Jegyzőkönyv. Készült: június 25-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Készült: 2012. június 25-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében"

Átírás

1 Kölked Község Képviselő-testülete 7/2012. Jegyzőkönyv Készült: június 25-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János polgármester, Kiss Balázs alpolgármester, Csomor Tibor, Gerber Csaba, Muskát Zoltán, Müller Andrásné, Németh Zoltán képviselő, Erdei Katalin jegyző, Tutti Tibor NNÖ elnök, Késics János HNÖ elnök, 2. napirendnél Majoros Lajos iskolaigazgató és Honvéd Anita óvodavezető tanácskozási joggal meghívottak. Martényi János: köszönti a Képviselő-testület tagjait és a tanácskozási joggal meghívottakat. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, azt megnyitja. Jegyzőkönyv hitelesítésére Gerber Csaba és Muskát Zoltán képviselőket kéri fel, melyet a testület egyhangúlag elfogadott. Zárt ülésen javasolja tárgyalni a 14. napirendet az átmeneti segély kérelmeket, melyet a testület egyhangúlag elfogadott. A polgármester előterjeszti a napirendet, melyet a testület az alábbiak szerint fogadott el: Napirend 1./ Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, a két ülés közötti fontosabb eseményekről, a polgármester átruházott hatáskörben hozott döntéseiről Előadó: Martényi János polgármester 2./ Beszámoló a Kölkedi Általános Iskola és Óvoda munkájáról Előadó: Majoros Lajos iskolaigazgató, Honvéd Anita óvodavezető 3./ Beszámoló a polgármester MTKT-ban végzett tevékenységéről Előadó: Martényi János polgármester 4./ Előterjesztés iskolakezdési támogatás megállapítására 5./ Előterjesztés körjegyzőség létrehozására Előadó: Martényi János polgármester 6./ Kölkedi Általános Iskola és Óvoda megszüntető okiratának jóváhagyása Előadó: Martényi János polgármester 7./ Előterjesztés vagyonrendelet felülvizsgálatáról 8./ Előterjesztés a temetőkről és temetkezésről szóló rendelet felülvizsgálatáról

2 9./ Előterjesztés a közösségellenes magatartásról szóló rendeletről 10./ Előterjesztés az ellenőrzési jelentés összefoglalójáról 11./ Előterjesztés SzMSz módosításáról 12./Egyebek a) Katasztrófavédelmi Igazgatóság támogatási kérelme b) Főzőhely kialakítása a Millenáris Parkban c) Erdőfű Fejlesztéséért Egyesület kérelme és meghívója 13./ Képviselői interpellációk 1. napirend (jkv-hez mellékelve) Muskát Zoltán: a hulladékszállításról szeretne egy fénymásolt szerződést kapni. Sürgős lenne Kölkeden egy lombtalanítás, nem tudnak mit tenni a felesleges tárgyakkal az emberek. Kérdése még, hogy kátyúzásra terveztünk pénzt, ki és mikor végzi el a munkát. Martényi János: a töltést megerősítő cég ad ajánlatot a kátyúzásra. Vagy a tavaly itt dolgozó Ratting céggel vagy a töltésnél dolgozó céggel végeztetjük el a kátyúzást. Csomor Tibor: nem tud a töltés megerősítésről, tudomása szerint csak felújítás lesz. Martényi János: a cég jelentkezett így, hogy a töltés megerősítése ügyében vannak Kölkeden. Szavazásra bocsátja az előterjesztést, a Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 80/2012.(VI.25.) számú határozat Kölked Község Képviselő-testülete a lejárt idejű határozatok végrehajtásáról, a polgármester átruházott hatáskörben hozott döntéseiről a beszámolót jóváhagyta. 2. napirend (jkv-hez mellékelve) Csomor Tibor: az iskolai kerítésnél a legrövidebb utat kellene választani, mert akkor olcsóbb lesz. Tutti Tibor: kérdése az igazgató felé, hogy megkereste-e őket a Baptista Szeretetszolgálat, hogy egy pedagógus szerezzen baptista hitoktatói képesítést.

3 Martényi János: a nemzetiségi önkormányzatoktól is várna támogatást az iskola kerítéséhez. Oszlopaink vannak, csak a drótot kellene megvásárolni. Muskát Zoltán: átadás előtt ez az utolsó beszámolója az intézményeknek. A 90-es években lényegesen jobb volt a gyermekintézmények finanszírozása. Azt tudjuk, hogy a gyermekanyag nem lesz jobb az intézményekben a jelenleginél. Az új fenntartó talán jobb finanszírozást tud majd biztosítani. Megköszöni az intézményvezetők munkáját. Késics János: az iskola udvarán vannak régi csőpadok, melyek összetörtek és balesetveszélyesek. Kéri az igazgató intézkedését. Majoros Lajos: már nincsenek ott az összetört padok, azokat elvitték. A Baptista Szeretetszolgálat nem kérte, hogy képezzenek hitoktatót Kiss Balázs: kérdése, hogy a dolgozók hogyan viszonyulnak az átadáshoz, a vezetőknek vannak-e fenntartásaik. Hallotta, hogy az intézményvezetők Hatvanban voltak, kérdése, hogy pozitívak voltak-e a tapasztalataik. Honvéd Anita: neki és a dolgozóknak is vannak kétségeik, de bíznak benne, hogy jól fog működni a rendszer. Az önkormányzattól is ígérete van, hogy segíteni fogják az óvoda és iskola munkáját. Martényi János: ez az iskola rövid időn belül megszűnt volna, de az átadással helyben megmarad az intézmény. Minden dolgozónak biztos a helye, mindenkit átvesz a Szeretetszolgálat. Muskát Zoltán: a Szeretetszolgálat vállalta a semleges világnézeti oktatást. Ha több egyház is jelentkezik, nem tudjuk megakadályozni. A szülők majd döntenek, hogy erkölcsi vagy vallási oktatás legyen az iskolában. Kiss Balázs: a Képviselő-testület a megállapodások minden pontját alaposan megvizsgálta. A fenntartó köteles az önkormányzattal együttműködni és minden szeptemberben a Testületet tájékoztatják az intézmények munkájáról. Tutti Tibor: biztos benne, hogy be fogják vezetni az egyházi szervezkedést, minden egyház ezt teszi. Muskát Zoltán: a Szeretetszolgálat kereste meg az önkormányzatot és nem mi őket. Az oktatási igazgató katolikus, a családját is e szellemben neveli. A sportcsarnok kiszolgáló része jelen formában tarthatatlan, a wc, öltöző, stb. ez így nem maradhat, a szükséges javításokat a nyáron el kell végezni. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 81/2012.(VI.25.) számú határozat Kölked Község Képviselő-testülete a Kölkedi Általános Iskola és Óvoda munkájáról szóló beszámolót jóváhagyta. A Testület megköszöni az iskolaigazgató és óvodavezető munkáját.

4 3. napirend (jkv-hez mellékelve) Hozzászólás nem volt, a Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 82/2012.(VI.25.) számú határozat Kölked Község Képviselő-testülete a polgármester beszámolóját a Mohácsi Többcélú Kistérségi Társulásban végzett tevékenységéről jóváhagyta. 4. napirend (jkv-hez mellékelve) Csomor Tibor: jól érti-e, hogy a főiskolán, egyetemen tanuló hallgatók ebben a támogatásban nem részesülnek. Erdei Katalin: a felsőoktatásban tanulók most fogják megkapni a második ,- Ft-os támogatást, ezért ebből kihagytuk őket. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 83/2012.(VI.25.) számú határozat Kölked Község Képviselő-testülete a 2012/2013. tanév kezdésekor általános iskolásoknak 2.500,- Ft, közép- és szakiskolásoknak 3.500,- Ft támogatást biztosít. Felelős: Erdei Katalin jegyző. Határidő: augusztus 15. szeptember 15. között 5. napirend (jkv-hez mellékelve) Erdei Katalin: a Kormányhivatal nem ért egyet a jegyzői és aljegyzői pályázat kiírásával, mert a jogszabály csak január 1-én lép hatályba. Muskát Zoltán: ősszel meg lehet futtatni a pályázatot, nyilván a polgármesterek a Testület által javasolt személyeket fogják kinevezni. Több hozzászólás nem volt. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 84/2012.(VI.25.) számú határozat Kölked Község Képviselő-testülete Nagynyárád és Sátorhely településekkel január 1- től körjegyzőséget (közös önkormányzati hivatalt) hoz létre. A hivatal székhelye: Nagynyárád. A polgármester és jegyző tegye meg az előkészületeket a megállapodás megkötésére. Felelős: Martényi János polgármester. Határidő: értelem szerint.

5 6. napirend (jkv-hez mellékelve) Erdei Katalin: a megszüntető okirat tervezetét előzetes véleményezésre megküldtem a MÁKnak. A testületi anyag kipostázása után jött meg a vélemény. A megszűnés módja nem lehet fenntartói jog átadása, a MÁK az alábbi szöveget adta meg: A költségvetési szerv feladatainak átadása-átvétele jogutódlással történik, átalakulással kiválás költségvetési körből megszűnési móddal.. A 6. b.) pontban az új fenntartónak helyett használatba adta a jogutódnak szöveg lép. Ugyanúgy a 6. c.) pontban is kikerül a fenntartói jog átadása szöveg. Módosítani szükséges a május 21-én hozott 66. és 68. számú határozatot a fentiek miatt. A határozati javaslatot az ülés előtt kiosztottam. A polgármester szavazásra bocsátja a megszüntető okiratot. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 85/2012.(VI.25.) számú határozat Kölked Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Kölkedi Általános Iskola és Óvoda megszüntető okiratát augusztus 31-i hatállyal az alábbiak szerint állapítja meg: 1./ a.) A megszűnés módja: a költségvetési szerv feladatainak átadás-átvétele jogutódlással történik, átalakulással kiválás költségvetési körből megszűnési móddal. b.) A megszűnés oka: Kölked Község Önkormányzat Képviselő-testülete május 21-i ülésén hozott 66/2012. (V.21.) határozatával döntött az intézmény megszüntetéséről augusztus 31-i hatállyal. 2./Közfeladat jövőben ellátása: a.) A közfeladatot szeptember 1-től a Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy (1111 Budapest, Budafoki út 34/b.) látja el. b.) Az Önkormányzat 69/2012. (V.21.) sz. határozatával jóváhagyta az Ingatlanhasználati szerződést, az épületet, berendezést, felszereléseket térítésmentesen használatba adta a jogutódnak. c.) Az Önkormányzat 68/2012. (V.21.) sz. határozatával jóváhagyta a Megállapodás Intézmény Átadásáról-Átvételéről a dokumentumot, melyben tételesen meghatározásra kerületek a munkáltatói intézkedések és határidők. A közfeladatot ellátó jogutód Baptista Szeretetszolgálat szeptember 1-től valamennyi dolgozót tovább foglalkoztat határozatlan idejű munkaszerződéssel, így a 11 fő pedagógust, 4 fő óvodapedagógust, 2 fő dajkát, 2 fő egyéb dolgozót. 3./A képviselő-testület a megszüntető okiratot a melléklet szerinti tartalommal jóváhagyta. A jegyző gondoskodjon a kérelem, a megszüntető okirat MÁK-hoz törénő benyújtásáról, a törzskönyvi nyilvántartásból való törlésről augusztus 31-i hatállyal. Felelős: Erdei Katalin jegyző Határidő: július 03.

6 A polgármester szavazásra bocsátja a kiosztott határozati javaslatot. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 86/2012.(VI.25.) számú határozat 1./Kölked Község Képviselő-testülete a 66/2012. (V.21.) számú határozatát az alábbiak szerint módosítja: Kölked Község Önkormányzat Képviselő-testülete a közös igazgatású közoktatási intézményt a Kölkedi Általános Iskola és Óvodát augusztus 31-el megszünteti. A jegyző a megszüntető okiratot jóváhagyás céljából terjessze a június 25- i ülés elé. 2./ Kölked Község Képviselő-testülete a 68/2012. (V.21.) számú határozatát az alábbiak szerint módosítja: A Kölked Község Képviselő-testülete a Megállapodás Intézmény Átadásáról-Átvételéről szóló megállapodást az elhangzott kiegészítésekkel jóváhagyja, felhatalmazza a polgármestert a jóváhagyás aláírására. 7. napirend (jkv-hez mellékelve) Erdei Katalin: a vagyonrendelet felülvizsgálatát az új önkormányzati törvény és a nemzeti vagyonról szóló törvény indokolta. Az 1. számú melléklet a forgalomképtelen törzsvagyont és a nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű vagyont tartalmazza. A törzsvagyon a közutak, műtárgyak, terek, parkok, vizek, közcélú vizilétesítmények. Nem tartozik ide a vízi közmű vagyon. A 2. számú mellékletbe tettük a korlátozottan forgalomképes vagyont. Így az összes önkormányzati intézmény, sportlétesítmény, hivatali épület, játszóterek, temetők, vizi közmű vagyon, stb. Minden egyéb vagyont a 3. számú mellékletbe tettünk üzleti vagyon címén. Ilyenek a lakások, a nem lakáscélú ingatlanok, belterületi zártkerti és külterületi földterületek, minden amit bérbeadás útján hasznosítunk. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az megalkotta: 8/2012. (VI.25.) önkormányzati rendeletét az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásáról 8. napirend (jkv-hez mellékelve) Csomor Tibor: vezetékes víz nincs a temetőben, kérdése, hogy kiépítjük a vezetékes vizet, vagy kivesszük a rendelet-tervezetből. Kiss Balázs: a jelenlegi kút csak öntözésre alkalmas, ivásra nem. Martényi János: marad a jelenlegi nyomókutas rendszer. Müller Andrásné: javasolja csökkenteni a ravatalozók és sírhelyek díját. Muskát Zoltán: szintén javasolja a díjak csökkentését, az egyes sírhelyre 3.000,- Ft, a kettes sírhelyre 6.000,- Ft, urnasírhelyre 2.500,- Ft, sírboltra ,- Ft, ravatalozó használatra 2.000,- Ft megállapítását javasolja. A víz maradjon a nortonkutas rendszer.

7 Több hozzászólás nem volt. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal megalkotta: 9/2012. (VI.25.) önkormányzati rendeletét a temetőkről és temetkezésről szóló rendelet módosításáról. 9. napirend (jkv-hez mellékelve) Erdei Katalin: kéri a testületi tagokat, hogy a ma kiosztott módosító anyagot tárgyaljuk. Fenntartásai vannak a bírság behajtásával, nem lehet ledolgozni, illetve nem lehet elzárásra átváltoztatni. A közigazgatási bírság behajtásánál a Ket. szabályait kell alkalmazni, folyószámláról leemelhető, letiltható, bírósági végrehajtó bevonásával végrehajtható. Ingatlant ,- Ft tartozás esetén lehet végrehajtás alá vonni. Lakóházra jelzálog bejegyezhető, de ha valaki nem akarja értékesíteni az ingatlanát, nem érdekli a bejegyzés. Muskát Zoltán: a közterületen történő ivást nem tartja veszélyesnek, de az általa javasolt tényállásokat igen. Kéri az értelmező rendelkezések kiegészítését. A közterületi táblák rongálását tiltanunk kell. Késics János: mostanában túl sok a zajos rendezvény a családoknál, ezt valahogy tiltani kellene. Csomor Tibor: ne marmagasságot határozzunk meg, hanem szájkosár nélkül ne lehessen kutyát közterületre vinni. Több hozzászólás nem volt. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal megalkotta: 10/2012. (VI.25.) önkormányzati rendeletét a tiltott, közösségellenes magatartásokról. 10. napirend (jkv-hez mellékelve) Erdei Katalin: a képviselők megkapták a belső ellenőrzési jelentés összefoglalóját teljes terjedelemben. A feltárt hiányosságokat nem tartja olyan súlyúnak, hogy intézkedési terv készüljön. Javasolja, hogy a decemberi testületi ülésen a márciusi ülésen elfogadott intézkedési tervvel egyidejűleg a jegyző számoljon be a hiányosságok megszüntetéséről. Több hozzászólás nem volt. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 87/2012.(VI.25.) számú határozat Kölked Község Képviselő-testülete szükségesnek tartja hogy a jegyző a belső ellenőrzés által feltárt hiányosságok megszüntetéséről a 39/2012. (III.19.) számú határozattal jóváhagyott intézkedési tervről szóló beszámolóval egyidőben a decemberi testületi ülésen számoljon be. Felelős: Erdei Katalin jegyző Határidő: december 17.

8 11. napirend (jkv-hez mellékelve) Erdei Katalin: eredetileg a szeptemberi ülésre tervezte bevinni az SzMSz módosítását. Mivel a Kormányhivatal sürgette a módosítást, a nemzetiségi önkormányzatokkal történt megállapodások miatt, a mai ülés elé terjesztette. Több hozzászólás nem volt. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal megalkotta: 11/2012. (VI.25.) önkormányzati rendeletét az önkormányzat és szervei szervezeti és működési szabályzatának módosításról. 12. napirend: Egyebek a./ Katasztrófavédelmi Igazgatóság támogatási kérelme Martényi János: a kérelmet és a megállapodás-tervezetet a képviselők megkapták eft támogatási összegre gondolt. Muskát Zoltán: az önkormányzatoknál a közbiztonsági referens alkalmazása kötelező lenne. Csomor Tibor: szomorú, hogy ilyen témával kell foglalkozni. Az önkormányzatok többségének még ilyen kis tételre sincs pénze. Javasolja tisztázni, hogy más önkormányzatok adnak-e működésre támogatást. Martényi János: javasolja levenni napirendről e témát, a szeptemberi ülésre visszahozzuk. b./ Főzőhely kialakítása Martény János: tájékoztatja a testületet, hogy július 2-án vonulnak fel a két játszótér felállítása ügyében. Figyelembe kell venni a helyrajzi számot és a pályázati kiírást is a játszótér felállításánál. A parkot nem szeretné feldarabolni, ki kell építeni mozgáskorlátozott bejárót is. A hátsó részre nem szabad tenni ilyen értékű játékokat, mert megrongálják a fiatalok. Csomor Tibor: a park dolgát komplex módon kell kezelni, pl. lehet később ott tartani a Falunapot vagy más nagy rendezvényt. Javasolja, hogy a kispálya ne az iskolában készüljön, hanem ebben a parkban. Sportokra alkalmassá kell tenni a pályát és oda kiépíteni az utakat. Mindent úgy kell elhelyezni, hogy betartsuk az elképzeléseinket. Kiss Balázs: a gyerekeknek és fiataloknak mindenképpen elfoglaltságot kell keresnünk, a szülők hibája, hogy ilyenek a fiatalok. A szülők egyre kevésbé vállalnak felelősséget gyermekeik tettéért. A játszóterekhez kamerarendszert kellene tenni, mert félni kell a rongálóktól. Késics János: két kőből kirakott főzőhelyet szeretnének kialakítani. Nem volt tudomása arról, hogy az asszonyok kérelmet nyújtottak be a testülethez. Kiss Balázs: minél előbb jelöljük ki a területet és kezdjék meg a szervezést, illetve a főzőhelyek kialakítását.

9 Több hozzászólás nem volt. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 88/2012.(VI.25.) számú határozat Kölked Község Képviselő-testülete hozzájárul, hogy az iskolával szembeni parkban két főzőhely kerüljön kialakításra, az asztalokhoz és padokhoz az anyagot az önkormányzat biztosítja. A faanyag megmunkálását és lefestését társadalmi munkában szervezik meg. Felelős: Martényi János polgármester Határidő: július 5. c./ Erdőfű Fejlesztéséért Egyesület kérelme Martényi János: az anyagot a testületi tagok megkapták, javasolja ingyen biztosítani a közterület használatot. Több hozzászólás nem volt. A Képviselő-testület egyhangú, 7 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 89/2012.(VI.25.) számú határozat Kölked Község Képviselő-testülete az Erdőfűről Elszármazottak Találkozójához ingyenesen biztosítja a közterület használatot az egyesületnek. Képviselői interpellációk Kiss Balázs: a könyvelő arról tájékoztatta, hogy falusi szálláshely kialakítására pályázhatna a Nonprofit Kft., keressük meg ismét írásban a Református Egyházat, akár a Széchenyi u. 5. szám alatti házat is bevonhatnánk a pályázatba. A főút melletti árkokban az átfolyókat ki kellene tisztítani, mert nagyobb esőzéskor megáll a víz. Csomor Tibor: éven belül a szintezéssel senki nem foglalkozott. Véleménye szerint az lenne a megoldás, ha felszednénk valamennyi hídgyűrűt. Orvosi rendelőben a vízmelegítő még mindig nincs bekötve, nem kerültek fel a szúnyoghálók, megoldható lenne külső keretre mágnessel is. Muskát Zoltán: ablakokat kinyitották, most nem lehet jól bezárni. Az ápolónő jelezte, hogy a váróteremben rossz a konvektor. Kellene nekik még egy 60 l-es hűtő, a rendelőbe még egy lábbal nyitható szemétgyűjtő edényre is szükségük lenne. Mosógép nincs bekötve, nincs megoldva még mindig a sterilizálás, nincs poroltó készülék a rendelőhöz. A szellőzőre még mindig nem helyezték el a rácsot, és még mindig nincs a rendelőn tábla. Egy ventillátort is szeretnének, mert meleg van a rendelőben. A vizsgáló ágy közel van a konvektorhoz, védőlemezt kellene mellé elhelyezni. Az emberek igen örülnek, hogy nem kell lépcsőzni, mint a régi helyen. Csomor Tibor: mivel két bográcsban halat fognak főzni a Falunapon, meghívja a Testületet halászlére. Muskát Zoltán: Kérdése, hogy csak a vezetékes szennyvízhálózatos pályázatot vagy az egyedi szennyvíztisztítóst is zárolták. Kérdése még, hogy amit MTKT-n keresztül látunk el, pl. logopédia, házi gondozás, belső ellenőrzés, stb. hogy fog történni jövőre, mi lesz az MTKT

10 munkaszervezetével. Tudomása szerint a falugondnoknak még mindig nincs képesítése, kérdése, hogy mikor lesz. A körzeti ápolónő utódlásában történtek-e lépések. Martényi János: az MTKT által végzett feladatokat más társulási formában is el lehet látni, erre majd kora ősszel visszatérünk. A falugondnoki szolgálatot nemrég ellenőrizték, 10 hónapja beadtuk a jelentkezést, és még nem találtunk azóta sem tanfolyamot. A Juliska állására egy jelentkező van, aki saját költségén végzi az ápolói hidat. Mi azért nem vállaltuk fel a költséget, mert ha vállalkozó orvos jön, lehet, hogy hozza a saját ápolóját. Muskát Zoltán: kérése még, hogy az iskolában, a tornacsarnokban az apró javításokat el kell végezni, mert jelenlegi állapotában nem maradhat. Több napirend nem volt, a polgármester megköszöni a megjelenést és az ülést bezárta. Kmft. Martényi János polgármester Erdei Katalin jegyző Gerber Csaba jkv. hitelesítő Muskát Zoltán jkv. hitelesítő

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. november 19-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2012. november 19-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 11/2012. Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 19-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. június 27-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2011. június 27-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 7/2011. Jegyzőkönyv Készült: 2011. június 27-én Kölked Község Képviselő-testülete ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak: Martényi János polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2014. szeptember 22-én 16.10 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében.

Jegyzőkönyv. Készült: 2014. szeptember 22-én 16.10 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében. Kölked Község Képviselő-testülete 13/2014. Jegyzőkönyv Készült: 2014. szeptember 22-én 16.10 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2013. szeptember 9-én 16.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében.

Jegyzőkönyv. Készült: 2013. szeptember 9-én 16.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében. Kölked Község Képviselő-testülete 12/2013. Jegyzőkönyv Készült: 2013. szeptember 9-én 16.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2013. március 25-én 16.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Jegyzőkönyv. Készült: 2013. március 25-én 16.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Kölked Község Képviselő-testülete 3/2013. Jegyzőkönyv Készült: 2013. március 25-én 16.00 órakor Kölked Község Képviselő-testülete nyilvános ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV SOROS NYÍLT KISZOMBOR 2016. február 23.

JEGYZŐKÖNYV SOROS NYÍLT KISZOMBOR 2016. február 23. JEGYZŐKÖNYV SOROS NYÍLT KISZOMBOR 2016. február 23. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 23. napján 9 órai kezdettel megtartott soros nyílt üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNY. Újlőrincfalva Község Képviselő-testülete: Zsebe Zsolt polgármester, Lovász László Györgyné képviselő, Paulik Kálmán képviselő

JEGYZŐKÖNY. Újlőrincfalva Község Képviselő-testülete: Zsebe Zsolt polgármester, Lovász László Györgyné képviselő, Paulik Kálmán képviselő 1 JEGYZŐKÖNY Készült: Poroszló- Újlőrincfalva Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. január 26-án (szerdán) 13.30 órai kezdettel tartott együttes nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 5 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A képviselő-testület 5 igen szavazattal, 2 tartózkodás mellett meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében 2011. február 15-én tartott nyílt üléséről. Jelen voltak: Gémes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 5/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

19/2012. sz. jegyzőkönyv

19/2012. sz. jegyzőkönyv 19/2012. sz. jegyzőkönyv Készült: Alsózsolca Város Polgármesteri Hivatalban megtartott képviselő-testületi ülésről, mely 2012. december 13-án 8 órakor kezdődött Jelen vannak: Zsiros Sándorné polgármester,

Részletesebben

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal Oroszlány 5/2015. KTÜ J E GYZŐ KÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Távol van: Meghívottak: Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv

Részletesebben

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu 109-24/2013. JEGYZŐKÖNYV Balajt község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. évi november hó 27. napján, szerdán

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 5./ Nevelési, oktatási intézmények alapító okiratainak módosítása

JEGYZŐKÖNYV. 5./ Nevelési, oktatási intézmények alapító okiratainak módosítása JEGYZŐKÖNYV Készült a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2011. július 11-én de. 8 órakor a Hajdúhadházi Polgármesteri Hivatal nagytanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen

Részletesebben

K Ö L K E D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 7 7 1 7 K ö l k e d, I I. L a j o s u. 1 2. T e l. : 6 9 / 3 8 4-1 8 1.

K Ö L K E D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 7 7 1 7 K ö l k e d, I I. L a j o s u. 1 2. T e l. : 6 9 / 3 8 4-1 8 1. K Ö L K E D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 7 7 1 7 K ö l k e d, I I. L a j o s u. 1 2. T e l. : 6 9 / 3 8 4-1 8 1 Beszámoló Kölked Község Önkormányzatának Képviselő-testülete részére 2014.

Részletesebben

Jegyzőkönyv 1998. Április 28. J e g y z ő k ö n y v

Jegyzőkönyv 1998. Április 28. J e g y z ő k ö n y v Jegyzőkönyv 1998. Április 28. J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 1998. április 28-án megtartott soros ülésén a Közösségi Ház nagytermében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán

Részletesebben

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete. 2015. június 17-i soros nyílt üléséről

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete. 2015. június 17-i soros nyílt üléséről Ikt. sz.: 13-16/2015 Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5137 Jászkisér, Fő út 7. E-mail: jaszkiser@vnet.hu Tel.: 57/550-130 Fax: 57/550-120 Je gyz őkönyv Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Teleki Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. január 26-án a polgármesteri hivatal (Teleki, Rákóczi u. 49.) tanácstermében tartott nyilvános üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. november 23-án megtartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. november 23-án megtartott üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. november 23-án megtartott üléséről. Helye: Bakonybánk Községháza Jelen vannak: Major László alpolgármester Nagyné Farkas

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 26-án 8.00 órai kezdettel tartott nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 26-án 8.00 órai kezdettel tartott nyílt üléséről. 1 Ikt. szám: 1/1240-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 26-án 8.00 órai kezdettel tartott nyílt üléséről. Jelen vannak:, Balogh Balázs Markó Péter

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 8-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. augusztus hó 6. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Dénes László polgármester Siket Sándor alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendkívüli nyílt üléséről Az ülés helye: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. Az ülés időpontja: 2015. november 19. 8 30 Az ülésen megjelent önkormányzati képviselők:

Részletesebben

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 13/2016. Vecsés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 26-án (kedd) a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 451 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága 2015. szeptember 2-án 9 óra 00 perckor a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2013. JANUÁR 31.) Határozatok: 16/2013. 18/2013. Kt. hat

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2013. JANUÁR 31.) Határozatok: 16/2013. 18/2013. Kt. hat Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2013. JANUÁR 31.) Határozatok: 16/2013. 18/2013. Kt. hat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. október 19-én megtartott rendkívüli ülésén Jelen vannak: -, -, - Zakariás Zoltán Vilmos alpolgármester, - Góz Mihály,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16 - án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16 - án tartott nyílt üléséről 290/1/2015. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16 - án tartott nyílt üléséről Rendelet: 1/2015. (II.17.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:A Képviselő-testület 2014. október 7-én 9:00 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Szini Erzsébet Deák Attila

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült:A Képviselő-testület 2014. október 7-én 9:00 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Szini Erzsébet Deák Attila Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám: 301/ 20-33 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:A Képviselő-testület 2014. október 7-én 9:00 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Kis-Pál

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 183-1/2009. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. február 11-én /szerdán/ 18.00 órai kezdettel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 273-6/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2012. május 29- én /kedden/ 18.00 órai kezdettel

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. JÚNIUS 28. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. JÚNIUS 28. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 14/2012. sz. TERKA Jegyzőkönyv Készült: 2012. június 28-án 14:00 órai kezdettel tartott nyílt Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 4986-2/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2009. október 21. napján tartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2009. október 21. napján tartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2009. október 21. napján tartott üléséről. Jelen vannak: Bezeréti Katalin polgármester, Holovits Huba alpolgármester, Babina Éva, Bóza Attila,

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. NOVEMBER 8. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL.

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. NOVEMBER 8. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 27/2012. sz. TERKA Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 8-án 14:00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye:

Részletesebben

VárosKépviselő-testülete

VárosKépviselő-testülete VárosKépviselő-testülete Közművelődési, Ifjúságiés Sport Bizottság 2051 Biatorbágy, BarossGáborutca 2/a Telefon: 06 23 310-174 Fax: 06 23 310-135 E-mail: kisb@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Jegyzőkönyv

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. április 11-én a Művelődési Központban (Edelény, Borsodi út 9.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata

Részletesebben

1./ A rendezési tervet érintő akutális kérdések megtárgyalása. Előadó: Szabó László polgármester

1./ A rendezési tervet érintő akutális kérdések megtárgyalása. Előadó: Szabó László polgármester Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. július 18. napján 19.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a Polgármesteri Hivatalban. Jelen vannak: A képviselő-testület

Részletesebben

dr. Józan-Jilling Mihály, a Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke

dr. Józan-Jilling Mihály, a Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke Szám: IV/B/20-2/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 2016. március 8-án (kedden) 8 órakor a Vármegyeháza dísztermében (Szekszárd, Béla király tér

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÜGYRENDI BIZOTTSÁGÁNAK JEGYZŐKÖNYVE A 2011. MÁRCIUS 28. NAPJÁN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE ÜGYRENDI BIZOTTSÁGÁNAK JEGYZŐKÖNYVE A 2011. MÁRCIUS 28. NAPJÁN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL 3/2011 TERKA JEGYZŐKÖNYV Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2011. 03. 28-án 16:00 órai kezdettel az Ügyrendi bizottság nyílt ülésén. Jelen voltak: a csatolt jelenléti

Részletesebben

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről.

Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2005. február 14-én tartott képviselőtestületi üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Kiss Géza polgármester, Horváthné

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2011. május 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2011. május 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve 693/15/2011. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2011. május 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Jegyzőkönyve Nagyrév Község Önkormányzat képviselő-testületének _46_/2011.(V.09.) képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N YV

J E G Y Z Ő K Ö N YV J E G Y Z Ő K Ö N YV Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. szeptember 7-én (hétfőn) 15.30 órai kezdettel tartott üléséről. A Képviselő-testület teljes ülését hangfelvétel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 221 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2011. május 24-én 8,30 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V felvéve Mány Község Önkormányzata Képviselő-testületének és Óbarok Község Önkormányzata Képviselő-testületének Mány Község Önkormányzata Polgármesteri Hivatalának (2065 Mány, Rákóczi

Részletesebben

Művelődési Ház tanácskozó terme, Lesenceistvánd

Művelődési Ház tanácskozó terme, Lesenceistvánd LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8319 Lesenceistvánd, Kossuth L. u. 145. Ügyiratszám: 166-1/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Jelen vannak: Tanácskozási joggal:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 3/I/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 26-án (szerda) 16 00 órai kezdettel, a Konecsni

Részletesebben

Napirendi javaslat. 1. Beszámoló az Önkormányzat 2012.évi költségvetéséről, zárszámadás. 2. Önkormányzat 2014.évi koncepciójának elfogadása.

Napirendi javaslat. 1. Beszámoló az Önkormányzat 2012.évi költségvetéséről, zárszámadás. 2. Önkormányzat 2014.évi koncepciójának elfogadása. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. április 25-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző Illési Sándor

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v 10-20/2008.

J e g y z ő k ö n y v 10-20/2008. J e g y z ő k ö n y v 10-20/2008. Készült: Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. szeptember 11-én tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Gömze Sándor polgármester Zrinszki

Részletesebben

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8301 Tapolca, Hősök tere 15. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8301 Tapolca, Hősök tere 15. J E G Y Z Ő K Ö N Y V TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8301 Tapolca, Hősök tere 15. Ügyiratszám: 1/152-53/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. november 27-én

Részletesebben

49 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉS GYÖNGYÖSOROSZI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. március 21-én 17 órakor megtartott közös üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testületek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. február 28-i ülésén a Polgármesteri Hivatal nagytermében

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. február 28-i ülésén a Polgármesteri Hivatal nagytermében JEGYZŐKÖNYV Készült: Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. február 28-i ülésén a Polgármesteri Hivatal nagytermében Jelen vannak: jelenléti ív szerint Tárgy: a képviselő-testület munkaterv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott üléséről. Az ülés helye: Városi Könyvtár Vadász utcai rendezvényterme (Dózsa György út 15/a)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szántód Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2009.szeptember 7.napján megtartott nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Szántód Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2009.szeptember 7.napján megtartott nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Szántód Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2009.szeptember 7.napján megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dolgos János polgármester, Kárpáti József, Kovács Zsolt, Kurdiné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nagybajom Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. április 28-án 18.00 óra kezdettel Nagybajom Város Önkormányzat Dísztermében (7561 Nagybajom, Fő u. 40.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2015. május 18-án tartott rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2015. május 18-án tartott rendes üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 618-13/2015 JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2015. május 18-án tartott rendes üléséről 13.

Részletesebben

Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 17-én 8.00 órai kezdettel tartott nyílt üléséről.

Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 17-én 8.00 órai kezdettel tartott nyílt üléséről. Ikt. szám: 1/1282-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 17-én 8.00 órai kezdettel tartott nyílt üléséről. Jelen vannak:, Balogh Balázs alpolgármester

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. SZEPTEMBER 26-I SORON KÖVETKEZŐ NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. SZEPTEMBER 26-I SORON KÖVETKEZŐ NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. SZEPTEMBER 26-I SORON KÖVETKEZŐ NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendeletek: 9/2011. (IX. 27.) önkormányzati rendelet 2011. évi költségvetéséről szóló

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 99/4/2013. szám. J e g y z ő k ö n y v Készült Ágfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 18.-án a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében (Ágfalva, Soproni u. 3.) megtartott rendkívüli

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága

Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága Püspökladány Város Önkormányzatának Városfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága 2014. május 21-i soron következő ülésének jegyzőkönyve 26/2014. (V. 21.) sz. Városfejlesztési, Környezetvédelmi

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 14/a. számú nyilvános ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 14/a. számú nyilvános ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 14/a. számú nyilvános ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 30-án megtartott nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Alsóörs község Önkormányzat képviselő-testület 2016. április 19-én 16.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Alsóörs község Önkormányzat képviselő-testület 2016. április 19-én 16.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről ALSÓÖRS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 5/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Alsóörs község Önkormányzat képviselő-testület 2016. április 19-én 16.00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről

Részletesebben

Szám: 123-25/2013. Készült: 4 példányban

Szám: 123-25/2013. Készült: 4 példányban Szám: 123-25/2013. Készült: 4 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 30-án 17,00

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Aszaló község Önkormányzat Képviselőtestület 2011. október 13 napján 15 órakor a tanácskozó teremben tartott üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Aszaló község Önkormányzat Képviselőtestület 2011. október 13 napján 15 órakor a tanácskozó teremben tartott üléséről. Képviselőtestület Aszaló Szám: 1-12/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült Aszaló község Önkormányzat Képviselőtestület 2011. október 13 napján 15 órakor a tanácskozó teremben tartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távol: Gerber Csaba képviselő és Zimmermann-né dr. Kovács Anikó jegyző.

Jegyzőkönyv. Távol: Gerber Csaba képviselő és Zimmermann-né dr. Kovács Anikó jegyző. Kölked Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6/2016. Jegyzőkönyv Készült: 2016. március 21-én 16:20 órakor Kölked Község Önkormányzatának Képviselőtestülete nyilvános ülésén, az önkormányzati hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. október 30-án 13,00 órakor a művelődési ház középső termében megtartott rendkívüli képviselő-testület üléséről. Jelen vannak: jelenléti ív alapján Napirend: 1. Bizottságok

Részletesebben

16/2011. Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 17-én megtartott rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyve

16/2011. Szalmatercs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 17-én megtartott rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyve 16/2011. 2011. november 17-én megtartott rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült 2011. november 17-én 17.00 órakor, az Önkormányzat Hivatalában (3163 Szalmatercs, Kossuth

Részletesebben

2. Balatonrendes Önkormányzat 2012. évi költségvetés I. fordulójának tárgyalása.

2. Balatonrendes Önkormányzat 2012. évi költségvetés I. fordulójának tárgyalása. 1 BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Ikt.szám: B- 29-2 /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonrendes Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2014. június 18-ai rendkívüli ülésén

Jegyzőkönyv. Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2014. június 18-ai rendkívüli ülésén Jegyzőkönyv Készült: a Sárospataki Polgármesteri Hivatal Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2014. június 18-ai rendkívüli ülésén Jelen vannak: a részéről: Hajdu Imre elnök Egyed Attila Halász

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 14-én megtartott soros, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 14-én megtartott soros, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 14-én megtartott soros, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m: Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma Tárgy

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kertész Attila főépítész, Bényei Gyula köztisztviselő, Boros Csaba NTG-Nonprofit Kft. főkönyvelő

JEGYZŐKÖNYV. Kertész Attila főépítész, Bényei Gyula köztisztviselő, Boros Csaba NTG-Nonprofit Kft. főkönyvelő JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. december 03-án du. 14,00 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Poroszló Község Önkormányzata 3388 Poroszló, Fő út 6 Tanácskozóterem

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Poroszló Község Önkormányzata 3388 Poroszló, Fő út 6 Tanácskozóterem 182 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 30-án megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Poroszló Község Önkormányzata 3388 Poroszló, Fő út 6 Tanácskozóterem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének, a Városháza nagytermében tartott, 2008. november 25-i üléséről Jelen vannak: 11 települési képviselő: Antal Ferenc, Daróczi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2010. május hó 27. napján megtartott soros üléséről. Jelen vannak: Dénes László polgármester Bertáné Kecskeméti Katalin

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. április 16. napján 12,00 órakor megtartott rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községi Önkormányzat hivatali

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐ KÖNYV

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐ KÖNYV BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/4/2012. JEGYZŐ KÖNYV Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április

Részletesebben

2.) Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázathoz csatlakozási nyilatkozat elfogadása

2.) Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázathoz csatlakozási nyilatkozat elfogadása J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Helye: Domony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 29.-én megtartott testületi ülésén. Polgármesteri Hivatal Domony, Fő út 98. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

8. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. április 20. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében.

8. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. április 20. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében. 8. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. április 20. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében. Jelen vannak: Mezőfi Zoltán polgármester dr.katona Ernő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: a Kartal Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 28-án megtartott rendes testületi ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: a Kartal Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 28-án megtartott rendes testületi ülésén. 100-1/2016 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Kartal Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. január 28-án megtartott rendes testületi ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó

Részletesebben

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 25-ei munkaterv szerinti nyílt üléséről

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 25-ei munkaterv szerinti nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal Oroszlány 5/2014. KTÜ J E GYZŐ KÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Távol van: Meghívottak: 2014. március 25-ei munkaterv szerinti nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal I. emeleti

Részletesebben

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. február 28-án tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi üléséről.

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. február 28-án tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi üléséről. Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. február 28-án tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Tompa Város Önkormányzat Képviselő-testülete: Dr. Homoki-Szabó

Részletesebben

8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 34. J e g y z ő k ö n y v

8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. 8294 Kapolcs, Kossuth u. 62. 8293 Vigántpetend, Kossuth u. 34. J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. 8296 Hegyesd, Zrínyi u. 1. Önkormányzati Képviselőtestület Önkormányzati Képviselőtestület 8294 Kapolcs,

Részletesebben

Készült az Öreglaki Községi Képviselő-testület 2010. február 17-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

Készült az Öreglaki Községi Képviselő-testület 2010. február 17-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. 1/2010. J e g y z ő k ö n y v Készült az Öreglaki Községi Képviselő-testület 2010. február 17-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: - 7 fő települési képviselő, a csatolt

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2008. március 19-én megtartott üléséről. Jelen vannak: Bartha Alajosné polgármester, Dávid Lajosné, Gáspár János, Huszár Sándor, Ilyésné

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Törtel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 24-án megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV Törtel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 24-án megtartott üléséről Polgármesteri Hivatal Törtel, Szent István tér 1. JEGYZŐKÖNYV Törtel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 24-án megtartott üléséről Rendeletek száma: - Határozatok száma: 23. 36./2011.(VI.24.)

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. augusztus 18-án. megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. augusztus 18-án. megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. augusztus 18-án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 11/2015. (VIII.19.) önkormányzati rendelet a temetőkről és a temetkezésről 198/2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 21-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 21-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Szám: V/105-10/2014. Készült: 2 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 21-én 15,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 4 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza.

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 4 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza. 1 Jegyzőkönyv Készült Balatonberény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 20- án (csütörtök) 15.00 h kezdettel a Művelődési Ház tanácskozótermében (8649 Balatonberény, Kossuth tér

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 2/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Leiter Katalin, Emődi Sándor osztályvezetők, Balmazújvárosi Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft. részéről:

Jegyzőkönyv. Leiter Katalin, Emődi Sándor osztályvezetők, Balmazújvárosi Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft. részéről: Jegyzőkönyv Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Bizottságának 2012. május 21-i nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 6. számú JEGYZŐKÖNYV

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének. 6. számú JEGYZŐKÖNYV 6. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2013. február 22. napján 16 órai kezdettel megtartott Képviselő- testületi ülésen. Jelen vannak: Mezőfi Zoltán polgármester Dr. Katona Ernő alpolgármester Dr. Szájbely Ernő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 41 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. április 29. -én Jászboldogháza Önkormányzati Képviselőtestületének soros ülésén 15.00 órakor, a Jászboldogháza Községháza, Rákóczi u. 27. alatti tanácskozó termében.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sülysáp Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sülysáp Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. április 29-én 19:30 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Pomáz Város Önkormányzata 18/2012. ÖTÜ. J E G Y Z İ K Ö N Y V Felvéve: Pomáz város Önkormányzat Képviselı-testülete által 2012. 12.11-én tartott Képviselı-testületi ülésen a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2011. július 20-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2011. július 20-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-7/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2011. július 20-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A bizottság 3 igen egyhangú szavazattal (3 fő bizottsági tag volt jelen a szavazáskor) az alábbi napirend tárgyalását fogadta el:

JEGYZŐKÖNYV. A bizottság 3 igen egyhangú szavazattal (3 fő bizottsági tag volt jelen a szavazáskor) az alábbi napirend tárgyalását fogadta el: V á r o s K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t E g é s z s é g ü g y i és S z o c i á l i s B i z o t t s á g 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/260, Fax: 06 23 310-135 E-mail:

Részletesebben

(További módosító javaslat nem hangzik el.)

(További módosító javaslat nem hangzik el.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. október 27-én megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Drávucz Katalin polgármester levezetése mellett Bertalan László,

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T Tiszaszentmárton Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 11-én napján az önkormányzat tanácskozó termében megtartott ülésének: a./ Tárgysorozata b./ jegyzőkönyve c./ határozatai : 49-53

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 20-án megtartott nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 20-án megtartott nyílt üléséről. Kazár Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3127 Kazár, Tanács út 1. Tel/fax.: 32/341-333 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 20-án megtartott

Részletesebben

LEVÉL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2007.

LEVÉL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2007. 1 LEVÉL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2007. Levél község Önkormányzata Képviselő-testületének 2007. március 26-án tartott nyilvános üléséről készült jegyzőkönyv Tartalma: Napirend előtt:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 10-én tartott soros, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 10-én tartott soros, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 10-én tartott soros, nyilvános üléséről 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december

Részletesebben