Egy gonddal kevesebb...

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Egy gonddal kevesebb..."

Átírás

1

2 Egy gonddal kevesebb... Társaságunk stabil piaci szereplõ a 90-es évek eleje óta a klíma-, légtechnikai berendezések értékesítése, karbantartása, javítása terén, valamint úttörõ szerepet vállal az energetikai rendszerek, mint például a ko- és trigenerációs megoldások, kapcsolt energia bevezetésének és megvalósításának kidolgozásában a hazai és külföldi piacon egyaránt. Cégünk folyamatos növekedése során mindvégig vevõink és partnereink igényeinek magas szintû kiszolgálását tekinti céljának. Napjainkban újabb és egyre nehezebb kihívásokkal nézünk szembe, ezért folyamatosan bõvítjük szolgáltatásainkat és újítjuk a forgalmazott berendezések palettáját. Célunk olyan komplex épületgépészeti és energetikai szolgáltatás megteremtése a hazai és külföldi piacokon - figyelembe véve a helyi sajátosságokat, a berendezések sokrétûségét -, amely lehetõvé teszi a meglévõ és jövõbeli partnereink számára az ideális megoldás felkutatását, valamint megvalósítását. A teljesség igénye nélkül az alábbi törekvéseinket emeljük ki: mikrogázturbinák ko-, és trigenerációs alkalmazásai, geotermikus energiahasznosítás, hulladék energia hasznosítás, energetikai audit, diagnosztika, terv és megtérülés számítás, CO 2 piacon megjelenés stratégiai partnerként, országos szervizlefedettség kiépítése javítási karbantartási és beüzemelési feladatokra, mûszaki ellenõri feladatok ellátása. Magasan kvalifikált tervezõi, gyártói és üzemeltetõi gyakorlattal rendelkezõ szakembereink, épületgépész mérnökeink, mérnökközgazdászaink, közgazdászaink, hûtõgéptechnikusaink komplett mérnöki és teljes körû klímatechnikai szervizszolgáltatásaival több mint 20 éve állnak partnereink rendelkezésére.

3 Cégtörténet A vállalkozást dr. Paár Béla alapította 1991-ben, az Ő kitartó munkásságának köszönhető, hogy: 1993-ban országos lefedettségű, 24 órás, a hét minden napján működő szerviz hálózatot szolgálatba állítottunk 1994-ben sikeresen bevezettük az amerikai LENNOX holding hűtő- és klíma gépeit a hazai piacra 1995-ben elkezdtük a japán EBARA Corporation csúcstechnológiát képviselő abszorpciós hűtőberendezéseit, a DECSA kiváló minőségű nyitott és zárt hűtőtornyait, a MAMMOTH vállalat víz-levegő és víz-víz hőszivattyúit, valamint a már 30 éves tapasztalattal rendelkező BINI cég fan-coil berendezéseit forgalmazni 1997-ben a vállalkozás megszerezte a TÜV Hannover ISO 9001 minősítést majd 2008-tól cégünk az ISO 9001:2008 szabvány szerint működik 2006 végétől működik a Regale Klimatechnika Ro S.R.L. leányvállalatunk 2008-ban indítottuk a Maya-YAZAKI abszorpciós folyadékhűtők forgalmazását, amelyek kiválóan alkalmazhatók szolár vagy kis teljesítményű trigenerációs rendszerekhez szintén 2008-ban vette kezdetét a Midea hűtéstechnikai gépeinek és berendezéseinek hazai forgalmazása 2010-ben kezdődött a Capstone típusú mikrogázturbinák forgalmazása az Acrona Systems hivatalos partnereként 2010 óta forgalmazzuk a Word Energy Europe által gyártott hatékony működésű melegvíz és direkt füstgázos abszorpciós folyadékhűtő berendezéseket 2011-ben JACIR nyitott és zárt, hybrid, valamint adiabatikus hűtőtornyok jelentek meg termékpalettánkon 2011 a Rhoss hűtőberendezések bevezetésének éve 2012-ben a kiváló minőségű és műszaki paraméterekkel rendelkező ETT roof-top berendezések értékesítésébe és szervízelésébe kezdett cégünk 2012 nyarától a JANKA ENGINEERING légkezelőinek képviseletét látjuk el

4 Szolgáltatásaink Vállalkozásunk stabil beszállítói hálózattal rendelkező, valamint az egész országot lefedő szakszervize, az év 365 napján, napi 24 órában áll az Ön rendelkezésére. A Magyarországon tevékenykedő hozzávetőleg egy tucat komoly, jól felkészült, klíma-és légtechnikai berendezések forgalmazásával és szervizeléssel foglalkozó társaságok mindegyikét nem a forgalom nagyságában, vagy a nyereség mértékében, hanem a szolgáltatói minőségben szeretnénk megelőzni. Alábbiakban említünk néhányat kimagasló szolgáltatásainkból: Tevékenységünk márka függetlenül kiterjed a klímatechnikai-, légtechnikai berendezések beüzemelésére, karbantartására és szervizelésére Vállajuk komplex gépészeti rendszerek felügyeletét, illetve energetikai csoportunkkal együttműködve energiahatékony rendszerek tervezését, telepítését Magasan képzett szerviztechnikusaink folyamatos szakmai továbbképzésben részesülnek és minden hatályos jogszabály szerinti jogosítvánnyal rendelkeznek Megrendelőnk számára éves jelentést készítünk az általunk karbantartott berendezésekről Folyamatos gyári kapcsolattartás, alkatrész ellátás és teljes körű mérnöki szolgáltatás mellett a megrendelő igényeire szabott karbantartási szerződés keretein belül ügyfeleink részére ügyeleti szolgáltatást tartunk fenn A zökkenőmentes és gyors alkatrész, ill. pótalkatrész biztosítására telephelyünkön konszignációs raktárt hoztunk létre Saját fejlesztésű szerviz szoftver segítségével ügyfeleink online nyomon tudják követni az általunk karbantartott és javított berendezések műszaki előéletét, valamint rendelkezésükre áll a berendezés teljes műszaki dokumentációja is Telefonos ügyfélszolgálatunk mellett webes hibabejelentő felület áll partnereink rendelkezésére Fontosnak tartjuk a környezetvédelemmel kapcsolatos előírások betartását, ezért technikusaink legmagasabb szintű OMKT végzettséggel rendelkeznek Veszélyes hulladékok kezelését a mindenkori hatályos jogszabályok figyelembevétele mellett különös körültekintéssel végezzük. Szerviztevékenységünkhöz egy teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő szervizautó flotta áll rendelkezésre. Referenciáink tükrözik, hogy az ország legnagyobb beruházói, felhasználói bizalommal veszik igénybe kereskedelmi, mérnöki valamint szerviz szolgáltatásainkat!

5 Partnereink Acrona Systems partnerként forgalmazzuk a Capstone mikrogázturbinákat. Acrona Systems svájci tulajdonú cég, amely bio és hulladékgázok elõkészítéséhez, kezeléshez szükséges berendezések tervezésére, gyártására szakosodott. Capstone Turbine Corporationt 1988-ban Kaliforniában alapították és a világ egyik vezetõ gázturbina gyártója. Alacsony károsanyag kibocsátású mikrogázturbina rendszereket fejleszt, gyárt, értékesít és szervizel. A Capstone elkötelezetten támogatja és igyekszik javítani az energia infrastruktúrát, mérnökeivel azon dolgozik, hogy a berendezéseik üzemeltetésével az üvegházhatást okozó gázok mennyiségét csökkentsék. ETT 1979-ben alapított francia Energie Transfert Thermique (ETT) magas minõségû és innovatív roof-top berendezéseket kínál ügyfelei részére. Fõ irányelveik megválasztásakor az elsõdleges szempont a környezetvédelem és az energiahatékonyság volt. Olyan technológiákat alkalmaznak és termékeiket úgy építik meg, hogy azok a legkevésbé legyenek hatással a klímaváltozásra. Rhoss az Irsap csoport tagja, amely ipari és kereskedelmi hûtõberendezések, folyadékhûtõk, légkezelõk tervezésére és gyártására szakosodott. A Rhoss termékei 40 éve a legmagasabb színvonalú újítást, minõséget és szolgáltatást jelentik. A Rhoss növekedése és fejlõdése során számos beruházása és projektje révén vált a nemzetközi piacon is az egyik vezetõ szereplõvé. Újításaival követi a piacok és a vásárlói igények alakulását, különösképpen a legmodernebb Green Building elõírásoknak megfelelõen a nagyteljesítményû berendezések és rendszerek kínálatával. Jacir az elmúlt 40 év során a termodinamikában és anyagtechnológiában szerzett tapasztalatait felhasználva a francia Jacir magas minõségû, igényes hûtõtornyok széles választékát kínálja ügyfelei részére ipari valamint komfort célokra (nyitott, zárt, hibrid hûtõtornyok, adiabatikus hûtõk).

6 Janka légkezelõ gyártósora 1872-ben kezdte meg mûködését, 1948-ban államosították majd 1998-ban az amerikai Lennox tulajdonába került. Végül 2009-ben új indiai tulajdonos vette át a vállalat irányítását. Az indiai tulajdonos egy új szervezetet alapított Janka Engineering s.r.o. néven, az Õ elképzelései alapján a gyár folytatta a légkezelõk gyártását és a berendezések fejlesztését. A gyártó kínálatában megtalálható a légkezelõ berendezések teljes palettája. Mammoth amerikai vállalat 75 évet is meghaladó tapasztalatával a jó hírnevû épületgépészeti gyártók közé tartozik. A cég filozófiája, hogy a minõséget, az energiatakarékosságot és a hatékonyságot mindennél fontosabbnak tartja. A fokozott környezetvédelem is egyre kiemelkedõbb szerepet tölt be a vállalat életében. A cég víz-víz, víz-levegõ hõszivattyúkat, fan-coilokat, légkezelõket, energetikai rendszereket állít elõ. Bini technológia a komfortért. Az olasz Bini ennek jegyében kezdett 1918-ban légfûtõk gyártásába. Az 1977-es légkondícionálás felé történõ nyitás óta a cég fan-coilokat, kis légkezelõket, kompakt folyadékhûtõket és hõszivattyúkat gyárt különbözõ projektcélokra. A 11,000 m2 alapterülettel rendelkezõ gyár az észak-olaszországi Rovereto-ban (TN) található, a legfontosabb alkatrész beszállítók közelében. Midea klímaberendezések forgalmazása Magyarországon 2003-ban kezdõdött. A kínai gyártó termékei már az elsõ évben nagy sikert arattak és azóta is a legkeresettebb márkák között tartják számon. Midea cégcsoport mára az egyik legnagyobb kínai export bázisként van jelen az élet minden területén. Belföldön és külföldön egyaránt kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkezik, 21 külföldi leányvállalattal. Termékeik közt szerepelnek a fancoil berendezések, split klímák, folyadékhûtõk, VRV rendszerek. World Energy abszorpciós berendezések kutató mérnökei a minél hatékonyabb ipari hõvisszanyerés területén végzik fejlesztõ munkájukat. A 2004-ben alapított koreai anyacég legfõbb törekvése a környezetbarát hûtési technológiák terjesztése világszerte és a hulladékhõ leghatékonyabb felhasználása hûtési feladatokra.

7 Referenciák Bevásárló és szórakoztató központok Bevásárlóláncok Irodaházak, szabadidõs és oktatási létesítmények Alba Plaza, Székesfehérvár Aréna Plaza, Budapest Atlantis, Budapest Campona, Budapest China Markt, Budapest Park Center, Budapest Euro Center, Budapest Mom-Park, Budapest Park Center Székesfehérvár Polus Center, Kolozsvár Savoya Park, Budapest Shopping Center, Újvidék Veszprém Plaza Szolnok Plaza Kaposvár Plaza Szinva Park, Miskolc Auchan Bricostore C&A Cash and Curry Cora Decathlon Deichmann Elektro World Euronics H&M IKEA Lidl OBI Penny Market Praktiker Spar Springfield Stop&shop Tesco APEH Oktatási Központ, Budapest BC 30 Irodaház, Budapest BKIK irodaépület, Budapest Casinos Westend, Budapest CET, Budapest CIB Bank, Budapest Dévai Kassák irodaépület, Budapest Dinamika irodaépület, Újvidék Dunaharaszti Club Dunaújváros Fõiskola K&H Bank, Budapest Kaposvári Fõiskola Kisújszállás gyógyfürdõ KÖKI, Budapest Laurus Irodaház, Budapest MKB irodaépület, Budapest OTP Bank, Budapest Pázmány Péter Academy, Budapest Pólus Center, Budapest Raiffeisen Bank, Budapest Roosevelt irodaépület, Budapest SOTE, Budapest Tesco irodaépület, Budapest Novinem, AEB irodaépület

8 Karbantartások Hotelek, étteremláncok Hotel Albatrosz, Siófok Anjou Residence, Budapest Gresham Palace, Budapest Holiday Inn, Budapest Holmes Place, Budapest Király utcai Hotel, Budapest Mandala Host, Budapest McDonald s Nagyatádi Panzió Hotel Palota, Hévíz Panzió Mezõkövesd Hotel Silver Resort, Balatonfüred Hotel Starlight, Budapest Hotel President, Budapest Hotel Rogner, Hévíz Egyéb Bad Sóstó Baranya Megyei Kórház, Pécs Délpest Kórház, Budapest Energotechnika, Újvidék Fejér Megyei Rendõrfõkapitányság, Székesfehérvár Ferihegy Reptér, Budapest Fesztivál Színház Krapina, Horvátország Gyermekradiológiai intézet, Budapest Kecskemét kórház Kehidakustány termálfürdõ Kormányüdülõ, Balatonöszöd Levéltár, Budapest Mafilm Zrt., Budapest MLSZ központ, Budapest MOL Gyûjtõállomások MOL Szank gázfinomító MTV központ, Budapest Pannonhalmi Apátság Saint James Szemklinika, Budapest Slobozia hulladékégetõ, Románia Szent Imre Korház, Budapest Szikszó ipari park Szívcentrum, Hévíz Tirana Airport, Albánia TSA Fitness, Budapest Borszínház, Budapest GE Hungary Zrt., Veresegyház Chinoin Sanofi Zrt., Budapest MOL Százhalombatta Rogner Hotel, Hévíz Pharma Park, Budapest MKB, Budapest Alcoa-Köfém, Székesfehérvár BKIK, Budapest OBI, Tatabánya Dégáz Zrt. China Markt, Budapest Hotel Milenij, Opatija West-Hungary Academy, Szombathely Hévinvest, Hévíz McDonald s Alpine, Biatorbágy Eurocenter, Budapest ELTE, BME, Budapest SZEPLAST, Szeged AHI Roofing, Várpalota Pauker, Budapest Z-Form, Budapest Országos Széchenyi Könyvtár, Budapest Holmes Place, Budapest Silver Resort Hotel, Balatonfüred Alpine, Biatorbágy Greensolar, Budapest Vajda Papír, Budapest Szeged Casino CG Electric Sys., Tápiószele KIK Áruházak Atrium Center, Arad Polus Center, Kolozsvár Stripmall, Kecskemét Decathlon

9 Mit kínálunk Önnek? Megbízhatóságot. Kellemes klímát, tiszta levegõt. Elégedett referencia ügyfeleket. Energia-megtakarítást. Környezetbarát technológiát. Szervízszolgáltatást a nap 24 órájában.

10

11 Regale Energy Zrt Budapest, Krisztina krt. 99. Tel.: Fax: S.C. Regale Klimatechnika Ro S.R.L , Romul Ladea Nr.3 Cluj-Napoca ROMANIA web:

GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu. Grundfos Hungária Kft.

GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu. Grundfos Hungária Kft. GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu Grundfos Hungária Kft. Az évtized legfontosabb feladata a környezet hosszútávú és megfelelô

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113 Budapest, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01-09-925346 Web: www.ad-klima.hu E-mail: info@ad-klima.hu Tel.: +36 1 209-0186

Részletesebben

Debreceni. Állásbörze 2015. MÁJUS

Debreceni. Állásbörze 2015. MÁJUS Debreceni Állásbörze 802347 Állásbörze 3 Kedves Debreceniek, Tisztelt Álláskeresők! Életünkben számtalan alkalommal kell döntést hoznunk. Olyan döntéseket, amelyek hatása akár hosszú időre is kihatással

Részletesebben

REFLECT. Fény a legszebb formájában

REFLECT. Fény a legszebb formájában REFLECT Fény a legszebb formájában Küldetés A mesterséges világítás meghatározó része mindennapi életünknek; a munkavégzésnek, a közlekedésnek, a pihenésnek és a szórakozásnak egyaránt, így annak nem csupán

Részletesebben

Magyarország. Éves jelentés 2012. www.siemens.com

Magyarország. Éves jelentés 2012. www.siemens.com Magyarország Éves jelentés 2012 www.siemens.com TARTALOM 1. A Siemensről 1.1. 4 A Siemens konszern 1.2. 6 A magyarországi Siemens csoport 1.3. 9 Küldetés, értékek, célok 1.4. 12 A Siemens Zrt., a Siemens

Részletesebben

2012/2 V. évf. 2. szám

2012/2 V. évf. 2. szám 2012/2 V. évf. 2. szám SZOLGÁLTATÓI Különszám t a r t a l o m TARTALOMJEGYZÉK A Szolgáltatói Program bemutatása 03 A GS1 Magyarország Szolgáltatói Programjának célja 04 Szolgáltató Partnereink 2012-ben

Részletesebben

Siemens Magyarország. Éves jelentés 2013. www.siemens.com

Siemens Magyarország. Éves jelentés 2013. www.siemens.com Siemens Magyarország Éves jelentés 2013 www.siemens.com TARTALOM 1. A Siemensről 1.1. 6 Küldetés, Jövőkép, Értékek 1.2. 8 A Siemens Magyarországon 1.3. 10 A Siemens Zrt., a Siemens csoport vezető vállalata

Részletesebben

NYITOK. Bemutatkozás. Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter

NYITOK. Bemutatkozás. Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter Tartalomjegyzék Bemutatkozás... 3 DOKUMENTUMTÁR.HU... 5 DIALÓG 2000 Kft.... 6 DMQ Szervezetfejlesztő és Felnőttképző Kft... 7 Fény-Szoft Számítástechnikai Kft... 8 Göcsej Kapuja Bak Általános Művelődési

Részletesebben

ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES!

ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES! ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES! Lenergy Magyarország Kft. 1032 Budapest, Kiscelli utca 7-9. www.lenergy.hu Tisztelt Meglévő és Leendő Partnereink! Cégünk 2011. novemberében alakult azzal a céllal, hogy

Részletesebben

Éves jelentés 2006 Magyarország

Éves jelentés 2006 Magyarország Éves jelentés 2006 Magyarország www.siemens.hu Az üzleti tevékenység sarokszámai A Siemens Zrt. üzleti tevékenységének sarokszámai 2005/2006-ban (US GAAP szerint) 2004/2005 2005/2006 Jegyzett tőke 6 000

Részletesebben

Magyarország. Éves Jelentés 2005

Magyarország. Éves Jelentés 2005 s Magyarország Éves Jelentés 2005 Tartalom Vállalati alapelvek 3 Elnöki köszöntő 4 Üzleti sikereink 7 A Siemens szervezeti felépítése 12 A Siemens Nemzeti Vállalat Cégtörténet 14 Üzleti jelentés 16 Ágazati

Részletesebben

INFOSTRADA Klaszterfejlesztési koncepció és cselekvési terv

INFOSTRADA Klaszterfejlesztési koncepció és cselekvési terv INFOSTRADA Klaszterfejlesztési koncepció és cselekvési terv 1 Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 1. A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK... 4 1.1 ALBACOMP RI KFT.... 4 1.2 PROJEN KFT... 7 1.3 SOFTLAB BT....

Részletesebben

E-mail: info@vonalkod.hu Honlap: www.vonalkod.hu

E-mail: info@vonalkod.hu Honlap: www.vonalkod.hu VRH VONALKÓD RENDSZERHÁZ Rendszerfejlesztõ, Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. 1131 Budapest Reitter Ferenc u. 177. Telefon: (+36 1) 436 7575 Fax: (+36 1) 436 7555 4029 Debrecen Cegléd u. 11. Telefon/Fax:

Részletesebben

Kedves Vendégeink! Örömmel várjuk visszajelzéseiket. Gödöllô, 2014. június 28-29. Dr. Gémesi György elnök

Kedves Vendégeink! Örömmel várjuk visszajelzéseiket. Gödöllô, 2014. június 28-29. Dr. Gémesi György elnök Kedves Vendégeink! A Magyar Önkormányzatok Szövetsége nevében nagy örömünkre szolgál, hogy a Magyar Polgármesterek X. jubileumi Világtalálkozója alkalmából elôször adhatjuk kezükbe a találkozó kísérô rendezvényének,

Részletesebben

1 A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK

1 A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK 1 A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK Az üzleti hálózatok a vállalatok, intézmények, egyéb gazdasági egységek olyan funkcionális, tudás és erőforrás bázisú munkamegosztáson alapuló, szinergiahatásokat

Részletesebben

A SIKERES ÉPÜLETÉRT SCHRACK TECHNIK

A SIKERES ÉPÜLETÉRT SCHRACK TECHNIK SCHRACK TECHNIK KFT. MAGYARORSZÁGI KÖZPONT SCHRACK TECHNIK KFT. H-1172 Budapest, Vidor u. 5 Tel: +36 1/253 14 01 Fax: +36 1/253 14 91 E-mail: schrack@schrack.hu A SIKERES ÉPÜLETÉRT SCHRACK TECHNIK MAGYARORSZÁGI

Részletesebben

MINŐSÉG VERSENYKÉPES ÁRON

MINŐSÉG VERSENYKÉPES ÁRON MINŐSÉG VERSENYKÉPES ÁRON Köszöntjük üzleti partnereinket és azokat is, akik most ismerked nek a Jánosik és Társai Kft.- vel. Cégünk a magyar középvállalkozási piac ismert társasága. Országos jelenléttel

Részletesebben

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. INFRASTRUKTURÁLIS MEGOLDÁSOK

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. INFRASTRUKTURÁLIS MEGOLDÁSOK ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. INFRASTRUKTURÁLIS MEGOLDÁSOK H-1142 Budapest, Kassai utca 75 Tel.: (+36) 1 872-1300 Fax: (+36) 1 872-1399 Helpdesk: (+36) 1 872-1310 E-mail: info@atsystems.hu

Részletesebben

Cégünkről. Történetünk

Cégünkről. Történetünk Cégünkről Történetünk A Get Energy Magyarország Kft. az 1996-ban alapított Get Work Hungary Zrt. önálló üzletágaként 2006-ban kezdte meg tevékenységét azzal a céllal, hogy a munkaerő-kölcsönzés területén

Részletesebben

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG VIZSGÁLATA A HAZAI KISVÁLLALKOZÁSOK KÖRÉBEN

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG VIZSGÁLATA A HAZAI KISVÁLLALKOZÁSOK KÖRÉBEN BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK ALAP/LEVELEZŐ TAGOZAT MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ SZAKIRÁNY KÖRNYEZETTUDATOSSÁG VIZSGÁLATA A HAZAI KISVÁLLALKOZÁSOK KÖRÉBEN Készítette:

Részletesebben

Teljesítmény növelés. Alfa Laval szervizszolgáltatások

Teljesítmény növelés. Alfa Laval szervizszolgáltatások Teljesítmény növelés Alfa Laval szervizszolgáltatások Teljesítmény növelés Ahogy az autók, az egyéb műszaki berendezések is rendszeres átvizsgálásra, karbantartásra és ápolásra szorulnak ahhoz, hogy a

Részletesebben

Innováció. a hagyományokat követve

Innováció. a hagyományokat követve Innováció a hagyományokat követve 2 A vállalat A vállalat 3 Vállalat, hagyományokkal Személyiségek és történelem Saját utakon járunk 1937-ben, egy hengerzárbetétes lakatra galapozta az EVVA európai terjeszkedését

Részletesebben

Lorem Ipsum 1. Éves jelentés 2008. www.siemens.hu

Lorem Ipsum 1. Éves jelentés 2008. www.siemens.hu Lorem Ipsum 1 Éves jelentés 2008 www.siemens.hu 2 Lorem Ipsum Lorem Ipsum 3 Siemens-csoport Magyarország Összefoglaló áttekintés 2006-2008 Víziónk millió Ft 2005/2006 Csoport 2006/2007 Csoport 2007/2008

Részletesebben

HÍRLEVÉL ---------------------------------------------------------------------------------------- I. PANNON MECHATRONIKAI KLASZTER TEVÉKENYSÉGEI

HÍRLEVÉL ---------------------------------------------------------------------------------------- I. PANNON MECHATRONIKAI KLASZTER TEVÉKENYSÉGEI HÍRLEVÉL Hírlevelünk célja, hogy tájékoztatást adjunk projektjeink állásáról, új forrásszerzési kísérleteinkről, valamint olyan műszaki és gazdasági információkról, amelyek érdeklődésre tarthatnak számot.

Részletesebben

VÁLLALATI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS-JELENTÉS 2012 2013 KÖRNYEZETBARÁT

VÁLLALATI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS-JELENTÉS 2012 2013 KÖRNYEZETBARÁT VÁLLALATI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS-JELENTÉS 2012 2013 KÖRNYEZETBARÁT MIT IS JELENT SZÁMUNKRA A FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS? Alapvetően azt a felismerést, hogy saját és a jövő generációk érdekében fenntartható módon

Részletesebben

Nivelco Magazin 2010/1. Tisztelt Partnerünk!

Nivelco Magazin 2010/1. Tisztelt Partnerünk! 2010/1 Tartalom Bevezető Bevezető 3 A NIVELCO Gazdasági mutatók 2009...4 Trade Center...5 Termékgyártás...6 Minőség a NIVELCO-ban...7 Új fejlesztési trendek...8 9 Értékesítési stratégiák...10 11 Európán

Részletesebben

Autóipari Életpályamodell

Autóipari Életpályamodell Közös jövőnk Autóipari Életpályamodell 2 Közös jövőnk Dinamikusan fejlődő befektetési központ A három ország közvetlen vonzáskörzetében lévő, ezáltal is kedvező földrajzi elhelyezkedésű Miskolc az Észak-magyarországi

Részletesebben

(TÁMOP-1.4.4.-08/1-2009-0037)

(TÁMOP-1.4.4.-08/1-2009-0037) Á L L Á S B Ö R Z E Igyekezz az lenni, ami vagy! Ez az egyetlen, amivel az életnek tartozol Gödöllő 2011. április 27. Kistérségi együttműködés a helyi gazdasági-, és foglalkoztatási potenciál erősítésére

Részletesebben

Szerver Bázisú Szerencsejáték Érdekvédelmi Egyesület TÁJÉKOZTATÓ

Szerver Bázisú Szerencsejáték Érdekvédelmi Egyesület TÁJÉKOZTATÓ Szerver Bázisú Szerencsejáték Érdekvédelmi Egyesület TÁJÉKOZTATÓ 2012. június 1. Az Egyesület célja A Szerver Bázisú Szerencsejáték Érdekvédelmi Egyesület (a továbbiakban SBGA) 2012- ben alakult meg azzal

Részletesebben

ZV-2011. 2000-ben kapcsolatfelvétel a németországi EDEKA Kereskedelmi Szövetséggel, mely Európa egyik legnagyobb kereskedelmi szövetsége.

ZV-2011. 2000-ben kapcsolatfelvétel a németországi EDEKA Kereskedelmi Szövetséggel, mely Európa egyik legnagyobb kereskedelmi szövetsége. ZV-2011 I. A CBA története 1992-ben megalakult a CBA 1998-tól vidéki regionális központok létesítése, működtetése. Cél az országos lefedettség elérése. 2000-ben kapcsolatfelvétel a németországi EDEKA Kereskedelmi

Részletesebben