találd meg a stílusod!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "találd meg a stílusod!"

Átírás

1 2015

2 TarTalom a kiadványban szereplő fotók illusztrációk! a rendelkezésre álló színvariációkért kérje kollégáink segítségét! a feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk. az egyes kedvezmények feltételeiről és részleteiről érdeklődjön szaküzleteinkben. alumínium 4 SzövET 42 acél 60 TEaK 70 FoNoTT 78 GrIll 124 NaPErNYŐ 126 KIEGéSzíTŐ 128 a nádfedeles, tihanyi nyaralótól az impozáns somogyi kúriáig, a mártonhegyi Bauhaus villától a kortárs családi házakig, ma már nem luxus egy komfortos kert berendezése magyarországon. Nem kell a csúcsminőségű, de csak kevesek számára megfizethető luxus és a kétes használati értékű, rövid élettartamú, unalmas formavilágú kínai műrattan között választania. Hazánk 15 éve piacvezető szakkereskedése, a TECToNa GraNDIS saját márkás SElECTIoN kínálata azt a kerti bútor kategóriát képviseli, amelynél a dizájn, a kiváló minőség és a kedvező ár vevőbarát arányban egészítik ki egymást, méghozzá raktárkészletről. a Selection bútorok gyártói azokat a megbízható minőségű, időjárásálló és jól bevált alapanyagokat használják, melyek eddig csak a luxus kerti bútor márkáknál fordultak elő. anyagok és formák sokfélesége jellemzi a TECToNa GraNDIS SElECTIoN kínálatát, melyet a design iránt fogékony, de kiváló ár-értékarányú kerti bútorokat keresők figyelmébe ajánlunk. Győződjön meg erről személyesen a TECToNa GraNDIS szaküzletekben, ahol megtekintheti, kipróbálhatja és raktárkészletről azonnal meg is vásárolhatja kerti bútorát, melyre akár 5 év teljes körű garanciát vállalunk. a teljes Selection választékot megtekintheti: találd meg a stílusod!

3 verona 4 verona 5 Árpádföld, Budapest verona modul 4 elemes szett javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár verona étkező 4 személyes szett az ultra könnyű, fenségesen tágas verona kollekcióval zseniális, kortárs kültéri élettereket alakíthat ki, használja bátran a kreativitását! a moduláris rendszer lehetővé teszi, hogy jól funkcionáló tereket hozzon létre akár étkezőt, akár társalgót vagy stílusos napozó teraszokat szeretne berendezni. Hófehér vagy éjfekete alumínium vázon, khaki vagy szürke huzattal kárpitozott párnák. Elsőrendű kidolgozás, ergonomikus kialakítás. a végeredmény egy kortárs társalgó és étkező bútor, széles elemválasztékkal.

4 verona 6 verona 7 Árpádföld, Budapest verona modul 3 elemes szett javasolt Eu fogy. ár Saroktársalgó, modern kivitelben. Egy klasszikus darab kortárs értelmezése. minőségi anyagok, kültérre kifejlesztett megoldások. Ez a verona sarok szett, az ön ízléséhez igazítva. Társalgójához a hagyományos kávézóasztalon kívül egy valódi Jolly Joker megoldást is figyelmébe ajánlunk: ez a verona 2in1 asztalkája. az asztal lapja speciális megoldással részenként felnyitható, így kétfunkcióssá tehető és akár étkezhet is rajta. Helytakarékos és gazdaságos megoldás, dekoratív kivitelben, kétféle méretben.

5 verona 8 verona 9 étkező 6 személyes szett javasolt Eu fogy. ár verona a veronával nem kell kompromisszumokat kötnie. asztalválasztéka rendkívüli lehetőségeket kínál arra, hogy vásárlását igazíthassa az igényeihez, és ne fordítva. a legkisebb étkező asztal 110 cm átmérőjű kör üveglap, de kihúzható modelljénél akár 14 fős asztaltársaságot is kényelmesen vendégül láthat. Ha egyedi megjelenésű, modern étkezőt keres teraszára, a verona étkezőasztalokat ne hagyja figyelmen kívül. Hófehér vagy éjfekete vázú alumínium asztalok négyféle méretben kaphatók. Karfás, kényelmesen párnázott székek tartoznak hozzá.

6 verona 10 verona 11 Árpádföld, Budapest Csömör, Pest megye verona napágy párnával javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár verona napágy sling a verona napágyak többféle kivitelben készülnek. alaptípusánál az alumínium napágyra Sunbrella szövettel bevont, gyorsan száradó QDF párna kerül, természetes színekben. vagy választhatja a 2015-ös év újdonságát, amelynél a vázra kifeszített, időjárásálló textilén fekvőfelület szolgál kényelmes pihenőhelyként ös szezonban piacra kerülő új modellünk speciális, időjárásálló textilénnel kárpitozott, így a verona napágyat bátran kint hagyhatja a szabad ég alatt, az év 365 napján.

7 april 12 april 13 april modul 5 elemes szett javasolt Eu fogy. ár az april elemes saroktársalgó különböző elemeiből a terasz méretének megfelelően kisebb vagy nagyobb összeállítást kreálhat. Könnyű, fehér, alumínium vázzal és taupe színű párnával jól mutat modern házak társaságában. a bútor kialakítása és anyaghasználata lehetővé teszi, hogy még egy alapos esőzés során is könnyedén átfolyjon a párnákon a víz és hamar megszáradjon. így, mire előbukkan az első napsugár a felhők mögül, az april már ismét használatra készen várja önt.

8 DouTS verona 14 roma 15 roma napágy javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár Douts verona 3 elemes szett modern házak kisméretű teraszára kiváló választás ez a kétszemélyes, alumínium összeállítás. a kétfunkciós verona asztalka egy mozdulattal étkezővé alakítható. Elegáns kertberendezés, csupán pár négyzetméteren. a roma textilén kárpitozású, alumínium napágy, modern stílust öltve. Kiváló kiegészítője a kis helyigényű apollo lerakó asztalka, melyen mégis kiválóan elfér a naptej, egy könyv és még egy pohár frissítő is.

9 michelle 16 michelle 17 michelle modul 6 elemes szett javasolt Eu fogy. ár a michelle sarok társalgó természetes színvilágával otthonos hatást kelt, és bár különösen tágas, mégsem uralkodik a látványon. Kétféle méretben és eltérő magassággal készül hozzá üveglapú kávézóasztal, melyek játékosságot csempésznek az összeállításba. Faburkolatú teraszokra remek választás. a természetes, meleg földszínek képviseltetik magukat a michelle moduláris kültéri társalgónál: taupe vázra kávé színű párnák kerülnek. Pajkos, csíkos dekorpárnákkal teheti az összhatást igazán teljessé. Ne feledje, a lényeg mindig az apró részletekben rejlik.

10 loft 18 loft 19 loft modul 5 elemes szett javasolt Eu fogy. ár a loft luxus kivitelű párnáit kizárólag elsőrendű alapanyagokból készítették. az időjárásálló, textilén kárpit alatt, gyorsan száradó hab töltet rejtőzik, mely lehetővé teszi, hogy folyamatosan a szabad ég alatt tarthassa. letisztult dizájn és elmosódott vonalak. a loft kollekció a beltér párnázott puhaságát csempészi a kertjébe. a váz szinte csak stilizált jelentőségű, a látványt a pihenésre csábító hatalmas párnák és színes dekorpárnák uralják.

11 SCoPE 20 CamErIErE 21 Scope modul 3 elemes szett Cameriere kisasztal javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár a legújabb trendek olyannyira kedvelt, sziget -szerű megoldását testesíti meg a Scope társalgó. masszív alu talapzaton esőztethető, texturáltan szövött, vastag párnák gondoskodnak a maximális kényelemről. Tágas, minimál terekbe javasoljuk. a Scope társalgót a termékcsalád kávézóasztalával, vagy kínálatunk többi, fehér alu kiegészítőivel kombinálhatja. Ilyen a praktikus Cameriere, X-lábú asztalka is.

12 DorEllI romy 22 romy 23 Dorelli romy 6 személyes szett javasolt Eu fogy. ár mint bájos virágszirmok, úgy ölelik körül a fehér, kehelyszerű romy étkezőszékek a formatervezett Dorelli asztalt. a forgatható asztalközép a tálalás megkönnyítésére szolgál. a szoknyás lábmegoldás pedig egyszerűen elbűvölő. Ergonomikus tervezésű, szépen megmunkált, műanyag öntvény héjak alkotják a romy székek ülőfelületét. az időjárásálló, alumínium vázú, stilizált kagyló étkezőszékeket fehérben és feketében vásárolhatja meg.

13 orfeo CoSmo 24 orfeo CoSmo 25 orfeo Cosmo 6 személyes szett javasolt Eu fogy. ár a Cosmo étkezőszék alumínium vázzal és textilén kárpitozással készül. létezik belőle fix és dönthető változat, alu vagy teakfa karfával. Próbálja ki őket szaküzletünkben, és döntsön a tapasztalatai alapján! az alumínium kerti bútorok rendkívül kedveltek a vásárlók köreiben, hiszen a kedvező ár, szép dizájnnal és praktikummal társul. Nagyon jól bírják az időjárási viszonyokat és könnyű őket tisztán tartani. Kínálatunkban egymással remekül kombinálható modelleket talál, szerteágazó választékban.

14 lisbon lorenza 26 lisbon lorenza 27 lisbon lorenza 4 személyes szett lisbon lorenza 4 személyes szett javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár a kárpitozott kerti garnitúrák divatját éljük. a lisbon asztalok körül akár játékosan kombinálhatja is az idén még szélesebb színválasztékban felvonultatott lorenza székeket, melyeket akár egymásba is rakhat a praktikus tárolás érdekében. Újdonságunk a mindig vissza- visszatérő státuszbútor: a magasított bárasztal, bárszékekkel. utánozhatatlanul elegáns, akár a medenceparton, akár egy szépen burkolt teraszon.

15 ENzo CoSmo 28 ENzo CoSmo 29 Enzo Cosmo 10 személyes szett javasolt Eu fogy. ár a gyönyörű teakfa lapú kerti asztalokat a dizájnerek szívesen ötvözik fém vázszerkezettel, hogy könnyedebb, fiatalosabb modellt kreáljanak. az Enzo teakfa lapú asztal nagyszerűen mutat Cosmo székekkel körbevéve. akik azt gondolták, hogy kedvező áron lehetetlen megbízható minőségű és praktikus kerti étkezőasztalt vásárolni, annak van egy jó hírünk. Enzo névre keresztelt alu-teak kombinációjú sikertermékünk 2015-ben még több méretben és színben elérhető szaküzleteinkben. legyen akár pár fős családi ebéd, vagy egy nagyszabású grillparty, az Enzo asztalt ne hagyja számításon kívül.

16 THEmIS 30 THEmIS 31 Babérliget, Polány napágy Themis javasolt Eu fogy. ár Themis 6 személyes szett javasolt Eu fogy. ár Ha a Themis kollekció mellett dönt, kertje berendezésénél kedvére válogathat a sokféle színből és a széles elemválasztékból. a szék lehet dönthető vagy rakásolható, fém vagy teakfa karfás. Különféle méretű, teakfa lapú asztal mind a négy színben választható hozzá, a kinyitható üveglapú verzió pezsgő és fehér színben kapható ben még szélesebb választékban! a diszkrét kerekekkel felszerelt Themis napágy párna használata nélkül is kényelmes. Négyféle színben készül: fekete, fehér, kávébarna és pezsgő. Fejpárna gondoskodik az ön kényelméről, napernyő az árnyékról, a mingolo kisasztal pedig arról, hogy legyen hova pakolnia.

17 THEmIS CoSmo 32 XaNTHuS 33 Árpádföld, Budapest Páty, Pest megye Themis Cosmo 10 személyes szett javasolt Eu fogy. ár Xanthus pihenő javasolt Eu fogy. ár az alu vázú, textilénnel bevont Cosmo étkezőszékek fontos előnye, hogy megjelenésében ugyanúgy néz ki a fix, mint a dönthető változatuk, így remekül kombinálhatja őket az étkezőasztal körül. Újfajta döntési mechanizmusának köszönhetően a szék ülőfelületét lehet előre csúsztatni és ezzel dől hátra a szék támlája. Praktikus, kétfunkciós, szép megoldás! a klasszikus vízparti strandszék modern újraértelmezése a Xanthus. Fehér és pezsgő színben, kényelmes fejpárnával kapható, és még lábtartóval is kiegészítheti. Időjárásálló textilén és alumínium felhasználásával készült: nem rozsdásodik, nem fakul, nem nyúlik. Színben és stílusban tökéletesen összeillik kínálatunk többi alu bútorával.

18 DorEllI verona 34 DorEllI angelo 35 Pálvölgy, Budapest Dorelli verona 6 személyes szett Dorelli angelo 4 személyes szett javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár a verona székeinek könnyű textilén ülőfelülete tökéletesen kifeszül a kecses alumínium vázra. a nőiesen kecses Dorelli asztallal finom egységet alkot. Harmonikus egység jellemzi az összeállítást. a klasszikus stílusú rendezői szék egyedülálló megjelenése miatt évtizedek óta nagy népszerűségnek örvend szerte a világon, beltéren és kültéren egyaránt. Kültéri változata az angelo étkezőszék, mely egyszerűen összecsukható, így kis helyen elfér és bárhova magával viheti. alumínium szerkezetére egy innovatív megoldással, úgy feszül ki a szivaccsal bélelt ülőhuzat, hogy meglepően kényelmessé teszi.

19 STrEam 36 ENzo SavIo 37 Mártonhegy, Budapest Stream napágy javasolt Eu fogy. ár Savio 4 személyes szett javasolt Eu fogy. ár %Enzo a kerekeken guruló Stream napágyat könnyedén a nap felé fordíthatja, de akár behúzhatja az árnyékba is, ha hűsölni támad kedve. Extra fejtámlája még kényelmesebbé teszi. Gondoljon csak bele, mennyivel több időt töltene a teraszán, ha otthonosan berendezné pár jól megválasztott bútorral! a pénztárcabarát, négy, hat vagy nyolc személyes Savio-Enzo étkező teakfa karfával és alumínium székekkel most forinttól az öné lehet. Ha egy kültéri szőnyeget is tesz alá, igazán hívogató étkezőteraszt alakíthat ki.

20 matteo 38 matteo 39 Babérliget, Polány matteo napágy comfort javasolt Eu fogy. ár a matteo időjárásálló, textilénnel kárpitozott napozóágy, melynek különleges, a textilén huzaton belül vékonyan párnázott változata még kényelmesebben támasztja alá testét. Négyféle színösszeállításban kapható. a matteo alapmodellje textilén huzattal, kedvező áron kínál önnek kellemes ellazulást. a medencepart hívogató ékszere lehet, néhány jól megválasztott kiegészítővel, mint a képen látható úszó világító gömbök. így a csillagos ég alatt, ezekkel a vidám és látványos világító dekorációkkal körülvéve élvezheti a varázslatos nyári estéket!

21 BETTINa 40 lisbon BETTINa 41 Pálvölgy, Budapest Babérliget, Polány lisbon Bettina 4 személyes szett javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár Bettina apollo napágy comfort a komfort textilénnel kárpitozott, aluvázas Bettina napágyon mindig ragyogó az élet. Csak kényelmesen tegye fel a lábait, dőljön hátra, és pihentesse a nyakát az ergonomikus nyaktámaszon. apollo kisasztallal kiegészítve felhőtlenül nyaralhat saját otthonában. a játékos Bettina szettben kiegyensúlyozott arányban van jelen a stílus és a komfort: tekintsen csak azokra a pajkos kis fogantyúkra a székek hátoldalán. Ha a szögletes vonalú étkező bútor mellé könnyű, alumínium napágyakat is helyez, máris kompletten berendezett kertben élvezheti a kültéri életet. Pezsgő és fekete színben, akár tíz személyes asztallal is kapható.

22 NaDI 42 NaDI 43 Nadi modul 4 elemes szett javasolt Eu fogy. ár a Nadi kárpitjának szürke alapszíntől eltérő, így kiemelten hangsúlyos élek játékos motívumként jelennek meg ezen a karakteres bútoron. Néhány színben harmonizáló kispárna további nagyszerű dekorációként szolgál. Ez a kellemes tapintású, flanel hatású kültéri nappali szett Nadi névre hallgat. Szürke színben, első osztályú Sunbrella huzattal elbűvölő társalgót alakíthat ki vele teraszán.

23 EDEN 44 EDEN 45 Eden modul 3 elemes szett javasolt Eu fogy. ár az Eden kültéri bőrgarnitúra tökéletesen megidézi a beltéri bőrbútorok atmoszféráját a teraszán. Párnázott lábtartója akár lerakó asztalként is jó szolgálatot tehet, ha épp arra van szüksége. az Eden társalgó kültéri bőr és időjárásálló, Sunbrella kárpitozással, taupe színben várja vásárlóit. a bútor igényes kidolgozása és a steppelt megoldású ülőfelület fokozza az elegáns megjelenését.

24 BETTINa Carlo 46 lisbon DorEllI 47 Bettina Carlo 6 személyes szett lisbon Dorelli 6 személyes szett javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár Kültéri bútorok gyártásánál rendkívül népszerű a textilén, mely ellenáll esőnek, hónak és napsugárzásnak, ráadásul nem fakul, nem nyúlik és semmiféle felületkezelést nem igényel. az alu vázú, szögletes háttámlájú Carlo étkezőszék is épp azért készült textilén kárpitozással, hogy ön csak a kerti élet örömeit élvezhesse. Textilén huzattal vonták be a modern Dorelli széket is. Ezüst-fekete színű huzata rugalmasan feszül a szépen megformált alumínium vázra. Egyszerűen mozgatható, praktikus és kényelmes ülőbútor, bármely évszakban jó szolgálatot tesz a teraszán.

25 PuFFoNE 48 PuFFoNE 49 Babérliget, Polány Puffone 5 elemes szett javasolt Eu fogy. ár annyira dizájnos, szabad, színes és vidám bútor a Puffone, hogy elsőre megmondaná róla bárki, hogy csak olasz lehet. a kollekciót kényelmes fotel, lábtartó több méretben, napágyak és dívány alkotja. mindegyik vízáteresztő, légáteresztő, így azonnal megszárad. Semmiféle karbantartást nem igényel. a Puffone huzata 100% akril kültéri kárpitozással készül, többféle divatos színben. uv-, víz- és penészálló, könnyen tisztán tartható. mikrogömbös műanyag töltete rendkívül kényelmessé teszi. a bútorok oldalzsebében elfér a tartalék sör és a kártyapakli is. Hosszú élettartamú, egyedi formavilágú ülőbútor a Puffone, made in Italy. Ez aztán a Dolce vita!

26 NEw mood 50 NEw mood 51 Mártonhegy, Budapest New mood 5 elemes szett javasolt Eu fogy. ár városi teraszokra ajánljuk ezt a fiatalos, elemes bútort, mely innovatív, kültéri bőrrel van bevonva, így igazán trendi. Gyorsan száradó párnáinak köszönhetően bátran a szabad ég alatt tarthatja, ugyanis teljesen időjárásálló. Barátságos, védett zugot alakíthat ki azzal, ha a New mood kerti társalgó szett fölé látványos napvitorlát feszít.

27 NEw mood 52 NEw mood 53 Mártonhegy, Budapest New mood 4 személyes szett javasolt Eu fogy. ár a New mood fehér és sötétszürke bőr kivitelben is remekül mutat, sőt, akár kombinálhatja is őket. Ha lakályos, játékosan üdítő kerti társalgót szeretne, sokféle szőnyeg és varázslatos színekbe öltöző led-es fénytestek közül választhat különleges kiegészítőket hozzá. ahogy beltéren, úgy a kültéri lakberendezésnél sem érdemes elhanyagolni az apró részleteket. Pár színes dekorpárnával könnyedén feldobhatja a látványt és a komfortot. Bőr lounge bútoraihoz hozzáillő kültéri bőr dekorpárnákat kínálunk, QDF töltettel. Időjárásálló textil bevonattal pedig több, mint egy tucat párnaszínből választhat dekorpárnát, kétféle méretben.

28 lisbon PurE 54 NEw mood 55 Mártonhegy, Budapest lisbon Pure 4 személyes szett javasolt Eu fogy. ár a New mood társalgóbútorhoz stílusban harmonizáló Pure étkezőszékeket választhat, négyféle színben. a kültéri bőr a yachtok eleganciáját csempészi a kertbe. Kellemes tapintás, kifinomult megjelenés: ez a Pure. a New mood társalgó tökéletesen időjárásálló kivitelben készül, így medenceparti bútornak is tökéletes. Gyorsan száradó, QDF párnáinak köszönhetően bátran a szabad ég alatt tarthatja, és vizes testtel is gond nélkül rávetheti magát, amint kiugrott a medencéből.

29 lisbon 56 lisbon 57 Babérliget, Polány lisbon 4 személyes szett javasolt Eu fogy. ár az alumínium vagy rozsdamentes acél vázú lisbon étkezőasztalokon elegáns, könnyen tisztán tartható edzett üveglap nyugszik. a méret- és színválaszték fenséges: háromféle nagyságban képviselteti magát mindkét kivitel, többféle színben. az idei év újdonsága a lisbon asztalok családjában a magasított bárasztal. világsikere után minden bizonnyal a hazai vásárlókat is meghódítja majd. a lisbon étkezőfotelek kávé és pezsgő színű alumínium vázzal, khaki és kávébarna textilénnel gondoskodnak az ön kerti komfortjáról. a kényelmes derékpárna csak hab a tortán. és mindezért a komfortért önnek semmiféle karbantartással, ki-be pakolgatással nem kell bíbelődnie.

30 apollo 58 CuBIC 59 Cubic puff javasolt Eu fogy. ár apollo Duo 2 személyes szett javasolt Eu fogy. ár Egy csésze kávé a teraszon? Nem is kezdődhetne jobban a nap! az erős, rövid espresso-hoz az apollo kávézófotel a stílusos választás. alu vázzal, négyféle textilénnel bevonva: khaki, ezüstfekete, kávébarna és fehér színben kapható. alu váz, gyorsan száradó töltet, kültéri kárpitozás. Csíkos vagy egyszínű huzat, négyféle színben. a Cubic ülőkék játékosak, látványosak és jól jönnek minden kertben: extra székként, lábtartóként, asztalkaként vagy csak úgy, mert nagyon kis csinosak.

31 romeo 60 romeo 61 romeo 6 személyes szett javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár romeo 8 személyes szett a lágyan hullámzó toszkán dombok napsütötte vidékét idézi a romeo kovácsoltvas hatású fémbútor család. mediterrán háza kertjét, teraszát otthonosan berendezheti a különféle székekkel, padokkal, asztalokkal, napággyal. Teljes kertberendezés, egységes stílusban. Ha a romeo szépen kidolgozott, kovácsoltvas hatású székeire és padjára egyszerű, natúr párnákat helyez páratlanul romantikus lesz az összkép. Harmónia a kertben, harmónia az életben.

32 FuTura 62 FuTura 63 Futura pihenőszék javasolt Eu fogy. ár a Futura pihenőszék alapmodellje textilénnel kárpitozott, extrább változatának lelke pedig egy háromrétegű air Comfort szövet: ultra szellőző felső réteg, párnázó töltet és Batyline alapréteg. Ennek köszönhetően a párna pillanatok alatt átereszti a vizet és extra könnyen szárad.

33 Salma lumiere 64 PIErSoN Salma lumiere 65 Salma lumiere 6 elemes szett % Salma lumiere 6 személyes szett javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár a Salma lumiere kollekció művészi szinten egyesíti a különféle elemeket és a látszólag összeegyeztethetetlen tulajdonságokat. a gyönyörű rajzolatú, simogatásra csábító, robosztus teakfa deszkákat fémesen csillogó, elegáns, rozsdamentes acél váz foglalja egységbe. az izgalmasan hullámzó síkok és a különleges formatervezés előrevetíti, hogy a Salma lumiere étkező soha nem lesz tömegcikk. Ez a bútor az egyediséget keresők körében talál lelkes hódolókra.

34 morena 66 morena 67 Mártonhegy, Budapest napágy javasolt Eu fogy. ár morena a morena ennél jobban már nem is törekedhette a funkcionalitásra. Semmi fölösleges cicoma nincs rajta, de minden megvan benne, ami szükséges ahhoz, hogy kényelmes, tartós és abszolút kezelésmentes napágyat kínálhassunk önnek. a morena rozsdamentes acél napágy háromféle színben képviselteti magát választékunkban. Stabil, szögletes vonalú, diszkrét kerekekkel felszerelt medenceparti bútor. Fehér, kávé és fekete színű kárpitozással kapható.

35 DuKE PIEro 68 DuKE PIEro 69 Babérliget, Polány Duke Piero 6 személyes szett javasolt Eu fogy. ár javasolt Eu fogy. ár Duke Piero 8 személyes szett varázslatos este, fenséges környezetben. a kecses, rozsdamentes Piero szék textilén huzattal háromféle színben kapható: fekete, kávé és fehér. Teakfa karfás változata elegáns partnere lehet a tömör teakfa vagy a teakfa lappal, rozsdamentes acél lábbal készült Duke asztaloknak. a négyféle méretben kapható Duke asztal rozsdamentes acél váz és lécezett, elsőrendű teakfa asztallap kombinációjával készült. Ha hosszú távra keres megoldást a családi étkezések lebonyolítására bizton számíthat rá, akár 10 főig. Teakfa karfájú Piero székek társaságában rendkívül jól mutat.

36 DEl mar 70 DEl mar 71 Del mar modul 4 elemes szett javasolt Eu fogy. ár a legnemesebb alapanyagok egyetlen remekműben ötvözve. Elsőrendű teakfa, rozsdamentes acél és speciális, kültéri párnázat. a Del mar elemeiből ízlése szerinti sarokgarnitúrát állíthat össze, fotellel, kávézóasztallal. a Del mar Bee wett párnái különleges, nem nedvszívó töltettel készülnek, amely nem tartja magában a nedvességet. a nyitott anyagszerkezet a párna alsó részén tökéletesen elvezeti a vizet. az eredmény egy kényelmes ülőfelület, penészedés, rothadás, gombásodás és kellemetlen szagok nélkül.

37 NEw oxford DEl mar 72 NEw oxford SQuarE 73 Del mar 6 személyes szett 6 személyes szett javasolt Eu fogy. ár Square javasolt Eu fogy. ár a klasszikus, tömör teakfa asztalok szinte felfrissülnek és kortárssá lényegülnek olyan izgalmasan kreatív székek ölelésében, mint a hevederes megoldású Square, vagy a különleges kárpitozású Del mar. Ne féljen hát ezeket a különleges darabokat új egységbe önteni! a gyönyörű, tömöt teakfa New oxford asztalok nyolcféle méretéből minden teakfa hódoló megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, mely évtizedekig szolgálja majd családját. Ez valóban egy örökíthető darab, szépsége mellett ez jelentős értéknövelő tényező.

38 BErKlEY rennes 74 vila mendez 75 vila mendez 2 személyes szett javasolt Eu fogy. ár Berkley rennes 6 személyes szett javasolt Eu fogy. ár a teakfa nemcsak a yachtok építésénél bizonyított, hanem tökéletes kültéri tulajdonságainak köszönhetően kerti bútorok ideális alapanyaga is. évente egy-két alapos lemosáson kívül mást nem is igényel ahhoz, hogy egész évben az ön rendelkezésére álljon. a teakfa bútorok divatja a kertben örök, hisz annyi előnyös tulajdonságuk van, hogy aki egyszer beleszeretett a teakfába, az sosem cserélné másra. a textilén kárpittal kombinált, elsőrendű teakfából készült mendez étkezőszék ergonómiailag olyan kiváló tervezésű, hogy akár párna nélkül is kényelmesen használható.

39 BErKlEY BrIGHToN 76 vila BrIGHToN 77 Babérliget, Polány vila Brighton 2 személyes szett javasolt Eu fogy. ár személyes szett Brighton javasolt Eu fogy. ár Ha ön is a tradicionális stílus rajongója a kertben, válasszon a osztályú, tömör teakfából készült kerti bútor kínálatunkból. a karfás, karfa nélküli vagy dönthető székek közül, a sokféle asztaltípusból és a napágyból biztosan össze tudja állítani azt a kerti garnitúrát, mely hosszú évtizedekig tanúja lesz családja életének. Ha lehetőségei megengedik érdemes kertje egy intim, védett részén egy kisebb asztalkát is elhelyezni. meg fogja látni, milyen szívesen húzódik majd ki oda, ha magányra vágyik, nyugodtan szeretne dolgozni, egy csésze tea mellett elmerülne a kedvenc könyvében, vagy végre nekilát, hogy megírja azt a könyvet, melyet már olyan régóta tervez.

40 WAVE 78 WAVE 79 25% Wave napágy + kisasztal javasolt EU fogy. ár Lágyan ívelő fonott pihenőszék, az emberi test vonalát követő, hullámzó dizájnnal. Három fonatszínben kapható, hogy illeszkedjen a kínálatunkban szereplő valamennyi fonott bútorhoz. A Wave napágy teakfa karfája eleganciát sugároz. Bézs párna is tartozik hozzá, hogy még kényelmesebben pihenhessen benne.

41 COCOON 80 COCOON 81 30% Cocoon pihenő javasolt EU fogy. ár Luxus minőségű, széles, feketés bronzbarna szálból kézzel font műremek a Cocoon, melyre natúr párna kerül. Színes dekorpárnákkal még vidámabbá teheti. Egyedi dísze lehet kertjének, teraszának a Cocoon pihenőkosár. Látványos, csipkésen fonott csoda, áttört árnyékolóval.

42 BEAN 82 DYNASTY 83 30% Bean fotel % Dynasty pihenő javasolt EU fogy. ár javasolt EU fogy. ár A mágikusan csillogó, rozsdamentes acél láb stabilan támasztja alá az elforgatható, különleges mintázattal fonott kosarat. A hipnotikus hatású Bean fotel azonnal magához ragadja a tekintetet és többé el sem ereszti. Klasszikus, a francia Riviéra eleganciáját tükröző, párnázott, szögletes vonalú pihenőágy a Dynasty, melyet felnyitható ernyővel árnyékolhat.

43 EMBRANCE 84 EMBRANCE 85 30% Embrance 7 elemes szett 30% Embrance 4 elemes szett javasolt EU fogy. ár javasolt EU fogy. ár Különleges fonott társalgó, kör alakú, üveglapos asztalokkal, melyek az elemek közötti összekötő csukló szerepét is ellátják. Lekerekített, áramló formák. Az Embrance garantáltan mozgásba lendíti kerti életét. Az Embrance alapszettje két oldalelemből, egy kisasztalból és egy lábtartóból áll. A modulokat összetolva tágas kerti pihenőágyat kaphat. A gránitszürke fonattal készült bútorokat, fehér kárpitozású ülő- és hátpárnák teszik kényelmessé.

44 BALEARES 86 BALEARES 87 30% Baleares pihenő javasolt EU fogy. ár Ha szeretné, árnyékolóval védett, pihe-puha kerti fészek, ha szeretné, akkor egy kerek kisasztalt körbeölelő komplex társalgóbútor: ez a Baleares ben a Baleares már négyféle fonattal kapható: selyemfehér, metál barna, gránitszürke vagy pezsgő színben. Több, mint egy tucat, különböző színű dekorpárnát kínálunk hozzá, kétféle méretben: 50x50 és 40x40 cm-es nagyságban.

45 WAVE 88 WAVE 89 Wave modul 4 elemes szett javasolt EU fogy. ár A Wave tervezésénél a fűzfavesszők fonásának tradicionális technikáját használták fel, és innovatív módon ötvözték a szintetikus szálat az alumíniummal. A nagyszerű dizájn mellett a kivitelezők elsőrendű szaktudásának is köszönhető a könnyed, látványos, és rendkívül kényelmes Wave társalgóbútor sikere. A Wave 2012-ben elnyerte a B3 Design és Innovációs díjat. Nézze csak meg ezt a levegős, de mégis karakteres szálkezelést, máris láthatja, hogy megérdemelten kapta meg a rangos elismerést!

46 LOTUS 90 LOTUS 91 30% Lotus étkező 4 személyes szett javasolt EU fogy. ár A tágas Lotus kollekció természetes hatású fonattal készül. Egységes stílusban rendezheti be vele az egész kertjét: hangulatos étkező, tágas nappali és kedves, pihenésre csábító kerti fészek is van a bútorcsaládban. Az étkező különlegessége a szoknyás lábmegoldású, üveglapú asztal. A gránitszürke vagy természetes barna szálból fonott Lotus székek, nem csak a főétkezések alkalmával, az étkezőasztal mellett használhatók, hanem akár önállóan vagy párosával is telepítheti őket. Egy kis, fonott asztalkával máris praktikus helyet varázsolhat egy csésze tea vagy egy szelet sütemény elfogyasztásához.

47 LOTUS 92 LOTUS 93 30% Lotus italkocsi pihenő + kisasztal javasolt EU fogy. ár %Lotus javasolt EU fogy. ár A 2015-ös év újdonsága a Lotus fonott italkocsi, mellyel stílusossá teheti kerti komfortját egy meghitt borozgatás alkalmával, kedvesével. De éppúgy egy népes baráti társasággal megrendezett grillparty alkalmával is nélkülözhetetlen. A Lotus kollekció tagjaként a bézs színű árnyékolóval felszerelt kanapé jól kihasználható, praktikus bútora lehet kertjének akár önállóan helyezi el, akár a társalgó részeként. Kétféle fonattal, fehér párnával és ernyővel kapható.

48 LOTUS 94 LOTUS 95 30% Lotus társalgó 5 elemes szett javasolt EU fogy. ár A megtévesztésig természetes hatású, barna vagy gránitszürke színű Lotus társalgó az egyik legnépszerűbb kollekció azon vásárlóink körében, akik klasszikus eleganciájú, fonott bútorral kívánják berendezni kertjüket. Fotel, kanapé, lábtartó, üveglapú kávézóasztal, kis lerakóasztalka, és az idei szezontól már egy gyönyörű italkocsi is rendelkezésére áll, hogy összeállítsa az Ön személyre szabott Lotus garnitúráját. Szépen varrt párnák, elsőrendű szálkezelés, tökéletes kidolgozás. A Lotus megadja mindazt, amire vágyik. Vagy még egy csipetnyivel többet.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos TERMÉKISMERTETŐ Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós ülőgarnitúrát,

Részletesebben

e r n B e r n W i l l a g ee Bern bútorcsalád

e r n B e r n W i l l a g ee Bern bútorcsalád W i l l a g ee g a l l i W B e r n i l g e W i l l B a g e r n a l W Bőr metszet Bőr kanapé 3 személyes Bőr fotel fotel 105x90x90 cm fotel 1 karral 105x90x70 cm fotel kar nélkül 105x90x50 cm Szövet kanapé

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS Amennyiben rendezvényt, esküvőt, kiállítási tárgyalót vagy díjátadót tervez, a LORAMI elegáns és meglepő funkciókkal rendelkező exkluzív bútorokat kínál Önnek! ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Részletesebben

Minimum megrendelés: 12 db

Minimum megrendelés: 12 db Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu Minimum megrendelés: 12 db Áraink a készlet erejéig érvényesek, további más kedvezménnyel

Részletesebben

2014.04.18-04.20-ig MINDEN

2014.04.18-04.20-ig MINDEN Irány a kert! KIKA, HOVA MÁSHOVA! 2014.04.16-05.13. Peru kartámlás szék párnával 21.900. Peru kerti étkezőgarnitúra Alumínium váz, szürke műrattan fonat Fotel, párnával, kb. 56 x 62 x 92 cm, ára: 79.900,-

Részletesebben

Minimum megrendelés: 12 db

Minimum megrendelés: 12 db Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu Minimum megrendelés: 12 db Áraink a készlet erejéig érvényesek, további más kedvezménnyel

Részletesebben

TAHITI FURNITURE PREMIUM QUALITY GARDEN FURNITURE

TAHITI FURNITURE PREMIUM QUALITY GARDEN FURNITURE fantasztikus árak 27-37-47% TAHITI FURNITURE PREMIUM QUALITY GARDEN FURNITURE London PAD 120 cm: 149 900 Ft helyett 104 900 Ft 150 cm: 179 900 Ft helyett 114 900 Ft 180 cm: 199 900 Ft helyett 129 900 Ft

Részletesebben

3.490.- Ft/szett. 2.690.- Ft/db

3.490.- Ft/szett. 2.690.- Ft/db 1 1.990.- Ft/szett.90.- Ft/szett 5.990.- Ft/db A készlet erejéig! : kb. 100 cm 590.- Ft/db.790.- Ft/pár 5.90.- Ft/db 790.- Ft/szett 0 C Bamboo -%.990.- Ft/db Mais -% 1.990.- Ft/db 7.90,- helyett.990,-

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS kanapé EMMA KANAPÉ Méretek: Ülőmagasság: Anyag: Színek: Darabszám: 220x90x75 cm 42cm textilbőr gyöngyház fehér, bézs gyöngyház fehér (8db), bézs (23db) fotel EMMA FOTEL Méretek:

Részletesebben

LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA A mozdulat ihlette kényelem. Egy hullám. Egy izgalommal teli lágy folyam. Ami társalgásra bátorít. Összehoz, de egyben magányra is csábít. Pihentet egy nehéz nap végén. A Libra

Részletesebben

Napoli iddesign sofa 507.500

Napoli iddesign sofa 507.500 Napoli IDdesign sofa ottománnal (modell no. 00111033) Ár: 507.500.-Ft A képen 31003-es lábbal, Verona szövet 1033-as homok színben (3. kategória) Az ülőpárna tölteléke hideghab és lúdtoll keveréke. A hátpárna

Részletesebben

Világszínvonalú komfort

Világszínvonalú komfort Lederland Áruház MaxCity 2045 Törökbálint Tópark u. 1/A +36-23-530-454 Világszínvonalú komfort EDITIONS WWW.LEDERLAND.HU WWW.NATUZZIEDITIONS.COM olasz stílus 2015 EDITIONS Olasz stílus Világszínvonalú

Részletesebben

Kerti bútor katalógus

Kerti bútor katalógus Kerti bútor katalógus Prémium kerti bútorok Wellis prémium polyrattan kerti bútorok Kültéri polyrattan bútor választékunkat rendkívül körültekintő módon, több mint 2 éven keresztül terveztük és gyártattuk

Részletesebben

Nova-ria. Kényelem minden otthonba

Nova-ria. Kényelem minden otthonba Nova-ria Kényelem minden otthonba 2 Nova-ria Kényelem minden otthonba A kárpitos bútorok közt a legmagasabb színvonalat képviselő ágymechanikára épülő bútorcsalád, mely teljes értékű fekhely, és ülőbútor

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa Veranda inox Mindig világosságra érhet haza Tegye emlékezetessé a különleges alkalmakat ezzel a nagyszerű, rozsdamentes acélból készült Philips mygarden fali lámpával. Kialakítása

Részletesebben

TAHITI FURNITURE PREMIUM QUALITY GARDEN FURNITURE

TAHITI FURNITURE PREMIUM QUALITY GARDEN FURNITURE fantasztikus árak 35-50% TAHITI FURNITURE PREMIUM QUALITY GARDEN FURNITURE akciós TEAKFA PADOK ÉS ÜLŐGARNITÚRÁK London PAD 120 cm: 149 900 Ft helyett 94 900 Ft 150 cm: 179 900 Ft helyett 104 900 Ft 180

Részletesebben

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes Egészség Center. Kizárólag a Cardótól. 100 év tapasztalatával az Ön kényelméért 12x-es Superbrands-győztes Klasszikus és modern ülőgarnitúrák TV-fotelek Speciális használatú fotelek Ülőbútorok 2018 www.cardo.hu

Részletesebben

Mindig világosságra érhet haza

Mindig világosságra érhet haza PHILIPS mygarden Falilámpa June szürke Mindig világosságra érhet haza Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez a világosszürke, mozgásérzékelővel rendelkező Philips mygarden fali lámpa sima formájával magára

Részletesebben

1.Aluminium keret 2.PE rattan 3.vízálló. 1.Aluminium keret 2.PE rattan 3.vízálló. 1.Aluminium keret 2.PE rattan 3.vízálló

1.Aluminium keret 2.PE rattan 3.vízálló. 1.Aluminium keret 2.PE rattan 3.vízálló. 1.Aluminium keret 2.PE rattan 3.vízálló Rattanexclusive - Rattan Kerti bútor árlista. ( Bruttó árak! ) Rattanexclusive - Ülőgarnitúrák Kép Leírás Anyag Méret szín Ár Exclusive XXL 8 részes XXL polyrattan ülőgarnitúra 2 hosszú kanapé 140*80*H64cm

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2019

DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2019 Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2019 Raktárprogram Aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Részletesebben

Luigia türkiz bársony kárpitos bükk favázas design szék, ár: 22 000 FT+ÁFA Pedrali Tonda fekete központi lábas kávézó asztal 59 cm átmérőjű wengé

Luigia türkiz bársony kárpitos bükk favázas design szék, ár: 22 000 FT+ÁFA Pedrali Tonda fekete központi lábas kávézó asztal 59 cm átmérőjű wengé Luigia türkiz bársony kárpitos bükk favázas design szék, ár: 22 000 FT+ÁFA Pedrali Tonda fekete központi lábas kávézó asztal 59 cm átmérőjű wengé lappal ár: 19 000 FT+ÁFA Relax kárpitozott háttámlájú magas

Részletesebben

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes

Ülőbútorok év tapasztalatával az Ön kényelméért. 12x-es Superbrands-győztes Egészség Center. Kizárólag a Cardótól. 100 év tapasztalatával az Ön kényelméért 12x-es Superbrands-győztes Klasszikus és modern TV-fotelek Speciális használatú fotelek Ülőbútorok 2019 www.cardo.hu Ülőgarnitúrák

Részletesebben

DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2019

DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2019 Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2019 Raktárprogram Aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Részletesebben

A 11-ES FŐÚTON,SZENTENDRE FELÉ A BATTHYÁNY U.-ÁRPÁD U. TALÁLKOZÁSÁNÁL, SILVANUS KERTÉSZET ELŐTTI SAROK.

A 11-ES FŐÚTON,SZENTENDRE FELÉ A BATTHYÁNY U.-ÁRPÁD U. TALÁLKOZÁSÁNÁL, SILVANUS KERTÉSZET ELŐTTI SAROK. TAHITI BÚTOR TEAK GARDEN FURNITURE PREMIUM QUALITY TAVASZI AKCIÓS ÁRLISTA -20-50% 17 ÉVE A MINŐSÉG JEGYÉBEN MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB RAKTÁR KÉSZLETÉVEL!!! NE VÁRJON HÓNAPOKAT KERTI BÚTORÁRA VÁLASSZON, A

Részletesebben

Content. About us. Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco. Hippo Layer Viva Fairy. Arco Pleasure. Production Process.

Content. About us. Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco. Hippo Layer Viva Fairy. Arco Pleasure. Production Process. 2017 / 2018 2017 / 2018 Content About us 7 Sofas Sofa Beds Relax Sofas Aino Isola Stage Fjord Vario Moove Magic Daisy Tobacco 8 10 11 12 13 14 15 16 17 Hippo Layer Viva Fairy 18 19 20 21 Arco Pleasure

Részletesebben

DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2018

DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2018 Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2018 Raktárprogram Aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Részletesebben

DUBLINO LINE Beltéri éttermi székek

DUBLINO LINE Beltéri éttermi székek DUBLINO LINE Beltéri éttermi székek Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu Áraink a készlet erejéig érvényesek, további más

Részletesebben

DUBLINO LINE Beltéri éttermi székek

DUBLINO LINE Beltéri éttermi székek DUBLINO LINE Beltéri éttermi székek Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu Áraink a készlet erejéig érvényesek, további más

Részletesebben

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75 Élettér A kert fő attrakciója a nagyméretű, L alakú medence. Ha a nyári grillezéskor valakinek melege van, a padról akár egyenesen beledőlhet a vízbe 74 MODERN HÁZAK LAKÁSOK Mediterrán külső, modern belső

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Készüljön fel egy ölelésre az Embrace székektől! Egy merőben új típusú szék, amelyet odafigyeléssel és gondoskodással terveztek meg. Valamint érzelemmel. Nem csupán különféle

Részletesebben

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

Jubileumi akció 2018 Érvényes augusztus november 30.

Jubileumi akció 2018 Érvényes augusztus november 30. Jubileumi akció 2018 Érvényes 2018. augusztus 21. 2018. november 30. ÚJDONSÁG! kombi térburkoló kő Tiziano, Gránit bézs Il Lungo, Jura 1.710 Ft/db 6.043 Ft/m2 1.200Ft/db 4.890 Ft/m2 Tiziano, Antracit Il

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő

DUNA. A folyó közelsége biztosítja az exkluzív légkört ahely számára. Teraszhelyiségünkben és a 200 fő Rendezvény központ Üdvözöljük A Római-part legújabb gyöngyszeme, ahely, csodálatos dunai panorámával várja kedves vendégeit. Hatalmas kertünkben közvetlenül a folyóparton gyönyörködhet a Dunában egy pohár

Részletesebben

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben!

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben! 56 I 57 Ideális a tradicionális épületekhez Az ambiente ablakok klasszikus formavilága és tradicionális designja meghatározza az épület architektúráját. Az elismert Internorm ablakrendszerek kiemelik otthonának

Részletesebben

DUBLINO DESIGN LINE UPHOLSTERY 2017 Áraink a készlet erejéig érvényesek, további más kedvezménnyel össze nem vonható.

DUBLINO DESIGN LINE UPHOLSTERY 2017 Áraink a készlet erejéig érvényesek, további más kedvezménnyel össze nem vonható. DUBLINO DESIGN LINE UPHOLSTERY 2017 Áraink a készlet erejéig érvényesek, további más kedvezménnyel össze nem vonható. DL DIAMOND Tölgy vázas kárpitos design szék. Sötétszürke és bézs színben 119,-EUR 99,-EUR

Részletesebben

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL

KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL KATLAN TÓNI VENDÉGLÁTÁS SZERETETTEL Katlan Tóni Vendéglátás szeretettel A remek ízek, ételek, a kellemes közös étkezések örömöt okoznak és összehoznak. A Kárpát-medence tájegységeinek gasztronómiája egyszerre

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Oszlopos/talapzatos kialakítás Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit

Részletesebben

A 11-ES FŐÚTON,SZENTENDRE FELÉ A BATTHYÁNY U.-ÁRPÁD U. TALÁLKOZÁSÁNÁL, SILVANUS KERTÉSZET ELŐTTI SAROK.

A 11-ES FŐÚTON,SZENTENDRE FELÉ A BATTHYÁNY U.-ÁRPÁD U. TALÁLKOZÁSÁNÁL, SILVANUS KERTÉSZET ELŐTTI SAROK. TAHITI BÚTOR TEAK GARDEN FURNITURE PREMIUM QUALITY NYÁRI AKCIÓS ÁRLISTA -15-50% 12 ÉVE A MINŐSÉG JEGYÉBEN MAGYARORSZÁGON 37.000 DB-OS RAKTÁR KÉSZLETTEL!!! NE VÁRJON HÓNAPOKAT KERTI BÚTORÁRA! A 11-ES FŐÚTON,SZENTENDRE

Részletesebben

KÜLTÉRI LOUNGE ÁRLISTA

KÜLTÉRI LOUNGE ÁRLISTA Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu KÜLTÉRI LOUNGE ÁRLISTA Kültéri lounge bútorok raktárról, vagy rövid szállítási határidővel

Részletesebben

ÓRIÁSI AKCIÓ -30-50 % Azonnali raktárkészletről!

ÓRIÁSI AKCIÓ -30-50 % Azonnali raktárkészletről! 3 év garancia ÓRIÁSI AKCIÓ -30-50 % Azonnali raktárkészletről! PREMIUM QUALITY GARDEN FURNITURE Termékeink I. oszt. minőségű válogatott idős teakfából készülnek, amelyek nagyon magas olajtatalommal rendelkeznek

Részletesebben

Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé

Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé Gigamatrac Factory&Outlet» Kanapék» Ágykanapék» Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé Amsterdam ágyneműtartós ágykanapé Méretek I.kat.:: 179990 Ft Akciós ár: 148900 Ft Részletes leírás: Amsterdam ágykanapé

Részletesebben

Táblaasztalok, körasztalok, székek natúr állapotban

Táblaasztalok, körasztalok, székek natúr állapotban BERENDEZÉS Táblaasztalok, körasztalok, székek natúr állapotban Sztenderd konferencia bútoraink Könyöklő 110 db (90cm átmérő, 110cm magas) Körasztal 150 db (180cm átmérő) Táblaasztal 100 db (160x80cm, 72cm

Részletesebben

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad,

A készlet az MB 100 450 Mese szekrénnyel kiegészíthető. Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tároló szekrények ajtóval, pad, Csoportszobai bútorok MB 100 481 Mese szekrény MB 100 450 Mese szekrény A képen látható bútor összeállítást csak egyben lehet megrendelni különkülön az elemek nem elérhetőek. Az ár csak a képen látható

Részletesebben

DL KÜLTÉRI ,-EUR 129,-EUR 89,-EUR. DL MALA/ P. DL / MALAGA TABLE 80x80. DL GOA szék

DL KÜLTÉRI ,-EUR 129,-EUR 89,-EUR.   DL MALA/ P. DL / MALAGA TABLE 80x80. DL GOA szék Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422- 02-02 e-mail: info@dublino.hu DL KÜLTÉRI 2017 Raktárprogram DL MALA/ P DL MALAGA P, alumínium vázas, fa szerű (

Részletesebben

DUBLINO LINE Beltéri éttermi székek

DUBLINO LINE Beltéri éttermi székek DUBLINO LINE Beltéri éttermi székek Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu Áraink a készlet erejéig érvényesek, további más

Részletesebben

találd meg a stílusod!

találd meg a stílusod! találd meg a stílusod! 2018 találd meg a stílusod! tectona grandis selection törökbálint, tó utca 2. m1 autópálya 14-es ki já rat tel +36 (23)500-576 mail selection@tectonagrandis.hu nyitvatartás március

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT

VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT többet kevesebbért... mindennap! OTTHONODBA kedvező áron Képkeret különböző változatok: szív alakú mintával, 1 fényképhez, 10 x 15 cm, színek: 7 fényképhez, különböző alakokban,

Részletesebben

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek BISZTRO irodabútor A BISZTRO bútorcsalád három féle lábtípusa 42,4 mm átmérőjű fémcsövekre épül. Alapja fém talplemez, melynek magassága, bútorszintező segítségével állítható. A talplemez három féle méretben,

Részletesebben

DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2018

DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2018 Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu DL KÜLTÉRI SZÉKEK 2018 Raktárprogram Aktuális készletről érdeklődjön elérhetőségeinken.

Részletesebben

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista A SANTOS bútorcsalád a klasszikus, letisztult zárt vonalvezetést képviseli. A lapok laminált kivitelben ABS elzárással készülnek. Variációs lehetőségeit a széles

Részletesebben

Fehérre festett PERDALI STYLUS bárasztal ár: 39 000 FT+ÁFA PERDALI HX 1db forgó és 1 db fix bárszék türkiz szövettel és szatinált szerkezettel

Fehérre festett PERDALI STYLUS bárasztal ár: 39 000 FT+ÁFA PERDALI HX 1db forgó és 1 db fix bárszék türkiz szövettel és szatinált szerkezettel Fehérre festett PERDALI STYLUS bárasztal ár: 39 000 FT+ÁFA PERDALI HX 1db forgó és 1 db fix bárszék türkiz szövettel és szatinált szerkezettel szettben eladó. Ár: 58 000 FT+ÁFA/szett PEDRALI PERDALI VOLT

Részletesebben

2014 KÜLTÉRI BÚTOR ÁRLISTA

2014 KÜLTÉRI BÚTOR ÁRLISTA Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu 2014 KÜLTÉRI BÚTOR ÁRLISTA Kültéri székek, asztalok raktárról, vagy rövid szállítási

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

HA FENYÕBÚTORT KERES RS!

HA FENYÕBÚTORT KERES RS! BALÁZS SZEKRÉNYCSALÁD SÁRA ÁGYVÁZAK Többféle méretben választhatók, ágynemûtartóval kiegészíthetõk. GÁLA Elemes bútorcsalád, mely mart mintázatú ajtókkal, valódi fenyõfából készül. A 11 féle variációban

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek

Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek Mi lesz trendi a konyhabútorok körében 2018-ban? Legyen modern, klasszikus, rusztikus, minimalista, színes vagy épp egyszínű, a divatos konyha meghökkentően

Részletesebben

Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték / Sigma / mediterrán lámpák

Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték / Sigma / mediterrán lámpák - 1. oldal 19001 Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték Sigma Laki 3 brązowy mediterrán lámpa függeszték / Sigma / mediterrán lámpák Név: Laki 3 brązowy Kód: 19001 L.Szélesség/átm.: 820 mm H.Magasság:

Részletesebben

Filofaxok. Malden. Filofaxok

Filofaxok. Malden. Filofaxok Malden Rohanó világunk mindannyiunkat kíméletlenül sodor magával - akár akarjuk, akár nem. Egyben azonban valamennyien egyetértünk: olykor-olykor mindenkinek szüksége van egy parányi elszigetelt univerzumra,

Részletesebben

a Balaton... Nekem 80 m 2

a Balaton... Nekem 80 m 2 80 m 2 szék: PURE HOME, 54 990 Ft, konzolasztal: IKEA, 24 990 Ft, fekete fa alátét: LA TENDA, 4490 Ft, csillár: PURE HOME, 49 990 Ft, konzolon fehér vázák: PURE HOME, 19 990 Ft, kékes kaspó: PURE HOME,

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

799,- Illatteszter papírcsíktömb. Csomagolópapírés szalagszett. Oh la la! logós kollekció. Limitált

799,- Illatteszter papírcsíktömb. Csomagolópapírés szalagszett. Oh la la! logós kollekció. Limitált Illatteszter papírcsíktömb A kitéphető parfümteszter csíkokat bármikor magadnál tarthatod, így játszva bemutathatsz akár több illatot is Vásárlóidnak. Könnyen kitéphető, perforált csíkok, 40 alkalomra

Részletesebben

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP A 3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP www.hotspot-titanium.com Meleg és hideg víz Forralt víz A HotSpot Titanium A HotSpot Titanium lendületet ad konyhájának, köszönhetően az elegáns designnak, új élményeknek

Részletesebben

Tisztelt (leendő) partnerünk!

Tisztelt (leendő) partnerünk! Tisztelt (leendő) partnerünk! Engedje meg, hogy a következő néhány sorban felhívjuk figyelmét egy általunk kínált lehetőségre, amely bizonyára felkelti érdeklődését. Kéréseivel, kérdéseivel kapcsolatban

Részletesebben

Árassza el fénnyel a külső tereket

Árassza el fénnyel a külső tereket PHILIPS mygarden Falilámpa Riverside antracitszürke LED Árassza el fénnyel a külső tereket Biztosítsa éjszaka is kertjének nagyszerű nappali látványát ezzel a minimalista, antracit színű Philips fali lámpával.

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

ŐSZI AKCIÓ! 2015. szeptember 7-től október 30-ig. A KŐ EREJÉVEL TÉGLAKŐ A BIZALOM ÖRÖK AKCIÓS ÁR! BRUTTÓ. 2.890,- Ft/m2 TÉGLAKŐ

ŐSZI AKCIÓ! 2015. szeptember 7-től október 30-ig. A KŐ EREJÉVEL TÉGLAKŐ A BIZALOM ÖRÖK AKCIÓS ÁR! BRUTTÓ. 2.890,- Ft/m2 TÉGLAKŐ ŐSZI AKCIÓ 2015. szeptember 7-től október 30-ig. A KŐ EREJÉVEL A BIZALOM ÖRÖK 2.890,- Ft/m2 , szürke, kagylóhéj, capuccino Méretek: 10 cm x 20 cm, 20 cm x 20 cm, 20 cm x 30 cm 2.490,- Ft/m2 KOMBI SZÜRKE

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN AJTÓKATALÓGUS 2018 AJTÓKATALÓGUS 2018 JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően maximális kényelmet

Részletesebben

Fontos választás. Ragaszkodjon elképzeléseihez!

Fontos választás. Ragaszkodjon elképzeléseihez! Fontos választás Ragaszkodjon elképzeléseihez! 1 Ez nem csak egy fürdőszoba. Ez az Ön fürdőszobája! Kiválasztja a burkolatokat, melyek tükrözik a stílusát. Nem hajlandó kompromisszumot kötni a mosdócsaptelep

Részletesebben

DL KÜLTÉRI ,-EUR 129,-EUR 89,-EUR. DL MALA/ P. DL / MALAGA TABLE 80x80. DL GOA szék

DL KÜLTÉRI ,-EUR 129,-EUR 89,-EUR.  DL MALA/ P. DL / MALAGA TABLE 80x80. DL GOA szék Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422- 02-02 e-mail: info@dublino.hu DL KÜLTÉRI 2017 Raktárprogram DL MALA/ P DL MALAGA P, alumínium vázas, fa szerű (

Részletesebben

Fehérre festett PERDALI STYLUS bárasztal ár: 39 000 FT+ÁFA PERDALI HX 1db forgó és 1 db fix bárszék türkiz szövettel és szatinált szerkezettel

Fehérre festett PERDALI STYLUS bárasztal ár: 39 000 FT+ÁFA PERDALI HX 1db forgó és 1 db fix bárszék türkiz szövettel és szatinált szerkezettel Fehérre festett PERDALI STYLUS bárasztal ár: 39 000 FT+ÁFA PERDALI HX 1db forgó és 1 db fix bárszék türkiz szövettel és szatinált szerkezettel szettben eladó. Ár: 58 000 FT+ÁFA/szett FELICIA forgó fotel,

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges:

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges: Katalógus 2017 Virágládák / növényládák / térelválasztó falak alumíniumból, porfestett alumíniumból, corten acélból kül és beltérre egyedi méretekben is Előszó Virág és növényládák tervezésével és gyártásával

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

DUBLINO DESIGN LINE Vintage, industrial, retro árlista

DUBLINO DESIGN LINE Vintage, industrial, retro árlista Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422-02-02 e-mail: info@dublino.hu DUBLINO DESIGN LINE Vintage, industrial, retro árlista Áraink a készlet erejéig érvényesek,

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001 Mészkő mozaikok A IV. század végén a mozaik fő díszítőelemként jelent meg az építészetben. A padlót és a falakat apró, színes márványkockák díszítették, melyek szépséget és vidámságot vittek a mindennapokba.

Részletesebben

& IRODASZÉKEK ÉTKEZŐK. dining. office

& IRODASZÉKEK ÉTKEZŐK. dining. office ÉTKEZŐK & IRODASZÉKEK 2014 & dining office étkezok irodaszékek OFFICE CHAIRS DINING SETS mesh gaslift hagyományos elegancia high gloss import malaysia dirty oak modern design valódi fa étkezőasztalok és

Részletesebben

Tisztelt Döntéshozó! Samba pihenőágy

Tisztelt Döntéshozó! Samba pihenőágy Tisztelt Döntéshozó! Alább találja összeállításunkat, Olasz gyártónk, gasztro minőségű, fém vázas napozóágyairól. Termékeink kivétel nélkül megfelelnek a közösségi terek által támasztott magas minőségi

Részletesebben

Mi alapján válasszunk árnyékolót?

Mi alapján válasszunk árnyékolót? Mi alapján válasszunk árnyékolót? Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Bevezetés Egy árnyékolástechnikai

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

EUR 39,- EUR 29,- EUR DL KÜLTÉRI ÁRLISTA. DL STEEL GREY/ BLACK BC 2200 G/ TULIP 47,-EUR 19,- 65,-EUR 39,-EUR

EUR 39,- EUR 29,- EUR DL KÜLTÉRI ÁRLISTA.  DL STEEL GREY/ BLACK BC 2200 G/ TULIP 47,-EUR 19,- 65,-EUR 39,-EUR Showroom: Hungary 1149 Budapest,Fogarasi út 11 Tel: (0036)-1-422-04-14 Fax: (0036)-1-422- 02-02 e-mail: info@dublino.hu DL KÜLTÉRI ÁRLISTA DL STEEL GREY/ BLACK Alumínium vázas szék fekete vagy szürke színben.

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Egyéni kívánság szerinti kaput szeretne? A Hörmann-nál jó helyen jár. Nyugodtan válassza ki a felületet, a színt, döntse el, hogy hőszigetelt vagy

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

Üzleti ajándék katalógus. Prémium írószerek és kiegészítők

Üzleti ajándék katalógus. Prémium írószerek és kiegészítők Üzleti ajándék katalógus Prémium írószerek és kiegészítők 2010 2011 töltőtoll Legacy Klasszikus vonalvezetés, időtálló kivitel. Palládium és arany borítás teszik a luxust teljessé. Gyönyörű díszdobozban

Részletesebben

Adatlap. Állólámpa - 1. oldal Sigma SI Alba Podlogowa Barna mediterrán állólámpa

Adatlap. Állólámpa - 1. oldal Sigma SI Alba Podlogowa Barna mediterrán állólámpa Állólámpa - 1. oldal 19111 Sigma SI Alba Podlogowa Barna mediterrán állólámpa Sigma SI Alba Podlogowa Barna mediterrán állólámpa /Sigma / lámpa Név: Alba Podlogowa Barna L.Szélesség/átm.: 460 mm H. 1620

Részletesebben

Vezetõi irodabútor program

Vezetõi irodabútor program exclusive vezetõi irodabútor katalógus Vezetõi irodabútor program Ez a terület megköveteli a rendkívüli igényességet és minõséget. Vezetõi irodabútor családjainkat a precíz megmunkálás, tartós, jó minõségû

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

leisure év 700 g Belmil iskolatáskák, hátizsákok, tolltartók és tornazsákok EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ 0,7 literig tágas belső tér

leisure év 700 g Belmil iskolatáskák, hátizsákok, tolltartók és tornazsákok EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ 0,7 literig tágas belső tér 19 leisure 403-25 7-11 Méretek: M: 40 cm H: 30 cm Sz: 21 cm 700 g 1 év garancia Fényvisszaverő Vízálló anyag FESTÉS HÍMZÉS CSILLÁM EGY IGAZÁS CSAJOS KOLLEKCIÓ Az idei Leisure kollekciót az egyedi színkombinációk

Részletesebben

2016-os kollekció. Az első kemence, amely sütő és grill is egyben!

2016-os kollekció. Az első kemence, amely sütő és grill is egyben! 2016-os kollekció Az első kemence, amely sütő és grill is egyben! ÖTELETEK GRILLEZÉSHEZ 2016-os kollekció A L Art du jardin, a kültéri használatú kemencék specialistája, igyekszik Önt minden szezonban

Részletesebben

WATCHES USB- STICKS FERRAG FERRA HINI GHINI 66

WATCHES USB- STICKS FERRAG FERRA HINI GHINI 66 WATCHES USB- STICKS FERRAGHINI 66 STYLISH WRITING SETS FURNITURE FERRAGHINI 67 03 04 05 10 Art. F108 43 x 32 x 15 cm G2,S2 3,5 x 1 cm 1/5 A lehető legszebb táska, amiről egy notebook álmodhat, de biztos

Részletesebben