1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása"

Átírás

1 oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: CAS-szám: EK-szám: Indexszám: Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata Gyártó/szállító: tesa Sekundenkleber fluessig Információt nyújtó terület: tesa SE, Quality Management/Environment/Safety, Mr. Dr. Lamm Dirk.Lamm@tesa.com, Phone: Head of Corporate Occupational Safety (Beiersdorf AG), Mr. Ziebell Hubertus.Ziebell@Beiersdorf.com, Phone: Sürgősségi telefonszám: Ragasztóanyag tesa SE Quickbornstrasse 24 D Hamburg Germany Tel.: Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon (munkaidőben) (ingyenes, zöld szám) tesa SE. Quickbornstr. 24, D Hamburg Security Center Quickbornstr. Phone or A veszély meghatározása Az anyag vagy keverék osztályozása Az 1272/2008/EK rendelet szerinti osztályozás i h GHS07 Skin Irrit. 2 H315 Bőrirritáló hatású. Eye Irrit. 2 H319 Súlyos szemirritációt okoz. STOT SE 3 H335 Légúti irritációt okozhat. A 67/548/EGK irányelv vagy a 1999/45/EK irányelv szerinti osztályozás 2 Xi; Irritatív + R36/37/38: Szem- és bőrizgató hatású, izgatja a légutakat. Az emberek és a környezet veszélyeztetettségére vonatkozó Figyelem! A cianoakrilát másodperceken belül a bőrre ragad. Ez a különleges információk ragasztóanyag szinte azonnali erős kötést biztosít. Irritatív a szemre és a légzőrendszerre, különösen alacsony (<50% relatív) páratartam esetén. Esetek kis százalékában hosszan tartó bőrrel való érintkezés és a gőzök belégzése esetén érzékenység és allergiás reakciók fordulhatnak elő. Címkézési elemek Az 1272/2008/EK rendelet szerinti címkézés A termék a CLP-rendelet (Anyagok és Keverékek Osztályozásáról, Címkézéséről és Csomagolásáról szóló rendelet) szerint van osztályozva és címkézve. (folytatás a 2. oldalon)

2 oldalszám: 2/7 (folytatás az 1. oldalról) Veszélyt jelző piktogramok i h GHS07 Figyelmeztetés Figyelem Veszélyt meghatározó komponensek Etil-2-cianoakrilát C>10% a cimkézéshez: H315 Bőrirritáló hatású. Figyelmeztető mondatok H319 Súlyos szemirritációt okoz. H335 Légúti irritációt okozhat. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy Óvintézkedésre vonatkozó mondatok P101 címkéjét. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P103 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. P261 Kerülje a por/füst/gáz/köd/gőzök/permet belélegzését. P280 Védőkesztyű/védőruha /szemvédő/arcvédő használata kötelező. P305+P351+P338 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. P321 Szakellátás (lásd a címkén). P405 Elzárva tárolandó. P501 Az edény tartalmát / a tartályt a helyi/regionális/nemzeti/ nemzetközi szabályozásoknak megfelelően kell hulladékként elhelyezni. Egyéb veszélyek A PBT- és a vpvb-értékelés eredményei PBT: vpvb: 3 Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok Kémiai jellemzés: Anyagok CAS-számmal történt megjelölés Azonosítási szám(ok) EK-szám: Indexszám: Cyano-2-propensäure-ethylester (93 %) Polymethylmethacrylat (7 %) Elsősegélynyújtás Az elsősegély-nyújtási intézkedések ismertetése Bőrre vagy szembe kerülés esetén az érintett személyt meg kell nyugtatni. Kerülni Általános információk: kell a szer erőszakos eltávolítását, a szem dörzsölését. A cianoakrilát alapú ragasztó nedvesség hatására (ami lehet könny, nyál, vagy a bőr természetes nedvessége) eltávolítható. Szobahőmérsékleten a készítmény illékonysága alacsony. A gőz nyomás 1mbar Belélegzés után: nál kevesebb. Normál használat esetén a belégzés nem valószínű. Bőrrel való érintkezés esetén a bőrfelületet több percig meleg szappanos vízbe Bőrrel való érintkezés után: kell áztatni. Ezután a bőrfelületet zsíros, olajos krémmel kell kezelni. A kezelt ragasztó kb. egy napon belül eltávolítható a bőrfelületről. Alternatív megoldásként használható tompa tárgy vagy életlen, tompa asztali kés a ragasztóanyag lefejtéséhez. (folytatás a 3. oldalon)

3 oldalszám: 3/7 (folytatás a 2. oldalról) A szemmel való érintkezés után: Lenyelés után: A szemet azonnal öblítse ki bő vízzel és forduljon orvoshoz. Az érintett szemet zárva kell tartani, mert a természetes nedvesség, könny hatására a ragasztó pár óra alatt elválik a felülettől. Az anyag szinte azonnal polimerizálódik a szájüregben, szinte lehetetlenné téve a lenyelést. A nyál lassan szétválasztja a szilárd részt a szájtól. Tartós panaszok esetén konzultáljunk orvossal. A ragasztót a bőrfelületről sebészetileg ne távolítsa el! Információ az orvos számára: A legfontosabb - akut és késleltetett tünetek és hatások A szükséges azonnali orvosi ellátás és különleges ellátás jelzése 5 Tűzvédelmi intézkedések Oltóanyag Megfelelő tűzoltószerek: Biztonsági okokból nem megfelelő tűzoltószerek: Az anyagból vagy a keverékből származó különleges veszélyek Tűzoltóknak szóló javaslat Különleges védőfelszerelés: További adatok CO2, poroltó vagy vízsugár. A nagyobb tüzeket vízsugárral vagy alkoholnak ellenálló habbal oltsuk. Vízsugár Ciánhidrogén (HCN) Nitrogen oxide (NOx) Carbon monoxide (CO) Ne lélegezzük be a robbanási és égési gázokat. A szennyezett oltóvizet külön gyűjtsük és ne engedjük bele a csatornába: 6 Intézkedések véletlenszerű expozíciónál Személyi óvintézkedések, egyéni védőeszközök és vészhelyzeti eljárások Környezetvédelmi óvintézkedések: A területi elhatárolás és a szennyezésmentesítés módszerei és anyagai: Hivatkozás más szakaszokra Viseljünk védőfelszerelést. Távolítsuk el a védtelen személyeket. Gázkilépéskor értesítsük az illetékes hatóságokat. Folyadékot megkötő anyaggal (homok, kovaföld, savmegkötő anyag, univerzális megkötő anyag) itassuk fel. A biztonságos kezeléshez lásd a 7. Fejezetben közölt információkat. A személyes védőfelszereléshez lásd a 8. Fejezetben közölt információkat. Az eltávolítással kapcsolatban lásd a 13. Fejezetben közölt információkat. 7 Kezelés és tárolás Kezelés: A biztonságos kezelésre irányuló óvintézkedések Tűz- és robbanásvédelmi információk: Jól lezárt hordókban hűvös és száraz helyen tároljuk. Gondoskodjunk a munkahelyen megfelelő szellőzésről és elszívásról. Kerüljük az aerosol képződést. Különleges intézkedés nem szükséges. A biztonságos tárolás feltételei, az esetleges összeférhetetlenséggel együtt Raktározás: A raktárhelyiségekkel és tartályokkal Hűvös helyen tároljuk. szemben támasztott követelmény: (folytatás a 4. oldalon)

4 oldalszám: 4/7 (folytatás a 3. oldalról) Együttes tárolással kapcsolatos információk: További adatok a raktározási körülményekkel kapcsolatban: Meghatározott végfelhasználás (végfelhasználások) Oxidáló szerektől elkülönítve tároljuk. Légnedvességtől és víztől védjük. Az edényeket jól lezárt állapotban tartsuk. 8 Az expozíció ellenőrzése/egyéni védelem Pótlólagos információ a műszakai berendezés kialakításához: További adatok nincsenek; lásd 7. pontot. Ellenőrzési paraméterek Alkotórészek munkahelyre vonatkoztatott, felügyelet tárgyát képező határértékekkel: Pótlólagos információk: A létrehozásnál érvényes listák képezték a kiindulópontot. Az expozíció ellenőrzése Személyes védőfelszerelés: Általános védekezési és higiéniai intézkedések: Légzésvédelem: Tartsuk távol élelmiszerektől, italoktól és takarmányoktól. A szennyezett folyadékkal átitatott ruházatot azonnal vegyük le. Munkahelyi szünetek előtt és a munka befejezésekor mossunk kezet. Kerüljük a szemmel és bőrrel való érintkezést. Rövid ideig tartó vagy csekély terhelés esetén légzési szűrókészüléket alkalmazzunk, intenzív vagy hosszú ideig tartó expozíció esetén környezeti levegőtől független védőálarc szükséges. < J Nem megfelelő szellőzéskor védőálarc szükséges. Kézvédelem: Kesztyűanyag Szemvédelem: Az alkalmas kesztyű kiválasztása nem csak az anyagtól, hanem az egyéb minőségi jellemzőktől is függ, ami gyártótól függően más és más lehet. = J Védőszemüveg. 9 Fizikai és kémiai tulajdonságok Az alapvető fizikai és kémiai tulajdonságokra vonatkozó információ Általános adatok Külső jellemzők: Folyadék Forma: színtelen Szín: Szag: észterszerű ph-érték: Állapotváltozás Olvadáspont/olvadási tartomány: Forráspont/forrási tartomány: nem meghatározható 60 C Lobbanáspont: 85 C Gyulladási hőmérséklet: Bomlási hőmérséklet: 265 C (folytatás az 5. oldalon)

5 oldalszám: 5/7 (folytatás a 4. oldalról) Robbanásveszély: nem érvényes Gőznyomás: Sűrűség: Oldhatóság/keverhetőség az alábbiakkal: Oldhatatlan. Víz: Egyáltalán nem, vagy csak kismértékben keverhető. Viszkozitás: dinamikai: kinematikai: Szerves oldószerek: 0,0 % Szilárdanyag tartalom: Egyéb információk 100,0 % 10 Stabilitás és reakciókészség Reakciókészség Kémiai stabilitás Termikus bomlás/kerülendő feltételek: A veszélyes reakciók lehetősége Kerülendő körülmények Nem összeférhető anyagok: Veszélyes bomlástermékek: Rendeltetésszerű használat esetén nincs bomlás. Polimerizáció hőfejlődés mellett. Ciánhidrogén (kéksav) 11 Toxikológiai adatok A toxikológiai hatásokra vonatkozó információ Akut toxicitás: Primer ingerhatás: Ingerli a bört és a nyálkahártyákat. A bőrön: Ingerlő hatás. A szemben: Érzékenyítés: Belélegzés esetén a szenzibilizáció lehetséges. További toxikológiai információk: Szakszerű kezelés és rendeltetésszerű alkalmazás esetén a termék tapasztalatunk és a rendelkezésre álló információk szerint nem fejt ki egészségkárosító hatást. 12 Ökológiai információk Toxicitás Akvatikus toxicitás: Perzisztencia és lebonthatóság Környezeti feltételek melletti viselkedés: Bioakkumulációs képesség A talajban való mobilitás További ökológiai információk: Általános információk: 1 (Saját besorolás) Vízveszélyeztetési osztály: a vizeket enyhén veszélyezteti. A PBT- és a vpvb-értékelés eredményei PBT: vpvb: Egyéb káros hatások (folytatás a 6. oldalon)

6 oldalszám: 6/7 (folytatás az 5. oldalról) 13 Ártalmatlanítási szempontok Hulladékkezelési módszerek Kisebb mennyiségeket a háztartási hulladékkal együtt lehet deponálni. Ajánlás: Európai Hulladék Katalógus szerves oldószereket vagy más veszélyes anyagokat tartalmazó ragasztók, tömítőanyagok hulladékai Tisztítatlan csomagolások: Ajánlás: 14 Szállításra A kezelés módját a hatósági előírások szabják meg. vonatkozó információk UN-szám ADR, ADN, IMDG, IATA Az ENSZ szerinti megfelelő szállítási megnevezés ADR, ADN, IMDG, IATA Szállítási veszélyességi osztály(ok) ADR, ADN, IMDG, IATA osztály Csomagolási csoport ADR, IMDG, IATA Környezeti veszélyek: A felhasználót érintő különleges óvintézkedések A MARPOL 73/78 II. melléklete és az IBC kódex szerinti ömlesztett szállítás Szállítási/egyéb adatok: A fenti rendelkezések alapján az anyag szállítása nem jár veszéllyel. UN "Model Regulation": - 15 Szabályozással kapcsolatos információk Az adott anyaggal vagy keverékkel kapcsolatos biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások/jogszabályok Országos előírások: Pótlólagos besorolás a GefStoffV II. Cianoakrilát. Veszélyes. Melléklete szerint: Néhány másodperc alatt a bőrre és a szembe ragad. Gyermekektől elzárva tartandó. Vízveszélyeztetési osztály: Kémiai biztonsági értékelés: WGK 1 (Saját besorolás) : a vizeket enyhén veszélyezteti. A kémiai biztonsági értékelést nem végeztek. 16 Egyéb információk Az adatok jelenlegi ismeretinkre támaszkodnak, azonban nem jelentik a termék tulajdonságainak garanciáját és nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt. Az adatlapot kiállító szerv: Kapcsolattartási partner: tesa SE, Quality management/environment/safety tesa SE : Dr. Lamm Phone: Corporate Occupational Safety (Beiersdorf AG): H. Ziebell Phone: (folytatás a 7. oldalon)

7 oldalszám: 7/7 (folytatás a 6. oldalról) Rövidítések és mozaikszavak: RID: Règlement international concernant le transport des marchandises dangereuses par chemin de fer (Regulations Concerning the International Transport of Dangerous Goods by Rail) ICAO: International Civil Aviation Organization ADR: Accord européen sur le transport des marchandises dangereuses par Route (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) IMDG: International Maritime Code for Dangerous Goods IATA: International Air Transport Association GHS: Globally Harmonized System of Classification and Labelling of Chemicals EINECS: European Inventory of Existing Commercial Chemical Substances CAS: Chemical Abstracts Service (division of the American Chemical Society) Az adatok az előző verzióhoz képest megváltoztak

oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/5 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 180 415, 180 420 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 21.01.2015 Felülvizsgálat 04.01.2012

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 21.01.2015 Felülvizsgálat 04.01.2012 oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító száma: XXP007443 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 160 647 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: AL0177 CAS-szám: 78-92-2 EINECS-szám: 201-158-5 Indexszám: 603-127-00-5 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

oldalszám: 1/7 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint

oldalszám: 1/7 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 000740 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 05.03.2015 Felülvizsgálat 19.12.2014

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 05.03.2015 Felülvizsgálat 19.12.2014 oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Kit Components. Anti-Foam Reagent, 300ul

Kit Components. Anti-Foam Reagent, 300ul 01/22/2016 Kit Components Product code MD1431 Components: MD143 Description Anti-Foam Reagent, 300ul Anti-Foam Reagent oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Részletesebben

10/22/2015. Kit Components. Tris Base, 500g. Components:

10/22/2015. Kit Components. Tris Base, 500g. Components: 10/22/2015 Kit Components Product code H5131 Components: H513 Description Tris Base, 500g Tris Base oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: A7875 CAS-szám: 6754-58-1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

3 Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok. oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

3 Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok. oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: SAK8731 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító CAS-szám: 171054-89-0 EINECS-szám: 419-240-6 Indexszám: 607-628-00-X Regisztrációs szám 01-0000016594-65-0001 Az

Részletesebben

2. SZAKASZ: A veszély meghatározása

2. SZAKASZ: A veszély meghatározása oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 3680 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: TO0075 CAS-szám: 108-88-3 EINECS-szám: 203-625-9 Indexszám: 601-021-00-3 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 11033000000 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

oldalszám: 1/7 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint

oldalszám: 1/7 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 207488 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: JOWATERM 292.00 Cikkszám: 29200 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: AN0347 CAS-szám: 62-53-3 EINECS-szám: 200-539-3 Indexszám: 612-008-00-7 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Kit Components. 250mg. Components: CellTiter 96 AQueous MTS Reagent Powder

Kit Components. 250mg. Components: CellTiter 96 AQueous MTS Reagent Powder 01/22/2016 Kit Components Product code G1112 Components: G111 Description CellTiter 96 AQueous MTS Reagent Powder 250mg CellTiter 96 AQueous MTS Reagent Powder oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

3. SZAKASZ: Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok 3.2 Kémiai jellemzés: Keverékek Leírás: - (folytatás a 2. oldalon) H

3. SZAKASZ: Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok 3.2 Kémiai jellemzés: Keverékek Leírás: - (folytatás a 2. oldalon) H oldalszám: 1/5 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 3578138 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: SO0425 CAS-szám: 1310-73-2 EINECS-szám: 215-185-5 Indexszám: 011-002-00-6 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 120200 Megnevezés: Kalcium standard oldat 10 g/l Ca Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 830 702 126 4, 830 702 127 4 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai,

Részletesebben

oldalszám: 1/9 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint

oldalszám: 1/9 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint oldalszám: 1/9 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 000722 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 30097 CAS-szám: 10035-04-8 EK-szám: 233-140-8 Indexszám: 017-013-00-2 Regisztrációs szám -

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint / ISO 11014

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint / ISO 11014 oldalszám: 1/5 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: FS-ONE MAX Hilti Firestop Filler Mastic CFS-FIL 1.2 Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: W5 C Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

2. SZAKASZ: A veszély meghatározása

2. SZAKASZ: A veszély meghatározása oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 1705005, 1504138, 1504134, 1504135, 1504132, 1504130, 1500737, 1504131, 9702858, 1504136,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 109705 Megnevezés: Kálium-klorid oldat 3 mol/l (AgCl-mentes) Az anyag vagy keverék lényeges azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 1610310, 1610310EDU 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 300580 Megnevezés: Vezetőképesség kalibráló standard 5 µs/cm Az anyag vagy keverék lényeges azonosított

Részletesebben

1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 090515 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 1.1 Termékazonosító. Kereskedelmi megnevezés: ROENTOGEN Developer for X-ray dental films for processing by hands and

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 19240 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint / ISO 11014

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint / ISO 11014 9.0 oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

oldalszám: 1/9 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

oldalszám: 1/9 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/9 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 000094600 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 5070018 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 21.01.2015 Felülvizsgálat 07.11.2013

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 21.01.2015 Felülvizsgálat 07.11.2013 oldalszám: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító száma: XXP007652 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 40123 CAS-szám: 5970-45-6 EK-szám: 209-170-2 Regisztrációs szám - 1.2 Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 830067 Megnevezés: Színreagens Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Anyag/készítmény használata Szilikonos tömítőanyag 1.3 A biztonsági adatlap szállítójának adatai

Részletesebben

oldalszám: 1/10 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint

oldalszám: 1/10 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint oldalszám: 1/10 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 00130 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 40144 CAS-szám: 1401-55-4 EK-szám: 215-753-2 Regisztrációs szám - 1.2 Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 9702003 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/10 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: BRUNOX Epoxy Spray Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: S-046 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint / ISO 11014

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint / ISO 11014 7.1.9 oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Csomagolás mérete 296 ml Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 9701068, 10040561 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 140110 Megnevezés: ISA-oldat szilárdtest-elektródákhoz Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai,

Részletesebben

oldalszám: 1/10 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint

oldalszám: 1/10 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint oldalszám: 1/10 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 075548PL 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 27.05.2015 Felülvizsgálat 26.05.2015

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 27.05.2015 Felülvizsgálat 26.05.2015 oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

03.02.2014. 104700 Kit ROENTOROLL 25 for 12 x 2,5L. Components: 104700 ROENTOROLL 25 104700 Part 2 ROENTOROLL 25 Part 2

03.02.2014. 104700 Kit ROENTOROLL 25 for 12 x 2,5L. Components: 104700 ROENTOROLL 25 104700 Part 2 ROENTOROLL 25 Part 2 03.02.2014 Kit Components Product code Description 104700 Kit ROENTOROLL 25 for 12 x 2,5L Components: 104700 ROENTOROLL 25 104700 Part 2 ROENTOROLL 25 Part 2 oldalszám: 1/9 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 30192 CAS-szám: 15244-10-7 EK-szám: 233-072-9 Indexszám: - Regisztrációs szám - 1.2 Az anyag

Részletesebben

Resp. Sens. 1 H334 Belélegezve allergiás és asztmás tüneteket, és nehéz légzést okozhat.

Resp. Sens. 1 H334 Belélegezve allergiás és asztmás tüneteket, és nehéz légzést okozhat. oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: A7680 CAS-szám: 61336-70-7 EK-szám: 248-003-8 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

2. SZAKASZ: A veszély meghatározása

2. SZAKASZ: A veszély meghatározása oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 11474 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Article number Description Quantity Symbols 2.157 FGAL NEG, 1.7 ml 10 GHS07 2.158 FGAL POS, 1.7 ml 20 GHS07

KIT COMPONENTS. Article number Description Quantity Symbols 2.157 FGAL NEG, 1.7 ml 10 GHS07 2.158 FGAL POS, 1.7 ml 20 GHS07 Bio-Rad 17.08.2015 KIT COMPONENTS Product name: CAP SURVEY FGAL CONTROLS, 30 Tests Product code: 62804 Article number Description Quantity Symbols 2.157 FGAL NEG, 1.7 ml 10 GS07 2.158 FGAL POS, 1.7 ml

Részletesebben

* 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

* 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása További

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: BRUNOX IX 50 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 147114 CAS-szám: 8002-74-2 EK-szám: 232-315-6 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám:. JJR ver. 4 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 600014 Megnevezés: Ellenőrző standard 1000 FNU Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai,

Részletesebben

Flam. Liq. 2 H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Asp. Tox. 1 H304 Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet.

Flam. Liq. 2 H225 Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. Asp. Tox. 1 H304 Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. oldalszám: 1/8 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekapur purhab pisztolyos tüzálló termékre.

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekapur purhab pisztolyos tüzálló termékre. Tekapur purhab pisztolyos tüzálló termékre. oldalszám: 1 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 30170 CAS-szám: 7778-80-5 EK-szám: 231-915-5 Regisztrációs szám 01-2119489441-34-1.2 Az anyag

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

oldalszám: 1/10 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint

oldalszám: 1/10 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint oldalszám: 1/10 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 181849, 220159, 320347, 384747, 385865, 384547, 612466, 683725, 693854 1.2 Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Kit Components. 5000119 RC DC Protein Assay Kit 5000119EDU

Kit Components. 5000119 RC DC Protein Assay Kit 5000119EDU 07/09/2015 Product code Kit Components Description 5000119 RC DC Protein Assay Kit 5000119EDU Components: 5000117 RC Reagent I 5000118 RC Reagent II oldalszám: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/11 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása További lényeges

Részletesebben

oldalszám: 1/10 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint

oldalszám: 1/10 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint oldalszám: 1/10 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 000568 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

oldalszám: 1/8 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint

oldalszám: 1/8 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk és 453/2010/EU rendelet I-es melléklete szerint oldalszám: 1/8 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 000533C 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 821097 CAS-szám: 50-81-7 EK-szám: 200-066-2 Megnevezés: Redukció-reagens Az anyag vagy keverék lényeges

Részletesebben

Kit Components. Beta Amyloid MPD Kit - Calibrants

Kit Components. Beta Amyloid MPD Kit - Calibrants 10/11/2011 Product code K1000016 10015923 10015925 Kit Components Description Beta Amyloid MPD Kit - Calibrants Components: 10015428 Beta Amyloid Fragments 10015574 Beta Amyloid AB Multifragment Standard

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 10007775 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 20010 CAS-szám: 71-36-3 EK-szám: 200-751-6 Indexszám: 603-004-00-6 Regisztrációs szám 01-2119484630-38-1.2

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/9 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 30072 CAS-szám: 10326-27-9 EK-szám: 233-788-1 Indexszám: 056-004-00-8 Regisztrációs szám -

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint / ISO 11014

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint / ISO 11014 oldalszám: 1/5 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Hilti Firestop Mortar CFS-M RG CP 636 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1 SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 40074 CAS-szám: 6381-92-6 EK-szám: 205-358-3 Indexszám: - Regisztrációs szám 01-2119486775-20-1.2

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 0786 110 1110 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap. oldalszám: 1/5 A nyomtatás kelte 17.12.2015 Felülvizsgálat 14.06.2010. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. GHS08 egészségi veszély

Biztonsági adatlap. oldalszám: 1/5 A nyomtatás kelte 17.12.2015 Felülvizsgálat 14.06.2010. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. GHS08 egészségi veszély 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: L12745 CAS-szám: 91-08-7 EK-szám: 202-039-0 Indexszám: 615-006-00-4 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben