J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetség Küldött Közgyűléséról Helye: ITC Székház Rákóczi terem 3530 Miskolc Mindszent tér 1. Ideje: május 20. / szombat / 9.00 óra Dr. Kovács Gy. Zoltán a Szövetség Elnöke köszönti a Közgyűlésen jelenlévő küldötteket és a meghívott vendégeket. Megállapította: a 76 fős küldöttből jelen van 33 fő, ami azt jelenti, hogy a közgyűlés az alapszabály értelmében határozatképtelen. Ezen tényre tekintettel a Közgyűlés levezető elnöke a közgyűlést a mai nap órára ismételten összehívja, az eredeti napirendekkel. Ezen esetben a közgyűlés a megjelennek számára tekintet nélkül határozatképes óra A közgyűlés elnöke megállapította: a 76 fős küldöttből jelen van 33 fő, ami ebben az esetbe a közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes. dr. Kovács Gy Zoltán a közgyűlés megnyitja. A napirendi pontok megtárgyalása előtt jegyzőkönyvvezetőt és két fő hitelesítőt kell választani Jegyzőkönyv vezetőnek: Galambos-Jacsman Melinda adminisztrációs munkatárs Jegyzőkönyv hitelesítőknek: Kucsinka Tamás Emődi HE. Vaskó Gergely Rakaca-tó HE Kovács Gy Zoltán megkérdezi, hogy elfogadhatóak e a személyek? Kéri, hogy szavazzanak a jegyzőkönyvvezető és hitelesítő személyeket illetően. Megállapítja, hogy egyhangúan a jelöltek elfogadásra kerültek. Még egy munkabizottságot is választani kell a 6. napirendi pontban két fő küldöttet kell választani a Mohosz választmányába. A szavazás lebonyolítását a szavazatok számlálását kell a bizottságnak elvégezni. A titkos szavazást az alapszabály kötelező jelleggel írja elő. A MOHOSZ választmányába két fő küldöttet kell választani. A közgyűlés egyhangúan elfogadta, hogy a jelölés nyílt legyen. dr. Kovács Gy Zoltán az alábbi személyeket javasolja a mandátumvizsgáló és szavazatszedő bizottságba: Pingor Zsolt elnök Tóth Zoltán és Pisák József tagok A közgyűlés a jelölteket egyhangúan megválasztotta.

2 dr. Kovács Gy. Zoltán ismerteti a napirendi pontokat Napirenden szerepel: 1. Beszámoló a Szövetség évi munkájáról 2. Beszámoló a Szövetség évi gazdálkodásáról 3. Javaslat a Szövetség munkájának tervezetére 4. Javaslat a Szövetség évi költségvetésére 5. Alapszabály módosítás 6. Választmányi tagok választása 7. Egyebek A küldöttek egyhangúan elfogadták a napirendi pontokat 1. napirendi pont Beszámoló a Szövetség évi munkájáról Dr. Kovács Gy. Zoltán a szóbeli kiegészítést tesz a beszámoló mellé. A Szövetség három három síkon végezte a munkáját: az egyik egy szolgáltató feladat amely az engedélyek forgalmazásában az információk közvetítése, cseréje a MOHOSZ és az Egyesületek között horgászvizsgáztatás lebonyolítása szükség szerint jogi és gazdasági, pénzügyi segítségnyújtás versenyeztetés a másik a tulajdonosi halgazdálkodási feladatok Rakaca, Tisza, Monoki-tó, Hámori-tó, Nyugati főcsatorna, vagyonkezelés halőrzési feladatok irányítása a harmadik a megyei horgásztársadalom érdekeinek képviselete, védelme a horgászat és szervezeteinek népszerűsítése elektronikus és írott sajtóba való megjelenés rendezvényeken való részvétel, rendezvények szervezése kapcsolattartás az országos és helyi szervekkel, hatóságokkal, önkormányzatokkal rendőr kapitányságokkal harc a horgásztagjainkat elcsábító egyesületekkel szövetséggel szemben. Fegyelmi helyzet: Az ismertet adatok nem tesznek különbséget horgászengedéllyel és horgászengedély nélkül elkövetett szabálysértők között ban a halászati felügyelő 326 esetben folytatott le szabálysértési eljárást. A kiszabott bírság összege Ft volt. A bírságot behajtását a NAV végzi. A szabálysértők a kiszabott bírság 10%- át fizetik be. A nem fizetőkkel szemben a NAV végrehajtás indít.

3 Az írásos anyag és a szóbeli kiegészítés után a levezető elnök megnyitja a vitát, kéri az észrevételeket, javaslatokat esetleges indítványok megtételét. A közgyűlés az 1. napirendi pontot vita nélkül egyhangú szavazattal elfogadta. 1/2017. számú határozatával 2. napirendi pont Beszámoló a Szövetség évi gazdálkodásáról dr. Kovács Gy Zoltán előadta, hogy összességében a pénzügyi évet a Szövetség pozitívan zárta ennek ellenére a mérleg mégis mínusz számot tartalmaz. Ezt a mínuszt a számviteli szabályok alkalmazása okozta, ami az áthúzó tételek elszámolása miatt került elszámolásra (2016. értékesítési jutalék) A jó pénzügyi helyzethez az is hozzájárult, hogy növekedett a taglétszámunk, ami pozitívan érintette a tagdíjakból és az állami jegyek értékesítéséből származó bevételeket. a Hámori tő jegybevétele csökkent a Monoki tó bevételei 30% -al növekedtek a Rakacai-tározó bevételei stagnáltak A költségek terén jelentős megtakarítások keletkeztek a karbantartás bérek és megbízás terén. Rakacán a halasítás költségei továbbra is gazdaságos. Az utazási költségek mintegy 20% al meghaladták a tervezetet ennek oka: sokkal több alkalommal kellett Budapestre utazni, hol a Mohos z-nál és a Minisztériumhoz kellett eljárni a vizek miatt több alkalommal járt a szövetség a helyi rendezvényeken illetve a halőrzés miatt is megnövekedett az üzemanyag költség dr. Kovács Gy Zoltán megnyitotta a vitát. Kertész Gyula: Kertész Gyula kifogásolta a megjelent küldöttek számát és elmondat, hogy azok nem jönnek el a szövetség közgyűlésére a saját közgyűlésüket hogyan fogják megszervezni és lebonyolítani. Ha nem tisztelik meg a közgyűlést, akkor hogy várják el tagjaiktól, hogy megtiszteljék az egyesülete közgyűlését jelenlétükkel. Megoldást kellene találni, hogy asokkal többen vegyenek részt a szövetség közgyűlésén. A halőrzéshez közreműködőként felajánlotta hét jelvényes halőrből közreműködését. Az akciókban való részt vétel ingyenesen ajánlja fel. Fekete Kornél (felügyelő bizottság elnöke): Beszámolt a felügyelő bizottság munkájáról. Elmondta, a szövetség gazdálkodását folyamatosan vizsgálták, ellenőrizték. A felügyelő bizottság a évi beszámolót és évi mérleget, pénzügyi beszámolót megtárgyalták, azt a számviteli törvényeknek megfelelőnek találták és a közgyűlésnek elfogadásra javasolták.

4 Kovács Gy Zoltán válaszában elmondta, hogy jogosnak tarja Kertész Gyula felvetését, de minden egyesület önálló jogi személy. Nem kérhetjük számon, hogy a küldöttek miért nem jönnek el. Amit tehetünk, hogy minden horgász fórumon elmondjuk, hogy kik azok a küldöttek, akik nem képviselik felelősséggel az egyesületüket. A hallőrzéssel kapcsolatban köszönettel veszi a felajánlást és elmondta, erről az együttműködésről a évi terveknél külön is szólna. További kérdés észrevétel nem volt, a második napirendi pont lezárásra került. A közgyűlés a évi pénzügyi beszámolót és évi mérleget egyhangúan, elfogadta. 2/2017. számú határozatával, 3. napirendi pont Javaslat a Szövetség munkájának tervezetére Dr. Kovács Gy. Zoltán az írásos anyaghoz szóbeli kiegészítést fűzött. A vizek helyzete. A szövetséghez tartozó vizek haszonbérleti szerződései meghosszabbításra kerültek 2030.december 31. napjáig. A halgazdálkodási tervek elkészülte és benyújtásra kerültek a halászati felügyelőhöz. Felhívta a azon egyesületek figyelmét akik a haszonbérleti szerződése december 31. napján lejár, időben jelentkezzenek szövetségünknél. Szövetség vizei: Tisza: 2017.január 01. tol lett a szövetség halgazdálkodási vize a Tisza 440fkm-477 fkm ig terjedő szakasza. A pályázaton terepjárót, motorcsónakot és egyéb eszközöket nyert a Szövetség, amellyel a halőrzés eredményesebben folytatható. A Tisza ezen szakaszát főállású és megbízási viszonyban eljáró halőrök fogják felügyelni. Haltelepítésre május és szeptember hónapban kerül sor. Az elnökség döntése érdekében ezen a szakaszon csak a 4 4 méteres emelőháló használható korlátozott számban. Varsával történő halászatot az elnökség nem engedélyezett. Mivel a halászat tiltásával kapcsolatban több támadás érte szövetségünket egy szimpátiaszavazást kért a közgyűléstől, a halászattal kapcsolatban. A közgyűlés küldött 4 fő tartózkodással támogatta az elnökséget abban, hogy korábbi döntését tartsa érvényben és ne változtasson korábbi álláspontján. Sepsi Bertalan elmondta azért tartózkodott, mert ha az önkormányzatok részéről nézem akkor nem egyszerű a helyzet mert nem tudnak hol halat venni a Tiszára látogatók, és az lenne a későbbiekben a legjobb megoldás ha többet lenne ellenőrzés és ki lenne szűrve azt aki valóban lopja a halat. Azért kell magasabb bírságot kivetni az ilyen emberekre, hogy visszatartó ereje legyen a büntetésnek. Kovács Gy Zoltán: Az Egyesület most vette át a Tiszát ezt még meg kell ismerni és ha kialakul az ellenőrzésre is az a rendszer amit szeretnének abban az esetben mérlegelni fogjuk a változásokat.

5 Dr. Kovács Zoltán elmondta központilag kellene rendezni a halászok helyzetét. Nem óriási létszámról van szó. A jelenlegi szabályozás szerint olyan halászatot és horgászatot nem lehet folytatni, amely lehetővé tenné a halak eladását. Tehát a halat semmilyen módon se lehet értékesíteni. Az éttermek, szállodák hallal való ellátása nem a horgászok és halászok feladata. Dr. Kovács Gy. Zoltán Nyugati főcsatorna: A nyugati főcsatornát a Tiszával együtt kapta meg a szövetség, ez a víz nem BAZ megyében található és amennyiben 2018.január 01. napjától a nyugati főcsatorna másik szakaszát ( amely jelenleg a Zabos Géza Horgász Egyesület kezelésében van) Hajdú Bihar Megyei Szövetség kapja meg abban az esetben a Szövetség a Nyugati főcsatorna halgazdálkodási jogát át adja a Hajdú Bihar Megyei Szövetségnek. Rakaca víztározó: A legfontosabb feladat a horgászhelyek bővítése a partrendezés a parti növényzet rendben tartása. Fontos feladat a bevételek növelése mivel a tározó éves haszonbérleti díja Ft, a partrendezés az őrzés komoly és folyamatos kiadást jelent. Hámori-tó: A hámori tavat a szövetség 5 évre szerezte meg, így ki kell dolgozni erre az 5 éves időszakra a feladat tervet. Monoki tó: Mindent meg kell tennie a szövetségnek, annak érdekében, hogy a Monoki tó a szövetség haszonbérletében maradjon. Természetesen az ésszerű gazdálkodás határai között. Munka szervezet: Ahhoz hogy a szövetség a kor színvonalának megfelelően el tudja látni a munkáját szükséges a tárgyi eszközök cseréje bővítés a munkamegosztás újra gondolása. A MOHOSZ komoly követelményt támaszt a szövetségekkel szemben hogy a szolgáltatás minél magasabb színvonalú legyen. Szövetség szerepének bővítése: Halbeszerzés: Amennyiben az egyesületek igénylik a szövetség vállalja, hogy az egyesületek igényének megfelelően ( a szövetség haligénylésével együtt) összesíti a 2018 re tervezett halmennyiséget. Tárgyalásokat fog kezdeményezni a haltermelő vállalkozásokkal kedvező ár esetén leköti a tervezett halmennyiséget szükség esetén a lefoglaláshoz szükséges pénzügyi hátteret biztosítja. Halőrzés: A szövetségünk szívesen együtt működik közös ellenőrzési akciókban, ebbe a NÉBIH is segítséget nyújt a halőreivel közösen. Az ilyen ellenőrzésekkel nem a büntetést kívánják elősegíteni, hanem a határozott és átfogó ellenőrzéseknek visszatartó ereje kell, hogy érvényesüljön ben 8 fővel növeljük a társadalmi halőrök számát.

6 Egyesületek működésének elősegítése: A szövetség dolgozóinak alapvető kötelessége hogy az egyesülettől érkező kérdésekre, problémákra megoldási javaslatot tegyen, szükség esetén vegyen részt a probléma megoldásában is. A szövetség a horgászvizsga bizottság az egyesületek kérésére rugalmasan és gyorsan a helyszínre települve végezze a vizsgáztatásokat. A szövetség szabályzatokkal, forgatókönyvvel segítse az egyesületek rendezvényeit, legyen ez közgyűlés forgatókönyve verseny kiírások, szerződési tervezek. A szövetség a magasabb tagdíjból származó bevételeit, nagyobb hányadát a különböző pénzügyi alapokba különíti el. egyesületek halőreinek forma ingek kiegészítők ifjúsági és versenysport támogatása MOHOSZ-l való kapcsolat A szövetség vezetése tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége a MOHOSZ minden fórumában képviselje a B.A.Z. megyei horgászok érdekeit. Törekedni kell arra, hogy a pályázatokon eredményesen vegyen részt és segítse az egyesületek országos pályázatokon való részvételeit is. Kérdés javaslat az elhangozottakkal kapcsolatban. Bikki Imre, két dologgal kapcsolatban szeretne hozzászólni a Nyugati főcsatornával kapcsolatban, van egy közös szakasz jó lett volna egyeztetni az egyesületükkel, egyeztetni, hogy ez összhangba legyen mert ennek a szakasznak az őrzése is nagyon fontos dolog ebben meg kellene egyezni nem az autók fontosak hanem a folyamatos ellenőrzés azokon a részeken is ahová autóval nem lehet eljutni. A másik dolog, ami elmondott. Azt javasolja, hogy személyenként kell levadászni azt a horgászt, halászt, aki visszaél a törvénnyel, mert ezt csak így lehet véget vetni ennek. Valamint nem tartja helyénvalónak azt a kijelentés, mi szerint Hajdú Bihar Megyei Szövetségnek a BAZ Megyei Szövetség napjával átadja a Nyugati főcsatorna halgazdálkodási jogát. Kovács Gy Zoltán elmondta, hogy MOHOSZ választmányának van egy döntése, mely szerint a megyehatárokon belül lévő vizek tartozzanak az adott megyéhez. A másik feltétel, hogy a Horgász Egyesületek BAZ Megyei Szövetsége csak akkor mond le a Nyugati főcsatorna halgazdálkodási jogáról, ha a Zabos Géza Horgász Egyesülettel a MOHOSZ nem újítja meg a Nyugati főcsatorna általa kezelt szakaszára vonatkozó haszonbérleti szerződést. Ennek az elvi alapja pedig az, hogy egy összefüggő víznek egy vagy azonos szövetséghez tartozó kezelője legye. Mindez azt jelenti, hogy nem automatikusan és a fenti szabályok figyelembe vétele nélkül mondunk le a Nyugati főcsatorna nevezett szakaszáról. István András, két felvetésem lenne az egyik az, hogy várhatunk e segítséget a szövetségtől a Sajó, Tisza vonalon található azon útvonalak felújításában, hol a halőreink rendszeresen megközelítik és ellenőrzik a horgászokat. A másik a pályázatokkal kapcsolatban merült fel, de közben kiderült, hogy az egyesület benyújtott pályázatát pozitívan bírálták el. Dr. Kovács Gy. Zoltán: A gyereknappal kapcsolatos pályázatok elbírálásra kerültek. Akik pályáztak mindenki nyert. A halőrzéssel kapcsolatban le kell ülnünk és meg kell beszélni az együttműködés feltételeit. A szövetség készen áll az együttműködésre.

7 A Tisza szakaszára vonatkozó közös horgászrend kialakítására tett javaslattal kapcsolatban Dr.Kovács Gy Zoltán elmondta, hogy a szövetség kezelésében lévő Tisza szakasz horgászrendje majdnem teljes egészében a Zabos G Horgász Egyesület horgászrendje alapján készült. Az helyreállítására vonatkozó kérést megvizsgálja a szövetség. További kérdés észrevétel nem volt, a harmadik napirendi pont lezárásra került és a közgyűlés 3/2017. évi határozatában a évi munkatervezetet egyhangúan elfogadta. 4.napirendi pont Javaslat a Szövetség 2017.évi költségvetésére Dr. Kovács Gy. Zoltán a számokat az írásos előterjesztés részletesen tartalmazza. A költségvetési tervhez az alábbi szóbeli kiegészítést tette. A tervezésnél figyelembe vettük a 2016.évi tényeket és a 2017.január 01. I-IV havi tapasztalatokat. A költségvetésben nem vagyunk 100%-ban biztosak, mert a Tisza árbevételét csak becsülni tudjuk, és nem tudjuk, azt sem hogy a Rakacai víztározó bevételei hogyan fognak alakulni. A Rakaca víztározót fejleszteni kell, mert az árbevétel a jelenlegi keretek között nem növelhető. Új kiadási tételek lesznek (autó, hajó, biztosítások) ezt sem ismerjük pontosan csak azt tudjuk, hogy takarékosan fogjuk működtetni. A bizonytalanság miatt azt kérjük a közgyűléstől, hogy 10 százalékos szabad átcsoportosítást engedélyezzen a tételek között. Az átcsoportosítás nem önkényesen fog történni, hanem az elnökségi és felügyelőbizottsági ellenőrzés mellett. Amennyiben a bevételeink a tervezettett meghaladja, abban az esetben az egyesületek részére kiírásra kerülő pályázatokra vagy támogatásra fogjuk fordítani. Hozzászólásában Fekete Kornél a szövetség felügyelő bizottságának elnöke elmondta, hogy a tervet a szövetség elnökével és gazdasági felelősével közösen dolgozták ki. A bizonytalanság mellett a költségvetési tervet reálisnak tartja és elfogadásra javasolja. További kérdés észrevétel nem volt, a negyedik napirendi pont lezárásra került és a közgyűlés 4/2017.évi határozatában a költségvetési tervet egyhangún elfogadta. költségvetési tervet elfogadta

8 5. napirendi pont Alapszabály módosítás dr. Kovács Gy Zoltán, az elnökség egyhangú javaslata alapján azt javasolja közgyűlésnek, hogy az alapszabályból kerüljön törlésre az ügyvezető elnöki státusz és csak tisztán elnök és alelnök irányítsa a szövetséget. Ezzel tisztább és átláthatóbb lesz a jogok és kötelezettség rendszere, megszűnnek a hatásköröknél jelenleg fennálló átfedések és hiányosságok. dr. Kovács Gy Zoltán ezen túlmenően ismertette azon törvényi módosításokat, amelyeket a Ptk napjával életbe lépett szabályai, amelyeknek beemelése az alapszabályba kötelező. Továbbá olyan szabályok is pontosításra kerülnek amelyeket a MOHOSZ-hoz való tartozás elkerülhetetlen. Ezen szabályok kizárólag a MOHOSZ alapszabályával való harmonizációt szolgálja. Tájékoztatásként elmondta, hogy az új szabályokat csak akkor kell alkalmazni, ha alapszabály módosításra kerül sor. Az az egyesület, amelyik nem módosítja alapszabályát a régi, azaz a hatályban lévő alapszabály rendelkezéseit kell alkalmazni. Az előterjesztést követően az alábbi hozzászólások hangzottak el. Pingor Zsolt: Igen legyen egy átláthatóbb rendszer, módosítsuk az alapszabályt. Győrfi András: A gyakorlatban bebizonyosodott, hogy az szervezeti forma a jó amely átlátható és a hatáskörök és jogkörök világosak ezért támogatja az alapszabály módosítását. Dr. Faragó Péter és Sípos Imre is a módosítás mellett érvelt. Sípos Imre: A módosítás mellett voksol További kérdés észrevétel javaslat nem volt a napirendi pont lezárásra került és a közgyűlés 5/2017. évi határozatában az alapszabályt a melléklet szerint egyhangúan elfogadta. 6.napirendi pont Választmányi tagok választása Dr. Kovács Gy Zoltán ismertette, hogy szövetségünk 4 fő küldött küldésre jogosult a MOHOSZ választmányába. Jelenleg i választmányi tagok: Lajos Zsigmond, dr. Kovács Zoltán, Chlepkó Tamás és Dr. Faragó Péter. dr. Kovács Zoltán és Chlepkó Tamás lemondott mandátumáról ezért helyükre új küldötteket kell választani. Kovács Gy Zoltán, Először ismerteti a szabályokat ezt követően megtörténne a jelölés majd a titkos szavazást először a jelölés történik majd nyílt szavazáson arról szavazzanak, hogy ki vagy kik kerülnek fel a jelölő listára.

9 a jelölő listára azok a személyek kerülnek fel akiket a közgyűlés megszavaz a jelölő listára történő felkerülő javaslatoknál nincs létszámbeli korlát azok kerülnek fel a szavazólapra akiket a küldöttek többsége megszavaz a szavazatot nem csak egy személyre lehet leadni aki a szavazólapon szerepel, hanem más személyre is. érvénytelen az a szavazat amely két személy nevénél többet tartalmazza, vagy egyéb módon olvashatatlanná teszi a szavazó lapot. azok a jelöltek nyernek akik a legtöbb szavazatot kapják. Azonos szavazatszám esetén a szavazást meg kell ismételni. a szavazatszedő bizottság a szavazatok számát a jelenléti ív alapján is ellenőrzi. Kérés észrevétel javaslat az elhangzottal kapcsolatban nem merült fel. Ha nincs a jelölést megkezdődhet. Dr. Kovács Gy. Zoltán elmondja, hogy az elnökségnek van javaslata de azt csak abban az esetben és azután teszi meg, ha az egyéni jelölést megtörténik. Nem akarják a küldötteket előzetesen befolyásolni. Bejelenti, hogy a jelölés végén még a szavazás előtt lehetősége biztosítanak arra, hogy a jelöltek bemutatkozzanak és kérdéseket tegyenek fel a küldöttek a jelölteknek. Kéri a jelöltek megjelölését Kucsinka Tamás, jelölteknek javasoljuk: Dr. Kovács Gy. Zoltán Győrfi András urakat. dr. Faragó Péter megerősíti, hogy az elnökség dr. Kovács Gy Zoltán és Győrfi András urakat javasolja küldöttnek. Pingor Zsolt a szavazóbizottság elnöke kéri a közgyűlést, hogy szavazzon hogy nevezett személyek felkerüljenek e szavazó lapra. A közgyűlés egyhangúan elfogadja a Dr. Kovács Gy Zoltán és Győrfi András személyének a szavazólapra történő felvételét. Pingor Zsolt megkérdezte, hogy van e további javaslat a küldöttek személyére. További javaslat nem volt. A közgyűlés Elnöke kéri a szavazóbizottságot, hogy a szavazólapokat készítse el és ossza ki a küldötteknek. Kérnek mindenkit, hogy a szavazatát az elnöki asztal előtti urnába helyezze el. A közgyűlés elnöke a szavazás idejére szünetet rendelt el. A szavazólapokat a szavazatszámláló bizottság elnöke és tagjai a szavazatok számát a jelenléti ív alapján is ellenőrzi.

10 Pingor Zsolt a mandátum és szavazatszedő bizottság elnöke kihirdette a szavazás eredményét az alábbiak szerint Szavazók száma: 33 fő Érvényes szavazat: 33 Érvénytelen szavazat: 0 Megállapítom, hogy a közgyűlés a Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetségének küldöttnek a szövetség 6/2017. évi határozatában Dr. Kovács Gy. Zoltánt és Győrfi Andrást küldöttnek választotta. 7. napirendi pont Egyebek Dr. Kovács Gy. Zoltán tisztelt közgyűlés a hivatalos napirendi pontok megtárgyalásra kerültek. Érdeklődöm, hogy az egyebek között van e valamilyen közérdekűnek számító bejelentés információ. Ha nincs, a közgyűlést bezárom és mindenkinek megköszönöm a megjelenést Viszontlátásra!

11 Jegyzőkönyv vezető: Jegyzőkönyv hitelesítők: Galambos-Jacsman Melinda Kucsinka Tamás Vaskó Gergely adminisztrációs munkatárs Emődi HE Rakacai-tó HE.

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL 1. OLDAL JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyarországi Amerikai Staffordshire Terrier Egyesület (továbbiakban, de nem kizárólagosan: Egyesület) rendkívüli Közgyűlésén, Dunavarsányban, a Gyóni Géza utca 5 szám alatt.

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést.

Jegyzőkönyv. A B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség elnöke órakor üdvözli a megjelenteket és megnyitja a Közgyűlést. Jegyzőkönyv Készült a B.-A.-Z. Megyei Természetjáró Szövetség Közgyűlésén 2017. május 26-án a Zöld Kapcsolat Egyesület tárgyaló termében (3525 Miskolc, Kossuth u. 13. szám) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2011. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban röviden:

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv 1 Közgyűlési jegyzőkönyv Amely készült a Balatonvin Borlovagrend Balatonfüred-Csopak Egyesület (8230 Balatonfüred, Bocsár dűlő 0118/12 hrsz.) a Koczor Pincészetben, 2016.05.08-án d.u. 15:00 órakor kezdődő

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 24.-i ismételt- közgyűléséről Jegyzőkönyv A MAGISZ 2017. március 24.-i ismételt- közgyűléséről Az Egyesület adatai: Neve: Magyar Agrárinformatikai Szövetség (MAGISZ) Székhelye: 4032 Debrecen, Böszörményi út. 138. Adószáma: 18234873-1-09

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta.

JEGYZŐKÖNYV. A Közgyűlés a javaslatot egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én 17.00 órakor a Magyar Gószövetség közgyűlésén. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Dienes Péter köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Közgyűlés

Részletesebben

Szám:.. N é m e t b á n y a

Szám:.. N é m e t b á n y a Szám:.. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 31. napján 18.15 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése JEGYZŐKÖNYV A Magyar Floorball Szakszövetség megismételt éves rendes közgyűlése Dátum: 2014. május 31. 10 óra 30 perc Helyszín: Komáromi Városi Sportcsarnok (2900 Komárom, Czuczor Gergely utca 62.) Résztvevők:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 12 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 12 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég JEGYZŐKÖNYV amely készült 2011. szeptember 25. 11 óra 36 perces kezdetel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, a 2083 Solymár, Orgona utca 9. szám alat. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

d) az elnök által esetenként tanácskozási joggal meghívott személyek, e) meghívóval rendelkező további személyek. 05. Az országos küldöttgyűlés

d) az elnök által esetenként tanácskozási joggal meghívott személyek, e) meghívóval rendelkező további személyek. 05. Az országos küldöttgyűlés KÜLDÖTTGYŰLÉS A NAK küldöttgyűlés döntései előkészítésének rendje, a közreműködés (véleményezés) módja, eljárási szabályai, a testületi szerv üléseinek helye, ideje, továbbá nyilvánossága, döntései, ülésének

Részletesebben

Ikt.szám:42-46/2014. NÓGRÁD MEGYEI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.szám:42-46/2014. NÓGRÁD MEGYEI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.szám:42-46/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: : a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2014. október 27-én, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében tartott alakuló ülésén. Jelen vannak: Gyöngyösi Sándorné,

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2006. 04. 07-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Helyszín: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5.

Jegyzőkönyv. A MAGISZ március 28.-i közgyűléséről. Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jegyzőkönyv A MAGISZ 2014. március 28.-i közgyűléséről Helyszín: Agrárgazdasági Kutatóintézet földszinti tanácsterme. Budapest, Zsil u 3-5. Jelen vannak: 2 jelenléti ív. (mellékelve) 18 szavazásra jogosult

Részletesebben

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.sz.: 33-80/2014. NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2014. november 20-án, Salgótarjánban, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében megtartott ülésén.

Részletesebben

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13.

Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. Magyar Radiológus Asszisztensek Egyesülete Rendes évi Közgyűlése 2013. április 13. JEGYZŐKÖNYV KIVONAT Közgyűlés helye: SE- I. sz. Sebészeti Klinika Előadóterme 1082 Budapest, Üllő út 78/a., 2. emelet

Részletesebben

L.T.SZ Közgyűlés. Jegyzőkönyv. Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén

L.T.SZ Közgyűlés. Jegyzőkönyv. Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén L.T.SZ Közgyűlés Jegyzőkönyv Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén Helyszín: 2015. április 09. 2481 Velence, Kiss köz 6. Hotel Juventus konferenciahelyiségében.

Részletesebben

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről

Orosházi Sakk Egyesület - jegyzőkönyv közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV. közgyűlésről JEGYZŐKÖNYV közgyűlésről,amely készült 2016 év február hó 19. napján 18.30 órai kezdettel, 5900 Orosháza, Pacsirta utca 8. szám alatt az Orosházi Sakk Egyesület (továbbiakban az Egyesület ) közgyűléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNY. 1. FESTO-AM Sport Egyesület tisztségviselő választás 2. A szavazás végeredményének kihirdetése a szavazat számláló bizottság által

JEGYZŐKÖNY. 1. FESTO-AM Sport Egyesület tisztségviselő választás 2. A szavazás végeredményének kihirdetése a szavazat számláló bizottság által JEGYZŐKÖNY Készült 2011 március 07-én a FESTO-AM Gyártó Kft. 1037 Budapest, Csillaghegyi út 32-34. szám alatti rendezvénytermében a FESTO-AM Sport Egyesület második Vezetőség választásán. Az első időpontra

Részletesebben

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén Jegyzőkönyv amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén A küldöttközgyűlés helye: OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió (Budapest V., Semmelweis u.

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2013. 04. 19-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a

Részletesebben

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata

Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata SzMSz 3. sz. melléklete Közgyűlés lebonyolításának rendje és választási szabályzata Érvényes: 2012. május 24-től visszavonásig 1 Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége tisztújító/választó közgyűlés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.)

Jegyzőkönyv. Készült: május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 27-én, a Szent Adalbert Központ Földszinti Fogadótermében (2500 Esztergom, Szent István tér 10.) Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint Tárgy: a Magyar Vízkútfúrók

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ. RÉSZVÉNYTÁRSASÁG HU-1118 Budapest, Ménesi u. 22. szám Cégjegyzékszáma: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2016. 03.21-i RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA-PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót.

Az Elnök az Alapszabály értelmében felkérte a jegyzőkönyv vezetésére a titkárt, Kozma Lászlót. TAGGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV felvéve a Magyar Dragon Szövetség Taggyűlésén, 2014. március 11-én, a Virányos Klinikán (Budapest, XII. ker., Virányos út 23/d.) Taggyűlés kezdete 19.10 óra. Jelen vannak: Tagok:

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. március 27-én Mezőkövesden, az Ipartestületek

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 A szervezet neve: Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete Jegyzőkönyv Helye:

Részletesebben

19:07 Jakab Annamária elnök ismerteti az alapszabály módosítás részleteit.

19:07 Jakab Annamária elnök ismerteti az alapszabály módosítás részleteit. Teljesítménytúrázók Társasága Levélcím: 1590 Budapest, Pf. 110. Székhely: 1035 Budapest, Raktár u. 6. e-mail: ttt.levelek@gmail.com Telefon: +36 70 9412258 elnök: Jakab Annamária Jegyzőkönyv a Teljesítménytúrázók

Részletesebben

Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a

Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a Szám: Nb/56-15/2018. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 13. napján 16 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat szeptember 11-én tartott ülésén. (Bánk, Petőfi S. út 25.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat szeptember 11-én tartott ülésén. (Bánk, Petőfi S. út 25. Ikt.szám:42-39/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2014. szeptember 11-én tartott ülésén. (Bánk, Petőfi S. út 25.) Jelen vannak:, a testület e dr. Egyed Ferdinánd,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről:

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Ügyrendi Bizottság részéről: Jegyzőkönyv Készült: 2015. május 13-án, szerdán, 9.15 órakor, Szolnokon, a Megyeháza Márványtermében megtartott Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés Ügyrendi Bizottsága, valamint a Pénzügyi és Területfejlesztési

Részletesebben

HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV

HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV HULLÁM HORGÁSZ EGYESÜLET 2011. FEBRUÁR 9-EI KÖZGYŰLÉS JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. február 9-én, Zalaszentgyörgyön, a Kultúrházban. Jelen vannak: mellékelt jelenléti ív szerint 1. Tóth István elnök köszönti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Magyar Geocaching 2011. október 1-én tartott közgyűléséről. Jelen jegyzőkönyv 2 darab mellékletet tartalmaz: 1. melléklet: a közgyűlés hivatalos meghívója 2. melléklet: jelenléti

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2016.08.23., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2016. Jegyzőkönyv Makár Richárd: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7.

Közgyűlési jegyzőkönyv. A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt. 5-7. Közgyűlési jegyzőkönyv Készült 2010. december 05-én 8,30 órakor a TKTE határozatképtelenség miatt megismételt - közgyűléséről A közgyűlés helyszíne: Bem József Általános Iskola, Budapest, X. Hungária krt.

Részletesebben

K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V

K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V K Ö Z G Y Ű L É S I J E GY Z Ő K Ö N Y V Az ŐRMESTER Vagyonvédelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság székhelye: H- 1142 Budapest, Ógyalla tér 8-9. székhelyén 2017. november 28-án (huszonnyolcadikán)

Részletesebben

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/

Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/ Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskola 3250 Pétervására, Szabadság tér 12. Telefon: 36/568-000 E-mail: iskola@petervasara.hu Ikt.sz: 37-4/2017. JEGYZŐKÖNYV Készült: Pétervásárai Tamási Áron Általános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

2007. április 19. napján 10.30 órakor megtartott éves rendes közgyűlésén. Jelen vannak: a részvényesek és meghívottak a mellékelt jelenléti ív szerint

2007. április 19. napján 10.30 órakor megtartott éves rendes közgyűlésén. Jelen vannak: a részvényesek és meghívottak a mellékelt jelenléti ív szerint Jegyzőkönyv mely felvételre került a Graphisoft Park SE Európai Részvénytársaság (a továbbiakban: Társaság) (H-1031 Budapest, Graphisoft park 1., Záhony u. 7.) 2007. április 19. napján 10.30 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 10 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 10 szavazásra jogosult egyesületi tag és 1 vendég JEGYZŐKÖNYV amely készült 2011. június 25. 10 óra 30 perces kezdettel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, a 1035 Budapest, Raktár utca 1. szám alatt. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 1636/3/2015 Magyarcsanádi Község Önkormányzat Ügyrendi és Pénzügyi Bizottságának 2015. március 26. napján 14.00 órakor megtartott soros, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok :

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 18 szavazásra jogosult egyesületi tag és két vendég.

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 18 szavazásra jogosult egyesületi tag és két vendég. JEGYZŐKÖNYV amely készült 2012. december 1. 10 óra 20 perces kezdettel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt tisztújító közgyűlésén, az 1056 Budapest, Molnár utca 5. szám alatt. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 27 -i alakuló üléséről Önkormányzati rendelet: 10/2014.(X.27.) önkormányzati rendelet: 1 Határozat: 101-104

Részletesebben

1. Napirendi pont Alapszabály, Szolgáltatási szabályzat módosítása, az Alapszabály jogutód pénztár Alapszabályaként történő elfogadása

1. Napirendi pont Alapszabály, Szolgáltatási szabályzat módosítása, az Alapszabály jogutód pénztár Alapszabályaként történő elfogadása KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK kivonat az Allianz Hungária Nyugdíjpénztár küldöttközgyűlésének jegyzőkönyvéből Hely: 1087 Budapest Könyves Kálmán krt. 48-52. Időpont: 2014. december 18 11 10 óra Az Igazgatótanács

Részletesebben

Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola - Pe Gyál, Bartók Béla utca 75. Ikt.sz.: 205 / JEGYZŐKÖNYV

Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola - Pe Gyál, Bartók Béla utca 75. Ikt.sz.: 205 / JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Készült a Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskolában 2017. november 27-én 10 órakor tartott tantestületi értekezletén, mely az intézményvezetői pályázat Véleményező nevelőtestületi értekezlete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Balatoni Horgász Egyesület 2013. éves közgyűléséről 2013. február 15.

JEGYZŐKÖNYV A Balatoni Horgász Egyesület 2013. éves közgyűléséről 2013. február 15. B A L A T O N I H O R G Á S Z E G Y E S Ü L E T Székhely: 1224. Budapest, Diótörő út 61 Tel. Fax: 207-42-92 Mobil: 20/945-87-15 JEGYZŐKÖNYV A Balatoni Horgász Egyesület 2013. éves közgyűléséről 2013. február

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. május 12-én a Városháza kistermében 15 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV ZÉOSZ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV Közgyűlés helye: Budapest, XI. Műegyetem rakpart 3. K.240 BME Épültszerkezettani Tanszék konzultációs terme ideje: 2016. május 11. 16.00 A közgyűlés kezdő időpontjában a szavazati

Részletesebben

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara küldöttgyűlésének ügyrendi szabályzata

A Magyar Könyvvizsgálói Kamara küldöttgyűlésének ügyrendi szabályzata A Magyar Könyvvizsgálói Kamara küldöttgyűlésének ügyrendi szabályzata A kamara küldöttgyűlése elfogadta 2000. december 16-án. Hatályba lépett 2001. február 1-jén. Módosítva 2001. május 19-én és 2004. december

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2012.(05.9.) számú lakásszövetkezeti határozat:

JEGYZŐKÖNYV. 1/2012.(05.9.) számú lakásszövetkezeti határozat: JEGYZŐKÖNYV Készült a Pécs-Szigeti II. sz. Lakásfenntartó Szövetkezet 2012. május 9-én 18 00 órai kezdettel megtartott évi rendes közgyűlésén a PÉTÁV Kft. Pécs, Tüzér u. 18-20. számú rendezvénytermében.

Részletesebben

Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA. Budapest

Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA. Budapest Magyarországi Borrendek Országos Szövetsége VÁLASZTÁSI SZABÁLYZATA Budapest A tisztségviselők megválasztásának rendje 1. A választás általános szabályai (1.) A Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően.

Jegyzőkönyv. Kérte a testület határozathozatalát a napirendet illetően. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 27-én Szegvári Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó termében tartott ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht JEGYZŐKÖNYV

Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht JEGYZŐKÖNYV Deutsche Minderheitenselbstverwaltung der Stadt Miskolc mit Komitatsrecht Német Nemzetiségi Önkormányzat Levelezési cím: 3535 Miskolc, Bartók Béla út 54 Miskolc Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata

Részletesebben

/2014. ikt.sz. 1/2014.

/2014. ikt.sz. 1/2014. Füzesgyarmati Roma Nemzetiségi Önkormányzat K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t e 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. Tel: 66/491-058, fax: 66/491-361. -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 9 szavazásra jogosult egyesületi tag és négy vendég.

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv jelenléti ívén szereplő 9 szavazásra jogosult egyesületi tag és négy vendég. JEGYZŐKÖNYV amely készült 2012. május 26. 10 óra 00 perces kezdetel a Wikimédia Magyarország Egyesület megismételt közgyűlésén, az 1039 Budapest, Piroska utca 2. szám alat. Jelen vannak: a jelen jegyzőkönyv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Pluhár László (elnök-elek polgármester) A meghívóban feltüntetett napirendeket tárgyalnánk meg, melyeket ismertetnék:

JEGYZŐKÖNYV. Pluhár László (elnök-elek polgármester) A meghívóban feltüntetett napirendeket tárgyalnánk meg, melyeket ismertetnék: JEGYZŐKÖNYV Készült: Kistérségi Iroda (5700.Gyula, Damjanich. u.6. sz.) 2010. június. 25-én 10.00 órakor kezdődő a Gyula és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa Rendkívüli ülésén. Jelen

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről JEGYZŐKÖNYV A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetségének Elnökségi Üléséről Az ülés időpontja: 2001. december 12. Az ülés helye: Budapest, MaTáSzSz tárgyalóterme Az ülésen jelen voltak: a mellékelt

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely készült a Cg. 16-10-001759 számon bejegyzett EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (5000 Szolnok, Szapáry út 18.) 2010. április

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Közgazdasági Társaság évi küldöttközgyűléséről május 25., péntek, 10 óra Károli Gáspár Református Egyetem díszterme B

JEGYZŐKÖNYV A Magyar Közgazdasági Társaság évi küldöttközgyűléséről május 25., péntek, 10 óra Károli Gáspár Református Egyetem díszterme B JEGYZŐKÖNYV A Magyar Közgazdasági Társaság 2012. évi küldöttközgyűléséről 2012. május 25., péntek, 10 óra Károli Gáspár Református Egyetem díszterme Budapest IX., Ráday u. 28. Jelen vannak: a Magyar Közgazdasági

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A jelen jegyzőkönyv a VASÁRNAPI ISKOLAI SZÖVETSÉG (a továbbiakban: VISZ) közgyűléséről készült. A közgyűlés helyszíne a VISZ székhelye (2119 Pécel, Nyírfa utca 1.). A közgyűlés időpontja: 2016.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: JEGYZŐKÖNYV Uraiújfalu, Vasegerszeg,Nagygeresd, Nemesládony, Simaság és Vámoscsalád községek képviselő-testületeinek 2014. december 18-án 17 óra 30 perckor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete

Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete Bekecs község Önkormányzatának Képviselőtestülete JEGYZŐKÖNYV Másolat Bekecs község Önkormányzati Képviselőtestületének 2006. október 6-án megtartott ünnepélyes alakuló üléséről 1 Bekecs község Önkormányzatának

Részletesebben

Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L

Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L Szám: 279-6/2012. N A G Y T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 24. napján 7 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 1 Nagytevel

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV amely közgyűlési jegyzőkönyv készült a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége (a továbbiakban Szövetség) 2017. március 25-én 10 órakor megtartott rendes éves Közgyűléséről:

Részletesebben

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint.

Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. 1 J EGYZŐKÖNYV készült a Szilikátipari Tudományos Egyesület (Székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.) 2018. május 15-én a MESSER Hungarogáz Kft. tárgyalótermében (1044 Budapest, Váci út 117.) megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Hunyadfalva Községi Önkormányzat október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a Hunyadfalva Községi Önkormányzat október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Hunyadfalva Községi Önkormányzat 2014. október 27-i a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. M U T A T Ó : Határozat/Rendelet: Tárgy: 54/2014. (X. 27.) Napirendi pontok elfogadása.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNY. A levezető elnök tájékoztatta az alakuló taggyűlést a jegyzőkönyv hitelesítés szükségességéről és a hitelesítőinek feladatáról.

JEGYZŐKÖNY. A levezető elnök tájékoztatta az alakuló taggyűlést a jegyzőkönyv hitelesítés szükségességéről és a hitelesítőinek feladatáról. JEGYZŐKÖNY Készült 2009. május 28-án a FESTO-AM Gyártó Kft. 1037 Budapest, Csillaghegyi út 32-34. szám alatti rendezvénytermében a FESTO-AM Sport Egyesület éves rendes taggyűlésén. Az első időpontra meghirdetett

Részletesebben

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen.

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen. Helyszín: Gastland M0 Étterem és Konferenciaközpont 2311 Szigetszentmiklós (M0 Autóút 19 km) Időpont: 2018. május 22. (kedd) 14:00 Jelenlévők: A csatolt jelenléti ív szerint Hermann Henrik levezető elnök

Részletesebben

4. Beszámoló a Nógrád Megyei Önkormányzati Hivatal 2010-2014. években végzett tevékenységéről Előterjesztő: dr. Barta László, megyei főjegyző

4. Beszámoló a Nógrád Megyei Önkormányzati Hivatal 2010-2014. években végzett tevékenységéről Előterjesztő: dr. Barta László, megyei főjegyző Ikt.sz.: 43-13/2014. Jegyzőkönyv Készült: a Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2014. június 26-án, a Megyeháza I. emeleti Hadady-Hargitay termében tartott soron következő

Részletesebben

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT. a Postás Kiegészítő Nyugdíjpénztár küldötteinek és pótküldötteinek megválasztására

VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT. a Postás Kiegészítő Nyugdíjpénztár küldötteinek és pótküldötteinek megválasztására VÁLASZTÁSI SZABÁLYZAT a Postás Kiegészítő Nyugdíjpénztár küldötteinek és pótküldötteinek megválasztására 2013. február Elfogadva: a 2013. február 7. IT határozattal PNY-2/2013/3/1 sz. alatt A pénztártagokat

Részletesebben

Közgyűlés megtartásának módja: a részvényesek vagy a részvényesi képviselők személyes részvételével. 1/2014. (03.17.

Közgyűlés megtartásának módja: a részvényesek vagy a részvényesi képviselők személyes részvételével. 1/2014. (03.17. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a TrophyResort Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 2038 Sóskút, Petőfi Sándor utca 39.), - a továbbiakban: Társaság,- 2014. március 17. napján 10.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Közgazdasági Társaság évi küldöttközgyűléséről május 24., péntek 10 óra Kossuth Klub (Budapest VIII., Múzeum u. 7.

JEGYZŐKÖNYV. A Magyar Közgazdasági Társaság évi küldöttközgyűléséről május 24., péntek 10 óra Kossuth Klub (Budapest VIII., Múzeum u. 7. JEGYZŐKÖNYV A Magyar Közgazdasági Társaság 2013. évi küldöttközgyűléséről 2013. május 24., péntek 10 óra Kossuth Klub (Budapest VIII., Múzeum u. 7.) Jelen vannak: a Magyar Közgazdasági Társaság megyei

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v Készült:Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének június 22-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v Készült:Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének június 22-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült:Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. június 22-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2016. november 21. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről

JEGYZŐKÖNYV A Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről JEGYZŐKÖNYV A Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről Az intézmény neve, címe: Dunaharaszti Kőrösi Csoma Sándor Általános

Részletesebben

A KODOLÁNYI JÁNOS FŐISKOLA SZENÁTUSI TAGJAINAK VÁLASZTÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA 2016.

A KODOLÁNYI JÁNOS FŐISKOLA SZENÁTUSI TAGJAINAK VÁLASZTÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA 2016. A SZENÁTUSI TAGJAINAK VÁLASZTÁSI ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA 2016. 1 BEVEZETÉS A Kodolányi János Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzatában rögzítettek szerint, a Szenátusnak hivatalból tagjai a rektor mellett

Részletesebben

1 Jegyzőkönyv Sárkányhajó sportegyesület alakuló közgyűlés Helyszín: 1095, Budapest, Lechner Ödön fasor 7., Millenium Tower II Dél, Sun Microsystems Kft. nagy tárgyalója Időpont: 2009. 11. 26. 17:00 Jelenlevők

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Mellékletek: jelenléti ív meghívó Módosított alapszabály Közgyűlés helye: Szeged, Szent-Györgyi Albert

Részletesebben

Borszörcsök Község Önkormányzata 8479 Borszörcsök, Petőfi u 198.

Borszörcsök Község Önkormányzata 8479 Borszörcsök, Petőfi u 198. Borszörcsök Község Önkormányzata 8479 Borszörcsök, Petőfi u 198. Szám: Svh/79-10/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: Borszörcsök Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 20-án (hétfőn)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Budapest, Ullöi út 452 sz. alatti lila Kávéház és Etterem helyiségében megtartott, alakulo

JEGYZŐKÖNYV. Budapest, Ullöi út 452 sz. alatti lila Kávéház és Etterem helyiségében megtartott, alakulo _ FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZ K 20 JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar Villanyautó Klub Egyesület 2014. szeptember hó 30. napján, a 118% Budapest, Ullöi út 452 sz. alatti lila Kávéház és Etterem helyiségében megtartott,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Hegedűsné Szambanisz Zója Kiriosz Judit

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Hegedűsné Szambanisz Zója Kiriosz Judit Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata JK: 80. /2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 4. napján 09.00

Részletesebben

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL

Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Cégjegyzékszáma: Fővárosi Bíróság: 0l-10-043313 KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV A TÁRSASÁG 2008. 04. 18-I ÉVI RENDES KÖZGYŰLÉSÉRŐL Készült: Az ELSŐ HAZAI ENERGIA PORTFOLIÓ NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ (a továbbiakban röviden:

Részletesebben

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV

EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV H-1065 Budapest, Révay köz 4. E-mail: elnokseg@wikimedia.hu http://wikimedia.hu EGYESÜLETI KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV a Wikimédia Magyarország Egyesület 2016. április 9-én tartott közgyűléséről 1 Helye: 1065

Részletesebben

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS

ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ EGYESÜLET (székhelye: 2040 Budaörs, Liliom u. 15.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZGYŰLÉS 2012. május 11. napja ECR MAGYARORSZÁG ÉRDEKKÉPVISELETI ÉS SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Küldöttközgyűléséről

Jegyzőkönyv a Magyar Könyvtárosok Egyesülete (MKE) Küldöttközgyűléséről M A G Y A R K Ö N Y V T Á R O S O K E G Y E S Ü L E T E Association of Hungarian Librarians Verein Ungarischer Bibliothekare Association des Bibliothècaires Hongrois Oбщество Венгерских Библиотекарей 1827

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről

JEGYZŐKÖNYV. A Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről JEGYZŐKÖNYV A Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola igazgatói megbízásával összefüggő véleményező alkalmazotti értekezletről Az intézmény neve, címe: Rákospalotai Kossuth Lajos Általános Iskola 1151

Részletesebben

Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola - Pe Gyál, Bartók Béla utca 75. Ikt.sz.: 206 / JEGYZŐKÖNYV

Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola - Pe Gyál, Bartók Béla utca 75. Ikt.sz.: 206 / JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Készült a Gyáli Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskolában 2017. november 27-én 11 órakor tartott alkalmazotti értekezletén, mely az intézményvezetői pályázat Véleményező alkalmazotti értekezlete

Részletesebben