KÉRELEM SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM JÓVÁHAGYÁSA TÁRGYÁBAN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KÉRELEM SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM JÓVÁHAGYÁSA TÁRGYÁBAN"

Átírás

1 Ügyiratszám 1 : Érkezett 1 : ÖSSZESÍTŐ ADATLAP 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Magyar Jégkorong Szövetség MJSz Gazdálkodási formakód 2 : Adószám: A kérelmező szervezet székhelye: Budapest (irányítószám, helység) Istvánmezei út (út, utca) 1-3 (házszám) A kérelmező szervezet levelezési címe: Budapest (irányítószám, helység) Istvánmezei út (út, utca) 1-3 (házszám) Telefon: Fax: Hivatalos honlap: info@icehockey.hu A kérelmező hivatalos képviselőjének neve, beosztása: Németh Miklós - elnök Mobiltelefon: nemethmiklos@kozgep.hu A kérelmező részéről kijelölt kapcsolattartó neve: Kovács Zoltán - főtitkár Mobiltelefon: zoltank@icehockey.hu 1 A jóváhagyást végző szervezet tölti ki! 2 Köztestület esetén: 549, országos sportági szakszövetség esetén: 599 1/34 oldal Dátum:

2 Szakszövetségek esetében a szövetség által rendszeresen használt sportlétesítmények adatai: Létesítmény neve: Jégpalota Létesítmény tulajdonosa 3 : Sportfan Kft (üzemeltető) Átlagos heti használata: 11 (órában) Létesítmény neve: Létesítmény tulajdonosa: Átlagos heti használata: (órában) Használatának célja (megfelelő aláhúzandó): felkészülés/versenyrendezés Használatának célja (megfelelő aláhúzandó): felkészülés/versenyrendezés 2. VAGYONI HELYZET, IGÉNYELT TÁMOGATÁS ÖSSZEVONT BEMUTATÁSA 2.1. A kérelmező szervezet 2010/2011. évi gazdálkodásának és év tervadatainak főbb mutatói 4 : Megnevezés évi tényadatok évi adatok évi tervadatok Bevételek 5 : Forrás 1: Állami támogatás Forrás 2: Szponzori bevételek Forrás 3: Jegybevétel Forrás 4: IIHF támogatás Forrás 5: Szövetségi díjak, egyéb Kiadások: Költségek, ráfordítások: ebből: személyi jellegű ráfordítások ebből: utánpótlásra fordított összeg ebből: edzőtáborra fordított összeg Egyéb kiadások Amennyiben a sportlétesítménynek több tulajdonosa is van, kérjük, tüntesse fel mindegyiket, tulajdoni arányukkal egyetemben! 4 A támogatási kérelemben kizárólag bruttó összegek szerepeltethetőek. 5 Pl.: állami-, önkormányzati-, Európa Uniós támogatás, más nemzetközi forrásból származó támogatás, bankhitel/kölcsön, társasági adóból származó támogatás, reklám és marketingtevékenységből származó bevétel, szponzori bevétel, jegybevétel, stb. 2/34 oldal Dátum:

3 2.2. A kérelmező szervezet statisztikai adatai Összes igazolt sportolói létszám (sportági szint) - férfi A szakszövetség versenyrendszereiben részt vevő, a szakszövetség által kiadott versenyengedéllyel (rajtengedéllyel) rendelkező, igazolt sportolók száma (fő) Felnőtt Profi Amatőr U13 és alatta U14-U15 U16-17 U18-19 U Összesen: Összes igazolt sportolói létszám (szakszövetségi szint) - női A szakszövetség versenyrendszereiben részt vevő, a szakszövetség által kiadott versenyengedéllyel (rajtengedéllyel) rendelkező, igazolt sportolók száma (fő) Felnőtt Profi Amatőr 17 U13 és alatta U14-U15 U16-17 U18-19 U Összesen: 307 3/34 oldal Dátum:

4 Kérelem 3. A SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM ADATAI 3.1. Sportfejlesztési program kérelemben benyújtott a: 2012/13-as támogatási 2013/14-es támogatási 2014/15-es támogatási 3.2. Ismertesse a kérelmező szervezet kérelemmel érintett támogatási ra vonatkozó sportfejlesztési programját (abban az esetben, ha a kérelmet hosszabb, de legfeljebb 3, egymást követő támogatási ra nyújtják be, a sportfejlesztési programot támogatási okra lebontva kell ismertetni!). A sportfejlesztési program tartalmazza a 107/2011. (VI. 30.) Korm. rendelet 4. (2) bekezdése c) pontjában meghatározott tervet is (az egyes támogatási jogcímekre külön kell kitölteni). A Magyar Jégkorong Szövetség kiemelt feladatának érzi a sportág további felemelkedését, a nemzetközi eredményességet, a sportág további népszerűsítését, stabil felnőtt bajnokságot és az utánpótlás további erősítését. Az elmúlt egyik legkiemelkedőbb eredményét éppen az utánpótlás szolgáltatta, hiszen az U- 18 női csapatunk a Divízió I. csoportjának megnyerése után a világelitbe került. Férfi felnőtt válogatottunknak is ez a célja a szlovéniai Divízió I. világbajnokságon. Az osztrák Erste Bank Ligában szereplő Sapa Fehérvár AV19 révén válogatott játékosaink nagy része egy magasabb színvonalú bajnokságban edződött és a külföldön szereplő játékosokkal kiegészülve nagy reményekkel vághat neki az újabb megmérettetésnek. 1. Felnőtt válogatott versenyeztetésének folyamatos biztosítása kiemelt tornákon való részvétellel, az elmúlt támogatási ban kitűzött célokhoz hasonlóan. A válogatott szakmai programjában nem tervezünk változást az előző okhoz képest, folytatjuk a már kialakult programot. A hazai OB.Ies bajnokságban résztvevők száma már a 2012/2013-as bajnoki évadra tovább bővül, de célunk, hogy még több felnőtt csapattal tudjuk a bajnokság létszámát növelni. Ismét elengedhetetlenül fontos a Magyarország központú regionális liga továbbfejlesztése (MOL Liga) a szomszédos országok csapatainak bevonásával. 2. Utánpótlás-neveléssel összefüggő fejlesztési programok: Alsóbb korosztályokban toborzó tornák rendezése, így bővítve a játékosok létszámát Növelni az utánpótlás korosztályokban nevezett csapatok számát, a vegyes utánpótlás bajnokság (különböző korosztályú sorok játéka) 4/34 oldal Dátum:

5 további fejlesztése. A végső cél teljes korosztályos csapatok indítása. IIHF támogatásával a csatolt akadémiai programok megvalósítása. A Budapesten működő Metodikai Központ fejlesztése, elsősorban további eszközök beszerzésével. Utánpótlás válogatottak rendszeres edzőtáboroztatása, tesztelése, versenyeztetése. A Héraklész (U18/U20) válogatott indítása az OB.I-es bajnokságban. Az utánpótlás válogatottak mellé továbbra is két fő szakember alkalmazása főállásban, a válogatottak irányítására, mentori és szakfelügyelői tevékenységre. További két fő alkalmazása az IIHF támogatásából az utánpótlás nevelő egyesületek folyamatos segítésére, illetve a Magyar Jégkorong Szövetség ellenőrzési rendszerének segítésére. 3. Létesítmény helyzet fejlesztése: Meglévő jégpályák korszerűsítése az előző támogatási hoz hasonlóan, pályafedési lehetőségek megvalósítása Jégcsarnok építés elősegítése Vidéki jégpályák korszerűsítésének elősegítése 4. Kiemelt események megrendezése a Városligeti Műjégpályán, Jégpalotában, további jégpályákon. Sportágbemutató kiemelt rendezvényeken (Sportágválasztó, BNV, Utazás Kiállítás, Fridge Fesztivál stb.) 5. Továbbképző tanfolyamok, szemináriumok szervezése Helyzetelemzés: a sportág általános helyzete, bemutatása, a létesítmény feltételek ismertetése, valamint a sportág nemzetközi életben betöltött szerepének leírása A férfi világranglistán a 20. helyet foglaljuk el, és egy jó eredménnyel előbbre léphetünk. Női csapatunk a nemrégiben befejeződött Dívízió II. világbajnokságon a 2. helyet szerezte meg. Különösen fájó, hogy az első helyet eldöntő mérkőzésen a második harmadban még két góllal is vezettünk. Az U-20 korosztályban nem sikerült az előrelépés a decemberi világbajnokságon. Az U-18 világbajnokságot Székesfehérváron rendezzük. Nehéz küzdelem előtt áll csapatunk, mindenképpen dobogós helyezésre számítunk. 5/34 oldal Dátum:

6 Az U-18 női válogatott nagy sikereket ért el: Asiagóban megrendezett, az U18-as divízió I-es világbajnokságra selejtező tornán Magyarország 15 ponttal, és Nagy- Britannia 9 ponttal jutott ki a divízió I-es vb-re. Tromső Divízió I. VB.: Válogatottunk 14 pontot gyűjtve, 24:10-es gólkülönbséggel megnyerte a Divízió I-es Világbajnokságot! Felkerültünk az A csoportba. Az U-16, és az U14-es válogatottunk egész évben készült a Bled-ben és Prágában megrendezett nemzetközi tornákra, ahol reményeink szerint dobogós helyre, akár I. helyre is kerülhetnek. Jelentősen megnőtt a játékos létszám az alsóbb korosztályokban, de a létesítményhelyzet nem sokat változott. A továbblépéshez további jégfelületre van szükség, mert sokszor már a bajnoki mérkőzések lebonyolítása is veszélybe kerül a jéghiány miatt Építési beruházás/felújítás esetén annak indokoltsága, célja és szakmai tartalma és megvalósításának ütemezése (amennyiben rendelkezik áthúzódó, a 2011/2012-es támogatási ra vonatkozóan jóváhagyott sportfejlesztési programmal, abban az esetben mutassa be annak a 2012/2013-as támogatási ban megvalósítandó programját és költségeit, valamint annak időbeni ütemezését) A projekt időtartama, ill. a projekt-tevékenységek ütemterve A 2011/2012-es támogatási ra benyújtott sportfejlesztési program és a jelen sportfejlesztési program közötti kapcsolat bemutatása. Ismertesse a 2011/2012-es támogatási kérelemben jóváhagyott sportfejlesztési program megvalósulását. Az előző támogatási ban nagy lökést adott a sportág fejlődésének a TAO támogatás. A szövetség előző támogatási kérelmében megfogalmazott célok nagy része már teljesült vagy folyamatban van. Felnőtt válogatottunknak sikerült megmérettetni magát két rangos tornán: Magyarországon november Négy Nemzet Tornán, ellenfelek: Japán, Olaszország, Ausztria, illetve EIHC Tornán, ellenfelek: Lengyelország, Ukrajna, Románia. A 2012/2013-as bajnoki évadra már bővül az OB.I-es bajnokságba nevezett csapatok száma. MOL Liga megszervezése Az alsóbb korosztályokba minden eddigit felülmúlóan jelentkeztek a gyerekek és lassan elértük a háromezres regisztrált játékos létszámot. Megnövekedett az utánpótlás bajnokságba regisztrált csapatok száma, bővült a vegyes utánpótlás bajnokságban résztvevő csapatok száma. Az utánpótlás válogatott programok sikeresen zárultak, ezért szeretnénk ezt tovább folytatni. A versenyeztetés támogatásával nagy terhet vettünk le az egyesületek válláról, és magas színvonalú utánpótlás bajnokságok zajlottak le. Tovább 6/34 oldal Dátum:

7 szeretnénk a bajnokság színvonalát emelni egy ellenőri rendszer kialakításával, illetve a versenyeztetés további támogatásával. A létesítményfejlesztés területén három pályán folyamatban van a kivetítő, videó rendszer kiépítése és üzembe helyezése, tervben van további három jégpályán való megvalósítása. Több meglévő jégpályán sikerült megvalósítani az Egyesületek támogatásával a korszerűbb lehetőségeket. (palánk, plexi, öltöző, jégfelújító gép..) Jégcsarnok építés elősegítése megvalósult (Tüskecsarnok) Sportág népszerűsítő események megrendezésre kerültek, ennek is köszönhető a nagymértékű játékos létszám növekedése. Angol nyelvtanfolyamok, illetve sportszakmai programok valósultak meg, melyek elengedhetetlenül fontosak a szakmában dolgozó, részt vevő sportszakemberek részére. Az előző kérelem tapasztalatai alapján elsősorban az utánpótlás további fejlesztése a legfőbb cél, de minden területen próbálunk előbbre lépni Kérjük, röviden ismertesse a korosztályos válogatottakhoz kapcsolódó szakmai programot, felkészülési és versenyeztetési tervet a 2012/2013-as támogatási ra vonatkozóan Minden korosztályban nevezünk az IIHF által kiírt világbajnokságokra. Az IIHF évi májusi kongresszusán döntenek a következő évi világbajnokságok helyszíneiről. A férfi felnőtt és U-18 válogatott csoportbeosztása az áprilisi világbajnokságokon elért eredménytől függ. A következő idényben kerülnek sorra az olimpiai selejtezők. Mind a férfi mind a női csapatunkat neveztük erre a sorozatra. A világranglista helyünk alapján valószínűleg olimpiai előselejtezőt rendezhetünk 2012 novemberében. Az U-18 női csapatunk a következő idényben az A csoportban szerepel. Az ellenfelek: Kanada, Egyesült Államok, Svédország, Finnország, Csehország, Németország és Oroszország. Fiatal csapatunk gyakorlatilag változatlan összeállításban szerepelhet a következő idényben is. A jó szereplés érdekében előkészületi mérkőzéseken vesz részt a csapat. A férfi U-20 válogatottnak ebben az idényben nem sikerült az előrelépés, továbbra is a Divízió II. A csoportjában szerepel. A felkészülés jegyében tervezzük a Héraklész válogatottat (U-20, U-18) indítani az OB I. őszi szakaszában és egy felkészülési tornán veszünk részt. A férfi U-18 válogatott ebben az évben a hazai világbajnokságon szerepel a Divízió I. B csoportjában, Egész évben havonta készült a keret és ezt tervezzük a következő idényben is augusztus végén ORV versenysorozatot rendezünk. Hazai és külföldi torna is szerepel a programban a minél jobb felkészülés érdekében. U-16 és U-14 keretek havi összetartásokon és elméleti továbbképzéseken szerepel. Az U-16 számára az előző idényhez hasonlóan decemberben Négy Nemzet Tornát rendezünk, az U-14 korosztály több csapattal tornákon szerepel. Az edzők és játékosok felkészülését külföldi mentoredzők segítik. 7/34 oldal Dátum:

8 A sportfejlesztési program pénzügyi és környezeti fenntarthatósága, lehetséges társadalmi és gazdasági hatásai (különös tekintettel azok időbeni realizálódására), a várt előnyök és kockázatok megjelölése Az előző támogatási teljes összegét (folyamatban lévő 9 millió Ft kivételével) fel tudjuk használni a program teljesítésére. A program pénzügyi fenntarthatósága biztosnak ítélhető meg a támogatók, illetve az IIHF segítségével.. A versenyeztetés támogatásával nagy terhet vettünk le az egyesületek válláról, és magas színvonalú utánpótlás bajnokságok zajlottak le. Társadalmi hatások: A jégkorong népszerű sportnak számít hazánkban. Minden család számára elérhető, biztonságos kikapcsolódást jelentenek a megrendezett programok. Sporteseményeinken egyedülálló módon már egész fiatal kortól vehetnek részt gyerekek nézőként és/vagy játékosként. Játékosként megismerhetik a fiatalok a kitartás, az elkötelezettség és a kemény fizikai munka jótékony hatását, így nevelhetünk egészségesebb felnőtteket. Az utánpótlás nevelés területén a program több új lehetőséghez juttatja fiatal játékosainkat: Jobb körülményeket, kiegyensúlyozottabb feltételeket tudunk biztosítani. Ebben a korban szülői támogatással tudnak a gyerekek részt venni a programokon, amit a pályázati rendszer jelentősen megkönnyített, így nemcsak pénzügyi oldalon, de mentálisan is kiegyensúlyozottabb játékosokat tudunk nevelni. A család támogatása így lehetőség szerint kis anyagi támogatás mellett csak a mentális felkészülésre terelődik. Várt előnyök, kockázatok: Utánpótlás létszám növekedése, ám a rendelkezésre álló jégfelület nem biztos, hogy kiszolgálja a teljes bajnoki szezont, így problémásabb a mérkőzések lebonyolítása megfelelő időpontban. Tovább kell erősítenünk a szponzori hátteret az önerő megvalósításához. Fejleszteni tudjuk a jégpályák technikai feltételeit, így jobb körülmények között tudjuk a mérkőzéseket megrendelni. 8/34 oldal Dátum:

9 4. A támogatás továbbadására vonatkozó információk 6 Tervezi-e a támogatás továbbadását? igen: nem: Amennyiben tervezi a továbbadást, kérjük, adja meg az alábbi információkat: Továbbadott támogatás kedvezményezettje 7 Továbbadás jogcíme 8 Továbbadott támogatás összege Kérjük, indokolja meg a támogatás továbbadásának szükségszerűségét! 5. Sportfejlesztési program jogcímenkénti részletezése, költségvetése Személyi jellegű ráfordítások (a szövetségben/köztestületben, valamint a felnőtt válogatott mellett dolgozó sportszakemberek, pl.: főtitkár, szakmai igazgató, sportszakmai asszisztens, szövetségi kapitány, vezetőedző, edzők, gyúrók, terapeuták, orvos, pszichológus, stb.) Támogatá si Támogatott munkakör(ök) megnevezése 10 Újonnan létrehozott-e a munkakör? (I / N) Havi bruttó bér és egyéb juttatások (Ft/hó) Munkáltatói járulékok (Ft/hó) Évadra jutó ráfordítás összesen /13 főtitkár N /13 titkárnő N /13 irodavezető N /13 marketing manager N /13 versenybíróságvezető N Kérjük csatoljon minden olyan dokumentumot, amely igazolja, hogy a továbbadott támogatás kedvezményezettje önállóan is jogosult a támogatás igénybevételére. 7 Kérjük szervezetenként sorolja fel a 107/2011. (VI. 30.) Korm. rendelet 9. b-d) pontjaira való tekintettel. 8 építési beruházásra irányuló tárgyi eszköz beruházás, felújítás; vagy egyébként ingatlanfejlesztést érintő tárgyi eszköz beruházás, felújítás; az edzésen, versenyen, mérkőzésen használt sportfelszerelést, sporteszközt érintő tárgyi eszköz beruházás; képzési támogatás; versenyeztetéssel összefüggő feladatok támogatása; 9 A támogatási kérelemben kizárólag bruttó összegek szerepeltethetőek. 10 Utánpótlás-nevelésben foglalkoztatottak nélkül, figyelemmel a 107/2011. (VI. 30.) Korm. rendelet 2. (3) bekezdésére. 11 Az egyes sorokon jelölttámogatási ra számítva. 9/34 oldal Dátum:

10 Támogatá si Támogatott munkakör(ök) megnevezése 10 Újonnan létrehozott-e a munkakör? (I / N) Havi bruttó bér és egyéb juttatások (Ft/hó) Munkáltatói járulékok (Ft/hó) Évadra jutó ráfordítás összesen /13 szövetségi kapitány N /13 szövetségi edzők N /13 csapatvezető N /13 keretorvos N /13 gyúrók N /13 felszerelés menedzser N /13 Felnőtt válogatott mérkőzések (bíró, zsüri, orvos) N Összesen: Ft Ft Ft Kérjük, indokolja szövegesen is az újonnan létrehozott munkakörök esetén annak szükségességét, pontosan meghatározva az adott személy által elvégzendő feladatokat is. Azonos munkakörben fenntartott több pozíció esetében kérjük, indokolja meg a párhuzamosság szükségességét. Munkakör megnevezése Indoklás 10/34 oldal Dátum:

11 Tervezett összes személyi költség alakulása a 2012/13-as és a 2014/15-ös támogatási közötti ban Összes személyi jellegű ráfordítás Önrész Igényelt támogatás Összesen 2012/13-as támogatási /14-es támogatási 2014/15-ös támogatási Összesen: /34 oldal Dátum:

12 5.2. Tárgyi eszköz beruházások (több támogatási ra vonatkozó támogatás igénylése esetén támogatási onként töltendő ki) Támogatási Tárgyi eszköz beruházás megnevezése Indoka, célja Tervezett beruházási, felújítási érték 2012/13 A. Informatikai eszközök (hardverek, immateriális javak) A1. Számítógépek, szoftverek A2. Irodai eszközök (nyomtató, másoló stb.) A3. Taktikai- és mozgáselemző szoftver A4. Projektor B. Személyszállításra szolgáló eszközök C. Sporteszköz, sportfelszerelés C1. Botok (férfi, női, inline válogatott részére) C2. Korcsolyák C3. Egyéb felszerelések C4. Mezek (mérkőzés és edzés) C5. Egyenruhák, melegítők, sportruházat D. Sportegészségügyi eszközök, berendezések E. Egyéb E1. Video kivetítők E2. Szakanyagok beszerzése, előállítása Összesen: Ft 12/34 oldal Dátum:

13 Tervezett, nem sportcélú ingatlanfejlesztésre irányuló tárgyi eszköz beruházások értéke számított alakulása a 2012/13-as és a 2014/15-ös támogatási közötti ban: Összes tárgyi eszköz Önrész Igényelt támogatás Összesen 2012/13-as támogatási /14-es támogatási 2014/15-ös támogatási Összesen: /34 oldal Dátum:

14 5.3. Sportcélú ingatlanra irányuló tárgyi eszköz beruházás, felújítás Támogatási Beruházás, felújítás megnevezése Beruházás helyszíne, helyrajzi száma Beruházás, felújítás tervezett kezdete (év, hónap) Beruházás, felújítás tervezett befejezése (év, hónap) Használatba vétel tervezett időpontja (év, hónap) Tervezett beruházási érték Összesen: Létezik-e harmadik személy által biztosítható hasonló infrastruktúra a vonzáskörzetben? igen: nem: Amennyiben, igen, kérjük, mutassa be és indokolja a beruházás szükségességét: A tervezet beruházás(ok) összértéke a 10 millió Ft-ot meghaladja? igen: nem: Amennyiben, igen csatolja az alábbiakat (további csatolandó dokumentumok listáját lásd 6. pontban): a beruházás finanszírozási terve és forrása (egyúttal kérjük, hogy jelölje meg a részelszámolások ellenőrző szervezethez történő benyújtásának tervezett időpontjait is); a beruházás eredményeinek fenntartásához szükséges várható működési költségek és ennek finanszírozási terve, forrásai; az elkészült létesítmény hasznosítási módja és várható kihasználtsága; az elkészült létesítmény által termelhető további bevételi források. 14/34 oldal Dátum:

15 2012/13-as támogatási 2013/14-es támogatási 2014/15-ös támogatási Összesen: Összes sportcélú építési beruházás ráfordítása Igényelt támogatás Önrész Összesen /34 oldal Dátum:

16 5.4. Utánpótlás-nevelés fejlesztés költségei (több támogatási ra történő támogatás igénylés esetén, évenként kitöltendő) A sportfejlesztési programban megfogalmazott korosztályos válogatottakra vonatkozó alapadatok Korosztály megnevezése Nem A korosztályos válogatott keret létszáma (fő) Várható mérkőzések száma Edzőtábori napok száma Ebből a hazai edzőtábori napok száma U-14 Férfi U-15 Férfi U-16 Férfi U-18 Férfi U-20 Férfi U-23 Férfi U-15 Női U-18 Női U-23 Női /34 oldal Dátum:

17 A sportfejlesztési programjában, az utánpótlás-nevelésben résztvevő sportszakemberek személyi jellegű ráfordításai Sportszakember beosztása, képesítése Újonnan létrehozott-e a munkakör? (I / N) munkanap Bruttó bér és egyéb juttatások Munkáltatói járulékok (Ft/hó) Évadra jutó ráfordítás összesen 12 U-14 stáb N 91 nap Ft/nap U-14 Mentoredző N 10 hó U-15 stáb N 91 nap Ft/nap U-16 stáb N 64 nap Ft/nap U-16 Mentoredző N 10 hó U-18 stáb N 84 nap Ft/nap U-18 Mentoredző N 10 hó U-20 stáb N 110 nap Ft/nap U-20 Mentoredző N 10 hó U-23 stáb N 62 nap Ft/nap Héraklész stáb N 40 nap Ft/nap Up. koordinátor N 12 hó Ft/hó Up. regisztráció N 12 hó Ft/hó Up. raktáros N 12 hó Ft/hó Játékos-fejlesztési program I Up. játékvezetők N 10 nap Ft/nap Hockey Academy Program I Medical Program I Regional Center (IIHF) I U-18 női stáb N 100 nap Ft/nap U-23 női stáb I 60 nap Ft/nap Híd program N 275 nap Ft/nap Az egyes sorokon jelölt támogatási ra számítva. 17/34 oldal Dátum:

18 Sportszakember beosztása, képesítése Metodikai Központ Innováció Újonnan létrehozott-e a munkakör? (I / N) munkanap Bruttó bér és egyéb juttatások Munkáltatói járulékok (Ft/hó) Évadra jutó ráfordítás összesen 12 N Összesen: Ft Kérjük, indokolja szövegesen is az újonnan létrehozott munkakörök esetén annak szükségességét, pontosan meghatározva az adott személy által elvégzendő feladatokat is. Azonos munkakörben fenntartott több pozíció esetében kérjük, indokolja meg a párhuzamosság szükségességét. stábok Munkakör megnevezése IIHF programok Indoklás minden korosztályban felállítottuk a klasszikus csapatstábokat: vezetőedző, edzők, kapusedző, csapatvezető, equipment menedzser, gyúró, orvos. A szakmai stábot magasan kvalifikált mentoredzők segítik. Hockey Academy Program: tehetséggondozó, technikai fejlesztő foglalkozások az akadémiák helyszínein, a jól képzett játékosok számának növelése céljából magasan kvalifikált mentoredzők és felkészítő, korrepetítor pedagógusok segítségével. Medical Program: az egészséges életmód és sportbeli felkészülés egészségügyi hátterének részletes megismerése, a doppingmentes felkészülés tárgykörében jól képzett játékosok számának növelése Regional Center of Excellence: a regionális sportágfejlesztési központokban tartandó képzések, külföldi szakanyagok ismertetése magasan képzett oktatók segítségével 18/34 oldal Dátum:

19 Felkészítés, versenyzés Korosztályos sportolók létszáma (fő) Felkészüléshez, versenyezéshez szükséges költségek a 2012/13-es évadra 13 Jogcím Sporteszköz, sportfelszerelés beszerzése ( táblázatban részletes kibontása szükséges) Gyógyszerek, diagnosztikai eszközök ( táblázatban részletes kibontása szükséges) Összesen Személyszállítási költségek Nevezési költségek Rendezéssel és felkészítéssel kapcsolatos költségek Sportlétesítmény, sportpálya bérleti díja ( táblázatban részletes kibontása szükséges) Felkészítéssel, edzőtáboroztatással és versenyeztetéssel közvetlenül összefüggő szállás és étkezés költsége Összesen: Sporteszköz, sportfelszerelés beszerzése részletező táblázat Egységár Mennyiség Megnevezés (db) Összesen Ft Ráfordítás/fő U-14 mez, edzőmez, bot, fűző, kesztyű U-14 fogyóeszköz (pászka, korong, kulacs stb.) U-15 kapusok felszerelése U-15 mez, edzőmez, bot, fűző, kesztyű U-15 fogyóeszköz (pászka, korong, kulacs stb.) U-16 mez, edzőmez, bot, fűző, kesztyű U-16 fogyóeszköz (pászka, korong, kulacs stb.) U-18 kapusok felszerelése U-18 mezőnyjátékosok mez, bot, kesztyű U-18 fogyóeszköz (pászka, korong, kulacs stb.) Amennyiben több évadra tervez, kérjük, ismételje meg a táblázatot! 19/34 oldal Dátum:

20 Megnevezés Egységár Mennyiség (db) Összesen Ráfordítás/fő U-20 felszerelés mez, bot, kesztyű U-20 fogyóeszköz (pászka, korong, kulacs stb.) U-23 kapusok felszerelése U-23 mezőnyjátékosok mez, bot, kesztyű U-23 fogyóeszköz (pászka, korong, kulacs stb.) Híd program (55fő) Játékos fejlesztési program Héraklész kapusok Héraklész mezőnyjátékosok Héraklész fogyóeszközök (50 fő) Up. játékvezetők Regionális feljesztési programok eszközei U-18 női mez, edzőmez, bot, fűző, kesztyű U-20 női mez, edzőmez, bot, fűző, kesztyű U-18, U-20 fogyóeszköz Összesen: Ft Gyógyszerek, diagnosztikai eszközök részletező táblázat Egységár Mennyiség Megnevezés (db) Összesen Ráfordítás/fő U-14 Italok U-15 Italok U-16 Izotóniás italok, táplálék kiegészítők U-18 Izotóniás italok, táplálék kiegészítők U-20 Izotóniás italok, táplálék kiegészítők U-23 Izotóniás italok, táplálék kiegészítők Diagnosztikai felmérések költségei InBody testösszetétel analizáló készülék /34 oldal Dátum:

21 Megnevezés Egységár Mennyiség (db) Összesen Ráfordítás/fő Bioptron lámpa PRO1 (325 játékos) Wingate kerékpár (NHL protokol) Polar Team 2 Pro System Elsősegély hátizsák (325 játékos) Összesen: Ft Sportlétesítmény, sportpálya bérleti díja részletező táblázat Ingatlan megnevezés Bérleti díj / óra Igénybevett órák száma / évad Bérleti díj összesen Ráfordítás/fő U-14 Pályabérlet (90 fő) U-15 Pályabérlet (30 fő) U-16 Pályabérlet (30 fő) U-18 Pályabérlet (30 fő) U-20 Pályabérlet (30 fő) U-23 Pályabérlet (25 fő) Héraklész pályabérlet (30 fő) Up. játékvezetői tanfolyam helyszínbérlet (50fő) Hockey Acadamy Program (120 fő) Híd program (55fő) Pályabérlet toborzásra U-15 Női pályabérlet U-18 Női pályabérlet U-23 Női pályabérlet Up. Metodikai Központ helyiségbérlet Összesen: Ft 21/34 oldal Dátum:

22 Tervezett költség számított alakulása a 2012/13-as és a 2014/15-ös támogatási közötti ban Összes utánpótlás-nevelés ráfordítása Önrész Igényelt támogatás Összesen 2012/13-as támogatási /14-es támogatási 2014/15-ös támogatási Összesen: /34 oldal Dátum:

23 5.5. Képzés (több támogatási ra történő igénylés esetén külön táblák kitöltendők) A kérelmező által szervezett képzések költségei Támogatási Képzés címe Általános vagy szakképzés (Á/SZ) Oktatók várható személyi költségei Oktatók várható utazási és szállás költségei Képzésben résztvevők várható utazási és szállás költségei Egyéb várható költségek Amortizáció Tanácsadói szolgáltatások Képzésben résztvevők személyes költségei 2012/13 Jégpálya üzemeltetés Á /13 Edzők továbbképzés Sz /13 Felsőfokú edzőképzés Sz /13 LTP asszisztens Sz / /13 Sportmenedzser képzés (OKJ) Játékvezető továbbképzés Á Sz /13 Versenybíró képzés Sz /13 Equipment menedzser képzés Sz /13 Marketing képzés Á /13 Szakirányú képzések Sz Összesen: Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 23/34 oldal Dátum:

24 Kérjük, hogy röviden indokolja, hogy a kérelem tartalmában milyen oktatási, képzési elemeket, megszerezhető ismeretanyagot tartalmaz, amelyek alapján az általános képzési támogatási jogcím alapján igényli a támogatást, az általános képzések illeszkedését a fejlesztési programba (több támogatási esetén, támogatási okra lebontva), illetve a képzések célját, figyelemmel a 800/2008/EK bizottsági rendelet 38. cikk 1. és 2. pontjában meghatározottakra: A Magyar Jégkorong Szövetség elkötelezte magát a folyamatos fejlődés mellett, ezért a sportágban dolgozók képzésére kiemelt figyelmet fordít. Szakirányú képzések során az edzők, csapatvezetők, játékvezetők, versenybíróságok tagjai, equipment menedzserek magasabb szintű felkészítése a cél. Az általános képzés során marketing szakemberek, sportmenedzserek képzését támogatjuk. 24/34 oldal Dátum:

25 Tervezett költség számított alakulása a és közötti ban Összes képzés ráfordítása Igényelt támogatás Összesen Önrész 2012/13-as évad Általános képzés /13-as évad Szakképzés /14-es évad Általános képzés 2013/14-es évad Szakképzés 2014/15-ös évad Általános képzés 2014/15-ös évad Szakképzés Összesen: /34 oldal Dátum:

26 5.6. A 2012/2013-as támogatási ra vonatkozó versenyeztetéssel összefüggő feladatok támogatása Bajnoki osztály megnevezése Díjak: Támogatással érintett amatőr sportszervezet ek száma (db) Nevezési díj U23: OB II.: U18: U16-U8: VUP: Bírói díjak és kapcsolódó költségek U23-OBII: U18: U16: U14: U12: U8, U10: Tagsági díj (Ft/év) Versenyengedélyek, játékengedélyek díja U12-től: Alatta: (Át)igazolásból a szakszövetség részére befizetésre kerülő díjak U12-ig: Áfa U14-től: Áfa U8-U (60) (80) U (380) (20) U (340) (20) U (240) (50) U (160) (20) U23 és OB II (120) (20) Vegyes UP (40) Összesen: Ft Tervezett költség számított alakulása a 2012/13-as és a 2014/15-ös támogatási közötti ban Összes versenyeztetés ráfordítása Önrész Igényelt támogatás Összesen 2012/13-as támogatási /14-es támogatási 2014/15-ös támogatási Összesen: /34 oldal Dátum:

27 5.7. Közreműködői költségek Kérjük, támogatási jogcímenként és támogatási onként mutassa be a sportfejlesztési program előkészítésével a támogatott program megvalósításával, a felhasználás során szükséges adatszolgáltatási, jelentéstételi kötelezettség teljesítésével, valamint a felhasznált támogatás elszámolásával kapcsolatban felmerülő várható közreműködői költségeket: Várható közreműködői költségek összesen: Ft Összes támogatás 1%-a NSI részére: Ft Különbség: Ft Szakértő és könyvvizsgáló díjazása: Ft Könyvelő díjazása: Ft/év Adminisztrátor munkabére: Ft/év TAO koordinátor munkabére: Ft/év 27/34 oldal Dátum:

28 5.8. Összesített költségvetés Támogatási Igényelt támogatás Teljes költség Jogcím Önrész 2012/2013 Utánpótlás-nevelés Személyi jellegű ráfordítások Tárgyi eszköz beruházás Ebből 10 millió Ft feletti, utófinanszírozásos beruházás/felújítás Biztonsági követelmények teljesülését szolgáló infrastruktúra-fejlesztés Képzés Versenyeztetéssel összefüggő ráfordítások Közreműködői költség Részösszeg /2014 Utánpótlás-nevelés Személyi jellegű ráfordítások Tárgyi eszköz beruházás Ebből 10 millió Ft feletti, utófinanszírozásos beruházás/felújítás Biztonsági követelmények teljesülését szolgáló infrastruktúra-fejlesztés Képzés Versenyeztetéssel összefüggő ráfordítások Közreműködői költség Részösszeg 28/34 oldal Dátum:

29 2014/2015 Utánpótlás-nevelés Személyi jellegű ráfordítások Tárgyi eszköz beruházás Ebből 10 millió Ft feletti, utófinanszírozásos beruházás/felújítás Biztonsági követelmények teljesülését szolgáló infrastruktúra-fejlesztés Képzés Versenyeztetéssel összefüggő ráfordítások Közreműködői költség Részösszeg Mindösszesen: /34 oldal Dátum:

30 5 Indikátorok a projekt teljes időtartamára vonatkoztatva Indikátor megnevezése Mértékegység Kiindulási érték Output indikátorok Célérték Változás a bázisév %-ában Igazolt korosztályos sportolók száma 14 fő % Igazolt felnőtt sportolók száma fő % Épített/felújított sportcélú ingatlanok száma db Épített/felújított kiszolgáló létesítmény m Az érintett szabadidő sportolók száma fő Képzésben résztvevők száma fő % Hatásindikátorok Szakember állomány fő % Felsőfokú végzettséggel rendelkező edzők száma fő % OKJ-s végzettséggel rendelkező edzők száma fő % Licence-szel rendelkező edzők száma fő % Szakemberek átlagfizetése (stáb is) Ft/hó % Korosztályos sportolók száma: Korosztályos eredményesség változása (a világranglistán elfoglalt helyezés) U15 alatt fő % Serdülő fő % Ifjúsági fő % Junior fő % Felnőtt fő % Korosztály - Eredményindikátor Nem Nem Nem Férfi/fiú Nő/lány Férfi/fiú Nő/lány Férfi/fiú Nő/lány U15 alatt helyezés Serdülő helyezés Ifjúsági helyezés DIB-6. DI Junior helyezés DIIA Nézőszám fő Korosztályonként bontva 30/34 oldal Dátum:

31 Tisztelt Jóváhagyást Végző Szervezet! A társasági adóról és az osztalékadóról szóló évi LXXXI. törvény, illetve a látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011. (VI. 30) Korm. rendelet 4. (1) bekezdése, 16. (2) bekezdése, továbbá a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. tv. 29. (1) bekezdése alapján kérem, hogy a fenti sportfejlesztési programot jóváhagyni szíveskedjenek. Egyúttal nyilatkozom arról, hogy a látvány-csapatsportok támogatásával összefüggő sportfejlesztési program jóváhagyására és a támogatási igazolás kiadására irányuló hatósági eljárásban fizetendő igazgatási szolgáltatási díjról szóló 39/2011. (VI. 30.) NEFMI rendeletben előírt, a jelen kérelemre vonatkozó igazgatási szolgáltatási díjat megfizettem, amit jelen kérelem benyújtásával egyidejűleg a rendeletben foglaltak szerint előírt módon igazolok. Kelt: Budapest, Kérelmező cégszerű aláírása P.H. 31/34 oldal Dátum:

32 6 CSATOLT MELLÉKLETEK LISTÁJA: Nyilvántartó hatóság igazolása (a kérelmező szervezetet nyilvántartó szervezet [bíróság, vagy közigazgatási szerv] 30 napnál nem régebbi igazolása a szervezet nyilvántartásban szereplő adatairól). Közjegyzői aláírás-hitelesítéssel ellátott aláírási címpéldány vagy ügyvéd által ellenjegyzett aláírás minta, a támogatott szervezet vezetőjétől, (meghatalmazás esetén a támogatási kérelem aláírására és ellenjegyzésére jogosult személyektől is). Igazolás arról, hogy a pályázó köztartozásmentes adózónak minősül (30 napnál nem régebbi közokirattal igazolja vagy szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban) Igazgatási szolgáltatási díj befizetését igazoló bizonylat. Nyilatkozatok (következő oldal). a. Csak a sportcélú ingatlanhoz kapcsolódó beruházások és felújítások esetén szükséges további csatolandó dokumentumok: A sportcélú ingatlan tulajdonosának amennyiben nem saját tulajdonú az ingatlan előzetes írásbeli hozzájárulását arról, hogy a beruházás üzembe helyezését követő legalább 15 évben a beruházás üzembe helyezését követő 30 napon belül a Magyar Állam javára az ingatlan-nyilvántartásba az igénybe vett adókedvezmény mértékéig jelzálogjog kerül bejegyzésre. Bérelt vagy más jogcímen használt, nem a látvány-csapatsportban működő hivatásos sportszervezet tulajdonában álló ingatlan esetén a sportcélú ingatlant piaci áron béreli, vagy más jogcímen használja, önkormányzati ingatlan esetében együttműködési megállapodás alapján használja. Az ingatlan helyrajzi száma, 3 hónapnál nem régebbi tulajdoni lap (eredeti/másolat). Az elvi építési engedély az ingatlan tulajdonosának hitelesített hozzájáruló nyilatkozatával, vagy a jogerős építési engedély, vagy a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező hatóság igazolását arról, hogy a bejelentésben megjelölt beruházási tevékenység nem építésiengedély-köteles. Az egyéb engedélyköteles tevékenységek esetén a jogerős hatósági engedélyek, igazolások (ha szükséges). Megvalósítani kívánt beruházás, felújítás tekintetében a részletezett költségtervet, amely alapján az anyagok és munkadíjak mennyiségei, mennyiségi egységei és egységárai megállapíthatók, a fajlagos négyzetméterárak meghatározhatók. A megvalósítani kívánt projektelemek műszaki tartalmának részletes kifejtését, valamint a beruházás/felújítás finanszírozási terve. A beruházás fenntartásához szükséges várható működési költségek és ennek finanszírozási terve, forrásai. Az elkészült létesítmény hasznosítási módja és várható kihasználtsága. Kelt: Budapest, Kérelmező cégszerű aláírása P.H. 32/34 oldal Dátum:

33 Alulírott Németh Miklós (hivatalos képviselő neve), mint a Kérelmező képviselője, 1. kijelentem, hogy a kérelemben foglalt adatok, információk és dokumentumok teljes körűek, valósak és hitelesek; 2. tudomásul veszem, hogy a jóváhagyást végző szervezet a sportfejlesztési program jóváhagyása érdekében a Kérelmezőtől további adatokat kérhet; 3. kijelentem, hogy a Kérelmezőnek az államháztartás bármely alrendszerével szemben esedékessé vált, és meg nem fizetett köztartozása nincs, vagy arra az illetékes hatóság fizetési könnyítést (részletfizetés, fizetési halasztás) engedélyezett; 4. kijelentem, hogy a Kérelmező az államháztartás alrendszereiből juttatott és már lezárt támogatásokkal megfelelő módon elszámolt, a támogatásokra vonatkozó szerződésekben vállalt kötelezettségeit teljesítette; 5. kijelentem, hogy a Kérelmező végelszámolási eljárás alatt nem áll, ellene csőd, felszámolási, illetve egyéb, a megszűntetésére irányuló, jogszabályban meghatározott eljárás nincs folyamatban, és vállalom, hogy haladéktalanul bejelentem, amennyiben a támogatás időtartama alatt ilyen eljárás indul; 6. kijelentem, hogy a Kérelmező működését a bíróság nem függesztette fel, valamint megszüntetésére eljárás nincs folyamatban; 7. a Kérelmező nem áll a sportigazgatási szerv által a látvány-csapatsport támogatását biztosító támogatási igazolás kiállításáról, felhasználásáról, a támogatás elszámolásának és ellenőrzésének, valamint visszafizetésének szabályairól szóló 107/2011. (107/2011. (VI. 30.) Korm. rendeletben meghatározottak szerint támogatásból kizárás hatálya alatt. 8. hozzájárulok ahhoz, hogy a Kérelmező adószámát a jóváhagyást végző szervezet és a Magyar Államkincstár (MÁK) felhasználja a lejárt köztartozások teljesítése, illetőleg az adósság bekövetkezése tényének és összegének megismeréséhez; 9. hozzájárulok ahhoz, hogy a MÁK által működtetett monitoring rendszerben nyilvántartott igénylői adataimhoz a jogszabályban meghatározott jogosultak, valamint az Állami Számvevőszék, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a csekély összegű támogatások nyilvántartásában érintett szervek hozzáférjenek; 10. kijelentem, hogy a Kérelmező megfelel a rendezett munkaügyi kapcsolatok az államháztartásról szóló évi XXXVIII. törvény 15. -ában megfogalmazott követelményeinek, a szervezet - ennek igazolása céljából szükséges - adatait rendelkezésre bocsátom; 11. tudomásul veszem, hogy a kérelem adatai nyilvánosságra hozhatók, (név, támogatás típusa, célja, valamint a támogatás összege a NEFMI, a Jóváhagyást végző szervezet és az Ellenőrző szervezet honlapján közzétételre kerül); 12. hozzájárulok ahhoz, hogy a jelen sportfejlesztési programomban szereplő adatokat a jóváhagyó szervezet nyilvántartsa, kezelje, és a jogszabályban foglalt harmadik személynek ellenőrzés céljából átadja, valamint vállalom, hogy a személyes adataik kezelésére szóló engedélyt a beadványaimban szereplő természetes személyektől is beszerzem; 13. kötelezettséget vállalok arra, hogy a jelen kérelemben közölt bármilyen adatban, tényben illetve a támogatást befolyásoló körülményben beálló változásról haladéktalanul, de legkésőbb a jogszabályban foglalt határidőn belül írásban értesítem a jóváhagyó-, illetve az Ellenőrző szervezetet; 14. amennyiben a tárgyi eszköz beruházás, felújítás sportcélú ingatlanra irányul, úgy vállalom, hogy a) a beruházás üzembe helyezését követő legalább a jogszabályban meghatározott ban az adókedvezmény alapjául szolgáló beruházás révén üzembe helyezett ingatlan sportcélú, elsődlegesen piaci alapon történő hasznosítását (jogszabályban meghatározott kivétellel) fenntartom, valamint benyújtom a sportcélú ingatlan tulajdonosának előzetes írásbeli hozzájárulását arról, hogy erre az időtartamra a Magyar Állam javára az 33/34 oldal Dátum:

34 ingatlan-nyilvántartásba az igénybe vett adókedvezmény mértékéig jelzálogjog kerül bejegyzésre, mely bejegyzés költségének ellenértékét megfizetem, b) az adott tárgyi eszköz beruházásra vonatkozó, első támogatási igazolás kiállítását követő 4. év végéig a tárgyi eszköz beruházást üzembe helyezem, ellenkező esetben a támogatás és annak jegybanki alapkamattal növelt összegét Magyar Állam részére megfizetem, c) a beruházás üzembe helyezését követő legalább 15 évben az adókedvezmény alapjául szolgáló beruházás révén üzembe helyezett sportcélú ingatlant iskolai és diáksport események, szabadidősport események és más, közösségi célú (különösen: kulturális, turisztikai) események lebonyolítása céljából 15 ca) naponta a sportcélú ingatlan üzemidejének legalább 20 %-ában és évente legalább 10 nap, vagy cb) naponta a sportcélú ingatlan üzemidejének legalább 16 %-ában és évente legalább 8 nap, vagy cc) naponta a sportcélú ingatlan üzemidejének legalább 12 %-ában és évente legalább 6 nap ingyenesen vagy kedvezményes áron hasznosítom, d) bérelt vagy más jogcímen használt, nem a látvány-csapatsportban működő hivatásos sportszervezet tulajdonában álló ingatlan esetén a sportcélú ingatlant piaci áron bérelem vagy más jogcímen használom, e) a jelenértékén legalább 5 millió forint értékű tárgyi eszköz felújítás esetén a támogatásból megvalósuló felújítást legalább 5 évig az eredeti rendeltetésének megfelelően hasznosítom, valamint benyújtom a sportcélú ingatlan tulajdonosának előzetes írásbeli hozzájárulását arról, hogy erre az időtartamra a Magyar Állam javára az ingatlan-nyilvántartásba az igénybe vett adókedvezmény mértékéig jelzálogjog kerül bejegyzésre, f) jelenértékén legalább 10 millió forint értékű tárgyi eszköz beruházás, felújítás esetén a sportcélú ingatlanfejlesztésre nyílt pályázatot írok ki és a pályázati eljárás eredménye alapján nyertes személlyel kötök szerződést a tárgyi eszköz beruházás, felújítás megvalósítására. 15. vállalom, hogy a támogatás felhasználásáról olyan analitikus nyilvántartást vezetek, amely biztosítja a támogatások teljes elkülönítését, és hozzájárul a támogatás rendeltetésszerű felhasználásának jogszabályban meghatározott szervek általi ellenőrzéséhez; 16. tudomásul veszem, hogy a támogatás elszámolása során csak bizonylattal dokumentált kiadások számolhatóak el, a támogatás felhasználása során keletkezett bizonylatokkal a Rendeletben, illetve az Ellenőrző Szervezet által közzétett elszámolási útmutatóban foglaltak szerint elszámolok és megőrzöm a jogszabályok által előírt határidő végéig. Kelt: Budapest, Kérelmező cégszerű aláírása? P.H. 15 a nem kívánt rész törlendő 34/34 oldal Dátum:

be/sfp-0014/2015/emmi

be/sfp-0014/2015/emmi A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Magyar Jégkorong Szövetség A kérelmező szervezet rövidített neve MJSZ Gazdálkodási formakód 599 Adószám 19011448-2-42 Bankszámlaszám 10918001-00000039-69690008

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06255/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06255/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06291/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06291/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=...

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=... 1 / 18 2012.08.28. 13:25 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Miskolci Jegesmedve Sportszervező Korlátolt

Részletesebben

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=...

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=... / 19 2012.08.28. 13:21 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Jégkert Sportegyesület Jégkert SE 3 A szakszövetség

Részletesebben

be/sfp-08922/2015/mlsz

be/sfp-08922/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tápiógyörgyei Községi Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Tápiógyörgyei Községi Sportkör Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfp-10187/2015/mlsz

be/sfp-10187/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Somogyudvarhelyi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Somogyudvarhelyi SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1479 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-08508/2015/mlsz

be/sfp-08508/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kiskunfélegyházi Honvéd Testedzők Köre Labdarúgó Szakosztály A kérelmező szervezet rövidített neve KHTK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

Csátesz se. Ábel György. Elnök E-mail cím: Ábel György E-mail cím:

Csátesz se. Ábel György. Elnök E-mail cím: Ábel György E-mail cím: 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Csávolyi Természetjáró és Szabadidősport Egyesület Csátesz se 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE00258/2013/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE00258/2013/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-08710/2015/mlsz

be/sfphpm01-08710/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Egyházasrádóci Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Egyházasrádóci SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1804 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-09721/2015/mlsz

be/sfphpm01-09721/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Örkényi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve ÖRKÉNY SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1305 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-10184/2015/mlsz

be/sfphpm01-10184/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sándorfalva Sport Klub Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Sándorfalva Sport Klub Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfphpm01-10375/2015/mlsz

be/sfphpm01-10375/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Vassurány Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Vassurány SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1898 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-08252/2015/mlsz

be/sfphpm01-08252/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tokaji Futball Club A kérelmező szervezet rövidített neve Tokaj FC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 233 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

http://kosarkerelem.innospectrum.hu/kerelem2013/admin?todo=show...

http://kosarkerelem.innospectrum.hu/kerelem2013/admin?todo=show... / 19 2013.11.22. 12:07 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Tigris Kosárlabda Klub Tigrisek 3 A szakszövetség

Részletesebben

be/sfphpm01-09250/2015/mlsz

be/sfphpm01-09250/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve THSE 2000 Szabadidő, Kulturális, Rekreációs, Életmód és Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve THSE 2000 Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

be/sfphpm01-10463/2015/mlsz

be/sfphpm01-10463/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bugac Községi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Bugac Községi Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2157

Részletesebben

be/sfphpm01-08973/2015/mlsz

be/sfphpm01-08973/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Vásárosnamény Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Vásárosnamény SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3404 A kérelmező

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE02831/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE02831/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-10526/2015/mlsz

be/sfp-10526/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dunaújvárosi Főiskola Diáksport Sportgyesület (Futsal) A kérelmező szervezet rövidített neve DFD Sportegyesület Futsal Szakosztály Gazdálkodási formakód

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE00191/2013/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE00191/2013/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-09625/2015/mlsz

be/sfphpm01-09625/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ónod Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Ónod SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2910 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfp-09991/2015/mlsz

be/sfp-09991/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Csurgói Torna Klub A kérelmező szervezet rövidített neve CSTK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1445 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa

Részletesebben

A KE03008/2014/MJSZ-4 számú határozat melléklete

A KE03008/2014/MJSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE03008/2014/MJSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE03008/2014/MJSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Kaposvári Sportközpont

Részletesebben

be/sfp-09341/2015/mlsz

be/sfp-09341/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Alsóörsi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve ASE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2325 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=...

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=... / 20 2012.08.28. 10:46 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Egri Vitézek Hockey Club EVHC 3 A szakszövetség

Részletesebben

be/sfphpm01-08718/2015/mlsz

be/sfphpm01-08718/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Pásztói Utánpótlás Labdarúgó Club A kérelmező szervezet rövidített neve Pásztói ULC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2882 A kérelmező

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ ADATLAP. A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete

ÖSSZESÍTŐ ADATLAP. A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete Ügyiratszám 1 : Érkezett 1 : ÖSSZESÍTŐ ADATLAP 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete A kérelmező szervezet rövidített neve: TFSE Gazdálkodási

Részletesebben

be/sfphpm01-08212/2015/mlsz

be/sfphpm01-08212/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Becsehelyi Közhasznú Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Becsehelyi KSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2001 A kérelmező

Részletesebben

Zsombó SE. Mihálffy Zsolt. Telefon: 06-30-626-6855. Mihálffy Zsolt E-mail cím:

Zsombó SE. Mihálffy Zsolt. Telefon: 06-30-626-6855. Mihálffy Zsolt E-mail cím: 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Zsombo Sport Egyesület Zsombó SE 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki osztály: 521 Megye Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfphpm01-10300/2015/mlsz

be/sfphpm01-10300/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve 2000 Celldömölk Utánpótlás Futball Club Közhasznú Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve 2000 C.U.F.C.K.E. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

be/sfp-8887/2015/mlsz

be/sfp-8887/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Vámosgyörki Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Vámosgyörki SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 989 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-08763/2015/mlsz

be/sfphpm01-08763/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ugod Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Ugod SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2299 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfp-09222/2015/mlsz

be/sfp-09222/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Budakeszi Labdarúgó Akadémia SE A kérelmező szervezet rövidített neve Budakeszi LA Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3179 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-8555/2015/mlsz

be/sfp-8555/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Mezőmegyer Sportjáért Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Mezőmegyer SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám MLSZ A kérelmező

Részletesebben

ASE. Vörösmarty Mihály. elnök E-mail cím: Csuhaj Ernő E-mail cím:

ASE. Vörösmarty Mihály. elnök E-mail cím: Csuhaj Ernő E-mail cím: 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Alsóörsi Sportegyesület 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki osztály: 521 NBII Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-10643/2015/mlsz

be/sfphpm01-10643/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Zalaszántói Petőfi Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Zalaszántói Petőfi Sportkör Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2053 A

Részletesebben

be/sfp-10590/2015/mlsz

be/sfp-10590/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Budapesti Egyetemi Atlétikai Club A kérelmező szervezet rövidített neve BEAC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám be/8989/2011 A kérelmező

Részletesebben

be/sfpmod01-08094/2015/mlsz

be/sfpmod01-08094/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kiskunhalasi Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve Kiskunhalasi F.C. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2231 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-10591/2015/mlsz

be/sfphpm01-10591/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Merenye Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Merenye S.E. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 254 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-9903/2015/mlsz

be/sfp-9903/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sportkör Karancsberény A kérelmező szervezet rövidített neve SKKB Gazdálkodási formakód 114 Tagsági azonosítószám 2627 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-10723/2015/mlsz

be/sfphpm01-10723/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kisbárapáti Községi Szabadidő- és Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Kisbárapáti SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfphpm01-10368/2015/mlsz

be/sfphpm01-10368/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Olajmunkás Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Olajmunkás SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2004 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-10445/2015/mlsz

be/sfphpm01-10445/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve UTC 1913 Labdarúgó Kft A kérelmező szervezet rövidített neve UTC Kft Gazdálkodási formakód 113 Tagsági azonosítószám 3839 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-09590/2015/mlsz

be/sfphpm01-09590/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Mezőberényi Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve MFC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 477 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

http://kosarkerelem.innospectrum.hu/kerelem2014/admin?todo=show...

http://kosarkerelem.innospectrum.hu/kerelem2014/admin?todo=show... / 20 2014.12.16. 9:39 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Kiss Lenke Kosárlabda Suli Sportegyesület KLKS 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

be/sfp-8916/2015/mlsz

be/sfp-8916/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bőcs Községi Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve BKSC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3369 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfp-09423/2015/mlsz

be/sfp-09423/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve PUSZTAFÖLDVÁRI LABDARÚGÓ KLUB A kérelmező szervezet rövidített neve PUSZTAFÖLDVÁRI LK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 517 A kérelmező

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06325/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06325/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

Környei SE. Győző Csaba. elnök E-mail cím: Váradi Csaba E-mail cím:

Környei SE. Győző Csaba. elnök E-mail cím: Váradi Csaba E-mail cím: 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Környei Sportegyesület Környei SE 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki osztály: 521 Megye Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfp-08382/2015/mlsz

be/sfp-08382/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Levél Községi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Levél KSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 774 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-08711/2015/mlsz

be/sfphpm01-08711/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szombathelyi Haladás Labdarúgó és Sportszolgáltató Kft. A kérelmező szervezet rövidített neve Szombathelyi Haladás Kft. Gazdálkodási formakód 113 Tagsági

Részletesebben

A KE02964/2014/MJSZ-4 számú határozat melléklete

A KE02964/2014/MJSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE02964/2014/MJSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE02964/2014/MJSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Justitia Sport Club

Részletesebben

felkészülés és versenyeztetés

felkészülés és versenyeztetés 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Balmazújvárosi Leány Kézilabda Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: BLKSE 2Gazdálkodási formakód: 521 Áfa levonásra

Részletesebben

Gruber Andrea. elnök E-mail cím: Cziráki Tamás E-mail cím:

Gruber Andrea. elnök E-mail cím: Cziráki Tamás E-mail cím: 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki osztály: 521 Megye Áfa levonásra a pályázatban igényelt költségek

Részletesebben

A KE06267/2015/MJSZ-4 számú határozat melléklete

A KE06267/2015/MJSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE06267/2015/MJSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE06267/2015/MJSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Justitia Sport Club

Részletesebben

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=...

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=... / 22 2012.08.28. 13:16 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Központi Sport- és Ifjúsági Egyesület KSI SE

Részletesebben

be/sfp-8484/2015/mlsz

be/sfp-8484/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Csákánydoroszlói Községi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Csákánydoroszlói KSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1800

Részletesebben

be/sfp-09300/2015/mlsz

be/sfp-09300/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Etei Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Etei Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1061 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-08928/2015/mlsz

be/sfp-08928/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sárospataki Rákóczi Diáksport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Sárospataki Rákóczi DSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfp-8203/2015/mlsz

be/sfp-8203/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Grosics Gyula Labdarúgó Akadémia A kérelmező szervezet rövidített neve Grosics Akadémia Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3281 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-8485/2015/mlsz

be/sfp-8485/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Csepregi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Csepregi SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2629 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-10356/2015/mlsz

be/sfp-10356/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nádudvari Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve NSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 866 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfp-10032/2015/mlsz

be/sfp-10032/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Rábaszentandrás SE A kérelmező szervezet rövidített neve RSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 807 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfphpm01-08904/2015/mlsz

be/sfphpm01-08904/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Községi Sportegyesület Bősárkány A kérelmező szervezet rövidített neve KSE Bősárkány Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 715 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-09905/2015/mlsz

be/sfphpm01-09905/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Héhalom Községi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Héhalom SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2965 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-9326/2015/mlsz

be/sfp-9326/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nagykapornak Községi Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Nagykapornak KSE Gazdálkodási formakód 114 Tagsági azonosítószám 2112 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-10281/2015/mlsz

be/sfphpm01-10281/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nyírcsaholy USE A kérelmező szervezet rövidített neve Nyírcsaholy USE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2943 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában Kérelem száma: KE00182/2013/MJSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Veszprém Fiatal

Részletesebben

be/sfphpm01-09585/2015/mlsz

be/sfphpm01-09585/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve T-bálint Labdarugó Akadémia Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TLASE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3285 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-10263/2015/mlsz

be/sfp-10263/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Amatőr Futball Club Nádasdladány A kérelmező szervezet rövidített neve A.F.C. Nádasdladány Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 679 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-08580/2015/mlsz

be/sfp-08580/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ászári Községi Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Ászári KSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1057 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-10596/2015/mlsz

be/sfphpm01-10596/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Középtiszai MEDOSZ Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Középtiszai MEDOSZ SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1038 A

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Tigrisek Csongrádi Utánpótlás Kézilabda Sport Club Egyesület

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Tigrisek Csongrádi Utánpótlás Kézilabda Sport Club Egyesület 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Tigrisek Csongrádi Utánpótlás Kézilabda Sport Club Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: Tigrisek SC 2Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

elnök Cziráki Tamás Létesítmény neve Létesítmény tulajdonosa Létesítmény üzemeltetője Átlagos heti használat (óra) Használat célja

elnök Cziráki Tamás Létesítmény neve Létesítmény tulajdonosa Létesítmény üzemeltetője Átlagos heti használat (óra) Használat célja 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Esztergomi Kézilabda Utánpótlás Sportegyesület Esztergomi Kézilabda Utánpótlás Sportegyesület

Részletesebben

be/sfphpm01-08266/2015/mlsz

be/sfphpm01-08266/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve VANYARC KÖZSÉGI SPORTEGYESÜLET A kérelmező szervezet rövidített neve VANYARC KSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 5872 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-09221/2015/mlsz

be/sfphpm01-09221/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit

Részletesebben

be/sfp-09171/2015/mlsz

be/sfp-09171/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kiskunmajsai Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve KiskunmajsaFC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 9140 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-8846/2015/mlsz

be/sfp-8846/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Galgagyörki Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Galgagyörki SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1293 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-08076/2015/mlsz

be/sfphpm01-08076/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Székelyhidi Utánpótláskorú Labdarúgók Képző SE A kérelmező szervezet rövidített neve Székelyhidi ULKSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfphpm01-10480/2015/mlsz

be/sfphpm01-10480/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szentistváni Titán Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szentistváni Titán SE. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2361

Részletesebben

be/sfphpm01-08833/2015/mlsz

be/sfphpm01-08833/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Öttevényi Torna Club A kérelmező szervezet rövidített neve Öttevény TC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 795 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfp-00111/2015/mvlsz

be/sfp-00111/2015/mvlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Hódmezővásárhely Sportjáért Alapítvány A kérelmező szervezet rövidített neve HSA A sportszervezet jogállása: Amatőr Gazdálkodási formakód 569 - Alapítvány

Részletesebben

be/sfp-10271/2015/mlsz

be/sfp-10271/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nyírmeggyes Sportklub A kérelmező szervezet rövidített neve Nyírmeggyes SK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1568 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-8491/2015/mlsz

be/sfp-8491/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szentgotthárdi Városi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szentgotthárdi VSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2591 A

Részletesebben

be/sfp-8731/2015/mlsz

be/sfp-8731/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sümeg Városi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve SVSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2731 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-09246/2015/mlsz

be/sfphpm01-09246/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Zalaegerszegi Futball Utánpótlás és Sportclub A kérelmező szervezet rövidített neve Zalaegerszegi Futball Utánpótlás és Sportclub Gazdálkodási formakód

Részletesebben

be/sfphpm01-10522/2015/mlsz

be/sfphpm01-10522/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Apagy Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Apagy Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1573 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-09878/2015/mlsz

be/sfphpm01-09878/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Jánoshidai Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Jánoshida SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1004 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06292/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06292/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-09076/2015/mlsz

be/sfp-09076/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bakonyszombathely Községi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve BKSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1059 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-08516/2015/mlsz

be/sfp-08516/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Cserszegtomaji Sport Klub A kérelmező szervezet rövidített neve Cserszegtomaji SK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2802 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-10428/2015/mlsz

be/sfp-10428/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve MartonSport Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve MartonSport Nonprofit Kft. Gazdálkodási formakód 113 Tagsági

Részletesebben

A KE02978/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE02978/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE02978/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE02978/2014/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet

Részletesebben

be/sfp-10094/2015/mlsz

be/sfp-10094/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sásd Városi Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Sásd Városi Sportkör Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 89 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-08278/2015/mlsz

be/sfphpm01-08278/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve L-IT Szentkorona Akadémia Club Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve L-IT SZEAC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3329

Részletesebben

A KE02910/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete

A KE02910/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Oldalszám: 1 A KE02910/2014/MVLSZ-4 számú határozat melléklete Kérelem száma: KE02910/2014/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: V.U.K.Vízilabda és

Részletesebben

be/sfp-09538/2015/mlsz

be/sfp-09538/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Junior Sport Kereskedelmi és Szolgáltató kft. A kérelmező szervezet rövidített neve Junior Sport Kft. Gazdálkodási formakód 113 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfp-8217/2015/mlsz

be/sfp-8217/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Botfai Lakóterületi Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve Botfai LSC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2096 A kérelmező jogállása

Részletesebben