Ceglédi. Kezdõdik. a tavaszi hadjárat. Ingyenes P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 3. szám február 12.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ceglédi. Kezdõdik. a tavaszi hadjárat. Ingyenes P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 3. szám 2010. február 12."

Átírás

1 Ingyenes Ceglédi IV. évfolyam, 3. szám február 12. P A N O R Á M A cegledipanorama.hu ANNO 2007 Kezdõdik a tavaszi hadjárat Kép: Kisfaludi István NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e m e l t e n t á m o g a t j a : FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ

2 Áraink az ÁFA-t tartalmazzák és a készlet erejéig, vagy ig érvényesek! Nyitva tartás: hétfõtõl-péntekig: óráig szombaton: óráig 2 280

3 Kössön le hirdetési felületet több alkalomra kedvezménnyel! HIRDETÉSFELVÉTEL: Tel.: Ceglédi P A N O R Á M A Kiadó: Panoráma Média Kft Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.: (53) cegledipanorama.hu Lapigazgató: Krizsán Ervin Tel.: (20) Megjelenés: minden páratlan hét pénteken Cegléden és térségében Következő lapzárta: február 22. hétfő 16 óra Példányszáma: db ISSN Nyomdai munkák: Lénia Újságnyomó Kft Miskolc, Szentpéteri kapu 105. Kéziratot nem őrzünk meg és nem küldünk vissza. Fenntartjuk a jogot, hogy az olvasói leveleket szerkesztve adjuk közzé. 3 Címlap nagyjából fél évvel ezelőtt a ceglédi férfi kézilabdacsapat kiharcolta, hogy ismét a nemzeti bajnokság második vonalában szerepelhessen. Nagy öröm volt ez minden ceglédi kézilabdakedvelő számára, de sokan tartottak is a magasabb osztálytól, az egykori válogatottakkal felálló ellenfelektől. Szerencsére az őszi mérkőzéseken érezhető volt, hogy a város kézilabdát szerető közönsége is megmozdult, és kellő hangerővel buzdította a mérkőzéseken csapatunkat. Ez az eredményekben is megmutatkozott, hiszen a bajnokság felénél stabil középcsapatként várhatjuk a tavaszi mérkőzéseket. A Ceglédi KKSE vezetősége a szűkös anyagi lehetőségeikhez mérten igyekszik mindent megtenni, hogy a csapat továbbra is méltóképpen képviselje városunkat a bajnokság során. Ráadásul mindezt úgy, hogy játékosaink között csak ceglédi és Cegléd környéki fiatalok szerepelnek. Kérjük, hogy minél többen látogassanak ki a mérkőzésekre és szurkoljanak ennek a szerethető csapatnak! Én a csapat elnökségének nevében megígérhetem, mindent el fogunk követni a tavasz során, hogy jó és színvonalas mérkőzéseket láthassanak a Városi Sportcsarnokban, elsőként most hétvégén, február 13-án 18 órakor. Hajrá Cegléd! BORSOS ISTVÁN a Ceglédi KKSE elnöke

4 4 február 4-én, születésnapja alkalmából köszöntötték Beck Mihályt. A város úszó, és vízilabda sportjának legendáshírű alakját 90. életévének betöltése alkalmából a vízilabda szakosztály és a sportegyesület vezetése kereste fel. - Nagy szeretettel köszöntöm a kilencven esztendőt betöltött Misi bácsit. A Ceglédi Vasutas Sportegyesület valamennyi sportolója, elnöksége, illetve a város sportéletének szereplői nevében kívánok jó egészséget és nagyon örülünk, hogy itt van közöttünk. - mondta Horváth József a CVSE ügyvezető elnöke. Beck Mihály feleségét, Zsuzsa asszonyt pedig 80. születésnapja alkalmából köszöntötték, de maga CVSE is kerek évfordulóhoz érkezett. 75 esztendeje alapították. Beck Mihály nem Híreink Beck Mihály 90 éves A ceglédi vízilabda és úszósport megalapítóját a CVSE vezetése kereste fel és ajándékozta meg. Beck Mihályt az önkormányzat 1991-ben tüntette ki Cegléd Város Sport Díjával. Ő azon kevesek egyike, akik ott voltak a Széchenyi úti fürdő avatásánál ban gyermekként vett részt az első úszóversenyen és meg is nyerte. csak ennek a szervezetnek az életét kísérte figyelemmel, de a városi strandét is, amelyhez egész élete kötődik. 6 évesen tanult meg úszni, még a régi fürdőben. Az új létesítmény avatására augusztus 20-án rendezett úszóversenyen is indult. Az 50 méteres mellúszásban aranyérmet szerzett. Néhány év múltán megalakították az úszó szakosztályt, amelynek színeiben számos országos versenyen is részt vett, szép sikerekkel. A háború után újjászervezte a város úszóéletét és a vízilabda alapjait is ő tette le, illetve vezetésével szerezte számos sikerét a csapat. 16 évig volt edző, de sokáig szakosztályvezető, sőt szertáros is volt. Szenior úszóversenyeken idős koráig részt vett. A legutolsón 81 éves volt. Beck Mihály az utóbbi években egészégi állapota miatt visszavonultan él.

5 Hírek forrása a Ceglédi Városi Televízió Választási előkészületek 75 éves a CVSE NAGYSZABÁSÚ RENDEZVÉNYSOROZATTAL ünnepli fennállásának 75 évfordulóját a Ceglédi Vasutas Sport Egyesület. A március 3-án induló programsor előkészületei már elkezdődtek. A szervezők szeretnék, ha a térségben minél többekben tudatosulna, Cegléden működik egy nagy múlttal rendelkező és nagy sikereket elérő egyesület. MEGVÁLASZTOTTÁK A 15. SZÁMÚ választókerület választási bizottságának tagjait. Dr. Túri József, Dr. Vászin Edit és Szrapkó Éva mellett a póttag Dr. Szomorú Márta lett. A 15-ös számú egyéni választókerületben tehát ők látják el a választási bizottsági munkát. Ha pedig a választásokig bárkinek segítségre lenne szüksége, vagy információt kérne, rendelkezésére áll a választói információs szolgálat. Egyre többen tartoznak Fórum közös képviselőknek ISMÉT TÖBB TÍZMILLIÓS TARTOZÁST halmoztak fel a távfűtéses lakásban élők. A Dalkiának 37 millióra duzzadt a kinntlévősége, vannak, akik több mint egy éve nem fizetnek távhődíjat. A tartozást végső esetben jogi úton hajtja be a szolgáltató, de a nehéz helyzetbe kerülteknek azt tanácsolják: próbálják meg részletekben kifizetni adósságukat. ÚJÉVI KÖSZÖNTŐVEL EGYBEKÖTÖTT fórumot tartott a társasházak közös képviselőinek a Várvag Kft. A város vagyongazdálkodásáért felelős szervezet korrekt partneri viszonyt kíván kialakítani a közös képviselőkkel, hiszen számos társasházban résztulajdonos az önkormányzat, így a fizetési kötelezettségek egy része a Várvagot terheli.

6 Híreink 50 fajta, 1200 galamb SIKERREL ZÁRULT AZ A KÉTNAPOS, jubileumi kiállítás, amit a Ceglédi V-48-as számú Galambtenyésztő Egyesület szervezett. A neves eseményhez hat fajtaklub is csatlakozott. A rendezvénnyel emlékeztek arra, hogy 90 éves a szervezett galambászat Cegléden. Pályázatok VERSÍRÓ ÉS FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDETETT a Művelődési Központ. Amatőr vagy ismert költők alkotásait várják, az egyetlen kikötés, hogy a lírai alkotás témája kötődjön a szerző lakhelyéhez. A fotópályázatnál ugyancsak ezt kérik. Nem csak Ceglédről, hanem a kistérség bármely településéről várnak pályaműveket, a legjobbnak ítélt alkotásokat egy térségi kiadványban is megjelentetik. Testületi ülés A KÖZTISZTVISELŐK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK önkéntes nyugdíjpénztári befizetése az első áldozata az önkormányzat takarékoskodásának. Az idei évre prognosztizált 450 milliós bevételkiesést a város ugyanis részint az önként vállalt feladatok felfüggesztésével kívánja kompenzálni. A képviselőtestület a gazdasági társaságok javadalmazási szabályzatát is elfogadta. Ennek szellemében átalakítják a felügyelő bizottságokat és az ügyvezetői juttatásokat is rögzítették. Stroboszkóp SZÜLETÉSNAPI GYERTYA ÉGETT a Cegléd Rádió 88 stúdiójában. Egy éve indult el legfiatalabb magazinjuk a Stroboszkóp. A rádiós pult mögött Szatmári Gábor, a Dj pult mögött pedig Kenyó Ferenc várja minden héten a hallgatókat, hogy az egyre népszerűbb retro korszak ritkábban hallott felvételeiből mutassák be aktuális válogatásukat.

7 Híreink Közérdekű fórum ELFOGADTA A KÖZGYŰ- LÉS PEST MEGYE es költségvetését. - Az idei év újabb jelentős anyagi nehézségeket hoz. Ezt jelzi az egy hónapos kényszerszünet a megyei fenntartású múzeum esetében is - mondta közérdekű fórumán Földi László, polgármester. A közgyűlésben is mandátummal rendelkező Földi László reményét fejezte ki, hogy a városban működő többi megyei intézmény esetében nem kerül sor drasztikus takarékoskodásra. Településőrség ELKÉSZÜLT AZ IRODA, BESZEREZTÉK a felszereléseket, így hivatalosan is bemutatták a településőrséget. A városban ezután 8 főt alkalmaznak erre a feladatra közcélú foglalkoztatottként. A hivatalos felszerelésük településőrség feliratú sapka és mellény, de fényképezőgépet és kerékpárt is beszereztek számukra. A szervezetet a Boróka játszótéren kialakított iroda előtt tartott sajtótájékoztatón mutatták be. FIDESZ megyei jelöltek BUDAPESTEN A POLGÁROK HÁZÁBAN tartott rendezvényen mutatta be a Fidesz-KDNP 16 Pest megyei egyéni országgyűlési képviselőjelöltjét. Szűcs Lajos, a Pest megyei választmány elnökének nyitóbeszéde után Pesti Imre, a Fidesz közép-magyarországi régiójának igazgatója mutatta be a jelölteket, aki úgy fogalmazott: minden idők legnagyszerűbb képviselőcsoportját sikerült összeállítaniuk az ország gyarapodása érdekében. MEGÚJULT DÉL-PEST MEGYEI MEZÕGAZDASÁGI ZRT Cegléd, Bede 575. GAZDA- ÁRUHÁZA továbbra is várja régi és új vevõit, gazdag áruválasztékával Cím: 2700 Cegléd, Külsõ - Kátai út 98. Telefon: 53/ , 53/ , 20/ Nyitva tartás: hétköznap: október 31-ig: november 1.-tõl: szombat:

8 Mûsorajánló CEGLÉDI VÁROSI TELEVÍZIÓ Február 12. Péntek HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után VÁROSHÁZA - a testületi ülés összefoglalója (ism.) HÁTTÉR ismétlés HÍRADÓ ismétlés A Hálózat Televízió mûsora Február 13. Szombat 18:00 HETI HÍRÖSSZEFOGLALÓ - valamennyi HÍRADÓ ismétlése Február 15. Hétfõ HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után ARCHÍV válogatás a CTV archívumából a Pest me gyében élõk magazinja HÁTTÉR ismétlés HÍRADÓ ismétlés Február 16. Kedd HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után SPORTKÖZVETÍTÉS 19:55 HÁTTÉR-ismétlés HÍRADÓ ismétlés Február 17. Szerda HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után SPORTHÍRADÓ friss hírek, eredmények, interjúk a ceglédi sportéletbõl HOSSZAB BÍTÁS a ceglédi sporthírek háttere 19:00 VÁROSHÁZA-politikai vitamûsor 20:00 HÁTTÉR ismétlés HÍRADÓ- ismétlés Február 4. Csütörtök HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? PROGRAMA- JÁNLÓ ceglédi és térségi események, rendezvények ajánlója 18:50 SAJTÓ SZEMLE VÁROSHÁZA - a testületi ülés összefoglalója 19:25 MÚZSA hírek, portrék a mû vé szet világából HÁTTÉR - ismétlés HÍRADÓ - ismétlés Február 19. Péntek HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után IFJÚ-SÁV Diákoktól diákoknak - hírek, riportok, érdekességek a ceglédi ifjúsági életbõl VÁROSHÁZA-a testületi ülés összefoglalója (ism.) 19:15 SAJTÓSZEMLE HÁTTÉR ismétlés HÍRADÓ - ismétlés Február 20. Szombat 18:00 HETI HÍRÖSSZEFOGLALÓ - valamennyi HÍRADÓ ismétlése Február 22. Hétfõ HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után ARCHÍV - Ez történt Cegléden - válogatás a CTV archívumából a Pest megyében élõk magazinja HÁTTÉR ismétlés HÍRADÓ ismétlés Február 23. Kedd HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után SPORTKÖZVETÍTÉS HÍRADÓ ismétlés Február 24. Szerda HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után SPORTHÍRADÓ friss hírek, eredmények, interjúk a ceglédi sportéletbõl HOSSZAB BÍTÁS a ceglédi sporthírek háttere 19:10 VÁROSHÁZA - politikai vitamûsor HÁTTÉR - ismétlés HÍRADÓ - ismétlés Február 25. Csütörtök HÍRADÓ Friss hírek Ceglédrõl és a térségbõl minden hétköznap HÁTTÉR Mi áll a hírek hátterében? Minden hétköznap a Híradó után PROGRAMAJÁNLÓ ceglédi és térségi események, rendezvények ajánlója 18:50 SAJTÓSZEMLE MÉRLEG - gazdasági magazin GYÓGYÍR - a Toldy Ferenc Kórház egészségügyi magazinja HÁTTÉR ismétlés HÍRADÓ - ismétlés Adásismétlés minden hétköznap 9 órától. A HÍRADÓ online is megtekinthetõ a honlapon. A M Û S O R V Á L T O Z T AT ÁS J O G Á T F E N N T A R T J U K!

9 Híreink Állománygyűlés A MŰKÖDÉSI FELTÉTELEK MEGTEREMTÉSE jelentette a legnagyobb feladatot 2009-ben a ceglédi tűzoltók számára. Erről és az elmúlt év főbb eseményeiről állománygyűlés keretében számolt be a parancsnok. Nehéz év után újra nehéz év vár rájuk, hiszen a dologi kiadásokra ugyanannyi jut, ám minden jóval többe kerül. Borbemutató BORMUSTRÁT TARTOTTAK AZ ÖREGSZŐLŐK- BEN. A találkozó célja nem elsődlegesen a verseny, hanem egymás borainak megismerése. Az Öregszőlők kistermelői mellett most is részt vettek az eseményen a térség nagyborászai. Ők azonban legfőképpen az értékelésben vettek részt. Szalagavató bál A BEM ISKOLA ÜNNEPI ESTJÉVEL ért véget a szalagavatók sora. A Műszaki Szakközép-és Szakközépiskola végzősei pénteken kapták meg az ünnepség szimbólumát, a selyemszalagot. A diákok két táncot mutattak be, a hagyományos keringő mellett nagy sikert aratott a Grease című film zenéjére táncolt modern koreográfia. Kolbásztöltő verseny TÖBB MINT KÉT MÁZSA KOLBÁSZHÚST töltött be hétvégén egy baráti társaság. A majd 10 éves múltra visszatekintő sorozat célja - a jó hangulatú találkozás mellett - hogy megismerjék egymás ízlését, a különböző tájegységek ízesítési szokásait.

10 Híreink Csengőszó előtt MINDEN EDDIGINÉL TÖBB ÓVODÁS vett részt a Várkonyi Iskola óvodásoknak rendezett, játékos foglalkozásán. Az intézmény Csengőszó előtt nevű programsorozatának célja, hogy megismertessék a gyerekekkel az iskolai légkört, a leendő tanító néniket, a szülőknek pedig megkönnyítsék az iskolaválasztást. Fotók Kelet-Berlinből TÖBB MINT HARMINC ÉVIG ÁLLT Berlin központjában az a fal, mely kettészelt egy várost, szétválasztott családokat, barátokat. A berlini fal 1989-es leomlásának 20. évfordulójáról Európa több városában is megemlékeztek. A történelmi esemény évfordulóján a budapesti Goethe Intézetben is nyílt kiállítás. A tárlat anyaga most egy hétig a Kossuth Gimnáziumban látható. Segítség az óvodának ÖNKÉNTES SEGÍTŐVEL BŐVÜLT az Örkényi úti óvoda munkatársainak köre. Somos Gyuláné egy tavalyi találkozás és beszélgetés miatt döntött úgy, felajánlja segítségét az ugyeri óvodapedagógusoknak. Az önkéntes óvónő foglalkozásokat tart a kicsiknek, főként olyanokat, amelyek hatékonyan segítik a hátrányos helyzetben lévő gyerekek fejlődését. Tele a szálló NAPRÓL NAPRA TÖBBEN VANNAK a ceglédi hajléktalanszállón. Nincs elég ágy, így már a földön is alszanak. A Dugonics utcai intézményben napi háromszori étkezést és tisztálkodási lehetőséget is biztosítanak a rászorulóknak. A -10 C alatti hőmérsékletben akár két óra alatt teljesen kihűlhetnek az utcán éjszakázók. Akik nem mennek maguktól szállóra, azokat az utcai szolgálat munkatársai próbálják rábírni, hogy ne a szabadban töltsék az éjszakát.

11 Híreink Jegyzői közlemény A KÖZELGŐ VÁLASZTÁSOKKAL kapcsolatban a jegyző közleményt adott ki. Eszerint a választási eljárásról szóló törvény értelmében a két vagy több szavazókörrel rendelkező településen a helyi választási iroda vezetője kijelöli azt a szavazókört, ahol azok a választópolgárok szavazhatnak, akiknek lakcíme a csak az adott település megnevezését tartalmazza, illetőleg, akik igazolással rendelkeznek. Cegléden a település szintű lakcímmel rendelkező választópolgárok, illetőleg akik igazolással rendelkeznek az 1. számú szavazókörben, a Népkör u. 1 szám alatti Napközi otthonos Iskolában szavazhatnak. Térségi kisbusz ÚJ, KILENC FÉRŐHELYES FORD Transit kisbuszt vásárolt a Kistérségi Szociális Szolgáltató. Az intézmény eddig használt gépkocsija műszaki állapota miatt már csak korlátozott feladatokra használható. Az elmúlt évek takarékos gazdálkodásának köszönhetően a járművet az intézmény saját forrásból, a fenntartó jóváhagyásával vásárolta meg. Rendőrségi akció A GYORSHAJTÓKRA VADÁSZTAK a rendőrök a 4-es úton, illetve a 311-es úton Cegléd és Nagykáta között. A számos sebesség ellenőrző pont mellett két civil autó is járta az említett útszakaszokat, hogy a beszerelt kamerával menet közben rögzítsék a szabálytalanságokat. A fokozott ellenőrzéssel a súlyos bale - seteket szeretnék megelőzni. A rendőrség az útkezelővel is együttműködik, hogy javítsák a közlekedésbiztonságot. HOLLÓ ÉS TÁRSA BT. Temetkezési Szolgálat Temetkezési szolgáltatás Cegléd, Pesti út 15., Tel: 53/ Vidéken: Tápiószõlõs, Dózsa Gy. u. 1. Alföldi Józsefné, Tel: 53/ Újszilvás, Alkotmány u. 62. Ledacs-Kiss Imréné, Tel: 53/ Farmos, Széchenyi ul 30. Szécsényi Gáborné, Tel: 53/ Ceglédbercel, Cserõi út 21. Holló Pálné, Tel: 53/

12 Híreink Horgász közgyűlés TÖBB MINT HUSZAN NEM ÚJÍTOTTÁK meg tagságukat, mégsem zárt veszteséges évet a 307. számú Horgász Egyesület ben, az áfaemelés az előirányzottnál többet kellett költeniük halvásárlásra, az önkormányzat egy pályázatán faültetésre nyertek pénzt és továbbra is bérbe kívánják adni a hármas számú tavat. Az egyesület évértekelő közgyűlésén meghatározták az idei feladatokat is. Intézményi bál JÓTÉKONYSÁGI BÁLT SZERVEZETT a Szent Kereszt Katolikus Általános Iskola. A program idén sem csupán a szórakozásról szól, fontos része volt a bevétel is, melyet az iskola saját céljaira használ fel. Ebben az évben egy intézményi alapítvány létrehozására szeretnék fordítani az összegyűjtött pénzösszeget. Autó csak önerővel MÁRCIUSTÓL CSAK ÖNRÉSZ BEFIZETÉSÉVEL lehet hitelre autót vásárolni. Azaz megszűnik a 0 %-os finanszírozás. Az új kormányrendelet szerint a hitel futamideje is változik, maximum 7 évre kölcsönöz a bank. Euróalapú hiteleknél minimum 40 %-os önerőt kérnek, devizaalapú hitelnél 50 %-ot, míg forintalapú hitel esetében az autó értékének minimum 25 %-át kell majd befizetni autóvásárláskor. A kereskedők szerint a szigorítás tovább rontja majd az egyébként is pangó autópiacot, de érdemes kihasználni a szigorításig hátralévő egy hónapot. A szalonok kedvező ajánlatokkal várják a vásárlókat. Iskolabál JÓTÉKONYSÁGI BÁLT RENDEZETT a Református Általános Iskola. Az intézmény vezetése és a diákönkormányzat minden évben közös szórakozásra hívja a fenntartó egyház képviselőit, tanárokat, szülőket és az intézmény volt tanulóit. Az Imregi Rendezvényteremben több százan gyűltek össze, akiket az igazgató, Arany Zsolt köszöntött. Elmondta: a bál jótékony célokat szolgál, a bevételt idén is az anyagilag hátrányos helyzetű gyerekek segítésére használják fel, idén 300 ezer forint gyűlt össze. A rendezvény meglepetése a Vivat Bachus énekkar előadása volt, de az iskola régi diákjai táncilletve népzenei produkciói is kellemes perceket szereztek.

13 Csáky András fóruma NEM KÍVÁN KIVONULNI A KÖZÉLETBŐL, a helyi politikába szeretne integrálódni így fogalmazott Dr. Csáky András. Az országgyűlési képviselő parlamenti beszámolóján búcsúzott is az érdeklődőktől. A politikus elmondta: az Antall József emlékestet idén is megtartják, hisz továbbra is vallja, a kormányfő olyan alapokat helyezett le és olyan értékeket képviselt, amelyeket követni kell. Közlemény TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT LAKOSSÁGOT, hogy a Fehér Őszirózsa Kegyeleti Szolgálat semmilyen tevékenységi körben, sem jogilag, sem gazdaságilag nem áll kapcsolatban a Rákóczi úton található M. és Társa kegyeleti céggel. Cégünk továbbra is a Szolnoki út 33. sz. alatt található. MIHUCZÁNÉ MÁTÉ ILONA cégvezető Tankó-Walter és társa Kegyeleti kft. Éjjel-nappal ügyelet 06-20/ , 06-30/ TELJES KÖRÛ TEMETKEZÉSI SZOLGÁLTATÁS Cegléd, Alszegi út / (Régi kerékpárszaküzlet helyén) JOBBIK Nagygyűlés KORMÁNYZÁSRA KÉSZÜL A JOBBIK nyilatkozta a CTV híradójának a mozgalom miniszterelnök jelöltje, Vona Gábor. A pártelnök Nagykőrösön, majd Cegléden vett részt kampánynyitó gyűlésen, ahol kifejtette: sikerük azon múlik, hány emberhez tudják eljuttatni üzenetüket, hányan ismerik meg programjukat. Ha most áprilisban még nem sikerül elegendő embert meggyőzni, akkor majd legközelebb.

14 14 Kezdődik a tavaszi felvonás Hétvégén véget ér a téli szünet férfi kézilabdázónk részére és újraindul a bajnokság. Ennek kapcsán beszélgettünk Kökény István vezetőedzővel. abajnokság felénél járunk. Hogyan értékeled a csapat őszi teljesítményét? - Visszajutottunk az NB I/B-be, ahol a biztos bennmaradást, a középmezőnyhöz tartozást tűztük ki célul magunk elé. Ha csak ezt nézem, akkor elégedett lehetek, hiszen a középmezőny elején, a hetedik helyen teleltünk. Ha az egyes mérkőzéseket nézem, akkor már nem lehetek ennyire elégedett, mert az ősz során pozitív és negatív meglepetésekkel is szolgált a csapat. A tabella első két helyezett csapata ellen a megszerezhető 4 pontból 3- at szereztünk, és rajtuk kívül is többeket megleptünk az élmezőnyből. Amilyen jól ment az erős csapatok ellen, olyan rosszul játszottunk Sport viszont a gyengébbek ellen, hiszen az utolsó két helyezett ellen a megszerezhető 4 pontból 3-at veszítettünk el. Összességében tehát felemás, hullámzó volt a csapat teljesítménye. - Ebből szinte következik, hogy mi volt a téli felkészülés elsődleges feladata. - Így van. Próbáltunk úgy készülni a tavaszra, hogy a pozitív kiugrások mellett egy állandó színvonalat tudjunk biztosítani, negatívumok nélkül. Az alapozás végén három edzőmérkőzést tudtunk játszani, a csapat játékával és teljesítményével elégedett vagyok, és bízom benne, hogy az őszi szereplésünknél is jobb tavaszt produkálunk majd. Ősszel 13 pontot szereztünk, tavasszal ennél többet, legalább 16-ot szeretnénk. - Ehhez a várakozáshoz erősítések is érkeztek a téli szünetben? - Nem. A játékoskeret változatlan maradt. Viszont a csapat nagy része fiatal,

15 Sport Két ezüst a Felnőtt MKK-n így a hullámzó teljesítmény részben a rutintalanságnak volt betudható. Az azonban látható volt, hogy minél több mérkőzést játszottunk le, annál higgadtabb volt a csapat, így bízom benne, hogy kellő koncentrációval tudunk játszani, a sérülések elkerülnek minket, és sikeres tavasz vár ránk. - Ha már szóba került a tavasz, mikor és hogyan kezdődik? - Hazai pályán fogadjuk a Dabast, február 13- án este a Városi Sportcsarnokban. Reményeim szerint győzelemmel tudunk kezdeni, bár azzal tisztában vagyunk, hogy a vendégek nagyon készülnek ellenünk. Minden áron vissza akarnak vágni, az első fordulóban ugyanis Dabason 8 góllal vertük meg őket. Most ennél szorosabb mérkőzésre számítok, többek között azért is, mert Varga Péter még nem 100%-os a sérülése után, nem tudom mennyire számíthatok majd rá. Mindezek ellenére bízom benne, hogy sok néző előtt egy jó hangulatú mérkőzésen hazai pályán is legyőzzük őket. FLO A BHSE TERME ADOTT OTTHONT az idei Felnőtt Magyar Köztársasági Kupának, ahol a Restart- CVSE Judo szakosztályát 4 fő képviselte. Legjobban Kersics Dávid (81 kg) és Majer Tibor (60 kg) szerepelt, akik ezúttal egy súlycsoporttal feljebb indulva jutottak döntőbe. A fináléban mindketten ezüstéremmel zártak. A hétvégén a párizsi Bercy Sportcsarnokban rendezték az idei első Grand Slam versenyt. A 15 ezer néző előtt zajló viadalon mini VB-nek megfelelő mezőny gyűlt össze. A 73 kg-ban induló Ungvári Attila az első fordulóban erőnyerő volt, majd iponnal verte az észt Rothberget. A nyolc közé jutásért nem volt igazán elemében, bár a négy perc alatti 4 intés azért finoman szólva túlzás volt, így a japán Akimoto ment tovább, egészen a döntőig. Attilának pedig maradt a 9. hely és a tudat: még sokat kell dolgozni, hogy alkalmazkodni tudjon az új szabályokhoz. Az UTE Megyeri úti csarnokában Junior Országos Rangsorversenyen a Restart-CVSE Judo szakosztályát 5 fő képviselte, akik közül Jánovszki Helgának sikerült dobogóra állnia. Labdarúgás A RESTART-CVSE NB II- ES labdarúgó csapata már nemcsak a felkészülést kezdte meg, hanem lejátszotta első felkészülési mérkőzéseit is. CVSE - Tököl 3:2 (Góljainkat az új szerzemény Kovács (2) és dr. Selei szerezték) Dabas FC - CVSE 0:2 (Mindkét gólunkat Horváth szerezte) Kecskeméti TE - CVSE 2:1 (A ceglédi gólt Horváth szerezte)

16 16 Mozgás gyerekkorban Minden fiatalnak 3 éves kortól napi 1 óra, legalább közepes intenzitású fizikai aktivitás ajánlott, attól függ, hogy milyen életkorban van. Míg kicsiknél a különböző intenzitású, aktív játékok jöhetnek számításba, kisebb-nagyobb pihenőkkel, addig a nagyobb gyerekeknél a tervezett sportok és edzésprogramok végzendőek közepes vagy annál nagyobb intenzitással. aválasztott sport legalább hetente két alkalommal tartsa szem előtt az izomerő és a hajlékonyság fejlesztését, a csontegészség növelését, fenntartását. Az erőfejlesztéssel és a testsúlyterheléssel járó gyakorlatok pozitív hatást gyakorolnak a csont ásványianyag tartalmára. Nagy valószínűséggel hozzájárulnak a felnőttkori osteoporosis kockázatának csökkentéséhez. A törzsizomzat (hát- és hasizmok) erejének növelése és kondíciójának megőrzése a sérülési hajlamot és a későbbi derékfájás esélyét fogja csökkenteni. Egészen kicsi gyerekeknél ezt főként a mászás és az ugrás gyakoroltatásával érhetjük el, míg későbbiekben a rezisztenciaedzés és a különböző tartásjavító tréningek végzése ajánlott. A mozgás javítja a kisgyermekek mozgáskoordinációját, növeli a figyelemösszpontosítási képességet, segíti a kapcsolatteremtő készség és a gyermeki fantázia fejlődését. Tagadhatatlan tény, hogy napjainkban egyre több gyermek szenved a rossz testtartás, mozgásszegény életmód miatt kialakuló fájdalmakban, megbetegedésekben. Sport Mit sportoljon a gyermek? Az egyre növekvő igény, arra ösztönzi a sporttal foglalkozó szakembereket, hogy minél több gyermektanfolyamokat indítsanak. Ide bárki jelentkezhet, aki kedvet érez az adott sportághoz, de az is fontos, hogy a követelményeknek megfelel-e a gyerek életkorának, illetve, hogy a gyermek egészségének megőrzését szolgálja-e a sporttevékenység. A legjobb az lenne, ha minden gyermek kipróbálhatná, hogy mi fekszik neki. Ilyenkor ugyanis gyorsan kiderülhet, hogy valóban szeretné azt csinálni, vagy csak az osztálytársai kedvéért jár sportklubba! Természetesen nem kell és nem is lehet a döntésben magára hagyni a gyereket. A megfelelő sportnem kiválasztásánál segítsen a szülő. Figyelembe kell venni a gyermek fizikai állapotát, tulajdonságait, alkati adottságait és azt, hogy mit szeretne. A legfontosabb az, hogy jól érezze magát a választott közegben. A gyermek aerobic a gyermekek élettani, anatómiai fejlettségét figyelembe véve készült. Alapja a safe-aerobik, mely maximálisan óvja az ízületeket. Komplett edzést kínál a gyerekek számára. Nem megterhelő, arra viszont nagyszerűen alkalmas, hogy megszerettessük és megismertessük a gyerekekkel a sporttevékenységet. CSEPREGINÉ NAGY BERNADETT gyerekaerobic-oktató Gyermek aerobic 3-12 éves korig Órarend: 3-7 éves: Kedd: 16:00-16:45, Csütörtök: 16:00-16: éves: Kedd: 15:00-16:00, Csütörtök: 15:00-16:00 Bérlet/8 alkalom/: Ft - Napi díj/alkalom/: 650 Ft Jelentkezni: Csepreginé Nagy Bernadett Tel: 06-20/ Vagy a helyszínen: Fitt 4 You Fitness Stúdió 2700 Cegléd, Kõrösi út 19. Tel: 06-53/ Jelentkezési határidõ: február 20. Minden kis és nagy gyermeket sok-sok szeretettel várunk!

17 Sport Aranyérem Ausztriából FEBRUÁR 6-ÁN RENDEZTÉK az ausztriai Wolfurtban a 19. Hubert Flatz birkózó emlékversenyt, amely hagyományosan női nemzetközi torna. A Magyar női válogatott tagjaként 67 kg-ban indult a ceglédi Siroki Tímea, aki először lengyel ellenfelét verte tussal, majd, angol riválisánál is jobbnak bizonyult. Őt két menetben pontozással győzött le, így állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Jól indul tehát az év Timi számára, akire nagyon komoly feladatok várnak, hiszen számos nemzetközi viadalon kell még szőnyegre állnia a júliusi budapesti világbajnokság előtt. A RESTART-CVSE TS INTEGRÁL birkózó szakosztály öt versenyzővel képviseltette magát a BVSC által rendezett, évadnyitó DEGA Kupa felnőtt válogató versenyen. A megszokottnál korábban rendezett viadalon a válogatott keret tagjai a kemény magaslati edzőtáborozás után még messze nem voltak formában, sőt több apró sérülés is kísérte szereplésüket. Sajnos az egyik ilyen, a legeredményesebb versenyzőnket, az Európabajnok Lőrincz Tamást is elérte. Már az első mérkőzésen amelyet így is megnyert egy ártatlan mozdulattól megroppant a bokája. A következő mérkőzést már sántikálva kezdte, de végül is a közelgő nagyobb célok érdekében, (Magyar Nagydíj, Európa-bajnokság) kénytelen volt visszalépni. Két junior korú versenyzőnk viszont a dobogóig menetelt. Lőrincz Viktor (74 kg) és Kozák István (60 Kg) egyaránt három-három győzelemmel és egy vereséggel küzdötte fel magát a harmadik helyre. Kettőjük közül Lőrincz Viktor szerzett nagyobb skalpokat, hiszen megverte legnagyobb junior riválisát az Európa-bajnok Hlavatit és a súlycsoport második számú felnőtt válogatottját Kun Renátót is. Asztalitenisz EXTRA LIGA: Restart-Szuperinfo CVSE I.- Celldömölk 0:7 A bajnoki címért harcban lévő Celldömölk nem hagyott kétséget győzelme felől. NB I.FÉRFI: Restart-Szuperinfo CVSE II - Pénzügyőr SE I. 5:13 Győztek: Iván Cs. 2, Molnár G. 1, Ecseki N. 1 illetve az Iván-Ecseki páros A bajnokságot magabiztosan vezető Pénzügyőr SE sajnos hozta a papírforma szerinti kötelező győzelmet Cegléden. NB I/B. NŐI: Orosháza II.- Restart-Szuperinfo CVSE III. 6:12 Győztek: Csáki R. 4, Ackermann E. 4, Tóth I. 2, Szűcs R. 1 illetve a Csáki-Ackermann páros. A női együttes győzni tudott a hétvégén Orosházán, így fontos lépést tettek az NB I/B megnyerése érdekében. Program Ceglédi Sportcsarnok febr. 11. (csütörtök) Kosár Diákolimpia febr. 12. (péntek) APOSTOL KONCERT febr. 18. (csütörtök) Kosár Diákolimpia febr. 20. (szombat) CEKK - Atomerõm KSC Sz. NB I.A nõi bajnoki kosárlabda mérkõzés febr. 22. (hétfõ) CKE 2 F Vízügy Szeged bajnoki férfi kosárlabda mérkõzés febr. 24. (szerda) iskolai foci CEKK Vasas Csata NB I. A nõi bajnoki kosárlabda mérkõzés febr. 27. (szombat) 9.00 Old Boys foci CKKSE - Nyíregyháza ifi bajnoki kézilabda mérkõzés CKKSE Nyíregyháza NB I. B férfi bajnoki kézilabda mérkõzés febr. 28. (vas.) egész nap MEGAJÁTSZÓHÁZ

18 18 Megkérdezzük a jelölteket A versenysemlegesség érdekében u - gyanazon kérdéseket tesszük fel négy országgyűlési képviselő-jelöltünknek és válaszaikat, egymást követő lapszámainkban fogjuk közzétenni. Elsőként a FIDESZ-KDNP jelöltjét, Földi Lászlót kérdeztük. mi az a három legfontosabb dolog, amit országgyűlési képviselőként el szeretne érni választókerülete érdekében? - A választókerület gazdasági fellendítése kulcskérdés. Ennek előmozdítása érdekében fejlesztenünk kell az úthálózatot és az autópályákra koncentráló múlt után meg kell teremtsük a vidékre koncentráló jelent. A gazdáknak adott rossz jogi és gazdasági iránymutatások után biztos kézzel kell a mezőgazdasághoz hozzányúlnunk. Újra meg kell teremtsük a tönkretett feldolgozóipar alapjait. A szociális háló foltozgatása helyett munkahelyteremtéssel kell polgáraink elveszett létbiztonságát újrateremteni. A létbiztonsághoz pedig hozzá kell tartozzon a közbiztonság, melyhez meg kell erősítsük a rendőrséget. Csak egy új többség képes garantálni azt, hogy ezek valóban megtörténnek. Politika - Mely törvényt óhajtja legsürgősebben módosíttatni, vagy milyet meghozatni a Tisztelt Házzal? - Az Országgyűlés törvényt alkot, a képviselő része az Országgyűlésnek. Feladata és eszközrendszere szinte ki is merül a törvényalkotásban. Ezért amikor azt mondjuk, hogy viszsza kell állítani a családtámogatások rendszerét, vissza kell adni a GYES és a GYED emberi arcát, akkor a vonatkozó törvények módosításáról beszélünk. Mindenki előtt világos, hogy az ország évi költségvetése rossz, ezért újra kell árazni. Újra kell gondolni az otthonteremtési támogatást, amit a Gyurcsány-kormány fokozatosan leépített. Ez vezethet el a most mélyponton lévő építőipar fellendüléséhez. - Mit tenne a nyugdíjak értékállóságáért?

19 Nyitva: H-P-ig 8-12, ig Megszokott, megbízható! Zálogház Cegléd, Szabadság tér 7. (Avantgarde ház - az udvarban) Tel.: 06-53/ Csökkentett kezelési költség mellett. Hitelkihelyezés arany ékszerre akár 3200 Ft/g kézbe. Változatlanul alacsony kamatra, napi kamatszámítással. Az elsõ hét kamatmentes (ha 14 napon belül kiváltja ékszereit) Felújított, magyar fémjeles arany ékszerek értékesítése kedvezõ áron! T Ö R T A R A N Y F E L V Á S Á R L Á S - Minimálisan az éves infláció mértékével kell emelni a nyugdíjakat. Törvénnyel kell gátat szabni a nyugdíjalapok privatizációjának. - Mennyi pénzt fordít a kampányára és ennek hány százalékát állja a pártja, mennyit Ön és hányad részt a szponzorai? - Olcsó és rövid kampánya lesz a FIDESZ- KDNP-nek. Mozgásterünk képviselőnként egymillió forint, ez a törvény. - Ön szerint négyük közül ki fog a legkevesebb szavazatot kapni és véleményét mire alapozza? - Véleményem szerint nem az a kulcskérdés, hogy ki lesz az utolsó, hanem az, hogy ki lesz az első az egyéni képviselő-választáson. Úgy látom, hogy Magyarországon ma egyetlenegy kormányzóképes politikai erő van, ez pedig a FIDESZ-KDNP pártszövetsége. Aki komoly változást akar ebben a hazában, ne pazarolja szavazatát kis pártokra, hanem támogassa a FIDESZ-KDNP jelöltjét. KÖD Olvasói levél Névtelen kezdeményező Tisztelt Szerkesztőség! A JANUÁR 29-EI CEGLÉDI Panorámában írtak a Bedei-csata emlékhelyénél történt megemlékezésről. Én is ott voltam január 25- én és a koszorúzás után körüljártam az emlékhelyet. Visszaemlékeztem 1998-ra, amikor Márkus János Városvédő és Szépítő Egyesületi elnök aktív közreműködésével és szervezésével, az egyesület kétkezi munkájával megindult az építés és a 150. évfordulóra meg is valósult az emlékhely. Az épület falán emléktáblán van felsorolva a közreműködők neve. Kétszer is elolvastam, Márkus János nevét sehol nem találtam, holott az egészet ő fogta össze és buzdítására segítettek azok, akiknek nevét a táblán olvashatjuk. Ő is megérdemelte volna, hogy az utókor tudomást szerezzen ezen munkásságáról is. AZ EGYESÜLET EGY TAGJA

20 20 cegléd oly szerencsés helyzetben van, hogy négy önkormányzati testületi tag is pályázik a választókerület egyéni parlamenti képviselői címére. Megnéztük tehát a városházán őrzött nyilatkozataikat ráadásul úgy, hogy összevetettük a jelen gazdasági állapotukat a négy esztendővel ezelőttivel. Politika Mennyi a mennyi? Többek között az a szép a demokráciában, hogy a köz érdekeit képviselők bugyellárisába beleláthat a köznép és vérmérséklete szerint ki-ki eldöntheti, megérdemelték-e azok a bizalmat az előző választáskor s valóban csakis a közt, nem pedig a saját zsebük érdekeit szolgálták. A nem intimpistáskodó, hanem törvényesen megnyíló lehetősége az anyagi állapotok vizitjének az országgyűlési, valamint az önkormányzati képviselők évente leadott és nyilvános vagyonnyilatkozata. FÖLDI LÁSZLÓ (Fidesz- KDNP) változatlanul u - gyan abban az 1999-ben vásárolt 98 négyzetméter a - lapterületű családi házban lakik, amelynek felerészben a tulajdonosa. A Bedében lévő egyhektárnyi bérelt ültetvény helyett ma már 3,4 hektár gyümölcsös tulajdonosa, immár három esztendeje. Az ötéves Opel Astráját viszont nem cserélte újabbra. Korábbi tízmillió forint tartozása négymillióra apadt, amit autóvásárlásra és lakáskorszerűsítésre fordított. Földi László október 10-én leadott vagyonnyilatkozatában a jövedelemnyilatkozat, a gazdasági érdekeltségi nyilatkozat, valamint a foglalkozás és munkahely megnevezés elegánsan egy-egy vonallal kihúzva. Ugyanis már nem volt iskolaigazgató, tehát onnan nem járt számára munkabér. A nyilatkozat leadásának reggelét követően állapította meg az önkormányzat képviselőtestülete a 263/2006. (X.10.) Ök. határozatával a polgármester illetményét forint/hó összegben. Akinek a múlt évben képviselői tiszteletdíjon túl a foglalkozásából származó bruttó havi jövedelme 501 ezer forint volt, amihez megyei önkormányzati képviselőként további forintot kap minden hónapban. Ezen túlmenően 210 ezer forint időszakos jövedelemhez jutott felvásárlóktól. JANKOVICS ÁRPÁD KÁLMÁNNÉ, DR. FÜ - LÖP HAJNALKA (MDF) az 1989-ben vásárolt és ½-ed tulajdoni arányú 120 négyzetméter alapterületű családi házában él

Ceglédi. Ingyenes P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 7. szám 2010. április 9. cegledipanorama.hu ANNO 2007.

Ceglédi. Ingyenes P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 7. szám 2010. április 9. cegledipanorama.hu ANNO 2007. Ingyenes Ceglédi IV. évfolyam, 7. szám 2010. április 9. P A N O R Á M A cegledipanorama.hu ANNO 2007 NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e m e l t e n t á m o g a t j a : FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS

Részletesebben

Ceglédi. Elõbb-utóbb úgyis tavasz lesz. Ingyenes P A N O R Á M A. 3. oldal. III. évfolyam, 6. szám 2009. március 27. ANNO 2007

Ceglédi. Elõbb-utóbb úgyis tavasz lesz. Ingyenes P A N O R Á M A. 3. oldal. III. évfolyam, 6. szám 2009. március 27. ANNO 2007 Ingyenes Ceglédi III. évfolyam, 6. szám 2009. március 27. P A N O R Á M A ANNO 2007 Elõbb-utóbb úgyis tavasz lesz 3. oldal Új nyílászárót szeretne, vagy a régit cserélné le újra? Keresse fel telepünket!

Részletesebben

Ceglédi. Coincidance, Kortárs Ír Tánc. az eredeti P A N O R Á M A. ...ahol az ír sztepp és a modern tánc összeér...

Ceglédi. Coincidance, Kortárs Ír Tánc. az eredeti P A N O R Á M A. ...ahol az ír sztepp és a modern tánc összeér... az eredeti Ceglédi V. évfolyam, 3. szám 2011. február 11. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 Coincidance, Kortárs Ír Tánc...ahol az ír sztepp és a modern tánc összeér... Március 20-án 19 órakor

Részletesebben

Ceglédi. Nyár esti vigadalom. az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 15. szám 2010. július 30.

Ceglédi. Nyár esti vigadalom. az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 15. szám 2010. július 30. az eredeti Ceglédi IV. évfolyam, 15. szám 2010. július 30. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 Nyár esti vigadalom NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e m e l t e n t á m o g a t j a :

Részletesebben

Ceglédi. Iskolaválasztás elõtt. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 2. szám 2011. január 28. panorama-online.hu ANNO 2007

Ceglédi. Iskolaválasztás elõtt. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 2. szám 2011. január 28. panorama-online.hu ANNO 2007 az eredeti Ceglédi V. évfolyam, 2. szám 2011. január 28. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 Iskolaválasztás elõtt A hirdetés felmutatója 10% kedvezményben részesül FÉRFI ÉS NÕI DIVATÁRU ÜZLET

Részletesebben

Ceglédi. A Fotográfia Napja. az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 17. szám 2010. augusztus 27.

Ceglédi. A Fotográfia Napja. az eredeti P A N O R Á M A FŰTÉS- FÜRDŐSZOBA- BARKÁCS SZAKÁRUHÁZ. IV. évfolyam, 17. szám 2010. augusztus 27. az eredeti Ceglédi IV. évfolyam, 17. szám 2010. augusztus 27. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 A Fotográfia Napja NEGYEDI A l a p m e g j e l e n é s é t k i e m e l t e n t á m o g a t j a

Részletesebben

Ceglédi. IV. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál. 2011. május 21. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 9. szám 2011. május 6.

Ceglédi. IV. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál. 2011. május 21. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 9. szám 2011. május 6. az eredeti Ceglédi V. évfolyam, 9. szám 2011. május 6. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 2011. május 21. IV. Újszilvási Ágyaspálinka Fesztivál MÁJUS 5-ÉN MEGNYITOTTAM ARANYÉR- LÉZERSEBÉSZETI

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 20. szám 2008. október 10. Ceglédi ANNO 2007

Ingyenes. II. évfolyam, 20. szám 2008. október 10. Ceglédi ANNO 2007 Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 20. szám 2008. október 10. P A N O R Á M A ANNO 2007 C I V I L M E L L É K L E T 2 1-2 7. O L D A L Ajánló Májer Tibi célja az olimpia... 18 Az önkormányzati iskolákért...30

Részletesebben

Ceglédi. Ceglédi KannaBál-on. Anima Sound System (dj set) spéci mûsor a. Ingyenes P A N O R Á M A. 3.oldal. www.kannabal.hu

Ceglédi. Ceglédi KannaBál-on. Anima Sound System (dj set) spéci mûsor a. Ingyenes P A N O R Á M A. 3.oldal. www.kannabal.hu Ingyenes Ceglédi III. évfolyam, 14. szám 2009. július 17. P A N O R Á M A ANNO 2007 Anima Sound System (dj set) spéci mûsor a Ceglédi KannaBál-on 3.oldal www.kannabal.hu EMI minõsített borovi fa nyílászárók

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 23. szám 2008. november 21. Ceglédi ANNO 2007. Mit kapnak karácsonyra? 3. oldal

Ingyenes. II. évfolyam, 23. szám 2008. november 21. Ceglédi ANNO 2007. Mit kapnak karácsonyra? 3. oldal Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 23. szám 2008. november 21. P A N O R Á M A ANNO 2007 Mit kapnak karácsonyra? 3. oldal minden raktárkészleten levõ Zalakerámia mázas gres burkolólapot! S hogy a jó kedv is

Részletesebben

Ceglédi. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 5. szám 2011. március 11. panorama-online.hu ANNO 2007

Ceglédi. az eredeti P A N O R Á M A. V. évfolyam, 5. szám 2011. március 11. panorama-online.hu ANNO 2007 az eredeti Ceglédi V. évfolyam, 5. szám 2011. március 11. P A N O R Á M A panorama-online.hu ANNO 2007 Ceglédi P A N O R Á M A Címlap 5 Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.:

Részletesebben

Pontban a központban! Cegléd, Kossuth tér 4. (a piacnál) Tel.: 30/693-5468 P A N O R Á M A. A külső borító hirdetés, LEVÁLASZTANDÓ! panorama-online.

Pontban a központban! Cegléd, Kossuth tér 4. (a piacnál) Tel.: 30/693-5468 P A N O R Á M A. A külső borító hirdetés, LEVÁLASZTANDÓ! panorama-online. A külső borító hirdetés, LEVÁLASZTANDÓ! P A N O R Á M A ANNO 2007 panorama-online.hu Pontban a központban! Cegléd, Kossuth tér 4. (a piacnál) Tel.: 30/693-5468 Pontban a központban Új üzlet nyílt a Piaccsarnok

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 17. szám 2008. augusztus 29. Ceglédi. Tanévkezdés. 2008-ban

Ingyenes. II. évfolyam, 17. szám 2008. augusztus 29. Ceglédi. Tanévkezdés. 2008-ban Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 17. szám 2008. augusztus 29. P A N O R Á M A S P O R T - T O B O R Z Ó M E L L É K L E T T E L 1 7-3 3. O L D A L Tanévkezdés 2008-ban 5 kamrás mûanyag ablakok 1.0 hõszigeteléssel,

Részletesebben

IV. Ceglédi Menyegző Fesztivál. 2014. február 8. (szombat) Kossuth Étterem

IV. Ceglédi Menyegző Fesztivál. 2014. február 8. (szombat) Kossuth Étterem VIII. évfolyam, 2. szám 2014. január 31. Fotó: Hartyányi Norbert P A A N O R Á M cegledipanorama.huanno 2007 IV. Ceglédi Menyegző Fesztivál 2014. február 8. (szombat) Kossuth Étterem

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 1. szám 2008. január 18. Ceglédi. Gyökerestõl. felforgatni. vagy korrekcióval folytatni? 3. oldal

Ingyenes. II. évfolyam, 1. szám 2008. január 18. Ceglédi. Gyökerestõl. felforgatni. vagy korrekcióval folytatni? 3. oldal Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 1. szám 2008. január 18. P A N O R Á M A Gyökerestõl felforgatni vagy korrekcióval folytatni? 3. oldal I S K O L A A J Á N L Ó M E L L É K L E T T E L 1 9-3 6. O L D A L

Részletesebben

Bevezetõ. Lapunk megjelenését támogatja:

Bevezetõ. Lapunk megjelenését támogatja: VII. évfolyam, 6. szám 2013. március 22. P A A N cegledipanorama.hu O R Á M anno 2007 P A A N O R Á M Bevezetõ Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.: (53) 312-038 info@cegledipanorama.hu

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 4. szám 2008. március 5. Ceglédi. Nem? Igen

Ingyenes. II. évfolyam, 4. szám 2008. március 5. Ceglédi. Nem? Igen Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 4. szám 2008. március 5. P A N O R Á M A E G É S Z S É G Ü G Y I M E L L É K L E T T E L 1 3-1 9. O L D A L Igen Nem? www.toyota.hu Nem hagy cserben. És hidegen. Toyota Corolla.

Részletesebben

Írország hercegnője Cegléden 2014.04.04. 19 00

Írország hercegnője Cegléden 2014.04.04. 19 00 VIII. évfolyam, 4. szám 2014. február 28. P A A N O R Á M Írország hercegnője Cegléden 2014.04.04. 19 00 P A A N O Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.: (53) 312-038 info@cegledipanorama.hu

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 7. szám 2008. április 11. Ceglédi. Jojo Mayer. Cegléden, a dobgálán 3. oldal

Ingyenes. II. évfolyam, 7. szám 2008. április 11. Ceglédi. Jojo Mayer. Cegléden, a dobgálán 3. oldal Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 7. szám 2008. április 11. P A N O R Á M A Jojo Mayer Cegléden, a dobgálán 3. oldal SPINDELBAU Kft. BAXI gázkészülékek, fûtéstechnika = SPINDELBAU KFT Álló, fali, kondenzációs

Részletesebben

TAVASZELÔ TÉLUTÓ, » Aláírások népszavazáshoz 3.» Ökoadó a vízért 6.» Birkózó és zenész 9.» Jár szûrôvizsgálatokra?

TAVASZELÔ TÉLUTÓ, » Aláírások népszavazáshoz 3.» Ökoadó a vízért 6.» Birkózó és zenész 9.» Jár szûrôvizsgálatokra? Új» AZ ÚJSÁG CELLDÖMÖLKÖN INGYENES, A VIDÉKI ELÔFIZETÔKNEK HAVONTA 108 FORINT. XVI. ÉVFOLYAM 4. SZÁM (368) 2004. FEBRUÁR 27. CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA» Aláírások népszavazáshoz 3.» Ökoadó

Részletesebben

A Magyar Tudomány Ünnepén

A Magyar Tudomány Ünnepén V. évfolyam, 22. szám 2011. november 4. P A N O R Á M A ANNO 2007 panorama-online.hu A Magyar Tudomány Ünnepén P A N O R Á M A Címlap 3 Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.:

Részletesebben

» Mi lesz veled, TV-Cell? » Emelkedô díjszabások » Nádasdy Lajos 95 éves » Négy között a szuperligában 12. A Városi Általános Iskola elsô bálja

» Mi lesz veled, TV-Cell? » Emelkedô díjszabások » Nádasdy Lajos 95 éves » Négy között a szuperligában 12. A Városi Általános Iskola elsô bálja Új» AZ ÚJSÁG CELLDÖMÖLKÖN INGYENES, A VIDÉKI ELÔFIZETÔKNEK HAVONTA 116 FORINT. XX. ÉVFOLYAM 3. SZÁM (462) 2008. FEBRUÁR 8. CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA» Mi lesz veled, TV-Cell? 3.» Emelkedô

Részletesebben

Bevezetõ. Lapunk megjelenését támogatja:

Bevezetõ. Lapunk megjelenését támogatja: VIII. évfolyam, 5. szám 2014. március 14. P A A N O R Á M P A A N O Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.: (53) 312-038 info@cegledipanorama.hu cegledipanorama.hu Lapunk megjelenését

Részletesebben

Ingyenes. II. évfolyam, 14. szám 2008. július 18. Ceglédi. Fõszerepben: a ceglédi kanna. 3. oldal

Ingyenes. II. évfolyam, 14. szám 2008. július 18. Ceglédi. Fõszerepben: a ceglédi kanna. 3. oldal Ingyenes Ceglédi II. évfolyam, 14. szám 2008. július 18. P A N O R Á M A Fõszerepben: a ceglédi kanna 3. oldal 5 kamrás mûanyag ablakok 1.0 hõszigeteléssel, a szabvány méretekben raktárkészletrõl. ÚJDONSÁG

Részletesebben

VI. évfolyam, 21. szám 2012. október 19. P A N O R Á M A. cegledipanorama.hu ANNO 2007

VI. évfolyam, 21. szám 2012. október 19. P A N O R Á M A. cegledipanorama.hu ANNO 2007 VI. évfolyam, 21. szám 2012. október 19. P A N O R Á M A ANNO 2007 cegledipanorama.hu P A N O R Á M A Kiadó: Panoráma Média Kft. 2700 Cegléd, Csalogány u. 3. Tel/Fax.: (53) 312-038 info@cegledipanorama.hu

Részletesebben

100 000 példány. 100 éves a diósgyõri sport

100 000 példány. 100 éves a diósgyõri sport 100 000 példány Bejáráson Jó a víz Gólszüret VII. ÉVFOLYAM 8. SZÁM Térítésmentes 2010. FEBRUÁR 27. A tervek szerint halad az Eperjesi utcán a miskolci készenléti század leendõ épületének felújítása. Írásunk

Részletesebben

0 Ft kezdőrészlet OKOSTELEFON FEJHALLGATÓVAL. +24 x havi 2990 Ft kamatmentes részlet (Teljes ár: 71 760 Ft)

0 Ft kezdőrészlet OKOSTELEFON FEJHALLGATÓVAL. +24 x havi 2990 Ft kamatmentes részlet (Teljes ár: 71 760 Ft) VIII. évfolyam, 19. szám 2014. szeptember 26. P A A N O R Á M cegledipanorama.hu OKOSTELEFON FEJHALLGATÓVAL 0 Ft kezdőrészlet +24 x havi 2990 Ft kamatmentes részlet (Teljes ár: 71 760 Ft) Új előfizetéssel,

Részletesebben

Kazincbarcikai PÉNZ ÁLL A HÁZHOZ 2010. MÁJUS 20. TÓTH GABI: ELÉG VOLT! SAKK: NB I-BEN MARAD A KVSC

Kazincbarcikai PÉNZ ÁLL A HÁZHOZ 2010. MÁJUS 20. TÓTH GABI: ELÉG VOLT! SAKK: NB I-BEN MARAD A KVSC Kazincbarcikai 2010. MÁJUS 20. PÉNZ ÁLL A HÁZHOZ Riport SAKK: NB I-BEN MARAD A KVSC Sport Illusztráció Mozaik illusztráció A X. BORSODI MŰVÉSZETI FESZTIVÁL TELJES PROGRAMJA JÚNIUS 15-26. Programajánló

Részletesebben

Csemői Virágünnep CSEMŐI FALUNAP. 2015. július 4.

Csemői Virágünnep CSEMŐI FALUNAP. 2015. július 4. lyam, 13. szám IX. évfo 2015. július 3. P ce A g le dip N a n or a O ma.h u R Csemői Virágünnep CSEMŐI FALUNAP 2015. július 4. Á M anno 2007 A STÍLUS, DIZÁJN, KARAKTER ÚJ MAZDA2 Az új Mazda2 kompakt, mégis

Részletesebben

optimista ember vagyok,

optimista ember vagyok, INGYENES VI. ÉVFOLYAM 3. SZÁM Sajószentpéter város közéleti lapja 2013. július-augusztus-szeptember 2013. július-augusztus-szeptember 2 Közélet Optimista ember vagyok Beszélgetés dr. Faragó Péterrel, városunk

Részletesebben