MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS"

Átírás

1 MEGHÍVÓ ÉS VERSENYKIÍRÁS

2 Tisztelt Lovas Barátaink! május án, szombaton és vasárnap tizenegyedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban a Pilis-Dunakanyar egyik legnagyobb lovas rendezvényét a Lovasmajálist. Az idei Pomázi Lovasmajális is két napos rendezvény, amely során első napon lovas-versenyekkel, lovas-bemutatókkal, előadásokkal, kézműves foglalkozásokkal, zenés-táncos programokkal várjuk látogatóinkat. Az első tíz alkalommal több ezren jöttek el a fővárosból és a környékről. Igaz, hogy ebben nagy segítség volt a verőfényes napsütés és a csodálatos táj is. A rendezvény egyre inkább a Pilis-Dunakanyar térség lovasainak egyik ünnepévé, versenyévé, seregszemléjévé válik. Tisztelettel és szeretettel kérünk fel minden lovas tanya vezetőt és minden lovast, hogy az egyéni és csapatversenyeken vegyen részt! Mérjük össze magunk és lovaink tudását az alábbi versenyszámokban! 10:00 10:15 Versenyzők bevonulása. Ünnepélyes megnyitó. Program és versenyismertető. 10:15 10:45 Ló szépségverseny 11:00 11:30 77 méteres Lovas gyorsulási verseny A Némethy Lovasíjász Akadémia bemutatója Némethy Kristóf kétszeres lovasíjász 11:30 12:00 Európa-bajnok vezetésével 12:00 13:00 POMÁZI DERBY 7777 méteres lovas váltóverseny A lovasíjásztól a huszárig Fejezetek a magyar könnyűlovasság történetéből 13:00 13:40 Pusztai Róka lovas csapat és a Történelmi Lovas Egyesület közös bemutatója 14:00 14: méteres vágtaverseny 15:00 15:45 Birkarablás lovas csapatjáték az elrabolt birkáért 16:00 17:00 Kinizsi próba egyéni lovas ügyességi verseny 17:15 17:45 Lovas birkózás 18:00 18:30 Szent László viadal - nyílt lovas-íjász csapatverseny A Pomázi Lovasmajálison a versenyeken való részvételen túl ingyenes bemutatkozási lehetőséget kívánunk adni a Pilis-Dunakanyari lovas csapatok részére, hogy saját programjaikat, szolgáltatásaikat hirdessék, termékeiket értékesíthessék. A fenti versenyekre a felhíváshoz mellékelt nevezési lapokon jelentkezhetnek, amelyet az izenet.magyarvar@gmail.com címre kérünk elküldeni. Kérem, látogassanak el a Magyar Vár Alapítvány internetes oldalára, a - ra, ahol a Lovas Majálisról és a további rendezvényeinkről is olvashatnak. Számítunk részvételükre! Tisztelettel: szervező

3 Általános szabályok 1. A versenyeken csak nevezés alapján szabad részt venni. 2. A nevezési díj személyenként 1000 Ft. 3. Az előzetes nevezéseket és a nevezési díjakat május 26.-áig kell eljuttatni a rendezőséghez. 4. Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedett legnagyobb indulók számát, abban az esetben a verseny napján ig is van lehetőség nevezésre. 5. A versenykiírásban meghatározott versenyzőszámnál több nevezés elfogadására nincs lehetőség. 6. A versenyekre csak bemutatott érvényes lóútlevéllel rendelkező, egészséges lovakkal szabad nevezni. 7. A versenyeken nem vehet részt az a személy, aki alkoholos, gyógyszeres, illetve egyéb kábító hatású szer befolyása alatt áll, illetve nem rendelkezik a biztonságos lovagláshoz szükséges ismeretekkel és tapasztalattal. 8. A versenyeken mindenki csak saját felelősségére vehet részt. A versenyek kialakításánál a rendező törekszik a veszélyek minél teljesebb csökkentésére, de ezen felül az esetlegesen bekövetkező balesetekért a szervezők felelősséget nem vállalnak. 9. A versenyekre csak 18. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek. Amennyiben 18 év alatti versenyző szeretne nevezni, az csak abban az esetben fogadható el, amennyiben írásos szülői hozzájárulással rendelkezik. 10. A versenyeken való részvétel során minden részvevő köteles minden előtt előnyben részesíteni a saját, a versenyzőtársai és a nézők (szervezők), valamint a lovak testi épségének megóvását. 11. A versenyzők kötelesek a versenyvezető utasításait betartani. 12. Aki a verseny általános, illetve egyedi szabályait megszegi azt a versenyből a nevezési díj visszaszolgáltatása nélkül a versenyvezető köteles kizárni. 13. Egy versenyszámból történő esetleges kizárás nem befolyásolja a többi versenyen való részvétel lehetőségét. 14. Az a versenyző vehet részt az adott versenyen, aki a kezdési időpontkor jelentkezik a versenyvezetőnél. 15. A versenyen az egyes versenyszámok eredményein túl 2 további cím kerül kiosztásra: A Pilis-Dunakanyar bajnok csapata címet nyeri el az a csapat, amelynek versenyzői a legtöbb pontszámot érték el a versenyeken A Pilis-Dunakanyar lovas bajnoka címet nyeri el az a versenyző, aki a legtöbb pontot érte el a versenyeken. 16. A helyezéseket az alábbi pontozás segítségével összegezzük: 1. helyezett : 10 pont 2. helyezett : 8 pont 3. helyezett : 6 pont 4. helyezett : 4 pont 5. helyezett : 2 pont 17. Amennyiben a pontszámok alapján két vagy több egyezőség áll fenn, abban az esetben lovas gyorsulási versennyel döntjük el a helyezést. 18. Aki a reggeli lovas felvonuláson is részt vesz, az a bajnokságban + 10 pontot kap.

4 Ló szépségverseny Kezdés időpontja: 10:15 Befejezés időpontja: 10:45 Eredményhirdetés: 10:45 Fődíj: oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 27. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. Bárki nevezhet a saját lovával A legszebb Csikó, legszebb kanca és a legszebb mén cím elnyeréséért. Értékelés: Az értékelést köztiszteletben álló (Pomázon) közismert, pártatlan személyekből álló zsűri végzi. A zsűri elnöke: Benkő Péter színművész, tagjai: Ternovszky Béla rajzfilm rendező, Pomáz Város Kulturális Bizottságának elnöke, és Száraz György a Nemzeti Lovaregylet elnöke. Az értékelésnek része, hogy a lovas szakszerűen bemutassa a lovát, és megcsillogtassa lova erényeit, A ló szépségversenyen a lovon csak vezetőszár lehet, azonban a lovas öltözetét is értékeli a zsűri. Szempontok: mar magassága, arányosság, fejforma, nyak íveltsége, sörény selymessége, farka illesztése, hossza, izomzata, inak feszessége, szőrzete, mintázata, jegyei, kecsessége, mozgása, viselkedése, stb.

5 77 méteres lovas gyorsulási verseny VERSENYKIÍRÁS Kezdés időpontja: 11:00 Befejezés időpontja: 11:30 Eredményhirdetés: 11:30 Fődíj: oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 27. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. A lovas gyorsulási verseny lényege, hogy álló helyzetből indulva, ki teszi meg a 77 méteres távot legrövidebb idő alatt. A verseny kieséses. Párosával indítjuk a versenyzőket. Aki hamarabb halad át a célvonalon az jut tovább. A befutókat kamerával rögzítjük. Értékelés: Az első 5 helyezett kap pontot. Az első 10 pont, a második 8 pont, a harmadik 6 pont, a negyedik 4 pont, az ötödik 2 pont. E pontok beszámítanak a lovas csapatok versenyébe, az egyéni bajnoki cím elnyeréséhez, és a lovak versenyébe egyaránt. A gyorsulási versenypálya a majdani Előudvar karámban található. Kiegyenesítettük a kifutó szakaszt, a felgyorsult lovak biztonságos lefékezése érdekében.

6 Pomázi Terep Derby Pomázi 7777 m-es váltó-terepvágta VERSENYKIÍRÁS Kezdés időpontja: 12:00 Befejezés időpontja: 13:00 Eredményhirdetés: 13:00 Fődíj: oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 8 csapat május 27. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. A versenyre legalább 2 és legfeljebb 7 fős csapatok nevezhetnek. A verseny a Magyar Vár Táborban kialakított 1111 méteres terepvágta-pályán zajlik. Minden csapatnak 7 kört kell megtennie, oly módon, hogy az indulás helyén (a Lovasgödörben) lova nyergében ülő, s álló helyzetben várakozó csapattagnak át kell adnia a csapat kendőt. A pályán különböző nehezítések találhatók, amelynek célja a lovas ügyességének próbára tétele és a sebesség lassítása a veszélyesebb szakaszok előtt. A csapatok indítása 3 csapat nevezéséig egyszerre történik, 3 fölött, pedig (a biztonságosabb verseny érdekében) megbontva, selejtezőre és döntőre. E pontok beszámítanak a lovas csapatok versenyébe. A fentiek szerinti az útvonalat a terepen szalagokkal jelöljük. Az útvonal nem tartalmaz olyan szakaszokat, amely az átlagos tereplovaglásnál veszélyesebb lenne, azonban kérünk mindenkit, aki nevezni szeretne, hogy járja végig az útvonalat, ismerkedjen meg vele, annak érdekében, hogy a verseny alatti balesetek lehetőségeit csökkentsük.

7 777 m-es lovas gyorsasági verseny VERSENYKIÍRÁS Kezdés időpontja: 14:00 Befejezés időpontja: 14:50 Eredményhirdetés: 14:50 Fődíj: oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 27. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. A versenyzőket egyenként, egymás után indítjuk a Magyar Vár Táboron belül kijelölt 777 méteres nézőktől elkerített pályán. Az indítás és a cél a lovas gödörben van. Értékelés: Az időt tized másodperc pontossággal mérjük. Az időeredmények alapján állítjuk fel a sorrendet. Az első 5 helyezett kap pontot. Az első 10 pont, a második 8 pont, a harmadik 6 pont, a negyedik 4 pont, az ötödik 2 pont. E pontok beszámítanak a lovas csapatok versenyébe, az egyéni bajnoki cím elnyeréséhez, és a lovak versenyébe egyaránt.

8 Birkarablás Kezdés időpontja: 15:00 Befejezés időpontja: 15:45 Eredményhirdetés: 15:45 Fődíj: Bárány Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 27. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. A játék helyszíne a lovas gödör. Egyszerre két, 3-3 fős csapat küzd egymás ellen. A csapatokat a játékosok derekára kötött különböző színű szalagok alapján különböztethetik meg. A csapatok egymás mellé felállnak a pálya egyik rövid falán. A pálya túlsó végén elhelyezik a kitömött birkabőrt (bábu). A bíró indítására a csapatok rávágtáznak a bőrre és megpróbálják a ló hátáról felvenni, illetve egymástól elvenni. Cél, hogy a bábut egy meghatározott körbe bejuttassák. Amelyik csapatnak ez többször sikerül, az lesz a győztes. A bábuért való küzdelemben a bábut fogó lovas nem támadható (nem lehet lefogni, megfogni, ütni, stb.), csak a bábu. A lovak egymással ütköztethetők, lóval lovat eltolni, félrelökni szabad, de ágaskodás, rúgás, harapás nem megengedhető. Az ilyen lovak a versenyből kizárásra kerülnek. A bábuért lehajoló ember támadása lóval szigorúan tilos. A földről való felvételt követően, a körbe való bedobást megelőzően a csapaton beül legalább egy átadás kötelező. Amennyiben a bábu kikerül a pályáról, vagy a játékot meg kell állítani (pl. ha lovas leesik a földre). A kezdeti helyzetből indulnak újra a csapatok. Amennyiben a rendes játékidőn belül döntetlen alakul ki. Mindkét csapatból egy-egy játékos küzdd meg a döntő pontért. A bábura ekkor nem kell rávágtázni. A két lovas egy 5 m-es átmérőjű körön belül helyezkedik el. A kör közepére kerül elhelyezésre a bábu. A játékosok a bíró indítására kezdhetik el a küzdelmet. Ajánlott védőfelszerelés: térd és lábszárvédő, sisak Játékidő: 7 perc Az első 5 helyezett kap pontot. Az első 10 pont, a második 8 pont, a harmadik 6 pont, a negyedik 4 pont, az ötödik 2 pont. E pontok beszámítanak a lovas csapatok versenyébe.

9 Kinizsi próba lovas ügyességi verseny Kezdés időpontja: 16:00 Befejezés időpontja: 17:00 Eredmény-hirdetés: 17:00 Fődíj: oklevél Egyéni versenyzők május 27. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. Kinizsi próba A Kinizsi próba lovas ügyességi versenyt a következőképp változtatjuk a gyorsabb és változatosabb verseny érdekében: - Első körben lovas párosok indulnak egy viszonylag rövid pályán (Így a futamok száma a résztvevők számának fele lesz. Rövid, gyors pályát kell teljesíteni úgy, hogy a két lovas összedolgozik. Ez a közönség és a lovasok számára is érdekes és új lesz.) A legjobb négy páros lovasai kerülnek be az összevetésbe. - Az összevetésben két egyforma pályán zajlik a küzdelem a lovasok között. A lovasok párosítása sorsolással/irányított sorsolással történik. Minden párharcból a győztes jut tovább. (innentől kezdve összesen 7 ha a 3. helyért is megvívnak, akkor 8 küzdelem lesz; elvileg a legjobb lovasokkal. Tehát, az egyéni párharcoknál már gyors és látványos verseny várható, egyre fokozódó izgalmakkal hiszen a közönség is folyamatosan nyomon tudja követni, hogy éppen hogyan áll a verseny, s elvileg a végére kerülnek a legjobb párharcok.) A pálya lehetséges elemei: Ugrás Zsákutca, kitolatás a zsákutcából Karikaszúrás szablyával különböző magasságokban a föld felett, illetve a földről Fejlevágás szablyával Kopjatörés bábuval Kelevézhajítás Zsák felvétele tuskóról, szlalomozás zsákkal, zsák visszahelyezése tuskóra Bálából épített fal bedöntése lóval Szalagos kapun való átmenet Karikaszúrás földön elhelyezett (álló) Jármód tetszőleges. Hibák: pálya elhagyása, verőhibák, fegyverek eszközök leejtése, feladatok pontatlan végrehajtása. A hibákért büntetőidő hozzáadás jár. Fegyvert, eszközöket biztosítjuk A pálya pontos bemutatása a helyszínen történik.

10 VERSENYKIÍRÁS Lovas birkózás Kezdés időpontja: 17:15 Befejezés időpontja: 17:45 Eredményhirdetés: 17:45 Fődíj: oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 27. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. A versenyzők félmeztelenül, szőrén ülik meg a lovakat. Aki a másikat le tudja szedni a ló hátáról ő lesz a nyerő. Ütni, rúgni, harapni tilos. Nem megengedett továbbá az ellenfél lovának a szárába belenyúlni. A jelentkezők számától függően körmérkőzéses, vagy kieséses rendszerben. Értékelés: A jelentkezők számától függően körmérkőzéses vagy kieséses verseny lesz. A helyezések kapnak pontokat. Az első helyezett 10 pont, második 8 pont, harmadik 6 pont, negyedik 4 pont, ötödik 2 pont kap. Szent László viadal lovasíjász verseny Kezdés időpontja: 18:00 Befejezés időpontja: 18:30 Eredményhirdetés: 18:30 Fődíj: oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 27. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. Évszázadokon át népi mondák, hősi énekek, himnuszok, templomi falfestmények és imádságos könyvek zengik László király párviadalát a kun vitézzel a Kerlés hegyi csatában, amelynek során a kunok vezére látván, hogy vesztésre áll a csata, hadizsákmányként elrabolt egy szép lányt, és kisebb lovascsapat kíséretében menekült a csatatérről. László király ezt meglátta és pár vitézével utánuk eredt. Mindkét csoport jól bánt a lóval és az íjakkal. A viadal során a magyar vitézek el-el kaptak egy-egy kun vitézt, így a végére csak László király és a kun vezér maradt. László hősies küzdelemben kiszabadította a leányt. A verseny során a két vezér csapatot toboroz, amelyben a létszámok azonosak. (3-5 fő) A csapatok egymást váltva vágtáznak keresztül az arénán s közben a nyugati (hosszú) falon felállított vesszőfogó háló elé fellógatott léggömbök közül az ellenfél színét kell lelőnie. A versenyt az nyeri, aki hamarabb megsemmisíti az ellenfelet szimbolizáló léggömböket. Az első helyezett csapat tagok 10 pontot, második helyezett csapat tagjai 5 pont kapnak.

11 Egyéni Nevezési Lap Rajtszám: Résztvevő neve: Melyik lovas tanyáról, lovas csapattól érkezett: Életkor: Lakcím: cím: Telefonszám: A ló neve: A ló neme: május 27-én részt kívánok venni az alábbi versenyeken: (jelölje X -el!) 77 méteres lovas gyorsulási verseny: 777 méteres lóverseny: 7777 méteres terep váltóversenyen Kinizsi próba - lovas ügyességi verseny: Lovas birkózás: Szent László viadal Ló szépségverseny Csikó: Kanca: Csődőr: Tudomásul veszem, hogy a versenyeken és programokon a saját kockázatomra és felelősségemre veszek részt. A versenykiírást megismertem, a szabályokat betartom. Pomáz, május.. Résztvevő aláírása

12 Csapat Nevezési Lap Rajtszám: Melyik lovas tanyáról: Név: Lakcím: Életkor: cím: Telefonszám: Birkarablás: május 27-én részt kívánunk venni az alábbi versenyeken: (jelölje X -el!) 7777 méteres terep váltóverseny: Tudomásul vesszük, hogy a versenyeken és programokon a saját kockázatunkra és felelősségünkre veszünk részt. A versenykiírást megismertem, a szabályokat betartom. Pomáz, május.. Résztvevők aláírása

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS MEGHÍVÓ ÉS VERSENYKIÍRÁS Tisztelt Lovas Barátaink! 2015. május 30-31-én, szombaton és vasárnap kilencedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban Pilis-Dunakanyar legnagyobb lovas rendezvényét a

Részletesebben

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS MEGHÍVÓ ÉS VERSENYKIÍRÁS Tisztelt Lovas Barátaink! 2019. május 25.-26.-én szombaton és vasárnap tizennegyedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban a Pilis-Dunakanyar egyik legnagyobb lovas rendezvényét

Részletesebben

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS MEGHÍVÓ ÉS VERSENYKIÍRÁS Tisztelt Lovas Barátaink! 2013. május 25-26-án, szombaton hetedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban Pilis-Dunakanyari legnagyobb lovas rendezvényét a Lovasmajálist.

Részletesebben

Tisztelt Lovas Barátaink!

Tisztelt Lovas Barátaink! VERSENYKIÍRÁS Tisztelt Lovas Barátaink! 2012. május 12.-én, szombaton hetedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban Pilis-Dunakanyari legnagyobb lovas rendezvényét a Lovasmajálist. Az idei Pomázi

Részletesebben

HUNGEXPO KUPA 2011 V E R S E N Y S Z A B Á L Y Z A T A

HUNGEXPO KUPA 2011 V E R S E N Y S Z A B Á L Y Z A T A HUNGEXPO KUPA 2011 NEMZETKÖZI KORONGVADÁSZ VERSENY V E R S E N Y S Z A B Á L Y Z A T A és VE R S E N Y K I Í R Á S HUNGEXPO KUPA 2011 NYÍLT NEMZETKÖZI KORONGVADÁSZ VERSENY V E R S E N Y K I Í R Á S 2011.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS XI.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS I.NAGYKUN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt, nyílt ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 1. A verseny célja: A bajnoki cím eldöntése, a barátság mélyítése, a Kyokushin Karate népszerűsítése.

Részletesebben

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 1. Az országos döntő rendezője: Szenyor Szabadidő Kerékpáros Sport egyesület Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség megbízása alapján a Magyar Diáksport Szövetség

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Jóváhagyom! Budapest, 2013. augusztus 14. Bittmann Tibor tű. ezredes sk. BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető VERSENYKIÍRÁS Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Felterjesztem! Pécs, 2013. augusztus 13-án Mácsai

Részletesebben

2014/2015. TANÉVI BMX DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2014/2015. TANÉVI BMX DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. TANÉVI BMX DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpározás, mint az egészséges életmód kialakításának egyik eleme, része legyen a diákok mindennapos mozgáskultúrájának.

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség és a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum

A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség és a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum A Magyar Köztársaság 2011. évi Mezei Futóbajnoksága, az Európai Atlétikai Szövetség nyílt, Mezei Permit versenysorozat része MIKULÁS futás és Duci gyaloglás A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség

Részletesebben

ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015.

ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015. ITF TAEKWON-DO MAGYAR BAJNOKSÁG GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT ÜLLŐ, 2015. Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: ITF Taekwon-do Magyar Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Sasok Sportegyesület

Részletesebben

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta XIII. WTF Taekwondo Országos Formagyakorlat Bajnokság 2014. május 31. Nagykáta Dátum: Helyszín Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: Szabályok: Nevezési díj: Nevezési határidő: Nevezések beküldése,

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁSA A Gyorsasági Görkorcsolyázó Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg; a versenyt

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: Az egyetemi hallgatók játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

ITF Taekwon-do Magyar Bajnokság 2014. Ács Sánta Imre, Gombos Attila, Gera József

ITF Taekwon-do Magyar Bajnokság 2014. Ács Sánta Imre, Gombos Attila, Gera József ITF Taekwon-do Magyar Bajnokság 2014 CLUB DYNAMIC EGYESÜLET SZEGED-MAKÓ BUDO KLUB Ács Sánta Imre, Gombos Attila, Gera József Ács Sánta Imre: +36-30/9352008 (kis-malac@freemail.hu) Gombos Attila: +36-20/9240516

Részletesebben

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT. 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA A DECATHLON KUPÁÉRT 2011. szeptember 17. Hévíz ZALA MEGYE SPORTNAPJA 2011. szeptember 17. szombat 10.30 óra Hévíz Hagyományteremtő szándékkal nyolcadik éve hívjuk mozogni, sportolni

Részletesebben

Magyarország évi Serdülő Csapatbajnoksága

Magyarország évi Serdülő Csapatbajnoksága Magyarország 2019. évi Serdülő Csapatbajnoksága A verseny célja: 1. Versenyzési lehetőség biztosítása serdülő és újonc atléták részére. 2. A serdülő és újonc atléták pozitív élményhez segítése. 3. A Sport

Részletesebben

Magyarország évi Ifjúsági, Serdülő és Újonc Összetett Atlétikai Bajnoksága

Magyarország évi Ifjúsági, Serdülő és Újonc Összetett Atlétikai Bajnoksága Magyarország 2017. évi Ifjúsági, Serdülő és Újonc Összetett Atlétikai Bajnoksága 1. A bajnokság rendezője: A Magyar Atlétikai Szövetség megbízásából az Alba Regia Atlétikai Klub 2. A bajnokság időpontja

Részletesebben

Magyarország évi Serdülő Csapatbajnoksága

Magyarország évi Serdülő Csapatbajnoksága Magyarország 2018. évi Serdülő Csapatbajnoksága A verseny célja: 1. Versenyzési lehetőség biztosítása serdülő és újonc atléták részére. 2. A serdülő és újonc atléták pozitív élményhez segítése. 3. A Sport

Részletesebben

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT szeptember 12. Keszthely

ZALA MEGYE SPORTNAPJA DECATHLON KUPÁÉRT szeptember 12. Keszthely ZALA MEGYE SPORTNAPJA A DECATHLON KUPÁÉRT 2009. szeptember 12. Keszthely ZALA MEGYE SPORTNAPJA 2009. szeptember 12. szombat 10.30 óra Keszthely Hagyományteremtő szándékkal hetedik éve hívjuk mozogni, sportolni

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK

VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK VERSENYKIÍRÁS 3. SNAKE- ÉS PIN-SHOT MENTES NAPOK a Budapest Csocsó Sportegyesület szervezésében SIEMAC 3. Snake-és Pin-shot Mentes Napok 2005. Február 18-19-20. Budapest PROGRAM Február 18. Péntek Február

Részletesebben

A Magyar Tenisz Szövetség Hivatalos Szabálykönyve

A Magyar Tenisz Szövetség Hivatalos Szabálykönyve A Magyar Tenisz Szövetség Hivatalos Szabálykönyve 2.5. Play and Stay versenyek 2.5.1. Hatálya Jelen szabályzat hatálya a Magyarország területén engedélyezett és megrendezett Play and Stay versenyekre.

Részletesebben

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője

Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője Póni Klub Díjlovagló és Díjugrató Országos Bajnokság Póni Klub Kezdők Országos Döntője A verseny helyszíne: Budapest, Nemzeti Lovarda A verseny időpontja: 2015. szeptember 4-6. A verseny rendezője: Magyar

Részletesebben

II. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor Május 29.

II. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt B kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor Május 29. II. Monor Kupa Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny Monor 2010. Május 29. Szeretettel meghívjuk a Monori Sportegyesület ITF Taekwon-Do szakosztály által

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS 6. Villamosenergia-ipari Futó 6. Villamosenergia-ipari Futó A találkozó A találkozó időpontja: 2016. október 1-2. A találkozó helye: Paks A találkozó rendezője: MVM KONTÓ ZRt. A

Részletesebben

RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa

RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2013 évi RKSZ önvédelmi Magyar Kupa bajnoki címek eldöntése - a 2013. évi verseny évad megnyitása,

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny 2015. április 25. Budapest Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség GoldStarS Sportegyesület

Részletesebben

Eger, május 21.

Eger, május 21. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2016. május 21. Időpont : 2016. május 21. Helyszín :

Részletesebben

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019 SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2019 XIX. Kapkodd a lábad! JÁTÉKOS SOR- ÉS VÁLTÓVERSENY ORSZÁGOS DIÁKOLIMPIAI DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS Verseny rendezője és szakmai lebonyolítója Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny-

Részletesebben

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 1. Célja: Versenyzési és minősítési lehetőség biztosítása a felnőtt és ifjúsági tájékozódási sportolók részére, a sportág népszerűsítése, vándorkupa elnyerése 2. Rendező:

Részletesebben

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015.

A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. A Magyar Hullámlovas és Kitesurf Sportági Szakszövetség versenykiírása 2015. Időpont: 2015. március 28. április 12. közötti időszak. Lehetséges versenynap, megfelelő időjárás esetén: 2015. március 28.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Sakk Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg a versenyt az MDSZ-szel kötött

Részletesebben

ATLÉTIKAI DIÁKOLIMPIA TÖBBPRÓBA ÉS EGYÉNI MEGYEI BAJNOKSÁGAINAK V E R S E N Y K I Í R Á S A

ATLÉTIKAI DIÁKOLIMPIA TÖBBPRÓBA ÉS EGYÉNI MEGYEI BAJNOKSÁGAINAK V E R S E N Y K I Í R Á S A ATLÉTIKAI DIÁKOLIMPIA TÖBBPRÓBA ÉS EGYÉNI MEGYEI BAJNOKSÁGAINAK V E R S E N Y K I Í R Á S A II-III-IV. korcsoport 1. A bajnokság célja: A megyebajnoki cím eldöntése. Versenyalkalom biztosítása a 2000-2001-2002-2003-2004-2005-ben

Részletesebben

Versenykiírás és program

Versenykiírás és program Versenykiírás és program A torna helyszíne: Dabas, Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola József Attila u. 107 Rendező: Dabas-Gyón FC A torna időpontjai: 2015. február 8. és március 1. Korosztályok: U-7 /2008/

Részletesebben

MAGYAR CURLING IFJÚSÁGI VEGYES PÁROS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016

MAGYAR CURLING IFJÚSÁGI VEGYES PÁROS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016 MAGYAR CURLING IFJÚSÁGI VEGYES PÁROS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016 KAMARAERDEI CURLING CLUB A Magyar Curling Szövetség rendezésében. A VERSENY KIEMELT TÁMOGATÓI: A VERSENY CÉLJA: Curling vegyes páros versenyszám

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

2. A verseny rendezője: Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület. 4. A verseny helye: Sátoraljaújhely, Városi Sportcsarnok (Liget tér 3.

2. A verseny rendezője: Sátoraljaújhelyi Kyokushin Karate Sportegyesület. 4. A verseny helye: Sátoraljaújhely, Városi Sportcsarnok (Liget tér 3. VERSENYKIÍRÁS X. ZEMPLÉN KUPA gyermek, serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt A B és C kategóriás meghívásos karate bajnokság 1. A verseny célja: a bajnoki cím eldöntése, a sportbaráti kapcsolatok mélyítése,

Részletesebben

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015

V. MIGHTYFIST EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG GYEREK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, FELNŐTT 2015 Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: V. MIGHTYFIST Eagles Cup Nemzetközi ITF. Taekwon-do Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség, Sasok Sportegyesület Rendező: Szalay Gábor V.dan, Békássy Csaba V.dan

Részletesebben

MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE. Monor november 5.

MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE. Monor november 5. MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE Monor 2016. november 5. A verseny fővédnöke: Harmat László VIII. dan nagymester A Magyar ITF Taekwon-do

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Időpont: 2016. december 10. Helyszín: Szolnoki Szent-Györgyi

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Mozgással az Egészségért!

Mozgással az Egészségért! Mozgással az Egészségért! 2010. Június 12. (szombat) 9 óra Mátrai Gyógyintézet Mátraháza ABBA Feeling Show Ingyenes szűrővizsgálatok Közös Aerobik Színvonalas programok Gyermekvetélkedő Értékes tombolanyeremények

Részletesebben

Versenykiírás A verseny célja: A verseny időpontja: Rendező: Szervezőbizottság Elnöke Versenyigazgató Információ: Versenyközpont I.

Versenykiírás A verseny célja: A verseny időpontja: Rendező: Szervezőbizottság Elnöke Versenyigazgató Információ: Versenyközpont I. A verseny célja: TÁPIÓMENTI MARATON 2013. május 25. Versenykiírás A Tápió-vidék egyik legszebb részének, a Gödöllői dombság délnyugati részének bemutatása, az itt elterülő települések megismertetése az

Részletesebben

Eger, május20.

Eger, május20. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Tel.: +3670/365-02-36 VERSENYKIÍRÁS BOSCH Mesterek Tornája ésdemó Kupa Eger, 2018. május20. Időpont : 2018. május 20. Helyszín: Rendező: Kemény Ferenc Körcsarnok 3300 Eger,

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2017. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa 2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2014 évi RKSZ II. önvédelmi Nemzetkőzi Kupa bajnoki címek eldöntése - a Magyar és Nemzetkőzi

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

Ideje: 2014. október 4.

Ideje: 2014. október 4. Nyílt KEMPO Magyar Kupa V. Pilis Városi Nyílt Kempo Verseny Ideje: 2014. október 4. Szervezője: Pilisi Sport és Szabadidő Egyesület Főbírája: Hernádi Zoltán 4.dan Helye: Gubányi Károly Általános iskola

Részletesebben

Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny

Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében A Magyar Sport-jitsu Szövetség szakmai védnökségével Főbíró Hernádi Zoltán (5.

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2018.02.10. (Szombat) Helyszín: - Mórahalom,

Részletesebben

2014./2015. év. 5. Szauna Szeánsz Oscar ALAPSZABÁLYZAT

2014./2015. év. 5. Szauna Szeánsz Oscar ALAPSZABÁLYZAT 2014./2015. év 5. Szauna Szeánsz Oscar ALAPSZABÁLYZAT I. A verseny általános, gyakorlati leírása A verseny elődöntőből, kettő középdöntőből és egy döntőből áll, ahol külföldi szaunamesterekkel együtt mérik

Részletesebben

III. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor November 17.

III. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt B kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor November 17. III. Monor Kupa Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny Monor 2012. November 17. Szeretettel meghívjuk a Monori Sportegyesület ITF Taekwon-Do szakosztály által

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

2014. Október 4. www.futafok.hu VERSENYKIÍRÁS 2014.09.11.

2014. Október 4. www.futafok.hu VERSENYKIÍRÁS 2014.09.11. 1 2014. Október 4. www.futafok.hu VERSENYKIÍRÁS 2014.09.11. 2 FUTAFOK 2014 KERÜLETI FUTÓVERSENY VERSENYKIÍRÁS Időpont: 2014. október 4. Helyszín: Campona főbejárat Útvonal: Campona főbejárat előtti parkoló

Részletesebben

10:00 KEZDŐ ÜGYESSÉGI VERSENY Kezdő lovasok versenye, ahol különböző ügyességi feladatokat kell időre végrehajtani, minél kevesebb hibával.

10:00 KEZDŐ ÜGYESSÉGI VERSENY Kezdő lovasok versenye, ahol különböző ügyességi feladatokat kell időre végrehajtani, minél kevesebb hibával. NAGYCENKI CSALÁDI LOVAS NAP Helyszín: Gróf Széchenyi István Kastély, Lovas pálya Időpont: 2014. augusztus 9. 09:00 Ünnepélyes Megnyitó 09:15 FUTÓSZÁRAS VERSENY Kezdő gyermek lovasok futószáron mutatják

Részletesebben

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ UTÁNPÓTLÁS és AMATŐR-FITNESS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ UTÁNPÓTLÁS és AMATŐR-FITNESS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYAR ORSZÁGOS GÖRKORCSOLYA ÉS GÖRDESZKA SZÖVETSÉG 2800 Tatabánya, Paletta lp 1. 3/1. www.mogsz.hu Tel.:00-36-20-9213-718 E-mail:lugosi.lszl@gmail.com GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ UTÁNPÓTLÁS és AMATŐR-FITNESS

Részletesebben

Szabadidős lovasrendezvény versenykiírása. A verseny a Csongrád Megyei Lovas Szövetség Berente Sándor Kupa 2018 évi sorozatának fordulója!

Szabadidős lovasrendezvény versenykiírása. A verseny a Csongrád Megyei Lovas Szövetség Berente Sándor Kupa 2018 évi sorozatának fordulója! Szabadidős lovasrendezvény versenykiírása Helyszín: Makói Lovas Egyesület Dátum: 2018.08.19 Vasárnap Rendező szervezet Makói Lovas Egyesület neve:: A versenyhelyszín Makó Vásártéri Lovas pálya pontos címe:

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS A torna célja: Az évtizedes múltra visszatekintő hagyomány folytatása, sportolási, kikapcsolódási lehetőség biztosítása mind az amatőr, mind az igazolt

Részletesebben

KÁRPÁT KUPA HARCMŰVÉSZETI VIADAL

KÁRPÁT KUPA HARCMŰVÉSZETI VIADAL KÁRPÁT KUPA HARCMŰVÉSZETI VIADAL 2015 VERSENYKIÍRÁS - CSAPATOK ÉS VERSENYZŐK RÉSZÉRE A verseny szakmai szervezője: Országos Baranta Szövetség (OBSZ) A verseny helyszíne: Miskolc-Diósgyőri Református Általános

Részletesebben

A verseny rendez je: Magyar Atlétikai Szövetség és a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum

A verseny rendez je: Magyar Atlétikai Szövetség és a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum A Magyar Köztársaság 2011. évi Mezei Futóbajnoksága, az Európai Atlétikai Szövetség nyílt, Mezei Permit versenysorozat része MIKULÁS futás és Duci gyaloglás A verseny rendez je: Magyar Atlétikai Szövetség

Részletesebben

Nyugat-Magyarországi Régió Sport XXI. Terematlétikai verseny Győr vasárnap, 11:00

Nyugat-Magyarországi Régió Sport XXI. Terematlétikai verseny Győr vasárnap, 11:00 Nyugat-Magyarországi Régió Sport XXI. Terematlétikai verseny Győr 2016.12.04. vasárnap, 11:00 1. Verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a régió atlétika szakosztályaiban és a iskolai Kölyök Atlétika

Részletesebben

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014.

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014. Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálat H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. : 1903 Budapest, Pf.: 314 Tel: (36-1) 469-4150 Fax: (36-1) 469-4150 e-mail: okf.human@katved.gov.hu

Részletesebben

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ UTÁNPÓTLÁS és AMATŐR-FITNESS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ UTÁNPÓTLÁS és AMATŐR-FITNESS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYAR ORSZÁGOS GÖRKORCSOLYÁZÓ SZÖVETSÉG Hungarian National Roller-Skating Federation 2800 Tatabánya, Paletta lp 1. 3/1. www.mogsz.hu Tel.:00-36-20-9213-718 E-mail:lugosi.lszl@gmail.com GYORSASÁGI GÖRKORCSOLYÁZÓ

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

Versenykiírás Rendező. Verseny időpontja. A verseny helyszíne. Nevezés

Versenykiírás Rendező. Verseny időpontja. A verseny helyszíne. Nevezés Versenykiírás Rendező Soproni Rendészeti Sportegyesület, Soproni Atlétikai Klub, SMJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoport Csuka Zsolt SRSE elnök csuka.zsolt2@gmail.com Verseny időpontja 2015.szeptember

Részletesebben

VERSENYFÜZET. Terematlétika Diákolimpiai Bajnokság 2014. www.fodisz.hu

VERSENYFÜZET. Terematlétika Diákolimpiai Bajnokság 2014. www.fodisz.hu VERSENYFÜZET Terematlétika Diákolimpiai Bajnokság 2014. www.fodisz.hu A verseny célja: Lehetőséget biztosítani az intézmények alsó tagozatos tanulói számára, hogy az atlétika játékos formában történő gyakorlásával

Részletesebben

VIII. Pilis Városi Nyílt Kempo Verseny Ideje: Október 07.

VIII. Pilis Városi Nyílt Kempo Verseny Ideje: Október 07. VIII. Pilis Városi Nyílt Kempo Verseny Ideje: 2017. Október 07. Szervezője: Főbírája: Pilisi Sport és Szabadidő Egyesület Erdős János 3.dan Helye: Gubányi Károly Általános iskola 2721 Pilis,Széchenyi út.28

Részletesebben

ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA MEGHÍVÓ

ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA MEGHÍVÓ ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA 2010. Mezőhegyes, 2010. november 27, szombat 10 óra MEGHÍVÓ Szeretettel meghívjuk és várjuk az ITF Taekwon-do sportegyesületeket a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség 2010.évi Országos

Részletesebben

A verseny időpontja. A verseny helyszíne. Versenyszámok

A verseny időpontja. A verseny helyszíne. Versenyszámok A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében A Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség szakmai védnökségével A verseny időpontja 2017. április 8., szombat A verseny helyszíne Csokonai

Részletesebben

I. LYRA BEACH-HRSE AMATŐR STRANDÖPLABDA TORNA versenykiírása

I. LYRA BEACH-HRSE AMATŐR STRANDÖPLABDA TORNA versenykiírása I. LYRA BEACH-HRSE AMATŐR STRANDÖPLABDA TORNA versenykiírása 1. A verseny célja A sportág, ezen belül az amatőr strandröplabda népszerűsítése. A röplabda szerelmeseinek könnyen elérhető, szabadidősport

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Bajnokság mérkőzéssorozat

Részletesebben

IV. EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG FELNŐTT, IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ 2013.

IV. EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG FELNŐTT, IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ 2013. IV. EAGLES CUP NEMZETKÖZI BAJNOKSÁG FELNŐTT, IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ 2013. Verseny megnevezése: Rendező Szervezet: IV. Eagles Cup Nemzetközi ITF. Taekwon-do Bajnokság Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Sasok Sportegyesület

Részletesebben

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

Magyar Golf Szövetség

Magyar Golf Szövetség Bajnokság rendezője: (MGSZ) VERSENYKIÍRÁS Magyar Klubcsapat Bajnokság 2019. szeptember 28 29. Balaton Golf Club, Balatonudvari Szabályok: A bajnokság az R&A szabályainak, a Versenyszabályzatának, valamint

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28.

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Időpont: 2015. november

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2019.01.26. (Szombat) Helyszín: Rendező: Güntner

Részletesebben

Csongrád Megyei Lovas Szövetség

Csongrád Megyei Lovas Szövetség Csongrád Megyei Lovas Szövetség Szabadidős lovas rendezvény versenykiírása Helyszín: Sándorfalva Dátum: 2015.augustus. 09. Rendező szervezet neve: Orion Sport És Kulturális Egyesület A versenyhelyszín

Részletesebben

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016 SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016 ORSZÁGOS ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÉS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY VERSENYKIÍRÁS Verseny rendezője és szakmai megvalósítója Helyszín, időpont Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport

Részletesebben

A csapatok az alábbi versenyszámokban mérték össze tudásukat:

A csapatok az alábbi versenyszámokban mérték össze tudásukat: A soproni Nádasdy huszárok 5 fős csapattal neveztek a Német Nemzetközi Katonai Lovas Bajnokságra. A szervezők- a Német Katonai Lovasszövetség- a nevezésünk után kedves hangvételű levélben biztosítottak

Részletesebben

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság 2014. november 29. BÉKÉSCSABA Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Lakótelepi

Részletesebben

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna:

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna: Férfi kispályás labdarúgó torna: Pályák: Csapatok: Lebonyolítás: Füves szabadtéri pályák. Nevezhető létszám csapatonként 10 fő (játszik 5+1 fő). A résztvevő csapatok számától függően minden csapat legalább

Részletesebben

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Felhívás I. Böszörményi Ízek Fesztiválja 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Hajdúböszörményben megrendezésre kerül az I. Böszörményi Ízek Fesztiválja, a Hajdú 400 Hagyományőrző, Kertészeti és

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

Részletesebben

Kőbányai Senior Tízkarikás Játékok Versenykiírás

Kőbányai Senior Tízkarikás Játékok Versenykiírás Versenykiírás A verseny rendezője: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat A verseny fővédnöke: Kovács Róbert, a Kőbányai Önkormányzat polgármestere A verseny védnöke: A verseny célja: KESZE

Részletesebben

2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS BMX CROSS DÖNTŐ. Magyar Kerékpáros Szövetség, BMX Cross szakág. Helyszín: Veszprém, BMX pálya. Időpont: május 19.

2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS BMX CROSS DÖNTŐ. Magyar Kerékpáros Szövetség, BMX Cross szakág. Helyszín: Veszprém, BMX pálya. Időpont: május 19. Magyar Kerékpáros Szövetség, Magyar Kerékpáros Szövetség BMX Cross Szakág BMX Cross szakág 2017/2018. TANÉVI ORSZÁGOS BMX CROSS DÖNTŐ Helyszín: Veszprém, BMX pálya Időpont: 2018. május 19. 2017/2018. TANÉVI

Részletesebben

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak.

Az oktatási intézmények I., II., III., IV., V. és VI. korcsoportos csapatai, ahol fiúk és leányok vegyes csapatot alkotnak. KORFBALL 2013/2014-es tanévre vonakozó Diákolimpia Versenykiírása 1. A verseny célja: a korfball népszerűsítése, verseny- és játéklehetőség biztosítása, az egészséges életmódra nevelés, a tehetséges fiatalok

Részletesebben

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny SOPRON 2015. november 21-22. 37. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny Sopron Kupa 2015. november 21-22. A verseny célja Dr. Csik Ferenc Olimpiai Bajnok tiszteletére olyan úszóverseny

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG KOSÁRPALÁNTA BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST,

Részletesebben

Európai Diáksport Napja Magyarország

Európai Diáksport Napja Magyarország Európai Diáksport Napja Magyarország Budapesti rendezvény 2016. szeptember 30. Programfüzet Európai Sporthét Köszöntő A Magyar Diáksport Szövetség immár egy évtizede hirdeti meg a Magyar Diáksport Napját

Részletesebben

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA 1. Célja: A 2010. év uszonyosúszó cápa és junior korosztály Magyar Bajnokainak és helyezettjeinek megállapítása, a gyermek

Részletesebben

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 FŐSZERVEZŐ: RENDEZŐ: HELYSZIN: Jóna Péter Mátyási Zoltán Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2012. június 17 SZAKÁG: MTB Triál (BALATON BIKE FESZT KUPA) (REG.)

Részletesebben

12. Szecsői Futónap szeptember 28. Versenykiírás

12. Szecsői Futónap szeptember 28. Versenykiírás A verseny célja: Versenykiírás Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás Univer24 Az úszás ünnepe Rendezvény Kiírás 1. Univer24 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák jelenlétével támogatott, több száz úszó tömegrendezvényével

Részletesebben