A verseny tervezett időbeosztásának tartása érdekében, MINDENKIT nyomatékosan kérünk, hogy igyekezzen nevezéseit időben leadni az adott kategóriákra,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A verseny tervezett időbeosztásának tartása érdekében, MINDENKIT nyomatékosan kérünk, hogy igyekezzen nevezéseit időben leadni az adott kategóriákra,"

Átírás

1 Nemzetközi Csocsóverseny Budapesten Március

2 Az ITSF (International Table Soccer Federation - Nemzetközi Csocsó Szövetség) 2008-as világbajnokság sorozatának magyarországi fordulója a SÍN Kúltúrális Központban kerül megrendezésre 40 db SARDI versenyasztalon! Kezdőknek és 18 éven aluliaknak ingyenes játéklehetőséget biztosítunk a versenyen olyan kategóriában, ahol profik nem indulhatnak! 11 különböző kategória amatőröknek, profiknak, lányoknak, junioroknak egyaránt! Látogatók számára külön asztalt biztosítunk, ahol kihívhatják egymást! A legtöbb játékot nyerő csapat egy babzsákot kap ajándékba!

3 Nevezés: Minden kategória nevezését a versenyszám indítása előtt PONTOSAN 1 órával lezárjuk! (Ezalól kivétel a SpE és a SpP). Semi-Pro Egyéni és Semi-Pro Páros versenyszámok nevezését a kategóriák előtt 30 perccel zárjuk! Utólagos nevezéseket nem áll módunkban elfogadni! Nevezni személyesen a helyszínen lehet. Telefonos 'nevezéseket' NEM fogadunk el! Recall Minden időben nem megjelent csapatot 3-szor szólítunk fel, a felszólítások között 3 perc telhet el. A 3. felszólítás után a felszólított csapat automatikusan elveszti az első szettet, illetve, ha 5 percen belül nem kezdi meg a mérkőzést, akkor elvesztette azt. Minden nyertes csapat köteles bediktálni a lejátszott meccs eredményét, legkésőbb a mérkőzés vége után 5 perccel! Amelyik csapat ezt nem teszi meg, az automatikusan elveszti a soron következő mérkőzését! Időbeosztás: A verseny tervezett időbeosztásának tartása érdekében, MINDENKIT nyomatékosan kérünk, hogy igyekezzen nevezéseit időben leadni az adott kategóriákra, továbbá, hogy a mérkőzés bemondását követően igyekezzen azt minél hamarabb elkezdeni! Időbeosztás Péntek Szombat Vasárnap 9.00h Teremnyitás Teremnyitás, Reg. Teremnyitás, Reg. 9.30h Reg. Kezdése 10.00h VP folytatása 10.30h 0h Spe SpP 12.00h DYP Megnyitó NyE folytatása 12.30h NyP 14.00h NP NE 15.00h RP 16.00h JE 17.00h VP 19.00h CSV NyE 21.30h 24.00h Teremzárás Teremzárás Köszönjük!

4 Díjazás Nyílt Nyílt Vegyes Semi-Pro Semi-Pro Rookie DYP Nıi Nıi Csapat verseny Junior Egyéni % 50% 50% 50% 50% 50% 100% kupa+nevezés % 30% 30% 30% 30% 30% kupa % 20% 20% 20% 20% 20% kupa Nyílt Páros, Nyílt Egyéni és Vegyes Páros kategóriában a díjazás FIX! SPP, SPE, RP, DYP, NP, NE kategóriákban az első három helyezett között 50% - 30% - 20% arányban oszlik meg a nyeremény, Csapatverseny versenyszámban az első visz 'mindent', Junior Egyéni kategóriában az első három helyezett között kupákat osztunk ki! Az össz díjazás százalékos eloszlása a különböző kategóriákban: SPP:25%, SPE:15%, RP:15%, DYP:15%, NP:13%, NE:7%, CSV:10%! Amennyiben a Teszt-Nyílt Páros megrendezésre kerül, úgy a nevezési díjak 80%-a kerül szétosztásra az első három csapat között 50%, 30%, 20% arányban! A nyeremények HUF-ban értendőek!

5 Nevezési díjak Nyílt Nyílt Vegyes Semi-Pro Semi-Pro Rookie DYP Nıi Nıi Csapat verseny JE Versenyengedéllyel rendelkezıknek: Versenyengedéllyel NEM rendelkezıknek: Csomagok Versenyengedéllyel rendelkezınek Pro, Pro- Master Versenyengedéllyel NEM rendelkezıknek Pro, Pro- Master Egyéb csomagárak Külföldieknek Semi Pro Semi Pro Újonc 1000 Rookie 7000 Rookie év alatt 1000 A Rookie Páros és Junior Egyéni kategóriákra való nevezés INGYENES! A csomagok minden versenyszámot tartalmaznak, kivéve a Csapatversenyt, és a Teszt-Nyílt Párost! Engedéllyel rendelkező, csomagot vásároló játékosok versenylabdát kapnak ajándékba! A nevezők csomagjukat Nyílt Páros ranglista besorolásuk alapján vehetik meg! Amennyiben a Teszt-Nyílt Páros megrendezésre kerül, úgy a nevezési díja mindenki számára 1500 HUF lesz! A nevezési díjak HUF-ban értendőek!

6 Helyszín További Információk Szállás lehetőség o kollegium.linkcenter.hu o iranymagyarorszag.hu o kollegium.lap.hu Labda, a, grip o A helyszínen kapható lesz versenylabda (600 HUF) és grip is! Regisztráció o regisztracio@csocso.info További Információ o Ujfalusi Ákos o noclafx@hotmail.com 06-70/ SÍN Kultúrális Központ o A Gesztus Műhely Egyesület 2006 nyarán vette használatba a volt Színházak Központi Műtermeinek díszletfestő csarnokát (1300 nm) és díszletállító toronyépületét (400 nm), ahol ismét művészeti központot kíván működtetni. Ez a kezdeményezés is - akárcsak a díszletgyár - az előadóművészetek hátországát kívánja megteremteni a kor kihívásainak megfelelve: célunk megfelelő infrastrukturális és anyagi körülményeket biztosítani a próbafolyamatok lebonyolításához, valamint elősegíteni az elkészült művek eljuttatását a hazai és külföldi közönséghez. Cím o Budapest, 1184, Lenkei utca o A SIN a XVIII. kerületi Lenkei u.- Egressy Gábor utca sarkán található. Bejárat az Egressy Gábor utca felől! Megközelíthetőség (tömegközlekedéssel) o A Határ úti metrómegállótól 8 perc az 50-es villamossal. Leszállás a 7. megállónál, a Lajosmizsei sorompónál. Onnan gyalog előre kifelé az Üllői úton át a vasúti síneken és az első adandó alkalommal balra fordulni be a Lenkei utcába. Egyenest előre és az első sarok jobbra a (volt) Színházak Központi Műtermei. o Éjszaka: Az éjszakai 914-es és 950-es busz megállója 3 perc sétányira van a SÍN-től, kinn, az Üllői úton, az 50-es villamos megállójával egyvonalban. Mindkét busz útvonala érinti a Nyugati pályaudvart, illetve a Deák teret. Elérhetőség o o fax:

7 Kiegészítések Pályázati lehetőség o Minden magyarországi csocsó egyesületetnek joga van, hogy tagjai közül egy embert INGYENES- egy embert pedig FÉLÁRÚ csomagra pályáztasson! A pályázat beküldése ben történik a regisztrációs címre. Az nek tartalmaznia kell a pályázó egyesület nevét, pályáztatott személy nevét, indoklást! Pályázatok beadási határideje március 7.-e, elbírálás határideje március 11.-e! Teszt-Nyílt Páros o Nyílt Páros kategória, SKO rendszerben, maximum 32 csapat. Amennyiben a lebonyolítás zökkenőmentesen, pontosan zajlik (ami érdekében a szervezőség megtesz mindent!), úgy vasárnap 'zárásként' 20:00-i kezdéssel indítjuk a kategóriát! Nevezési díj HUF. Újonc játékos o Magyar ranglistán nem szereplő, magyar állampolgárságú játékos. Külföldi játékos besorolása o Magyar ranglista besorolása alapján (ha szerepel rajta)! o Amennyiben nem szerepel a magyar ranglistán, úgy az IGR besorolását kapja! o Ha egyiken sem szerepel, akkor 0 pontos Rookie besorolást kap! Étel Ital fogyasztás o A helyszínen büfé üzemel majd, barátságos árakkal! o A verseny területén kívülröl hozott étel, ital fogyasztása mindenki számára TILOS! Ennek megszegése a játékos versenyböl való kizárását vonhatja maga után! Dohányzás o A verseny területén dohányozni CSAK az erre kijelölt helyeken szabad! Egységes csapatpóló o Minden csapatnak törekednie kell az egységes viseletre. A kategóriák döntőit csak egységes viseletben kezdhetik meg a csapatok mind egyenes-, mind vígaszágon!

8 SÍN Kultúrális Központ: A SÍN Kultúrális Központot a Gesztus Műhely Egyesület üzemelteti A Gesztus Műhely Egyesület 2006 nyarán vette használatba a volt Színházak Központi Műtermeinek díszletfestő csarnokát (1300 nm) és díszletállító toronyépületét (400 nm), ahol ismét művészeti központot kíván működtetni. Ez a kezdeményezés is - akárcsak a díszletgyár - az előadóművészetek hátországát kívánja megteremteni a kor kihívásainak megfelelve: célunk megfelelő infrastrukturális és anyagi körülményeket biztosítani a próbafolyamatok lebonyolításához, valamint elősegíteni az elkészült művek eljuttatását a hazai és külföldi közönséghez. Cím Budapest, 1184, Lenkei utca A SIN a XVIII. kerületi Lenkei u.- Egressy Gábor utca sarkán található. Bejárat az Egressy Gábor utca felől! Megközelíthetőség (tömegközlekedéssel) A Határ úti metrómegállótól 8 perc az 50-es villamossal. Leszállás a 7. megállónál, a Lajosmizsei sorompónál. Onnan gyalog előre kifelé az Üllői úton át a vasúti síneken és az első adandó alkalommal balra fordulni be a Lenkei utcába. Egyenest előre és az első sarok jobbra a (volt) Színházak Központi Műtermei. Éjszaka: Az éjszakai 914-es és 950-es busz megállója 3 perc sétányira van a SÍN-től, kinn, az Üllői úton, az 50-es villamos megállójával egyvonalban. Mindkét busz útvonala érinti a Nyugati pályaudvart, illetve a Deák teret. Elérhetőség fax:

9 Kiemelt Támogatóink: Támogatóink:

10 Felelősségvállalás A verseny egész területén okozott bármilyen jellegű anyagi kárt a versenyző köteles megtéríteni! Amennyiben a kártalanítás elmarad, úgy a játékost a versenyböl kizárjuk! Elért eredményei törlődnek, nevezése vissza nem adható! A helyszín házirendjét mindenki köteles betartani, ellenkező esetben kizárást vonhat maga után! Minden játékos, aki a nevezési lapot aláírja, elolvasta és tudomásul veszi a versenykiírásban foglaltakat!

2007. október 20-23. 23. http://www.csocso.hu http://www.csocso.info http://www.szocso.hu ver 9.30.

2007. október 20-23. 23. http://www.csocso.hu http://www.csocso.info http://www.szocso.hu ver 9.30. III. Novo-Parts Open Csocsóverseny Időpont: 2007. október 20-23. 23. http://www.csocso.hu http://www.csocso.info http://www.szocso.hu ver 9.30. 1. Bevezető A verseny 20 SARDI versenyasztalon kerül megren-

Részletesebben

Budapest Bajnokság 2007/2008

Budapest Bajnokság 2007/2008 Budapest Bajnokság 2007/2008 1. Bevezető A Budapest Bajnokság a Magyar Csocsó Szövetség kiemelt versenysorozata, a 2007/2008-as idényben 16 fordulóval, Nyílt páros és Nyílt egyéni kategóriával kerül megrendezésre.

Részletesebben

2009.április 30. május 3. http://www.csocso.info

2009.április 30. május 3. http://www.csocso.info I. Sardi Sport Open Csocsóverseny Időpont: 2009.április 30. május 3. http://www.csocso.info 1. Bevezető A verseny 25 SARDI versenyasztalon kerül megrendezésre, melyek a verseny végén kedvezményes áron

Részletesebben

Budapest Bajnokság. Nyitó rendezvény

Budapest Bajnokság. Nyitó rendezvény Budapest Bajnokság Nyitó rendezvény Időpont: 2007. november 23-25. 1. Bevezető A verseny 15 SARDI versenyasztalon kerül megrendezésre, melyek a verseny végén kedvezményes áron megvásárolhatóak lesznek

Részletesebben

Szeged Beach 2015 Sziksósfürdő 6791, Szeged-Kiskundorozsma, Széksósi út

Szeged Beach 2015 Sziksósfürdő 6791, Szeged-Kiskundorozsma, Széksósi út 1. Lebonyolítás A verseny 6 Leonhart versenyasztalon, 8 kategóriában, a Magyarországon érvényben lévő szabályok alapján kerül megrendezésre az alábbi paraméterekkel: A 2-Ball-on kívül minden kategória

Részletesebben

II. Novo-Parts nemzetközi csocsóverseny

II. Novo-Parts nemzetközi csocsóverseny A Szegedi Csocsó Sportegyesület bemutatja: HIVATALOS VERSENYKIÍRÁS II. Novo-Parts nemzetközi csocsóverseny 1 Helyszín: Gold Crown Szabadidőközpont 1110 - Budapest Budafoki út 111/113. http://www.kifor.hu/squash/goldcrown.jsp

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK

VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK a Budapest Csocsó Sportegyesület szervezésében SIEMAC 3. Snake-és Pin-shot Mentes Napok 2005. Február 18-19-20. Budapest PROGRAM Február 18. Péntek Február

Részletesebben

VI. MACSOSZ NYÍLT CSOCSÓVERSENY. 2005. március 23-28. BUDAPEST

VI. MACSOSZ NYÍLT CSOCSÓVERSENY. 2005. március 23-28. BUDAPEST VI. NYÍLT CSOCSÓVERSENY 2005. március 23-28. VI. Nyílt Csocsóverseny 2005. március 23-28. 2005. március 23. SZERDA VERSENYPROGRAM 15.00 Terem nyitás 16.00 Warm-up DYP 18.00 Rookie egyéni 20.00 Pro-Am 24.00

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S MVM SE Természetbarát Szakosztály 1031 Budapest, III. Szentendrei út 207-209. Szakosztályvezető: Bacsó Nándor, telefon: 06-30-9512036, 06-26-341919 e-mail: banan36@t-online.hu Helyettes szakosztályvezető:

Részletesebben

I. Általános információk

I. Általános információk HIVATALOS VERSENYKIÍRÁS XVIII. MEDVE SZABADTÉRI MATEMATIKAVERSENY 2016 5-12. évfolyamos tanulók és vállalkozókedvű tanárok, felnőttek számára A versenykiírás dátuma: 2016. január 3. A Medve Szabadtéri

Részletesebben

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21.

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. Túrakiírás A túra rendezője: Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ Várpalota A túra (rajt) helyszíne: Várpalota Thury Vár A túra időpontja:

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! KÖSZÖNTŐ Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm számunkra,

Részletesebben

A Tánc LEGYEN A SZENVEDÉLYED! VERSENYKIÍRÁS. Nyílt Döntő Őszi Kupája 2015.November.8. (vasárnap)

A Tánc LEGYEN A SZENVEDÉLYED! VERSENYKIÍRÁS. Nyílt Döntő Őszi Kupája 2015.November.8. (vasárnap) A Tánc LEGYEN A SZENVEDÉLYED! VERSENYKIÍRÁS Az idei év utolsó Országos Bajnoksága! Ritmuscsapatok Nemzetközi Nyílt Döntő Őszi Kupája 2015.November.8. (vasárnap) A nevezések száma a versenyt 2 napra ossza,egyik

Részletesebben

VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti

VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA. Ügyességi verseny. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. meghirdeti VII. MOZGÁSJAVÍTÓ KUPA Ügyességi verseny A Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége meghirdeti a Mozgásjavító Óvoda, Általános Iskola, Szakközépiskola Egységes Gyógypedagógiai Módszertani

Részletesebben

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás Magyar Kupa Mesterfokú-bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni

Részletesebben

XI. Kecskemét Kupa. Országos Ju-Jitsu Verseny Versenykiírás. 2005 november 26. Kecskemét, Városi Sportcsarnok, Olimpia u. 1.

XI. Kecskemét Kupa. Országos Ju-Jitsu Verseny Versenykiírás. 2005 november 26. Kecskemét, Városi Sportcsarnok, Olimpia u. 1. XI. Kecskemét Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny Versenykiírás 2005 november 26. Kecskemét, Városi Sportcsarnok, Olimpia u. 1. XI. Kecskemét Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2005 november 26. Kecskemét, Városi

Részletesebben

Időpontok: Május 19-20 Június 9-10 Július 14-15. szervezésében

Időpontok: Május 19-20 Június 9-10 Július 14-15. szervezésében Világbajnoki Válogató Versenysorozat A NEON szervezésében Időpontok: Május 19-20 Június 9-10 Július 14-15 1. Kedvcsináló Aki az asztali focit szereti és figyelemmel követi, az tudja, hogy júliusban, Ausztriában

Részletesebben

II. Schönherz Csocsó Kupa versenyszabályzat

II. Schönherz Csocsó Kupa versenyszabályzat II. Schönherz Csocsó Kupa versenyszabályzat A verseny lebonyolítása A verseny folyamán a csapatokat az egyes fordulókban a "dupla kiesés" típusú versenyek szabályai alapján sorsoljuk össze. Ez a típusú

Részletesebben

KERETTYE TERMÁL KUPA

KERETTYE TERMÁL KUPA Tisztelt Sportvezető! Bázakerettye Község Önkormányzata nevében szeretnénk meghívni Önt és csapatát a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő KERETTYE TERMÁL KUPA kispályás labdarúgó torna és családi nap

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE ÁLTALÁNOS ISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb

Részletesebben

8. OMV Full Syn Tesztrallye Országos meghívásos autóverseny 2004. MÁRCIUS 20. (szombat)

8. OMV Full Syn Tesztrallye Országos meghívásos autóverseny 2004. MÁRCIUS 20. (szombat) A RALLYE ELNEVEZÉSE: DŐPONTJA: HELYSZINE: 8. OMV Full Syn Tesztrallye Országos meghívásos autóverseny 2004. MÁRCIUS 20. (szombat) ÉCS, RÁBARING Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján

Részletesebben

GYMKHANA 16: VERSENYSZABÁLYZAT ÉS VERSENYKIIRÁS! Érvényes 2016.12.31-ig.

GYMKHANA 16: VERSENYSZABÁLYZAT ÉS VERSENYKIIRÁS! Érvényes 2016.12.31-ig. FIGYELMEZTETÉS! Az autó versenyzés veszélyes sport! Olyan, hogy biztonságos verseny nem létezik. A versenyzés mindig magában hordozza a súlyos vagy halálos sérüléssel járó baleset kockázatát. Ez a veszély

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése.

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése. Magyar Köztársaság Félmaratoni Országos Bajnokság Hegyalja Nyílt Félmaratoni Futóverseny Szerencs, 2009. április 04. VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja

Részletesebben

Magyar Kick-Box Szakszövetség. Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15.

Magyar Kick-Box Szakszövetség. Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15. Magyar Kick-Box Szakszövetség Versenyrendszer Szabályzat (VESZ) Hatálybalépés időpontja: 2009.01.15. Versenyrendszer Szabályzat A szabályzat célja: Az egyes szakágakban, szabályrendszerekben és korcsoportokban

Részletesebben

Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY

Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2016. március 06., vasárnap, 11.00 Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra

Részletesebben

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása Időpont: 2015. október 4., vasárnap 08:00-tól Rajt és cél helyszín: Csongrád, Dob utca Rajt időpont: 10:00 Félmaraton és egy hosszúlépés, egyéni

Részletesebben

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km)

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km) Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km) Időrend: 11,00: Kerékpáros előverseny, 20 km 11,05: 25 km-es futás,egyéni

Részletesebben

26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok

26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok 26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok 1) Résztvevők: A versenyen induló csapatokat a Versenykiírásban részletezettek szerint három kategóriába soroljuk: (1). MEFOB kategória (egy felsőoktatási

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ IV. KORCSOPORT FIÚ 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2015/2016. TANÉVI XVII. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése a középiskolák

Részletesebben

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok I. Verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a régió atlétikai szakosztályában

Részletesebben

Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL. Kedves Meghívott!

Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL. Kedves Meghívott! Kedves Meghívott! Tárgy: részletek az ÖNKÉNTES MAJÁLISRÓL Az önkéntes majálisra csapatok nevezését várjuk. A csapatok képviselhetik településüket, települési önkéntes szervezetüket, települési polgárőr

Részletesebben

Tisztelt Lovas Barátaink!

Tisztelt Lovas Barátaink! VERSENYKIÍRÁS Tisztelt Lovas Barátaink! 2012. május 12.-én, szombaton hetedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban Pilis-Dunakanyari legnagyobb lovas rendezvényét a Lovasmajálist. Az idei Pomázi

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. +36309724778 www.squash.hu A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata I. A versenyen való részvétel 1. Az MF(S)Sz versenynaptárában szereplő versenyeken

Részletesebben

Versenykiírás. 1. Hatálya. 2. A verseny célja. 3. A versenyen való részvétel

Versenykiírás. 1. Hatálya. 2. A verseny célja. 3. A versenyen való részvétel Versenykiírás 1. Hatálya 1.1. Jelen versenykiírás Magyarország 2014-as felnőtt, férfi, női amatőr, III. Magyar Indoor Országos Tamburello kupájára vonatkozik, melyet a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban:

Részletesebben

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása

MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása Élsport MAMS Stunt Riding Nyílt Magyar Bajnokság alapkiírása 2016 Alapkiírás Mellékletek: I. sz. melléklet: Stunt Riding (550 ccm felett) pontozási rendszer II. sz. melléklet: Stunt Riding Junior (550

Részletesebben

II. Szombathely Decathlon Grand Prix Gyorsasági görkorcsolyázó verseny

II. Szombathely Decathlon Grand Prix Gyorsasági görkorcsolyázó verseny II. Szombathely Decathlon Grand Prix Gyorsasági görkorcsolyázó verseny VERSENYKIÍRÁSA A Lángoló Kerekek Sport Egyesület ezúton meghirdeti a II. Szombathely Grand Prix versenyt. A Verseny a MOGSZ által

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓS/NEVEZÉS I DÍJAK, HATÁRIDŐK

REGISZTRÁCIÓS/NEVEZÉS I DÍJAK, HATÁRIDŐK VERSENYKIÍRÁS TUDÁS ÚTJA FÉLMARATON Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) Félmaratoni Budapest Bajnokság "Akadémiai 6-os" TÁV, IDŐPONT, HELYSZÍN Távok: Félmaraton: 21,1 km "Akadémiai 6-os:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS HÉTPRÓBÁSOK BAJNOKSÁGA 2016 ORSZÁGOS EGYÉNI ÉS CSAPAT DIÁKVERSENY 2015/2016-OS TANÉV

VERSENYKIÍRÁS HÉTPRÓBÁSOK BAJNOKSÁGA 2016 ORSZÁGOS EGYÉNI ÉS CSAPAT DIÁKVERSENY 2015/2016-OS TANÉV VERSENYKIÍRÁS HÉTPRÓBÁSOK BAJNOKSÁGA 2016 ORSZÁGOS EGYÉNI ÉS CSAPAT DIÁKVERSENY 2015/2016-OS TANÉV A verseny helyszíne: Hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskola, 3597 Hejőkeresztúr, Petőfi Sándor út 111.

Részletesebben

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA FIGYELEM! A KIVONAT NEM TELJESKÖRŰ, CSAK A FONTOSABB SZABÁLYZATVÁLTOZÁSOKAT TARTALMAZZA!

Részletesebben

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁS Rendezvény ideje, helyszíne: A találkozó időpontja: 2016. június 17-19. A találkozó helye: Paks, Füzes-tavak A találkozó szervezője: MVM ATOMIX Kft A találkozó fővédnöke: Szücs Gábor Atomix

Részletesebben

Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján készült, de eltérve a MNASZ bajnoki futamok szabvány formájától.

Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján készült, de eltérve a MNASZ bajnoki futamok szabvány formájától. A RALLYE ELNEVEZÉSE: IDŐPONTJA: HELYSZINE: VII. OMV TESZTRALLYE 2003. MÁRCIUS 16. (vasárnap) ÉCS, RÁBARING Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján készült, de eltérve a MNASZ bajnoki

Részletesebben

Felhívás a II. Robotino Olimpia vetélkedőre

Felhívás a II. Robotino Olimpia vetélkedőre Felhívás a II. Robotino Olimpia vetélkedőre A Festo és a Dunaújvárosi Főiskola II. Robotino Olimpia elnevezéssel vetélkedőt hirdet a magyarországi műszaki főiskolák és egyetemek számára. A verseny helyszíne:

Részletesebben

III. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

III. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2014. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Bakker 1. őszi nagykatalógus emlékeztetője (Velence szolárlámpák) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE KÖZÉPISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb kőbányai

Részletesebben

Donau Bohemia Trophy 2016

Donau Bohemia Trophy 2016 Donau Bohemia Trophy 2016 I. Szabályok 1. A Donau Bohemia Trophy 2016 a négy rendező ország (Ausztria, Magyarország, Szlovákia és Csehország) nemzeti lovas szövetségének védnöksége és ellenőrzése alatt

Részletesebben

Magyar Curling Szövetség Versenyszabályzata 2015.

Magyar Curling Szövetség Versenyszabályzata 2015. Magyar Curling Szövetség Versenyszabályzata 2015. Készült: 2012. január 10. Előterjesztve: 2012. február 02-i elnökségi ülésre Elnökség által elfogadva: 2012. február 02-i elnökségi ülésen Módosítva: 2015.

Részletesebben

Köszöntő. Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs!

Köszöntő. Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs! 22. VILLAMOSENERGIA-IPARÁGI ASZTALITENISZ TALÁLKOZÓ BUDAPEST, 2011. JÚNIUS 3-5. Köszöntő Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs! Az iparági sporttalálkozók éves naptára szerint kora nyáron rendezzük meg a

Részletesebben

Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK

Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK 2016. Április 1. Péntek - Érkezés 14:00 Regisztráció kezdete Helyszín: Danubius Nemzeti Hajós

Részletesebben

I. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros-és pálinka verseny

I. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros-és pálinka verseny I. Karcagi Szent Miklós-napi disznótoros-és pálinka verseny Versenykiírás Versenyek A verseny kiírója Rendezők: Fővédnökök: A verseny célja Időpont A verseny kezdete Helyszín Hagyományos, házi disznótorosok

Részletesebben

SZÉKI KUPA 2014 BÁTASZÉK 2014. MÁRCIUS 8.

SZÉKI KUPA 2014 BÁTASZÉK 2014. MÁRCIUS 8. SZÉKI KUPA 2014 BÁTASZÉK 2014. MÁRCIUS 8. Sport Egyesület Bátaszék Wado-ryu Karate Szakosztály 7140 Bátaszék, Vázkerámia ltp. 3/2. Tel: 30-266-1235 e-mail: bataszekwado@gmail.com XIX. SZÉKI KUPA Verseny

Részletesebben

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév VERSENYKATEGÓRIA: CSAPATVERSENY A verseny célja a belügyi rendészeti ismeretek tantárgyat tanuló középiskolások rendészeti

Részletesebben

Dávid Sport Club. VI. Tokaj Kupa. Sakk Tornájának versenykiírása. 2016. TOKAJI FERENC GIMNÁZIUM TOKAJ 2016. FEBRUÁR 07.

Dávid Sport Club. VI. Tokaj Kupa. Sakk Tornájának versenykiírása. 2016. TOKAJI FERENC GIMNÁZIUM TOKAJ 2016. FEBRUÁR 07. A Dávid Sport Club VI. Tokaj Kupa Sakk Tornájának versenykiírása. 2016. TOKAJI FERENC GIMNÁZIUM TOKAJ 2016. FEBRUÁR 07. VERSENYKIÍRÁS 1.1. Kiíró: Dávid Sport Club Nyíregyháza, Gomba u. 7. 1. A torna kiírója

Részletesebben

DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014

DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014 Versenykiírása 2014 1 EFB33 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tekintélyes csomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tekintélyes csomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Tekintélyes csomag 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről a Név: Dabas Város Önkormányzata Cím: 2370 Dabas, Szent István tér 1/b. Adószám: 15343006-2-04 Képviselő: Kőszegi Zoltán polgármester Pénzintézet: 64400099-10918018

Részletesebben

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Pétanque Federation H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2015. évi Triplett válogató verseny

Részletesebben

III. Mikulás T LA SE KUPA

III. Mikulás T LA SE KUPA III. Mikulás T LA SE KUPA III. Mikulás T LA SE KUPA RENDEZŐJE Törökbálinti Labdarúgó Akadémia Sportegyesület Horváth Ferenc Tel: +36 20 454-1763 E-mail: labdarugoakademia@gmail.com Haraszti Zoltán Tel:+36

Részletesebben

Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1.

Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1. Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1. Kecskemét, 2016. január 24. VASÁRNAP 09.30 A verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a gyermek korosztály számára a téli időszakban teremverseny

Részletesebben

Magyar Kupa 2016. RÉSZLETES VERSENYKIÍRÁS

Magyar Kupa 2016. RÉSZLETES VERSENYKIÍRÁS Magyar Kupa 2016. RÉSZLETES VERSENYKIÍRÁS 1. Közép-magyarországi regionális selejtező A Magyar Bridzs Szövetség a 2016. évi kupaversenyek selejtezőit az alábbiak szerint rendezi meg: Minden csapatot egy

Részletesebben

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyünk AMATŐR szintű Táncversenysorozat! A Tánc, mint sportág megismertetése és tömegbázis teremtése és

Részletesebben

Országos favágó verseny és találkozó Bükkzsérc Agit-tető 2011. augusztus 27.

Országos favágó verseny és találkozó Bükkzsérc Agit-tető 2011. augusztus 27. Országos favágó verseny és találkozó Bükkzsérc Agit-tető 2011. augusztus 27. Versenyszabályzat I. CSAPATVERSENY: I/1. Lánckímélő darabolás: Feladat: A sík lapra helyezett fából egy 5-8 cm-es korongot úgy

Részletesebben

A 2009-es Bamako Challenge kalandkategóriájának szabályzata

A 2009-es Bamako Challenge kalandkategóriájának szabályzata A 2009-es Bamako Challenge kalandkategóriájának szabályzata 1.0 A Bamako Challenge meghatározása A Bamako Challenge a Budapest-Bamako Nagy Afrikai Futam hivatalos előfutam sorozata, vezetéstechnika, kitartás,

Részletesebben

III. Orgovány Kupa Nyílt Országos Ju-Jitsu Csapatverseny Versenykiírás 2008 május 24. Általános Iskola Sportcsarnoka Orgovány, Kossuth Lajos u. 62. további információ a honlapunkon: www.tatamicentrum.hu

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság VERSENYKIÍRÁS 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság 2018. október 6-7. Old Lake Golf Klub, Tata A verseny rendezője: Szabályok: Magyar Golf Szövetség, Old Lake Golf Club, Tata A verseny az R&A Rules Limited

Részletesebben

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2011. április 08. S z e g e d S z e g e d i R e n d é s z e t i S z a k k ö z é p i s k o l a Telefon: +36 62 559 577; +36

Részletesebben

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 Készítette az MNASZ Drag és Drift Szakági Bizottsága Jóváhagyta az

Részletesebben

2016. ÉVI NYÍLT ORSZÁGOS EGYESÜLETI VÁLTÓBAJNOKSÁG (OEVB) és 2016. ÉVI NYÍLT NORMÁLTÁVÚ ORSZÁGOS EGYÉNI BAJNOKSÁG (ONEB)

2016. ÉVI NYÍLT ORSZÁGOS EGYESÜLETI VÁLTÓBAJNOKSÁG (OEVB) és 2016. ÉVI NYÍLT NORMÁLTÁVÚ ORSZÁGOS EGYÉNI BAJNOKSÁG (ONEB) 2016. ÉVI NYÍLT ORSZÁGOS EGYESÜLETI VÁLTÓBAJNOKSÁG (OEVB) és 2016. ÉVI NYÍLT NORMÁLTÁVÚ ORSZÁGOS EGYÉNI BAJNOKSÁG (ONEB) 2016. október 15-16. 1 Versenykiírás Időpont: OEVB: 2016. október 15. (szombat munkanap!)

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG TEKE ALSZÖVETSÉGE A tagja H-1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. (36-1) 46 06 805 Adószám: 18170366-2-42 1) 46 06 806 Bankszámlaszám: teke@tekesport.hu 11714006-20422347

Részletesebben

Versenyszabályzat a WorldSkills versenyek megszervezéséhez és lebonyolításához

Versenyszabályzat a WorldSkills versenyek megszervezéséhez és lebonyolításához Versenyszabályzat a WorldSkills versenyek megszervezéséhez és lebonyolításához OD03 WorldSkills International Titkárság Keizersgracht 62-64, 1015 CS Amszterdam, Hollandia www.worldskills.org, Tel: +31

Részletesebben

XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13

XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13 XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13 Versenykiírás A XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1. A bajnokság neve: XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2. A bajnokság

Részletesebben

Tavaszi Sportfesztivál

Tavaszi Sportfesztivál Tavaszi Sportfesztivál BUDAPESTI SZABADIDŐSPORT 1053 Budapest, Curia utca 3. SZÖVETSÉG Tavaszi Sportfesztivál A Budapesti Szabadidősport Szövetség, a Kinizsi TTK, a XV. kerületi Polgármesteri Hivatal és

Részletesebben

Versenykiírás. A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében. A Magyar Kempó Szövetség védnökségével

Versenykiírás. A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében. A Magyar Kempó Szövetség védnökségével IX. Bicske Kupa Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny Versenykiírás A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében A Magyar Kempó Szövetség védnökségével Fővédnökök

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Őszi 3. nagykatalógus emlékeztető (Karóra szett) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében,

Részletesebben

Versenykiírás/ Szabályok

Versenykiírás/ Szabályok Veszprémi Kispályás Liga 2016 Versenykiírás/ Szabályok Helyszín: Veszprém, Vasas pálya 2 db 20x40 méteres szabvány műfüves pálya Időpont: 2016.04.04. 2016.11.28. (tavaszi-őszi forduló), Szezonzáró: KISPÁLYA

Részletesebben

NEMZETKÖZI VÍVÓ SZÖVETSÉG

NEMZETKÖZI VÍVÓ SZÖVETSÉG . VERSENYSZÁMOK (10) Férfiak (5) Nők (5) NEMZETKÖZI VÍVÓ SZÖVETSÉG Vívás Férfi tőr egyéni Férfi párbajtőr Férfi kard Férfi tőr Férfi párbajtőr csapat Női tőr egyéni Női párbajtőr egyéni Női kard egyéni

Részletesebben

SZI-ZO SPORT 2015-2016. évi kültéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása

SZI-ZO SPORT 2015-2016. évi kültéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1. A bajnokság célja: SZI-ZO SPORT 2015-2016. évi kültéri Kispályás Labdarúgó Bajnokság Versenykiírása A kispályás labdarúgás iránt érdeklődők részére lehetőséget biztosítani a rendszeres sportolásra.

Részletesebben

táv Classic Hard Fun Run LIGHT nevezési díj 1.500.- Ft 7.000.- Ft 4.000.- Ft 1000.- Ft busz szállítás 1.100.- Ft - - 1.100.- Ft 65 km /2500m /

táv Classic Hard Fun Run LIGHT nevezési díj 1.500.- Ft 7.000.- Ft 4.000.- Ft 1000.- Ft busz szállítás 1.100.- Ft - - 1.100.- Ft 65 km /2500m / 1 5. B Ü K K I K I L Á T Á S O K T E L J E S Í T M É N Y T Ú R A É S T E R E P F U T Ó V E R S E N Y Az idei túra időpontja: 2016. március 5 - szombat - FIGYELEM! MUNKANAP! Rendező: Egri Spartacus Tájékozódási

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT A GYALOGOS TERMÉSZETJÁRÓ TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRAVERSENYEK SZERVEZÉSÉHEZ ÉS LEBONYOLÍTÁSÁHOZ

VERSENYSZABÁLYZAT A GYALOGOS TERMÉSZETJÁRÓ TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRAVERSENYEK SZERVEZÉSÉHEZ ÉS LEBONYOLÍTÁSÁHOZ VERSENYSZABÁLYZAT A GYALOGOS TERMÉSZETJÁRÓ TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRAVERSENYEK SZERVEZÉSÉHEZ ÉS LEBONYOLÍTÁSÁHOZ 2010 A Szabályzat a Demeter Dél-Mezőföld Természetbarát Egyesület kiadásában, a Tájékozódási Túraversenyek

Részletesebben

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016

MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 MNASZ Gyorsulási-Drag Országos Bajnokság Drag Street Nemzeti Kupa Drag Semi-Pro Nemzeti Kupa Drag Pro-ET Nemzeti Kupa Alapkiírás 2016 Készítette az MNASZ Drag és Drift Szakági Bizottsága Jóváhagyta az

Részletesebben

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014.

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. : + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. XVII. MATASZ -MEBSZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny Szeged, 2016. szeptember

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (7 színben játszó Candle light asztali lámpa) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (7 színben játszó Candle light asztali lámpa) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT Fup2 katalógus (7 színben játszó Candle light asztali lámpa) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V.

Részletesebben

SZABÁLYZAT 6. ÁSVÁNYVÍZ SZÉKELY SZUPERMARATON CSÍKSZEREDA TUSNÁD CSÍKSZEREDA

SZABÁLYZAT 6. ÁSVÁNYVÍZ SZÉKELY SZUPERMARATON CSÍKSZEREDA TUSNÁD CSÍKSZEREDA CSÍKSZEREDA CSÍKSZEREDA HARGITA MEGYE HARGITA MEGYE CSÍKI MEGYEJOGÚ VÁROS MEGYEJOGÚ VÁROS SPORTIGAZGATÓSÁGA SZABADIDŐSPORT SPORTEGYLET ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI SZÖVETSÉGE CSÍSZEREDA HIVATALA SZABÁLYZAT

Részletesebben

Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével

Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével Online Segédlet Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével 1 Ön hogyan tartja a kapcsolatot a látogatóival? Vágjunk rögtön bele a közepébe: Több weboldal is elköveti ugyanazt a szarvashibát:

Részletesebben

OTP DUATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ

OTP DUATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ OTP DUATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2011. október 8. Szekszárd A verseny helye, ideje: 2011.október 8.Szekszárd, Keselyűsi u. 3. Szekszárd Sport és Szabadidő Központ, NÉVADÓ FŐTÁMOGATÓK: OTP

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 1. tavaszi nagykatalógus emlékeztető (Top Chef Pro kerámia bevonatos késkészlet) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK Budapest, 1054 Hold utca 4. Eger, Eszterházy tér 5. kazáncsere és kazánház felújítása 2016. TARTALOMJEGYZÉK oldal Tartalomjegyzék 2 Útmutató az ajánlat elkészítéséhez 3 Ajánlatok

Részletesebben

ZÁNKA 2016. július 8.

ZÁNKA 2016. július 8. ORSZÁGOS RENDŐR MIX STRANDRÖPLABDA BAJNOKSÁG ZÁNKA 2016. július 8. V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny célja: - a Rendőrségi Országos Mix Strandröplabda Bajnokság 2016. évi helyezéseinek eldöntése, - versenyzési

Részletesebben

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere

Fővédnök: Hidvégi József, Fonyód polgármestere II. BÚI Triatlon Rövid távú Amatőr OB Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny Fonyód 2016. június 11. Fővédnök: Hidvégi

Részletesebben

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA

STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA STEEL DARTS NEMZETI BAJNOKSÁG ÉS MAGYAR KUPA NŐI ÉS FÉRFI EGYÉNI VERSENYKIÍRÁSA A 2016. VERSENYÉVADRA Budapest, 2015. október. 6. oldal 1 I. A verseny célja A Magyar Darts Szövetség (a továbbiakban: MDSZ)

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat. Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat. Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán Budapest Főváros X kerület Kőbányai Önkormányzat Szabadtűzön főtt levesek, kőbányai sörrel készült ételek és házi sütemények versenye Kőbányán 2016 JÚNI 23-2U6S SZENT L 1$32 ÁSZLÓ Č% 1< 1 25 KŐBÁNYA, TÉR

Részletesebben

be/sfphp01-03223/2015/mksz

be/sfphp01-03223/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve XVI. Kerületi Kézilabda és Modellező Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve XVI. Ker. KMSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály:

Részletesebben

IV. Kistérségi Amatőr Olimpia 2015

IV. Kistérségi Amatőr Olimpia 2015 IV. Kistérségi Amatőr Olimpia 2015 A rendezvény szervezője: Csór Alkotó Közösség, Csóri Mátyás Király Általános Iskola A rendezvény támogatói: Csór Község Önkormányzata, Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség,

Részletesebben

6. TTA Mezei Futóbajnokság Nagykáta és Monor Körzet általános iskoláinak versenye nyílt általános -, középiskolás és felnőtt bajnokság

6. TTA Mezei Futóbajnokság Nagykáta és Monor Körzet általános iskoláinak versenye nyílt általános -, középiskolás és felnőtt bajnokság 6. TTA Mezei Futóbajnokság Nagykáta és Monor Körzet általános iskoláinak versenye nyílt általános -, középiskolás és felnőtt bajnokság Versenykiírás A verseny rendezője: Tápiómenti Tömegsport Alapítvány

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Hajtsunk együtt a győzelemért elnevezésű promóció szervezője

Részletesebben

Eurocar 98 Humano IT Rali a Kamionfényező Kupáért. a Heves Megyei Autósport Szövetség közreműködésével. Abasár, 2009. Szeptember 12. 13.

Eurocar 98 Humano IT Rali a Kamionfényező Kupáért. a Heves Megyei Autósport Szövetség közreműködésével. Abasár, 2009. Szeptember 12. 13. Eurocar 98 Humano IT Rali a Kamionfényező Kupáért a Heves Megyei Autósport Szövetség közreműködésével Abasár, 2009. Szeptember 12. 13. Rali- Túra Bajnokság 6. futama LADA KUPA BMW KUPA STK KUPA MNASZ Országos

Részletesebben

Magyar Egyetemi - Főiskolai Tornászbajnokság Budapest, Tornacsarnok, 2015. május 17.

Magyar Egyetemi - Főiskolai Tornászbajnokság Budapest, Tornacsarnok, 2015. május 17. Magyar Egyetemi - Főiskolai Tornászbajnokság Budapest, Tornacsarnok, 2015. május 17. A verseny védnökei: Prof. Dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség elnöke és Dr. Magyar Zoltán, a

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Hatályos: 2016. március 1 jétől

TARTALOMJEGYZÉK. Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Hatályos: 2016. március 1 jétől TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2016. március 1 jétől Tartalomjegyzék ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Az ALAPÍTVÁNY ADATAI II. FOGALOM MEGHATÁROZÁSOK 1., Önkéntes tevékenység

Részletesebben

23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - eseményinformáció

23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - eseményinformáció 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - eseményinformáció TERVEZETT A városligeti építkezések ütemének ismeretében, illetve egyéb szempontok miatt változhat! Idıpont: 2016. június 12. Rajt/Cél:

Részletesebben