Safe Laser Orvostechnikai lézerek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Safe Laser Orvostechnikai lézerek"

Átírás

1 Safe Laser Orvostechnikai lézerek Safe Laser Bt óta fejlesztünk és gyártunk lézereket DR. Rózsa Károly - lézer fizikus, 50 éves szakmai háttér - Első sikeres polarizált fényű lámpás kezelés... Kutatás-fejlesztés, több szabadalom: optika, lézerek, fényterápia Safe Laser - biztonságos lézer szabadalom = szemre veszélytelen! Orvostechnikai eszközök: 93/42EEC irányelv Safe Laser 200 a család orvosa (sokoldalú felhasználási lehetőség) Safe Laser 30 Speciális feladatokra a száj, fül ill. orrnyílásba vezetve

2 Lézerekről általában A lézerek speciális fényforrások, melyek biológiai hatásukat tekintve 2 csoportba oszthatók: - Nagy teljesítményű = kemény-lézerek (sebészeti lézerek ) - Kis teljesítményű = lágy-lézerek (gyógyhatású lézerek) A Safe Laser 200 és a 30-as készülékek a lágy-lézerek csoportjába tartoznak. A lágy-lézereknek 3 alapvető jótékony hatása van az emberi szervezetre: - Biostimulációs hatás: Serkenti a test öngyógyító képességét! - Gyulladás csökkentő - Fájdalom csillapító A nagyobb teljesítményű lézerek mélyebben is kifejtik gyógyító hatásukat és rövidebb a szükséges kezelési idő.

3 A lézer és a polarizált fény története (a gyógyászatban) Az első működő lézert 1960-ban Theodore MAIMAN készítette ben sebészeti lézerek - nagy teljesítmény, képesek voltak átvágni a bőrt ban Mester Endre professzor a kis teljesítményű (lágy-lézerek) káros mellékhatásait kutatta. Ellenkezőjére jött rá, hogy a lágy-lézer az élő szervezetre BIOSTIMULÁCIÓS (serkentő) hatást fejt ki. Sejtek, szövetek gyorsabban képesek regenerálódni (pl. a sebgyógyulás felgyorsul), új sejtek, szövetek, sőt új hajszálerek is képződnek, serkenti az immunrendszert... Az 1970 es évek végén magyar fizikusok felfedezték = biostimulációs hatásoknál a lézerfény polarizációjának fontos szerepe van. Akkoriban a lézerek: drágák, kis hatásfokúak, az emberi szemre veszélyesek ezért ez a kutató csoport létrehozott egy közönséges lámpát, aminek a fényét polarizálták (pl. BIOPTRON lámpa) elődje ben Rózsa Károly új speciális lágy-lézert hozott létre, mely az emberi szemre már veszélytelen Polarizált fényű lámpák helyett hatékonyabb, kedvezőbb árú LÉZERES FÉNYTERÁPIÁS eszköz: Safe Laser berendezések

4 Új Magyar Szabadalom (Safe Laser technológia) A szem károsodását az okozza, hogy a szemlencsére jutó fényt a szemlencse kisebb felületre fókuszálja és az így létrejövő nagy teljesítménysűrűség károsíthatja a szemet. A károsodás mértéke a szemlencsére jutó fény mennyiségétől (teljesítményétől) és a fókuszált fényfolt méretétől (felületétől) függ. Teljesítménysűrűség = Teljesítmény / Felület

5 Új Magyar Szabadalom (Safe Laser technológia) A szórt fényforrások (pl. izzók, fénycsövek...) fényének csak egy kicsi része jut a szembel, mivel minden irányba sugároznak. A szemünkbe jutó fényt a szemlencse kisebb, de nem pontszerű felületre fókuszálja. A hagyományos lézerek (közel párhuzamos) fényének túlnyomó része még nagy távolságból is a szemlencsére juthat és ezt a párhuzamos fényt a szem néhány mikrométeresre fókuszálja és az így létre jövő nagy teljesítménysűrűség károsítja a szemet.

6 Új Magyar Szabadalom (Safe Laser technológia) A Safe Laser speciális optikája* első lépésben egy szóró lencsével szétszórja a lézerfényt. Ez biztosítja, hogy egy véletlenszerű szembe világításnál a kilépő fény csak kis része jusson a szemlencsére. A szoró lencsét követi egy másodlagos nagy szórófelület, amely biztosítja, hogy a szemlencse a fényt ne tudja pontszerűvé fókuszálni. Így a fény a fókusz síkjában sokkal nagyobb felületen oszlik el, tehát nem keletkezik károsan nagy teljesítménysűrűség. * Szabadalom iktató szám:

7 Új Magyar Szabadalom (Safe Laser technológia) Fényforrás (100 mw) Szembe jutó fényfolt mérete (cm 2 ) Teljesítmény sűrűség (W/cm 2 ) Dr. Laser - Safe Laser 0,25 0,4 LED (pl.kerékpár lámpa) Hagyományos lézer 0, A Dr. Laser 200 SL a szemlencse fókuszában 30-szor kisebb teljesítménysűrűséget generál, mint a LED-es fényforrások (pl. egy erős LED kerékpárlámpa) és 2500-szor kisebbet, mint a párhuzamos fényű hagyományos lézerek. Ez azt jelenti, hogy a II-es lézer biztonsági kategóriába tartozik és nem kötelező hozzá biztonsági lézer szemüveg. Ezzel együtt minden felhasználónak be kell tartani a II-es osztályú lézerekre vonatkozó biztonsági előírásokat! (www.safelaser.hu oldalon megtalálható)

8 Miért hatékonyabb a lágy-lézeres fényterápia, mint a hagyományos polarizált fényű lámpák? A lézer fényének élettanilag sokkal több jótékony hatása van, mert a fénye nem csak polarizált (egy síkban rezgő), mint a polarizált fényű lámpáké, hanem ezen felül monokromatikus (egyszínű) és koherens (szabályos hullámtulajdonságú) is. A monokromatikus fény élettanilag a legfontosabb hullámhosszon (pl. 660nm) adja le a teljesítménye 100% -át. A koherens fénynél az azonos fázisban rezgő fényhullámok és a kezelendő felületen kialakuló intenzitásmodulációk a szervezetünkben sejt szinten fontos folyamatokat tudnak beindítani. Kísérletek igazolták például, hogy a lézerfénnyel kezelt sebek 20%-kal gyorsabban gyógyultak, mint a sima polarizált lámpával bevilágított felületek. Sőt olyan (pl. fekélyes) sebek, amik a hagyományos polarizált fényterápia hatására sem gyógyultak, a lézeres kezelések után behegedtek.

9 Safe Laser berendezések Safe Laser 200 a család orvosa (sokoldalú felhasználási lehetőség) 200mW folytonos teljesítmény 660nm piros fény Safe Laser optika Akkumulátoros működés Kiegészítők: orr kezelő, száloptika Ár: Ft + ÁFA (versenytársak: class III.b. nettó Ft Ft) Safe Laser 30 Speciális feladatokra a száj, fül ill. orrnyílásba vezetve 30mW folytonos teljesítmény 660nm piros fény Safe Laser körkörösen sugárzó optika Elemes v. akkumulátoros működés Ár: Ft + ÁFA (versenytársak: class III.b Ft Ft)

10 A Safe Laser berendezésekkel kezelhető problémák és betegségek Két féle kezelés: 1. Hagyományos helyi kezelés 1. Hagyományos helyi kezelés Hámsérülések, horzsolások, operáció utáni sebek esetén elősegíti a normális szövetek regenerációját. Nem vagy csak nehezen gyógyuló sebek (pl. fekélyek) gyógyulását is megindítja. Felfekvések, égési és fagyási sérülések, herpesz, övsömör, pikkelysömör, Ekcéma, bőrgyulladások, atópiás dermatitisz gyógyulását felgyorsítja. Sport sérülések utáni felépülést lerövidíti. (izomhúzódás, zúzódás, vérömleny ) Mozgásszervi panaszok fájdalmait, gyulladásait enyhíti vagy megszünteti. (pl. ízületi gyulladás ) Fogfájást, fogíny sorvadást és gyulladást, fogíny vérzést nagymértékben csökkenti (afta...) Arcüreg gyulladás gyógyulását segíti. Visszér, gyulladt aranyeres csomók tüneteit enyhíti. Kozmetológiában: Vér kezelés (orrnyílásba vezetve)

11 A Safe Laser berendezésekkel kezelhető problémák és betegségek 1. Hagyományos helyi kezelés Kozmetológiában: Pattanások, aknék kezelése, gyorsítja a lefolyásukat, hegmentesen gyógyítja a sebeket. Segíti a faggyú rendellenességek kezelésében, optimalizálja a verejtékmirigyek működését. Növeli a kollagéntermelést, lassítja a bőr öregedését, növeli rugalmasságát, ráncokat finomítja Pigmentfoltokat halványítja. A régi hegek besugárzása esetén felpuhul tőle a hegszövet és felgyorsul a regenerálódási folyamat. Kozmetikai tisztítás után a szeborreás, aknés bőr vörösségét illetve az ödémákat gyorsan megszünteti és megakadályozza a bőr elfertőződését. Segíti a kozmetikumok felszívódását a bőrbe, fokozza hatékonyságukat.

12 A Safe Laser berendezésekkel kezelhető problémák és betegségek 2. Vér kezelés (orrnyílásba vezetve) Keringési rendellenességek megelőzésénél és utókezelésénél rendkívül jótékony hatása van! (infarktus, sztrók, trombózis!) Segít megőrizni és helyreállítani az egészséges vérkeringést, ezáltal javul a szervek vér és oxigén ellátása.

13 A Safe Laser berendezésekkel kezelhető problémák és betegségek 2. Vér kezelés (orrnyílásba vezetve) Keringési rendellenességek megelőzésénél és utókezelésénél rendkívül jótékony hatása van! (infarktus, sztrók, trombózis!) Segít megőrizni és helyreállítani az egészséges vérkeringést, ezáltal javul a szervek vér és oxigén ellátása. Csökkenti a magas vérzsír és koleszterinszintet. Érelmeszesedésnél, érszűkületnél segíti a vérátáramlás növekedését. A vérnyomást normalizálhatja. A vércukorszintet csökkentheti, mivel a sejtek a fokozott anyagcseréjük során több cukrot égetnek el. (A lézerfény hatására néhány enzim, hormon aktivitása fokozódik: pl. inzulin) Az allergiás, asztmás, szénanáthás tüneteket enyhíti illetve megszünteti (allergiaszezon előtt már 1 héttel érdemes a napi kezeléseket elkezdeni!) Javítja a szervezet méregtelenítő képességét, gyorsul a salakanyagok kiürítése mivel javul a vér- és nyirok-keringés. A jobb nyirok keringés segít a lerakódott zsírtartalékok mozgósításában és csökkenti a cellulitisz megjelenését is. Gyorsítja a zsírégetés anyagcseréjét. (fogyókúrát segíti)

14 A Safe Laser berendezésekkel kezelhető problémák és betegségek 2. Vér kezelés (orrnyílásba vezetve) Csökkenti a stresszhormonok mennyiségét és jobbá teszi az alvás minőségét is. Csökkenti az öregedés jeleit, ráncok, gyengült látás, memóriazavarok stb.. Megfázás, influenza, légúti gyulladások tüneteit enyhíti, lefolyását gyorsítja. Erősíti az immunrendszert. (oxigén ellátás javul) Tavaszi fáradtság, kondíciógyengeség, lábadozás esetén javítja az erőnlétet. Depresszió, fejfájás, amnézia tüneteit enyhíti. Fogínysorvadásnál, ínygyulladásnál, nyálkahártya gyulladásoknál (afta, herpesz), fogászati kezelések, műtétek után gyorsítja a gyógyulási folyamatokat. (a lézerrel a szájüreg problémás területét kezelni + orrnyálkahártya világítás) Fül és hallójárat gyulladásnál csillapítja a viszketést, fájdalmat és csökkenti (megszüntetheti) a gyulladást (a lézert a fülnyílásba vezetve)

15 A Safe Laser 200 és a Safe Laser 30 fényterápiás készülékek előnyei: A SAFE LASER szabadalomnak köszönhetően ezek a lézerek a szemre veszélytelenek, így bárki biztonságosan használhatja. Kényelmes: A lézerterápiát nem csak orvosi rendelőben, hanem saját otthonában bármikor használhatja és bárhová magával viheti Egyszerű, praktikus: Könnyű üzembe helyezni és használni. (Elemmel vagy tölthető akkumulátorral működik) Gyors kezelési idő: Egy felületen a kezelési idő mindössze 3-6 perc. Alkalmazása fájdalom mentes. Semmilyen káros mellékhatása sincsen. A betegségek gyógyulási ideje lerövidül. Kombinálható bármilyen más terápiával. Az orr nyálkahártya bevilágítására is alkalmas, hogy a legújabb kutatások alapján az új felhasználási területeken is tudjuk alkalmazni. (infarktus, sztrók, trombózis, allergiaszénanátha, vércukorszint csökkentés ) A fülnyílásba is bevezethető. (A fül gyulladásos betegségeinél)

16 Ki használhatja a Safe Laser 200 és a Safe Laser 30 készülékeket? A család minden tagja! Bármilyen korú férfi és nő egyaránt. Ellenjavallatok!!! Kisbabák és kisgyermekek csak szülői felügyelettel használhatják! Az ő esetükben ne alkalmazza az orrnyálkahártya bevilágításának módszerét a relatívan túl erős fény miatt, ami a szemet irritálhatja! Terhes nőknél az alhas és az orrnyálkahártya ill. csecsemőknél a nyitott kutacsok besugárzása tilos a vérbőség (esetleges veszélyes) fokozódása miatt!!! Tilos a készülék használata súlyos véralvadási gondoktól szenvedő személyek esetében is! Ne világítsa: a rosszindulatú daganatok területét, a pajzsmirigy és a mell területét, a gombás bőrfelületeket. Festékes anyajegyek direkt besugárzása veszélyes lehet, mivel rákmegelőző állapotnak minősül. A lézerekkel szándékosan a szembe és a szemkörnyékére ne világítson! Használhatom a lágy-lézer fényterápiát, ha gyógykezelés alatt állok? Igen. A lézeres kezelés más gyógyszerekkel és terápiákkal jól kombinálható. Hatására a krónikusan szedett gyógyszerek mennyisége csökkenthető (vagy el is hagyhatók). Természetesen csak az orvossal történt egyeztetés után! A lézer kezelés más alkalmazott terápiák mellékhatásait csökkentheti. (pl. allergizálódás, gyógyszer mellékhatások)

17 Milyen hosszú és milyen gyakori legyen egy kezelés? Az alkalmazás időtartama a lézer típusától, teljesítményétől függ. (Nagyobb teljesítmény = rövidebb kezelési idő) A Safe Laser 200 berendezést általában 3-4 percig kell alkalmazni A Safe Laser 30-as készüléket pedig 5 percig (mindkét orrlyukba). A kezelések gyakorisága attól függ, hogy milyen típusú illetve milyen régen áll fenn a betegség. Akut betegségek kezelése (a betegség a közelmúltban keletkezett): A kezelést 1-2 hétig naponta, majd a tünetek megszűnéséig heti 3 alkalommal kell alkalmazni. Már az első kezelés alatt vagy 1 napon belül javulás észlelhető. Krónikus (elhúzódó) betegségek kezelése (6-8 hétnél régebben keletkezett): A hosszabb ideje fennálló betegségeket ritkábban kell kezelni. Az első 2 héten 3-4 alkalommal, majd hetente 2-3x a tünetek megszűnéséig vagy jelentős csökkenéséig. Krónikus (régóta fennálló) betegségeknél a gyógyulás természetesen hosszabb ideig tart (napok, hetek, hónapok). Az első kezelések után a fájdalom fokozódhat, de ez átmeneti jelenség. Hosszú távú (több hónapos) gyógyulási folyamatoknál ( pl. fekélyes sebek) 10 napos, napi szintű kúra-szerű kezelés után át lehet térni a heti 3-5 alkalomra. A sűrűbb vagy hosszabb ideig tartó kezelések nem feltétlenül gyorsítják a gyógyulást, mert van egy olyan biológiai határ, melynek elérése után besugárzással nem lehet tovább stimulálni a sejteket! Az orrnyílás bevilágításával gyógyuló betegségek kezelése: Ebben az esetben a folyamatos mindennapos használat javasolt 5-5 percig külön-külön mindkét orrlyukba.

18 Értékesítés Érdemes kitölteni a Lézer Megoldások lapot! Először ajánljuk a Safe Laser 200-at! Előnyök: Univerzális több betegségre jó Nagyobb teljesítmény mélyebbre hatol Rövidebb kezelési idő Kiegészítőkkel bővíthető. (pl:...) Ha bizonytalan: Min gondolkozik, hogy szüksége van-e lézerre vagy az ár okoz kihívást? Ha az ár, akkor ajánljuk a Safe Laser 30-at! (ha az ő problémájára az is megfelelő)

19 Néhány tény hazánk egészségügyi állapotáról: CUKORBETEGSÉG: több, mint regisztrált cukorbeteg van (a WHO adatai szerint kb. még ennyien nem tudják magukról, hogy cukorbetegek) ALLERGIA: Több, mint allergiás van SZÍV ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEK: haláleset /év (mikrokeringési problémák - felnőttek 70%-a érintett) MOZGÁSSZERVI BETEGSÉGEK: több, mint fő KOLESZTERIN és VÉRNYOMÁS PROBLÉMÁK: fő FOGÍNYVÉRZÉS és GYULLADÁS: több, mint fő A felsorolt betegségek kockázata csökkenthető, illetve eredményesen kezelhetőek a modern lézer terápiás eszközökkel.

OTTHONI LÉZER-TERÁPIA

OTTHONI LÉZER-TERÁPIA OTTHONI LÉZER-TERÁPIA Legyen mindenki egészséges a családban! Safe Laser Gyógyító fény a családban Sokoldalú felhasználás Hatékony és természetes! Ajánlások Dr. Gáspár Lajos (az orvostudomány kandidátusa,

Részletesebben

Tudnivalók és érdekességek a CCS Home mágnesterápiás rendszerrôl

Tudnivalók és érdekességek a CCS Home mágnesterápiás rendszerrôl REF 5020 Verzió: 0 Tudnivalók és érdekességek a CCS Home mágnrápiás rendszerrôl Információs kiadvány A gyógyító mágnes a CCS Home mágnes matrac dolgozik és fitté teszi Önt a mindennapok kihívásaival szemben

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA)

GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA) GANODERMA (LINGZHI, REISI, PECSÉTVIASZGOMBA) A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a Ganodermára. Ez az első úgynevezett gyógyhatású készítmény, amely még hosszútávon történő

Részletesebben

NPCRIZ. Termékismertető katalógus. Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ. A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője

NPCRIZ. Termékismertető katalógus. Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ. A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője NPCRIZ Revitalizációs és Egészség-Tudományi Központ Termékismertető katalógus A Peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) A katalógus nem hivatalos kiadás. Összeállítása a hivatalos

Részletesebben

ÚTMUTATÓ Adisma-Softlaser terápiákhoz

ÚTMUTATÓ Adisma-Softlaser terápiákhoz ÚTMUTATÓ Adisma-Softlaser terápiákhoz BEVEZETÉS Először is engedje meg, hogy gratuláljunk Önnek a Beauty-Laser termék megvásárlásához. A Softlaser ADISMA olyan kiváló minőségű, a gyógyászatban használatos

Részletesebben

Levélcím: Telefon: Fax: Ügyszám: Vj/46/2014. Iktatószám: Betekinthető! Jugis 2007 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. h a t á r o z a t o t.

Levélcím: Telefon: Fax: Ügyszám: Vj/46/2014. Iktatószám: Betekinthető! Jugis 2007 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. h a t á r o z a t o t. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. Levélcím: 1391, Budapest 62. Pf. 211. Telefon: (06-1) 472-8865, Fax: (06-1) 472-8860 Ügyszám: Vj/46/2014. Iktatószám: Vj/46-21/2014. Betekinthető! A Gazdasági Versenyhivatal

Részletesebben

Az infravörös kezelés és egészségügyi előnyei

Az infravörös kezelés és egészségügyi előnyei Az infravörös kezelés és egészségügyi előnyei Az infravörös kisugárzott energia biztonsága Csak egyetlen ilyen típusú berendezés kapható Az infravörös sugárzásnak tulajdonított, világszerte publikált élettani

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az első

Részletesebben

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény. Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása

GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény. Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása GANODERMA (LINGZHI) Egy csodálatos gyógynövény Ganoderma (Lingzhi) - A Magic, Herbal Medicine füzet fordítása A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az

Részletesebben

A Honvédkórház fizioterápiáján használt mágnes és lézerterápiás készülékek alkalmazásának tapasztalatai

A Honvédkórház fizioterápiáján használt mágnes és lézerterápiás készülékek alkalmazásának tapasztalatai A Honvédkórház fizioterápiáján használt mágnes és lézerterápiás készülékek alkalmazásának tapasztalatai K O V Á C S Z S U Z S A N N A M H E K R E U M A T O L Ó G I A É S F I Z I O T E R Á P I A S Z A K

Részletesebben

A HOLT-TENGER ÉLŐ EREJE

A HOLT-TENGER ÉLŐ EREJE A Dr. NONA International, Ltd. társaság termékismertetője Izrael A HOLT-TENGER ÉLŐ EREJE 2011. április 1 Tartalom: DINAMIKUS HIDRATÁLÓKRÉM...4 SZEMRÁNC BALZSAM...5 ÉJSZAKAI KRÉM...6 SOLARIS REGENERÁLÓ

Részletesebben

A Pentagram. krémes. regeneráció

A Pentagram. krémes. regeneráció A Pentagram krémes regeneráció Hungary Energy Kft. 1149 Budapest, Róna u. 47/A. Tel/fax: +36 (1) 354 0910, 354 0911 info@energyklub.hu www.energyklub.hu Tartalom Bevezetés 3 A Pentagram filozófiája (az

Részletesebben

A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson)

A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője (Professzor Khavinson) reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására létezik Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud

Részletesebben

Fiatalodjunk Peptidekkel!

Fiatalodjunk Peptidekkel! 1 Fiatalodjunk Peptidekkel! Bőr és haj reprodukciója természetesen! Életminőség javítása Nobel-díjra jelölt felfedezés 2010 Világújdonság Magyarországon! Exkluzív klub tagja lehet most ingyenesen! 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS

2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS 2009-2010 TERMÉKKATALÓGUS Megoldás az egészséges életmód követőinek! A Bionet minden olyan ember számára megoldást nyújt, aki tudatosan törődik egészségével. Termékeinket kifejezetten Önnek hoztuk létre;

Részletesebben

fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô

fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô 2015/1 ingyenes magazin fitmagic.hu fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô Kézből, szeretetből 2015 tavasz-nyár Pólus Futónap 19. Palota Kupa Mindenkit szeretettel várunk 2015. március 28-án

Részletesebben

MAGNAPRESS MÓDSZER. Mobil mágnesterápia mellékhatások nélkül

MAGNAPRESS MÓDSZER. Mobil mágnesterápia mellékhatások nélkül MAGNAPRESS MÓDSZER Mobil mágnesterápia mellékhatások nélkül Szeretne egészségben sokáig élni? Szeretné, ha családja is egészséges lenne? Mindenki ezt szeretné, de nem mindenki tudja, ez hogyan lehetséges.

Részletesebben

Fogantatástól a Csecsemo''ig...

Fogantatástól a Csecsemo''ig... Fogantatástól a Csecsemo''ig... Nőgyógyászati és csecsemőkori problémák természetes, adjuváns kezelése 35 év tapasztalatai alapján. Bevált hatóanyagok, segédanyagok. Gyermeke és saját egészsége érdekében

Részletesebben

fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô

fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô 2014/2 ingyenes magazin fitmagic.hu fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô BEVEZETÔ Kamarás Iván színmüvész ajánlásával Kedves Olvasó! Varázsige: FIT MAGIC! Sportos ötletek sztároktól, szakemberektôl,

Részletesebben

Kézreflexológia Kézikönyv gyógyítóknak és öngyógyítóknak

Kézreflexológia Kézikönyv gyógyítóknak és öngyógyítóknak Dr. Palágyi Jolanda Kézreflexológia Kézikönyv gyógyítóknak és öngyógyítóknak 4. kiadás Tartalom A szerző előszava / 5 A reflexterápia alapjai / 7 A homeosztázis / 7 Mi a reflexterápia? / 8 A láb és a kéz

Részletesebben

BIONIKA IMPLANTOLÓGIAI MAGAZIN A BIONIKA KUTATÓ KÖZPONT K+F KIADVÁNYA 2015 II.NEGYEDÉV

BIONIKA IMPLANTOLÓGIAI MAGAZIN A BIONIKA KUTATÓ KÖZPONT K+F KIADVÁNYA 2015 II.NEGYEDÉV IMPLANTOLÓGIAI MAGAZIN A BIONIKA KUTATÓ KÖZPONT K+F KIADVÁNYA 2015 BIONIKA II.NEGYEDÉV Biospirális megtámasztás a stabilitás garanciája HiCON Implant System BIOSPIRÁLIS IMPLANTÁTUM RENDSZER A BIONIKÁTÓL

Részletesebben

VI. évfolyam 2. szám 2011. február. magazin. Férfidolog. Életformát váltok! Interjú Falusi Mariannal. Hogyan fogyjunk? Téli vitaminbomba: a cékla

VI. évfolyam 2. szám 2011. február. magazin. Férfidolog. Életformát váltok! Interjú Falusi Mariannal. Hogyan fogyjunk? Téli vitaminbomba: a cékla Gyógyhír VI. évfolyam 2. szám 2011. február magazin Életformát váltok! Interjú Falusi Mariannal Férfidolog Hogyan fogyjunk? Téli vitaminbomba: a cékla szponzorált cikk 2 Gyógyhír magazin www.gyogyhir.hu

Részletesebben

TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTİK

TÁPLÁLÉK-KIEGÉSZÍTİK TÁPLÁLKOZÁS Az egészséges élelmiszerek, ill. az egészség megırzését szolgáló ételek rendszeres fogyasztásánál beszélhetünk táplálkozásról. Mindannyian elgondolkodhatunk azon, hogy a saját táplálkozásunkra

Részletesebben

1 Tartalom: Első rész Így kezdődött Van-e a kéznek gyógyító ereje? Az energia áramoltatás tanítói Miért a Japán gyógyítás? Ezt neked írom! Felelősek vagyunk a saját, és a családunk egészségéért! Hogyan

Részletesebben

Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert

Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert Bluegreen Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert Alga komplex készítmény, magas minőségű egyedi összetevőket tartalmaz, mint

Részletesebben

kiadás: 2013 orvosi esetismertetések/tanulmányok BEMER orvosi esetismertetések

kiadás: 2013 orvosi esetismertetések/tanulmányok BEMER orvosi esetismertetések kiadás: 2013 orvosi esetismertetések/tanulmányok BEMER orvosi esetismertetések a bemer terápia klinikai tapasztalatairól szóló előadások ELŐSZÓ 5. oldal 1. BEMER ALAPKUTATÁSOK 6. oldal Dr. med Rainer Klopp

Részletesebben

A Királynő jelbeszéde

A Királynő jelbeszéde magazin A BNM Bio Natural Medical magazinja 2013 nyár 3. szám magazin Egészség Életmód Utazás Ára: 990 Ft Exkluzív interjú Weisz Fannival A Királynő jelbeszéde Vakáció a nagyszülőknél allergiás gyerekkel

Részletesebben

2015/2 ingyenes magazin

2015/2 ingyenes magazin 2015/2 ingyenes magazin fitmagic.hu fitnesz egészség program wellness lelkesítô szépítô BEVEZETÔ Kézből, szeretetből 2015 tavasz-nyár Josef Seibel Képviselet 1047 Budapest, Attila u. 32-34. email: a.dorojcsak@josef-seibel.de

Részletesebben