Köszöntő. Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Köszöntő. Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs!"

Átírás

1 22. VILLAMOSENERGIA-IPARÁGI ASZTALITENISZ TALÁLKOZÓ BUDAPEST, JÚNIUS 3-5.

2

3 Köszöntő Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs! Az iparági sporttalálkozók éves naptára szerint kora nyáron rendezzük meg a 22. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozót, azaz az AT-t, az iparági pingpongozók országos összejövetelét. Versenyzőink eredményei és az eddigi MAVIR szervezésben lebonyolított iparági események sikerei bíztattak bennünket arra, hogy vállalkozzunk az idei találkozó megrendezésére, hiszen 2010-ben a Vitorlás Találkozót, 2009-ben a Természetbarát Találkozót, 2008-ban a Teketalálkozót, 2007-ben a Sakktalálkozót, míg 2006-ban a kispályás labdarúgó döntőt szerveztük meg, a visszajelzések alapján magas színvonalon, jó hangulatban, a hagyományokhoz ragaszkodva, mégis új ötletekkel gazdagítva az eseményeket. A MAVIR szívesen támogatja és szervezi ezeket az eseményeket, mert nagy öröm számunkra az, hogy az iparági sporttalálkozók felidézik és fenntartják a vállalataink között régebben megélt szoros, baráti együttműködések pozitív hangulatát. A sportpályákon való vetélkedések, majd az azt követő esti baráti beszélgetések átsegítenek bennünket a mindennapi munka, a ma már eltérő részérdekek mentén működő cégek közötti együttműködés buktatóin. Az Asztalitenisz Találkozók két évtizedes történelmére és hagyományaira visszatekintve reméljük, hogy a MAVIR által megrendezett idei Találkozó is megfelel majd sportársaink elvárásainak, egyszerre lesz izgalmas, sportszerű és hangulatos. A retro-világ jegyében zajló, múltat idéző programokkal tarkított Asztalitenisz Találkozó szervezői és rendezői nevében szeretettel látunk minden kollégát a sporttalálkozón, felhasználva ezen lehetőséget is a közeli-távoli munkatársakkal való találkozásra és fővárosunk értékeinek felfedezésére. A versenyhez sok sikert kívánunk! Tari Gábor vezérigazgató MAVIR ZRt. Oroszki Lajos elnök MAVIR SE

4 Program JÚNIUS 3., PÉNTEK 16:00 18:00 Csapatok érkezése, regisztráció a szálláson (Hotel Flandria) 18:00 20:00 Vacsora (Hotel Flandria Atlantisz étterme) 18:00 20:00 Edzési lehetőség a BVSC Asztalitenisz csarnokában (előzetes jelentkezés alapján) 20:00 21:00 Sportági értekezlet és csapatvezetői értekezlet, sorsolás, technikai részletek megtárgyalása (Hotel Flandria fszt., konferencia terem) 20:00 24:00 Esti program játékok, vetélkedő, szalonzene, régi találkozók fotóinak vetítése (Hotel Flandria Atlantisz étterme és kertje) JÚNIUS 4., SZOMBAT 06:30 07:45 Reggeli (Hotel Flandria Atlantisz étterme) Kérünk mindenkit, hogy a reggelit a megnyitó és a versenyek figyelembevételével időben fogyassza el! 08:15 08:45 Megnyitó (BVSC Asztalitenisz csarnok) 08:45 18:30 Versenyek (BVSC Asztalitenisz csarnok) 12:00 14:00 Ebéd (Hotel Flandria Atlantisz étterme) Kérünk mindenkit, hogy az ebédet a versenyek figyelembevételével fogyassza el! 19:30 02:00 Gálavacsora, bankett (Hotel Flandria Atlantisz étterme és kerthelyisége) Színész egyveleg Bödőcs Tibor Stand-up comedy Retro Disco Retro fotózás JÚNIUS 5., VASÁRNAP 06:30 08:00 Reggeli (Hotel Flandria Atlantisz étterme) Kérünk mindenkit, hogy a reggelit a versenyek figyelembevételével időben fogyassza el! 08:00 13:30 Verseny folytatása, döntők (BVSC Asztalitenisz csarnok) 13:00 14:30 Ebéd (Hotel Flandria Atlantisz étterme) 14:30 Eredményhirdetés (Hotel Flandria aula) A verseny alakulásától függően az időpontok módosulhatnak, erről a helyszínen tájékoztatjuk a résztvevőket.

5 Fontos információk A verseny helyszíne: BVSC Asztalitenisz csarnok, 1142 Budapest, Szőnyi út 2. (bejárat a Teleki Blanka útról) A versenyzők szállása: Hotel Flandria, 1135 Budapest, Szegedi út 27. (Jász utca sarok) Elhelyezés: 3 ágyas szobákban, közös zuhanyozóval (emeletenként férfi és női) a folyosón. A szobák TV-vel és hűtőszekrénnyel felszereltek. Parkolás: Személygépkocsival, kisbusszal parkolni (korlátozott számban) a Hotel Flandria udvarán vagy a Jász utcában lehetséges. A rendezvény teljes helyszínrajza, ajánlott útvonalak autóval és gyalog: a Programfüzet utolsó oldalán található. Étkezés: A Hotel Flandria Atlantisz éttermében. Italjegyek felhasználása: A versenyek ideje alatt a BVSC Asztalitenisz csarnok büféjében kávé, üdítő, az Atlantisz étteremben kávé, ásványvíz, üdítő, sör és bor fogyasztására válthatók be. Regisztráció: Érkezéskor a Hotel Flandria aulájában. Egyéb: Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy az összes szobában TILOS a dohányzás! Kérjük, keressék az erre kijelölt területeket! Kérjük, hogy vasárnap 13 óráig mindenki hagyja el a szálláshelyét! Kérjük a helyszíneken (BVSC, Hotel Flandria) a házirend betartását!

6 Fontos telefonszámok Hajdu István - a Sportbizottság elnöke: Felbán Edina - a rendezvény főszervezője: Végh Ágnes regisztráció, szállás: Abonyi Réka vendéglátás: Hasznos információk BVSC Uszoda használata: A rendezvény ideje alatt a BVSC Uszodát, azon belül a 25 m-es medencét, a strandot, a szaunát és az öltözőt minden versenyző 1 alkalommal veheti igénybe. Pénztárnál elhelyezett névsort minden belépőnek alá kell írnia. Környékbeli tömegközlekedéssel elérhető látnivalók, bevásárlóközpontok: 14-es villamos: Lehel tér / M3-as metró WESTEND 30-as autóbusz: Hősök tere / Keleti Pu. Városliget / ARÉNA PLAZA 105-ös autóbusz: Hősök tere / Andrássy út / Deák tér Városliget / Opera / Bazilika Hotel Flandria 32-es autóbusz: Örs vezér tere IKEA, SUGÁR, ÁRKÁD A BVSC Szőnyi úti főbejáratától 400 méterre található a Millenniumi Földalatti végállomása, amellyel a Városliget (Állatkert, Széchenyi Fürdő, Vidámpark, Vajdahunyadvár), a Hősök tere, az Andrássy út, az Oktogon, a Deák tér, a Vörösmarty tér, valamint a belváros könnyen elérhető. A belvárosból visszafelé a 105-ös autóbuszt javasoljuk, amely a Béke téren áll meg, közel a szálláshoz.

7 Versennyel kapcsolatos információk A verseny jellege: Amatőr egyéni és csapatverseny. A verseny résztvevői: A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzatában meghatározott munkáltatói szervezetek munkavállalói, tisztségviselői, nyugdíjasai és azok családtagjai. Versenyszámok: NCS - női csapat (3 fős csapatok versenye) FCS - amatőr férfi csapat (3 fős csapatok versenye) IFCS - igazolt férfi csapat (3 fős csapatok versenye) INE - igazolt női egyéni NE - amatőr női egyéni FE - amatőr férfi egyéni IFE - igazolt férfi egyéni NP - női páros IFP - igazolt férfi páros FP - amatőr férfi páros IVP - igazolt vegyes páros VP - amatőr vegyes páros IFV50 - igazolt férfi veterán FV50 - férfi veterán NV női vigasz A versenyen megrendezésre kerülő versenyszámokat a nevezések beérkezése után a Versenybíróság hagyja jóvá, készíti el a sorsolást, melyet a péntek esti Technikai Értekezleten véglegesítenek. Indulási feltételek: Csapat versenyszámnál legalább 5, egyéni versenyszámnál legalább 8 nevező esetén kell az amatőr és az igazolt versenyszámokat szétválasztani. A csapatversenyben indulhat az a csapat, amely csak 2 fővel rendelkezik. Engedélyezett a férfi csapatban (FCS, IFCS) női játékos szerepeltetése, de ebben az esetben a játékos női csapatversenyben (NCS) nem játszhat. Egy játékos csak egy csapatban indulhat. Idősebbek a fiatalabbak, amatőrök az igazoltak között indulhatnak, fordítva nem.

8 Sorsolás: A nevezések beérkezése után a Versenybíróság ideiglenesen elkészíti az egyéni versenyszámok sorsolását. A sorsolást a verseny előtti napon megtartandó technikai értekezleten a Versenybíróság és a Sportági Bizottság együttesen véglegesíti. Ezen az értekezleten véglegesítik (eddigi hagyományoknak megfelelően) a csapatversenyek sorsolását is. A verseny lebonyolítása: Csapatversenyek: csoportokba sorsolva körmérkőzések, a csoportokból továbbjutók egyenes kieséssel végig. Kiemelés: az előző három év eredményét figyelembe véve történik. (Az egy társaságtól érkező 1-2. stb. csapatokat lehetőleg külön csoportba sorsolva.) Egyéni versenyek: kiemeléssel, egyenes kieséses rendszerben. Kiemelés: az előző három év eredményét, valamint az egy társaságtól nevezők lehetőség szerint szétsorsolását figyelembe véve. A mérkőzések tartama: A mérkőzések a Magyar Asztalitenisz Szövetség által elfogadott lebonyolítási módhoz alkalmazkodnak. Három nyert játszmáig, játszmánként 11 pontig tartó mérkőzések kerülnek megrendezésre (szükség esetén a Versenybíróság döntése alapján lehet 2 nyert szett). A verseny során a MOATSZ verseny- és játékszabályai érvényesek. A verseny értékelése: A Legeredményesebb csapat értékelésének versenyszámonkénti pontozása: egyéni versenyszámok: csapat versenyszámok: I. hely: 10 pont I. hely: 10 pont II. hely: 7 pont II. hely: 7 pont III. hely: 5 pont III. hely: 5 pont V.-VIII. hely: 2 pont Női vigasz: pont. A verseny díjazása: A versenyszámok I. helyezettje(i) serleg, I.-II.-III. helyezettje(i) érem díjazásban részesülnek. Minden fent nem részletezett kérdésben a Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozók Versenyszabályzata, ill. az Általános Versenyszabályzatban foglaltak az irányadók.

9 A 100 éves BVSC Asztalitenisz Szakosztály történelme 1911 tavaszán a Kerepesi út 5. sz. alatt lévő ún. nyolcház udvarán Király Géza kezdeményezésére megalakult a Budapesti Vasutas Sport Club. Dresszük: fehér alapon a nyaki rész és a mandzsetta piros volt, a mellen nagy, piros szárnyas kerék. Nevezetes épület volt a harmincas évek közepén a Király utca 11-es számú háza is, melynek alagsorában állt két ütött-kopott, zöld színű asztal, mindkettő közepén háló: itt játszottak a vasutas sportolók. Dr. Simon Béla alapította meg június 1-jén a Budapesti Lokomotív asztalitenisz-szakosztályát. A Kertész utcai általános iskola tornatermében, öt asztalon kezdődött a sikertörténet, eleinte NB II-es férficsapattal végén "sportházasság" jött létre a közlekedési tárcához tartozó három fővárosi egyesület, a Bp. Lokomotív, az Előre és a Postás között. A három egyesületből létrehozott Bp. Törekvés mind a szakosztályok, mind pedig a sportolók számát tekintve az ország egyik legnagyobb egyesülete lett. Az áttörést már 1957 meghozta, az első nagy csapat: Berczik Zoltán, Bubonyi Zoltán, Fantusz György, Fóris Mihály a szakosztály történetében először szerzett bajnoki címet, és a rákövetkező két esztendőben meg is őrizte a hazai trónt május 6-án Berczik Zoltán és a régi nagyok közös álma valósult meg: új, önálló, egész napos otthonhoz jutottak az asztaliteniszezők. Szabó Antalnak, a vasutas-szakszervezet sportszerető főtitkárának a közbenjárására felépült a Szőnyi úti csoda, Európa akkor legmodernebb, tizennégy asztalos pingpongparadicsoma. Legkiválóbb játékosaik Berczik Zoltán Az 1937-ben, Újvidéken született klasszis neve egybefonódott a vasutasklubbal. Nevét hamar megismerte a világ: a hallatlanul szorgalmas játékos az 1957-es stockholmi vb-n tagja volt a második helyen végző magyar csapatnak, így ő büszkélkedhet el azzal, hogy a klub versenyzői közül elsőként állt világbajnoki dobogón. Szintén Berczik nevéhez fűződik az első sőt: mindjárt három Európa-bajnoki cím (1958), a sportág első két Európabajnokságán összesen hat aranyérmet szerzett. Noha a

10 világbajnoki cím hiányzik a gyűjteményéből, három ezüst- és három bronzéremmel a vb-ken is gyarapította kollekcióját. Kilencszer volt tagja a Vasútépítő Törekvés, illetve a BVSC bajnokcsapatának, huszonháromszor végzett elsőként a magyar bajnokságokon, 132 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban. Edzőként is a sportág legsikeresebb alakjainak egyike: szövetségi kapitányként ő irányította a hetvenes évek legendás aranycsapatát, az 1979-ben csapatvilágbajnoki címig jutó Gergely Gábor, Jónyer István, Klampár Tibor triót. A BVSC örökös bajnoka január 11-én, életének 74. évében türelemmel viselt, hosszú betegség után elhunyt. Rózsás Péter 1943-ban, Budapesten született Rózsás Péter 1961-ben a világbajnoki harmadik helyezett csapat tagja volt. Az Európa-bajnokságokon két arany-, valamint két bronzérmet szerzett. A BVSC együttesével 1963-ban BEK-et, míg 1973 és 1979 között négy alkalommal VVK-t nyert. Éveken át a vasutasklub játékos-edzője, majd vezetőedzője volt. Tizenhétszeres magyar bajnok, 112-szeres válogatott. A BVSC örökös bajnoka, az asztalitenisz-szakosztály tiszteletbeli elnöke. Gergely Gábor A BVSC történetében külön fejezet: Gergely Gábor. Az 1953-ban, Budapesten született példátlan akaraterejű, göndör hajú zseni tizenkilenc évesen, 1972-ben lehetett először bajnokcsapat tagja. A hetvenesnyolcvanas években a BVSC jórészt az ő vezérletével végzett kilenc alkalommal is elsőként az NB I-ben. Ő volt az, aki 1975-ben Jónyer István oldalán vbaranyat nyert Calcuttában, és az is, aki négy évre rá, Phenjanban Berczik Zoltán csodacsapatának, a kínaiakat kétszer is felülmúló csapat (Jónyer, Klampár, Gergely) oszlopos tagja volt. Négyszeres Európabajnok. Megismételhetetlen produkciót nyújtott a 78-as duisburgi Európa-bajnokságon, ahol egyesben, férfi párosban és csapatban is győzött; az egyéni versenyben például úgy, hogy hat mérkőzésén összesen egy játszmát vesztett klubtársa, Takács ellen. További vb- és Eb-medáljainak száma kilenc. Részese volt a BVSC 1980-as BEK-, s az 1973 és 1983 között elért öt VVK-győzelmének is. Később, egy szezonon át a szakosztály edzője volt. Több, mint 200-szoros válogatott, kilencszeres magyar bajnok. A BVSC örökös bajnoka.

11 Válogatás a korábbi találkozók fényképeiből

12 A rendezvény teljes helyszínrajza Hotel Flandria, Atlantisz étterem GPS: É / K BVSC Asztalitenisz csarnok GPS: É / K A verseny helyszínének javasolt megközelítése a Hotel Flandria irányából: Autóval kék színű útvonal Szegedi út Reiter Ferenc utca Mór utca Szent László út Vágány utca Róbert Károly körút M3 csomópont Kacsóh Pongrác út Horváth Boldizsár utca Mexikói út Szőnyi út Teleki Blanka utca BVSC A Szegedi út Teleki Blanka utca közötti MÁV vasúti átjáró 15 percen túl is zárva tartható, ezért javasoljuk ezt az útvonalat. Gyalog zöld színű útvonal Szegedi út MÁV vasúti átjáró Teleki Blanka utca BVSC Kérjük, hogy a MÁV vasúti átjáróban fokozott figyelemmel közlekedjenek!

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! KÖSZÖNTŐ Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm számunkra,

Részletesebben

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR

XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR XX. Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Találkozó 2009. október 16-17-18 GYR Versenykiírás 1. A verseny célja: A villamosenergia-ipar hagyományainak és a dolgozók egészségének megrzése, az emberi kapcsolatok

Részletesebben

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2011. április 08. S z e g e d S z e g e d i R e n d é s z e t i S z a k k ö z é p i s k o l a Telefon: +36 62 559 577; +36

Részletesebben

21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó. Versenykiírás és Tájékoztató

21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó. Versenykiírás és Tájékoztató 21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó Versenykiírás és Tájékoztató Szeged, 2010. 06. 25-27. 21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó versenykiírás és tájékoztató A találkozó rendezője: Villamosenergia-ipar

Részletesebben

2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra. Székesfehérvár Csitáry G.

2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra. Székesfehérvár Csitáry G. 2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra Székesfehérvár Csitáry G. Emil Fedettuszoda FŐVÉDNÖKÖK Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Minisztérium

Részletesebben

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁS Rendezvény ideje, helyszíne: A találkozó időpontja: 2016. június 17-19. A találkozó helye: Paks, Füzes-tavak A találkozó szervezője: MVM ATOMIX Kft A találkozó fővédnöke: Szücs Gábor Atomix

Részletesebben

Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Magyarország 2014/2015. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1 Az 2013/2014. évi kiíráshoz képest történő változásokat vastag betűvel szedtük, kérjük azokra fordítsanak

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése.

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése. Magyar Köztársaság Félmaratoni Országos Bajnokság Hegyalja Nyílt Félmaratoni Futóverseny Szerencs, 2009. április 04. VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja

Részletesebben

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11.

Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11. Közgyűlési Beszámoló az ATSK Szeged sportegyesület 2014. évi tevékenységéről 2015. április 11. Márki Ernő ügyvezető Asztalitenisz Sport Klub Szeged Székhely és PP. Terem: 6723 Szeged, Budapesti krt. 5-7.

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ IV. KORCSOPORT FIÚ 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2015/2016. TANÉVI XVII. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése a középiskolák

Részletesebben

Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok!

Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok! 2 Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok! Örömteli tisztelettel köszöntöm a sportolókat, szervezőket, kedves vendégeinket a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya nevében a Belügyminisztérium

Részletesebben

NB II. VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015.

NB II. VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. MAGYARORSZÁG KOSÁRLABDA NEMZETI BAJNOKSÁGA NB II. VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

A 2016. évi BM Országos Atlétikai Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA. 2. A verseny jellege: egyéni, váltó és szervek közötti összesített pontverseny

A 2016. évi BM Országos Atlétikai Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA. 2. A verseny jellege: egyéni, váltó és szervek közötti összesített pontverseny BM ORSZÁGOS ATLÉTIKAI BAJNOKSÁG Debrecen, 2016. június 02. 1. A verseny céljai: A 2016. évi BM Országos Atlétikai Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA Versenyzési, sportolási lehetőséggel biztosítani Belügyminisztérium

Részletesebben

XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2015. február 12-15. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt.

XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2015. február 12-15. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXII. VILLAMOSENERGIA-IPARI SÍTALÁLKOZÓ 1 XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása Helyszín: Tále, Szlovákia Időpontja: 2015. február 12-15 Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXII. VILLAMOSENERGIA-IPARI

Részletesebben

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21.

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. Túrakiírás A túra rendezője: Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ Várpalota A túra (rajt) helyszíne: Várpalota Thury Vár A túra időpontja:

Részletesebben

Villamosenergia-ipar hagyományainak folytatása, a dolgozók egészségének megőrzése, emberi kapcsolatok erősítése, sportbarátságok ápolása.

Villamosenergia-ipar hagyományainak folytatása, a dolgozók egészségének megőrzése, emberi kapcsolatok erősítése, sportbarátságok ápolása. 2018. 06. 8-10. VERSENY- MVM NET Zrt. KIIRAS XXIX. VILLAMOSENERGIA-IPARI ASZTALITENISZ TALÁLKOZÓ 1. A VERSENY CÉLJA Villamosenergia-ipar hagyományainak folytatása, a dolgozók egészségének megőrzése, emberi

Részletesebben

TEK-SPÁRTA 300 MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI ERŐNLÉTI VERSENY VERSENYKIÍRÁS

TEK-SPÁRTA 300 MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI ERŐNLÉTI VERSENY VERSENYKIÍRÁS TEK-SPÁRTA 300 MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI ERŐNLÉTI VERSENY VERSENYKIÍRÁS 2016-ban immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Spárta 300 verseny. 2013-ban háziversenynek indult, csak hazai csapatok részvételével,

Részletesebben

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév VERSENYKATEGÓRIA: CSAPATVERSENY A verseny célja a belügyi rendészeti ismeretek tantárgyat tanuló középiskolások rendészeti

Részletesebben

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Pétanque Federation H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2015. évi Triplett válogató verseny

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 2015. március 24-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testületének Oktatási, Kulturális és Sport Bizottsága 2015. március 24-i ülésére Tárgy: Előkészítette: A Békési TE Asztalitenisz Szakosztály 2014. évi munkájáról szóló tájékoztató Balogh József vezető-edző Békési Torna Egylet Asztalitenisz Szakosztály Sorszám: 3 Döntéshozatal módja:

Részletesebben

A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata

A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Sporttalálkozók Általános Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Ágazati Kollektív Szerződés (VKSZ) IX. fejezet 4. pontja alapján megtartásra kerülő villamosenergia-ipari (másként:

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2015/2016. TANÉVI XVII. STRANDRÖPLABDA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 1. Az országos döntő célja: Az iskolákban folyó eredményes röplabda munka segítése. A strandröplabda sportág népszerűsítése a diákok körében.

Részletesebben

2015/2016. tanévi Országos Döntő V-VI. korcsoport

2015/2016. tanévi Országos Döntő V-VI. korcsoport 2015/2016. tanévi Országos Döntő V-VI. korcsoport 1 K Ö S Z Ö N T Ő Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének

Részletesebben

A KE00184/2013/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE00184/2013/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE00184/2013/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE00184/2013/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Százhalombattai Vízilabda

Részletesebben

K Ö S Z Ö N T Ő. Balogh Gábor

K Ö S Z Ö N T Ő. Balogh Gábor 2 DÖNTŐ DÖNTŐ K Ö S Z Ö N T Ő Új évad, új esélyek, új sikerek! Nemcsak a versenyzők, hanem mi, szervezők is nagyon várjuk a magyar iskolai sport egyedülálló, a tehetséggondozást és a rendszeres testmozgást

Részletesebben

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014.

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. : + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. XVII. MATASZ -MEBSZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny Szeged, 2016. szeptember

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Magyar Labdarúgó Szövetség Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa... 2 2. A bajnokság célja...

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

XXXII. Villamosenergia-ipari horgásztalálkozó

XXXII. Villamosenergia-ipari horgásztalálkozó XXXII. Villamosenergia-ipari horgásztalálkozó Pécs-Malomvölgy-2 fotó: Fésüs Barna Versenykiírás A találkozó időpontja: 2014. július 4-6. A találkozó helye: Pécs A találkozó rendezője: Pannon Hőerőmű Zrt.

Részletesebben

ZÁNKA 2016. július 8.

ZÁNKA 2016. július 8. ORSZÁGOS RENDŐR MIX STRANDRÖPLABDA BAJNOKSÁG ZÁNKA 2016. július 8. V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny célja: - a Rendőrségi Országos Mix Strandröplabda Bajnokság 2016. évi helyezéseinek eldöntése, - versenyzési

Részletesebben

Női Országos Strandfoci Versenykiírás

Női Országos Strandfoci Versenykiírás Női Országos Strandfoci Versenykiírás 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A) A bajnokságot a Magyar Labdarúgó Egylet (Szigetvári Vasas SCE) írja ki, szervezi és működteti. B) A 2015.

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 (36-1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

K Ö S Z Ö N T Ő. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

K Ö S Z Ö N T Ő. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! K Ö S Z Ö N T Ő Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm

Részletesebben

DÖKE-Félmaraton Komló, 2012.08.19. 10:00

DÖKE-Félmaraton Komló, 2012.08.19. 10:00 DÖKE-Félmaraton Komló, 2012.08.19. 10:00 - hangulatos futópálya - egyéni és váltóverseny - emblémázott póló - befutóérem - kategóriás értékelés - pénzdíj nemenként az 1-3. helyezettnek - Rendező adatai

Részletesebben

be/sfphpm01-05241/2015/mkosz

be/sfphpm01-05241/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sátoraljaújhelyi Testedzők Köre Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve STK SE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség

Részletesebben

KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA

KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA 2011/2012.. TANÉV KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. KORCSOPORT - FIÚ Fonyód 2011. decemberember 2. 2011/2012. TANÉVI KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. KORCSOPORT FIÚ

Részletesebben

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G 1053 Budapest Curia u. 3. II/3. Tel.: 20 3522-482 Fax: 3171-307 www.magyar.sport.hu/uszas/btusz 2009. Évi Budapest Bajnokság Helyszín: Budapest,

Részletesebben

be/sfp-4220/2015/mkosz

be/sfp-4220/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Hajdúhadházi Kosárlabda Klub A kérelmező szervezet rövidített neve HKK A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

2013. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁG

2013. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁG 2013. ÉVI NAGYHAJÓS BAJNOKSÁG Tóth László Emlékfutam V e r s e n y k i í r á s (Együtt érvényes a Magyar Vitorlás Szövetség 2013. évi Általános Versenyutasításával és Versenyrendelkezéseivel.) A verseny

Részletesebben

NEMZETKÖZI VÍVÓ SZÖVETSÉG

NEMZETKÖZI VÍVÓ SZÖVETSÉG . VERSENYSZÁMOK (10) Férfiak (5) Nők (5) NEMZETKÖZI VÍVÓ SZÖVETSÉG Vívás Férfi tőr egyéni Férfi párbajtőr Férfi kard Férfi tőr Férfi párbajtőr csapat Női tőr egyéni Női párbajtőr egyéni Női kard egyéni

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE ÁLTALÁNOS ISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb

Részletesebben

be/sfp-8690/2015/mlsz

be/sfp-8690/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Záhonyi Vasutas Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve Záhonyi VSC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2269 A kérelmező jogállása

Részletesebben

MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM

MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE SZAKÁGI SZÖVETSÉGE BUDAPEST MATESZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉSI PROGRAM Elfogadta a MATESZ Elnöksége Budapest, 2015. október 7. Modósításokat. Budapest. 2015. december 9. Utánpótlás

Részletesebben

116. ATLÉTIKAI MAGYAR BAJNOKSÁG SZEKSZÁRD

116. ATLÉTIKAI MAGYAR BAJNOKSÁG SZEKSZÁRD 116. ATLÉTIKAI MAGYAR BAJNOKSÁG SZEKSZÁRD Sport- és Szabadidőközpont Atlétikai Centrum 2011. augusztus 6-7. SAJTÓANYAG I. ADATOK A verseny: 116. Atlétikai Magyar Bajnokság, célja a 2011. évi magyar bajnoki

Részletesebben

be/sfphpm01-09590/2015/mlsz

be/sfphpm01-09590/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Mezőberényi Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve MFC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 477 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

XXVIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI TENISZTALÁLKOZÓ

XXVIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI TENISZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁS XXVIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI TENISZTALÁLKOZÓ 2013. augusztus 8-11. BUDAPEST VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Villamosenergia-ipar hagyományainak folytatása, a dolgozók egészségének megőrzése,

Részletesebben

NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és NŐI Magyar KKupa Versenykiírás 2012/2013.

NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és NŐI Magyar KKupa Versenykiírás 2012/2013. NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és NŐI Magyar Kupa Versen nykiírás 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

A Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Sporttalálkozók Versenyszabályzata

A Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Sporttalálkozók Versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Asztalitenisz Sporttalálkozók Versenyszabályzata 1. Az Asztalitenisz Sporttalálkozók célja: A villamosenergia-ipariág munkavállalóinak körében az egészséges életmód, az aktív pihenés,

Részletesebben

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken a

Részletesebben

Veszprém Megyei Diáksport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT. Ajka, 2015. március 08.

Veszprém Megyei Diáksport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT. Ajka, 2015. március 08. Veszprém Megyei Diáksport Egyesület 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V-VI. KORCSOPORT Ajka, 2015. március 08. 1 Kedves Diákok, Pedagógusok, Felkészítők! Kedves Vendégeink! Tisztelettel köszöntjük a Magyar

Részletesebben

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010.

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7.; E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu; Telefon/fax:

Részletesebben

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás Magyar Kupa Mesterfokú-bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017.

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Határozat szám ELN-174/2015 (12.08.) Jóváhagyás 2015.12.08. Hatálybalépés

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Az IRM 2010. évi Országos Atlétikai Bajnokságára

VERSENYKIÍRÁS. Az IRM 2010. évi Országos Atlétikai Bajnokságára 2010. ÉVI IRM ORSZÁGOS ATLÉTIKAI BAJNOKSÁG BUDAPEST 2010. június 10. VERSENYKIÍRÁS Az IRM 2010. évi Országos Atlétikai Bajnokságára 1. A verseny célja: Sportolási lehetőség biztosítása, az országos bajnoki

Részletesebben

PROGRAMFÜZET. XXV. Szívbetegek Országos Orvos-Beteg Konferencia és Sporttalálkozó. 2014. szeptember 26-28. Nagyatád

PROGRAMFÜZET. XXV. Szívbetegek Országos Orvos-Beteg Konferencia és Sporttalálkozó. 2014. szeptember 26-28. Nagyatád PROGRAMFÜZET NAGYATÁDI XXV. Szívbetegek Országos Orvos-Beteg Konferencia és Sporttalálkozó 2014. szeptember 26-28. Nagyatád A Magyar Szív Egyesület és a Nagyatádi Szív Egyesület közös szervezésben a XXV.

Részletesebben

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG Elnökségi ülés -2015. 10. 27. 9/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG Elnökségi ülés -2015. 10. 27. 9/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG Elnökségi ülés -2015. 10. 27. 9/2015. ELNÖKSÉGI EMLÉKEZTETŐ Készült az MVSZ elnökségének 2015. 10. 27. napjára, a Magyar Sport Háza IV. emeleti tárgyalójában (XIV. Budapest, Istvánmezei

Részletesebben

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat -

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - A vetélkedő szervezője: A Ki miben mindentudós? országos középiskolai vetélkedősorozat (továbbiakban Vetélkedő) szervezője Mindentudás Egyeteme Kht.

Részletesebben

VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti

VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA Ügyességi verseny A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége meghirdeti a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola Egységes Gyógypedagógiai Módszertani

Részletesebben

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation 1133 Budapest, Vág u. 7. Tel: +36 (1) 270-93-08 ;Fax: +36 (1) 270-93-03 E-mail: info@hockey.hu Honlap:: www.gyeplabda.hu Versenyszabályzat Budapest

Részletesebben

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA.

A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Tel.: +36309724778 E-mail: squashiroda@squash.hu web: www.squash.hu A MAGYAR FALLABDA (SQUASH) SZÖVETSÉG 2014. ÉVI SZAKMAI ÉS GAZDASÁGI BESZÁMOLÓJA. Jelen beszámoló a

Részletesebben

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok I. Verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a régió atlétikai szakosztályában

Részletesebben

Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) Általános Versenykiírás

Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) Általános Versenykiírás Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságok (MEFOB) Általános Versenykiírás Elfogadta: a Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Elnöksége 2015. december 17-én Felelős Kiadó: dr. Székely Mózes főtikár

Részletesebben

MEGYEI I. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011.

MEGYEI I. OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2010/2011. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7. E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu Telefon/fax:

Részletesebben

KERETTYE TERMÁL KUPA

KERETTYE TERMÁL KUPA Tisztelt Sportvezető! Bázakerettye Község Önkormányzata nevében szeretnénk meghívni Önt és csapatát a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő KERETTYE TERMÁL KUPA kispályás labdarúgó torna és családi nap

Részletesebben

4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ

4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ 4. számú HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Budapest, 2008.március 6. Iktatószám: /2008. A MLSZ 2008. február 28i elnökségi ülésének határozatai 19/2008. számú határozat Az MLSZ Elnöksége tudomásul vette az UEFA szakmai

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016 Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016 Budapest, 2015. június 12. 1.! A bajnokság rendezője és neve a.! A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban MFSZ)

Részletesebben

A Postás SE 2009. év kiemelkedőbb eredményei

A Postás SE 2009. év kiemelkedőbb eredményei A Postás SE 2009. év kiemelkedőbb eredményei Asztalitenisz: Felnőtt: - Hazai Budapest Bajnokság felnőtt Lovas Petra 3. hely Szekszárd Kupa egyes: Lovas Petra - páros: Lovas Petra Pergel Szandra Kertai

Részletesebben

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ. 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ. 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS A Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetséggel együtt 2015/2016-os

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE KÖZÉPISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb kőbányai

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S MVM SE Természetbarát Szakosztály 1031 Budapest, III. Szentendrei út 207-209. Szakosztályvezető: Bacsó Nándor, telefon: 06-30-9512036, 06-26-341919 e-mail: banan36@t-online.hu Helyettes szakosztályvezető:

Részletesebben

A KE02960/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE02960/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE02960/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE02960/2014/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Egri Vízilabda Klub

Részletesebben

Versenykiírás. 1. Hatálya. 2. A verseny célja. 3. A versenyen való részvétel

Versenykiírás. 1. Hatálya. 2. A verseny célja. 3. A versenyen való részvétel Versenykiírás 1. Hatálya 1.1. Jelen versenykiírás Magyarország 2014-as felnőtt, férfi, női amatőr, III. Magyar Indoor Országos Tamburello kupájára vonatkozik, melyet a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban:

Részletesebben

Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY

Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2016. március 06., vasárnap, 11.00 Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra

Részletesebben

MESZ - 2011. évi ORSZÁGOS FELNŐTT EVEZŐS BAJNOKSÁG

MESZ - 2011. évi ORSZÁGOS FELNŐTT EVEZŐS BAJNOKSÁG MESZ - 2011. évi ORSZÁGOS FELNŐTT EVEZŐS BAJNOKSÁG A verseny időpontja: 2011. szeptember 23-25. A verseny helyszíne: A verseny rendezője: Nevezési határidő: Nevezési díj: Sorsolás: A versenybíróság elnöke:

Részletesebben

be/sfphp01-08232/2015/mlsz

be/sfphp01-08232/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szigetvári Vasas Sport Club Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve SZVSC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3155 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-3419/2015/mksz

be/sfp-3419/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Móri Kézilabda Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve Móri Káézilabda Sport Club Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra

Részletesebben

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere II. BÚI Triatlon Rövid távú Amatőr OB Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny Fonyód 2016. június 11. Fővédnök: Hidvégi

Részletesebben

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km)

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km) Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km) Időrend: 11,00: Kerékpáros előverseny, 20 km 11,05: 25 km-es futás,egyéni

Részletesebben

be/sfp-8887/2015/mlsz

be/sfp-8887/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Vámosgyörki Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Vámosgyörki SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 989 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE02955/2014/MVLSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE02955/2014/MVLSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A

Részletesebben

Magyar Kick-Box Szakszövetség. Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15.

Magyar Kick-Box Szakszövetség. Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15. Magyar Kick-Box Szakszövetség Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15. Versenyrendszer Szabályzat A szabályzat célja: Az egyes szakágakban, szabályrendszerekben és korcsoportokban

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ Balogh Gábor

KÖSZÖNTŐ Balogh Gábor KÖSZÖNTŐ Kedves Diákok, Testnevelők, Sportbarátok! Köszöntelek Benneteket a Magyar Diáksport Szövetség nevében a 2013. évi Atlétika Diákolimpia korcsoportos országos döntőjének alkalmából! Ettől a tanévtől

Részletesebben

be/sfp-10682/2015/mlsz

be/sfp-10682/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nagycserkeszi Szabadidő Sport Eggyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Nagycserkeszi SZ SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2348

Részletesebben

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása Időpont: 2015. október 4., vasárnap 08:00-tól Rajt és cél helyszín: Csongrád, Dob utca Rajt időpont: 10:00 Félmaraton és egy hosszúlépés, egyéni

Részletesebben

be/sfp-10356/2015/mlsz

be/sfp-10356/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nádudvari Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve NSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 866 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

t~ NY R E G Y H Á Z A NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET

t~ NY R E G Y H Á Z A NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +3642524-544; FAX: +36 42 311-041 E-MAIL: POLGARMESTERIKABINET@NYIREGYHAZA.HU

Részletesebben

be/sfphpm01-10445/2015/mlsz

be/sfphpm01-10445/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve UTC 1913 Labdarúgó Kft A kérelmező szervezet rövidített neve UTC Kft Gazdálkodási formakód 113 Tagsági azonosítószám 3839 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-08509/2015/mlsz

be/sfphpm01-08509/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nyergesújfalu Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Nyergesújfalu SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1106 A kérelmező

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI TERÜLETI CSÖKKENTETT PÁLYÁS U14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG

Részletesebben

A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége

A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége A SZENIOR ÚSZÁS MAGYARORSZÁGI VERSENYSZABÁLYAI (Kiegészítés a FINA SW szabályaihoz) Magyar Szenior Úszók Országos Szövetsége 1. A VERSENYSZABÁLYOK HATÁLYBA LÉPÉSE Jelen szenior versenyszabályok a Magyarország

Részletesebben

6 2 2 1 Akasztó. Klajkó Tamás. Telefon: 0630-343-1258. Klajkó Tamás

6 2 2 1 Akasztó. Klajkó Tamás. Telefon: 0630-343-1258. Klajkó Tamás 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Akasztói Focisuli Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: Akasztói Focisuli SE 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra

Részletesebben

Tárgy: Fellebbezés a 2013. június 23.-i Versenybizottsági határozat ellen, ami érinti a KARC Esztergomi Vitézek Extra liga elődöntőt

Tárgy: Fellebbezés a 2013. június 23.-i Versenybizottsági határozat ellen, ami érinti a KARC Esztergomi Vitézek Extra liga elődöntőt ESZTERGOMI VITÉZEK RUGBY, ATLÉTIKA ÉS FOOTBALL CLUB H-2500 ESZTERGOM, KOSSUTH L. U. 65. MAGYARORSZÁG - HUNGARY TEL: 36-33 500 580 FAX: 36-33 411 116 www.esztergom.rugby.hu e-mail: info@esztergom.rugby.hu

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A BENEVEZETT TELEPÜLÉSEK SZÁMÁRA

TÁJÉKOZTATÓ A BENEVEZETT TELEPÜLÉSEK SZÁMÁRA TÁJÉKOZTATÓ A BENEVEZETT TELEPÜLÉSEK SZÁMÁRA Tisztelt Kapcsolattartó! Már csak néhány nap és kezdetét veszi Siófokon a Nemzeti Regatta Magyarország Településeinek Vitorlás Fesztiválja. 2016. június 2án

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI. A kérelmező szervezet teljes neve: Balmazújvárosi Football Club

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI. A kérelmező szervezet teljes neve: Balmazújvárosi Football Club 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: i Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve: i FC 2Gazdálkodási formakód: 521 3Tagsági azonosítószám 835 Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség IFJÚSÁGI KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁG Férfi ifjúsági I. osztályú nagypályás U 19 korosztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 18/2010.

Részletesebben

be/sfp-09538/2015/mlsz

be/sfp-09538/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Junior Sport Kereskedelmi és Szolgáltató kft. A kérelmező szervezet rövidített neve Junior Sport Kft. Gazdálkodási formakód 113 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

A KVSE SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLY 1974-1992

A KVSE SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLY 1974-1992 Tisztelt Olvasók, Szurkolók! Kazincbarcika Sporttörténete az 1920-1992 évek időszakának jelentős sporteseményeit és sporteredményeit, azok jellemzését és számszaki összesítését, monográfiáját a teljességre

Részletesebben

Adószám: 1 9 8 6 6 5 2 3-1 - 1 6. Bankszámlaszám: 1 1 7 4 5 0 3 5-2 1 0 0 5 5 5 0 - 5 1 0 0 Jászberény

Adószám: 1 9 8 6 6 5 2 3-1 - 1 6. Bankszámlaszám: 1 1 7 4 5 0 3 5-2 1 0 0 5 5 5 0 - 5 1 0 0 Jászberény 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Nagyiváni Községi és Jászberényi Sportegyesület és Futball Club A kérelmező szervezet rövidített neve: NKSE-Jászberény FC 2 Gazdálkodási

Részletesebben