Nemzetünk gyarapodásához is hozzájárulnak

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nemzetünk gyarapodásához is hozzájárulnak"

Átírás

1 Az agrárminiszter a Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár Konferenciatermében tartott ünnepségen Áder János köztársasági elnök által adományozott, Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést adta át dr. Jung László Györgynek, az Egererdő Erdészeti Zrt. vezérigazgatójának a fenntartható erdő- és vadgazdálkodás területén végzett négy évtizedes munkájáért, a megújuló energiaforrásként hasznosítható erdei biomassza felhasználásában elért kutatási eredményeiért, 1. oldal (összes: 14)

2 valamint Schumacher Istvánnak, a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. nyugalmazott vezérigazgatójának, a Zirci Erdészet volt igazgatójának négy évtizedes erdészeti, erdőmérnöki pályafutása során végzett magas színvonalú szakmai és eredményes vezetői munkájáért. Nagy István Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adott át Jos Janssen-nek, a Hunland Trade Kft. ügyvezető-tulajdonosának a magyar agrárgazdaság fejlesztéséhez hozzájáruló több évtizedes vállalatvezetői munkájáért; dr. Kertész Ottó állatorvosnak, volt önkormányzati képviselőnek, Jászberény város volt alpolgármesterének a jászsági haszonállatok és házikedvencek gyógyítása iránt elhivatott szakmai munkájáért, közéleti szerepvállalásáért; Papp Gyulának, az Északerdő Zrt. erdészeti vezérigazgató-helyettesének a sikeres erdőfelújítás mellett a természeti károk utáni helyreállításra is nagy hangsúlyt fektető, eredményes vezetői munkájáért; dr. Sárvári Jánosnak, a Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének volt ügyvezető elnökének, az Országos Erdészeti Egyesület Wagner Károly Erdészeti Szakkönyvtárának könyvtárőrének a hazai magánerdő-gazdálkodás fejlesztése érdekében végzett munkájáért, a Vidékfejlesztési Programban folytatott magas színvonalú tevékenységéért és Tompa Miklós Károlynak, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. erdészeti igazgatójának a Vas megyei állami erdőgazdálkodás kiegyensúlyozott gazdasági működtetését szolgáló kiemelkedő munkájáért. Az agrárminiszter Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adott Demeter Edit Juliannának, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Halászati Kutatóintézetének nyugalmazott tudományos munkatársának a halászati kutatás és szakigazgatás, a haltenyésztés területén végzett magas színvonalú tevékenységéért; Karkus Jánosnak, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Heves megyei általános agrárgazdasági ügyekért felelős alelnökének, a K64 FARM Kft. ügyvezetőjének a magyar agrárgazdaság területén végzett több évtizedes munkájáért, szakmai közéleti tevékenységéért; Kovács Lászlónak, a Kunsági Borvidék Hegyközségi Tanácsának nyugalmazott titkárának a hazai szőlő- és borágazat, különösen a Kunsági borvidék fejlesztése érdekében végzett több évtizedes munkájáért; 2. oldal (összes: 14)

3 Ledó Ferencnek, a Délalföldi Kertészek Szövetkezetének nyugalmazott elnökének a zöldségfélék hajtatása területén végzett négy évtizedes, magas színvonalú munkájáért; Nagy Gézának, a KRIKK Kft. birtokigazgatójának, a Nagy Lovas Kft. társtulajdonosának a lovas felszerelések gyártásában és forgalmazásában, az egerszóláti szürkemarha tenyésztésében elért eredményeiért, karitatív tevékenységéért; valamint Vahalcsik Attilának, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. titkárságvezetőjének a hazai környezet- és a természetvédelmi szemléletformálást számos területen szolgáló munkájáért. 3. oldal (összes: 14)

4 Magyar Bronz Érdemkereszt kitüntetésben részesült Kakuk Csaba Zoltán, a Víz-Hal-Ember Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Szarvasi Aquakultúra Kkt. ügyvezetője a hazai halászati kultúra ápolását és a halfogyasztás népszerűsítését szolgáló tevékenységéért, valamint Simon Pál, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság Természetvédelmi Őrszolgálatának természetvédelmi őre a Pécselyi-medence természet- és tájvédelme területén végzett két évtizedes tevékenységéért. A miniszter Fasching Antal Díjat adományozott Dobai Tibornak, az Artland Földmérési Bt. ügyvezetőjének két évtizede a magyar földmérés területén végzett kiváló tevékenységéért, vezetői munkájáért, társadalmi szerepvállalásáért; dr. Engler Péter főiskolai docensnek, az Óbuda Egyetem Alba Regia Műszaki Kar intézetigazgató-helyettesének több évtizede a székesfehérvári földmérő és földrendező mérnök képzésben végzett kiváló oktatásszervezői tevékenységéért, a fotogrammetria tantárgy kiváló oktatásáért, a selmeci diákhagyományok megőrzéséért és Ujlaki Lászlónak, a Hajdú Bihar Megyei Kormányhivatal Berettyóújfalui Járási Hivatal földmérési szakügyintézőjének a földmérési igazgatásban végzett kiváló hatósági tevékenységéért. Nagy István Konkoly-Thege Sándor Díjat adott át Hajduk Péternek, a Magyar Juh- és Kecsketenyésztő Szövetség ügyvezető igazgatójának három évtizede a magyar juh törzstenyészetek tevékenységének irányításában és működtetésében, az ország teljes juhállományának jelölési és nyilvántartási rendszerének kialakításában végzett kiváló tevékenységéért, 4. oldal (összes: 14)

5 valamint dr. Húth Balázs Józsefnek, a Kaposvári Egyetem egyetemei docensének, a Magyartarka Tenyésztők Egyesületének tenyésztés- és marketing vezetőjének a magyar tarka marhafajta megőrzésében és nemesítésében, valamint az egyetemi kutatás és oktatás terén nyújtott nemzetközileg is elismert kiváló munkájáért, illetve dr. Wagenhoffer Zsombor címzetes egyetemi docensnek, a Magyar Állattenyésztők Szövetségének ügyvezető igazgatójána a hazai állattenyésztés, tenyésztésszervezés és tenyésztéspolitika terén végzett kiemelkedő szakmai, érdekképviseleti, szakpolitikai tevékenységéért. Pro Alimentis Hungariae Díjat kapott dr. Cserhalmi Zsuzsanna tudományos főmunkatárs, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetének osztályvezetője a több mint 60 éves múlttal rendelkező Élelmiszer Tudomány Technológia szaklap több éves kiváló, felelős szerkesztői munkájáért; dr. Fodor Péter, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar professor emeritusa több évtizede a kémiai műszeres élelmiszervizsgálatok és ezek minőségjavítása területén kifejtett tudományos és iskolateremtő tevékenységéért és Mészáros László, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal osztályvezetője az élelmiszer feldolgozás és élelmiszerbiztonság, különösen a kockázatbecslés és kockázatkezelési módszerek gyakorlati bevezetése területén nyújtott kimagasló munkájáért. Az agrárminiszter Ujhelyi Imre Díjat adományozott Békési Imrének, a Derecske Petőfi Mezőgazdasági Kft. ügyvezetőjének négy évtizede a szarvasmarhatenyésztésben elért hazai és nemzetközi sikereiért, innovatív vezetői tevékenységéért; Hegyesné dr. Vecseri Beátának, a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar nyugalmazott egyetemi docensének három évtizede a söripari termékfejlesztésben, különösen az egyedülálló, első magyar "ALAKOR" biosör előállításában végzett kiváló tevékenységéért; dr. Májer János tudományos tanácsadónak, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet intézet igazgatójának a szőlő fajtaértékkutatásában, a szőlő talajerő-gazdálkodásában és a környezetbarát szőlőtermesztési módszerek fejlesztésében elért eredményeiért, publikációs tevékenységéért; Müller Jenőnek, az Oleum 2000 Kft. ügyvezető igazgatójának a kertészet területén végzett elkötelezett munkájáért, oktatói és kutatói 5. oldal (összes: 14)

6 tevékenységéért; Papp Istvánnak, a Hajdúhús 2000 Kft. ügyvezető igazgatójának a Hajú-Bihar megye legnagyobb vágóhídjának üzemeltetésében, beruházások megvalósításában elért eredményeiért, a cég oktatási bázisán a szakmai utánpótlás biztosításáért, valamint Vaskó György sörfőző mesternek, a Serforrás Kft. tulajdonosának a különleges kézműves sörök gyártása és népszerűsítése területén végzett negyedszázados munkájáért, egyesületi alapítói és elnöki tevékenységért. A miniszter a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj címhasználat meghosszabbításáról szóló oklevelet nyújtott át az adományozás óta eltelt időben végzett tevékenység alapján a MIRELITE MIRSA Zrt. részére. dr. Losó Adrienn igazgató asszony elismerésben részesült a cég a gyorsfagyasztott zöldség, gyümölcs, tésztafélék, félkész és késztermékek előállításában, a csomagolástechnika megújításában végzett kiváló minőséget fenntartó tevékenységéért. Nagy István az oklevelet átadta a TUTTI Élemiszeripari Kft-nek is. Prohászka Ottó ügyvezető igazgató elismerésben részesült a cég a fagylaltporok, instant kakaó italporok, instant kávéspecialitások gyártásában, a táplálék-kiegészítő termékek, kiemelten a sporttevékenységhez kapcsolódó táplálékkiegészítők előállításában végzett kiváló minőséget fenntartó tevékenységéért. Az évforduló alkalmából Életfa Emlékplakett Arany fokozata kitüntetést vehetett át Borontai István nyugalmazott főállattenyésztő több évtizede a magyar állattenyésztés fejlesztése és a magyar fogathajtó sport nemzetközi élvonalba jutása érdekében végzett kiváló tevékenységéért; dr. Kovács János címzetes egyetemi docens, a Pannon Egyetem Georgikon Kar nyugalmazott tudományos főmunkatársa több évtizede a kertészet tudományágban végzett kiváló oktatási tevékenységéért, a zöldségtermesztésben, a paprika, zöldbab és sárgarépa fajtanemesítésében elért eredményeiért; Markos László nyugalmazott lótenyésztési főfelügyelő hat évtizede a magyar lótenyésztés szolgálatában végzett kiváló tevékenységéért, társadalmi szerepvállalásáért, életútja elismeréseként; Sóvári Lajos az ÉSZAKERDŐ Zrt. nyugalmazott kerületvezető erdésze az erdőgazdálkodásban, az erdő- és vadállomány fejlődése érdekében végzett elkötelezett tevékenységéért, életútja elismeréseként, illetve Várfalvi József, az ÉSZAKERDŐ Zrt. nyugalmazott 6. oldal (összes: 14)

7 erdőművelési osztályvezető helyettese négy évtizede az erdőgazdálkodásban végzett elhivatott tevékenységéért, életútja elismeréseként. Az agrárminiszter Életfa Emlékplakett Ezüst Fokozata kitüntetést adományozott Bartuczné dr. Kovács Olgának, a Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület nyugalmazott titkárának a hűtőipari kutatás-fejlesztés területén végzett kiváló munkájáért; Bődi Ferencnének, a KASZÓ Zrt. nyugalmazott fahasználati osztályvezetőjének öt évtizedes elhivatott erdőgazdálkodási tevékenységéért, igazságügyi szakértői munkájáért; dr. Fésüs László Gyulának, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, Állattenyésztési, Takarmányozási és Húsipari Kutatóintézet nyugalmazott főigazgatójának a juh- és sertésfaj származásellenőrzésének hazai bevezetésében, az őshonos fajták fenntartásában és a haszonállatok molekuláris genetikai vizsgálataiban elért kimagasló eredményeiért; Füst Miklósnak, a Mecsekerdő Zrt. nyugalmazott kerületvezető erdészének a Sásdi Erdészet Bakócai kerületében végzett kiváló erdészeti tevékenységéért, vezetői, közéleti munkájáért; Lehoczky Jánosnak, az ÉSZAKERDŐ Zrt. Sajóvölgyi Erdészeti Igazgatóság nyugalmazott erdőművelési műszaki vezetőjének négy évtizede az erdőgazdálkodásban végzett elhivatott tevékenységéért, életútja elismeréseként; Lejtényi Györgynek, a gödöllői Állattenyésztési Teljesítményvizsgáló Kft. nyugalmazott ügyvezető igazgatójának a gazdasági állatok tenyésztésszervezésében, a hazai szarvasmarha teljesítményvizsgálati szervezetének megalapításában, működtetésében végzett elévülhetetlen érdemeiért; Moór Gyulának, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság nyugalmazott igazgató-helyettesének a természetvédelem érdekében végzett elkötelezett szolgálatáért, életútja elismeréseként; Stubán Árpádnak, a Bakonyi Erdészeti és Faipari Rt. nyugalmazott szakfelügyelőjének több évtizede a Balaton-felvidéki és Bakonyi erdőkért végzett kiváló tevékenységéért, hatósági munkájáért; Szekeres Györgynek, a VERGA Veszprémi Erdőgazdaság Zrt. nyugalmazott gazdasági vezérigazgató-helyettesének öt évtizede az erdészet szolgálatában végzett kiváló vezetői munkájáért, sikeres közéleti szerepvállalásáért, illetve Váczi Ernő nyugalmazott ménesvezetőnek, a Nemzeti Lóverseny Kft. igazgatójának öt évtizede a lótenyésztésben, a lovassportban elért eredményeiért, a fogathajtók szövetségi kapitányaként 7. oldal (összes: 14)

8 megvalósított sikereiért. Az emléknap alkalmából Életfa Emlékplakett Bronz Fokozata kitüntetést kapott Bakos Erzsébet, a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács nyugalmazott igazgatója több mint négy évtizede a hazai tej- és tejtermékpályán a bel- és külkereskedelem területén végzett kiváló munkájáért; Erdélyi István László, a GALLICOOP Pulykafeldolgozó Zrt. elnök-vezérigazgatója a pulyka termékpálya fejlődésében elért elévülhetetlen eredményeiért, munkahelyteremtő tevékenységéért, társadalmi szerepvállalásáért; Kasza Sándor juhtenyésztő két évtizede a családi vállalkozásban, a saját mintatelepén a magyar merinói törzstenyésztésben elért kiváló eredményeiért, szakmai sikereiért; Kovácsné dr. Gaál Katalin, a Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar professor emeritája öt évtizedes oktatói tevékenységéért, a védett őshonos sárga magyar tyúk génvédelme és az elitállomány tenyésztésszervezése érdekében végzett kiemelkedő munkájáért, kutatási eredményeiért; dr. Kölber Mária, a Nemzeti Élelmiszerláncbiztonsági Hivatal nyugalmazott virológusa a hazai gyümölcsvirológia korszerűsítésében, a tömegtesztelési módszerek kidolgozásában végzett munkájáért és a Központi Károsító Diagnosztikai Laboratórium létrehozásáért; dr. Marosi György, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, Erdészeti Tudományos Intézet nyugalmazott tudományos főmunkatársa három és fél évtizede az erdészeti ökonómia és szervezés-kutatási szakterületen végzett kimagasló tudományos tevékenységéért, társadalmi és közéleti szerepvállalásáért; Miszlang Lajos, a Baranya Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Erdészeti Igazgatóság nyugalmazott hatósági igazgatóhelyettese több évtizede a gazdálkodói, erdőfelügyelői és hatósági területen végzett kiváló tevékenységéért, vezetői munkájáért, életútja elismeréseként; dr. Radnóczi László sertéstenyésztő több évtizede a magyar állattenyésztésben, különösen a modern sertéstenyésztés fejlődésében végzett kiváló tevékenységéért; Tóth László nyugalmazott erdőmérnök, az EGERERDŐ Zrt. erdészetvezetője a Parádfürdői Erdészetnél végzett kiváló erdőgazdálkodási tevékenységéért, vezetői munkájáért; Turopoli Béla, az Országos Meteorológiai Szolgálat nyugalmazott szoftverüzemeltetője a klimatológiai tájékoztatásban, az éghajlati adatbázis archiválásában végett 8. oldal (összes: 14)

9 kiváló munkájáért; Turóczy Ferenc, a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság Zrt. nyugalmazott műszaki vezetője a Bátaszéki Erdészet fahasználati tevékenységében végzett kiváló vezetői munkájáért, társadalmi szerepvállalásáért, illetve Wagner Józsefné, a Szombathelyi Erdészeti Zrt. nyugalmazott számviteli vezetője két és fél évtizede az állami erdők szolgálatában végzett elhivatott gazdasági tevékenységéért. 9. oldal (összes: 14)

10 10. oldal (összes: 14)

11 Nagy István Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Albelné Gigler Mónikának, a Budapest Főváros Kormányhivatal titkársági ügyintézőjének több mint két évtizede a földügyi szakigazgatásban, az ügyfélkapcsolatokban végzett kiváló tevékenységéért; Bartha Dénes Attilának, az Agrárminisztérium Költségvetési Főosztály költségvetési referensének a Nemzeti Park Igazgatóságok és az Országos Meteorológiai Szolgálat költségvetési feladatainak végrehajtásában végzett kiváló munkájáért; dr. Bartus Adriennek, a Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztály főosztályvezetőjének a környezetvédelmi és természetvédelmi hatósági ügyekben végzett kiváló tevékenységéért, vezetői munkájáért; Benke Lajos Sándornak, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Velencei Növényvédőszer-analitikai Nemzeti Referencia Laboratórium laboratóriumvezető-helyettesének több évtizede a növényvédőszer készítmények minőségvizsgálati területén végzett kimagasló munkájáért; Dorogman Csillának, a Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság pályázatkezelési szakreferensének több mint egy évtizede az európai uniós pályázatokban elért kiváló eredményeiért; Fagyas Zoltánnak, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Nyíregyházi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály vadászati szakügyintézőjének két évtizede a vadászati hatósági tevékenységéért, a vadászterületek kijelölésében végzett kiváló munkájáért; dr. Farkas Tibornak, a Szent István Egyetem, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet egyetemi docensének két évtizede a vidékfejlesztés oktatásában elért kiváló eredményeiért, falukutatói tevékenységéért; dr. Fehér Károlynak, a Szent István Egyetem nyugalmazott címzetes egyetemi tanára, a Magyar Lovas Szövetség nyugalmazott kommunikációs igazgatójának oktatási, publikációs tevékenységéért, példaértékű életútja elismeréseként; dr. Gábor György tudományos tanácsadónak, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, Állattenyésztési, Takarmányozási és Húsipari Kutatóintézet osztályvezetőjének a hazai szarvasmarha-tenyésztésben alkalmazott szaporodásbiológiai vizsgálatok bevezetésében és fejlesztésében elért kiváló eredményeiért; Gordos Györgynek, a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet elnöki főtanácsadójának a szervezet működésének fejlesztésében elért eredményeiért, kiváló vezetői munkájáért; Gránicz János Zsigmondnénak, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal ingatlan-nyilvántartási ügyintézőjének három évtizede az ingatlan-nyilvántartás működtetésében végzett kimagasló, ügyfélbarát tevékenységéért, nyugdíjba vonulása alkalmából; Horváth Imrének, a Tolna Megyei Kormányhivatal Szekszárdi Járási Hivatal földművelésügyi szakügyintézőjének két évtizede az agrár-szakigazgatás területén az őstermelők tevékenységének ellenőrzésében, az agrárkár-enyhítésben, a földárverésekben végzett kiváló ügyfélbarát munkájáért; 11. oldal (összes: 14)

12 Huszár Józsefnek, az Országos Meteorológiai Szolgálat nyugalmazott klímaállomás üzemeltetőjének az ország legnyugatibb csücskében négy évtizede a meteorológiai észlelésben, megfigyelésben végzett elhivatott tevékenységéért, nyugdíjba vonulása alkalmából; Ilyés Emese Anikónak, az Agrárminisztérium Környezettechnológiai és Kármentesítési Főosztály kármentesítési referensének a környezeti elemek védelme, a kármentesítés és a barnamezős területek fejlesztése érdekében végzett kiváló munkájáért; dr. Keller Nórának, az Agrárminisztérium Közbeszerzési, Perképviseleti és Projektirányítási Főosztály jogtanácsosának a közigazgatási döntések előkészítésében, az egyéb jogi relevanciával bíró intézkedések jogi felülvizsgálatában végzett kiváló tevékenységéért; Kendrusz László Zsoltnének, a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft. vezető technikusának a kukorica nemesítésében, a tenyészkerti és a szántóföldi kísérletezésben végzett kiváló szervező és kivitelező tevékenységéért; Kinorányi Évának, Agrárminisztérium Támogatáspolitikai Főosztály tervezési referensének az Agrár-környezetgazdálkodási és Natura 2000 támogatási jogcímek kialakításában, jogalkotási és végrehajtási feladatiban végzett kiváló munkájáért; Kiss Attilának, a Baranya Megyei Kormányhivatal fertőtlenítő mesterének az állategészségügy területén, a sertéspestis, kiemelten a madárinfluenza járvány idején nyújtott áldozatos munkájáért; Kiss Tamásnak, a Baranya Megyei Kormányhivatal fertőtlenítő mesterének az árvízi védekezésben és az állategészségügyben a járványmegelőzés területén végzett kiváló munkájáért; Kovács Lajosnak, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály főosztályvezetőjének a megye mezőgazdasága és a vidékfejlesztés támogatása érdekében végzett kimagasló tevékenységéért, vezetői munkájáért; Krisán Jánosnak, a Kétegyházai Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium gyakorlati gépész szakoktatójának négy és fél évtizede a pedagógia szolgálatában végzett kiváló oktató-nevelő munkájáért, nyugdíjba vonulása alkalmából; Kristóf Bélánénak, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Állat-egészségügyi Diagnosztikai Igazgatóság Debreceni Kórbonctani és Bakteriológiai Laboratórium titkársági szakügyintézők több évtizede a titkársági feladatok koordinálásában, a teljes körű ügyintézésben végzett magas színvonalú munkájáért; Kulesevics Jánosnénak, a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Bácsalmási Járási Hivatal Földhivatali Osztály osztályvezetőjének két és fél évtizedes földhivatali hatósági tevékenységéért, a kárpótlási- és részaránykiadási feladatok végrehajtásában, a Takaros Program bevezetésében végzett kiváló munkájáért; 12. oldal (összes: 14)

13 Laczik Istvánnénak, az Agrárminisztérium Gazdálkodási Főosztály pénzügyi referensének az igazgatás kötelezettségvállalási és elszámolási feladataiban végzett kiemelkedő tevékenységéért; Lázár Attilának, a Zala Megyei Kormányhivatal Zalaegerszegi Járási Hivatal vadászati és halászati szakügyintézőjének a hatósági és igazgatási ügyek kiváló intézésében végzett elhivatott tevékenységéért; Lukács Andrásnak, a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. zajreferensének a stratégiai zajtérképezés területén végzett kiváló munkájáért; Magos Gábornak, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrszolgálatvezetőjének kiemelkedő erdővédelmi, az erdő mint életközösség megóvására irányuló tevékenységéért; dr. Mészáros Annának, az Agrárminisztérium Nemzetközi Kapcsolatok Főosztály nemzetközi referensének a nemzetközi területen, különösen a multilaterális tárgyalásokon végzett kiváló munkájáért; Olasz Bélának, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi és Élelmiszerlánc-biztonsági Főosztály takarmány felügyelőjének négy évtizede az élelmiszer- és takarmánybiztonság, az állategészségügy és az állathigiéniai gyakorlati területen végzett kiváló tevékenységéért, nyugdíjba vonulása alkalmából; dr. Petrus József Csabának, az Agrárminisztérium Környezettechnológiai és Kármentesítési Főosztály jogi szakreferensének a környezetvédelmi jogalkotásban és joganyag-fejlesztésben, vállalkozási szerződések és okiratok előkészítésében végzett kiváló munkájáért; 13. oldal (összes: 14)

14 dr. Pollákné dr. Faragó Katalinnak, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi és Élelmiszerlánc-biztonsági Főosztály hatósági állatorvosának négy évtizede az élelmiszerláncbiztonság és állategészségügy jelentős fejlődését szolgáló kiemelkedő ellenőrzési tevékenységéért, nyugdíjba vonulása alkalmából; Sarkadiné Vedres Judit Ilonának, az Országos Meteorológiai Szolgálat nyugalmazott belső ellenőrének két évtizede a jogszabályi elvárásoknak megfelelően végzett kiváló ellenőri és tényfeltáró tevékenységéért, nyugdíjba vonulása alkalmából; Sarkadi-Szabó Ágnes Dorottyának, az Agrárminisztérium EU és FAO Ügyek Főosztály projektreferensének az uniós intézményfejlesztési programok szervezésében, az ENSZ Mezőgazdasági és Élelmezési Szervezet budapesti képviseleteivel kapcsolatos feladatok ellátásában végzett kiváló munkájáért; Szalainé Bubori Márta Erikának, a Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft. laboránsának a különböző búza genotípusok minősítésében, nedves sikér mennyiségi, minőségi tulajdonságainak meghatározásában végzett kiváló tevékenységéért; Szecső Mariannának, az Agrárgazdasági Kutató Intézet gazdasági igazgatóhelyettesének az Intézet szabályos és hatékony gazdasági működésében, a kutatómunka feltételeinek megteremtésében végzett kiváló tevékenységéért, valamint Tótka Margitnak, a Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium gyakorlati szakoktatójának két évtizede az édesipari termékgyártó szakmában végzett kiváló pedagógia munkájáért, nyugdíjba vonulása alkalmából. Szerző: Szőcs Attila Közzététel ideje: , csütörtök, 16:00 A forrás webcíme: oldal (összes: 14)

- Dr. Bagi Gábor a szolnoki Damjanich János Múzeum történészmuzeológusának az emberi erőforrások miniszterétől kiemelkedő muzeológiai tevékenysége elismeréseként Móra Ferenc-díjat vehetett át. - Bajkainé

Részletesebben

AM Kelet-magyarországi Agrárszakképző Központ, Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

AM Kelet-magyarországi Agrárszakképző Központ, Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Nemzeti Földügyi Központ Országos Meteorológiai Szolgálat Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság

Részletesebben

2012. december 03. (hétfő)

2012. december 03. (hétfő) PROGRAM az erdészeti és vadgazdálkodási, élelmiszeripari, kertészeti, mezőgazdasági gépészeti szakképzést folytató iskolák igazgatói, szakmai vezetői és szaktanárai továbbképzésére A továbbképzés ideje:

Részletesebben

Miniszter Úr Életfa Emlékplakett Arany Fokozata kitüntetést adományozott 4 személynek, köztük:

Miniszter Úr Életfa Emlékplakett Arany Fokozata kitüntetést adományozott 4 személynek, köztük: A szabadság, a bátorság, az élni akarás ünnepe október huszonharmadika - mondta Fazekas Sándor az 1956-os forradalom ünnepén tartott beszédében. A földművelésügyi miniszter kiemelte: immár negyed százada

Részletesebben

m 0~ Iw\ mos FÖLDM ŰVELÉSÜGYI MINISZTÉRIU M FAZEKAS SÁNDO R miniszter Országgy ű lés Hivatal a trományszám :.Y- Án)f 0 r /A Érkezett: 2016 AUG O 4.

m 0~ Iw\ mos FÖLDM ŰVELÉSÜGYI MINISZTÉRIU M FAZEKAS SÁNDO R miniszter Országgy ű lés Hivatal a trományszám :.Y- Án)f 0 r /A Érkezett: 2016 AUG O 4. m ~ Iw\ mos FÖLDM ŰVELÉSÜGYI MINISZTÉRIU M DR. FAZEKAS SÁNDO R miniszter Iktatószám: PTKF/1216/2/216. Mesterházy Attila ú r országgy űlési képviselő részére Országgy ű lés Hivatal a trományszám :.Y- Án)f

Részletesebben

Agrárkultúránk s nemzetünk erősödésében is fontos szerepet töltenek be

Agrárkultúránk s nemzetünk erősödésében is fontos szerepet töltenek be Agrárkultúránk s nemzetünk erősödésében is fontos szerepet töltenek be Nagy István miniszter az ünnepélyes díjátadón elmondta, e napon főhajtással emlékezhetünk vértanúinkra és hőseinkre, akik mécsest

Részletesebben

FÖLDMŰVELÉSÜGY I. MINISZTÉRIUM Irományszám : ÁAs s[ A DK. FAZEKAS SÁNDO R. miniszte r. Tisztelt Képviselő Úr!

FÖLDMŰVELÉSÜGY I. MINISZTÉRIUM Irományszám : ÁAs s[ A DK. FAZEKAS SÁNDO R. miniszte r. Tisztelt Képviselő Úr! Országgy űlés Hivatala MINISZTÉRIUM Irományszám : ÁAs s[ A FÖLDMŰVELÉSÜGY I DK. FAZEKAS SÁNDO R miniszte r Érkezett: 216 AUG 5. Iktatószám: PTKF/1236/2/216. Mesterházy Attila ú r országgy űlési képviselő

Részletesebben

GENETIKAILAG MÓDOSÍTOTT NÖVÉNYEK AZ ÉLELMISZERLÁNCBAN

GENETIKAILAG MÓDOSÍTOTT NÖVÉNYEK AZ ÉLELMISZERLÁNCBAN ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI KÖTETEK IV. GENETIKAILAG MÓDOSÍTOTT NÖVÉNYEK AZ ÉLELMISZERLÁNCBAN Szerkesztette: Bánáti Diána Gelencsér Éva Budapest, 2007. ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI KÖTETEK IV. Genetikailag módosított

Részletesebben

Szerződés hatálya. Szerződéskötés dátuma. Partner / Szerződő fél. Szerződés tárgya Szerződés típusa Szerződés értéke

Szerződés hatálya. Szerződéskötés dátuma. Partner / Szerződő fél. Szerződés tárgya Szerződés típusa Szerződés értéke Szerződés tárgya Szerződés típusa Szerződés értéke Szerződéskötés dátuma Szerződés hatálya Partner / Szerződő fél Állami feladatok átvállalása az agrár- és vidékfejlesztési programok megvalósításában 6

Részletesebben

Nógrád Megyei Kormányhivatal Címe: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. Telefon: 06 (32) Fax: 06 (32)

Nógrád Megyei Kormányhivatal Címe: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. Telefon: 06 (32) Fax: 06 (32) Nógrád Megyei Kormányhivatal Címe: 3100 Salgótarján, Rákóczi út 36. Telefon: 06 (32) 620-700 Fax: 06 (32) 620-713 Dr. Szabó Sándor Kormánymegbízott 06 (32) 620-700 Dr. Kalocsai Péter Igazgató 06 (32) 620-758

Részletesebben

A hatékony szemléletformálást segítik - kitüntették őket

A hatékony szemléletformálást segítik - kitüntették őket A tárcavezető a díjátadó ünnepségen felhívta a figyelmet arra, hogy a megannyi új, globális ökológiai kihívás leküzdése kizárólag a hatékony szemléletformálás útján lehetséges. Ennek érdekében a kormány

Részletesebben

Kimutatás a Vidékfejlesztési Minisztérium vezetőiről 2014. április 8. napi állapot szerint

Kimutatás a Vidékfejlesztési Minisztérium vezetőiről 2014. április 8. napi állapot szerint 6 / 1. oldal 1 Miniszteri Titkárság Miniszteri Titkárság Dr. Fazekas Sándor miniszter sandor.fazekas@vm.gov.hu +36 (1) 7953721 2 Ellenőrzési Ellenőrzési Papp Levente főosztályvezető levente.papp@vm.gov.hu

Részletesebben

Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az Államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából

Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az Államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából Dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter az Államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést adta át Dr. Darvas Béla, a Központi Élelmiszer-tudományi

Részletesebben

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi. Hivatal, szakfőigazgató

Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi. Hivatal, szakfőigazgató Felterjesztett neve Munkahelye, beoszása Sinkáné dr. Csendes Ágnes Szabó Károly Nagy Sándor Dr. Kőrösi Margit Mamuzsics Gábor Lajos Bancsi Attila Rácz Róbert Dr. Asztalos Gézáné Dr. Ferenczy Judit Katalin

Részletesebben

Ügyészségi sajtószóvivők névsora

Ügyészségi sajtószóvivők névsora Ügyészségi sajtószóvivők névsora Legfőbb Ügyészség: Kommunikációs és Sajtóosztály: Telefon: 06/1-354-5681 E-mail: sajto@mku.hu Sajtószóvivő: Dr. Fazekas Géza főosztályvezető-helyettes ügyész Telefon: 06/1-354-5627

Részletesebben

Ny-D Régió szerepe az erdő- és fahasznosításban

Ny-D Régió szerepe az erdő- és fahasznosításban Nyugat-Magyarországi Egyetem SOPRON Prof. Dr. Molnár Sándor dékán Ny-D Régió szerepe az erdő- és fahasznosításban Az erdő és a fa a Pannon Régió egyik legértékesebb természeti erőforrása. A faipari ágazat

Részletesebben

2016. február 11. (Miskolc, Megyeháza Díszterme)

2016. február 11. (Miskolc, Megyeháza Díszterme) 2016. február 11. (Miskolc, Megyeháza Díszterme) 1. Javaslat Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Közbiztonságáért Díj adományozására 2. Javaslat Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Tűzbiztonságáért Díj adományozására 3.

Részletesebben

15. függelék az 5/2019. (III. 20.) MvM utasítás mellékletéhez. 15. függelék a 39/2016. (XII. 30.) MvM utasítás mellékletéhez

15. függelék az 5/2019. (III. 20.) MvM utasítás mellékletéhez. 15. függelék a 39/2016. (XII. 30.) MvM utasítás mellékletéhez 1578 H I V A T A L O S É R T E S Í T Ő 2019. évi 17. szám 15. függelék az 5/2019. (III. 20.) MvM utasítás mellékletéhez 15. függelék a 39/2016. (XII. 30.) MvM utasítás mellékletéhez A Pest Megyei Kormányhivatal

Részletesebben

LIX. ÉVFOLYAM 6. SZÁM ÁRA: 1050 Ft 2008. április 11. Személyi rész. Kormányrendelet. Miniszteri rendeletek

LIX. ÉVFOLYAM 6. SZÁM ÁRA: 1050 Ft 2008. április 11. Személyi rész. Kormányrendelet. Miniszteri rendeletek LIX. ÉVFOLYAM 6. SZÁM ÁRA: 1050 Ft 2008. április 11. T A R T A L O M S z á m T á r g y Oldal Személyi rész 2008. március 15-e alkalmából állami kitüntetésben, szakmai díjban és elismerésben részesülõk

Részletesebben

2014. április 28. (hétfő) 13 00 13 10 A vendégeket köszönti: Dr. Szabó István egyetemi tanár, dékán, Szent István Egyetem, Gépészmérnöki Kar, Gödöllő

2014. április 28. (hétfő) 13 00 13 10 A vendégeket köszönti: Dr. Szabó István egyetemi tanár, dékán, Szent István Egyetem, Gépészmérnöki Kar, Gödöllő PROGRAM az általános mezőgazdasági és állattenyésztési, állategészségügyi, erdészeti és vadgazdálkodási, élelmiszeripari, kertészeti, mezőgazdasági gépészeti valamint környezetvédelmi és vízgazdálkodási

Részletesebben

Magyar joganyagok - 157/2008. (VIII. 20.) KE határozat - kitüntetés adományozásáról 2. oldal Rigó Máriának, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hi

Magyar joganyagok - 157/2008. (VIII. 20.) KE határozat - kitüntetés adományozásáról 2. oldal Rigó Máriának, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hi Magyar joganyagok - 157/2008. (VIII. 20.) KE határozat - kitüntetés adományozásáról 1. oldal 157/2008. (VIII. 20.) KE határozat kitüntetés adományozásáról Az Alkotmány 30/A. (1) bekezdése j) pontja, valamint

Részletesebben

Közszolgálati Tisztviselők Napja június 30. BM központi épület márványaula

Közszolgálati Tisztviselők Napja június 30. BM központi épület márványaula Közszolgálati Tisztviselők Napja 2016. június 30. BM központi épület márványaula TISZTELT ÁLLAMTITKÁR ÚR! TISZTELT HELYETTES ÁLLAMTITKÁR ASSZONY! TISZTELT HELYETTES ÁLLAMTITKÁR ÚR! HÖLGYEIM ÉS URAIM, KEDVES

Részletesebben

Víz Világnapja március óra BM márványaula DR. PINTÉR SÁNDOR, MAGYARORSZÁG BELÜGYMINISZTERE

Víz Világnapja március óra BM márványaula DR. PINTÉR SÁNDOR, MAGYARORSZÁG BELÜGYMINISZTERE Víz Világnapja 2017. március 22. 14.00 óra BM márványaula DR. PINTÉR SÁNDOR, MAGYARORSZÁG BELÜGYMINISZTERE A VÍZÜGYI IGAZGATÁS TERÜLETÉN HUZAMOSABB IDŐN KERESZTÜL VÉGZETT PÉLDAMUTATÓ MUNKÁJA ELISMERÉSÉÜL,

Részletesebben

az Általános Vállalkozási Főiskola tanszékvezető tanára, 2009 és 2010 között a KSH elnöke a Káldor díj és a Fényes Elek díj tulajdonosa

az Általános Vállalkozási Főiskola tanszékvezető tanára, 2009 és 2010 között a KSH elnöke a Káldor díj és a Fényes Elek díj tulajdonosa Dr. Belyó Pál az Általános Vállalkozási Főiskola tanszékvezető tanára, 2009 és 2010 között a KSH elnöke a Káldor díj és a Fényes Elek díj tulajdonosa Bódiné Vajda Györgyi dr. a KSH Tájékoztatási főosztály,

Részletesebben

A Tolna Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete

A Tolna Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete 538 H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 2013. évi 3. szám 19. függelék a 3/2013. (I. 18.) KIM utasítás mellékletéhez A Tolna Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti

Részletesebben

A Nógrád Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete

A Nógrád Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete 15. függelék a /2014. (XII. 23.) MvM utasítás mellékletéhez A Nógrád Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és kerete 1. A

Részletesebben

A magyar élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság szervezeti felépítése

A magyar élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság szervezeti felépítése A magyar élelmiszerlánc-felügyeleti hatóság szervezeti felépítése 1 Egyetlen hatóság felelős - többek között az alábbiakért: Talajvédelem Növényegészségügy és növényvédelem Állategészségügy és állatvédelem

Részletesebben

HAJDÚ-BIHAR MEGYÉBEN ILLETÉKESSÉGGEL RENDELKEZŐ TERÜLETI ÁLLAMIGAZGATÁSI SZERVEK

HAJDÚ-BIHAR MEGYÉBEN ILLETÉKESSÉGGEL RENDELKEZŐ TERÜLETI ÁLLAMIGAZGATÁSI SZERVEK HAJDÚ-BIHAR MEGYÉBEN ILLETÉKESSÉGGEL RENDELKEZŐ TERÜLETI ÁLLAMIGAZGATÁSI SZERVEK 1. 4024 Debrecen, Piac u. 54. Kormánymegbízott: Rácz Róbert Telefon: :(+36 52) 504-102 E-mail: hivatal@hbmkh.hu Főigazgató:

Részletesebben

5. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

5. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK 5. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK Ssz. Megye Iskola Település Pécsi SZC Zsolnay Vilmos Szakgimnáziuma és 1. Baranya Pécs Szakközépiskolája 2. Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium Kiskunfélegyháza 3.

Részletesebben

2010. október 28. (csütörtök)

2010. október 28. (csütörtök) PROGRAM az általános mezőgazdasági, agrár-közgazdasági, állattenyésztési, környezetvédelmi és vízgazdálkodási, erdészeti és vadgazdálkodási, élelmiszeripari, kertészeti, mezőgazdasági gépészeti szakképzést

Részletesebben

A tárca háttérintézményei által tolmácsolásra költött kiadásokat a 2. számú melléklet tartalmazza tételesen.

A tárca háttérintézményei által tolmácsolásra költött kiadásokat a 2. számú melléklet tartalmazza tételesen. FÖLDMŰVELÉSÜGY I MINISZTÉRIU M Iktatószám: PTKF/1225/2/216. DR. FAZEKAS SÁNDO R miniszte r Mesterházy Attila ú r országgy űlési kéviselő részére MSZP Országgyűlési Kéviselőcsoortja Országgy űlés Hivatala

Részletesebben

Magyar joganyagok - 78/2015. (III. 31.) Korm. rendelet - a környezetvédelmi és termé 2. oldal Környezetvédelmi és természetvédelmi szakkérdés vizsgála

Magyar joganyagok - 78/2015. (III. 31.) Korm. rendelet - a környezetvédelmi és termé 2. oldal Környezetvédelmi és természetvédelmi szakkérdés vizsgála Magyar joganyagok - 78/2015. (III. 31.) Korm. rendelet - a környezetvédelmi és termé 1. oldal 78/2015. (III. 31.) Korm. rendelet a környezetvédelmi és természetvédelmi szakkérdés vizsgálatával kapcsolatos

Részletesebben

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Miniszter javaslatára a Magyar Köztársaság Elnöke Március 15-e alkalmából

A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Miniszter javaslatára a Magyar Köztársaság Elnöke Március 15-e alkalmából A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Miniszter javaslatára a Magyar Köztársaság Elnöke Március 15-e alkalmából Kiemelkedő hat évtizedes kutató-oktató-nevelő tevékenységéért és a tudományos eredmények

Részletesebben

A Baranya Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete

A Baranya Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete A Baranya Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete 1. A Baranya Megyei Kormányhivatal teljes létszámkerete

Részletesebben

Az osztatlan közös tulajdon megszüntetésével kapcsolatos feladatok

Az osztatlan közös tulajdon megszüntetésével kapcsolatos feladatok Az osztatlan közös tulajdon megszüntetésével kapcsolatos feladatok Dr. Varga Márk főosztályvezető Szolnok, 2015. július 2. A Kormány döntése A Kormány 2012. szeptember 04-i döntése: 17. Előterjesztés a

Részletesebben

ITT KELL IGÉNYELNI A NYUGDÍJAT

ITT KELL IGÉNYELNI A NYUGDÍJAT ITT KELL IGÉNYELNI A NYUGDÍJAT Nyugdíj iránti igényt az alábbi járási hivatalnál illetve ha a jogszerző már nyugellátásban részesült a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságnál kell előterjeszteni. Nemzetközi nyugdíjügyekben

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA

BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BARANYA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA BUDAPEST FŐVÁROS KORMÁNYHIVATALA IGAZSÁGÜGYI SZOLGÁLATA Cím 1111 Budapest, Prielle Kornélia utca 4/a 896-21-74 237-48-80 E-mail isz.aso@bfkh.hu 13.00 18.00 13.00 16.00 8.30 13.00 8.30 12.30 BARANYA MEGYEI

Részletesebben

15. függelék a 39/2016. (XII. 30.) MvM utasítás mellékletéhez

15. függelék a 39/2016. (XII. 30.) MvM utasítás mellékletéhez 15. függelék a 39/2016. (XII. 30.) MvM utasítás mellékletéhez A Pest Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete

Részletesebben

Általános közzétételi lista. I. Szervezeti, személyi adatok Törzshivatal

Általános közzétételi lista. I. Szervezeti, személyi adatok Törzshivatal Általános közzétételi lista I. Szervezeti, személyi adatok Törzshivatal 1) Kozma Péter kormánymegbízott Telefon: 06-42/599-300 E-mail: hivatal@szszbmkh.hu 2) Dr. Teschmayer Gábor főigazgató Telefon: 06-42/599-300

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Hajdú Istvánné

Oktatói önéletrajz Dr. Hajdú Istvánné egyetemi tanár Élelmiszertudományi Kar Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1963-1968 Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem, okleveles közgazda 1971-1973 MLEE, Filozófia

Részletesebben

Zsűritagok névsora szekciók szerint Terembeosztás

Zsűritagok névsora szekciók szerint Terembeosztás Zsűritagok névsora szekciók szerint Terembeosztás 1. Alkalmazott műszaki tudományok szekció I. em. 36. DR. FÜLÖP ISTVÁN egyetemi adjunktus Szent István Egyetem, Gépészmérnöki Kar, Mezőgazdasági és Élelmiszeripari

Részletesebben

Batthyány-Strattmann László díjban részesült. kimagasló szakmai munkásságának elismeréseként

Batthyány-Strattmann László díjban részesült. kimagasló szakmai munkásságának elismeréseként Batthyány-Strattmann László díjban részesült kimagasló szakmai munkásságának elismeréseként Dr. Bazsó György Garadna község háziorvos Dr. Bazsó Péter Prügy község háziorvosa Prof. Dr. Falkay György a Szegedi

Részletesebben

Területi Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeinek elérhetőségei:

Területi Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeinek elérhetőségei: Fogyasztóvédelmi szervek [1] Területi Kormányhivatalok fogyasztóvédelmi szervezeti egységeinek elérhetőségei: Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatala Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi

Részletesebben

2015. április 1-től. Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei

2015. április 1-től. Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KORMÁNYHIVATAL 2800 Tatabánya, Bárdos László u. 2. Telefon: 34/515-100, Fax: 34/515-109, E-mail: hivatal@kemkh.hu Honlap: www.kormanyhivatal.hu/hu/komarom-esztergom Kormányablakok

Részletesebben

SZÓLÍTÓ (Méltatás) Földművelésügyi Minisztérium Pedagógusnapi és Környezetvédelmi Világnapi kitüntetési ünnepsége. A PEDAGÓGUSNAP alkalmából

SZÓLÍTÓ (Méltatás) Földművelésügyi Minisztérium Pedagógusnapi és Környezetvédelmi Világnapi kitüntetési ünnepsége. A PEDAGÓGUSNAP alkalmából Budapest, 2016. június 3., péntek, 11.00 óra FM Darányi Ignác terem SZÓLÍTÓ (Méltatás) Földművelésügyi Minisztérium Pedagógusnapi és Környezetvédelmi Világnapi kitüntetési ünnepsége A PEDAGÓGUSNAP alkalmából

Részletesebben

MAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE. ÁLLAMI ÜNNEPÜNK augusztus 20-a alkalmából A MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZT (POLGÁRI TAGOZATÁVAL)

MAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE. ÁLLAMI ÜNNEPÜNK augusztus 20-a alkalmából A MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZT (POLGÁRI TAGOZATÁVAL) MAGYARORSZÁG KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKE beosztásában végzett kiemelkedő munkája elismeréseként, a honvédelmi miniszter előterjesztésére ÁLLAMI ÜNNEPÜNK 2013. augusztus 20-a alkalmából KITÜNTETI A MAGYAR ÉRDEMREND

Részletesebben

Közszolgálati Tisztviselők Napja június 28. BM központi épület márványaula ORBÁN VIKTOR, MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE

Közszolgálati Tisztviselők Napja június 28. BM központi épület márványaula ORBÁN VIKTOR, MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE Közszolgálati Tisztviselők Napja 2013. június 28. BM központi épület márványaula ORBÁN VIKTOR, MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE A KÖZIGAZGATÁSI MINŐSÉGPOLITIKÁÉRT ÉS SZEMÉLYZETPOLITIKÁÉRT FELELŐS MINISZTER

Részletesebben

Bakony-Balaton Német-Magyar Konferencia a gazdaságról, tudományról, turizmusról és vidékfejlesztésről június Veszprém.

Bakony-Balaton Német-Magyar Konferencia a gazdaságról, tudományról, turizmusról és vidékfejlesztésről június Veszprém. Bakony-Balaton Német-Magyar Konferencia a gazdaságról, tudományról, turizmusról és vidékfejlesztésről Észak-balatoni Polgári Klub 2012. június 27-28. Veszprém Program A rendezvény fővédnöke: Dr. Navracsics

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály

Veszprém Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály Veszprém Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály Szervezet Név Beosztás, feladatkör Telefon Cím: 8200 Veszprém, Jókai Mór u. 3-5. Telefon: 88/593-220 Fax: 88/593-221 vemkh.tarsadalombizt.foglalkoztatas@veszprem.gov.hu

Részletesebben

Magyar joganyagok - Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság - alapító okirata, mó 2. oldal - módszertani feladat- és hatáskörében ellátja a Korm. re

Magyar joganyagok - Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság - alapító okirata, mó 2. oldal - módszertani feladat- és hatáskörében ellátja a Korm. re Magyar joganyagok - Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság - alapító okirata, mó 1. oldal Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság alapító okirata, módosításokkal egységes szerkezetben 1 Az államháztartásról

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI

AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI AZ ORSZÁGOS MUNKAVÉDELMI ÉS MUNKAÜGYI FŐFELÜGYELŐSÉG (OMMF) ELÉRHETŐSÉGEI KÖZPONT Cím: 1024 Bp. Margit krt. 85. Postacím: 1399 Budapest 62. Pf. 639. Telefon: 06-1-346-9400 Fax: 06-1-346-9415 E-mail: titkarsag@ommf.gov.hu

Részletesebben

Földhivatalok új köntösben (avagy mégsem a ruha teszi? )

Földhivatalok új köntösben (avagy mégsem a ruha teszi? ) Földhivatalok új köntösben (avagy mégsem a ruha teszi? ) Gósz Zoltán hivatalvezető GISopen Székesfehérvár, 2012. március 12-14. Az előadás vázlata Vállalkozóból kormánytisztviselő. Kezdeti tervek, elképzelések.

Részletesebben

Ingatlangazdálkodás a közfeladat ellátás szolgálatában című konferencia

Ingatlangazdálkodás a közfeladat ellátás szolgálatában című konferencia INGATLANGAZDÁLKODÁS A KÖZFELADAT ELLÁTÁS SZOLGÁLATÁBAN KONFERENCIA Első alkalommal kerül megrendezésre az Ingatlangazdálkodás a közfeladat ellátás szolgálatában című konferencia a Nemzeti Közszolgálati

Részletesebben

7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.)

7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.) MEGYE Jogi Segítségnyújtó Szolgálat Baranya Megye 7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.) Patai Péter Bács-Kiskun Megye FŐOSZTÁLYVEZETŐ: Patai

Részletesebben

A Vállalati információs nap a felsőfokú duális képzésről 2015

A Vállalati információs nap a felsőfokú duális képzésről 2015 A Vállalati információs nap a felsőfokú duális képzésről 2015 Agrár szakbizottság Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid Budapest, 2015. november 10. Alapképzésben az alábbi képzési szakok közül választhat a hallgató

Részletesebben

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye

MVMSZ tagok nyilvántartása. Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye MVMSZ tagok nyilvántartása Státusz Szervezet neve, székhelye Képviselő MVMSZ közgyűlés résztvevők Bács-Kiskun megye 1. megyei hatókörű városi Katona József Múzeum 6000 Kecskemét, Bethlen krt. 1. 2. területi,

Részletesebben

Környezetgazdálkodási agrármérnök BSc Záróvizsga TÉTELSOR

Környezetgazdálkodási agrármérnök BSc Záróvizsga TÉTELSOR Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Víz- és Környezetgazdálkodási Intézet H-4002 Debrecen, Böszörményi út 138, Pf.: 400 Tel: 52/512-900/88456, email: tamas@agr.unideb.hu Környezetgazdálkodási

Részletesebben

Elismerések az államalapítás ünnepén

Elismerések az államalapítás ünnepén Nagy István ünnepi beszédében arról is szólt, hogy augusztus 20-a az új kenyér ünnepe is. Benne van az elvégzett munka öröme, benne van a jövő reménysége, és a megelégedettségé tette hozzá. Az agrárminiszter

Részletesebben

2011. október 23-i hatállyal. kinevezte. dandártábornokká SIPOSS ERNŐ PÉTER

2011. október 23-i hatállyal. kinevezte. dandártábornokká SIPOSS ERNŐ PÉTER A Magyar Köztársaság Elnöke - a honvédelmi miniszter előterjesztésére -, felelős beosztásában huzamos időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréséül 2011. október 23-i hatállyal kinevezte dandártábornokká

Részletesebben

Tájékoztató. A képzés célja:

Tájékoztató. A képzés célja: Tájékoztató A gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok együttműködésének elősegítése. A kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem okozta ártalmak azonosítása és kezelése c. képzésről A képzést szervezi:, EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-

Részletesebben

A Nógrád Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete

A Nógrád Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete A Nógrád Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete A Nógrád Megyei Kormányhivatal teljes létszámkerete 82 fő.

Részletesebben

F.3. számú függelék. Fogyasztóvédelmi szervezetek, hatóságok, békéltető testületek

F.3. számú függelék. Fogyasztóvédelmi szervezetek, hatóságok, békéltető testületek Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat F.3. számú függeléke F.3. számú függelék szervezetek, hatóságok, békéltető testületek Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat F.3.

Részletesebben

A Víz Világnapja alkalmából. Dr. Fazekas Sándor miniszter. Vásárhelyi Pál díjat adományozott 7 személy részére

A Víz Világnapja alkalmából. Dr. Fazekas Sándor miniszter. Vásárhelyi Pál díjat adományozott 7 személy részére 1 A Víz Világnapja alkalmából Dr. Fazekas Sándor miniszter Vásárhelyi Pál díjat adományozott 7 személy részére 1. Dr. Balásházy Lászlónak, a Vidékfejlesztési Minisztérium Vízgyűjtőgazdálkodási és Vízvédelmi

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal. Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály

Veszprém Megyei Kormányhivatal. Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Szervezet Név Beosztás, feladatkör Telefon Agrárügyi Főosztály Cím: 8200 Veszprém, Batsányi János u. 5. Telefon: 88/620-820,

Részletesebben

FŐOSZTÁLYVEZETŐ: Patai Péter. TELEFON: 72/ FAX: 72/

FŐOSZTÁLYVEZETŐ: Patai Péter. TELEFON: 72/ FAX: 72/ MEGYE Baranya Megye 7621 Pécs, Mátyás király u. 32. (A cím egy saroképület, a Váradi Antal utca felől közelíthető meg.) Patai Péter FŐOSZTÁLYVEZETŐ: Patai Péter Családi csődvédelem TELEFON: 72/512-770

Részletesebben

Költségvetési szerveknél foglalkoztatottak létszáma és rendszeres személyi juttatása 2014. évben

Költségvetési szerveknél foglalkoztatottak létszáma és rendszeres személyi juttatása 2014. évben rendszeres juttatása 04. évben XII. FÖLDMŰVELÉSÜGYI MINISZTÉRIUM Földművelésügyi Minisztérium igazgatása miniszter,miniszterrel 3 3 kormánybiztos, miniszterelnöki biztos, miniszteri biztos 7 769 közigazgatási

Részletesebben

A Föld Napja alkalmából Dr. Illés Zoltán államtitkár. Pro Natura Díjat adott át 4 személy és 1 szervezet részére

A Föld Napja alkalmából Dr. Illés Zoltán államtitkár. Pro Natura Díjat adott át 4 személy és 1 szervezet részére A Föld Napja alkalmából Dr. Illés Zoltán államtitkár Pro Natura Díjat adott át 4 személy és 1 szervezet részére 1. Báldi Andrásnak, az MTA Ökológiai Kutatóközpont főigazgatójának, a természetvédelem, a

Részletesebben

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatal Szakigazgatási Szerveinek ELÉRHETŐSÉGI ADATAI

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatal Szakigazgatási Szerveinek ELÉRHETŐSÉGI ADATAI Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatal Szakigazgatási Szerveinek ELÉRHETŐSÉGI ADATAI Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Esztergomi Járási Hivatal Járási Gyámhivatal 2500

Részletesebben

Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei

Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Pest Megyei Kormányhivatal...

Részletesebben

7. függelék a.../. (. ) MvM utasítás mellékletéhez

7. függelék a.../. (. ) MvM utasítás mellékletéhez 7. függelék a.../. (. ) MvM utasítás mellékletéhez A Csongrád Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei, szervezeti egységeinek feladatai, szervezeti felépítése, szervezeti ábrája és létszámkerete. A Csongrád

Részletesebben

A 21. Szentlőrinci Gazdanapok díjazottjainak listája 2014. augusztus 8-10.

A 21. Szentlőrinci Gazdanapok díjazottjainak listája 2014. augusztus 8-10. A 21. Szentlőrinci Gazdanapok díjazottjainak listája 2014. augusztus 8-10. Szentlőrinc A 21. Szentlőrinci Gazdanapok kiállítási nagydíjai ÉLELMISZERIPARI MEZŐGÉP KIÁLLÍTÁSI MEZŐGAZDASÁGI Olajüt ő Szociális

Részletesebben

FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL Koordinációs, Humánpolitikai és Szervezési Főosztály

FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL Koordinációs, Humánpolitikai és Szervezési Főosztály FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL Koordinációs, Humánpolitikai és Szervezési Főosztály Cím: 8000 Székesfehérvár, Szent István tér 9. Telefon: (22) 514-761 Fax: (22) 526-942, 526-905 E-mail: szervezes@fejer.gov.hu

Részletesebben

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozó MEGYEI BEMUTATÓK BÁCS-KISKUN MEGYE Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ Nonprofit Kft. szervező: Józsa Kata telefon: +36 30 3657966, e-mail:

Részletesebben

Agrárgazdasági Kutató Intézet Statisztikai Osztály TÁJÉKOZTATÓ JELENTÉS AZ ÖNTÖZÉSRŐL (2009. OKTÓBER 5-I JELENTÉSEK ALAPJÁN) A K I

Agrárgazdasági Kutató Intézet Statisztikai Osztály TÁJÉKOZTATÓ JELENTÉS AZ ÖNTÖZÉSRŐL (2009. OKTÓBER 5-I JELENTÉSEK ALAPJÁN) A K I Agrárgazdasági Kutató Intézet TÁJÉKOZTATÓ JELENTÉS AZ ÖNTÖZÉSRŐL (2009. OKTÓBER 5-I JELENTÉSEK ALAPJÁN) A K I BUDAPEST 2009. október Készült: az Agrárgazdasági Kutató Intézet Gazdaságelemzési Igazgatóság

Részletesebben

Vidékfejlesztési Beruházások Kérelemkezelési Osztálya. 8.3 Laboratóriumi Osztály

Vidékfejlesztési Beruházások Kérelemkezelési Osztálya. 8.3 Laboratóriumi Osztály H I V A T A L O S É R T E S Í T Ő 399 7. függelék az 5/2018. (II. 6.) MvM utasítás mellékletéhez 8. függelék a 39/2016. (XII. 30.) MvM utasítás mellékletéhez A Fejér Megyei Kormányhivatal szervezeti egységei,

Részletesebben

Tájékoztató. A képzés célja:

Tájékoztató. A képzés célja: Tájékoztató A gyermekvédelmi jelzőrendszeri tagok együttműködésének elősegítése. A kapcsolati erőszak és az emberkereskedelem okozta ártalmak azonosítása és kezelése c. képzésről A képzést szervezi:, EFOP-1.2.4-VEKOP-16-2016-

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal vezetői

Az Országos Bírósági Hivatal vezetői 1.1.3. A szerv vezetői Az Országos Bírósági Hivatal vezetői OBH elnöke Dr. Handó Tünde elnök Telefon: 311-5884 és 312-7424 OBH elnökhelyettese Dr. Gyarmathy Judit elnökhelyettes Telefon: 354-4270 E-mail:obh@obh.birosag.hu

Részletesebben

Dr. Horpácsi Ferenc r. ezredesnek, az Országos Rendőr-főkapitányság Oktatásigazgatási és Kiképzési Főosztálya főosztályvezetőjének

Dr. Horpácsi Ferenc r. ezredesnek, az Országos Rendőr-főkapitányság Oktatásigazgatási és Kiképzési Főosztálya főosztályvezetőjének 1 Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő

Részletesebben

Kitüntetések az államalapítás ünnepe alkalmából

Kitüntetések az államalapítás ünnepe alkalmából A tárcavezető a díjátadón hangsúlyozta az új kenyér ünnepének fontosságát is, aminek kapcsán köszönetet mondott a magyar gazdáknak, akiknek köszönhetően mintegy 20 millió ember ellátására elegendő gabona

Részletesebben

Szerkezeti változás a évben

Szerkezeti változás a évben 01/00/00/00 Vidékfejlesztési Minisztérium igazgatása (004240) Névváltozás Eredeti szerkezet: 12 01/00/00/00 Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium központi igazgatása 10/00/00/00 Génmegőrzési

Részletesebben

Földművelésügyi Minisztérium 2014. évi Október 23-i kitüntetési ünnepsége

Földművelésügyi Minisztérium 2014. évi Október 23-i kitüntetési ünnepsége Földművelésügyi Minisztérium 2014. évi Október 23-i kitüntetési ünnepsége Budapest, 2014. október 21. (kedd) 11.00 óra FM Darányi Ignác Terem Dr. Fazekas Sándor miniszter úr az 1956-os Forradalom és Szabadságharc

Részletesebben

A NAK vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége.

A NAK vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége. A NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA VEZETŐI A NAK vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége. Főigazgató Darabos Tamás Elnöki és Főigazgatói Titkárság Telefon: 06-1/802-6119

Részletesebben

A tárgyalások elhalasztásának adatai a helyi bíróságokon, büntető ügyszakban év

A tárgyalások elhalasztásának adatai a helyi bíróságokon, büntető ügyszakban év A tárgyalások elhalasztásának adatai a helyi bíróságokon, büntető ügyszakban 2011. év felmer. obj. ok együtt új határnap napolt Főváros 30527 8293-69 238 4451 96 308 4 395 7 195 70 217 657 1586 311 5501

Részletesebben

Az Országos Bírósági Hivatal vezetői

Az Országos Bírósági Hivatal vezetői 1.1.3. A szerv vezetői Az Országos Bírósági Hivatal vezetői OBH elnöke Dr. Handó Tünde elnök Telefon: 311-5884 és 312-7424 OBH elnökhelyettese Dr. Gyarmathy Judit elnökhelyettes Telefon: 354-4270 E-mail:obh@obh.birosag.hu

Részletesebben

Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei

Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Lakossági Általános Szerződési Feltételek 1. Melléklet Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Tartalomjegyzék 1.... 3 2. Média- és Hírközlési Biztos... 3 3. Pest Megyei Kormányhivatal...

Részletesebben

FEBRUÁR. Rendezők: Magyar Mezőgazdaság Kft. Mezőgazda Kiadó Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet

FEBRUÁR. Rendezők: Magyar Mezőgazdaság Kft. Mezőgazda Kiadó Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet FEBRUÁR Rendezők: Magyar Mezőgazdaság Kft. Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet A rendezvény támogatója: Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat MAGYAR MEZŐGAZDASÁG KFT. 2014_konyvho_Meghivo_megnyito_CS6.indd

Részletesebben

A kötetben szereplő tanulmányok szerzői

A kötetben szereplő tanulmányok szerzői A kötetben szereplő tanulmányok szerzői Dr. Barzó Tímea, egyetemi docens, Miskolci Egyetem, Államés Jogtudományi Kar, Polgári Jogi Tanszék, Miskolc Dr. Barta Judit, egyetemi docens, Miskolci Egyetem, Állam-

Részletesebben

A NAK vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége.

A NAK vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége. A NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA VEZETŐI A NAK vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége. Főigazgató Darabos Tamás Elnöki és Főigazgatói Titkárság Telefon: 06-1/802-6119

Részletesebben

Az Egyetemen kezdeményezô vezetô. Fôhatósági felterjesztési határidô és cím. A rektor, a dékán, illetve más munkáltatói joggal rendelkezô vezetô

Az Egyetemen kezdeményezô vezetô. Fôhatósági felterjesztési határidô és cím. A rektor, a dékán, illetve más munkáltatói joggal rendelkezô vezetô Az oktatók, kutatók és más közalkalmazottak részére adományozható állami, kitüntetések adományozás elôkészítésének összefoglaló táblázata A kitüntetés megnevezése és pénzdíjazása Adományozó és évente adott

Részletesebben

11.00 Állásbörze: a hallgatók a cégek asztalainál érdeklődhetnek a lehetséges munkakörökről és projektekről. Kiállítók

11.00 Állásbörze: a hallgatók a cégek asztalainál érdeklődhetnek a lehetséges munkakörökről és projektekről. Kiállítók Állásbörze 2018. április 18-án a Soproni Egyetem Erdőmérnöki Kara és Hallgatói Önkormányzata szervezésében a P épület aulájában (Cházár András tér 1. Erzsébet kert) Program 10.00 Dékáni köszöntő és megnyitó

Részletesebben

14. sz. melléklet. Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei

14. sz. melléklet. Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei 14. sz. melléklet Jogvita esetén eljáró szervek, hatóságok megnevezése, elérhetőségei Tartalomjegyzék 1. Nemzeti Média- és Hatóság... 3 2. Média- és Biztos... 4 3. Pest Megyei Kormányhivatal... 4 4. JÁRÁSI

Részletesebben

5. melléklet a 13/2015. (II. 10.) Korm. Rendelethez

5. melléklet a 13/2015. (II. 10.) Korm. Rendelethez 5. melléklet a 13/2015. (II. 10.) Korm. Rendelethez A 2015/2016-os tanévben induló képzésekben Szabóky Adolf tanulmányi ösztöndíjra jogosító hiány-szakképesítések Megye/Főváros Szakképesítés megnevezése

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal. Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály

Veszprém Megyei Kormányhivatal. Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Agrárügyi Főosztály Cím: 8200 Veszprém, Batsányi János u. 5. Telefon: 88/620-820, 88/590-343 Fax: 88/566-900 veszprem.agrar@veszprem.gov.hu

Részletesebben

Segítségnyújtási lehetőségek az Integrált Futball Alkalmazás sportszervezeti felhasználóinak

Segítségnyújtási lehetőségek az Integrált Futball Alkalmazás sportszervezeti felhasználóinak Segítségnyújtási lehetőségek az Integrált Futball Alkalmazás sportszervezeti felhasználóinak 1 Kapcsolattartás 2 Kapcsolattartás 3 Telefonos ügyfélfogadás / Kapcsolattartás Technikai gond: (061)-398-8550

Részletesebben

Az OPSz KÜLDÖTTGYŰLÉSI KÉPVISELŐK NÉVJEGYZÉKE az Országos Polgárőr Szövetség év november 28. napján tartott küldöttgyűlésén

Az OPSz KÜLDÖTTGYŰLÉSI KÉPVISELŐK NÉVJEGYZÉKE az Országos Polgárőr Szövetség év november 28. napján tartott küldöttgyűlésén Az OPSz KÜLDÖTTGYŰLÉSI KÉPVISELŐK NÉVJEGYZÉKE az Országos Szövetség 2015. év november 28. napján tartott küldöttgyűlésén Sor a Küldött 1. 1. Országos Szövetség és Dr. Túrós András P00000018 Sor a 2. 1.

Részletesebben

A határozatokat aláírta: (szignál!) ÁDER JÁNOS köztársasági elnök és HENDE CSABA honvédelmi miniszter

A határozatokat aláírta: (szignál!) ÁDER JÁNOS köztársasági elnök és HENDE CSABA honvédelmi miniszter Ismertetem Magyarország köztársasági elnökének és honvédelmi miniszterének határozatait elismerésekről. A határozatokat aláírta: (szignál!) ÁDER JÁNOS köztársasági elnök és HENDE CSABA honvédelmi miniszter

Részletesebben

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere. Szolgálati tevékenysége elismeréséül a tűzoltóság napja alkalmából

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere. Szolgálati tevékenysége elismeréséül a tűzoltóság napja alkalmából A tűzoltóság napja alkalmából belügyminiszteri és főigazgatói elismerésben részesültek kollégáink. Az elismerések átadása a Belügyminisztérium és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepélyes

Részletesebben

A katonai-szakmai ismeretekhez kötött hivatásos és szerződéses katonai beosztások megoszlása

A katonai-szakmai ismeretekhez kötött hivatásos és szerződéses katonai beosztások megoszlása Melléklet a /2007. (..) HM rendelethez A katonai-szakmai ismeretekhez kötött hivatásos és szerződéses katonai beosztások megoszlása HONVÉDELMI MINISZTÉRIUM Az államtitkár közvetlen irányítása alatt működő

Részletesebben

Általános közzétételi lista. I. Szervezeti, személyzeti adatok. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Államigazgatási Kollégium tagjai

Általános közzétételi lista. I. Szervezeti, személyzeti adatok. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Államigazgatási Kollégium tagjai Általános közzétételi lista I. Szervezeti, személyzeti adatok A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Államigazgatási Kollégium tagjai 1. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Pf.: 199. Román István kormánymegbízott Tel:

Részletesebben