FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tagsági portál

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tagsági portál"

Átírás

1 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tagsági portál

2 BEJELENTKEZŐ OLDAL Elfelejte' jelszó Ha elfelejte'ed a jelszavad, ka2nts az I forgot my password sorra! Add meg a felhasználói neved és címed! Ha mindke'ő megegyezik az adatbázisunkban tárol'al, a megado' címre küldünk egy t, benne egy ideiglenes jelszóval. Az üzenetben található jelszó segítségével jelentkezz be az OPN- be! Sikeres bejelentkezést követően meg kell adnod egy új jelszót, és ismét be kell jelentkezned.

3 FŐOLDAL Főoldal 1. Tagsági ikon Ez az ikon mutatja az aktuális tagsági fokozatodat. 2. Közlemények A tagokat érintő OPN közlemények i' kerülnek közzétételre. 3. Legfrissebb hírek A következők jelennek meg i': Elhelyezésre váró új tagok Új közlemények Új üzenetek Felminősítési kérelmek 4. Üzlet értéke I' a hálóza^ BV mennyiségét és a várható jutalék bevételt láthatod. 5. Fiók á'ekintés Egy helyről könnyen elérheted a számláidat. 6. Kiemelt termékek I' számodra testre szabo' termékajánlatokat találhatsz.

4 FIÓK BEÁLLÍTÁSOK Információk a Tagról KYC Biztonság Elhelyezési beállítások Bankszámla beállítások Egyéb beállítások FIÓKOK Online számla Kivétek listázása Kivét Átutalás Bevételi számla Kötelező számla SiteTalk Credits AdClicks számla Merits számla Készpénz számla PIN POSITION Pin pozíció BUSINESS NETWORK Üzle^ hálózat Rendelések Rendelések Termékek Ajándékkártya lista Visszaváltások listázása Rendezvény jegylista FSDK engedély lista OFC PLATFORM JRO Plajorm

5 BEÁLLÍTÁSOK Információk a Tagról I' frissítheted a Tagsági információidat, illetve megtekintheted a KYC- d és a Bankszámlád státuszát. A telefonszám kivételével minden változtatás után KYC ellenőrzésre van szükség.

6 BEÁLLÍTÁSOK KYC Ha ez egy másik fiók, i' összekötheted egy Személyes fiókkal, és ezzel végeztél is. Ha Személyes fiókról van szó, a Tagsági információk frissítését követően le kell adnod egy KYC jelentkezést. Figyelem, egy Személyes fiók nem lehet egyszerre más fiók is. A más fiókok KYC státusza megegyezik a hozzájuk tartózó Személyes fiókéval. Ha sikeres KYC- t követően megváltoztatod az adataidat (például megváltozik a címed, CRI- t nyújtasz be, vagy új személyi igazolványt / útlevelet kapsz), az Információk a Tagról pont ala' megadhatod az új adatokat, feltöltheted a megváltozo' dokumentumokat, és újra benyújthatod a KYC jelentkezésedet a KYC indítása gombra ka2ntva.

7 BEÁLLÍTÁSOK Biztonság I' módosíthatod a bejelentkezési és a biztonsági jelszavad, miután helyesen megadtad a Biztonsági kérdést és a választ. Ha elfelejte'ed a Biztonsági kérdésedet, vagy a rá ado' választ, lépj kapcsolatba az Ügyfélszolgála'al!

8 BEÁLLÍTÁSOK Elhelyezési beállítások A kifizetés elő2 héten minden elhelyezést elvégezhetsz saját magad, azonban i' megadhatod az alapértelmeze' elhelyezési beállításokat, amik akkor lépnek érvénybe, ha mégsem helyeznéd el minden tagot a kifizetés elő'. Minden új tagot elhelyezhetsz magad, vagy egy megado' másik tag alá. A választási lehetőségek a bal szél, jobb szél, és az automa^kus elhelyezés, ami váltogat a bal szél és a jobb szél közö'. Az unsubscribe from reminder mail kipipálásával leiratkozhatsz az OPN elhelyezési emlékeztető ekről.

9 BEÁLLÍTÁSOK Bankszámla beállítások I' megadhatod vagy frissítheted a bankszámlád információit, amit a kivétekhez akarsz használni. Az eltárolás után visszaigazoljuk a bankszámla információidat, és a jóváhagyást követően lehetőséged van kivétet kezdeményezni. A bankszámla információk módosítását megelőzően kezdeményeze' kivétek az előzően jóváhagyo' bankszámlára kerülnek végrehajtásra.

10 BEÁLLÍTÁSOK Egyéb beállítások I' megadhatod a választo' nyelvi beállításokat, amik a következő bejelentkezéskor lépnek érvénybe. Pipáld ki a Leiratkozás a hírlevélről pontot, ha nem kívánsz eket kapni az OPN- től!

11 FIÓKOK Fiók részletei I' megtekintheted az összes számlád egyenlegét: 1. Online számla Kivétek listázása Online számla kivét Online számla átutalás 2. Bevételi számla 3. Kötelező számla 4. SiteTalk Credits 5. AdClicks számla 6. Merits számla 7. Készpénz számla Ka2nts az ado' számla ikonjára, és add meg az időszakot a számlára vonatkozó tranzakciók részletes listájának megtekintéséhez! A SiteTalk Credits- hez tartozó részletes tranzakciólista nem érhető el az OPN rendszeréből. Ennek megtekintéséhez jelentkezz be a SiteTalk- ba! Átutalások vagy kivétek (az Online számla esetén) megvalósításához sikeres KYC- vel kell rendelkezned, és azonosítási célból meg kell adnod a Biztonsági jelszavad.

12 FIÓKOK Online számla I' kezdeményezhetsz átutalásokat és kivéteket, amikhez sikeres KYC- vel kell rendelkezned. A kivét vagy átutalás összegének tranzakciónként és naponta kevesebbnek kell lennie eurónál. A kivét és az átutalás maximális összege az összekötö' fiókok összesíte' egyenlegétől függ.

13 FIÓKOK Kivétek listázása I' könnyedén át lehet tekinteni a kivétek státuszát. Az OPN által még nem jóváhagyo' kivéteket bármikor megszakíthatod. A jóváhagyást követően elkezdődik a banki feldolgozás, ekkor a tranzakciót már nem lehet törölni. A bankszámlára utalt összegből levonásra kerül a tranzakciós díj. Amennyiben a banki átutalás hibásan vagy hiányosan megado' információk mia' nem valósul meg, a megszakítási díj levonását követően az összeget jóváírjuk az Online számládon.

14 FIÓKOK Online számla kivét A kivét megvalósításához rendelkezned kell egy jóváhagyo' bankszámlával. A bankszámla információkat a következő helyen adhatod meg: Fiók > Beállítások > Bankszámla beállítások.

15 FIÓKOK Online számla átutalás Az Online számládról utalhatsz át más tagok számára. Az átutaláshoz meg kell adnod a Biztonsági jelszavad.

16 FIÓKOK Bevételi számla Az összbevételed 75%- a a Bevételi számládra, a maradék pedig a Kötelező számládra kerül jóváírásra. A bónuszok részletes listáját megtalálhatod a Jutalék menü jelentései közö'. A Bevételi számládról tetszőleges összeget utalhatsz az Online számládra.

17 FIÓKOK Kötelező számla Az összbevételed 25%- a a Kötelező számládra, a maradék pedig a Bevételi számládra kerül jóváírásra. A Kötelező számláddal termékeket vásárolhatsz az OPN Shopban.

18 FIÓKOK SiteTalk Credits I' láthatod a SiteTalk fiókodhoz tartozó SiteTalk Credits egyenleget. A részletes tranzakció lista megtekintéséhez jelentkezz be a SiteTalk fiókodba! AdClicks I' megtekintheted a fiókodhoz tartozó AdClicks egyenleget. A legalább tz (10) AdClicks- szel rendelkező tagok egy körbeforgó sorba kerülnek a SiteTalk weboldal látogatóinak elosztásában. Ha egy szponzor nélküli tag regisztrál a SiteTalkon, akár te is lehetsz az a szerencsés, aki a szponzorává válik.

19 FIÓKOK Merits I' a fiókodhoz tartozó Merits egyenleget láthatod. Ha Merits pontokat átválto'ál JRO- ra, a tranzakció i' kilistázásra kerül.

20 FIÓKOK Készpénz számla Ez alkotja a Kötelező számla készpénz részét. Az i' jelze' összeg a JRO Plajormról befolyt bevételt jelzi, mely átutalható az Online számlára.

21 FIÓKOK Átutalás Cash- ről Online- ra Ezzel utalhatsz át pénzt az Online számládra.

22 FIÓK PIN POSITION Pin pozíció I' egy oldalon összefoglalva megtekintheted, mikor érted el az Ingyenes OPN, Alap, Bronz és Arany fokozatokat, illetve a különböző Pin pozíciókat. Ha előzetesen elfogadtad az OPN Általános Felhasználási Feltételeit, a felminősítések automa^kusan megtörténnek, ha jogosul'á válsz egy ingyenes felminősítésre. Ellenkező esetben az oldalon a megfelelő fokozat melle2 Upgrade gombra ka2ntva kérhetsz felminősítést. A Személyes forgalom a saját vásárlásokból származó BV 100%- ból és a személyesen szponzorált csapa'agok vásárlásainak 25%- ból tevődik össze. Kövesd figyelemmel a Személyes forgalmad lejára^ idejét, ami 4 hetente esedékes. Ka2nts a Jutalék > BV Lis^ng menüre a BV részletek megtekintéséhez!

23 JOGOSULTSÁG Business Network Ez a bináris alapján kerül kiszámolásra, és a Követő Bónusz, Gyorsasági Bónusz, Vezetői Bónusz és Pin pozíciók elérésének megállapítására használjuk. A folyamat minden nap 13:00- tól (GMT) veszi kezdetét, általában 3-4 órát vesz igénybe, így a tagok nagyjából 17:00- tól (GMT) megtekinthe^k az előző napi értékesítések után járó fokozatot.

24 FIÓK RENDELÉSEK Rendelések I' megtekintheted az összes rendelésedet, és a hozzájuk tartozó számlákat. A számla számára ka2ntva megtekintheted az ado' számlát.

25 FIÓK TERMÉKEK Termékek I' láthatod az összes, OPN Shopon keresztül vagy csomagban megvásárolt terméket. 1. Ajándékkártya lista 2. Visszaváltások listázása 3. Rendezvény jegylista 4. FSDK engedély lista Ajándékkártya lista Kilistázza az összes megvásárolt ajándékutalványt, és azoknak státuszát (vagyis, hogy felhasználták vagy beválto'ák őket).

26 FIÓK TERMÉKEK Visszaváltások listázása I' az általad vásárolt, beváltható termékek listáját látod, az aktuális státuszukkal együ'. Amelyiknél ez lehetséges, o' beválthatod a terméket, és megtekintheted a hozzá tartozó pin kódot.

27 FIÓK TERMÉKEK Rendezvény jegylista I' láthatod az összes megvásárolt rendezvényjegyedet. A jegyeknél megadhatod a szükséges információkat, és kinyomtathatod őket.

28 FIÓK TERMÉKEK FSDK engedély lista Megtekintheted az általad vásárolt FSDK engedélyeket. Az oldalon keresztül az FSDK engedélyeket átruházhatod másokra.

29 FIÓK OFC PLATFORM OFC Plajorm Ezen a plajormon kereskedhetsz OPN JRO- kkal.

30 HÁLÓZAT HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK Tag elhelyezés Bináris fa Genealógia Tag regisztráció

31 HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK Tag elhelyezés Az elhelyezéseket a szponzornak kézzel kell elvégeznie. A rendszer csak akkor alkalmazza az alapértelmeze' elhelyezési beállításokat, ha a szponzor a kifizetést megelőzően nem végezte el a tagok elhelyezését. A nagyobb beleszólás lehetőséget nyújt a szponzor számára, hogy maximalizálja a bevételét.

32 HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK Bináris fa A csapa'agjaidat mutatja a hálóza^ fán belüli elhelyezkedésükkel együ'. Az Ingyenes OPN, Alap, Bronz vagy Arany fokozaton túl az egyes tagok aktv és FSDK státuszát is megtekintheted. Egy üres pozícióra ka2ntva kezdeményezheted egy új csapa'ag regisztrálását, akinek automa^kusan te leszel a szponzora.

33 HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK Genealógia I' a hálózatodban szereplő, személyesen ajánlo' csapa'agjaidat láthatod, a hozzájuk tartozó alsó vonallal együ'. Minden tagnak láthatod a tagsági fokozatát, illetve az aktv és FSDR státuszát is.

34 HÁLÓZATI BEÁLLÍTÁSOK Tag regisztráció I' kezdeményezheted egy új csapa'ag regisztrációs folyamatát az címének megadásával. Miután megkapta az t, az új csapa'agod az ben található hivatkozásra ka2ntva folytathatja a regisztrációs folyamatot.

35 JUTALÉK JUTALÉK Közvetlen Értékesítési Jutalék Hálóza^ jutalék Követő jutalék Gyorsíto' Haladási Bónusz Leadership Pool Megerősíte' Jutalék BV Lis^ng

36 JUTALÉK Közvetlen Értékesítési Jutalék A Közvetlen Értékesítési Jutalék minden nap 1:00- kor (GMT) kerül kiszámításra.

37 JUTALÉK Hálóza^ jutalék Ez a he^ bónusz szombatonként 0:00- kor (GMT) kerül kiszámításra. A megado' időszakban megnézheted a Hálóza^ jutalékod részleteit. Követő jutalék I' megtekintheted a he^ Hálóza^ jutalék részleteit. Szintén megnézheted, az egyes tagok hány BV- vel járultak hozzá a Követő jutalékodhoz.

38 JUTALÉK Gyorsíto' Haladás Bónusz A 4., 8. és 12. hét végén elérhető Gyorsíto' Haladás Bónusz részleteit nézheted meg, ha kaptál ilyet. A 12. hetet követően nem jár ez a bónusz.

39 JUTALÉK Vezetői Alap A Vezetői Alap he^ szinten kerül kiszámításra, 4 hetente kerül kifizetésre naptári hetek alapján. A kifizetés a következő módon történik: 75% a Bevételi számlára, 25% pedig a Kötelező számlára kerül jóváírásra.

40 JUTALÉK BV listázás a Hálóza^ jutalékhoz I' megtekintheted a kifizetésekhez tartozó aktv, lejárt, töröl vagy kifizete' BV- ket.

41 JOGOSULTSÁG JOGOSULTSÁG Aktv státusz Hálóza^ Csapatbónusz jogosultság Követő Bónusz jogosultság Gyorsasági Bónusz jogosultság Vezetői Alap jogosultság Éves díj

42 JOGOSULTSÁG Aktv státusz A Tagoknak "Aktv" státusszal kell rendelkezniük, hogy jogosultak legyenek bármilyen bónuszra. Ahhoz, hogy "Aktv" státuszúnak minősüljön, és jogosult legyen bármilyen OPN bónuszkifizetésre, az ado' Tagnak hetente legalább 15 BV- t össze kell gyűjtenie. Amennyiben egy Tagnak a he^ időszak során nem sikerül összegyűjtenie 15 BV- t, a Hálózaton belüli pozícióját megtartja, azonban a jogosultsági időszak leteltét követően összegyűjtö' BV- k után nem részesül jutalékban. A Tagoknak lehetőségük van arra, hogy előzetesen jogosultságot szerezzenek, és az "Aktv státusz" elérését követően újból elkezdjék a BV gyűjtést. Jogosultságot legfeljebb 4 hé'el előre lehet szerezni. Az új jogosultsági időszak a 15 BV sikeres összegyűjtésének hetétől veszi kezdetét. A személyesen szponzorált SiteTalk felhasználók vásárlásaiból származó BV érték 25%- a beleszámít az aktv státuszhoz szükséges 15 BV összegyűjtésébe Éves díj Az ingyenes OPN tagság ak^válásának napján minden évben 35 euró éves díj kerül levonásra a Tag online számlájáról.

43 JOGOSULTSÁG Hálóza^ Csapatbónusz jogosultság Egy aktv tag akkor válik jogosul'á a Hálóza^ Csapatbónuszra, ha mindkét csapatában legalább egy- egy Tagot személyesen szponzorál. A Hálózaton belül elért Tagsági fokoza'ól függően százalékos jutalékban részesülsz a "kisebb hálóza^ csapatban" egy üzle^ ciklus (egy hét) ala' keletkeze' BV után. A "kisebb hálóza^ csapat" egyharmadként kerül elszámolásra a "nagyobb csapa'al" való kiegyenlítést követően, amin ennek a forgalomnak legalább a kétszerese kell, hogy szerepeljen. Az Alap Tagok 5% Hálóza^ Csapatbónuszban részesülnek. A Bronz Tagok 7,5% Hálóza^ Csapatbónuszban részesülnek. Az Arany Tagok 10% Hálóza^ Csapatbónuszban részesülnek. A marke^ng terv szempontjából 1 BV értéke 1. A Hálóza^ Csapatbónusz hetenkén^ maximális értéke minden Tag számára

44 JOGOSULTSÁG Követő Bónusz jogosultság Ahogy az alábbi táblázatban is látszik, az arra jogosult Bronz vagy magasabb szintű Tagok Követő Bónuszban részesülhetnek a személyesen szponzorált Tagjaik és az általuk szponzorált Tagok Hálóza^ Csapatbónusza után, legfeljebb hét (7) szin^g terjedően. A Követő Bónuszra való jogosultsághoz "Aktv" státuszra van szükség. Személyesen szponzorálj 2 Bronz/Arany tagot (min. egy "Aktv" mindkét csapatban) a 4 szintű jogosultsághoz Személyesen szponzorálj 4 Bronz/Arany tagot (min. egy "Aktv" mindkét csapatban) a 5 szintű jogosultsághoz Személyesen szponzorálj 6 Bronz/Arany tagot (min. két "Aktv" mindkét csapatban) a 6 szintű jogosultsághoz Személyesen szponzorálj 10 Bronz/Arany tagot (min. két "Aktv" mindkét csapatban) a 7 szintű jogosultsághoz A bónusz- számítási időszakok során a Tagok a legalább egy Aktv Bronz/Arany Taggal rendelkező egyedi személyes szponzori vonalaik számának megfelelően részesülnek Követő Bónuszban.

45 JOGOSULTSÁG Gyorsasági Bónusz Gyorsasági Bónuszban részesülnek azok a Tagok, akik személyesen szponzorálnak három, Arany fokozatot elérő tagot, akik szintén személyesen szponzorálnak három olyan Tagot, aki elérte az Arany fokozatot. Ha a Tag az első 4 hét során megvalósítja ezt, 1000 Gyorsasági Bónuszban részesül Ha a Tag az első 8 hét során megvalósítja ezt, 500 Gyorsasági Bónuszban részesül Ha a Tag az első 12 hét során megvalósítja ezt, 250 Gyorsasági Bónuszban részesül Egy Tag csak egy alkalommal válhat jogosul'á erre a bónuszra.

46 JOGOSULTSÁG Vezetői Alap jogosultság Ez a jutalékrendszer a Korlátlan Építő Bónusz (KÉB) helyére kerül a Kompenzációs Tervünkben. A VA az OPN globális forgalmának 2%- a lesz. A VA jogosultsághoz a tagnak egy ado' jutalékkifizetési hét során legalább BV- t kell elérnie. A jogosultság megszerzését követő héten a tag benne lesz az alapban, és legfeljebb a jogosultsági szintjének megfelelő kifizetésben részesül, amennyiben ismét eléri az előző he^ forgalmát. A tagonkén^ kifizetés az alábbi módon kerül kiszámításra: SAJÁT PONTOK X Globális forgalom 2%- a ÖSSZES TAG PONTJAI Az aktv tagok a kisebb csapatuk forgalma alapján kapnak pontokat minden jutalékkifizetési hét végén.

47 JOGOSULTSÁG Éves díj A 35 éves díj.

48 OPN SHOP

49 OPN SHOP OPN Shop A termékek közö' sorokra osztva vagy rácsba rendezve is böngészhetsz. A jobb oldalon termékkategória, fent pedig fizetési mód szerint is szűrheted a találatokat. Ha nincs semmi kiválasztva, az összes terméket láthatod. Az egyes fizetési módokhoz tartozó ikonok a termékleírás alján találhatóak. Ahol az lehetséges, több fizetési mód közül is választhatsz. A + és jelre ka2ntva növelheted vagy csökkentheted a darabszámot, és a termék(ek)et a kosárba rakhatod. A vásárlás megerősítését követően ka2nts a Fizetés gombra a jobb oldalon. Add meg a szállítási információkat. Jelenleg az alapértelmeze' szállítási információ az, amit az Információk a Tagról pont ala' megadtál. Ha helyesnek találod az adatokat, ka2nts az elküld gombra! Intézd el a fizetést, írj megjegyzést (opcionális) és ka2nts az elküld gombra! A fizetést követően a számlát a Megtekint gombra ka2ntva nézheted meg, ahol azt ki is nyomtathatod.

50 SEGÍTSÉG SEGÍTSÉG MENÜ Új üzenet hozzáadása Üzenetek listázása

51 SEGÍTSÉG Új üzenet hozzáadása Ha problémába ütköznél a rendszer használata során, i' küldhetsz üzenetet az Ügyfélszolgálatnak.

52 SEGÍTSÉG Üzenetek listázása I' megtalálod az összes elküldö' ügyfélszolgála^ üzenetedet, illetve a rájuk érkeze' válaszokat.

53 ÜZENET

54 ÜZENET Üzenet Bejövő üzenetek I' azokat az üzeneteket találod, amiket a személyesen szponzorált tagjaid, vagy az ajánlo' OPN csapa'agjaid küldtek neked. Elküldö' üzenetek I' azokat az üzeneteket találod, amiket a szponzorodnak vagy a csapa'agjaidnak küldtél. Ne feledd, hogy csak a személyesen ajánlo' csapa'agjaid számára küldhetsz üzenetet!

55 HÍREK ÉS INFORMÁCIÓK HÍREK ÉS INFORMÁCIÓK MENÜ Jogi iratok Hírlevelek Súgó fájlok Egyéb ARCHIVED ANNOUNCEMENTS

56 HÍREK ÉS INFORMÁCIÓK Hírek és információk 1. Jogi iratok 2. Hírlevelek 3. Súgó fájlok 4. Egyéb I' egy helyre gyűjtve megtalálod az összes dokumentumot, hírlevelet és segédanyagot. Minden dokumentum elérhető angol nyelven. A jobb szélső oszlopban az általad választo' nyelvű változatokat láthatod. Ha egy ado' dokumentum nem le' lefordítva erre a nyelvre, megtekintheted helye'e az angol változatot is.

57 HÍREK ÉS INFORMÁCIÓK Archived Announcements I' megtalálhatod a weboldalon korábban közölt összes közlemény archivált változatát.

LEHETŐSÉG 19/03/2013

LEHETŐSÉG 19/03/2013 LEHETŐSÉG OPN Kompenzációs Terv Az OPN Kompenzációs Terv 5 bevételi forrást foglal magában: 1. Közvetlen Értékesítési Bónusz 2. Hálózati Csapatbónusz 3. Követő Bónusz 4. Gyorsasági Bónusz 5. Vezetői Alap

Részletesebben

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL

MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL MEGVALÓSÍTJUK ÁLMAIDA TELJES ÉLETEN ÁT TARTÓ ANYAGI FÜGGETLENSÉGRŐL Az iwowwe útmutatója a Duális Csapat Bevételekhez, és a végtelen növekedés lehetőségéhez Érvényes 2014. február 10-től Áttekintés Az

Részletesebben

A NETELLER-számla használata

A NETELLER-számla használata A NETELLER-számla használata Köszönjük, hogy érdeklődik a NETELLER-számla iránt! Ez az útmutató a NETELLER-számla leghasznosabb és legnépszerűbb funkcióinak használatához nyújt segítséget. Megpróbáltunk

Részletesebben

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS I. Termékek 1. Utazási csomagok utazási utalvány(ok) (Utazási utalvány (voucher)(ek)) A termék tartalma Full portál használati jog Termék Ára* Basic 1 1 485

Részletesebben

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4 Sisel Global Compensation Plan ELHELYEZÉSI SZINT GYORS INDULÁSI BÓNUSZ % 30FSB ön szponzorálja Johnt Martin Anna tom ÖN peter KÖZVETLEN FORGALMAZÓI JUTALÉKOK 1. 2. 3. 4. 5. ARANY 150 PV 4% 9% 14% 9% 4%

Részletesebben

ERSTE Lakossági NetBank. Felhasználói kézikönyv

ERSTE Lakossági NetBank. Felhasználói kézikönyv ERSTE Lakossági NetBank 1 Tartalom 1 Tartalom... 2 2 A NetBank működésének általános bemutatása... 4 2.1 Felhasználói felület általános működése... 4 2.1.1 Általános kereső... 4 2.1.2 Listák és lekérdezések

Részletesebben

Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv

Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv Erste MobilePay Felhasználói kézikönyv Tartalom 1. Az Erste MobilePay alkalmazásról... 2 2. Felhasználási feltételek... 3 2.2. Ügyfélkör... 3 3. Az alkalmazás letöltése... 4 3.1. Alkalmazás regisztráció...

Részletesebben

WebKincstár - Felhasználói Kézikönyv

WebKincstár - Felhasználói Kézikönyv WebKincstár - Felhasználói Kézikönyv 2015.január 01. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. WebKincstár szolgáltatás igénybevételének követelményei... 4 3. Bejelentkezés... 6 3.1. Első bejelentkezés... 7

Részletesebben

Fizetési és teljesítési folyamat

Fizetési és teljesítési folyamat Fizetési és teljesítési folyamat Bejelentkezés Részvény- nyilatkozatok kijelzése Nyilatko- zati opciók Fizikai Tulajdonosi igazolás kiküldése Részvénykereskedelmi számla létrehozása egy MLDS által kijelölt

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A BUDAPEST INTERNETBANK SZÁMLAVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A BUDAPEST INTERNETBANK SZÁMLAVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A BUDAPEST INTERNETBANK SZÁMLAVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ 2015. május 27. Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 4 HOGYAN HASZNÁLJUK A KÖNYVET?... 4 1. MIT NYÚJT ÖNNEK A BUDAPEST INTERNETBANK...

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A BUDAPEST INTERNETBANK SZÁMLAVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ. 2014. március

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A BUDAPEST INTERNETBANK SZÁMLAVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ. 2014. március FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A BUDAPEST INTERNETBANK SZÁMLAVEZETÉSI SZOLGÁLTATÁSÁHOZ 2014. március Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 4 HOGYAN HASZNÁLJUK A KÖNYVET?... 4 1. MIT NYÚJT ÖNNEK A BUDAPEST INTERNETBANK...

Részletesebben

Online Webáruház. Felhasználói Ismertető. verzió: 1.0

Online Webáruház. Felhasználói Ismertető. verzió: 1.0 Online Webáruház Felhasználói Ismertető verzió: 1.0-1 - Tartalomjegyzék Alapvető Beállítások A magyar nyelvi beállítások Átállás a magyar nyelv használatára Magyarországon használatos mértékegységek beállítása

Részletesebben

K&H vállalkozói e-bank. felhasználói kézikönyv. legutolsó frissítés dátuma: 2014.07.15

K&H vállalkozói e-bank. felhasználói kézikönyv. legutolsó frissítés dátuma: 2014.07.15 K&H vállalkozói e-bank felhasználói kézikönyv legutolsó frissítés dátuma: 2014.07.15 1 Kedves Ügyfelünk! Köszöntjük Önt a K&H vállalkozói e-bank felhasználói között. Jelen felhasználói kézikönyvben röviden

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu Ön mint felhasználó a www.burkolo-shop.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap) használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat: 1. A Honlapon folytatott

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. 1. Fogalmak

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. 1. Fogalmak ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. Fogalmak 1.1. Az mlmdiszkont hálózat egy fogalom, szellemi termék know how, megalkotója és tulajdonosa az MLM Diszkont Kft. (Székhely: 1083 Budapest, Nagytemplom utca

Részletesebben

: Billbarter Hungaria Zrt. : 1205 Budapest, Kossuth Lajos u.142/b telephely

: Billbarter Hungaria Zrt. : 1205 Budapest, Kossuth Lajos u.142/b telephely MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS BILLBARTER- Üzletkötői Szerződés Jelen szerződés létrejött egyrészről cégnév : Billbarter Hungaria Zrt. székhely : 1205 Budapest, Kossuth Lajos u.142/b telephely : 9027 Győr, Tompa

Részletesebben

K&H e-bank. felhasználói kézikönyv. legutolsó frissítés dátuma: 2014.07.15.

K&H e-bank. felhasználói kézikönyv. legutolsó frissítés dátuma: 2014.07.15. K&H e-bank felhasználói kézikönyv legutolsó frissítés dátuma: 2014.07.15. 1 Kedves Ügyfelünk! Köszöntjük Önt a K&H e-bank felhasználói között. Jelen felhasználói kézikönyvben röviden bemutatjuk a rendszer

Részletesebben

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181 123Szamla.hu Használati Útmutató Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15 Tartalom Szolgáltatói adatok... 4 Kiállítható számlák... 4 Regisztráció... 4 A vállalkozás adatainak beállítása... 5 Logó

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ ERSTE LAKOSSÁGI NETBANK MŰKÖDÉSÉHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ ERSTE LAKOSSÁGI NETBANK MŰKÖDÉSÉHEZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ ERSTE LAKOSSÁGI NETBANK MŰKÖDÉSÉHEZ 1 Tartalomjegyzék Általános fogalmak... 4 Az Erste NetBank elérési címe... 4 Erste NetBank Súgó... 5 I. fejezet - Általános tudnivalók... 5 1.

Részletesebben

Székhely: Adószám: Cgj.szám: Web: E-mail: Iroda: Mobil: Fax: UFO-SOFT v3.0. Rendszer modul Törzsadat modul Partner modul Számlázás modul

Székhely: Adószám: Cgj.szám: Web: E-mail: Iroda: Mobil: Fax: UFO-SOFT v3.0. Rendszer modul Törzsadat modul Partner modul Számlázás modul UFO-SOFT v3.0 Rendszer modul Törzsadat modul Partner modul Számlázás modul Felhasználói kézikönyv 2014. 01. 07. UFO-Tech Kft. UFO-SOFT v3.0 Felhasználói kézikönyv 1 / 39 Tartalomjegyzék 1. A programról

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések ibanq2

Gyakran Ismételt Kérdések ibanq2 Gyakran Ismételt Kérdések ibanq2 Tartalom Regisztráció... 4 1./ Milyen adatokra van szükség a regisztrációhoz?... 4 2./ A regisztráció első lépésénél, vállalkozás esetében a saját, vagy a vállalkozás ügyfélszámát

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20.

Általános Szerződési Feltételek. Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Általános Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF hatálybalépésének ideje: 2013. október 20. Jelen dokumentum tartalmazza a Nettrade Szolgáltató és Tanácsadó Kft., mint szolgáltató által üzemeltetett www.kreativjatek.hu

Részletesebben

DbérWIN. Windows alapú bérszámfejtő program 5.00 verzió. Felhasználói leírás

DbérWIN. Windows alapú bérszámfejtő program 5.00 verzió. Felhasználói leírás DbérWIN Windows alapú bérszámfejtő program 5.00 verzió Felhasználói leírás Végfelhasználói licenc szerződés Mely létrejött egyrészről a C.A.T. Consulting Kft. (8000 Székesfehérvár, Távírda u.2/a 3.em.5.)

Részletesebben

LEOxChange Használati Útmutató

LEOxChange Használati Útmutató LEOxChange Használati Útmutató Tartalomjegyzék 1. LEOxChange Használati Útmutató... 3 2. Számla Nyitás LEO Webirodán keresztül... 4 3. Regisztráció Nem-LEO Tagok Számára... 7 4. Kétfázisú Hitelesítés...

Részletesebben

Használati útmutató OTPdirekt szolgáltatás

Használati útmutató OTPdirekt szolgáltatás Használati útmutató OTPdirekt szolgáltatás 1 1. Fejezet OTPdirekt Contact Center, Internet Bank, SmartBank és SMS- Kontroll... 5 1. Általános információk... 5 2. Az OTPdirekt szolgáltatás felhasználói...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A FAMILY BUSINESS INTERNATIONAL FOGYASZTÓI ÉS FORGALMAZÓI HÁLÓZAT ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Budapest, 2014. május 28. Tartalomjegyzék Cégadatok:... 4 A. Működési Szabályzat... 5 I. A HÁLÓZAT TAGJÁVÁ

Részletesebben

KRA. WEB Interfész specifikáció

KRA. WEB Interfész specifikáció KRA WEB Interfész specifikáció 4.01 változat 2012. szeptember 24. Készítette: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Azonosítógazdálkodási Osztály Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság 2012.09.24. 2/52 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek és Adatvédelmi tájékoztató 2015. március 23-tól változata

Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek és Adatvédelmi tájékoztató 2015. március 23-tól változata Vodafone Online Shop Vásárlási Feltételek és Adatvédelmi tájékoztató 2015. március 23-tól változata A módosított feltételek a hatályba lépés napjától feladott igénybejelentésekre, illetve megrendelésekre

Részletesebben

NetBroker. Felhasználói kézikönyv. Erste Befektetési Zrt.

NetBroker. Felhasználói kézikönyv. Erste Befektetési Zrt. NetBroker Felhasználói kézikönyv Erste Befektetési Zrt. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. Belépés a NetBrokerbe... 2 4. Jelszó módosítás... 3 5. Tranzakciós kód megadása...

Részletesebben

A MOKKA szoftver telepítése és használata

A MOKKA szoftver telepítése és használata A MOKKA szoftver telepítése és használata Windows XP, Vista és Windows 7, 8, 8.1 rendszeren Cégbírósági eljárásokban történő felhasználás esetén 1(38) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető...

Részletesebben