Nagyszerű ajánlatok az eredményes kertészkedéshez. 0% THM Most bárki számára elérhető. TAVASZ 2013 SZELÍDÍTSD MEG A VADONT!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagyszerű ajánlatok az eredményes kertészkedéshez. 0% THM Most bárki számára elérhető. TAVASZ 2013 SZELÍDÍTSD MEG A VADONT!"

Átírás

1 Nagyszerű ajánlatok az eredményes kertészkedéshez Husqvarna 533 RS 0% THM Most bárki számára elérhető. Keresse kiemelt ajánlatainkat, 6 hónapos részletfizetéssel! AKKUMULÁTOROS TERMÉKEK Új áramforrás Változatlan teljesítmény. Fedezze fel nagy teljesítményű akkumulátoros gépeink előnyeit! SZENT IVÁN ÉJ STOCKHOLMBAN Nyereményjáték Játsszon velünk! Ünnepelje az év leghosszabb napját Stockholmban! TAVASZ 2013 SZELÍDÍTSD MEG A VADONT!

2 Készüljön fel a kert összes kihívására! A Husqvarna termékek fejlesztésének alapja a széleskörű tudásunk és a professzionális felhasználókkal való közös munkából nyert tapasztalatunk. Folyamatosan keressük napjaink legjobb technológiáit, hogy előmozdítsuk az innovációt, és felhasználóinkhoz közelebb hozzuk a korszerű megoldásokat. A Husqvarna termékekkel biztos lehet benne, hogy Ön és kertje is a lehető legjobb kezekben van, a természet bármilyen jellegű kihívásaival is kerüljön szembe. hitel 12 nyereményjáték 12 0% THM SZENT IVÁN ÉJ STOCKHOLMBAN Legnépszerűbb termékeinket most kamatmentesen, 6 hónapos részletfizetéssel is megvásárolhatja. A kedvezményes hitelt csak a megjelölt termékekre biztosítjuk. Az akcióban résztvevő kereskedőket és az akció feltételeit a 12. oldalon találja. Szent Iván éjjelén ünnepeljük az év leghosszabb napját, mely a Skandináv országokban az egyik legjelentősebb népi ünnep. Vásároljon a kiadványunkban szereplő termékekből, töltse ki a nyereményszelvényt és nyerje meg stockholmi utunkat! További részletek a weboldalon.

3 100 % HUSQVARNA 0 % ÜZEMANYAG Bemutatjuk a Husqvarna professzionális teljesítményű akkumulátoros termékeit. A hatékony konstrukciójú motor és a 36 V-os lítium-ion akkumulátor garantálja a benzines gépekkel azonos teljesítményt. Ugyanakkor a zajszint, a vibráció és a karbantartási igény sokkal alacsonyabb. Környezetbarát, nincs károsanyag-kibocsátás. HUSQVARNA 436Li Csendes, könnyű és különösen egyszerűen használható akkumulatoros láncfűrész, 36 V, 3,0 Ah, vezetőlemez: cm 3,7 kg, láncsebesség: 20 m /s (15 m /s save ), akkumulátorral és töltővel Ft Ft HUSQVARNA 136LiC Csendes, könnyű, jó súlyelosztású és különösen egyszerűen használható akkumulátoros fűkasza, igényes felhasználóknak, 36 V, 3,0 Ah, 4,3 kg, save, maximális üzemidő, állítható fogantyú, kézhez álló kezelőgombok. HUSQVARNA 536LiL Könnyű és nagy teljesítményű akkumulátoros fűkasza, professzionális felhasználóknak, 36 V, 3,0 Ah, 4,1 kg, save a maximalis üzemidőért, két irányban forgó fej, állítható fogantyú, kézhez álló kezelőgombok Ft Ft HUSQVARNA 136LiHD50 Csendes, könnyű, jó súlyelosztású és különösen egyszerűen használható akkumulátoros fűkasza, igényes felhasználóknak, 36 V, 1,5 Ah, 4,6 kg, vágókés hossza: 50 cm, save, maximális üzemidő, kézre álló kezelőgombok. 3 AKKUMULÁTOROS TERMÉKEK Ajándék akkumulátor UNIVERZÁLIS HUSQVARNA AKKUMULÁTOR BLI 110 MOST MINDEN AKKUMULÁTOROS TERMÉKHEZ AJÁNDÉK TARTALÉKAKKUMULÁTORT ADUNK 36 V, 1,6 Ah Bármelyik akkumulátoros géphez használható Bármikor újratölthető, rövid töltési idő Hosszú üzemidő Mit nyújtanak Önnek az akkumulátoros gépek? NAGY TELJESÍTMÉNY CSENDES MŰKÖDÉS JÓ SÚLYELOSZTÁS A szénkefe nélküli motorok 25%-kal nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a hagyományos szénkefés motorok. Még magas, sűrű, vagy nedves fű és bozót vágása közben is magas és állandó nyomatékot ad le. A benzinüzemű gépekhez képest az alacsony zajszint kényelmes munkakörnyezetet biztosít, és kevésbé zavar másokat. Ideális megoldás olyan lakókörnyezetbe, ahol a zaj gondot jelenthet. Az elülső fogantyú közel van a gép tömegközéppontjához, ezáltal könnyű és jó súlyelosztású. A munkavégzés kényelmesebb és kevésbé megerőltető.

4 4 Automower Az élről még magasabbra törünk. Ismerje meg az Automower harmadik generációját! A korszerű megoldásokat felvonultató Husqvarna bemutatja a különösen csendes harmadik generációs Automower robotfűnyírókat, melyek gyönyörű pázsitszőnyeget nyírnak. Ezek a legújabb fejlesztések is igazolják, hogy a Husqvarna miért is tölt be vezető szerepet a robottechnológia területén. 0% THM* HUSQVARNA AUTOMOWER generációs AUTOMOWER kisebb vagy összetett gyepfelületekre ajánlott, 500 m 2 -ig, PIN kódos lopásvédelem, fehér színben kapható Ft HUSQVARNA AUTOMOWER 308 X 3. generációs AUTOMOWER kisebb vagy összetett gyepfelületekre ajánlott, 800 m 2 -ig, PIN kódos lopásvédelem, időkapcsoló Ft HUSQVARNA AUTOMOWER 230 ACX 3000 m 2 gyepfelületig alkalmas, megnövelt vágóteljesítmény, még fejlettebb lopásvédő riasztóval, hátulról világított billentyűzettel és kijelzővel van felszerelve Ft HUSQVARNA AUTOMOWER 220 ACX A fűnyírást és a feltöltést is automatikusan végzi, 1800 m 2 gyepfelületig alkalmas billentyűzettel és kijelzővel állítható be. Az Automower robotfűnyíró kiemelkedő funkciói: Ft Lopásgátló ALKALMAZÁS Elektromos magasságállítás Az Automower robotfűnyíró hatékony, többszintű lopásgátló rendszerrel van felszerelve, amely fokozza a fűnyíró védelmét. *A hitel részleteit a 12. oldalon találja. A GPS technológia révén a mobiltelefonján keresztül tud kommunikálni a fűnyíró robottal. A világon bárhonnan elindíthatja, leállíthatja, sőt irányíthatja is. A fűnyírás sohasem volt ennyire könnyű. A vágási magasság könnyen beállítható egy gomb megnyomásával.

5 Az új LC 56 utat mutat a hagyományos fűnyíróknak Robusztus és nagy teljesítményű fűgyűjtős fűnyíró nagyobb méretű kertekbe. Tartós, hegesztett acél vágóasztallal és könnyen indítható OHC-motorral. Könnyen és kényelmesen manőverezhető az innovatív TwinControl meghajtórendszernek köszönhetően. Az LC 56-os széria termékeinél három vágási mód közül lehet választani. HUSQVARNA LC 56 HONDA GCV 160, 56 cm, Twin Control, gyűjtés/bioclip /oldalkidobás Ft Husqvarna LC 48 V/VE 3 az 1-ben vágórendszer, fűgyűjtés, BioClip (mulcsozás) vagy oldalsó kidobás, robusztus, cinkbevonatú acél ház, Briggs&Stratton 650e/675e széria, 48 cm. 5 FŰnyírók HUSQVARNA J 55SL Mulcsozás / oldalkidobás, elsőkerék meghajtás, Briggs&Stratton 650 széria, 55 cm Ft Ft/ Ft 0% THM * HUSQVARNA R 52S 3 az 1-ben vágórendszer, fűgyűjtés, BioClip (mulcsozás) vagy oldalsó kidobás, robusztus, cinkbevonatú acél ház, Briggs&Stratton 675 széria, 53 cm. HUSQVARNA LC 53 E/Ee Twin Control, 3 az 1-ben vágórendszer, fűgyűjtés, BioClip (mulcsozás) vagy oldalsó kidobás, robusztus, cinkbevonatú acél ház, Briggs&Stratton 750 széria, 53 cm Ft Ft/ Ft Mit nyújtanak ezek a tulajdonságok Önnek? Twin Control Beállíthatja a fűnyíró sebességét az igényei szerint, a megfelelő eredmény elérése érdekében. Legközelebb, amikor megint füvet készül nyírni, állítsa át az aznapi igényeknek megfelelően. CrownCut korona fogazású kések A CrownCut késeket azért fejlesztették ki, hogy még magasabb szintű vágási teljesítményt lehessen elérni. Ez az innovatív élezési mód optimális fűgyűjtést és BioClip teljesítményt nyújt. TrioClip Három különböző vágási mód egy fűnyírón. Válasszon a fűgyűjtés, BioClip (mulcsozás) és az oldalsó fűkidobás között. *Az ajánlat kizárólag az LC 48 V modellre érvényes. A hitel részleteit a 12. oldalon találja.

6 Vegye át a hatalmat a kertben! A Husqvarna jó hírneve a kiváló minőségű, hosszú élettartamú prémium kategóriás termékein alapszik, és ez alól a fűnyíró traktorok és Riderek sem kivételek. Hatékony fűnyírás, felülmúlhatatlan kormányzási technológia ezzel teljesen uralni tudja a területet. És ha eddig már meg volt elégedve, akkor a legújabb Husqvarna Riderek és traktorok még inkább meg fogják Önt győzni. 6 traktorok HUSQVARNA CTH 184T 320l-es fűgyűjtő, Kawasaki V-Twin motor, 107 cm vágási szélesség, U-Cut hatékony manőverezés Ft BioClip -re válthat az ülésből Automatikus sebességtartás HUSQVARNA CTH 224T Kawasaki FS Series V-Twin motor, hidrosztatikus erőátvitel, vágási szélesség: 107 cm, U-Cut, elektromos fűgyűjtő-ürítő egység, ülésből kapcsolható BioClip Ft HUSQVARNA CT 154 Kohler Courage motor, 97 cm vágási szélesség, hangjelzés a fűgyűjtő ürítéshez, nagy térfogatú fűgyűjtő Ft HUSQVARNA LT 154 Kohler Courage motor, 97 cm vágási szélesség, manuális váltó, oldalkidobós Ft A traktor és Rider tartozékokról tájékozódjon weboldalunkon! Mi teszi különlegessé a Husqvarna traktorokat? U-Cut A prémium kategóriás traktorok U-Cut kormányzási technológiával vannak felszerelve, amelynek segítségével szűkebben, kisebb fordulókörrel lehet kikerülni az akadályokat. Ez kisebb lenyíratlan területet, hatékonyabb fűnyírást és még jobb manőverezhetőséget jelent. Pedállal működtetett hidro- sztatikus erőátvitel A pedállal működtethető hidrosztatikus erőátvitellel könnyen szabályozható a sebesség és az irány. Külön előreés hátrameneti pedálok. Elektromosan kapcsolható kések A kések könnyen kapcsolhatók a kezelőpanelen lévő kényelmes elektromos kapcsolónak köszönhetően.

7 HUSQVARNA 316 T AWD Kawasaki FS V-Twin motor, választható Combi vágóasztalok (94, 103, 112 cm), hidrosztatikus összkerékhajtás Ft HUSQVARNA R 216/R 216 AWD Briggs&Stratton motor, hidrosztatikus erőátvitel/awd modell összkerékhajtású, Combi vágóasztallal (103 cm) Ft/ Ft 7 HUSQVARNA R 213C Briggs & Stratton Intek motor, hidrosztatikus erőátvitel, vágási szélesség: 94 cm, hátsó kidobás vagy BioClip (mulcsozás) Ft riderek EGY HELYBEN MEGFORDULÓ KORMÁNYZÁS HUSQVARNA MZ 28T Briggs&Stratton Endurance széria V-Twin motor, vágási szélesség 132 cm Ft Különböző tartozékokkal átalakíthatja a Ridert és a traktort is sokoldalú géppé, mint pl. a pótkocsi, sószóró, vagy hótoló. Tájékozódjon weboldalunkon! Ft Ft Ft-tól A Husqvarna Ridereket a tökéletes fűnyírásra tervezték. Törzscsuklós kormányzás Az egyedülálló törzscsuklós kormánymű lehetővé teszi, hogy a hátsó pár kerék a gép alá forduljon. Az eredmény: kiváló manőverező-képesség minimális fordulókörrel. Előre szerelt vágóasztal Az előre szerelt vágóasztal kitűnő rálátást biztosít a munkaterületre, ami lehetővé teszi, hogy a széleket is precízen le tudja nyírni és könnyen elérje a bokrok alját. Combi vágóasztal A Combi vágóasztal a BioClip rendszert kínálja a gyep trágyázásához, a hátsó fűkidobás pedig a magasabb és erősebb szálú fűvel benőtt területek lenyírásához alkalmas.

8 8 fűkaszák Kiváló eredmény minden terepen A különféle munkák más-más felszerelést igényelnek. A Husqvarna széles választékából mindenki megtalálja a számára legalkalmasabb gépet. A szegélynyírók hatékonyan veszik fel a harcot a makacs gyepszegélyek ellen. Fűkaszával már a sűrű bozóttal is szembeszállhat. Ha többfunkciós gépre van szüksége, akkor a bozótvágó az ideális választás. Megbirkózik a fűvel, a sűrű bozóttal és a facsemetékkel is. HUSQVARNA 533 RS/543 RS/553 RS Strapabíró bozótvágó, aszimmetrikus fogantyúval, dupla hevederrel, damilfejjel és fűvágó késsel szállítjuk, 29,5 m 3, 1,0 kw / 1,34 LE, 40,1 m 3, 1,5 kw / 2,01 LE, 50,6 m 3, 2,3 kw / 3,1 LE. 0% THM * Ft/ Ft/ Ft HUSQVARNA 122C Halk működésű, nagyon könnyű szegélyvágó, a munkát könnyítő funkciókkal, mint pl. SmartStart, 21,7 m 3, 0,6 kw / 0,8 LE, 4,4 kg. HUSQVARNA 555 RXT Hatékony rezgéscsillapítású, professzionális fűkasza, Balance XT hevederrel, damilfejjel és fűvágó késsel szállítjuk, 53,5 m 3, 2.8 kw / 3,75 LE. DAMILFEJ Hatékony damilfejek, mindenféle alkalmazáshoz Fix-, kézi, félautomata és automata damil-adagolással Ft Ft HUSQVARNA 545 RX Nagy teljesítményű, professzionális fűkasza, Balance X hevederrel, damilfejjel és fűvágó késsel szállítjuk, 45,7 m 3, 2,1 kw / 2.8 LE. DAMILOK Hosszú élettartamú damilok széles választékban Egyedülálló anyagból készült a lehető legjobb teljesítmény érdekében Ft VÁGÓKÉSEK Többféle méretben Ft-tól HUSQVARNA 323R-II Hosszú, megerőltető és monoton munkára tervezve, 24,5 cm³, 0,9 kw, 5,1 kg, Smart Start, normál dupla heveder,állítható fogantyú és kombinált szórásvédő Ft Ft-tól 550 Ft-tól Milyen kiemelkedő tulajdonságai vannak a Husqvarna bozótnyíróknak, fűkaszáknak? X-Torq motor Low Vib Smart Start Az X-Torq technológia akár 75%-kal csökkenti a károsanyag-kibocsátást és 20%-kal növeli az üzemanyag-takarékosságot. A mun kavégzés nemcsak kényelmesebb, hanem gazdaságosabb is. A motorokat nagyon hatékony rezgés csillapítóval szerelték fel, amelyek elnyelik a vibrációt, védik a felhasználó karját és kezét, így hosszabb ideig tartó, kényel mesebb mun kát tesznek lehetővé. A motort és az indító berendezést úgy tervezték, hogy a gép gyorsan, minimális erőfeszítéssel beinduljon, így gyorsabban lehet elkezdeni a munkát. *Az ajánlat kizárólag az 533 RS modellre érvényes. A hitel részleteit a 12. oldalon találja.

9 A Husqvarna megfelel a szakmai előírásoknak Metszés, favágás, tűzifaaprítás számos feladatra lehet a Husqvarna láncfűrészeket használni. Kialakításuknál a felhasználók elvárásait tartották szem előtt. HUSQVARNA 236 Kisebb fűrészelési feladatokhoz ideális, ergonómikus kialakítású, könnyen indítható, 38 cm 3, 1,4 kw / 1,9 LE, 35 cm, 4,7 kg Ft HUSQVARNA 440e-SERIES Sokoldalú, könnyű láncfűrész, egyszerű indítás, szerszám nélküli láncfeszítés, 40,9 cm 3, 1,8 kw / 2,4 LE, 38 cm, 4,4 kg Ft 9 fűrészek HUSQVARNA 135 Kisebb fűrészelési feladatokhoz ideális, könnyen indítható, sokoldalúan használható, 40,9 cm 3, 1,5 kw / 1,9 LE, 35 cm, 4,4 kg Ft MEGÚJÚLT TERMÉKCSALÁD! A VALAHA KÉSZÜLT LEGJOBB KÉTÜTEMŰ OLAJOK A HUSQVARNATÓL Rendkívül jó kenés. Kevesebb károsanyag-kibocsátás. Biológiailag lebomló (64% acc OESD301B). 2 ütemű motorolaj. X VÉDŐSZEMÜVEG Karcálló szemüveg kihajtható kerettel és szögben állítható lencsékkel. A sárgára festett lencsék sötétben jobb látást biztosítanak. Professzionális védőruházat A szakemberek bíznak a Husqvarna védőruházatában, Ön is bízhat benne. KABÁT FŰKASZÁLÁSHOZ ÉS BOZÓTVÁGÁSHOZ Félhosszú kabát, kifejezetten a tisztítási és kerti munkákhoz, négy elülső zsebbel és mobiltelefon tartóval. A vállrészben hőre lágyuló betéttel. Cipzáras, magas gallérral, kézelői patenttel záródnak. MUNKANADRÁG FŰKASZÁLÁSHOZ ÉS BOZÓTVÁGÁSHOZ Tisztítási és kerti munkához alkalmas nadrág, tárolózsebekkel. Jól szellőző, hálós béléssel és cipzáras szárral. A csípő és a térd részekbe hőre lágyuló betéteket helyezhetők. CLASSIC KESZTYŰ Kényelmes, jól illeszkedő kesztyűk. Kecske bőrből készült tenyér rész, véd a nedvesség ellen. A legtöbb igényes munkához megfelelő Ft HALLÁSVÉDŐ ARCVÉDŐVEL Kényelmes hallásvédő, amelynél a nyomás 20 %-ban állítható. Ideális a terület fűtől való megtisztításához és szegélynyíráshoz Ft Ft Ft Ft

10 Bizonyított minőség Amikor Husqvarna terméket vásárol, biztos lehet benne, hogy ugyan az a minőség és alapgondolat áll a készülék teljesítménye mögött, amire mindannyian büszkék lehetünk. 10 EGYÉB GÉPEK HUSQVARNA TF324 Erőteljes rotációs kapa Subaru EP16 motorral, előre- és hátramenet, 60 cm munkaszélesség (bővíthető), 30 cm munkamélység Ft HUSQVARNA 125BVX Hatékony lombfúvó szívó és fúvó funkcióval, Smart Start, gyűjtőzsák, vállszíj, 28 cm³, 12,03 m³/perc, 4,35 kg Ft HUSQVARNA 122HD60 Intelligens sövényvágó alacsony zajszinttel és vibrációval (Low Vib), Smart Start a motor gyors és könnyű beindításához, állítható fogantyú, 21,7 m 3, 0,6 KW/0,8 LE, vágókés hossza 60 cm, 4,9 kg Ft Fúrószár A 543AE15 gödörfúróhoz, mm átmérő között elérhető Ft-tól HUSQVARNA 543AE15* Robusztus és nagy teljesítményű gödörfúró, X-Torq motor, többféle fúrószárral kombinálható (furószár nélkül), 40,1 m 3, 1,5 kw, 9,2 kg Ft MULTIFUNKCIÓS SZÖGHAJTÁS ZSÍR Hajtómű kenéséhez, térfogata 225 g Ft (7 511 Ft/kg) HUSQVARNA WP 4T SAL30 Kiemelkedően magas minőségű olaj 4 ütemű fűnyírókhoz, kiváló védelmet nyújt a motornak, 0,6 l-es és 1,4 l-es kiszerelésben Ft (1998 Ft/l) Ft (1785 Ft/l) *A termék májustól elérhető.

11 Elektromos fűnyíró PowerMax 36 E Nagy teljesítményű, erőteljes elektromos fűnyíró, számos praktikus funkcióval. Bárki számára használható W, 36 cm vágási szélesség, központi magasságállítás, 40 l-es fűgyűjtő Ft Akkumulátoros fűnyíró PowerMax 36 A Li* Erőteljes, nagy teljesítményű fűnyíró lítium-ion akkumulátorral. Modern és megbízható technológia, számos hasznos funkcióval. 36 V / 3,0 Ah, 36 cm vágási szélesség, központi magasságállítás, 40 l-es fűgyűjtő. Nyírási teljesítmény egy feltöltéssel: kb m Ft Damilos fűszegélynyíró SmallCut 300* Könnyű, kézreálló fűszegélynyíró kerti tisztítási munkákhoz. 300 W, 230 mm vágókör, 1,5 mm szálkeresztmetszet, 10 m-es szálhossz Ft Damilos fűszegélynyíró ProCut 800 Erőteljes fűszegélynyíró erős füvű, gazos, nagyméretű felületekhez. Ideális választás hobbi kertekbe. 800 W, 350 mm vágási átmérő, 2 szálas vágórendszer, 2 mm-es szálkeresztmetszet, vállpánttal Ft Elektromos sövénynyíró EasyCut 42 Könnyű elektromos sövénynyíró, ergonómikusan kialakított fogantyúval, nagy bekapcsológombbal. 400 W, 42 cm-es késhossz, 16 mm-es késnyílás Ft Akkumulátoros fű- és bokornyíró olló készlet ComfortCut* Többfunkciós gép, fűszegélynyíráshoz vagy kisebb bokrok, bukszusok formára nyírásához. A 2 kés egyszerűen, gombnyomásra, szerszám nélkül cserélhető. Lítium-ion akkumulátorral. Kerekekkel, élvédővel és töltővel Ft Lombszívó/-fújó ErgoJet 3000 Nagy teljesítményű, fém ventillátorkerekes lombszívó/-fújó optimalizált súlyelosztással és kezelhetőséggel. Egyszerű, szerszámmentes váltás a szívó és fújó funkció között W, 310 km/h fújási sebesség, 170 l/s szívási teljesítmény, 16:01 térfogatcsökkentés, 45 l-es gyűjtőzsák Ft *Az akkumulátorra 1 év t vállalunk.

12 Nyereményszelvény Név... Cím... Telefon... 0% THM Rögzített éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési költség: 0 Ft. Futamidő: 6 hónap. Igényelhető hitelösszeg: Ft-tól Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: Ft-ig önrész nélkül, Ft-tól Ft-ig min. a vételár 10%-a, Ft-tól min. a vételár 20%-a. A Husqvarna Kft. franchise üzletei a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítői, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 0% ( Ft, illetve Ft; 6 hó). Érvényes: áprili 1-től május 31-ig, kizárólag a szórólapban megjelölt termékekre Kérjük jól olvashatóan, nyomtatott nagybetűvel kitölteni és a blokk másolatával egy zárt borítékban a szakkereskedőnek átadni vagy címünkre postázni. Címünk: Husqvarna Magyarország Kft Budapest, Ezred u BARANYA MEGYE 7300 Komló, Gesztenyési út 7. T.: 72/ Mohács, Pécsi út 41. T.: 69/ Mohács, Szent Háromság út T.: 69/ Pécs, Lánc u. 8. T.: 72/ ; 72/ / Pécs, Szigeti út T.: 72/ ; 30/ Siklós, Felszabadulás út 89. T.: 72/ BÁCS-KISKUN MEGYE 6500 Baja, Keleti Krt T.: 20/ Baja, Szegedi út 27. T.: 79/ ; 30/ Dunapataj, Kalocsai út 61. T.: 78/ ; 20/ Izsák, Szabadság tér 28. T.: 76/ ; 20/ Kecskemét, Halasi út 29. T.: 76/ Kecskemét, Zsinór u. 95. T.: 76/ ; 20/ Kiskunfélegyháza, Kecskeméti út 173/a. T.: 76/ Kiskunhalas, Széchenyi út 100. T.: 77/ ; 70/ Kunszentmiklós, Rákóczi u. 59. T.: 76/ Vaskút, Kossuth u. 93. T.: 79/ BÉKÉS MEGYE 5600 Békéscsaba, Mogyoró u. 1. T.: 66/ ; 30/ Füzesgyarmat, Petőfi u. 1. T.: 66/ Gyula, K. Schriffert u. 5/4. T.: 66/ ; 70/ Kaszaper, Mikszáth u. 2. T.: 68/ ; 30/ Orosháza, Ady E. u. 1. T.: 68/ Orosháza, Kossuth u. 19. (Fehér kígyó üzletházban) T.: 68/ Szeghalom, Szabadság tér 2/2. T.: 66/ Szarvas, Szabadság u. 18. (Postával szemben) T.: 66/ A Cetelem Bank Zrt. szerződött partnerei. KERESSE TERMÉKEINKET ALÁBBI SZAKKERESKEDŐINKNÉL: BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE 3860 Encs, Mérai út 1. T.: 46/ ; 30/ Járdánháza,Vasút út 16. T.: 48/ ; 20/ Kazincbarcika, Vasvári Pál tér 12. T.: 48/ ; 30/ Mezőkövesd, Szomolyai út 92. T.: 49/ ; 70/ Miskolc, Vörösmarty u T.: 46/ ; 30/ Ózd, Malom u. 6. T.: 48/ ; 20/ Sárospatak, Kossuth L. út 32. T.: 47/ ; 20/ Szerencs, Nyár út 5. T.: 47/ BUDAPEST 1148 Budapest, Fogarasi út 43. T.: 30/ Budapest, Rákóczi út 38. T.: Budapest, Táblás u. 29. T.: Budapest, Barázda út1. T.: Budapest, Röppentyű u. 42. T.: ; 30/ Budapest,Veres P. u T.: Budapest, Jegenyefasor út 15. T.: Budapest, Haraszti út 149. T.: CSONGRÁD MEGYE 6800 Hódmezővásárhely, Táncsics M. u. 19. T.: 62/ Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák A. út 34. T.: 62/ Kistelek, Árpád út 10. T.: 62/ ; 70/ Sándorfalva, Jókai út 12. T.: 30/ Szeged, Kálvária sgt. 40. T.: 62/ ; 30/ Szeged, Cserzy Mihály u. 6. T.: 62/ Szentes, Mátyás Király u. 3. T.: 63/ FEJÉR MEGYE 2400 Dunaújváros, Hosszú sor 45. T.: 25/ ; 30/ Mór, Deák F. u. 28. T.: 30/ ; 22/ Sárbogárd,Tompa M. u. 32. T.: 25/ Székesfehérvár, Balatoni úti üzletsor. T.: 22/ ; 30/ GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE 9300 Csorna, Soproni út 44. T.: 30/ ; 96/ Győr, Pápai u. 22. T.: 96/ ; 30/ Győr, Szent Imre u. 88. T.: 96/ ; 30/ Kapuvár, Jókai u. 2 T.: 96/ Mosonmagyaróvár, Szent István Kir. út 185. T.: 96/ ; 20/ Sopron, Ötvös u. 9. T.: 99/ Pér, Fehérvári u T.: 96/ HAJDÚ-BIHAR MEGYE 4100 Berettyóújfalu, Millennium út 6. T.: 54/ Debrecen, Pesti út 23. T.: 52/ Debrecen, Sámsoni út 125. T.: 52/ Hajdúböszörmény, Petőfi Sándor u. 33. T.: 52/ ; 70/ HEVES MEGYE 3300 Eger, Barkóczy út T.: 36/ ; 30/ Eger, Cifrakapu u T.: 36/ ; 30/ Hatvan, Horváth M. u. 53. T.: 37/ ; 30/ Heves, Fő út 19. T.: 36/ ; 30/ Gyöngyös, Mátrai út 8. T.: 37/ ; 30/ JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE 5123 Jászárokszállás, Piac tér 5. T.: 57/ Jászberény, Szövetkezet út 7/a. T.: 57/ ; 30/ Karcag, Jókai út 28/B T.: 70/ Kisújszállás; Széchenyi út 27. T.: 59/ , 30/ Szolnok, Mátyás király út 18. T.: 56/ ; 30/ Túrkeve, Kossuth L. u. 18. T.: 20/ KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE 2500 Esztergom, Dobogókői u. 78. T.: 33/ ; 20/ Kisbér, Batthyány tér 2. T.: 34/ Nagyigmánd, IKR RT. Ácsi út T.: 34/ ; 30/ Szomód, Alma u. 16. T.: 34/ Tata, Bajcsy Zs. út 1. T.: 34/ Tatabánya, Köztársaság útja 44/a T.: 20/ NÓGRÁD MEGYE 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 39. T.: 35/ Diósjenő, Szabadság út 25. T.: 35/ Érsekvadkert, Hősök tere 1. T.: 35/ ; 20/ Pásztó, Vasút út 18. T.: 32/ ; 30/ Salgótarján, Füleki út 56. T.: 32/ ; 30/ Salgótarján, Zemlinszky út T.: 32/ PEST MEGYE 2170 Aszód, Pesti u. 19. T.: 28/ ; 20/ Budaörs, Szabadság út 77. T.: 23/ ; 20/ Érd, Fehérvári út 65. T.: 23/ ; 30/ Érd, Lőcsei út 4 8. T.: 23/ Isaszeg, Rákóczi út 22. T.: 28/ ; 30/ Fót, Károlyi I. u. 44. T.: 27/ Göd, Pesti út 238. VAS MEGYE T.: 20/ Örkény, Fő út 1. T.: 29/ Pilisvörösvár, Arany János u. 2. (Budai út sarok) T.: 26/ ; 20/ Százhalombatta, Damjanich út 44. T.: 23/ Tápiószecső, Pesti út 60. T.: 29/ ; 30/ Tápiószentmárton, Kossuth út 24. T.: 29/ Vác, Rákóczi u. 14. T.: 27/ SOMOGY MEGYE 8638 Balatonlelle, Rákoczi út 184. T.: 85/ ; 30/ Barcs, Köztársaság út 55. T.: 82/ Kaposvár, Fő u. 90. T.: 82/ ; 30/ Marcali, Rákóczi u. 20/A T.: 85/ ; 30/ Nagyatád, Piactér 3/4. T.: 82/ ; 30/ Siófok, Vak Bottyán u. 28. T.: 84/ ; 30/ SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE 4600 Kisvárda, Diner út 1. T.: 45/ ; 20/ Mátészalka, Szalkai L. út 13. T.: 44/ ; 20/ Nyírbogát, Kossuth u. 34. T.: 42/ ; 20/ Nyírmada, 41-es sz. főút, Pusztadobosi elágazás T.: 45/ ; 30/ Nyíregyháza, Kállói út 16/D T.: 42/ Nyíregyháza, Vasgyár u. 2/f. T.: 42/ ; 30/ TOLNA MEGYE 7095 Iregszemcse, Kossuth tér 26. T.: 74/ Paks, Dózsa Gy. út 43. T.: 75/ ; 30/ Szekszárd, Rákóczi u. 21. T.: 74/ ; 74/ Tamási, Deák F. út 15. T.: 74/ ; 30/ Celldömölk, Széchenyi u. 19. T.: 95/ Körmend, Németh Mária út 2. T.: 94/ Körmend, Szabadság tér 11. T.: 94/ Kőszeg, Várkör 33. T.: 94/ Őriszentpéter, Városszer 100. T.: 94/ Pankasz, Fő u. 54. T.: 94/ Répcelak, Petőfi S. u. 9. T.: 95/ Sárvár, Széchenyi u. 35. T.: 30/ ; 95/ Szentgotthárd, Széll K. tér 14. T.: 94/ Szombathely, Hunyadi u T.: 94/ Szombathely, Semmelweis u. 28. T.: 94/ ; 94/ Vasvár, Kossuth Lajos u. 1. T.: 94/ VESZPRÉM MEGYE 8400 Ajka, Alkotmány út 3. T.: 88/ Balatonfőkajár, József Attila u. 32. T.: 88/ ; 30/ Pápa, Külső Veszprémi út 64. T.: 89/ Sümeg, Kossuth L. u. 5. T.: 30/ ; 87/ Tapolca, Ipar u. 5. T.: 87/ Veszprém, Házgyári út 20. T.: 88/ Zirc, Petőfi S. u. 22. T.: 88/ Várpalota, Árpád út 41. T.: 88/ ZALA MEGYE 8360 Keszthely, Bercsényi. M. 72. T.: 83/ Keszthely, Rákóczi u. 2. T.: 83/ Lenti, Dózsa György út 1. T.: 30/ ; 92/ Nagykanizsa, Vásár út 23. T.: 93/ ; 30/ Zalaegerszeg, Berzsenyi D. 26/F. T.: 92/ Zalaszentgrót, Széchenyi út 64. T.: 83/ KEDVEZŐ HITELLEHETŐSÉGEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZAKKERESKEDŐINKNÉL! A kiadványban szereplő árak az Áfa-t tartalmazzák és nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A katalógusban szereplő képek illusztrációk, az adatok tájékoztató jellegűek. Az alaki, műszaki felszereltség és ár változtatásának jogát fenntartjuk. A katalógusban esetlegesen előforduló nyomtatási hibáért nem vállalunk felelősséget. Mozgó részeket tartalmazó valamennyi termékünk veszélyt jelenthet, ha nem az előírásoknak megfelelően használják őket. Ebből az okból mindenképpen gondosan el kell olvasni a használati utasítást. Az akció ideje április 1-től május 31-ig, illetve a készlet erejéig tart. A Husqvarna termékeknél érvényes +1 év garancia feltételeiről érdeklődjön Szakkereskedőinknél. Copyright 2013 Husqvarna AB (publ). Minden jog fenntartva. A Husqvarna márkanév, egyéb termék és tulajdonság nevek a Husqvarna csoport védjegyei, melyek a honlapon tekinthetők meg.

Főnyeremény a kertápolásban! Akciós katalógus 2015. tavasz

Főnyeremény a kertápolásban! Akciós katalógus 2015. tavasz Akciós katalógus 015. tavasz Az akció időtartama: 015.04.01-015.05.31. Főnyeremény a kertápolásban! Vásároljon AL-KO terméket és nyerjen! Részletek a következő oldalon. www.facebook.com/alkohungary Classic

Részletesebben

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre.

John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. John Deere fűnyírótraktorok a házi kertekbe és nagyobb területekre. Felszántottunk már több millió hektárt. 1837-ben, John Deere, egy fiatal amerikai patkolókovács forradalmasította a gazdálkodás módját

Részletesebben

AL-KO Az erős márka. Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos

AL-KO Az erős márka. Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos l kerti technik a l barkács technika kerti és házkörüli barkács Kerti Magazin 2009 AL-KO Az erős márka Ezt a célt szolgálja termékeink és szolgáltatásaink folyamatos továbbfejlesztése, de a marketing eszközeink

Részletesebben

A Philips Perfect Care árengedmény értékesítési akció szabályzata és feltételei

A Philips Perfect Care árengedmény értékesítési akció szabályzata és feltételei A Philips Perfect Care árengedmény értékesítési akció szabályzata és feltételei A jelen dokumentum tartalmazza a "Philips Perfect Care árengedmény" értékesítési akció (a továbbiakban csak: "értékesítési

Részletesebben

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod.

Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. Nincsnek akadályok. Kertben, árokban és cserjésben úgy vág, ahogy akarod. 63 Van, akinek szegélyeket kell kialakítania, van akinek a kertjét kell gondoznia és van, aki a cserjéket műveli: az összes feladathoz

Részletesebben

Jótállási jegy www.electrolux.hu

Jótállási jegy www.electrolux.hu Jótállási jegy Köszönjük, hogy az Electrolux Csoport készülékét választotta! Használat előtt olvassa el a termék kezelési útmutatóját és a garancialevélben foglaltakat. Új háztartási gépéhez az Electrolux

Részletesebben

Részvételi és játékszabályzat

Részvételi és játékszabályzat Részvételi és játékszabályzat A TESCO- Global Áruházak Zrt. által szervezett, Kuponos adománygyűjtés a paralimpiai sportolók megsegítésére adománygyűjtéshez kapcsolódó nyereményjáték hivatalos részvételi-

Részletesebben

Tartalom 2007/4-5. A lap alapítója: A lap kiadója:

Tartalom 2007/4-5. A lap alapítója: A lap kiadója: Tartalom I M P R E S S Z U M Hírhullám - Épületgépeszeti szaklap - ISSN 1586-5959 A lap alapítója: DUNAFERR Épületgépészeti és Kereskedelmi Rt. A lap kiadója: D-ÉG Dunaújváros Kft. Fôszerkesztô: Diczházi

Részletesebben

Mercedes-Benz haszongépjárművek

Mercedes-Benz haszongépjárművek Mercedes-Benz haszongépjárművek Szervizprogram 2014. tavasz/nyár Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Átlátható Szerviz A Mercedes-Benznél mindig tudja, mi történik A tavasz a megújulás időszaka, a nyár

Részletesebben

Premio Club katalógus. 99 Ft. Frissítve: 2012. július

Premio Club katalógus. 99 Ft. Frissítve: 2012. július +25 Premio pont Premio Club katalógus 99 Ft Frissítve: 2012. július Alfa Romeo autók Vásároljon Alfa Romeot! Most beszámítjuk Premio pontjait! Alfa Romeo MiTo 1.4 16V MultiAir 105 LE Distinctive felszereltség

Részletesebben

Agip. Stile italiano. Premio Club katalógus. Érvényes: 2008 2009/2. www.agip.hu

Agip. Stile italiano. Premio Club katalógus. Érvényes: 2008 2009/2. www.agip.hu Agip. Stile italiano. Premio Club katalógus Érvényes: 2008 2009/2. www.agip.hu EGYÜTT A DAGANATOS GYERMEKEKÉRT! Az Alapítvány 1999 óta segíti a Budapesti Tûzoltó utcai II. sz. Gyermekklinika Onkológiai

Részletesebben

Nyári nyereményeső a ZGumee-val! - nyereményjáték részvételi és játékszabályzata

Nyári nyereményeső a ZGumee-val! - nyereményjáték részvételi és játékszabályzata Nyári nyereményeső a ZGumee-val! - nyereményjáték részvételi és játékszabályzata 1. A Magyar Lapterjesztő Zártkörűen Működő Részvénytársaság, röviden Lapker Zrt. (1097 Budapest, Táblás utca 32. Cg. 01-10-043804)

Részletesebben

Hivatalos játék- és részvételi szabályzat Olajszintméréssel csak nyerhet! fogyasztói akció

Hivatalos játék- és részvételi szabályzat Olajszintméréssel csak nyerhet! fogyasztói akció Hivatalos játék- és részvételi szabályzat Olajszintméréssel csak nyerhet! fogyasztói akció a MOL-töltőállomásokon A fogyasztói promóció szervezője a MOL-LUB Kft. (székhely: 2931 Almásfüzitő Fő út 21.)

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

104 999 Ft. 39 999 Ft 28X. 2,4 GHz. 10 499 FT ÖNERŐ 10 x 10 612 FT RÉSZLET PROCESSZORRAL 29,33 % THM. 3 999 FT ÖNERŐ 10 x 4 042 FT RÉSZLET 29,33 % THM

104 999 Ft. 39 999 Ft 28X. 2,4 GHz. 10 499 FT ÖNERŐ 10 x 10 612 FT RÉSZLET PROCESSZORRAL 29,33 % THM. 3 999 FT ÖNERŐ 10 x 4 042 FT RÉSZLET 29,33 % THM 3 999 FT ÖNERŐ 10 x 4 042 FT RÉSZLET 20 MEGAPIXEL 28X OPTIKAI ZOOM HD VIDEOFELBONTÁS 39 999 Ft 10 499 FT ÖNERŐ 10 x 10 612 FT RÉSZLET 104 999 Ft 2,4 GHz PROCESSZORRAL LENOVO S580 OKOSTELEFON Stílusos formavilág,

Részletesebben

Rendkívüli tájékoztatás. Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. Igazgatóságának hirdetménye

Rendkívüli tájékoztatás. Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. Igazgatóságának hirdetménye Rendkívüli tájékoztatás Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. Igazgatóságának hirdetménye az OTP Bank által kibocsátott részvények dematerializált értékpapírokká átalakítása során cserére

Részletesebben

Tartalom 2007/6. A lap alapítója: A lap kiadója:

Tartalom 2007/6. A lap alapítója: A lap kiadója: Tartalom I M P R E S S Z U M Hírhullám - Épületgépeszeti szaklap - ISSN 1586-5959 A lap alapítója: DUNAFERR Épületgépészeti és Kereskedelmi Rt. A lap kiadója: D-ÉG Dunaújváros Kft. Fôszerkesztô: Diczházi

Részletesebben

NEW HOLLAND CR CR8O7O CR8O8O CR9O7O CR9O8O CR9O9O

NEW HOLLAND CR CR8O7O CR8O8O CR9O7O CR9O8O CR9O9O NEW HOLLAND CR CR8O7O CR8O8O CR9O7O CR9O8O CR9O9O 2 3 NEW HOLLAND CR SZÉRIA Az iker rotoros New Holland CR kombájnok prototípusainak több mint 35 évvel ezelőtti bemutatása jelentős mérföldkő volt a gabona

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. közgyűlési hirdetménye

Az OTP Bank Nyrt. közgyűlési hirdetménye Az OTP Bank Nyrt. közgyűlési hirdetménye Hivatkozási szám: BKO-133/2012 Budapest, 2012. március 28. Az OTP Bank Nyrt. (székhelye: 1051 Budapest, Nádor u. 16.; nyilvántartásba vette a Fővárosi Törvényszék

Részletesebben

KATALÓGUSUNKAT! megjelent! TAVASZI-NYÁRI KERESSE. 1,985 m²/doboz, 3.571 Ft/doboz. Ft/m² 2.299 1.799. 8 mm tabak akácia. május

KATALÓGUSUNKAT! megjelent! TAVASZI-NYÁRI KERESSE. 1,985 m²/doboz, 3.571 Ft/doboz. Ft/m² 2.299 1.799. 8 mm tabak akácia. május 2.299 1.799 Ft/m² 8 mm tabak akácia 1,985 m²/doboz, 3.571 Ft/doboz megjelent! KERESSE TAVASZI-NYÁRI KATALÓGUSUNKAT! május A tekercsáru termékeket a tekercs teljes szélességében áll módunkban kiszolgálni!

Részletesebben

ÜZEMELTETÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ÜZEMELTETÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ÜZEMELTETÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ A MIKA-6E /MIKA-6E Turbó típusú zárt égésterű, gázüzemű, parapetes/turbós fűtőkészülékhez Lev.cím: Budapest, 1751. Pf. 143. Kereskedelem, gyártás: 06-30/585-0653 Beüzemelés,

Részletesebben

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2013. ősz/tél

Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók. Szervizprogram 2013. ősz/tél Az én szervizem Mercedes-Benz személyautók Szervizprogram 2013. ősz/tél Tisztelt Mercedes-Benz tulajdonos! Számunkra kiemelkedően fontos, hogy teljesen elégedett legyen járművével, és az mindig a legnagyobb

Részletesebben

Truma Kemping Világ 2013. Több Kényelem útközben

Truma Kemping Világ 2013. Több Kényelem útközben Truma Kemping Világ 2013 Több Kényelem útközben Egyszerűen pihentetőbb utazás A Truma-val minden utazás nyaralás A kemping a nyaralás lényege. Közel a természethez, közel az emberekhez, közel önmagához.

Részletesebben

Fendt 200 Vario V/F/P

Fendt 200 Vario V/F/P Fendt Vario V/F/P Vario Fokozatmentes hajtóművel A Fendt speciális traktorok nagy múltra tekintenek vissza, nevük egyet jelent a megbízhatósággal, gazdaságossággal és értékállósággal. Lehet ezt még tovább

Részletesebben

533222-92 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DCS310

533222-92 H. Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DCS310 533222-92 H Fordítás az eredeti kezelési utasítás alapjan készült DCS310 1. ábra g b c h a i d f k e j 2. ábra 3. ábra b 2 4. ábra 5. ábra k j 6. ábra 7. ábra c 8. ábra 3 9A ábra 9C ábra f g e 9B ábra

Részletesebben

Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál)

Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál) Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál) Nyitvatartás: H-Cs 8:00-18:00 P 8:00-17:00 Telefon: 1 466-4633 Fax: 1 385-3837 Vályog úti

Részletesebben

Új mosómosogatógépek. A 2006-os év háztartási gép kollekciója

Új mosómosogatógépek. A 2006-os év háztartási gép kollekciója Új mosómosogatógépek 2006-os év háztartási gép kollekciója Ed. 01/06 Printed in Italy Indesit ompany Magyarország Kft. Szépvölgyi út 3-37. ép., II em. H-1037 udapest (Hungary) Info vonal: (0036) 98 99

Részletesebben

L01_U1_U4.qxd 12/6/07 12:25 PM Page 1 KÖLCSÖNÖZHETÔ GÉPEK

L01_U1_U4.qxd 12/6/07 12:25 PM Page 1 KÖLCSÖNÖZHETÔ GÉPEK KÖLCSÖNÖZHETÔ GÉPEK Kerti munkák a 7. oldaltól Építési munkák a 13. oldaltól Belsô munkák a 19. oldaltól Tisztítás a 28. oldaltól 2 Üdvözöljük a gépkölcsönzô szolgáltatásánál Kedves Vásárló! Könnyítse

Részletesebben

ELEM ÉS AKKU KATALÓGUS 2014. panasonic ELEM ÉS. www.panasonic-batteries.com

ELEM ÉS AKKU KATALÓGUS 2014. panasonic ELEM ÉS. www.panasonic-batteries.com ELEM ÉS AKKU KATALÓGUS 2014 panasonic ELEM ÉS AKKUMULÁTOR KATALÓGUS www.panasonic-batteries.com PANASONIC ELEMEK ÉS AKKUK Partner az energiában A PANASONIC CSOPORT VILÁGSZERTE panasonic ELEMEK ÉS AKKUK

Részletesebben

LELY WELGER Fixkamrás bálázók

LELY WELGER Fixkamrás bálázók Fixkamrás bálázók www.lely.com innovators in agriculture Minden bála egy újabb remekmű Megbízható teljesítmény A teljesítményt annak a helynek a nagysága határozza meg, amelyen át a termény beáramlik a

Részletesebben