JEGYZŐ KÖNYV. Amennyiben képviselő-társaim a meghívóban szereplő napirendi pontokkal egyetértenek, kérem szíveskedjenek kézfeltartással jelezni.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐ KÖNYV. Amennyiben képviselő-társaim a meghívóban szereplő napirendi pontokkal egyetértenek, kérem szíveskedjenek kézfeltartással jelezni."

Átírás

1 1 JEGYZŐ KÖNYV Készült: Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án (hétfőn) órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülés keretében. Az ülés helye: Jásd Község Önkormányzat Tanácsterme Jelen vannak: Nagy Csaba Dr. Szente Árpád Bakonyvári János Jakab Ferdinánd Vachtler Erik Tanácskozási joggal van jelen: Szabó Zsuzsanna Troják Viktorné polgármester alpolgármester képviselő képviselő képviselő jegyző pénzügyi ügyintéző Tisztelettel köszöntöm a megjelent képviselőket, jegyző asszonyt. Megállapítom, hogy a megválasztott képviselők közül 5 fő jelen van, testületünk határozatképes. Amennyiben képviselő-társaim a meghívóban szereplő napirendi pontokkal egyetértenek, kérem szíveskedjenek kézfeltartással jelezni. 123/2013.(X.28.) Kth. Sz. határozat 1. Tájékoztató Jásd Község Önkormányzata I-III. negyedévi költségvetésének teljesítéséről 2. Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testületének./2013.(X.29.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 2/2013.(II.28.) rendeletének módosításáról 3. Jásd Község Önkormányzat évi költségvetési koncepciójának beterjesztése 4. Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testületének./2013.(X.29.) rendelete Jásd Község Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2011.(IV.29) rendeletének módosításáról 5. Ösküi Közös Önkormányzati hivatal I-III. negyedévi teljesítéséről tájékoztató

2 2 6. Az Ösküi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetési koncepciójának beterjesztése 7. Vegyes ügyek évi belső ellenőrzési ütemterv 7.2 Pszichológus óraszámának megállapítása 7.3 Várpalotai szociális rendelet módosítása 7.4 Könyvtári feladat ellátás 7.5 Ételszállítás Tésre 7.6 Háziorvosi ügyelet 7.7 Fejérvíz Zrt vagyonértékelés 7.8 Heltné Gavacs Anikó vezető óvónő kérése Schekkné Wittmann Andrea továbbképzésére vonatkozóan 1.) Tájékoztató Jásd Község Önkormányzata I-III. negyedévi költségvetésének teljesítéséről Felolvassa az előterjesztést. A magániskolától megjött már minden pénz, amivel tartoztak? Troják Viktorné pénzügyi ügyintéző: A évi tartozást már rendezték, az ideit pedig 3 részletbe ígérték, hogy rendezik. A Társulás megszűnt, megtörtént az elszámolás Tés és Jásd között? Troják Viktorné pénzügyi ügyintéző: A decemberi bért a nettó finanszírozás keretében több részletbe vonják vissza, azzal még pontosan el kell számolni, valamint a normatívát is csak 4 hónapra lehetett lemondani, illetve Tésnek igényelni, így ott is még 2 hónap a két település között kell, hogy elszámolásra kerüljön. 4 hónapra kaptuk csak meg a plusz pedagógus bérét, nem pedig félévtől a Társulás megszűnésétől számítva. Gyermekétkeztetési normatíva, ami 102 ezer Ft/fő már félévtől megkaptuk. Mindezek pontos elszámolása csak ezután fog megtörténni. Az Önkormányzat anyagi helyzetének rendezését, a beadott pályázattól várjuk. December 20-ig várható döntés, de mi soron kívüli elbírálást kértünk, bízunk benne, hogy előbb születik döntés. Troják Viktorné pénzügyi ügyintéző: Folyósítást követő 3 hónapon belül, az addig kifizetett számlákról kell elszámolni. Van valakinek még kérdése, hozzászólása? Amennyiben nincs, kérem kézfeltartással jelezze, aki a évi költségvetés I-III. negyedévi teljesítésről szóló tájékoztatót elfogadja.

3 3 124/2013 (X.28.) Kth. Sz. Határozat Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az előterjesztés alapján Jásd Község Önkormányzat költségvetésének I- III. negyedévi teljesítéséről szóló tájékoztatót elfogadja. 2.) Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testületének./2013.(X.29.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 2/2013.(II.28.) rendeletének módosításáról Felolvassa az előterjesztést. Troják Viktorné pénzügyi ügyintéző: Év végén valószínű, hogy szükség lesz még egy módosításra, de most a Társulás megszűnése miatt fontos volt a módosításokat elvégezni. Elég jól kaptunk plusz támogatásokat, melyek a hitelfelvétel előirányzatát csökkentik, így a módosítást követően ezer forint lett a hitel összege. Kérem kézfeltartással jelezze, aki a évi költségvetési rendelet módosítását elfogadja. tartózkodással egyhangúlag az alábbi rendeletet hozta: Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 11/2013.(X.29.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 2/2013.(II.28.) rendeletének módosításáról ( A rendelet szövege a jegyzőkönyvhöz van csatolva) 3.) Jásd Község Önkormányzat évi költségvetési koncepciójának beterjesztése Felolvassa az előterjesztést. A Társulás megszűnése előreláthatólag jó döntés volt? Troják Viktorné pénzügyi ügyintéző: A támogatott pedagóguslétszám tekintetében mindenképpen jobban járunk így anyagilag, ami problémát jelenthet, az a gyereklétszám. Míg a költségvetési törvény 11 főt enged minimálisan, addig a köznevelési törvény 13 fős minimum csoportlétszámot ír elő. Az előzetes számítások szerint nem gondoltuk, hogy már most problémát okozhat a gyereklétszám, de sajnos most a költözések miatt csak 13 fő van, év közben várható még 2 gyerek, így lesz Jásdon az óvodában 15 fő az összes gyereklétszám.

4 4 Aki a 6. életévét betöltötte, azt viszont nem lehet figyelembe venni a normatívánál, csak abban az esetben, ha szakértői véleménye van. Amennyiben nincs több hozzászólás, kérem kézfeltartással jelezze, aki a évi költségvetési koncepciót elfogadja. 125/2013 (X.28.) Kth. Sz. Határozat Az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 24.. (1) alapján a jegyző által elkészített és polgármester által előterjesztett következő évre vonatkozó Jásd Község Önkormányzatának évi költségvetési koncepcióját a képviselő-testület megtárgyalta és megtette javaslatait a költségvetés elkészítéséhez. Jásd Község Önkormányzati Képviselő-testülete megbízza a Jegyzőt és a Pénzügyi előadót, hogy a koncepcióról szóló előterjesztésben foglaltakat építse be költségvetési rendelet tervezetbe. Határidő: a költségvetési törvény kihirdetését követő 45. nap, de legkésőbb február 15. Felelős: Szabó Zsuzsanna jegyző 4.) Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testületének./2013.(X.29.) rendelete Jásd Község Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2011.(IV.29) rendeletének módosításáról Az előterjesztést és a rendelet tervezetet mindenki megkapta, bízom benne, hogy volt elég idő áttanulmányozni januártól változott az önkormányzati törvény, ennek a változásai kerültek átvezetésre. Feladatalapú támogatásnál a évi költségvetés új feladatokat hozott be, ennek megfelelően szükség volt új szakfeladatok felvételére is Az iskolát ki kellett venni, mivel nem az önkormányzat látja már el a feladatot. Mindezen változásokat a törzskönyvi nyilvántartásba is át kell vezetni. Kérem kézfeltartással jelezze, aki az Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló rendelet módosítását elfogadja. tartózkodással egyhangúlag az alábbi rendeletet hozta: Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 12/2013.(X.29.) rendelete Jásd Község Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 8/2011.(IV.29) rendeletének módosításáról ( A rendelet szövege a jegyzőkönyvhöz van csatolva)

5 5.) Ösküi Közös Önkormányzati hivatal I-III. negyedévi teljesítéséről tájékoztató 5 Az előterjesztést mindenki megkapta, ezt most nem szeretném felolvasni, inkább az észrevételeket beszéljük meg. Társulás megszűnésével szerintem Jásdon nem csökkent a feladat. Adóügyek kuszasága, nem derül ki, hogy melyik településen volt? Úgy érzem, hogy Öskü teljesen külön van kezelve, míg Tés-Jásd továbbra is maradt a feladataival együtt. Hogy vannak a feladatok elosztva? A közös hivatal elképzelése a szakosodás volt, aminek mi nem tettünk eleget, ezáltal nem működik hatékonyan. Leterheltség egyforma Öskün, Tésen és Jásdon. Lehetőségeimhez mérten mindent megteszek, hogy minden jól működjön. Az adós problémák Tésen voltak, de most az egyik köztisztviselő, aki 4 órába lett felvéve ő végzi Tés és Jásd adóügyi feladatait is. Ha az állami finanszírozás fedezné a közös hivatal működését, akkor oké, de ha nekünk ehhez kemény pénzekkel hozzá kell járulni, akkor nem érzem igazságosnak a feladatok elosztását. Most aki Jásdra lett felvéve 4 órába az átjár Tésre is, aki viszont Tésre lett felvéve milyen feladatot kapott? Esélyegyenlőségi programot felül kell vizsgálni, ehhez gyűjti be mindkét településen az adatokat a másik 4 órás köztisztviselő, ahhoz nem kell feltétlenül helyileg itt lennie. Mi várható a járási hivataltól, arról volt szó, hogy még fognak feladatokat átvenni. Kormányablakok még kiépítés alatt vannak. Vachtler Erik képviselő: Nem fog tudni, megfelelő információt adni a kormányablaknál ülő ügyintéző. Kérem, kézfeltartással jelezze, aki az Ösküi Közös Önkormányzati hivatal I-III. negyedévi teljesítéséről a tájékoztatót elfogadja. 126/2013 (X.28.) Kth Sz Határozat Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy döntött, hogy az előterjesztés alapján az Ösküi Közös Önkormányzati Hivatal költségvetésének I-III. negyedévi teljesítéséről szóló tájékoztatót elfogadja

6 6 6.) Az Ösküi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetési koncepciójának beterjesztése Hasonlóan az előző napirendi pontokhoz, az előterjesztést, bízom benne, hogy mindenkinek volt ideje már otthon átolvasni. Nagyon bizonytalanok az adatok, egyedül a létszám finanszírozást lehet tudni. A 10 hónapra betervezett költség volt évben ezer Ft a módosított előirányzat szerint, ez éves szintre átalakítva kb. 56 millió Ft lesz. Teljesítésbe csökkenést fog jelenteni, hogy jövőre nem lesz jubileumi jutalom. Meglévő létszámkeret szerint gondolkozok továbbra is, de átszervezési terveim vannak, mert véleményem szerint a szakmaiság hátrányát jelenti, hogy minden településen mindent csinálunk. Feladatokat a hatékonyság érdekében át kell, hogy szervezzem. Informatikai rendszerünk valamennyi településen elöregedett, ezért javaslom egy lap-top megvásárlását, ami mobilabb, nem kell egymásra várni, ha más településen dolgozik a köztisztviselő. Kérem, kézfeltartással jelezze, aki az Ösküi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetési koncepcióját elfogadja. 127/2013 (X.28.) Kth Sz Határozat Az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 24.. (1) alapján a jegyző által elkészített és polgármester által előterjesztett következő évre vonatkozó Ösküi Közös Önkormányzati Hivatal évi költségvetési koncepcióját a képviselő-testület megtárgyalta és megtette javaslatait a költségvetés elkészítéséhez. Jásd Község Önkormányzati Képviselő-testülete megbízza a Jegyzőt és a Pénzügyi előadót, hogy a koncepciós döntések figyelembevételéről a költségvetési rendelet-tervezet előkészítésekor gondoskodjon. Határidő: a költségvetési törvény kihirdetését követő 45 napon belül legkésőbb február 15. Felelős: Szabó Zsuzsanna jegyző Szántiné Molnár Erzsébet pénzügyi előadó 7.) Vegyes ügyek 7.1) évi belső ellenőrzési ütemterv Mindenki megkapta az előterjesztést. Kérem, kézfeltartással jelezze, aki a évi belsőt ellenőrzési ütemtervet elfogadja.

7 7 128/2013 (X.28.) Kth Sz Határozat Jásd Község Önkormányzati Képviselő Testülete a évi belső ellenőrzési tervet a melléklet szerint elfogadja Felkéri a Polgármestert, hogy a testület döntéséről értesítse a Várpalota Többcélú Kistérségi Társulást. Határidő: azonnal Felelős: Nagy Csaba polgármester 7.2) Pszichológus óraszámának megállapítása A Várpalota Kistérség Többcélú Társulás keret terhére volt eddig a pszichológus foglalkoztatva. A feladat ellátásához hozzá kell járulni. A település önállóan nem tud pszichológust alkalmazni, de mindenképpen szükség van a munkájára, mert sajnos sok ügyfele van. Kérem, kézfeltartással jelezze, aki a megállapodás tervezetét elfogadja. Várpalota Kistérség Többcélú Társulásának 129/2013 (X.28.) Kth. Sz. Határozat 1.) Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testülete jóváhagyja a Társulás és Várpalota, Berhida, Ősi, Öskü, Tés és Jásd települések önkormányzatai között a pszichológusi, szupervízori és családkonzultációs tevékenység ellátása és finanszírozása tárgyában kötendő megállapodás tervezetét, egyben felhatalmazza a polgármestert a megállapodás aláírására. 2.) A megállapodás jelen határozat 1. számú Mellékletét képezi. Felelős: Nagy Csaba polgármester, Szabó Zsuzsanna jegyző Határidő: a határozat megküldésére: november ) Várpalotai szociális rendelet módosítása Ha Várpalota módosítja a szociális rendeletét, azt a Társuláshoz tartozó valamennyi település Képviselő-testületének hozzájárulásával teheti meg. A személyes gondoskodást nyújtó ellátásokról, ezek igénybevételéről és a fizetendő térítési díjakról szóló rendelet kerül módosításra. Mindenkinek kiküldtük a rendelet-tervezetet átolvasásra. Úgy gondolom meg kell adni a hozzájárulást a rendelet módosításához. Kérem, kézfeltartással jelezze, aki Várpalota város szociális rendelet-tervezetének elfogadásához hozzájárulását adja.

8 8 130/2013 (X.28.) Kth. Sz Határozat Jásd Község Önkormányzat Képviselő-testülete Várpalota Város Képviselőtestületének november 28. napi ülésére előterjesztésre kerülő, A személyes gondoskodás körébe tartozó ellátások intézményi térítési díjáról szóló önkormányzati rendelet-tervezetének elfogadásához hozzájárulását adja, figyelemmel a jogalkotásról szóló évi CXXX.tv.5. (1a) bekezdésére. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy döntéséről Várpalota Város Önkormányzatát értesítse. Felelős: Nagy Csaba polgármester Határidő: 2013.november ) Könyvtári feladat ellátás évben is a megyei könyvtár részesül támogatásban a mozgókönyvtári feladatellátáshoz, véleményem szerint az önkormányzat továbbra is jó lenne ha a mozgókönyvtárt ebben a formában működtetné. Az idei évben a megyei könyvtár anyagi támogatásával több program valósult meg. Egy alkalommal mesemondó volt a kultúrházban, de volt csillagászati előadás, valamint gyógynövényes előadás is. Aki hozzájárul, hogy a Megyei Könyvtárral kötött megállapodást továbbra is fenntartsuk, kérem kézfeltartással jelezze. 131/2013 (X.28.) Kth. Sz Határozat Jásd Község Önkormányzatának képviselő Testülete megállapítja, hogy a Veszprém Megyei Eötvös Károly Megyei Könyvtár és Közművelődési Intézettel évben kötött megállapodást továbbra is hatályban tartja, és a könyvtári feladat ellátást évben is a megállapodásban foglaltak szerint kívánja ellátni. 7.5) Ételszállítás Tésre Tés község önkormányzata megkapta már az árajánlatot az ételadagokra vonatkozóan, de most külön kell meghatározni a szállítási költséget is. Jakab Ferdinánd képviselő: Előzetes számításokat végeztünk már, 40 Ft/adag áron kellene árajánlatot adni az ételszállításra vonatkozóan. A szállító edényzetről véleményem szerint Tés gondoskodjon.

9 9 Kérem kézfeltartással jelezze, aki egyetért, hogy 40 Ft/adag áron biztosítsuk Tésre az ételszállítást és a szállító edényzetről Tés gondoskodjon. 132/2013 (X.28.) Kth. Sz Határozat Jásd Község Önkormányzatának képviselő Testülete a Mesevár Óvoda költségvetési szerv által szolgáltatott óvodai háromszori étkeztetés és szociális ebéd szállítását Tés Községben a Napsugár Óvoda Tés Szabadság tér 1. szám alá 40 Ft/ adag áron november 11. napjától vállalja, a szállító edényzet biztosításáról Tés gondoskodik. A képviselő Testület felkéri a polgármestert, hogy a testület döntéséről Tés Község polgármesterét értesítse. Felelős: Nagy Csaba polgármester Határidő: azonnal 7.6) Háziorvosi ügyelet Május végéig kellene most elfogadni a központi háziorvosi ügyeletre szóló megállapodást. A megállapított ár tartalmazza az inflációs emelést is. Kiküldtük mindenkinek az előterjesztést és határozat javaslatot! Kérem kézfeltartással jelezze, aki elfogadja a 18,77 Ft/hó/fő összegű hozzájárulást és egyetért a határozati javaslat elfogadásával. 133/2013 (X.28.) Kth. Sz Határozat 1. Jásd Község Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a központi háziorvosi ügyelet feladatának ellátásához a november 01. és május 31. közötti időszakra vonatkozóan 18,77 Ft/hó/fő összeggel járul hozzá. 2. A hozzájárulás összegének felülvizsgálatát az egészségügyi szolgáltatások Egészségbiztosítási Alapból történő finanszírozásának részletes szabályairól szóló 43/1999. Kormányrendelet megjelenését, a finanszírozás szabályainak ismertté válását követően haladéktalanul el kell végezni. 3. A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a korábban már szerződésben rögzített maximum 20.-Ft/fő/hó összeget a évi költségvetés tervezésekor vegye figyelembe. 4. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a Társulási Tanácsot jelen döntésről értesítse. Felelős: Nagy Csaba polgármester, Szabó Zsuzsanna jegyző Határidő: a határozat megküldésére: november 30.

10 10 7.7) Fejérvíz Zrt. vagyonértékelés Magyar Energia Hivatal elutasította a kérésünket és továbbra is ragaszkodik a vagyonértékelés elvégeztetéséhez. Árajánlatot kell kérnünk több cégtől is. Javaslom, hogy a Pátria Consult Gazdasági Tanácsadó és Vagyonértékelő Zrt. Prompt-Immo Kft CPR-Vagyonértékelő Kft-től kérjünk árajánlatot Fejérvíz Zrt. a bérleti díj fejébe megelőlegezné a vagyonértékelés költségeit. Most csak kérjük meg a három árajánlatot, arról később döntsünk, hogy minek a terhére fog történni a kifizetés. Aki egyetért azzal, hogy a szennyvízberuházás kapcsán a vagyonértékelés elvégeztetéséhez a fent megnevezett 3 cégtől árajánlatot kérjünk, kérem kézfeltartással jelezze. 134/2013 (X.28.) Kth. Sz Határozat Jásd Község Önkormányzatának képviselő Testülete megállapítja, hogy a Magyar Energetikai és Közműfelügyeleti Hivatal a évi CCIX. törvény 12. (2) alapján a szennyíztisztító és csatorna hálózat vagyon értékelését írta elő. 1. A képviselő testület felhatalmazza a polgármestert, hogy kérjen árajánlatot a vagyonértékelés elvégzésére a 24/2013.(V.29) NFM rendeletben meghatározottak alapján a: Pátria Consult Gazdasági Tanácsadó és Vagyonértékelő Zrt Budapest Seregély u. 13. Prompt-Immo Kft Budapest, Rózsa u. 53. I./4 CPR-Vagyonértékelő Kft Budapest, József krt. 69. Felelős: Nagy Csaba polgármester Határidő: azonnal 7.8) Heltné Gavacs Anikó vezető óvónő kérése Schekkné Wittmann Andrea továbbképzésére vonatkozóan Heltné Gavacs Anikó óvodavezető Schekkné Wittmann Andrea óvónő továbbképzésére vonatkozóan azzal a kéréssel fordult a képviselő-testülethez, hogy havonta 1 alkalommal maradhasson távol az óvodából az 1 éves képzés ideje alatt. A havi egy alkalomhoz hozzájárulok, de semmilyen anyagi támogatást nem tudunk biztosítani a továbbképzés kapcsán. Kérem kézfeltartással jelezze, aki hozzájárul ahhoz, hogy Schekkné Wittmann Andrea óvónő 1 éven keresztül havi egy alkalommal továbbképzésen vegyen részt.

11 11 135/2013 (X.28.) Kth. Sz Határozat Jásd Község Önkormányzati képviselő Testülete a Mesevár Óvoda továbbképzési feladatainak ellátásához szükséges havi 1 óvónői nap igénybevételével kapcsolatosan kifogást nem emel. A továbbképzéshez többlet forrást nem tud biztosítani, azt a saját költségvetéséből kell kigazdálkodni. A képviselő testület felkéri a polgármestert, az intézményvezetőt a testület döntéséről tájékoztassa. Felelős: Nagy Csaba polgármester Határidő: azonnal Többször hangot adtam már azon véleményemnek, hogy a jásdi konyhát szüntessük meg. Szeretnék erre vonatkozóan név szerinti szavazást kérni! Kérem a Tisztelt Képviselő Társaimat, hogy igennel vagy nemmel válaszoljon, ki támogatja a jásdi konyha megszüntetését. Bakonyvári János: Ne szüntessük meg a konyhát. Jakab Ferdinánd: Nem. Vachtler Erik: Nem. Nagy Csaba: Nem támogatom a jásdi konyha megszüntetését. Dr. Szente Árpád: Igen, szüntessük meg a konyhát. Nagy Csaba polgármester Megállapítja a Mesevár Óvoda üzemeltetésében működő konyha megszüntetésére vonatkozóan nem született határozat, mivel az Önkormányzat Képviselő-testülete 1 igen szavazattal 4 nem szavazattal, a megszüntetésre vonatkozó határozati javaslatot leszavazta. Több hozzászólás nem lévén, a polgármester Úr a képviselő-testületi ülést zárt ülés keretében folytatja tovább. K.M.F. Nagy Csaba polgármester Szabó Zsuzsanna jegyző

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1.) Tájékoztató a rendőrség munkájáról Előadó: Kiss Zoltán kapitányságvezető, Rendőrkapitányság Kapuvár

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: 1.) Tájékoztató a rendőrség munkájáról Előadó: Kiss Zoltán kapitányságvezető, Rendőrkapitányság Kapuvár Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 7/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. június 30-án (csütörtökön) 16,00 órakor megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

132 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. szeptember 19-én 20 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 52/2014.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. május 3-án megtartott üléséről. Az ülés helye: Városi Könyvtár Vadász utcai rendezvényterme (Dózsa György út 15/a)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 08-án 14 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 08-án 14 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 08-án 14 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban Határozatok száma és tárgya: 132/2010. (XII. 8.) Közbeszerzési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: Svh/62-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2011. május 16-án 15.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2011. május 16-án 15.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bánréve Község Képviselő-testületének 2011. május 16-án 15.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Hajdu Gábor József polgármester, Elekes Péter,

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 26.-án megtartott nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 26.-án megtartott nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 26.-án megtartott nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 36-47 /2012. (IV. 26.) számú határozatok. d. rendeletek:

Részletesebben

Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2012. május 24-én (csütörtökön) 16,00 órakor megtartott képviselő-testületi ülésen.

Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2012. május 24-én (csütörtökön) 16,00 órakor megtartott képviselő-testületi ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 4/2012. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2012. május 24-én (csütörtökön) 16,00 órakor megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Szólád Község Képviselőtestületének 2010. február 2. napján tartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Szólád Község Képviselőtestületének 2010. február 2. napján tartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült Szólád Község Képviselőtestületének 2010. február 2. napján tartott üléséről. Jelen vannak: Vörös Gyula polgármester, Paréj István alpolgármester, Bognár Csaba, Fülöpné Kenyér Andrea,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2013. október 30-án 18 órától megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. 2013. október 30-án 18 órától megtartott üléséről 1 Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2852. Kecskéd, Vasút u. 105. Jegyzőkönyv Kecskéd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. október 30-án 18 órától megtartott üléséről Helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jásd Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-Testületének 2013. február 14-én (csütörtökön) 10 órai kezdettel megtartott üléséről. Ülés helye: Önkormányzat tanácsterme

Részletesebben

14 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 7-én 17 órakor megtartott üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 7/2013.(II. 7.) A

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. április 28.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. április 28-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 13-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 13-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Szám: V/105-19/2014. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 13-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv.

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonszemes és Balatonőszöd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2012. február 20-án 13.00 órakor kezdődő a Körjegyzőségi Hivatal tanácskozó termében közösen megtartott

Részletesebben

2013. január 24. napján megtartott nyilvános üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Az ülésen hozott rendeletek és határozatok:

2013. január 24. napján megtartott nyilvános üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Az ülésen hozott rendeletek és határozatok: Gomba Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 24. napján megtartott nyilvános üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Az ülésen hozott rendeletek és határozatok: 1/2013. (I. 25.) önkormányzati

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 7. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 7. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 7. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 13-án megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. november 30-án 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. november 30-án 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Mezőfalva Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. november 30-án 16.00 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen vannak: Márok Csaba polgármester Cseke Ottó alpolgármester

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Tinyó Ottó polgármester. Suga László alpolgármester Csorba Tibor képviselõ. Mertusné Varga Katalin képviselõ

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Tinyó Ottó polgármester. Suga László alpolgármester Csorba Tibor képviselõ. Mertusné Varga Katalin képviselõ J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Szuhakálló Községi Önkormányzat Képviselõ-testületének 2010. február 11-én 14.00 órai kezdettel megtartott nyílt ülésérõl. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterme

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. NOVEMBER 29. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. NOVEMBER 29. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 28/2012. sz. TERKA Jegyzőkönyv Készült: 2012. november 29-én 14:00 órai kezdettel tartott nyílt Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Boconád, Tarnaméra, Zaránk Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2013. március 7. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Boconád, Tarnaméra, Zaránk Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2013. március 7. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Boconád, Tarnaméra, Zaránk Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2013. március 7. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Hozott döntések: Tarnaméra Község Önkormányzata Határozat száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok:

JEGYZŐKÖNYV. Napirendi pontok: Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 11/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. november 3-án (csütörtökön) 16,00 órakor megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 16-án, 17 órakor az Önkormányzati Hivatal üléstermében megtartott üléséről.

Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 16-án, 17 órakor az Önkormányzati Hivatal üléstermében megtartott üléséről. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-15/2014.NY. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal Lévai Ede Józsefné képviselő asszonyt jegyzőkönyv hitelesítőnek megválasztotta.

JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal Lévai Ede Józsefné képviselő asszonyt jegyzőkönyv hitelesítőnek megválasztotta. JEGYZŐKÖNYV Készült a Szentesi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 4. napján 9 óra 30 perckor a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Konferencia termében megtartott nyílt

Részletesebben

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32.

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32. Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 8293. Vigántpetend, Kossuth u. 32. Szám: 119-5/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 30- án tartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 30- án tartott soros ülésén. 19/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 30- án tartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő terme 5662 Csanádapáca,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő 29 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. február 23-án (szerdán) 13.30 órai kezdettel tartott együttes nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

2. Napirendi pont: Az önkormányzat 2013. évi költségvetésének elfogadása

2. Napirendi pont: Az önkormányzat 2013. évi költségvetésének elfogadása 1/2013.(II.14.) ÖKT. Zákányszék Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február hó 14. napján megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve. N a p i r e n d: 1. Napirendi pont: Beszámoló a két ülés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 14-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 14-én megtartott soron kívüli nyílt üléséről. Kazár Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 3127 Kazár, Tanács út 1. Tel/fax.: 32/341-333 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 14-én megtartott

Részletesebben

137 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. október 1-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 54/2014.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Humán Bizottság 2012. november 28-án a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: A Humán Bizottság 2012. november 28-án a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: A 2012. november 28-án a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott ülésén. Jelen vannak: a részéről: Szvitankó Tamás, a bizottság elnöke Tarnavölgyi László Lendák Lajos Zoltán

Részletesebben

N E M E S N Á D U D V A R. 2016. március 22-én 16.00 órakor. megtartott nyílt üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V

N E M E S N Á D U D V A R. 2016. március 22-én 16.00 órakor. megtartott nyílt üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 N E M E S N Á D U D V A R KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. március 22-én 16.00 órakor megtartott nyílt üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V Benne foglalt határozatok száma: 29-39/2016.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült: Sződ Község Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében, 2015. február 5. napján 18.00 órakor megtartott Sződ Község Képviselő-testületének üléséről. Napirendi pontok:

Részletesebben

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről

J E GYZŐ KÖNYV. Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv szerinti nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal Oroszlány 5/2015. KTÜ J E GYZŐ KÖNYV Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Távol van: Meghívottak: Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-ai munkaterv

Részletesebben

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV

Pápateszér Község Önkormányzati Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV JEGYZŐKÖNYV Szám: 5/2014. Készült Pápateszér Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. április 28-án 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Pápateszér, Petőfi u. 17. Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselőtestület 8296 Monostorapáti Száma: 273-6/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzati Képviselőtestületének 2012. május 29- én /kedden/ 18.00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Arnót, Petőfi S.u.l20. Tel: 46/ 500-740 fax: 46/500-749 e-mail : arnot@arnot.hu Szám: 24/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Arnót község Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. X. 30-án 16 órai kezdettel megtartott Boconád Község Önkormányzat Képviselő - testületének nyilvános üléséről a boconádi polgármesteri hivatal Tanácskozótermében. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserszegtomaj Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 25- én 16 órára összehívott soros testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 14-én 16.00 órai kezdettel megtartott alakuló testületi üléséről. Az ülés helye: Magtár Közösségi Ház Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:...../2010. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. január 13-án 17 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2012. augusztus 13.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2012. augusztus 13-án 15.00 órakor

Részletesebben

2013. március 6. rendkívüli nyílt ülés

2013. március 6. rendkívüli nyílt ülés 588-5 /2013. PÁTKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. március 6. rendkívüli nyílt ülés Rendeletek: Határozatok: 47/2013.(III.6.) A jegyzőkönyvvezető személyéről 48/2013.( III.6.) A tervezett

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 14-én megtartott soros, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 14-én megtartott soros, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 14-én megtartott soros, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m: Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma Tárgy

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám:D/ 20-7 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 28 -án 16 órai kezdettel megtartott nyilvános képviselőtestületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 4-én 17.00 órakor tartott üléséről.

Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Vámosgyörk Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Vámosgyörki Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozóterem

Részletesebben

Apaj Község Polgármesteri Hivatal 2345. Apaj, Fő tér 2. Jegyzőkönyv Készült Apaj Község Képviselő-testületének 2007. szeptember 13-án megtartott üléséről 121/2007.(IX.13.) 122/2007.(IX.13.) 123/2007.(IX.13.)

Részletesebben

Apaj Község Polgármesteri Hivatal 2345. Apaj, Fő tér 2. Jegyzőkönyv Készült Apaj Község Képviselő-testületének 2007. augusztus 30-án megtartott rendkívüli üléséről 115/2007.(VIII.30.) 116/2007.(VIII.30.)

Részletesebben

Határozat 72/2014. (XII. 18.) A Gyöngyöstarjáni Közös Önkormányzati Hivatalról szóló megállapodás módosításáról

Határozat 72/2014. (XII. 18.) A Gyöngyöstarjáni Közös Önkormányzati Hivatalról szóló megállapodás módosításáról 176 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. december 18-án 17 órakor megtartott üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 71/2014. (XII.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Rendelet: 2/2011. (II. 17.) 3/2011. (II. 17.) 4/2011. (II. 17.) 5/2011. (II. 17.) Határozatok: 13-27/2011. (II. 16.)

JEGYZŐKÖNYV. Rendelet: 2/2011. (II. 17.) 3/2011. (II. 17.) 4/2011. (II. 17.) 5/2011. (II. 17.) Határozatok: 13-27/2011. (II. 16.) Perkáta Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 16-án (szerda) 17:00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi üléséről készült JEGYZŐKÖNYV Rendelet: 2/2011. (II. 17.) 3/2011.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Bogács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 28-án megtartott nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Bogács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 28-án megtartott nyilvános üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Bogács Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 28-án megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: Csendesné Farkas Edit polgármester, Csetneki László, Dr. Képes Ildikó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 17-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 17-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 17-én megtartott üléséről Határozat Tárgya: száma: 162/2012.(XII.17.) Döntés az érvénytelen jegyzői pályázatokról 163/2012.(XII.17.)

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T Túristvándi Községek Önkormányzati Képviselőtestületei 2011. február 11-én 14 órai kezdettel tartott nyilvános ülésének: a.) tárgysorozata, b.) jegyzőkönyve, c.) határozata: Túristvándi 1/2011. (II. 11.)

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselő-testülete N á d a s d. 28-7/2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Községi Önkormányzat Képviselő-testülete N á d a s d. 28-7/2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselő-testülete N á d a s d 28-7/2011. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nádasd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2011. február 10-én (csütörtökön) 18 órakor a Széchenyi

Részletesebben

Ülés helye: Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó terme Jászszentlászló, Dózsa György u. 8.

Ülés helye: Jászszentlászlói Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó terme Jászszentlászló, Dózsa György u. 8. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2015. január 29- én 15 00 órai kezdettel megtartott nyílt képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Jászszentlászlói

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes testületi ülésén, 2009. szeptember 14-én a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

131 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. szeptember 5-én 17 órakor megtartott üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 14/2013. (IX.9.)

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Szám: 1/2010 Rk. TARTALOMJEGYZÉK

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Szám: 1/2010 Rk. TARTALOMJEGYZÉK BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT Szám: 1/2010 Rk. TARTALOMJEGYZÉK a Képviselő-testület 2010. január 26-án (kedden) 17 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános ülésén hozott döntésről Az ülés helye: Kós Károly

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Szám: 192-24/2011. Készült: 3 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐ KÖNYV. A bizottság 5 igen szavazattal elfogadta a jegyzőkönyv hitelesítő és a jegyzőkönyvvezető személyét.

JEGYZŐ KÖNYV. A bizottság 5 igen szavazattal elfogadta a jegyzőkönyv hitelesítő és a jegyzőkönyvvezető személyét. 24/2014. JEGYZŐ KÖNYV Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2014. november 17. napján 14:30 órai kezdettel a Szociális, Egészségügyi, Gyermekvédelmi, Közrend és Közbiztonsági

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Bodor Tamás, Veresné Nagy Margit képviselők, Tóth Tiborné alpolgármester.

J e g y z ő k ö n y v. Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Bodor Tamás, Veresné Nagy Margit képviselők, Tóth Tiborné alpolgármester. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. augusztus 7én 10 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-8/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

49 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK ÉS GYÖNGYÖSOROSZI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. március 21-én 17 órakor megtartott közös üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testületek

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Gomba Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. november 13-án 15 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: jelenléti ív alapján Üdvözölte az ülésen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Bihartorda Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2009. november 12- án tartott közmeghallgatással egybekötött ülésén. AZ ÜLÉS HELYE: Polgármesteri Hivatal tanácskozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv A Képviselő-testület 2011. szeptember 12-i üléséről

Jegyzőkönyv A Képviselő-testület 2011. szeptember 12-i üléséről Jegyzőkönyv A Képviselő-testület 2011. szeptember 12-i üléséről Helyszín: Petőfi Művelődési Központ Színházterme Kezdete: 15.1o. h. Jelen vannak: a jelenléti ív szerint valamint Pénzes Andrásné osztályvezető

Részletesebben

Napirendi pontok: 1.) Beszámoló a Mikrotérségi ÁMK 2011/2012. évi tevékenységéről Előadó: Borosné Tóth Zsuzsanna intézményvezető

Napirendi pontok: 1.) Beszámoló a Mikrotérségi ÁMK 2011/2012. évi tevékenységéről Előadó: Borosné Tóth Zsuzsanna intézményvezető Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 6/2012. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2012. augusztus 30-án (csütörtökön) 16,00 órakor megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2015. október 21- én 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendes, nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot hozta: KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. február 15. napján 11:00 órakor megtartott nyilvános képviselő-testületi üléséről. Helye: Faluház Salföld,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Zajk Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-án 15,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Zajk Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-án 15,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült Zajk Község Képviselő-testületének 2015. szeptember 23-án 15,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Zajk Zajk, Iskola utca 1. Jelen

Részletesebben

~ 165 ~ 73-12/2012. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről.

~ 165 ~ 73-12/2012. Jegyzőkönyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről. 73-12/2012. Jegyzőkönyv Készül: Heréd Község Képviselő-testületének 2012. április 26.-án 20 óra 40 perctől megtartott soros üléséről. Határozat száma: 91/2012.(IV.26.) 92/2012.(IV.26.) 93/2012.(IV.26.)

Részletesebben

módosításáról módosításáról 181/2013.(XII.12.) sz. önk.hat. Fegyverneki Polgármesteri Hivatal Alapító Okiratának módosításáról

módosításáról módosításáról 181/2013.(XII.12.) sz. önk.hat. Fegyverneki Polgármesteri Hivatal Alapító Okiratának módosításáról TÁRGYMUTATÓ Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2013. december 12-ei ülésének jegyzőkönyvéhez 168/2013.(XII.12.) sz. önk.hat. 35/2013.(XII.16.) önk.rendelet Napirendek elfogadásáról Fegyvernek

Részletesebben

Szám: 8-19/2014. N é m e t b á n y a

Szám: 8-19/2014. N é m e t b á n y a Szám: 8-19/2014. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4. napján 17 órakor megtartott Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Bizottsági elnökhelyettes. Peresztegi Lászlóné aljegyző. Lengyelné Horváth Andrea Közművelődési igazgató

JEGYZŐKÖNYV. Bizottsági elnökhelyettes. Peresztegi Lászlóné aljegyző. Lengyelné Horváth Andrea Közművelődési igazgató JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Gazdasági Bizottságának, valamint Humán Ügyek Bizottságának, 2011. november 15.-én 16.00 órai kezdettel megtartott együttes üléséről. Jelen vannak: Humán

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. NOVEMBER 29-I ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. NOVEMBER 29-I ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV MÁTRATERENYE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. NOVEMBER 29-I ÜLÉSÉRŐL 1 Készült: Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. november 29-én megtartott üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V I. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 15- én 17.00 órai kezdettel megtartott, soron következő nyilvános üléséről, Nyáregyháza, Nyáry Pál

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 109 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2014. szeptember 11-én megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: EPL/6/5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 27-én 17,30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről Az ülés helye: Eplény Közösségi Ház

Részletesebben

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2014. SZEPTEMBER 10-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. 2014. SZEPTEMBER 10-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE ÁRTÁND KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. SZEPTEMBER 10-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 9/2014. (IX.11.) önkormányzati rendelet Ártánd Község Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt Pénzügyi Bizottsági ülésen

Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt Pénzügyi Bizottsági ülésen ARNÓT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA Arnót, Petőfi S.u. 120. Tel: 46/ 500-740 Szám: 17/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: A Polgármesteri Hivatalban 2014. december 19-én 10 órától megtartott nyílt

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 3/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. február 13. napján megtartott RENDKÍVÜLI KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL Készült: 3 példányban 1 Fertőd Város Képviselő-testülete

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 21-én megtartott rendkívüli ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 44-46/2011. (VI. 21.) d, rendeletei: Iktatószáma:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NY V. Készült: Ládbesenyő Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. március 12. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö NY V. Készült: Ládbesenyő Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. március 12. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. 1 J E G Y Z Ő K Ö NY V Készült: Ládbesenyő Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. március 12. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Fedor Attila Tóth Gellért al Gór Gyula

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült a Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének üléséről

Jegyzőkönyv Készült a Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének üléséről Jegyzőkönyv Készült a Pusztazámor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének üléséről Az ülés helye: a Községháza tanácskozóterme (Pusztazámor, Munkácsy Mihály u. 1.) Az ülés időpontja: 2013. december

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft-vel megkötött vállalkozási szerződés felmondásáról.

1. napirendi pont: Döntés PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft-vel megkötött vállalkozási szerződés felmondásáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésén, 2013. március 29-én 8.00 órakor, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Mezey Attila,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Devecsery Ildikó Anikó

JEGYZŐKÖNYV. Devecsery Ildikó Anikó JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 25- én 16 órai kezdettel megtartott rendes üléséről. Jelen vannak: Fésüs Sándor Gubiczáné Kocsis Irén Devecsery

Részletesebben

Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9485 Nagycenk, Gyár u. 2. /Fax: 06-99-360-012, E-mail: nagycenkph@nagycenk.

Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9485 Nagycenk, Gyár u. 2. /Fax: 06-99-360-012, E-mail: nagycenkph@nagycenk. Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9485 Nagycenk, Gyár u. 2. /Fax: 06-99-360-012, E-mail: nagycenkph@nagycenk.hu Szám: 91-3 /2011. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Nagycenk Nagyközség Önkormányzatának

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyáregyháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 17. napján délután 17.00 órai kezdettel megtartott soron következő nyilvános üléséről, Nyáregyháza, Nyáry

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2013. február 14-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2013. február 14-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. február 14-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve Rendeletek: 4/2013.(II.15.) Határozatok: 24/2013. (II. 14.) 25/2013. (II. 14.) 26/2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. I. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 21-én megtartott nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Pusztavám Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 21-én megtartott nyilvános üléséről Képviselő-testülete 8066 Pusztavám, Kossuth Lajos u. 64-66. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2012. november 21-én megtartott nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal házasságkötő terme 8066

Részletesebben

Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 5/2013. Torony Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 29- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 5/2013. (V.02.) önkormányzati rendeletet az önkormányzat 2012. évi költségvetésének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03.04-én megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. 03.04-én megtartott testületi üléséről. Szám:600/3/2015. 3. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. 03.04-én megtartott testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Nagyterme Az ülés kezdési

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános üléséről.

Jegyzőkönyv. Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános üléséről. 1 Jegyzőkönyv Kincsesbánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános üléséről. Időpont: 2012. június 25. Helyszín: Polgármesteri Hivatal, 8044 Kincsesbánya, Kincsesi u. 39. Jelen vannak: Szavazati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2011. február 10-én megtartott üléséről Jelen vannak: 1./ Bechtold Tamás polgármester 2./ Ádám Zsuzsanna alpolgármester 3./ Artai Balázs

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ké szült: Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 2010. december 14-én tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ké szült: Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 2010. december 14-én tartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ké szült: Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 2010. december 14-én tartott üléséről. Jelen vannak: Bede-Tóth Attila Cserés Csaba Dr. Krámor Katalin

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. DECEMBER 12-ÉN TARTOTT SORON KÖVETKEZŐ NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. DECEMBER 12-ÉN TARTOTT SORON KÖVETKEZŐ NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Alap Község Önkormányzata 7011 Alap, Dózsa György utca 31. 25/221-102, 25/220-370 titkar.aphiv@invitel.hu JEGYZŐKÖNYV ALAP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. DECEMBER 12-ÉN TARTOTT SORON

Részletesebben

A testület 5 szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül- egyhangúlag a javasolt napirendet elfogadta. N A P I R E N D

A testület 5 szavazattal - ellenszavazat és tartózkodás nélkül- egyhangúlag a javasolt napirendet elfogadta. N A P I R E N D NEMESHANY TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám:.../2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Nemeshany Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 30-án 8 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 9/2013. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2013. március 27. napján megtartott R E N D E S K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban 1 Fertőd Város

Részletesebben

Készült az Öreglaki Községi Képviselő-testület 2010. február 17-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

Készült az Öreglaki Községi Képviselő-testület 2010. február 17-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. 1/2010. J e g y z ő k ö n y v Készült az Öreglaki Községi Képviselő-testület 2010. február 17-én 16.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: - 7 fő települési képviselő, a csatolt

Részletesebben