Nagyszerű ajánlatok az eredményes kertészkedéshez. 0% THM Most bárki számára elérhető. TAVASZ 2013 SZELÍDÍTSD MEG A VADONT!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nagyszerű ajánlatok az eredményes kertészkedéshez. 0% THM Most bárki számára elérhető. TAVASZ 2013 SZELÍDÍTSD MEG A VADONT!"

Átírás

1 Nagyszerű ajánlatok az eredményes kertészkedéshez Husqvarna 533 RS 0% THM Most bárki számára elérhető. Keresse kiemelt ajánlatainkat, 6 hónapos részletfizetéssel! AKKUMULÁTOROS TERMÉKEK Új áramforrás Változatlan teljesítmény. Fedezze fel nagy teljesítményű akkumulátoros gépeink előnyeit! SZENT IVÁN ÉJ STOCKHOLMBAN Nyereményjáték Játsszon velünk! Ünnepelje az év leghosszabb napját Stockholmban! TAVASZ 2013 SZELÍDÍTSD MEG A VADONT!

2 Készüljön fel a kert összes kihívására! A Husqvarna termékek fejlesztésének alapja a széleskörű tudásunk és a professzionális felhasználókkal való közös munkából nyert tapasztalatunk. Folyamatosan keressük napjaink legjobb technológiáit, hogy előmozdítsuk az innovációt, és felhasználóinkhoz közelebb hozzuk a korszerű megoldásokat. A Husqvarna termékekkel biztos lehet benne, hogy Ön és kertje is a lehető legjobb kezekben van, a természet bármilyen jellegű kihívásaival is kerüljön szembe. hitel 12 nyereményjáték 12 0% THM SZENT IVÁN ÉJ STOCKHOLMBAN Legnépszerűbb termékeinket most kamatmentesen, 6 hónapos részletfizetéssel is megvásárolhatja. A kedvezményes hitelt csak a megjelölt termékekre biztosítjuk. Az akcióban résztvevő kereskedőket és az akció feltételeit a 12. oldalon találja. Szent Iván éjjelén ünnepeljük az év leghosszabb napját, mely a Skandináv országokban az egyik legjelentősebb népi ünnep. Vásároljon a kiadványunkban szereplő termékekből, töltse ki a nyereményszelvényt és nyerje meg stockholmi utunkat! További részletek a weboldalon.

3 100 % HUSQVARNA 0 % ÜZEMANYAG Bemutatjuk a Husqvarna professzionális teljesítményű akkumulátoros termékeit. A hatékony konstrukciójú motor és a 36 V-os lítium-ion akkumulátor garantálja a benzines gépekkel azonos teljesítményt. Ugyanakkor a zajszint, a vibráció és a karbantartási igény sokkal alacsonyabb. Környezetbarát, nincs károsanyag-kibocsátás. HUSQVARNA 436Li Csendes, könnyű és különösen egyszerűen használható akkumulatoros láncfűrész, 36 V, 3,0 Ah, vezetőlemez: cm 3,7 kg, láncsebesség: 20 m /s (15 m /s save ), akkumulátorral és töltővel Ft Ft HUSQVARNA 136LiC Csendes, könnyű, jó súlyelosztású és különösen egyszerűen használható akkumulátoros fűkasza, igényes felhasználóknak, 36 V, 3,0 Ah, 4,3 kg, save, maximális üzemidő, állítható fogantyú, kézhez álló kezelőgombok. HUSQVARNA 536LiL Könnyű és nagy teljesítményű akkumulátoros fűkasza, professzionális felhasználóknak, 36 V, 3,0 Ah, 4,1 kg, save a maximalis üzemidőért, két irányban forgó fej, állítható fogantyú, kézhez álló kezelőgombok Ft Ft HUSQVARNA 136LiHD50 Csendes, könnyű, jó súlyelosztású és különösen egyszerűen használható akkumulátoros fűkasza, igényes felhasználóknak, 36 V, 1,5 Ah, 4,6 kg, vágókés hossza: 50 cm, save, maximális üzemidő, kézre álló kezelőgombok. 3 AKKUMULÁTOROS TERMÉKEK Ajándék akkumulátor UNIVERZÁLIS HUSQVARNA AKKUMULÁTOR BLI 110 MOST MINDEN AKKUMULÁTOROS TERMÉKHEZ AJÁNDÉK TARTALÉKAKKUMULÁTORT ADUNK 36 V, 1,6 Ah Bármelyik akkumulátoros géphez használható Bármikor újratölthető, rövid töltési idő Hosszú üzemidő Mit nyújtanak Önnek az akkumulátoros gépek? NAGY TELJESÍTMÉNY CSENDES MŰKÖDÉS JÓ SÚLYELOSZTÁS A szénkefe nélküli motorok 25%-kal nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a hagyományos szénkefés motorok. Még magas, sűrű, vagy nedves fű és bozót vágása közben is magas és állandó nyomatékot ad le. A benzinüzemű gépekhez képest az alacsony zajszint kényelmes munkakörnyezetet biztosít, és kevésbé zavar másokat. Ideális megoldás olyan lakókörnyezetbe, ahol a zaj gondot jelenthet. Az elülső fogantyú közel van a gép tömegközéppontjához, ezáltal könnyű és jó súlyelosztású. A munkavégzés kényelmesebb és kevésbé megerőltető.

4 4 Automower Az élről még magasabbra törünk. Ismerje meg az Automower harmadik generációját! A korszerű megoldásokat felvonultató Husqvarna bemutatja a különösen csendes harmadik generációs Automower robotfűnyírókat, melyek gyönyörű pázsitszőnyeget nyírnak. Ezek a legújabb fejlesztések is igazolják, hogy a Husqvarna miért is tölt be vezető szerepet a robottechnológia területén. 0% THM* HUSQVARNA AUTOMOWER generációs AUTOMOWER kisebb vagy összetett gyepfelületekre ajánlott, 500 m 2 -ig, PIN kódos lopásvédelem, fehér színben kapható Ft HUSQVARNA AUTOMOWER 308 X 3. generációs AUTOMOWER kisebb vagy összetett gyepfelületekre ajánlott, 800 m 2 -ig, PIN kódos lopásvédelem, időkapcsoló Ft HUSQVARNA AUTOMOWER 230 ACX 3000 m 2 gyepfelületig alkalmas, megnövelt vágóteljesítmény, még fejlettebb lopásvédő riasztóval, hátulról világított billentyűzettel és kijelzővel van felszerelve Ft HUSQVARNA AUTOMOWER 220 ACX A fűnyírást és a feltöltést is automatikusan végzi, 1800 m 2 gyepfelületig alkalmas billentyűzettel és kijelzővel állítható be. Az Automower robotfűnyíró kiemelkedő funkciói: Ft Lopásgátló ALKALMAZÁS Elektromos magasságállítás Az Automower robotfűnyíró hatékony, többszintű lopásgátló rendszerrel van felszerelve, amely fokozza a fűnyíró védelmét. *A hitel részleteit a 12. oldalon találja. A GPS technológia révén a mobiltelefonján keresztül tud kommunikálni a fűnyíró robottal. A világon bárhonnan elindíthatja, leállíthatja, sőt irányíthatja is. A fűnyírás sohasem volt ennyire könnyű. A vágási magasság könnyen beállítható egy gomb megnyomásával.

5 Az új LC 56 utat mutat a hagyományos fűnyíróknak Robusztus és nagy teljesítményű fűgyűjtős fűnyíró nagyobb méretű kertekbe. Tartós, hegesztett acél vágóasztallal és könnyen indítható OHC-motorral. Könnyen és kényelmesen manőverezhető az innovatív TwinControl meghajtórendszernek köszönhetően. Az LC 56-os széria termékeinél három vágási mód közül lehet választani. HUSQVARNA LC 56 HONDA GCV 160, 56 cm, Twin Control, gyűjtés/bioclip /oldalkidobás Ft Husqvarna LC 48 V/VE 3 az 1-ben vágórendszer, fűgyűjtés, BioClip (mulcsozás) vagy oldalsó kidobás, robusztus, cinkbevonatú acél ház, Briggs&Stratton 650e/675e széria, 48 cm. 5 FŰnyírók HUSQVARNA J 55SL Mulcsozás / oldalkidobás, elsőkerék meghajtás, Briggs&Stratton 650 széria, 55 cm Ft Ft/ Ft 0% THM * HUSQVARNA R 52S 3 az 1-ben vágórendszer, fűgyűjtés, BioClip (mulcsozás) vagy oldalsó kidobás, robusztus, cinkbevonatú acél ház, Briggs&Stratton 675 széria, 53 cm. HUSQVARNA LC 53 E/Ee Twin Control, 3 az 1-ben vágórendszer, fűgyűjtés, BioClip (mulcsozás) vagy oldalsó kidobás, robusztus, cinkbevonatú acél ház, Briggs&Stratton 750 széria, 53 cm Ft Ft/ Ft Mit nyújtanak ezek a tulajdonságok Önnek? Twin Control Beállíthatja a fűnyíró sebességét az igényei szerint, a megfelelő eredmény elérése érdekében. Legközelebb, amikor megint füvet készül nyírni, állítsa át az aznapi igényeknek megfelelően. CrownCut korona fogazású kések A CrownCut késeket azért fejlesztették ki, hogy még magasabb szintű vágási teljesítményt lehessen elérni. Ez az innovatív élezési mód optimális fűgyűjtést és BioClip teljesítményt nyújt. TrioClip Három különböző vágási mód egy fűnyírón. Válasszon a fűgyűjtés, BioClip (mulcsozás) és az oldalsó fűkidobás között. *Az ajánlat kizárólag az LC 48 V modellre érvényes. A hitel részleteit a 12. oldalon találja.

6 Vegye át a hatalmat a kertben! A Husqvarna jó hírneve a kiváló minőségű, hosszú élettartamú prémium kategóriás termékein alapszik, és ez alól a fűnyíró traktorok és Riderek sem kivételek. Hatékony fűnyírás, felülmúlhatatlan kormányzási technológia ezzel teljesen uralni tudja a területet. És ha eddig már meg volt elégedve, akkor a legújabb Husqvarna Riderek és traktorok még inkább meg fogják Önt győzni. 6 traktorok HUSQVARNA CTH 184T 320l-es fűgyűjtő, Kawasaki V-Twin motor, 107 cm vágási szélesség, U-Cut hatékony manőverezés Ft BioClip -re válthat az ülésből Automatikus sebességtartás HUSQVARNA CTH 224T Kawasaki FS Series V-Twin motor, hidrosztatikus erőátvitel, vágási szélesség: 107 cm, U-Cut, elektromos fűgyűjtő-ürítő egység, ülésből kapcsolható BioClip Ft HUSQVARNA CT 154 Kohler Courage motor, 97 cm vágási szélesség, hangjelzés a fűgyűjtő ürítéshez, nagy térfogatú fűgyűjtő Ft HUSQVARNA LT 154 Kohler Courage motor, 97 cm vágási szélesség, manuális váltó, oldalkidobós Ft A traktor és Rider tartozékokról tájékozódjon weboldalunkon! Mi teszi különlegessé a Husqvarna traktorokat? U-Cut A prémium kategóriás traktorok U-Cut kormányzási technológiával vannak felszerelve, amelynek segítségével szűkebben, kisebb fordulókörrel lehet kikerülni az akadályokat. Ez kisebb lenyíratlan területet, hatékonyabb fűnyírást és még jobb manőverezhetőséget jelent. Pedállal működtetett hidro- sztatikus erőátvitel A pedállal működtethető hidrosztatikus erőátvitellel könnyen szabályozható a sebesség és az irány. Külön előreés hátrameneti pedálok. Elektromosan kapcsolható kések A kések könnyen kapcsolhatók a kezelőpanelen lévő kényelmes elektromos kapcsolónak köszönhetően.

7 HUSQVARNA 316 T AWD Kawasaki FS V-Twin motor, választható Combi vágóasztalok (94, 103, 112 cm), hidrosztatikus összkerékhajtás Ft HUSQVARNA R 216/R 216 AWD Briggs&Stratton motor, hidrosztatikus erőátvitel/awd modell összkerékhajtású, Combi vágóasztallal (103 cm) Ft/ Ft 7 HUSQVARNA R 213C Briggs & Stratton Intek motor, hidrosztatikus erőátvitel, vágási szélesség: 94 cm, hátsó kidobás vagy BioClip (mulcsozás) Ft riderek EGY HELYBEN MEGFORDULÓ KORMÁNYZÁS HUSQVARNA MZ 28T Briggs&Stratton Endurance széria V-Twin motor, vágási szélesség 132 cm Ft Különböző tartozékokkal átalakíthatja a Ridert és a traktort is sokoldalú géppé, mint pl. a pótkocsi, sószóró, vagy hótoló. Tájékozódjon weboldalunkon! Ft Ft Ft-tól A Husqvarna Ridereket a tökéletes fűnyírásra tervezték. Törzscsuklós kormányzás Az egyedülálló törzscsuklós kormánymű lehetővé teszi, hogy a hátsó pár kerék a gép alá forduljon. Az eredmény: kiváló manőverező-képesség minimális fordulókörrel. Előre szerelt vágóasztal Az előre szerelt vágóasztal kitűnő rálátást biztosít a munkaterületre, ami lehetővé teszi, hogy a széleket is precízen le tudja nyírni és könnyen elérje a bokrok alját. Combi vágóasztal A Combi vágóasztal a BioClip rendszert kínálja a gyep trágyázásához, a hátsó fűkidobás pedig a magasabb és erősebb szálú fűvel benőtt területek lenyírásához alkalmas.

8 8 fűkaszák Kiváló eredmény minden terepen A különféle munkák más-más felszerelést igényelnek. A Husqvarna széles választékából mindenki megtalálja a számára legalkalmasabb gépet. A szegélynyírók hatékonyan veszik fel a harcot a makacs gyepszegélyek ellen. Fűkaszával már a sűrű bozóttal is szembeszállhat. Ha többfunkciós gépre van szüksége, akkor a bozótvágó az ideális választás. Megbirkózik a fűvel, a sűrű bozóttal és a facsemetékkel is. HUSQVARNA 533 RS/543 RS/553 RS Strapabíró bozótvágó, aszimmetrikus fogantyúval, dupla hevederrel, damilfejjel és fűvágó késsel szállítjuk, 29,5 m 3, 1,0 kw / 1,34 LE, 40,1 m 3, 1,5 kw / 2,01 LE, 50,6 m 3, 2,3 kw / 3,1 LE. 0% THM * Ft/ Ft/ Ft HUSQVARNA 122C Halk működésű, nagyon könnyű szegélyvágó, a munkát könnyítő funkciókkal, mint pl. SmartStart, 21,7 m 3, 0,6 kw / 0,8 LE, 4,4 kg. HUSQVARNA 555 RXT Hatékony rezgéscsillapítású, professzionális fűkasza, Balance XT hevederrel, damilfejjel és fűvágó késsel szállítjuk, 53,5 m 3, 2.8 kw / 3,75 LE. DAMILFEJ Hatékony damilfejek, mindenféle alkalmazáshoz Fix-, kézi, félautomata és automata damil-adagolással Ft Ft HUSQVARNA 545 RX Nagy teljesítményű, professzionális fűkasza, Balance X hevederrel, damilfejjel és fűvágó késsel szállítjuk, 45,7 m 3, 2,1 kw / 2.8 LE. DAMILOK Hosszú élettartamú damilok széles választékban Egyedülálló anyagból készült a lehető legjobb teljesítmény érdekében Ft VÁGÓKÉSEK Többféle méretben Ft-tól HUSQVARNA 323R-II Hosszú, megerőltető és monoton munkára tervezve, 24,5 cm³, 0,9 kw, 5,1 kg, Smart Start, normál dupla heveder,állítható fogantyú és kombinált szórásvédő Ft Ft-tól 550 Ft-tól Milyen kiemelkedő tulajdonságai vannak a Husqvarna bozótnyíróknak, fűkaszáknak? X-Torq motor Low Vib Smart Start Az X-Torq technológia akár 75%-kal csökkenti a károsanyag-kibocsátást és 20%-kal növeli az üzemanyag-takarékosságot. A mun kavégzés nemcsak kényelmesebb, hanem gazdaságosabb is. A motorokat nagyon hatékony rezgés csillapítóval szerelték fel, amelyek elnyelik a vibrációt, védik a felhasználó karját és kezét, így hosszabb ideig tartó, kényel mesebb mun kát tesznek lehetővé. A motort és az indító berendezést úgy tervezték, hogy a gép gyorsan, minimális erőfeszítéssel beinduljon, így gyorsabban lehet elkezdeni a munkát. *Az ajánlat kizárólag az 533 RS modellre érvényes. A hitel részleteit a 12. oldalon találja.

9 A Husqvarna megfelel a szakmai előírásoknak Metszés, favágás, tűzifaaprítás számos feladatra lehet a Husqvarna láncfűrészeket használni. Kialakításuknál a felhasználók elvárásait tartották szem előtt. HUSQVARNA 236 Kisebb fűrészelési feladatokhoz ideális, ergonómikus kialakítású, könnyen indítható, 38 cm 3, 1,4 kw / 1,9 LE, 35 cm, 4,7 kg Ft HUSQVARNA 440e-SERIES Sokoldalú, könnyű láncfűrész, egyszerű indítás, szerszám nélküli láncfeszítés, 40,9 cm 3, 1,8 kw / 2,4 LE, 38 cm, 4,4 kg Ft 9 fűrészek HUSQVARNA 135 Kisebb fűrészelési feladatokhoz ideális, könnyen indítható, sokoldalúan használható, 40,9 cm 3, 1,5 kw / 1,9 LE, 35 cm, 4,4 kg Ft MEGÚJÚLT TERMÉKCSALÁD! A VALAHA KÉSZÜLT LEGJOBB KÉTÜTEMŰ OLAJOK A HUSQVARNATÓL Rendkívül jó kenés. Kevesebb károsanyag-kibocsátás. Biológiailag lebomló (64% acc OESD301B). 2 ütemű motorolaj. X VÉDŐSZEMÜVEG Karcálló szemüveg kihajtható kerettel és szögben állítható lencsékkel. A sárgára festett lencsék sötétben jobb látást biztosítanak. Professzionális védőruházat A szakemberek bíznak a Husqvarna védőruházatában, Ön is bízhat benne. KABÁT FŰKASZÁLÁSHOZ ÉS BOZÓTVÁGÁSHOZ Félhosszú kabát, kifejezetten a tisztítási és kerti munkákhoz, négy elülső zsebbel és mobiltelefon tartóval. A vállrészben hőre lágyuló betéttel. Cipzáras, magas gallérral, kézelői patenttel záródnak. MUNKANADRÁG FŰKASZÁLÁSHOZ ÉS BOZÓTVÁGÁSHOZ Tisztítási és kerti munkához alkalmas nadrág, tárolózsebekkel. Jól szellőző, hálós béléssel és cipzáras szárral. A csípő és a térd részekbe hőre lágyuló betéteket helyezhetők. CLASSIC KESZTYŰ Kényelmes, jól illeszkedő kesztyűk. Kecske bőrből készült tenyér rész, véd a nedvesség ellen. A legtöbb igényes munkához megfelelő Ft HALLÁSVÉDŐ ARCVÉDŐVEL Kényelmes hallásvédő, amelynél a nyomás 20 %-ban állítható. Ideális a terület fűtől való megtisztításához és szegélynyíráshoz Ft Ft Ft Ft

10 Bizonyított minőség Amikor Husqvarna terméket vásárol, biztos lehet benne, hogy ugyan az a minőség és alapgondolat áll a készülék teljesítménye mögött, amire mindannyian büszkék lehetünk. 10 EGYÉB GÉPEK HUSQVARNA TF324 Erőteljes rotációs kapa Subaru EP16 motorral, előre- és hátramenet, 60 cm munkaszélesség (bővíthető), 30 cm munkamélység Ft HUSQVARNA 125BVX Hatékony lombfúvó szívó és fúvó funkcióval, Smart Start, gyűjtőzsák, vállszíj, 28 cm³, 12,03 m³/perc, 4,35 kg Ft HUSQVARNA 122HD60 Intelligens sövényvágó alacsony zajszinttel és vibrációval (Low Vib), Smart Start a motor gyors és könnyű beindításához, állítható fogantyú, 21,7 m 3, 0,6 KW/0,8 LE, vágókés hossza 60 cm, 4,9 kg Ft Fúrószár A 543AE15 gödörfúróhoz, mm átmérő között elérhető Ft-tól HUSQVARNA 543AE15* Robusztus és nagy teljesítményű gödörfúró, X-Torq motor, többféle fúrószárral kombinálható (furószár nélkül), 40,1 m 3, 1,5 kw, 9,2 kg Ft MULTIFUNKCIÓS SZÖGHAJTÁS ZSÍR Hajtómű kenéséhez, térfogata 225 g Ft (7 511 Ft/kg) HUSQVARNA WP 4T SAL30 Kiemelkedően magas minőségű olaj 4 ütemű fűnyírókhoz, kiváló védelmet nyújt a motornak, 0,6 l-es és 1,4 l-es kiszerelésben Ft (1998 Ft/l) Ft (1785 Ft/l) *A termék májustól elérhető.

11 Elektromos fűnyíró PowerMax 36 E Nagy teljesítményű, erőteljes elektromos fűnyíró, számos praktikus funkcióval. Bárki számára használható W, 36 cm vágási szélesség, központi magasságállítás, 40 l-es fűgyűjtő Ft Akkumulátoros fűnyíró PowerMax 36 A Li* Erőteljes, nagy teljesítményű fűnyíró lítium-ion akkumulátorral. Modern és megbízható technológia, számos hasznos funkcióval. 36 V / 3,0 Ah, 36 cm vágási szélesség, központi magasságállítás, 40 l-es fűgyűjtő. Nyírási teljesítmény egy feltöltéssel: kb m Ft Damilos fűszegélynyíró SmallCut 300* Könnyű, kézreálló fűszegélynyíró kerti tisztítási munkákhoz. 300 W, 230 mm vágókör, 1,5 mm szálkeresztmetszet, 10 m-es szálhossz Ft Damilos fűszegélynyíró ProCut 800 Erőteljes fűszegélynyíró erős füvű, gazos, nagyméretű felületekhez. Ideális választás hobbi kertekbe. 800 W, 350 mm vágási átmérő, 2 szálas vágórendszer, 2 mm-es szálkeresztmetszet, vállpánttal Ft Elektromos sövénynyíró EasyCut 42 Könnyű elektromos sövénynyíró, ergonómikusan kialakított fogantyúval, nagy bekapcsológombbal. 400 W, 42 cm-es késhossz, 16 mm-es késnyílás Ft Akkumulátoros fű- és bokornyíró olló készlet ComfortCut* Többfunkciós gép, fűszegélynyíráshoz vagy kisebb bokrok, bukszusok formára nyírásához. A 2 kés egyszerűen, gombnyomásra, szerszám nélkül cserélhető. Lítium-ion akkumulátorral. Kerekekkel, élvédővel és töltővel Ft Lombszívó/-fújó ErgoJet 3000 Nagy teljesítményű, fém ventillátorkerekes lombszívó/-fújó optimalizált súlyelosztással és kezelhetőséggel. Egyszerű, szerszámmentes váltás a szívó és fújó funkció között W, 310 km/h fújási sebesség, 170 l/s szívási teljesítmény, 16:01 térfogatcsökkentés, 45 l-es gyűjtőzsák Ft *Az akkumulátorra 1 év t vállalunk.

12 Nyereményszelvény Név... Cím... Telefon... 0% THM Rögzített éves ügyleti kamat: 0%. Kezelési költség: 0 Ft. Futamidő: 6 hónap. Igényelhető hitelösszeg: Ft-tól Ft-ig terjedhet. Szükséges önrész, a vételár függvényében: Ft-ig önrész nélkül, Ft-tól Ft-ig min. a vételár 10%-a, Ft-tól min. a vételár 20%-a. A Husqvarna Kft. franchise üzletei a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítői, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Referencia THM: 0% ( Ft, illetve Ft; 6 hó). Érvényes: áprili 1-től május 31-ig, kizárólag a szórólapban megjelölt termékekre Kérjük jól olvashatóan, nyomtatott nagybetűvel kitölteni és a blokk másolatával egy zárt borítékban a szakkereskedőnek átadni vagy címünkre postázni. Címünk: Husqvarna Magyarország Kft Budapest, Ezred u BARANYA MEGYE 7300 Komló, Gesztenyési út 7. T.: 72/ Mohács, Pécsi út 41. T.: 69/ Mohács, Szent Háromság út T.: 69/ Pécs, Lánc u. 8. T.: 72/ ; 72/ / Pécs, Szigeti út T.: 72/ ; 30/ Siklós, Felszabadulás út 89. T.: 72/ BÁCS-KISKUN MEGYE 6500 Baja, Keleti Krt T.: 20/ Baja, Szegedi út 27. T.: 79/ ; 30/ Dunapataj, Kalocsai út 61. T.: 78/ ; 20/ Izsák, Szabadság tér 28. T.: 76/ ; 20/ Kecskemét, Halasi út 29. T.: 76/ Kecskemét, Zsinór u. 95. T.: 76/ ; 20/ Kiskunfélegyháza, Kecskeméti út 173/a. T.: 76/ Kiskunhalas, Széchenyi út 100. T.: 77/ ; 70/ Kunszentmiklós, Rákóczi u. 59. T.: 76/ Vaskút, Kossuth u. 93. T.: 79/ BÉKÉS MEGYE 5600 Békéscsaba, Mogyoró u. 1. T.: 66/ ; 30/ Füzesgyarmat, Petőfi u. 1. T.: 66/ Gyula, K. Schriffert u. 5/4. T.: 66/ ; 70/ Kaszaper, Mikszáth u. 2. T.: 68/ ; 30/ Orosháza, Ady E. u. 1. T.: 68/ Orosháza, Kossuth u. 19. (Fehér kígyó üzletházban) T.: 68/ Szeghalom, Szabadság tér 2/2. T.: 66/ Szarvas, Szabadság u. 18. (Postával szemben) T.: 66/ A Cetelem Bank Zrt. szerződött partnerei. KERESSE TERMÉKEINKET ALÁBBI SZAKKERESKEDŐINKNÉL: BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYE 3860 Encs, Mérai út 1. T.: 46/ ; 30/ Járdánháza,Vasút út 16. T.: 48/ ; 20/ Kazincbarcika, Vasvári Pál tér 12. T.: 48/ ; 30/ Mezőkövesd, Szomolyai út 92. T.: 49/ ; 70/ Miskolc, Vörösmarty u T.: 46/ ; 30/ Ózd, Malom u. 6. T.: 48/ ; 20/ Sárospatak, Kossuth L. út 32. T.: 47/ ; 20/ Szerencs, Nyár út 5. T.: 47/ BUDAPEST 1148 Budapest, Fogarasi út 43. T.: 30/ Budapest, Rákóczi út 38. T.: Budapest, Táblás u. 29. T.: Budapest, Barázda út1. T.: Budapest, Röppentyű u. 42. T.: ; 30/ Budapest,Veres P. u T.: Budapest, Jegenyefasor út 15. T.: Budapest, Haraszti út 149. T.: CSONGRÁD MEGYE 6800 Hódmezővásárhely, Táncsics M. u. 19. T.: 62/ Hódmezővásárhely, Dr. Rapcsák A. út 34. T.: 62/ Kistelek, Árpád út 10. T.: 62/ ; 70/ Sándorfalva, Jókai út 12. T.: 30/ Szeged, Kálvária sgt. 40. T.: 62/ ; 30/ Szeged, Cserzy Mihály u. 6. T.: 62/ Szentes, Mátyás Király u. 3. T.: 63/ FEJÉR MEGYE 2400 Dunaújváros, Hosszú sor 45. T.: 25/ ; 30/ Mór, Deák F. u. 28. T.: 30/ ; 22/ Sárbogárd,Tompa M. u. 32. T.: 25/ Székesfehérvár, Balatoni úti üzletsor. T.: 22/ ; 30/ GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE 9300 Csorna, Soproni út 44. T.: 30/ ; 96/ Győr, Pápai u. 22. T.: 96/ ; 30/ Győr, Szent Imre u. 88. T.: 96/ ; 30/ Kapuvár, Jókai u. 2 T.: 96/ Mosonmagyaróvár, Szent István Kir. út 185. T.: 96/ ; 20/ Sopron, Ötvös u. 9. T.: 99/ Pér, Fehérvári u T.: 96/ HAJDÚ-BIHAR MEGYE 4100 Berettyóújfalu, Millennium út 6. T.: 54/ Debrecen, Pesti út 23. T.: 52/ Debrecen, Sámsoni út 125. T.: 52/ Hajdúböszörmény, Petőfi Sándor u. 33. T.: 52/ ; 70/ HEVES MEGYE 3300 Eger, Barkóczy út T.: 36/ ; 30/ Eger, Cifrakapu u T.: 36/ ; 30/ Hatvan, Horváth M. u. 53. T.: 37/ ; 30/ Heves, Fő út 19. T.: 36/ ; 30/ Gyöngyös, Mátrai út 8. T.: 37/ ; 30/ JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE 5123 Jászárokszállás, Piac tér 5. T.: 57/ Jászberény, Szövetkezet út 7/a. T.: 57/ ; 30/ Karcag, Jókai út 28/B T.: 70/ Kisújszállás; Széchenyi út 27. T.: 59/ , 30/ Szolnok, Mátyás király út 18. T.: 56/ ; 30/ Túrkeve, Kossuth L. u. 18. T.: 20/ KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE 2500 Esztergom, Dobogókői u. 78. T.: 33/ ; 20/ Kisbér, Batthyány tér 2. T.: 34/ Nagyigmánd, IKR RT. Ácsi út T.: 34/ ; 30/ Szomód, Alma u. 16. T.: 34/ Tata, Bajcsy Zs. út 1. T.: 34/ Tatabánya, Köztársaság útja 44/a T.: 20/ NÓGRÁD MEGYE 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 39. T.: 35/ Diósjenő, Szabadság út 25. T.: 35/ Érsekvadkert, Hősök tere 1. T.: 35/ ; 20/ Pásztó, Vasút út 18. T.: 32/ ; 30/ Salgótarján, Füleki út 56. T.: 32/ ; 30/ Salgótarján, Zemlinszky út T.: 32/ PEST MEGYE 2170 Aszód, Pesti u. 19. T.: 28/ ; 20/ Budaörs, Szabadság út 77. T.: 23/ ; 20/ Érd, Fehérvári út 65. T.: 23/ ; 30/ Érd, Lőcsei út 4 8. T.: 23/ Isaszeg, Rákóczi út 22. T.: 28/ ; 30/ Fót, Károlyi I. u. 44. T.: 27/ Göd, Pesti út 238. VAS MEGYE T.: 20/ Örkény, Fő út 1. T.: 29/ Pilisvörösvár, Arany János u. 2. (Budai út sarok) T.: 26/ ; 20/ Százhalombatta, Damjanich út 44. T.: 23/ Tápiószecső, Pesti út 60. T.: 29/ ; 30/ Tápiószentmárton, Kossuth út 24. T.: 29/ Vác, Rákóczi u. 14. T.: 27/ SOMOGY MEGYE 8638 Balatonlelle, Rákoczi út 184. T.: 85/ ; 30/ Barcs, Köztársaság út 55. T.: 82/ Kaposvár, Fő u. 90. T.: 82/ ; 30/ Marcali, Rákóczi u. 20/A T.: 85/ ; 30/ Nagyatád, Piactér 3/4. T.: 82/ ; 30/ Siófok, Vak Bottyán u. 28. T.: 84/ ; 30/ SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE 4600 Kisvárda, Diner út 1. T.: 45/ ; 20/ Mátészalka, Szalkai L. út 13. T.: 44/ ; 20/ Nyírbogát, Kossuth u. 34. T.: 42/ ; 20/ Nyírmada, 41-es sz. főút, Pusztadobosi elágazás T.: 45/ ; 30/ Nyíregyháza, Kállói út 16/D T.: 42/ Nyíregyháza, Vasgyár u. 2/f. T.: 42/ ; 30/ TOLNA MEGYE 7095 Iregszemcse, Kossuth tér 26. T.: 74/ Paks, Dózsa Gy. út 43. T.: 75/ ; 30/ Szekszárd, Rákóczi u. 21. T.: 74/ ; 74/ Tamási, Deák F. út 15. T.: 74/ ; 30/ Celldömölk, Széchenyi u. 19. T.: 95/ Körmend, Németh Mária út 2. T.: 94/ Körmend, Szabadság tér 11. T.: 94/ Kőszeg, Várkör 33. T.: 94/ Őriszentpéter, Városszer 100. T.: 94/ Pankasz, Fő u. 54. T.: 94/ Répcelak, Petőfi S. u. 9. T.: 95/ Sárvár, Széchenyi u. 35. T.: 30/ ; 95/ Szentgotthárd, Széll K. tér 14. T.: 94/ Szombathely, Hunyadi u T.: 94/ Szombathely, Semmelweis u. 28. T.: 94/ ; 94/ Vasvár, Kossuth Lajos u. 1. T.: 94/ VESZPRÉM MEGYE 8400 Ajka, Alkotmány út 3. T.: 88/ Balatonfőkajár, József Attila u. 32. T.: 88/ ; 30/ Pápa, Külső Veszprémi út 64. T.: 89/ Sümeg, Kossuth L. u. 5. T.: 30/ ; 87/ Tapolca, Ipar u. 5. T.: 87/ Veszprém, Házgyári út 20. T.: 88/ Zirc, Petőfi S. u. 22. T.: 88/ Várpalota, Árpád út 41. T.: 88/ ZALA MEGYE 8360 Keszthely, Bercsényi. M. 72. T.: 83/ Keszthely, Rákóczi u. 2. T.: 83/ Lenti, Dózsa György út 1. T.: 30/ ; 92/ Nagykanizsa, Vásár út 23. T.: 93/ ; 30/ Zalaegerszeg, Berzsenyi D. 26/F. T.: 92/ Zalaszentgrót, Széchenyi út 64. T.: 83/ KEDVEZŐ HITELLEHETŐSÉGEKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN SZAKKERESKEDŐINKNÉL! A kiadványban szereplő árak az Áfa-t tartalmazzák és nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A katalógusban szereplő képek illusztrációk, az adatok tájékoztató jellegűek. Az alaki, műszaki felszereltség és ár változtatásának jogát fenntartjuk. A katalógusban esetlegesen előforduló nyomtatási hibáért nem vállalunk felelősséget. Mozgó részeket tartalmazó valamennyi termékünk veszélyt jelenthet, ha nem az előírásoknak megfelelően használják őket. Ebből az okból mindenképpen gondosan el kell olvasni a használati utasítást. Az akció ideje április 1-től május 31-ig, illetve a készlet erejéig tart. A Husqvarna termékeknél érvényes +1 év garancia feltételeiről érdeklődjön Szakkereskedőinknél. Copyright 2013 Husqvarna AB (publ). Minden jog fenntartva. A Husqvarna márkanév, egyéb termék és tulajdonság nevek a Husqvarna csoport védjegyei, melyek a honlapon tekinthetők meg.

Erős géppark az őszi kertápoláshoz Remek őszi ajánlatok

Erős géppark az őszi kertápoláshoz Remek őszi ajánlatok Erős géppark az őszi kertápoláshoz Remek őszi ajánlatok hótoló lánc 62 900 Ft Husqvarna Rider 316 T AWD Husqvarna 135 Husqvarna 550XP Egész évben hasznos segítőtárs a praktikus, rászerelhető szerszámokkal.

Részletesebben

Nagy kerti bevetés 2009-ben ERDÉSZETI ÉS KERTÉSZETI GÉPEK A TÖKÉLETES TAVASZKEZDÉSHEZ TAVASZ, KERTÁPOLÁS, HUSQVARNA

Nagy kerti bevetés 2009-ben ERDÉSZETI ÉS KERTÉSZETI GÉPEK A TÖKÉLETES TAVASZKEZDÉSHEZ TAVASZ, KERTÁPOLÁS, HUSQVARNA TAVASZ, KERTÁPOLÁS, HUSQVARNA ERDÉSZETI ÉS KERTÉSZETI GÉPEK A TÖKÉLETES TAVASZKEZDÉSHEZ Nagy kerti bevetés 2009-ben Az ajánlat 2009. április 1-től május 31-ig érvényes. Tökéletes tavaszkezdés Husqvarna

Részletesebben

Husqvarnával még a munka is könnyebb!

Husqvarnával még a munka is könnyebb! Husqvarnával még a munka is könnyebb! Husqvarna 135 láncfűrész Husqvarna 545 láncfűrész Husqvarna 436Li láncfűrész Szezonális ajánlat 65 900 Ft 0% THM Keresse kiemelt ajánlatainkat, 6 hónapos részletfizetéssel!

Részletesebben

Ahol még a fű is zöldebb

Ahol még a fű is zöldebb Ahol még a fű is zöldebb Most bárki számára elérhető Keresse kiemelt ajánlatainkat 6 hónapos részletfizetéssel! 0% THM Strapabíró fűkasza verhetetlen áron 99 900 Ft Talán szüksége lehet némi segítségre

Részletesebben

EMBER GÉP HUSQVARNA AKCIÓ ŐSZ 2015. NAGYSZERŰ AJÁNLAT Husqvarna 135. Husqvarna 445 fűrészhez. Husqvarna 560XP fűrészhez AJÁNDÉK COMBI KANNA

EMBER GÉP HUSQVARNA AKCIÓ ŐSZ 2015. NAGYSZERŰ AJÁNLAT Husqvarna 135. Husqvarna 445 fűrészhez. Husqvarna 560XP fűrészhez AJÁNDÉK COMBI KANNA HUSQVARNA AKCIÓ ŐSZ 2015 EMBER GÉP NAGYSZERŰ AJÁNLAT Husqvarna 135 AJÁNDÉK COMBI KANNA Husqvarna 445 fűrészhez AJÁNDÉK CLASSIC SISAK Husqvarna 560XP fűrészhez GYORSAN BIZTONSÁGOSAN A Husqvarna fűrészeket

Részletesebben

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek 2740 Abony, Kossuth tér 4. 8400 Ajka, Szabadság tér 14. 2170 Aszód, Kossuth Lajos u. 15. 6500 Baja, Csermák Mihály tér 4. 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 34-36. 8230 Balatonfüred, Jókai M. út 17. 4060

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

EMBER GÉP HUSQVARNA AKCIÓ TAVASZ 2015. Husqvarna Automower ház ingyen! Részletek a szakkereskedésekben. 0% THM, kedvezményes hitelajánlatok.

EMBER GÉP HUSQVARNA AKCIÓ TAVASZ 2015. Husqvarna Automower ház ingyen! Részletek a szakkereskedésekben. 0% THM, kedvezményes hitelajánlatok. EMBER GÉP AKCIÓ TAVASZ 2015 Husqvarna Automower ház ingyen! Részletek a szakkereskedésekben. 0% THM, kedvezményes hitelajánlatok. 525RX, strapabíró fűkasza verhetetlen áron. PATTANJON FEL EGY KÖRRE! Az

Részletesebben

Erős géppark az őszi kertápoláshoz Remek őszi ajánlatok

Erős géppark az őszi kertápoláshoz Remek őszi ajánlatok Erős géppark az őszi kertápoláshoz Remek őszi ajánlatok 62 900 Ft Husqvarna Rider 316 T AWD Husqvarna 135 Husqvarna 550XP Egész évben hasznos segítőtárs a praktikus, rászerelhető szerszámokkal. Új, kiváló

Részletesebben

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200

Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Megyei Semmelweis Kórház-Rendelőintézet Cím: 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72. Tel.: (46) 515-200 Sürgősségi fogamzásgátlási ambulanciák Bács-Kiskun megye: Bajai Városi Kórház Cím: 6500 Baja, Rókus u. 10. Tel.: (79) 422-233, (79) 422-328, (79) 423-373, (79) 425-575, (79) 428-452 Bács-Kiskun Megyei

Részletesebben

A tökéletességre tervezve. Önnek melyik a legtökéletesebb?

A tökéletességre tervezve. Önnek melyik a legtökéletesebb? A tökéletességre tervezve. Önnek melyik a legtökéletesebb? Nagyszerű ajánlat: Husqvarna 135 Egyszerű használni és most egyszerű hozzájutni! Használja Riderét a téli munkákra is! Szerelje fel hótolóval

Részletesebben

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Békés Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek

Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek Fővárosi és Megyei Igazságügyi Szolgálatok Jogi Segítségnyújtó Osztályai Elérhetőségek BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLAT JOGI SEGÍTSÉGNYÚJTÓ Cím 1117 Budapest, Prielle Kornélia utca

Részletesebben

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N Fejér 2457 Adony 6.sz. főút 47.130488 18.865122 Igen Veszprém 8400 Ajka Fõ út 47.112216 17.555332 Igen Pest 2170 Aszód Pesti út 3. 47.649330 19.470080 Igen Bács-Kiskun 6430 Bácsalmás Backnang u. 7. 46.124010

Részletesebben

Pest megye. Név cím telefonszám Budapet

Pest megye. Név cím telefonszám Budapet Név cím telefonszám Budapet 1047 Budapest Váci u. 61-63. 1/272-1150 1103 Budapest Gyömrői u. 1-5. 1/357-6660 1083 Budapest Práter u. 44-48. 1/299-0377 1164 Budapest Vidám vásár u. 36. 1/402-3990 Fogarasi-Buda

Részletesebben

Földhivatalok megyénként - Földhivatal lista

Földhivatalok megyénként - Földhivatal lista Földhivatalok megyénként - Földhivatal lista Hitel Vadász - Online Hitel - Hitel keresõ Földhivatalok megyénként Bács-Kiskun Megyei földhivatalok listája Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földhivatala

Részletesebben

Megyei és körzeti földhivatalok

Megyei és körzeti földhivatalok Megyei és körzeti földhivatalok Bács-Kiskun Megyei Bácsalmási Körzeti Bajai Körzeti Kalocsai Körzeti Kecskeméti Körzeti Kiskőrösi Körzeti Kiskunfélegyházi Körzeti Kiskunhalasi Körzeti Kunszentmiklósi Körzeti

Részletesebben

A járások legfontosabb adatai, 2010

A járások legfontosabb adatai, 2010 A járások legfontosabb adatai, 2010 ok településeken élők, % Baranya megye Bólyi járás Bóly 16 12 129 0,3 47,8 10,6 80,1 Komlói járás Komló 20 36 463 9,4 25,9 12,6 79,8 Mohácsi járás Mohács 26 36 212 7,0

Részletesebben

HUSQVARNA ÁRLISTA 2014

HUSQVARNA ÁRLISTA 2014 HUSQVARNA ÁRLISTA 2014 HUSQVARNA ERDÉSZETI GÉPEK ÚJ CIKKSZÁM Nettó listaár Ft Hengerűrtartalom Teljesítmény Vezető-lemez Súly Elektromos láncfűrész 321 Electric 967 54 71-66 GEP1 61 094 Ft 77 590 Ft -

Részletesebben

"Adni öröm" gyűjtőhelyek

Adni öröm gyűjtőhelyek "Adni öröm" gyűjtőhelyek Spar Ajka, Ifjúság u. 9. Spar Baja, Bernhardt S. u.77. Spar Baja, Jelky tér 4. Spar Balassagyarmat, Mikszáth K. u.14. Spar Balassagyarmat, Rákóczi fej. út 56. Spar Balatonfüred,

Részletesebben

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája VEKOP-1.2.3-16 kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája Közép-Magyarország Budapest 1015 Budapest Hattyú utca

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia u. 4. Telefon / fax 209-93-38 / Fax 209-9339 e-mail isz.aso@bfkh.hu 13:00-18:00 13:00-16:00 8:30-13:00 8:30-12:30

Részletesebben

Tavasz 2011. Husqvarna R 52S Husqvarna CT 126 Husqvarna 143 R-II. 124 900 Ft. 449 900 Ft. 109 900 Ft

Tavasz 2011. Husqvarna R 52S Husqvarna CT 126 Husqvarna 143 R-II. 124 900 Ft. 449 900 Ft. 109 900 Ft Tavasz 2011 109 900 Ft 449 900 Ft 124 900 Ft Husqvarna R 52S Husqvarna CT 126 Husqvarna 143 R-II Legjobb ár / érték arány Kedvező hitel! (lásd 5. old.) Kedvező hitel (lásd 6. old.) Tegyen egy sétát önjáró

Részletesebben

Fiókirodák címe, nyitva tartása

Fiókirodák címe, nyitva tartása Fiókirodák címe, nyitva tartása S.sz. Település Posta Posta címe nyitva tartás 1. Ajka Ajka 1 posta 8400 Ajka Szabadság tér 7. Kedd 14:00-18:00 Péntek 12:00-16:00 2. Bácsalmás Bácsalmás posta 6430 Bácsalmás

Részletesebben

A bankkártyás adófizetés szabályai

A bankkártyás adófizetés szabályai Tájékoztató a bankkártyás adófizetésről: így fizethet adót bankkártyával! A berkalkulato r.net oldalán összegyűjtöttük azokat a NAV által közétettbankkártyával történő adófizetéshez szükségesek 2011-ben.

Részletesebben

A Magyar Államkincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása

A Magyar Államkincstár állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei

Részletesebben

Remek tavaszi ajánlatok

Remek tavaszi ajánlatok Remek tavaszi ajánlatok Kupon Telepített GARDENA öntözőrendszerekre. Beváltható a 11. oldalon feltüntetett kereskedőknél. á r e n g e d m é n y 5% Husqvarna 543RS Erős igénybevételre tervezett robusztus

Részletesebben

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY R ö v i d í t v e : K o r s z e r ű T e c h n i k a A l a p í t v á n y ( K T A ) A MEOSZ akadálymentesítési, közlekedési és technikai

Részletesebben

Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál)

Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál) Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál) Nyitvatartás: H-Cs 8:00-18:00 P 8:00-17:00 Telefon: 1 466-4633 Fax: 1 385-3837 Vályog úti

Részletesebben

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA április 10-TŐL

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA április 10-TŐL Sorszám Város Irányítószám 1 Ajka 8400 Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 2 Baja 6500 Szegedi út 3 Balassagyarmat 2660 Kõvári út 4 Budaörs 2040 METRO 5 Budapest 1151 Bogáncs u. (XV.) 6 Budapest 1117 Irinyi u.45.

Részletesebben

Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center

Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78/a, Rózsakert 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1039 Budapest,

Részletesebben

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek

Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Felügyeleti szervek, fogyasztóvédelmi szervek Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság... 4

Részletesebben

Teljes termékskála benzin nélkül is

Teljes termékskála benzin nélkül is Teljes termékskála benzin nélkül is Csendesen és károsanyag-kibocsátás nélkül szeretné karban tartani a kertjét, de nem szeretne megalkudni a teljesítmény terén? Itt a megoldás: a Husqvarna akkumulátoros

Részletesebben

HUSQVARNA ÁRLISTA február 01.-től

HUSQVARNA ÁRLISTA február 01.-től HUSQVARNA ÁRLISTA február 01.-től Elektromos láncfűrész 321 Electric Benzinmotoros láncfűrész 236 240e 135 967 54 71-66 966 63 99-01 966 51 13-14 966 76 18-02 HUSQVARNA ERDÉSZETI GÉPEK Hengerűrtartalom

Részletesebben

HUSQVARNA ERDÉSZETI GÉPEK 2014

HUSQVARNA ERDÉSZETI GÉPEK 2014 HUSQVARNA ERDÉSZETI GÉPEK Hengerűrtartalom Teljesítmény Vezetőle mez Súly Elektromos láncfűrész 321 Electric 77 590 Ft - 2000 Watt 16" / 40 cm 4,4 kg Benzinmotoros láncfűrész 236 64 090 Ft 38,2 cm 3 1,4

Részletesebben

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 5630 Békés, Kossuth utca 3.

Részletesebben

Bővített hajfesték modullal rendelkező dm üzletek

Bővített hajfesték modullal rendelkező dm üzletek A, Á 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 7570 Barcs,

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, , 2014/S )

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, , 2014/S ) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:256368-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S 143-256368 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427, Fényes

Részletesebben

Patika neve Település Irányítószám Cím

Patika neve Település Irányítószám Cím Patika neve Település Irányítószám Cím Patika Plus Ajka 8401 Fő út 66. Patika Plus Albertirsa 2730 Vasút u. 4. / 11. Manna Patika Baja 6500 Czirfusz Ferenc utca 31. Patika Plus Balassagyarmat 2660 Mikszáth

Részletesebben

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo ÁRUHÁZ Cím TPP pult Nyitva tartás H-Sz CS P Szo V Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. Aréna Plaza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Pláza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. Baja 6500

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013

MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 MVMSZ tagok nyilvántartása 2013 Jogelőd neve Szervezet neve, székhelye Képviselő Csatlakozás időpontja 1. Bács-Kiskun megye Bács-Kiskun Megyei ok Katona József 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. Türr István

Részletesebben

Diákhitel Központ Zrt.

Diákhitel Központ Zrt. Diákhitel Központ Zrt. Éves kiadvány Statisztikai melléklet 2005/2006. tanév Országos statisztikai adatok a Diákhitelben részesülő ügyfelekről Budapest, 2006. augusztus 31. TARTALOM: 1.1. Országos statisztikai

Részletesebben

1+2 AKCIÓ AKKUMULÁTOROS PROGRAM

1+2 AKCIÓ AKKUMULÁTOROS PROGRAM HUSQVARNA TAVASZI AKCIÓ 2017 ROBOTFŰNYÍRÓ HUSQVARNA TAVASZI AJÁNLAT 2017 TV-S AJÁNLAT: HUSQVARNA 135 R 1+2 AKCIÓ AKKUMULÁTOROS PROGRAM AUTOMOWER 430X HUSQVARNA R 214TC HUSQVARNA 135R 1 ROBOTFŰNYÍRÓK HUSQVARNA

Részletesebben

Területi Szervezet. Illetékességi területe:

Területi Szervezet. Illetékességi területe: 1.számú melléklet Neve: Területi szervezetek Illetékességi területe: Fogorvosok e Budapesti Magyarország Budapest Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Csongrád Megyei

Részletesebben

Munkalap1 A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI MINDIG TV INGYENES KÖZSZOLGÁLATI CSATORNÁK

Munkalap1 A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI MINDIG TV INGYENES KÖZSZOLGÁLATI CSATORNÁK A MINDIG TV ÉS MINDIG TV EXTRA DIGITÁLIS FÖLDFELSZÍNI SZOLGÁLTATÁSOK VÉTELI LEHETŐSÉGEI Nagy- és közepes teljesítményű adók (31 telephely) Megye "A" MULTIPLEX "B" MULTIPLEX "C" MULTIPLEX MINDIG TV INGYENES

Részletesebben

Telefonszámok 2016.01.20. MENETRENDEK.HU 1

Telefonszámok 2016.01.20. MENETRENDEK.HU 1 Telefonszámok 2016.01.20. MENETRENDEK.HU 1 Abádszalók Jászkun Volán Zrt. autóbusz-állomás, Deák F. u. 20. (59) 355-780 Ajka Somló Volán Zrt. autóbusz-állomás (88) 312-222 információs szolgálat (88) 311-183

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye MVMSZ tagok nyilvántartása Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye 1. megyei hatókörű városi Katona József Múzeum 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. 2. területi,

Részletesebben

Sodexho Pass utalványokat értékesítı posták (A * jelölt postákon KULTÚRA utalvány is vásárolható)

Sodexho Pass utalványokat értékesítı posták (A * jelölt postákon KULTÚRA utalvány is vásárolható) Bács-Kiskun megye 6501 Baja Oroszlán utca 5. Baja 1 posta Bács-Kiskun megye 6503 Baja Dózsa György utca 161. Baja 3 tanposta Bács-Kiskun megye 6301 Kalocsa Szent István utca 44 Kalocsa posta Bács-Kiskun

Részletesebben

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS Város Zóna Szezon Üzemidő Üzemidő Üzemidő Hétfő - Péntek Szombat Vasárnap Max. parkolási idő Személygépkocsi díj Megjegyzés Budapest I. KERÜLET 3016 01.02-12.23 180 perc 440 Ft/óra Budapest I. KERÜLET

Részletesebben

F.3. számú függelék. Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása

F.3. számú függelék. Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása F.3. számú függelék Az érdekképviseleti szervezetek felsorolása Hatályos: 2015.07.07. 1/5. oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. 1. Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal Fogyasztóvédelemi

Részletesebben

Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz

Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz Város Zónakód Aktuális szezon munkanapon szabadnapon munkaszüneti napon Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz Ajka 8401 Jan 02 - Dec 24 07:00-17:00 07:00-12:00 - -

Részletesebben

Megvalósítás helyszíne település. Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Közterületen élők étkeztetése

Megvalósítás helyszíne település. Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Közterületen élők étkeztetése TE-001 TE-002 TE-003 TE-004 TE-005 TE-006 TE-007 TE-008 Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Hajléktalanokat Segítő Szolgálat 9027 Győr, Avar u. 3. Győr Betegszoba működtetése 8

Részletesebben

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 3 Pest 1870 Budapest 13 Pest 1870 Budapest 8 Pest 1871 Budapest 19 Pest 1871 Budapest 21 Pest 1871 Budapest 11 Pest 1871 Budapest 22 Pest

Részletesebben

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15.

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. Budapest, Balassagyarmat, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza,

Részletesebben

AZ ÜGYÉSZSÉG SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG

AZ ÜGYÉSZSÉG SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG AZ ÜGYÉSZSÉG SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG 1055 Budapest, Markó u. 16. 1372 Budapest, Pf. 438. T: 354-5500 E-mail: info@mku.hu Honlap: www.mklu.hu LEGFŐBB ÜGYÉSZ: Dr. Polt Péter T:

Részletesebben

Érvényes: április 23-ától

Érvényes: április 23-ától Abony posta 2740 Abony 2740 Abony Szolnoki út 8. Ajka 1 posta 8401 Ajka 8400 Ajka Szabadság tér 7. Albertirsa posta 2730 Albertirsa 2730 Albertirsa Vasút utca 4/10 Algyő posta 6750 Algyő 6750 Algyő Búvár

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÜGYÉSZI SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG ÉS A KATONAI FŐÜGYÉSZSÉG

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÜGYÉSZI SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG ÉS A KATONAI FŐÜGYÉSZSÉG A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÜGYÉSZI SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG ÉS A KATONAI FŐÜGYÉSZSÉG LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG 1055 Budapest, Markó u. 16. 1372 Budapest, Pf. 438. T: 354-5500 E-mail: info@mku.hu LEGFŐBB ÜGYÉSZ:

Részletesebben

Főbb szakmai segítségnyújtó szervezetek

Főbb szakmai segítségnyújtó szervezetek Főbb szakmai segítségnyújtó szervezetek 1. Magyar Kereskedelmi és Iparkamara: 1.1. Bács-Kiskun megyei Kereskedelmi és Iparkamara 6000 Kecskemét, Árpád krt. 4. bkmkik@mail.datanet.hu Tel.: 76/501-500 www.iparkamara.hu

Részletesebben

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni:

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: 1 Allée 1117, Budapest Október 23. u. 8-10 +36 20 6208 180 H-SZO: 10:00-21:00 V: 10:00-19:00 Astoria 1075, Budapest Károly krt. 3/a.

Részletesebben

Fót vevőszám vásárlás időpont nyugtaszám 35 14/04/2014 5:54:00 PM 7117

Fót vevőszám vásárlás időpont nyugtaszám 35 14/04/2014 5:54:00 PM 7117 "Minden 35. vásárló visszanyeri vásárlása teljes összegét" játék nyertes nyugtaszámok Levásárlási határidő meghosszabbítva plusz 1 nappal! A nyertes sorszámú nyugta tulajdonosa legkésőbb 2014. április

Részletesebben

KH BANK fióklista Megye Település Kerület Cím Telefon Fax Nyitvatartás sablon

KH BANK fióklista Megye Település Kerület Cím Telefon Fax Nyitvatartás sablon Bács-Kiskun Bácsalmás Szt. János u. 11. (06 79) 520 190 (06 79) 520 191 sztenderd Bács-Kiskun Baja Szentháromság tér 8-10. (06 79) 523 360 (06 79) 523 089 sztenderd Bács-Kiskun Jánoshalma Rákóczi út 10.

Részletesebben

Pedagógiai szakszolgálatok támogatása

Pedagógiai szakszolgálatok támogatása Pedagógiai szakszolgálatok támogatása A 15/2007. (III. 14.) OKM rendelet 2.. alapján a tanulási képességet vizsgáló szakértői és rehabilitációs tevékenységet, továbbá a nevelési tanácsadást ellátó intézmények

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÜGYÉSZI SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG ÉS A KATONAI FŐÜGYÉSZSÉG

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÜGYÉSZI SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG ÉS A KATONAI FŐÜGYÉSZSÉG A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÜGYÉSZI SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG ÉS A KATONAI FŐÜGYÉSZSÉG LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG 1055 Budapest, Markó u. 16. 1372 Budapest, Pf. 438. T: 354-5500 E-mail: info@mku.hu LEGFŐBB ÜGYÉSZ:

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A Generali Nemzetközi Részvény Alapok Alapja Befektetési jegy nyilvános ajánlattétele A ( Alapkezelõ ) - amelynek székhelye: 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44., nyilvántartja a Fõvárosi

Részletesebben

M.1. számú melléklet. 1/10. oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. ügyfélszolgálati irodáinak felsorolása, azok nyitvatartása

M.1. számú melléklet. 1/10. oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. ügyfélszolgálati irodáinak felsorolása, azok nyitvatartása M.1. számú melléklet GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. ügyfélszolgálati irodáinak felsorolása, azok nyitvatartása 1/10. oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. Állandó nyitva tartású személyes ügyfélszolgálati

Részletesebben

AZ ÜGYÉSZSÉG SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG

AZ ÜGYÉSZSÉG SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG AZ ÜGYÉSZSÉG SZERVEZETE 1. A LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG LEGFŐBB ÜGYÉSZSÉG 1055 Budapest, Markó u. 16. 1372 Budapest, Pf. 438. T: 354-5500 E-mail: info@mku.hu Honlap: www.mklu.hu LEGFŐBB ÜGYÉSZ: Dr. Polt Péter T:

Részletesebben

- Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Széchenyi u. 2.)

- Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatal (székhelye: 1054 Budapest, Széchenyi u. 2.) A Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) 2011-től új szervezetben működik - A NAV vámszervei - Nettó BÉRKALK A Vám- és Pénzügyőrség (VPOP) 2011-től új szervezetben működik - Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal,

Részletesebben

HUSQVARNA ÁRLISTA ( tól)

HUSQVARNA ÁRLISTA ( tól) 1 Nettó lista 2015 Elektromos láncfűrészek 321 Electric 16" (Pico) 967 54 71-66 GEP1 80 105 Ft 63 075 Ft Benzinmotoros láncfűrészek 236 14" (Pico) 966 63 99-01 GEP1 69 015 Ft 54 343 Ft 135 14" (Pico) 966

Részletesebben

ERDÉSZETI ÉS KERTÉSZETI TERMÉKEK

ERDÉSZETI ÉS KERTÉSZETI TERMÉKEK 2015 ERDÉSZETI ÉS KERTÉSZETI TERMÉKEK Teljesítmény, dizájn és tradíció 325 éve a mérnökeink azon dolgoznak, hogy csökkentsék a távolságot ember és gép között. Ennek eredményeként erőteljes, ergonomikus

Részletesebben

INGYEN HITEL A KIEMELT TERMÉKEKRE AJÁNDÉK TARTOZÉKOK EGYES LÁNCFŰRÉSZEKHEZ ÚJ HUSQVARNA VEZETŐLEMEZEK

INGYEN HITEL A KIEMELT TERMÉKEKRE AJÁNDÉK TARTOZÉKOK EGYES LÁNCFŰRÉSZEKHEZ ÚJ HUSQVARNA VEZETŐLEMEZEK INGYEN HITEL A KIEMELT TERMÉKEKRE EGYES LÁNCFŰRÉSZEKHEZ ÚJ HUSQVARNA VEZETŐLEMEZEK HUSQVARNA ŐSZI AKCIÓ 2016 1 LÁNCFŰRÉSZEK HUSQVARNA ŐSZI AKCIÓ 2016 KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY BIZTONSÁGOS MUNKA Az AutoTune funkció

Részletesebben

START Klub Kártya átvevő helyek

START Klub Kártya átvevő helyek START Klub Kártya átvevő helyek Balassagyarmat, vasútállomás: 2660 Balassagyarmat, Benczúr Gyula u. u. 1/a Kunszentmiklós-Tass, vasútállomás: 6090 Kunszentmiklós-Tass, Vasút u. 9. H-V: 00:00-24:00 H-V:

Részletesebben

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től

Skil kerti szerszámok árlista 2014.01.27-től Akkumulátoros kerti gép szett F0150078AA 0078AA Feszültség: 10,8 V Akkumulátorkapacitás: 1,5 Ah Akkumulátorrendszer: Li-ion Töltési idő: 1 óra 0738 Vágási átmérő: 170 mm 0738 Vágórendszer: Műanyag kések

Részletesebben

A válság megjelenése a szociális szolgáltatások és ellátások adataiban

A válság megjelenése a szociális szolgáltatások és ellátások adataiban A válság megjelenése a szociális szolgáltatások és ellátások adataiban M E S T E R D Á N I E L K U T A T Á S I I G A Z G A T Ó S Á G N E M Z E T I C S A L Á D - É S S Z O C I Á L P O L I T I K A I I N

Részletesebben

Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest

Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest 1024 Budapest 1025 Budapest 1026 Budapest 1027 Budapest

Részletesebben

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma. T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma.  T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő Ügyfélkapcsolati helyek, valamint felügyeleti szervek elérhetősége Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma Lakossági ügyfelek részére Ügyfélszolgálat megnevezése Lakossági 1412 ügyfélszolgálat

Részletesebben

81064 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 187. szám

81064 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 187. szám 81064 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2013. évi 187. szám A Kormány 1831/2013. (XI. 14.) Korm. határozata a 2014 2020 közötti időszakban a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program tervezésének egyes

Részletesebben

Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. közgyûlési hirdetménye

Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. közgyûlési hirdetménye Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. közgyûlési hirdetménye Az Országos Takarékpénztár és Kereskedelmi Bank Rt. (1051 Budapest, Nádor u. 16.) Igazgatósága értesíti a tisztelt Részvényeseket,

Részletesebben

az egységes egészségügyi ágazati humánerőforrás-monitoringrendszer adatai alapján az ágazati humánerőforrás 2010. évi helyzetéről

az egységes egészségügyi ágazati humánerőforrás-monitoringrendszer adatai alapján az ágazati humánerőforrás 2010. évi helyzetéről BESZÁMOLÓ az egységes egészségügyi ágazati humánerőforrás-monitoringrendszer adatai alapján az ágazati humánerőforrás 2010. évi helyzetéről Budapest, 20 ll. február Összefoglaló a humánerőforrás-monitoringrendszer

Részletesebben

Agip Baja Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út

Agip Baja Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út Agip Abda 62550 Győr-Moson- 9151 Abda Bécsi út 1. 47.6840292687097 18.952205 Agip Baja 61350 Bács-Kiskun 6500 Baja Dózsa György út 97. 46.195104 19.6489445326511 Agip Balatonederics 65100 Veszprém 8312

Részletesebben

Komlói. Baranya Mohácsi. Baranya Pécsi. Baranya Pécsváradi. Baranya Sásdi. Baranya Sellyei. Baranya Siklósi. Baranya Szentlőrinci. Baranya Szigetvári

Komlói. Baranya Mohácsi. Baranya Pécsi. Baranya Pécsváradi. Baranya Sásdi. Baranya Sellyei. Baranya Siklósi. Baranya Szentlőrinci. Baranya Szigetvári Komlói Mohácsi Pécsi Pécsváradi Sásdi Sellyei Siklósi Szentlőrinci Szigetvári i pedagógiai Szakszolgálatok és Szakmai Szolgáltatások Központja Címe: 7626 Pécs, Egyetem utca 2. csabai i Gyulai Mezőkovácsházai

Részletesebben

MFB Agrár Forgóeszköz Hitel értékesítésében résztvevő közvetítők listája

MFB Agrár Forgóeszköz Hitel értékesítésében résztvevő közvetítők listája MFB Agrár Forgóeszköz Hitel értékesítésében résztvevő közvetítők listája 1. Agria Bélapátfalva Takarékszövetkezet Cím: 3346 Bélapátfalva, Május 1 út 2/a. Tel.: 36/554-370 Fax: 36/554-371 E-mail: agriatksz@agriatksz.hu

Részletesebben

A Koncepció az országos könyvtári, múzeumi, levéltári és közművelődési információs hálózat fejlesztése" című pályázat eredménye

A Koncepció az országos könyvtári, múzeumi, levéltári és közművelődési információs hálózat fejlesztése című pályázat eredménye A Koncepció az országos könyvtári, múzeumi, levéltári és közművelődési információs hálózat fejlesztése" című pályázat eredménye Intézménynév Város Megítélt összeg Ady Endre Általános Művelődési Központ

Részletesebben

Korlátlan lehetőségek

Korlátlan lehetőségek Korlátlan lehetőségek KERTÉSZETI ÉS ERDÉSZETI TERMÉKEK 2014 ÖRÖKSÉG ÉS FEJLESZTÉS 325 év tapasztalat... A Husqvarna kiváló termékek előállítására irányuló törekvése nem változott az elmúlt 325 évben, de

Részletesebben

HUSQVARNA KATALÓGUS 2016

HUSQVARNA KATALÓGUS 2016 www.husqvarna.hu Copyright 2016 Husqvarna AB (kiadó). Minden jog fenntartva. A Husqvarna márkanév, egyéb termék és tulajdonság nevek a Husqvarna Group védjegyei, a www.international.husqvarna.com oldalon

Részletesebben

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható.

LÁNCFŰRÉSZEK. ELEKTRONIKUS GYÚJTÁS. Egyszerűen, megbízhatóan indítható. KATALÓGUS LÁNCFŰRÉSZEK OxyPower. Környezetbarát, alacsony károsanyagkibocsátás, kevesebb üzemanyagfogyasztás, nagyobb teljesítmény. FEJLETT ANTIVIBRÁCIÓS RENDSZER. A fűrész markolata a motortól és a vágóberendezésektől

Részletesebben

Natúr modullal rendelkező dm üzletek

Natúr modullal rendelkező dm üzletek 1053 Budapest, Királyi Pál u. 20. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1026 Budapest, Pázsit

Részletesebben

Name Address City Post code Country Telephone ESI MOHÁCS II 57. SZÁMÚ FÕÚT MOHÁCS 7700 Hungary 69510037 186 SZIGETVÁR JÓZSEF A. U.

Name Address City Post code Country Telephone ESI MOHÁCS II 57. SZÁMÚ FÕÚT MOHÁCS 7700 Hungary 69510037 186 SZIGETVÁR JÓZSEF A. U. Name Address City Post code Country Telephone ESI MOHÁCS II 57. SZÁMÚ FÕÚT MOHÁCS 7700 Hungary 69510037 186 SZIGETVÁR JÓZSEF A. U. SZIGETVÁR 7900 Hungary 73510075 19 PÉCS III. SIKLÓSI ÚT 66. PÉCS 7628

Részletesebben

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00.

MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. MEGYE BÍRÁLAT HELYE BÍRÁLAT IDEJE TELEFONSZÁM Baranya 7623. Pécs, Rákóczi u. 30. Hétf : 13.00-16.00, szerda: 8.00-16.00, péntek: 8.00-12.00. 72/512-461 Bács-Kiskun 6000 Kecskemét, Bajcsy-Zsilinszky krt.2

Részletesebben

SPAR és INTERSPAR áruházak

SPAR és INTERSPAR áruházak SPAR és INTERSPAR áruházak INTERSPAR: 1032 Budapest, Bécsi u. 154. 1103 Budapest, Sibrik Miklós u. 30. 1106 Budapest, Kerepesi út 61. 1117 Budapest, Október 23-a u. 8-10. 1191 Budapest, Üllői u. 201. 1201

Részletesebben

TARTALOM. Bevezető ' 15 BUDAPEST ; 17. Szakkönyvtárak 17

TARTALOM. Bevezető ' 15 BUDAPEST ; 17. Szakkönyvtárak 17 TARTALOM Bevezető ' 15 BUDAPEST ; 17 Szakkönyvtárak 17 1. Országos Széchényi Könyvtár 17 2. Magyar Tudományos Akadémia Könyvtára 19 3. Magyar Tudományos Akadémia Földrajztudományi Kutatóintézet Könyvtára

Részletesebben

/2006. ( ) ÖTM rendelet

/2006. ( ) ÖTM rendelet /2006. ( ) ÖTM rendelet a hivatásos önkormányzati tűzoltóságok készenlétben tartandó legkisebb és technikai eszköz állományáról szóló 7/2006. (II. 10.) BM rendelet és a tűzoltóság tűzoltási és műszaki

Részletesebben

Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának kirendeltségei:

Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának kirendeltségei: Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központjának kirendeltségei: Budapest, III. Heltai Jenő tér 7. Budapest, XXI. Mansfeld Péter utca 1. Budapest, IX. Ráday utca 42-44. Dr. Nyitrai Károly egyéni

Részletesebben

Üzletszabályzat 1/a sz. függeléke

Üzletszabályzat 1/a sz. függeléke Város Irányítószám Ajka 8400 Fő út /Aranyvölgyi utca/ Bácsalmás 6430 Backnang út 7. Baja 6500 Szegedi út Balassagyarmat 2660 Kővári út Balatonfüred 8230 Széchenyi István út Békéscsaba 5600 Bartók Béla

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL Az alapkezelőként eljáró OTP Alapkezelő Zrt., valamint a forgalmazóként eljáró OTP Bank Nyrt. a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2006.12.05. napján kelt, E-III/110.466/2006.

Részletesebben

Fiók neve Nyitvatartási rend Cím Telefon

Fiók neve Nyitvatartási rend Cím Telefon Ajkai Fiók 8400 Ajka, Szabadság tér 4/a. 88/510-030 Allee Skála Fiók H: 10.00-20.00 K: 10.00-20.00 Sze:10.00-20.00 Cs: 10.00-20.00 P: 10.00-20.00 Szo:10.00-14.00 Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október

Részletesebben

1) Bartók Béla Művelődési Ház, Könyvtár és Városi

1) Bartók Béla Művelődési Ház, Könyvtár és Városi 1) Bartók Béla Művelődési Ház, Könyvtár és Városi Ács Sportcsarnok Zichy kastély 2941 Ács, Zichy park 1. Telefon szám 34/385-043; 20/329-69-93 Fax szám 34/385-042 E-mail: nemethgyula70@gmail.com Honlap:

Részletesebben

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL

NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL NYILVÁNOS AJÁNLATTÉTEL A Generali Infrastrukturális Részvény Alap Befektetési jegy nyilvános ajánlattétele A ( Alapkezelő ) - amelynek székhelye: 1066 Budapest, Teréz krt. 42-44., nyilvántartja a Fővárosi

Részletesebben

Hengermalom utca 19-21. (Tesco) 12 BUDAPEST. II. Rákóczi Ferenc út 154-170. (Csepel Pláza) 22 22. kerület

Hengermalom utca 19-21. (Tesco) 12 BUDAPEST. II. Rákóczi Ferenc út 154-170. (Csepel Pláza) 22 22. kerület Sorszám Megye Település Cím 1 02. kerület Bátori László utca 2. 2 02. kerület Margit körút 47-49. 3 05. kerület Erzsébet tér 2-3. 4 06. kerület Andrássy út 55. 5 07. kerület Erzsébet körút 6. 6 08. kerület

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben