KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK"

Átírás

1 KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK

2

3 EGY ÉLETRE SZÓLÓ BARÁTSÁG

4 04 I 05

5 BÁRMERRE IS NÉZÜNK, MINDENHOL OTT VANNAK.MINDEN NAP EGYMÁST NÉZZÜK. LEGALÁBB ANNYIRA SZERETJÜK ŐKET BELSŐ ÉRTÉKEIKÉRT, MINT KÜLÖNLEGES MEGJELENÉSÜKÉRT. KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK A BERKERTŐL.

6 A LEGJOBB BEFEKTETÉS AZ, AMI ÉVRŐL ÉVRE ÚJRA ÉS ÚJRA MEG- TÉRÜL! Dietmar O. Böcking, CEO Berker 06 I 07

7 Manapság mindenki a költségekkel törődik. Ez jól is van így, de néha elvész a lényeg. Mi azonban szeretnénk rámutatni arra, hogy érdemes a pénzünket hosszan tartó értékekbe fektetni. Intelligens rendszerekbe, melyek növelik a komfortot az energiahatékonyságot, így válik házunk valódi Zöld Épületté. Rendszerekbe, melyek nap, mint nap visszhozzák a befektetett tőkét és növelik házunk értékét. Válasszunk olyan kapcsolót és rendszert, mely a tökéletes műszaki tartalom és az időtlen dizájn kombinációjával hosszú éveken keresztül szolgálja kényelmünket és jóízlésünket. Keresse termékeinket a szakkereskedésekben és partnereinknél! Üdvözöljük a Berkernél!

8 TARTALOM Berker K.5 Berker K.1 Berker Arsys Berker Q.1 Berker B.7 Glas Berker B.3 Berker B.1 Berker S.1 Berker B.Cube Berker Modul 2 Berker vízvédett program Berker Glasserie Berker Serie 1930 Berker Serie 1930 Porcelán a Rosenthal-tól Berker Palazzo Berker TS Berker TS Chrystal Ball, Berker TS Chrystal Berker TS Sensor Berker B.IQ Berker Elektronika Berker Funkbus Berker KNX/EIB Berker Kitüntetések, Díjak Berker Referenciák 10 I 11 oldal 12 I 13 oldal 14 I 15 oldal 16 I 17 oldal 18 I 19 oldal 20 I 21 oldal 22 I 23 oldal 24 I 25 oldal xx I xx oldal 26 I 27 oldal 28 I 29 oldal 30 I 31 oldal 32 I 33 oldal 34 I 35 oldal 36 I 37 oldal 38 I 39 oldal 40 I 41 oldal 42 I 43 oldal 44 I 45 oldal 46 I 53 oldal 54 I 55 oldal 56 I 65 oldal 66 I 67 oldal 68 I 69 oldal 08 I 09

9

10 EGY IGAZI KLASSZIKUS Elérhető rozsdamentes acél kivitelben 10 I 11

11 BERKER K.5 A rozsdamentes acél visszafogott, matt felülete és a következetesen egyszerű formavilág a Berker K.5 sorozat fő jellemzői. A letisztult forma, a kiváló anyagminőség és a tökéletes design jól megválasztott összhangja harmonikusan illeszkedik a modern belsőépítészeti kialakításokhoz. K.5 - tökéletes választás a tökéletes belsőhöz.

12 EGYSZERŰEN TÖKÉLETES Elérhető hófehér fényes, krémfehér fényes, aluminium matt és fekete matt színekben. 12 I 13

13 BERKER K.1 Éles sarkok, négyszögletes kontúrvonalak, minimál design és nemes egyszerűség, ami az új Berker K.1 sorozatát jellemzi. Se több, se kevesebb. Az időtlenség értelmének új felfogását tükröző formáknak köszönhetően. A K.1 sorozat a helyiségnek világos, egyszerű és végtelen tér jelleget ad, számos beruházó és építész igényeit kielégítve ezzel.

14 ELEGÁNS SOKFÉLESÉG Elérhető rozsdamentes acél kivitelben, valamint hófehér fényes, krémfehér fényes, barna, arany és bronz színekben. 14 I 15

15 BERKER ARSYS A Berker Arsys sorozatban harmonikusan illeszkedik egymáshoz a forma, az anyag és a funkció, mely garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak is. Az elegáns design, a magával ragadó színek és a felhasznált anyagok, mint a rozsdamentes acél, a variációk rendkívűli sokféleségét, gazdagságát kínálják. Akik számára pedig különös jelentősége van a luxusnak, az Arsys arany színű kivitelét ajánljuk

16 ÉREZHETŐ KÜLÖNBSÉG Elérhető hófehér selyemfényű kivitelben. 16 I 17

17 BERKER Q.1 Ha egyszer megérinti soha többé nem felejti el: a Berker Q.1 határozottan selymes felülete egy új, extrém tartós anyagnak köszönheti fényét. Több, mint 270 féle variációval teljes a család: a legegyszerűbb kapcsolótól kezdve a vízvédett kivitelen keresztűl a legújabb KNX-es nyomófelületekig. Egy igazi mindenes, alkalmazható szinte bárhol.

18 IDŐTLEN ÁTTETSZŐSÉG Elérhető halvány menta/fehér, alu szürke/szürke és fekete/fekete színekben 18 I 19

19 BERKER B.7 GLAS A Berker B. sorozat klasszikus formája az elegáns B.7 üveg keretekkel ötvözve kivételes szépséget kölcsönöz otthonának. Az áttetsző design tökéletesen illeszkedik a legkülönbözöbb belsőépítészeti megoldásokhoz is. Kifejezetten ajánljuk a Berker TS Sensor családhoz.

20 KÖNNYED CSILLOGÁS Elérhető aluminium/fekete, aluminium/hófehér színekben 20 I 21

21 BERKER B.3 Egy világklasszis! Az aluminiumból készült Berker B.3 nyugodt, fémes csillogásával és egyszerű, de mégis dinamikus formájával bűvöl el. A design briliáns optikája időtlen esztétikát kölcsönöz a belső tereknek.

22 MARKÁNS EGYEDISÉG Elérhető hófehér matt, aluminium és fekete színekben. 22 I 23

23 BERKER B.1 Mit várhat az ember többet egy kapcsolótól? Egyedi forma, atraktív felület és tökéletes technika. E három tulajdonság együtt teszi a Berker B.1-et karakteres egyéniséggé.

24 STÍLUSOS STANDARD PROGRAM Elérhető hófehér matt, hófehér fényes és krémfehér fényes színekben. 24 I 25

25 BERKER S.1 Visszafogott, mindörökké funkcionális - a Berker S.1 egyszerű formája miatt az új standard program mondern klaszikussá vált. Éppen ezért tüntették ki az IF-Award 2000 és a Good Design Award 2001 díjakkal. Hogy az Ön lakása is kitűnhessen a többi közül. Vigyázat! Másolják!

26 BIZTOS BEFUTÓ Elérhető hófehér és krémfehér színekben. 24 I 25

27 BERKER B.CUBE Egy kapcsoló az alapfunkcióján túlmenően, dekoratív megjelenésével hozzájárul a belsőépítészeti összhanghoz. Tehát, egy jó kapcsolónak egyszerre kell egyedi és kifejező dizájnnal rendelkezni, hogy szerves része lehessen az enteriőrnek, ahová bekerül. Ez vezette a Berkert arra, hogy a B.Cube kifejlesztésénél egy jól ismert, profi csapatot kérjen fel a tervezésre: a müncheni brains4design céget. Egy letisztult, egyenes kontúrokkal, lapos felületekkel rendelkező alapforma és a fedlappal árnyékolt, jellegzetesen lágy bemetszésű keret lett a munka gyümölcse, ami markánsan egyedi megjelenést kölcsönöz.

28 ATTRAKTÍV MINDENES Elérhető hófehér fényes és krémfehér fényes színekben. 26 I 27

29 BERKER MODUL 2 A Berker Modul2 sorozat a kipróbált design, az optimális ár és a kitűnő minőség ideális egysége. A Modul2 szériák kielégítik minőségre és a lehetőségek sokféleségére vonatkozó elvárásokat, mindazonáltal lehetővé teszik a belső terek kialakításának tetszőleges megválasztását és módosítását.

30 BIZTONSÁGGAL KAPCSOL 28 I 29

31 BERKER VÍZVÉDETT CSALÁDOK A nedvesség és a pára többé nem gátja a szépségnek. A Berker Modul2, Q.1, K.1, K.5, B.Cube és az Arsys rozsdamentes acél sorozatok elérhetőek vízvédett IP44-es kivitelben. Falon kívüli szereléshez ajánljuk az Aquatec családot, vagy az extrém robosztus ISO-Panzer családot akár IP66-os kivitelben.

32 TELJES EGÉSZÉBEN STÍLUSOS ÁTLÁTSZÓSÁG Elérhető üveg/hófehér és üveg/ fekete színekben. Akár krómozott forgatógombbal. 30 I 31

33 BERKER GLASSERIE Egyszerű, de nemes is egyben - a Berker Glasserie sorozat a design és a hozzá illő materiális esszencia nem mindennapi kombinációja. Mind a Bauhaus tárgyilagos formavilága, mind a felhasznált üveg átlátszógsága hozzájárul ahhoz, hogy vágyai valóra váljanak és a helyiségnek egyéni, egyedülálló jelleget adjanak. Az átlátszó üveg harmónikusan illeszkedik környezetébe régi-és modern stílusú helyiségekben egyaránt.

34 BAUHAUS STÍLUSBAN Elérhető hófehér fényes és fekete fényes színekben. 32 I 33

35 BERKER SERIE 1930 A Berker és a Bauhaus nem csak születési évükben közös (1919) hanem szenvedélyükben az egyszerű formák és a tiszta funkcionalitás iránt. Ez az elv tökéletesen megtestesül a Serie 1930 családban. A klasszikus formák az eredetiség légkörével veszik Önt körül. Ez a modern technika és az örök design házassága.

36 A LEGKIFINOMULTABB ANYAG Elérhető hófehér és fekete Rosenthal porcelán kivitelben. 34 I 35

37 BERKER SERIE 1930 PORCELÁN A ROSENTHAL-TÓL Németország leghíresebb és legkreatívabb porcelángyártójával együttműködve a Berker megalkodta a Serie 1930 család Rosenthal porcelán tagját. Ezzel visszatértünk legkorábbi gyökereinkhez, hiszen már az eredeti Bauhaus villában is Berker porcelán kapcsolók voltak.

38 FÖLDKÖZI-TENGERI ÉRZÉKISÉG Elérhető fehér márvány, fekete márvány, mahagóni barna színekben. 36 I 37

39 BERKER PALAZZO A Berker Palazzo-t azok számára ajánljuk, akik szeretik és elvárják az extravaganciát. A márvány vagy mahagóni hatású megjelenés 24 karátos arannyal való ötvözete valóban attraktívvá teszi a teret.

40 ELEGÁNS BÁJ Elérhető halvány menta színben. 38 I 39

41 BERKER TS A Berker TS elegáns, puritán megjelenése elképzelhetetlenül széles technikai lehetőségeket rejt. A program támogatja a Berker KNX és Berker Funkbus épületautomatizálási rendszereket, széles szabadságot adva Önnek a belső terek egyedi kialakításában.

42 A FIGYELEM KÖZÉPPONTJÁBAN Elérhető halvány menta színben. Nyomógombok CRYSTALLIZED TM Swarovski kivitelben. 40 I 41

43 BERKER CRYSTAL BALL ÉS BERKER TS CRYSTAL Soha ennyi fazetta nem volt még egy kapcsolón: elegáns üveg platform és egyedi CRYSTALLIZED -Swarovski nyomógombok 4 különböző színben. A Berker TS Crystal Ball és a Berker TS Crystal újradefiniálják a kapcsoló foglamát.

44 INTELLIGENS ÉRINTÉS Elérhető alap és konfigurált verziókban, akár egyedi feliratozással. On-line konfigurátor: Színek: Fekete üveg, alu üveg és menta üveg. 42 I 43

45 BERKER TS SENSOR Az új Berker TS Sensor otthonunk páratlan élményt nyújtó, minőségi vezérlésére ad lehetőséget. Az érintéssel történő vezérlés most különleges élménnyé válik. Az üvegfelület egyetlen érintésével vezérelhetjük a világítást, redőnyöket, fűtést vagy számos egyéb programozott funkciót. A minimalista formatervezésnek köszönhetően a TS Sensor könnyen illeszthető akár a legigényesebb stílusú belső térbe is.

46 KREATÍV MINDENTUDÓ Eléhető rozsdamentes acél, menta üveg, hófehér matt műanyag kivitelben. 44 I 45

47 BERKER B.IQ A Berker B.IQ sorozattal élete az intelligens házban még kellemesebb lesz. A kezelőelem mindegyike több funkicót tartalmazhat, köztük: hőmérsékletszabályozó, folyadékkristályos kijelző, nyomógombok és időkapcsoló. A B.IQ kezelőfelületek a használatukat megkönnyítő olyan szolgáltatásokkal vannak ellátva, mint az aktív funkciót jelző LED, a megvilágított felirat, vagy a háttérvilágításssal ellátott kijelző. Az Ön házának komplex üzemeltetése, valamint a rendszer testreszabása egyszerűen megoldható.

48 EGY HÁZ MINDIG TÖBB, MINT CSUPÁN EGY ÉPÜLET. MELEGET ÉS VÉDELMET AD, BIZTONSÁG ÉRZETET NYÚJT. EZ A SZÍNPAD, MELYEN ÉLETÜNK JÁTSZÓDIK. EZ AZ A TÉR, AHOL NAPPALAINK ÉS ÉJSZAKÁINK NAGY RÉSZÉT ELTÖLTJÜK. DE AHHOZ, HOGY EGY HÁZBÓL OTTHON VÁLJÉK EGYÉNINEK ÉS KOMFORTOSNAK KELL LENNIE. EZZEL EGYIDŐBEN ELVÁRÁS A HATÉKONYSÁG ÉS EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG. EZ A MAGYARÁZATA, HOGY MIÉRT DÖNT EGYRE TÖBB ÉPÍTTETŐ A BERKER EGYSZERRE INTELLIGENS ÉS EGYSZERŰ KNX RENDSZERE MELLETT. 46 I 47

49 01 BERKER ELEKTRONIKA Kezelőfelület Alkalmazás 02 BERKER FUNKBUS Adó készülék Vevő készülék Alkalmazás 03 BERKER KNX Kezelőfelület Alkalmazás Nincs két egyforma ház. Ezért is ajánlunk többféle rendszert a különböző épületekbe és eltérő igényekre. Először is a Berker Elektronika, ami a felmerülő igényeket a hagyományos installációval oldja meg, számos plusz kényelmi funkcióval felvértezve. De természetesen ajánljuk a Berker Funkbus- és Berker KNX rendszereket, melyeket a következő oldalakon részletesebben is bemutatunk.

50 01 BERKER ELEKTRONIKA Berker IP55 kültéri mozgásérzékelő; Berker Q.1 dugalj, Dimmer és időkapcsoló LCD kijelzővel, Nagy kép: Berker Q.1 süllyesztett, oldalfali mozgásérzékelő. 48 I 49

51 VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS Minél inkább törödik a háza Önnel, annál gondtalanabb lehet az élete. A mozgásérzékelő automatikusan felkapcsolja az útvilágítást amikor Ön hazaérkezik. Ugyanígy tesz a lépcsőházban, a hallban, a mellékhelyiségben, pont amikor arra Önnek erre szüksége van. Megbízhatóan és precízen felügyeli a ház félreeső részeit és amikor szükség van rá, elrettenti a hivatlan látogatókat. A fényerőszabályzókkal (dimmerekkel) bármikor az Ön hangulatának megfelelő atmoszférát teremthet, és ezen felül még energiát is megtakarítanak Önnek.

52 01 BERKER ELEKTRONIKA Berker Q.1 időkapcsoló LCD kijelzővel. Nagy kép: Berker Q.1 Forgócsapos redőnykapcsoló I 51

53 REDŐNYVEZÉRLÉS Csak egy tekerés és máris fénybe borul a helyiség. Futtathatunk akár redőnyt, nyithatunk vele napellenző vásznat, így megvédhetjük magunkat a kíváncsi tekintetektől, a nem kívánt behatolóktól, vagy a napsugárzástól. Időkapcsolóval vagy időjárási állomással kombinálva ezek történhetnek automatikusan időzítéssel, a nap járása szerint, vagy erős szél esetén. A Berker árnyékolás vezérlés így nem csak az Ön kényelmét szolgálja, hanem hozzájárul Ön és családja biztonságához és védelméhez.

54 01 BERKER ELEKTRONIKA Berker Q.1 időkapcsoló LCD kijelzővel 52 I 53

55 HELYISÉG-HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYZÁS Mindenkinek szüksége van egy kis melegre. De mikor? Melyik helyiségben és milyen hőmérsékleten? Szobatermosztátjainkkal pontosan beállíthatja a kívánt hőmérsékletet bármely helyiségben de amint a szoba nincs használatban a fűtést autómatikusan visszaveszi.

56 02 BERKER FUNKBUS Ha Ön úgy dönt, hogy nagyobb komfortot szeretne otthonában, nem szükséges költséges átalakításokba fognia. Funkbus rendszerünk kapcsolói, érzékelői és eszközei elem segítségével működnek, így elkerülhető a felesleges kábelezés. A rendszer-komponensek egymással rádióhullámokkal kommunikálnak. A Funkbus-szal a karosszékből vezérelheti a világítási és árnyékolási rendszereit, sőt akár a helyiség hőmérsékletét is. Egy igazán tiszta megoldás!

57 MESTERSÉGES INTELLIGENCIA SCHNURLOSER KOMFORT Die Übermittlung digitaler Telegramme per Funk funktioniert im ganzen Haus Bal oldalon: Funk Komfort kézi távirányító, Berker K.5 BLC Funk-nyomógomb 54 I 55

58 03 BERKER KNX Néhány döntés komoly megfontolást igényel - de cserébe egy életen keresztül élvezhetjük előnyeit. Ilyen döntés, hogy legyen vagy ne legyen Berker KNX rendszer építendő házunkban. Az installáció során egy ún. buszkábelt kell végigvezetni az épületen, ami összeköti a nyomófelületeket és egyéb komponenseket - mint termosztátok, mozgásérzékelők, kijelzők és végrehajtó elemek. Az eredmény nem kevesebb, mint egy teljes és kényelmes vezérlés, amely a komforton felül biztonságot és energiamegtakarítást nyújt a felhasználónak. A Berker KNX rendszer megkönnyíti az életet, más szóval egy jó döntés. 56 I 57

59 EGY JÓ DÖNTÉS

60 03 BERKER KNX TÖBB KOMFORT n Világítási- és hangulat képeket menthetünk el és hívhatunk elő egy gombnyomással - akár szobánként, akár az egész házra vonatkozóan. n Központi és idővezérelt hőmérsékletszabályzás, árnyékolásvezérlés és riasztórendszer n Vezérlés nyomógombok, Berker Master Control, távirányító vagy PC segítségével, n Minden funkció elérhető akár online - így az egész épület vezérelhető és felügyelhető bármekkora távolságból.

61 NAGYOBB BIZTONSÁG n KNX-szel otthona egy lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy saját maga gondját viselje: a mozgásérzékelők kapcsolják a világítást amennyiben szükséges. Nyitásérzékelők segítenek abban, hogy egy ajtó, ablak vagy kapu se maradjon nyitva. Ha az időjárási állomás szeles időt érzékel a napellenzők, redőnyök és tetőablakok automatikusan becsukódnak. n Amenyiben a füstérézékelők füstöt érzékelnek a riasztó bekapcsol. Hibajelzések gyűjthetők a fűtés/hűtési, uszodatechnikai, erőátviteli rendszerekről vagy akár a háztartási készülékekről. Amennyiben az ablak kontaktusok vagy az üvegtörés-érzékelők behatolást észlelnek a riasztó azonnal bekapcsol. n A ház elhagyásakor egy gombnyomás segítségével lekapcsolhatjuk a világítást, áramtalaníthatunk dedikált fogyasztókat (vasaló-dugalj vagy olajsütő) és egyidőben elindíthatjuk a jelenlétszimuláció funkciót is. n Pánikkapcsoló segítségével vészhelyzetben felkapcsolhatjuk az összes világítást és felhúzhatjuk az összes árnyékolót. 58 I 59

62 03 BERKER KNX NAGYOBB ENERGIAHATÉKONYSÁG n Először nyílik lehetőség, hogy az összes elektromos- és gépészfogyasztót egy közös rendszerben központilag vezéreljük. Ez tökéletes átláthatóságot és nagyon komoly energiahatékonyság növekedést eredményez. n A világításokat az aktuális fényviszonyoknak megfelelően vezérelhetjük. n A redőnyök télen bent, nyáron kint tartják a meleget, mindezt akár autómatikusan. n Az egyes helyiségek hőmérsékletét a nap bármely szakában vezérelhetjük egyedileg vagy központilag. Ha a helyiségben nincs senki vagy nyitva van egy ablak a fűtés autómatikusan leáll. n Idővezérelt hőmérsékletprofilok optimalizálják a kazán és a keringető szivattyúk működését.

63 NAGYOBB RUGALMASSÁG n Bármit is hoz a jövő, egy épületnek mindig tökéletesen kell funkcionálnia. A KNX rendszer együtt fejlődik az épülettel. Az új vagy megváltoztatott funkciókat akár egyszerű programozással hozzáadhatjuk a rendszerhez. n A rendszer akár az egyes helyiségek funkcióváltoztatásával is lépést tart. n Új eszközöket vagy funkciókat bármikor a rendszerhez tudunk illeszteni. n Egy egyszeri, előrelátó beruházás garantálja a mindig optimális komfortot és az épület gazdaságos üzemeltetését: az egész házon építsük ki a buszkábel hálózatot! ÉPÜLETAUTOMATIZÁLÁS KORLÁTLAN ELÉRHETŐSÉGGEL Egyedi kezelőfelület webböngészőből Bármilyen probléma esetén automatikus értesítést kapunk ben akár a telefonunkra. Sőt! Telefonunkról be is avatkozhatunk és vezérelhetjük otthoni rendszerünket. 60 I 61

64 03 BERKER KNX BERKER S.1, B.1, B.3, B.7 BERKER Q.1 BERKER K.1, K.5 BERKER B.IQ BERKER TS / TS CRYSTAL / TS CRYSTAL BALL / TS SENSOR 62 I 63

65 SZÉP ÉS INTELLIGENS Vannak készülékek, amelyek mindig mindenkinek megmutatják, hogy mit tudnak. És vannak olyan multitalentumok, amelyek visszafogott külseje magas technikai színvonalat, és széles funkcionalitást rejt. Ez utóbbiak csapatát erősíti a Berker KNX kezelők teljes sora. Szabadon programozható nyomógombok teljes funkcionalitással és akár termosztáttal kombinálva.

66 KÉNYELMES ÁTTEKINTÉS 64 I 65

67 BERKER MASTER CONTROL A Berker Master Control nem csupán a világítás, árnyékolás és hűtés/fűtés rendszerek központi kezelőfelülete, elolvashatjuk rajta -jeinket, megnézhetjük a z időjárási adatokat és számos más hasznos funkció segít bennünket a hétköznapokban. A Berker Master Control egy igazi kommunikációs központ.

68 BERKER KITÜNTETÉSEK BERKER DÍJAK BERKER K.1, S.1, TS SENSOR BERKER B.1/B.3, B.IQ, S.1, TS SENSOR BERKER B.IQ, KNX/EIB TASTSENSOREN, K.1, K.5, S.1, TS SENSOR, SERIE 1930 PORZELLAN MADE BY ROSENTHAL BERKER Q.1, K.5, SERIE 1930 PORZELLAN MADE BY ROSENTHAL, TS CRYSTAL BALL BERKER Q.1, BERKER B.IQ, TS, TS SENSOR BERKER B.IQ BERKER Q.1, B.IQ, K.5, TS SENSOR, SERIE 1930 PORZELLAN MADE BY ROSENTHAL, TS CRYSTAL BALL BERKER TS SENSOR

69 DESIGN DÍJAK A Berker kapcsolók és rendszerek a legjobb és legszebb dolgok közé tartoznak otthonunkban ami kapcsolást és vezérlést illeti. Legalábbis ezen a véleményen van számos német és nemzetközi szervezet bírája. Ezért is nyerünk évről évre számos díjat. 66 I 67

70 REFERENCIÁK A bátorság, hogy az építészetben új dolgokat kipróbáljon az ember; a tudás, hogy a jó dizájn sok jó ötlet együtese; a minőség nagyraértékelése egészen a legapróbb dolgokig. Ezek bizonyítékai megtalálhatóak különféle épületekeben világszerte, Münchenben, Berlinben vagy Hamburgban csakúgy, mint Bolzanoban, Madridban vagy Szöulban. És nem a véletlen műve, hogy mindezen helyeken Berker kapcsolókat és rendszereket talál az ember. ABGEORDNETENHAUS LANGER EUGEN, BONN. AUSWÄRTIGES AMT, BERLIN. AUTOTÜRME VW AUTOSTADT, WOLFSBURG. BARCODEHAUS, MÜNCHEN. BAUHAUS, DESSAU. BEAUFORT ON NASSIM, SINGAPORE. BOTSCHAFT DER VEREINIGTEN ARABISCHEN EMIRATE, BERLIN. BÜROGEBÄUDE MOSELWEISS, KOBLENZ. BUSINESS-CENTER VALLENDAR, VALLENDAR. CAP GEMINI, DÜSSELDORF. CHANGI RISE APARTMENTS, SINGAPORE. COLLEGIUM HUNGARICUM, BERLIN. CROWN PLAZA, HAMBURG. DAS MEDIALE HAUS, REDNITZHEMBACH. DOVER PARKVIEW, SINGAPORE. EAST HOTEL, HAMBURG. EVANGELISCHE HOFFNUNGSKIRCHE, KOBLENZ. FLUGHAFEN SCHIPHOL, AMSTERDAM. FLUGHAFEN TEGEL, BERLIN. FOUR SEASONS UBUD HOTEL, UBUD (BALI). FURAMA HOTEL, SINGAPORE. FURAMA RIVERFRONT HOTEL, SINGAPORE. GODEFRIDUSPAKHUIS, ANTWERPEN. GOLDEN TULIP, DÜSSELDORF. GRAND HYATT HOTEL, SINGAPORE. GRANGE RESIDENCE, SINGAPORE. GREENWOOD TERRACE HOUSES, SINGAPORE. HARVESTERHUDER WEG, HAMBURG. HAUS ARTUSO, KOBLENZ. HAUS DER GEGENWART, MÜNCHEN. HAUS DER GESCHICHTE, BONN. HAUS WINKLER STRASSE 11, BERLIN. HERMES VERSICHERUNG, HAMBURG. HERZOGIN-ANNA-AMALIA-BIBLIOTHEK, WEIMAR. HKB, KLEIN-REICHENBACH. HOTEL LUX ALPINAE, ST. ANTON AM ARLBERG. HOTEL PUERTA AMERICA, MADRID. HOTEL SACHER, WIEN. HOTEL SCHLOSS ELMAU, ELMAU. HUGO BOSS AG/BUSINESS UNIT, COLDRERIO. HYATT HOTEL, SABAH. ICC, BERLIN. INTERCONTINENTAL, SHENZHEN. ISLAND SHANGRI-LA, HONG KONG. JW MARRIOTT HOTEL, KUALA LUMPUR. KINGDOM CENTRE, RIAD. LANDTAG NRW, DÜSSELDORF. LE MÉRIDIEN, SINGAPORE. LE ROYAL MÉRIDIEN HOTEL, SHANGHAI. LKA, MÜNCHEN. LLOYD HOTEL, AMSTERDAM. LOFTCUBE, BERLIN. MARBELLA COURT, SINGAPORE. MEDIENCENTER, LEIPZIG. MEISTERHÄUSER, DESSAU. MERITUS MANDARIN, SINGAPORE. MIES VAN DER ROHE HAUS, BERLIN. MTV NEUBAU, BERLIN. OFENBAUHALLE, HANAU. ORION, DARMSTADT. ÖSTERREICHISCHE NATIONALBANK, WIEN. PALACE HOTEL PASTANA, LISSABON. PATERSONRESIDENCE, SINGAPORE. PEBBLE BAY CONDOMINIUM, SINGAPORE. PEEK&CLOPPENBURG, KÖLN. PENTHOUSE, RHEDA-WIEDENBRÜCK. PRIVATBANK MENDELSSOHN, BERLIN. RAIFFEISENBANK, DÜSSELDORF. RESTAURANT STEIRERECK MEIEREI, WIEN. RIVER PLACE CONDOMINIUM, SINGAPORE. SANA-KRANKENHAUS RÜGEN, BERGEN/RÜGEN. SAS RADISSON, LÜBECK. SCHLOSS HAUS DES GASTES, STOLBERG. SCHLOSS MESEBERG, MESEBERG. SCHWIMMHALLE, HAMBURG. SEA TOWERS, DANZIG/GDANSK. SENTOSA THE BEAUFORT, SINGAPORE. SHANGRILA HOTEL VALLEY WING, SINGAPORE. SHERATON PINE CLIFFS RESORT, ALBUFEIRA. SIGNATURE PARK CONDOMINIUM, SINGAPORE. SNOW PARK, WITTENBURG. SONYCENTER/KAISERSAAL, BERLIN. SKISPRUNGSCHANZE BERGISEL, INNSBRUCK. SUMMERHILL CONDOMINIUM, SINGAPORE. SWISSÔTEL, FOSHAN. SWISSÔTEL GRAND SHANGHAI, SHANGHAI. THE CHEMSUNNY PLAZA, BEIJING. THE COSMOPOLITAN, SINGAPORE. THE FOUR SEASONS, SINGAPORE. THE FULLERTON HOTEL, SINGAPORE. THE RITZ-CARLTON, MACAU. THE RITZ-CARLTON, SHENZHEN. TORHAUS, KÖNIGSWINTER. TOWNHOUSES, BERLIN. TRADERS HOTEL, SINGAPORE. VALLEY PARK CONDOMINIUM, SINGAPORE. VERBUND AM HOF, WIEN. VIENNA INTERNATIONAL CENTRE, WIEN. VIGILIUS MOUNTAIN RESORT, LANA. VILLA HANSEN, HAMBURG. VILLA HARTENECK, BERLIN. VILLA HÜGEL, ESSEN. VILLA MÜNCHEN, MÜNCHEN. WARTBURG-HOTEL, EISENACH. WEINHANDLUNG UND AGENTUR, RÖTHIS WESERSTADION, BREMEN. ZECHE ZOLLVEREIN, ESSEN I 69

71 70 oldal: Bauhaus, Dessau / Foto: Werner Huthmacher, Langer Eugen, Bonn / Fotó: Werner Huthmacher 71 oldal: Vigilius Mountain Resort, Lana / Foto: Mark Seelen, Lloyd Hotel, Amsterdam / Fotó: Mark Seelen A Jelen Háza, München / Foto: Florian Holzherr, Bulthaup Leadstore, München / Fotó: Mark Seelen

72 VISZONTLÁTÁSRA! HA KÉRDÉSEI LENNÉNEK, VAGY TÖBBET SZERETNE MEGTUDNI TERMÉKEINKRŐL, KÉRJÜK HÍVJA A ÖS TELEFONSZÁMOT, VAGY KÜLDJÖN T AZ CÍMRE. LÁTOGASSA MEG HONLA- PUNKAT: 70 I 71

73

74 Helyszínek Studio Aisslinger, Berlin Design: Werner Aisslinger Fotó: Mark Seelen Bulthaup Leadstore, München Építészet: Herzog de Meuron Fotó: Mark Seelen Anna-Amália Hercegnő Könyvtár, Weimar Fotó: Werner Huthmacher A Jelen Háza, München Építészet: Allmann, Sattler, Wappner Fotó: Florian Holzherr Családi Ház, Kayser család, Neuenrade Építészet: Rüdiger Wilde Fotó: Werner Huthmacher Lloyd Hotel, Amsterdam Építészet: MVRDV Fotó: Mark Seelen Mesterházak, Dessau Építészet: Bauhaus Fotó: Werner Huthmacher Penthouse, Rheda-Wiedenbrück Építészet: Drewes und Strenge Fotó: Mark Seelen P47, Ingolstadt Design: Thomas Biswanger Fotó: Florian Holzherr Vigilius Mountain Resort, Lana/Dél-Tirol / Olaszország Építészet: Matteo Thun Fotó Mark Seelen Villa München Építészet és Design: Christoph Madaus Fotó: Florian Holzherr 72 I 73

75

76 BERKER - A STÍLUS SZABADSÁGA A Berker egy német családi tulajdonú vállalkozás, mely egyrészről erős tradicionális gyökerekkel rendelkezik, másrészről egy jól csengő nemzetközi designmárka. Székhelyünk a németországi Sauerland régió Schalksmühle városában található óta gyártunk kapcsolókat és rendszereket időtálló minőségben és időtlen designban. Ezért is nyertek termékeink számos designdíjat az évek alatt és megtalálhatók a világ számos izgalmas épületében. Talán nemsokára az Önében is. Printed in Germany 0210 L BERKER ELECTRONICS ASIA PACIFIC PTE. LTD. 18 BOON LAY WAY, # TRADEHUB 21, SINGAPORE TELEPHONE , FAX ELEKTRO-KAMLEITHNER KFT BUDAPEST, II. RÁKÓCZI FERENC ÚT 189. TELEFON Best.-Nr

KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK

KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK BERKER KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK FORMA ÉS TECHNIKA Az épületek mindenekelõtt életterek. A személyes beállítottság, az alkotóelemek összhangja - a tapétától a legkisebb kiegészítõkig

Részletesebben

instabus KNX/EIB THE EUROPEAN INSTALLATION BUS ASSOCIATION, EIBA sc A KONNEX (KNX) EGYESÜLET A KONNEX (KNX) EGYESÜLET KNX egyesület

instabus KNX/EIB THE EUROPEAN INSTALLATION BUS ASSOCIATION, EIBA sc A KONNEX (KNX) EGYESÜLET A KONNEX (KNX) EGYESÜLET KNX egyesület THE EUROPEAN INSTALLATION BUS ASSOCIATION, EIBA sc 1990-ben 15 gyártó alapította Berker Szervezet a készülékek fejlesztésére egy intelligens épület-üzemeltetési rendszerhez 2006-ban több mint 120 gyártó

Részletesebben

BERKER KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK FORMA ÉS TECHNIKA

BERKER KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK FORMA ÉS TECHNIKA BERKER KAPCSOLÓK ÉS RENDSZEREK FORMA ÉS TECHNIKA Az épületek mindenekelõtt életterek. A személyes beállítottság, az alkotóelemek összhangja a tapétától a legkisebb kiegészítõkig mind nagyon fontos, hogy

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

Unica Class Unica Quadro

Unica Class Unica Quadro Unica Class Unica Quadro Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Exkluzív és természetes Időtálló és exkluzív A természetben fellelhető ásványok időtlen idők óta kapcsolódnak mindennapjainkhoz.

Részletesebben

Berker újdonságok 2004

Berker újdonságok 2004 Berker újdonságok 2004 B.IQ nyomógomb Blue Tooth Gateway IP Gateway USB adat interface Univerzális interfész 2 részes és 4 részes B.IQ nyomógombok Különböző anyagok és színek állnak rendelkezésre. Műanyag

Részletesebben

Unica Class Unica Quadro. Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat!

Unica Class Unica Quadro. Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Unica Quadro Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Exkluzív és természetes Időtálló és exkluzív A természetben fellelhető ásványok időtlen idők óta kapcsolódnak mindennapjainkhoz.

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben!

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben! 56 I 57 Ideális a tradicionális épületekhez Az ambiente ablakok klasszikus formavilága és tradicionális designja meghatározza az épület architektúráját. Az elismert Internorm ablakrendszerek kiemelik otthonának

Részletesebben

> M-Elegance Üveg. > M-Elegance termékcsalád. gyöngyfehér. neonnarancs. smaragdzöld. gyémántfehér. rubinvörös. mahagónibarna

> M-Elegance Üveg. > M-Elegance termékcsalád. gyöngyfehér. neonnarancs. smaragdzöld. gyémántfehér. rubinvörös. mahagónibarna Merten 1 > M-Elegance Üveg gyöngyfehér neonnarancs gyémántfehér smaragdzöld mahagónibarna rubinvörös > M-Elegance termékcsalád Az M-Elegance családot a különleges, üvegből, fémből valamint fábó készült

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

KOMFORTSZELLŐZTETÉS NYÍLÁSZÁRÓ AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREKKEL. Láncos meghajtások Lineáris meghajtások Vezérlések B-Tronic

KOMFORTSZELLŐZTETÉS NYÍLÁSZÁRÓ AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREKKEL. Láncos meghajtások Lineáris meghajtások Vezérlések B-Tronic KOMFORTSZELLŐZTETÉS NYÍLÁSZÁRÓ AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREKKEL Láncos meghajtások Lineáris meghajtások Vezérlések B-Tronic Láncos meghajtások LIWIN L25 / L35 Bukó-, kifelé emelkedő-, forgó-, tető- és felülvilágító

Részletesebben

Unica Plus. A színes változatosság

Unica Plus. A színes változatosság Unica Plus A színes változatosság Szín és dizájn egy termékben - az Unica Plus kínálatában megtalálja az Önnek legmegfelelőbb összeállítást! Sok időt töltünk otthonunkban, így nem mindegy, milyen kapcsolók

Részletesebben

Unica Plus. A színes változatosság

Unica Plus. A színes változatosság Unica Plus A színes változatosság Szín és dizájn egy termékben - az Unica Plus kínálatában megtalálja az Önnek legmegfelelőbb összeállítást! Sok időt töltünk otthonunkban, így nem mindegy, milyen kapcsolók

Részletesebben

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN KERET NÉLKÜLI TÜKÖR FELSZÍN HŰTÉS KÖZBEN HIDEG, KÉK SZÍNŰ FÉNYHATÁS H agyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! A SZUPERKEMÉNY FELÜLETNEK KÖSZÖNHETŐEN

Részletesebben

Termékáttekintés 2012/2013 INTELLIGENS IDŐKAPCSOLÓK, TERMOSZTÁTOK ÉS VILÁGíTÁSVEZÉRLŐK

Termékáttekintés 2012/2013 INTELLIGENS IDŐKAPCSOLÓK, TERMOSZTÁTOK ÉS VILÁGíTÁSVEZÉRLŐK Termékáttekintés 2012/2013 INTELLIGENS IDŐKAPCSOLÓK, TERMOSZTÁTOK ÉS VILÁGíTÁSVEZÉRLŐK HUNGARIAN Időkapcsoló technológia a Grässlintől hatékonyság, könnyű használhatóság Mindig jó időben, jó helyen! A

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Vezetõi irodabútor program

Vezetõi irodabútor program exclusive vezetõi irodabútor katalógus Vezetõi irodabútor program Ez a terület megköveteli a rendkívüli igényességet és minõséget. Vezetõi irodabútor családjainkat a precíz megmunkálás, tartós, jó minõségû

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt.

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fut.hu Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. A norvég elektromos fűtőpanel Hatékony: közel 100%-ban hővé

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Egy igazán jó megoldás számodra

Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól

Részletesebben

INSTABUS EIB IP CENTRAL UNIT RMD IP CENTRAL UNIT RMD ELŐNYÖK IP CENTRAL UNIT RMD MI SZÜKSÉGES? IP CENTRAL UNIT RMD JELZŐ ÉS MŰKÖDTETŐ ELEMEK

INSTABUS EIB IP CENTRAL UNIT RMD IP CENTRAL UNIT RMD ELŐNYÖK IP CENTRAL UNIT RMD MI SZÜKSÉGES? IP CENTRAL UNIT RMD JELZŐ ÉS MŰKÖDTETŐ ELEMEK M ade in Germany Link / Adresse: Nr.: a / b ELŐNYÖK Helyi vezérlés és vizualizálás egy segítségével Vizualizálás egy Explorer-rel Esemény üzenetek (email, SMS szolgáltatás email-en keresztül) LED-es státuszjelzés

Részletesebben

Motorok és vezérlések árnyékolókhoz. Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van

Motorok és vezérlések árnyékolókhoz. Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van 0 4 060 0409 05 Motorok és vezérlések árnyékolókhoz Minden, amire Önnek az automatizáláshoz szüksége van Rádiós technológia PSF Csőmotor integrált rádióvevővel PSF(+) - Sorozat A kezelőszervhez kötésnek

Részletesebben

TERASZ ÁRNYÉKOLÓ LAGUNE

TERASZ ÁRNYÉKOLÓ LAGUNE TERASZ ÁRNYÉKOLÓ LAGUNE terasz árnyékolók otthonában Rohanó életünk legfontosabb színtere még mindig, és egyre inkább az otthonunk. Itt lehetünk egy nehéz nap után végre önmagunk. A hely, ahol megélni

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

Intelligens otthon II

Intelligens otthon II II Tartalomjegyzék > A KNX EIB rendszer A KNX EIB rendszer bemutatása E2. oldal Kezelőegységek és érzékelők E4. oldal Működtetőegységek E14. oldal Rendszeralkatrészek E21. oldal E1 A KNX EIB rendszer A

Részletesebben

Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető.

Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető. Rádiós csengetés jelző. Minden hívás észlelhető. Soha többé nem fordul elő, hogy nem hallja meg a kapucsengőt amikor a házban, a kertben vagy a garázsban tartózkodik. Az új rádiós csengetés- "jelző" vezeték

Részletesebben

Az okos biztonsági rendszer. A kényelmes életmódért

Az okos biztonsági rendszer. A kényelmes életmódért PowerMax Az okos biztonsági rendszer A kényelmes életmódért Digitális hang üzenetek saját telefonjára Egyszerú üzemeltetés a távirányítóval Üzenetet kap telefonjára, mobiltelefonjára vagy személyi hívójára,

Részletesebben

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól

Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A fenntarthatóság iránt elkötelezett építészetért Műanyag nyílászárók a SCHÜCO-tól A SCHÜCO rendszer műanyag nyílászárói a hazai piacon is egyre nagyobb teret és elismerést nyernek, hiszen előnyös tulajdonságaikkal,

Részletesebben

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL.

A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOstylos H260 műanyag és H360 műanyag-alumínium ablakrendszer A LEGMODERNEBB TECHNIKA: H 260 ÉS H 360 STYLOS ABLAKRENDSZEREK A HOCO-TÓL. FUNKCIÓ. BIZTONSÁG. ÁLLANDÓSÁG. A

Részletesebben

touchcontrol alkalmazás Ace

touchcontrol alkalmazás Ace Ace touchcontrol alkalmazás A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos Gmbh licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a

Részletesebben

Biztonság, hatékonyság és komfort KNX-el

Biztonság, hatékonyság és komfort KNX-el Biztonság, hatékonyság és komfort KNX-el Biztonság Aludjon jól. Utazzon aggodalmak nélkül. Bízzon a KNX rendszerben. Megfigyelt hálózat A KNX mindig éberen figyel, éjszaka is vagy ha elutazik. Az intelligens

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

5 9000 AGEALAN úi rendszerplattformia. INNOVÁCiÓ RENDSZERREL. QGEAlAN

5 9000 AGEALAN úi rendszerplattformia. INNOVÁCiÓ RENDSZERREL. QGEAlAN 5 9000 AGEALAN úi rendszerplattformia INNOVÁCiÓ RENDSZERREL QGEAlAN Teljesítményerős Az S 9000 tervezve a maximálisan lehetséges hőszigetelésre. Minden bonyolult kiegészítő intézkedés nélkül - mint pl.

Részletesebben

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól

Az érzô lámpa. Újdonság a Sarlamtól Az érzô lámpa Újdonság a Sarlamtól HAGYJA MAGÁT ELVARÁZSOLNI EGY MEGLEPÔ ÚJDONSÁGGAL Az automata világítási rendszerek tapasztalatait felhasználva a Sarlam egy új megoldást kínál ügyfeleinek. Az RF technológiának

Részletesebben

Alapvető információk a vezetékezéssel kapcsolatban

Alapvető információk a vezetékezéssel kapcsolatban Alapvető információk a vezetékezéssel kapcsolatban Néhány tipp és tanács a gyors és problémamentes bekötés érdekében: Eszközeink 24 V DC tápellátást igényelnek. A Loxone link maximum 500 m hosszan vezethető

Részletesebben

Intégro CLIA. A klímavezérlő számítógép általános ismertetése

Intégro CLIA. A klímavezérlő számítógép általános ismertetése BRINKMAN HUNGARY KFT. Hódmezővásárhely 6800 Szántó K. J. u. 180. Tel.: (62) 533-260 Fax.: (62) 243-254 Intégro CLIA A klímavezérlő számítógép általános ismertetése Az Integro Clia növényházakban alkalmazható

Részletesebben

A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja. Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára

A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja. Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára A SELVE mindig a megfelelõ motort kínálja Elektronikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára SELVE SE Plus motorok Biztonság mindenek felett! Az otthon biztonságáért A zárt redõnypalást biztonságot

Részletesebben

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ

Szoros kapcsolat. Termékminõség. Szakértelem. a vevõkkel. Tengine IMAGE. Termékismertetõ Szakértelem Termékminõség Szoros kapcsolat a vevõkkel Termékismertetõ Tengine IMAGE Tengine IMAGE család Robosztusak és nagy teljesítményûek: ezek a LED-modulok egyenletes megvilágítást adnak bármilyen

Részletesebben

A házad szeret Téged INTELLIGENS VILLANYSZERELÉSI

A házad szeret Téged INTELLIGENS VILLANYSZERELÉSI A házad szeret Téged INTELLIGENS VILLANYSZERELÉSI R E N D S Z E R Intelligens otthont - egy villanyszerelési rendszerrel Az inels intelligens villanyszerelési rendszer folyamatosan vezérli-felügyeli otthona

Részletesebben

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók

Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Redõnymozgatók és napellenzõ mozgatók Érvek és elõnyök Több érv is szól a csõmotorok beépítése mellett: elõször is sokkal kényelmesebb a redõnyt vagy a napellenzõt egy gombnyomással vagy automata szabályzással

Részletesebben

Megfelelő hőmérséklet Megfelelő helyen Megfelelő időben. Helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás LAKÁSOK HÁZAK KÖZÉPÜLETEK 16 C 24 C 17 C 18 C 20 C

Megfelelő hőmérséklet Megfelelő helyen Megfelelő időben. Helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás LAKÁSOK HÁZAK KÖZÉPÜLETEK 16 C 24 C 17 C 18 C 20 C Helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás 4 C 16 C 17 C Független helyiséghőmérséklet szabályozás a Honeywell-től. Személyre szabható beállítás minden szobában, a nap minden szakaszában. AKÁR 5% fűtési költségmegtakarítás!!!

Részletesebben

Korszerű energetikai rendszerek egyedi megoldásokra

Korszerű energetikai rendszerek egyedi megoldásokra Korszerű energetikai rendszerek egyedi megoldásokra Versits Tamás épületgépész szakmérnök Vezérelt, szabályozott rendszerek kiszolgálása TETŐAkadémia 2014 - konferencia 1 Útravaló. 2 TETŐAkadémia 2014

Részletesebben

Jövőbe mutató Siemens épülettechnikai megoldások az Odoo projektben

Jövőbe mutató Siemens épülettechnikai megoldások az Odoo projektben Jövőbe mutató Siemens épülettechnikai megoldások az Odoo projektben A Siemens támogatásával az előkelő hatodik helyet szerezték meg a Budapesti Műszaki Egyetem tanulói a m a d r i d i S o l a r D e c a

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Kényelem, energiamegtakarítás és biztonság gombnyomásra. Automatizált árnyékolók, hogy otthona igazán otthonos legyen

Kényelem, energiamegtakarítás és biztonság gombnyomásra. Automatizált árnyékolók, hogy otthona igazán otthonos legyen Kényelem, energiamegtakarítás és biztonság gombnyomásra Automatizált árnyékolók, hogy otthona igazán otthonos legyen Élvezze intelligens árnyékolói Az otthon valami egészen más. Olyan hely, ahol magát

Részletesebben

MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand.

MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand. www.variotherm.hu MENNYEZETHŰTÉS/FALHŰTÉS A ModulDecke. A ModulWand. A SystemWand. Az EasyFlexWand. FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. Biztosan ismeri azt az érzést,...... amikor az ember egy forró nyári napon belép

Részletesebben

Épület részek. Szobák Közösségi terek Konferencia terem. Beléptetés Fűtés / hűtés Világítás Redőnymozgatás Szobaszerviz

Épület részek. Szobák Közösségi terek Konferencia terem. Beléptetés Fűtés / hűtés Világítás Redőnymozgatás Szobaszerviz EIB/KNX A EKBEN Az instabus EIB/KNX rendszer alkalmazhatósága különböző épületek esetén I. ISKOLA Épület részek Szobák Közösségi terek Konferencia terem FELADATOK A SZOBÁKBAN Beléptetés Fűtés / hűtés Világítás

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek

realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm Mûanyag nyílászáró rendszerek realtherm több mint egy ablak! Realtherm Kft. közel 10 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végzi tevékenységét a műanyag nyílászáró gyártás területén. Célunk,

Részletesebben

TERASZ-, ÉS KERTI ÁRNYÉKOLÓK. ALGARVE és CAMARGUE

TERASZ-, ÉS KERTI ÁRNYÉKOLÓK. ALGARVE és CAMARGUE TERASZ-, ÉS KERTI ÁRNYÉKOLÓK ALGARVE és CAMARGUE terasz-, és kerti árnyékolók otthonában Rohanó életünk legfontosabb színtere még mindig, és egyre inkább az otthonunk. Itt lehetünk egy nehéz nap után végre

Részletesebben

Szenzáció Önre tervezve! intelligens vezérlőközpont rádiós távvezérléssel okos, mobil és megbízható

Szenzáció Önre tervezve! intelligens vezérlőközpont rádiós távvezérléssel okos, mobil és megbízható Szenzáció Önre tervezve! intelligens vezérlőközpont rádiós távvezérléssel okos, mobil és megbízható ok Rádióintegrált ok bidirekcionális rádióvevővel a B01 széria aktiválható repeat-funkció: pontos státusz-visszajelzés

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Érintő képernyős megjelenítés és vezérlés új lehetőségei az MDT készülékeivel.

Érintő képernyős megjelenítés és vezérlés új lehetőségei az MDT készülékeivel. Érintő képernyős megjelenítés és vezérlés új lehetőségei az MDT készülékeivel. Az LCD egységeken keresztül találkozik leginkább a felhasználó a beépített épületautomatika rendszerrel. Ezért ez az egység

Részletesebben

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere

Building Technologies. DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere Building Technologies DESIGO TM PX HVAC rendszerek és épület szolgáltatások automatizálási rendszere A DESIGO PX mögött több éves tapasztalat áll. Világelsõk vagyunk az automatizálás és a HVAC irányítás

Részletesebben

Rostock. Bevezetõ. Tartalom. Rostock

Rostock. Bevezetõ. Tartalom. Rostock Bevezetõ Rostock S-Line bejárati ajtóbetétek és díszüvegek A különféle mûanyag betétek ajtóinkat az otthon bejáratának meghatározójává teszik. Forma- és üvegviláguk meg- Rostock bízhatósággal, hosszú élettartammal,

Részletesebben

BEJÁRATI AJTÓ INNOVÁCIÓ 2011

BEJÁRATI AJTÓ INNOVÁCIÓ 2011 BEJÁRATI AJTÓ INNOVÁCIÓ 2011 Az Internorm a THERMO PORTAL bejárati ajtó családdal egy új lehetőséget nyit meg az Ön számára: [ ] Kiváló hőszigetelés [ ] Puritán design [ ] Kimagasló biztonság Részletekről,

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

PlasticBau. Bejárati ajtópanelek és díszüvegek

PlasticBau. Bejárati ajtópanelek és díszüvegek PlasticBau Bejárati ajtópanelek és díszüvegek Bevezető PlasticBau bejárati ajtóbetétek és díszüvegek A különféle műanyag betétek ajtóinkat az otthon bejáratának meghatározójává teszik. Forma- és üvegviláguk

Részletesebben

A L U M Í N I U M R E N D S Z E R E K

A L U M Í N I U M R E N D S Z E R E K A L U M Í N I U M R E N D S Z E R E K A FENSTHERM SCHÜCO alumínium szerkezetek a legkülönbözôbb elvárásoknak képesek megfelelni, a bejárati portálok és függönyfalak elônyei az építészek és a felhasználók

Részletesebben

Elektromos HelyiségfÛtés

Elektromos HelyiségfÛtés Elektromos HelyiségfÛtés CFK 5 fali konvektor fagymentesítésre A CFK 5 kis teljesítményû fali elektromos konvektor tökéletes megoldás lehet a kis alapterületû helyiségek alap temperálására. Elsôsorban

Részletesebben

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint.

-ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. -ablakrendszerek Az energia bent marad minden más kint. 10 Meggyőző minőség Építse be és érezze jól magát! Az Ön előnyei a Cég által... Termék A Cég minden helyzetben a legjobb megoldást kínálja Önnek,

Részletesebben

Rostock. Bevezetõ. Tartalom. Rostock

Rostock. Bevezetõ. Tartalom. Rostock Bevezetõ Rostock S-Line bejárati ajtóbetétek és díszüvegek A különféle mûanyag betétek ajtóinkat az otthon bejáratának meghatározójává teszik. Forma- és üvegviláguk meg- Rostock bízhatósággal, hosszú élettartammal,

Részletesebben

H i d r o m a s s z á z s m e d e n c é k. A pihenés. oázisa.

H i d r o m a s s z á z s m e d e n c é k. A pihenés. oázisa. H i d r o m a s s z á z s m e d e n c é k A pihenés oázisa Az Ön új kedvenc kikapcsolódása softub HidromAsszázs medencék A SOFTUB medencék azért készültek, hogy Önnek gondtalan pihenést biztosítsanak,

Részletesebben

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS

AZ EMBRACE JELENTÉSE ÖLELÉS EMBRACE Embrace 3 EMBRACE Készüljön fel egy ölelésre az Embrace székektől! Egy merőben új típusú szék, amelyet odafigyeléssel és gondoskodással terveztek meg. Valamint érzelemmel. Nem csupán különféle

Részletesebben

megoldások világításvezérlési Széles körű Irodák Iroda Természetes fény nélküli helyiségekbe Technikai helyiség Galéria Raktár Folyosó Mosdók

megoldások világításvezérlési Széles körű Irodák Iroda Természetes fény nélküli helyiségekbe Technikai helyiség Galéria Raktár Folyosó Mosdók Program Mosaic TM világításvezérlés Széles körű világításvezérlési megoldások Költséghatékony működésre tervezve Irodák Természetes fény nélküli helyiségekbe ECO 1 Megoldások Automatikus fel- és lekapcsolás

Részletesebben

LED újdonságok 2010 Kivitelezői katalógus

LED újdonságok 2010 Kivitelezői katalógus LED újdonságok 2010 Kivitelezői katalógus Bevezetés Fejezze ki stílusát LED-ekkel A Podium for the home LED lámpatestek az otthoni világítás számos területére készültek. A dekoratív és funkcionális termékekkel

Részletesebben

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu

Árnyékolás gördülékenyen. biztonsági. redőnyrács Katalógus. www.umbroll.hu Árnyékolás gördülékenyen biztonsági redőnyrács Katalógus www.umbroll.hu Umbroll - Árnyékolás gördülékenyen Az Umbroll mára Magyarország egyik legismertebb árnyékolástechnikai márkaneve. A fejlesztési kihívások

Részletesebben

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek 2 5065_5012_W_102 2x5065/26, 1x5012/04, 1x5065/42, 1x5065/41, 3x5012/02, 1x9965/0001, 1x5065/38, 1x5012/08, 2x5065/28, 2x001/86, 2x5000/14, 1x5065/27,

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg 8520 Védőszemüveg Prémium szintű védelem: 8520 védőszemüveg. Zárt kialakítású, könnyű és tökéletesen illeszkedik az orvos által felírt szemüvegekhez. D-6605-2011 02 8520 Előnyök Nagyon robusztus, mégis

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus

Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus

Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Az Ön ízlése egyedi A Hörmann szekcionált kapuk is azok Egyéni kívánság szerinti kaput szeretne? A Hörmann-nál jó helyen jár. Nyugodtan válassza ki a felületet, a színt, döntse el, hogy hőszigetelt vagy

Részletesebben

Céliane TM Radio/ZigBee kiválasztási táblázat

Céliane TM Radio/ZigBee kiválasztási táblázat Céliane Radio/ZigBee kiválasztási táblázat mechanizmusok és burkolatok MECHANIZMUSOK BILLENTYŰK ÉS BURKOLATOK Fehér Titán RADIO/ZIGBEE RENDSZER BUS/SCS - Radio/ZigBee interfész 0672 0 068 46 0684 46 VILÁGÍTÁS

Részletesebben

Szobai Fűtő Termosztát Adatlap&Telepítés HT01 Sorozat 2.0 Verzió

Szobai Fűtő Termosztát Adatlap&Telepítés HT01 Sorozat 2.0 Verzió Termék leírás HT01-es sorozatú Fűtő Termosztát alkalmas Vízfűtő rendszerként működni 3 amper terhelés alatt, valamint 16 amper terhelés alatt Elektromos fűtő rendszerként funkcionál. A termék egyenletes

Részletesebben

ÚJ EURO FALI CSATLAKOZÓK DESIGN. Szép és strapabíró

ÚJ EURO FALI CSATLAKOZÓK DESIGN. Szép és strapabíró ÚJ EURO FALI CSATLAKOZÓK DESIGN Szép és strapabíró w w w. s i s t e m a i r. h u DESIGN Elegancia, tökéletes záródás egyetlen fali csatlakozóban Ütésálló Könnyedén nyitható Letisztult, elegáns forma Illeszkedik

Részletesebben

VICTRIX Fali kondenzációs kazánok

VICTRIX Fali kondenzációs kazánok VICTRIX Fali kondenzációs kazánok VICTRIX KÖRNYEZETBARÁT KONDENZÁCIÓS KAZÁNOK KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG KOMPAKT MÉRETEK FORMATERVEZETT CSÚCS ÚJ VICTRIX MODELLEK A felhasználói igények folyamatos követésének eredményeképp

Részletesebben

ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL.

ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL. Építse be. Élvezze előnyeit. HOCOpremium műanyag és műanyag-alumínium ablakrendszer ÖNMAGÁBAN KIVÁLÓ: PRÉMIUM KATEGÓRIÁS ABLAK A HOCO-TÓL. ÉRTÉK MINDEN TERÜLETEN. A művészet az optimális ablakrendszer

Részletesebben

BELÉPTET KÓDZÁR AC széria

BELÉPTET KÓDZÁR AC széria BELÉPTET KÓDZÁR AC széria AC-10S AC-10F Általános Információ ~elképzelés~ Családi ház Társasház Az Aiphone bemutatja a különböző épületekhez és bejáratokhoz tervezett Beléptető Kódzárait. Stb. Parkoló

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ. [Itt felvehet egy kivonatot vagy más fontos kimutatást. A kivonat általában a dokumentum tartalmának rövid összegzése.

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ. [Itt felvehet egy kivonatot vagy más fontos kimutatást. A kivonat általában a dokumentum tartalmának rövid összegzése. Guard Control Kft 1112 Budapest Repülőtéri u. 2. Telefon+3612037557 Fax+3612033742 http://szemelykivalaszto.hu TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ [Itt felvehet egy kivonatot vagy más fontos kimutatást. A kivonat általában

Részletesebben

Villamos szerelvények. Villamos szerelvények

Villamos szerelvények. Villamos szerelvények Villamos szerelvények II > Süllyesztett szerelvénycsaládok Merten szerelvények bemutatása D8. oldal System M M-Plan üvegkerettel System M M-Plan/M-Plan II System Design Artec System Design Antik System

Részletesebben

A diszkrét stílus. 8 mm-es, letisztult formavilág > A kedvező áron kapható Sedna termékekkel eredeti, stílusos és megfizethető dizájntermékekkel

A diszkrét stílus. 8 mm-es, letisztult formavilág > A kedvező áron kapható Sedna termékekkel eredeti, stílusos és megfizethető dizájntermékekkel Sedna 1 A diszkrét stílus 8 mm-es, letisztult formavilág > A kedvező áron kapható Sedna termékekkel eredeti, stílusos és megfizethető dizájntermékekkel színesítheti otthonát. Szeretne valami eredeti alternatívát

Részletesebben

RESIDENT OTTHONI KLÍMA

RESIDENT OTTHONI KLÍMA RESIDENT OTTHONI KLÍMA Toshiba fix fordulatos flexi készülék, otthoni alkalmazásra. Elegáns, kompakt fali készülék, harmonikusan illeszkedik bármilyen stílusú otthonba. Nagy teljesítményű, precíz, nagyon

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

Integráló épíés I. IV. előadás MET.BME.HU 2011 / 2012 I. Szemeszter Kovács Gábor FUTUREAL Csoport főépítésze. Marktstudie 30.06.2010 30.06.

Integráló épíés I. IV. előadás MET.BME.HU 2011 / 2012 I. Szemeszter Kovács Gábor FUTUREAL Csoport főépítésze. Marktstudie 30.06.2010 30.06. Integráló épíés I. IV. előadás MET.BME.HU 2011 / 2012 I. Szemeszter Kovács Gábor FUTUREAL Csoport főépítésze Marktstudie 30.06.2010 30.06.2010 1 1 4. Előadás Irodaépület fejlesztés 1. Általános 1.1 Bemutatkozás

Részletesebben

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha

Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha Zuhanypanel Lift 2 Az Ön kezében van a döntés, milyen zuhanyélményt szeretne: ha feljebb állítja be a zuhanypanelt, a vízcseppek lágyan gyöngyöznek a bőrén, ha közelebb, akkor érezni fogja, amint a víz

Részletesebben

Concept 100 egykaros keverôcsap Tökéletes kényelem

Concept 100 egykaros keverôcsap Tökéletes kényelem Concept 100 egykaros keverôcsap Tökéletes kényelem már több mint 30 éve 2 Egyszerûen minden összhanngban van A technika a kényelem, a külsô és az ár: a Concept 100 esetében egyszerûen minden összhangban

Részletesebben

Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja. Új életérzés

Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja. Új életérzés Geberit AquaClean A WC, amely Önt vízzel tisztítja Új életérzés 2 Tapasztalja meg a Geberit AquaClean érzést! Napjainkban a víz szerves része mindennapi személyes higiéniánknak. Tisztít, felfrissít, és

Részletesebben

ABLAKOK Az építészet finomságai 2016/17

ABLAKOK Az építészet finomságai 2016/17 ABLAKOK Az építészet finomságai 2016/17 INHALT A HARMADIK GENERÁCIÓ (balról jobbra): Mag. Christian Klinger, Mag. Anette Klinger és DI (FH) Stephan Kubinger MBA. EURÓPA NO.1 ABLAKMÁRKÁJA ERŐS CSALÁDI VÁLLALAT

Részletesebben

VEZÉRLŐK. Lámpavezérlő, 4 áramkörös nincs áram mérés. Beépíthető a 65 mm dobozba vagy a lámpa

VEZÉRLŐK. Lámpavezérlő, 4 áramkörös nincs áram mérés. Beépíthető a 65 mm dobozba vagy a lámpa RL-500 GATEWAY Rádiós gateway (átjáró) + tápegység, antenna + féléves előfizetés Kapcsolatot tart az eszközök és az internet között. VEZÉRLŐK LC-105 Lámpavezérlő, 1 áramkörös, nincs árammérés Beépíthető

Részletesebben

Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért

Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért CÉLIANE TM Radio/ZigBee technológia: rugalmas megoldás a kényelmes otthonért A Radio/ZigBee világítási- vagy redőnyvezérlő szerelvényeivel bontás és plusz vezetékezés nélkül teheti intelligenssé otthonát.

Részletesebben

Standard Rendszer. Zárrendszer speciális profillal MADE IN GERMANY

Standard Rendszer. Zárrendszer speciális profillal MADE IN GERMANY Standard Rendszer Zárrendszer speciális profillal MADE IN GERMANY Standard rendszer Zárrendszer speciális profillal kulcsmarások standard fúrásvédelem a csapok edzett speciális acélból készülnek extra

Részletesebben

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet 20 1 PEMARIN MP.Kft. AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet KATALÓGUSAINK Ajtó-ablak betét 2.rész Tiffany virág minták Tiffany állat minták Tiffany táj képek Széljegyzet

Részletesebben

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél

OBO dupla csomagban: GEK-K Rapid 45 és GEK-K 80-as fedél OBO dupla csomagban: Rapid 45 és 80-as fedél OBO topmodellek LFS Vezetékcsatornák Egyszerűen több hely A Rapid 45 A Rapid 45 típusú szerelvényezhetœ csatorna nagy mértékı rugalmasságot biztosít, ugyanis

Részletesebben