Polony István elnökjelölt

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Polony István elnökjelölt"

Átírás

1 Polony István elnökjelölt 42 éves üzletember, az OT Industries (Olajterv-csoport) elnökvezérigazgatója, 2014 novembere óta a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke. A kerékpársporthoz való kötődésem néhány évre tekint vissza, amikor életmódváltás keretében rátaláltam a természetben kerekezés szépségeire. Tavaly novemberi megválasztásom óta az MKSZ elnökeként azon dolgozom, hogy a magyar kerékpársport egy átlátható, tiszta, elszámoltatható és felelős rendszerben működjön. Rövid- és hosszútávú céljaink eléréséhez a reform feltétlenül szükséges, a változás igénye nagyon erős. A kerékpársport Európa és világszerte fénysebességgel fejlődik, és az egyik legsikeresebb, legnézettebb sportágak közé tartozik, miközben nálunk évtizedes, régen elavult és a világtól messze lemaradt struktúrák határozzák meg a működést. Én hiszek benne, hogy Magyarországon is képesek vagyunk a felzárkózásra, és az MKSZ elnökeként mindent elkövetek annak érdekében, hogy ez bekövetkezzen.

2 Balog Zoltán 49 éves üzletember, 2008 óta az olasz San Benedetto tulajdonában lévő Magyarvíz Kft. kereskedelmi igazgatója, 2006 óta a Szegedi Kerékpáros Sport Club elnöke. Eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy erősségeim a válsághelyzetek kezelése, a szervezeti felépítés kialakítása és a csapatépítés. Csapatunkkal minden évben számos országos bajnoki helyezést érünk el, az egyesületek rangsorában is az utóbbi években szinte mindig az első 5-6 egyesület között végzünk az értékelések során. A kerékpársport eredményes működéséért egy olyan pozícióban tudnám a legtöbbet tenni, ahol egyrészről az elnökségben az egyesületek és a szakágak szakmai vezetők érdekeit, kívánságait tudnám képviselni az elnökség és a támogatók irányába, másrészről pedig az elnökség elvárásait tudnám közvetíteni az egyes szakágak szakmai vezetői és az egyesületek felé.

3 Soós Gábor Közgazdász, tíz éven keresztül kerékpáros versenyző, jelenleg a hitelintézeti szektorban tevékenykedik vezetőként, értékesítési területen. Tíz évig versenyeztem országúton és pályán, aktív versenyzői időszakomban 11 országos bajnoki címet szereztem utánpótlás és felnőtt versenyzőként a KSI és az FTC színeiben. Sportolói karrieremet követően a hitelintézeti szektorban helyezkedtem el, ahol már közel 15 éves tapasztalattal rendelkezem, ebből tíz évet vezetőként, értékesítési területen. Szabadidőm szerves részét képezi jelenleg is a kerékpározás, és szívesen látok el országúti kerékpárversenyeken Radio-Tour feladatokat.

4 Tóth Árpád Villamosmérnök végzettségű, vezető tanácsadó és tréner, korábban fejlesztőként, tanácsadóként, felső-vezetőként éveken keresztül az informatikai szektorban dolgozott, jelenleg a Sport Vision & Solutions Kft ügyvezetője. A Sport Vision & Solutions Kft. a tulajdonosa többek között a Waberer's Areus MTB Team-nek, az EliminaTour versenyeknek és a Bike4life amatőr kerékpár csapatnak, így napi szinten foglalkozom a sportággal. Többször voltam az MMTBSzSz különböző tisztségviselője, rendszeresen részt veszek különböző versenyeken, ezért több oldalról is ismerem, elsősorban a mountain bike kerékpársportot. Csapatjátékosként, aktívan részt kívánok venni a megújult Szövetség munkájában.

5 Nagy Ádám Két testnevelőtanári diplomával, valamint népművelő és közgazdász végzettséggel rendelkező vállalkozó. Fő foglalkozásban egy kerékpárbolt és a Tempo Sport Kft. ügyvezetője, és sportrendezvény szervező. Tizenhárom éve dolgozom a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetségben, különböző tisztségeket betöltve, jelenleg is elnökségi tagként. Sportrendezvény szervezői tevékenységem között említhetem idén a nemrég lezajlott Felsőtárkány XCO Kupát, illetve az idén 15 éves Bükk Maraton főszervezője vagyok a kezdetek óta.

6 Dietrich Tamás 58 éves üzletember, jelenleg a Skála-Coop Zrt. vezérigazgató-helyettese, valamint a Skála-Energy Kft. ügyvezetője, a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetés birtokosa, 21 éve aktív résztvevője a kerékpársportnak óta tevékenykedem a BMX sportágban, 1996 és 2008 között a Magyar BMX Cross-Triál Szövetség alelnöke, 2009 és 2011 között pedig az elnöke voltam. Aktívan közreműködtem a kerékpársportok egyesítésében, a szövetség megalakulásától 2011-ig alelnöki, 2006-ban pedig 4 hónapig, átmeneti időre elnöki pozíciót töltöttem be.

7 Kiss László Erdőmérnök, szakközgazdászként, az Ipoly Erdő Zrt. vezérigazgatója, Országos Erdészeti Egyesület alelnöke. A közcélúság elvét követve, komoly fejlesztéseket végzünk az erdei turizmus, ezen belül kerékpározás területén. Fontosnak tartjuk az összefogást a civil szervezetekkel. A cégcsoport kiváló kapcsolatot ápol a Magyar Természetjáró Szövetséggel - hasonlóan eredményes együttműködés alakulhatna ki a Magyar Kerékpársportok Szövetségével is. Erdőterületeink kiemelt jelentőségűek a kerékpáros turizmus céljai között, amit a jogszabályok is elősegítenek. A kerékpársportok fejlesztését szolgáló összefogásban szükség van az erdészek bevonására. Úgy gondolom, hogy több évtizedes állami erdészeti tapasztalattal, szakismerettel, felső vezetői gyakorlattal és kapcsolatrendszerrel képes lennék érdemben szolgálni ezt az együttműködést.

8 Medveczky Balázs 46 éves közgazdász, az MTV Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, több mint 20 éve hobbi kerékpáros. Számomra a biciklizés a szellemi és a fizikai kikapcsolódást egyaránt jelenti. Az alkotó tevékenység mellett szívesen szerepet vállalok az MKSZ munkájában, televíziós szakemberi és üzleti szemléletem, gazdasági rálátásom úgy gondolom jót tehet majd a szervezetnek. Meggyőződésem, hogy az élsport és a tömegsport elválaszthatatlan egymástól. A XXI. században óriási a jelentősége ennek a sportágnak, s erre a média figyelmét is fel kell hívni. A finanszírozás, a nagyvállalatok szponzorációs vállalása több mint szükségszerű, hiszen a kerékpársport ritmusváltása, hazai és nemzetközi eredményessége mindezek nélkül elképzelhetetlen. A sportág eladhatóságához nélkülözhetetlenek a médiaképes sportolók is, mert tömegsportként csak így tudja az amatőrök és a nagyközönség figyelmét felkelteni. Kellenek tehát az igazi arcok, a jól szervezett események, hogy a olimpiai évben már ne legyen kérdés a versenyek színvonala, a látogatók száma és az elismertség sem.

9 dr. Simonyi Ákos 57 éves villamosmérnök, műszaki doktori fokozatát a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte, 1981 óta számítástechnikával, informatikával, tanácsadással foglalkozik, számos sikeres vállalkozás alapítása, felfejlesztése kötődik személyéhez. Korábban kajakoztam, atletizáltam, ma a senior kategóriában kerékpározom, az elmúlt esztendőkben több országúti és hegyikerékpáros viadalon eredményesen részt vettem óta ötször nyertem korosztályos OB-t MTB XCO-ban, illetve XCM-ben, szereztem első helyezést a Tour de Pelso-n, a Tihany kupán. Sportvezetőként 6 éven át a Magyar Atlétikai Szövetség alelnöke voltam, 6 éve a közreműködésemmel alapították a Waberer s-areus Pro MTB Team-et, amely megalakulása óta adja az olimpiai kvótafutókat a magyar válogatottnak.

10 Dr. Princzinger Péter FEB elnökjelölt Jogász, közigazgatási vezető és egyetemi oktató, jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Vezető és Továbbképzési Intézet igazgatója, valamint az Apertus Nonprofit Kft. ügyvezetője, hobbi kerékpáros, 2013 óta a MMTBSzSz FEB elnöke. Fő szakterületem közigazgatási jog, ezen belül sportigazgatás és sportjog, oktatásigazgatás és oktatási jog, ezen kívül tapasztalatokkal rendelkezem sportszervező, rekreáció-szervező tárgyak tárgyak oktatásából is. Hobbi kerékpáros vagyok, indultam mountain bike maratonokon, Kékesi Csúcstámadáson, Ironman váltóban, teljesítménytúrákon. Társtulajdonosa vagyok a Teambike kerékpáros csapatépítő programokat szervező Yope Kft-nek, illetve én voltam a kezdeményezője és megszervezője a Kerékpáros Diósd közösségnek.

11 Kádi József FEB tagjelölt 47 éves közgazdász, 1988 óta a MELÓ-DIÁK - UNIVERSITAS - Starjobs humánszolgáltató cégcsoport pénzügyi igazgatója, az MMTBSzSz felügyelő bizottsági tagja, két fia az XCO versenyek meghatározó korosztályos versenyzői. Fiaim révén immár én is 11. éve aktív résztvevője vagyok a kerékpársportnak, a hazai és külföldön utánpótlás XCO és XCM versenyeknek technikai support és csapatvezetői minőségben Kádi-apukaként. Csapatuk a CUBE-Csömör óta az MMTBSzSz felügyelő bizottsági tagja vagyok, és végzettségemnek megfelelően a szakszövetség pénzügyi és számviteli működésének, gazdálkodásának ellenőrzését, felügyeletét láttam el. Az itt szerzett speciális ismeretek birtokában szándékozom megválasztásom esetén a Magyar Kerékpársportok Szövetsége Felügyelő Bizottságában a Közgyűlés által az Alapszabályban ránk bízott feladatokat ellátni.

12 Mód Miklós János FEB tagjelölt Közgazdász, mérlegképes könyvelő, korábban az Apertus Közalapítvány pénzügyi vezetője, az Educatio projekt pénzügyi osztályvezetője, az Oktatási Hivatal projektigazgatójának pénzügyi helyettese, jelenleg az Apertus Nonprofit Kft. gazdasági irodavezetője, hobbikerékpáros. Fő szakterületem a pénzügyi, gazdasági szabályzatok, folyamatok kialakítása, ellenőrzése, de részt vettem több milliárdos európai uniós projektek tervezésében és végrehajtásában, illetve Európai Uniós és költségvetési támogatásokból megvalósuló fejlesztések adminisztrációs és pénzügyi rendszerének kialakításában és működtetésében. A sport érdeklődésen túl a napi 60 km munkába járásos és hétvégi kilométerből mára sajnos már csak hétvégi tekerés maradt, ezt többnyire országútin vagy SS-re átalakított gépeken teszem.

Magyar Kerékpársportok Szövetsége. Magyar BMX Cross-Triál Szakág Sportágfejlesztési terv 2014. II. fél év

Magyar Kerékpársportok Szövetsége. Magyar BMX Cross-Triál Szakág Sportágfejlesztési terv 2014. II. fél év Magyar Kerékpársportok Szövetsége Magyar BMX Cross-Triál Szakág Sportágfejlesztési terv 2014. II. fél év Sportágfejlesztési területek: I. Versenysport, felnőtt válogatott keret, II. Versenysport, utánpótlás

Részletesebben

Atomerőmû. Az 50 legbefolyásosabb között. Félmilliomodik látogatóját fogadta a Paksi Atomerőmű

Atomerőmû. Az 50 legbefolyásosabb között. Félmilliomodik látogatóját fogadta a Paksi Atomerőmű Atomerőmû fotó: Bodajki Ákos XXXVI. XXXVII. évfolyam, 4. 5. 6. szám Félmilliomodik látogatóját fogadta a Paksi Atomerőmű Igencsak meglepődtek a budapesti Wesselényi Miklós Műszaki Szakközép- és Szakiskola

Részletesebben

PUSZTASZABOLCS VÁROS SPORTFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓJA

PUSZTASZABOLCS VÁROS SPORTFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓJA PUSZTASZABOLCS VÁROS SPORTFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓJA 1 A sport definíciója az Európai Sport Charta szerint: Sport minden olyan fizikai tevékenység, amely esetenként vagy szervezett formában a fizikai és szellemi

Részletesebben

Welesz Balázs elnökjelölt és elnökségének programja a MF(S)Sz szakmai és gazdasági feladatainak megvalósítására.

Welesz Balázs elnökjelölt és elnökségének programja a MF(S)Sz szakmai és gazdasági feladatainak megvalósítására. Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Rendkívüli Tisztújító Közgyűlés 2012. március 7. Budapest, Griff Hotel Welesz Balázs elnökjelölt és elnökségének programja a MF(S)Sz szakmai és gazdasági feladatainak

Részletesebben

A MAGYARORSZÁGI RENDEZVÉNYSZERVEZŐK SZÖVETSÉGÉNEK HIVATALOS LAPJA

A MAGYARORSZÁGI RENDEZVÉNYSZERVEZŐK SZÖVETSÉGÉNEK HIVATALOS LAPJA MaReSz 2010. március 11. évfolyam 1. szám A MAGYARORSZÁGI RENDEZVÉNYSZERVEZŐK SZÖVETSÉGÉNEK HIVATALOS LAPJA Kiadványunk az interneten is megtalálható: www.maresz.hu TARTALOM MaReSz Nap 3 Beszámoló a MaReSz

Részletesebben

Prof. Dr. Magda Sándor. rektor, az MTA doktora

Prof. Dr. Magda Sándor. rektor, az MTA doktora REKTORI KÖSZÖNTÔ Prof. Dr. Magda Sándor rektor, az MTA doktora A Károly Róbert Fôiskolát 2011 októberében újabb öt évre akkreditálták, amely azt jelenti, hogy az intézmény mögött stabil szellemi háttér

Részletesebben

A konferencia szakértőinek bemutatkozása és előzetes, kedvcsináló a konferencia előadásaihoz

A konferencia szakértőinek bemutatkozása és előzetes, kedvcsináló a konferencia előadásaihoz Az élhető vidékért: gazdaság- és közösségfejlesztés A konferencia szakértőinek bemutatkozása és előzetes, kedvcsináló a konferencia előadásaihoz BEKE IBOLYA Szakközgazdász, társadalombiztosítási szakértő,

Részletesebben

Győri ETO Futsal Club

Győri ETO Futsal Club A magyar futsal, ezen belül a győri ETO Futsal Club sportfejlesztési programja, koncepciója 2011 2015. Tel: +36 (30) 552 0005 E-mail: drucskoz@t-online.hu www.etofutsal.hu Bevezetés A többi csapathoz hasonló

Részletesebben

Hajós Alfréd Terv Az egyetemi-főiskolai sport szakmai programja 2013/2020

Hajós Alfréd Terv Az egyetemi-főiskolai sport szakmai programja 2013/2020 Hajós Alfréd Terv Az egyetemi-főiskolai sport szakmai programja 2013/2020 Egészséges és sportos értelmiséggel rendelkező társadalom egészséges és sikeres polgárok Előszó 2 Vezetői összefoglaló 3 Az egyetemi

Részletesebben

Budapest Bank Törõdés Napja

Budapest Bank Törõdés Napja Budapest Bank Törõdés Napja Vállalat neve: Budapest Bank Zrt. Vállalat bemutatása: A Budapest Bank az egyik legelsõ hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre. A magyar bankpiac egyik meghatározó

Részletesebben

INTÉZMÉNYI MENEDZSMENT A FELSŐOKTATÁSBAN

INTÉZMÉNYI MENEDZSMENT A FELSŐOKTATÁSBAN 00-bme-jav-korr.qxd 2010.02.03. 16:14 Page 1 INTÉZMÉNYI MENEDZSMENT A FELSŐOKTATÁSBAN Szemelvények kiemelt témakörökben Szerkesztette: Hrubos Ildikó Török Imre Műegyetemi Kiadó, 2009 00-bme-jav-korr.qxd

Részletesebben

Értékteremtés felelősséggel

Értékteremtés felelősséggel B. Braun Magyarország Értékteremtés felelősséggel CSR-beszámoló 2012 Bevezető Bevezető Cégcsoportunk 174 éves múltja úgy hisszük, önmagáért beszél. E közel két évszázad alatt a B. Braun egy német kisvárosi

Részletesebben

CIVIL DIMENZIÓK 2. Tréningek a tehetséggondozásban

CIVIL DIMENZIÓK 2. Tréningek a tehetséggondozásban Dr. Juhász Erika Pete Nikoletta (szerk.) CIVIL DIMENZIÓK 2. Tréningek a tehetséggondozásban Szeged Debrecen, 2013 Kiadói adatok: Felelős kiadó: Belvedere Meridionale Kiadó (www.belvedere.meridionale.hu)

Részletesebben

Munkahelyi esélyegyenlőség- Vállalati felelősségvállalás II. ESÉLYKONFERENCIA. A megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának lehetőségei

Munkahelyi esélyegyenlőség- Vállalati felelősségvállalás II. ESÉLYKONFERENCIA. A megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának lehetőségei Munkahelyi esélyegyenlőség- Vállalati felelősségvállalás II. ESÉLYKONFERENCIA 2011. május 26. A megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának lehetőségei Farmer Szakács Fagylaltos Balogh Ágnes,

Részletesebben

KERÉKPÁROS MAGYARORSZÁG PROGRAM 2007-2013 2007-2013 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Háttér... 3 1. Lehetőségek és adottságok a kerékpározás fejlesztése területén... 5 1.1. Kerékpáros közlekedés...

Részletesebben

Controlling-esettanulmányok

Controlling-esettanulmányok Dr. Böcskei Elvira Fabricius Ferke György Gácsi Roland Dr. Kandikó József Dr. Komáromi Kálmán Kristóf Péter Küsz András Seremet Anna Tirvol Tamás Dr. Tóth Antal Dr. Zéman Zoltán Controlling-esettanulmányok

Részletesebben

ESETTANULMÁNY. A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása. TÁMOP-6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú projekt

ESETTANULMÁNY. A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása. TÁMOP-6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú projekt ESETTANULMÁNY A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása TÁMOP-6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú projekt A lakosság egészségfejlesztését szolgáló fizikai aktivitás szakmai támogatása

Részletesebben

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS SPORTKONCEPCIÓJA (2015-2020)

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS SPORTKONCEPCIÓJA (2015-2020) Istenek ajándéka, sport! Élet éltető vize! A nehéz munka idejében kiszórod boldog fényedet, követe vagy te a régen letűnt napoknak, mikor ifjú örömben mosolygott még az ember s felfelé hágott a napisten,

Részletesebben

III. ESÉLYKONFERENCIA

III. ESÉLYKONFERENCIA Munkahelyi esélyegyenlőség- Vállalati felelősségvállalás III. ESÉLYKONFERENCIA 2013. május 30. Családbarát intézkedések vállalati gyakorlata Munkahelyi esélyegyenlőség vállalati felelősségvállalás III.

Részletesebben

AZ ELNÖKSÉG BESZÁMOLÓJA A 2011. ÉVI MUNKÁRÓL, EREDMÉNYEKRŐL ÉS A GAZDÁLKODÁSRÓL

AZ ELNÖKSÉG BESZÁMOLÓJA A 2011. ÉVI MUNKÁRÓL, EREDMÉNYEKRŐL ÉS A GAZDÁLKODÁSRÓL AZ ELNÖKSÉG BESZÁMOLÓJA A 2011. ÉVI MUNKÁRÓL, EREDMÉNYEKRŐL ÉS A GAZDÁLKODÁSRÓL Tisztelt Küldöttgyűlés! Kedves Vendégeink! Az elmúlt évi munkánkról, gazdálkodásunkról eredményeinkről, megoldott és megoldásra

Részletesebben

FEJLESZTÉSI ELKÉPZELÉSEK A SPORT TERÜLETÉN

FEJLESZTÉSI ELKÉPZELÉSEK A SPORT TERÜLETÉN FEJLESZTÉSI ELKÉPZELÉSEK A SPORT TERÜLETÉN A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Intézményfejlesztési Terve hangsúlyosan foglalkozik az egyetemi sport helyzetével, a sport jövőbeni szerepével a hallgatók oktatása-nevelése

Részletesebben

ELTE TTK Hallgatói Alapítvány

ELTE TTK Hallgatói Alapítvány ELTE TTK Hallgatói Alapítvány j ö v ő t é p í t ü n k j jövőt ö v ő t é p í t ü n k Tartalom Elnöki köszöntő...3 Alapítói köszöntő...4 Ajánlások...5 Történetünk...6 Kuratóriumi elnökök...8 Egyetemi kapcsolatok...9

Részletesebben

Edző. Csúcsteljesítmény az Eb-n! Olimpia. Edzôképzés. Labdarúgás. Jubileum. Végsô tisztelgés. Módszertani és továbbképzô szaklap

Edző. Csúcsteljesítmény az Eb-n! Olimpia. Edzôképzés. Labdarúgás. Jubileum. Végsô tisztelgés. Módszertani és továbbképzô szaklap M Edzo 2012-1/1-60 2012/03/10 09:02 Page 1 Módszertani és továbbképzô szaklap /1 2012 Olimpia MOB átalakuló közgyûlés Mi, hol, mikor? Edzôképzés A Pécsi Kongresszuson Magyar Edző A Magyar Edzôk Társaságának

Részletesebben

POLGÁRI VÉDELMI SZEMLE. Hetven éves a Magyar Polgári Védelmi Szövetség

POLGÁRI VÉDELMI SZEMLE. Hetven éves a Magyar Polgári Védelmi Szövetség POLGÁRI VÉDELMI SZEMLE Hetven éves a Magyar Polgári Védelmi Szövetség BUDAPEST, 2008 K I A D V Á N Y U N K S Z E R Z Ô I : Bajnai Gordon miniszter Dr. Balogh Endre Róbert az Országos Polgárôr Szövetség

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. A Budapesti Röplabda Szövetség tevékenységéről és gazdálkodásáról a 2015. május 20-i közgyűlésre.

BESZÁMOLÓ. A Budapesti Röplabda Szövetség tevékenységéről és gazdálkodásáról a 2015. május 20-i közgyűlésre. BESZÁMOLÓ A tevékenységéről és gazdálkodásáról a 2015. május 20-i közgyűlésre. A szövetség tevékenységéről szóló beszámoló a 2014. évi, május 19-i közgyűlés és 2015. április 30. közötti időszakról készült.

Részletesebben

Kedves Olvasó! Ön a 20 éves Kôbányai Sportegyesületek és Sportszervezetek Szövetségének kiadványát

Kedves Olvasó! Ön a 20 éves Kôbányai Sportegyesületek és Sportszervezetek Szövetségének kiadványát Kedves Olvasó! Ön a 20 éves Kôbányai Sportegyesületek és Sportszervezetek Szövetségének kiadványát tartja a kezében. Célunk e színes gyûjteménnyel, hogy megismerkedjen a Kôbányai Sportszövetség tevékenységével;

Részletesebben

É.V.I. City Hungary. Életminőség Jelentés 2012. május 30. Élhető város:

É.V.I. City Hungary. Életminőség Jelentés 2012. május 30. Élhető város: É.V.I. City Hungary Életminőség Jelentés 2012. május 30. Élhető város: a minél magasabb életminőség elérésének érdekében, a város egészének a jelenlegi és jövőbeli működéséhez szükséges fenntartható keretrendszer

Részletesebben

Képviselőjelöltek. Szirtes Balázs. Böröcz József

Képviselőjelöltek. Szirtes Balázs. Böröcz József Képviselőjelöltek Szirtes Balázs Független polgármester- és képviselőjelöltként vállaltam az indulást a 2014. október 12-i önkormányzati választáson. Meggyőződésem, hogy a politikai és gazdasági kötődésektől

Részletesebben

FreeSoft Szoftverfejlesztő és Számítástechnikai Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2010. I-IV. negyedéves jelentés 2011. február 23. Eck Ilona vezérigazgató FreeSoft Szoftverfejlesztő és Számítástechnikai

Részletesebben

Érdi kézilabda hosszú távú fejlesztési stratégiája

Érdi kézilabda hosszú távú fejlesztési stratégiája Érdi kézilabda hosszú távú fejlesztési stratégiája 2011-2017 Tartalomjegyzék: Bevezetés SWOT elemzés Célok Érd városának és térségének hosszú távú fejlesztési stratégiája 2011 2017-12 prioritás és összefüggéseik

Részletesebben