1.) Borkóstolás - játékos Wunderlich megmérettetéssel

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1.) Borkóstolás - játékos Wunderlich megmérettetéssel"

Átírás

1 WUNDERLICH BORTREZOR ÉS LÁTVÁNYPINCE ÉVI ÁLLANDÓ PROGRAMKINÁLATA: - Borkóstolás / játékos Wunderlich bajnoksággal - Kalandtúra a vörösborok univerzumában - Bor Event Villányban csapatépítő szüreti program - Wunderlich bor-gasztronómiai szeánsz - Pick-nick a Látványpince árnyékot adó diófája alatt - Challenge Days baranyai megmérettetés - Középkori lovagi est - Exclusive program: Wine Discovery - Exclusive program: Wine Adventure Az ajánlatban szereplő programelemek egyedi kívánság szerint módosíthatók, kombinálhatók. A felmerülő igények egyeztetését követően részletes forgatókönyvet, ajánlatot készítünk. 1.) Borkóstolás - játékos Wunderlich megmérettetéssel A program során Vendégeinket hideg étvágyfalatokkal várjuk, majd sommelier kollégánk vezetett technológiai pinceséta közben ismerteti a Wunderlich Pincészet történetét, betekintést nyújt a Wunderlich borok készítésének folyamataiba. A pincelátogatás során az erjesztő térben egy palackozás előtti tétellel ismerkednek a résztvevők, majd a borkóstolás a létszámtól függően a Lovagteremben vagy a Kazamatában folytatódik. A jó hangulat emelkedését a Wunderlich bajnokság lebonyolításával fokozzuk. A megmérettetés során a vendégek borguru tesztet töltenek ki, majd palackbontó versenyben, palackfotó puzzle-, valamint borfelismerő játékban vesznek részt. A program eredményhirdetéssel zárul, melynek során kiosztásra kerülnek a Wunderlich Borguru Oklevelek. 2.) Kalandtúra a vörösborok univerzumában A programcsomagot azoknak a borkedvelő Vendégeinknek ajánljuk, akik szeretnék elmélyíteni a vörösborok világában szerzett tudásukat. A borkóstolási és borkészítési ismeretek áttekintését követően egy anonim ún. vak kóstolás keretében magyar és külföldi prémium borokkal mérhetik össze a Wunderlich termékeket. - A kora délutáni érkezést követően welcome ital és gourmet szendvicsfalatok elfogyasztása a Látványpincében. - Rövid kirándulás az egyik Wunderlich szőlőbirtokra pick-nick kosarakkal. - Vezetett technológiai séta a Pincészet feldolgozó részében. - 5 fogásos különleges borvacsora borbemutatóval egybekötve létszámtól függően - a Lovagteremben vagy a Kazamatában. - Anonim Vak kóstolás más Pincészet boraival igény szerint borismereti vetélkedővel. - Kötetlen beszélgetés, szivarozás a VIP szobában.

2 3.) Bor Event Villányban - szüreti program Legyen részese a Wunderlich borok készítésének! Éljen át egy információval teli napot a villányi borvidéken. Élvezze a kirándulást a szőlőbirtokunkon, segítse a szüreti munkálatokat. Az este egy kellemes borvacsorával zárul. A program augusztus 25. és november 01. között, a szüreti időszakban vehető igénybe. (Min. létszám 15 fő, max. létszám 150 fő.) - Kora délután érkezés a Wunderlich Bortrezor és Látványpincébe /Welcome drink (Rosé 2009) Pick-nick kosarak átvételét követően indulás a szőlőbirokra. - A szüreti munkakezdés Wunderlich Cabernet Törköly-el történő köszöntéssel indul, majd a csapatok kialakítása, versenyfeltételek ismertetése után kezdődhet a verseny, mely a következő feladatokat foglalja magába: 1.) Szőlőszedés műanyagládákban (Meghatározott idő alatt minél több szőlőt kell leszüretelni.) 2.) Borospalack foto puzzle (A sorok között, illetve a szőlőtőkéken színes borítékokban borospalack foto puzzle darabokat rejtünk el, melyeket össze kell gyűjteni és összerakni.) 3.) Kincskereső keretében mindegyik csapat részére 1 palack Wunderlich bort rejtünk el, aminek a megtalálásához színes krepp szalagokat helyezünk ki. 4.) Palackbontó verseny - Másfél órás szőlőbirtokon eltöltött időt után, visszaindulás a Pincészet feldolgozó részébe, ahol a szüreti folyamatokban további aktív közreműködés következik (szőlőválogatás, szemezés), valamint vezetett technológiai pinceséta, melynek során 1 palackozás előtti tétel kerül bemutatásra. - Este borkóstolóval egybekötött vacsora a Wunderlich Bortrezor és Látványpince egyik hangulatos termében. Az étkezés előtt a csapatok a szüreti program során megszerzett ismeretekről egy borguru teszt kitöltésével adnak számot, melynek értékelése a szüreti munkán elért eredménnyel együtt, a vacsora után történik. (A legjobban teljesítő csapatot oklevéllel és Wunderlich borral jutalmazzuk.) Valamennyi vendég részére Wunderlich Emléklapot adunk. A szüreti program igény szerint, szőlőszedés nélkül is lebonyolítható. Ebben az esetben a játékos vetélkedő egyéb elemeit a kirándulás során, a szőlőterületen, vagy akár a Látványpincében is le tudjuk bonyolítani.

3 4.) Wunderlich bor-gasztronómiai szeánsz A régió borgasztronómiai fellegváraként tartalmas megoldást kínálunk céges- és magánrendezvények, üzleti ebédek és vacsorák, exclusive fogadások, konferenciák lebonyolítására is. Látogatóinkat díjnyertes borok, különleges ételek, jó hangulat és rengeteg új élmény várja. Jöjjön el és tapasztalja meg Ön is a Wunderlich életérzést! A csoport létszámához és a felmerülő igényekhez igazodva a borkóstolásra, étkezésre, kiegészítő programokra többféle alternatív lehetőséget ajánlunk. - Érkezés / Welcome ital, köszöntő - Vezetett technológiai pincelátogatás - Borkóstoló, majd 4 fogásos borvacsora a Lovagteremben 5.) Pick-nick a Látványpince árnyékot adó diófája alatt Töltsön el egy-két kellemes órát kötetlenül családjával vagy baráti társaságával, a Pincészet árnyékot adó diófája alatt. A gondtalan pihenéshez plédet és pick-nick kosarat biztosítunk. A két személyes bőségkosárba 1 palack Wunderlich bor kíséretében, mangalica termékeket, régiós sajtválogatást, pácolt zöldségeket és frissen sütött sokmagvas házi kenyeret készítünk.

4 6.) Challenge Days a baranyai megmérettetés Látogasson el munkatársaival, barátaival két fergeteges napra Baranyába, ahol garantáltan megszabadul a mindennapi stressztől. A program keretében első nap a résztvevők borokkal kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudásáról adnak számot a Wunderlich Bortrezor és Látványpincében, míg másnap a pécsi Mecsextrém Kaland- és Élményparkban kerül tesztelésre rátermettségükről, fizikai aktivitásuk. Játék közben lehet igazán kiismerni üzletfeleinket, munkatársainkat és barátainkat. A küzdelem öröme, a feladatok együttes legyűrése, a közösen szerzett élmény összekovácsolja a közösséget és megalapozza a csapatmunkát. A Kalandpark nyitva tartásához igazodva a 2. nap programja csak április 01. és november 01. között vehető igénybe. 1. nap: - Érkezést követően, könnyű, 3 fogásos ebéd a Wunderlich Bortrezor és Látványpincében. - Ebéd után látogatás az egyik Wunderlich szőlőbirtokra, majd rövid kirándulás a Máriagyűdi kegytemplomhoz, Siklósi várba és a Malkocs bej dzsámihoz. - Visszaérkezés után vezetett technológiai séta a Pincészetben. - 4 tételből álló borkóstoló, sommelier vezetésével. - Wundelich bajnokság játékos vetélkedő - (borguru teszt, palackbontó verseny, szőlőbirtok puzzle) - 4 fogásos vacsora a Lovagteremben, jó idő esetén a grill teraszon. 2. nap: - Egész napos játék a pécsi Mecsextrém Kalandparkban. Önfeledt kikapcsolódás és versenyek az Alpesi Kötélpályán, a Tiroli csúszó pályán, Erdei quadozás, Nyári bobozás, stb. - Közben 3 fogásos ebéd a Mecsextrém Park Tepsifül Éttermében. 7.) Középkori lovagi est a Wunderlich Bortrezor és Látványpince Lovagtermében Vendégeinkkel néhány órára visszatérünk a középkorba. Egy hangulatos, esti programot ajánlunk vacsorával... Ceremónia mesterünk egy 5 tételből álló borkóstolót celebrál, majd ezt követően a korhű ruhába öltözött személyzet bőséges lovagi fatányérokon szolgálja fel az ételeket (egészben sült malac, bárány, stb.) és a hozzá illő Wunderlich borokat. A vacsora ideje alatt a vendégeket reneszánsz és barokk dalok szórakoztatják.

5 8-9.) Exclusive borkóstoló programok (3-8 fős társaságok részére) Modern korunkban a jó bor élvezete az életstílus egyfajta meghatározója is. Pincészetünk exclusive ajánlatai kifejezetten a luxusra összpontosító, egyéni törődést igénylő vendégek számára készült. A programokon a résztvevők egy borgasztronómiai utazáson vesznek részt, melynek során a Látványpince különleges hangulatú kóstolótermeiben képzett sommelier munkatársaink vezetésével nyernek betekintést a Nagy Borok Világába, a borkóstolás művészetébe. Engedjen az érzékek csábításának lépjen be hozzánk, a stílus és a minőség különleges világába... Wine Adventure Program A programra érkező vendégeinket egy kalandtúrára hívjuk a Nagy Villányi Vörösek Világába. Az érkezést követő welcome és szendvicsfalatok elfogyasztása után sommelier munkatársunk kíséretében - technológia pincelátogatás során - betekintést nyújtunk a Wunderlich Pincészet életébe, a borkészítés folyamataiba, eközben Vendégeink az erjesztő térben egy palackozás előtti tételt is megkóstolnak. Bor-kalandtúra a Kazamatában egy összehasonlító borkóstolással folytatódik, a következő kiváló tételekből: Nagy Villányi Vörösek kóstoló : * Carissimae Cuvée 2006 (Tiffán Zsolt) * Cabernet Sauvignon 2006 (Malatinszky Kúria) * Cassiopeia Cabernet Franc 2006 (Wunderlich Pincészet) A borgasztronómiai kirándulás következő állomása a fenségesen elkészített 6 fogásos borvacsora, melynek elfogyasztása a - muranói kristálycsillárok fényében - a sommelier szobában történik. Wine Discovery Program A kora délutáni érkezést követően, a Felfedező Programra jelentkező Vendégeinket, pick-nick kosarak kíséretében az egyik közelben lévő Wunderlich szőlőbirtok megtekintésére invitáljuk. A túra során látogatást teszünk a különleges mikroklímájáról és domborzati adottságairól híres Ördökárok, Csillagvölgy és Jammertál dűlőkben. A rövid kirándulás után Vendégeink vezetett technológiai pincesétán ismerkedhetnek meg a Wunderlich Pincészet által alkalmazott borkészítési eljárásokkal, technológiákkal. Az 5 fogásos degusztációs menü elfogyasztására a Látványpince VIP szektorában kialakított sommelier szobában kerül sor. A vacsora során Teleky Zoltán chefünk kreációi mellé Pincészetünk borkülönlegességei szolgálják a méltó kíséretet. A program zárásaként füstölgést ajánlunk a szivarszobában. Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy, időről-időre felejthetetlen élményekkel ajándékozzuk meg Vendégeinket és ezzel ébren tartsuk a vágyat egy elegáns, kifinomult életforma iránt. Tapasztalja meg eseményeinek különleges hangulatát és az általunk képviselt stílus finom eleganciáját. Legyen részese Ön is ennek az élménynek!

ÉLMÉNY KATALÓGUS. A Bor Világa

ÉLMÉNY KATALÓGUS. A Bor Világa ÉLMÉNY KATALÓGUS A Bor Világa Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Egyedi ajándékának sokszínű programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Kiváló feltételeket

Részletesebben

Tartalom. Feldobox. 01 Borkollégium - budapest

Tartalom. Feldobox. 01 Borkollégium - budapest Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Egyedi ajándékának sokszínû programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Kiváló feltételeket és minôségi szolgáltatásokat

Részletesebben

MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN

MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN MINŐSÉGI BORTURIZMUS A PÉCSI BORVIDÉKEN A KEDVES OLVASÓ! A Pécs-Mecseki Borút kiadványát tartja a kezében. A prospektusunk célja borútunk minősített szolgáltatóinak a bemutatása és annak elérése, hogy

Részletesebben

AZ ÉV PINCÉSZETE. Pályázat

AZ ÉV PINCÉSZETE. Pályázat AZ ÉV PINCÉSZETE Pályázat 2014 Tartalomjegyzék Gyökereink... 4 A susogó szőlő szerelme... 4 A terroir... 4 Alapok... 5 Helyünk a borvidéken... 6 A csapat... 8 Technológia... 9 A borotai pincészet... 10

Részletesebben

Hotel Kapitány. Wellness és Konferencia

Hotel Kapitány. Wellness és Konferencia e tájon, hol megszelídülnek a dombok és a hegyek, visszahúzódnak az erdök és szélesen tárul ki a táj. Középen magányos sziklabércen emelkednek Sümeg Várának romjai Sümegen, a több mint hét évszázada épült

Részletesebben

Klub. Tartalom. Az utalvány felhasználása után vissza. Tartsa meg! Önnek a jövőben: -50% bizonyos programokra.

Klub. Tartalom. Az utalvány felhasználása után vissza. Tartsa meg! Önnek a jövőben: -50% bizonyos programokra. Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Aktív Pihenés ajándékának programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Sokszínű és minőségi szolgáltatásokat nyújtó

Részletesebben

SZENT-GYÖRGYI EST. XXII. kerületi látnivalók. 1. Barlanglak és Emlékkiállítás. Cím: 1222 Budapest, Veréb utca 2 Telefon: 226 0664

SZENT-GYÖRGYI EST. XXII. kerületi látnivalók. 1. Barlanglak és Emlékkiállítás. Cím: 1222 Budapest, Veréb utca 2 Telefon: 226 0664 1 XXII. kerületi látnivalók 1. Barlanglak és Emlékkiállítás SZENT-GYÖRGYI EST Cím: 1222 Budapest, Veréb utca 2 Telefon: 226 0664 Nyitva tartás: III.1-XI.30.: Sze, P-Szo 10-16 Csoportoknak előzetes bejelentkezés

Részletesebben

Országos MKB Professzori Klub Rendezvény. Programfüzet. Program füzet. Lázár Lovaspark Domonyvölgy 2010. május 30.

Országos MKB Professzori Klub Rendezvény. Programfüzet. Program füzet. Lázár Lovaspark Domonyvölgy 2010. május 30. Országos MKB Professzori Klub Rendezvény Program füzet Programfüzet, Lázár Lovaspark Domonyvölgy 2010. május 30. Köszöntő KedvesVendégeink! Nagy örömmel köszöntjük Önöket az MKB Professzori Klub első országos

Részletesebben

Köszöntő. Kedves Vendégem!

Köszöntő. Kedves Vendégem! Köszöntő Egyiptom... Egy ókori nép, mely örökségével hozzájárult, hogy ma a világon valaha létezett egyik legnagyszerűbb kultúrális értékekkel rendelkező civilizációként tartsuk számon. A 18. század végén

Részletesebben

Senki más nem mutatja be szebben a világot.

Senki más nem mutatja be szebben a világot. Senki más nem mutatja be szebben a világot. A világnak ezer és ezer csábító arca van. Távoli partjait és megbúvó csodáit pedig a legjobban a Celebrity Cruises luxuskörnyezetet biztosító óceánjáróival fedezheti

Részletesebben

szálláshelyek, vendéglátóhelyek, borászatok, idegenforgalmi szolgáltatások

szálláshelyek, vendéglátóhelyek, borászatok, idegenforgalmi szolgáltatások B1 szálláshelyek, vendéglátóhelyek, borászatok, idegenforgalmi szolgáltatások Tartalomjegyzék, jelmagyarázat, közérdekű Hotelek, panziók, vendéglők 2. Hotel Hunor 3. Várhegy Üdülő és Hotel 4. Hotel König

Részletesebben

Városnéző, szabadidős és csapatépítő Programok

Városnéző, szabadidős és csapatépítő Programok Lonely Planet ajánlásával Városnéző, szabadidős és csapatépítő Programok Shermans Travel Smart Luxury Díj nyertese 2010 Frommer s ajánlásával a Local Travel Movement tagja Személyre szabott Utazás és Programszervező

Részletesebben

SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK

SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK SZEGEDI SZABADTÉRI JÁTÉKOK A több mint nyolcvan éves múltra visszatekintő Szegedi Szabadtéri Játékok az ország legnagyobb, legsikeresebb és Közép-Európa egyik legmeghatározóbb nyári zenés színházi fesztiválja,

Részletesebben

AZ ÉV PINCÉSZETE MAGYARORSZÁGON

AZ ÉV PINCÉSZETE MAGYARORSZÁGON Pályázat AZ ÉV PINCÉSZETE MAGYARORSZÁGON 2013-ban cím elnyerésére IKON BORÁSZAT Készítette: IKON Borászat, Rádpuszta Rád-Ikon Kft. 8638 Látrány, 087/1/A. hrsz. Adószám: 13218898-2-14 Honlap: www.ikonboraszat.hu

Részletesebben

Köszöntő. 2014-ben is vendégszeretettel várjuk Pécsett! A kiadvány a DDOP 2.1.3./B-11-2011-0005 pályázati program keretében valósult meg

Köszöntő. 2014-ben is vendégszeretettel várjuk Pécsett! A kiadvány a DDOP 2.1.3./B-11-2011-0005 pályázati program keretében valósult meg Köszöntő Az országban minden évben Pécsre érkezik meg legkorábban a tavasz, egyik pillanatról a másikra kizöldül a Mecsek, virágoznak a mandulafák, előbújik a medvehagyma. A város terein és parkjaiban

Részletesebben

BORBARANGOLÁS BADACSONYBAN 2014. Egy jóízű kaland a Vulkánok völgyében

BORBARANGOLÁS BADACSONYBAN 2014. Egy jóízű kaland a Vulkánok völgyében BORBARANGOLÁS BADACSONYBAN 2014. Egy jóízű kaland a Vulkánok völgyében Folytatódik a 365 nap BorBarangolás Badacsonyban! Egész évben nyitva tartunk! Télen is érdemes felkeresni Badacsonyi Borvidéket, mert

Részletesebben

Klub. Tartalom. Olyan csúcskategóriás gourmet éttermeket válogattunk Önnek össze, amelyek kiváló,

Klub. Tartalom. Olyan csúcskategóriás gourmet éttermeket válogattunk Önnek össze, amelyek kiváló, Üdvözöljük a feldobó élmények világában! Ínyencek Asztala ajándékának programajánlatából saját maga választhatja ki azt az élményt, amelyre a legjobban vágyik. Sokszínű és minőségi szolgáltatásokat nyújtó

Részletesebben

Borbarangolás 2014. Egy jóízű kaland a vulkánok völgyében

Borbarangolás 2014. Egy jóízű kaland a vulkánok völgyében Borbarangolás 2014 Egy jóízű kaland a vulkánok völgyében BORLELŐHELYEK NYITVA TARTÁSI NAPOK 1. HOTEL BONVINO...Február 15-21. 2. ISTVÁNDY PINCÉSZET...Február 22-28. 3. SKIZOBOR... Március 1-7. 4. DOBOSI-STIER

Részletesebben

utazások Incentive Kártya és fényképezôgép. Mindenhova elkísér. motiváló egyedülálló ösztönző páratlan egyedülálló csapatépítő

utazások Incentive Kártya és fényképezôgép. Mindenhova elkísér. motiváló egyedülálló ösztönző páratlan egyedülálló csapatépítő MEX.52 FINO AMEX.52 csapatépítő inspiráló motiváló különleges Incentive egyedülálló felejthetetlen ösztönző páratlan utazások ösztönző egyedülálló Kártya és fényképezôgép. Mindenhova elkísér. Igényeljen

Részletesebben

étterem ajánlatok rendezvényekre 1. dekor áció 2. szórakoztató programok 3. technika 4. kiegészítő catering szolgáltatások 5. egyéb szolgáltatások

étterem ajánlatok rendezvényekre 1. dekor áció 2. szórakoztató programok 3. technika 4. kiegészítő catering szolgáltatások 5. egyéb szolgáltatások étterem ajánlatok rendezvényekre 1. dekor áció 2. szórakoztató programok 3. technika 4. kiegészítő catering szolgáltatások 5. egyéb szolgáltatások 6. transzfer Mátyás Pince Étterem 1056 Budapest, Március

Részletesebben

KALAND-ÉLMÉNY-KÉNYELEM-IZEK MI EGY CSAPAT VAGYUNK!

KALAND-ÉLMÉNY-KÉNYELEM-IZEK MI EGY CSAPAT VAGYUNK! KALAND-ÉLMÉNY-KÉNYELEM-IZEK MI EGY CSAPAT VAGYUNK! Szilvásvárad, e festői szépségű kis település méltó hírnevére, ahol a természeti értékek ötvöződnek a gasztronómiával, kultúrával és az interaktív pihenéssel.

Részletesebben

Tartalom. Nemzeti örökségünk felfedezésére hívjuk, Magyarország szépséges kastélyaiba. Feldobox

Tartalom. Nemzeti örökségünk felfedezésére hívjuk, Magyarország szépséges kastélyaiba. Feldobox Nemzeti örökségünk felfedezésére hívjuk, Magyarország szépséges kastélyaiba és kúriáiba. gasztronómiai örömökre és szabadidôs programlehetôségekre is gondoltunk, hogy idôutazása tökéletes legyen. Fôúri

Részletesebben

Dél-alföldi. Programajánló

Dél-alföldi. Programajánló 2014 Dél-alföldi Programajánló 2 Dél-Alföldi Programajánló 2014 Kedves Utazó! A Dél-Alföld számtalan ismert és kevésbé ismert látnivalója mellett az utazás megtervezésekor érdemes számba venni az utazási

Részletesebben

GYÓGY- ÉS KÚRACSOMAGOK

GYÓGY- ÉS KÚRACSOMAGOK csomagajánlataink A megadott árak személyenként és 2 ágyas elhelyezés esetén érvényesek a megadott ellátással, ünnepi időszakok kivételével. címkével ellátott csomagok kizárólag irodáinkban foglalhatóak.

Részletesebben

Duna.Wachau Napi menetrend szerinti hajóutak - MS Austria 2015 évi csoportos ajánlatok

Duna.Wachau Napi menetrend szerinti hajóutak - MS Austria 2015 évi csoportos ajánlatok Duna.Wachau Napi menetrend szerinti hajóutak - MS Austria 2015 évi csoportos ajánlatok MELK. EMMERSDORF. SPITZ. WEISSENKIRCHEN. DÜRNSTEIN. KREMS BRANDNER Schiffahrt GmbH, Tel: +43 (0)7433 2590-21, www.brandner.at

Részletesebben

Pályázat Az Év Pincészete 2014 díjra. Csányi Pincészet Zrt.

Pályázat Az Év Pincészete 2014 díjra. Csányi Pincészet Zrt. Pályázat Az Év Pincészete 2014 díjra Csányi Pincészet Zrt. Villány, a magyar vörösbor hazája Magyarország legdélebbi és egyben legjobb adottságokkal rendelkező borvidéke a Villányi, mely azonos földrajzi

Részletesebben

Outdoor programajánlatok

Outdoor programajánlatok Outdoor programajánlatok One Online Kft. - One Team Training Cégünk több mint 10 éve foglalkozik indoor és outdoor programok szervezésével. A bázisunk Eger, Szilvásvárad és a Bükk hegység, de a megrendelők

Részletesebben

NYELVI ÉS SPORTTÁBOR GYEREKEKNEK

NYELVI ÉS SPORTTÁBOR GYEREKEKNEK NYELVI ÉS SPORTTÁBOR GYEREKEKNEK Ahol nem csak a nyelvtanulás intenzív, hanem a mozgás is! Kalandra fel! T Á J É K O Z T A T Ó Art of Progress Fejlesztési Központ Nyilvántartásba vételi szám: 01-0719-06

Részletesebben

Minden élménnyel több leszel 2014. NOVEMBER FÓKUSZBAN ÉSZAK-MAGYARORSZÁG

Minden élménnyel több leszel 2014. NOVEMBER FÓKUSZBAN ÉSZAK-MAGYARORSZÁG Minden élménnyel több leszel 2014. NOVEMBER Ingyenes turisztikai programajánló magazin FÓKUSZBAN ÉSZAK-MAGYARORSZÁG Tartalom 2014. NOVEMBER 24 6 ÉSZAK-MAGYARORSZÁG 6 Bor, pincék, szórakozás Tokaj-hegyalján

Részletesebben

Az utazás élménye mindenkié!

Az utazás élménye mindenkié! Az utazás élménye mindenkié! AKADÁLYMENTES AJÁNLATOK 2014 Tartalom: Bemutatkozunk... 3 Kirándulások... 4-7 Esztergom... 4 Győr... 5 Komárom, Mór... 6 Szentendre... 7 Fürdőlátogatások... 8-11 Agárd... 8

Részletesebben