1.) Borkóstolás - játékos Wunderlich megmérettetéssel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1.) Borkóstolás - játékos Wunderlich megmérettetéssel"

Átírás

1 WUNDERLICH BORTREZOR ÉS LÁTVÁNYPINCE ÉVI ÁLLANDÓ PROGRAMKINÁLATA: - Borkóstolás / játékos Wunderlich bajnoksággal - Kalandtúra a vörösborok univerzumában - Bor Event Villányban csapatépítő szüreti program - Wunderlich bor-gasztronómiai szeánsz - Pick-nick a Látványpince árnyékot adó diófája alatt - Challenge Days baranyai megmérettetés - Középkori lovagi est - Exclusive program: Wine Discovery - Exclusive program: Wine Adventure Az ajánlatban szereplő programelemek egyedi kívánság szerint módosíthatók, kombinálhatók. A felmerülő igények egyeztetését követően részletes forgatókönyvet, ajánlatot készítünk. 1.) Borkóstolás - játékos Wunderlich megmérettetéssel A program során Vendégeinket hideg étvágyfalatokkal várjuk, majd sommelier kollégánk vezetett technológiai pinceséta közben ismerteti a Wunderlich Pincészet történetét, betekintést nyújt a Wunderlich borok készítésének folyamataiba. A pincelátogatás során az erjesztő térben egy palackozás előtti tétellel ismerkednek a résztvevők, majd a borkóstolás a létszámtól függően a Lovagteremben vagy a Kazamatában folytatódik. A jó hangulat emelkedését a Wunderlich bajnokság lebonyolításával fokozzuk. A megmérettetés során a vendégek borguru tesztet töltenek ki, majd palackbontó versenyben, palackfotó puzzle-, valamint borfelismerő játékban vesznek részt. A program eredményhirdetéssel zárul, melynek során kiosztásra kerülnek a Wunderlich Borguru Oklevelek. 2.) Kalandtúra a vörösborok univerzumában A programcsomagot azoknak a borkedvelő Vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnék elmélyíteni a vörösborok világában szerzett tudásukat. A borkóstolási és borkészítési ismeretek áttekintését követően egy anonim ún. vak kóstolás keretében magyar és külföldi prémium borokkal mérhetik össze a Wunderlich termékeket. - A kora délutáni érkezést követően welcome ital és gourmet szendvicsfalatok elfogyasztása a Látványpincében. - Rövid kirándulás az egyik Wunderlich szőlőbirtokra pick-nick kosarakkal. - Vezetett technológiai séta a Pincészet feldolgozó részében. - 5 fogásos különleges borvacsora borbemutatóval egybekötve létszámtól függően - a Lovagteremben vagy a Kazamatában. - Anonim Vak kóstolás más Pincészet boraival igény szerint borismereti vetélkedővel. - Kötetlen beszélgetés, szivarozás a VIP szobában.

2 3.) Bor Event Villányban - szüreti program Legyen részese a Wunderlich borok készítésének! Éljen át egy információval teli napot a villányi borvidéken. Élvezze a kirándulást a szőlőbirtokunkon, segítse a szüreti munkálatokat. Az este egy kellemes borvacsorával zárul. A program augusztus 25. és november 01. között, a szüreti időszakban vehető igénybe. (Min. létszám 15 fő, max. létszám 150 fő.) - Kora délután érkezés a Wunderlich Bortrezor és Látványpincébe /Welcome drink (Rosé 2009) Pick-nick kosarak átvételét követően indulás a szőlőbirokra. - A szüreti munkakezdés Wunderlich Cabernet Törköly-el történő köszöntéssel indul, majd a csapatok kialakítása, versenyfeltételek ismertetése után kezdődhet a verseny, mely a következő feladatokat foglalja magába: 1.) Szőlőszedés műanyagládákban (Meghatározott idő alatt minél több szőlőt kell leszüretelni.) 2.) Borospalack foto puzzle (A sorok között, illetve a szőlőtőkéken színes borítékokban borospalack foto puzzle darabokat rejtünk el, melyeket össze kell gyűjteni és összerakni.) 3.) Kincskereső keretében mindegyik csapat részére 1 palack Wunderlich bort rejtünk el, aminek a megtalálásához színes krepp szalagokat helyezünk ki. 4.) Palackbontó verseny - Másfél órás szőlőbirtokon eltöltött időt után, visszaindulás a Pincészet feldolgozó részébe, ahol a szüreti folyamatokban további aktív közreműködés következik (szőlőválogatás, szemezés), valamint vezetett technológiai pinceséta, melynek során 1 palackozás előtti tétel kerül bemutatásra. - Este borkóstolóval egybekötött vacsora a Wunderlich Bortrezor és Látványpince egyik hangulatos termében. Az étkezés előtt a csapatok a szüreti program során megszerzett ismeretekről egy borguru teszt kitöltésével adnak számot, melynek értékelése a szüreti munkán elért eredménnyel együtt, a vacsora után történik. (A legjobban teljesítő csapatot oklevéllel és Wunderlich borral jutalmazzuk.) Valamennyi vendég részére Wunderlich Emléklapot adunk. A szüreti program igény szerint, szőlőszedés nélkül is lebonyolítható. Ebben az esetben a játékos vetélkedő egyéb elemeit a kirándulás során, a szőlőterületen, vagy akár a Látványpincében is le tudjuk bonyolítani.

3 4.) Wunderlich bor-gasztronómiai szeánsz A régió borgasztronómiai fellegváraként tartalmas megoldást kínálunk céges- és magánrendezvények, üzleti ebédek és vacsorák, exclusive fogadások, konferenciák lebonyolítására is. Látogatóinkat díjnyertes borok, különleges ételek, jó hangulat és rengeteg új élmény várja. Jöjjön el és tapasztalja meg Ön is a Wunderlich életérzést! A csoport létszámához és a felmerülő igényekhez igazodva a borkóstolásra, étkezésre, kiegészítő programokra többféle alternatív lehetőséget ajánlunk. - Érkezés / Welcome ital, köszöntő - Vezetett technológiai pincelátogatás - Borkóstoló, majd 4 fogásos borvacsora a Lovagteremben 5.) Pick-nick a Látványpince árnyékot adó diófája alatt Töltsön el egy-két kellemes órát kötetlenül családjával vagy baráti társaságával, a Pincészet árnyékot adó diófája alatt. A gondtalan pihenéshez plédet és pick-nick kosarat biztosítunk. A két személyes bőségkosárba 1 palack Wunderlich bor kíséretében, mangalica termékeket, régiós sajtválogatást, pácolt zöldségeket és frissen sütött sokmagvas házi kenyeret készítünk.

4 6.) Challenge Days a baranyai megmérettetés Látogasson el munkatársaival, barátaival két fergeteges napra Baranyába, ahol garantáltan megszabadul a mindennapi stressztől. A program keretében első nap a résztvevők borokkal kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudásáról adnak számot a Wunderlich Bortrezor és Látványpincében, míg másnap a pécsi Mecsextrém Kaland- és Élményparkban kerül tesztelésre rátermettségükről, fizikai aktivitásuk. Játék közben lehet igazán kiismerni üzletfeleinket, munkatársainkat és barátainkat. A küzdelem öröme, a feladatok együttes legyűrése, a közösen szerzett élmény összekovácsolja a közösséget és megalapozza a csapatmunkát. A Kalandpark nyitva tartásához igazodva a 2. nap programja csak április 01. és november 01. között vehető igénybe. 1. nap: - Érkezést követően, könnyű, 3 fogásos ebéd a Wunderlich Bortrezor és Látványpincében. - Ebéd után látogatás az egyik Wunderlich szőlőbirtokra, majd rövid kirándulás a Máriagyűdi kegytemplomhoz, Siklósi várba és a Malkocs bej dzsámihoz. - Visszaérkezés után vezetett technológiai séta a Pincészetben. - 4 tételből álló borkóstoló, sommelier vezetésével. - Wundelich bajnokság játékos vetélkedő - (borguru teszt, palackbontó verseny, szőlőbirtok puzzle) - 4 fogásos vacsora a Lovagteremben, jó idő esetén a grill teraszon. 2. nap: - Egész napos játék a pécsi Mecsextrém Kalandparkban. Önfeledt kikapcsolódás és versenyek az Alpesi Kötélpályán, a Tiroli csúszó pályán, Erdei quadozás, Nyári bobozás, stb. - Közben 3 fogásos ebéd a Mecsextrém Park Tepsifül Éttermében. 7.) Középkori lovagi est a Wunderlich Bortrezor és Látványpince Lovagtermében Vendégeinkkel néhány órára visszatérünk a középkorba. Egy hangulatos, esti programot ajánlunk vacsorával... Ceremónia mesterünk egy 5 tételből álló borkóstolót celebrál, majd ezt követően a korhű ruhába öltözött személyzet bőséges lovagi fatányérokon szolgálja fel az ételeket (egészben sült malac, bárány, stb.) és a hozzá illő Wunderlich borokat. A vacsora ideje alatt a vendégeket reneszánsz és barokk dalok szórakoztatják.

5 8-9.) Exclusive borkóstoló programok (3-8 fős társaságok részére) Modern korunkban a jó bor élvezete az életstílus egyfajta meghatározója is. Pincészetünk exclusive ajánlatai kifejezetten a luxusra összpontosító, egyéni törődést igénylő vendégek számára készült. A programokon a résztvevők egy borgasztronómiai utazáson vesznek részt, melynek során a Látványpince különleges hangulatú kóstolótermeiben képzett sommelier munkatársaink vezetésével nyernek betekintést a Nagy Borok Világába, a borkóstolás művészetébe. Engedjen az érzékek csábításának lépjen be hozzánk, a stílus és a minőség különleges világába... Wine Adventure Program A programra érkező vendégeinket egy kalandtúrára hívjuk a Nagy Villányi Vörösek Világába. Az érkezést követő welcome és szendvicsfalatok elfogyasztása után sommelier munkatársunk kíséretében - technológia pincelátogatás során - betekintést nyújtunk a Wunderlich Pincészet életébe, a borkészítés folyamataiba, eközben Vendégeink az erjesztő térben egy palackozás előtti tételt is megkóstolnak. Bor-kalandtúra a Kazamatában egy összehasonlító borkóstolással folytatódik, a következő kiváló tételekből: Nagy Villányi Vörösek kóstoló : * Carissimae Cuvée 2006 (Tiffán Zsolt) * Cabernet Sauvignon 2006 (Malatinszky Kúria) * Cassiopeia Cabernet Franc 2006 (Wunderlich Pincészet) A borgasztronómiai kirándulás következő állomása a fenségesen elkészített 6 fogásos borvacsora, melynek elfogyasztása a - muranói kristálycsillárok fényében - a sommelier szobában történik. Wine Discovery Program A kora délutáni érkezést követően, a Felfedező Programra jelentkező Vendégeinket, pick-nick kosarak kíséretében az egyik közelben lévő Wunderlich szőlőbirtok megtekintésére invitáljuk. A túra során látogatást teszünk a különleges mikroklímájáról és domborzati adottságairól híres Ördökárok, Csillagvölgy és Jammertál dűlőkben. A rövid kirándulás után Vendégeink vezetett technológiai pincesétán ismerkedhetnek meg a Wunderlich Pincészet által alkalmazott borkészítési eljárásokkal, technológiákkal. Az 5 fogásos degusztációs menü elfogyasztására a Látványpince VIP szektorában kialakított sommelier szobában kerül sor. A vacsora során Teleky Zoltán chefünk kreációi mellé Pincészetünk borkülönlegességei szolgálják a méltó kíséretet. A program zárásaként füstölgést ajánlunk a szivarszobában. Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy, időről-időre felejthetetlen élményekkel ajándékozzuk meg Vendégeinket és ezzel ébren tartsuk a vágyat egy elegáns, kifinomult életforma iránt. Tapasztalja meg eseményeinek különleges hangulatát és az általunk képviselt stílus finom eleganciáját. Legyen részese Ön is ennek az élménynek!

0,75 bistro 1051 Budapest, Szent István tér 6. a Bazilikánál

0,75 bistro 1051 Budapest, Szent István tér 6. a Bazilikánál 1051 Budapest, Szent István tér 6. a Bazilikánál +36 70 370 74 74 Történetünk A Budáról már jól ismert Palack borbár vezetői és tulajdonosai álmodtak egy nagyot és nullhetvenöt néven megalkották a Palack

Részletesebben

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy

www.ceuco.com 1/5 Hungary ceuco@ceuco.com Vice-President-Márta Hasenauer General Secretary Italy www.ceuco.com 1/5 HUNGARIKUMOK az európai gasztronómiai és borkultúrában PROGRAMOK nap időpont napirend Utazás a szállodákból Villányba. Pincelátogatás a borvidék Aurum díjas borászainak pincészeteiben,

Részletesebben

Pannonhalmi Borvidék Vince-napi pincejárás 2016. január 22-24.

Pannonhalmi Borvidék Vince-napi pincejárás 2016. január 22-24. Ha január vége, akkor Vince-nap, ha Vince-nap, akkor nyitott pincék és pincejárás a Borvidéken! Ha megcsordul Vince, tele lesz a pince tartja a közmondás. Az előző években igazi kemény, téli időben zajlottak

Részletesebben

B Wiskolarendezvénywebshop

B Wiskolarendezvénywebshop Bi s k o l a rendezvény w e b s h o p Tartalom Bemutatkozás 3 Borkollégium tanfolyamok, kóstolók 4 Borkollégium további szolgáltatások 6 Winelovers rendezvények 8 Winelovers webshop 10 Bemutatkozás ABorkollégium

Részletesebben

KARÁCSONYI AJÁNLAT 2010

KARÁCSONYI AJÁNLAT 2010 2010 KARÁCSONYI AJÁNLAT 2010 A közelgõ karácsony alkalmából engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljuk a Balaton Borgaléria ünnepi borkínálatát. Kérjük, tekintse meg összeállításunkat és válassza ki

Részletesebben

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT 2017 NEM CSAK HORGÁSZOKNAK!!! Szenvedély, Kaland, Halak Balaton Fishing Kft. AJÁNDÉKKÁRTYA családodnak, barátodnak, főnöködnek, baráti társaságnak, születésnapra, karácsonyra, esküvőre,

Részletesebben

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától. Különleges ajánlatunk, amely a következőket tartalmazza:

Részletesebben

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről!

Business csomagok. Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai élmények Már csak 1,5 órányira Budapestről! M6 Business csomagok Rendezvényhelyszín, komplex bor-, wellness, és gasztronómiai

Részletesebben

Pannonhalmi Borvidék Márton napi pincejárás 2013. november 09-10.

Pannonhalmi Borvidék Márton napi pincejárás 2013. november 09-10. Márton nap apropóján újra pincejárást szervezünk a Pannonhalmi Borvidéken! November 9-én és 10-én a borvidék 9 borásza, borászata várja szeretettel a borkedvelő közönséget! A Pannonhalmi Borvidék mintegy

Részletesebben

Jó a bor mindenkor, hajnalkor, éjfélkor. CÉGES RENDEZVÉNYEK. Tokaj-hegyalján

Jó a bor mindenkor, hajnalkor, éjfélkor. CÉGES RENDEZVÉNYEK. Tokaj-hegyalján Jó a bor mindenkor, hajnalkor, éjfélkor. CÉGES RENDEZVÉNYEK Tokaj-hegyalján Tartsa Tokaj-Hegyalján céges rendezvényét, hogy az felejthetetlen legyen ügyfelei és munkatársai számára. Páratlan programok,

Részletesebben

www.villanyiborvidek.hu www.borzsongas.hu Programfüzet 2014. május 1-4.

www.villanyiborvidek.hu www.borzsongas.hu Programfüzet 2014. május 1-4. www.villanyiborvidek.hu www.borzsongas.hu Programfüzet 0. május -. 0. 0. 0. péntek 7.00 -.00.00 -.00.00 -.00.00-7.00 7.00 -.00.00-.00.00-0.00 0.00-.00.00-.00.00-.00 Asztalfoglalás: +-0-- Asztalfoglalás:

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

Helyszín: Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Villány, Diófás u. 1.

Helyszín: Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Villány, Diófás u. 1. Csütörtök: Helyszín: Gere Tamás és Zsolt Pincészet, Villány, Diófás u. 1. 19:00-23:00 BorZsongás hangolódás jó zene, baráti beszélgetések könnyed borozgatások. Különleges tételek kóstolója Gere Andival

Részletesebben

Szilveszter - BUÉK 2019 a Mokos Pincészetben. Írta: Ábrahám Vivien április 04. kedd, 10:14 - Módosítás: december 12.

Szilveszter - BUÉK 2019 a Mokos Pincészetben. Írta: Ábrahám Vivien április 04. kedd, 10:14 - Módosítás: december 12. Töltse a Szilvesztert a Villányi borvidéken és köszöntse az Új Évet a Mokos Pincészettel! Csodás környezet, bormámoros hangulat, színvonalas programok, élőzene, kitűnő fogások és finom borok mi más kell

Részletesebben

Kedvezményes téli ajánlatok

Kedvezményes téli ajánlatok KISBÉR TOURIST Engedély:R 1068 Utazási Iroda 2870 Kisbér Komáromi u.1. Telefon: 34/352-700 és 06/30/217-8722 Kedvezményes téli ajánlatok Program ajánlat: Szállást kínálunk Budapesten Hotel Rubin****6.450

Részletesebben

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét.

Karácsonyi vacsorájuk helyszínéül javasoljuk Émile Kávéházát vagy Éttermét. Émile Ha igazán csodálatos és új helyszínnel szeretné meglepni rokonait, szeretteit, üzleti partnereit, örömmel javasoljuk Émile-t, Buda új kulináris törzshelyét. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik

Részletesebben

Mottó Esküvő után keresztelünk

Mottó Esküvő után keresztelünk A Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola 2010. évi gasztronómiai versenyének programja Mottó Esküvő után keresztelünk 2010. április 15-17. BUDAPESTI Nemzetközi Ifjúsági Gasztronómiai

Részletesebben

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT 2017 NEM CSAK HORGÁSZOKNAK!!! Szenvedély, Kaland, Halak Balaton Fishing Kft. AJÁNDÉKKÁRTYA családodnak, barátodnak, főnöködnek, baráti társaságnak, születésnapra, karácsonyra, esküvőre,

Részletesebben

CSOMAGAJÁNLATOK Cím: 7666, Pogány, Falucska dűlő. Telefon: Web:

CSOMAGAJÁNLATOK Cím: 7666, Pogány, Falucska dűlő. Telefon: Web: 2016 Akciós alapcsomag Szállás 2 éjszakára a választott szobatípusban Wellness szolgáltatások használata (infra szauna, jakuzzi, kültéri medence, dézsa) Ingyenes parkolás a szálloda zárt magán parkolójában

Részletesebben

Pannonhalmi Borvidéki Bortúrák

Pannonhalmi Borvidéki Bortúrák Pannonhalmi Borvidéki Bortúrák Borvidéki ízelítő (1 éjszakás csomag) 1. nap: 10.00 óra Érkezés a Szent Jakab Házba, szobák és kulcsok átvétele 10.30 óra Indulás a Szent Jakab Háztól transzferbusszal 11.00

Részletesebben

AZ IPA TAPOLCAI SZERVEZETE 2013. szeptember 05-től szeptember 09-ig a Hunguest Hotel Pelion **** Tapolca Köztársaság tér 10. szám alatt rendezi meg a 20 éves jubileumi ünnepségét, rendezvényét. A rendezvényre

Részletesebben

QUIMERA TÁNC SHOW AJÁNLATAINK

QUIMERA TÁNC SHOW AJÁNLATAINK QUIMERA TÁNC SHOW AJÁNLATAINK Tartalom Tánc show ajánlataink Táncosok bemutatkozója A Quimera módszer Egyéb szolgáltatásaink Elérhetőségünk QUIMERA TÁNC SHOW Stílusunk fő jellemzője, hogy egyedi, újszerű

Részletesebben

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29.

Kedves Tarokk Barátok! III. Országos Paskievics Vándorkupa 1. forduló 2015.03.28. (szombat) VIII. Gibás Imre Tarokk kupa 2015. 03.29. Kedves Tarokk Barátok! Örömmel tudatom Veletek, hogy idén immáron 8. alkalommal rendezzük meg Szilvásváradon a hagyományos Gibás Imre tarokkkupát, illetve természetesen csatlakozunk az Országos tarokkverseny

Részletesebben

Ü d v ö z ö l j ü k T ó t h F e r e n c p i n c é s z e t é n e k h o n l a pj á n!

Ü d v ö z ö l j ü k T ó t h F e r e n c p i n c é s z e t é n e k h o n l a pj á n! B o r á s z at T u r i z m u s Pa rt n e r e k galéria b emutatkoz ás Ü d v ö z ö l j ü k T ó t h F e r e n c p i n c é s z e t é n e k h o n l a pj á n! Tóth Ferenc pincészetét, az Egri Borvárat bátran

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

A KÖZBESZERZÉS EURÓPAI UNIÓS VONATKOZÁSAI

A KÖZBESZERZÉS EURÓPAI UNIÓS VONATKOZÁSAI 1.oldal 06 A KÖZBESZERZÉS EURÓPAI UNIÓS VONATKOZÁSAI 2009. NOVEMBER 2-5. Brüsszeli terepszemle - Közbeszerzési politika és elvek az Európai Unióban: sikeres részvétel az uniós közbeszerzési piacon 2.oldal

Részletesebben

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA

CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA CORPORATE TRAVEL GRAN CANARIA SZEMÉLYES ELŐNYÖK Helyben élő magyar kapcsolat non-stop elérhetőséggel, csoportkísérettel és az alábbiak ismeretével: Az igényeknek legmegfelelőbb szállás biztosítása Az attrakciókat

Részletesebben

A családi borászatot

A családi borászatot A családi borászatot a 80-as évek végén az apa, Gere Tamás indította el, aki a villányi ötök tagjaként az elsők közt vágott bele a kereskedelmi borkészítésbe, mellyel segített megalapozni Villány jelenlegi

Részletesebben

Élvezze az ínyenc fogásokat és legyen részese egy kulináris élménynek a Villányi borvidéken egy zenés-táncos mulatság keretein belül!

Élvezze az ínyenc fogásokat és legyen részese egy kulináris élménynek a Villányi borvidéken egy zenés-táncos mulatság keretein belül! Márton Napi Exkluzív Gourmet Libavacsora Élvezze az ínyenc fogásokat és legyen részese egy kulináris élménynek a Villányi borvidéken egy zenés-táncos mulatság keretein belül! 1/8 Időpont: 2019. november

Részletesebben

Pannonhalmi Borvidék Vince-napi pincejárás január

Pannonhalmi Borvidék Vince-napi pincejárás január Ha január vége, akkor Vince-nap, ha Vince-nap, akkor nyitott pincék és pincejárás a Pannonhalmi Borvidéken január 20-22. között! Ha megcsordul Vince, tele lesz a pince tartja a közmondás. Az előző években

Részletesebben

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET 2007 1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Helyszín: Vaskeresztesi Pinka holtág és a horvátlövői Pinka

Részletesebben

Friss kevert saláta készítése a vendég asztalánál

Friss kevert saláta készítése a vendég asztalánál 2014-2015-ös tanév tavaszi vizsgaidőszak Komplex pincér vizsga Gyakorlati tételek 1. Feladatsor Az étteremben, ahol dolgozik, május hónapban esküvőt szeretnének szervezni. Tervezze meg az esküvői menüt

Részletesebben

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015

TÖKÉLETESRE HANGOLT VENDÉGLÁTÁS, KIFINOMULT RÉSZLETEK. A Nagy Nap. A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 A Nagy Nap A Carmen Étterem Esküvői-Lakodalmi Ajánlatai 2015 Kedves Jegyespár! A Carmen Étterem és a Hotel Kálvária**** méltán közkedvelt az ifjú párok körében, hiszen a hely adottságainak, központi fekvésének,

Részletesebben

A KÖZBESZERZÉS EURÓPAI UNIÓS VONATKOZÁSAI

A KÖZBESZERZÉS EURÓPAI UNIÓS VONATKOZÁSAI 1.oldal A KÖZBESZERZÉS EURÓPAI UNIÓS VONATKOZÁSAI 2010. május 3 6. Brüsszeli tanulmány- és lobbiút 2.oldal UNIÓS VONATKOZÁSAI 2010. május 3 6. A Konsilo Kft. és a TGG & Partners május elején tanulmányi

Részletesebben

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT

AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT AJÁNDÉKOZZ HORGÁSZATOT 2017 NEM CSAK HORGÁSZOKNAK!!! Szenvedély, Kaland, Halak Balaton Fishing Kft. AJÁNDÉKKÁRTYA családodnak, barátodnak, főnöködnek, baráti társaságnak, születésnapra, karácsonyra, esküvőre,

Részletesebben

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN

Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Driving Experience ON ICE az igazi téli vezetéstechnika SZIGORÚAN HÓBAN Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy ez a Magyarországon elérhető legjobb téli vezetéstechnikai tréning. Ugyanis nem mesterséges műgyanta

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Andiamo in Toscana! Kirándulás és interaktív workshopok Toszkánában Utazás időpontja: 2017. március 10-14. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám: 8-10 fő Részletes program 1. nap Érkezés Pisába, a

Részletesebben

Álomvár Földváron. Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont ****

Álomvár Földváron. Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont **** Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Oktatóközpont **** Balatonföldváron, a magyar tenger egyik legszebb üdülőhelyén, Budapestről 1 óra alatt megközelíthető színvonalas, családias hangulatú szállodánkban

Részletesebben

utazási ajánlatok Brazília 2014

utazási ajánlatok Brazília 2014 utazási ajánlatok Brazília 2014 A játék, amely összeköti a világ országait! A 2014-es brazíliai világbajnokság minden idők legkülönlegesebb földrajzi és kulturális kalandját, páratlan futballélményét kínálja,

Részletesebben

Bor Baráti Kör. képes krónikája 2001. Október Megszületik az ötlet, és hirtelen elhatározásból

Bor Baráti Kör. képes krónikája 2001. Október Megszületik az ötlet, és hirtelen elhatározásból A Bor Baráti Kör képes krónikája 2001. Megszületik az ötlet, és hirtelen elhatározásból elmegyünk Egerbe, a Szépasszony völgybe. Következő héten borkóstolót tartunk (képen balról jobbra: Miki, Konyak)

Részletesebben

Élvezze a finom fogásokat és mulasson velünk a Villányi Borvidéken! Márton Napi Libavacsora és Táncos Mulatság 2018

Élvezze a finom fogásokat és mulasson velünk a Villányi Borvidéken! Márton Napi Libavacsora és Táncos Mulatság 2018 Élvezze a finom fogásokat és mulasson velünk a Villányi Borvidéken! 1/7 Márton Napi Libavacsora és Táncos Mulatság 2018-ban! Időpont: 2018. november 10. szombat 18:00. Vacsora: 19:00. Helyszín: Mokos Pincészet

Részletesebben

Pannonhalmi Borvidék Vince-napi pincejárás január

Pannonhalmi Borvidék Vince-napi pincejárás január Ha január vége, akkor Vince-nap, ha Vince-nap, akkor nyitott pincék és pincejárás a Pannonhalmi Borvidéken január 20-22. között! Ha megcsordul Vince, tele lesz a pince tartja a közmondás. Az előző években

Részletesebben

2012. május 26. szombattól 28. hétfőig

2012. május 26. szombattól 28. hétfőig Pannonhalmi Pünkösdi Pincejárás 2012. május 26. szombattól 28. hétfőig A Pannonhalmi Borvidék mintegy 650 hektárnyi művelt szőlőültetvényével Magyarország egyik legkisebb, ugyanakkor talán leghosszabb

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n

CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA. Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEK SEGWAYRE SZABVA Ne dőlj hátra! - Élménytúrák Segway PT-n Micsoda? Segway? Igen, a Segway egy csoda. A világ egyik legizgalmasabb közlekedési eszköze, egy olyan elektromos önjáró kétkerekű,

Részletesebben

Komplex, egyedi programcsomagokat kínálunk leendő látogatóink számára szórakoztatási lehetőségekkel, családbarát programok biztosításával.

Komplex, egyedi programcsomagokat kínálunk leendő látogatóink számára szórakoztatási lehetőségekkel, családbarát programok biztosításával. Csabai Kolbászház Látvány és élmény! Disznóvágás Kolbászkészítés Csapatépítő programok 2015 januárjától megnyitotta kapuit a Csabai Rendezvényszervező Kft. által üzemeltetett fesztiválház. Fő célunk a

Részletesebben

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink:

Esküvői ajánlat. Igénybe vehető rendezvény helyszíneink: Esküvői ajánlat A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a festői környezetben

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017/2018

Esküvői ajánlat 2017/2018 Esküvői ajánlat 2017/2018 A házasságkötés életünk egyik meghatározó eseménye, melyet szeretnénk emlékezetessé varázsolni. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy életük legfontosabb napjának helyszínéül a

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT. Emlékszel még a Tüskevárra?

ÁRAJÁNLAT. Emlékszel még a Tüskevárra? ÁRAJÁNLAT Emlékszel még a Tüskevárra? Ahol Tutajos és Bütyök a nyári szünetben az öreg Matula bácsi mellett megtanulják, mit jelent a berekbéli élet, és ettől örökre megváltozik az életük! A Szécsény melletti

Részletesebben

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900

Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900 6 900 Makár relax napok 3nap/2éj kétágyas 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 1 fő 2 fő Pótágy Gyerek 45 900 59 400 22 300 14 600 35 700 49 400 22 300 14 600 Hosszabbítás 21 900 28 900 10 900 6 900 17 850 23 900 10 900

Részletesebben

Kedves Fesztivállátogató!

Kedves Fesztivállátogató! Kedves Fesztivállátogató! Szeretettel köszöntjük Önöket a tavaszi fesztiválok megrendezése alkalmából és örömmel invitáljuk programjainkra a siófoki Hajókikötőbe. Reményeink szerint olyan színvonalas programot

Részletesebben

Kedves gyerekek! A kalandpark

Kedves gyerekek! A kalandpark Kedves gyerekek! Szeretném bemutatni nektek a gyulai GELLÉNY birtokot, ahol a kirándulásunk harmadik napját fogjuk tölteni. Ez a birtok, megfelelő helyszín a tökéletes lakodalomhoz, családi eseményekhez,

Részletesebben

BOLYGÓ HOLLANDI BORISMERETI KÉPZÉS FELNÕTTKÉPZÉSI AKKREDITÁLÓ TESTÜLET NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: PA-5041. gaborhollandi@gmail.com

BOLYGÓ HOLLANDI BORISMERETI KÉPZÉS FELNÕTTKÉPZÉSI AKKREDITÁLÓ TESTÜLET NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: PA-5041. gaborhollandi@gmail.com BOLYGÓ HOLLANDI BORISMERETI KÉPZÉS AZ 10. ÉVE SZAKMABELIEK ÉS BORKEDVELÕK RÉSZÉRE! gaborhollandi@gmail.com WWW. W W.BOLYGOHOLLANDI.HU HU ÉS A KERTÉSZ CSALÁDI PINCÉSZET SZERVEZÉSÉBEN A SZÉKESFEHÉRVÁRI MEGYEI

Részletesebben

Túrony. Május 1. péntek Janus Borház 1 (Sóta dűlő+36 20 999 9885) 15.00 Szőlőbejáró borkóstoló 2,000 Ft

Túrony. Május 1. péntek Janus Borház 1 (Sóta dűlő+36 20 999 9885) 15.00 Szőlőbejáró borkóstoló 2,000 Ft 2015. Május 1-2-3. 1 3 2 5 6 4 7 8 9 10 11 13 14 12 Túrony Május 1. péntek Janus Borház 1 (Sóta dűlő+36 20 999 9885) 15.00 Szőlőbejáró borkóstoló 2,000 Ft 18.00 PANNON FILHARMONIKUSOK BORKÜLÖNÍTMÉNYÉNEK

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites

Esküvő brossúra. Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites Esküvő brossúra Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Ipoly Residence**** - Executive Hotel Suites ANNA GRAND HOTEL Vendégvárás és boldogító igen az Anna-bálok helyszínén, a balatonfüredi Anna Grand Hotel

Részletesebben

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ

45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. 1 45. ORSZÁGOS TERMÉSZETBARÁT TALÁLKOZÓ HEGYHÁTSZENTJAKAB 2015. május 29. május 31. A találkozó célja: Rendezvényünkkel

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Andiamo in Toscana! Húsvéti kirándulás és gasztro workshopok Toszkánában Utazás dátuma: 2017. április 14-18. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám (min-max): 6-8 fő Szakadj ki a mindennapokból egy

Részletesebben

VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA

VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA VALÓDI KINCSEK AJÁNDÉKBA ÖRÖMMEL NYÚJTJUK ÁT ÖNNEK ÜNNEPI KATALÓGUSUNKAT, BENNE EGYEDI AJÁNLATAINKKAL A KARÁCSONYI ÉS ÉV VÉGI AJÁNDÉKOZÁSHOZ. Tökéletességre való törekvésünk jegyében ünnepi csomagajánlatainkat

Részletesebben

A céges programok új dimenziója

A céges programok új dimenziója Referenciák A céges programok új dimenziója Exkluzív kreatív extrém Különleges programot szeretne ügyfeleinek, üzleti partnereinek, munkatársainak? Nincs ideje, ötlete, szakembere és tapasztalata? Értékteremtő

Részletesebben

Exkluzív üzleti és magán rendezvények a Dunán

Exkluzív üzleti és magán rendezvények a Dunán Exkluzív üzleti és magán rendezvények a Dunán Különleges helyszín céges rendezvények, üzleti programok, tárgyalások vagy szabadidős, egyéni programok lebonyolítására vagy azok kombinálására. Minden alkalomra

Részletesebben

A Gundel Butik karácsonyi ajánlata

A Gundel Butik karácsonyi ajánlata A Gundel Butik karácsonyi ajánlata 2013 Lepje meg szeretteit, barátait vagy üzletfeleit egy elegáns Gundel ajándékkal. Legyen szó édességről, libamájpástétomról, borról vagy nemes pálinkákról, a Gundel

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Spring up in Somerset! Exkluzív tavaszi kirándulás Délnyugat-Angliában Utazás időpontja: 2017. április 25-29. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám: 8-10 fő Részletes program 1. nap Érkezés Bristolba,

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 AMARI HAVODDA 4,5 csillagos, Gaafu-Dhaalu atoll, Malétól, 60 perc belső repülőjárattal, majd hajóval + 15 perc. A sziget mérete: 280 m x 800 m, housereef:150-200 m. A szigeten 2 étterem, főétteremben

Részletesebben

Tisztelt (leendő) partnerünk!

Tisztelt (leendő) partnerünk! Tisztelt (leendő) partnerünk! Engedje meg, hogy a következő néhány sorban felhívjuk figyelmét egy általunk kínált lehetőségre, amely bizonyára felkelti érdeklődését. Kéréseivel, kérdéseivel kapcsolatban

Részletesebben

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal Jó Étvágyat Kíván Bock József tulajdonos Nemes Barbara executive chef Várdai József chef Érvényes 2014.

Részletesebben

Új Étterem a Gresham Palotában: Megnyílt a KOLLÁZS Brasserie & Bar

Új Étterem a Gresham Palotában: Megnyílt a KOLLÁZS Brasserie & Bar Új Étterem a Gresham Palotában: Megnyílt a KOLLÁZS Brasserie & Bar June 30, 2015, Budapest, Hungary Él# koncerttel és kortárs m#vészeti kiállítással, több száz vendég jelenlétében nyitotta meg kapuit Budapest

Részletesebben

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos

BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP. Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal. Jó Étvágyat Kíván. Bock József tulajdonos BOCK HOTEL ERMITAGE & ÓBOR ÉTTEREM ÉTLAP Az ízlésem rendkívül egyszerű. Mindenből beérem a legjobbal Jó Étvágyat Kíván Bock József tulajdonos Nemes Barbara executive chef Várdai József chef Érvényes 2015.

Részletesebben

A KÖZBESZERZÉS EURÓPAI UNIÓS VONATKOZÁSAI

A KÖZBESZERZÉS EURÓPAI UNIÓS VONATKOZÁSAI 1. oldal A KÖZBESZERZÉS EURÓPAI UNIÓS VONATKOZÁSAI Brüsszeli terepszemle - Közbeszerzési politika és elvek az Európai Unióban: sikeres részvétel az uniós közbeszerzési piacon 2. oldal A Konsilo Kft. és

Részletesebben

A tábor hivatalos menete

A tábor hivatalos menete A tábor hivatalos menete Első nap (júl 28.): 8:00 óra: Érkezés, regisztráció, reggeli 9:00 óra: Bevezetés, a tábor menetének, szabályainak ismertetése. 9:30 óra: A tanulók 5 csapatot formálnak a későbbi

Részletesebben

GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858

GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858 MENÜAJÁNLATOK A BISTROBAN A Bistro, a Gerbeaud Ház legújabb helyszíne. Fiatalos lendületével és klasszikus eleganciájával egyszerre lehet kiváló helyszíne baráti borozásnak,

Részletesebben

Tisztelt Szakszervezeti Tag!

Tisztelt Szakszervezeti Tag! Tisztelt Szakszervezeti Tag! Kérem, engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam szállodánk a Két Korona Wellness Hotel ajánlatait. Szállodánk Balatonszárszón az egyik legkedveltebb üdülőövezetben található.

Részletesebben

borkod bornev evjarat katnev1 pontszam erem nev 171 CRÉDO 2011 Vörös bor 95.4 Champion Polgár Pince 250 Mayer KOPÁR cuvée 2011 Vörös bor 95.

borkod bornev evjarat katnev1 pontszam erem nev 171 CRÉDO 2011 Vörös bor 95.4 Champion Polgár Pince 250 Mayer KOPÁR cuvée 2011 Vörös bor 95. borkod bornev evjarat katnev1 pontszam erem nev 171 CRÉDO 2011 Vörös bor 95.4 Champion Polgár Pince 250 Mayer KOPÁR cuvée 2011 Vörös bor 95.3 Nagy Aranyérem Mayer Márton 158 Kékfrankos 2009 Vörös bor 95.3

Részletesebben

Borturizmus és a szılı bor ágazat helyzete Magyarországon és a Zalai borvidéken. Zalai Borút Egyesület

Borturizmus és a szılı bor ágazat helyzete Magyarországon és a Zalai borvidéken. Zalai Borút Egyesület Borturizmus és a szılı bor ágazat helyzete Magyarországon és a Zalai borvidéken Mi a borút? A borút definíciója: olyan összetett turisztikai termék, mely sajátos egyedi kínálattal rendelkezik, szervezett

Részletesebben

Börzsöny erdei iskola program. Kalandok a természetben. élővilága. Esti vadles. GPS Kincsvadászat

Börzsöny erdei iskola program. Kalandok a természetben. élővilága. Esti vadles. GPS Kincsvadászat Börzsöny erdei iskola program Kalandok a természetben Elméleti oktatás, a Börzsöny élõvilága,képekben, majd séta az erdőben, fafajták bemutatása, táplálékláncok, nevezetességek. A foglalkozás ára: 490,-Ft/fő

Részletesebben

CSOMAGAJÁNLATOK Cím: 7666, Pogány, Falucska dűlő. Telefon: Web:

CSOMAGAJÁNLATOK Cím: 7666, Pogány, Falucska dűlő. Telefon: Web: 2017 Megfeleztük árainkat! Érkezéskor vendégeink egy adag forralt borra, vagy meleg teára Infra szauna használata Ingyenes parkolás a szálloda zárt parkolójában Ingyenes wifi használat a hotel teljes területén

Részletesebben

Üzemi gyakorlathoz ajánlott tematika 2/14.E Vendéglátásszervező-vendéglős Értékesítés gyakorlata

Üzemi gyakorlathoz ajánlott tematika 2/14.E Vendéglátásszervező-vendéglős Értékesítés gyakorlata Üzemi hoz ajánlott tematika 2/14.E Vendéglátásszervező-vendéglős Értékesítés a 2016/2017. tanév Zalaegerszeg, 2016. szeptember 1. Készítette:. szaktanár 0 Tankönyv: Dr. Dunszt Károly, Oriskó Ferenc, Ónódi

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag HAJDÚSZOBOSZLÓ Ahol magad is legendára találsz Hajdúszoboszló, mint Legendás Helyszín bemutatása: Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén, a Tiszántúlon fekvő

Részletesebben

Családias hangulat, magas színvonalon

Családias hangulat, magas színvonalon 20 Namibia ÉV TAPASZTALATÁVAL Családias hangulat, magas színvonalon AFRIKAI KÖRNYEZET KÉNYELEM ÉS KOMFORT FELSŐ SZNTEKEN Vendégeink kényelmét 4 szoba teszi lehetővé, mindegyik szoba saját fürdőszobával,

Részletesebben

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka

A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége. Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka A falusi vendéglátás, mint a helyi értékek kihasználásának lehetősége Ricz András Regionális Tudományi Társaság Szabadka Helyi értékek - vonzerőleltár Kulturális hagyaték Természetvédelmi értékek Turisztikai

Részletesebben

Kedves GOE tagok! Tárgy: Tájékoztatás a szervezés alatt lévő őszi családi hétvégéhez kapcsolódóan

Kedves GOE tagok! Tárgy: Tájékoztatás a szervezés alatt lévő őszi családi hétvégéhez kapcsolódóan 1145 Budapest, Pétervárad utca 5. Mobil: +36-20-341-4930, +36-20-415-7793 Irodai telefonszám: +36-1-312-5042 Fax: +36-1-283-3208 E-mail: info@goe.org.hu Web: goe.org.hu Kedves GOE tagok! Tárgy: Tájékoztatás

Részletesebben

Ha Pünkösd, akkor újra pincejárás a Pannonhalmi Borvidéken!

Ha Pünkösd, akkor újra pincejárás a Pannonhalmi Borvidéken! Borvidék Ha Pünkösd, akkor újra pincejárás a Borvidéken! A pünkösdi hétvégén, június 03. és 05. között újra benépesül a Borvidék. Nyolc borászat várja nyitott pincékkel a borkedvelőket és kirándulni vágyókat

Részletesebben

EFOP Tanuló közösségek és társadalmi átalakulás: kelet-közép-európai tapasztalatok GYULAI VÁR

EFOP Tanuló közösségek és társadalmi átalakulás: kelet-közép-európai tapasztalatok GYULAI VÁR EFOP-5.2.2-17-2017-00066 Tanuló közösségek és társadalmi átalakulás: kelet-közép-európai tapasztalatok GYULAI VÁR TÖRTÉNETE Az elhelyezkedés és az építőanyag ellenére a 16. század második felében Gyula

Részletesebben

5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04.

5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04. 5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, 2015. OKTÓBER 02-04. 2 ( C ) IPA by 1974 5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI

Részletesebben

GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858

GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858 GERBEAUD BUDAPEST ANNO 1858 Menüajánlatok a Bistroban A Bistro, a Gerbeaud Ház legújabb helyszíne. Fiatalos lendületével és klasszikus eleganciájával egyszerre lehet kiváló helyszíne baráti borozásnak,

Részletesebben

II. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2008. június 28.

II. KERETTYE TERMÁL KUPA Kispályás labdarúgó torna és családi nap BÁZAKERETTYE 2008. június 28. Tisztelt Csapatvezető! Örömmel fogadtuk csapata nevezését a II. Kerettye Termál Kupa kispályás labdarúgó tornára. Levelünkben összefoglaljuk a lebonyolítással kapcsolatos fontosabb tudnivalókat. Kérjük

Részletesebben

tel: web:

tel: web: - 2017 - Merry Christmas, your Lordship! Exkluzív adventi HOSSZÚ HÉTVÉGE Angliában Utazás időpontja: 2017. december 7-10. Utazás hossza: 4 nap/3 éj Létszám (min-max): 10-12 fő Részletes program 1. nap

Részletesebben

Pohárbérlet (X1 és X1 Child) Pohárbérlet italcsomag felnőtteknek (X1)

Pohárbérlet (X1 és X1 Child) Pohárbérlet italcsomag felnőtteknek (X1) Italcsomagok A Costa hajótársaság különféle, előre, ill. a fedélzeten megrendelhető italcsomagokat kínál utasai számára. Összeállításunk az italcsomagokkal kapcsolatos legfontosabb információkat tartalmazza.

Részletesebben

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén!

Látogasson el a festői szépségű Balatonhoz és élvezze a kikapcsolódást a Nyugalom Szigetén! 2015-ben megújult szállodánk az FBVSZOSZ minden tagjának 15 % kedvezményt biztosít aktuális téli-, ünnepi- és évkezdő ajánlataiból, valamint a szálloda személyre szabott ajándékutalványaiból! A a Balaton

Részletesebben

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel:

1 ADMIRAL TRAVEL utazási iroda, Tel: 1 CLUB MED FINOLHU VILLAS 5 csillagos luxus minőség. Észak Male atoll, 40 perces privát gyorshajó transzfer a reptértől a szállodáig. A sziget déli része kizárólag az ott nyaralóknak van fenntartva. Ezen

Részletesebben

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS

2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS 2012. ELŐSZEZONI PIHENÉS PIROSKA HOTEL*** BÜK Érvényes: 2012.06. 01 30.között, a hét bármely napján! Ár: 8.126 Ft / fő / éj 2 éjszaka foglalással Ár: 7.460 Ft / fő / éj 3 éjszaka foglalással Szállás kétágyas

Részletesebben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Ha egy olyan helyszínt keres, ahol nem kell kilométereket utaznia, hogy gyönyörű szép helyszínen fotózzák le álmai esküvői ruhájában, vagy ahol egy helyszínen lebonyolítható

Részletesebben

BOLYGÓ HOLLANDI BORISMERETI KÉPZÉS

BOLYGÓ HOLLANDI BORISMERETI KÉPZÉS BOLYGÓ HOLLANDI BORISMERETI KÉPZÉS Az Exerem Kft. és a Kertész Családi Pincészet szervezésében, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával 9. ÉVE SZAKMABELIEK ÉS BORKEDVELŐK RÉSZÉRE

Részletesebben

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június

Hírlevél. Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház. 2014. január-június Hírlevél Mozsgó Biztos Kezdet Gyerekház 2014. január-június Gyerekházunk napi szinten 9-13. h áll a családok rendelkezésére. A napi foglalkozásokon túl folyamatos programokkal a jeles napok megünneplésével

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 1000 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Kastély eladó Toszkánában, Sienaban LEIRÁS Toszkána

Részletesebben

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel.

Hunor Hotel Budapest, H-1039 Pünkösdfürdő u.40. Phone: +36 1 243 09 49 Fax: +36 1 244 08 21 info@hunor-hotel.com www.hunor-hotel. Üdvözöljük A Hunor Szálloda Budapest egyik legszebb kerületében Óbudán, Békásmegyeren a Duna-parttól 500 m-re található. 140 kétágyas komfortos klimatizált szobával és tíz apartmannal várja egyéni és csoportos

Részletesebben

Huszárbál Sopronban 2012. február 18.

Huszárbál Sopronban 2012. február 18. Huszárbál Sopronban 2012. február 18. 2 Huszárbál köszöntőbeszéd 2012. A Soproni Huszár Hagyományőrző Egyesület nevében nagyon sok szeretettel köszöntöm minden meghívott vendégünket, egyesületünk tagjait

Részletesebben

Október 23-hoz kapcsolódó, délutáni szabadidős foglalkozás

Október 23-hoz kapcsolódó, délutáni szabadidős foglalkozás Október 23-hoz kapcsolódó, délutáni szabadidős foglalkozás Ideje: október 22-én délután Kezdés: 13.30 Zárás: 15.30 Az ünnepi műsor a zárást követően lesz. (Felelősök a 8. osztályosok) Felső tagozatosoknak

Részletesebben