GOLF RESORT REAL ESTATE. Műszaki leírás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GOLF RESORT REAL ESTATE. Műszaki leírás"

Átírás

1 GOLF RESORT REAL ESTATE A1 Műszaki leírás

2 1 A1 APARTMANHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS 1. SZERKEZETEK ÉS ÁLTALÁNOS ÉPÜLETJELLEMZŐK 1.1. ALAPOZÁS Az épület hagyományos síkalapozással kerül megépítésre, C25 minőségű pontalapok és sávalapok rendszerével biztosítva az állékonyságot 1.2. FELMENŐ SZERKEZETEK TARTÓFALAK Az apartmanház külső tartófalazata és folyosói határoló fala 25 cm vastagságú LEIER kéregpanel szerkezetű FÖDÉMEK Az egyes szinteket 5cm vastagságú LEIER előregyártott vasbeton kéregpaneles szerkezetű födémrendszer választja el egymástól, melyre helyszíni betonozással kerül föl a végleges födémvastagságot biztosító C25 minőségű felbeton. A teljes födémvastagság cm a terhelések és a padlószerkezet függvényében VÁZKITÖLTŐ FALAZAT A LEIER tartószerkezetet kitöltő falazat 30 cm vastagságú vázkerámia, mészhabarcsba rakva APARTMANELVÁLASZTÓ FALAK A apartman elválasztó falak 30 cm vastag hanggátló kerámia téglából kerülnek elkészítésre, mészhabarcsba rakva ELVÁLASZTÓ FALAK Az elválasztófalak 10 cm vastag vázkerámiából készülnek, mészhabarcsba rakva LÉPCSŐ Az épület szintjeit szoborszerű kialakítású, a három szint magas átriumban elhelyezett egyedi monolit vasbeton lépcső köti össze. A korlát tömör szerkezetű, térben hajlított kialakításával erősíti az épület luxus jellegét TETŐSZERKEZET A tetőszerkezet félmonolitikus vasbeton lapostető, egyenes rétegrenddel kialakítva.

3 KÜLSŐ MEGJELENÉS HOMLOKZAT Az épület külső homlokzata a homokfúvott felületű travertin, illetve a terméskő vagy terméskő hatású kőporcelán burkolat és a nagyarányú hőszigetelt üvegfelületek és árnyékolók összhatása HOMLOKZATI NYÍLÁSZÁRÓK A külső ajtók és ablakok ALIPLAST gyártmányú, háromrétegű, hőszigetelt üvegezésű, alumínium keretes nyílászárók 0,8 W/m 2 K hőátbocsátási tényezővel, antracit színben SZIGETELÉSEK HŐSZIGETELÉS Az előfordulási helytől függően a falszerkezetek külső felületén 20 cm vastagságú hőszigetelő lemez, a zárófödémeknél zártcellás hőszigetelés került beépítésre. A háromrétegű külső nyílászárókkal együtt így biztosított az épület A+ energia besorolása HANGSZIGETELÉS Akusztikai szigetelések készültek mindazokon a helyeken, ahol a technológiák, beépített berendezések a szabványban meghatározott hang, vagy rezgésterhelést keltenek, annak érdekében, hogy az épület tereire, valamint a szabadba zaj és rezgés ne adódjon át. A szigetelések és védelmi eszközök a tényleges zaj- és rezgés-terheléseknek megfelelően, a szabványos terhelési határértékek és az építési engedélyezési terv előírásainak figyelembevételével kerültek kivitelezésre VÍZSZIGETELÉS Kent, illetve lemezes vízszigetelés került minden olyan helyre, mely csapadékvízzel vagy talajvízzel érintkezésbe kerülhet. Így kent szigetelés van a falak alatt, míg a falak közötti vízszigetelés üvegszál erősítésű bitumenes lemez szigeteléssel került megoldásra. A tetőés teraszszerkezetek csapadékvíz elleni szigetelését PVC lemez biztosítja ÁLTALÁNOS ÉPÜLET-SZOLGÁLTATÁSOK FELVONÓ Az épületben SCHINDLER gyártmányú, 8 személyes, 630 kg teherbírású, szálcsiszolt saválló acél felületekkel kivitelezett felvonó kerül telepítésre.

4 FOLYOSÓ VILÁGÍTÁS A folyosó/ előtér / lépcsőtér világítása időkapcsolóval és mozgásérzékelővel ellátott. Felkapcsolódás után 3-5 percig világít, beállítástól függően-, majd automatikusan lekapcsol, ha a mozgásérzékelő nem érzékel mozgást FOLYOSÓ FŰTÉS A közös területek temperáló fűtéssel vannak ellátva FOLYOSÓ BURKOLATOK A folyosók és a lépcsőtér csúszásmentes, magas kopás-állóságú greslap burkolatot kapnak. A falak magas minőségű vakolattal és festéssel vannak ellátva CSAPADÉKVÍZ ELVEZETÉS A tetőre érkező csapadékot hagyományos gravitációs rendszerű, középösszefolyós csapadékvíz elvezető csatornák vezetik el, DN100 és 150 mm átmérőjű KPE csöveken keresztül. 2. APARTMAN APARTMANOK JELLEMZŐI 2.1. BELSŐÉPÍTÉSZET PADLÓBURKOLATOK A apartmankban 2-5 cm lépéshanggátlás és 5-6 cm esztrich úsztatott aljzatbeton, ill. 0,2 mm-es PE párazáró fólia, peremszigetelés kerül kialakításra aljzatként. A apartmanokon belüli vizes helyiségek padlóburkolata ragasztott csúszásmentes 10 mmes magas kopás állóságú greslap ragasztva,. A zuhany burkolata: kent szigetelésen - sarkokban dilatációs rendszer azonos csík használatával megerősítve - ragasztott csúszásmentes greslap vagy kerámia burkolat ragasztva a lefolyó felé lejtéssel. A nappaliban, szobákban, mini konyhákban melegvizes padlófűtéshez alkalmas úsztatott KAINDL 8 mm vastag tölgy NOVARA AV laminált parketta billenő click rendszerrel rakva, 32 kopásállóság vagy opcióban ragasztott KAINDL 10,5 mm-es tölgy 3 rétegű PARTHEON P8320LM fa szalagparketta matt lakkos felületkezeléssel, 4 oldali fózolással. 31-es kopásállósággal, ugyanúgy úsztatva helyezve. Parketta alá rendszer azonos 2 mm-es XPS hőátengedő alátét, vagy a 3 mm-es alátát lemez lépés hangszigetelőként. Burkolatváltásnál rozsdamentes burkolatváltók kerülnek beépítésre szintkülönbség nélkül FALBURKOLATOK A apartmanok valamennyi helyisége vakolt felületképzést kap, a TV egységek körül és beépített szekrények felett gipszkarton-lemezzel borított dobozolás.

5 4 A belső falfelületek, műanyag diszperziós festéssel lettek ellátva. A szobákban opcionálisan laminált faerezetű falipanel, decor glett vagy design tapéta felület választható. A apartmanokon belüli vizes helyiségek oldalfali burkolata magas kopásállóságú 10 mm-es ragasztott greslap ragasztva rozsdamentes élvédőkkel ÁLMENNYEZETEK A vizes helyiségek vízálló gipszkarton álmennyezet elhatárolást kaptak, standard helységekben KNAUF gipszkarton, a belmagasság apartmanokon belül egységesen kialakítva: 280 cm. Opcionálisan a konyhasziget fölé kérhető dobozolás miatt a belmagasság csökkenhet 260 cm-re ezeken a részeken. A mennyezetek műanyag diszperziós festés, opcionálisan decor glettel lesznek ellátva NYÍLÁSZÁRÓK BEJÁRATI AJTÓK A apartman bejárati ajtók egyedi típusúak: porszórt acéltokkal, többrétegű szerkezetű ajtószárnnyal, belül gyárilag felületkezelt, fehérített tölgyfurnéros/dió borítással, koracél kilinccsel, több ponton záródó zárral. Az épületben T-30 tűzálló biztonsági ajtók kerültek kialakításra BELSŐ AJTÓK Egyedi gyártmányú utólag elhelyezett, gyárilag felületkezelt, faerezett dekor vagy CPL felületű/ vagy opcionálisan matt festett (20-as gloss) nyíló és toló beltéri ajtók kerülnek beépítésre, koracél illetve beépített kilinccsel, modern kerettel SZANITEREK ZUHANY Egyedi gyártású zuhanykabin anti plaque biztonsági, átlátszó, üveggel ACO Comfort lefolyórendszer. A zuhanyfej típusa GROHE gyártmányú, fixen falon rögzített, kézi zuhannyal váltható WC-K ÉS BIDÉK A szaniterek LAUFEN gyártmányú függesztett WC csészék, rejtett tartályos öblítéssel, GROHE nyomólappal, soft close ülőkével, illetve szintén függesztett LAUFEN típusú fali bidék. GROHE csapteleppel.

6 MOSDÓK A mosdók a fürdőszobákban MARMITE típusúak Technistone pultra helyezve, GROHE mosdó csapteleppel. Választható opcionálisan a BUGNATESE Smart csaptelep családja vagy GROHE Allure családja ÉPÜLETGÉPÉSZET FŰTÉS A apartmanokban a házközponti gázkazánok által termelt hőt maximum 30 C-on keringető padlófűtés szolgáltatja a szükséges hőenergiát. Minden apartmanban egy, a szobában elhelyezett integrált SCHNEIDER fűtési/hűtési fali termosztát szolgál a fűtés szabályozására. A fürdőszobáiban hagyományos törülköző szárító radiátorok készülnek, illetve padlófűtés került kialakításra. A törülköző szárító radiátorok elektromos bekötéssel is rendelkeznek a fűtési szezonon kívüli használat elősegítésére HŰTÉS A apartmanok a házközponti vizes hűtőrendszeren keresztül kapott hűtési energiát a szobák álmennyezetébe szerelt négy csöves fan-coil egységek által juttatják el az apartmanokban, így lehetővé téve a lakóegységek egymástól függetlenül történő fűtését vagy hűtését. A hőfok szabályozása az integrált fűtési/hűtési termosztátokon keresztül történik. SZELLŐZÉS Az apartmanokban a fürdőszobákban süllyesztett kivitelű, elektromos működtetésű elszívó ventilátorok kerültek beépítésre. A ventillátorok működtetése időkapcsolóról, ill. jelenlét érzékelőről történik. A friss levegő a nyílászáróba épített szellőzőn keresztül érkezik. A konyhai elszívások biztosítására DN 160-as vezetéket biztosítunk a tetősík fölé kivezetéssel. GÁZELLÁTÁS A apartmanokban gázellátás nem elérhető ERŐSÁRAM KÁBELEZÉS ÉS SZERELVÉNYEK Az apartmanon belül az elektromos kábelek falban, mennyezet felett, aljzatba süllyesztve, kerültek elhelyezésre. A kábelek általában függőlegesen a mennyezet illetve az aljzat

7 6 síkjától a kapcsolókig illetve a dugaljakig kerültek elhelyezésre. Az elágazó helyeken találjuk a villamos dobozokat, melyek fedéllel vannak ellátva. Valamennyi dugaszolóaljzat földelt kivitelű. Az apartmanokban található összes elektromos szerelvény (kapcsolók, dugaljak, TV, informatikai és telefoncsatlakozók) típusa: SCHNEIDER ANYA süllyesztett szerelvénycsalád. Minden funkció kompletten, egyes kerettel, billentyűvel / fedlappal szerelt. A keretek vízszintesen 5-ig, függőlegesen 3-ig sorolhatók. Fényerő szabályozós kapcsoló opcionálisan kérhető VILÁGÍTÁS Az apartmanokban elhelyezett lámpatestek a fürdőszobai mennyezeti lámpák kivételével- 230V-os fényforrások, a fürdőszobák mennyezetén elhelyezett süllyesztett spot és LED világítás lámpatestei 12V-os tápáramforrással rendelkeznek GYENGEÁRAM TELEFON Minden apartmanban IP telefon aljzat került kialakításra, mely lehetővé teszi a vezetékes hálózathoz történő csatlakozást. Az apartmanokból lehet kapcsolatot létesíteni a klubházzal vagy közvetlen külső kapcsolat is létesíthető TELEVÍZIÓ Minden apartmanban elhelyezésre kerülnek antenna csatlakozó aljzatok, amelyek a kábeltévés hálózatra van rákötve KAPUTELEFON Az apartmanokban SCHNEIDER kamerás kaputelefon kerül kialakításra. A kaputelefon készülék a bejárati ajtóhoz közel található, ezzel a beltéri egységgel tudunk kapcsolatot létesíteni a kültéri egységgel HOTELZÁR RENDSZER Nem készül RIASZTÓRENDSZER Az apartmanok ablak és ajtónyitás-érzékelőkkel vannak felszerelve. A szabályozása és programozása a bejárati ajtó mellett lévő integrált SCHNEIDER kezelőfelületen keresztül történik INTERNET

8 7 Az apartmanokban wi-fi internetkapcsolat kerül kiépítésre, illetve a televízió készülékekhez vezetékes csatlakozás is készül, SCHNEIDER csatlakozókkal TŰZJELZŐ Az apartmanokban automata füstérzékelős tűzjelző rendszer kerül kiépítésre, mely az egyes helyiségek tűzeseti védelmét és a tűz lokalizálását teszi lehetővé MÉRŐK Minden apartman önálló mérőkkel rendelkezik a fűtés, a hűtés, az elektromos ellátás, a hidegvíz és a melegvíz fogyasztás mérésére. A mérők a folyosókon lévő zárható szekrényekben találhatók. A változtatás jogát minden termék esetében (azonos minőségi szintű termék / szolgáltatás fenntartása mellett) fenntartjuk!

9 GOLF RESORT REAL ESTATE A1 Technical description

10 1 T ECHNICAL DESCRIPTION A1 APARTMENT HOUSE 1. STRUCTUERS AND OVERALL PARAMETERS OF THE BUILDING 1.1. FOUNDATION The building is constructed with a combination of concrete strip and spot foundation in C25 quality order to establish the stability of the structure UPPER STRUCTURES STRUCTURAL WALLS The core perimeter walls and corridor walls of the building are 250 mm LEIER concrete crust panels SLABS LEIER crust panels of 50 mm support the monolithic C25 concrete of each slabs between the floors. Total thickness is 200 to 250 mm, depending on the loads and the floor cover structure MAIN WALLS The walls filling the LEIER truss are 300 mm clay ceramic bricks APARTMENT PARTITION WALLS The apartment partition walls are soundproofing ceramic brick walls, 300 mm thickness in lime mortar bed PARTITION WALLS Internal partition walls in the apartments are 100 mm thick clay ceramic brick walls embedded in lime mortar STAIRCASE The floors of the building are connected with a sculpture-like monolithic concrete staircase. The barrier of the staircase is a parapet wall bending in three dimensions in order to emphasize the luxurious effect of the interior ROOF STRUCTURE The roof structure is a semi-monolithic reinforced concrete flat roof, designed with straight isolation layer method.

11 OUTSIDE APPEARENCE FAÇADE The building is covered with a mixture of sandblasted travertine (natural / artificial limestone), dark grey rubble stone (natural stone / ceramic surface) and shielding structure together with the large thermo-isolated glazed surfaces (balcony doors and windows) OUTSIDE DOORS AND WINDOWS The doors and windows are three layered, thermo- and sound isolated aluminium framed ALIPLAST products, u w factor is 0.8 W/m 2 K, colour: anthracite grey ISOLATIONS HEAT ISOLATION Depending on the location 200 mm mineral fibre insulation is applied in general, while at the horizontal surfaces of the terraces and the roof closed-cell thermal insulation has been integrated. This solution, together with the three layer doors and windows result an A+ energy rating ACOUSTIC ISOLATION Acoustic insulations have been made at all locations where technologies and built-in equipment impose any sound or vibration load defined in the standard, so as to prevent it to be transferred to the rooms of use as well as to the open air. The insulations and protective facilities have been constructed in compliance with the actual noise and vibration loads, in view of the standard load limit values and specifications of the building permission plan WATER ISOLATION Waterproof membrane and sheet isolations have been installed at all locations where the building can contact rainwater or ground water. Membrane is placed under the walls while glass fibre reinforced bituminous sheet isolation between the walls. The roof and terraces are covered with PVC water isolation BUILDING SERVICES ELEVATOR The building is equipped with an elevator of 630 kg loading capacity, 8 persons, made by SCHINDLER. The outfit of the elevator is polished stainless steel.

12 CORRIDOR LIGHTING Staircase and corridor lights are fitted out with time switches and motion detectors. After turning on lighting is provided for 3 to 5 minutes, as to the setting of the automatic unit in the staircase and then it is automatically switched off, when no motion is detected CORRIDOR HEATING The common areas are equipped with tempered heating. CORRIDOR FINISHES The corridor and the staircase flooring is non-slip, abrasion-resistant ceramics. The walls are covered with high quality plaster and painting RAINWATER SYSTEM The water is collected and removed from the roofs through a traditional central gullied gravity rainwater system using 100 to 160 mm HDPE pipes. 2. PARAMETERS OF THE APARTMENTS 2.1. INTERIOR DESING FLOOR FINISHING 20 to 50 mm sound-proofing floor, 50 to 60 m floor screed and 0.4 mm PE film with edge insulation have been made as a floor slab. The floor finishes of wet rooms within the apartments are glued, non-slip, abrasionresistant ceramics. The covering of the showers are: on elastic waterproofing membrane glued, non-slip, abrasion-resistant ceramics sloped to the drain. The corners are reinforced with coloured elastic string dilatation. In the rooms and kitchenettes 8 mm KAINDL NOVARA AV click system laminated parquet in oak colour is available, suitable for floor heating; abrasion-resistance mm thick KAINDL PARTHEON P8320LM faseboard wooden strip parquet in oak colour, dull lacquer is also available as an option, abrasion-resistance 31. A 2 mm thick XPS heat absorbing foil or 3 mm step sound absorbing liner goes under the parquet. Changes of the flooring are levelled and equipped with stainless steel profiles WALL FINISHES All walls of the Apartments are plastered. There are plasterboard boxing around the TV sets and fixes. The interior wall surface is covered with dispersion paint. Laminated panels, Platinum Decor or design wallpaper are available in the rooms as an option.

13 4 Wet room walls are made of abrasion-resistant glued ceramics in 10 mm thickness. Edge protectors are made of stainless steel SUSPENDED CEILINGS The wet rooms are bordered with waterproof plasterboard suspended ceiling while plasterboard suspended ceiling is applied in all other rooms resulting 2.80 m interior height. The height can decrease to 2.60 m at the kitchen island area. The interior wall surface is covered with dispersion paint or Platinum Decor as an option APARTMENT DOORS APARTMENT ENTRANCES The entrance doors of the Apartments are customised, such as they include powder coated steel frames, multi-layer structured door leafs, white oak or walnut veneered cover inside surface finished by the manufacturer, stainless steel door handles, multipoint locks. Doors of fire rating T-30 have been installed in the building INTERNAL DOORS Customised internal opening / sliding doors, installed with wooden foil or CPL veneered cover surface (dull painted gloss surface is available as an option) finished by the manufacturer, stainless steel door handles, modern frame SANITARY INSTALLATIONS SHOWERS Customised shower unit with transparent anti-plaque safety glass ACO Comfort gully system in the bathrooms. Shower tap is type GROHE fixed on the wall, can be changed to handshower TOILETS & BIDETS Toilets are LAUFEN wall-hung toilets with hidden flush system GROHE push plates and soft close toilet seat covers. Bidets are also LAUFEN wall-hung bidets with GROHE taps WASHBASINS The bathroom washbasins are MARMITE products (types Bologna, Simona or Kamilla), placed on TECHNISTONE counters equipped with GROHE taps. BUGNATESE Smart or GROHE Allure taps are also available as options.

14 HVAC SYSTEM HEATING All Apartments are supplied with 30 C temperature floor heating system that receives the heat energy from the central boilers. The temperature can be controlled through the integrated heating/cooling control panel installed in the room. Product: SCHNEIDER. Besides floor heating system the bathrooms are equipped with traditional towel radiators as well. The towel radiators are also supplied with electric power in order to be operable in summer season as well COOLING The central liquid cooling system supplies the Apartments with low temperature through four pipes fan coil equipment mounted into the suspended ceiling. The heating and cooling of the residential units can be controlled separately. The temperature controlled through integrated central thermostats installed in the rooms VENTILATION Countersunk electric extraction ventilators installed in the bathrooms of the Apartments, controlled with time switch or motion sensor. The fresh air supply is ensured by the windows built-in ventilation gaps. The kitchen exhausting will be led over the roof with an DN 160 pipe GAS SUPPLY Gas supply is not available in any of the Apartments LOW VOLTAGE WIRING & PLATES Electrical cables have been recessed in the walls, over the ceiling, in sockets within the flats. Cables have been vertically installed in general from the plane of the ceiling or bottom to the switches or to the sockets. Each of the sockets are earthed. All low voltage and IT sockets in the apartments are ANYA type by SCHNEIDER. Optional dimmed switch is available LIGHTING The light fittings in the flats, except those in the ceilings of the bathrooms, are 230V light sources. The light fittings in the countersunk spot and / or LED lights installed in the suspended ceilings of the bathroom ceilings have 12V power supply sources.

15 AUTOMATION & CONTROL TELEPHONE Telephone sockets are installed in all flats, which are connected to the IP telephone network. The Clubhouse is in direct connection with the Apartments through the telephone system and the common network is also available TELEVISION Antenna connector sockets are installed in all flats which are connected to the cable television network ENTRYPHONE A video supported entryphone has been installed in each Apartment. The entryphone is located near the entrance door, this indoor unit provides communication with the outdoor unit HOTEL LOCK SYSTEM Not applied ALARM Alarm has been installed in the apartments. It provides opening detection and motion detection around the entrance door, the window from outside, the terrace door areas and in the interior rooms. The control and setup is available through the integrated SCHNEIDER control panels next to the studio entrance doors INTERNET Separate wi-fi equipment is installed in each Apartment and cable connection is also available for the television sets FIRE ALARM Smoke and fire alarm system is installed in the rooms of the studios that allows the localization of fire accidents and helps with the security METERS Separate meters are installed for each Apartment units for the following services: heating, cooling, electric supply, hot water and cold water. The meters are placed in closable racks on the corridors. We reserve the right of changes of all materials or products in the same quality.

16 GOLF RESORT REAL ESTATE A1 Technische Beschreibung

17 1 A 1 APARTMENTHAUS TECHNISCHE BESCHREIBUNG 1. KONSTRUKTIONEN UND ALLGEMEINE GEBÄUDESPEZIFIKATIONEN 1.1 FUNDAMENTE Das Gebäude wird mit normalen Flachfundamenten gebaut. Die Sicherheit der Standfestigkeit wird mit einem System der Punkt- und Streifenfundamenten gesichert. Die geplante Betonqualität ist C AUFGEHENDE KONSTRUKTIONEN TRAGENDE WÄNDE Die äussere tragende Wände und die Wände des Korridors des Apartmanhauses ist LEIER Hohlwandsystem Konstruktion DECKEN Die einzelne Stockwerke werden sich voneinander mit LEIER Deckenelementen und abhängend von den Bodenkontruktionen, mit cm starken C25 Aufbetonschichten getrennt AUSFÜLLENDE WÄNDE die Wande, die den Raum zwischen den LEIER Elementen ausfüllen, werden aus 30 cm starken keramischen Ziegeln mit Kalkmörtel ausgemauert APARTEMENT TRENNWÄNDE die Apartement Trennwände werden aus 30 cm starken schalldämmenden keramischen Ziegeln mit Kalkmörtel gebaut INNERE TRENNWÄNDE Die Trennwände werden aus 10 cm starken Trennwandziegeln mit Kalkmörtel gebaut TREPPE Die verschiedene Stockwerke des Gebäudes werden mit einer im drei Ebenenhochen Atrium versetzten statueartigen Ortsbetontreppe verbunden. Das Geländer mit seiner massiven, im Raum gebogener Ausführung stärkt den Luxuscharakter des Gebäudes DACHKONSTRUKTION

18 2 Die Dachkonstruktion ist ein halbmonolitisches Stahlbeton Flachdach, mit normalem Schichtaufbau ÄUSSERE GESTALTUNG FASSADE die Fassade des Gebäudes hat eine gesamte Wirkung der sandgestrahlten Travertin, der Bruchstein oder der bruchsteinähnlichen Steinporzellanverkleidungen, der grossen wärmegedämmten Glasoberflächen und der Abschirmeinrichtung ÄUSSERE TÜRE UND FENSTER Die äussere Türe und Fenster werden dreischichtige ALIPLAST Produkte sein mit wärmedämmender Verglasung und Aluminium Rahmen in antrazit Farbe. Der U Wert ist 0,8 W/m 2 K ISOLIERUNGEN WÄRMEDÄMMUNG An verschiedene Stellen der Fassaden wird 20 cm dicke Faserwärmedämmung auf der Schliessdecke wird XPS Dämmung montiert. Damit und zusammen mit den dreischichtigen Fenster wird die A+ Energieeinteilung des Gebäudes gesichert SCHALLDÄMMUNG An solche Stellen wo die Technologien, die eingebaute Anlagen laut den Normen Geräusche und Resonanz verursachen, sind Schalldämmungen ausgebaut. Die Schalldämmungen und weitere Schutzelementen sind entsprechend für die wirkliche Schall- und Resonanzbelastungen, für die laut Norm vorgeschriebenen Grenzwerten und für die Vorschriften der Baugenehmigung ausgebaut ISOLIERUNG GEGEN GEWÄSSER An alle Stellen wo das Gebäude sich mit Wasser in Berührung kommt mit Dichtschlamm oder mit Bitumenbahnen isoliert. Unter den Wänden wird mit Dichtschlamm und zwischen den Wänden wird mit Glasfaserverstärkter Bitumenbahn verdichtet. Die Isolierung gegen Regenwasser am Dach und an den Terrassen wird mit PVC Bahn gesichert.

19 ALLGEMEINE GEBÄUDEDIENSTLEISTUNGEN AUFZUG Im Gebäude wird ein SCHINDLER Aufzug mit fasergescliffener Edelstahlverkleidung für 8 Personen montiert. Die Belastbarkeit ist 630 KG KORRIDORBELEUCHTUNG Die Belichtung der Korridoren und Vorräumen wird mit Zeitschaltern und Bewegungsmeldern montiert. Die Belichtung wird je nach Einstellung 3-5 Minuten lang ein-, dann, wenn die Bewegungsmelder keine Bewegungen merken, automatisch ausgeschaltet HEIZUNG DER KORRIDOREN Die gemeinsame Flächen werden mit temperierender Heizung versehen VERFLIESUNG DER KORRIDOREN Die Fussböden der Korridoren werden mit geklebten rutschfestigen GRES Platten mit hocher Abriebfestigkeit verfliesst. Die Wände werden verputzt und in hocher Qualität gestrichen REGENWASSERABLEITUNG Das Regenwasser wird nach innen, in Richtung der Dachmitte geleitet, und von dort durch DIN100 oder 150 KPE Plastikröhren abgeleitet. 2. SPEZIFIKATIONEN DER APARTEMENT APARTMENTEN 2.1. INNENARCHITEKTUR BODENBELÄGE In den Apartements wird als Unterkonstruktion 2-5 cm starke Trittschalldämmung und 5-6 cm starker Estrichbelag mit 0,2 mm dünne PE Dunstsperre eingebaut. Die Fussböden der feuchten Räumen in den Apartements werden mit geklebten rutschfestigen GRES Platten mit hocher Abriebfestigkeit verfliesst. Die Duschenverkleidungwird mit Dichtschlamm in den Ecken mit Dilatationsfugenbänder verstärkt isoliert und mit geklebten, rutschfestigen GRES Platten mit hocher Abriebfestigkeit mit Gefälle verfliesst. Im Wohnraum und in den Zimmern und Küchen/Miniküchen wird mit Warmwasser getriebener Bodenheizung geeigneter KAINDL 8 mm starker Eiche NOVARA 3408 AV Klikksystem laminierter Parkettboden verlegt. Die Abriebfestigkeit ist 32. Oder optionell wird KAINDL 10,5 mm starkter 3 lagiger PARTHEON P8320LM Holzparkett mit

20 4 mattlackierter Oberflächenbehandlung, 4 seitig abgefacen, mit Abriebfestigkeit 31 verlegt. Unter den Parkettboden wird eine 2 mm starke, wärmedurchlässige XPS Unterlage, oder optionell als Trittschalldämmung eine 3 mm starke Unterlagescheibe verlegt. Bei den Verkleidungswechslungen werden Trennschienen ohne Niveauunterschieden versetzt WANDVERKLEIDUNGEN Alle Räumlichkeiten der Apartements werden verputzt. Rund um den Fernsehen und den eingebauten Schränken wird eine Verschachtelung mit Gipskartonplatten gefertigt. Die innere Wandflächen werden mit Plastikdispersion gestrichen. In den Zimmern können teilweise holzartige, laminierte Wandplatten, Decorverspachtelung oder Designtapete gewählt werden. Die Wandverfliesung der Feuchträume sind 10 mm starke GRES Platten mit hocher Abriebfestigkeit. Die Platten werden mit mit rostfreien Eckschutzleisten im Netz geklebt GEHÄNGTE DECKEN Die Feuchträme haben eine wasserbeständige gehängte Deckenverkleidung erhalten. In den standard Räumen wird eine Knauf Gipskartondecke montiert. Die Innenhöhe in den Wohnungen ist einheitlich 280 cm. Optionell kann über die Kücheninsel eine Verschachtelung bestellt werden. An diese Stellen kann die Innenhöhe auf 260 cm reduziert werden. Die Decken werden mit Plastikdispersion gestrichen, aber auf Wunsch können mit Decorverspachtelung versehen werden TÜREN UND FENSTER WOHNUNGEINGANGSTÜREN Die Wohnungeingangstüren haben eine eigene Ausrüstung: sind alle mit pulverbeschichteten Zargen mit Mehrschichtflügeln, innen mit fabrikbehandelten gebleichteten Eiche/Nuss Mehrschichtplattenverkleidungen, mit Edelstahl Beschlägen und an mehrere Punkten schliessenden Schlössen. Im Gebäude werden F30-er feuerbeständige Sicherheitstüren eingebaut INNERE TÜREN Eigenproduzierte, nachträglich versetzte, im Fabrik oberflächenbehandelte, holzadrige Dekor oder CPR verkleidete /optionell mattgestrichene/ innere Aufgeh- und Schiebetüre werden mit Edelstahl Beschlägen und modernen Rahmen eingebaut.

21 SANITÄREINHEITEN DUSCHE Die Dusche ist eine einzelproduzierte Duschkabine, mit durchsichtiger Antiplaque Sicherheitsverglasung und mit ACO Comfort Abflußsystem. Der GROHE Duschkopf ist an der Wand fixiert und ist auf Handdusche umschaltbar TOILETTE UND BIDET Die Toilettenschüssel sind gehängte LAUFEN Produkte, mit verdecktem Abfluss, mit GROHE Spühltaste und mit soft close Deckel. Die gehängte Bides sind auch LAUFEN Produkte mit GROHE Hahnbatterien WASCHRÄUME In den Badezimmern sind MARMITE Waschbecken an eine Technistone Theke, mit GROHE Waschbeckenhahnbatterien montiert. Optionell kann die Familie der BUGNATESE Smart oder die Familie der GROHE Allure gewählt werden HAUSTECHNIK HEIZUNG In den Apartements die nötige Wärme wird durch das Hauszentralenkessel produzierte, in der Bodenheizung zirkulierende, max. 30 C warme Wasser gesichert. Die Kühlung/Heizung in jedem Apartement wird mit im Zimmer versetztem, integriertem SCHNEIDER Wandthermostat geregelt. In den Badezimmern und Waschräumen der Wohnungen werden normale Handtuchradiatore versetzt, bzw. wird Bodenheizung ausgebaut. Die Handtuchradiatoren haben auch eine elektrische Anschlussmöglichkeit, dass die ausser den Heizungsperioden auch benutzt werden können KÜHLUNG Die Kühlungsenergie des hauszentralen Wasserkühlungsystems wird durch die in gehängter Decke montierten vier röhrigen Fan-Coil Geräten in die Apartements geführt. So wird die voneinander unabhängige Regelung der Heizung und Kühlung der einzelnen Wohneinheiten ermöglicht. Die Regelung der Kühlung/Heizung in jedem Apartement wird mit Thermostaten gesichert LÜFTUNG

22 6 In den Apartements und Badezimmern werden gesenkte elektrische Abluftventillatoren eingebaut. Die Funktion der Abluftventillatoren wird mit einem Zeitschalter oder mit Bewegungsmelder geregelt. Die Zuluftversorgung ist mit der Lüftungssystem der Fenster gesichert. Die Absaugung in der Küche wird mit über dem Dach geführten DN 160-er Abluftkanal gesichert GASVERSORGUNG In den Apartements wird keine Gasversorgung gesichert STROMVERSORGUNG VERKABELUNG UND ARMATUREN In den Apartements wird die elektrische Verkabelung in der Wand, über der gehängten Decke und unter dem Boden geführt. Die Kabel werden im Allgemeinen von der Decke oder vom Boden bis zu den Steckdosen senkrecht geführt. An den Schnittstellen finden wir die Verteilerschachteln mit Deckeln. Alle Steckdosen sind mit Erdung versehen. In den Apartements sind alle elektronische Armaturen (Schalter, Steckdosen, Ferseh-, Telefon- und Computer Anschlüsse) sind aus der Produktfamilie SCHNEIDER ANYA. Alle Funktionen sind komplett mit Rahmen, Tasten/Deckplatten montiert. Die Rahmen sind horizontal bis 5, vertikal bis 3 Einheiten in Reihe gestellt. Die Schalter können optionell mit Dimmer installiert werden BELEUCHTUNG Alle Leuchtkörper in den Wohnungen sind 230V Lichtquellen. ausser der Leuchtkörper in der Decken der Badezimmer. Die haben eine 12V Einspeisung NIEDERSPANNUNG TELEFON In jeder Apartement wird eine IP Telefon Anschlußstelle ausgebaut, die die Erreichbarkeit des ausgebauten Telefonnetz ermöglicht. Alle Apartements werden einen direkten Kontakt mit dem Klubhaus und eine direkte Verbindung mit dem offenen Telefonnetz haben FERNSEHEN In jeder Apartement werden Anschlußstellen ausgebaut, die mit dem Kabelfernsehnetz verbunden sind.

23 TÜRKOMMUNIKATIONS-SYSTEM In den Apartement wird ein SCHNEIDER Türkommunkikations-system mit Kamera ausgebaut. Das Gerät wird neben dem Eingang versetzt. Mit dieser Inneneinheit kann der Kontakt mit der Ausseneinheit aufgenommen werden HOTELSCHLOSS SYSTEM Ein Hotelschloss System wird nicht eingebaut ALARMANLAGE Die Wohnungen sind mit Alarmanlage, die sich auf Öffnen der Türe und Fenster aktiviert, ausgerüstet. Die Regelung und Programmierung ist mit der integrierten SCHNEIDER Bedienungseinheit der neben der Eingangstür versetzt wird, möglich INTERNET In den Wohnungen wird eine Internet-Kabelverbindung mit SCHNEIDER Anschlußstellen ausbebaut BRANDMELDEANLAGE In den Wohnungen werden automatische Rauchmeldeanlagen montirt, die den Feuerschutz sichern und die Lokalisierung des Feuer ermöglichen ZÄHLER Jedes Apartement hat eigene Zähler fürs Messen der Heizung, der Stromversorgung und des Kalt- und Warmwasserverbrauch. Die Zähler sind in den Schränken an den Korridoren verseztz. Das Recht der Veränderung wird vorbehalten (die eingeplante Produkte können Produkten mit der gleichen Qualität ausgewechselt werden).

Technical description Műszaki leírás

Technical description Műszaki leírás GOLF RESORT REAL ESTATE A2 Technical description Műszaki leírás A2 APARTMANHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS 1. SZERKEZETEK ÉS ÁLTALÁNOS ÉPÜLETJELLEMZŐK 1.1. ALAPOZÁS Az épület hagyományos síkalapozással kerül megépítésre,

Részletesebben

Az apartmanház külső tartófalazata és folyosói határoló fala 25 cm vastagságú LEIER kéregpanel szerkezetű.

Az apartmanház külső tartófalazata és folyosói határoló fala 25 cm vastagságú LEIER kéregpanel szerkezetű. B 1 A P A R T M A N H Á Z M Ű S Z A K I L E Í R Á S 1. SZERKEZETEK ÉS ÁLTALÁNOS ÉPÜLETJELLEMZŐK 1.1. ALAPOZÁS Az épület hagyományos síkalapozással kerül megépítésre, C25 minőségű pontalapok és sávalapok

Részletesebben

GOLF RESORT REAL ESTATE. Műszaki leírás

GOLF RESORT REAL ESTATE. Műszaki leírás GOLF RESORT REAL ESTATE A2 Műszaki leírás 1 A 2 APARTMANHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS 1. SZERKEZETEK ÉS ÁLTALÁNOS ÉPÜLETJELLEMZŐK 1.1. ALAPOZÁS Az épület hagyományos síkalapozással kerül megépítésre, C25 minőségű

Részletesebben

Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan

Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan Földmunkák: A terv szerinti paraméterek alapján történt/történik,

Részletesebben

Nagykőrösi telephely részletes adatai

Nagykőrösi telephely részletes adatai Nagykőrösi telephely részletes adatai Details information about the property of Cím / Address: 2750 Nagykőrös, Téglagyári út 9. Helyrajzi szám / Geographical number: 3003/33 Leírás / Description Helyrajzi

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI FŐÖSSZESÍTŐ

KÖLTSÉGVETÉSI FŐÖSSZESÍTŐ FODOR 3. Épftfiipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely; 1113 Budapest, Ibrahim u. 9. Levélcím, telephely: 9027 Györ, Vágóhíd U. 2. Adószám- 11469957-2-43 MKB: 10300002-33221146-00003285 5. sz

Részletesebben

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Danfoss Link Link HC Hidronikus HC Hydronic szabályozó Controller Szerelési Installation útmutató Guide Danfoss Heating Solutions Szerelési útmutató Tartalomjegyzék

Részletesebben

TERASZPARK A JELŰ ÉPÜLET műszaki leírása Technical Description of TERASZPARK Building A

TERASZPARK A JELŰ ÉPÜLET műszaki leírása Technical Description of TERASZPARK Building A TERASZPARK A JELŰ ÉPÜLET műszaki leírása Technical Description of TERASZPARK Building A Általános ismertetés A Teraszpark lakópark A jelű épülete Budapest, X. kerület, Gém utca 6. szám alatt épül. Az építés

Részletesebben

KRISTALLRoll. TERASZOK.HU Élet a teraszon

KRISTALLRoll. TERASZOK.HU Élet a teraszon TERASZOK.HU Élet a teraszon A KristallRoll egy innovatív, teleszkópos oldalsínekkel és speciális feszítő rendszerrel ellátott függőleges napellenző, szélvédő oldalfal. Ez az ideális megoldás, hogy verandáját,

Részletesebben

Pécel, Smargdvölgy, 4 lakásos társasházak HRSZ 4043/27 MÛSZAKI LEÍRÁS. Pécel, Smaragdvölgy HRSZ 4043/27 4 lakásos Sorház

Pécel, Smargdvölgy, 4 lakásos társasházak HRSZ 4043/27 MÛSZAKI LEÍRÁS. Pécel, Smaragdvölgy HRSZ 4043/27 4 lakásos Sorház MÛSZAKI LEÍRÁS Pécel, Smaragdvölgy 4 lakásos Sorház Beruházó: Swiss-Mobil Kft. www.swissmobil.hu/helikopter - info@swissmobil.hu Tel.: 06 30 9714 835 Elhelyezkedés Az építési telek, Pécel újonnan kiépülõn

Részletesebben

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23.

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. ELHELYEZKEDÉS BUDAPEST LEGELEGÁNSABB KERÜLETÉBEN, AZON BELÜL IS A klasszikus rózsadombon ÉPÜL LEGÚJABB FEJLESZTÉSÜNK A MANDULA23 TÁRSASHÁZ.

Részletesebben

TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT

TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT 1-es lakás 2-es lakás 3-as lakás 4-es lakás lakás területe 81m2 lakás területe 81m2 lakás területe 81m2 lakás területe 76m2 erkély 2,2 m2 erkély 3,7 m2 erkély 2,2 m2 terasz 6,3m2

Részletesebben

Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft. Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft. 2191 BAG Jókai utca 13. Adószám: HU13390727-2-13 Cégjegyzék:13-09-101221 Telefon:+36-70-550-8452 Fax:+36-28-408-088 E-mail: bagifa@invitel.hu ksj.manufacturing@gmail.com

Részletesebben

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON 6 lakásos társasház 25 Budapest, Mandula utca 23. LUXUS SZÍNVONALÚ ÉLETVITEL A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például

Részletesebben

Contact us Toll free (800) fax (800)

Contact us Toll free (800) fax (800) Table of Contents Thank you for purchasing our product, your business is greatly appreciated. If you have any questions, comments, or concerns with the product you received please contact the factory.

Részletesebben

For the environmentally aware

For the environmentally aware Környezet, tudatos embereknek or the environmentally aware A k3 a Könyves Kálmán körúton, a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő területén felépülő új A kategóriás fenntartható ház, amelynek legfőbb

Részletesebben

modern fürdőszoba contemporary bathroom Moderne Bad 4-10 11-18 19-26 27-32 33-38 39-42 43-47 48-52 53-57 58-60 61-75

modern fürdőszoba contemporary bathroom Moderne Bad 4-10 11-18 19-26 27-32 33-38 39-42 43-47 48-52 53-57 58-60 61-75 technical catalog exclusive modern fürdőszoba contemporary bathroom Moderne Bad minimal prisma glass sharp glass arcus glass soft glass soft acrylic imola lola emma nicole s 4-10 11-18 19-26 27-32 33-38

Részletesebben

Egyéb kiegészítők Árlista Clean & Green Natural 500ml Ft / db A Clean & Green Active 500ml Ft / db A

Egyéb kiegészítők Árlista Clean & Green Natural 500ml Ft / db A Clean & Green Active 500ml Ft / db A Tisztítószerek 407716 Clean & Green Natural 500ml 3 880 Ft / db A 407717 Clean & Green Active 500ml 3 880 Ft / db A 409472 clean & green aqua oil - int.first/intensive care oiled surfaces 1 L 20 690 Ft

Részletesebben

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez.

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez. 1 Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez. Általános információk: Tervezett épület Szombathely herényi városrészén

Részletesebben

Denevérház Prémium minõségû 4 lakásos társasház

Denevérház Prémium minõségû 4 lakásos társasház Denevérház Prémium minõségû 4 lakásos társasház Budapest XII. kerület Denevér utca. 30.szám Általános ismertetõ Tervezõ: Patonai Dénes mûszaki egyetem magasépítési tanszékvezetõ Generál kivitelezõ: Angolinvest

Részletesebben

GAVA aluminium AJTÓBETÉTEK MŰANYAG ÉS ALUMÍNIUM PROFILRENDSZEREKHEZ DOOR-INFILL PANELS FOR ALUMINIUM & PLASTIC SYSTEMS 42-43

GAVA aluminium AJTÓBETÉTEK MŰANYAG ÉS ALUMÍNIUM PROFILRENDSZEREKHEZ DOOR-INFILL PANELS FOR ALUMINIUM & PLASTIC SYSTEMS 42-43 GAVA aluminium AJTÓBETÉTEK MŰANYAG ÉS ALUMÍNIUM PROFILRENDSZEREKHEZ DOOR-INFILL PANELS FOR ALUMINIUM & PLASTIC SYSTEMS 42-43 GAVA 407 a négyzetek / stainless steel squares GAVA aluminium GAVA 400 GAVA

Részletesebben

ÜZEMELTETÉS : 18 l /100 km. 2.2-3.9 l /100 km. Skoda / Toyota Prius. Magyar Építőkémia és Vakolatszövetség

ÜZEMELTETÉS : 18 l /100 km. 2.2-3.9 l /100 km. Skoda / Toyota Prius. Magyar Építőkémia és Vakolatszövetség ÜZEMELTETÉS : 18 l /100 km 2.2-3.9 l /100 km Skoda / Toyota Prius Magyar Építőkémia és Vakolatszövetség ÉPÜLETKATEGÓRIÁK : Magyar Építőkémia és Vakolatszövetség HŐSZIGETELETLEN ÉP. : 1995-ÖS RENDELET

Részletesebben

»wotwj ºBµ³`½nj ACCESS DOORS

»wotwj ºBµ³`½nj ACCESS DOORS ACCESS DOORS T&B T&B CD SH.ACD.FLA SH.ACD.FLB SH.ACD.VET SH.ACD.VPT APPLICATION DESCRIPTION FRAME ACCESS DOORS Shahrokhi Access doors are designed to inspect and control the building equipment for wall,

Részletesebben

Kezdőlap > Termékek > Szabályozó rendszerek > EASYLAB és TCU-LON-II szabályozó rendszer LABCONTROL > Érzékelő rendszerek > Típus DS-TRD-01

Kezdőlap > Termékek > Szabályozó rendszerek > EASYLAB és TCU-LON-II szabályozó rendszer LABCONTROL > Érzékelő rendszerek > Típus DS-TRD-01 Típus DS-TRD FOR EASYLAB FUME CUPBOARD CONTROLLERS Sash distance sensor for the variable, demand-based control of extract air flows in fume cupboards Sash distance measurement For fume cupboards with vertical

Részletesebben

Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház

Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház MŰSZAKI LEÍRÁS Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház Alapterület: Földszint: Nettó 108 m2 (terasz és kocsi beálló 50%-ban számítva) Nettó terület: 50,51 m2 Terasz terület 13,10 m2 Fedett és oldalról zárt gépkocsi

Részletesebben

ACO burkolható fedlapok. ACO műszaki katalógus ACO Burkolható fedlapok UNIFACE PAVING SOLID

ACO burkolható fedlapok. ACO műszaki katalógus ACO Burkolható fedlapok UNIFACE PAVING SOLID ACO burkolható fedlapok ACO burkolható fedlapok ACO műszaki katalógus ACO Burkolható fedlapok UNIFACE PAVING SOLID ACO gully Tartalom Általános információk 3 page ACO Uniface ACO UNIFACE burkolható fedlap

Részletesebben

1. számú melléklet. Debrecen, Hatvan utcai kert II. 12 lakásos társasház műszaki tartalom

1. számú melléklet. Debrecen, Hatvan utcai kert II. 12 lakásos társasház műszaki tartalom 1. számú melléklet Debrecen, Hatvan utcai kert II. 12 lakásos társasház műszaki tartalom Építészet: Földmunkák: Alapozás: Vízszigetelés: gépi földmunka, a kitermelt föld elteregetésével, a telekhatáron

Részletesebben

Róna u. 174. N szám alatti épület felújítása

Róna u. 174. N szám alatti épület felújítása Róna u. 174. N szám alatti épület felújítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/104 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK"

ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK Budapest, IX. Lenhossék u. 11. szám alatti társasház ELHELYEZKEDÉS: A Lenhossék utca a több mint 24 éve nagyon sikeres ferencvárosi tömbrehabilitáció területén helyezkedik

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 5932 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Mátra 2. szám /A, B jelű lakások/ Helyiséglista: A LAKÁS Beruházó és generál

Részletesebben

Társasházas lakásépítés Komáromban

Társasházas lakásépítés Komáromban Társasházas lakásépítés Komáromban Laktanya köz, 2x24 lakásos társasház Beruházó, értékesítő, kivitelező: WF Építőipari KFT. Tel: 34/341-768 Web: www.wfkft.hu Tartalomjegyzék I. Általános tájékoztató...3

Részletesebben

SIMSON KOMPAKT JACKS SIMSON KOMPAKT HEBER SIMSON KOMPAKT HIDRAULIKUS EMELŐK

SIMSON KOMPAKT JACKS SIMSON KOMPAKT HEBER SIMSON KOMPAKT HIDRAULIKUS EMELŐK SIMSON KOMPAKT JACKS SIMSON KOMPAKT HEBER SIMSON KOMPAKT HIDRAULIKUS EMELŐK Lifting Heben Emelés Pushing Drucken Nyomatás Pulling Ziehen Húzás UNIQUE FEATURES EINZIGARTIGE EIGENSCHAFTEN EGYEDÜLÁLLÓ JELLEMZŐK

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10576/356 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Ezüstdénár utca 1. szám /A, B, C, D jelű lakások/ Beruházó és generál

Részletesebben

R FABRYKA ARMATUR SA 8007 Földfeletti tűzcsap OVERGROUND HYDRANT ÜBERFLURHYDRANT KETTŐS ZÁRÁSÚ KITÖRÉSBIZTOS MONOLIT FEJ GGG-40 FEJ ELFORDÍTHATÓ 0-TÓL 360-IG Műszaki adatok: Technical data: Technische

Részletesebben

Meghívó a gyermekkorcsoport 9. Nemzetközi Delphincupjára Simmeringen

Meghívó a gyermekkorcsoport 9. Nemzetközi Delphincupjára Simmeringen Meghívó a gyermekkorcsoport 9. Nemzetközi Delphincupjára Simmeringen Idöpont: Szombat 24.10.2009 Verseny helye: Medence: Idömérés: Fedett uszoda Simmering A -1110 Wien, Simmeringer Hauptstraße/ Florian

Részletesebben

Műszaki tartalom. Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca 48. Vezérigazgató: Varga Ferenc Tel.

Műszaki tartalom. Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca 48. Vezérigazgató: Varga Ferenc Tel. Műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10577/177 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Örkény utca 8 szám /1,2,3,4 jelű lakások/ Beruházó és generál kivitelező: Quality

Részletesebben

Tiszavasvári, Báthori u. 6. sz. alatt található Városi Kincstár és Irodaház épületének átalakítása, felújítása, korszerűsítése, akadálymentesítése

Tiszavasvári, Báthori u. 6. sz. alatt található Városi Kincstár és Irodaház épületének átalakítása, felújítása, korszerűsítése, akadálymentesítése Tiszavasvári, Báthori u. 6. sz. alatt található Városi Kincstár és Irodaház épületének átalakítása, felújítása, korszerűsítése, akadálymentesítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/57 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Cascade washbasin mixer. Without pop-up waste Open cascade spout. 35 mm ceramic cartridge. Cascade washbasin mixer black

Cascade washbasin mixer. Without pop-up waste Open cascade spout. 35 mm ceramic cartridge. Cascade washbasin mixer black 62.331.02.00 FORMENTERA VÍZTAKARÉKOSSÁG WATER SAVING ZAJCSÖKKENTÉS NOISE-REDUCTION Cascade mosdó csaptelep Nyitott cascade kifolyócsővel Vízkőmentes sugárvezető Innovatív anti-splash és vízmegtakarítási

Részletesebben

Négylakásos új társasház Dunaharasztin a Pillangó Lakóparkban

Négylakásos új társasház Dunaharasztin a Pillangó Lakóparkban 1 Négylakásos új társasház Dunaharasztin a Pillangó Lakóparkban 2330 Dunaharaszti, Dr. Posta Sándor u. 44. Hrsz.: 8210/7 1.- 2.lakás A Dunaharaszti zöldövezetében található telken, melynek területe 1158

Részletesebben

SZIGETELT LÉGVEZETÉKEK COVERED OVERHEAD CONDUCTORS ISOLIERTE FREILEITUNGEN

SZIGETELT LÉGVEZETÉKEK COVERED OVERHEAD CONDUCTORS ISOLIERTE FREILEITUNGEN COVERED OVERHEAD CONDUCTORS ISOLIERTE FREILEITUNGEN Szigetelt vezeték gyártás: A FUX Rt. 1996-tól szigetelt légvezetéket gyárt, amelyet az ISO 9001-nek megfelelő minőségirányítási rendszernek megfelelően

Részletesebben

Kórházi Megoldások. Kórházi ágysáv

Kórházi Megoldások. Kórházi ágysáv Kórházi Megoldások Kórházi ágysáv Medlux B.H.U. Elektra Hellas Közvetett- általános világítás Erőteljes világítás, 1 vagy 2sorban: 36W/58W T8 lámpák, vagy 39W/54W T5 lámpák, a fényezett alumínium reflektor

Részletesebben

halvány arany színben, 115x48 szemméret, v=2 mm, 80-100 % árnyékoló képesség, (0-35 fok nap beesési szög esetén)

halvány arany színben, 115x48 szemméret, v=2 mm, 80-100 % árnyékoló képesség, (0-35 fok nap beesési szög esetén) Falak: FR01 FR02 FR03 FR04 FR05 FR06 Önhordó, hőszigetelt homlokzatpanel vasbeton teherhordó fal előtt 20 cm önhordó, hőszigetelt, tűzgátló homlokzati állópanel alsó-felső rögzítéssel, mélyített vízszintes

Részletesebben

IRODÁK ÉS RAKTÁRAK KIADÓK OFFICES AND STORAGES TO LET

IRODÁK ÉS RAKTÁRAK KIADÓK OFFICES AND STORAGES TO LET - 650m-re a Köles utcai HÉV megállótól (a Bécsi út és a Szentendrei út között) - Forgalmas környéken, de csendes, zöld környezetben - Gépkocsival a Bécsi út és a Huszti út felől is megközelíthető, közel

Részletesebben

LED UTCAI LÁMPATESTEK STREET LIGHTING

LED UTCAI LÁMPATESTEK STREET LIGHTING LED UTCAI LÁMPATESTEK STREET LIGHTING LED Utcai lámpatestek Street Lights 1. Öntött ADC12 alumínium ház NOBEL porszórt festéssel 3. Edzett optikai lencsék irányított sugárzási szöggel 5. Meanwell meghajtó

Részletesebben

EK-TípusVizsgálati Tanúsítvány EG-Baumusterprüfbescheinigung

EK-TípusVizsgálati Tanúsítvány EG-Baumusterprüfbescheinigung ROBBANÁSBIZTOS BERENDEZÉSEK VIZSGÁLÓ ÁLLOMÁSA Prüfstelle für Explosionsgeschützte Betriebsmittel 1/5 Ungarn, 1037 Budapest, Mikoviny S. u. 2-4. tel/fax: 36 1 250 1720 E-mail: bkiex@elender.hu (1) EK-TípusVizsgálati

Részletesebben

9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez. Építési beruházás

9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez. Építési beruházás 9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (1132 Budapest, Visegrádi u. 49.) 2. A

Részletesebben

EXPO INOX, hosszú ideje saválló acél gyártással és feldolgozással foglalkozik. Minden megkeresést pontos tervezés követ; termékeink

EXPO INOX, hosszú ideje saválló acél gyártással és feldolgozással foglalkozik. Minden megkeresést pontos tervezés követ; termékeink Magyar English 2011 BUILDING WITH STAINLESS STEEL EXPO INOX, has been involved in stainless steel production for a long time. Every request is subjected to an accurate planning; the innovative techniques

Részletesebben

9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez

9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez 9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Módosított 1 Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (1132 Budapest, Visegrádi

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott rétegelt ragasztott gerenda. Méretre vágva,

Részletesebben

Depending on the load class and nominal size, the inlet invert between mm.

Depending on the load class and nominal size, the inlet invert between mm. ACO Light liquid separator series Oleopator P and Oleopass P from polyethylene ACO Sludge trap series anyag from polyethylene alapanyagból (PE) Oleopator P Class I Oleopator P Class I light liquids separators

Részletesebben

LED BULB IL-XC 3W E27

LED BULB IL-XC 3W E27 LED LIGHTS LED BULB IL-XC E27 3W INTEGRALED offers LED Bulbs manufactured of high quality materials and LED Chips to the European and International market. The INTEGRALED LED Bulbs are suitable for a variety

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Alajarvi 160m2 lakótér, 65m2 terasz

Finnbär árajánlat House Alajarvi 160m2 lakótér, 65m2 terasz Finnbär árajánlat House Alajarvi 160m2 lakótér, 65m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből ragasztott gerenda 120*180mm méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez szükséges

Részletesebben

Pro sensors Measurement sensors to IP Thermo Professional network

Pro sensors Measurement sensors to IP Thermo Professional network Pro sensors Measurement sensors to IP Thermo Professional network T-05 Temperature sensor TH-05 Temperature, humidity sensor THP- 05 Temperature, humidity, air pressure, air velocity, wet sensors indoor

Részletesebben

X-dek TM Szigetelt lapostető panel Termékadatlap

X-dek TM Szigetelt lapostető panel Termékadatlap Alkalmazás Az X-dek TM panelek szigetelt, lemezborítású, lapostetőkhöz alkalmas tetőpanelek, melyek az összes építési alkalmazáshoz megfelelőek, kivéve az alacsony belső hőmérsékletű feltételeket. A KS1000

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS. 1. Koncepció 1.1. Teljes lakásra vonatkozóan

MŰSZAKI LEÍRÁS. 1. Koncepció 1.1. Teljes lakásra vonatkozóan MŰSZAKI LEÍRÁS 1. Koncepció 1.1. Teljes lakásra vonatkozóan A kiválasztott áttervezendő lakásom a társasházi lakás, amit a megadott lehetőségek alapján egyedülálló, jól szituált, 25-30 éves fiatal számára

Részletesebben

1 HH Builder Kft. Lakásfelújítás specialista

1 HH Builder Kft. Lakásfelújítás specialista 1 Árajánlat a '' címen található ingatlanhoz! Kedves, köszönjük hogy bizalmat szavazott, és ajánlatot kér tőlünk is. Büszkén mondhatjuk magunkról, megannyi elégedett ügyféllel a hátunk mögött, hogy a lakásfelújítás

Részletesebben

ROZSDAMENTES BÚTOROK STAINLESS STEEL FURNITURE

ROZSDAMENTES BÚTOROK STAINLESS STEEL FURNITURE ROZSDAMENTES BÚTOROK STAINLESS STEEL FURNITURE ROZSDAMENTES BÚTOR / STAINLESS STEEL GASZ-09-080 896204400 GASZ-09-100 890205400 GASZ-09-120 896206400 GASZ-09-140 896207400 GASZ-09-160 896208400 GASZ-09-180

Részletesebben

Location 4-6. Szél Kálmán. tér. Batthyány tér Kossuth Lajos. tér ATTIL A ÚT. Déli Pályaudvar V Á R CITADELLA M1 M7. Bank.

Location 4-6. Szél Kálmán. tér. Batthyány tér Kossuth Lajos. tér ATTIL A ÚT. Déli Pályaudvar V Á R CITADELLA M1 M7. Bank. 4-6 FŐ UTCA Szél Kálmán tér 61 139 Batthyány tér Kossuth Lajos tér Déli Pályaudvar ATTIL A ÚT D U SZÉCHENYI LÁNCHÍD 105 Location Elhelyezkedés N A 105 61 139 ALKOTÁS UTCA MÉSZÁROS UTCA HEGYALJA ÚT B U

Részletesebben

Block 162 Denver s. high rise is everything you ve been looking for. 30 Stories and 595,000 SF. space designed to. Denver s only Sky Terrace.

Block 162 Denver s. high rise is everything you ve been looking for. 30 Stories and 595,000 SF. space designed to. Denver s only Sky Terrace. Denver s high rise is everything you ve been looking for. 30 Stories and 595,000 SF space designed to Denver s only Sky Terrace. Denver s vibrant and active Central Business District. between California

Részletesebben

Komplex tehetséggondozási program a Ceglédi kistérségben TÁMOP - 3.4.3-08/1-2009- 0002

Komplex tehetséggondozási program a Ceglédi kistérségben TÁMOP - 3.4.3-08/1-2009- 0002 Komplex tehetséggondozási program a Ceglédi kistérségben TÁMOP - 3.4.3-08/1-2009- 0002 A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Név: Iskola:

Részletesebben

Pekmuhely Rabapatona. pékműhely. Malom - közel 250 éves épület, a funkcióhoz szervesen kapcsolódik. közösségi funkció, pl. helyrajzi kiállítás

Pekmuhely Rabapatona. pékműhely. Malom - közel 250 éves épület, a funkcióhoz szervesen kapcsolódik. közösségi funkció, pl. helyrajzi kiállítás A falu Településfejlődés Katonai felmérések a faluról Közös használatú terek, épületek vizsgálata Választott telek és környezete Rábapatona Győrtől Sopron felé 20 km-re található 20 lakosú település a

Részletesebben

KN-CP50. MANUAL (p. 2) Digital compass. ANLEITUNG (s. 4) Digitaler Kompass. GEBRUIKSAANWIJZING (p. 10) Digitaal kompas

KN-CP50. MANUAL (p. 2) Digital compass. ANLEITUNG (s. 4) Digitaler Kompass. GEBRUIKSAANWIJZING (p. 10) Digitaal kompas KN-CP50 MANUAL (p. ) Digital compass ANLEITUNG (s. 4) Digitaler Kompass MODE D EMPLOI (p. 7) Boussole numérique GEBRUIKSAANWIJZING (p. 0) Digitaal kompas MANUALE (p. ) Bussola digitale MANUAL DE USO (p.

Részletesebben

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem 1. oldal, összesen: 7 oldal Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítőben történő hiánypótlást kezdeményezi; c)

Részletesebben

Containers Konténerek

Containers Konténerek falprocab/con Containers Konténerek Types and depths Típusok, mélységek a b c d e f g h 3.3.3 60/80 cm 4.3.3 60 cm 4.6 60 cm 1.3.3.3 60/80 cm 1.3.6 60/80 cm 1.3.3.3.3 70/80 cm 1.3.3.6 70/80 cm 1.6.6 70/80

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/88

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/88 Vállalkozási szerződés, az ÉAOP-2.1.1/A.I-12 számú Interaktív múzeum kialakítása a baktalórántházai Dégenfeld Kastélyban című pályázat keretében építési kivitelezési munkák elvégzése Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Peter 125m2 lakótér, 25m2 garázs, 30m2 terasz

Finnbär árajánlat House Peter 125m2 lakótér, 25m2 garázs, 30m2 terasz Finnbär árajánlat House Peter 125m2 lakótér, 25m2 garázs, 30m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből ragasztott gerenda 120*180mm méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez

Részletesebben

OFFICE CAMPUS property of IMMOFINANZ

OFFICE CAMPUS property of IMMOFINANZ OFFICE CAMPUS property of IMMOFINANZ OFFICE CAMPUS 1097 Budapest, Gubacsi út 6. Floor Net m 2 /m 2 Emelet Nettó m 2 /m 2 Warehouse Raktár Ground Floor 292.99 m 2 6.00-6.50 Földszint 292,99 m 2 6,00-6,50

Részletesebben

Gres-Massimo Kft. 1161 Budapest, Csömöri út 38. www.gres-massimo.hu Csempe és padlólap üzlet. Tel: 061-4010-140 info@gres-massimo.

Gres-Massimo Kft. 1161 Budapest, Csömöri út 38. www.gres-massimo.hu Csempe és padlólap üzlet. Tel: 061-4010-140 info@gres-massimo. technical catalog exclusive modern fürdőszoba contemporary bathroom Moderne Bad minimal prisma glass sharp glass arcus glass soft glass soft acrylic imola lola emma nicole mirrors 4-10 11-18 19-26 27-32

Részletesebben

Using the CW-Net in a user defined IP network

Using the CW-Net in a user defined IP network Using the CW-Net in a user defined IP network Data transmission and device control through IP platform CW-Net Basically, CableWorld's CW-Net operates in the 10.123.13.xxx IP address range. User Defined

Részletesebben

HUNGARY. Budapest R70 OFFICE COMPLEX. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.

HUNGARY. Budapest R70 OFFICE COMPLEX. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. HUNGARY Budapest R70 OFFICE COMPLEX 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. 2 0 1 4 Az irodaépület bemutatása INTRODUCTION Az R70 Office Complex irodaház a pesti oldalon a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar

Részletesebben

FALMEC Group: Falmec S.p.A. Falmec Do Brasil Falmec Deutschland Falmec Baltic Falmec Schweiz

FALMEC Group: Falmec S.p.A. Falmec Do Brasil Falmec Deutschland Falmec Baltic Falmec Schweiz 1 helvetika.it JUST COO KER H O O D S FALMEC Group: Falmec S.p.A. Falmec Do Brasil Falmec Deutschland Falmec Baltic Falmec Schweiz MULTIKOMPLEX BUDAPEST KFT. Bajáki Ferenc u. 27. 1211 Budapest (HU) Hungary

Részletesebben

Ssz. Tételszám Egységre jutó (HUF) A tétel ára összesen (HUF) Tételkiírás Anyag Munkadíj Anyag Munkadíj

Ssz. Tételszám Egységre jutó (HUF) A tétel ára összesen (HUF) Tételkiírás Anyag Munkadíj Anyag Munkadíj 1. oldal 1 21-003-5.1.1.2 (23) Munkaárok földkiemelése dúcolás nélkül, 2,0 m² szelvényig, III. talajosztály 1 m3............ 2 31-000-13.2 (69) Beton aljzatok, járdák bontása 10 cm vastagságig, kavicsbetonból,

Részletesebben

2012 Légkondicionálók

2012 Légkondicionálók 2012 Légkondicionálók Típus azonosítók, távirányító 2 Midea Légkondicionálók 2012 Midea Légkondicionálók 2012 3 1 7 W E R Lakossági M S 9V I 12 H R D N1 Q C2 F 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Midea 2 Kivitel

Részletesebben

Költözzön a Balaton fővárosába!

Költözzön a Balaton fővárosába! Költözzön a Balaton fővárosába! Ismerkedjen meg legújabb ingatlanfejlesztési projektünkkel, melyre Balatonfüreden, a Balaton fővárosában kerül sor. A híres füredi öbölre néző, gyönyörű fekvésű telken nyolc

Részletesebben

Marketing katalógus Marketing materials

Marketing katalógus Marketing materials Marketing katalógus Marketing materials 92502 Design boards LOVE lamináltlap fadekor kollekció Design boards MF PB LOVE woodgrain collection Formátum / Formats: 110 x 135 x 75 mm Ár / Price: 3000,- HUF

Részletesebben

1. Gyakorlat: Telepítés: Windows Server 2008 R2 Enterprise, Core, Windows 7

1. Gyakorlat: Telepítés: Windows Server 2008 R2 Enterprise, Core, Windows 7 1. Gyakorlat: Telepítés: Windows Server 2008 R2 Enterprise, Core, Windows 7 1.1. Új virtuális gép és Windows Server 2008 R2 Enterprise alap lemez létrehozása 1.2. A differenciális lemezek és a két új virtuális

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz)

Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz) Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz) Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk 190 mm vagy ragasztott gerenda Méretre vágva, géppel formázva.

Részletesebben

XXI. KICK-BOX VILÁGKUPA

XXI. KICK-BOX VILÁGKUPA XXI. KICK-BOX VILÁGKUPA Szeged, 2015. május 21-24. Összes pénzdíj: 12.700 EUR! A VERSENY RENDEZŐJE: Magyar Kick-box Szakszövetség Tigers Kick-box Szabadidő és Sportegyesület Szeged HELYSZÍN: Szeged, Városi

Részletesebben

Budapest, IX. kerület Tűzoltó u. 33/a. sz. alatti lakóépület rehabilitációs felújítása -elj. eredm. táj.

Budapest, IX. kerület Tűzoltó u. 33/a. sz. alatti lakóépület rehabilitációs felújítása -elj. eredm. táj. Budapest, IX. kerület Tűzoltó u. 33/a. sz. alatti lakóépület rehabilitációs felújítása -elj. eredm. táj. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/57 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

MAFILM Nonprofit Zrt. épületének felújítási munkái

MAFILM Nonprofit Zrt. épületének felújítási munkái MAFILM Nonprofit Zrt. épületének felújítási munkái Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/104 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

Utasítások. Üzembe helyezés

Utasítások. Üzembe helyezés HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Üzembe helyezés Utasítások Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 rendszerben történő telepítéshez 1 Töltse le az AORUS makróalkalmazás telepítőjét az AORUS hivatalos webhelyéről.

Részletesebben

IsoShell magassági modul méretek, vertical cross-section of wall with modular dimensions

IsoShell magassági modul méretek, vertical cross-section of wall with modular dimensions concrete slab +2,85 födém alsó síkja lower plain of concrete slab hight of parapet wall height of window openings kialakítható nyílászró beépítési magasságok kialakítható parapet magasságok 0,00 szerkezet

Részletesebben

Sarti-Beach.Apartment-dominoes_4.76-1 [Duo Twin]

Sarti-Beach.Apartment-dominoes_4.76-1 [Duo Twin] Sarti-Beach.Apartment-dominoes_4.76-1 [Duo Twin] I - FORM.3 (76/4x16,6 m2 > 2*2 Apartments) rsz. 76 / 66 m2/ 2 db csak LERAKOM, TE 'meg' BELAKOD(!) HŰTESZ/FŰTESZ a 'SZÁL' gyufáddal, mert MEGTEHETED > www.extramobilhazak.hu

Részletesebben

A katalógusban szereplő adatok változásának jogát fenntartjuk. 2015. 02-es kiadás

A katalógusban szereplő adatok változásának jogát fenntartjuk. 2015. 02-es kiadás RUGÓKATALÓGUS A Biotek Kft. több mint 20 év tudásával és tapasztalatával valamint kiváló minőségű rögzítéstechnikai és gépépítő elemek nagy választékával kínál megoldásokat termékek tervezéséhez és gyártásához.

Részletesebben

Office Campus Budapest Building - épület A, B, C, D [office & service]

Office Campus Budapest Building - épület A, B, C, D [office & service] Office Campus Budapest Building - épület A, B, C, D [office & service] The first 4 buildings [office & service] - Az első négy épület Mester út A B Building A, B Completion in 2007 A, B épület Befejezés:

Részletesebben

Yacht Irodaház 1118 Budapest, Budaörsi út 75.

Yacht Irodaház 1118 Budapest, Budaörsi út 75. Hegedős Csaba Asset manager Mobil: +36 30 867 7679 E-mail: hegedus.csaba.1@cib.hu LEÍRÁS / PROPERTY HIGHLIGHTS A Yacht Irodaház 2008-ban épült "A" kategóriás irodaház közel 2000 m 2 minıségi irodaterülettel.

Részletesebben

Geberit Sanbloc. A Geberit Sanbloc szerelõelemek minden építési környezetben optimális megoldást jelentenek.

Geberit Sanbloc. A Geberit Sanbloc szerelõelemek minden építési környezetben optimális megoldást jelentenek. A Geberit Sanbloc szerelõelemek minden építési környezetben optimális megoldást jelentenek. Hagyományos falazás vagy szárazépítés? Falsík elõtti szerelés vagy falbaépítés? Minden feladat egyszerûen kompromisszumok

Részletesebben

energetikai korszerűsítés, Mezőkovácsháza - 5.6.0-1.sz. szerződésmódosítás

energetikai korszerűsítés, Mezőkovácsháza - 5.6.0-1.sz. szerződésmódosítás energetikai korszerűsítés, Mezőkovácsháza - 5.6.0-1.sz. szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/128 Építési beruházás Kivitelezés, bármilyen eszközzel, Beszerzés tárgya: módon, a nyertes

Részletesebben

Műszaki leírás - Marina Garden Technical Description - Marina Garden

Műszaki leírás - Marina Garden Technical Description - Marina Garden 1. ÉPÜLET LEÍRÁSA A Meder utca 1138 Budapest, Meder 2-4. szám alatti, 6.571 m 2 méretű területű ingatlant magába foglaló fejlesztési terv célja, hogy a területen 2 teremgarázs szint + 9 emelet szint számú

Részletesebben

Kossuth Lajos tér. Konferencia Conference. Rendelő Health Centre. Bevásárlóközpont Shopping Centre CITADELLA. Étterem Restaurant GELLÉRT HEGY

Kossuth Lajos tér. Konferencia Conference. Rendelő Health Centre. Bevásárlóközpont Shopping Centre CITADELLA. Étterem Restaurant GELLÉRT HEGY 4-6 M A R G I T K Ö R Ú T F Ő U T C A Szél Kálmán tér Batthyány tér 61 139 140 Kossuth Lajos tér D U LOCATION ELHELYEZKEDÉS A T T I L A Ú T N A G Y E N Y E D U T C A Déli Pályaudvar S Z É C H E N Y I L

Részletesebben

INSTALLATION MANUAL For authorized service personnel only.

INSTALLATION MANUAL For authorized service personnel only. Connection Method CHASSIS TYPE A AIR CONDITIONER OPTIONAL PARTS Communication box kit PART NO. 9317807005 INSTALLATION MANUAL For authorized service personnel only. 1. SAFETY PRES Contents 1. SAFETY PRES...

Részletesebben

MUNKASZERZŐDÉS. amely egyrészről az. név: S.C. NUMELE FIRMEI SR.L. székhely: STR., NR. _LOCALITATEA, JUDET, TARA. cégjegyzékszám: NR.REG.

MUNKASZERZŐDÉS. amely egyrészről az. név: S.C. NUMELE FIRMEI SR.L. székhely: STR., NR. _LOCALITATEA, JUDET, TARA. cégjegyzékszám: NR.REG. MUNKASZERZŐDÉS amely egyrészről az név: S.C. NUMELE FIRMEI SR.L. székhely: STR., NR. LOCALITATEA, JUDET, TARA cégjegyzékszám: NR.REG.COMERTULUI adószám: CUI bankszámlaszám: COD IBAN képviseli: _NUME REPREZENTANT

Részletesebben

Termikus szelepállítók

Termikus szelepállítók 4 877 Termikus szelepállítók Radiátorszelepekhez, kis szelepekhez és zóna szelepekhez STA21 STA71 STA21 AC 230 V tápfeszültség, 2-pont vezérlőjel STA71 AC/DC 24 V tápfeszültség, 2-pont vezérlőjel vagy

Részletesebben

TETŐ Ssz. Tétel szövege Menny. Egys. Anyag egységár

TETŐ Ssz. Tétel szövege Menny. Egys. Anyag egységár TETŐ Ssz. Tétel szövege Menny. Egys. Anyag egységár Tetőszigetelés vízszintes és felhajtott felületeinekátvizsgálása, szakaszos 1 árasztásos vizsgálata utáni kijavítása. 1800 m2 Bádogos szerkezetek forrasztásos

Részletesebben

BKI13ATEX0030/1 EK-Típus Vizsgálati Tanúsítvány/ EC-Type Examination Certificate 1. kiegészítés / Amendment 1 MSZ EN 60079-31:2014

BKI13ATEX0030/1 EK-Típus Vizsgálati Tanúsítvány/ EC-Type Examination Certificate 1. kiegészítés / Amendment 1 MSZ EN 60079-31:2014 (1) EK-TípusVizsgálati Tanúsítvány (2) A potenciálisan robbanásveszélyes környezetben történő alkalmazásra szánt berendezések, védelmi rendszerek 94/9/EK Direktíva / Equipment or Protective Systems Intended

Részletesebben

serie L High performance air handling unit high performance air L from to m 3 /h General features Constructive features

serie L High performance air handling unit high performance air L from to m 3 /h General features Constructive features serie L High performance air handling unit from 1.000 to 100.000 m 3 /h General features Available in 18 sizes, capable of covering airfl ow rates from 1000 to approx. 100000 m³/h, the L series air handling

Részletesebben

BUNDESGESETZBLATT FÜR DIE REPUBLIK ÖSTERREICH. Jahrgang 1999 Ausgegeben am 13. April 1999 Teil III

BUNDESGESETZBLATT FÜR DIE REPUBLIK ÖSTERREICH. Jahrgang 1999 Ausgegeben am 13. April 1999 Teil III P. b. b. Verlagspostamt 1030 Wien WoGZ 213U BUNDESGESETZBLATT FÜR DIE REPUBLIK ÖSTERREICH Jahrgang 1999 Ausgegeben am 13. April 1999 Teil III 70. Abkommen zwischen der Österreichischen Bundesregierung

Részletesebben

MinŐség elérhető áron Quality at affordable price

MinŐség elérhető áron Quality at affordable price MinŐség elérhető áron Quality at affordable price Budapest Budapest ÜDVÖZÖLJÜK Welcome A modern életkörülményeknek és infrasturktúrának köszönhetően Budapest ideális életet biztosít időseknek, fiataloknak

Részletesebben

Műleírás a lakásról PADLÓ ÉS FAL TÍPUS SZERINT. Padló

Műleírás a lakásról PADLÓ ÉS FAL TÍPUS SZERINT. Padló PADLÓ ÉS FAL TÍPUS SZERINT Padló Műleírás a lakásról Laminált Padlóburkolat - Cég: Dreem floor - Típus: cortina oak white laminált padlólap - Elhelyezkedés: alaprajz szerinti függőleges eltolásban - Helység(ek):

Részletesebben

495 30 50 10 87,5 10 87,5 10 87,5 10 87,5 10. Zsalukő támfal statikus tervek szrint -2,80. Monolit vasbeton gerenda. statikus tervek szerint.

495 30 50 10 87,5 10 87,5 10 87,5 10 87,5 10. Zsalukő támfal statikus tervek szrint -2,80. Monolit vasbeton gerenda. statikus tervek szerint. 240 b b 230 350 30 14 230 570 14 30 510 30 14 345 225 270 90 150 30 302 108 87 190 87 190 M 30 277 25 200 38 30 510 30 570 90 K9 pm 30 108 a a Összefolyó Talajnedvesség elleni szigetelés Min 2 rtg. bitumenes

Részletesebben