Prémium olajok és ecetek /

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Prémium olajok és ecetek. info@podor.hu www.podor.hu +3670/6011-545"

Átírás

1 SZIGORÚAN ELLENŐRZÖTT MINŐSÉG Prémium olajok és ecetek /

2 100% természetes, hidegen sajtolt olajok Ha Ön is a gasztronómia és az egészséges, jó ételek szerelmese, akkor nagyon is tisztában van azzal, hogy a tökéletes ízek legalapvetőbb feltételei a friss, csúcsminőségű alapanyagok felhasználása, a szaktudás, a szenvedély, a tapasztalat és az őszinteség. A Pödör-termékek ebben nem ismernek kompromiszszumot. Amit teszünk: felelősségteljesen, egyszerűen és őszintén dolgozunk, a legjobb nyersanyagokat onnan beszerezve, ahol azok mindig is teremtek, és a hagyományos kézi munkát ápolva, hamisítatlan termékeket természetesen és folyamatosan előállítva. A Pödör-olajok és -ecetek azért különlegesek, mert kizárólag a lehető legnagyobb alapossággal tisztított, 100%-ban természetes, csúcsminőségű alapanyagokból készülnek, a legtapasztaltabb présmesterek időigényes és fáradságos kétkezi munkájával, hetente frissen sajtolva egész éven át, és csak a legszigorúbb minőség-ellenőrzést követően kerülnek palackozásra. A tiszta, hidegen sajtolt, telítetlen zsírsavakban és vitaminokban gazdag olajok pozitív hatása az egészségünkre, külsőnkre és közérzetünkre a tudomány szempontjából is vitathatatlan, de csakis abban az esetben, ha 100%-ban természetes, a legmagasabb minőségű tiszta alapanyagokból kézzel előállított olajokról van szó, ahogy ez a Pödör-termékekre igaz. Azon olcsó, alacsony minőségű olajok és ecetek esetén, amelyekről mindez nem mondható el, a hatás ellentétes, akár káros is lehet egészségünkre, vagy a legjobb esetben semmilyen. Tökmagolaj 100% természetes olaj, érett, ellenőrzött stájer tökmagból sajtolva. E-vitaminban gazdag, és kiemelkedően magas telítetlen zsírsav-, valamint antioxidánstartalom jellemzi. Különösen saláták, húsok és túrók finomításához ajánlott. Lenmagolaj 100% természetes olaj, osztrák lenmagból sajtolva, mely legnagyobb arányban tartalmaz omega-3 és omega-6 zsírsavat, ezáltal csökkenti a koleszterinszintet, valamint jó hatással van a gyomor- és bélműködésre. Nagyszerűen harmonizál túrókhoz és burgonyakészítményekhez. Napi egy evőkanál fogyasztása segít egészségünk megőrzésében is. Kendermagolaj A 100% természetes, hidegen sajtolt olaj az egyik legősibb kultúrnövényünk magvából készül, és gamma-linolénsavat tartalmaz. Markáns zamatával teszi még ízletesebbé ételeinket, és nem utolsósorban pozitív hatással van a sejtek felépítésére, valamint a bőrre. Éljen egészségesebben és éljen tovább, ha Önnek és a családjának számít az egészség, az íz, a jó megjelenés, az őszinteség és a minőség, akkor Pödör! További információ, rendelésfelvétel, házhoz szállítás info@podor.hu +3670/ Keressen minket a -on is! Mákolaj 100% természetes olaj az osztrák Waldviertel szürke mákjából sajtolva. Gazdag többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, magnéziumban, vasban, valamint B 6 -, és E-vitamint tartalmaz. A csontritkulás ősi ellenszere. Kiváló választás saláták, dresszingek és sütemények készítéséhez.

3 100% természetes, hidegen sajtolt olajok Földimogyoró-olaj 100% természetes olaj, válogatott földimogyoróból. Marináláshoz, sültekhez, valamint édes ételek, pl. gyümölcssaláták, palacsinták és sütemények ízesítéséhez ajánljuk. Sárgabarackmag-olaj 100% természetes olaj érett sárgabarackmagból sajtolva. Gazdag E-vitaminban, ezért kedvező hatása van a bőrre. Kitűnő gyümölcsök vagy fűszeres sajtok, illetve köretek ízesítésére, sütemények készítéséhez. Mogyoróolaj 100% természetes olaj olasz, piemonti mogyoróból sajtolva. Gyümölcssaláták, zöldségek, szószok, levesek, valamint édességek finomításához ajánlott, de nagyszerű választás halak és húsok sütéséhez is. Repceolaj 100% természetes olaj, stájer repcéből sajtolva. Magas alfa-linolénsav-tartalmának köszönhetően csökkenti az érelmeszesedés és a szívinfarktus kockázatát. Ajánljuk salátákhoz, zöldségekhez, sajtokhoz, valamint kiválóan harmonizál almaecettel vegyítve. Húsok, zöldségek sütéséhez is nagyszerű. Földimandula-olaj 100% természetes olaj, minőségi földimandulából sajtolva. Telítetlen zsírsavtartalma igen magas, így táplálkozás-fiziológiailag különösen értékes. Saláták, dippek, szószok, sajtok és desszertek elkészítéséhez ajánlott. Napraforgóolaj 100% természetes olaj, hámozott napraforgómagokból sajtolva. Saláták, levesek és öntetek elkészítéséhez ajánlott, de nagyszerű választás finom majonézek vagy mártások elkészítéséhez is. Húsok, zöldségek sütéséhez is nagyszerű. Mandulaolaj 100% természetes olaj, csúcsminőségű mandulából sajtolva. 92%-os telítetlen zsírsav-, valamint magas E-vitamin-tartalma miatt értékes alkotóeleme mindennapjainknak. Enyhe marcipáníze miatt egyedi aromát adhat süteményeinknek, továbbá kiváló sültekhez és dinszteléshez is. Szőlőmag olaj zweigelt Olajspecialitás a híres zweigelt szőlő magjából préselve, mely magas telítetlen zsírsav- és E-vitamin-, valamint bioflavon-tartalommal rendelkezik. Utóbbi évszázadok óta használatos kozmetikai és gyógyító szerként. Salátákhoz, sajtok, szószok elkészítéséhez, valamint húsok, halak és zöldségek sütéséhez ajánljuk.

4 100% természetes, hidegen sajtolt olajok Dióolaj 100% természetes olaj, toastolt dióból nyerve. Kellemes, pirított aromája kiválóan érvényesül minden ételben. Saláták, szószok, levesek és édességek készítéséhez, valamint húsok sütéséhez egyaránt ajánlott. Pisztáciaolaj A legnemesebb, kézzel szedett és hántolt pisztáciamagvakból sajtolt, 100% természetes olaj, nagymértékben tartalmaz A-, B- és E-vitamint és értékes nyomelemeket, ezáltal különösen hatásos a koleszterinszint csökkentésében. Süteményeknek és salátáknak is kifejezetten egyedi ízvilágot kölcsönöz. Bogáncsolaj 100% természetes olaj, vadbogáncs hámozott magjából sajtolva. Ez a különleges termék 77%-ban tartalmazza az egészséghez elengedhetetlenül fontos telítetlen zsírsavakat. Kiválóan használható különböző zöldségek, saláták elkészítéséhez, de különösen ízletes sütemények és levesfélék is készíthetők belőle. Fenyőmagolaj 100% természetes olaj, píneafenyőmagból sajtolva, mely rendkívül magas olajsav- és linolinsavtartalommal bír. Marináláshoz és finomításhoz kiváló alapanyag. Szezámmagolaj 100% természetes, hidegen sajtolt olaj, kézzel szüretelt, minőségi, hámozatlan szezámmag felhasználásával. Mangán-, nikkel- és vastartalma mellett antioxidánsokat is tartalmaz, ezért kedvező hatása van a száraz, problémás bőrre. Kiváló halak, zöldségek, húsok sütéséhez, valamint keleti, rizses ételek ízesítésére egyaránt. Argánolaj Marokkó folyékony aranyának is hívják ezt a különösen értékes olajat. Több mint 80%-ban tartalmaz telítetlen zsírsavakat és rendkívül gazdag természetes antioxidánsokban, így külsőleg és belsőleg is gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Táplálja és regenerálja a száraz, repedezett bőrt, csökkenti a ráncokat, ápolja a töredezett hajat, valamint eredményes a narancsbőr (cellulitis) ellen is. Olívaolaj Extra Vergine Abruzzo Kitűnő organikus tulajdonságokkal rendelkező, szűretlen olívaolaj az olaszországi Abruzzo tartományból, mely kézzel szüretelt és válogatott olívabogyóból készül. 100% természetes, minden ízfokozó nélküli, mechanikus eszközökkel sajtolt, és savtartalma 0,8% alatti. Bármilyen étel elkészítéséhez nagyszerű választás. Görög olívaolaj extra Vergine Kréta A legjobb minőségű, szűretlen olívaolaj, mely válogatott görög olívabogyóból készült a napfényes Krétában. Kizárólag mechanikus, préseléses eljárással, nagy gondossággal kinyert extra szűsz olaj.

5 gyümölcsecetek Gyümölcs balzsamecetek Friss, nemes gyümölcsből, hozzáadott anyagok nélkül készült természetes gyümölcsecetek. Jellemző tipikus aromás ízviláguk, így nemcsak salátákhoz, de frissítő italként is kiválóan használható. Klasszikus balsamico eljárással előállított 2-5 évig érlelt aromák és színezőanyagok hozzáadása nélkül készített különlegesség. Szinte bármihez passzol, kiválóan alkalmazható könnyű salátákhoz, krémes rizottókhoz vagy vadés marhasültekhez. Almaecet (szűretlen) Körteecet Földiszederecet Málnaecet Almaecet mézzel Paradicsomecet Birsalmaecet Sárgabarackecet Fekete-ribizli ecet Vörösborecet Fehérborecet Alma Balsamico C2 Alma Balsamico C3 Málna Balsamico Feketeribizli Balsamico Sör Balsamico Limited edition Sherry ecet 4 éves 375 ml Sherry ecet 8 éves 375 ml Sherry ecetek Sherry ecet Az eredeti spanyol ecetkülönlegességet a hagyományos Criaderas & Solera - módszer szerint állítják elő. Egyedülálló ízét a különös gondosággal kiválasztott Andalúz bor és tölgyfahordós hosszú érlelés biztosítja. Saláták, levesek, mártások készítéséhez, valamint aperitifként is alkalmazható. Sherry ecet 20 éves 375 ml Sherry ecet 50 éves Reserve Limited Edition Balzsamecetek Limitált kiadású termékeink érett, válogatott gyümölcsökből, speciális technikával, akár 10 évig érlelődnek akác-, tölgy-, szeder- és cseresznyefa hordókban. Bodzavirág Balsamico Citrom Balsamico Sör Balsamico Cseresznye Balsamico Szőlő Balsamico Alma Balsamico

6 Balzsamecetek Modenából kóstolás Aceto Balsamico Di Modena Kizárólag észak-olaszországi Modena tartományban honos szőlőfajtából hozzáadott anyagok nélkül készült szőlőmust különlegesség, mely nélkülözhetetlen íz a mediterrán ételek elkészítésénél. Acateo Balsamico di Modena Vörös C7 (2 éves) Acateo Balsamico di Modena Fehér C7 (2 éves) Aceto Balsamico di Modena Color Perla 8 Aceto Balsamico di Modena Color Avorio 12 Aceto Balsamico di Modena Color Bronzo 18 Aceto Balsamico Tradizionale di Modena ABTM D. O. P. VECCHIO 100 ml Aceto Balsamico Tradizionale di Modena ABTM D. O. P. EXTRA VECCHIO 100 ml Ajándék boksz 8/12/18/25/ ml Kóstolja meg termékeinket! A kóstoltatásaink során, melyek az érdeklődők számára ingyenesek, elmondjuk a természetes előállítású olajok történetét, és továbbítjuk a jelentőségüket napjainkra vonatkoztatva is. Meg fogják érteni, nemcsak a látás és hallás révén, hanem a szaglás és ízlelés élménye által is. A legtöbb megvásárolt terméket Ön először csak otthon kóstolhatja meg. Ha nem hisz el mindent, amit a reklámok ígérnek, a Pödör partnereknél bármikor meggyőződhet a Pödör olajok és ecetek színéről, illatáról, ízéről, frissességéről és csúcsminőségéről. Továbbá lehetősége nyílik velünk előre egyeztetett időpontban akár saját otthonában személyesen, barátaival, családtagjaival együtt ingyenes kóstolásra, tanácsadásra. Aki egyszer megkóstolta, azonnal megállapítja a különbséget és többé nem választ mást. Éljen egészségesebben és éljen tovább, ha Önnek és családjának számít az egészség, az íz, a jó megjelenés, az őszinteség és a minőség, akkor Pödör! A szervezett, aktuális kóstolók, főzőtanfolyamok, rendezvények időpontjait kövesse honlapunkon: illetve a -on! EGYÉNI Időpont egyeztetés: 70/ vagy info@podor.hu

7 rendelés házhoz szállítás Rendelés, házhoz szállítás Vásároljon Pödör olajokat és eceteket egyetlen kattintással! Az interneten keresztül mostantól sokkal kényelmesebben is hozzájuthat termékeinkhez. Mit kell ehhez tennie? Igazán egyszerű dolga van: látogassa meg a honlapot, majd töltse ki megrendelőlapunkat. Miután rendelését egyetlen gombnyomással érvényesítette, munkatársunk három munkanapon belül otthonába szállítja a kiválasztott termékeinket. A vásárlás értékének függvényében egyre kedvezőbb szállítási költségeket kínálunk. Érdemes családtagjaival, barátaival vagy ismerőseivel közösen rendelni, hiszen nagyobb tétel esetén a kiszállítás akár ingyenes is lehet! Megrendelését természetesen az eddig megszokott módokon, telefonon vagy en is leadhatja! Válassza az Önnek legkényelmesebb megoldást! Rendelésfelvétel info@podor.hu +3670/ Szállítási díjak Minimum rendelés: Ft Rendelési összeg Szállítási díj Ft-ig Ft Ft-ig 990 Ft Ft-ig 490 Ft Ft felett INGYENES

8 ajándékozás pödör klub Ajándékozzon Pödör-terméket! Egyedi díszdobozainkkal minden alkalomra meglepetést szerezhet családtagjai, barátai, akár partnerei számára. Válasszon az általunk összeállított vonzó csomagajánlatainkból, vagy állítsa össze Ön az ünnepelt személyes ajándékcsomagját 100 ml vagy kiszerelésű olajaink és eceteink bármely kombinációjából. 2-féle papírdoboz közül válogathat: Fekete, aranyozott, exkluzív 2 db-os díszdoboz Natúr 2 és 3 db-os papírdoboz Pödör Klub Csomagajánlataink: Ajándékdoboz Stájerország 100 ml, Tökmagolaj Almabalzsam C2 Exkluzív díszdoboz 2 olajjal 100 ml, Mogyoróolaj Mákolaj Exkluzív díszdoboz 3 olajjal 100 ml, Dióolaj Földimogyoró-olaj Napraforgóolaj Legyen Ön is Pödör Klub-tag, éljen a kedvezményes vásárlás lehetőségével! Regisztráljon a weboldalon a Klub menüpont alatt és ingyenesen tagja lehet a Pödör Receptklubbnak. Ezen felül 5% kedvezményben részesül minden vásárlás alkalmával a Pödör Kft. termékeiből, internetes és telefonos rendelés esetén is valamint, a weboldalon feltüntetett forgalmazó és együttműködő partnerek bármely termékének és szolgáltatásának árából. (kivételt képeznek a *-al jelölt partnerek, ahol kizárólag a Pödör Kft. termékeire érvényes az 5% kedvezmény). Ingyenes klubkártyáját 3 héten belül eljuttatjuk Önnek, melynek birtokában folyamatos kedvezményekhez juthat. Pödör ajándékcsomag Repceolaj Szezámmagolaj Aceto Balsamico di Modena Class 7 (vörös vagy fehér) Egészség háromszor ajándékszett 100 ml, Lenmagolaj Bogáncsolaj Kendermagolaj Olajhúzás ajándékszett 100 ml, Napraforgóolaj Bogáncsolaj Földimogyoró-olaj

9 Forgalmazó partnereink: Budapest MoM Park, 1123 Budapest, Alkotás u Aréna Pláza, 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Legfelső emelet E068 üzlet Budapest, Rétköz u * Központi Vásárcsarnok 1056 Budapest, Fővám tér 1-3. alsó szint P-3/A pavilon Budapest, Lövőház u. Fény utcai piac 1137 Budapest, Pozsonyi út Budapest, Rákóczi út Vízivárosi Delikát 1015 Budapest, Batthyány u Budapest, Lánchíd utca 5. PohárSzék Borkereskedés 1094 Budapest, Tompa u. 26/B Gödöllő 1053 Budapest, Múzeum krt * Szentendre Szeged 2100 Gödöllő, Petőfi tér Szentendre, Fulcó Deák u / Szeged, Vidra u Békéscsaba Kecskemét Nyíregyháza 5600 Békéscsaba, Mednyánszky u Deák Ferenc tér 6. Alföld Áruház 06-76/ /185 mellék 4400 Nyíregyháza, Kossuth tér Debrecen Debrecen Keszthely 4035 Debrecen, Kishatár u. 7. (Cora Áruház) (52) Zalaegerszeg, Dísz tér Debrecen, Csapó u. 28 (Pulykakakas Üzletház) (52) Együttműködő partnereink: 9400 Sopron, Várkerület 52. (a Mária Szobornál) Keszthely, Piac tér Zalaegerszeg Sopron Szombathely Herba-Téka 9700 Szombathely, Szent Márton u Az 5% Pödör Klubkártya kedvezmény maximum 4 fő esetén vehető igénybe! 1044 Budapest, Ezred u. 2. B2-10/3 70/ , Budapest, Maros utca Boulangerie. Patisserie 1024 Budapest, Retek u Budapest, Városház utca Városmajor utca 48/b. Dr. Mary Györgyné életmód tanácsadó A *-al jelölt forgalmazó partnereknél csak a Pödör termékekre érvényes a klubkártyás 5% kedvezmény. Folyamatosan bővülő partnerlistánkat keresse a oldalon!

Borlap. Montenegrói Gurman Étterem

Borlap. Montenegrói Gurman Étterem Borlap Montenegrói Gurman Étterem Fehérborok Krstac Nemzeti, kiváló minőségű száraz fehérbor. A krstač nevű szőlőfajtát a podgoricai borvidékeken termesztik. Nevét különleges alakjáról kapta mely keresztre

Részletesebben

Ecetek. Az ecetkészítés olyan régi, mint a bor előállítása, azt pedig tudjuk, hogy a szőlő- és borkultúra már az ókorban is virágzott.

Ecetek. Az ecetkészítés olyan régi, mint a bor előállítása, azt pedig tudjuk, hogy a szőlő- és borkultúra már az ókorban is virágzott. Ecetek Az ecetkészítés olyan régi, mint a bor előállítása, azt pedig tudjuk, hogy a szőlő- és borkultúra már az ókorban is virágzott. Az első írásos emlékek az ecetről Mezopotámiából, Indiából, Egyiptomból,

Részletesebben

MINTACÍM SZERKESZTÉSE OLAJÜTŐ SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET 2009-2010

MINTACÍM SZERKESZTÉSE OLAJÜTŐ SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET 2009-2010 KISSZENTMÁRTON MINTACÍM SZERKESZTÉSE OLAJÜTŐ SZOCIÁLIS SZÖVETKEZET 2009-2010 A szövetkezet megalakulása: 2008- ban Ofa által kiírt Szövetkezz 2007 című pályázat segítségével alakítottuk meg. -pályázati

Részletesebben

Ezek az ételek javítják az agyműködést

Ezek az ételek javítják az agyműködést Olajos halak Az olajos halak kiváló omega-3 zsírsav források. Ezek a zsírsavak fontosak, mert a test sejtmembránjainak alkotóelemei, beleértve az agysejteket is. Ezáltal tudják javítani a szerkezetét.

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban

Az íz igazán számít! MEDITERRÁN ÍZEK. Szárított paradicsom fokhagymával. Szárított paradicsom zöldfűszeres olajban Az íz igazán számít! Egyre gyakrabban kerülnek zöldségek az asztalunkra. Fontos is, hogy a mindennapi étrendünk zöldségféléket tartalmazzon, hiszen így tarthatjuk fenn testi és lelki egészségünket. Az

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013

AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 AJÁNDÉKCSOMAG KATALÓGUS 2013 Kedves Vásárlónk, Katalógusunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a megfelelő ünnepi meglepetést. Akár családtagjainak és barátainak, akár munkatársainak vagy

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

Gyümölcsök erdőn-mezőn

Gyümölcsök erdőn-mezőn Húsos som piros bogyói A csonthéjas gyümölcseink közül az egyik legismertebb az erdők, cserjék, laza kötésű talajok kedvelt növénye, a pirosas színű húsos som. A gyümölcs ismeretes, édeskés-fanyar-savanykás

Részletesebben

Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl

Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl A téli hónapokban sem kell lemondanunk az egészséges zöldségekrõl és gyümölcsökrõl. Számos fajtájuk télen is bõvelkedik vitaminokban, gyakori fogyasztásukkal

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

Egészséges táplálkozás, tudatos vásárlás. cél: a gyerekek aktív részvétele, a tudatosság nevelése és növelése

Egészséges táplálkozás, tudatos vásárlás. cél: a gyerekek aktív részvétele, a tudatosság nevelése és növelése Egészséges táplálkozás, tudatos vásárlás cél: a gyerekek aktív részvétele, a tudatosság nevelése és növelése Fenn tudjuk tartani? Rövid bevezető beszélgetés a fenntarthatóságról - Írjuk fel a táblára azokat

Részletesebben

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus Hogyan táplt plálkozzunk lkozzunk egészs szségesen? Parnicsán Kinga dietetikus A táplálkozás jelentősége Táplálkozás: Az anyagcseréhez szükséges anyagok bevitele a szervezetbe. A táplálkozás célja: - energia

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN. Magas koleszterinszint

TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN. Magas koleszterinszint TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB201220022 EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN Magas koleszterinszint Tudja e Ön, hogy mennyi az átlagos koleszterinbevitel a magyar lakosság körében? 500-600

Részletesebben

CASA PIADINA - OLASZ LEPÉNYHÁZ 1025 Budapest, Szépvölgyi út 60.

CASA PIADINA - OLASZ LEPÉNYHÁZ 1025 Budapest, Szépvölgyi út 60. CASA PIADINA - OLASZ LEPÉNYHÁZ 1025 Budapest, Szépvölgyi út 60. Telefon: 06 (30) 680 0274 www.casapiadina.hu info@casapiadina.hu CASA PIADINA / OLASZ LEPÉNYHÁZ céges ügyfeleinek kínálja tárgyalásokra,

Részletesebben

Térképezzük fel a kakaó ízét

Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó ízét Térképezzük fel a kakaó izét Csakúgy, mint a bornál, a csokoládé egyedi íze a kakaóbab termőterülettel erősen befolyásolja. A kakaóbab íze függ a termőföld minőségétől, a termelés

Részletesebben

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma. T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma.  T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő Ügyfélkapcsolati helyek, valamint felügyeleti szervek elérhetősége Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma Lakossági ügyfelek részére Ügyfélszolgálat megnevezése Lakossági 1412 ügyfélszolgálat

Részletesebben

2013 Újdonságok. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit.

2013 Újdonságok. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit. PreGel örömmel mutatja be 2013 legújabb termékeit. Bio Világ Új Sprint termékkör az egyszerű és gyors fagylaltkészítéshez. A bio ízek szélesebb fagylaltválasztékot kínálnak vendégei számára. Gombócos és

Részletesebben

Az aranyat érő tejsavó

Az aranyat érő tejsavó A tej legértékesebb része 1. oldal (összes: 5) 2. oldal (összes: 5) A sárgás színű, áttetsző folyadék, amit a sajt lecsöpögtetése során nyerünk, maga a tejsavó, és ezzel találkozunk akkor is, ha aludttejet

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre i napló a 20 /20. tanévre Szakács szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 811 04 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai és értékelése

Részletesebben

II. félév, 2 óra. Készült az Európai unió finanszírozásával megvalósuló iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

II. félév, 2 óra. Készült az Európai unió finanszírozásával megvalósuló iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 1. osztályos tanulók részére II. félév, 2 óra Készült az Európai

Részletesebben

2015 Újdonságok. 30 év sikere Önökkel. 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot.

2015 Újdonságok. 30 év sikere Önökkel. 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot. 2015 Újdonságok 30 év sikere Önökkel 1985-ben a PreGel megalkotta a Yoggi fagylaltport, az első joghurt ízű fagylaltot. Megszületése után 30 évvel, a PreGel örömmel ünnepli a joghurt fagylaltot, partnereivel,

Részletesebben

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban

Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projektmenetrend Hamánek bébiételek: Gondoskodás minden kanálban trnd Projekt a Projektblogon: www.trnd.hu/hamanek-bebietelek trnd kapcsolattartód: nykki@trnd.hu Szeretnénk 1. Próbáld ki.... 500 magyarországi

Részletesebben

Az ABO CSOPORT. ABO MILL Zrt. ABO MIX Zrt. ABO TRADE Zrt. ABO TRADE s.r.o. ABO MILL s.r.o. TOV ABO TRADE TOV ABO MIX. ABO TRADE s.r.l. ABO MILL S.A.

Az ABO CSOPORT. ABO MILL Zrt. ABO MIX Zrt. ABO TRADE Zrt. ABO TRADE s.r.o. ABO MILL s.r.o. TOV ABO TRADE TOV ABO MIX. ABO TRADE s.r.l. ABO MILL S.A. Az ABO CSOPORT gabonakereskedelem malomipar takarmányozás ABO TRADE Zrt. ABO MILL Zrt. ABO MIX Zrt. ABO TRADE s.r.o. ABO MILL s.r.o. TOV ABO TRADE TOV ABO MIX ABO TRADE s.r.l. ABO MILL S.A. ABO MIX S.A.

Részletesebben

A fehér tea még Kínában is exkluzív, nagytiszteletű italnak számít.

A fehér tea még Kínában is exkluzív, nagytiszteletű italnak számít. A fehér tea A fehér tea igazi teakülönlegesség, hazánk neves teázóiba A fehér tea még Kínában is exkluzív, nagytiszteletű italnak számít. 1 / 9 A világon mindössze csak két terület felel meg a fehér tea

Részletesebben

Tudja Ön, hogy miért egészségesebb a hidegen sajtolt olaj?

Tudja Ön, hogy miért egészségesebb a hidegen sajtolt olaj? Tudja Ön, hogy miért egészségesebb a hidegen sajtolt olaj? A hidegen sajtolás tisztán mechanikus sajtolás, melynek során semmilyen oldószerrel, vegyszerrel nem érintkezik a kipréselt olaj, ellentétben

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Esküvői ajánlat 2017

Esküvői ajánlat 2017 Esküvői ajánlat 2017 Kedves Ifjú Pár! Kapcsolat: Esküvőszervezés: 20/297-3766 szusz.info@gmail.com A) Klasszikus esküvői ajánlat Vendégváró falatkák: o Friss, meleg házi sajtos pogácsa o Sajtos masni Leves:

Részletesebben

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l Product Catalogue Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l A Benoit extra szűz olívaolaj könnyű gyümölcs ízesítéssel és lágy virágillatával az igazi olíva íz fantasztikus élményét nyújtja ízlelőbimbóinak.

Részletesebben

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS

ÁSZF BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁS ÁRAJÁNLAT BELFÖLDI CSOMAGSZÁLLÍTÁSRA Tisztelt Hölgyem/Uram! A továbbiakban a Sprinter Futárszolgálat árajánlatát tekintheti meg, minimum elvárt csomagszám nélkül. Internetes csomagfeladás Kérjük, az ajánlatban

Részletesebben

OREX_Frühling_2011_Folder_RZ.indd 1 18.03.11 13:46

OREX_Frühling_2011_Folder_RZ.indd 1 18.03.11 13:46 OREX_Frühling_2011_Folder_RZ.indd 1 18.03.11 13:46 1 Beköszönt az új arany korszak! 1001010 kb. 42cm 37.790 Ft REGISZTRÁLT MÁR? 1038589 gyémántokkal, össz. kb. 0,12ct.** és zafírokkal 57.990 Ft 1038581,

Részletesebben

ismeretek fehérjék és a harmadik

ismeretek fehérjék és a harmadik Táplálkozási ismeretek haladóknak III. Az előző két fejezetben foglalkoztunk a makronutriensek két csoportjával: fehérjék és szénhidrátok. Ebben a részben a harmadik csoportról, a zsírokról fogunk beszélni.

Részletesebben

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Egészséges táplálkozás Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Szívbarát szivárvány Értelmezési példa A lényeg, hogy húsfélékből napi 2-3 egységet javasolt fogyasztani. 1 egységnyi mennyiségek: 5-10

Részletesebben

Általános élelmiszerismeret 9.g cukrász 2. Javítóvizsga tematika 2016./17. Nagyné Erős Irén

Általános élelmiszerismeret 9.g cukrász 2. Javítóvizsga tematika 2016./17. Nagyné Erős Irén Általános élelmiszerismeret 9.g cukrász 2 Javítóvizsga tematika 2016./17. 1. Élelmiszer alkotók 2. Víz 3. Fehérjék 4. Szénhidrátok 5. Zsírok 6. Vitaminok 7. Ásványi anyagok 8. Járulékos agyagok 9. Ballasztanyagok

Részletesebben

Gelato Italiano Kft. 2851 Környe, Tópart u. 1. Tel.: 34/573-590, 20/480-1410 Fax: 34/573-599

Gelato Italiano Kft. 2851 Környe, Tópart u. 1. Tel.: 34/573-590, 20/480-1410 Fax: 34/573-599 Gelato Italiano Kft. 2851 Környe, Tópart u. 1. Tel.: 34/573-590, 20/480-1410 Fax: 34/573-599 A talján mesterek receptje szerint Ha a napfényes Itáliában fagylaltot kóstolunk, az ókortól népszerű csemege

Részletesebben

Foglalkozási napló. Fogadós

Foglalkozási napló. Fogadós Foglalkozási ló a 20 /20. tanévre Fogadós (OKJ száma: 34 811 06) szakma gyakorlati oktatásához 10. évfolyam A ló vezetéséért felelős: A ló megnyitásának dátuma: A ló lezárásának dátuma: Tanuló Tanulók

Részletesebben

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00.

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. 72/512-461 Bács-Kiskun 6000 Kecskemét, Bajcsy-Zsilinszky krt.2

Részletesebben

Natúr modullal rendelkező dm üzletek

Natúr modullal rendelkező dm üzletek 1053 Budapest, Királyi Pál u. 20. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1026 Budapest, Pázsit

Részletesebben

Tihanyi András WELLNESS ÉTREND

Tihanyi András WELLNESS ÉTREND Tihanyi András Tihanyi András WELLNESS ÉTREND Mindennapi útmutató a testi-lelki egészséghez * Diétás szakácskönyvek White Golden Book Budapest A könyv szerzője TIHANYI ANDRÁS dietetikus Lektorálta DR.

Részletesebben

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só)

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só) Összetevők Összetevők Glükóz szirup Szárított édesített vörös áfonya 15% (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj) Zabpehely 14% Puffasztott búza 13% Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor,

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

Figuactiv Szeletek. Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés

Figuactiv Szeletek. Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés Figuactiv Szeletek Az LR diéta innovációja: 1 szelet = 1 étkezés Egyre kevesebb az idınk, és sokat utazunk. Utazások során vagy munka közben gyakran nincs lehetıség arra, hogy az ember készítsen magának

Részletesebben

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II.

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II. 2009 szeptember 13. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Fűben-fában orvosság van tartja a népi bölcsesség, és ezt természetesen igaz most érő gyümölcseinkre is.

Részletesebben

Először nézzük meg, mit ír egy elismert természetgyógyász a mákolaj élettani hatásairól:

Először nézzük meg, mit ír egy elismert természetgyógyász a mákolaj élettani hatásairól: Megfigyelte már, hogy ha mákot eszik, milyen sok mák megy át az emésztőrendszerén, és így vész "kárba"? Próbálja ki a mákolajat! A hidegen sajtolt mákolaj a mákszemek "lelke". Hamarosan indul az új nyereményjáték!

Részletesebben

A N N O TERMÉKKATALÓGUS

A N N O TERMÉKKATALÓGUS TERMÉKKATALÓGUS Bio Pálinkák E pálinkákban jelen van a Bükk hegység érintetlen környezete és a napsütötte nyári gyümölcs zamata. Egyedülálló íz harmóniáját a bio termékek előállításakor megkövetelt technológiai

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK

MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK MINŐSÉGI ITALOK, ITAL-SZETTEK ZWACK UNICUM 0,5 L ELEGÁNS FÉMDOBOZBAN ZWACK UNICUM SZILVA 0,5 L ELEGÁNS PAPÍRDOBOZBAN ZWACK UNICUM NEXT 0,7 + 2 POHAR DÍSZDOBOZBAN ZWACK UNICUM 0,7 L + 2 POHÁR DÍSZDOBOZBAN

Részletesebben

Sületlenségek az ÉletKonyha nyers vegán kézműves termékei

Sületlenségek az ÉletKonyha nyers vegán kézműves termékei Sületlenségek az ÉletKonyha nyers vegán kézműves termékei EGÉSZSÉGES CUKORMENTES GLUTÉNMENTES FINOM KÖRNYEZETTUDATOS TERMÉKEINKRŐL A nyers étkezés alapelveinek megfelelően, legfeljebb 41 C-on történő hőkezelést

Részletesebben

Leplezzük le az új dizájnt!

Leplezzük le az új dizájnt! Leplezzük le az új dizájnt! egész Magyarországon FF_orex_09_texte_RZ.indd 1 16.02.2009 13:32:27 Uhr fehérarany, 33.190 Ft fehérarany, 33.190 Ft kb.45cm 34.590 Ft kb.45cm 34.590 Ft 3 fehérarany, * és akvamarinnal

Részletesebben

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására.

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Summer Time Krém 15 ml, 50 ml Tartalmas, tápláló krém stresszelt, igénybe vett és irritált bőrre.

Részletesebben

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Tisztelt Hölgyem/Uram! Különleges ajánlat CENTRAL EUROPE s.r.o. Tisztelt Hölgyem/Uram! A L OCCITANE en Provence francia natúrkozmetikai termékek igazi szépséget és kényeztetést nyújtanak. Ajánlatunkban egyedülálló illatokat

Részletesebben

Ünnepi Vacsora & Svédasztal Ajánlataink

Ünnepi Vacsora & Svédasztal Ajánlataink four seasons hotel gresham palace Vacsora & Svédasztal Ajánlataink széchenyi istván tér 5-6., 1051 budapest +36 1 268 5420 rfp.budapest@fourseasons.com események Mesébe illő karácsonyról álmodik? Varázslatos

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

NYÁRI KUPONFÜZET. Érvényes:

NYÁRI KUPONFÜZET. Érvényes: NYÁRI KUPONFÜZET Érvényes: 2016. 07. 04 08. 28. VÁRJUK ÜZLETEINKBEN ÉS WEBÁRUHÁZUNKBAN! Budapesten: Árkád KÖKI Terminál Mammut II. MOM Park Westend City Center Vidéken: Debrecen, Fórum Győr, Árkád Kecskemét,

Részletesebben

YERBA MATE TEA. A yerba mate 100%-ban természetes, az elkészítése során nem részesül semmilyen vegyszeres kezelésben.

YERBA MATE TEA. A yerba mate 100%-ban természetes, az elkészítése során nem részesül semmilyen vegyszeres kezelésben. YERBA MATE TEA A yerba mate (Ilex Paraguariensis) Dél-Amerika egyes szubtrópusi régióiban őshonos, vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban és antioxidánsokban rendkívül gazdag növény. Magas antioxidáns

Részletesebben

Hagyományos aszalás a szatmári szilva hazájában. A gyümölcs szedése aszaláshoz A gyümölcs tisztítása Muhari Zoltán

Hagyományos aszalás a szatmári szilva hazájában. A gyümölcs szedése aszaláshoz A gyümölcs tisztítása Muhari Zoltán Hagyományos aszalás a szatmári szilva hazájában A gyümölcs szedése aszaláshoz A gyümölcs tisztítása Muhari Zoltán Az aszalás Az aszalás: az egyik legősibb tartósítási módszer. A répacukor megjelenéséig

Részletesebben

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak

Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET Prémium Minőségű Szárazeledel Kutyáknak ECOPET A Farmina bemutatja új irányvonalát, az Ecopetet. Hat speciális terméket kínálunk az ember legjobb barátjának, hiszen etetésükkel kapcsolatosan számos

Részletesebben

Rendelés, elérhetőség, információ: Szívliliom Kft. Kovács Zsófia

Rendelés, elérhetőség, információ: Szívliliom Kft. Kovács Zsófia Minőségi, magyar kézműves termékekből álló Ünnepi Ajándékcsomagok Cégek számára az év végi ajándékozáshoz mikrovállakozásoktól a különlegességet igénylőknek Rendelés, elérhetőség, információ: Szívliliom

Részletesebben

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15.

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. Budapest, Balassagyarmat, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza,

Részletesebben

Apró doboz - hatalmas. öröm!

Apró doboz - hatalmas. öröm! Apró doboz - hatalmas öröm! 5 ÉRTÉK, MELYET MAGYARORSZÁG VEZETÒ ÓRA ÉKSZER KERESKEDELMI HÁLÓZATA NYÚJT ÖNNEK 1045527 színes valódi kövekbòl¹ arany medállal és zárral, gyémántokkal** kb. 45-50 cm 15 1040452

Részletesebben

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni.

Tisztítás. Kérdezze meg vendégét, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Mitikus olajrituálé A legkiválóbb természetes hatóanyagok és egyedülálló összetevők összeolvadásából született meg a termékcsalád. Gazdag választékának köszönhetően személyre szabott hajápolási programot

Részletesebben

GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK

GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK GELATOP FAGYLALTALAPANYAGOK - Fagylaltelőállítás - Gelatop fagylaltalapanyagaink felhasználása - Alkalmazási területek - Szortiment Témák Fagylaltfogyasztás Piaci fejlődés A fagylalt fő alkotórészei Szárazanyagok

Részletesebben

Max Factor termékeket forgalmazó dm üzletek listája

Max Factor termékeket forgalmazó dm üzletek listája 1106 Budapest, Kerepesi út 73. 1052 Budapest, Károly krt. 26. 6500 Baja, Eötvös u. 5. 9023 Győr, Fehérvári út 3. Interspar 2890 Tata, Ady E. út 10. 6400 Kiskunhalas, Jósika u. 1-3. 1211 Budapest, Kossuth

Részletesebben

bubis. víz. tisztán. forgalmazó INDE TEAM KFT Erzsébet krt. 58. információs kiadvány BUBIS. VÍZ. TISZTÁN.

bubis. víz. tisztán. forgalmazó INDE TEAM KFT Erzsébet krt. 58. információs kiadvány BUBIS. VÍZ. TISZTÁN. forgalmazó INDE TEAM KFT. 1073 Erzsébet krt. 58. Cégünk alapítója közel két évtizedes horeca tapasztalattal rendelkezik. Munkája során volt alkalma megismerni a piacon kapható szinte összes palackozott

Részletesebben

Dr. Ketskés Norbert: Funkcionális, természetes élelmiszerekkel a szív, vér és érrendszer, valamint az izületek és az immunrendszer védelmében

Dr. Ketskés Norbert: Funkcionális, természetes élelmiszerekkel a szív, vér és érrendszer, valamint az izületek és az immunrendszer védelmében Dr. Ketskés Norbert: Funkcionális, természetes élelmiszerekkel a szív, vér és érrendszer, valamint az izületek és az immunrendszer védelmében Információk és javaslatok a (Medvehagymás,Ganodermás) Erdei

Részletesebben

Egészséges életért a Mezőcsáti Kistérségben TÁMOP-6.1.2/LHH-09/1-2010-0008

Egészséges életért a Mezőcsáti Kistérségben TÁMOP-6.1.2/LHH-09/1-2010-0008 Mit is jelent az egészséges táplálkozás? Az egészséges táplálkozás a különféle ételek és italok megfelelő arányban és mennyiségben, kellő változatossággal történő, rendszeres fogyasztását jelenti. Nincsenek

Részletesebben

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz

Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Egy jó recepttel te is mesterszakács lehetsz Akkor jó egy recept, ha az első alkalommal már ráérzel az étel tökéletes elkészítésére. 1 Csirkemell rizottó (4 adag) 400g csirkemell 125g barna rizs (1 zacskó)

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

A katalógus megtekin!ető i#.

A katalógus megtekin!ető i#. Termékkatalógus A katalógus megtekin!ető i#. Megtekin!ető i#. Ta$alomjegyzék Chi-Lee, Csák Norris...1. oldal Tűzköpő, Pusztapaszta... 2. oldal Macskajaj, Füst az üstben...3. oldal Tüzes vörös chili lekvár,

Részletesebben

Irány a tavasz. felsőrész puha marhabőrből bőr bélés a láb anatómiai formáját követő, kivehető talpbetét gördülő talp

Irány a tavasz. felsőrész puha marhabőrből bőr bélés a láb anatómiai formáját követő, kivehető talpbetét gördülő talp Irány a tavasz. felsőrész finom bőrből bőr bélés bőr fedőtalp a láb anatómiai formáját követő, kivehető talpbetét 14.900FT felsőrész puha marhabőrből bőr bélés a láb anatómiai formáját követő, kivehető

Részletesebben

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee

Tea, Kávé, Desszertlap. Dessert, Coffee, Tee Tea, Kávé, Desszertlap Dessert, Coffee, Tee Vintage Teák A tea az álmodók bora /Kosztolányi Dezső/ Zöld teák A zöld tea nem pusztán élvezeti szer, hanem természetes gyógynövény. A és E vitaminban gazdag.

Részletesebben

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés FAGYLALT KATALÓGUS cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés Érezze Olaszország ízét a Pernigotti fagylaltokkal! Az olasz Pernigotti céget 1860-ban egy piemonti városban, Novi Ligure-ben alapították.

Részletesebben

Úszó sportolók táplálkozása

Úszó sportolók táplálkozása Úszó sportolók táplálkozása 11-16 éves úszók részére Győr, 2017. október 30. Börzsei Cecília / Dietetikus A sporttáplálkozás célja A terhelhetőség optimalizálása Gyors kifáradás elkerülése Gyors regeneráció

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Vendéglátó eladó szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 811 05 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai

Részletesebben

Csokoládé Katalógus: Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: Le Nougat de Savoie +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883. Kramell tengeri sóval

Csokoládé Katalógus: Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: Le Nougat de Savoie +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883. Kramell tengeri sóval Helység: Tompa 6422 Cím: Öregjárás 14-16 Telefon: +36(77) 950-420 +36(30) 970-6883 Le Nougat de Savoie Csokoládé Katalógus: Kramell tengeri sóval Ez a tradicionális régimodi édesség kizárólag kiváló minőségű

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI. Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med.

VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI. Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med. VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med. 2 BIZTŐSÍTSUNK MAGUNKNAK ELEGENDO MENNYISÉGŰ VITAMINT! HOGYAN? VÁLTOZATOS ÉTREND SEGÍTSÉGÉVEL! A TÁPLÁLKOZÁS PIRAMIS MINDEN EGYES

Részletesebben

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés

FAGYLALT KATALÓGUS. cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés FAGYLALT KATALÓGUS cukrász, sütőipari, gasztronómiai nagykereskedés HAGYOMÁNYOS FAGYLALTOK FAGYLALT PASZTÁK Érezze Olaszország ízét a Pernigotti fagylaltokkal! Az olasz Pernigotti céget 860-ban egy piemonti

Részletesebben

d argento: a tüzes kollekció!

d argento: a tüzes kollekció! d argento: a tüzes kollekció! Magyarország legnagyobb ékszerkereskedòjénél Országszerte már 49 helyen! 1 3. 2.790 Ft 4. 8.690 Ft 2. 8.690 Ft 5. 10.490 Ft 6. 14.690 Ft 1. 26.590 Ft 7. 13.490 Ft 8. 10.490

Részletesebben

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD.

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Tökéletes a szükségleteknek megfelelő táplálkozáshoz. SELECT GOLD Complete prémium szárazeledel mindenféle termetű és életkorú kutya számára. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. kiváló minőségű, funkcionális,

Részletesebben

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek 2740 Abony, Kossuth tér 4. 8400 Ajka, Szabadság tér 14. 2170 Aszód, Kossuth Lajos u. 15. 6500 Baja, Csermák Mihály tér 4. 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 34-36. 8230 Balatonfüred, Jókai M. út 17. 4060

Részletesebben

FÉLKEMÉNY SAJTOK. KASTÉLYOSDOMBÓ KINCSE NATÚR FÉLKEMÉNY SAJT 150 g. 1 kg sajthoz 8-9 liter tejet használunk. KASTÉLYOSDOMBÓ ARANYA

FÉLKEMÉNY SAJTOK. KASTÉLYOSDOMBÓ KINCSE NATÚR FÉLKEMÉNY SAJT 150 g. 1 kg sajthoz 8-9 liter tejet használunk. KASTÉLYOSDOMBÓ ARANYA TERMÉKKATALÓGUS FÉLKEMÉNY SAJTOK A leg nomabb ízélmény elérése érdekében 3 hónapig érleljük a sajtot. A sajtok érlelése során különböz gyógynövényi olajokat használunk fel KASTÉLYOSDOMBÓ KINCSE NATÚR

Részletesebben

Fűszerkeverékek gasztro árlista Kiszerelés: 1, 0 kg Érvényes: 2014 április 01-től visszavonásig

Fűszerkeverékek gasztro árlista Kiszerelés: 1, 0 kg Érvényes: 2014 április 01-től visszavonásig Argentin Steak Gascogne Steak Pecsenye-grillsteak Pecsenye-grillsteak sómentes Steak Steakbors egész Steakbors roppantott Schweizersteak dekor Szuper GrillCsirke Szuper GrillSertés Fűszerkeverékek gasztro

Részletesebben

9120111 5 999508 553222 TARKABAB, nagyszemű 500 g 20 db/# 50 #/rkl 9112011 5 999508 553024 TARKABAB I. o. 500 g 20 db/# 50 #/rkl

9120111 5 999508 553222 TARKABAB, nagyszemű 500 g 20 db/# 50 #/rkl 9112011 5 999508 553024 TARKABAB I. o. 500 g 20 db/# 50 #/rkl K l a s s z i k u s T E L L É R t e r m é k e k (g/tasak) gyűjtő raklap 9120111 5 999508 553222 TARKABAB, nagyszemű 500 g 20 db/# 50 #/rkl 9112011 5 999508 553024 TARKABAB I. o. 500 g 20 db/# 50 #/rkl

Részletesebben

mártásaiba, édességekhez (tészták, sütemények, rizsfelfújtak, gyümölcslevesek, cukorkák), likőrök ízesítésére, pálinka készítésére (pl.

mártásaiba, édességekhez (tészták, sütemények, rizsfelfújtak, gyümölcslevesek, cukorkák), likőrök ízesítésére, pálinka készítésére (pl. Fűszerek Ánizs Általános használata: főzelékek (sárgarépa, tök, cékla, vöröskáposzta), vadételek mártásaiba, édességekhez (tészták, sütemények, rizsfelfújtak, gyümölcslevesek, cukorkák), likőrök ízesítésére,

Részletesebben

Főzzünk másképpen! Receptverseny

Főzzünk másképpen! Receptverseny Táplálékod legyen gyógyszered, s a gyógyszered a táplálékod. Főzzünk másképpen! Receptverseny A pályázatban résztvevő ételek III. Céklás-almás muffin Céklás-almás muffin Hozzávalók: 200 g szénhidrátcsökkentett

Részletesebben

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára!

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! PPD, Paraben, Ammónia, vegyszer és alkohol mentes fodrász, kozmetikai termék, fodrászkelllék a forgalmazótól, lakossági

Részletesebben

PÖDÖR PÖDÖR RECEPTKÖNYV. Minden cseppben egészség és élvezet A CSÚCS OLAJ

PÖDÖR PÖDÖR RECEPTKÖNYV. Minden cseppben egészség és élvezet A CSÚCS OLAJ RECEPTKÖNYV Tartalomjegyzék Felhasználási javaslat tippek 3 Bogáncsolaj 4 Kendermag olaj 9 Földi mandula 15 Napraforgó olaj 16 Pesto 20 Földimogyoró olaj 25 Mákolaj 26 Lenmag olaj 31 Tökmagolaj 33 Mogyoróolaj

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 5. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

KARÁCSONYI AJÁNLAT 2010

KARÁCSONYI AJÁNLAT 2010 2010 KARÁCSONYI AJÁNLAT 2010 A közelgõ karácsony alkalmából engedje meg, hogy szíves figyelmébe ajánljuk a Balaton Borgaléria ünnepi borkínálatát. Kérjük, tekintse meg összeállításunkat és válassza ki

Részletesebben