Dorogi Ipartestület XIX. sz. hírlevele

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Dorogi Ipartestület XIX. sz. hírlevele"

Átírás

1 Dorogi Ipartestület XIX. sz. hírlevele Tisztelt Asszonyom/Uram! Örömmel tájékoztatjuk, hogy az IPOSZ telekommunikációs partnerével közösen Kedvezményes üzleti mobil hang-internet díjcsomagokat, személyre szabott megoldásokat kínál az IPOSZ tagvállalkozások számára, melyek az üzleti kommunikációs igényeknek megfelelően rugalmasan alakíthatóak, mobiltelefonálásra és mobil internetezésre egyaránt használhatóak. A kedvezményes üzleti díjcsomagok mobil hangszolgáltatást (alap havi díj) és mobilinternet szolgáltatást tartalmaznak. Kedvezményes mobil hang-internet Üzleti díjcsomagok IPOSZ tagok részére ( A és B díjcsomag), mely mobiltelefonálásra és mobil internetezésre egyaránt használhatók a mai naptól elérhetők. (nettó árak) "A"Díjcsomag "B" Díjcsomag Előfizetési díj: Ft Előfizetési díj: 3000 Ft Lebeszélhetőség Ft Csoporton belüli hívás 0 Ft Csoporton belüli hívás 0 Ft Percdíj 0 Ft Percdíj 8 Ft SMS 0 Ft SMS 15 Ft/db Internet: Internet: 100 MB - Ft 100 MB 0 Ft 500 MB 0 Ft 500 MB Ft 1 GB Ft 1 GB Ft 2 GB Ft 2 GB 2300 Ft 7 GB Ft 7 GB Ft Hűségidő 2 év Hűségidő 2 év Adminisztrációs díj Ft/előfizető (cég) Adminisztrációs díj Ft/előfizető (cég) Készülékvásárlás KKV lista alapján Készülékvásárlás KKV lista alapján Készséggel segítünk Önnek eldönteni, hogy valóban érdemes-e belépnie az IPOSZ-flottába. Küldje el nekünk legutolsó telefonszámláját és összehasonlítjuk jelenlegi telefonköltségeit az IPOSZ-flottába való belépés esetén elérhető költségekkel. Ezt a költségelemzést minden érdeklődő részére ingyenesen elvégezzük! Ha elküldi legutóbbi telefonszámláját beszkennelve az iposzflotta@macrogate.hu címre, akkor 5 munkanapon belül az Ön által megadott címre elküldünk egy kimutatást, ami megmutatja, jelenlegi és jövőbeni telefonköltségeinek összehasonlítását. Így Ön könnyen eldöntheti, érdemes-e belépnie az IPOSZ-flottába vagy sem.

2 Csatlakozási szándék esetén, az előfizetések és a készülékek megadásához kérjük töltse ki a csatolt adatlapot, melyet az iposzflotta@macrogate.hu címre kérünk kitöltve visszajuttatni. Csatlakozási szándékát az Ft-os adminisztrációs díj átutalását követően tekintjük érvényesnek. Kérjük, hogy az adminisztrációs díjat az IPOSZ számlaszámára utalja át. Az átutaláson kérjük feltüntetni a cég nevét és adószámát, valamint az ipartestület nevét, amelyiknél az Ön vállalkozása tag. Ezt követően az IPOSZ ellenőrzi az Ön vállalkozása érvényes ipartestületi tagságát, jogosultságát a kedvezményes díjcsomag igénybevételére, majd az Ön vállalkozása számára kiállít egy Partneri Nyilatkozatot, melyet postán elküldünk Önnek, vagy amely személyesen lesz átvehető az IPOSZ budapesti székházában. Ezzel együtt elküldünk majd minden olyan dokumentumot, ami a Telekom-nál való ügyintézéshez lesz szükséges. Esetleges kérdések esetén az alábbi elérhetőségen állunk rendelkezésre: Tel: iposzflotta@macrogate.hu Lenullázhatja a számlánkat a bank, ha tartozásunk van FN24,Tamásné Szabó Zsuzsanna Végrehajtással a fizetésünk egy részét letiltathatják, a számlánkat inkasszálhatják, de ilyenkor a fő szabály szerint azért nem hagynak minket pénz nélkül. Viszont ha a bankszámlánk egyben hiteltörlesztő számla is, illetve ha banki beszámításról van szó, akkor megjárhatjuk. Olvasói panasz nyomán jártunk utána, vajon tényleg előfordulhat-e, hogy a fizetésünkből egy forint se maradjon, vagy a bankszámlánkat lenullázzák, ha tartozást halmoztunk fel. Kiderült, hogy erre többféle módon is sor kerülhet. Például akkor, ha a bankszámlánk egyben hiteltörlesztő számla is, vagy ha a hitellel kapcsolatos banki beszedésről (beszámításról) van szó. Végrehajtáskor azonban a magánszemély számláját nem lehet teljesen leüríteni, csak akkor, ha az illető egyéni vállalkozó.

3 Nem hiszik el, hogy nem marad a fizetéséből semmi Olvasónknak elmaradása van a hitele törlesztésénél. Azt írta, hogy decemberben munkanélküli lett, majd január végén sikerült elhelyezkednie, viszont azóta nem látott a fizetéséből semmit. Ahogy ő fogalmazott: a bank azonnal lenullázza a teljes összeget". Amit nem ért, mivel (tudomása szerint) a bírósági letiltás nem lehet 50 százaléknál több. Nem érti, hogyan emelheti le a bank a teljes fizetését. Állítása szerint hónapok óta nem tud fizetni sehova, és a tetejébe még senki nem is hiszi el neki, hogy nem marad a keresetéből semmi. Segítséget kért tőlünk, mit tehet ilyen helyzetben. Utánanéztünk. Letiltás A Munka Törvénykönyve szerint a fizetésből letiltani összeget csak jogszabály (pl. adó és járulék) vagy végrehajtói határozat alapján lehet. A bírósági végrehajtásról szóló törvény szerint a munkaviszony alapján kapott munkabérből ( munkavállalói munkabérből") legfeljebb 33 százalékot lehet levonni. 50 százalékot akkor érhet el a levonás, ha a tartozás: a) tartásdíj, b) az adóssal szemben fennálló munkavállalói munkabér-követelés, c) jogalap nélkül felvett munkavállalói munkabér és társadalombiztosítási ellátás. Több letiltás esetén a levonás szintén a munkavállalói munkabér legfeljebb feléig terjedhet. A munkavállalói munkabérhez tartozik pl. a munkáltató által a munkavállaló részére kifizetett, a betegszabadság idejére járó összeg, a végkielégítés, a jutalom, stb. foglalta össze a lényeget az Intrum Justitia követeléskezelő cég ügyvezető igazgatója, Felfalusi Péter a megkeresésünkre. A levonásnál azonban arra ügyelni kell, hogy a fizetésből az öregségi minimál nyugdíjnak megfelelő összeg (azaz forint) mentes a letiltás alól ( kivétel ha gyermektartásdíjról vagy a szüléssel járó költségről van szó). Az a jövedelem viszont, amely meghaladja a mindenkori öregségi minimális nyugdíj ötszörösét (havi nettó forintot), korlátozás nélkül letiltható. Felfalusi arra is felhívta a figyelmünket, hogy bank, vagy szolgáltató csak abban az esetben tilthat le pénzt az ügyfél fizetéséből, számlájáról, ha ehhez az adós ehhez előzetesen hozzájárult. Ez a felhatalmazás általában a (hitel) szerződés része. Inkasszó is lehet Előfordulhat, hogy nem (csak) letiltás volt a fizetéséből, hanem inkasszó is került a bankszámlára, vagy akár mindkettő egyszerre megtörtént. Inkasszó megindítására csak a végrehajtó jogosult, és végrehajtani elsősorban az adós béréből illetve bank-

4 számlájáról lehet, bírósági végzés alapján. Ez azt jelenti, hogy miután a munkáltató átutalta a bankszámlára (az esetleges letiltással csökkentett) fizetést, a bírósági végzés alapján a bank a végrehajtónak át kell, hogy utalja a benyújtott inkasszó alapján a számlán lévő, és oda érkező pénzeket. A törvény szerint azonban a mindenkori öregségi nyugdíjnak megfelelő összeget nem lehet inkasszózni, és a forint és annak négyszerese (114 ezer forint) közötti részből is csak legfeljebb 50 százalékot (43 ezer forintot) kaphat meg a végrehajtó. A 114 ezer forint feletti rész azonban teljes egészében végrehajtás alá vonható. De a legkisebb öregségi nyugdíj 2 és félszeresének megfelelő összegnek ( forint) így is maradnia kell a számlán. Kivétel van: ha a végrehajtás gyermektartásdíj vagy szüléssel járó költség behajtására folyik, akkor a forint fele is végrehajtás alá vonható. Ebben az esetben legalább 57 ezer forintnak kell maradnia. Tehát magánszemély számlája végrehajtással sem nullázható le teljesen. Igen ám, de olvasónk azt írta, a teljes fizetését leemelte a bank a számlájáról. Vagyis nem 33, nem is 50 százalékot, hanem 100 százalékot. Kiderítettük, hogyan, és mit lehet tenni ilyenkor. Ha vállalkozóról van szó Tudni kell, hogy a vállalkozók és cégek számlája korlátlanul inkasszálható. Speciális eset, ha a magánszemély egyéni vállalkozó is egyben. Ilyenkor a vállalkozói és a magánszemélyi vagyon nem különül el, külön számla sincs. Ha ez a helyzet, akkor a magánszemély végrehajtható tartozásával megterhelhető a számla. S mivel vállalkozói számláról van szó, korlátlanul inkasszálható. Ilyenkor az a legfontosabb teendő, hogy amint az adós észleli, hogy teljesen leürítették a számláját, vegye fel a végrehajtóval a kapcsolatot, és jelezze neki, hogy kenyérre valóra sem maradt pénze, és oldják fel a bankszámlára tett inkasszót. A korábban már leemelt pénzt így sem kapja vissza, de legalább a következő hónapban már nem marad pénz nélkül. Amikor a bankszámla egyben hiteltörlesztő számla is A K&H a lenullázással kapcsolatban azt írta, ez úgy is előfordulhat, ha az ügyfél folyószámlája egyben hiteltörlesztő számla is. Ilyenkor a számlára érkező jóváírás öszszegét a számlavezető rendszer automatikusan hiteltörlesztésre fordítja, ha az adós nem tett eleget szerződésben vállalt és előírt törlesztési kötelezettségének, vagy a hitelszámláján már olyan lejárt, késett hiteltartozás van, amelynek esedékessége indokolja ezt. Például akkor, ha korábban a hiteltörlesztő számlán egyáltalán nem volt, vagy nem volt elég nagy összeg a hiteltörlesztéshez.

5 Ekkor is van azonban megoldás: az adós kérheti a banknál a lejárt tartozása átütemezését, fizetéskönnyítést biztosító megoldások igénybe vételét. Így a rendszer a továbbiakban a törlesztő számláról csak az ütemezés szerinti mértékben fordít hiteltörlesztésre összeget. Mindenképpen az lenne tanácsos szerintük, ha az adós felkeresné számlavezető fiókját és egyeztetne számlájáról tették hozzá. Banki beszedés (beszámítás) Az OTP és a CIB válaszában arra hívta fel a figyelmünket, hogy a banki beszámításhoz (beszedéshez) nem szükséges előzetes ügyfél-hozzájárulás, mivel nem fizetési megbízásról van szó. Ezt a kérdést a bank pénzforgalmi üzletszabályzata rendezi, és ilyenkor nincs mentes összeg sem, mint a végrehajtásnál. OTP-s személyi hitelnél például ha az esedékesség napján a törlesztőrészlet megfizetéséhez szükséges fedezet nem áll a kölcsönszerződéshez kapcsolódó lakossági bankszámlán rendelkezésre, a bank a lejárt követelés forintösszegét későbbi időpontban is jogosult az adós(ok) banknál vezetett bármelyik számlájáról beszedni fejtették ki, miről is van szó. A CIB szerint minden egyes pénzforgalmi szolgáltató kiköti a keretszerződésében a beszámítási jogát, tehát ha az ügyfélnek van a bank felé fennálló tartozása, akkor a bank jogosult a számlára érkező összegekből rendezni azt, illetve a tartozás rendezéséig visszautasíthatja az ügyfél megbízásainak a teljesítését is (ez akár pénztári kifizetést is takarhat). Ilyenkor a számlára érkező összeg nem fizetés, családi pótlék vagy nyugdíj", hanem bankszámla-követelés", tehát erre nem vonatkoznak a végrehajtási törvény letiltásra vonatkozó szabályai. Ők is elismerték: a beszámítási jog gyakorlásakor előfordulhat, hogy a bank a számlára érkező teljes összeget elvezeti a tartozása rendezése érdekében. Ám méltányosságból az ügyfél kérésére a bank eltekinthet a számlára érkezett összeg egy részének beszámításától. Hiszen a banknak sem érdeke az ügyfél megélhetésének veszélyeztetése. De ehhez az ügyfélnek kell lépnie.

Országos Fémipari Ipartestület XVI. sz. hírlevele

Országos Fémipari Ipartestület XVI. sz. hírlevele Országos Fémipari Ipartestület XVI. sz. hírlevele Sajtószemle Nagyon nem mennek a vállalati hitelek 2015. 6. 3.Világgazdaság Online Bár tavaly 2008 után először nettó hitelfelvevővé váltak a vállalatok,

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2015. november 16 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN Lakossági ügyfelek részére I. Alapkondíciók Sberbank a munkahelyen programban igénylő munkavállalók részére

Részletesebben

Munkáltatónak letiltással kapcsolatos kötelezettsége

Munkáltatónak letiltással kapcsolatos kötelezettsége Munkáltatónak letiltással kapcsolatos kötelezettsége Előfordulhat, hogy egy-egy munkavállalóval kapcsolatban bírósági letiltást kapunk, mely alapján jövedelméből valamennyi összeget egy bizonyos jogcímen,

Részletesebben

SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNY

SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNY SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNY Meghirdetve: 2012. december 12. Hatályos: 2012. december 27. Jelenlegi ügyfeleink esetében a változások 2013. február 11-től érvényesek! 1 I. Lakossági folyószámlák Lakossági folyószámla

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 3,00% 14 Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja

KONDÍCIÓS LISTA HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 3,00% 14 Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és eire vonatkozóan Hatályos: 2015. november 25-től 2014. szeptember 15-én vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek:,

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és CIB Gyorskölcsöneire vonatkozóan Hatályos: 2012.

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és CIB Gyorskölcsöneire vonatkozóan Hatályos: 2012. KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és eire vonatkozóan Hatályos: 2012. március 23-tól 2012. március 23-án vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek:

Részletesebben

HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK VÁLTOZÁSÁRÓL. I. A változással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók

HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK VÁLTOZÁSÁRÓL. I. A változással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók HIRDETMÉNY KONDÍCIÓS LISTÁK ÉS ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓK VÁLTOZÁSÁRÓL I. A változással érintett kondíciós listák és ügyféltájékoztatók A CIB Bank Zrt. (1027 Budapest, Medve u. 4-14.; cégjegyzékszám.: 01-10-041004)

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2016. november 29 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN Lakossági ügyfelek részére I. Alapkondíciók THM1 2 THM2 2 Sberbank a munkahelyen programban igénylő munkavállalók

Részletesebben

Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai!

Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai! Kedves Vasutasok Szakszervezetének Tagjai! Biztosan találkozott már mindenki a Cofidis reklámjaival, különböző médiákban, amiből reméljük azt a következtetést vonták le, hogy termékeink igen kedvezőnek

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 3,00% 14 Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja

KONDÍCIÓS LISTA HUF éves Késedelmi kamat Kamat + 3,00% 14 Kényszerhitel éves kamata 27,99% CIB Hitelfedezeti Védelem havi díja KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek CIB Személyi kölcsöneire és eire vonatkozóan Hatályos: 2015. február 1-től A Kúria törvény** rendelkezései alapján a jelen Kondíciós Lista hatálya alá tartozó

Részletesebben

Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2011. augusztus elsejei változásáról

Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2011. augusztus elsejei változásáról Tájékoztató az Általános Szerződési Feltételek 2011. augusztus elsejei változásáról Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk Önt, hogy a pénzforgalmi keretszerződés részét képező Általános Szerződési Feltételeink

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ a MAGYAR KÖZÚTI FUVAROZÓK EGYESÜLETE és az ÁLTALÁNOS KÖZLEKEDÉSI HITELSZÖVETKEZET. által közösen bonyolított hitelkonstrukcióról 1.) Visszaigényelhető ÁFA megelőlegezése Az igénybe vehető összeg

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Segítségül tájékoztatjuk, hogy az Önhöz legközelebb eső fiókjaink az alábbiak: Tel.

TÁJÉKOZTATÓ. Segítségül tájékoztatjuk, hogy az Önhöz legközelebb eső fiókjaink az alábbiak: Tel. TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a Dél TAKARÉK Szövetkezet 2019. június 30-i hatállyal Kalocsai fiókjának (6300 Kalocsa, Hunyadi utca 47-49. fszt. 2.) működését megszünteti,

Részletesebben

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A KÖNYVELÉSI SORRENDRŐL és a kapcsolódó késedelmes napszámról

ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A KÖNYVELÉSI SORRENDRŐL és a kapcsolódó késedelmes napszámról ÜGYFÉLTÁJÉKOZTATÓ A KÖNYVELÉSI SORRENDRŐL és a kapcsolódó késedelmes napszámról Felhívjuk figyelmét, hogy jelen tájékoztató általános információkat tartalmaz, mely teljes körűen, a jelzáloggal fedezett,

Részletesebben

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok

HIRDETMÉNY LAKOSSÁGI SZÁMLAVEZETÉS I. Takarékpont Számlacsomagok I. Takarékpont Számlacsomagok Számlacsomagok Nebuló Ugródeszka 14-27-évig Feltétel 14-18 év 18-27 év Számlanyitási díj Havi zárlati díj Számlavezetési díj Számlacsomag havi díja 105 Ft 205 Ft Számlakivonat

Részletesebben

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok

I. Számlacsomagok. Takarékpont számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/11 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 5/2012.01.17. számú ülés nélküli Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.02.01-től 2/11

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2017. május 22 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 7.; a továbbiakban: a Bank). Árgarancia akció:

Részletesebben

EOS KSI MAGYARORSZÁG INKASSZÓ KFT.

EOS KSI MAGYARORSZÁG INKASSZÓ KFT. EOS KSI MAGYARORSZÁG INKASSZÓ KFT. KÖVETELÉSEK ÖNKÉNTES TELJESÍTÉSE ELMARADÁSÁNAK KÖVETKEZMÉNYEI (ügyfél-tájékozató) Mit tegyünk fizetési késedelem esetén? Fizetési késedelem esetén a legfontosabb, hogy

Részletesebben

FORINT ALAPÚ ÉVEN BELÜLI SZEMÉLYI KÖLCSÖNSZERZŐDÉS BETÉTFEDEZETTEL

FORINT ALAPÚ ÉVEN BELÜLI SZEMÉLYI KÖLCSÖNSZERZŐDÉS BETÉTFEDEZETTEL Iktatószám:../. FORINT ALAPÚ ÉVEN BELÜLI SZEMÉLYI KÖLCSÖNSZERZŐDÉS BETÉTFEDEZETTEL mely létrejött egyrészről Szécsény és Környéke Takarékszövetkezet székhely: 3170 Szécsény, Rákóczi út 71. cégjegyzékszám:

Részletesebben

Hirdetmény Akciók kondíciói

Hirdetmény Akciók kondíciói Hirdetmény Akciók kondíciói NET BETÉT Időtartama: 2010. október 4-től visszavonásig. Leköthető legkisebb összeg: 1.000.-Ft 1 Lakossági akciós betétek Napra lekötött, fix kamatozású kizárólag lakossági

Részletesebben

Előfordulhat, hogy az átállás nem sikerül ebben az időszakban, és hosszabb lesz? Ha igen, akkor mire lehet számítani maximum?

Előfordulhat, hogy az átállás nem sikerül ebben az időszakban, és hosszabb lesz? Ha igen, akkor mire lehet számítani maximum? Bankszünnap Melyik 2 napilapban jelenik meg a bankszünnap? Világgazdaság és Magyar idők Előfordulhat, hogy az átállás nem sikerül ebben az időszakban, és hosszabb lesz? Ha igen, akkor mire lehet számítani

Részletesebben

Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés:

Tartalom. Kérdés: Javaslat: Megjegyzés: 1 Tartalom Kérdés:... 1 Javaslat:... 1 Megjegyzés:... 1 Villanyszerelőknek korlátlan... 2 Lakosságnak, korlátlan... 5 Villanyszerelőknek, lakosságnak másodperc alapú... 8 Kérdés: Hogy, hol lehet szerződést

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2019. április 08 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.; a továbbiakban: a Bank). Árgarancia akció:

Részletesebben

IGÉNYLŐLAP A DÉL TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT KÖLCSÖNHÖZ

IGÉNYLŐLAP A DÉL TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT KÖLCSÖNHÖZ IGÉNYLŐLAP A DÉL TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT KÖLCSÖNHÖZ Szerződés azonosító*:... Kampánykód*:... Ügynök kódja*:... Ügyintéző kódja*:... amely létrejött egyrészről a Dél TAKARÉK Szövetkezet, cégjegyzékszáma:

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/12 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 37/2011.12.28. számú Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.01.01-től 2/12 Már nem igényelhető,

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.; a továbbiakban: a Bank).

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.; a továbbiakban: a Bank). Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2019. július 04 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 1-3.; a továbbiakban: a Bank). Árgarancia akció:

Részletesebben

FORINT ALAPÚ ÉVEN BELÜLI SZEMÉLYI KÖLCSÖNSZERZŐDÉS

FORINT ALAPÚ ÉVEN BELÜLI SZEMÉLYI KÖLCSÖNSZERZŐDÉS Iktatószám:../. FORINT ALAPÚ ÉVEN BELÜLI SZEMÉLYI KÖLCSÖNSZERZŐDÉS mely létrejött egyrészről Szécsény és Környéke Takarékszövetkezet székhely: 3170 Szécsény, Rákóczi út 71. cégjegyzékszám: 12-02-000365

Részletesebben

Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.09.16. és 2/2010.09.16. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.10.

Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.09.16. és 2/2010.09.16. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.10. 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói NET BETÉT Időtartama: 2010. október 4-től visszavonásig. Leköthető legkisebb összeg: 1.000.-Ft 1/6 Lakossági akciós betétek Napra lekötött, fix kamatozású kizárólag lakossági

Részletesebben

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói

A lakossági bankkártyákkal kapcsolatos egyéb díjakat a Lakossági forint betétek, forint számlavezetés, bankkártya és egyéb szolgáltatások kondíciói 1/11 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 1/2012.09.24. számú Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2012.10.01-től 2/11 Már nem igényelhető,

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2015.június 12. Hatályos: 2015. június 15. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

3.1. Személyi kölcsön (Érvényes: 2015. MÁJUS 01-jétől)

3.1. Személyi kölcsön (Érvényes: 2015. MÁJUS 01-jétől) .1. Személyi kölcsön (Érvényes: 015. MÁJUS 01-jétől) 015. május 01-jét követően befogadott kérelmek Megnevezés EBH munkabérszámlás 1 / EBH munkabérszámlára ígéretet tett ügyfelek részére nyújtott forint

Részletesebben

HITELSZERZŐDÉS bankszámla-hitelkeret igénybevételéhez A szerződő felek

HITELSZERZŐDÉS bankszámla-hitelkeret igénybevételéhez A szerződő felek 14. sz. melléklet Cenzúraszám: HITELSZERZŐDÉS bankszámla-hitelkeret igénybevételéhez A szerződő felek: egyrészről a Rétköz Takarékszövetkezet (cím: 4600 Kisvárda, Szent László út 68, cégjegyzékszám: 15-02-050264

Részletesebben

Pénzügyi számvitel. VIII. előadás. A jövedelmek számvitele

Pénzügyi számvitel. VIII. előadás. A jövedelmek számvitele Pénzügyi számvitel VIII. előadás A jövedelmek számvitele A jövedelemelszámolási számlán elszámolt jövedelem értelmezése Adott vállalkozástól a vállalkozás alkalmazottjai, vagy más személyek részére valamilyen

Részletesebben

H I R D E T M É NY. 2013. január 8. után nyitott Vállalkozói pénzforgalmi számlavezetéssel kapcsolatos díjtételek

H I R D E T M É NY. 2013. január 8. után nyitott Vállalkozói pénzforgalmi számlavezetéssel kapcsolatos díjtételek 2013. január 8. után nyitott Vállalkozói pénzforgalmi vezetéssel kapcsolatos díjtételek Éves kamat EBKM Látra szóló pénzforgalmi 0% 0,00% 1% 1,00% Látra szóló mentes, megtakarítási 0% 0,00% Jogcím Mértéke

Részletesebben

BANKSZÁMLA SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ

BANKSZÁMLA SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ BANKSZÁMLA SZERZŐDÉSEKRE VONATKOZÓ KIEGÉSZÍTŐ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató az OTP Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának adatkezelésre vonatkozó VII. fejezetének kiegészítése,

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN, VALAMINT FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY A Nyugat Takarék Szövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K

H I R D E T M É N Y. Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K H I R D E T M É N Y Érvényes: 2014. február 10-től K A M A T O K I. LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLA KAMATMÉRTÉKEI: Érvényes: 2014.02.10-től Éves kamatláb 1. Bankszámlabetét kamatmértéke (havi tőkésítéssel) EBKM

Részletesebben

KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY

KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2018. május 10 -tól/től visszavonásig KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest,

Részletesebben

EOS FAKTOR MAGYARORSZÁG ZRT.

EOS FAKTOR MAGYARORSZÁG ZRT. EOS FAKTOR MAGYARORSZÁG ZRT. KÖVETELÉSEK ÖNKÉNTES TELJESÍTÉSE ELMARADÁSÁNAK KÖVETKEZMÉNYEI (ügyfél-tájékozató) Mit tegyünk fizetési késedelem esetén? Fizetési késedelem esetén a legfontosabb, hogy mielőbb

Részletesebben

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok. kölcsön kiváltására és szabad. felhasználásra

SZEMÉLYI KÖLCSÖN. Lakossági ügyfelek részére. I. Alapkondíciók. Kölcsöncélok. kölcsön kiváltására és szabad. felhasználásra Lakossági ek kondíciói Érvényes: 2017. augusztus 16 -tól/től visszavonásig SZEMÉLYI KÖLCSÖN A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest, Rákóczi út 7.; a továbbiakban: a Bank). Árgarancia akció:

Részletesebben

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete

Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Együttműködési megállapodás dolgozói számlavezetésről 1. számú melléklete Kiemelt Dolgozói Csomag Kondíciós lista Érvényben: 2017. július 7-től visszavonásig 1. Általános rendelkezések A jelen Kondíciós

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére

Salgótarján Megyei Jogú Város. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Iktatószám: 9693/2014. Javaslat kamatmentes kölcsön nyújtására a Salgótarjáni Acélárugyár Zrt.,,cs.a. munkavállalói részére Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján

Részletesebben

A hirdetményben feltüntetett kondíciók a 2015. augusztus 01.-jétől nyitott bankszámlák esetén érvényesek.

A hirdetményben feltüntetett kondíciók a 2015. augusztus 01.-jétől nyitott bankszámlák esetén érvényesek. A hirdetményben feltüntetett kondíciók a 2015. augusztus 01.-jétől nyitott bankszámlák esetén érvényesek. 1) Kedvezményes TAKARÉK GAZDA számlacsomag kondíciói jutalék-és díjtételek Számlanyitás díja díjmentes

Részletesebben

KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY

KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY Lakossági Hitelek kondíciói Érvényes: 2018. október 10 -tól/től visszavonásig KORÁBBAN ÉRTÉKESÍTETT SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS REFERENCIAKAMAT HIRDETMÉNY A hitelező a Sberbank Magyarország Zrt. (1088 Budapest,

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. január 31. Hatályos: 2018. február 01. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS É l ő, de má r n e m n y i tható szá ml á k kondíciói. I. Számlacsomagok

HIRDETMÉNY L A KOSSÁGI SZÁ M L A V E ZETÉS É l ő, de má r n e m n y i tható szá ml á k kondíciói. I. Számlacsomagok Számlacsomagok 14-27-évig Feltétel I. Számlacsomagok Takarékpont ok Rajt Rajt Xtra Gyorsítás Gyorsítás Xtra 14-18 év és 18-27 év és 14-18 év 2 éves hűség- 18-27 év 2 éves hűségszerződés szerződés Számlanyitási

Részletesebben

Vállalkozói számlavezetés kondíciói

Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1/6 Hirdetmény Vállalkozói számlavezetés kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! Fókusz Takarékszövetkezet Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1. Vállalkozói számlavezetés 2/6 Éves betét kamatláb % EBKM % Vállalkozói

Részletesebben

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ HIRDETMÉNY Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet kedvezményes TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ Hatályos: 2016. július 1-től 1 / 5 A Takarék Gazda Számlacsomag igénybevételével összefüggő szolgáltatások

Részletesebben

FORTUNA MOBIL FLOTTA

FORTUNA MOBIL FLOTTA Mit kell tennem, ha csatlakozni szeretnék a flottához? Csatlakozási szándékodat jelezd a Vectra-Line irodavezetőjének és egyeztess egy időpontot, amikor aláírod a csatlakozáshoz szükséges igénylőlapot

Részletesebben

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ

TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ HIRDETMÉNY Jászárokszállás és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet kedvezményes TAKARÉK GAZDA SZÁMLACSOMAGHOZ Hatályos: 2015. augusztus 1-től 1 / 5 I. Forint pénzforgalmi és elszámolási számlák kondíciói

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y A hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. december 28. Hatályos: 2019. január 01. napjától 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék

Részletesebben

TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE

TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet (a továbbiakban Hitelintézet) TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2011. október 1. 1. Takarék Classic Személyi Kölcsön

Részletesebben

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői:

1) Az Alapszintű fizetési számla jellemzői: FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ a 262/2016. (VIII. 31.) sz. kormányrendelet alapján nyújtott Alapszintű fizetési számlával kapcsolatban Hatályos: 2016. október 15-étől A (továbbiakban: Bank) a 262/2016. (VIII.

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2015. december 31. Hatályos: 2016. január 4-től A Bank 2015. április 1. előtt nyílt bankszámlák esetében a jelen mellékletben feltüntetett kondíciókat

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2017. október 31. Hatályos: 2017. november 01. napjától 1 Tartalomjegyzék 1.

Részletesebben

A Szatmár-Beregi Takarékszövetkezet hirdetménye vállalkozások, önkormányzatok bankszámláira, megtakarításira vonatkozóan

A Szatmár-Beregi Takarékszövetkezet hirdetménye vállalkozások, önkormányzatok bankszámláira, megtakarításira vonatkozóan A Szatmár-Beregi Takarékszövetkezet hirdetménye vállalkozások, önkormányzatok bankszámláira, megtakarításira vonatkozóan Érvényes: 2013. november 27-től 1. Bankszámlára, megtakarításra vonatkozó általános

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT 4,5-es betét, 2 hónapra Akció ideje GRÁNIT 4,5-es betét 2014.08.08-tól

Részletesebben

Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Szabad felhasználású jelzáloghitelek (Érvényes: 2015.08.

Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Szabad felhasználású jelzáloghitelek (Érvényes: 2015.08. Már nem értékesített hiteltípusok és korábban folyósított hitelek kondíciói Szabad felhasználású jelzáloghitelek (Érvényes: 2015.08.01-től) Tartalomjegyzék 11.2.1. HUF Szabad felhasználású jelzáloghitelek

Részletesebben

Kondíciós lista Devizakülföldi magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan

Kondíciós lista Devizakülföldi magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan Kondíciós lista Devizakülföldi magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan 1. A hitelkeret feltételei: Érvényes: 2015. június 1-jétől, visszavonásig 1. Fizetési számla

Részletesebben

hitelszerződés felmondásakor? Mit tegyünk a

hitelszerződés felmondásakor? Mit tegyünk a Mit tegyünk a hitelszerződés felmondásakor? Otthona elvesztéséhez is vezethet, ha a pénzügyi szolgáltató felmondja a hitelszerződést. Ha azonban tájékozódik és együttműködik, azzal sokat tehet a probléma

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNY (hitelfedezeti élet-és balesetbiztosítás előírása nélkül) Hatálybalépés napja: 2017. január 16. Az Újszász és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet

Részletesebben

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai

Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Erste Privilégium Bankszámlák díjai és jutalékai Közzététel: 2016. július 15. napja Hatályos: 2016. július 18-tól Módosítás oka: A Bank 2016. július 18-tól egy új szolgáltatást vezet be, Erste Lakossági

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT Stabil betét, 2 hónapra Akció ideje Betét típusa GRÁNIT Stabil betét kamat

Részletesebben

Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan

Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan Kondíciós lista Magánszemélyek részére Fizetési számlához kapcsolódó hitelkeretre vonatkozóan 1. A hitelkeret feltételei: Érvényes: 2015. június 1-jétől, visszavonásig 1. Fizetési számla nyitása 1 2. Jövedelem

Részletesebben

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ

KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 1.melléklet a 4/2015. (II.27.) önkormányzati rendelethez KÉRELEM RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁS MEGÁLLAPÍTÁSÁHOZ 1. A RENDKÍVÜLI TELEPÜLÉSI TÁMOGATÁST AZ ALÁBBI LÉTFENNTARTÁST VESZÉLYEZTETŐ ÉLETHELYZETRE

Részletesebben

PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL

PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL PEST MEGYEI KORMÁNYHIVATAL ADATLAP fizetési könnyítési (fizetési halasztási, részletfizetési) kérelmek elbírálásához gazdasági társaságok részére I. Kérelmező azonosító adatai Kérelmező neve: Székhelye:

Részletesebben

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. CIB Adósságrendező hiteleire vonatkozóan

KONDÍCIÓS LISTA. Devizabelföldi magánszemélyek. CIB Adósságrendező hiteleire vonatkozóan KONDÍCIÓS LISTA Devizabelföldi magánszemélyek eire vonatkozóan 2014. december 31-jén vagy azt követően igényelt kölcsönökre vonatkozó feltételek: Hatályos: 2015. február 1-től éves Kamat 23,00 % 25,98

Részletesebben

A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása.

A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása. 1/12 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói A hirdetmény módosításának oka: a postai díjszabás 2013-as változása. 5/2013.01.24. számú ülés nélküli Eszköz

Részletesebben

HIRDETMÉNY. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben,

HIRDETMÉNY. A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben, HIRDETMÉNY A Cofidis Magyarországi Fióktelepe által nyújtott Áruhitel igénylésének feltételei a(z) Happiness Secret Clinic Kft üzleteiben, Hitel célja: Konstrukció kód: Konstrukció neve: Érvényes: Tartós

Részletesebben

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: NOVEMBER 19-től)

3.1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: NOVEMBER 19-től) .1. Most Személyi kölcsön (a termék korábbi neve: Személyi kölcsön) (Érvényes: 2016. NOVEMBER 19-től) 2016. november 19. napjától befogadott hitelkérelmek Megnevezés EBH munkabérszámlás 1 / EBH munkabérszámlára

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról

HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról HIRDETMÉNY a Lakossági Betétügyletekről és egyéb Megtakarításokról 1. LEKÖTÖTT BETÉTEK 1.1. Akciós lekötött betétek 1.1.1. GRÁNIT 4,5-es betét, 2 hónapra Akció ideje GRÁNIT 4,5-es betét 2014.08.08-tól

Részletesebben

IGÉNYLŐLAP A DÉL TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖKHÖZ SZEMÉLYES ADATOK IGÉNYLŐ I. SZEMÉLYES ADATOK IGÉNYLŐ II.

IGÉNYLŐLAP A DÉL TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖKHÖZ SZEMÉLYES ADATOK IGÉNYLŐ I. SZEMÉLYES ADATOK IGÉNYLŐ II. IGÉNYLŐLAP A DÉL TAKARÉK SZÖVETKEZET ÁLTAL NYÚJTOTT TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖNÖKHÖZ Ügylet-azonosító*:... Kampánykód*:... Ügynök kódja*:... Ügyintéző kódja*:... Név:... SZEMÉLYES ADATOK IGÉNYLŐ I. Ügyfél-azonosító*:

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a ök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2016.02.18. Hatályos: 2016. február 19. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA SZEMÉLYI KÖLCSÖN HITELAKCIÓ...

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y A hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. június 29. Hatályos: 2018. július 02. napjától 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék

Részletesebben

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció /Promóciós szabályzat kisvállalati ügyfelek részére/ A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004)

Részletesebben

Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói

Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói 1/7 Hirdetmény Vállalkozói forint számlavezetés kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! Fókusz Takarékszövetkezet Vállalkozói számlavezetés kondíciói 1. Vállalkozói számlavezetés 2/7 Éves betét kamatláb % EBKM %

Részletesebben

LETÉTI, ELKÜLÖNÍTETT SZÁMLA DÍJAI

LETÉTI, ELKÜLÖNÍTETT SZÁMLA DÍJAI ERSTE Bank Hungary Zrt. Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény 5. számú melléklet LETÉTI, ELKÜLÖNÍTETT SZÁMLA DÍJAI Közzététel: 2015. március 31. Hatályos: 2015. április 1. napjától Ügyvédi, közjegyzői,

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a től érvényes kondícióiról szerződött ( + szerződött Számlafenntartással kapcsolatos díjak Számla nyitási díjak 100 Számlavezetési díjak/hó* Számlavezetési díj esetén 10 Internetbank esetén 25 25 Számlavezetési díj + Internetbank

Részletesebben

Összesen: Finanszírozás formája Zártvégű Lízing * Nyíltvégű lízing* Bérlet* Igényelt futamidõ 12 24 36 48 60 hónap* Egyéb:

Összesen: Finanszírozás formája Zártvégű Lízing * Nyíltvégű lízing* Bérlet* Igényelt futamidõ 12 24 36 48 60 hónap* Egyéb: 1. Alapadatok. kapcsolattartó: Várhidi Zsuzsanna: 06-20-429-5715 A megvásárolandó gép típusa: Rendeltetése: Gép gyártási éve: Nettó vételára (Ft) Összesen: Finanszírozás formája Zártvégű Lízing * Nyíltvégű

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2016.03.31. Hatályos: 2016. április 01. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA SZEMÉLYI

Részletesebben

HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG. Érvényes: től

HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG. Érvényes: től HIRDETMÉNY TAKARÉK KOMPLEX SZÁMLAVEZETÉSI CSOMAG Érvényes: 2015.11.16.-től A Takarék komplex számlavezetési csomag abból a célból jött létre, hogy a Takarékszövetkezetünkkel kapcsolatban álló vállalkozások

Részletesebben

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag

Díjjegyzék. Szolgáltatás. Általános számlaszolgáltatások. Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag Díjjegyzék Számlavezető neve: MKB Bank Nyrt. Számla megnevezése: MKB Diák Számlacsomag Dátum: 2019. július 31. Ez a dokumentum a fizetési számlához kapcsolódó fő szolgáltatások igénybevételének díjairól

Részletesebben

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról

MECSEK TAKARÉK Szövetkezet Hirdetménye a 2015.10.01-től érvényes kondícióiról II. Lakossági számlához kapcsolódó díjak, jutalékok JUTALÉK MÉRTÉKE Alap számla Elektronikus Internetbank + SMS szolgáltatás + 1 db MC Standard főkártya)* Aktív számla¹ Prémium számla¹ Aranykor számla²

Részletesebben

TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE

TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Rajka és Vidéke Takarékszövetkezet (a továbbiakban Hitelintézet) Új igénylés 2012. április 1-től nem fogadható be TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2012.

Részletesebben

* Saját számlának azon számlák számítanak, amelyeknek a tulajdonosa(i) ugyanazon a személy(ek).

* Saját számlának azon számlák számítanak, amelyeknek a tulajdonosa(i) ugyanazon a személy(ek). 1/13 Már nem forgalmazott lakossági, vállalkozói forint számlavezetés és betétek kondíciói 46/2012.10.31. számú ülés nélküli Eszköz - Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2013.01.30-tól 2/13

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2016.09.05. Hatályos: 2016. szeptember 06. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

Adóazonosító jele:... fizetési halasztás részletfizetés mérséklés törlés. a, Halasztani kért összeg(ek): 1/5.oldal. 1.Adózó azonosító adatai:

Adóazonosító jele:... fizetési halasztás részletfizetés mérséklés törlés. a, Halasztani kért összeg(ek): 1/5.oldal. 1.Adózó azonosító adatai: Az első fokú közigazgatási eljárás illetékköteles, az illeték a kérelem benyújtásával egyidejűleg esedékes. Az illetékekről szóló módosított 1990. évi XCIII. Tv. (Itv.) 29.. (1) bekezdés szerint a fizetendő

Részletesebben

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön jellemzői:

A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön jellemzői: Hatályos: 2016. március 21 -től ÜGYFÉL-TÁJÉKOZTATÓ A CIB ELŐRELÉPŐ SZEMÉLYI KÖLCSÖNRŐL A CIB Előrelépő Személyi Kölcsön jellemzői: Kölcsönösszeg: 300 000-től 5 000 000 Ft-ig, de maximum a havi nettó jövedelem

Részletesebben

SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET)

SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) 1. sz. melléklet SAJÓVÖLGYE TAKARÉKSZÖVETKEZET (A TOVÁBBIAKBAN HITELINTÉZET) TAKARÉK CLASSIC ÉS CLASSIC PRÉMIUM SZEMÉLYI KÖLCSÖN HIRDETMÉNYE Hatálybalépés napja: 2011. január 01. 1 1. Takarék Classic Személyi

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Hatályos: 2015.04.15 től. I. Kamatmértékek:

H I R D E T M É N Y. Hatályos: 2015.04.15 től. I. Kamatmértékek: H I R D E T M É N Y Vállalkozók, kisvállalkozók és egyéb szervezetek részére vezetett bankszámlák kamat -, jutalék és költségkondícióiról, valamint a vonatkozó betétbiztosítási feltételekről Hatályos:

Részletesebben

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY

FORINT BETÉT HIRDETMÉNY I.Látra szóló kamatok FORINT BETÉT HIRDETMÉNY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE 1 1. Standard lakossági bankszámla, Komfort, Prémium számlacsomag (pénzforgalmi szolgáltatáshoz kapcsolódó látra szóló betét, forint

Részletesebben

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS HIRDETMÉNY

TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN KIVÁLTÓ TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN FIX TAKARÉK SZEMÉLYI KÖLCSÖN ÉS AKCIÓS HIRDETMÉNY KIVÁLTÓ FIX ÉS AKCIÓS HIRDETMÉNY A 3A Takarékszövetkezet a fedezetlen Takarék Személyi Kölcsönt és Kiváltó Takarék Személyi Kölcsönt az alábbi feltételek szerint nyújtja: Kölcsön célja: A Takarék Személyi

Részletesebben

ADATLAP Magánszemély (egyéni vállalkozó) fizetési könnyítésére és/vagy mérséklésére irányuló kérelmének elbírálásához

ADATLAP Magánszemély (egyéni vállalkozó) fizetési könnyítésére és/vagy mérséklésére irányuló kérelmének elbírálásához ADATLAP Magánszemély (egyéni vállalkozó) fizetési könnyítésére és/vagy mérséklésére irányuló kérelmének elbírálásához 1. Adózó adatai a) név b) adóazonosító szám: c) lakcím: d) jelen fizetési kedvezményi

Részletesebben

Iktatószám: Kölcsönszám: Hitelszámla száma: CB határozatszám:

Iktatószám: Kölcsönszám: Hitelszámla száma: CB határozatszám: Iktatószám: Kölcsönszám: Hitelszámla száma: CB határozatszám: K Ö L C S Ö N S Z E R ZŐDÉS egységes területalapú támogatás és ahhoz kapcsolódó kiegészítő nemzeti támogatás megelőlegezésére A szerződő felek

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.03.23. és 7/2010. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010. 04. 27-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós

Részletesebben

Diák számlacsomag (14 18 év)

Diák számlacsomag (14 18 év) 1.) Diák számla 46 /2012. sz. H I R D E T M É N Y Diák számlacsomag (14 18 év) Esedékesség Számlavezetési díj 0.- Számlanyitás díja díjmentes számla nyitáskor Számlanyitáskor elhelyezendő összeg Nincs

Részletesebben

HIRDETMÉNY V ÁLLALKOZÓ I SZÁ M L A V E ZE T É S KONDÍCIÓI

HIRDETMÉNY V ÁLLALKOZÓ I SZÁ M L A V E ZE T É S KONDÍCIÓI I. Számlacsomagok I./1. Üzleti Plusz számlacsomag jogi személyiséggel rendelkező vállalkozások számára Számlacsomag tartalma MC Electronic Business bankkártya + Netbank + SMS Havi egyenlegértesítő díja

Részletesebben

Díjtétel elnevezése Számlanyitási díj

Díjtétel elnevezése Számlanyitási díj A Pénzforgalmi üzletszabályzat 1. sz. melléklete HIRDETMÉNY A KONDICIÓS LISTÁRÓL B) Lakossági kondíciók ELECTRICA számlacsomag 1,2 Hatálybalépés időpontja: 2017. június 6. 1.1 Forint fizetési számla és

Részletesebben

Mecsek_Hirdetmény a től érvényes kondícióiról

Mecsek_Hirdetmény a től érvényes kondícióiról Mecsek_Hirdetmény a 2017.12.01-től érvényes kondícióiról II. Nem forgalmazott lakossági számlához kapcsolódó díjak, jutalékok Hatályát veszti a 2017.10.01 -i fenti elnevezésű Hirdetmény 2013.03.15-től

Részletesebben