Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága"

Átírás

1 _ 185/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadtaa november 10-ei rendkívüli ülés meghívó szerinti napirendi pontjait. A szavazáson jelen volt 6fő

2 186/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a Bírálóbizottság javaslata alapján -javasolja úrnak a "Budapest, V. kerület Szervita tér 7. szám (hrsz ) alatti Szent Anna Templom faanyagvédelem és farestaurátori munkái" tárgyú közbeszerzési eljárásban érvényesnek minősíteni - az ALAKart Ipar- és Képzőművészeti Kft. ajánlattevő ajánlatát, - a Confector Mérnök Iroda Kft. ajánlattevő ajánlatát, - és a PANELCRAFT Kft. ajánlattevő ajánlatát.

3 187/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a Bírálóbizottság javaslata alapján - javasolja úrnak a "Budapest, V. kerület Szervita tér 7. szám (hrsz ) alatti Szent Anna Templom faanyagvédelem és farestaurátori munkái" tárgyú közbeszerzési eljárásban az eljárásban alkalmazott értékelési szempont alapján a legalacsonyabb összegű, érvényes ajánlatott tevő ALAKart Ipar- és Képzőművészeti Kft. nyertesként való kihirdetését és az eljárás eredményesnek nyilvánítását.

4 188/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a Bírálóbizottság javaslata alapján - javasolja úrnak a "Budapest V. kerület Szervita tér megújítása elnevezésű projekt térfelszín rekonstrukció keretében a magántulajdonban álló térrész tervezése" tárgyú közbeszerzési eljárásban az s73 Tervező Iroda Kft. ajánlattevő ajánlatát érvényesnek minősíteni.

5 189/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a Bírálóbizottság javaslata alapján - javasolja úrnak a "Budapest V. kerület Szervita tér megújítása elnevezésű projekt térfelszín rekonstrukció keretében a magántulajdonban álló térrész tervezése" tárgyú közbeszerzési eljárásban azs- TÉR Kft. ajánlattevő ajánlatát a Kbt. 74. (1) d.) és e.) pontja alapján érvénytelennek minősíteni.

6 190/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a Bírálóbizottság javaslata alapján - javasolja úrnak a "Budapest V. kerület Szervita tér megújítása elnevezésű projekt térfelszín rekonstrukció keretében a magántulajdonban álló térrész tervezése" tárgyú közbeszerzési eljárásban a Lépték-Terv Tájépítész Iroda Kft. ajánlattevő ajánlatát a Kbt. 74. (1) e.) pontja alapján érvénytelennek minősíteni.

7 191/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a Bírálóbizottság javaslata alapján - javasolja úrnak a "Budapest V. kerület Szervita tér megújítása elnevezésű projekt térfelszín rekonstrukció keretében a magántulajdonban álló térrész tervezése" tárgyú közbeszerzési eljárásban az eljárásban alkalmazott értékelési szempont alapján a legalacsonyabb összegű, érvényes ajánlatot tevő s73 Tervező Iroda Kft. nyertesként való kihirdetését és az eljárás eredményesnek nyilvánítását.

8 192/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a bírálóbizottság javaslata alapján -javasolja úrnak a "Karácsonyi díszkivilágítás az V. kerületben 2014." tárgyú közbeszerzési eljárásban a BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. ajánlattevő ajánlatát érvényesnek minősíteni.

9 193/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a bírálóbizottság javaslata alapján - javasolja úrnak a "Karácsonyi díszkivilágítás az V. kerületben 2014." tárgyú közbeszerzési eljárásban az ÉSZAK-BUDAI Tervező, Szerelő és Szolgáltató Zrt. ajánlattevő ajánlatát a Kbt. 74 (1) d.) pontja alapján érvénytelennek minősíteni.

10 194/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a bírálóbizottság javaslata alapján - javasolja úrnak a "Karácsonyi díszkivilágítás az V. kerületben 2014." tárgyú közbeszerzési eljárásban az eljárásban alkalmazott értékelési szempont alapján a legalacsonyabb összegű, érvényes ajánlatot tevő BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. nyertesként való kihirdetését és az eljárás eredményesnek nyilvánítását.

11 195/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a bírálóbizottság javaslata alapján - javasolja úrnak a "Karácsonyi csomagok beszerzése 2014." tárgyú közbeszerzési eljárásban a CBA Kereskedelmi Kft. ajánlattevőnek az eljárás mindhárom részére benyújtott ajánlatát érvényesnek minősíteni.

12 196/2014. (11.10.) JÜK határozat elfogadta és a bírálóbizottság javaslata alapján - javasolja úrnak a "Karácsonyi csomagok beszerzése 2014." tárgyú közbeszerzési eljárásban az eljárásban alkalmazott értékelési szempont alapján a legalacsonyabb összegű, érvényes ajánlatot tevő CBA Kereskedelmi Kft. nyertesként való kihirdetését az eljárás mindhárom részében és az eljárás eredményesnek nyilvánítását.