Kerüljön helyzetbe! A gyorsabban élô családokat szem elôtt. tartva megtervezett SEAT Alhambra egy. megdöbbentôen jó külsejû autó és már elsô

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kerüljön helyzetbe! A gyorsabban élô családokat szem elôtt. tartva megtervezett SEAT Alhambra egy. megdöbbentôen jó külsejû autó és már elsô"

Átírás

1 SEAT alhambra

2 Kerüljön helyzetbe! A gyorsabban élô családokat szem elôtt tartva megtervezett SEAT Alhambra egy megdöbbentôen jó külsejû autó és már elsô pillantásra látszik, hogy több, mint egy a sok többcélú autó közül. A jármû stílusos megjelenése és erôtartalékai tökéletesen megfelelnek valódi jellemének, mindemellett a SEAT Alhambra nem csupán külsejében egy igazi atléta, hanem a kormány mögé ülve is meglep a kényelme és a tágassága mellett az útfekvése, irányíthatósága és dinamikus vezethetôsége is. Ha már egy többcélú autót keres, akkor gyôzôdjön meg arról, hogy az Alhambrát választja, és nem csak egy egyterût.

3 g y o r s a n k i a v á r o s b ó l Az erôteljes motorok kivétel nélkül egy Elsô pillantásra ugyan kétségtelenül a SEAT Alhambra atlétikus vonalvezetését fogja észrevenni, de a felszín alatt is legalább annyi lapul, mint a szemet kápráztató külsô esztétikum: a motortérben az Alhambra kitartó sikerének és népszerûségének az egyik legfontosabb záloga található, és ahogy ezt egy SEAT-tól el is várhatja, semmit sem áldoztunk fel a teljesítménybôl a stílus oltárán. limuzinhoz méltó teljesítményt kínálnak, és emellett precíziós óramûhöz méltó megbízhatósággal is dolgoznak. Vegyük például a 96 kw/130 LE teljesítményû 1.9 PD TDi motort: ez maga az erô, ami a teljes fordulatszám-tartományban hatalmas nyomatékkal párosul, és amit hála az adagolófúvókás technológiának még nagyobb öröm vezetni. A 96 kw-os/130 lóerôs 1.9 PD TDi motor: a nyers erô.

4 A SEAT Alhambra megdöbbentôen sokféleképpen rendezhetô be. m á s o d p e r c e k a l a t t e l r e n d e z h e t i Azért jár az esze az egyterûeken, mert helyre van szüksége, mégpedig nagyon sokra, hogy a igényeknek leginkább megfelelô összeállítást biztosítják. Valóban le lesz nyûgözve! lehetô legbiztosabb, legdinamikusabb módon utaztassa a családját, vagy szüksége van rá az aktív életmódjához, vagy akár a vállalkozása is ezt kívánja. Ne is keressen tovább: az Alhambra utastere megdöbbentô változatosságot kínál. Az optimálisan ergonómikus, kartámasszal és a hátsó üléstámlára szerelt asztalokkal is ellátott ülések, az elektromos ablakemelôk az Az akár hét utasnak is kényelmes helyet adó utastérben a második és harmadik üléssor elôre dönthetô és egyenként kivehetô, míg az elsô ülések 180 fokban is elforgathatóak (opcionális), és az ülések eltávolításával a 852 literes csomagtér akár literre is bôvíthetô.

5 A várakozásainak megfelelôen egy ilyen egyedi autó utastere is legalább olyan, ha nem figyelmesebb aprólékosságot követel meg, mint a külsô megjelenése. A SEAT Alhambra utasterében megtalálja mindazt a kifinomult eleganciát és luxust, amit elvárhat egy ilyen kategóriás autótól, párosítva azzal a célszerûséggel és motorizáltsággal, amirôl már volt alkalmunk beszélni. A rendkívüli sokoldalúság mellett a még nagyobb oldaltartást biztosító ülések figyelemre méltó kényelmet is nyújtanak. A kárpitozás a legkitûnôbb minôségû, tartós szövetekkel készül (ízlés szerint Alcantara vagy bôr borítással is rendelhetô) és ne aggódjon, mert bármelyiket is választja, mindegyik kárpit ellenáll mindannak, amivel még a gyerekek is traktálhatják. Az elsô ülések elforgathatóak (opcionális), így annyi helyet teremthet, amennyire csak a gyerekekkel együtt szüksége lehet: a Signo és Sport modellekhez alapkivitelben járnak az elsô üléstámlából lehajtható asztalok és könnyen felhajtható kartámaszok. Még a hátsó ülések fejtámaszait, az állítható magasságú vezetôülést és a pohártartókat is nagy gonddal terveztük meg, hogy hosszabb utakon is nagyobb kényelemben érezhesse magát. Amennyiben pedig még több helyre lenne szüksége, a mûszerfalon két tárolórekesz került kialakításra. g y o r s u l ó t a n u l á s Páratlan kényelem az ergonómiailag megformált ülésekben. Alumínium keretes mûszerek.

6 a z i r á n y í t ó k ö z p o n t Tudva azt, hogy nincs ideje vezetés közben tanakodni a felesleges jelzéseken, az átgondolt mûszerfalon világosan és egyszerûen mutatjuk meg a szükséges adatokat. A kerek mûszerek alumínium keretet kaptak, a számlapok jól leolvashatóak és maguk is hozzájárulnak az utastér sportos érzéséhez. Ehhez párosul még a rendelhetô navigációs rendszer, a kétoldali Climatronic, a többfunkciós kormánykerék, a sebességtartó automata és a rádió kezelôgombjaival, a CD-lejátszóval és a CD-tárral, amely a valamennyi modellhez alapkivitelben járó szervokormánnyal segít fokozni a vezetés örömét.

7 Már a mûszerfalra és a sebváltóra vetett futó pillantás is meggyôzi arról, hogy az Alhambra feltûnés nélkül tartalmazza a lenyûgözô mûszaki megoldásokat. Valamennyi erôforrás teljesítményét nem csupán a hatfokozatú kéziváltóval minden erôforrás nyomatékának alaposabb kihasználásával hanem az ötfokozatú Tiptronic váltóval is élvezheti: ezzel a megoldással az automata váltó gyorsasága mellett átélheti a kéziváltó elônyeit. Az indulás sportos érzetét fokozva a karosszéria precíziós hegesztése nem csak az autó merevségét erôsíti, hanem tökéletesen egészíti ki a sportfutómû tulajdonságait, és a 6 sebességes váltó a teljes nyomatéktartományban történô simább erôátvitelhez vagy a Tiptronic váltó, az automata váltó biztosította nyugodt vezetés elônyeivel. lehetô legstabilabb vezetést nyújtja akár összkerékmeghajtással is. m û s z a k i l a g t ö k é l e t e s t e l j e s í t m é n y

8 a z e r ô e g y e n s ú l y a Az aktív biztonságot tekintve az Alhambra a teljesítményéhez és gyorsulásához mérhetô funkciókat és felszereltséget kínál. Ezek a megoldások egyszerre szolgálják a menetteljesítményt, a biztonságos vezetést és ami a legfontosabb, az utasok biztonságérzetét is. Elektronikus fékerô-elosztás a még biztonságosabb fékezéshez. Az ABS blokkolásgátló az alapfelszereltség része és a legbiztonságosabb fékezés ABS érdekében HBA pánikfékkel kiegészített ESP elektronikus stabilitásmegôrzô program is valamennyi modellhez megrendelhetô (a Signo modellnél széria). További biztonságot jelent az elektronikus fékerô-elosztó rendszer, amely egyenletesen osztja el a fékerôt mind a négy kerékre, hogy azok ne blokkolhassanak le és ne is csúszhassanak meg.

9 Egy ilyen nagyteljesítményû autóba magától értetôdôen az elérhetô összes biztonsági rendszert be kell építeni. Ez valamennyi autógyártó közös alapelve és ez alól a SEAT sem kivétel. A törésteszteken kipróbált fejtámlákkal, a hárompontos elôfeszítôs biztonsági övekkel, az oldalmerevítôk átfogó rendszerével az Alhambra az egyik legbiztonságosabb autó a maga jármûosztályában. Szükség esetén azonnal kioldanak a légzsákok. A két elsô légzsák alapkivitelben jár, és rendelésre oldal- és függönylégzsák is felszerelhetô (a Signo esetében mindez széria felszereltség). A passzív biztonságot a gyermeküléseket az eredeti ülésvázhoz rögzítô és ezért úttörô ISOFIX rendszer teszi teljessé, hozzájárulva Ön és a családja lelki nyugalmához. Abban a valószínûtlen helyzetben, ha bármilyen probléma következne be, megnyugtató tudni azt, hogy a lehetô legjobb védelemre bízta magát Az ISOFIX rendszer közvetlenül az üléskerethez rögzíti a gyermekülést. és családját. Végezetül pedig a dízelmotoros modelleken jelenik meg az EOBD Európai Fedélzeti Diagnosztikai Rendszer, amely egy jelzôfénnyel hívja fel a figyelmet a kezdôdô meghibásodásra, hogy még idôben eljuthasson egy márkaszervizbe. g y o r s r e a g á l á s

10 S E A T s z o l g á l t a t á s o k Biztosítás. Függetlenül attól, hogy készpénzzel vagy hitelre vásárolta meg SEAT-ját, a Porsche Biztosítási Alkusz Kft. segítségével elônyös díjon biztosíthatja értékes és értékálló jármûvét. Nincs szükség idôigényes keresésre vagy költséges összehasonlításra, hiszen mindent elintézhet egy helyen. SEAT márkakereskedôje segítségével több biztosító ajánlatából kiválaszthatja a teljes biztosításhoz tartozó legkedvezôbb díjcsomagot a kötelezô felelôsségbiztosítástól a teljes körû cascoig. Autó? Hitel? Biztosítás? Minden adott, Önnek csak választania kell! SEAT Mobilitásgarancia. Az új SEAT Mobilitásgaranciával mindig mozgásban marad. Bármerre is járjon Európa országaiban illetve Törökországban. Az új SEAT vásárlását követô két évben bármikor, bárhol is adódjon probléma az autójával, vagy legyen szüksége pótkerékre és benzinre, csak annyit kell tennie, hogy bízzon meg bennünk, kövesse a karbantartási útmutatót, rendszeresen végeztesse el az elôírt munkákat és javasolt cseréket az elôírt periódusonként. Mint bizonyára tudja, a kiterjedt szervizhálózatunk a lehetô legjobb szolgáltatást kínálja az Ön közelében. Mindössze enynyit kell megtenni, és igényt tarthat a következô szolgáltatásokra: segélyvonal magyar nyelven; segítségnyújtás a jármû esetleges mozgásképtelensége esetén; csereautó a javítás idejére (legfeljebb 6 napra), ha a javítás a meghibásodás napján nem javítható; szállás Önnek és utasainak, költségtérítés és a hazautazás megszervezése stb. Garancia. Függetlenül attól, mennyit használja az új SEAT-ját, a márkakereskedô új autókra adott 2 éves kilométer korlátozás nélküli garanciája mindig világszerte érvényes. Szintén két teljes év garanciát kap a SEAT Eredeti Alkatrészek -re, a SEAT Eredeti Tartozékok -ra valamint a jogszabályban elôírt garanciát az elvégzett munkára és persze ezt is kilométer korlátozás nélkül. Finanszírozás. Számos érv szól a SEAT modellek és talán még több a SEAT finanszírozása mellett. Az azonnali készpénzfizetés helyett igénybe veheti a Porsche Bank számos vonzó hitellehetôségének egyikét. Az Ön személyiségéhez leginkább megfelelô gépjármû mellett nálunk a hitelt is személyre szabottan választhatja ki! Az egyenlô törlesztô részletû hitelek már 10% saját erôtôl* is elérhetôk, akár forint, akár euró alapon. Forintos hiteleinknél a változó kamatozás mellett a még biztonságosabb fix kamatozás is választható! Idôszakonként plusz bevételre tesz szert, de ennek elônyét már az elsô havi részletben is szeretné élvezni? Akkor az Önnek leginkább megfelelô ajánlatunk neve: Cash-flow hitel. Még nem tudja, hogy pár év múlva ismét új autóba szeretne átülni, vagy megtartja a régit? Semmi probléma: a STAFÉTA hitel segítségével alacsonyabb havi törlesztô részlet fizetése mellett a döntést késôbbre halaszthatja és így akár 5 év múlva is elég eldöntenie, hogy lecseréli-e egy új gépjármûre az autóját, vagy kifizeti a maradványértéket, vagy meghosszabbítja a finanszírozást. * bruttó Ft vételárig Tartozékok és kiegészítôk. A SEAT márkakereskedô a SEAT Eredeti Tartozékok gyereküléstôl a tetôcsomagtartóig terjedô széles skálájával segít Önnek abban, hogy a személyes ízlésének megfelelôen alakítsa ki a SEAT-ját. Minden egyes tartozékot a SEAT-jának megfelelô méretben és kimagasló minôségben gyártanak le. 12 éves garancia. Azt szeretnénk, hogy a lehetô leghosszabb ideig élvezhesse a SEAT-ja elônyeit, ezért 12 éves átrozsdásodási garanciát adunk rá. Valamennyi SEAT modell teljes egészében galvanizált karosszériával készül, így ellenáll az idôjárás minden viszontagságának.

11 STELLA SIGNO SPORT STELLA SIGNO SPORT KÜLSÔ FELSZERELTSÉG Acél keréktárcsa 6Jx16, 205/55 R 16 X gumiabroncsok Könnyûfém keréktárcsa 7Jx16, 215/55 R 16 X X gumiabroncsok Elektromosan állítható, behajtható és fûthetô X X külsô tükrök Elektromosan állítható, behajtható és fûthetô X külsô tükrök, aut. elsötétedéssel Hosszanti tetôcsomagtartó sín (fekete) X X X Szélvédô zöld hôvédô üvegezéssel X X Fûtött szélvédô zöld hôvédô üvegezéssel X Hôvédô üvegezéssel, a hátsó oldalablak X X X elektromos nyitással B oszloptól 35%-ban sötétített zöld hôvédô X X üvegezés STELLA SIGNO SPORT BELSÔ FELSZERELTSÉG Szövet üléshuzat X X X Bôrkormány, bôr váltógomb, bôr váltókarborítás X X Magasságban és tengelyirányban állítható X X X kormányoszlop Magasságállítható vezetôülés X Magasságállítható elsô ülések X X Csomagtérroló / Kalaptartó X X X Krómkeretes mûszerek X X X Fabetét X FUNKCIONÁLIS FELSZERELTSÉG ABS X X X ABS + EDS + TCS + ESP (Sport: 4x4-nél széria) X /X Szervokormány X X X Fûthetô elsô ülések (külön-külön vezérléssel) X Rádiótávirányítású központi zár X X X Belsô tükör automatikus elsötétítéssel X Elektromos ablakemelôk, biztonsági megállítóval, X X X komfortkapcsolással Vezetô- és utasoldali légzsák elöl X X X Oldallégzsákok elöl X Függönylégzsák X Ultrahangos tolatásérzékelô (parkoló radar) X ELBA rádió levehetô elôlappal 8 passzív hangszóróval X SCALA rádió levehetô elôlappal 10 passzív hangszóróval X X CD váltó (6 db-os) X Halogén fényszórók X X Xenon fényszórók fényszórómosóval X Tempomat (sebességtartó automatika) X Ködfényszóró X X X Mechanikus klímaberendezés, X külön fûtéssel az utastérben Elektronikus klímaberendezés Climatronic X X Fedélzeti számítógép (Board-computer) X FOGYASZTÁSFOGYASZTÁSFOGYASZTÁSCO 2 -KIBOCSÁTÁS STELLA SIGNO SPORT Városban (l/100 km) Városon kívül (l/100 km) átlagosan (l/100 km) Átlagosan (g/km) MOTOROK V 85 kw/115 LE X VT 110 kw/150 LE X X VT 110 kw/150 LE Tiptronic X V6 150 kw/204 LE X V6 150 kw/204 LE Tiptronic X V6 150 kw/204 LE 4x4 X PD TDi 85 kw/115 LE X X X PD TDi 85 kw/115 LE Tiptronic X X PD TDi 85 kw/115 LE 4x4 X X PD TDi 96 kw/130 LE X X A folyamatos termékfejlesztés alapelvének következetes alkalmazásából eredôen a SEAT fenntartja a jogot a mûszaki tulajdonságok, színek és árak elôzetes értesítés nélküli módosítására. A jelen kiadványban szereplô adatok ebbôl következôen kizárólag tájékoztató jellegûek. A SEAT minden erôfeszítést megtesz annak biztosítására, hogy a feltüntetett adatok a kiadvány szerkesztésének idôpontjában (2003. augusztus 1-jén) messzemenôen megfeleljenek a tényleges adatoknak, mégis kérjük, hogy a mindenkori legfrissebb információkért forduljon a SEAT márkakereskedôkhöz. A táblázat a modellek szériafelszereltségét tartalmazza, a rendelhetô opciók kapcsán keresse fel a SEAT márkakereskedôket.

Új Prius Termékismertető

Új Prius Termékismertető Új Prius Termékismertető Íme, a világ első számú hibrid autója! Nézze meg közelebbről az új Priust, és fedezze fel számos ötletes formai megoldását! Ismerje meg az áttörést jelentő technológiát, amely

Részletesebben

az egyterű, melynek nem akad párja

az egyterű, melynek nem akad párja ÚJ PEUGEOT 5008 az egyterű, melynek nem akad párja Az 5008 olyan kivételes modularitással rendelkező kompakt egyterű, amely remekül ötvözi a sokoldalúságot a stílusossággal. Legújabb technológiájú, minden

Részletesebben

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára

TOYOTA és LEXUS kínálat. a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára TOYOTA és LEXUS kínálat a Magyar Telekom Nyrt. vállalati gépjárműre jogosult dolgozói számára Toyota Business üzleti megoldások Üdvözöljük a Toyota nevében! Megtiszteltetés számunkra, hogy modelljeink

Részletesebben

Accord. Sedan és Tourer

Accord. Sedan és Tourer Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink mûködnek: a tovább tökéletesített futómû és a sportos Type S változat erôteljes dízelmotorja, korszerû,

Részletesebben

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ

AZ Ú IS FEDEZZE FEL AZ AZ Ú IS AZ Ú IS TARTALOM AZ Ú IS Bevezetés 04-07 Menetdinamika 08-09 L-Finesse 1 0-1 1 Luxuskivitelű Utastér 1 2-1 5 Modern megoldások 1 6-1 7 Full Hybrid 1 8-2 1 V6 kifinomultság 22-23 F SPORT 24-25

Részletesebben

2014/1. VOLVOCARS.HU

2014/1. VOLVOCARS.HU 2014/1. VOLVOCARS.HU ÜDVÖZÖLJÜK! AZ ÖN ÚJ AUTÓJA KALANDRA FEL! SENSUS 01 04 08 10 INTELLISAFE DRIVE-E VOLVO OCEAN RACE FELSZERELTSÉGI SZINTEK 12 14 16 18 BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK TARTOZÉKOK 20 22

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01. www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-508 2012_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT 508 / 508 SW KIVÉTELES PILLANATOK Újító koncepció, magas szintű felszereltség, a Peugeot teljes tudása megelevenedik

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu

AZ ÚJ JEEP CHEROKEE. a Chrysler Group LLC bejegyzett vedjegye. jeep.hu AZ ÚJ JEEP CHEROKEE Ez a katalógus a Chrysler Group LLC kiadványa. A katalógusban szereplő termék illusztrációk, illetve műszaki adatok a katalógus jóváhagyásának idején érvényben lévő információkon alapulnak.

Részletesebben

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal

ÁTGONDOLT TÁROLÓ- RENDSZER. Akár 17 tárolóhely a belső térben. HOSSZÚ RAKTÉR. Az opcionális Cargo Válaszfalcsomaggal Az új Caddy Minden téren profi. Az új Caddy és az új Caddy Maxi. A LEGALACSONYABB ÜZEMANYAG- FOGYASZTÁS a kategóriájában: átlagosan 3,8 l/100 km-től a Caddy BlueMotionnel. 1) ÚJ MOTOR- GENERÁCIÓ. Az EURO

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com

www.kia.com KIA Motors Hungary Kft Infovonal: 06-40-542-542 Internet: www.kia.com * Kia hétéves / 150 000 kilométeres újautógarancia. Érvényes az EU tagállamokban (beleértve Norvégiát, Svájcot, Izlandot és Gibraltárt). Helyi feltételek szerint érvényes www.kia.com KIA Motors Hungary

Részletesebben

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB.

panda van. EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. panda van EGYSZERŰEN STÍLUSOSABB ÉS INNOVATÍVABB. Az Új Panda Vant vezetve gyorsan rá fog jönni, hogy egyáltalán nem kell lejjebb adnia megszokott kényelmébôl. Belsô tere olyan exkluzív kiegészítôket tartalmaz,

Részletesebben

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa

AZ Ú LS 600h. A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h A művészi kifinomultság csúcsa AZ Ú LS 600h Új LS 600h zászlóshajónk rendkívül vonzó megjelenése érzékletesen tükrözi a Lexus folyamatos fejlődését. Az autót minden eddiginél intelligensebb

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások SIMPLY CLEVER ŠKODA flottamegoldások Üdvözlöm! Kínálatunkban vevőink megtalálják az igényeiknek pontosan megfelelő megoldást, legyen szó akár globális, akár meghatározott országokra kiterjedő szervezetről.

Részletesebben

Több hely. Több lehetőség. Több Civic.

Több hely. Több lehetőség. Több Civic. Az új Civic Tourer Több hely. Több lehetőség. Több Civic. A Honda Civic fejlesztését mindig is az innováció határozta meg, mérnökeink a múlt tapasztalataira építkezve alkottak egyre hatékonyabb járműveket.

Részletesebben

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT!

VÁLTSA VALÓRA ÁLMAIT! ÉLETRE VALÓ! A Suzuki környezeti koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetüket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez

Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez ÚJ PEUGEOT boxer Tartós haszongépjármű a tartós üzleti sikerekhez Az új Peugeot Boxer-kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszongépjárműcsalád. Az intenzív igénybevétel megkívánta kiemelkedő megbízhatóság

Részletesebben

HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z

HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z HONDA CR-Z AZ ÚJ SPORTHIBRID CR-Z AZ ÁLMOK EREJE Soichiro Honda hitt az álmokban. Az egykori autószerelô-tanonc 1948-ban építette meg az elsô Honda jármûvet. Egy egyszerû, kétütemû segédmotoros kerékpárt

Részletesebben

MIELŐTT KIVÁLASZ- CITROËN DS3-át, TANÁ VÁLASSZON EGY SZÍNT!

MIELŐTT KIVÁLASZ- CITROËN DS3-át, TANÁ VÁLASSZON EGY SZÍNT! CITROËN DS3 MIELŐTT KIVÁLASZ- CITROËN DS3-át, TANÁ VÁLASSZON EGY SZÍNT! VÁLASSZON EGY MÁSODIKAT! ADJA HOZZÁ SAJÁT EGYÉNISÉGÉT! ADJA HOZZÁ SAJÁT EGYÉNISÉGÉT! A katalógusban bemutatott felszereltségi

Részletesebben

KOMBI NISSAN NV200. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG. Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1. www.nissan.hu

KOMBI NISSAN NV200. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG. Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1. www.nissan.hu NISSAN NV200 KOMBI Flottakedvezmények már 1 autóra is! 1 4 565 000 1 : További részletek az utolsó oldalon. 000 Ft kezdőártól KÉNYELEM ÉS ALAKÍTHATÓSÁG Az NV200 Kombi tágas belső terének állítható ülései

Részletesebben

Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva. Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus

Részletesebben

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe.

MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. BIZTONSÁGOS EVOLÚCIÓ. az evolúcióban, hogy bizalommal tekinthessen a jövőbe. Legyen merész stílusában és egyéniségében, hogy MERÉSZ SZÉPSÉG. kitűnjön a tömegből. NAGYSZERŰ TÉR. Találja meg a hívogató életteret, hogy megvédje magát a külvilág zajától. KOMPAKT ARCHITEKTÚRA. Fejezze

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé.

Az új S-osztály Coupé. Pappas Auto Klasszisokkal vezet/www.pappas.hu A Pappas Auto Magazinja Kilencedik évfolyam 2/2014. október Gran Performer. Az új S-osztály Coupé. Vadonatúj 2015-ös Jeep Renegade Ingyenes téli átvizsgálás

Részletesebben

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE

RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE ÚJ RENAULT TRAFIC DRIVE THE CHANGE INNOVÁCIÓ MINDEN NAP 1. 2. 3. 4. 5. DINAMIKUS, ROBUSZTUS, TELJESEN ÚJRAGONDOLT VONALAK, PÁRATLAN FELSZERELTSÉG ÉS MOTORVÁLASZTÉK: EZEK AZ ÚJ TRAFIC JELLEMZŐI. MÉG HATÉKONYABB

Részletesebben

2,5% THM: MINDENKINEK*

2,5% THM: MINDENKINEK* KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI MÁR 4 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* FINANCE SELECT BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető

Részletesebben

www.fiatpunto.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.fiatpunto.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.fiatpunto.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

Normál és Sport üzemmódja mellett további két különleges vezetési üzemmódot Dinamikus és Nyugodt kínáljunk a vásárlóknak.

Normál és Sport üzemmódja mellett további két különleges vezetési üzemmódot Dinamikus és Nyugodt kínáljunk a vásárlóknak. LEXUS CT 200h 1 LEXUS CT 200h RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT 4 A CSENDES FORRADALOM 8 LEXUS HIBRID HAJTÁS 12 VEZETÉSI ÉLMÉNY 28 FORMATERV ÉS HIGH-TECH FUNKCIÓK 42 BIZTONSÁG 52 FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK 60 GYÁRTÁS, MINŐSÉG

Részletesebben