Aminosavakat: amelyek a test építőkövei, és a szervezetben nem hozhatók létre maguktól

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Aminosavakat: amelyek a test építőkövei, és a szervezetben nem hozhatók létre maguktól"

Átírás

1 Az Élet Háromszöge FUKOYDON Mit tartalmaz a hatóanyaga? Aminosavakat: amelyek a test építőkövei, és a szervezetben nem hozhatók létre maguktól Glycoprotienst: amelyek segítenek a szervezetnek megvédeni magát Az esszenciális zsírsavakat: melyek a legfontosabbak a szem és az agy egészségének, normális mentális zavarok kiküszöbölésére és normális vércukorszint tartományban tartására. Glyconutrients: 8 lényeges, a szervezetnek nem könnyen állítja őket elő, a Limu moui hínár tartalmaz öt ilyen létfontosságú glyconutrients: mannóz, glükóz, galaktóz, xilóz és fukóz Polifenolokat: amely erőteljes antioxidáns, foglalkozik a nehézfémek kivezetésével, támogatja az egészséges haj, köröm, és a bőr működését, az egyszerű emésztési képességet és kezeli az öregedési folyamatot. Erőteljes kolloid ásványokat: könnyen felszívódnak a szervezetben, és segít vezetni más tápanyagokat. Kolloid ásványok segítik a toxinok eltávolítását. Plant enzimeket: amelyek segítenek a szó szoros értelmében minden testi funkciót, mert a vitaminok, ásványi anyagok és a hormonok nem nélkülözhetik a támogatását. Enzimek segítenek a testünknek és támogatást nyújtanak az emésztési folyamatokban és a tápanyagok felszívódásában. Vitaminok és egyéb antioxidáns gazdag tápanyagokat: amelyek ösztönzik az immunrendszer működését. Mit is ad a Fukoydon a vizsgálatok szerint? A tudomány a fukoidánt ígéretnek tekinti az immunrendszer támogatására. A fukoidán fokozza az egészséges sejtnövekedést és sejtosztódást. Beszámolók mutatnak rá, hogy a fukoidán támogatja a normális májműködést és a keringést. A tengeri alga szakértői hisznek benne, hogy egy napi adag elfogyasztása fenntartja az egészséges testi funkciókat.

2 Azok az emberek, akik a fukoidánban gazdag limu mouit rendszeresen fogyasztják, lankadatlan energiáról számolnak be és érzik az emésztőrendszerük valamint normál hasnyálmirigy funkciójuk támogatottságát. Sokan arról is beszámolnak, hogy sima, lágy a bőrük. Néhányan még úgy is hiszik, hogy a limu még szépséget is nyújt azok számra, akik fogyasztják. Ami viszont boldogabbá teszi őket. Milyen esetekben ajánlott a fogyasztása? Horzsolások, allergiák, artritisz, arterioszklerózis, autóimmun betegségek, Hátfájás, húgyhólyagfertőzések, kelések, bélrendellenességek, égési sérülések, Krónikus fáradtság, gyenge keringés, megfázás és influenza Vastagbél betegséges, a túlterheltség, székrekedés, depresszió, diabétesz Szem gyulladások, láz, fibromyalgia, fogínygyulladás, fejfájás, szívbetegség, herpesz, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, hiperaktivitás, hipoglikémia, hypothyroid immun diszfunkció, emésztési zavar, álmatlanság, máj rendellenességek, menstruációs görcsök, hangulati zavarok, száj fekélyek, elhízás, fájdalom, paraziták, hashártyagyulladás, prosztata betegség, kiütések, légúti fertőzések, sinusitis, bőr rendellenességek, torokfájás, streptococcus fertőzések, stroke, fogfájás, daganatok, fekélyek, sebek, gombás fertőzések. ETERNITY Rezveratrol hatása A rezveratrol jelentős mértékben csökkenti a szívinfarktus miatt bekövetkező szívizomkárosodásokat. A vegyület csökkentette a hegesedést és a fibrózist (szívizomszövet rostos degenerációja). A rezveratrol egy ún. prekondiciónáló hatást provokál, amelynek segítségével a szívben az antioxidáns (a rezveratrol) még a szívinfarktust megelőzően megkezdi védőhatását, ez pedig korlátozza a szívizom-károsodást, ami a szívinfarktus velejárója. Hatásának területei A rezveratrol hígítja a vért és egyben meg is akadályozza a szívkoszorúérben a vérrögök kialakulását.

3 Illetve egyéb, jótékony tulajdonságai is megmutatkoznak, mint pl. az anti-adhéziós (összenövést, -tapadást megelőző) hatás, ami meggátolja, hogy a vérlemezkék (plakkok) az artéria falához tapadjanak. Csökkentheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulásának kockázatát, kitisztítja a véredényeket, csökkentheti a koleszterinszintet. A vérkeringés A vér Folyékony sejt közötti állományú kötőszövet. A vörösvértest, fehérvérsejt és a vérlemezke alakos elemei tartozik közé. Fehérvérsejt Szerepük alapján két nagy csoportba soroljuk őket: falósejtek (melynek további két fajtáját különböztetjük meg: monociták és granulociták) és nyiroksejtek. A nyirokkeringés egyrészt kiegészíti a vénás keringést a szövet közötti folyadék elvezetésében, másrészt a nyirokerek útjába iktatott szűrők a nyirokcsomók és az egész nyirokrendszer részeként fontos alkotórészei a szervezetvédekező rendszerének. Lehetséges hatásai. Lassítja az emberi szervezet öregedési folyamatait Csökkentheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kialakulását Tisztítja az ereket, csökkentheti a koleszterinszintet Közömbösíti a szabadgyököket Javíthatja a szívizom tónusát, izomzatát Javíthatja a szív működését, és védi a további károsodástól Javíthatja a vér összetételét Helyreállítja a szervezet fiziológiai egyensúlyát Csökkentheti a cukorbetegség szövődményeit Csökkentheti az idegkárosodás tüneteit, végtagzsibbadást, serkenti a hisztamin termelést És ha nem növény: Az aszpirin terápiáról rendelkezésre álló minden pozitív információ ellenére, az aszpirin terápiában részesülő betegek stroke és szívinfarktus abszolút kockázata mégis relatíve magas, két év szedés után is még mindig 8-18% a szívinfarktuson átesett betegek kb. fele naponta szedett aszpirin tablettát.

4 Az aszpirin költséghatékonysága nem a legjobb. Egy db szívinfarktus bekövetkezésének megakadályozásához több mint 2 millió aszpirin tabletta szükséges, amerikai dollárban számolva ez USD (kb. 30,4 millió HUF). Minden 15 fő, aszpirint rendszeresen használó betegből egynél aszpirin kiváltotta komplikációk jelentkeznek és minden 556 fő aszpirint szedő betegből egy meghal. Bár az aszpirin a szívkoszorúér betegnél szignifikánsan csökkenti a mindenféle okból bekövetkező elhalálozások relatív kockázatát, ugyanakkor közel 2%-kal megnöveli a főbb vérzéses epizódok (pl. hemorrhagiás stroke) kockázatát. SPECTRA MAXX A Spectra Maxx nagy hatású összetevői egyetlen, túltelített formulában kombináló termékkel, a Sisel megalkotta a világ első igaz megaelixírjét. Az antibioxidánsok és ásványi anyagok egyedülállóan széles spektrumát tartalmazza, megoldást jelent az étrendünkből hiányzó tápanyagok pótlására. A Spectra Maxx 40 nagyhatású gyümölcsökből és zöldségekből kivont antioxidánst tartalmaz, valamint egyéb természetes összetevőket, amelyek mind különböző típusú szabadgyökök ellen védik szervezetünket. A Spectra Maxx emellett 74 esszenciális nyomelemet is tartalmaz, amelyekre a szervezetnek szüksége van ahhoz, hogy a biológiai funkciók optimális működését biztosítsa. A spectra Maxx minden más terméknél több antioxidánst, ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, amelyek feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy szervezetünk védekezni tudjon a káros környezeti hatások ellen, mégis gyakran hiányoznak étrendünkből. Antioxidáns Antioxidáns <gör.-lat.> oxidáció gátló (oxidáció inhibitor). Tágabb értelemben: oxidációt késleltető, lassító vagy gátló Olyan vegyületekről van szó, amelyek megvédik szervezetünket a szabadgyökök romboló hatásaitól. Az antioxidánsok két csoportra oszthatók. Az első csoportba a szervezetünk által előállított enzimek, koenzimek, míg a másik csoportba a táplálék bevitel útján a szervezetbe jutó vegyületek (pl. A-, C-, E-vitamin, szelén, stb.) kerülnek. A szabadgyök egy olyan molekula, amely szabad vegyértékkel rendelkezik. Azon igyekezetében, hogy elektront találjon magának, károsítja az egészséges sejteket és antioxidáns hiányában amely megakadályozná ebben a tevékenységben kárt okoz szervezetünkben. Hogyan hat a szervezetre? Egyfajta védőpajzsként működnek

5 Lekötik az oxigén szabadgyököket, ezáltal erősítik a szervezetvédekező képességét, így gátolják a daganatok, gyulladások kialakulását. Hol találhatóak az antioxidánsok? Az élelmiszerekben, természetes formában található anyagok. Élelmiszereink közül a legnagyobb antioxidáns tartalommal a zöldségek, a gyümölcsök, a hüvelyesek és az olajos magvak rendelkeznek. A természetes antioxidánsok között megemlíthetjük a C-vitamint, az E-vitamint, a cinket, a magnéziumot, a szelént, a flavonoidokat és más fenol vegyületeket. Antioxidánsokat a szervezetünk maga is termel, hogy védje magát a szabadgyökök romboló hatásától, ám ez a mennyiség a modern életvitel mellett túl kevésnek bizonyul. Szervezetünknek támogatásra van szüksége! A gyümölcsökben és zöldségekben gazdag, egészséges étrend alapvető fontosságú, bár már nem fedezi az optimális antioxidáns szintet, ezért az eléréséhez ma már étrend-kiegészítőkre is szükség van. Természetes antioxidánsok A szabadgyökök is felelősek a sejtek öregedéséért, többek között a DNS lánc elrontásával. Ez ellen a különböző sejtek számos természetes antioxidánst termelnek. Ilyenek például egyes vitaminok: aszkorbinsav (C-vitamin), retinol (A-vitamin), tokoferol (E-vitamin). Vitamin jellegű antioxidánsok a flavonoidok is, jelentős hatást tulajdonítanak a szőlő héjában (és ez által a minőségi vörösborokban) található rezveratrol nevű vegyületnek, többszörösen telítetlen vegyületek a karotinoidok (pl. béta-karotin/lásd A-vitamin/, likopin), a telítetlen zsírsavak (minden folyékony zsírban és olajban), különösen az ún. omega-3 zsírsavak, lehetnek antioxidáns hatásúak egyes enzimek, és egyéb anyagok is: glutation-peroxidáz, kataláz, szuperoxiddizmutáz, a galluszsav és vegyületei. Természetes antioxidáns hatású a növények által felvett szelén is. Oxidációs folyamatok az élő szervezetben A fent említett antioxidánsok hatása egyértelműen pozitív a szervezetünkre nézve. Szabadgyökök folyamatosan termelődnek minden egészséges emberi szervezetben, előidézvén azt az oxidációs folyamatot szervezetünkben, mely a vas rozsdásodásakor és egy almaszelet barnulásakor is végbemegy. Kis mennyiségben szükségünk van szabadgyökökre, mivel hozzájárulnak szervezetünk védekezőképességének erősítéséhez a vírusok ellen. Más oldalról nagyon káros lehet ránk nézve a nagy mennyiségben történő szabadgyökök képződése, mert oxidálják, rombolják sejtjeinket, a fehérjéket és a szénhidrátokat.

6 A szabadgyökök képződése akkor történik, amikor szervezetünk természetes anyagcseréjét végzi. Számuk megsokszorozódhat a környezetből testünkbe áramló méreganyagok hatására, mint amilyen a nikotin, szmog, koffein, alkohol, füst, kipufogógáz és egyéb mérgező gázok stb. a szabadgyökök egy szabadon maradt elektronjukkal olyan molekulákhoz kapcsolódnak, melyek utána instabillá válnak, s ez kárt okoz a sejt működésében. A szabadgyökök képződése nagy mennyiségben visszaszorítható antioxidánsokkal, és az általuk okozott oxidációs folyamatok is lassíthatók, mivel megkötik a szabadgyököket, ugyanakkor lelassítják és megállítják a már folyamatban lévő oxidációs folyamatokat is. Szabadgyök és kapcsolata A szabadgyökök tehát olyan molekulák, melyek agresszív módon könnyen reakcióba lépnek más molekulákkal. A szabadgyökök képződése és reakciója más molekulákkal, idővel megnő, s néhány év elteltével szív- és érrendszeri megbetegedéseket, infarktust, emésztési zavarokat, agyvérzést, impotenciát és látászavart okozhat, idegrendszerünk és ízületeink kóros elváltozásaira is számíthatunk. A szabadgyökök elszaporodásához hozzájárul a dohányzás, a stressz, a drog- és alkoholfogyasztás, különböző sugárzások, valamint a vegyileg szennyezett élelmiszerek fogyasztása is. Amennyiben szervezetünkben alacsony az antioxidánsok száma és magas a szabadgyökök száma, az különböző betegségek kialakulását segíti elő. Mikor ajánlott? Betegségekben Legyengült állapotban Műtétek után Vitaminhiányos állapotban (tünetei: fáradtság, levertség, hangulathullámzás, fizikai aktivitás csökkenése) Ásványi anyaghiány esetén: (tünetei: bőrtünetek, haj és köröm töredezése, hullása, izomgörcs) Fertőzések esetén Immunhiányos állapotban, allergia Krónikus betegségekben: tüdő, gyomor-bélrendszer, vese, hólyag, ivarszervek) Szem elváltozásokban Ízületi gyulladásokban

7 Autóimmun betegségekben Babavállalási zavarokban Idegrendszeri kimerültség esetén, stb.. Az élet háromszöge hatása Gyomor-béltraktus méregtelenítése, hiányanyagok pótlása, normál emésztés helyreállítása Artériás-, vénás-, és nyirokkeringés tisztítása, támogatása A szív munkájának normalizálása Méregtelenítés: nehézfém és toxin kivezetés Kórokozók elpusztítása Vitaminpótlás Ásványi anyag pótlása Bőr és DNS fiatalítás Gyulladások csökkentése, megszüntetése Immunrendszer regenerálása, az eredeti funkció helyreállítása Az energiaszint helyreállítása Normális sejtműködés

Antioxidánsok: Az élõ sejtek energia termelõ szervecskéiben, a mitokondriumokban az energiafelszabadító folyamat során természetes módon keletkeznek peroxid és szuperoxid gyökök (szabadgyökök). Ezeket

Részletesebben

Fiatalodjunk Peptidekkel!

Fiatalodjunk Peptidekkel! 1 Fiatalodjunk Peptidekkel! Bőr és haj reprodukciója természetesen! Életminőség javítása Nobel-díjra jelölt felfedezés 2010 Világújdonság Magyarországon! Exkluzív klub tagja lehet most ingyenesen! 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson)

A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására létezik Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud

Részletesebben

A vitaminok és ásványi anyagok hatása az emberi szervezetre!

A vitaminok és ásványi anyagok hatása az emberi szervezetre! A vitaminok és ásványi anyagok hatása az emberi szervezetre! Vitaminok A vitaminok az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen, kis molekulájú, biológiailag aktív szerves vegyületek, amelyek szükségesek

Részletesebben

NPCRIZ. Termékismertető katalógus. Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ. A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője

NPCRIZ. Termékismertető katalógus. Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ. A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője NPCRIZ Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ Termékismertető katalógus A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) A katalógus nem hivatalos kiadás. Összeállítása a hivatalos

Részletesebben

TARTALOM. -vitamin (niacinamid, nikotinsav, pp-faktor) 21 B 5. -vitamin (pantoténsav, kalcium-pantotenát) 23 B 6

TARTALOM. -vitamin (niacinamid, nikotinsav, pp-faktor) 21 B 5. -vitamin (pantoténsav, kalcium-pantotenát) 23 B 6 TARTALOM I. BEVEZETÉS 9 II. TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK - AMIT MINDENKINEK TUDNI ILLIK RÓLUK 10 III. MI MIRE JÓ? ÚTMUTATÓ A-TÓL Z-IG 16 1. Vitaminok és antioxidánsok 16 A-vitamin 16 B r vitamin (tiamin) 18 B 2

Részletesebben

TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTİK

TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTİK TÁPLÁLKOZÁS Az egészséges élelmiszerek, ill. az egészség megırzését szolgáló ételek rendszeres fogyasztásánál beszélhetünk táplálkozásról. Mindannyian elgondolkodhatunk azon, hogy a saját táplálkozásunkra

Részletesebben

2014. tavasz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges táplálkozás. Egészséges

2014. tavasz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges táplálkozás. Egészséges 2014. tavasz Az állandó egészség élménye. Hírek, érdekességek Egészséges táplálkozás Újdonságok Egészséges TESTSÚLY wwww.facebook.com/vitaking.eu Ingyenes tanácsadás Egészséges SZÉPSÉG www.vitaking.hu

Részletesebben

Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert

Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert Bluegreen Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert Alga komplex készítmény, magas minőségű egyedi összetevőket tartalmaz, mint

Részletesebben

H e a l t h w e a l t h termékkatalógus

H e a l t h w e a l t h termékkatalógus H e a l t h w e a l t h termékkatalógus A CaliVita International termékválasztéka A CaliVita International hosszú évek óta meghatározó szereplôje az étrendkiegészítô piacnak. Készítményeinket egytôl egyig

Részletesebben

őszi 12 KATALÓGUS Egészséges Egészséges SZÉPSÉG Egészséges Az állandó egészség élménye ...Önnek is jár

őszi 12 KATALÓGUS Egészséges Egészséges SZÉPSÉG Egészséges Az állandó egészség élménye ...Önnek is jár őszi 12 KATALÓGUS Egészséges SZÉPSÉG Egészséges TESTSÚLY Egészséges táplálkozás Az állandó egészség élménye...önnek is jár Minőség Szakértők Ügyfélszolgálatunk segít Önnek... Ingyenesen hívható telefonszámunkon

Részletesebben

Könnyed séta a diéták útvesztőjében

Könnyed séta a diéták útvesztőjében Könnyed séta a diéták útvesztőjében Rendhagyó szakácskönyv By Brátán Erzsébet Publio Kiadó Copyright 2011 Brátán Erzsébet Minden jog fenntartva! Tartalomjegyzék ELŐSZÓ Néhány érdekesség Nincs rossz étel,

Részletesebben

Tartalom. Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi. Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. (Arthur Schopenhauer)

Tartalom. Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi. Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. (Arthur Schopenhauer) Vitamin ABC Mai rohanó és stresszel teli világunkban, szinte nélkülözhetetlen hogy az ember mindig friss és energikus legyen, hogy folyamatosan a legjobb formáját nyújtsa mind a munkahelyén, mind a magánéletében.

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0002. Egészségfejlesztés Betegség megelőzés

TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0002. Egészségfejlesztés Betegség megelőzés TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0002 Egészségfejlesztés Betegség megelőzés Mi az egészség és mit tehetünk a megőrzéséért? Szeretne egészséges lenni? TERMÉSZETESEN? Járjon legalább egy lépéssel előbb! Ne a betegség

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Készítmény uraknak... Dmitrij Buriak... Vinex... Gyárak... Brain-o-flex... A gyártás folyamata... Cheviton... Formulák...

Tartalomjegyzék. Készítmény uraknak... Dmitrij Buriak... Vinex... Gyárak... Brain-o-flex... A gyártás folyamata... Cheviton... Formulák... 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2. Készítmény uraknak... 34. 37. Dmitrij Buriak... 3. Vinex... 38. Gyárak... 4. Brain-o-flex... 39. A gyártás folyamata... 5. Cheviton... 40. Formulák... 6. Nature

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA)

GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA) GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA) A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganodermára. Ez az első úgynevezett gyógyhatású készítmény, amely még hosszútávon történő

Részletesebben

SUNRISE: Alkalmazása: reggel éhgyomorra 1 tasak ital.

SUNRISE: Alkalmazása: reggel éhgyomorra 1 tasak ital. TERMÉKEK Alaszka csodái: magas hatóanyag tartalommal, kiemelkedõ tisztasággal!!! Ez a termékismertetõ 3+1 termékrõl szól. A három termék: Sunrise Nitro-FX (a +1 a Nitro Xtrem, ami a Nitro-FX továbbfejlesztett,

Részletesebben

az információkat öszegyűjtötte: Keserű István / dualmed.hu Az E S K I M O - 3 halolaj - 1 -

az információkat öszegyűjtötte: Keserű István / dualmed.hu Az E S K I M O - 3 halolaj - 1 - Az E S K I M O - 3 halolaj - 1 - AZ OMEGA 3-2 - Miért van egyáltalán szükségünk omega-3-ra? Az omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavakat esszenciális, azaz alapvető zsírsavaknak nevezzük, ami orvosi

Részletesebben

TÉGY. Egészséges táplálkozás. AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI I RODA

TÉGY. Egészséges táplálkozás. AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI I RODA Európai Szociális Alap TÉGY TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0058 Egészségügyi Alapellátási Intézmény 5700 Gyula, Béke sgt. 39. %()(.7(7e6 $ -g9ė%( AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben

Részletesebben

Dr. Rath sejttápanyagprogram

Dr. Rath sejttápanyagprogram Dr. Rath sejttápanyagprogram Termékismertető Dr. Rath Health Programs B.V. 2 Dr. Rath Health Programs B.V. A Dr. Rath Sejttápanyagprogram: Étrend-kiegészítés a sejtek egészségéért Örömmel üdvözöljük Önt

Részletesebben

bevezetô A CaliVita International termékválasztéka

bevezetô A CaliVita International termékválasztéka HEALTH WEALTH TERMÉKKATALÓGUS A CaliVita International termékválasztéka A CaliVita International több mint 20 éve meghatározó szereplôje az étrend-kiegészítô piacnak. Készítményeinket egytôl egyig a legmagasabb

Részletesebben

összeállította: Keserű István / dualmed.hu Termés zetgyógyászati Stúdió 1045 Budapest, Rózsa u. 7. Bejelentkezés: 06 30 242 6964

összeállította: Keserű István / dualmed.hu Termés zetgyógyászati Stúdió 1045 Budapest, Rózsa u. 7. Bejelentkezés: 06 30 242 6964 Termés zetgyógyászati Stúdió 1045 Budapest, Rózsa u. 7. Bejelentkezés: 06 30 242 6964 http://www.dualmed.hu A bemutatott adatok, cikkek, fordítások, anyagok a tájékozott döntésekhez szolgáltatnak információt

Részletesebben

A természet inspirációja

A természet inspirációja 1. A természet inspirációja Fontos neked az egészséged? Fontos, hogy még hosszú időn keresztül élvezd az életet, a szeretteidet, és minden értéket, amit eddig kialakítottál és megteremtettél magad számára?

Részletesebben

prof. dr. Török Szilveszter Dr. Horváth István drs. Fajcsák Zsuzsanna Allergia pajzs

prof. dr. Török Szilveszter Dr. Horváth István drs. Fajcsák Zsuzsanna Allergia pajzs prof. dr. Török Szilveszter Dr. Horváth István drs. Fajcsák Zsuzsanna Allergia pajzs Avagy az immunrendszer bástyái Copyright 25 Akvapol Kft Felelős kiadó: Jakab István Web-oldal: www.kombucha.hu ISBN:

Részletesebben

Mikroalga, az élet forrása...

Mikroalga, az élet forrása... Mikroalga, az élet forrása... Az algák mítosza Egy japán ember évente átlagosan 10 kg tengeri algát fogyaszt. Jól teszi-e? Valószínűleg igen, mert köztudott, hogy a világon Japánban a legmagasabb az átlagéletkor!

Részletesebben

A természet inspirációja

A természet inspirációja 1. A természet inspirációja Fontos neked az egészséged? Fontos, hogy még hosszú időn keresztül élvezd az életet, a szeretteidet, és minden értéket, amit eddig kialakítottál és megteremtettél magad számára?

Részletesebben

SISEL TERMÉK LEÍRÁSOK

SISEL TERMÉK LEÍRÁSOK SISEL TERMÉK LEÍRÁSOK Tartalomjegyzék Age Reversal SlenderPop nyalókak Étrendkiegészítők Izom-izületi ápolók Testsúlycsökkentők Öregedés gátlók Bőrápolás Hajápolás Fogápolás Természetes fürdőtermékek Otthonápolás

Részletesebben

Hatásos fegyverek daganatok ellen

Hatásos fegyverek daganatok ellen Dr. Balaicza Erika Hatásos fegyverek daganatok ellen Biológiai daganatkezelés avagy rákos betegek kiegészítőterápiája, természetes módszerekkel Biztató eredmények ami várható a biológiai daganatkezeléstől

Részletesebben

A GLUTÉN ÖRDÖGI KÖRE

A GLUTÉN ÖRDÖGI KÖRE Az 1920-as években, az amerikai kormány megállapította, hogy a fehér liszttel etetett állatok súlyos neurológiai betegségeket kaptak és meghaltak. A glutén két fehérje, a gliadin és a glutenin keveréke.

Részletesebben