A SZÉPSÉGED FOKOZÁSÁRA MIÉRT ANDIÓ? MIÉRT ÉRDEMES NÖVÉNYI KRÉMEKET HASZNÁLNI?... 25

3 3 A nő arca festővászon, amelyre minden nap ráfesti önmaga korábbi portréját." (Picasso) A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg." (Auguste Rodin) AZ ARC LEGSZEBB ÉKSZERE A MOSOLY Szerinted mi a szépség? Szerintem a szépség egy állapot, egy érzés. Egy elégedett, boldog nő, mindig gyönyörű. Hiába a legjobb smink, ha belül nincs rendben a nő, az a kisugárzásán is meglátszik. Aki belül rendben van, olyan belső szépséget sugároz magából, mely kívülről is megszépíti. Egy elbűvölő mosoly, egy kedves hang, egy önfeledt nevetés gyönyörűvé tud tenni. A szépség tehát egy olyan meghatározhatatlan, megfoghatatlan, leírhatatlan fogalom, amelyet meglátni, nagy kincs. Az igaz szépséget a tükör nem fogja megmutatni. A szépség az, amikor érezzük, látjuk, hogy valaki szép, de nem tudjuk megmagyarázni mitől érezzük szépnek.

4 4 A szépség belülről fakad, az optimizmusból és az életbe vetett hitből. (Rita Barros) A szépség nagy adomány Napjainkban a szépség elvárás a nőkkel szemben. Azonban ma már a szépség mellé az egészség is felzárkózott. Olyannyira, hogy ma már egyre elfogadottabb, hogy az egészségesen szép bőrt, egészséges bőrápolókkal lehet elérni. Az egészséges bőr ugyanis mindig szép Mindenki így Te is - bőrhibáktól, bőrkiütésektől és egyéb kellemetlen mellékhatásoktól mentes, szép bőrt érdemel. És azt is tudod, hogyan érd el az egészségesen szép bőrt? Mert bizony Te is elérheted mindazt a szépséget, amire mindig is vágytál. Készen állsz megtanulni szépnek lenni? Akkor kezdjük is el! Az eddig elhallgatott, titkos szépségkódex most előtted is kinyílik. Ezt tutira nem hallottad még, pedig minden nőnek tudnia kellene, hogy harmónikusan élhesse meg nőiességét.

5 5 A TERMÉSZET TANÍT TÉGED, HOGYAN LEGYÉL SZÉP, A TERMÉSZET ÉRTED VAN A természet Téged szolgál. Minden érted van, azért, hogy mindent a magad hasznára fordíts. 1) A növények például azért vannak, hogy megedd őket, vagy valamit készíts belőlük. 2) Az állatok azért, hogy megedd őket, hogy kölcsönösen szeretetet adjatok egymásnak, vagy különféle munkákra fogd be. 3) A föld azért, hogy az általod elvetett magok kicsírázzanak benne. 4) A csillagok azért, hogy mint valami lámpások az égen, éjszakánként világítsanak. Neked néma marad a természet? Ha a sziveddel látsz, akkor a virágban meglátod a szépséget, a földben gyökerező fában rátalálsz a személyiséged titkára.

6 6 A TERMÉSZET TANÍT, HOGYAN LEGYÉL BELÜL SZÉP A változást belülről kell elindítanod. A szépség belülről kifelé fejlődik ki. 1./ A természet példát mutat neked a gondoskodásban. Feladat: Nézz meg egy fát. Ahogy szilárd talajban gyökerezve növekszik az ég felé. Felfedezted már, micsoda hatalmas, pozitív ereje van egy fának, a természetnek? Például átkaroltál már egy fát? Feküldtél már le a fűbe? Szoktál sétálni erdőben, parkban? Hatalmas élmény, feltölt, energiát ad. Gondold végig... a fák jó barátaid. Szükséges részei életednek. A fák: a) otthont adnak sok állatnak, madárnak és rovarnak, b) elnyelik a széndioxidot, megtisztítják a bolygó levegőjét, és ellátnak minket belélegezhető oxigénnel. c) a fák magukba szívják a csapadékot, pozitívan hatnak a klímára, megakadályozzák a talajeróziót, valamint árnyékot és menedéket nyújtanak. Mit tanítanak Neked a fák? Légy jó és hasznos, mindenféle elvárás nélkül, önzetlenül.

7 7 Tedd szebbé és jobbá a világot! Nem tudom mi a sorsod, de egy dolgot tudok: csak azok lesznek igazán boldogok, akik keresték és megtalálták, hogyan lehet másokat szolgálni. (Albert Schweitzer) Ne feledkezz meg önmagadról! A saját lelki békéd, jó közérzeted érdekében. Gárdonyi Géza Füveskönyvéből: Az emberek megmossák az arcukat, kezüket, de vajon hányan vannak azok, akik mindennap megmossák a lelküket is? Gyakorlati feladat: Csinálj valakinek valami jót csak úgy, spontánul! Amikor cserébe nem vársz hálát, vagy valami magasztos érzést. Egyszerűen csak hagyod, hogy magától jelentkezzen az érzés. Ha magától jön az érzés, az olyan lesz, mintha valaki belülről simogatna. Fantasztikusan felemelő, teljesen megszépülsz a jóságtól, mivel gondolatvilágod visszatükröződik az arcodon és gyönyörűséges kifejezést ad neki. A természet, a fa is magától ad neked, cserébe semmit nem vár el... 2./ A természet példát mutat Neked a kommunikációban A madarak és a virágok boldogok, mert nincsenek szavaik. Nem nyugtalankodnak, hogy mit gondolnak róluk társaik.

8 8 Légy Önmagad! Örülj a változatosságnak, ne akarj másokat utánozni, bátran bontakoztasd ki az egyéniséged, és meglátod, a lelked is boldogabb lesz, mintha folyton valaki más bőrébe akarnál belebújtatni! Gyakorlat: Ne törődj a pletykával, hogy mások milyen véleménnyel vannak Rólad. Ne törődj a mások gondolatvilágával, hanem nézz egyenesen előre, oda, ahová a természet vezet, egyrészt a közös természet, a téged érő eseményekkel, másrészt saját természeted, kötelességeid által. Mindenkinek az a kötelessége, ami alkatának megfelel. (Marcus Aurelius) 3./ A növények beszélnek A növények érzékelik az emberi beszédet, illetve a zenét. A legtöbb növény bizonyos hangokra kivirul, szebb virágot, több termést hoz. Nehezen viselik a veszekedést és meghálálják a becéző szavakat. Már közhelynek számít az a tudományosan bizonyított tény, hogy a növények szeretik a klasszikusokat, ám irtóznak a rokcktól.

9 9 Gyakorlati feladat: Mérlegeld a szavakat, melyeket kimondasz! A kimondott szónak ereje van. Ahogy egy növény fejlődése is abbamarad, ha csúnya szavakat hall, embertársad is meg tudod bántani egy-egy szóval, amivel tönkreteszed a napját. Azt se felejtsd, hogy gondolataid, szavaid és tetteid egyszer visszatérnek Hozzád. Tehát csak olyat mondj ki, amit tényleg úgy gondolsz, és olyat kívánj, amit magadnak is kivánnál... Ne használd a többi embert homokzsáknak, hogy szavaiddal a benned lévő feszültséget rajtuk vezesd le. A szó olyan, mint a méh: méze és fullánkja van. (Talmud) Minden, amit mondasz, rólad szól: kivált, amikor másvalakiről beszélsz. (Paul Valéery) 4./ Tanulj nyugalmat a növényektől Ne izgulj a holnap miatt, a holnapi nap majd gondoskodik magáról. Láttál Te már egy rózsát aggódni a holnap miatt? Minden napnak megvan a maga szépsége, a mostnak, a mai nap szépségének örülj. Ne azzal töltsd életed legszebb éveit, hogy életed legszebb éveire vársz. (Hermann Meyer)

10 10 Gyakorlati feladat: Mosolyogj. Semmibe nem kerül, de óriási hatalma van. Az őszinte mosoly az arcod és szemed is csillogóvá teszi. A mosolygáskor termelődő endorfinok (hangulatjavító hormonok az agyban) erősítik az immunrendszert is. Arról nem beszélve, hogy egy széles mosoly vonzóbbá, sugárzóbbá teszi az arcot. Nem véletlen, hogy a nők ősidők óta festik az ajkaikat. Freudi elméletek szerint a puha, érzéki vörös száj a nemiséget, az egyén szexualitását hangsúlyozza, mely vonzza a férfitekintetet, optikailag szabályosabbá teszi az arcot és fehérebbé a fogak látványát. 5./ Tanulj ciklikusságot a természettől Négy évszakunk van. Minden évben azonos sorrendben követik egymást. Tudod, hogy ősszel a falevelek lehullanak, majd jön a hideg tél. A hó is egyszer elolvad, átadja a helyét a kikelet virágainak, majd a nyári tündöklő napsütésnek. Tudod, hogy ez a körforgás újra és újra megismétlődik. Feladat: Ülj le egy pillanatra és gondolkodj el ezen. Igyekezz ezt a ciklikusságot belevinni a mindennapjaidba.

11 11 A TERMÉSZET MEGMUTATJA MIVEL ÁPOLD A BŐRÖD Eddig a belső szépséggel foglalkoztunjk. Ugyanezt a folyamatot amit elindítottunk belül, most kívül folytatjuk. Így biztos lehetsz a tartós eredményben. A valódi szépség lesz a jutalmad. Emlékeztetőül: Külsőd sokat elárul a benned zajló folyamatokról. Tükrözi érzéseid, elégedettséged magaddal, egy idő után másokkal szemben. A belső harmónia külsődön meglátszik. Az olyan negatív érzéseket, mint harag, düh, félelem, féltékenység, birtoklási vágy, aggodalom el kell engedni. Legyen a lelked szép, akkor kívülről is megszépülsz. Éld meg milyen GYÖNYÖRŰ NŐ is vagy valójában. Most már tehát törekszel a belső harmóniára, a békére, vágyod mélyen a nyugalmat, ami külsődet megszépíti. A belső harmónia mellett, azonban tőrödnöd kell a bőröd ápolásával, amivel a maximálisan gyönyörű nőt ki tudod hozni magadból. Mert bizony, a szépség kívülről is befolyásolható. Az egészség megőrzéséhez hozzájárul a testápolás is. A TERMÉSZET MEGMUTATJA MIVEL ÁPOLD A BŐRÖD HOGY MAXIMÁLISAN MEGÉLD NŐISÉGED

12 12 SZÉPSÉGTÖRTÉNELEM Már az ókorban élő nők is felfedezték, hogy a növényi zsírok jótékony hatással vannnak testükre növényi olajokkal kenegették testüket, hajukat. Gondoltad volna, hogy már Kr.e. a 10. században voltak kozmetikai termékek, amelyek segítettek a nőknek megszabadulni a terhességi csíkoktól, eltüntetni a ráncokat, halványítani a hegeket, és serkenteni a haj növekedését? A régészeti feltárásokból ismert, hogy az egyiptomiak voltak az elsők, akik kozmetikumokat használtak. A fáraók sírjában kenőcsök tégelyeit, festékeket találtak. Az egyiptomi nő különböző zsírokkal és olajokkal kenegette testét, főleg fürdés után. Nem hihetetlen, hogy a 21. században Te is pont ezekkel a növényi kencékkel szépülhetsz? A természet még mindig tálcán kínálja nekünk a bőrszépítőket. A mai kor nője, miért fordít hátat a természetes szépségápolásnak? A kozmetika világa folyamatosan változik.. egyre születnek a korszakalkotó védjegyzett világmárkák, amik azt hihetik el a mai kor emberével, hogy csak az ő termékeik által érhetik el az áhított szépséget.

13 13 Tudtad? Az 1930-as évektől kezdték a nők az arcuk színével megegyező alapozót használni. A Max Factor ekkor tervezi meg az első alapozót, tele káros, bőrromboló, kőolajalapú alapanyaggal. Az 50-es években a "mozi őrület" hatására, a sztárok makulátlan és tökéletes arca arra késztette a Max Factort, hogy olyan kozmetikumokat készítsen, amely ezt a csillogást a hétköznapi nőnek is elérhetővé teszi. Igény lett tehát olyan kozmetikumokra, amik a bőrt hibátlanná varázsolják, csillogóvá. Még olyan áron is, hogy egy sor kellemetlen bőrproblémát okoznak ezen termékek. Persze a reklámok sohasem mondják el a teljes igazságot a szépségtermékeikről. A nők pedig elfoglaltak és hiszékenyek, nem járnak utána a dolgoknak, bíznak a márkában. Elhiszik, hogy a krémektől megfiatalodhatnak, hogy a márkás kozmetikumok teljesen veszélytelenek, biztonsággal használhatók. Persze mindenki tudja, hogy ez hamis. Tudjuk, hogy a reklámokban, folyóiratokban látott nők képei álomvilág, hiszen retusált képekről van szó. Mégis sok nő szeretne hasonlítani a reklámból ismert arcokra, ezért megveszik a márkás kozmetikumot, függetlenül attól, hogy milyen veszélyeket rejtenek a tégelyek. A legtöbb kozmetikai termék árt. Gondolj bele, hányféle kémiai anyagot dörzsölsz a bőrödbe a szépség érdekében, beleértve az arckrémet, alapozót, szemránckrémet. A testeden megjelenő szépségfoltok, anyajegyek, pattanások, bőrhibák és

14 14 bőrkiütések arra utalnak, hogy rossz kozmetikumot használsz. Figyelj a jelekre, senki nem fog szólni Neked, hogy hagyj fel a káros kozmetikumok használatával, kizárólag a bőröd jelez. Vedd észre, ha kiabál, hogy lélegezni akar, és ne zárd el a levegőt a káros, kőolaj és tartósítószerektől hemzsegő káros kozmetikumokkal. Gondold át: A bőröd tested legnagyobb szerve. Miért gátolod a munkájában? A hamis tégelyekkel nap mint nap ezt teszed. Legyél természetes szépség A mesterséges vegyi anyagoktól mentes növényi kozmetikumok, a megfelelő étrend, a sok pihenés és testmozgás eredménye a gyönyörű, egészséges bőr, a természetes szépség. A természetben mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet, és ami a természettől jön, az csak jó lehet. A szépséged ápolásához is megadja neked ami a bőrödnek kell. Minden nő, ÍGY TE IS egy külön csoda vagy! Különleges egyéniség vagy, ez vitathatatlan. Hidd el, és érezd: BENNED IS REJLIK SZÉPSÉG!

15 15 A szépség és a test összefüggése A bőr lényeges érzékszervünk, amelyen keresztül számtlan impulzus jut el a belső szervekhez is. A helyes bőr-, test- és szépségápolás célja a bőr és a szövetek egészséges szépségének megőrzése, és -ha lehetséges -azoknak a zavaroknak a belülről történő megszüntetése, melyek a bőrt és a szépséget negatívan befolyásolják. Alapszabály: Igyál vizet, különben fakó lesz a bőrszíned Földünk felületének 70%-át víz borítja. Az emberi bőrt 70%-ban szintúgy víz alkotja. Így nem megepő, ha azt mondom, a vízfogyasztás szerepe döntő. A víz, mint az egyik őselem, a földi élet eredendő része. Víz nélkül nincs élet! A bőr hat rétegből épül fel. Az első réteg a vizet tartalmazó réteg. Mivel a nedvesség felelős a bőr fényességéért, ezért ha dehidratálódik a szervezet, a bőr fakulni kezd. Általános szabályként kijelenthetjük a rendszeres vízfogyasztást, mellyel átmosod a belső csatornákat, utat adva ezáltal a mérgek kiürülésének a verejtéken és a vizeleten keresztül.

16 16 MIRE TANÍTANAK A FÁK? A Legtöbbet teszed a szépségedért, ha a természethez nyúlsz vissza. Emlékszel, beszéltünk róla, hogy a fák jó barátaid. Nélkülözhetetlen részei életednek. Nagyon sokféle fa van, amely kiváló bőrtápláló, antioxidánsokban gazdag krémeket biztosít Neked: KÓKUSZPÁLMA - terméséből készül a bőrápoló kókuszvaj A kókuszpálma törzséből ház épül, a termés háncsából ágymatrac készül. A kókusztermés friss húsából, hidegen sajtolják a kókuszolajat. Az olaj a cukrászat és a kozmetika népszerű alapanyaga. A kókuszolaj nagyon jó a száraz bőrre, pattanásra, terhes pocakra és babaápolásra is kiváló. Az illata finom, de nem émelygős, és nem túl éles. A kókuszolaj 50%-ban tartalmazza azt a laurin savat, amely az anyatejben is megtalálható, és amely védi az újszülöttet a kórokozókkal szemben. A kókuszolaj fogyasztása a felnőtt szervezet ellenálló képességét hasonlóan erősíti. Pattanásos bőr esetén ajánlott napi 2 3 evőkanál természetes kókuszolaj fogyasztása. Eltünteti a pattanásokat, és egészséges sugárzó bőrt eredményez Mire használhatod a hidegen sajtolt kókuszolajat? testápolóként, fürdőolajként, ajakápolóként vagy lábápolóként. A talpra kenve

17 17 nemcsak puhítja a bőrös, hanem a gombás fertőzések ellen is védelmet nyújt. Kiváló arclemosó, arckrém, illetve bőrirritációk, rovarcsípések és fertőzések esetén is használhatod. KAKAÓFA terméséből készül a bőrszépítő kakaóvaj A kakaófa termése, kb centiméteres, hosszúkás gyümölcs. A termés húsában több sorban elhelyezkedő magok, azaz kakaóbabok vannak, melyek kb. 50% kakaóvajat tartalmaznak. A kakaó gyümölcse kb babot tartalmaz, amelyeket a termésből sértetlenül kell kivenni. A kakaóbabból hideg- vagy meleg sajtolás útján kinyerhető kakaóvaj a bőröd egyik legjobb ápolója vaja. Fontos tulajdonságai a kakaóvaj testápoló vajnak: - gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, foszforban, káliumban, mangánban - a kakaóvaj védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben, lassítja a bőr öregedését (antioxidánsok hatása). Bőrrokon anyagokat tartalmaz, selymesen ápol és hidratál. A sérült bőrt regenerálja, hidratálja, puhítja, a többi hatóanyag az ő segítségével mélyebbre tud beszívódni

18 18 SHEAFA terméséből készül a csodálatos ránctalanítóbőrszépítő sheavaj Közép-Afrika szavannáin (ahol nincs ipari termelés, légszennyezés, permetezés, műtrágyázás) honos Shea fa(butyrospermum parkii ) gyümölcsének hideg sajtolásával, kipréselésével nyernek. Shea (karité) fa csak a trópusi Afrikában található. A karitéfa 20 éves korában hozza első, nagy, szilvára hasonlító, csonthéjas terméseit és akár 200 éven keresztül is terem. Az őslakosok évszázadok óta ismerik a sheavaj csodálatos előnyeit. ALAP TESTÁOLÓ VAJ, EZ MINDEN NŐ FÜRDŐSZOBÁJÁBAN OTT KELL, HOGY LEGYEN Mit tud a sheavaj? - sejtregeneráló hatású, ezáltal öregedést gátló, így ez a krém valóban nélkülözhetetlen 30 év felett, ellentétben a félrevezető, márkás, ránctalanító képességekkel felruházott, - megvéd a szél és a hideg hatásaitól is - ekcéma esetén kiváltja a szteroid tartalmú kenőcsöket - kiválóan ápolja az erősen igénybevett kezet és lábat elősegíti a sebgyógyulást gazdag bőrtápláló, A, E és F vitaminokat tartalmaz, gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

19 19 MANGÓFA- terméséből készül a bőrsimító mangóvaj A mangó magjának belsejéből egy különleges bőrápoló zsiradék a mangóvaj készül. Sárgásfehér színű, puha állagú, illata éretlen dióra emlékeztet. A mangóvaj előnyei: A mangóvaj természetes bőrápoló krém. Gyógyítja a sérüléseket, relatív magas szaponin tartalmának köszönhetőn regeneráló hatású. A bőr puhításához, lágyabbá tételéhez, bőrtápláláshoz használható. Visszaállítja a bőr rugalmasságát. Enyhe védelmet nyújt az UV sugárzás ellen. Mire használható? Kiváló nappali arckrém, kiváló sminkalapnak hatásos a mikroráncok kialakulásának megakadályozásában segít az egészséges, fiatalos bőr megtartásában enyhíti a bőrallergiát ekcéma és dermatitis kezelésére is alkalmas BABASSZU FA terméséből készül a hidratáló babasszuvaj A babasszu egy akár 20 méterre is megnövő brazil pálmafa, gyümölcse a kókuszhoz hasonló. Az olaj a gyümölcsből készül hidegsajtolással. 40% laurinsavat, 15% mirisztinsavat,

20 20 16 % olajsavat tartalmaz. Jó hidratáló hatású, nem lesz olajos fényű a bőr tőle. Antimikrobális hatású. Főleg száraz, hámló, viszkető, bőrre javasolt. Javítja a pikkelysömörös bőr és fejbőr állapotát. NEEM FA - magjából sajtolják a bőrgyógyító neem olajat. A neem olaj: természetes rovarriasztó aknék és pattanások ellen is jó bőrápoló- és védő (bőrfertőzésre, lábkörömgombára is megoldás) természetes hajápoló (A Neem olaj megkönnyebülést hozhat a száraz és viszketős fejbőrre, plusz még selymessé, fényessé, erősebbé teszi a hajadat, és a növekedésben is segít.) Ekcémánál is működik (kétség kívül a leghatásosabb természetes gyógyír az ekcéma tüneteire) Pikkelysömörre is jó MANDULAFA- terméséből készül a minden bőrtípusra jó mandulaolaj A mandulaolajat a rózsafélék családjába tartozó mandulafa nemesített, édes

21 21 mandula terméseiből hidegen préseléssel nyerik ki. A mandulaolaj a legelőkelőbb növényi olajok egyike, amely: kitűnő a száraz, érzékeny és irritált bőrre, melyet, saját tapasztalatom szerint is, kiválóan puhít, felfrissít! Azonban minden bőrtípusra alkalmas. Szívesen alkalmazzák babaápolásra is. Különösen alkalmas az ekcémás bőr kezelésére. Enyhíti a viszketést, a bőr ingerlékenységét és a gyulladásokat, ezenkívül megnyugtatja, puhábbá, simábbá teszi a bőrt. Kiválóan kenhető, de nem hatol mélyre. JOJOBABOKOR diójából sajtolják a legismertebb bőrápoló olajat A jojobabokor diójából sajtolják,"folyékony viasznak" is nevezett jojoba olajat. Evitamint tartalmaz. Szabályozza a természetes savvédő réteget és elősegíti a bőrsejtek megújulását. Bársonyosan lággyá varázsolja a bőrt, hosszan tartóan fiatalossá és rugalmassá teszi. Ránctalanító, regeneráló. Kötőszövet erősítő hatása is van. Mivel antiallergén, ezért bármely bőrtípusra használható.

22 22 NÖVÉNYI KONCENTRÁTUMOK A SZÉPSÉGED FOKOZÁSÁRA Hallottál már az illóolajokról? Tudtad, hogy az illóolajok segítenek a ránctalanításnál vagy bőrproblémáknál? A növény illatos szíveként emlegetjük az illóolajokat. Az illóolajok 100%-ig természetes, növényi koncentrátumból készülnek, különböző eljárással (préselés, desztilláció, oldószeres kivonás). Az illóolajok a növények összes erejét, lelkét, életenergiáját magában hordja. Az illóolajokat a gyógyításunkra, szépségápolásunkra tudjuk fordítani, káros mellékhatás nélkül. Az illóolajok harmonizálnak az emberi testtel. Hogyan használd szépségápolásra az illóolajokat? Az illóolajok az ún. szinergia elvén működnek, ami azt jelenti, hogy két vagy több olaj együtt, egymás kölcsönhatásában sokkal hatékonyabb, mint az egyes olajok külön-külön. Az illóolajokat keverheted megszokott arckrémedbe, testápolódba. Tehát például, ha bőrfeszesítésre van szükséged, akkor szinergia elve miatt, minimum kétféle illóolajat keverj arckrémedbe. Arckrémnél : 1% legyen az illóolaj aránya (tehát pl. 100ml

23 23 sheavajhoz/mandulaolajhoz 1 ml illóolajat csepegtess) Testápolóba: 3%-5% illóolajat csepegtess. Az illóolajok jótékony hatásai segítségedre vannak az arcod és tested megfiatalításában, szépítésében. Tudományos kutatásokkal igazolt tény, hogy pl.a levendula illóolaj, elősegíti az új, egészséges bőrsejtek képződését. MIÉRT ANDIÓ? MIÉRT ÉRDEMES NÖVÉNYI KRÉMEKET HASZNÁLNI? Az Andió kozmetikumok elősegítik a bőrsejtek megújulását, regenerálódását, a bőr szerkezetének javulását, mint pl. a méreganyagok kiürülését. Az Andió krémekben benne van a növények életereje és energiája, illóanyagok és bázisolajok formájában. A természet úgy alkotta meg őket, hogy összetételük hasonlít a bőr lipidrétegéhez, ezért is van, hogy remekül beindítják a bőröd öngyógyító tevékenységét, mely által megszünnek a bőrproblémáid is. Nincs mellékhatás, hosszú távon is biztonsággal használhatod. Mesterséges anyagokat nem tartalmaz, így nem blokkolják a bőrlégzést, nem okoznak allergiás reakciókat és egyéb bőrproblémákat

24 24 Milyen technikával érdemes a növényi krémeket felvinni a testedre? A növényi olajakat, vajakat (sheavaj, avokádó) reggel és este is a nedves bőrre vidd fel, így segíted a hidratálást. A fürdést, zuhanyozást úgy fejezd be, hogy bőrödön tiszta víz maradjon, így nedves állapotban kened rá a növényi testápolót. A növényi olajokat aromavízzel vagy gyógyteával benedvesített bőrre isfelviheted. ZÁRSZÓ A TE DÖNTÉSED. A testi és szellemi egészség, a külsőd és belsőd, csak együtt működnek. Mindkettővel törődnöd kell. A Te döntésed, hogy akarsz-e változtatni. A lényeg, hogy határozd el, mostantól egészségesen akarsz élni, a természettel egységben. Az étkezésben és a kozmetikumok használatakor is, arra törekszel, hogy olyat használj, ami nyers, natúr, feldolgozatlan, 100% egészséges. Mert az egészség fiatalít, az egészség megőrzése fiatalon tart, és a tested lassabban fog öregedni. Ha észreveszed, hogy már egy ideje rutinból csinálod végig a napot, nincs olyan ember akiknek örülni tudnál, vagy negatív érzések bújkálnak benned (harag, düh, félelem, idegesség, aggodalom) tedd fel magadnak a kérdést, de őszintén. Mit

25 25 szeretnék, mi tenne boldoggá? Ha nem tudod a választ, na, akkor eljött a pillanat, amikor érezned kell, hogy neki kell állnod változtatni a hozzáállásodon... És még valami... Nem az évek számától függ, hogy hogy érzed magad, minden fejben dől el. Ha feladod a fiatalságod, a tested is gyorsan elkezd öregedni. Soha nincs túl késő változtatni, megfiatalodni, és soha nincs túl korán tenni azért, hogy fiatal maradj. Fektess be az egészségbe, a szépségbe! A fiatalságod őrízd meg természetes anyagokkal. Használj olyan krémeket, melyek sok antioxidánst tartalmaznak, amelyek gazdagok A-, C- és E-vitaminban. Sokat tehetsz azért, hogy nőiességed harmóniában éld meg. Rendszeresen mozogj, helyesen táplálkozz, használj növényi krémeket, és a legfontosabb, tedd pozitívvá gondolataid. Teremts belső harmóniát, amely kívülről is láthatóvá válik. Széppé tesz. Egy igazi, valódi, ízig-vérig természetes szépséggé varázsol. BOLDOGSÁGOD TEDD AZ ELSŐ HELYRE, RAGYOGJ Emlékszel elődeink bölcsességeire? Nem a ruha teszi az embert! A szem, a lélek tükre

26 26 Nem minden arany, ami fénylik! Soha ne ítélkezz, a külső alapján! Ne külső szépségeddel tündökölj, hanem a tetteid legyenek szépek! Nem az a kedves, aki szép, hanem az a szép, aki kedves! "Nincs olyan törvény, amely azt mondja: Ha mások el akarják rontani a napjukat, neked csatlakozni kell hozzájuk." -Andrew Matthews MOSOLYOGJ :) Ha mélyebben érdekel a természetes szépségápolás akkor regisztráld magad ezen az oldalon: http//andio.biz

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal A boldogság széppé tesz Farfalla történelem A Farfalla története egy szoros barátsággal kezdődött: 4 barát úgy döntött, hogy a természetes

Részletesebben

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II.

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II. 2009 szeptember 13. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Fűben-fában orvosság van tartja a népi bölcsesség, és ezt természetesen igaz most érő gyümölcseinkre is.

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD

NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD A NEOPLANT natúrkozmetikumok szabadalmaztatott, védjegyzett, a Neo- Plant Kutató Fejlesztő Kft által kifejlesztett magyar termékek. A NEOPLANT termékek bőrproblémák

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOMT RÉSZBEN LEÍRTAKRA. 1. Masszázsgolyó: különböző, szárított gyógynövényekkel töltött, stamppel végzett masszázs. A stampeket forró vízbe vagy gőzbe

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS

HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE Termék AA Krém BB Krém CC Krém DD Krém Mit rövidít? Anti-Aging Beauty Balm / Blemish Balm Complexion Correction / Color Correction Daily Defense

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak.

Nap UVA UVB. Hogyan hat a napsugár? A bőr megfelelő védelméhez jó tudni, hogy hogyan hatnak a napsugarak. Nap - jótékony vagy káros A nap nélkülözhetetlen az élethez! Jobb a hangulatunk a napsütéses napokon. Ennek az az oka, hogy a napsugarak hatására a szerotonin szintje megemelkedik - ez a hormon felelős

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata!

Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata! Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata! Az Oriflame új sorozata: Természetes, Etikus és Környezettudatos. Az első olyan kozmetikai márka, amely négy független nemzetközi szervezet tanúsítványával

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

SCHÜSSLER-FÉLE TERÁPIA A SZEMÉLYRE SZABOTT GYÓGYMÓD

SCHÜSSLER-FÉLE TERÁPIA A SZEMÉLYRE SZABOTT GYÓGYMÓD Próbálja ki Ön is a Dr. Schüssler-féle ásványi sókat tartalmazó krémeinket! Alkalmazza mindennap 100% természetes alapanyagú natúrkozmetikumainkat, hogy bőre rugalmas, szép és egészséges legyen! Arc- és

Részletesebben

SCHÜSSLER-FÉLE TERÁPIA

SCHÜSSLER-FÉLE TERÁPIA Próbálja ki Ön is a Dr. Schüssler-féle ásványi sókat tartalmazó krémeinket! Alkalmazza mindennap 100% természetes alapanyagú natúrkozmetikumainkat, hogy bőre rugalmas, szép és egészséges legyen! Arc- és

Részletesebben

Summer Spirit.... makes life feel so good.

Summer Spirit.... makes life feel so good. ... makes life feel so good. Summer Spirit A vászonfüggönyön keresztül A nap sugarai kacsingatnak befelé Gondolataim a felhôk között lebegnek Messze minden földitôl Lebegve hagyom gondolataim és vágyaim

Részletesebben

Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés

Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés Bolygók és a hét napjai valamint az ember és az étkezés HÉTFŐ HOLD A folyékony elemekre hat, és azt várja, hogy a vasárnapi gondolatokat átgondoljuk és nyugodtan megfontoljuk. Ilyen nyugodt és harmonikus

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

A Teremtés Negyedik könyv

A Teremtés Negyedik könyv Vlagyimir Megre A Teremtés Negyedik könyv 2008 A KERÍTÉS Na, hát legelőször is, ugye, legelőször természetesen be kell a telket keríteni. Mert amikor az építkezéshez szükséges anyagokat kezdi az ember

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

9 tipp fejfájás ellen

9 tipp fejfájás ellen 9 tipp fejfájás ellen Lüktet a halántékod, és úgy érzed, pillanatokon belül szétrobban a fejed. Azonnal kell val Ki gondolná, hogy az emberek 80%-a szenved időről időre fejfájástól, ráadásul a nők jóval

Részletesebben

A só- és színterápiáról röviden

A só- és színterápiáról röviden A só- és színterápiáról röviden A sóterápia Az ember arany nélkül tud élni, de só nélkül nem. - Cassiodorus 1 Történelem A terápia kezdete a sóbányákban és sóbarlangokban dolgozó emberektıl eredeztethetı,

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

Térképezzük fel a kakaó ízét

Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó izét Csakúgy, mint a bornál, a csokoládé egyedi íze a kakaóbab termőterülettel erősen befolyásolja. A kakaóbab íze függ a termőföld minőségétől, a termelés

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

2. osztályos feladatsor I. forduló 2012/2013. tanév

2. osztályos feladatsor I. forduló 2012/2013. tanév Iskola: 1 Csapatnév: 1. a.) Fejtsétek meg a rejtvényt! 2. 1. 3.. 2. osztályos feladatsor I. forduló 2012/2013. tanév 1. Örökzöld fa. 2. Ez lesz a virágból. 3. Csonthéjas gyümölcs.. Erdei állat. Megfejtés:

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével? Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy Egy átlagos emberi

Részletesebben

Bárcsak én is... fida et. Óvja legjobb barátainkat

Bárcsak én is... fida et. Óvja legjobb barátainkat Bárcsak én is... fida et Óvja legjobb barátainkat fida et Óvja legjobb barátainkat Fidavet Mi a Fidavet? Minden tulajdonos szoros érzelmi kapcsolatban áll kedvencével, és szeretné megóvni a betegségektől,

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz.

És bizony: Ha az emberek nincsenek valami hatalmas és kemény kontroll alatt, felfalják egymást. Ez nem igaz. Van egy hamis adat. Íme: Az igazság fáj. Hídvégi Róbert Ez nem igaz. Persze van egy dolog, ami miatt igaznak tűnik. De nem az. Hogyan is használható? 1. Amitől jól érzed magad, abban igazság van 2. Ha

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

Karácsony. Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben,

Karácsony. Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben, Karácsony Ismét itt van a Karácsony, Szeretetünk szinte lángol. A szeretet ünnepére, Tegyünk egymás örömére. Ha így élünk szeretetben, Boldogabb lesz minden ember. Ha szeretetem szívből adom, Ez a legnagyobb

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

Egészséges élet. Munkafüzet. www.amieletunk.efoesz.hu. Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége

Egészséges élet. Munkafüzet. www.amieletunk.efoesz.hu. Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége Egészséges élet Munkafüzet www.amieletunk.efoesz.hu Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége ÉFOÉSZ 1093 Budapest, Lónyay u. 17. I/1. 11-es kapucsengő Levelezési cím:

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok

Természetes olajok, teák és növények. Gógymódok Természetes olajok, teák és növények Gógymódok Figyelem! A felsorolt termékek és alkalmazási módok nem mindenkinél, és nem minden esetben hoznak eredményes változást. Ebben az esetben próbálkozzunk vagy

Részletesebben

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató

Emjoi EpiTravel. mini epilátor kezelési útmutató Emjoi EpiTravel mini epilátor kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Emjoi EpiTravel készüléket megvásárolta! Az EpiTravel a legdiszkrétebb és legkompaktabb epilátor a kényes területek és hajlatok szõrtelenítéséhez.

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás Természet ihlette díjnyertes testápolás Bio Manuka méz Bio Manuka méz Elsősegély Krém 50ml Kézkrém 125ml Lábápoló 125ml Testápoló 200ml Testápoló vaj 200ml Golyós dezodor 50ml Szappan 100g Tusfürdő 250ml

Részletesebben

Bõrápolás EGYSZERŰSÉG ÉS TERMÉSZET IHLETTE SZÉPSÉG.

Bõrápolás EGYSZERŰSÉG ÉS TERMÉSZET IHLETTE SZÉPSÉG. Bõrápolás EGYSZERŰSÉG ÉS TERMÉSZET IHLETTE SZÉPSÉG. TANÚSÍTVÁNNYAL ELLÁTOTT Bõrápolás A bőr, testünk legnagyobb kiterjedésű szerve, egy igazi ökoszisztéma, amely védelmet és tiszteletet érdemel. Bőrünk

Részletesebben

HUN. Előtte és utána

HUN. Előtte és utána HUN és utána A RENU 28 a mögötte álló tudományos ismereteknek köszönhetően természetes módon biztosít gyengéd és hatékony kezelést, segít ellensúlyozni a bőr öregedésével járó folyamatokat, és kielégíteni

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

8200 Veszprém, Halle utca. 3. Tel./Fax: / , 88/ KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATI NAPLÓ

8200 Veszprém, Halle utca. 3. Tel./Fax: / , 88/ KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATI NAPLÓ 8200 Veszprém, Halle utca. 3. Tel./Fax: 0036 88/569-880, 88/569-881 E-mail:sef@sef.hu KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLATI NAPLÓ Közösségi szolgálati napló Kedves Diákunk! Bizonyára sokat hallottál már a közösségi szolgálatról,

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász. Web:

Kedves Olvasónk! Üdvözlettel, Lafferton Annamária Üzletvezető Fodrász.   Web: Kedves Olvasónk! Köszönjük, hogy letöltötte Hajápolási tippek és tanácsok című tanulmányunkat! Reméljük, hogy sok hasznos ötletet tudunk adni ahhoz, hogy frizurája garantáltan szép maradjon! Táplálkozásunk

Részletesebben