2.) A pedagógiai, módszertani reformokat támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése címő TIOP pályázat elkészítésére szerzıdéskötés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2.) A pedagógiai, módszertani reformokat támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése címő TIOP 1.1.1. pályázat elkészítésére szerzıdéskötés"

Átírás

1 1 J e g y z ı k ö n y v: Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestületének november 22. napján megtartott rendkívüli ülésérıl. Az ülés helye: Jelen vannak: Városháza tanácskozóterme Sásd, Rákóczi u. 41. Székely Szilárd polgármester, Rabb Gyızıné alpolgármester, Keresztes Richárd, Dr. Jusztinger János, Szijártó Csaba, Pál Csaba, Dr. Földi-Deutsch Eszter, Galambosné Wágner Éva, Jusztinger Krisztina, Skoda Dénes és Juhász Melinda képviselık, Dr. Kajdon Béla jegyzı és Tollár Mónika jegyzıkönyvvezetı. Igazoltan távol: Hausmann Mária képviselı. Igazolatlan távollét nem volt. Székely Szilárd polgármester köszöntötte a képviselıtestület tagjait és a megjelent vendégeket. Megállapította, hogy a 12 fı képviselıtestületi tagból 11 fı megjelent, így az ülés határozatképes és azt megnyitotta. Javasolta a képviselıtestületnek, hogy a meghívóban közölt napirendi pontokat tárgyalják meg. Megkérdezte van-e valakinek más napirendi javaslata? Más napirendi javaslat nem volt, a képviselıtestület az alábbi napirendi pontok megtárgyalása mellett döntött: 1.) Iparterület eladása és mezıgazdasági ingatlan vásárlása Elıadó: Székely Szilárd polgármester 2.) A pedagógiai, módszertani reformokat támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése címő TIOP pályázat elkészítésére szerzıdéskötés Elıadó: Székely Szilárd polgármester N a p i r e n d t á r g y a l á s a : 1.) Iparterület eladása és mezıgazdasági ingatlan vásárlása Elıadó: Székely Szilárd polgármester Írásbeli elıterjesztés a jegyzıkönyv mellékleteként csatolva. Székely Szilárd polgármester a testület döntött arról, hogy elcserélnek területeket. Ugyanakkor kiderült a cserepartner részérıl, hogy magánszemély, így elbukna eft áfát, természetesen ezt szeretné visszaigényelni, ezért visszacserélik, az önkormányzat megveszi tıle a parcellát és ı megveszi tılük az 1504/3. hrsz-ú területet, így az áfát a kft. nevében vissza tudja igényelni. A Pénzügyi Bizottság továbbították az ingatlan értékét, ami 6 mft, tehát ugyanannyi, mint amennyire az értékbecslınek a megállapítása.

2 2 Ennyi lenne a módosítás, viszont a testület támogatása szükséges, hiszen adásvételi szerzıdés jóváhagyását kéri a vevı. Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy az adásvételi szerzıdést becsatolták, amely 6 mftról szól. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy a Soltút Kft. megküldi részükre a 6 m Ft + áfa vételárat, az önkormányzat pedig 6 mft-ért megvásárolja a termıföldet, az áfát befizetnék, ık pedig majd visszaigényelnék. Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy polgármester úr nagyon sokat tett azért, hogy végre aláírják a szerzıdést a szerzıdés felbontásáról, melyet az ügyvéd is ellenjegyzett. Ezután kiderült, hogy a földhivatal elutasította a tulajdonjogbejegyzési kérelmét az amerikai cégnek. A földhivatal ezután megoldotta a problémát, mind a 10 terület felszabadult és az Agro Rt-vel is megegyeztek a további cserékrıl. A legszélsı telekre menne át, az Oroszló felöl a szélsı területre menne át a tulajdonos. Van közmő, ami végig ki van építve a víz, szennyvíz, azonban nincs üzembe helyezve, sajnos annak idején a kht. ezt elmulasztotta. Polgármester úrral közösen jártak Pécsett a Pécsi Vizmü Rt-nél, ahol többek közt errıl is beszéltek, megvizsgálják majd a lehetıségét, hogyan lehet üzembehelyezni. Elképzelhetı, hogy ez a városnak pénzébe fog kerülni. Ez 2000-ben készült el, azóta senki nem foglalkozott vele. Átemelık is vannak benne, nem tudja, hogy a szivattyúk meg vannak-e, de mindenképpen üzemeltetésre át kell venni. Itt nem is az önkormányzat lesz a tulajdonos. Ami még nagyon fontos elintézendı dolog, a kijárat kérdése. Ebben az Agro Rt-vel közösen tárgyaltak. Az iparterület alsó részének nincs kijárata, a Közútkezelı Kht-val a kapcsolatot fel kell venni és ki kell jelölni egy olyan részt, ahol engedélyezhetı a közútra való felhajtás. Ebben a Kht-nak kell eljárni és engedélyezni, hogy milyen feltételekkel lehet ott kijárni. Ez a cég már februárban szeretné, ha minden elkészülne és kezdeni szeretnének. Skoda Dénes képviselı véleménye szerint a Kht. az önkormányzat tulajdonában volt, tehát ha onnét valami hiányzik, akkor azért valakinek felelnie kell. Nem látta azt az értékbecslést, ami azt mondja, hogy a 3 ha szántónak ugyanannyi értéke van, mint a nevezett területnek. Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy az adásvételi szerzıdés nála van, abban látható, hogy 6 mft-ért vették. Skoda Dénes képviselı véleménye szerint Sásd környékén 3 ha szántó kb. 1,5 mft. Kérdése, mit akar az önkormányzat 3 ha szántóval, miért nem vesz ipari területet? Úgy gondolja, hogy Sásd városának pénz kellene és nem 3 ha szántó, mert ami van földje, azt sem használja. Ha már cserélnek, akkor miért pont a területén közepén adják oda az ipari parkot, hiszen jobbrólbalról vannak üres területek?

3 3 Székely Szilárd polgármester azért vásárolt kívül területet, mert az önkormányzat eladta az amerikai félnek. Érvényes adásvételi szerzıdésük volt; sajnos meghiúsult. Ezután hozott a testület olyan döntést, hogy az ipari park szélén lévı ugyanolyan egyenes a sarkán közmővel ellátott terület, elfogadják csereértékként amennyiben igazolni tudja a vételárat. Az Agro Rtvel kötött adásvételi szerzıdés alapján, melyet ügyvéd ellenjegyzett, igazolta a vételárat, hogy ı ilyen értéken vásárolta és az Agro Rt. is ugyanilyen értékőnek tartotta ezt az ingatlant, mivel ipari terület részére vásárolta. Az önkormányzat kimutatta ahhoz, hogy ezt ipari park parcellába bevonják 600 eft rendezési terv módosítási költségkiadása lenne az önkormányzatnak. A város testülete mérlegelte azt, amikor múltkor a csereszerzıdésre vonatkozó támogató döntéseit meghozta. A két szélsı parcella az Agro Rt. tulajdonában van. Ezekre nem tudtak cserélni, az Agro Rt. termıföldet nem szerezhet, ugyanis gazdasági társaság, ugyanez igaz a Soltút Kft-re, éppen ezért Rencsár Judit vásárolta meg a szántóterületet. Az önkormányzat szerezhet mezıgazdasági szántóterületet, magánszemély úgyszintén szerezhet, ezért vonták be az önkormányzatot. Skoda Dénes képviselı továbbra is fenntartja, hogy a szántó a mai értéknek megfelelıen kb. 1,5 mft-ot ér. Székely Szilárd polgármester kérte a testületet, hogy következes legyen, hiszen egyszer már megállapodtak a kft-vel és ık lennék az elsı vállalkozás az ipari parkban. Skoda Dénes képviselı elmondta a testület úgy döntött, hogy a Pénzügyi Bizottsággal ezt tárgyaltassa meg. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy az idı rövidsége miatt a kft. minél elıbb szeretné aláírni a szükséges papírokat, hogy minél elıbb elkezdhessék a munkát. Pál Csaba képviselı megkérdezte, hogy ez mekkora üzem lesz? Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy kb. 2 ha nagyságú területen szeretnének aszfaltkeverı üzemet létrehozni, nyáron fıt szándékoznak foglalkoztatni. Skoda Dénes képviselı elmondta, hogy belül ott van az út, csak meg kell csinálni járhatóvá a nagy autóknak. Tehát szervizutat kell építeni, aki ezt megépíti, nyilván költségébe fog kerülni. Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy ennek a megépítését a Kft. vállalta. Sıt még hidat is kell készítenie. Mindenképpen ha ott dolgozni akar, akkor ezeket meg kell építenie, sıt amíg nincs készen, addig építési engedélyt sem fog kapni. Skoda Dénes képviselı elmondta, hogy amikor elindult az ipari park terve, akkor ı képviselı volt, véleménye szerint, ha egyszer beindul és mőködni fog az ipari park, akkor lesz Sásdnak lehetısége majd fejlesztésre. Azt nem érti, hogy ami nem ér 6 mft-ot, akkor miért adnak érte 6 mft-ot. Pál Csaba képviselı megkérdezte annak idején mennyibe került az egész ipari park területe?

4 4 Dr. Kajdon Béla jegyzı a kérdésre válaszolva elmondta, hogy a mezıgazdasági mővelésbıl való kivonás után kb. 7-8 mft, ami 20 ha volt. Dr. Jusztinger János képviselı megkérdezte, gyakorlatilag buknak kb. 4 mft-ot az ipari parkban emiatt? Székely Szilárd polgármester képviselı úr kérdésére reagálva elmondta, nem igazán mondaná ezt bukásnak, hiszen amikor cseréltek, akkor ezt tudomásul vették. Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy nyernek is rajta, ha ezt utat ı fogja elkészíteni. Az üzembehelyezési feltételek a közmőnél, errıl még tárgyalni fognak. Skoda Dénes képviselı elmondta, hogy az ipari parkot kétféleképpen lehet eladni, vagy úgy adják el, hogy most az önkormányzat megcsináltatja az összes szervizutat, és akkor egy parcella nem 6 mft lesz, hanem 9 mft, vagy pedig nem csinálnak semmit, csak eladják és mindenki csináljon magának utat hozzá és akkor természetesen ı fizeti. Megkérdezte, hogy mit szeretnének majd csinálni ezzel a 3 ha földdel? Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy a késıbbiek folyamán majd be kell vonni az ipari parkba. Székely Szilárd polgármester elmondta, ha lesz rá vevı, akkor be kell vonni az ipari parkba, akkor rendezni kell. Dr. Jusztinger János képviselı úgy értelmezte, hogy x szántó területért az ipari parkban kap egy területet, amibıl még visszaigényli az áfát? Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy így van. Tájékoztatta a testületet arról, hogy jelentkezett még egy vállalkozás, egy szállítmányozási vállalkozás, aki még nem tudta eldönteni, hogy Lánycsókra vagy Sásdra szeretné telepíteni a székhelyét. Jelenleg nincs pénzük, viszont 25 kamion után fizetnének súlyadót, ami évi 6 mft. Tett részükre olyan javaslatot, ha gondolják, akkor béreljenek az önkormányzattól parcellát, ugyanúgy megcsinálják az utat a telephelyüknél, ez évi 100 eft-ért bérelnék a parcellát és plusz a súlyadót fizessék be. Pál Csaba képviselı megkérdezte, hogy mennyibe kerül az üzembe helyezés? Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy még nem tudja, kb. két hét múlva fogja megtudni. Nem biztos abban, hogy mindent nekik kell majd fizetni. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy az önkormányzat nem kötelezte el magát a szerzıdésben. Skoda Dénes képviselı elmondta, hogy a kiadott határozati javaslat úgy érvényes, hogyha a Pénzügyi Bizottsággal egyeztetés megtörténik. Ez nem történt meg, tehát még nem adták oda. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy a testület már döntött arról, hogy elcseréli a területet, ık kérték, hogy ne cserével legyen, hanem adásvétellel.

5 5 Javasolta a képviselıtestületnek, hogy a Sásd, belterület 1504/3 hrsz alatti ipari terület megnevezéső, 2,00 ha területő ingatlanát mint eladó, a Soltút Útépítı, Fenntartó és Kereskedelmi Korlátolt Felelısségő Társaság részére, mint vevı adja el ,-Ft + áfa, azaz ,-Ft vételáért. Képviselıtestület hatalmazza fel polgármestert az adásvételi szerzıdés megkötésére. Megkérdezte van-e valakinek más javaslata, kérdése, hozzászólása? Más kérdés, javaslat, hozzászólás nem hangzott el, kérte a testületet, hogy szavazzanak. Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestülete 10 igen, 1 tartózkodással, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozta: Sásd Város Képviselıtestületének 174/2007. (XI.22.) KTH. számú határozata Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestülete a tulajdonában lévı Sásd, belterület 1504/3 hrsz alatti ipari terület megnevezéső, 2,00 ha területő ingatlanát mint eladó, a Soltút Útépítı, Fenntartó és Kereskedelmi Korlátolt Felelısségő Társaság részére, mint vevı eladja ,-Ft + áfa, azaz ,-Ft vételáért. Képviselıtestület felhatalmazza polgármestert az adásvételi szerzıdés megkötésére. Határidı: azonnal Felelıs : Székely Szilárd polgármester Székely Szilárd polgármester javasolta a képviselıtestületnek, hogy Rencsár Judit tulajdonában lévı Sásd, külterület hrsz alatti szántó megnevezéső, 3,0675 ha területő ingatlanát ,-Ft vételárért vásárolja meg. Képviselıtestület hatalmazza fel polgármestert az adásvételi szerzıdés megkötésére. Megkérdezte van-e valakinek más javaslata, kérdése, hozzászólása? Más kérdés, javaslat, hozzászólás nem hangzott el, kérte a testületet, hogy szavazzanak. Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestülete 10 igen, 1 tartózkodással, ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozta: Sásd Város Képviselıtestületének 175/2007. (XI.22.) KTH. számú határozata Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestülete Rencsár Judit tulajdonában lévı Sásd, külterület hrsz alatti szántó megnevezéső, 3,0675 ha területő ingatlanát megvásárolja ,-Ft vételárért. Képviselıtestület felhatalmazza polgármestert az adásvételi szerzıdés megkötésére. Határidı: azonnal Felelıs : Székely Szilárd polgármester

6 6 2./ A pedagógiai, módszertani reformokat támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése címő TIOP pályázat elkészítésére szerzıdéskötés Elıadó: Székely Szilárd polgármester Írásbeli elıterjesztés a jegyzıkönyv mellékleteként csatolva. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy kiosztásra került a pályázati felhívás. Kocsisné Walter Ilona a TOT. Sásdi Általános Iskola igazgatója elmondta, szeretne támogatást kapni ahhoz, hogy az iskola egy pályázatot benyújthasson, ami informatikai pályázat. Kedvezı is számukra ez a pályázat, mert tanulólétszámarányosan történik, mivel nagy létszámú intézményrıl van szó, ezért több támogatást tudnának ebbıl igénybe venni. 10 tanulónként lehet egy számítógépre pályázni, ebbıl a jelenlegi multimédiával rendelkezı számítógépeket le kell vonni, viszont nekik ebbıl kevés van. A tanteremszám dönti el azt, tanterem és szaktanterem 40 %-ában lehet egy olyan csomagra pályázni, ahol projekttor, laptop egyben van, tehát mivel a tanteremszám is nagy, ezért ez kb. 10 ilyent jelenthetne. A számítógépeket nézve, ha levonják, amivel ık rendelkeznek, az kb számítógépet jelentene. Ezenkívül lesz még nagyon sok jó dolog is, van viszont egy háttere, hogy ennek az egésznek a fogadására fel kell készülni, arra kell figyelni, hogyha a pályázatba mindent megpróbálnak bevinni, akkor ebbıl minél többet, a rájuk háruló költségbıl bele kell tenni a pályázatba, tehát a tantermeknek a felszereltsége, hogy fogadni tudja az Internet kapcsolatot, ezenkívül a védelmi dolgokra gondolt, biztosításokra figyelni kell, pedagógus módszertanra is szükség van, egyrészt a kerettanterv módosítása úgyis szakmailag beleteszi kötelezı jelleggel, hogy a tanároknak digitális tananyagot használni kell. Igazából a szakmai része le van fedve, ami nincs, hogy a tanároknak olyan továbbképzésen kell majd résztvenni, ahol megtanulják ennek a módszertanát, hogyan lehet a digitális tananyagot az óraközben alkalmazni. Ezeknek viszont költsége van, ezt mind bele kell tenni a pályázatba. Viszont a másik pályázat, amibıl kivették az informatikai eszközöket, a kiépítést viszont meghagyták abban. Nagyon nagy szükségük lenne erre, hiszen nagyon rossz a felszereltségük, mindig kiestek ebbıl a lehetıségbıl. Nagy lehetıség lenne, hiszen önrészt nem kell az önkormányzatnak letennie, csak a pályázatírás kerül költségébe. Székely Szilárd polgármester kiegészítette azzal, hogy a pályázatok elbírálása idırendi sorrendben történik, különösebb elbírálás nélkül az elsı beérkezı 100 pályázat fog nyerni. Úgy állapodtak meg a pályázatkészítıvel, hogy december 1-tıl lehet benyújtani, ezért ı akkor szeretné is benyújtani. Amennyiben nem nyújtja be, akkor nem jogosult a pénzre. A 35 db számítógép értéke kb mft, de úgy tudja, hogy nem vehetik meg bárhol ezeket a gépeket, mert központi kormányzati beszerzéssel megy, ezért becsülni nem tudják az értékét, viszont 100 %-on támogatják. Skoda Dénes képviselı a felhívás azt mondja, hogy nemcsak az elsı száz nyerhet, ebbıl még elbírálják melyik felel meg. A szerzıdésbe az van beírva, hogyha megfelel a pályázat, akkor fizetnek, ha nem felel meg és nem nyer, akkor véleménye szerint ne fizessen az önkormányzat a kht-nak. Székely Szilárd polgármester elmondta, ha a pályázat formailag megfelel, befogadták, akkor nyert a pályázat.

7 7 Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy erre vonatkozóan formanyomtatványok vannak az interneten, azokat kell értelemszerően kitölteni. Ha bármit rosszul csinál, akkor nem fogadják be. Ez az egész önellenırzı programmal készül. Ha nem tölti ki rendesen, akkor be sem fogadják a pályázatot, hiszen nem engedi a gép. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy sok iskolának nyílik lehetısége a támogatás megszerzésére, de a dokumentáció olyan, hogy nem mindenki kaphatja meg mégsem. A pályázatoknál a szakmaiságon lesz a szőrı. Skoda Dénes képviselı a maga részérıl támogatja a pályázat beadását, de ha kifizetnek 300 eft-ot a cégnek, akkor biztosan nyerjenek. Székely Szilárd polgármester elmondta, azt tudni kell, hogy nem ingyen dolgozik, azt ígérte és vállalta, hogy a benyújtás elsı napján formai hiba nélkül benyújtja a pályázatot. Skoda Dénes képviselı hangsúlyozta, hogy az elsı legyen, aki benyújtja a pályázatot. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy eddig elektronikus úton lehetett benyújtani a pályázatot, itt már a felhívásban úgy jött ki, hogy postán legyen benyújtva. Pál Csaba képviselı véleménye szerint elsıbbségi postával kell feladni, akkor másnap ott van a pályázat. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy a postai átvétel dátuma számit. Ha valaki egy nappal elıbb nyújtja be a pályázatot, akkor az nem számit érvényes pályázatnak, tehát formai hibás, ha elıbb nyújtja be. Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy az interneten regisztráltatnia kell magát, hogy megy a pályázat. Székely Szilárd polgármester tájékoztatta a testületet, hogy eredetileg 500 eft-ot szerettek volna kérni a pályázat megírásáért, lealkudták 300 eft-ra. Kocsisné Walter Ilona iskolaigazgató elmondta, hogy ezeket a pályázatokat márciusáig lehet benyújtani. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy a pályázati útmutatóban benne van, hogy az elbírálás idırendi sorrendben van, azért kell elsı nap benyújtani. Javasolta a képviselıtestületnek, hogy Megkérdezte van-e valakinek más javaslata, kérdése, hozzászólása? Más kérdés, javaslat, hozzászólás nem hangzott el, kérte a testületet, hogy szavazzanak. Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestülete 11 igen, tartózkodás és ellenszavazat nélkül az alábbi határozatot hozta:

8 8 Sásd Város Képviselıtestületének 176/2007. (XI.22.) KTH. számú határozata Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestülete A pedagógiai, módszertani reformokat támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése címő TIOP pályázat elkészítésével a Szigetvári Kulturális Zöld Zóna Egyesületet megbízza. A pályázatírás összege ,-Ft. Képviselıtestület felhatalmazza polgármestert a szerzıdéskötés megkötésére. Határidı: azonnal Felelıs : Székely Szilárd polgármester E g y e b e k Székely Szilárd polgármester tájékoztatta a testületet, hogy az olasz küldöttség holnap érkezik, mivel a szerzıdést hivatalos formában szeretnék aláírni Sásdon is. Idejönnek a polgármesteri hivatalba, kb. egy órát szeretnének itt eltölteni, utána szándékában áll egy vacsorára meghívni ıket. Kérte a testületet, hogy a holnapi nap folyamán délután 3 órai kezdettel vegyen részt az olasz küldöttség fogadásán. Tájékoztatta továbbá a testületet arról, hogy az Egészségügyi Minisztériummal sikerült egyezségre jutni a járó betegellátási központról jövı hét szerdán jön a miniszteri kabinetbıl egy szakértı tájékoztatót tartani, elızetesen leadta az anyagot, hogy konkrétan mirıl szeretne tartani tájékoztatást. Konkrétan a kistérségi járó betegellátás helyzetérıl a jelenlegirıl, a jövıben egységes alternatíváiról, jogszabályi elıírások függvényében, a TIOP pályázat konkrét ismertetésérıl, annak a megvalósítási lehetıségeirıl Sásdon a kistérségben, a mentıállomás lehetséges megvalósításáról, a sürgısségi ellátás jelenlegi helyzetérıl, fehérutvonalok, fehérfoltokról, illetve a két projekt lehetséges összekapcsolásáról, ugyanis a pályázat erre is lehetıséget biztosit, különösen indokolt esetben. A pályázatban 5 % önrész szükséges a város részérıl, ez kb. az a telek nagysága, ami ott van a Mővelıdési Ház mellett, ez kb. 35 mft-os telek, 500 mft-os beruházásról van szó. Az elsı koncepciót egy potenciális üzemeltetı már készíti, november 30-al átadja, a komlói járó beteg központról van szó. Erre a tájékoztatóra szeretné meghívni a sásdi orvosokat is, az összes intézményvezetıt, az összes kistérségi polgármestert. Az erre vonatkozó meghívót a holnapi postával mindenki részére kiküldi. Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy a holnapi nap folyamán kiküldésre kerül a jövı csütörtöki testületi anyag, amelyben ez a pályázati kiírás szerepelni fog, hiszen önálló napirendi pontként is a testületnek tárgyalnia kell errıl majd. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogy ebben az új létesítményben fı dolgozna.

9 9 Dr. Kajdon Béla jegyzı elmondta, hogy ez központi forrásból menne, csak azok pályázhatnak, akik ki vannak jelölve, a 33 leghátrányosabb kistérség, amiben Sásd szerepel. A jövı csütörtöki ülésen ezen napirendi pontnál döntenie kell a testületnek, hogy részt vesz-e a város ebben. Nagyon sok napirendi pont lesz, ezért a jövı csütörtöki testületi ülés délután 2 órakor kezdıdik. Nagyon sok szerzıdéstervezet kerül kiosztásra, sok pénzzel szerepel, de ami a költségvetésüket terheli, az csak a pályázatírási díj. Dr. Jusztinger János képviselı jelezte, hogy ezen az ülésen nem tud részt venni, mert akkor elıadása kezdıdik. Székely Szilárd polgármester elmondta, hogyha képviselı úr késıbb ide tud érni az ülésre és valamelyik napirendi pontnál szeretne részt venni, akkor jelezze és változtatnak a napirendi pontok sorrendjén. Miután több napirendi pont, kérdés, javaslat nem hangzott el, Székely Szilárd polgármester mindenkinek megköszönte a megjelenést és a képviselıtestület ülését bezárta. Kmft. Székely Szilárd polgármester Dr. Kajdon Béla jegyzı

113/2007. (VII.19.) KTH.

113/2007. (VII.19.) KTH. J e g y z ı k ö n y v: Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestületének 2007. augusztus 29. napján megtartott rendkívüli ülésérıl. Az ülés helye: Jelen vannak: Városháza tanácskozóterme Sásd, Rákóczi

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v: Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestületének 2007. november 29. napján megtartott ülésérıl. Sásd, Rákóczi u. 41.

J e g y z ı k ö n y v: Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestületének 2007. november 29. napján megtartott ülésérıl. Sásd, Rákóczi u. 41. J e g y z ı k ö n y v: Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestületének 2007. november 29. napján megtartott ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozóterme Sásd, Rákóczi u. 41. Jelen vannak:

Részletesebben

Papp Magdolna polgármester, Gábor Gyula alpolgármester, Katona Józsefné, Herke Pál és Szilágyiné Balog Szilvia képviselők.

Papp Magdolna polgármester, Gábor Gyula alpolgármester, Katona Józsefné, Herke Pál és Szilágyiné Balog Szilvia képviselők. J e g y z ő k ö n y v : Készült Sásd Város, Felsőegerszeg, Meződ. Oroszló, Palé, Varga, Vázsnok Községek Önkormányzati Képviselőtestületének 2010. március 1. napján megtartott együttes üléséről. Az ülés

Részletesebben

Sásd Város Polgármeseri Hivatal tanácskozóterme Sásd, Rákóczi u. 41.

Sásd Város Polgármeseri Hivatal tanácskozóterme Sásd, Rákóczi u. 41. J e g y z ı k ö n y v: Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestületének 2009. július 29. napján tartott rendkívüli testületi ülésérıl. Ülés helye: Sásd Város Polgármeseri Hivatal tanácskozóterme

Részletesebben

Székely Szilárd polgármester javasolta, hogy a testületi ülésen a meghívóban közölteken kívül még az alábbi napirendi pontokat tárgyaljanak meg:

Székely Szilárd polgármester javasolta, hogy a testületi ülésen a meghívóban közölteken kívül még az alábbi napirendi pontokat tárgyaljanak meg: J e g y z ő k ö n y v : Folytatólagosan felvéve Sásd Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. március 02.napján megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Városháza Díszterem 7370.

Részletesebben

Papp Magdolna polgármester, Gábor Gyula alpolgármester, Szabó Lajosné, Katona Józsefné, Herke Pál és Szilágyiné Balog Szilvia képviselők.

Papp Magdolna polgármester, Gábor Gyula alpolgármester, Szabó Lajosné, Katona Józsefné, Herke Pál és Szilágyiné Balog Szilvia képviselők. J e g y z ő k ö n y v : Készült Sásd Város, Felsőegerszeg, Meződ. Oroszló, Palé, Varga, Vázsnok Községek Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. december 17. napján megtartott együttes üléséről. Az ülés

Részletesebben

2.) Sásd Város Önkormányzata 2007. évi költségvetési rendeletének módosítása

2.) Sásd Város Önkormányzata 2007. évi költségvetési rendeletének módosítása J e g y z ő k ö n y v: Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2008. április 17. napján megtartott üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Városháza tanácskozóterme Sásd, Rákóczi u. 41.

Részletesebben

Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. február 12. napján megtartott üléséről.

Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. február 12. napján megtartott üléséről. J e g y z ő k ö n y v: Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2009. február 12. napján megtartott üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Városháza tanácskozóterme Sásd, Rákóczi u. 41.

Részletesebben

Virág Anett polgármester, Szelle Gyöngyi alpolgármester, Nagy Gál Andrásné, Rab Árpád, Eizemann János képviselők

Virág Anett polgármester, Szelle Gyöngyi alpolgármester, Nagy Gál Andrásné, Rab Árpád, Eizemann János képviselők J e g y z ő k ö n y v : Készült Sásd Város, Baranyaszentgyörgy, Felsőegerszeg, Meződ. Oroszló, Palé, Varga, Vázsnok Községek Önkormányzati Képviselőtestületeinek 2012. március 8-án tartott együttes testületi

Részletesebben

Székely Szilárd polgármester erre reagálva elmondta, hogy ezt nem napirendi pont keretében tárgyalják, hanem az Egyebek-ben.

Székely Szilárd polgármester erre reagálva elmondta, hogy ezt nem napirendi pont keretében tárgyalják, hanem az Egyebek-ben. J e g y z ő k ö n y v: Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2010. április 8. napján megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Hiányzik: Városháza tanácskozóterme Sásd,

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2012. május 21-én a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság ülésén.

Jegyzıkönyv. Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2012. május 21-én a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság ülésén. Jegyzıkönyv Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2012. május 21-én a ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: Hajdu Imre elnök Egyed Attila Jarecsni János László

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatala Dísztermében a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság és a Humán Bizottság 2012. július 24-ei rendkívüli együttes ülésén. Jelen vannak: a

Részletesebben

Szám: 193-14/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült Tengelic Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. augusztus 24-én megtartott ülésérıl.

Szám: 193-14/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V. Készült Tengelic Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. augusztus 24-én megtartott ülésérıl. Szám: 193-14/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Tengelic Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. augusztus 24-én megtartott ülésérıl. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Tengelic Község Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Novák Lajos polgármester megkérdezi, hogy kik vállalják a jegyzıkönyv hitelesítését?

Jegyzıkönyv. Novák Lajos polgármester megkérdezi, hogy kik vállalják a jegyzıkönyv hitelesítését? Jegyzıkönyv Készült 2009. március 25-én megtartott munkaterv szerinti rendes ülésérıl Jelen vannak: Novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester ifj. Paulusz József Cseh János Veres-Herédi Eszter

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Kaposmérı Községi Önkormányzat Képviselı-testülete 2013. december 5-én megtartott soron következı ülésérıl Jelen vannak: Pap József alpolgármester Berecz Pál képviselı Harangozó

Részletesebben

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott nyilvános, rendes üléséről.

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott nyilvános, rendes üléséről. BADACSONYTÖRDEMIC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 19/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSÉNEK EGÉSZSÉGÜGYI, SZOCIÁLIS ÉS LAKÁSÜGYI BIZOTTSÁGA Békéscsaba, Szent István tér 7. Postacím: 5601 Pf. 112. Telefax: (66) 523-839 Telefon: (66) 452-252

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV I. NAPIREND ELİTT. Önkormányzat Kapolcs. Száma: 47-10/2011.

JEGYZİKÖNYV I. NAPIREND ELİTT. Önkormányzat Kapolcs. Száma: 47-10/2011. Önkormányzat Kapolcs Száma: 47-10/2011. JEGYZİKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselıtestülete 2011. július 7-én (csütörtökön) 15.30 órai kezdettel megtartott képviselıtestületi ülésérıl.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző kérelme tárgyában.

Jegyzőkönyv. 1. napirend: Előterjesztés a Veres Péter Gimnázium, Szakközépiskola és Szakképző kérelme tárgyában. Jegyzőkönyv Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Bizottságának 2012. április 23-i nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V UZSA TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8321 Uzsa, Lázhegy út 21. Ügyiratszám: 495/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Jelen vannak: Uzsa Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2011. november 29. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testület JEGYİKÖNYV 2011. november 29. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. november 29-én 13 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: K.83-23/2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Kislıd Község Önkormányzata Képviselı-testületének 2010. december 8-án 17 órakor kezdıdı rendes, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Mővelıdési Ház, Kislıd

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült Sásd Város Képviselıtestületének 2007. február 19. napján tartott Közmeghallgatásáról és az azt követı testületi ülésérıl.

Jegyzıkönyv. Készült Sásd Város Képviselıtestületének 2007. február 19. napján tartott Közmeghallgatásáról és az azt követı testületi ülésérıl. Jegyzıkönyv Készült Sásd Város Képviselıtestületének 2007. február 19. napján tartott Közmeghallgatásáról és az azt követı testületi ülésérıl. Ülés helye: TOT Sásdi Általános Iskola aulája Sásd, Szent

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2014. február 12. napján tartott ülésérıl

Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2014. február 12. napján tartott ülésérıl 562-4/2014. J E G Y Z İ K Ö N Y V Az ülésen jelen vannak: Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlése Kulturális, Egyházügyi, Közmővelıdési és Idegenforgalmi Bizottsága 2014. február 12. napján tartott ülésérıl

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2006. szeptember 13. napján délután 16.00 órai kezdettel megtartott soron következı nyilvános ülésérıl, Nyáregyháza,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. Jelen vannak: Lehota Vilmos polgármester. Erdélyi Zsolt, Fodor Béla, Lehoczki Zoltán, Szegedi Csaba, Tóth József, Tóth Sándor,

J e g y z ı k ö n y v. Jelen vannak: Lehota Vilmos polgármester. Erdélyi Zsolt, Fodor Béla, Lehoczki Zoltán, Szegedi Csaba, Tóth József, Tóth Sándor, J e g y z ı k ö n y v Készült Gomba Község Önkormányzatának Képviselı-testülete 2007. június 28.-án 17 órai kezdettel megtartott n y i l v á n o s ülésérıl. Jelen vannak: Lehota Vilmos polgármester Tasi

Részletesebben

Sásd Város Polgármesteri Hivatala tanácskozóterme 7370. Sásd, Rákóczi F. u. 41.

Sásd Város Polgármesteri Hivatala tanácskozóterme 7370. Sásd, Rákóczi F. u. 41. Jegyzıkönyv: Készült Sásd Város Önkormányzati Képviselıtestületének, mint Fegyelmi Tanácsnak 2009. június 3. napján megtartott ülésérıl. Az ülés helye: Jelen vannak: Sásd Város Polgármesteri Hivatala tanácskozóterme

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Göd Város Önkormányzat Pénzügyi Ellenőrző, Közbeszerzési és Jogi Bizottságának 2011. január 21-i ülésén a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében Jelen vannak: Tárgy:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Sajószöged Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. január 27-én megtartott ülésérıl Jelen vannak: Ládi Balázs polgármester, dr.. Gulyás Mihály alpolgármester, Vona Tamás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Vázsnok Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. március 22. napján tartott testületi üléséről. Testületi ülés helye: Sásd, Városháza tanácskozóterme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V 1 J E G Y Z İ K Ö N Y V Mely készült: Bakonykuti Önkormányzat Képviselı Testületének 2008. szeptember 15-én 9.00 órakor megtartott nyilvános testületi ülésérıl. Az ülés helye: Községháza 8046 Bakonykúti,

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Készült Polgárdi Város Képviselı-testület 2007. március 20. napján 13.00 órakor megtartott ülésén.

JEGYZİKÖNYV. Készült Polgárdi Város Képviselı-testület 2007. március 20. napján 13.00 órakor megtartott ülésén. JEGYZİKÖNYV Készült Polgárdi Város Képviselı-testület 2007. március 20. napján 13.00 órakor megtartott ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Alagsori terme Jelen vannak: Borbély István polgármester,

Részletesebben

Szám: 123-25/2013. Készült: 4 példányban

Szám: 123-25/2013. Készült: 4 példányban Szám: 123-25/2013. Készült: 4 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 30-án 17,00

Részletesebben

Levél község Önkormányzatának Képviselı-testülete

Levél község Önkormányzatának Képviselı-testülete Levél község Önkormányzatának Képviselı-testülete 1 6/2010. Levél község Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. május 31-én tartott ülésérıl készült jegyzıkönyv. Napirend: I. A 2009. évi költségvetés

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v Gara Község Képviselı-testülete 1/2011. (nyilvános) J e g y z ı k ö n y v Készült: Gara község képviselı-testület 2011. január 13-án megtartott nyilvános ülésérıl. Az ülés helye: Körjegyzıségi hivatal

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Gomba Község Önkormányzati Képviselı-testületének 2004. október 21.-én 17 órai kezdettel megtartott r e n d k í v ü l i nyilvános ülésérıl. Jelen vannak: Kis József polgármester

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2010. ÁPRILIS 21.

J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2010. ÁPRILIS 21. J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELİ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2010. ÁPRILIS 21. HATÁROZATOK SZÁMA: 13, 14, 15/2010. 2 Jegyzıkönyv Bak, Sárhida és Zalatárnok

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. április 26-án megtartott munkaterv szerinti rendes ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. április 26-án megtartott munkaterv szerinti rendes ülésérıl Jegyzıkönyv Készült: Dömös Község Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. április 26-án megtartott munkaterv szerinti rendes ülésérıl Jelen vannak: Novák Lajos polgármester Csonka József Dr. Pálinkási

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Békés Város Képviselı-testületének 2007. július 31-én tartott rendkívüli ülésérıl. Jelen vannak: Izsó Gábor polgármester, Erdıs Norbert alpolgármester, Barkász Sándor, Mészáros

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Önkormányzat Kapolcs. Száma: 94-15/2010.

JEGYZŐKÖNYV. Önkormányzat Kapolcs. Száma: 94-15/2010. Önkormányzat Kapolcs Száma: 94-15/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kapolcs község Önkormányzata Képviselőtestülete 2010. november 24-én 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2010. JANUÁR 18. RENDELETEK SZÁMA: 1/2010. (I. 19.), 2/2010. (I. 19.

J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2010. JANUÁR 18. RENDELETEK SZÁMA: 1/2010. (I. 19.), 2/2010. (I. 19. J E G Y Z İ K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELİ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRİL 2010. JANUÁR 18. RENDELETEK SZÁMA: 1/2010. (I. 19.), 2/2010. (I. 19.) HATÁROZATOK SZÁMA: 1,

Részletesebben

I-1/9-10/2012. ikt. sz. Jegyzıkönyv

I-1/9-10/2012. ikt. sz. Jegyzıkönyv I-1/9-10/2012. ikt. sz. Jegyzıkönyv Készült: Dévaványa Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában 2012. december 10.-én megtartott Oktatási- Közmővelıdési- Sport és Ügyrendi Bizottság rendkívüli nyílt

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V a bizottság 2008. április 8-án megtartott ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V a bizottság 2008. április 8-án megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 2/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V a bizottság 2008. április 8-án megtartott ülésérıl Határozatok száma: -

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. március 30-án megtartott ülésén. Jelen vannak: Bencze István polgármester, Varsányi Antal alpolgármester, Szomor

Részletesebben

A bizottsági ülésrıl igazoltan távol: A bizottsági ülésrıl igazolatlanul távol:--

A bizottsági ülésrıl igazoltan távol: A bizottsági ülésrıl igazolatlanul távol:-- J e g y z ı k ö n y v amely készült, a Szociális és Egészségügyi Bizottság 2014. augusztus 25-én 16 óra 10 perctıl kezdıdıen, a Pilisi Polgármesteri Hivatal (2721 Pilis, Kossuth Lajos út 47.) tanácstermében

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2007. június 12. napján délután 17.00 órai kezdettel megtartott soron következı nyilvános ülésérıl, Nyáregyháza, Nyáry

Részletesebben

Lajosmizse Város Önkormányzat. ülésérıl 2010. december 14. Város Önkormányzata Képviselı-testületének

Lajosmizse Város Önkormányzat. ülésérıl 2010. december 14. Város Önkormányzata Képviselı-testületének Lajosmizse Város Önkormányzat Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottsága I/3/42/2010. Lajosmizse Város Önkormányzat Mezıgazdasági és Gazdaságfejlesztési Bizottsága ülésérıl 2010. december 14. Az ülésen

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2008. szeptember 24-én megtartott munkaterv szerinti ülésérıl

Jegyzıkönyv. Készült Dömös Község Önkormányzat Képviselıtestületének 2008. szeptember 24-én megtartott munkaterv szerinti ülésérıl Jegyzıkönyv Készült 2008. szeptember 24-én megtartott munkaterv szerinti ülésérıl Jelen vannak:novák Lajos polgármester Dénes Kálmánné alpolgármester Szilágyi Gábor Ifj. Paulusz József Cseh János Marton

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Aszaló község Önkormányzat Képviselőtestület 2011. október 13 napján 15 órakor a tanácskozó teremben tartott üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Aszaló község Önkormányzat Képviselőtestület 2011. október 13 napján 15 órakor a tanácskozó teremben tartott üléséről. Képviselőtestület Aszaló Szám: 1-12/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült Aszaló község Önkormányzat Képviselőtestület 2011. október 13 napján 15 órakor a tanácskozó teremben tartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Rudabánya Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. október 26-án, du. 14,00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Szobota Lajos polgármester, Veres

Részletesebben

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2011. március 28.

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2011. március 28. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2011. március 28. Az ülésen hozott rendelet, és határozatok száma és tárgya: Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének

Részletesebben

Jegyz könyv. Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2010. május 12-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli testületi ülésér l.

Jegyz könyv. Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2010. május 12-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli testületi ülésér l. Ügyiratszám: 22-27/2010. Jegyz könyv Készült: K vágóörs Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2010. május 12-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli testületi ülésér l. Helye: Polgármesteri Hivatal Jelen

Részletesebben

Dr. Üveges István: Köszöntötte a megjelenteket. A jelenléti ív alapján megállapította, hogy az ülés határozatképes, azt megnyitotta.

Dr. Üveges István: Köszöntötte a megjelenteket. A jelenléti ív alapján megállapította, hogy az ülés határozatképes, azt megnyitotta. ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELİ-TESTÜLETE Arnót, Petıfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 7/2013 J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselı-testületének

Részletesebben

Békéscsabai Megyei Jogú Város Közgyőlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.sz.

Békéscsabai Megyei Jogú Város Közgyőlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.sz. Békéscsabai Megyei Jogú Város Közgyőlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.sz. I. 222-10/2005. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2005. november 17-én Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült 2006. március 9-én, 15 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácstermében, Pilis Város Önkormányzata Gazdasági Bizottságának és Településfejlesztési, Építési, Mezıgazdasági és

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2009. május 27-én 14 órakor tartott rendes, nyílt ülésén jelenlévıkrıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozóterme Jelen

Részletesebben

JEGYZ KÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt ülésér l

JEGYZ KÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt ülésér l Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testülete Szám: 1/2015. Határozatok száma: 1-16/2015. (01.21.) Rendelet száma: - JEGYZ KÖNYV Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. nyilvános, rendkívüli ülésérıl. 2009. július 2.

JEGYZİKÖNYV. nyilvános, rendkívüli ülésérıl. 2009. július 2. Ügyszám: 26-14/2009. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Önkormányzata Képviselı-testületének nyilvános, rendkívüli ülésérıl 2009. július 2. Nyirád 2009. 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község Önkormányzata

Részletesebben

Hausmann Mária és Dr. Földi-Deutsch Eszter képviselők.

Hausmann Mária és Dr. Földi-Deutsch Eszter képviselők. J e g y z ő k ö n y v: Készült a Sásd Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2010. február 4. napján megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Hiányzik: Városháza tanácskozóterme Sásd,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Leiter Katalin, Emődi Sándor osztályvezetők, Balmazújvárosi Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft. részéről:

Jegyzőkönyv. Leiter Katalin, Emődi Sándor osztályvezetők, Balmazújvárosi Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Kft. részéről: Jegyzőkönyv Készült: A Polgármesteri Hivatal Tanácskozótermében Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Bizottságának 2012. május 21-i nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mivel 15 fı képviselı jelen van.

Jegyzıkönyv. Megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mivel 15 fı képviselı jelen van. Jegyzıkönyv Készült: A Képviselı-testület 2007. március 29-én megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen vannak: Alattyányi István, Czibolya Zoltán, Dabasi János, Dr. Fekete Károly, Dr.Gerencsér Balázs, Dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRŐL 2009. JÚLIUS 2.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRŐL 2009. JÚLIUS 2. J E G Y Z Ő K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRŐL 2009. JÚLIUS 2. HATÁROZATOK SZÁMA: 13, 14, 15/2009. 2 Jegyzőkönyv Bak, Sárhida és Zalatárnok

Részletesebben

Dörgicse Községi Önkormányzat Képviselı-testülete JEGYİKÖNYV 2010. november 15. JEGYZİKÖNYV

Dörgicse Községi Önkormányzat Képviselı-testülete JEGYİKÖNYV 2010. november 15. JEGYZİKÖNYV 1 JEGYZİKÖNYV Készült: Dörgicse Községi Önkormányzat Képviselı-testületének 2010. november 15 -én 17 órakor megkezdett ülésén. Az ülés helye: Körjegyzıség, 8244. Dörgicse, Fı u. 16. Jelen vannak: Kis-Pál

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: IV.22-19/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2008. július 3-án (csütörtökön) 8 óra 30 perckor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében megtartott ülésérıl.

Részletesebben

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2009. augusztus 31.

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2009. augusztus 31. Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2009. augusztus 31. Az ülésen hozott rendelet és határozatok száma és tárgya: 26/2009.(VIII.31.) ÖH Felsılajos község közrend-és közbiztonsági

Részletesebben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyőlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.sz.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyőlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.sz. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyőlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7.sz. I. 220-3/2005. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: 2005. február 24-én Békéscsaba Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala hivatalos

Részletesebben

19/2012. sz. jegyzőkönyv

19/2012. sz. jegyzőkönyv 19/2012. sz. jegyzőkönyv Készült: Alsózsolca Város Polgármesteri Hivatalban megtartott képviselő-testületi ülésről, mely 2012. december 13-án 8 órakor kezdődött Jelen vannak: Zsiros Sándorné polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. JÚLIUS 26-I ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. JÚLIUS 26-I ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. JÚLIUS 26-I ÜLÉSÉRŐL 1 Készült: Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. július 26-án megtartott üléséről. Az ülés

Részletesebben

Jegyzıkönyv. A Gardénia Csipkefüggönygyár Nyrt. 2007. április 27-én megtartott éves rendes közgyőlésérıl

Jegyzıkönyv. A Gardénia Csipkefüggönygyár Nyrt. 2007. április 27-én megtartott éves rendes közgyőlésérıl Jegyzıkönyv A Gardénia Csipkefüggönygyár Nyrt. 2007. április 27-én megtartott éves rendes közgyőlésérıl Peter Zelnik elnök-vezérigazgató üdvözli a részvényeseket, a részvényesek képviselıit, a testületek

Részletesebben

Jegyzıkönyv. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság az alábbi napirend tárgyalását 4 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta:

Jegyzıkönyv. A Pénzügyi és Gazdasági Bizottság az alábbi napirend tárgyalását 4 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta: Jegyzıkönyv Készült: Sárospatak Város Polgármesteri Hivatalának Dísztermében 2011. augusztus 9-én a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság rendkívüli ülésén. Jelen vannak: a Pénzügyi Bizottság részérıl: Hajdu

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V a bizottság 2008. február 21-én megtartott ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V a bizottság 2008. február 21-én megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 1/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V a bizottság 2008. február 21-én megtartott ülésérıl Határozatok száma: 1-2.

Részletesebben

N A P I R E N D E T :

N A P I R E N D E T : J e g y z ı k ö n y v Készült: Pereszteg Község Önkormányzati képviselı-testületének 2011. május 12-én tartott testületi ülésén. Jelen vannak: Sellei Tamás polgármester, Pinezits Tamás alpolgármester,

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. Csákvár Nagyközség Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. január 13-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésérıl

J e g y z ı k ö n y v. Csákvár Nagyközség Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. január 13-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésérıl FEJÉR MEGYE CSÁKVÁR NAGYKÖZSÉG Rendeletek: 1/2011. (I.14.) J e g y z ı k ö n y v Határozatok: 8/2011. (I.13.) 9/2011. (I.13.) 10/2011. (I.13.) 11/2011. (I.13.) 12/2011. (I.13.) 13/2011. (I.13.) 14/2011.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Zárt ülés: 1./ Szociális segély kérelmek

Jegyzőkönyv. Zárt ülés: 1./ Szociális segély kérelmek Jegyzőkönyv Készült :Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testület 2010.december 20. napján tartott nyilvános üléséről. Helyszín: Művelődési Ház és Könyvtár 2135. Csörög, Arany J. u. 53. Jelen vannak:

Részletesebben

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 22. sz.

Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu. 22. sz. Bér Község Önkormányzata 3045 Bér: Petıfi út 32 Tel, Fax: 32 486-027 Email: polghiv@ber.hu 22. sz. JEGYZİKÖNYV Bér Község Önkormányzat, Bér Cigány Kisebbségi Önkormányzat és Bér Szlovák Kisebbségi Önkormányzat

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült Gomba Község Önkormányzati Képviselı-testületének 2008. szeptember 11-én 15 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl. Jelen voltak: jelenléti ív alapján Üdvözölte az ülésen

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V a képviselı-testület 2007. január 17-én megtartott rendkívüli ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V a képviselı-testület 2007. január 17-én megtartott rendkívüli ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 1/1/2007. J E G Y Z İ K Ö N Y V a képviselı-testület 2007. január 17-én megtartott rendkívüli ülésérıl Határozatok száma: 1-15. Rendeletek száma: 1-3. H A

Részletesebben

J E GY Z İ K Ö NY V. 36/2012. (II.16.) TB határozatot

J E GY Z İ K Ö NY V. 36/2012. (II.16.) TB határozatot J E GY Z İ K Ö NY V Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének Tulajdonosi Bizottsága 2012. február 16-án 13,00 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl Az ülés helye: VMJV Polgármesteri

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2009. július 10-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozóterme Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzatának Képviselı-testülete. nyilvános ülésérıl. 2009. március 10. (1. ülés)

JEGYZİKÖNYV. Nyirád Község Önkormányzatának Képviselı-testülete. nyilvános ülésérıl. 2009. március 10. (1. ülés) Ügyszám: 26-6/2009. JEGYZİKÖNYV Nyirád Község Önkormányzatának Képviselı-testülete nyilvános ülésérıl 2009. március 10. Nyirád 2009 1 Jegyzıkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád Község Önkormányzatának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. JÚLIUS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. JÚLIUS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Dunabogdányi Polgármesteri Hivatal 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. JÚLIUS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Jegyzőkönyv Dunabogdány

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester. Deák Attila Kurucz Attila. dr. Endrédy Renáta osztályvezetı, a jegyzı megbízottja

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós polgármester. Deák Attila Kurucz Attila. dr. Endrédy Renáta osztályvezetı, a jegyzı megbízottja Dörgicse Község Önkormányzata D Ö R G I C S E Szám:301/39- /2013. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: A Képviselı-testület 2013. április 26-án megtartott rendes nyílt ülésérıl. Jelen voltak: Kis-Pál Miklós

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V a bizottság 2008. november 3-án megtartott ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V a bizottság 2008. november 3-án megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS MEZİGAZDASÁGI BIZOTTSÁGA 5/2008. J E G Y Z İ K Ö N Y V a bizottság 2008. november 3-án megtartott ülésérıl Határozatok száma: 8-10.

Részletesebben

LEGFÉLTETTEBB INGATLANOS TITOK

LEGFÉLTETTEBB INGATLANOS TITOK Kizárólag Ingatlanértékesítıknek szóló tanulmány! 3 LEGFÉLTETTEBB INGATLANOS TITOK - avagy mit tegyél, hogy hamarosan a legjobb ingatlanosok között találd magad? - Milyen szabályokat érdemes betartanod,

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z İ K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 1-19/2012. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. november 13-án 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A

N A P I R E N D T Á R G Y A L Á S A Öcs Község Önkormányzati Képviselı-testülete Szám: 2-17 /2011. J e g y z ı k ö n y v Készült: Öcs Község Önkormányzati Képviselı-testülete 2011. november 28-án tartott testületi ülésérıl. Az ülés helye:

Részletesebben

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 21-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl

Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 21-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl 01/103-2/2013. JEGYZİKÖNYV Enying Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2013. január 21-én tartott r e n d k í v ü l i n y í l t ülésérıl Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal tanácsterem 8130

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2007. szeptember 19-én megtartott ülésérıl

JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2007. szeptember 19-én megtartott ülésérıl SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE 13/2007. JEGYZİKÖNYV a képviselı-testület 2007. szeptember 19-én megtartott ülésérıl Határozatok száma: 77-86. Rendelet száma: 15-17. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK:

Részletesebben

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.

Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak. Sárospatak Város Önkormányzata Képviselı-testülete 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu 15555/2007. J e g y z ı k ö n y v Készült: Sárospatak

Részletesebben

PÉNZÜGYI BIZOTTSÁG 1999. ÉV NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATI JAVASLATA HATÁROZATA

PÉNZÜGYI BIZOTTSÁG 1999. ÉV NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATI JAVASLATA HATÁROZATA PÉNZÜGYI BIZOTTSÁG 1999. ÉV NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATI JAVASLATA HATÁROZATA 1/1999. (II. 01.) sz. Pénzügyi Bizottsági határozati javaslat A Pénzügyi Bizottság egyöntetően elfogadásra ajánlja a Képviselı-testületnek

Részletesebben

Agócs Zoltán, Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetője

Agócs Zoltán, Gyömrői TÜF Kht. ügyvezetője J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2006. március 30-án, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Pilis Nagyközségi Önkormányzat Képviselı-testületének 2003. november 26-án 16 órai kezdettel megtartott nyilvános ülésérıl Jelen vannak: - Csikós János polgármester - Tóth

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. szeptember 26-án megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Bencze István polgármester, Varsányi Antal alpolgármester,

Részletesebben

Testületi ülés helye: Sásd Város Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme 7370 Sásd, Dózsa Gy. u. 32.

Testületi ülés helye: Sásd Város Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme 7370 Sásd, Dózsa Gy. u. 32. J e g y z ő k ö n y v Készült Sásd Város Képviselőtestületének 2012. február 13. napján tartott testületi üléséről. Testületi ülés helye: Sásd Város Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme 7370 Sásd, Dózsa

Részletesebben

1) Pályázat benyújtása háziorvosi rendelőknek és központi alapellátási ügyeletnek helyet biztosító egészségház kialakítása céljából a KDOP keretében

1) Pályázat benyújtása háziorvosi rendelőknek és központi alapellátási ügyeletnek helyet biztosító egészségház kialakítása céljából a KDOP keretében Iktatószám: P- 2702-1/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Aba Nagyközség Képviselő-testülete 2010. évi január hó 14-i nyílt ülésén. Jelen vannak: Kossa Lajos polgármester Csép Györgyné alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 4-én 16,45 órakor a polgármesteri hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli képviselő-testület üléséről. Jelen vannak: jelenléti ív alapján Napirend: 1. Az

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Készült Remeteszılıs Község Önkormányzat Képviselı-testületének soron következı ülésén 2011. május 30-án 17.

Jegyzıkönyv. Készült Remeteszılıs Község Önkormányzat Képviselı-testületének soron következı ülésén 2011. május 30-án 17. Jegyzıkönyv Készült Remeteszılıs Község Önkormányzat Képviselı-testületének soron következı ülésén 2011. május 30-án 17.33 órai kezdettel Jelen vannak: Szathmáry Gergely polgármester dr. Tóth Balázs alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke:

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke: JEGYZŐKÖNYV Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottsága 2015. január 19-én 15.00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helyszíne:

Részletesebben

Továbbá: Faragó Rózsa bizottsági tag, FÓKUSZ Szociális Szolgálat vezetıje

Továbbá: Faragó Rózsa bizottsági tag, FÓKUSZ Szociális Szolgálat vezetıje JEGYZİKÖNYV Készült: Gárdony Város Önkormányzat Képviselı-testületének a Polgármesteri Hivatal földszinti tanácskozójában 2014. június 18-án megtartott rendkívüli ülésérıl Jelen voltak: Tóth István Császár

Részletesebben

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselı-testülete, 2008. december 15-én tartott ülésérıl.

Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselı-testülete, 2008. december 15-én tartott ülésérıl. 1 Készült: Tompa Város Önkormányzat Képviselı-testülete, 2008. december 15-én tartott ülésérıl. Jelen vannak: Belágyi Mihály, Dusnoki Tibor, Gubics Lajos, Horváth Béla, Kiss Anikó, Kovács Gábor, Kucsó

Részletesebben