Rövid használati útmutató. Üdvözlünk a PlayStation világában! Ezzel a rövid használati útmutatóval könnyen beüzemelheted a PS4 rendszered.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Rövid használati útmutató. Üdvözlünk a PlayStation világában! Ezzel a rövid használati útmutatóval könnyen beüzemelheted a PS4 rendszered."

Átírás

1 Üdvözlünk a PlayStation világában! Ezzel a rövid használati útmutatóval könnyen beüzemelheted a PS4 rendszered. Rövid használati útmutató Magyar CUH-1004A

2 Az első lépések Csatlakozás a TV-hez. Az alábbi lépéseket követve csatlakoztasd a PlayStation 4 rendszert a TV-dhez. Hátulnézet AC IN aljzat HDMI OUT aljzat HDMI bemeneti aljzat AC-tápkábel Elektromos tápforráshoz HDMI-kábel Használsz PlayStation Camera eszközt? Beállításának módját a hozzá tartozó használati útmutatóban találod.

3 LAN-kábel (külön kapható) csatlakoztatása. Nincs Wi-Fi kapcsolat? Ebben az esetben a PS4 rendszert LAN-kábel használatával is csatlakoztathatod az internethez. Ha a PS4 rendszert Wi-Fi kapcsolattal szeretnéd az internethez csatlakoztatni, ne csatlakoztass LAN-kábelt. Hátulnézet LAN-aljzat Kapcsolat típusa: LAN-kábel (külön kapható) Átjáró Internethez csatlakozó eszköz, például modem Az internethez Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki PS4 rendszeredből, javasoljuk, hogy csatlakoztasd az internethez.

4 Kapcsold be a TV-t, majd a TV-n válts a HDMI csatornára. Kapcsold be a PS4 rendszert a megérintésével. (tápellátás) gomb A tápellátás-jelző kék színnel villog, majd fehérre vált. Elölnézet Tápellátás-jelző Tápellátás gomb Ha a PS4 rendszer bekapcsolt állapotában (a tápellátás-jelző fehérre vált) nem jelenik meg semmilyen kép, egyszerűen tartsd az ujjad a (tápellátás) gombon legalább 7 másodperc hosszan (amíg a rendszer kétszer nem sípol) a tápellátás kikapcsolásához, majd újra kapcsold be a rendszert.

5 Csatlakoztasd a DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlőt a PS4 rendszerhez az USB-kábel használatával, majd nyomd meg a (PS) gombot. A rendszer regisztrálja (párosítja) a vezérlőt, ami bekapcsol. Elölnézet USB-aljzat USB-aljzat USB-kábel PS gomb A vezérlőt regisztrálnod (párosítanod) kell bizonyos esetekben, például amikor a vezérlőt először használod, vagy amikor a vezérlőt másik PS4 rendszeren használod. Ha a vezérlőt regisztráltad (párosítottad), leválaszthatod az USB-kábelt, és a vezérlőt vezeték nélkül is használhatod.

6 Beállítások megadása. Állítsd be az internetkapcsolatot, add meg a dátumot és az időt, illetve határozd meg az egyéb beállításokat. A különböző beállítások módosításához kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat, majd válaszd a [Start Now] (Indítás most) lehetőséget a beállítások befejezésének a képernyőjén. Ha beállítottad az internetkapcsolatot, automatikusan letöltésre kerül egy rendszerszoftver-frissítés hasonlóképpen fognak letöltődni a későbbi rendszerszoftver-frissítések is. Gyermekek is fogják használni a PS4 rendszeredet? Ha igen, mindenképpen olvasd el a Szülői felügyelet beállítása című részt. A korábban átugrott beállításokat a (Settings) (Beállítások) vagy [Profile] (Profil) lehetőség használatával módosíthatod a funkcióképernyőn.

7 Szülői felügyelet beállítása Lehetséges, hogy bizonyos PS4 -tartalmak nem gyerekeknek valóak. A PS4 tartalmak nagy részét független értékelő testület értékeli. Hogy gyermeked csak az alkalmasnak értékelt tartalmakhoz férhessen hozzá, állítsd be a megfelelő szülői felügyeletet, mielőtt gyermekedet először játszani engednéd. A szülői felügyeletet itt tudod beállítani: (Settings) (Beállítások) a funkcióképernyőn > [Parental Controls] (Szülői felügyelet) > [Restrict Use of PS4 Features] (PS4 funkciók korlátozása) > [Application] (Alkalmazás). Az alábbi táblázat tájékoztatást nyújt arról, hogyan viszonyulnak az egyes szülői felügyeleti beállítások a különböző korcsoportokhoz. A Blu-ray Disc és DVD videotartalmakhoz, valamint az internetböngészőhöz való hozzáférést itt tudod korlátozni: (Settings) (Beállítások) a funkcióképernyőn > [Parental Controls] (Szülői felügyelet) > [Restrict Use of PS4 Features] (PS4 funkciók korlátozása). Az internetböngészőhöz való hozzáférés korlátozása nem akadályozza meg egyes olyan alkalmazások elindítását, amelyek használják az internetet. A szülői felügyeleti beállításoktól függetlenül mindig kövesd figyelemmel, hogyan használja gyermeked a PS4 rendszert. A szülői felügyeleti beállításokat bármikor felülbírálhatod, ha idősebb gyermek vagy felnőtt szeretne játszani. Európa, Afrika és India Játékos kora 3 év alatt 3-6 év 7-11év év év 18 év vagy több PS4 szülői felügyeleti beállítás Legmagasabb korhatár szerinti játékértékelés Németország Játékos kora 6 év alatt 6-11év év év 18 év vagy több PS4 szülői felügyeleti beállítás Legmagasabb korhatár szerinti játékértékelés

8 Portugália Játékos kora 4 év alatt 4-5 év 6-11 év év év 18 év vagy több PS4 szülői felügyeleti beállítás Legmagasabb korhatár szerinti játékértékelés A szülői felügyelettel és a korhatár szerinti értékelésekkel kapcsolatos további információkért látogasd meg az eu.playstation.com/parents weboldalt, vagy olvasd el a User's Guide (Felhasználói útmutató) Settings (Beállítások) című részét Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.

9 A képernyő használata Fel gomb/ Le gomb Function screen (Funkcióképernyő) Itt számos funkciót érhetsz el, például a Trophy (Eredmények) részletes adatait, az új értesítéseket, a Friends (Ismerősök) és a Settings (Beállítások) funkciókat. Egyes funkciók használatához internetkapcsolattal kell rendelkezned, vagy be kell jelentkezned a PSN SM rendszerbe. Home screen (Kezdőképernyő) Tartalmak területe Hozzáférés a játékokhoz és más tartalmakhoz. A tartalmak balról jobbra a legutóbbi használat időpontjának sorrendjében jelennek meg. Fel gomb/ Le gomb Content info screen (Tartalominformációs képernyő) Hozzáférés az aktuálisan kiválasztott tartalommal kapcsolatos legújabb információkhoz. A legújabb információk megjelenítéséhez be kell jelentkezned a PSN SM rendszerbe.

10 Játék Helyezz be egy lemezt. A játék megjelenik a home screen (kezdőképernyő) tartalmakat megjelenítő területén. Elölnézet A játék megkezdéséhez válaszd ki a kívánt játékot. Játék befejezése Nyomd meg és tartsd nyomva a (PS) gombot, majd válaszd a [Close Application] (Alkalmazás bezárása) lehetőséget. Visszatérés a home screen (kezdőképernyő) képernyőre egy játékból Ha vissza szeretnél térni a home screen (kezdőképernyő) képernyőre anélkül, hogy befejeznéd a játékot, nyomd meg a (PS) gombot. A játék folytatásához válaszd ki azt ismét a tartalmak területéről. Lemez eltávolítása Érintsd meg a (lemezkiadás) gombot. Elölnézet Lemezkiadás gomb

11 Látogass el a (PlayStation Store) áruházba Most, hogy megvan a PS4 rendszered, itt az ideje körülnézni a PlayStation Store-ban. A PlayStation Store a letölthető tartalmak széles választékát kínálja, köztük több olyat, amit sehol máshol nem tudsz beszerezni. Megtalálhatod itt a legkülönfélébb igényeknek megfelelő játékokat, a játékokat még izgalmasabbá varázsló kiegészítőket, ingyenes demókat és még sok minden mást. Ráadásul már azelőtt elkezdhetsz játszani, hogy a játék teljesen letöltődött volna. A PlayStation Store használatához Sony Entertainment Network (SEN) fiók és internetkapcsolat szükséges. A PlayStation Store és az SEN használatának feltételeit, valamint az országokra és nyelvekre vonatkozó korlátozásokat részletesen az eu.playstation.com/legal weboldalon tudod megtekinteni. Az internetszolgáltatás díja a felhasználókat terheli. A felhasználóknak 7 évnél idősebbnek kell lenniük, a 18 évesnél fiatalabb felhasználóknak pedig szülői engedély szükséges. További életkori korlátozások is érvényben lehetnek. Bizonyos tartalmak és/vagy szolgáltatások költségeket vonnak maguk után. A játék élményének megosztása A PS4 rendszer egyes online szolgáltatásainak használatakor feltöltheted a játékból származó képernyőképeket és videoklipeket, illetve közvetítheted, ahogy játszol. Ezeknek a funkcióknak a használatához SEN főfiók és internetkapcsolat szükséges. Monó headset használata A játékban folytatott beszédhangos csevegéshez csatlakoztasd a monó headsetet a vezérlőhöz. Monó headset Mikrofon MIC kapcsoló Sztereó headset-csatlakozó Kapocs

12 SEN fiók létrehozása Az olyan PSN SM és SEN szolgáltatások használatához, mint például a PlayStation Store és a Music Unlimited*, hozz létre egy SEN fiókot. * Nem minden országban elérhető. Saját SEN fiókodat ingyenesen létrehozhatod. A szolgáltatások igénybevételéhez internetkapcsolat szükséges. A rendszerszoftvert is frissíteni kell a legújabb verzióra. Egy PS4 rendszeren legfeljebb 16 fiókot lehet regisztrálni. Ahhoz, hogy a bizonyos kor alatti gyermekek számára alfiókot hozhass létre, először létre kell hoznod egy főfiókot a szülő vagy gondviselő számára. A PS4 rendszeren a PlayStation 3 rendszeren, PlayStation Vita rendszeren vagy számítógépen létrehozott fiókok is használhatóak. Ha nem rendelkezel SEN fiókkal Válaszd a (Settings) (Beállítások) > [PSN SM ] > [Sign In to PSN] (Bejelentkezés a PSN-be) > [I don't have an account] (Még nincs fiókom) lehetőséget a funkcióképernyőről, majd hozz létre egy fiókot. Ha már rendelkezel SEN fiókkal Válaszd a (Settings) (Beállítások) > [PSN SM ] > [Sign In to PSN] (Bejelentkezés a PSN-be) lehetőséget a funkcióképernyőről, add meg a bejelentkezési azonosítódat és jelszavadat, majd válaszd a [Sign In] (Bejelentkezés) lehetőséget.

13 A vezérlő használata Töltés Ahhoz, hogy a vezérlőt vezeték nélkül használhasd, először fel kell tölteni az akkumulátorát. Nyomd meg és tartsd nyomva a (PS) gombot, és a képernyőn megjelenik a vezérlő akkumulátorának töltöttségi szintje. Kapcsold be a PS4 rendszert (a tápellátás-jelző fehér színnel kezd világítani), vagy állítsd készenléti üzemmódba (a tápellátás-jelző narancssárga színnel kezd világítani). Csatlakoztasd a vezérlőt a PS4 rendszerhez az USBkábellel. Fénysáv USB-aljzat A PS4 rendszerhez Ahhoz, hogy a vezérlőt készenléti üzemmódban is tudd tölteni, először ki kell jelölnöd a [Supply Power from USB Ports] (Tápellátás USB-aljzatokról) lehetőséget a (Settings) (Beállítások) > [Power Saving Settings] (Energiatakarékossági beállítások) > [Set Functions Available in Standby Mode] (Készenléti üzemmódban elérhető funkciók beállítása) pontban.

14 Több vezérlő használata Egyszerre akár 4 vezérlőt is használhatsz. Amikor megnyomod a (PS) gombot egy olyan vezérlőn, amelynek elvégezted a regisztrációját, a hozzá tartozó felhasználó a becsatlakozás sorrendjének függvényében kap egy színt, ami a fénysávon is megjelenik. Az első felhasználó kék, a második piros, a harmadik zöld, a negyedik pedig rózsaszínű.

15 Kikapcsolás Vigyázat Ha az AC-tápkábelt olyankor választod le, amikor a tápellátás-jelző világít vagy villog, az adatok elveszhetnek vagy sérülhetnek, illetve a rendszer károsodhat. Az AC-tápkábelt csak akkor válaszd le, ha a rendszer teljesen kikapcsolt. Mindenképpen olvasd el az alábbi Teljes kikapcsolás című részt. Belépés a készenléti üzemmódba Készenléti üzemmódban is töltheted USB-aljzatról a vezérlőt, és bejelentkezve maradhatsz a PSN SM rendszerbe. Válaszd a (Power) (Tápellátás) lehetőséget a function screen (funkcióképernyő) képernyőről, majd válaszd az [Enter Standby Mode] (Belépés készenléti üzemmódba) lehetőséget. A kép eltűnik, a tápellátás-jelző pedig fehéren villog, majd narancssárgára vált. A készenléti üzemmódból való kilépéshez nyomd meg a (PS) gombot. Teljes kikapcsolás Válaszd a (Power) (Tápellátás) lehetőséget a function screen (funkcióképernyő) képernyőről, majd válaszd a [Turn Off PS4] (PS4 kikapcsolása) lehetőséget. A kép eltűnik, a tápellátás-jelző pedig fehéren villog, majd kikapcsol. Tápellátás-jelző állapota Fehér Narancssárga Nem világít Bekapcsolt állapot Készenléti üzemmód Kikapcsolt állapot

16 További információk Felhasználói útmutató A Felhasználói útmutató további információkat tartalmaz a PS4 rendszerrel kapcsolatban például, hogyan lehet módosítani a beállításokat, milyen hosszan kell tölteni a vezérlőt, és miként kell használni az egyes funkciókat. Válaszd a (Settings) (Beállítások) > (User's Guide) (Felhasználói útmutató) lehetőséget a function screen (funkcióképernyő) képernyőről. A Felhasználói útmutatót a következő weboldalon is megtekintheted: eu.playstation.com/help/ps4/manuals/ A Felhasználói útmutató megtekintéséhez internetkapcsolat szükséges. Biztonsági kézikönyv A Biztonsági kézikönyv arra vonatkozó információkat tartalmaz, hogy hogyan használd biztonságosan PS4 rendszeredet, továbbá itt találhatóak a műszaki adatokra vonatkozó információk. A rendszer használata előtt mindenképpen olvasd el ezt a dokumentumot. A, PlayStation, DUALSHOCK, és a a Sony Computer Entertainment Inc. bejegyzett védjegyei. A és a PSN ugyanezen vállalat védjegyei.. A SONY és a a Sony Corporation bejegyzett védjegyei. A Sony Entertainment Network ugyanezen vállalat védjegye. The terms HDMI and HDMI High-Definition Multimedia Interface, and the HDMI Logo are trademarks or registered trademarks of HDMI Licensing LLC in the United States and other countries. Blu-ray Disc and Blu-ray are trademarks of the Blu-ray Disc Association. A kialakítás és a specifikációk értesítés nélkül megváltozhatnak. A jelen dokumentumban közölt, a rendszer funkcióival kapcsolatos információk és képek a használt rendszerszoftver függvényében az Ön rendszerétől eltérőek lehetnek. Továbbá a jelen útmutatóban használt illusztrációk és képernyőképek is különbözhetnek a valós terméktől.

Rövid használati útmutató

Rövid használati útmutató Köszöntünk a játék jövőjében! Rövid használati útmutató Magyar CUH-7116B 7029913 Induljon a játék! Csatlakozás a TV-hez. Az alábbi lépéseket követve csatlakoztasd a PlayStation 4 rendszert a TV-dhez. A

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Q Plust választotta! A kezdés egyszerű. 2 3 A csomag tartalma Az új kamera csatlakoztatásának 3 módja Arlo Q Plus kameráját három különböző

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 A csomag tartalma Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlót választotta! A kezdés egyszerű. Bázisállomás Bázisállomás tápadaptere 100%-ban vezeték nélküli kamerák UTP hálózati kábel

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-NF720 BDV-NF620 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF620 BDV-NF720 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-NF720 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

N300 WiFi USB Micro Adapter (N300MA)

N300 WiFi USB Micro Adapter (N300MA) Easy, Reliable & Secure 2012 On Networks All rights reserved. 240-10825-02 Instructions: If the CD does not start automatically, browse to the CD drive and double-click on autorun.exe. For Mac OS, double-click

Részletesebben

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

A csomag tartalma. R6100 WiFi útválasztó Telepítési útmutató

A csomag tartalma. R6100 WiFi útválasztó Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Első lépések. Az útmutató tartalma: GAMEPAD. A Moto Mod csatlakoztatása és eltávolítása. A Moto Gamepad töltése

Első lépések. Az útmutató tartalma: GAMEPAD. A Moto Mod csatlakoztatása és eltávolítása. A Moto Gamepad töltése Első lépések Megmutatjuk, hogyan csatlakoztassa és használja Moto Mod modulját. Az útmutató tartalma: A Moto Mod csatlakoztatása és eltávolítása A Moto Gamepad töltése A Moto Gamepad vezérlőszervei Játékok

Részletesebben

Karóra FULL HD rejtett kamerával Használati útmutató:

Karóra FULL HD rejtett kamerával Használati útmutató: ! Karóra FULL HD rejtett kamerával Használati útmutató: A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 1. oldal www.kemtech.hu # Fontos információk a berendezés vízállóságáról: Az

Részletesebben

Ismerkedés a PadFone 2 készülékkel

Ismerkedés a PadFone 2 készülékkel Gyors útmutató E7674 Első kiadás Copyright 2012 ASUSTeK COMPUTER INC. Minden jog fenntartva. Az ASUSTeK COMPUTER INC. ( ASUS ) előzetes írásos engedélye nélkül ennek a kiadványnak, illetve a benne leírt

Részletesebben

A csomag tartalma. AC1200 WiFi router R6100 típus Telepítési útmutató

A csomag tartalma. AC1200 WiFi router R6100 típus Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Calisto USB-s kihangosító. Használati útmutató

Calisto USB-s kihangosító. Használati útmutató Calisto 7200 USB-s kihangosító Használati útmutató Tartalomjegyzék Leírás 3 Csatlakoztatás számítógéphez 4 Mindennapi használat 5 Bekapcsolás 5 Hangerő 5 Némítás és a némítás kikapcsolása 5 Hívás fogadása

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv HD 1080P Headset-stílusú hordható kamera felhasználói kézikönyv 1. Bekapcsolás /Indítás /Megállítás 2. Mód 3. Lencse 4. MIC 5. Jelző fény 6. USB/Áram port 7. TF kártyanyílás Első rész: Bemutatás Ez a termék

Részletesebben

Dell Latitude E5430/E5530

Dell Latitude E5430/E5530 Dell Latitude E5430/E5530 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató

Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Tartalomjegyzék 1 MEGJEGYZÉS a.hu domainnel regisztrált ÜGYFELEK számára... 2 2 Bejelentkezés az O365 fiókba... 3 2.1 Az adminisztrátor felhasználói

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató Rúdhangsugárzó Üzembe helyezési útmutató HT-CT370 Tartalomjegyzék Üzembe helyezés 1 A doboz tartalma 4 2 Elhelyezés 5 3 Csatlakoztatás 6 4 A rendszer bekapcsolása 8 5 Hanglejátszás 9 Alapműveletek A hangeffektusok

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Eee Pad TF201 modellhez

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Eee Pad TF201 modellhez Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Eee Pad TF201 modellhez Fájlok kezelése... 2 Hogyan érhetem el a microsd kártyán, SD kártyán és az USB eszközön tárolt adataimat?... 2 Hogyan tudom átmásolni a kívánt

Részletesebben

AC1750 intelligens WiFi router

AC1750 intelligens WiFi router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR embléma és a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. vagy leányvállalatai védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az itt közölt

Részletesebben

Magyar. BT-03i használati útmutató

Magyar. BT-03i használati útmutató BT-03i használati útmutató 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Az első lépések Hogyan fogadja a telefonhívásokat Termékleírás 2 1. Áttekintés A B E D F 1-1 Funkció gombok: C A B C D E F Szilikon fülrögzítő Power

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Baby-t választotta! A kezdés egyszerű. A csomag tartalma Arlo Baby kamera USB hálózati adapter (országonként eltérő) Gyors

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk Dell Vostro 470 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója 9234594 2. kiadás A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation bejegyzett védjegyei. Copyright 2005 Nokia. Minden jog

Részletesebben

BackBeat FIT 500 sorozat. Használati útmutató

BackBeat FIT 500 sorozat. Használati útmutató BackBeat FIT 500 sorozat Használati útmutató Tartalomjegyzék Párosítás 3 Párosítás 3 Második eszköz párosítása 3 Párosítás Mac számítógéphez 3 Töltés és illeszkedés 4 Töltés 4 Alapvető tudnivalók 5 A fejhallgató

Részletesebben

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)?

1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? 1. Mire használható a ViCA (Virtuális Chipkártya Alkalmazás)? A ViCA egy Android/iOS okostelefonon/táblagépen futó innovatív jelszógeneráló alkalmazás. A ViCA-val bejelentkezését tudja jóváhagyni/elutasítani,

Részletesebben

Dell Vostro 2420/2520

Dell Vostro 2420/2520 Dell Vostro 2420/2520 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére

Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére FONTOS: Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére Sajnálattal értesítjük, hogy a készülékkel együtt szállított CD vagy DVD lemezen található automata telepítőprogramok

Részletesebben

Powerline Nano500 XAVB5101 készlet telepítési útmutató

Powerline Nano500 XAVB5101 készlet telepítési útmutató Powerline Nano500 XAVB5101 készlet telepítési útmutató 2012 NETGEAR, Inc. Minden jog fenntartva. Jelen kiadvány a NETGEAR, Inc.engedélye nélkül részben sem állítható elő újra, továbbítható, írható át,

Részletesebben

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG

Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Dell Latitude E6430/E6530/E6430 ATG Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató A verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Gyorskalauz. Powerline extra kimenet PLP1200 modell

Gyorskalauz. Powerline extra kimenet PLP1200 modell Gyorskalauz Powerline 1200 + extra kimenet PLP1200 modell A csomag tartalma Egyes országokban a tudnivalókat tartalmazó CD a termékhez mellékelten található. 2 Kezdő lépések A Powerline adapterek a meglévő

Részletesebben

Hálózati projektor használati útmutató

Hálózati projektor használati útmutató Hálózati projektor használati útmutató Tartalomjegyzék Előkészületek...3 Projektor csatlakoztatása a számítógéphez...3 Vezetékes kapcsolat... 3 A projektor távvezérlése LAN-on keresztül...5 Támogatott

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához

Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához Gyors telepítési útmutató Arlo Baby kamerához A doboz tartalma Arlo Baby kamera USBtápkábel USB hálózati adapter (országonként eltérő) Fali rögzítőlemez Tartócsavarok és rögzítők 3 Szerezze be az Arlo

Részletesebben

HUG7211 Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Transformer TF201 modellhez

HUG7211 Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Transformer TF201 modellhez HUG7211 Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) az Transformer TF201 modellhez Fájlok kezelése... 2 Hogyan érhetem el a microsd kártyán, SD kártyán és az USB eszközön tárolt adataimat?... 2 Hogyan tudom átmásolni

Részletesebben

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó.

MAGYAR. Android 4.0 vagy újabb, vagy ios 5.0 vagy újabb operációs rendszerű készülék. WiFi útválasztó. IP kamera Bevezetés: MAGYAR Szem előtt tarthatja tulajdonát és értékeit ezzel a ténylegesen Plug & Play IP kamerával. Könnyen és egyszerűen használatba vehető, nem kell konfigurálni. Az ingyenes ucare

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók

Részletesebben

A csomag tartalma. R6250 Intelligens WiFi útválasztó Telepítési útmutató

A csomag tartalma. R6250 Intelligens WiFi útválasztó Telepítési útmutató Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR embléma és a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. vagy leányvállalatai védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az itt közölt

Részletesebben

Thomson Speedtouch 780WL

Thomson Speedtouch 780WL Thomson Speedtouch 780WL Thomson Speedtouch 780WL Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbi útmutató ahhoz nyújt segítséget, hogy hogyan üzemelje be a Thomson Speedtouch 780WL eszközt. Kérdés esetén kollégáink várják

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY PLAYSTATION 3 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2907961

Az Ön kézikönyve SONY PLAYSTATION 3 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2907961 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató B verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Explorer 80 sorozat. Használati útmutató

Explorer 80 sorozat. Használati útmutató Explorer 80 sorozat Használati útmutató Tartalomjegyzék A doboz tartalma 3 A fejhallgató bemutatása 4 Ügyeljen a biztonságra! 4 Párosítás 5 Párosítás 5 Párosítás 5 Az alapok 6 Hívás fogadása/befejezése

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések Gyakran ismételt kérdések Mi az ACN2Go Europe ipad alkalmazás? Az ACN2Go Europe ipad alkalmazással megismerheti a vállalatot és annak termékeit. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy Ön bárhol és bármikor

Részletesebben

Dell Vostro 2421/2521

Dell Vostro 2421/2521 Dell Vostro 2421/2521 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz)

Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz) Csatlakoztatási útmutató (COOLPIX eszközökhöz) A dokumentum egy támogatott fényképezőgép és egy intelligens eszköz közötti vezeték nélküli kapcsolat létrehozásának a(z) SnapBridge alkalmazás (2.5 verzió)

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R)

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Easy, Reliable & Secure Telepítési útmutató N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Védjegyek Az egyéb márka- és terméknevek a tulajdonosaik védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az itt közölt adatok előzetes figyelmeztetés

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv AE6000 Vezeték nélküli, kétsávos mini USB AC580 adapter a Tartalom Termék-összefoglaló Funkciók 1 Telepítés Telepítés 2 Vezeték nélküli hálózati beállítások Wi-Fi védett telepítés

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Owner s Guide December 6, 2010 NSOG-1.0-100 Legal 2 2 Jogi nyilatkozat A szerzői jogok tulajdonosa: 2011 Google Inc. Minden jog fenntartva. Copyright 2010 Google Inc. All rights

Részletesebben

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk

Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk Dell Vostro 270 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Termék azonosító (ID) címke

Termék azonosító (ID) címke QUICK START ÚTMUTATÓ Termék azonosító (ID) címke Intesis Software, S.L. - Milà i Fontanals 1bis, 1er - 08700 IGUALADA (Barcelona) - SPANYOLORSZÁG info@intesishome.com - www.intesishome.com Tartalomjegyzék

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 800 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

Útmutató EDC kézivezérlőhöz

Útmutató EDC kézivezérlőhöz Útmutató EDC kézivezérlőhöz ALAPFUNKCIÓK A kézivezérlő használata során állítsa az EDC vezérlő előlapján található forgó kapcsolót 0 állásba. Ezáltal a felhasználó a kézivezérlő segítségével férhet hozzá,

Részletesebben

Ewpe Smart. Wi-Fi vezérlés

Ewpe Smart. Wi-Fi vezérlés Ewpe Smart Wi-Fi vezérlés Irányítás okostelefonról Írányísd a komfortot okostelefonodról! Az Ön által választott berendezés beépített Wifi vezérlési lehetőséggel van ellátva és az EWPE Smart okostelefon

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra)

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Digitális karóra rögzítő Felhasználói kézikönyv (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Profil: - Mikrofon - Infravörös éjszakai lámpa - USB interfész - HD kamera - Bekapcsolás/Kikapcsolás,

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-N9200WL BDV-N7200WL HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-N7200WL BDV-N9200WL 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-N9200WL 2 Televízió-készülék

Részletesebben

Üdvözöljük! Ön az Apple TV készüléket nézi. Ez az útmutató minden információt tartalmaz a beállítás kezdeti lépéseitől a műsorok megtekintéséig.

Üdvözöljük! Ön az Apple TV készüléket nézi. Ez az útmutató minden információt tartalmaz a beállítás kezdeti lépéseitől a műsorok megtekintéséig. Üdvözöljük! Ön az Apple TV készüléket nézi. Ez az útmutató minden információt tartalmaz a beállítás kezdeti lépéseitől a műsorok megtekintéséig. Tartalom Fejezet 1: Csatlakozás. 7 A doboz tartalma 8 Az

Részletesebben

Kezdeti lépések MAGYAR CEL-SV3JA2F0

Kezdeti lépések MAGYAR CEL-SV3JA2F0 Kezdeti lépések MAGYAR CEL-SV3JA2F0 A csomag tartalma Használat előtt ellenőrizze, hogy a fényképezőgép doboza tartalmazza-e a következő elemeket. Ha valamelyik hiányzik, vegye fel a kapcsolatot a fényképezőgépkereskedővel.

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató.

3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. 1. Doboz Tartalma: 3G185 router Li-ion akkumulátor Usb kábel Telepítési útmutató. Rendszer követelmények Az alábbi böngészők támogatottak:ie,firefox, Google Chrome, Safari, Opera. Az alábbi operációs rendszerek

Részletesebben

Telepítés egyszerűen. NETGEAR Trek N300 mobil router és erősítő. PR2000 típus NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN.

Telepítés egyszerűen. NETGEAR Trek N300 mobil router és erősítő. PR2000 típus NETGEAR LAN. Power. WiFi USB USB. Reset Internet/LAN. Telepítés egyszerűen NETGEAR Trek N300 mobil router és erősítő PR2000 típus NETGEAR Reset Internet/LAN LAN USB WiFi Internet Power USB Kezdő lépések Köszönjük, hogy megvásárolta a NETGEAR Trek N300 mobil

Részletesebben

RC11 Air Mouse. Használati útmutató

RC11 Air Mouse. Használati útmutató RC11 Air Mouse Használati útmutató Bevezetés Köszönjük, hogy Measy terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és egyszerűen

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv A csomag tartalma Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlót választotta! A kezdés egyszerű. 100%-ban vezeték nélküli kamera Mágneses fali tartó 1, 2 vagy 3 lítiumelem Rögzítőcsavar

Részletesebben

Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony

Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony Sajtóközlemény Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony Kedvező árú BDP-S300 a nagyközönség számára és csúcsminőségű BDP-S500 mindkettő a Spider-Man Trilogy nagyfelbontású változatával Blu-ray

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

GeoVision CLOUD kamera beállítás. Felhasználói útmutató KÉSZÍTETTE: GEOVISION HUNGÁRIA KFT.

GeoVision CLOUD kamera beállítás. Felhasználói útmutató KÉSZÍTETTE: GEOVISION HUNGÁRIA KFT. 2017 GeoVision CLOUD kamera beállítás Felhasználói útmutató KÉSZÍTETTE: GEOVISION HUNGÁRIA KFT. Tartalomjegyzék Csatlakoztatás... 2 Telepítés... 2 Beállítás... 3 Összegzés... 6 1 Csatlakoztatás Mindenek

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Cikkszám EW-7476RPC 1-8. oldal Gyors telepítési útmutató 1. Csomag tartalma... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. LED állapot... 2 4.

Részletesebben

Powerline 200 Otthoni hálózati adapter (PL200)

Powerline 200 Otthoni hálózati adapter (PL200) Easy, Reliable & Secure Telepítési útmutató Powerline 200 Otthoni hálózati adapter (PL200) Védjegyek Az egyéb márka- és terméknevek a tulajdonosaik védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az itt közölt adatok

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz

Tartalomjegyzék. Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz Első lépések Tartalomjegyzék Az alkalmazása megnyitása Hozzáférés a kiadványokhoz Könyvespolc A könyvespolc elemei A könyvespolc funkciói Egy kiadvány letöltése Egy kiadvány megnyitása Olvasó modul Olvasás

Részletesebben

2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye.

2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

Dell Latitude E7240/E7440

Dell Latitude E7240/E7440 Dell Latitude E7240/E7440 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-N9100W BDV-N8100W BDV-N7100W HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-N8100W BDV-N7100W BDV-N9100W 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-N9100W

Részletesebben

UMAX. VisionBook 8Wi. Használati útmutató ásti balení

UMAX. VisionBook 8Wi. Használati útmutató ásti balení UMAX VisionBook 8Wi Használati útmutató ásti balení Csomag tartalma A csomag a következőket tartalmazza: Táblagép USB kábel Hálózati adapter Táblagép leírása Név Funkció 1. Audio port (3.5 mm) Fülhallgató,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Üdvözöljük hálózatba kötött otthonában! Gratulálunk új intelligens háztartási készülékéhez. A Home Connect teljesen új perspektívába helyezi mindennapi

Részletesebben

Külső eszközök. Felhasználói útmutató

Külső eszközök. Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

USB-eszköz megosztása a hálózaton...3. USB-nyomtató megosztása...5. Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával...

USB-eszköz megosztása a hálózaton...3. USB-nyomtató megosztása...5. Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával... Prémium funkciók Tartalom USB-eszköz megosztása a hálózaton...3 USB-nyomtató megosztása...5 Biztonsági mentés készítése Mac-ről a Time Machine használatával...6 A NETGEAR genie alkalmazás...8 2 USB-eszköz

Részletesebben

EDUROAM wifi beállítás

EDUROAM wifi beállítás EDUROAM wifi beállítás A szolgáltatás használatahoz felhasználónév/jelszó párosra van szükség. A felhasználónév a diák oktatási azonosítójából és a @bajabela.sulinet.hu végződésből áll. A jelszó: a jelszót

Részletesebben

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! CD290 CD295

Rövid üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást!   CD290 CD295 Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló támogatást: www.philips.com/welcome CD290 CD295 Rövid üzembe helyezési útmutató 1 Csatlakoztassa! 2 Bevezetés 3 Jó szórakozást! A doboz tartalma

Részletesebben

Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció. Használati Útmutató

Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció. Használati Útmutató Alpha1 PRO Okoseszköz Applikáció Használati Útmutató 1. UBTECH felhasználó A UBTECH felhasználó azonosítód bármelyik termékünk esetében érvényes és használható. Az Alpha1 Applikációba történő belépéskor

Részletesebben

Telepítés. NETGEAR 802.11ac vezeték nélküli hozzáférési pont WAC120. A csomag tartalma. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA

Telepítés. NETGEAR 802.11ac vezeték nélküli hozzáférési pont WAC120. A csomag tartalma. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Dell Vostro 3460/3560

Dell Vostro 3460/3560 Dell Vostro 3460/3560 Az üzembe helyezésre és a funkciókra vonatkozó információk A Vigyázat! jelzésekről VIGYÁZAT: A VIGYÁZAT! jelzés az esetleges tárgyi vagy személyi sérülés, illetve életveszély lehetőségére

Részletesebben

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából

100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából 100 év tapasztalata az otthonában, egyenesen Norvégiából Alkalmazás-vezérlés Ha a fűtőpanelt a BEHA SmartHeater alkalmazáshoz kívánja csatlakoztatni, töltse le az alkalmazást az App Store-ból (iphone-ra)

Részletesebben

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera

H P vezeték nélküli távoli rejtett kamera H-264-1080P vezeték nélküli távoli rejtett kamera Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Ennek a terméknek egyedi ultra-hordozható tervezése van, és sok területen használható. Nagyon kényelmes, biztonságos,

Részletesebben

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet Tartalomjegyzék Bejelentkezés és regisztráció... 2 A Portál bemutatása... 4 ASP 2.0 Iratkezelő Szakrendszer kurzus bemutatása... 5 Navigáció a kurzuson

Részletesebben

Plantronics Explorer 10. User Guide

Plantronics Explorer 10. User Guide Plantronics Explorer 10 User Guide Contents Üdvözöljük 3 A doboz tartalma 4 A headset bemutatása 5 Párosítás és töltés 6 Párosítás 6 Párosítás mód aktiválása 6 Két telefon használata 6 Újracsatlakoztatás

Részletesebben

Wi-Fi beállítási útmutató

Wi-Fi beállítási útmutató Wi-Fi beállítási útmutató Wi-Fi- Csatlakoztatás a nyomtatóhoz Csatlakoztatás számítógéphez Wi-Fi útválasztón keresztül A számítógép közvetlen csatlakoztatása Csatlakoztatás intelligens eszközhöz Wi-Fi

Részletesebben