Rövid használati útmutató. Üdvözlünk a PlayStation világában! Ezzel a rövid használati útmutatóval könnyen beüzemelheted a PS4 rendszered.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Rövid használati útmutató. Üdvözlünk a PlayStation világában! Ezzel a rövid használati útmutatóval könnyen beüzemelheted a PS4 rendszered."

Átírás

1 Üdvözlünk a PlayStation világában! Ezzel a rövid használati útmutatóval könnyen beüzemelheted a PS4 rendszered. Rövid használati útmutató Magyar CUH-1004A

2 Az első lépések Csatlakozás a TV-hez. Az alábbi lépéseket követve csatlakoztasd a PlayStation 4 rendszert a TV-dhez. Hátulnézet AC IN aljzat HDMI OUT aljzat HDMI bemeneti aljzat AC-tápkábel Elektromos tápforráshoz HDMI-kábel Használsz PlayStation Camera eszközt? Beállításának módját a hozzá tartozó használati útmutatóban találod.

3 LAN-kábel (külön kapható) csatlakoztatása. Nincs Wi-Fi kapcsolat? Ebben az esetben a PS4 rendszert LAN-kábel használatával is csatlakoztathatod az internethez. Ha a PS4 rendszert Wi-Fi kapcsolattal szeretnéd az internethez csatlakoztatni, ne csatlakoztass LAN-kábelt. Hátulnézet LAN-aljzat Kapcsolat típusa: LAN-kábel (külön kapható) Átjáró Internethez csatlakozó eszköz, például modem Az internethez Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhasd ki PS4 rendszeredből, javasoljuk, hogy csatlakoztasd az internethez.

4 Kapcsold be a TV-t, majd a TV-n válts a HDMI csatornára. Kapcsold be a PS4 rendszert a megérintésével. (tápellátás) gomb A tápellátás-jelző kék színnel villog, majd fehérre vált. Elölnézet Tápellátás-jelző Tápellátás gomb Ha a PS4 rendszer bekapcsolt állapotában (a tápellátás-jelző fehérre vált) nem jelenik meg semmilyen kép, egyszerűen tartsd az ujjad a (tápellátás) gombon legalább 7 másodperc hosszan (amíg a rendszer kétszer nem sípol) a tápellátás kikapcsolásához, majd újra kapcsold be a rendszert.

5 Csatlakoztasd a DUALSHOCK 4 vezeték nélküli vezérlőt a PS4 rendszerhez az USB-kábel használatával, majd nyomd meg a (PS) gombot. A rendszer regisztrálja (párosítja) a vezérlőt, ami bekapcsol. Elölnézet USB-aljzat USB-aljzat USB-kábel PS gomb A vezérlőt regisztrálnod (párosítanod) kell bizonyos esetekben, például amikor a vezérlőt először használod, vagy amikor a vezérlőt másik PS4 rendszeren használod. Ha a vezérlőt regisztráltad (párosítottad), leválaszthatod az USB-kábelt, és a vezérlőt vezeték nélkül is használhatod.

6 Beállítások megadása. Állítsd be az internetkapcsolatot, add meg a dátumot és az időt, illetve határozd meg az egyéb beállításokat. A különböző beállítások módosításához kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat, majd válaszd a [Start Now] (Indítás most) lehetőséget a beállítások befejezésének a képernyőjén. Ha beállítottad az internetkapcsolatot, automatikusan letöltésre kerül egy rendszerszoftver-frissítés hasonlóképpen fognak letöltődni a későbbi rendszerszoftver-frissítések is. Gyermekek is fogják használni a PS4 rendszeredet? Ha igen, mindenképpen olvasd el a Szülői felügyelet beállítása című részt. A korábban átugrott beállításokat a (Settings) (Beállítások) vagy [Profile] (Profil) lehetőség használatával módosíthatod a funkcióképernyőn.

7 Szülői felügyelet beállítása Lehetséges, hogy bizonyos PS4 -tartalmak nem gyerekeknek valóak. A PS4 tartalmak nagy részét független értékelő testület értékeli. Hogy gyermeked csak az alkalmasnak értékelt tartalmakhoz férhessen hozzá, állítsd be a megfelelő szülői felügyeletet, mielőtt gyermekedet először játszani engednéd. A szülői felügyeletet itt tudod beállítani: (Settings) (Beállítások) a funkcióképernyőn > [Parental Controls] (Szülői felügyelet) > [Restrict Use of PS4 Features] (PS4 funkciók korlátozása) > [Application] (Alkalmazás). Az alábbi táblázat tájékoztatást nyújt arról, hogyan viszonyulnak az egyes szülői felügyeleti beállítások a különböző korcsoportokhoz. A Blu-ray Disc és DVD videotartalmakhoz, valamint az internetböngészőhöz való hozzáférést itt tudod korlátozni: (Settings) (Beállítások) a funkcióképernyőn > [Parental Controls] (Szülői felügyelet) > [Restrict Use of PS4 Features] (PS4 funkciók korlátozása). Az internetböngészőhöz való hozzáférés korlátozása nem akadályozza meg egyes olyan alkalmazások elindítását, amelyek használják az internetet. A szülői felügyeleti beállításoktól függetlenül mindig kövesd figyelemmel, hogyan használja gyermeked a PS4 rendszert. A szülői felügyeleti beállításokat bármikor felülbírálhatod, ha idősebb gyermek vagy felnőtt szeretne játszani. Európa, Afrika és India Játékos kora 3 év alatt 3-6 év 7-11év év év 18 év vagy több PS4 szülői felügyeleti beállítás Legmagasabb korhatár szerinti játékértékelés Németország Játékos kora 6 év alatt 6-11év év év 18 év vagy több PS4 szülői felügyeleti beállítás Legmagasabb korhatár szerinti játékértékelés

8 Portugália Játékos kora 4 év alatt 4-5 év 6-11 év év év 18 év vagy több PS4 szülői felügyeleti beállítás Legmagasabb korhatár szerinti játékértékelés A szülői felügyelettel és a korhatár szerinti értékelésekkel kapcsolatos további információkért látogasd meg az eu.playstation.com/parents weboldalt, vagy olvasd el a User's Guide (Felhasználói útmutató) Settings (Beállítások) című részét Sony Computer Entertainment Europe. All rights reserved.

9 A képernyő használata Fel gomb/ Le gomb Function screen (Funkcióképernyő) Itt számos funkciót érhetsz el, például a Trophy (Eredmények) részletes adatait, az új értesítéseket, a Friends (Ismerősök) és a Settings (Beállítások) funkciókat. Egyes funkciók használatához internetkapcsolattal kell rendelkezned, vagy be kell jelentkezned a PSN SM rendszerbe. Home screen (Kezdőképernyő) Tartalmak területe Hozzáférés a játékokhoz és más tartalmakhoz. A tartalmak balról jobbra a legutóbbi használat időpontjának sorrendjében jelennek meg. Fel gomb/ Le gomb Content info screen (Tartalominformációs képernyő) Hozzáférés az aktuálisan kiválasztott tartalommal kapcsolatos legújabb információkhoz. A legújabb információk megjelenítéséhez be kell jelentkezned a PSN SM rendszerbe.

10 Játék Helyezz be egy lemezt. A játék megjelenik a home screen (kezdőképernyő) tartalmakat megjelenítő területén. Elölnézet A játék megkezdéséhez válaszd ki a kívánt játékot. Játék befejezése Nyomd meg és tartsd nyomva a (PS) gombot, majd válaszd a [Close Application] (Alkalmazás bezárása) lehetőséget. Visszatérés a home screen (kezdőképernyő) képernyőre egy játékból Ha vissza szeretnél térni a home screen (kezdőképernyő) képernyőre anélkül, hogy befejeznéd a játékot, nyomd meg a (PS) gombot. A játék folytatásához válaszd ki azt ismét a tartalmak területéről. Lemez eltávolítása Érintsd meg a (lemezkiadás) gombot. Elölnézet Lemezkiadás gomb

11 Látogass el a (PlayStation Store) áruházba Most, hogy megvan a PS4 rendszered, itt az ideje körülnézni a PlayStation Store-ban. A PlayStation Store a letölthető tartalmak széles választékát kínálja, köztük több olyat, amit sehol máshol nem tudsz beszerezni. Megtalálhatod itt a legkülönfélébb igényeknek megfelelő játékokat, a játékokat még izgalmasabbá varázsló kiegészítőket, ingyenes demókat és még sok minden mást. Ráadásul már azelőtt elkezdhetsz játszani, hogy a játék teljesen letöltődött volna. A PlayStation Store használatához Sony Entertainment Network (SEN) fiók és internetkapcsolat szükséges. A PlayStation Store és az SEN használatának feltételeit, valamint az országokra és nyelvekre vonatkozó korlátozásokat részletesen az eu.playstation.com/legal weboldalon tudod megtekinteni. Az internetszolgáltatás díja a felhasználókat terheli. A felhasználóknak 7 évnél idősebbnek kell lenniük, a 18 évesnél fiatalabb felhasználóknak pedig szülői engedély szükséges. További életkori korlátozások is érvényben lehetnek. Bizonyos tartalmak és/vagy szolgáltatások költségeket vonnak maguk után. A játék élményének megosztása A PS4 rendszer egyes online szolgáltatásainak használatakor feltöltheted a játékból származó képernyőképeket és videoklipeket, illetve közvetítheted, ahogy játszol. Ezeknek a funkcióknak a használatához SEN főfiók és internetkapcsolat szükséges. Monó headset használata A játékban folytatott beszédhangos csevegéshez csatlakoztasd a monó headsetet a vezérlőhöz. Monó headset Mikrofon MIC kapcsoló Sztereó headset-csatlakozó Kapocs

12 SEN fiók létrehozása Az olyan PSN SM és SEN szolgáltatások használatához, mint például a PlayStation Store és a Music Unlimited*, hozz létre egy SEN fiókot. * Nem minden országban elérhető. Saját SEN fiókodat ingyenesen létrehozhatod. A szolgáltatások igénybevételéhez internetkapcsolat szükséges. A rendszerszoftvert is frissíteni kell a legújabb verzióra. Egy PS4 rendszeren legfeljebb 16 fiókot lehet regisztrálni. Ahhoz, hogy a bizonyos kor alatti gyermekek számára alfiókot hozhass létre, először létre kell hoznod egy főfiókot a szülő vagy gondviselő számára. A PS4 rendszeren a PlayStation 3 rendszeren, PlayStation Vita rendszeren vagy számítógépen létrehozott fiókok is használhatóak. Ha nem rendelkezel SEN fiókkal Válaszd a (Settings) (Beállítások) > [PSN SM ] > [Sign In to PSN] (Bejelentkezés a PSN-be) > [I don't have an account] (Még nincs fiókom) lehetőséget a funkcióképernyőről, majd hozz létre egy fiókot. Ha már rendelkezel SEN fiókkal Válaszd a (Settings) (Beállítások) > [PSN SM ] > [Sign In to PSN] (Bejelentkezés a PSN-be) lehetőséget a funkcióképernyőről, add meg a bejelentkezési azonosítódat és jelszavadat, majd válaszd a [Sign In] (Bejelentkezés) lehetőséget.

13 A vezérlő használata Töltés Ahhoz, hogy a vezérlőt vezeték nélkül használhasd, először fel kell tölteni az akkumulátorát. Nyomd meg és tartsd nyomva a (PS) gombot, és a képernyőn megjelenik a vezérlő akkumulátorának töltöttségi szintje. Kapcsold be a PS4 rendszert (a tápellátás-jelző fehér színnel kezd világítani), vagy állítsd készenléti üzemmódba (a tápellátás-jelző narancssárga színnel kezd világítani). Csatlakoztasd a vezérlőt a PS4 rendszerhez az USBkábellel. Fénysáv USB-aljzat A PS4 rendszerhez Ahhoz, hogy a vezérlőt készenléti üzemmódban is tudd tölteni, először ki kell jelölnöd a [Supply Power from USB Ports] (Tápellátás USB-aljzatokról) lehetőséget a (Settings) (Beállítások) > [Power Saving Settings] (Energiatakarékossági beállítások) > [Set Functions Available in Standby Mode] (Készenléti üzemmódban elérhető funkciók beállítása) pontban.

14 Több vezérlő használata Egyszerre akár 4 vezérlőt is használhatsz. Amikor megnyomod a (PS) gombot egy olyan vezérlőn, amelynek elvégezted a regisztrációját, a hozzá tartozó felhasználó a becsatlakozás sorrendjének függvényében kap egy színt, ami a fénysávon is megjelenik. Az első felhasználó kék, a második piros, a harmadik zöld, a negyedik pedig rózsaszínű.

15 Kikapcsolás Vigyázat Ha az AC-tápkábelt olyankor választod le, amikor a tápellátás-jelző világít vagy villog, az adatok elveszhetnek vagy sérülhetnek, illetve a rendszer károsodhat. Az AC-tápkábelt csak akkor válaszd le, ha a rendszer teljesen kikapcsolt. Mindenképpen olvasd el az alábbi Teljes kikapcsolás című részt. Belépés a készenléti üzemmódba Készenléti üzemmódban is töltheted USB-aljzatról a vezérlőt, és bejelentkezve maradhatsz a PSN SM rendszerbe. Válaszd a (Power) (Tápellátás) lehetőséget a function screen (funkcióképernyő) képernyőről, majd válaszd az [Enter Standby Mode] (Belépés készenléti üzemmódba) lehetőséget. A kép eltűnik, a tápellátás-jelző pedig fehéren villog, majd narancssárgára vált. A készenléti üzemmódból való kilépéshez nyomd meg a (PS) gombot. Teljes kikapcsolás Válaszd a (Power) (Tápellátás) lehetőséget a function screen (funkcióképernyő) képernyőről, majd válaszd a [Turn Off PS4] (PS4 kikapcsolása) lehetőséget. A kép eltűnik, a tápellátás-jelző pedig fehéren villog, majd kikapcsol. Tápellátás-jelző állapota Fehér Narancssárga Nem világít Bekapcsolt állapot Készenléti üzemmód Kikapcsolt állapot

16 További információk Felhasználói útmutató A Felhasználói útmutató további információkat tartalmaz a PS4 rendszerrel kapcsolatban például, hogyan lehet módosítani a beállításokat, milyen hosszan kell tölteni a vezérlőt, és miként kell használni az egyes funkciókat. Válaszd a (Settings) (Beállítások) > (User's Guide) (Felhasználói útmutató) lehetőséget a function screen (funkcióképernyő) képernyőről. A Felhasználói útmutatót a következő weboldalon is megtekintheted: eu.playstation.com/help/ps4/manuals/ A Felhasználói útmutató megtekintéséhez internetkapcsolat szükséges. Biztonsági kézikönyv A Biztonsági kézikönyv arra vonatkozó információkat tartalmaz, hogy hogyan használd biztonságosan PS4 rendszeredet, továbbá itt találhatóak a műszaki adatokra vonatkozó információk. A rendszer használata előtt mindenképpen olvasd el ezt a dokumentumot. A, PlayStation, DUALSHOCK, és a a Sony Computer Entertainment Inc. bejegyzett védjegyei. A és a PSN ugyanezen vállalat védjegyei.. A SONY és a a Sony Corporation bejegyzett védjegyei. A Sony Entertainment Network ugyanezen vállalat védjegye. The terms HDMI and HDMI High-Definition Multimedia Interface, and the HDMI Logo are trademarks or registered trademarks of HDMI Licensing LLC in the United States and other countries. Blu-ray Disc and Blu-ray are trademarks of the Blu-ray Disc Association. A kialakítás és a specifikációk értesítés nélkül megváltozhatnak. A jelen dokumentumban közölt, a rendszer funkcióival kapcsolatos információk és képek a használt rendszerszoftver függvényében az Ön rendszerétől eltérőek lehetnek. Továbbá a jelen útmutatóban használt illusztrációk és képernyőképek is különbözhetnek a valós terméktől.

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306 Használati útmutató Xperia SP C5302/C5303/C5306 Tartalomjegyzék Xperia SP Használati útmutató...6 Első lépések...7 Erről a használati útmutatóról...7 Android mi ez és mire való?...7 Az eszköz áttekintése...7

Részletesebben

sola Használati útmutató

sola Használati útmutató sola Használati útmutató Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...7 Android mi ez és mire való?...8 Alkalmazások...8 Első lépések...9 Összeszerelés...9 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...11

Részletesebben

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo Használati útmutató ST21i/ST21a tipo Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...6 Android mi és miért?...7 Alkalmazások...7 Első lépések...8 Összeszerelés...8 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...10

Részletesebben

HUG9341 Első kiadás December 2014. Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station)

HUG9341 Első kiadás December 2014. Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station) E-kézikönyv HUG9341 Első kiadás December 2014 Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station) Copyright 2014 ASUSTeK COMPUTER INC. Minden jog fenntartva. Az ASUSTeK COMPUTER INC. ( ASUS

Részletesebben

ASUS Transformer Pad Felhasználói kézikönyv

ASUS Transformer Pad Felhasználói kézikönyv HUG7360 ASUS Transformer Pad Felhasználói kézikönyv TF300T/TF300TG/TF300TL Az akkumulátor feltöltése Amennyiben akkumulátorról kívánja működtetni a számítógépet, ne feledje teljesen feltölteni az akkumulátort,

Részletesebben

Rúdhangsugárzó HT-ST9

Rúdhangsugárzó HT-ST9 Rúdhangsugárzó HT-ST9 FIGYELMEZTETÉS A készüléket nem szabad több oldalról zárt térben elhelyezni és működtetni (pl. könyvszekrényben vagy beépített fülkében). A tűzveszély megelőzése érdekében ne takarja

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Biztonsági előírások. HD digitális vevőkészülék a TARR Kft hálózatában való alkalmazásra INTEK HD

Biztonsági előírások. HD digitális vevőkészülék a TARR Kft hálózatában való alkalmazásra INTEK HD Biztonsági előírások Ez a termék megfelel a nemzetközi szabványoknak. A készülék használatbavétele előtt kérjük figyelmesen olvassa el a kezelési utasítást és őrizze azt meg. Tápfeszültség AC 90-250, 50/60Hz

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10)

Felhasználói kézikönyv Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Felhasználói kézikönyv Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) 1.1. kiadás HU Felhasználói kézikönyv Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Tartalom Biztonság 3 A tartozék ismertetése

Részletesebben

Felhasználói és telepítési útmutató

Felhasználói és telepítési útmutató Felhasználói és telepítési útmutató Első telepítés és alapfunkciók Útmutató ahhoz, hogy Ön a legtöbbet hozza ki Invitel IPTV szolgáltatásából Tartalomjegyzék 1. Bevezető 5 2. A távvezérlő használata 9

Részletesebben

Nokia C5 00 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C5 00 - Felhasználói kézikönyv Nokia C5 00 - Felhasználói kézikönyv 3.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 A készülékről 5 Irodai alkalmazások 6 Hálózati szolgáltatások 6 Használatbavétel 7 A készülék gombjai és részei 7 A SIM-kártya

Részletesebben

Nokia 3230 Felhasználói útmutató. 9234644 1. kiadás HU

Nokia 3230 Felhasználói útmutató. 9234644 1. kiadás HU Nokia 3230 Felhasználói útmutató 9234644 1. kiadás HU MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT NOKIA CORPORATION kizárólagos felelõsségére kijelenti, hogy az RM-51-es készülék mindenben megfelel az alapvetõ követelményeknek,

Részletesebben

A Windows 7 felfedezése

A Windows 7 felfedezése 1 A Windows 7 felfedezése Ez a fejezet a következőkről szól: Bejelentkezés a Windows 7-be Ismerkedés az asztallal A Start menü használata A Windows-tálca kezelése Ismerkedés a Vezérlőpulttal Információszerzés

Részletesebben

SZ-15/DZ-100. Kezelési útmutató DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP

SZ-15/DZ-100. Kezelési útmutató DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP DIGITÁLIS FÉNYKÉPEZŐGÉP SZ-15/DZ-100 Kezelési útmutató Köszönjük, hogy az Olympus digitális fényképezőgépet választotta. Kérjük, mielőtt elkezdené használni új fényképezőgépét, olvassa el figyelmesen ezt

Részletesebben

http://www.amazon.com - Online Shopping for Electronics... & more

http://www.amazon.com - Online Shopping for Electronics... & more Köszönjük, hogy megvásároltad az Amazon Kindle olvasóját. Jelenleg a Kindle Kézikönyv (Kindle User s Guide) bevezetőjét olvasod. Itt áttekintést kapsz az eszközről és rámutatunk néhány alapvető funkcióra,

Részletesebben

UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató

UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató UPC Digitális Kábeltv Felhasználói kézikönyv Üzembehelyezési segédlet és használati útmutató Tartalomjegyzék Bevezetés 7 Biztonsági előírások és környezettel kapcsolatos információk 8 1. UPC Digitális

Részletesebben

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS Felhasználói kézikönyv Magyar 2010. június Az áthúzott, kerekes szemétgyűjtő-tartály azt jelenti, hogy az Európai Unión belül a készüléket élettartama végén szelektív gyűjtőhelyre

Részletesebben

DX800. DX800 A all in one. A all in one GIGASET. INSPIRING CONVERSATION.

DX800. DX800 A all in one. A all in one GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. DX800 A all in one A all in one DX800 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. Gigaset DX800A all in one (mindent egyben készülék) a tökéletes társ Gigaset DX800A all in one (mindent egyben készülék) a tökéletes

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató BlackBerry Q10 Smartphone Verzió: 10.1 Felhasználói útmutató Kiadva: 2013-10-15 SWD-20131015110638395 Tartalomjegyzék Üdvözöljük...9 BlackBerry 10: új alkalmazások és szolgáltatások...10 Kezdő lépések...

Részletesebben

T-Home Sat TV-vevôegység. kezelési útmutatója

T-Home Sat TV-vevôegység. kezelési útmutatója T-Home Sat TV-vevôegység kezelési útmutatója Általános bemutatás Ez egy új generációs mûholdvevô készülék, amely beépített merevlemezzel rendelkezik. A kifejlesztett technológiai újításoknak köszönhetôen

Részletesebben

A NETELLER-számla használata

A NETELLER-számla használata A NETELLER-számla használata Köszönjük, hogy érdeklődik a NETELLER-számla iránt! Ez az útmutató a NETELLER-számla leghasznosabb és legnépszerűbb funkcióinak használatához nyújt segítséget. Megpróbáltunk

Részletesebben

Terméktámogatási információ a www.sonyericsson.com/support webhelyen található.

Terméktámogatási információ a www.sonyericsson.com/support webhelyen található. Köszönjük, hogy a Sony Ericsson W890i telefont választotta. Ez a vékony és stílusos telefon biztosítja, hogy kedvenc zenéit bárhol, bármikor élvezhesse. A telefonnal használható további tartalom letöltéséhez

Részletesebben

SMART All-in-One Használati utasítás

SMART All-in-One Használati utasítás SMART All-in-One Használati utasítás A2272PW4T/A2472PW4T 1 www.aoc.com 2013 AOC. Minden jog fenntartva! TARTALOMJEGYZÉK BIZTONSÁG...4 Elnevezési konvenciók...4 Tápfeszültség...5 Telepítés...6 Tisztítás...7

Részletesebben

CK-20W Nokia multimédia autóskészlet Felhasználói és telepítési útmutató

CK-20W Nokia multimédia autóskészlet Felhasználói és telepítési útmutató CK-20W Nokia multimédia autóskészlet Felhasználói és telepítési útmutató 9245865 1. kiadás, HU MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A NOKIA CORPORATION kijelenti, hogy a HF-20 jelzésû termék megfelel az 1999/5/EK

Részletesebben

TC7200.20 Wireless Voice Cable Gateway Felhasználói kézikönyv

TC7200.20 Wireless Voice Cable Gateway Felhasználói kézikönyv TC7200.20 Wireless Voice Cable Gateway Felhasználói kézikönyv Oldal 1 / 82 Az eszköz biztonságos használata Biztonsági előírások Ezt a terméket az európai és a helyi biztonsági előírások alapján gyártották,

Részletesebben

TomTom Start 20-as sorozatú referencia útmutató

TomTom Start 20-as sorozatú referencia útmutató TomTom Start 20-as sorozatú referencia útmutató Tartalom A doboz tartalma 6 A doboz tartalma... 6 Ezt olvassa el először! 7 A készülék autóba szerelése... 7 Bekapcsolás és kikapcsolás... 7 Beállítás...

Részletesebben

Vezeték nélküli fülhallgatóhoz használható AD-5B típusú Nokia Bluetooth-modul Használati útmutató. 9230634 1. kiadás

Vezeték nélküli fülhallgatóhoz használható AD-5B típusú Nokia Bluetooth-modul Használati útmutató. 9230634 1. kiadás Vezeték nélküli fülhallgatóhoz használható AD-5B típusú Nokia Bluetooth-modul Használati útmutató 9230634 1. kiadás MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT Mi, a NOKIA CORPORATION, saját felelõsségünkre kijelentjük,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Hordozható vezeték nélküli hangszóró (MD-12)

Felhasználói kézikönyv Hordozható vezeték nélküli hangszóró (MD-12) Felhasználói kézikönyv Hordozható vezeték nélküli hangszóró (MD-12) 1.1. kiadás HU Felhasználói kézikönyv Hordozható vezeték nélküli hangszóró (MD-12) Tartalom Biztonság 3 Kezdő lépések 4 A tartozék ismertetése

Részletesebben

GameCamera. Vadfigyelő kamera. HU Használati útmutató

GameCamera. Vadfigyelő kamera. HU Használati útmutató GameCamera Vadfigyelő kamera HU Használati útmutató Általános információk Használati útmutató Figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Csak a használati útmutatónak megfelelő módon használja ezt

Részletesebben

Golden Media Spark (Reloaded, Triplex, One) Használati útmutató

Golden Media Spark (Reloaded, Triplex, One) Használati útmutató Golden Media Spark (Reloaded, Triplex, One) Használati útmutató SW v.1.2.32 2012.01.20 (W.V) TARTALOMJEGYZÉK 1. Biztonsági előírások... 4 2. Bevezetés... 5 3. Jellemzők... 5 4. A távirányító... 6 5. Előlap...

Részletesebben