; Mobil:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "76-488 437; Mobil: +36-20. 20-9621 050 Email: hamargy@jetfly.hu www.soonfoto.hu"

Átírás

1 REFERENCIA Hamar György egyéni vállalkozó, 6000 Kecskemét, Aradi Vértanúk tere 2. 7/42 Adószám: ; Nyilvántartási szám: Bankszámla szám: Tel: ; Mobil:

2 Amit nyújtani tudok. Rendezvényszervezés és biztosítás felsőfokon Teljes körű biztosítási és katasztrófavédelmi terv elkészítése; Hivatalos hatósági engedélyek beszerzése (közterület használati engedély, élelmiszerbiztonsági, állategészségügyi, ANTSZ engedélyek, stb.); A rendezvény előkészítése és teljes körű biztosításának Ezen belül: megszervezése; A vezetés A közlekedés és parkoltatás megszervezése Regisztráció Beléptetés, őrzés-védelem, rendfenntartás Kockázatelemzés Katasztrófavédelmi feladatok Tűzvédelmi biztosítás Egészségügyi biztosítás Állategészségügyi biztosítás Terrorcselekmények elleni védelem Kiürítési és mentési terv Híradás biztosítása Vészhelyzeti kommunikáció kidolgozása Logisztikai biztosítás (szállás, szállítás, kommunális ellátás) Technikai kiszolgálás és biztosítás A biztosításban résztvevő erők (rendőrség, polgárőrség, mentők, tűzoltóság, katasztrófavédelem, személy és vagyonvédelem) együttműködésének megszervezése A fentiekhez kapcsolódó térképek, berendezési vázlatok, tájékoztató anyagok, lakossági tájékoztatók elkészítése; A rendezvény jellegéhez kapcsolódó speciális biztosítási feladatok megszervezése. Fogathajtó és sportrendezvények, versenyszervezéssel kapcsolatos feladatainak ellátása. Versenyirodai szolgáltatások. Hamar György egyéni vállalkozó, 6000 Kecskemét, Aradi Vértanúk tere 2. 7/42 Adószám: ; Nyilvántartási szám: Bankszámla szám: Tel: ; Mobil:

3 REFERENCIA MUNKÁK Hivatásos katona 31 év tapasztalat repülőbázis hadműveleti főnök 5 Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató megszervezése és lebonyolítása (1997; 1998; 2000; ; 2003; 2005) Hetényegyházi Kulturális és Hagyományőrző Egyesület 5 fogathajtó verseny előkészítése és lebonyolítása 2008 XIII. Kettesfogathajtó Világbajnokság Biztonsági Igazgatója 2009 XXVI. Izsáki Sárfehér Napok és Országos Fogathajtó bajnokság Biztonsági Főnök 2009 III. Lovas Világkupa Logisztikai vezető Amerikai Autók Nemzetközi Találkozója Kecskemét 2010 biztonsági tanácsadó I. Junior Nemzetközi Póni Fogathajtó Világkupa Vecsés 2010 Biztonsági Igazgató XXVII. Izsáki Sárfehér Napok és Országos Fogathajtó bajnokság Biztonsági Igazgató 2010 IV. Lovas Világkupa biztonsági megbízott 2010 Hamar György egyéni vállalkozó, 6000 Kecskemét, Aradi Vértanúk tere 2. 7/42 Adószám: ; Nyilvántartási szám: Bankszámla szám: Tel: ; Mobil:

4 ÉVTIZEDES SZERVEZÉSI TAPASZTALATOK EURÓPA LEGJELENTŐSEBB REPÜLŐNAPJAINAK EGYIKE Ha a kecskeméti repülőnapok szervezéserői beszélünk, akkor hosszú évek óta, gyakorlatilag a kezdetektől Fekete Róbert őrnagy, valamint Hamar György alezredes nevét kell az elsők között megemlítenünk. - Hivatalosan ötödik alkalommal láthatnak nemzetközi repülőnapot és haditechnikai be mutatót a városunkba látogatók - mondta Fekete Róbert, a repülőbázis értékelő és elemző főtisztje. - Elmondhatjuk viszont, hogy volt egy nulladik" is 1990-ben, amikor a második világ háború után először szálltak le hazánkban amerikai vadászgépek. Kelet-Európában itt adott először randevút egymásnak a keleti és a nyugati csúcstechnika, hiszen az amerikai F-16- osok mellett itt voltak a szovjet MiG-29-esek is. Sajnos akkor csak statikus bemutató keretében csodálhatta meg a nyílt nap közönsége ezeket a gépeket, mindamellett, hogy a Magyar Légierőben akkor rendszerben álló gépeik tartottak be mutatót. - Mi volt ti következő állomás? - Az első igazi" kecskeméti repülőnapra 1997 májusáig kellett várni - vette át a szót Ha mar György hadműveleti főnök. - Egyben ez volt számunkra az egyik legemlékezetesebb is, Hamar György és Fekete Róbert -a két szervező mert február 24-én közölték velünk a városházán, hogy május második felében nemzetközi repülőnap és haditechnikai bemutató színhelye lesz a bázis. Két hónap állt a rendelkezésünkre, hogy mindenféle tapasztalat nélkül meg tudjuk szervezni. Ez a repülőnap a Magyar Honvédség és egy alapítvány által került megrendezésre, közösen az akkori harcászati repülőezred állományával. Örömmel mondhatom, hogy hatalmas sikere volt úgy hazai, mint nem- Ez alkalommal is nagy érdeklődés várható...

5

6

7 TANULMÁNY LOVAS VERSENYEK ÉS RENDEZVÉNYEK BIZTONSÁGI KÉRDÉSEINEK TAPASZTALATAI 2010 Hamar György, 6000 Kecskemét, Aradi Vértanúk tere 2. 7/42 Tel: ; Mobil:

8 Magyar Lovas Szövetség Lovas rendezvények szervezésével kapcsolatos ajánlások LOVAS VERSENYEK ÉS RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSÉVEL KAPCSOLATOS AJÁNLÁSOK Hatályos: január 1.-től Kelt: Budapest, október 14. Szerző: Hamar György Lázár Vilmos elnök 1

9 Kettesfogathajtó Világbajnokság Szervező Bizottság 6000 Kecskemét, Izsáki út 3. Tel./fax: +36 (76) sz. példány

10 sz. példány A XIII. KETTESFOGATHAJTÓ VILÁGBAJNOKSÁG SZERVEZŐBIZOTTSÁGÁNAK BIZTOSÍTÁSI ÉS KATASZTRÓFAVÉDELMI TERVE A ÉVI XIII. KETTESFOGATHAJTÓ VILÁGBAJNOKSÁG VÉGREHAJTÁSÁRA augusztus Kecskemét Kettesfogathajtó Világbajnokság Szervező Bizottság 6000 Kecskemét, Izsáki út 3. Tel./fax: +36 (76)

11 GÉPJÁRMŰ BEHAJTÁSI ENGEDÉLYEK 7 sz. melléklet

12 KÖZLEKEDÉSI TERV sz. melléklet

13

14 STADION MENTÉSI ÉS KIÜRÍTÉSI TERV 14 sz. melléklet SEBESÜLT GYŰJTŐ OSZTÁLYOZÓ SEBESÜLT GYŰJTŐ OSZTÁLYOZÓ

15 sz. példány AZ I. PÓNI JUNIOR FOGATHAJTÓ VILÁGKUPA SZERVEZŐ BIZOTTSÁGÁNAK BIZTOSÍTÁSI ÉS KATASZTRÓFAVÉDELMI TERVE A ÉVI I. PÓNI JUNIOR FOGATHAJTÓ VILÁGKUPA VÉGREHAJTÁSÁRA augusztus Vecsés I. Póni Junior Fogathajtó Világkupa Szervező Bizottság 2220 Vecsés, Jókai út 26. Tel./fax: + 36(30) /+36 (29)

16 sz. példány XXVII. IZSÁKI SÁRFEHÉR NAPOK, SZÜRETI FESZTIVÁL ÉS ORSZÁGOS FOGATHAJTÓ BAJNOKSÁG SZERVEZŐ BIZOTTSÁGÁNAK BIZTOSÍTÁSI ÉS KATASZTRÓFAVÉDELMI TERVE A RENDEZVÉNYEK VÉGREHAJTÁSÁRA szeptember Izsák Izsák Város Önkormányzata 6070 Izsák Szabadság tér 1. Tel: +36 (76) / Fax: +36 (76)

17

18 FORGALMI REND VÁZLAT 8. sz. melléklet

19

20 ÁLTALÁNOS HÁZIREND Tájékoztatjuk a versenyzőket, tulajdonosokat, hogy a Szervező Bizottság a versenyzők, a közönség, a résztvevők, a lóállomány biztonságának megóvása, a személy és vagyonvédelem, a balesetek és vészhelyzetek megelőzése érdekében az alábbi rendszabályokat foganatosítja: Az istálló és a tábor területén, a kiadott tűzvédelmi házirend betartása kötelező; A versenyzők a fogatokkal, csak a részükre kijelölt útvonalon közlekedhetnek; Fogatokkal, a közönség közé bemenni szigorúan tilos! A versenypálya és a rendezvény helyszínén, autóval, motorral, quaddal közlekedni nem lehet; A versenyzők, csak a részükre kijelölt parkolókba parkolhatnak; Kutyát a verseny helyszínén csak pórázon lehet tartani; Tűz esetén a tűzoltást a szolgálatokkal közösen meg kell kezdeni, az embereket és gépkocsikat a menekülési kapun ki kell hozni a területről; Az istállóban keletkezett tűz esetén, a lovakat a boxokból, ki kell hozni és a lószállítókba elhelyezni; Ilyen esetekben, a területet áramtalanítani kell, a megjelölt szakaszkapcsolónál; Vészhelyzet esetén, a kifüggesztett telefonszámokon kell segítséget kérni; Viharjelzés esetén, a szervezők tájékoztatásának megfelelően, a lovakat a lószállítókba kell elhelyezni, szükség esetén, a szállítókkal a megjelölt területre kell kiállni; A tábor területén, viharjelzés esetén, össze kell csukni a napernyőket, az asztalokat, székeket, könnyen mozdítható tárgyakat, azokat az autókba, szállító eszközökbe kell elhelyezni; A könnyű szerkezetű sátrakat le kell bontani; Bárminemű baleset, vészhelyzet vagy rendellenesség kapcsán a szervezőt értesíteni kell; Felhívjuk a figyelmet, hogy mindenki vigyázzon a saját és mások testi épségére, anyagi javaira; A fenti házirend be nem tartása szankciókat vonhat maga után. Balesetmentes, sikeres versenyzést kívánunk! Szervező Bizottság Izsák Város Önkormányzata 6070 Izsák Szabadság tér 1. Tel: +36 (76) / Fax: +36 (76)

21 MARATON VERSENY HÍRADÁS CSATORNA BESZÉDCSOPORT FELHASZNÁLÓ JOGOSULTSÁG FUNKCIÓ DB 1 EREDMÉNY BÍRÓK 1;2;3; Bíráskodás, eredményközlés 8 EREDMÉNYKÖZLŐ 1;2; 8 VERSENYIRODA 1;2; Eredmények vétele 1 MŰSORKÖZLŐ 1;2; Műsorközlés 1 TARTALÉK 1;2;3; Tartalék 2 2 LÉPÉS EREDMÉNYKÖZLŐ 2 Lépésszakaszok 5 VERSENYIRODA 2 Eredmények vétele 1 3 PÁLYA TECHNIKAI MENTŐ 1;2;3; Akadály javítás, állat és humán mentés 6 PÁLYAÉPÍTŐ 1;2;3; ÁLLATMENTŐ 1;2;3; MENTŐ 1;2;3; ÁLLATKÓRHÁZ 1;2;3; KURUC 1;2;3; TARTALÉK 4 36 ÁLTALÁNOS BIZTOSÍTÁS HÍRADÁS CSATORNA BESZÉDCSOPORT FELHASZNÁLÓ JOGOSULTSÁG FUNKCIÓ DB 1 VEZETÉS A rendezvény teljes koordinálása BIZT IG 1;2;3; 1 RENDŐR 1;2;3; 1 TITKÁR 1;2;3; 1 FŐSZERVEZŐ 1;2;3; 1 POLGÁRŐR 1;2;3; város, belépő kapu,forg ir 5 2 KHT 1;2;3; felvonulások 3 3 TARTALÉK 1;2;3;

22 S Z Á M O K T É N Y E K - A D A T O K Résztvevô nemzetek (20) Amerikai Egyesült Államok, Ausztria, Ausztrália, Bulgária, Csehország, Fehéroroszország, Görögország, Hollandia, Lengyelország, Lichtenstein, Litvánia, Németország, Olaszország, Oroszország, Románia, Svájc, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna és Magyarország Lovasok száma 65 Szakértô vendégeink A világkupa idején mintegy 700 akkreditált lovas-szakembert, köztük számos hazai és külföldi versenyzôt, szaktekintélyt, sportdiplomatát, bírót fogadunk. A technikai háttér A versenyen és a programban összesen mintegy 300 nagy értékû köztük számos vagyonokat érô ló szakszerû, boxos elhelyezése, biztonságának garantálása, biztosítása, állatorvosi ellátása, a trágya és más hulladékok elszállíttatása, a zavartalan gépkocsiforgalom irányítása, a parkolás, a 8 díjugrató versenyszám akadályainak tervezése és elkészíttetése és még nincs vége a tennivalók sorának nehéz feladatokat ró a Szervezôkre. A lovakat és a felszereléseket mintegy 150 kamion hozza-viszi. Az elsô Világkupára Ausztriából hozott és most is használt 650 tonnányi különleges /homokból, textilbôl és kötôanyagból álló/ talaj gyors ki- és behordása, elterítése, döngölése, a verseny alatti karbantartása szervezett munkát és jelentôs gépparkot igényel. Tovább gazdagodik a fény-, a hangjáték és a hangosítás. Fény-látvány: a Nemzeti Színház munkatársa vezeti a csapatot. Kiváló DJ keveri a zenét. A dekoratôrök újításokra készülnek; a Szent-korona ismét gazdagítja a díszletet. A pályaépítô együttes A csapat 2010-ben végig együtt dolgozott Ausztriában, így ígérik az idén még gyorsabbak lesznek. A Lovas Világkupa évrôl-évre fejlôdik és szervezésben lépést tart a világ legjobbjaival. Idén az amszterdami, a veronai és a hoofddorpi versenyeken szerzett tapasztalatokat építjük be saját szervezési tevékenységünkbe. HÁTTÉR INFORMÁCIÓK JEGYÁRUSÍTÁS TICKET A, IBUSZ JEGYIRODA Jegyárak: december 3. /péntek/ De.: Ft Du.: Ft december 4. /szombat/ De.: Ft Du.: Ft december 5. /vasárnap/ Ft LOVAS VILÁGKUPA VÁSÁR AZ ARÉNÁBAN Kiállítók, kereskedôk jelentkezését várjuk. Bôvebb információ: Jelentkezés: vagy: KOVÁCS Zoltán ügyvezetô igazgató (Mobil: 06-30/ ) DALLOS Beáta programszervezô (06-30/ ) ERDÉLYI Magdolna látványtervezô (06-30/ ) A S Z E R V E Z Ô B I Z O T T S Á G Elnök: LÁZÁR Vilmos, a Magyar Lovas Szövetség elnöke, hétszeres fogathajtó világbajnok, egyetemi lovastanár Társelnök: LÁZÁR Zoltán, hatszoros fogathajtó világbajnok, egyetemi lovastanár MONDOK József, a Magyar Lovas Szövetség alelnöke, a Fogathajtó Szakág elnöke Dr. FEHÉR Károly sajtófônök 06-30/ ) FINTHA Gábor fogatpálya-építô (06-30/ ) GOLLER Alexander protokollfônök (06-30/ ) MOLNÁR Ferenc szponzorszervezô (06-30/ ) STRÓBL Dorottya versenyigazgató, díjugratás és az Akkreditációs Iroda vezetôje (06-30/ ) VOBECZKI Zoltán kapcsolatszervezô (06-20/ ) ZILAHI István mûsorszervezô (06-30/ ) HAMAR György biztonsági megbízott (06-20/ ) Dr. FEHÉR Károly sajtófônök (06-30/ ) PÉTERFI Csaba sajtófônök-helyettes (06-20/ KOVÁCS ESZTER média asszisztens (06-70/ ) M É D I A S Z O L G Á L T A T Á S MÁTYUS Eszter média asszisztens (06-20/ ) VÁRALJAI János hivatalos fotós: (06-30/ ) Akkreditálás Hotel Stadion, XIV. Ifjúság u. December , óráig Belépés az Arénába: F 1 kapu, Ifjúság útja; közvetlenül a Hotel Stadion mellett. Médiaközpont: Aréna II. emelet M 002 termek Médialelátó: II. emelet Lovas Világkupa Fotózás az Arénában: - a közönség zavarása nélkül mindenütt, KIVÉVE A KÜZDÔTERET! Sajtómellényt az akkreditált fotósok kaphatnak A Médiaközpont nyitvatartása: december 3-5., 9.00 órától az eredményközlésig 21

23 Hamar György úr részére Kedves Hamar György Úr! A december 4-6.-án a Papp László Budapest Sportarénában rendezett ismét jelentős sikerrel zárult. OTP BANK LOVAS VILÁGKUPA A helyszíni tapasztalatok, a szép számmal érkező elismerő hangú visszajelzések alapján jóleső érzéssel mondhatjuk, hogy tovább gazdagodó programunk a nagyközönség, a hazai és a külföldi szakmai-közvélemény általános elismerését váltotta ki. A nemzetközi szintű olimpiai és világbajnok lovasok, fogathajtók fellépése, a show-műsor mintegy 30 érdekes, látványos, tartalmas, szórakoztató műsorszáma és talán mindenek előtt a 14 ezer meghívott kis lovasbarátunk részére rendezett I. OTP Bank Nemzeti Gyerek Lovasnap igazi lovasünneppé varázsolta rendezvényünket. A sikeres szervezéshez, a számtalan fontos gyakorlati feladatot ellátó műszaki-szolgálat jelesen a Te hozzáértő, pontos munkád is jelentősen hozzájárult. KÖSZÖNJÜK! Szép Karácsonyt, Boldog Új Évet Kívánunk. A további jó együttműködés reményében köszönt: Mondok József Lázár Vilmos Lázár Zoltán a Szervező Bizottság a Magyar Lovas Szövetség a Szervező Bizottság társelnöke és a Szervező Bizottság elnöke társelnöke Budapest, december 15.

24 Elérhetőség Hamar György egyéni vállalkozó Székhely: 6000 Kecskemét, Aradi Vértanúk tere 2. 7/42 Adószám: Nyilvántartási szám: Bankszámla szám: SZVMSZ Kamarai azonosító: 0301/I/11926/2010 Telefon: Mobil: Hamar György, 6000 Kecskemét, Aradi Vértanúk tere 2. 7/42 Tel: ; Mobil:

2009. november 25., szerda 11 óra

2009. november 25., szerda 11 óra 2009. november 25., szerda 11 óra Lázár Lovaspark, Domonyvölgy Nemzeti Fôtámogató Infokommunikációs Partner Tartották: Lázár Vilmos a Magyar Lovassport Szövetség és a Szervezô Bizottság elnöke, Lázár Zoltán,

Részletesebben

Sajtóanyag 2012.XI.21.

Sajtóanyag 2012.XI.21. Sajtóanyag 2012.XI.21. A lótenyésztés által nyerni és én szépen nyerni kívánok s, hogy minden számlálásaim és eddig volt tapasztalásaim szerintnyerni reménylek is. /Gróf Széchenyi István, Lovakrul.1828,/

Részletesebben

Polgárőr Magazin. Polgárőr Akadémia2. Csongrádi tanyaprogram. Döntött az elnökség. 2015. Február XX. évf. 2. szám

Polgárőr Magazin. Polgárőr Akadémia2. Csongrádi tanyaprogram. Döntött az elnökség. 2015. Február XX. évf. 2. szám Polgárőr Magazin 2015. Február XX. évf. 2. szám Polgárőr Akadémia2 Döntött az elnökség Csongrádi tanyaprogram Összefogás a betörések megelőzése érdekében Az Aegon Országos Kármegelőzési Program középpontjában

Részletesebben

12. Nagykanizsai Military

12. Nagykanizsai Military 12. Nagykanizsai Military CCI* & CCI** NEMZETKÖZI LOVASTUSA VERSENY A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG LOVASTUSA BAJNOKSÁGA JUNIOR LOVASOK RÉSZÉRE ORSZÁGOS MINŐSZÍTŐ VERSENY Nagykanizsa 2008 2 Tisztelt Olvasó! A Nagykanizsai

Részletesebben

!Megtartotta éves közgyűlését az IPA MSZ Kecskeméti

!Megtartotta éves közgyűlését az IPA MSZ Kecskeméti XVIII. évfolyam III-IV. szám Az IPA világszerte a rendvédelmi szervek aktív és nyugalmazott állományából toborozza tagságát, célja a formális, szakmai kereteken túlmutató személyes kapcsolatok kialakítása,

Részletesebben

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége. Biztonsági Szabályzat

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége. Biztonsági Szabályzat Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége Biztonsági Szabályzat 2011 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146

Részletesebben

Ebesi Hírlap. Minden forintnak hasznosulnia kell elfogadta a testület a 2014. évi költségvetést. A tartalomból...

Ebesi Hírlap. Minden forintnak hasznosulnia kell elfogadta a testület a 2014. évi költségvetést. A tartalomból... XIII. évf. 2. szám 2014. február Ingyenes kiadvány Ebes Község Önkormányzatának havonta megjelenő lapja A tartalomból... Szeretettel várunk mindenkit nemzeti ünnepünk alkalmából március 15-én 9.30 órától

Részletesebben

Tájékoztató Bizottság beszámolója

Tájékoztató Bizottság beszámolója Tisztelt Olvasók! Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselõ-testülete 2010. június 25-én tartotta legutóbbi ülését, melyen a következõ határozatok, döntések születtek: A napirendet a felmerülõ kiegészítésekkel

Részletesebben

Hotel Magyar Király **** 8000 Székesfehérvár, Fô utca 10. Telefon: +36 22 311 262 Fax: +36 22 327 788 E-mail: info@magyarkiraly.hu www.magyarkiraly.

Hotel Magyar Király **** 8000 Székesfehérvár, Fô utca 10. Telefon: +36 22 311 262 Fax: +36 22 327 788 E-mail: info@magyarkiraly.hu www.magyarkiraly. R R Hotel Magyar Király **** 8000 Székesfehérvár, Fô utca 10. Telefon: +36 22 311 262 Fax: +36 22 327 788 E-mail: info@magyarkiraly.hu www.magyarkiraly.hu Magyar Király B1.indd 1 2012.11.26. 23:10 I II

Részletesebben

MEZŐHEGYES VÁROSI HAVILAP

MEZŐHEGYES VÁROSI HAVILAP MEZŐHEGYES VÁROSI HAVILAP XXXIX. évfolyam 3.szám 2015. március MEGMUTATTUK MAGUNKAT 40 EZER ÉRDEKLŐDŐ Békés megye idén is egyedi, exkluzív, nyolcvan négyzetméteres standon jelent meg a Budapesten, a Hungexpo

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Szakmai beszámoló

Magyar Labdarúgó Szövetség. Szakmai beszámoló Magyar Labdarúgó Szövetség Szakmai beszámoló 2012 I. fejezet Bevezetés... 3 II. fejezet Szövetségi élet... 4 1. Szövetségi munka... 4 2. Társadalmi kapcsolatok... 5 3. Nemzetközi kapcsolatok... 6 4. Kiemelt

Részletesebben

(Augusztus) Kisasszony hava ÚJKENYÉR hava (Szeptember) Szent Mihály hava FÖLDANYA hava LAKITELEKI ÚJSÁG ALAPÍTO TTA: LEZSÁK SÁNDOR, 19 8 9-BEN

(Augusztus) Kisasszony hava ÚJKENYÉR hava (Szeptember) Szent Mihály hava FÖLDANYA hava LAKITELEKI ÚJSÁG ALAPÍTO TTA: LEZSÁK SÁNDOR, 19 8 9-BEN XXVI. évfolyam 8. szám (Augusztus) Kisasszony hava ÚJKENYÉR hava (Szeptember) Szent Mihály hava FÖLDANYA hava 2014. augusztus szeptember Ára: 150 Ft LAKITELEKI ÚJSÁG Szurkoljunk együtt Alexáért! ALAPÍTO

Részletesebben

A pályázatokat a hivatal iktatójába május 2-án, 9 óra 00 percig

A pályázatokat a hivatal iktatójába május 2-án, 9 óra 00 percig VÁROS PÁLYÁZAT FIÁKER ÜZEMELTETÉS Szentendre Város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé belvárosi fiákerek üzemeltetésére: Lázár cár térnél Dunakorzó - Görög utca találkozásánál Jókai u. - Dumtsa

Részletesebben

Indul a próbaüzem Mindszenten

Indul a próbaüzem Mindszenten Indul a próbaüzem Mindszenten KÖZÉLET KULTÚRA SPORT TÁRSADALOM OKTATÁS Szinte elkészült a szennyvízcsatorna-hálózat (6. oldal) Ára: 99Ft A Tisza-partra látogattak az ovisok (8.oldal) Kamerarendszert a

Részletesebben

Esedékessé vált a rendőrhatósági igazolványok,

Esedékessé vált a rendőrhatósági igazolványok, SZVMSZK Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun- Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezeteinek közösen készített kiadványa. Itt a tavasz indul a táboroztatás!

Részletesebben

A TARTA LOM B ÓL OLVASÓI ROVAT

A TARTA LOM B ÓL OLVASÓI ROVAT CIVIL HÁZ 2005. VII. ÉVFOLYAM 5. SZÁM A Regionális Civil Központ Alapítvány idõszaki kiadványa A TARTA LOM B ÓL OLVASÓI ROVAT Manufaktúra Önsegélyezõ Egyesület Manufaktúra Önsegélyezõ Egyesület Célja a

Részletesebben

2. évfolyam, 4. szám, 2011. április-május www.kobanya.info. Emlékplakett a kimagasló eredményt elért kőbányai sportolóknak. Miénk volt a park!

2. évfolyam, 4. szám, 2011. április-május www.kobanya.info. Emlékplakett a kimagasló eredményt elért kőbányai sportolóknak. Miénk volt a park! 2. évfolyam, 4. szám, 2011. április-május www.kobanya.info kőbánya.info Ingyenes Közösségi Magazin Osztolykán Ágnes kőbányai képviselő díjat vehetett át Michelle Obamától 2. oldal Kerékpárral az isaszegi

Részletesebben

2006. VIII. évf. 7. szám

2006. VIII. évf. 7. szám A REGIONÁLIS CIVIL KÖZPONT ALAPÍVÁNY IDÔSZAKI KIADVÁNYA 2006. VIII. évf. 7. szám TARTALOM T A 2-4 Aktuális 5 Események 6-7 Programok 8-9 Közelmúlt 10 Pályázat 11-18 Közhasznúság 19-20 Info 2 AKTUÁLIS Kötelező

Részletesebben

Eger Ünnepe 2011. EGRI CIVIL KÖZÖSSÉGEKNEK!

Eger Ünnepe 2011. EGRI CIVIL KÖZÖSSÉGEKNEK! 2011. április, Különszám A tartalomból: XVI. EGER ÜNNEPE FELHÍVÁS EGRI CIVIL SZERVEZETEK RÉSZÉRE Idén tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre az egri civilek összefogásával az EGER ÜNNEPE. A három

Részletesebben

2011. május 2-ig 1 263 598 379 forint támogatás elérésében működött közre Egyesületünk, melyet

2011. május 2-ig 1 263 598 379 forint támogatás elérésében működött közre Egyesületünk, melyet Visszaemlékezés Több mint 30 év eredményesen! Apró kavicsként görögnek emlékeim. Mintha ma lett volna. Arcok, fények, felvillanások, töredékek a közeli és távoli múltból. Már sokan nem élnek, csak emlékeink

Részletesebben

MEZÔFAL. Park: novemberre kész. Óvoda-centenárium. Az én falum. Tartalom. az 1956-os forradalmi megemlékezésünkre. Az én falum - Mezôfalva 1

MEZÔFAL. Park: novemberre kész. Óvoda-centenárium. Az én falum. Tartalom. az 1956-os forradalmi megemlékezésünkre. Az én falum - Mezôfalva 1 Az én falum - Mezôfalva 1 Az én falum MEZÔFAL ALVA Információs és közéleti havilap 2008. október Tartalom Sikerrel szerepelt a Nõikarunk Szüreti mulatság volt Így döntöttünk Mezõföldi Híd Beszéljük meg

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS LAPJA XXIII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2012. SZEPTEMBER. hazánk fennmaradása, a Szent István királyunk által megalapozott szellemiség védelme

RÉTSÁG VÁROS LAPJA XXIII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2012. SZEPTEMBER. hazánk fennmaradása, a Szent István királyunk által megalapozott szellemiség védelme RÉTSÁG VÁROS LAPJA XXIII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2012. SZEPTEMBER Immár tíz éve annak, hogy a szentistváni ünnepség a Templomkertben kezdódik egy szabadtéri istentisztelettel. Ez alkalommal is nem csupán a római

Részletesebben

Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja. Március 15-én délután önkormányzati. vezetők, valamint az építkezésben

Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja. Március 15-én délután önkormányzati. vezetők, valamint az építkezésben Új Gyáli 2012 április Újság Gyál Város Önkormányzatának közéleti és információs lapja Önkormányzati támogatásra pályázhatnak a civil szervezetek 4. oldal Lesz gyáli adóslista Az évfordulók városa 5. oldal

Részletesebben

Közéleti és kulturális lap Alapítva 1899-ben Újraalapítva 1987-ben szevi@szentendre.hu +36 26 505 120. Anyáknapi köszöntő

Közéleti és kulturális lap Alapítva 1899-ben Újraalapítva 1987-ben szevi@szentendre.hu +36 26 505 120. Anyáknapi köszöntő SZE N XXVIII. évf. 8. szám 2014. április 28. 8 N TE DRE ÉS VIDÉKE Közéleti és kulturális lap Alapítva 1899-ben Újraalapítva 1987-ben szevi@szentendre.hu +36 26 505 120 Anyáknapi köszöntő Köszönöm Istenem

Részletesebben

védelmi ezredes, a Fõvárosi Polgári Védelem igazgatója, dr. Bende Péter, tûzoltó vezérõrnagy, Fõvárosi Tûzoltóparancsnok

védelmi ezredes, a Fõvárosi Polgári Védelem igazgatója, dr. Bende Péter, tûzoltó vezérõrnagy, Fõvárosi Tûzoltóparancsnok XIII. évfolyam 5. szám 2004. március 10. Városházi Napló Rákospalota, Pestújhely és Újpalota polgárainak lapja Tisztelt Kerületi Polgárok! Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Lakosai! Az önkormányzat képviselõ-testülete

Részletesebben

SAUTANZ HÍRMONDÓ SVÁB DISZNÓTOR BUDAKESZIN. XXIII. évf. 2015. február. www.hirmondo.budakeszi.hu. Erzsébet-program. Részletek a. 10-11.

SAUTANZ HÍRMONDÓ SVÁB DISZNÓTOR BUDAKESZIN. XXIII. évf. 2015. február. www.hirmondo.budakeszi.hu. Erzsébet-program. Részletek a. 10-11. Budakeszi www.hirmondo.budakeszi.hu HÍRMONDÓ XXIII. évf. 2015. február Részletek a 10-11. oldalon SAUTANZ SVÁB DISZNÓTOR BUDAKESZIN Részletek a 12. oldalon Részletek a 9. oldalon Részletek a 16. oldalon

Részletesebben

ONVÉD REPÜLŐNAP FÖLDÖN-ÉGEN. agyar ELSŐ KÉZBŐL A HADERŐRŐL! A Honvédelmi Minisztérium magazinja 2013. július XXIV. évf. 7.

ONVÉD REPÜLŐNAP FÖLDÖN-ÉGEN. agyar ELSŐ KÉZBŐL A HADERŐRŐL! A Honvédelmi Minisztérium magazinja 2013. július XXIV. évf. 7. ELSŐ KÉZBŐL A HADERŐRŐL! ONVÉD A Honvédelmi Minisztérium magazinja 2013. július XXIV. évf. 7. szám 390 Ft HmA agyar www.honvedelem.hu REPÜLŐNAP FÖLDÖN-ÉGEN 14 Kőbe vésve, bronzba öntve A NEMZET ATYJA Fotó:

Részletesebben

Fábiáni TARTALOM: Szent Sebestyén Tûzoltó Egyesület Sport 19. Duna-Alpesi Kupa Véradás Családi események Egészségoldal

Fábiáni TARTALOM: Szent Sebestyén Tûzoltó Egyesület Sport 19. Duna-Alpesi Kupa Véradás Családi események Egészségoldal Fábiáni TARTALOM: Karácsonyi köszöntõ Polgármesteri beszámoló Közmeghallgatás Hírek az iskolából Népszokások Mûvészeti Iskola Fábiánsebestyén Gyermekeiért Alapítvány Az óvoda életébõl Falukarácsony Magányosok

Részletesebben

Görhönyfesztivál: szeptember 21. Városi ünnepség. Kistarcsa város önkormányzatának tájékoztató lapja

Görhönyfesztivál: szeptember 21. Városi ünnepség. Kistarcsa város önkormányzatának tájékoztató lapja Kistarcsa város önkormányzatának tájékoztató lapja Városi ünnepség 2013. 09. szám Kistarcsa díszpolgára: post mortem Simándy József. A kitüntetést a művész felesége vette át. Kistarcsa városért: Dr. Laczay

Részletesebben

Gyáli Újság. Tisztelt Gyáliak! Meghívó. 2014. augusztus. Gyáli Újság

Gyáli Újság. Tisztelt Gyáliak! Meghívó. 2014. augusztus. Gyáli Újság Új G y á l Város Önkormányzat á n a k közéleti és információs lapja Tisztelt Gyáliak! Egy település fejlettségében nagyon fontos, hogy milyen az utak, egyéb közművek állapota, az intézményhálózat színvonala

Részletesebben