HASZONNAL! BEMUTATKOZÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HASZONNAL! BEMUTATKOZÓ"

Átírás

1 FORGASSA HASZONNAL! BEMUTATKOZÓ 2016

2 50 EZ LESZ EMBER, AKIRE IDÉN FIGYELNÜNK KELL 2016 A LEHETŐSÉGEK éve! Adócsökkentés GYEREKPROGRAM DOLLÁRBEFEKTETÉSEK Pályázatok Lakáskedvezmény Új magyar tőzsde NÖVEKVŐ VEVŐKÖR MELEGÍTSEN Az idei évben a fogyasztás és a befektetések tovább növekednek. Érezhetően javul a hangulat a magyar gazdaságban, ahol kulcsszerep jut a hazai kis- és középvállalkozóknak. Ők a legnehezebben elérhető célcsoport: nem a véleményeket, hanem a tényeket részesítik előnyben. Éppen ezért évek óta változatlanul nagyra értékelik a magazint XIV. ÉVFOLYAM 2016/1 JANUÁR A HIDEGHÍVÁSRA MEETINGEK: HOZZA KI A MAXIMUMOT Miért jó a? MIÉRT FONTOSAK A MAGYAR VÁLLALKOZÓK? A kormány a következő években mindent egy lapra tesz fel. A rendelkezésre álló hatezer milliárd forintnyi EUforrások nagy részét az eddigi gyakorlattól eltérően a hazai kis- és középvállalatoknak szánja. KIK OLVASSÁK A HASZON MAGAZINT? Elsősorban vállalkozók és vezető beosztású emberek. Olvasóink 78%-a vidéken él, és információtartalma miatt többször is forgatja a magazint. Kimutatásaink szerint a hirdetést ugyancsak információnak fogja fel. MIRŐL ÍRUNK? Főbb témáink: üzleti, sikersztorik, aktuális adózási és jogi teendők, személyzeti kérdések, cégvezetési és befektetési tanácsok, marketing, e-biznisz, innováció, startup. EU-projektek: hogyan vehetnek részt ebben a kkv-k? Hol lehet a pályázáshoz szükséges tudást megszerezni és partnereket felkutatni? Egyik új sorozatunk a a nagy gyógyszercégek innovációit veszi sorra....egy IGEN ÜTŐKÉPES CSAPAT Lapunk szerzői kiemelkedő szakértelemmel rendelkeznek. Kolozsi Gábor a magyar pénz- és befektetési világ elismert szakértője, Karácsony Zoltán a hazai HR-világ kiváló ismerője, Schilling Tamás évek óta otthonosan mozog a startupok világában. Ambrus András régi motorosként figyeli az IT- és mobilvilág fejleményeit. Stipsicz Károly egyedülálló nemzetközi gazdasági és politikai ismeretekkel rendelkezik, és maga is vállalkozó. ÉS AZ INTERNET? Országos felmérések szerint az átlagos magyar vállalkozó idő hiány miatt jóval kevesebbet lóg a neten, mint az alkalmazottak. Erre a megfigyelésre alapozva kora reggeli hírlevelünk naponta tíz hírben foglalja össze a lényeget. A HASZON LAPCSALÁD SZÁMOKBAN Kiadványaink havi átlagban közel 30 ezer példányban jelennek meg, 8 ezer előfizetővel rendelkezünk. Honlapjainkat 90 ezren látogatják. A napi hírlevél 32 ezer regisztrált címre kerül kiküldésre. HASZON NŐKNEK A magyar vállalkozók több mint egyharmada nő, ezért hoztuk létre a magazin női változatát. Ez újságárusoknál kapható darabot pedig VIP-listán juttatunk el. HASZON AGRÁR A magyar mezőgazdaság évente 1500 milliárd forintos bevételt könyvelhet el, amiből 300 milliárd a földalapú támogatás. Gyakorlatorientált és fiatalos hangvételű magazinunk központi témája éppen az agrártevékenységek gazdaságossága, amivel kivívta a vezető helyet a hazai szaklapok között.

3 A magazin a hazai vállalkozók és menedzserek szolgálatában Az elmúlt években a magazin már több mint 60 kimagaslóan eredményes hazai kis- és középvállalatot mutatott be Sikersztori című rovatában. Külön hangsúlyt fektetünk a vállalkozó személyére, életútjára és kiemelkedő ötletére. Emellett minden egyes lapszámunkban hat új üzleti ötletet és világtrendet mutatunk be. Sikeres rovatunkat a hazai innovációnak szánt oldalakkal bővítjük. A gazdasági fejlődés motorja az innováció. Kutatás és fejlesztés nélkül a magyar cégek lemaradnak az egyre élesedő nemzetközi versenyben és velük együtt az ország is. Óriási a tét az elkövetkező időszakban. A magyar vállalkozók többsége még mindig nincs tisztában azzal, hogy az előtte álló 6-7 év mekkora lehetőségeket kínál számára a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Program keretében. Az amerikai startup világhoz hasonlóan gyakorlatilag minden innovatív ötlet hatásos prezentációval, jó üzleti tervvel és kellő eltökéltséggel párosítva megkapja a növekedéshez szükséges pénzforrásokat. A magazin et ad bemutatja azokat, akiknek már sikerült kedvet csinál a vállalkozáshoz informál az üzleti lehetőségekről összehozza a vállalkozókat közös pályázásra ösztönöz A magazin nem a panaszkodó vállalkozók lapja, hanem az új lehetőségekre kíváncsi, tettre kész embereké.

4 Tématervek (tájékoztató jelleggel) Lapszám Megjelenés Rovat Tématerv Indul a befektetési verseny! Ingatlanpiac az új csok jegyében 2016/3. február 24. Karrier Mit jelent és mivel jár az ipar 4.0? E-haszon WhatsApp üzleti chat felsőfokon Autó Terepjárók tesztje ( magazin/agrár Magazin) Befektetés 10 millió felett Mit kell tudnia egy kezdő vállalkozónak: 2016/4. március 30. prezentáció, üzleti terv, meggyőzés,, tippek, sikerpéldák (cikksorozat induló része) Karrier Hol találkozhatok fontos emberekkel? Ingatlan: építsek-e saját házat? Támogatások, költségek 50 üzleti ötlet Milyen vásárokon érdemes részt venni? Mennyibe kerül egy gyerek? Energia Megújuló energia ( magazin/agrár Magazin) 2016/5. április 27. Beszállítók (melléklet vagy cikksorozat) Sikersztorik ágazatonként élelmiszeripar, autóipar, csúcstechnika Beszállítói kisokos lépésről lépésre szakmai tanácsok (milyen minőségi előírásoknak [TQM] kell megfelelni) Sikersztorik bemutatása ágazatonként élelmiszeripar, autóipar, csúcstechnológia Privat banking Magyarországon 2016/6. június 1. Karrier A legjobban fizető magyar állások Kultúra Nyári fesztiválok A legjobb bankok vállalkozóknak 2016/7-8. július 6. Autó Bisznisz limuzinok Az új generáció: 50 fiatal akire érdemes odafigyelni Lapszám Megjelenés Rovat Tématerv 2016/9. augusztus /10. október / /12. november 3. november 30 Karrier Autóteszt Karrier Utazás Karrier Autó Betegbiztosítás A legjobb befektetések 1 millió, 10 millió, 100 millió forinttal Így vegyünk fel banki hitelt a vállalkozáshoz! Hogyan kell befektetőt keresni? Váltson karriert! i hitelek Pickup körkép: VW Amarok, Isuzu D-Max, Ford Ranger, Mitsubishi L 200, Nissan Navara, Toyota Hilux, Mahindra Goa ( magazin/agrár Magazin) Hosszú távú megtakarítások nyugdíjalap, tbsz, lakás-előtakarékosság Mekkora lesz a nyugdíjam? Csok: az első tapasztalatok Hogyan mondjunk fel? Kezdődik a síszezon! Ausztria, Franciaország, Olaszország Szállítmányozás, logisztika: vásárlás vagy lízing? ( magazin/agrár Magazin) gépjárművek (Fiat,Mercedes,Citroen, Volkswagen, Ford, Nissan ( magazin/agrár Magazin) Életbiztosítás Vagyonkezelési stratégiák Az 50 legjobb hazai startup cég Multiszótár útmutató a multinacionális cégek nyelvéhez Menedzserek egészsége Lakásbiztosítás mi mindenre lehet kötni, mire kell ügyelni? Céges flották (melléklet vagy cikksorozat) Cégautó finanszírozás: pénzügyi lízing (lízing), készpénzes vásárlás, hitel és tartós bérlet (operatív lízing) Döntéstámogató szoftverek kkv-k számára ( magazin/agrár Magazin)

5 nőknek AZ ELSŐ GAZDASÁGI MAGAZIN NŐKRŐL NŐKNEK Mi lenne, ha a nők vezetnék a világot? A Nőknek idén két kiadvánnyal jelentkezik. Régi erősségeire támaszkodva már az első, TAVASZI magazin fő témája is magasra teszi a mércét: Mi lenne, ha a nők vezetnék a világot? Az ŐSZI kiadvány címlapsztorija: VAGYONKEZELÉS ÉS PÉNZÜGY NŐI SZEMMEL Közvetlen, közérthető stílus és tartalom. Célcsoport: 30 év feletti, kvalifikált nők, akik érdeklődnek a gazdaság és a vállalkozói létforma iránt! Dolgoznak, vállalkoznak, az átlagosnál nagyobb jövedelmük van. Vásárlásaik során szem előtt tartják az ár-érték arányt. 84%-uk év közötti. Karrier és a családi élet összehangolására törekszik. 100%-ban magyar tartalom elgondolkodtató, hangsúlyos, színvonalas szövegek. A női sikermagazinok vizualitását idéző képi világ Megjelenés: március 8. és szeptember 21. Rovatok: Karrier,,, Utazás, Életmód, Egészség

6 HASZON MAGAZIN HATÁRIDŐK LAPMEGJELENÉS HIRDETÉSEK LEADÁSI HATÁRIDEJE (16.00 óra) BEHÚZÁSOK LESZÁLLÍTÁSA A NYOMDÁBA 2016/ / / / / / / / / / / / Üzleti /3 MÁRCIUS ÜTÕS 50 ötlet BÉREMELÉS AUTÓIMPORT BANKVÁLTÁS 11%-OS HOZAM Duális képzés MILLIÓK a cégének MAGYAR BOR AZ IHATÓ BEFEKTETÉS Hirdetésfelvétel: Lapkiadó Kft., Szüdi Ágnes 1036 Budapest, Lajos utca 78. telefon: fax: hirdetes@haszon.hu web: HOVA ÜLJEK A REPÜLŐN? 2015/11 NOVEMBER SIKERSZTORIK ITT AZ ÚJ GENERÁCIÓ! A FACEBOOK és a YOUTUBE hazai sztárjai Hogyan legyél FONÖK 40 ÉVESEN Tippek, trükkök, taktikák 10 FONTOS TEENDŐ ÉV VÉGÉIG VÁLTSON BANKOT, KERESSEN PÉNZT! 3000 magyarnak már sikerült! AZ IDEI ÉV BOMBA ÜZLETE NEKIK SIKERÜLT A NAGY ÁTTÖRÉS! STARTUP-MARKETING ÉTTERMEK ÚJRATÖLTVE CSAPJON LE 32 MILLIÁRDRA! 2015/6 JÚNIUS MILLIÓKBÓL MILLIÁRDOK VÁLNI, de OKOSAN ENYÉM, TIÉD, MIÉNK? Ilyen egyszeru: ENNYIT ÉR A CÉGE ÚJ MÓDSZER: HATÁSOS IDŐBEOSZTÁS! ANDY VAJNA EGY NAPJA 2015/10 OKTÓBER BURGENLANDI TELEKÁRAK MEDDIG DRÁGULNAK A LAKÁSOK? ÍGY SZEREZHETSZ PÉNZT AZ ÖTLETEDHEZ VÉGRE BEINDUL a magyar gazdaság?! Itt t a titkos lista: 133 új pályázat Mészáros Dávid, ingatlan.com 2015/9 SZEPTEMBER Kihasználva a kiadón belüli szinergiákat több célcsoport egyszerre megszólítható, egyedi kedvezményes feltételekkel. Magazin, Nők és Agrármagazin. Kedvezmények: Egyedi megállapodás alapján. Szövegoldali felár: 15% Különleges elhelyezési felár: 20% A különleges hirdetési formák megvalósításához egyedi ajánlatot dolgozunk ki. Behúzás : Pántolás: 0 20 g között: 33 Ft/db 40 Ft/db g között: 38 Ft/db g között: 44 Ft/db 60 g felett: egyedi ár A lap műszaki jellemzői: Belív: 60 g SC, Borító: 135 g LWC, Rács: #60, Kötészet: irkafűzött Terjedelem: kb oldal Formátum: mm, Hasábszám: 2-3 Nyomott példányszám: db Nyomási eljárás: rotációs ofszet Nyomda: Ipress Center Hungary Kft. Megjelenés: havonta (évente 11 lapszám)