Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda"

Átírás

1 SZENTENDRE VÁROS POLGÁRMESTERE Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Jelentés a lejárt határidejű önkormányzati határozatok végrehajtásáról (Készült: a Képviselő-testület április 16-i ülésére) 1. A Képviselő-testület a 257/2012. (VII.19.) Kt. sz. határozatában döntött a bányató megállapodás tárgyában Az Óbuda TSZ igazgatósága a megállapodást jóváhagyta, Budakalász Város Önkormányzat egyeztetéseket folytat a kavicsvagyon kitermelése ügyében és annak befejezését követően kerül a szerződéstervezet a Budakalász Város Képviselő-testületi ülésére beterjesztésre. Új határidő: szeptember A Képviselő-testület a 201/2013. (VI.13.) Kt. sz. határozatában döntött közterület Dr. Szűk Ödönről történő elnevezésről A Képviselő-testület egyetértett azzal, hogy az önkormányzat tulajdonát képező 6206 hrsz-ú (Barackos út) ingatlanból egy terület leválasztásra kerüljön, új közterület elnevezése érdekében. Az Építéshatósági Irodához beérkezett a telekalakítási kérelem az elkészült vázrajzokkal együtt. A Pest Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályánál kizárási okot jelentettünk be, kértük eljáró hatóság kijelölését. A kijelölés megtörtént, az eljáró hatóság Budakalász Város Önkormányzata. A telekalakítási kérelem a Földhivatal felé benyújtásra került. A Földhivatal a telekalakítási eljárást megindította, jelenleg az Útügyi hatóság folytat vizsgálatot a telekalakítás ügyében. A vizsgálat folyamatban van. Új határidő: szeptember 30.

2 3. A Képviselő-testület a 44/2014. (III.13.) Kt. sz. határozatában döntött a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt évi üzleti tervének elfogadásáról A Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a VSZ Nonprofit Zrt évi üzleti tervét elfogadja. Felkéri a VSZ Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját, hogy vizsgálja felül az Önkormányzattal kötött közszolgáltatási szerződéseket. A közszolgálati szerződések felülvizsgálata megtörtént. A Képviselő-testület az új közszolgálati szerződéseket elfogadta az 54/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatával. 4. A Képviselő-testület a 97/2014. (V.15.) Kt. sz. valamint a 98/2014. (V.15.) Kt. sz. határozataiban döntött a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. hulladéklerakási szolgáltatási igénybevételével és üzemanyag beszerzéssel kapcsolatos közbeszerzés indításáról A határozatok végrehajtása folyamatban van. A Képviselő-testület úgy döntött, mint a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. Alapítója, hogy a települési szilárd hulladék elhelyezése és ártalmatlanítása szolgáltatás igénybevétele tárgyában, valamint a Társaság üzemanyag beszerzése érdekében közbeszerzési eljárást indít. A közbeszerzési eljárást lezáró döntésének jogát a Közbeszerzési Bizottságra ruházta át. A közbeszerzési eljárás előkészítése folyamatban van. Új határidő: szeptember A Képviselő-testület a 154/2014. (VI.12.) Kt. sz. határozatában döntött a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. felügyelő bizottságának ügyrendjéről A határozatban rögzített módosítások a felügyelő bizottság ügyrendjén átvezetésre kerültek. Az alapító okirat megfelelő módosítására a soron következős cégmódosítás alkalmával kerül sor. Új határidő: május 30.

3 6. A Képviselő-testület a 192/2014. (IX.11.) Kt. sz. határozatában döntött Szentendre Város Helyi Építési Szabályzatának módosítása a Magyar Telekom bázisállomás áthelyezésének érdekében A Helyi Építési Szabályzat módosítását megelőzően a vezeték nélküli hírközlési létesítmény elhelyezésének vizsgálatára telepítési tanulmánytervet kell készíteni. Ez a tervezet hivatott a Város és a kezdeményező/ megvalósító (Magyar Telekom) közötti megállapodás feltételeinek a tisztázására, azaz a majdani településrendezési szerződés programjául szolgál. A telepítési tanulmányterv első, Magyar Telekom (MT) általi véleményezése megtörtént. Ennek értelmezésére személyes egyeztetésre került sor márciusában, a MT képviselői, az Önkormányzat és a településtervező részvételével. A helyszín(ek) meghatározására telepítési tanulmányterv készült a lehetséges helyszínek priolizálásával, melyet a Képviselő-testület az 59/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatával elfogadott. A településrendezési szerződést a Jogi, és Vagyonnyilatkozat-vizsgáló és Pénzügyi Ellenőrző Bizottság a áprilisi ülésén hagyja jóvá. Módosított határidő: folyamatos 7. A Képviselő-testület a 205/2014. (IX.11.) Kt. sz. határozatában döntött Önkormányzati kapacitásépítés norvég-magyar együttműködéssel projekt keretében a női esélyegyenlőség érdekében hozott döntésekről A Képviselő-testület úgy döntött a határozat 2. pontjában, hogy az Önkormányzat által szervezett és működtetett nyári iskolai tábor szervezése folyamatban van. A határozat többi pontjának végrehajtása Szentendre városstratégiájának átdolgozása után valósulhat meg. Módosított határidő: április A Képviselő-testület a 231/2014. (XI.13.) Kt. sz. határozatában döntött Szentendre Város Önkormányzat tulajdonában álló 6201 hrsz-ú ingatlan (Lejtő u.) egy részének bérbeadásáról A Képviselő-testület megállapította, hogy a Szentendre Város Önkormányzat tulajdonában álló 6201 hrsz-ú, közterület megnevezésű ingatlanból a 6200/2 hrsz-ú ingatlan tulajdonosa 20m2 nagyságú területet elkerített, és úgy döntött, hogy a megjelölt területet bérbe adja a 6200/2 hrsz-ú ingatlan tulajdonosának bruttó 150 Ft/m2/hó bérleti díj alkalmazásával. A területbérleti szerződés aláírásra került..

4 9. A Képviselő-testület a 275/2014. (XII.11.) Kt. sz. valamint a 276/2014. (XII.11.) határozataiban döntött a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt., a Szentendrei Sportcélú Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Kft., a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft., a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft., a Pirk János Múzeum Szolgáltató Nonprofit Kft. új felügyelő bizottsági tagjának megválasztásáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy új felügyelő bizottsági tagokat választ a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt., a Szentendrei Sportcélú Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Kft., a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft., a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft., a Pirk János Múzeum Szolgáltató Nonprofit Kft. felügyelő bizottságába. A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt., a Szentendrei Sportcélú Ingatlanfejlesztő és Üzemeltető Kft. a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft., és a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. esetében a cégmódosítások megtörténtek. A Pirk János Múzeum Szolgáltató Nonprofit Kft.-nél a cégmódosítás a továbbiakban a 38/2015. (II.12.) Kt. sz. határozattal folyamatban van. 10. A Képviselő-testület a 9/2015. (I.22.) Kt. sz. határozatában döntött a Dunakanyari Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Intézményfenntartó Társulás társulási megállapodásának módosításáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy elfogadja a Dunakanyari Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Intézményfenntartó Társulás Társulási Megállapodás módosítását. Minden település megküldte jóváhagyó határozatát, a Megállapodás aláírása megtörtént. 11. A Képviselő-testület a 12/2015. (I.22.) Kt. sz. határozatában döntött útépítések tárgyában A Képviselő-testület úgy döntött, hogy elfogadja a Szentendre, Nap utca útépítéssel kapcsolatos pótmunkák megrendelését, melyhez Ft + Áfa összeget biztosított. Az ajánlattételi felhívás 4 cég részére került megküldésre, az ajánlattételi határidő: március 4. A közbeszerzési eljárásban hiánypótlásra volt szükség, a hiánypótlási felhívás kiküldésre került. A szerződéskötés áprilisban esedékes. Eredeti határidő: március 31. Új határidő: április 30.

5 12. A Képviselő-testület a 16/2015. (I.22.) Kt. sz. határozatában döntött a Pap-szigeti strand területének hasznosításáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy megbízza a VSZ NZrt-t, hogy a 4486/1 hrsz-ú ingatlan strand céljára körülkerített területén lévő műtárgyak és felépítmények műszaki állapotát felmérje, és javaslatot tegyen azok állagmegőrzésére vagy elbontására. A helyszíni bejárás és a javaslat elkészítése megtörtént. A dokumentáció átadásra került az Önkormányzat részére április 1-én. 13. A Képviselő-testület a 23/2015. (I.22.) Kt. sz. határozatában döntött a szentendrei 8104 hrsz-ú ingatlan (Őz utca 8.) tulajdoni helyzetének rendezéséről A Képviselő-testület úgy döntött, hogy hozzájárul ahhoz, hogy Dr. Tompa Béláné tulajdonjoga, az április 3. napján, a Magyar Állam képviseletében eljáró Szentendrei Városi Tanács VB. Mezőgazdasági Szakigazgatási Szerve, mint eladó és Dr. Tompa Béla, mint vevő között létrejött Adásvételi szerződés alapján a Szentendre, belterületi 8014 hrsz. alatt felvett, természetben Őz utca 8. szám alatt fekvő 843 m 2 -es, hétvégi ház, udvar megnevezésű ingatlanra bejegyzésre kerüljön. A tulajdonjoga bejegyzésével kapcsolatos valamennyi költséget Dr. Tompa Béláné viseli. A szükséges jognyilatkozatokat megtétele megtörtént. Eredeti határidő: 1. pont: azonnal; 2. pont: március A Képviselő-testület a 31/2015. (II.12.) Kt. sz. határozatában döntött a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft évi üzleti tervének elfogadásáról és fenntartói megállapodás módosításáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. nettó Ft-ot elérő, de 5 millió Ft-ot meg nem haladó mértékű kötelezettségvállalást jelentő jogügylete Szentendre Város polgármestere előzetes írásbeli jóváhagyása mellett érvényes. A döntésnek megfelelően módosítja a Szentendre Város Önkormányzat és a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. között létrejött fenntartói megállapodást. Az Ügyvezető köteles a Társaság bármely ügyében keletkezett nettó Ft-ot elérő, de Ft-ot meg nem haladó mértékű kötelezettségvállalást jelentő jogügylethez Szentendre Város Polgármestere előzetes írásbeli jóváhagyását kérnie. A módosított fenntartói megállapodást a felek aláírták.

6 15. A Képviselő-testület a 35/2015. (II.12.) Kt. sz. határozatában döntött Szentendre Város Településszerkezeti Terve és Helyi Építési Szabályzata tervezési folyamatának és egyeztetési eljárásának megindításáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy Szentendre Város településrendezési eszközeinek (Településszerkezeti Terv, Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv) egyeztetésére elindítja a 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 36. -a szerinti ún. teljes eljárás -t. A döntés értelmében a településrendezési eszközök tervezési folyamatának megindításáról előzetes tájékoztatás fog megjelenni a városi honlapon, a SZEVI-ben és a Városháza hirdetőtábláján. A tervek egymásra épülésének logikája miatt a településrendezési eszközökről szóló hírt a Településfejlesztési Koncepció véleményezésre bocsátását követően, áprilisban tesszük közzé. Az államigazgatási szerveket április folyamán tájékoztatjuk a tervezési folyamat megindításáról. Új határidő: május A Képviselő-testület a 38/2015. (II.12.) Kt. sz. határozatában döntött a Pirk János Múzeum Szolgáltató Nonprofit Kft. felügyelő bizottsági tagjai megbízatásának meghosszabbításáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy a Pirk János Múzeum Szolgáltató Nonprofit Kft. taggyűlésén a Polgármester javasolja, és támogassa szavazatával dr. Feledy Balázs és Riesz Zoltán felügyelő bizottsági tagsági jogviszonya meghosszabbítását két év határozott időre. A Társaság taggyűlésének összehívása folyamatban van. A Társaság taggyűlésén születik meg a cégjegyzés alapjául szolgáló határozat, ezt követően kerül benyújtásra az alapító okirat a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróságára. Új határidő: június A Képviselő-testület a 40/2015. (II.12.)Kt. sz. határozatában döntött a július 30-án Szentendrén történt autóbaleset károsultjának kártérítési igényéről A Képviselő-testület döntéséről a Károsultat tájékoztattuk, valamint felhívtuk arra, hogy csatolja a biztosítója nyilatkozatát arról, hogy casco biztosítása terhére milyen mértékű kártérítési díj megfizetését vállalja. A megállapodás a biztosító nyilatkozatának ismeretében készíthető elő. Eredeti határidő: március 31. Új határidő: június 30.

7 18. A Képviselő-testület a 42/2015. (II.26.)Kt. sz. valamint 43/2015. (II.26.)Kt. sz. határozataiban döntött a 275/2014. (XII.11.) Kt. sz. határozat módosításáról, a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. ügyvezetője felé történő azonnali hatályú felmondásról, a cégvezető cégjegyzési jogának megszűntetéséről, új ideiglenes ügyvezető kijelöléséről és új ügyvezető kiválasztását célzó pályázat megindításáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy a 275/2014. (XII.11.) Kt. sz. határozat 1. a) pontját módosítja, úgy, hogy a Felügyelő Bizottsági tagok megbízatásának dátuma határozatlan időre szól, valamint a Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. az ügyvezetőjét, Dr. habil Kálnoki-Gyöngyössy Mártont február 27. napjával visszahívja és ezzel egyidejűleg ideiglenes ügyvezetőjének Csató Katát jelöli ki. A változásbejegyzés a Budapest Környéki Törvényszék Cégbíróságához benyújtásra került. Eredeti határidő: 1. pont: azonnal; 2. pont: március A Képviselő-testület a 48/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött a Ferenczy Múzeum igazgatójáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy jóváhagyja a Ferenczy Múzeum igazgatója közalkalmazotti jogviszonyának és a múzeum igazgatói vezetői megbízás közös megegyezéssel történő megszüntetését 5 havi illetményének megfelelő, Ft összegű eseti illetménykiegészítés megfizetése mellett, május 31. napjával és megköszöni Dr. habil. Kálnoki-Gyöngyössy Mártonnak a város kulturális életének fellendítése érdekében végzett eredményes munkáját. A pénzügyi kötelezettség a Ferenczy Múzeumot terheli. A megállapodást a felek aláírták. Eredeti határidő: 1. pont: azonnal, kifizetésre május 29.; 2. pont: március A Képviselő-testület a 49/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött a Ferenczy Múzeum igazgatójáról (pályázat kiírása és bizottság létrehozása) A Képviselő-testület úgy döntött, hogy elfogadja a Ferenczy Múzeum igazgatójának kiválasztását célzó pályázati felhívást. A pályázat a szentendre.hu weboldalon, a Szentendre és Vidéke újságban, valamint a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal weboldalán közzétételre került. A Képviselő-testület a benyújtott pályázatok véleményezésére bizottságot hozott létre, melynek tagjai: Sólyomné Gyürk Dorottya kulturális alpolgármester; Boda Anna Mária képviselő, a Kulturális és Turisztikai Bizottság elnöke; Dr. Sepseyné Dr. Vígh Annamária, Emberi Erőforrások Minisztériuma, közgyűjteményi főosztályvezető, vagy az általa kijelölt személy, amennyiben a megbízást vállalják; az országos Szakmai Szervezet, Pulszky Társaság Magyar Múzeumi Egyesület képviseletében: Dr. Deme Péter; Szakszervezet képviselője: Krizbainé Szabó Éva, múzeumi tanácsos.

8 21. A Képviselő-testület a 50/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött az Egres úti óvoda beruházásról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy a KMOP azonosítószámú, Egres úti óvoda építése című pályázati projekttel kapcsolatosan a kivitelezésre vonatkozó vállalkozási szerződés kivitelezési véghatáridejének május 23. napjára történő módosítását jóváhagyja azzal a feltétellel, hogy a szerződés módosítás hatályba lépésének feltétele a Közreműködő Szervezet jóváhagyása. A szerződés módosítása március 19-én megtörtént. 22. A Képviselő-testület a 54/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt-vel kötendő közszolgáltatási szerződésekről A Képviselő-testület úgy döntött, hogy Szentendre Város Önkormányzatának Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2008. (IX. 10.) Önk. sz. rendelet 5. (5) bekezdése alapján elfogadja a Városi Szolgáltató Zrt-vel kötendő - a 2013-ban kötött szerződéseket módosító - közszolgáltatási szerződések szövegét és azok mellékleteit. A szerződések tervezete jóváhagyás céljából megküldésre került a Miniszterelnökség Támogatásokat Vizsgáló Irodájának jóváhagyásra. A Támogatásokat Vizsgáló Iroda nem hagyta jóvá a szerződéseket, mivel több kiegészítést is kért. A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. cégjegyzésre jogosultjai és a Polgármester a közszolgáltatási szerződéseket a Támogatásokat Vizsgáló Iroda jóváhagyását követően írják alá. Eredeti határidő: 1. és 2. pont: azonnal; 3. pont: a Támogatásokat Vizsgáló Iroda jóváhagyását követően azonnal 23. A Képviselő-testület a 56/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött a Pest Megyei Könyvtár igazgatói álláspályázat kiírásáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy elfogadja a Pest Megyei Könyvtár igazgatói megbízásra kiírt pályázat tartalmát. A pályázat a szentendre.hu weboldalon, a Szentendre és Vidéke újságban, valamint a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal weboldalán a közzététel megtörtént. A benyújtott pályázatok véleményezésére bizottságot hozott létre, melynek tagjai: Sólyomné Gyürk Dorottya kulturális alpolgármester; Boda Anna Mária képviselő; Biczák Péter Magyar Könyvtárosok Egyesülete Pest Megyei Szervezete tagja; Bétéri Nóra Közalkalmazotti Tanács elnöke. valamint Pongrácz Katalin Szakszervezeti titkár. A bizottsági tagok értesítése és összehívása megtörtént.

9 24. A Képviselő-testület a 60/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött Szentendre Város Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2008. (IX.10.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló 10/2015. (III.17.) önkormányzati rendelet elfogadásáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy Sporttanácsnoknak Dombay Zsolt képviselőt választja meg, továbbá Szentendre Város Önkormányzata kormányzati funkció rendjét valamint az ülésrendet és az előterjesztések formai követelményét módosítja. A módosítások Szentendre Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2008. (IX.10.) Önk. sz. rendelet függelékein átvezetésre kerültek. 25. A Képviselő-testület a 61/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött Szentendre közterületelnevezéseit érintő törvényességi felhívásról A Képviselő-testület a Pest Megyei Kormányhivatal PEB/030/518-32/2015 számú törvényességi felhívására az alábbi tájékoztatást adta: - Szűcs József utca nem egy XX. századi önkényuralmi politikai rendszerek megalapozásában, kiépítésében vagy fenntartásában résztvevő személy nevét viseli, hanem a Képviselő-testület az utcát 1991-ben egy neves szentendrei polgárról, Szűcs József szőlőnemesítőről nevezte el; - Marx Károly tér elnevezést a Képviselő-testület 2007-ben a 270/2007. (IX.11.) Kt. sz. határozatával már megszüntette, ezért nem tartja szükségesnek a felhívásban szereplő közterületi névváltoztatást végrehajtani. A határozat március 16-ám megküldésre került a Pest Megyei Kormányhivatalnak. 26. A Képviselő-testület a 62/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal és a Vadvirág Napköziotthonos Óvoda közötti munkamegosztási megállapodásról A határozat végrehajtása folyamatba van. A Képviselő-testület az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Kormány rendelet 9. (5a) bekezdése alapján úgy döntött, hogy a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal és a Vadvirág Napköziotthonos Óvoda között kötendő munkamegosztási megállapodást jóváhagyja. A munkamegosztási megállapodás aláírása folyamatban van. Új határidő: április 30.

10 27. A Képviselő-testület a 63/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött az Informatikai Divízió Hivatalba szervezéséről A Képviselő-testület úgy döntött, hogy augusztus 1-jén a városi szervezetrendszer infokommunikációs rendszerének működtetésére kötött szolgáltatási keretszerződést közös megegyezéssel megszünteti március 31. napjával. A Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. által kötött alábbi szerződések tekintetében a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt., mint szerződésből kilépő helyébe a Szentendrei Közös Önkormányzati Hivatal lép: - Adatközpont Kft-vel május 23-án megkötött szolgáltatási szerződés, - Revevol Hungary Kft-vel január 21-én megkötött megállapodás a Google Apps for business szoftver, valamint kapcsolódó szolgáltatások nyújtására, - WSH Számítástechnikai Oktató és Szolgáltató Kft-vel decemberében megkötött, majd október 30-án módosított szolgáltatási szerződés. A szerződés átruházási megállapodások aláírása folyamatban van. Eredeti határidő: március 31. Új határidő: április A Képviselő-testület a 65/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött a Szentendrei, Dézsma u. 2/A szám alatti, 1988 hrsz-ú, helyi építészeti értékvédelemmel érintett ingatlanra vonatkozó elővásárlási joggal történő rendelkezésről A Képviselő-testület úgy döntött, hogy a Szentendre, 1988 hrsz-ú 417 m2 nagyságú, lakóház és udvar megnevezésű, természetben a Szentendre, Dézsma u. 2/A. szám alatt található, Dr. Bendula Erzsébet tulajdonában álló védett ingatlanra vonatkozó elővásárlási jogával, a tulajdonos meghatalmazott ügyvédje által benyújtott ingatlan adásvételi szerződésben szereplő feltételek szerint élni nem kíván, az ingatlan építészeti értékvédelmét fenntartja. A határozatról az eladó ügyvédjének az értesítése megtörtént. Eredeti határidő: március A Képviselő-testület a 70/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött Lázár Antónia szerződéshosszabbítási kérelme A Képviselő-testület úgy döntött, hogy Lázár Antónia tulajdonában álló virágbolt alatti, 3476/4 hrsz-ú, Szentendre város Önkormányzatának tulajdonában lévő terület 17,14 m2-es részére a jelenleg hatályos területbérleti szerződést 3 évre meghosszabbítja, azzal, hogy a szerződés többi pontja változatlan marad. A szerződést a felek aláírták. Eredeti határidő: március 31.

11 30. A Képviselő-testület a 71/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság tagi kölcsön igényéről A Képviselő-testület úgy döntött, hogy jóváhagyja 25 millió forint tagi kölcsön nyújtását Szentendre Város Önkormányzat évi költségvetése általános tartaléka terhére a Szentendre és Térsége TDM Nonprofit Kft. részére annak érdekében, hogy abból a KMOP-3.1.2/C pályázat költségeit előfinanszírozza. A bevételi előirányzat növelése biztosítja az általános tartalék visszapótlását. A tagi kölcsön szerződést a felek aláírták, folyósítása megtörtént. Eredeti határidő: 1.pont: azonnal, 2. pont: március A Képviselő-testület a 72/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött az Aquapalace Kft. tagi kölcsön szerződésének meghosszabbításáról A Képviselő-testület úgy döntött, hogy az Aquapalace Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, mint kölcsönvevő és Szentendre Város Önkormányzata, mint kölcsönadó között december 31-én létrejött tagi kölcsön szerződésben a tagi kölcsön visszafizetésének határidejét december 31-ről június 30-ra módosította. A tagi kölcsön szerződés módosításáról szóló megállapodás aláírása megtörtént. Eredeti határidő: március A Képviselő-testület a 73/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában a Dunakanyari Csatornázási Társulás új felügyelő bizottsági tagjának megválasztásáról és beruházási tájékoztató A Képviselő-testület úgy döntött, hogy március 13. napjától határozatlan időre a Dunakanyari Csatornázási Társulás Felügyelő Bizottsági tagjának Kéri Mihályt választja meg. A Dunakanyari Csatornázási Társulás részére a Képviselő-testület döntése megküldésre került. 33. A Képviselő-testület a 74/2015. (III.12.) Kt. sz. határozatában döntött Szentendre Város Díszpolgárainak nyújtandó kedvezményekről A Képviselő-testület úgy döntött, hogy támogatja, hogy Szentendre Város Díszpolgárai a város fenntartásában, üzemeltetésében lévő intézményeket (múzeumok, uszoda, könyvtár, stb.) térítésmentesen látogathassák, valamint részükre a város egész területére kiterjedő ingyenes parkolási lehetőséget biztosít. A díszpolgárok életútja, a városért végzett munkájának és annak bemutatásának a közzététele a város honlapján folyamatban van. Új határidő: folyamatos

12 Határozati javaslat Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a lejárt határidejű önkormányzati határozatok végrehajtásáról szóló jelentést azzal, hogy a(z) I. 44/2014. (III.13.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 231/2014. (XI.13.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 275/2014. (XII.11.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 276/2014. (XII.11.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 9/2015. (I.22.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 16/2015. (I.22.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 23/2015. (I.22.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 31/2015. (II.12.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 42/2015. (II.26.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 43/2015. (II.26.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 48/2015. (III.12.) Kt. sz. határozat végrehajtása megtörtént. 49/2015. (III.12.) Kt. sz. határozat végrehajtása megtörtént. 50/2015. (III.12.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 56/2015. (III.12.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 60/2015. (III.12.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 61/2015. (III.12.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 65/2015. (III.12.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 70/2015. (III.12.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 71/2015. (III.12.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 72/2015. (III.12.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. 73/2015. (III.12.) Kt.sz. határozat végrehajtása megtörtént. II. 257/2012. (VII.19.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: szeptember 30, 201/2013. (VI.13.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: szeptember /2014. (V.15.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: szeptember /2014. (V.15.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: szeptember /2014. (VI.12.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: május /2015. (I.22.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: április /2015. (II.12.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: május /2015. (II.12.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: június /2015. (II.12.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: június /2015. (III.12.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: április /2015. (III.12.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: április /2015. (III.12.) Kt. sz. határozat végrehajtása folyamatban van Új határidő: folyamatos Felkéri a Jegyzőt, hogy a határozatok végrehajtását kísérje figyelemmel, valamint a Polgármestert, hogy a tett intézkedésekről számoljon be. Felelős: Polgármester, Jegyző Határidő: azonnal A végrehajtásér közvetlenül felelős: Önkormányzati és Szervezési Iroda Szentendre, A határozati javaslat törvényességi szempontból megfelel. Szentendre, Előkészítette: Ellenőrizte Verseghi-Nagy Miklós polgármester dr. Gerendás Gábor jegyző Lantos Anna testületi referens Bartha Enikő irodavezető

Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda. egyszerű többség szükséges!

Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda. egyszerű többség szükséges! SZENTENDRE VÁROS POLGÁRMESTERE Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Jelentés a lejárt határidejű önkormányzati határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda

Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda SZENTENDRE VÁROS POLGÁRMESTERE Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Jelentés a lejárt határidejű önkormányzati határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

J E L E N T É S a lejárt határidejű önkormányzati határozatok végrehajtásáról (Készült: a Képviselő-testület 2015. január 22-i ülésére)

J E L E N T É S a lejárt határidejű önkormányzati határozatok végrehajtásáról (Készült: a Képviselő-testület 2015. január 22-i ülésére) SZENTENDRE VÁROS POLGÁRMESTERE Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! J E L E N T É S a lejárt határidejű önkormányzati határozatok

Részletesebben

Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda

Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda SZENTENDRE VÁROS POLGÁRMESTERE Összeállította: Önkormányzati és Szervezési Iroda A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Jelentés a lejárt határidejű önkormányzati határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 11/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 12-én (csütörtökön) 15.00 órai kezdettel a Városháza Dísztermében tartott üléséről Jelen vannak:

Részletesebben

I. A KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEINEK ÉS KIADÁSAINAK FŐÖSSZEGE

I. A KÖLTSÉGVETÉS BEVÉTELEINEK ÉS KIADÁSAINAK FŐÖSSZEGE SZENTENDRE VÁROS POLGÁRMESTERE Az előkészítésben közreműködött: Gazdasági alpolgármester, Közgazdasági Iroda A rendelettervezet elfogadásához minősített többség szükséges ELŐTERJESZTÉS Szentendre Város

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 17-én (csütörtökön) 13.00 órai kezdettel a Hivatal Dísztermében tartott üléséről Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szám: 3/2015.

JEGYZŐKÖNYV. Szám: 3/2015. Szám: 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 12-én (csütörtökön) 15.00 órai kezdettel a Városháza Dísztermében tartott üléséről Jelen lévő képviselők:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Fekete János, Fülöp Zsolt

JEGYZŐKÖNYV. Fekete János, Fülöp Zsolt Szám: 17/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 27-én (kedden) 17. 00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Jelen lévő képviselők: dr. Dietz

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vagyongazdálkodási Iroda vezető. Alföldiné Petényi Zsuzsanna Vagyongazdálkodási Iroda munkatárs

JEGYZŐKÖNYV. Vagyongazdálkodási Iroda vezető. Alföldiné Petényi Zsuzsanna Vagyongazdálkodási Iroda munkatárs 1/a/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült: Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testülete Jogi, Vagyonnyilatkozat-vizsgáló és Pénzügyi Ellenőrző Bizottság a 2016. január 20-án tartott NYÍLT üléséről Helye: Szentendrei

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 14-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel tartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 14-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel tartott üléséről Szám: 3/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 14-én (csütörtökön) 9.00 órai kezdettel tartott üléséről Jelen lévő képviselők: dr. Dietz Ferenc polgármester,

Részletesebben

SZEI Személyi juttatások 362 K1 Bérkompenzáció SZEI Munkadókat terhelő járulékok 98 K2 Szociális hozzájárulási adó SZEI Finanszírozás 460 B8 SZEI

SZEI Személyi juttatások 362 K1 Bérkompenzáció SZEI Munkadókat terhelő járulékok 98 K2 Szociális hozzájárulási adó SZEI Finanszírozás 460 B8 SZEI SZENTENDRE VÁROS POLGÁRMESTERE Az előterjesztés előkészítésében közreműködött: Közgazdasági Iroda, kontroller A rendelet-tervezet elfogadásához minősített többség szükséges! ELŐTERJESZTÉS a Város 2015.

Részletesebben

J a v a s l a t - a Képviselő-testületnek -

J a v a s l a t - a Képviselő-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 Ügyfélfogadás ideje: Hétfő: 8-12 és 13-16, szerda: 8-12 és 13-17 30, péntek: 8-12 óráig J a v a s l a

Részletesebben

244/2013. /X.24./ számú képviselő-testületi határozat. /:dr. Szijártó Valéria:/

244/2013. /X.24./ számú képviselő-testületi határozat. /:dr. Szijártó Valéria:/ 244/2013. /X.24./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvár Város Polgárőr Egyesülete 2013. évi működéséről szóló tájékoztatót tudomásul veszi. Egyúttal

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének K I V O N A T 2014. február 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 2/2014.(II.27.) önkormányzati rendelete Tata Város Önkormányzatának 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(II. 01.) önkormányzati

Részletesebben

TULAJDONÁTADÁSI MEGÁLLAPODÁS

TULAJDONÁTADÁSI MEGÁLLAPODÁS 1 amely létrejött egyrészről: Név: Szentendre Város Önkormányzata Székhely: 2000 Szentendre, Városház tér 3. PIR törzsszám: 395368 KSH azonosító: 1315440 Adószám: 15395364-2-13 Bank: Raiffeisen Bank Zrt.

Részletesebben

Képviselő-testületének 2008. november 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2008. november 27-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 153. MELLÉKLET: - db. TÁRGY: Beszámoló a lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról, valamint a két ülés között történt fontosabb eseményekről E L Ő T E R J E S

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2009. október 29-i ülésére

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2009. október 29-i ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS ELNÖKE VI. 1712/2009 ELİTERJESZTÉS a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2009. október 29-i ülésére Tárgy: Ingatlanhasznosítással összefüggı ügyek 6/2009. Balatonvilágosi

Részletesebben

Mátészalka Város Képviselő-testület 2013. május 30. napján 13.00 órai kezdettel tartott (nyilvános) ülésének

Mátészalka Város Képviselő-testület 2013. május 30. napján 13.00 órai kezdettel tartott (nyilvános) ülésének Mátészalka Város Képviselő-testület 2013. május 30. napján 13.00 órai kezdettel tartott (nyilvános) ülésének a./ tárgysorozata, b./ jegyzőkönyve, c./ rendelete: 14-16, d./ határozata:80-99; Száma: 123-8/2013.

Részletesebben

JÓSIKA MIKLÓS ÁLTALÁNOS ISKOLA ALAPÍTÓ OKIRATA

JÓSIKA MIKLÓS ÁLTALÁNOS ISKOLA ALAPÍTÓ OKIRATA Sényő Község Képviselőtestületének 2/2007.(I.24.) Kt. számú határozata A Szociális Otthon működéséhez szükséges okiratokat elfogadja. Sényő Község Képviselőtestületének 3/2007.(I.24.)Kt. számú határozata

Részletesebben

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/146/2014. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2014. február 14-i nyilvános ülésére

1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/146/2014. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2014. február 14-i nyilvános ülésére 1. NAPIREND Ügyiratszám: 1/146/2014. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. február 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a és az alek fontosabb tárgyalásairól, valamint a Képviselő-testület lejárt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. április 1-jén tartandó ülésére Tárgy: Beszámoló a vállalkozói vagyon hasznosításával kapcsolatos tevékenységről a 45/2005.

Részletesebben

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA XIX. évf. 8. szám 2010. AUGUSZTUS

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA XIX. évf. 8. szám 2010. AUGUSZTUS PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA XIX. évf. 8. szám 2010. AUGUSZTUS ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK 2010 PÁTYI KURÍR HIRDETMÉNY A választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény 115/G. (5) bekezdésében foglaltak

Részletesebben

2015. évi 5. szám 2015. február 27. TARTALOMJEGYZÉK

2015. évi 5. szám 2015. február 27. TARTALOMJEGYZÉK 2015. évi 5. szám 2015. február 27. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2015. (II. 27.) önkormányzati rendelete a köztemetőről és a temetkezés rendjéről szóló 52/2007. (XI.

Részletesebben

az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről

az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2015. június 24-i ülésére! Készítette: dr. Lábody-Varga Dorina önkormányzati referens J E L E N T É S az Önkormányzat

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám:4308 / 2014. Sorszám: 11. ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 27. napján tartandó ülésére

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS VAGYONHASZNOSÍTÁSI BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS VAGYONHASZNOSÍTÁSI BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 14/2015 BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT PÉNZÜGYI ÉS VAGYONHASZNOSÍTÁSI BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Vagyonhasznosítási Bizottsága 2015. augusztus 19-én,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 495 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2011.október 25-én 9,00 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

Verbai Lajos polgármester Végrehajtásért felelős: Végrehajtás előkészítéséért felelős: Hajdu Péter irodavezető

Verbai Lajos polgármester Végrehajtásért felelős: Végrehajtás előkészítéséért felelős: Hajdu Péter irodavezető BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű és a folyamatban lévő határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! Budapest Főváros X. kerület

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2013. február 7-i ülésére. Tárgy: A Balatonfüred, Csárda utca melletti ingatlanok (5. tömb) belterületbe vonása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2013. február 7-i ülésére. Tárgy: A Balatonfüred, Csárda utca melletti ingatlanok (5. tömb) belterületbe vonása BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. bfuredph@t-online.hu Szám: Előkészítő: Melléklet: Geiszler Éva Vázrajzok ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzatának 101/2009. (IV.29.) ÖK. számú H A T Á R O Z A T A. Napirend megállapítása

Mezőkövesd Város Önkormányzatának 101/2009. (IV.29.) ÖK. számú H A T Á R O Z A T A. Napirend megállapítása Mezőkövesd Város Önkormányzatának 101/2009. (IV.29.) ÖK. számú H A T Á R O Z A T A Napirend megállapítása 1.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETEK MÓDOSÍTÁSA 1.1.) Mezőkövesd Város Önkormányzatának vagyonáról és vagyongazdálkodás

Részletesebben

1) Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása (A rendelet tervezet külön lapon közölve)

1) Az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítása (A rendelet tervezet külön lapon közölve) MÓDOSÍTOTT HATÁROZATI JAVASLATOK ÉS RENDELET- TERVEZETEK A PÉNZÜGYI ÉS VÁROSÜZEMELTETÉSI BIZOTTSÁG JAVASLATAI ALAPJÁN A 2011.JANUÁR 21-I ÜLÉSRE (módosítások dőlt félkövér betűtípussal) 1) Az Önkormányzat

Részletesebben

POLGÁRMESTER J A V A S L A T

POLGÁRMESTER J A V A S L A T 1 BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER J A V A S L A T a Csete Balázs Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola helyiségeinek ingyenes használatba adására vonatkozó nyilvános versenytárgyalás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2005. év február 21.-ei ülésére Tárgy: Állami ingatlanok önkormányzatok részére történő ingyenes tulajdonba adása. Előadó: Horváth

Részletesebben

Előterjesztő: polgármester. Tárgy: Megállapodás a Hajdúhadházi Járási Hivatal kialakításához. Melléklet: Feladatot jelent: polgármester, jegyző

Előterjesztő: polgármester. Tárgy: Megállapodás a Hajdúhadházi Járási Hivatal kialakításához. Melléklet: Feladatot jelent: polgármester, jegyző Előterjesztő: polgármester Tárgy: Megállapodás a Hajdúhadházi Járási Hivatal kialakításához Ügyiratszám: /2011. Melléklet: Feladatot jelent: polgármester, jegyző Határidő: azonnal Előterjesztést összeállította:

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. február 02-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. február 02-i ülésére Tárgy: Rendelőintézet alapító okirat módosítása Sorszám: IV/5 Előkészítette: Sápi András intézményi referens Döntéshozatal módja: Minősített többség az Mötv. 50. -a alapján Véleményező bizottság: Ügyrendi,

Részletesebben

KIVONAT. Szentendre Város Önkormányzat Képvisel-testületének 2006. november 09-i rendkívüli ülésérl készült jegyzkönyvébl

KIVONAT. Szentendre Város Önkormányzat Képvisel-testületének 2006. november 09-i rendkívüli ülésérl készült jegyzkönyvébl KIVONAT Szentendre Város Önkormányzat Képvisel-testületének 2006. november 09-i rendkívüli ülésérl készült jegyzkönyvébl 1. Sürgsségi indítvány az 1052 hrsz-ú, természetben Szentendre, Kossuth Lajos utca

Részletesebben

CSEVAK Zrt. vezérigazgató JAVASLAT. a Budapest XXI. kerület Csőgyár utca 48. című, 210180 hrsz-ú ingatlan megvásárlására

CSEVAK Zrt. vezérigazgató JAVASLAT. a Budapest XXI. kerület Csőgyár utca 48. című, 210180 hrsz-ú ingatlan megvásárlására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA CSEVAK Zrt. vezérigazgató JAVASLAT a Budapest XXI. kerület Csőgyár utca 48. című, 210180 hrsz-ú ingatlan megvásárlására Készítette: Szenteczky János vezérigazgató

Részletesebben

2014. évi 3. szám 2014. január 31. TARTALOMJEGYZÉK

2014. évi 3. szám 2014. január 31. TARTALOMJEGYZÉK 2014. évi 3. szám 2014. január 31. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2014. (I. 31.) önkormányzati rendelete a szociális ellátások helyi szabályairól szóló 11/2008. (II.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. október 19. -ei üléséről. 677/2015. (10.19.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. október 19. -ei üléséről. 677/2015. (10.19.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 677/2015. (10.19.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy elfogadja a 24/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbi módosítással: Leveszi a ZÁRT ülésen szerepelő 9.-es

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. február 25-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. február 25-i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/ 217- /2016. Előkészítő: Geiszler Éva Melléklet: Vázrajzok ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 10064/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Javaslat alpolgármester választására, illetménye és költségtérítése

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Javaslat alpolgármester választására, illetménye és költségtérítése JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2010. december 15-én 15.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott

Részletesebben

Ingatlan ajándékozására, valamint parkoló létesítésére vonatkozó ELSZERZDÉS

Ingatlan ajándékozására, valamint parkoló létesítésére vonatkozó ELSZERZDÉS A 283/2006. Kt.sz. határozat 1. számú melléklete Ingatlan ajándékozására, valamint parkoló létesítésére vonatkozó ELSZERZDÉS amely létrejött egyrészrl: név: Szentendre Város Önkormányzata székhely: 2000

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. szeptember 25-én tartandó ülésére Tárgy: Beszámoló a vállalkozói vagyon hasznosításával kapcsolatos tevékenységről a 45/2005.

Részletesebben

M E G H Í V Ó N A P I R E N D:

M E G H Í V Ó N A P I R E N D: M E G H Í V Ó Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. február 14-én /csütörtökön/ 16.00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal nagytermében /Sárvár, Várkerület 3. II.em./ ülést tart, amelyre

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 45.598/2012. Javaslat a Balassi Bálint Megyei Könyvtár és Közművelődési Intézet, valamint a Nógrád Megyei Múzeumi Szervezet átvételével kapcsolatos döntések

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

A VÁROSI SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT ZRT. ÜZLETI TERVE 2016

A VÁROSI SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT ZRT. ÜZLETI TERVE 2016 A VÁROSI SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT ZRT. ÜZLETI TERVE 2016 KÉSZÍTETTÉK Mandula Gergely vezérigazgató Nagy-Lászka Stella gazdasági vezető Novákné Poór Gabriella főkönyvelő Stattner Judit, a Parkolási Divízió

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete JOGI, ÜGYRENDI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGÁTÓL

Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete JOGI, ÜGYRENDI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGÁTÓL Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete JOGI, ÜGYRENDI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGÁTÓL Tárgy: Beszámoló a Bizottság 2010. október 15. és 2011. október 15. között végzett tevékenységéről. Mell: Kimutatás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 3 igen szavazattal (egyhangúlag) elfogadta Mikó Jánost a jegyzőkönyv aláírójaként.

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 3 igen szavazattal (egyhangúlag) elfogadta Mikó Jánost a jegyzőkönyv aláírójaként. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2014. február 26-án 15.30 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal ovális termében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. január 19. napján,a Teleházban (Szatymaz, II. körzet 115.) megtartott nyílt testületi üléséről. Napirendi pontok: 1. Hatályos rendeletek

Részletesebben

SZENTENDRE VÁROS VÁROSFEJLESZTÉSI ALPOLGÁRMESTERE

SZENTENDRE VÁROS VÁROSFEJLESZTÉSI ALPOLGÁRMESTERE SZENTENDRE VÁROS VÁROSFEJLESZTÉSI ALPOLGÁRMESTERE Az előterjesztés előkészítésében közreműködött: Főmérnök, Jogi Iroda A határozati javaslat elfogadásához minősített többség szükséges! ELŐTERJESZTÉS Egres

Részletesebben

J(u. ~. számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere

J(u. ~. számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere ~. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a lejárt határidejű végrehajtott, a határozat visszavonására javasolt és

Részletesebben

POLGÁRMESTER JAVASLAT

POLGÁRMESTER JAVASLAT BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER JAVASLAT Közös tulajdonú ingatlan kizárólagos használatára vonatkozó megállapodás megkötésére Budapest XXI. kerület 208529/8 hrsz. ingatlan vonatkozásában.

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S a Hajdúhadház Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. november 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2010. november 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. 1-26/2010/JT Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 136/2010. (III.30.) K.H.SZ. A VELENCEI-TAVI VÍZI SPORTISKOLA NONPROFIT KFT. ÜGYVEZETİJE MEGVÁLASZTÁSÁRÓL 3.

TARTALOMJEGYZÉK 136/2010. (III.30.) K.H.SZ. A VELENCEI-TAVI VÍZI SPORTISKOLA NONPROFIT KFT. ÜGYVEZETİJE MEGVÁLASZTÁSÁRÓL 3. TARTALOMJEGYZÉK I. A MEGYEI KÖZGYŐLÉS I 3. 135/2010. (III.30.) K.H.SZ. A KÖZGYŐLÉS NAPIRENDJÉNEK ELFOGADÁSÁRÓL 3. 136/2010. (III.30.) K.H.SZ. A VELENCEI-TAVI VÍZI SPORTISKOLA NONPROFIT KFT. ÜGYVEZETİJE

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől. 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.

Sárospatak Város Polgármesterétől. 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak. Sárospatak Város Polgármesterétől Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J A V A S L A T - a Képviselő-testületnek - a Carolina Óvoda és Bölcsőde alapító okiratának módosítására

Részletesebben

POLGÁRMESTER JAVASLAT

POLGÁRMESTER JAVASLAT BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER JAVASLAT közös tulajdonú ingatlan kizárólagos használatára vonatkozó megállapodás megkötésére a Budapest XXI. kerület 208529/8 hrsz. ingatlan vonatkozásában

Részletesebben

2014. évi 21. szám 2014. december 12. TARTALOMJEGYZÉK

2014. évi 21. szám 2014. december 12. TARTALOMJEGYZÉK 2014. évi 21. szám 2014. december 12. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 46/2014. (XII. 12.) önkormányzati rendelete a menetrend szerinti helyi autóbusz közlekedés díjáról

Részletesebben

a Képviselő-testület 2013. szeptember 11-én megtartott nyilvános üléséről

a Képviselő-testület 2013. szeptember 11-én megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2013. szeptember 11-én megtartott nyilvános üléséről Tartalmazza: 193-204/2013.(IX.11.) számú határozatokat 17/2013.(IX.23.) rendeletet JEGYZŐKÖNYV Készült: Csörög Község

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009. DECEMBER 3-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009. DECEMBER 3-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2009. DECEMBER 3-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM:1137-44/2009. MELLÉKLETEK: 1 DB TÁRGY: Az egészségügyi integrációhoz kapcsolódó Feladatátadási Szerződés

Részletesebben

Fegyvernek Nagyközség Polgármestere 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Tel.: 56/556-010. Meghívó

Fegyvernek Nagyközség Polgármestere 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Tel.: 56/556-010. Meghívó Fegyvernek Nagyközség Polgármestere 5231 Fegyvernek, Felszabadulás út 171. Tel.: 56/556-010 Meghívó FEGYVERNEK ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐTESTÜLETE 2012. DECEMBER 27-én CSÜTÖRTÖKÖN-14 ÓRAKOR RENDKÍVÜLI ÜLÉST

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. július 30-án a Városházán megtartott nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. július 30-án a Városházán megtartott nyílt üléséről. Szám: 1161-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szob Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. július 30-án a Városházán megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Remitzky Zoltán polgármester dr.

Részletesebben

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T 10/2010. (II.25.) önkormányzati határozat: Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2010. február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése a 2010. január 23-i ünnepi

Részletesebben

KIVONAT A NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. SZEPTEMBER 06-ÁN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL

KIVONAT A NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. SZEPTEMBER 06-ÁN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL KIVONAT A NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. SZEPTEMBER 06-ÁN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉS JEGYZŐKÖNYVÉBŐL NAGYKOVÁCSI NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 129/2012.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. október 11-én de. 11 15 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25 - i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25 - i ülésére 1523-2/2015 E L Ő T E R J E S Z T É S A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25 - i ülésére Tárgy: Kerekegyháza 471 helyrajzi számú ingatlan önkormányzati tulajdonba vétel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről Szám: 18/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. október 24-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott Képviselő-testületi üléséről Jelen vannak: Katona Imre polgármester Gróf Zoltán

Részletesebben

Határozatok 2013.05.30. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 99/2013. (V.30.) Önkormányzati számu határozata:

Határozatok 2013.05.30. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 99/2013. (V.30.) Önkormányzati számu határozata: Határozatok 2013.05.30. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 99/2013. (V.30.) Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Nádudvar Város közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. JÚLIUS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. JÚLIUS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Dunabogdányi Polgármesteri Hivatal 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. JÚLIUS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Jegyzőkönyv Dunabogdány

Részletesebben

Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal Humánpolitikai Iroda 9600 Sárvár, Várkerület 2. Tel.: 95/523-160

Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal Humánpolitikai Iroda 9600 Sárvár, Várkerület 2. Tel.: 95/523-160 Nyílt ülésen kerül tárgyalásra: A Bizottság saját hatáskörébe tartozó döntések 18./ Napirendi pont Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal Humánpolitikai Iroda 9600 Sárvár, Várkerület 2. Tel.: 95/523-160 E

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/9/2012. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 20-án

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. január 28-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. január 28-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERÉTŐL 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmesterihivatal@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016.

Részletesebben

1/2012. (I.17.) taggyűlési határozat:

1/2012. (I.17.) taggyűlési határozat: 1/2012. (I.17.) taggyűlési határozat: A Taggyűlés felhatalmazza a Társaság ügyvezetőjét a DAOP-4.1.2/B-11 jelű, a Rehabilitációs szolgáltatások fejlesztése a Dél-Alföldi régióban című pályázat dokumentációjának

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 16. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február hó 3-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február hó 3-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február hó 3-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Ipari úti belterületbe vonási kérelem Iktatószám: 3971 / 2011.

Részletesebben

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18. számú JEGYZŐKÖNYVE

Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18. számú JEGYZŐKÖNYVE Piliscsév Község Önkormányzata Képviselő-testületének 18. számú JEGYZŐKÖNYVE 2012. december 17-én Leányvár Község Önkormányzatával megtartott együttes képviselő-testületi üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2011. október 25-én a Városháza emeleti kistermében 13 00 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

JEGYZKÖNYV. Készült Szentendre Város Önkormányzat Képvisel-testületének 2005. október 11-én (kedden ) 09.00 órai kezdettel tartott ülésérl

JEGYZKÖNYV. Készült Szentendre Város Önkormányzat Képvisel-testületének 2005. október 11-én (kedden ) 09.00 órai kezdettel tartott ülésérl Szám: 38/2005. JEGYZKÖNYV Készült Szentendre Város Önkormányzat Képvisel-testületének 2005. október 11-én (kedden ) 09.00 órai kezdettel tartott ülésérl Jelen vannak: Miakich Gábor polgármester, Radványi

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-24/2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-24/2012. 161/2012.(VII.10.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a polgármester rendkívüli és tartós távolléte idejére tekintettel arra a tényre, hogy a városnak nincs

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Társulási Tanácsának Pénzügyi Bizottsága Cím: 5666 Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Elérhetőség: 5800 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. Tel: 68/381-011, Fax: 68/381-656

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

Lukácsné Kiss Márta képviselő

Lukácsné Kiss Márta képviselő J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 11-én 18.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

2. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 27-i rendkívüli ülésére

2. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 27-i rendkívüli ülésére 2. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 27-i rendkívüli ülésére Tárgy: A kórház melletti ingatlanon parkolóhely létesítéséhez

Részletesebben

Kelebia Községi. Önkormányzat Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv

Kelebia Községi. Önkormányzat Képviselő-testülete. Jegyzőkönyv Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jegyzőkönyv Készült Kelebia Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. június 12-én tartott nyílt üléséről. 8/2014(VI.12.) sz rendelet 98/2014.(VI.12.)

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: dr. Varga

Részletesebben

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestülete 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 1. Tel.: 562-015 26-12/2013. Kiskunfélegyháza Város Önkormányzat Képviselőtestület 2013. május 31-i rendkívüli ülésének

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

2009. évi határozatok

2009. évi határozatok 2009. évi határozatok 1/2009. (I.27.) Kt. sz. határozat Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2009. január 27-ei ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja: Nyílt ülés: 1. Tájékoztató

Részletesebben

2014. február 18-i rendkívüli ülésére

2014. február 18-i rendkívüli ülésére 1. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 18-i rendkívüli ülésére Tárgy: Egyezségi megállapodás kötése a Vortex Építő Kft.-vel

Részletesebben

1150-2/2015. 2. sz. példány

1150-2/2015. 2. sz. példány Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. Pf. 92. Készült: 2 példányban 1150-2/2015. 2. sz. példány JEGYZŐKÖNYV ESZTERGOM VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. JANUÁR

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 221 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2011. május 24-én 8,30 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

Ráckeve, 2013. október 18.

Ráckeve, 2013. október 18. XXV. évfolyam 11. szám 2013. november Ára: 200 Ft VITA MIHI CHRISTUS, RERUM CONCORDIA FISCUS ** KRISZTUS AZ ÉN ÉLETEM, BÉKESSÉG A KINCS NEKEM Ráckevére látogatott Áder János köztársasági elnök Ráckeve,

Részletesebben