SEYCHELLES - szigeteki információk.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SEYCHELLES - szigeteki információk."

Átírás

1 1 SEYCHELLES - szigeteki információk. Magyar állampolgárok vízum nélkül utazhatnak Seychelles-szigetekre. A 30 napig érvényes ingyenes Visitor s Permit érkezéskor a repülőtéren történő kiállításának feltételei:az utazás időpontját hat hónappal meghaladó érvényességű útlevél; Visszautazásra szóló, érvényes repülőjegy;visszaigazolt szállásfoglalás;jogosultság a származási/tartózkodási hely szerinti országba történő belépésre A tartózkodáshoz szükséges anyagi feltételek megléte (150 USD/nap) A Seychelles-szigetek a Kelet-Afrika partjaitól km-re fekvő gránit- és korallsziget csoport. 90 szigettel / A főbb központi szigetek (Mahé, Praslin, Silhouette, La Digue, Curieuse, Félicité, Frégate, St. Anne, Az angol és a francia egyaránt hivatalos nyelv, amelyet széles körben használnak, emellett a kreolt is beszélik. Főváros: Victoria, államformája: köztársaság. Függetlenségét az Egyesült Királyságtól): június 29-én nyerte el. Nemzeti ünnep: június 18, az Alkotmány Napja. Idő: + 3 órával vannak előbb mint mi a téli időszámításunk szerint, nyári időszámításuknál + 2 órával Valuta: seychelles-i rúpia (SCR). 1 SCR kb. 18 HUF Terület: 451 km2, a tengerpart hossza: 491 km, a legmagasabb pontja: Morne Seychellois 905 m. Seychelle éghajlata mindig kellemesen meleg és kiegyenlített. A hőmérséklet ritkán esik 24 C alá vagy emelkedik 32 C fölé. Január és február a legcsapadékosabb hónapok. Májustól októberig fúj a délkeleti passzátszél, az év további időszakában pedig az északnyugati monszun határozza meg az időjárást. Minimális kivétellel az összes sziget a ciklonövön kívül található. A páratartalom egész évben 80% körül mozog. Legideálisabb nyaraló hónapok a november és a május. A nudizmus tilos, a monokini helyenként engedélyezett. A droghasználat és birtoklás súlyos következményekkel járhat. A homoszexualitás illegális. Az ismert hitelkártyákat elfogadják. Elektromosság 220 V, de angol szabvány szerinti 3 villás. Seychelle társadalmát a multikulturalitás harmóniája jellemzi. A történelem során a világ összes tájáról vándoroltak ide különböző etnikumú emberek: felszabadított rabszolgák, európai telepesek, politikai üldözöttek, kalandorok, arab, perzsa, indiai és kínai kereskedők. Így vált Seychelles a kultúrák olvasztótégelyévé és alakult ki e befogadó és élettel teli társadalom. A lakosság többsége által gyakorolt római katolikus vallás mellett megtalálható az országban az anglikán, a protestáns, valamint Jehova Tanúi és a Mormon egyház is, a muzulmán és a hindu vallás is.

2 2 Legszebb partok : MAHÉ fősziget: Beau Vallon Beach - egy csodálatos fehérhomokú tengerparti szakasz, mélysége miatt úszásra is alkalmas, népszerűsége ellenére sem zsúfolt. Szép széles, kilométer hosszú homokos part, a végeiben pedig a jellegzetes gránit sziklák. Infrastruktúrában is nagyon jó, több étteremmel, kis bolttal. Ami itt nincs: kisebb, pálmafás, gránitsziklás mesevilág-öblök és az igazi kék, átlátszó víz,. Anse Royale. hosszú, széles fehérhomokos part, vadregényesebb kis öblökkel, az infrastruktúra itt is megfelelő. Mahé fősziget túloldalán Baie Lazare, Anse La Mouche ezek is szép öblök, de apály idején nem úszható. PRASLIN sziget: Anse Lazio - nem csupán Praslin, de az egész ország legszebb strandja. Csodálatos fehér homok, türkizkék tenger, úszáshoz és búvárkodáshoz is kitűnő, ugyan így szép még Cote d'or, Anse Boudin, Grand Anse. LA DIGUE sziget: Anse Sourse d Argent - a Seychelles-re oly jellemző szél és tenger által barázdált gránitsziklákkal határolt fehérhomokú tengerpart. Vagy ismert még Anse la Reunion és a La Passe partszakasz is. Az egész sziget kerékpárral, de gyalog is bejárható.

3 3 MAHÉ sziget, ez a legnagyobb fősziget, ide érkeznek a nemzetközi járatok. Több kisebb nagyobb öbölben is csodás partokat és nagyszerű szállodákat lehet találni.

4 4 MAHÉ sziget szállodák : BANYAN TREE 6 csillagos, a sziget délnyugati oldalán 30 perc transzferidő a reptértől. Beachfront Spa Pool Villa (22). 251 nm2-s ( kb. 48 nm2 a lakórész, 32 nm2- s a saját medence, kis elszeparált kertben. Lehet kérni közvetlen parti villát is.

5 5 FOUR SEASONS 6 csillagos, a sziget dél-nyugati részén, 25 perc transzferidő a reptértől. Ocean View Villa (13) 186 nm2 ( ebből kb. 71 nm2 a lakórész ) Kis elszeparált kert és egy 28 nm2-s saját kis medence, lehet kérni parthoz közelit is..

6 6 MAIA LUXURY RESORT 6 csillagos, a sziget dél-nyugati részén, 25 perc transzferidő a reptértől, egy eldugott kis öböl intimitásában Ocean View Villa (3) 250 nm2 ( ebből kb. 100 nm2 a lakórész ) Kis elszeparált kert és egy 24 nm2-s saját kis medence. Lehet kérni partközeli villát is.

7 7 HILTON NORTHOLME 5,5 csillagos, a sziget északnyugati végénél, 25 perc transzferidő a reptértől. Óceánra néző, domboldali villát vagy delux óceán parti villát is lehet kérni. Mindkettő 90 nm2-s, minden szükséges kényelemmel ellátva.

8 8 KEMPINSKI BAI LAZARE 5 csillagos, a sziget déli partján, 40 perc transzferidő a reptértől. hegyre néző, partra néző, delux parti és közvetlen tengerre néző szoba.

9 9 CONSTANCE EPHELIA RESORT 5 csillagos, a sziget északnyugati partján, 40 perc transzferidő a reptértől. Junior suite, emeletes épületben a felső kis öbölnél, Senior suite emeletes épületben az alsó szebbik öbölnél, Beach Villa (8). 370 nm2, ebből kb. 129 nm2 a belső lakrész, kis elszeparált kert saját kis medencével.

10 10 SAVOY RESORT, 5 csillagos, Beau Vallon öbölnél, A főváros 5 km-re, a repülőtér 15 km-re található. Étterem, bár, úszómedence, ingyenes WIFI. 163 lakrészes hotel- 4 és 2 emeletes épületekben kertre néző és tengerre néző szobák és felárért lakosztályok is kérhetők, Junior suite vagy Savoy suite. Standard medencére néző szoba.

11 11 THE H RESORT Beau Vallon Bay öbölnél, 5 csillagos. A főváros 5 km-re, a repülőtér 15 km-re található. Étterem, bár, úszómedence, ingyenes WIFI. 100 lakrészes hotel- Junior suite 54 nm2-s, emeletes épületben, vagy kerti Junior suite földszinten terasszal. PARTI VILLA 150 nm2-s saját medencével, (következő oldalon. )

12 12

13 13 LE MERIDIEN FISHERMANS 4,5 csillagos, a sziget észak nyugati partján, 40 perc transzferidő a reptértől.

14 14 ALLAMANDA RESORT by Hilton : 4 csillagos hotel, a sziget dél-keleti részén szép homokos parton. 25 perc a transzfer idő MAHÉ repülőtértől. Óceánra néző szoba : Delux óceánra néző szoba, jacuzzival:

15 15 CARANA BEACH hotel, 4,5 csillagos, Mahe sziget észak-nyugati részén, A repülőtéri transzfer kb 25 perc. Ez a kis 40 lakrészes családi boutique hotel egy kis öbölnél található. Kis medence, étterem- bár, itt ingyenes a WIFI. Óceánra néző iker villák. Külön bejárattal 45 nm2-s privát szférát biztosító chalet - villák. Kérhető saját medencés is felárért.

16 16

17 17 AVANI BARBARONS 4 csillagos hotel, a 800 m hosszú homokos Barbarons parton MAHÉ főszigeten. A szálloda előtti tengeri szakasz korallos, így nem mindenhol és nem mindig úszható. 30 perc a transzfer idő MAHÉ repülőtértől. Lehet kertre, tengerre nézőt és közvetlen parti szobát is kérni, Mind 35 nm2 s.

18 18 CORAL STRAND HOTEL SEYCHELLES 3,5 csillagos, Közvetlen MAHÉ sziget legszebb homokos partjánál, a BEAU VALLON BAY-ben. 4 km re Viktória fővárostól és 15 km re a repülőtértől. Kellemes,dús- zöld növényzetű kertben 4 szintes épület, melyben a szobák találhatók különféle kategóriában : Étterem, bár, úszómedence, Fizetős vízi sport eszközök bérelhetők.

19 19 Standard 24 nm2, kertre vagy felárért öbölre néző szoba, Szobában, klíma, ventilátor, Tv rádió, telefon, fizetős a minibár, széf, WIFI. Külön fürdő zuhannyalkáddal, wc-vel. Terasz vagy erkély, melyről a kert, vagy a tenger látszódik. Delux szoba : 48 nm2. ugyan az mint a standard felszereltségben csak van külön egy nappali része a hálón kívül. vagy felárért öbölre néző szoba, Szobában, klíma, ventilátor, Tv rádió, telefon, fizetős a minibár, széf, WIFI. Külön fürdő zuhannyalkáddal, wc-vel. Terasz vagy erkély, melyről a kert, vagy a tenger látszódik.

20 20

21 21 SUNSET BEACH HOTEL 3,5 csillagos SEYCHELLES MAHE island Az Indiai-óceánra néző Sunset Beach Hotel a privát, homokos tengerpart fölé magasodó gránitsziklák között helyezkedik el. A szálloda magaslaton fekvő, szabadtéri medencéjét trópusi pálmafák veszik körül. A szobák teraszáról a Beau Vallon-öbölre és a Silhouette-szigetre nyílik kilátás. A szállodában működő, francia és kreol specialitásokat kínáló, szabadtéri Silhouette étterem nagyszerű helyszín a naplemente megtekintéséhez. A panorámás kilátást nyújtó On The Rocks Bárban frissítőket és koktélokat fogyaszthatnak a vendégek. A szálloda 7 km-re fekszik Victoria városközpontjától. Étterem. kis medence a sziklás félszigeten : Oceánra néző standard szoba belső az út menti épületben található, Junior Suite a part irányába.

22 22

23 23 Berjaya Beau Vallon Bay Reost & Casino 3 csillagos. Beau Vallon szép partja mentén található egyszerű szállás hely, megfelelő szolgáltatásokkal. Victoria főváros 5 km, repülőtér 15 km. MAHÉ fősziget. 232 szoba van. A főépületben, mely két emeletes, 155 db standard 28 nm2. A trópusi kertben 1 emeletes külön kis villa épületekben találhatók a delux szobák melyek 40 nm2. 40 db ilyen szoba van.

24 24 Bliss Hotel MAHÉ Island: 3,5 csillagos, A sziget észak nyugati partján egy kis homokos öbölben, romantikus környezetben. A szállodai főépületből egy kis úton kell átmenni a partra. 23 db 35 nm2 s Delux tengerre néző szoba van. 1 étterem, 1 bár, egy kis medence. Minden szobában klíma, minibár, széf, Internet külön fizetésre. VALMER RESORT: MAHÉ Island: 3,5 csillagos, A sziget déli partjához 750 m re van a parthoz, domboldalon. 23 db lakóegység, ebből 2 csillagos az emeletes központi épületben lévő 50 nms s apartmanok, a többi 12 bungaló 3,5 csillagos minőségű. 1 étterem, 1 bár, egy kis medence. Szobákban klíma, széf, Internet. Junior suite

25 25 SAINTE ANNE sziget. - Sainte Anne vízi nemzeti park. privát tulajdonban lévő kis szigetek, mely 15 perces hajóútra találhatók Mahé - tól. 6 szigetből áll, kiválóan lehet itt búvárkodni. A park legszebb szigetei a Moyenne és a Kerek Sziget. A COUSIN-SZIGET a sziget óriási madárrezervátumáról és teknőseiről híres. A szigeten három strand közül választathatunk, mindhárom gyerekekkel is ajánlott. A víz lassan mélyül. A sznorkelezés és búvárkodás szerelmeseinek is kiváló a sziget, de a tengeri élővilág szépségeiben az is gyönyörködhet, aki nem szeretne merülni: délutánonként üveg-fenekű hajó viszi ki az érdeklődőket a mélyebb vizekre. A túrázás kedvelői vezetett túrákon vehetnek részt a 200 hektárnyi területen. BEACHCOMBER SAINTE ANNE sziget 5,5 csillagos, a sziget legszebb partján, 20 perc busszal + 10 perc hajóval a transzferidő a reptértől. Lehet kérni, kerti villát, saját medencés villát,vagy közvetlen parti villát medencével.

26 26 PRASLIN sziget : Ez a második legnagyobb sziget mely MAHÉ főszigettől 40 km re van. Ide hajóval kb. 1,5 óra alatt lehet eljutni, vagy repülővel 10 perc alatt.

27 27 RAFLES PRASLIN 6 csillagos, Praslin sziget észak -keleti részén, 30 perc belső repülőjárattal MAHÉ reptértől. Ocean View Villa (30) 125 nm2 + a teraszon saját kis medence

28 28 CONSTANCE LÉMURIA RESORT 6 csillagos, Praslin sziget észak - nyugati részén, 30 perc belső repülőjárattal MAHÉ reptértől. Pool Villa (8) 360 nm2. ebből kb. 115 nm2 lakrésszel, külső kert saját medencével.

29 29 L ARCHIPEL Hotel. PRASLIN sziget : 4,5 csillagos, 800 m hosszú homokos szép partnál, jó rálátással az óceánra, mivel egy kis dombon van a szálloda. Delux szoba

30 30 PARADISE SUN 4,5 csillagos, Praslin sziget északi részén a 3 km s Cote d Or homokos parton, Szép, kellemes hangulatú hotel. Étterem, bár, úszómedence, 80 db lakrész van, 26 db.külön álló egy és kétszintes, ahol két illetve 4 lakrész található egy épületben Superior szoba 32 nm2-s, delux szoba 42 nm2- s.

31 31 HOTEL COCO DE MER PRASLIN : 4 csillagos, közvetlen egy romantikus parton lévő hotel, Praslin sziget dél nyugati részén. 40 db bungaló stílusú szoba, Standard 48 nm 2-s. Superior 50 nm2-s.

32 32 LA RESERVE HOTEL PRASLIN, 4 csillagos, a sziget egyik legszebb partjánál. Étterem, bár, úszómedence,. 40 db lakóegység, külön álló 2 szintes épületek melyekben 4 lakóegység van. 8 db superior szoba 64 nm2-s, kertre nézők és részben tengerre, 32 db delux szoba 68 nm2-s.mind tengerre néz. Delux szoba Superior szoba

33 33 CASTELLO BEACH HOTEL 4 csillagos PRASLIN sziget Egy kis homokos parton, szépen helyen, 32 szoba, 2 szintes épületekben.

34 34 Indian Ocean Lodge PRASLIN sziget 3,5 csillagos, közvetlen a parton, Gran Anse legszebb részén, 32 szoba 8 db külön álló 1 emeletes épületekben.

35 35 ACAJOU Hotel 3,5 csillagos. Praslin észak keleti partján közvetlen a Cote d Or strandnál.32 szoba a kétszintes épületekben. standard 28 nm2-s, superior 35 nm2-s. Fedezze fel vitorláshajóval a SEYCHELLES szigeteket,/ több útvonal /

36 36 LA DIGUE ISLAND, Mahétól keleti irányban kb 50 km re, vagy 7 km-re Praslin sziget dél-keleti végétől. Repülővel 1 óra vagy hajóval 4-5 óra Mahéról, vagy Praslinről 30 perc.

37 37 LE DOMAINE de L ORANGERAIE 5 csillagos, a sziget észak nyugati részén

38 38 La Digue Island Lodge 4 csillagos hotel,a sziget nyugati partján. Anse Réunion

39 39 HOTEL L OCEAN 3 csillagos kis családias szálloda sziget északi részén.

40 40 SILHOUTTE ISLAND - Mahétól észak nyugatra, 35 km re. Hajóval 1,5 óra, vagy kis repülővel, helikopterrel 15 perc. HILTON LABRIZ - SILHOUTTE ISLAND 5 csillagos, a sziget legszebb partján,

41 41 DENIS sziget 240 km -re MAHÉ tól. Repülővel 1 óra. Lapos korall sziget. Előtte korall zátonnyal. DENIS ISLAND RESORT - 5 csillagos, Az egyetlen szállás a kis szigeten. Robinsonoknak ajánljuk többféle szállástípusból lehet választani.

42 42 DESROCHES sziget. Malétól dél- nyugati iiányban 240 km -re MAHÉ tól. Repülővel 1 óra. Lapos korall sziget. Előtte korall zátonnyal. DESROCHES ISLAND RESORT 5 csillagos, a sziget legszebb partján,

43 43 A legexkluzivabb PRIVÁT sziget: FREGATE ISLAND RESORT 6 csillagos.

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 COCOON MALDIVES 4-5 csillagos sziget Lhaviyani atoll, 30 perc hidroplán transzfer Maléról, 700 m hosszú, 100 m széles sziget, 145 lakrésszel. Új építésű DESIGN modern stílusú resort, meghagyva az eredeti

Részletesebben

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon!

LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! 1 LUX-MALDIVES 5 csillagos sziget, igényeseknek! Kiváló választás luxus színvonalon! Ari atoll déli részén található, transzfer: 35 perc belső repülővel + 15 perc hajóval, lehet kérni közvetlen hidroplánnal

Részletesebben

Kihaad Maldives Éttermek:

Kihaad Maldives Éttermek: Kihaad Maldives 4,5 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Szobai minibár (sör+üdítők) és 1kirándulás is az árban Kiváló minőségű, szép

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: Kihaa Maldives 4 csillagos, 600 m x 350 m -s sziget, zátony 50 m 200 m Csak ALL INCLUSIVE ellátással lehet igénybe venni. Az egyik legszebb partú sziget, főleg a SUNSET oldalon. 1 A 2012-ben nyitott Kihaa

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND

MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND MALDÍV-szigetek: HOLIDAY ISLAND 3 csillagos, 700m x 140m, zátony: 350-400 m, 35 perc belső járattal Malé reptértől+ 5 perc hajóval: PADI búvárközponttal rendelkezik! Talán a legkedvezőbb áru sziget! A

Részletesebben

FAKULTATÍV PROGRAMOK. A programok minimum 10 fő jelentkezése esetén indulnak. Az árak tájékoztató jellegűek.

FAKULTATÍV PROGRAMOK. A programok minimum 10 fő jelentkezése esetén indulnak. Az árak tájékoztató jellegűek. SEYCHELLE-SZIGETEK Mindazt, amit az ember egy trópusi szigettől elvárhat, a Seychelle-szigeteken megtalálja. A több mint 100 szigetből álló szigetcsoport kb. 1500 kilométerre található Afrika keleti partjaitól.

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 COCO PALM DHUNI KOLHU 5 csillagos, nagyon szép sziget. BAA atoll. Malétól észak-nyugati irányban. Alap árban belső repülőjárat 35 perc + kishajójárat 15 perc. Felárért lehet kérni 30 perces közvetlen

Részletesebben

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl.

MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl. MALDIVES LILY BEACH RESORT 5 csillagos Ari-Atoll délkeleti részén található. Transzfer: hidroplánnal 30 perc Malé-i reptértôl./ 110 km / 1 A sziget mérete 600m x 110 m. A housereef a parttól kb 15-30 m

Részletesebben

Seychelles-szigetek. Mindazt, amit az ember egy trópusi

Seychelles-szigetek. Mindazt, amit az ember egy trópusi Seychelles-szigetek Közlekedés: Budapest Mahé / Praslin Budapest útvonalon menetrend szerinti repülôjárattal, európai átszállással. hónap C C C óra nap V. VI. VII. VIII. IX. X. 28 29 23 23 8 6 10 9 8 8

Részletesebben

Seychelle-szigetek. Közlekedés: Budapest Mahé / Praslin Budapest útvonalon menetrend szerinti repülôjárattal, európai átszállással.

Seychelle-szigetek. Közlekedés: Budapest Mahé / Praslin Budapest útvonalon menetrend szerinti repülôjárattal, európai átszállással. hónap C C C óra nap XI. 29 24 27 7 12 XII. 28 24 27 7 15 I. 28 24 27 6 15 II. 29 25 28 6 10 III. 29 25 28 7 11 IV. 30 25 29 8 10 Seychelle-szigetek Mindazt, amit az ember egy trópusi szigettôl elvárhat,

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK

MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK MALDÍV-SZIGETEK SZÁLLODAAJÁNLATOK The Barefoot Eco Hotel 4* Fekvése: Hanimadhoo szigetén található kedves szálloda, Male repülőteréről kb. 1 órás belső repülő járattal érhető el. A sziget kb. 7 km hosszú

Részletesebben

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY

2012.06.08. / TENSI HOLIDAY LUX* Hotel Gran Gaube (Legends)***** Mauritius / Grand Gaube Sokféle szolgáltatással rendelkező szálloda, az aktív pihenést keresők számára ideális. Fekvése A LUX* Island Resorts szállodalánc tagja Grand

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc,

KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc, 1 KURAMATHI ISLAND RESORT 4 csillagos, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, Déli-Rasdhooatoll, sziget mérete:900 m x 200 m, zátony. 30-50 m hidroplántranszfer 30 perc, Dús trópusi növényzetű, kiváló merülési lehetőségeket

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, email: info@admiraltravel.hu 1 KANUHURA 5 csillagos luxus sziget. Lhaviyani atoll észak keleti részén található ez a 1.000 m x 200 m s csodálatos hófehér homok partú sziget. Korall zátony 100-150 m - re. A legtökéletesebb partú hibátlan

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda :

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : 1 SONEVA FUSHI Igazi 6 csillagos szuper luxus ECO-FRIENDLY sziget, azoknak akik igénylik a magas szolgáltatásokat, de mégis szeretnének Robinsoni luxus körülmények között pihenni-kikapcsolódni. 1,4 km

Részletesebben

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure*****

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Falcon Hills*** FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** AI 143.000,- Ft/fő standard kétágyas szoba Hotel

Részletesebben

PALM BEACH RESORT, 4 csillagos. Gyönyörű parttal!

PALM BEACH RESORT, 4 csillagos. Gyönyörű parttal! 1 PALM BEACH RESORT, 4 csillagos. Gyönyörű parttal! Lhaviyani atoll. Malétól északra, mérete:2.000 m x 400 m, housereef: 50-500 m hidroplántranszfer 40 perc. Itt az idő +1 órával még előbbre van mint MALÉBAN,

Részletesebben

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva!

HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! 1 HURAWALHI ISLAND RESORT 5 csillagos,újonnan nyílt, CSAK 18 éven felüli FELNŐTTEKNEK! Így teljes nyugalom biztosítva! Lhaviyani atoll külső északi zátonyánál lévő kis sziget 400 m x 165 m. Hidroplán transzfer

Részletesebben

PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal!

PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal! 1 PALM BEACH RESORT 4 csillagos. Gyönyörű parttal! Lhaviyani atoll. Malétól északra, mérete: 2.000 m x 400 m, housereef: 50-500 m hidroplántranszfer 40 perc. Itt az idő +1 órával még előbbre van mint MALÉBAN,

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere

a Personal Tours A Kefallinia.hu Partnere A Kefallinia.hu Partnere a Personal Tours A 24. sikeres szezonja elé néző Personal Tours az elmúlt évtizedekben több, mint százezer pihenni vágyó, jelentős részben visszatérő vendéget utaztatott nyaralásukra.

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 THE SUN SIYAM IRUFUSHI MALDIVES. 5 csillagos minőségű, az északi Nonu Atollon található, Malétól 170 km re. Kb. 800m.hosszú és 300 m széles,gyönyörű, dús trópusi erdővel övezett, hófehér- homokos partja

Részletesebben

Karpathos a szenvedély szigete

Karpathos a szenvedély szigete Karpathos a szenvedély szigete Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, amelynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb

Részletesebben

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON

MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON MEDITERRÁN VAKÁCIÓ CIPRUSON Utazás: Budapest Larnaca Budapest útvonalon Malév menetrendszerinti járataival, egyénileg. Időpont: választott időpontban és időtartamra. Idegenvezetés: helyi magyar nyelvű

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0955 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Livornói luxushotel eladó LEIRÁS Livornoban,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3367 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Halásznadrág Szép tengerparti villa Capri-ban LEIRÁS

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb.

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb. Mexikó CanCún A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekszik Cancún varázslatos üdülővárosa. A türkiz számtalan árnyalatában szikrázó tenger szinte körbefonja a 7-es számot formázó

Részletesebben

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali 2016 nyár-ősz Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali Kedves Utasaink! Legújabb programfüzetünkben utazási irodánk 2016. nyári-ôszi

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0505 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Elba Sziget TOSZKÁN TENGERPARTI VILLA ELADÓ

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 HERITANCE AARAH ISLAND 5 csillagos resort sziget. RAA atoll. Malétól 40 perc hidroplán transzferrel. 2018 ban nyílt. A sziget mérete kb. 500 m hosszú és 300 m széles, egyik oldalán elkeskenyedő. Housereff

Részletesebben

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg.

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg. 52 Dominika a karib tenger gyöngyszeme A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

DOMINIKAi. köztársaság

DOMINIKAi. köztársaság DOMINIKAi köztársaság A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába vezető tengeri

Részletesebben

DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG

DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG DOMINIKAI KÖZTÁRSASÁG A Karib-tenger egyik legszebb szigetét Kolombusz Kristóf fedezte fel több, mint 500 éve. Kuba után Dominika a második legnagyobb sziget a Nagy Antillákon. A sziget kétharmad részét

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda : email: info@admiraltravel.hu www.maldiv-szigetek.info 1 FILITHEYO ISLAND ( 3,5-4 csillagos ) PADI búváriskolával rendelkezik! Ez a kategóriájában kiváló minőségű sziget az északi Nilandhe Atollon található kb. 1km hosszú és 400 m széles, gyönyörű dús pálmafa

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 3316 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Capr Luxus villa eladó Capri szigetén LEIRÁS Ez az ingatlan

Részletesebben

AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL!

AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL! AEROVIVA CHARTER JÁRATOK: TÉLBŐL NYÁRBA, ÁTSZÁLLÁS NÉLKÜL! AKCIÓ*, AMIG A KÉSZLET TART! AFRIKÁBAN, ANGKORBAN ÉS A KÖRUTAZÁSOK SORÁN AZ ELLÁTÁS BENNE VAN AZ ÁRBAN! AFRIKA *max 1000 utas részére, érkezési

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban

Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Üdülés Szicília szigetén Utazás: egyénileg Időpontok: 2015. május-október között 7 éjszaka, 8 napos időtartamban Catania környéke ( repülőtéri transzfer: Catania repülőtere) Santa Lucia α Le Sabbie d Oro

Részletesebben

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű

Sarti. 4 férőhelyű. 3 férőhelyű Sarti Napjainkban Sarti a Sithonia-félsziget egyik legkedveltebb települése, ahol a tenger kékje egyesül a kristálytiszta vizű, homokos tengerparttal. Ez a kép teszi feledhetetlenné az itt eltöltött vakációt.

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 LUX South Ari Atoll 5 csillagos sziget. Kiváló választás luxus színvonalon! Igazi minőségi üdülősziget igényeseknek! Ari atoll déli részén található, transzfer: 35 perc hidroplánnal. De lehet kérni korai,vagy

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:+36203640160 info@admiraltravel.hu www.maldivinfo.hu

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:+36203640160 info@admiraltravel.hu www.maldivinfo.hu 1 SUN ISLAND: 3-4 csillagos népszerű, nemzetközi vegyes vendégkörű nagy sziget ) PADI búvárközponttal rendelkezik! GYÖNYÖRŰ PART KRISTÁLYTISZTA VÍZ. A Dél-ARI Atoll-on, Malétól 112 km-re található. A sziget

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN Bali az indonéz szigetvilág gyönyörű szigete, egyedi, színes, spirituális kultúrájáról ismert. Számos szertartása és szokása, ami több

Részletesebben

MALDÍV szigetek : THE HAVEN -PARADISE ISLAND - Észak-Malé Atoll Lankanfinolhu North Male' Atoll PO Box 2073.Tel:

MALDÍV szigetek : THE HAVEN -PARADISE ISLAND - Észak-Malé Atoll Lankanfinolhu North Male' Atoll PO Box 2073.Tel: MALDÍV szigetek : THE HAVEN -PARADISE ISLAND - Észak-Malé Atoll Lankanfinolhu North Male' Atoll PO Box 2073.Tel: +960 6640011 A vízre épült bungalók /THE HAVEN/, melynek vendégei külön szolgáltatásban

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda. telefon:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda.   telefon: 1 MAURITIUS szigete az Indiai Óceánban. Afrika keleti partjától kb. 3000 km-re, Madagaszkár mellett található ez az egzotikus, vulkáni eredetű trópusi sziget, amelyhez néhány körülötte elhelyezkedő atoll

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 34 Tolo a Peloponnészosz gyöngyszeme ATHEN Mindigisvágytamazéletemsoránazújra, azismeretlenre.hosszú,többszázkilométerenkeresztülkanyarogtamgörögországhegyeinésvölgyeinát,mígmegérkeztem életembenelôszörtolóba.fáradtéséhes

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo

Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo Apartmanok 2 0 1 5 Lido di Jesolo LIDO DI JESOLO az Adriai tengerpart egyik legfőbb üdülőhelye, mindössze 21 km-re található az egyedülálló várostól, a nemzetközi kulturális események színházától, Velencétől.

Részletesebben

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK

HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK HORVÁTORSZÁG 2015 MEDULIN: NARANCSMAG APARTMANOK Strandhoz közel fekvő, kényelmes, pénztárcabarát apartmanok. Fekvése: a barátságos apartmanház Medulinban található. Tengerpart: aprókavicsos, lassan mélyülő

Részletesebben

KORFU MELLÉKLET. Sidari

KORFU MELLÉKLET. Sidari KORFU MELLÉKLET Sidari Kód: FAX 54118 Link: http://www.neckermann.hu/szallas/smartline-mimosa/54118 A szálloda nyüzsgő hangulatú, központi helyen fekszik, csak egy kis utca választja el a gyönyörű homokos

Részletesebben

Sri Lanka. Sri Lanka. gyöngyszem az Indiai-óceánban. Sri Lanka

Sri Lanka. Sri Lanka. gyöngyszem az Indiai-óceánban. Sri Lanka gyöngyszem az Indiai-óceánban - mely sokak által Ceylon néven ismert - egy könnycsepp alakú trópusi sziget az Indiai-óceánban. Fôvárosa Colombo (Sri Jayawardanapura). Területe nem nagy (hazánkénak csak

Részletesebben

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 60 EUR/főtől 58 EUR/főtől. december. január. február. március

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 60 EUR/főtől 58 EUR/főtől. december. január. február. március THAIFÖLD - Bangkok Bangkok az ország központja. A kivételes, ellentétekkel teli nagyvárosban megismerheti Thaiföld utánozhatatlan hangulatát, számtalan felhőkarcolót, templomot, palotát, valamint a régi

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL UTAZÁSI CENTRUM Tel : 06-53-311-500, E-mail : admiraltravel@t-online.hu, www.admiraltravel.hu

ADMIRAL TRAVEL UTAZÁSI CENTRUM Tel : 06-53-311-500, E-mail : admiraltravel@t-online.hu, www.admiraltravel.hu ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE LAGANAS ARGASSI ZANTE 2015 NYÁR ELÖFOGLALÁS AKCIÓ Görögország Zakynthos Szeptember 7 14 21 Árak Ft/fő repülővel ELŐFOGLALÁSI AJÁNLATOK Ellátás 8 nap /

Részletesebben

4 és 5 SZÁLLODÁK. Az árak EUR-ban/fő. Forintban történő fizetésnél alkalmazott árfolyam: Kereskedelemi és Hitelbank napi valuta eladási jegyzése.

4 és 5 SZÁLLODÁK. Az árak EUR-ban/fő. Forintban történő fizetésnél alkalmazott árfolyam: Kereskedelemi és Hitelbank napi valuta eladási jegyzése. 1000 ÚT Utazási Iroda HORVÁTORSZÁG 2007. 4 és 5 SZÁLLODÁK Az árak EUR-ban/fő. Forintban történő fizetésnél alkalmazott árfolyam: Kereskedelemi és Hitelbank napi valuta eladási jegyzése. RÖVIDíTÉSEK: 1/2

Részletesebben

Ari atoll déli rész, 900 m x 250 m, housereef 5-15 m, hidroplántranszfer 25 perc.

Ari atoll déli rész, 900 m x 250 m, housereef 5-15 m, hidroplántranszfer 25 perc. 1 VILAMENDHOO ISLAND RESORT 4,5 csillagos, Ari atoll déli rész, 900 m x 250 m, housereef 5-15 m, hidroplántranszfer 25 perc. Ez a 184 lakrészes gyönyörű- dús növényzetű sziget kiváló búvárkodni. 2 főétterem,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0486 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Szardínia LUXUSVILLA SZARDINA SZIGETÉN LEIRÁS A egyik

Részletesebben

HURGHADA 8 NAP / 7 ÉJSZAKA - CSALÁDI CSOMAG 2013. november 10., 17., 24. Ell. nov. 10. nov. 17. nov. 24.

HURGHADA 8 NAP / 7 ÉJSZAKA - CSALÁDI CSOMAG 2013. november 10., 17., 24. Ell. nov. 10. nov. 17. nov. 24. TTC TRITON EMPIRE HOTEL 3* (Gyermek korhatár: 14 év) 2 felnőtt + 1 gyermek 2 felnőtt + 2 gyermek HURGHADA 8 NAP / 7 ÉJSZAKA - CSALÁDI CSOMAG 2013. november 10., 17., 24. Ell. nov. 10. nov. 17. nov. 24.

Részletesebben

KLEOPATRA MELISSA HOTEL

KLEOPATRA MELISSA HOTEL Szálloda / Ellátás / Üdülőrész Árak: Ft / fő-től: KLEOPATRA MELISSA HOTEL 3*, Al, Alanya A Kleoptára strandtól csak egy út választja el. 94.185 ARTEMIS PRINCESS HOTEL 4*, All, Alanya Tengerpart közeli,

Részletesebben

Ho t e l Pl aya Go l f ««««

Ho t e l Pl aya Go l f «««« MALLORCA NYÁR NYÁR Mallorca Spanyolország északi része elõtt húzódik a különbözõ földrajzi adottságokkal, kultúrával, valamint konyhával rendelkezõ öt szigetbõl álló Baleár-szigetvilág. Legnagyobb és egyben

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már.

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már. 2009 NYÁR ÁRPARÁDÉ Mediterrán Nyaralások októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Belek HOTEL KaYa BELEk ***** AI Közvetlenül a tengerpartnál, Antalya repülőtere kb. 27 km távolságra

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1333 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Santa Margherita Ligure Luxus Villa a tenger Liguria

Részletesebben

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE

remisens family excelsior**** AI smart selection hotel bristol*** AI FREE FREE FREE LOVRAN horvátország, KVARNER ÉS SZIGETEI Opatijától kb. 6 km-re dél-nyugatra található fürdőhely. A két települést tengerparti sétány köti össze. A nyugalmat árasztó, hangulatos kisvárosból számos kirándulási

Részletesebben

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 SUN ISLAND: 3-4 csillagos népszerű, nemzetközi vegyes vendégkörű nagy sziget. PADI búvárközponttal rendelkezik! GYÖNYÖRŰ PART KRISTÁLYTISZTA VÍZ. A Dél-ARI Atoll-on, Malétól 112 km-re található. A sziget

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0489 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Argentárió LUXUSVILLA ELADÓ AZ ARGENTÁRIÓI

Részletesebben

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 58 EUR/főtől. január. február. március

THAIFÖLD - Bangkok ROYAL BENJA 3* 58 EUR/főtől. január. február. március THAIFÖLD - Bangkok Bangkok az ország központja. A kivételes, ellentétekkel teli nagyvárosban megismerheti Thaiföld utánozhatatlan hangulatát, számtalan felhőkarcolót, templomot, palotát, valamint a régi

Részletesebben

Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com

Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Planet Hungary Utazásszervező iroda H-1073 Kertész u. 43. Budapest, Hungary Tel: +36-1-411-1882; info@planethungary.com Bali röviden, majd hajóút Komodo szigetéig 1. nap: Budapest Indulás Budapestről átszállással

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0400 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Exkluzív villa eladó a livornoi tengerparton

Részletesebben

Ell. 04.16. 04.23. 05.07. 05.14.

Ell. 04.16. 04.23. 05.07. 05.14. kétágyas szobában Ft/fő: Ell. 04.16. 04.23. 05.07. 05.14. 134.900 59.900 66.900 66.900 Cimen Hotel 3* Grand Uysal Suite Hotel 3* - 157.900 Kleopatra Melissa Hotel 3* Merve Sun Hotel & 75.900 164.900 79.900

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

Lido di Jesolo. www.timtravel.hu LIDO DI JESOLO

Lido di Jesolo. www.timtravel.hu LIDO DI JESOLO mindössze 21 km-re található Velencétől. 15 km homokos strand, rengeteg sportolási (bicikli, szörf), szórakozási (diszkók, vizividámparkok, kiállítások), vásárlási lehetőség és éjjel-nappal lüktető élet

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0556 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Argentárió, Toszkána LUXUSVILLA ELADÓ ARGENTÁRIÓBAN

Részletesebben

FRANCIA POLINÉZIA FRANCIO POLINÉZIA

FRANCIA POLINÉZIA FRANCIO POLINÉZIA 72 ÓCEÁNIA Óceánia, bolygónk legnagyobb összefüggő vízfelületéből és annak szigetvilágából áll, a Csendes óceán közepén. Francia Polinézia 118 szigetből áll, ezek öt szigetcsoporthoz tartoznak. A leglátogatottabb

Részletesebben

FAKULTATÍV PROGRAMOK. A programok árai minimum 2 fő jelentkezése esetén érvényesek. Az árak tájékoztató jellegűek.

FAKULTATÍV PROGRAMOK. A programok árai minimum 2 fő jelentkezése esetén érvényesek. Az árak tájékoztató jellegűek. MAURITIUS Az Indiai-óceán közepén, Madagaszkártól 1000 km-re keletre fekvő kis sziget a vulkanikus korallszigetek festői szépségét kínálja az odaérkezőknek. Földrajzi helyzetéből adódóan decembertől áprilisig

Részletesebben

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE

Kanári-szigetek KANÁRI-SZIGETEK / LANZAROTE Kanári-szigetek A Kanári-szigetek a Ráktérítőhöz közel, Afrika szaharai övezetétől nem messze találhatóak. Szigetekről lévén szó, az Atlanti-óceán befolyásolja az időjárást, így mindig nyárias meleg van,

Részletesebben

ZAKYNTHOS BUSSZAL FT/FŐ/HÉT

ZAKYNTHOS BUSSZAL FT/FŐ/HÉT ZAKYNTHOS A smaragdzöld színű vizéről elhíresült Zakynthos 0 km-ével a harmadik legnagyobb és a legdélebbi sziget a Jón-tengeren, mely varázslatos látnivalókkal fogadja a turistákat. Állandó lakosainak

Részletesebben

PLAN&GO AJÁNLAT. Hanson Szilvia részére. Elzász, Franciaország fő részére

PLAN&GO AJÁNLAT. Hanson Szilvia részére. Elzász, Franciaország fő részére PLAN&GO AJÁNLAT Hanson Szilvia részére Elzász, Franciaország 2019.08.18. 2019.08.21. 6 fő részére ÚTITERV VÁZLAT 2019.08.18. vasárnap: elutazás Elzászba Németországból. Strasbourg városnézés. 2019.08.19.

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

TENERIFE. 2* Tropical Park

TENERIFE. 2* Tropical Park TENERIFE 2008. június 6., 13. 2* Tropical Park Fekvés: A szálloda Callao Salvajén található, a repülőtér kb. 25 km távolságra van. A tengerparttól mindössze 150 méterre található apartmanokból csodálatos

Részletesebben

SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: MESSINA PALERMO TAORMINA GIARDINI-NAXOS BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL CATANIA

SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: MESSINA PALERMO TAORMINA GIARDINI-NAXOS BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL CATANIA SZICÍLIA A TŰZ SZIGETE UTAZÁSI LEHETŐSÉGEK: BUDAPEST-CATANIA-BUDAPEST ÚTVONALON WIZZ AIR JÁRATTAL június július augusztus szeptember 13., 20., 27. 4., 11., 18., 25. 1., 8., 15., 22., 29. 5., 12., 19. A

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0597 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Ligúria - Ligúr tengerpart CSODÁS LIGÚRIAI VILLA ELADÓ

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0069 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Argentario Eladó luxusvilla az Argentariora néző tengerparti

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1331 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Campiglia Marittima Gyönyörű Luxury Villa Campiglia

Részletesebben

Család, szórakozás és pihenés...

Család, szórakozás és pihenés... Család, szórakozás és pihenés... UMAG I VILLAGE SOL GARDEN ISTRA 4* CSALÁDI AJÁNLAT 2015.10.23-11.01. családi szobában 2 felnőtt + 2 gyermek 101 700 Ft/CSALÁD/3 éj félpanzióval családi szoba: két összenyitható

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1811 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Amalfi Luxus villa az Amalfi-parton eladó LEIRÁS Az

Részletesebben

2 és 3 SZÁLLODÁK. 30.06.-14.07. 18.08.-01.09. 14.07.-18.08. 1/2 PN НВ 27 29 42 48 1/2 standard НВ 28 31 43 49 1/2 BLCTN, AC НВ 31 37 49 54

2 és 3 SZÁLLODÁK. 30.06.-14.07. 18.08.-01.09. 14.07.-18.08. 1/2 PN НВ 27 29 42 48 1/2 standard НВ 28 31 43 49 1/2 BLCTN, AC НВ 31 37 49 54 1000 ÚT Utazási Iroda HORVÁTORSZÁG 2007. 2 és 3 SZÁLLODÁK Az árak EUR-ban/fő. Forintban történő fizetésnél alkalmazott árfolyam: Kereskedelemi és Hitelbank napi valuta eladási jegyzése. RÖVIDíTÉSEK: 1/2=

Részletesebben