Egy gonddal kevesebb...

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Egy gonddal kevesebb..."

Átírás

1

2 Egy gonddal kevesebb... Társaságunk stabil piaci szereplõ a 90-es évek eleje óta a klíma-, légtechnikai berendezések értékesítése, karbantartása, javítása terén, valamint úttörõ szerepet vállal az energetikai rendszerek, mint például a ko- és trigenerációs megoldások, kapcsolt energia bevezetésének és megvalósításának kidolgozásában a hazai és külföldi piacon egyaránt. Cégünk folyamatos növekedése során mindvégig vevõink és partnereink igényeinek magas szintû kiszolgálását tekinti céljának. Napjainkban újabb és egyre nehezebb kihívásokkal nézünk szembe, ezért folyamatosan bõvítjük szolgáltatásainkat és újítjuk a forgalmazott berendezések palettáját. Célunk olyan komplex épületgépészeti és energetikai szolgáltatás megteremtése a hazai és külföldi piacokon - figyelembe véve a helyi sajátosságokat, a berendezések sokrétûségét -, amely lehetõvé teszi a meglévõ és jövõbeli partnereink számára az ideális megoldás felkutatását, valamint megvalósítását. A teljesség igénye nélkül az alábbi törekvéseinket emeljük ki: mikrogázturbinák ko-, és trigenerációs alkalmazásai, geotermikus energiahasznosítás, hulladék energia hasznosítás, energetikai audit, diagnosztika, terv és megtérülés számítás, CO 2 piacon megjelenés stratégiai partnerként, országos szervizlefedettség kiépítése javítási karbantartási és beüzemelési feladatokra, mûszaki ellenõri feladatok ellátása. Magasan kvalifikált tervezõi, gyártói és üzemeltetõi gyakorlattal rendelkezõ szakembereink, épületgépész mérnökeink, mérnökközgazdászaink, közgazdászaink, hûtõgéptechnikusaink komplett mérnöki és teljes körû klímatechnikai szervizszolgáltatásaival több mint 20 éve állnak partnereink rendelkezésére.

3 Cégtörténet A vállalkozást dr. Paár Béla alapította 1991-ben, az Ő kitartó munkásságának köszönhető, hogy: 1993-ban országos lefedettségű, 24 órás, a hét minden napján működő szerviz hálózatot szolgálatba állítottunk 1994-ben sikeresen bevezettük az amerikai LENNOX holding hűtő- és klíma gépeit a hazai piacra 1995-ben elkezdtük a japán EBARA Corporation csúcstechnológiát képviselő abszorpciós hűtőberendezéseit, a DECSA kiváló minőségű nyitott és zárt hűtőtornyait, a MAMMOTH vállalat víz-levegő és víz-víz hőszivattyúit, valamint a már 30 éves tapasztalattal rendelkező BINI cég fan-coil berendezéseit forgalmazni 1997-ben a vállalkozás megszerezte a TÜV Hannover ISO 9001 minősítést majd 2008-tól cégünk az ISO 9001:2008 szabvány szerint működik 2006 végétől működik a Regale Klimatechnika Ro S.R.L. leányvállalatunk 2008-ban indítottuk a Maya-YAZAKI abszorpciós folyadékhűtők forgalmazását, amelyek kiválóan alkalmazhatók szolár vagy kis teljesítményű trigenerációs rendszerekhez szintén 2008-ban vette kezdetét a Midea hűtéstechnikai gépeinek és berendezéseinek hazai forgalmazása 2010-ben kezdődött a Capstone típusú mikrogázturbinák forgalmazása az Acrona Systems hivatalos partnereként 2010 óta forgalmazzuk a Word Energy Europe által gyártott hatékony működésű melegvíz és direkt füstgázos abszorpciós folyadékhűtő berendezéseket 2011-ben JACIR nyitott és zárt, hybrid, valamint adiabatikus hűtőtornyok jelentek meg termékpalettánkon 2011 a Rhoss hűtőberendezések bevezetésének éve 2012-ben a kiváló minőségű és műszaki paraméterekkel rendelkező ETT roof-top berendezések értékesítésébe és szervízelésébe kezdett cégünk 2012 nyarától a JANKA ENGINEERING légkezelőinek képviseletét látjuk el

4 Szolgáltatásaink Vállalkozásunk stabil beszállítói hálózattal rendelkező, valamint az egész országot lefedő szakszervize, az év 365 napján, napi 24 órában áll az Ön rendelkezésére. A Magyarországon tevékenykedő hozzávetőleg egy tucat komoly, jól felkészült, klíma-és légtechnikai berendezések forgalmazásával és szervizeléssel foglalkozó társaságok mindegyikét nem a forgalom nagyságában, vagy a nyereség mértékében, hanem a szolgáltatói minőségben szeretnénk megelőzni. Alábbiakban említünk néhányat kimagasló szolgáltatásainkból: Tevékenységünk márka függetlenül kiterjed a klímatechnikai-, légtechnikai berendezések beüzemelésére, karbantartására és szervizelésére Vállajuk komplex gépészeti rendszerek felügyeletét, illetve energetikai csoportunkkal együttműködve energiahatékony rendszerek tervezését, telepítését Magasan képzett szerviztechnikusaink folyamatos szakmai továbbképzésben részesülnek és minden hatályos jogszabály szerinti jogosítvánnyal rendelkeznek Megrendelőnk számára éves jelentést készítünk az általunk karbantartott berendezésekről Folyamatos gyári kapcsolattartás, alkatrész ellátás és teljes körű mérnöki szolgáltatás mellett a megrendelő igényeire szabott karbantartási szerződés keretein belül ügyfeleink részére ügyeleti szolgáltatást tartunk fenn A zökkenőmentes és gyors alkatrész, ill. pótalkatrész biztosítására telephelyünkön konszignációs raktárt hoztunk létre Saját fejlesztésű szerviz szoftver segítségével ügyfeleink online nyomon tudják követni az általunk karbantartott és javított berendezések műszaki előéletét, valamint rendelkezésükre áll a berendezés teljes műszaki dokumentációja is Telefonos ügyfélszolgálatunk mellett webes hibabejelentő felület áll partnereink rendelkezésére Fontosnak tartjuk a környezetvédelemmel kapcsolatos előírások betartását, ezért technikusaink legmagasabb szintű OMKT végzettséggel rendelkeznek Veszélyes hulladékok kezelését a mindenkori hatályos jogszabályok figyelembevétele mellett különös körültekintéssel végezzük. Szerviztevékenységünkhöz egy teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő szervizautó flotta áll rendelkezésre. Referenciáink tükrözik, hogy az ország legnagyobb beruházói, felhasználói bizalommal veszik igénybe kereskedelmi, mérnöki valamint szerviz szolgáltatásainkat!

5 Partnereink Acrona Systems partnerként forgalmazzuk a Capstone mikrogázturbinákat. Acrona Systems svájci tulajdonú cég, amely bio és hulladékgázok elõkészítéséhez, kezeléshez szükséges berendezések tervezésére, gyártására szakosodott. Capstone Turbine Corporationt 1988-ban Kaliforniában alapították és a világ egyik vezetõ gázturbina gyártója. Alacsony károsanyag kibocsátású mikrogázturbina rendszereket fejleszt, gyárt, értékesít és szervizel. A Capstone elkötelezetten támogatja és igyekszik javítani az energia infrastruktúrát, mérnökeivel azon dolgozik, hogy a berendezéseik üzemeltetésével az üvegházhatást okozó gázok mennyiségét csökkentsék. ETT 1979-ben alapított francia Energie Transfert Thermique (ETT) magas minõségû és innovatív roof-top berendezéseket kínál ügyfelei részére. Fõ irányelveik megválasztásakor az elsõdleges szempont a környezetvédelem és az energiahatékonyság volt. Olyan technológiákat alkalmaznak és termékeiket úgy építik meg, hogy azok a legkevésbé legyenek hatással a klímaváltozásra. Rhoss az Irsap csoport tagja, amely ipari és kereskedelmi hûtõberendezések, folyadékhûtõk, légkezelõk tervezésére és gyártására szakosodott. A Rhoss termékei 40 éve a legmagasabb színvonalú újítást, minõséget és szolgáltatást jelentik. A Rhoss növekedése és fejlõdése során számos beruházása és projektje révén vált a nemzetközi piacon is az egyik vezetõ szereplõvé. Újításaival követi a piacok és a vásárlói igények alakulását, különösképpen a legmodernebb Green Building elõírásoknak megfelelõen a nagyteljesítményû berendezések és rendszerek kínálatával. Jacir az elmúlt 40 év során a termodinamikában és anyagtechnológiában szerzett tapasztalatait felhasználva a francia Jacir magas minõségû, igényes hûtõtornyok széles választékát kínálja ügyfelei részére ipari valamint komfort célokra (nyitott, zárt, hibrid hûtõtornyok, adiabatikus hûtõk).

6 Janka légkezelõ gyártósora 1872-ben kezdte meg mûködését, 1948-ban államosították majd 1998-ban az amerikai Lennox tulajdonába került. Végül 2009-ben új indiai tulajdonos vette át a vállalat irányítását. Az indiai tulajdonos egy új szervezetet alapított Janka Engineering s.r.o. néven, az Õ elképzelései alapján a gyár folytatta a légkezelõk gyártását és a berendezések fejlesztését. A gyártó kínálatában megtalálható a légkezelõ berendezések teljes palettája. Mammoth amerikai vállalat 75 évet is meghaladó tapasztalatával a jó hírnevû épületgépészeti gyártók közé tartozik. A cég filozófiája, hogy a minõséget, az energiatakarékosságot és a hatékonyságot mindennél fontosabbnak tartja. A fokozott környezetvédelem is egyre kiemelkedõbb szerepet tölt be a vállalat életében. A cég víz-víz, víz-levegõ hõszivattyúkat, fan-coilokat, légkezelõket, energetikai rendszereket állít elõ. Bini technológia a komfortért. Az olasz Bini ennek jegyében kezdett 1918-ban légfûtõk gyártásába. Az 1977-es légkondícionálás felé történõ nyitás óta a cég fan-coilokat, kis légkezelõket, kompakt folyadékhûtõket és hõszivattyúkat gyárt különbözõ projektcélokra. A 11,000 m2 alapterülettel rendelkezõ gyár az észak-olaszországi Rovereto-ban (TN) található, a legfontosabb alkatrész beszállítók közelében. Midea klímaberendezések forgalmazása Magyarországon 2003-ban kezdõdött. A kínai gyártó termékei már az elsõ évben nagy sikert arattak és azóta is a legkeresettebb márkák között tartják számon. Midea cégcsoport mára az egyik legnagyobb kínai export bázisként van jelen az élet minden területén. Belföldön és külföldön egyaránt kiterjedt értékesítési hálózattal rendelkezik, 21 külföldi leányvállalattal. Termékeik közt szerepelnek a fancoil berendezések, split klímák, folyadékhûtõk, VRV rendszerek. World Energy abszorpciós berendezések kutató mérnökei a minél hatékonyabb ipari hõvisszanyerés területén végzik fejlesztõ munkájukat. A 2004-ben alapított koreai anyacég legfõbb törekvése a környezetbarát hûtési technológiák terjesztése világszerte és a hulladékhõ leghatékonyabb felhasználása hûtési feladatokra.

7 Referenciák Bevásárló és szórakoztató központok Bevásárlóláncok Irodaházak, szabadidõs és oktatási létesítmények Alba Plaza, Székesfehérvár Aréna Plaza, Budapest Atlantis, Budapest Campona, Budapest China Markt, Budapest Park Center, Budapest Euro Center, Budapest Mom-Park, Budapest Park Center Székesfehérvár Polus Center, Kolozsvár Savoya Park, Budapest Shopping Center, Újvidék Veszprém Plaza Szolnok Plaza Kaposvár Plaza Szinva Park, Miskolc Auchan Bricostore C&A Cash and Curry Cora Decathlon Deichmann Elektro World Euronics H&M IKEA Lidl OBI Penny Market Praktiker Spar Springfield Stop&shop Tesco APEH Oktatási Központ, Budapest BC 30 Irodaház, Budapest BKIK irodaépület, Budapest Casinos Westend, Budapest CET, Budapest CIB Bank, Budapest Dévai Kassák irodaépület, Budapest Dinamika irodaépület, Újvidék Dunaharaszti Club Dunaújváros Fõiskola K&H Bank, Budapest Kaposvári Fõiskola Kisújszállás gyógyfürdõ KÖKI, Budapest Laurus Irodaház, Budapest MKB irodaépület, Budapest OTP Bank, Budapest Pázmány Péter Academy, Budapest Pólus Center, Budapest Raiffeisen Bank, Budapest Roosevelt irodaépület, Budapest SOTE, Budapest Tesco irodaépület, Budapest Novinem, AEB irodaépület

8 Karbantartások Hotelek, étteremláncok Hotel Albatrosz, Siófok Anjou Residence, Budapest Gresham Palace, Budapest Holiday Inn, Budapest Holmes Place, Budapest Király utcai Hotel, Budapest Mandala Host, Budapest McDonald s Nagyatádi Panzió Hotel Palota, Hévíz Panzió Mezõkövesd Hotel Silver Resort, Balatonfüred Hotel Starlight, Budapest Hotel President, Budapest Hotel Rogner, Hévíz Egyéb Bad Sóstó Baranya Megyei Kórház, Pécs Délpest Kórház, Budapest Energotechnika, Újvidék Fejér Megyei Rendõrfõkapitányság, Székesfehérvár Ferihegy Reptér, Budapest Fesztivál Színház Krapina, Horvátország Gyermekradiológiai intézet, Budapest Kecskemét kórház Kehidakustány termálfürdõ Kormányüdülõ, Balatonöszöd Levéltár, Budapest Mafilm Zrt., Budapest MLSZ központ, Budapest MOL Gyûjtõállomások MOL Szank gázfinomító MTV központ, Budapest Pannonhalmi Apátság Saint James Szemklinika, Budapest Slobozia hulladékégetõ, Románia Szent Imre Korház, Budapest Szikszó ipari park Szívcentrum, Hévíz Tirana Airport, Albánia TSA Fitness, Budapest Borszínház, Budapest GE Hungary Zrt., Veresegyház Chinoin Sanofi Zrt., Budapest MOL Százhalombatta Rogner Hotel, Hévíz Pharma Park, Budapest MKB, Budapest Alcoa-Köfém, Székesfehérvár BKIK, Budapest OBI, Tatabánya Dégáz Zrt. China Markt, Budapest Hotel Milenij, Opatija West-Hungary Academy, Szombathely Hévinvest, Hévíz McDonald s Alpine, Biatorbágy Eurocenter, Budapest ELTE, BME, Budapest SZEPLAST, Szeged AHI Roofing, Várpalota Pauker, Budapest Z-Form, Budapest Országos Széchenyi Könyvtár, Budapest Holmes Place, Budapest Silver Resort Hotel, Balatonfüred Alpine, Biatorbágy Greensolar, Budapest Vajda Papír, Budapest Szeged Casino CG Electric Sys., Tápiószele KIK Áruházak Atrium Center, Arad Polus Center, Kolozsvár Stripmall, Kecskemét Decathlon

9 Mit kínálunk Önnek? Megbízhatóságot. Kellemes klímát, tiszta levegõt. Elégedett referencia ügyfeleket. Energia-megtakarítást. Környezetbarát technológiát. Szervízszolgáltatást a nap 24 órájában.

10

11 Regale Energy Zrt Budapest, Krisztina krt. 99. Tel.: Fax: regale@regale.hu S.C. Regale Klimatechnika Ro S.R.L , Romul Ladea Nr.3 Cluj-Napoca ROMANIA service@regale.ro web:

ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES!

ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES! ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES! Lenergy Magyarország Kft. 1032 Budapest, Kiscelli utca 7-9. www.lenergy.hu Tisztelt Meglévő és Leendő Partnereink! Cégünk 2011. novemberében alakult azzal a céllal, hogy

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113 Budapest, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01-09-925346 Web: www.ad-klima.hu E-mail: info@ad-klima.hu Tel.: +36 1 209-0186

Részletesebben

Lenergy Magyarország Kft. 1032 Budapest, Kiscelli utca 7-9. www.lenergy.hu

Lenergy Magyarország Kft. 1032 Budapest, Kiscelli utca 7-9. www.lenergy.hu Tisztelt Meglévő és Leendő Partnereink! Gaál Péter ügyvezető igazgató pgaal@lenergy.hu +3670/515-7288 Gál Péter energetikai vezető galpeter@lenergy.hu +3670/318-8602 Lapostyán Ottó kereskedelmi vezető

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01 09 925346 Web: www.ad klima.hu E mail: info@ad klima.hu Tel.: +36 1 209 0186 Fax: +36

Részletesebben

BELÉPÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT

BELÉPÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT BELÉPÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT 1 Alulírott.., mint a.. cég, (székhelye: ) nyilatkozattételre jogosult képviselője nyilatkozom, hogy a mellékelt INFORMÁCIÓS ADATLAP-ban foglalt adatok a valóságnak megfelelnek,

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban.

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban. A HYDRO-KING Kft. 1996 ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök húsz éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével, vízgépészeti

Részletesebben

II. Klíma és Légtechnikai Szakmai Nap

II. Klíma és Légtechnikai Szakmai Nap II. Klíma és Légtechnikai Szakmai Nap Folyadékhűtők kiegészítő elemei, az extrém körülményeknek való megfelelés és az energiatakarékosság szolgálatában Néhány szó a REGALE-ról: A vállalkozást 1991-ben

Részletesebben

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás cégjegyzékszámunk: 06-09-003238 adószám: 11094315-2-06 Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására

Részletesebben

MaHill ITD. Ipari Fejlesztő Kft.

MaHill ITD. Ipari Fejlesztő Kft. www.mahill.hu www.mahill.ro MaHill ITD Ipari Fejlesztő Kft. MaHill ITD Küldetésünk A betongyártó és vasbetontermék előregyártó ipar számára a legkorszerűbb gépek és technológiák biztosítása Teljes körű

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben 1 Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése radel&hahn zrt Alapítva 1951-ben radel&hahn zrt 2 Klíma- és szellőző berendezések Komplett megoldásokat kínálunk Szállított légmennyiség: 1000 m 3

Részletesebben

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest

Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 13 Pest Ir.szám Település Kerület Megye 1870 Budapest 2 Pest 1870 Budapest 3 Pest 1870 Budapest 13 Pest 1870 Budapest 8 Pest 1871 Budapest 19 Pest 1871 Budapest 21 Pest 1871 Budapest 11 Pest 1871 Budapest 22 Pest

Részletesebben

CÉGISME M RTE T TŐ T

CÉGISME M RTE T TŐ T CÉGISMERTET ÉGISMERTETŐ TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK 2. SZOLGÁLTATÁSOK 3. SZAKTERÜLETEK 4. REFERENCIÁK 5. KARBANTARTÁSI MUNKÁK 6. PROJEKTSZERVEZET FELÉPÍTÉSE 7. KÜLFÖLDI ÉRDEKELTSÉGEK Mellékletek:

Részletesebben

TAPASZTALAT + MINŐSÉG AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN

TAPASZTALAT + MINŐSÉG AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN TAPASZTALAT + MINŐSÉG AZ ÉPÜLETGÉPÉSZETBEN 1 PIACVEZETŐ A KÖRNYEZET- TECHNOLÓGIA TERÜLETÉN >> A SUEZ csoport vállalatai: SUEZ Environment Hosszú távú megoldásokat kínál környezetvédelmi szolgáltatások

Részletesebben

Bemutatkozó anyag, referenciák

Bemutatkozó anyag, referenciák Sales Database Kft. Bemutatkozó anyag, referenciák A cégről A Vállalkozás 2007 óta foglalkozik webes alkalmazás fejlesztéssel, kezdetben egyéni vállalkozásként, majd 2010 óta Sales Database Kft. néven.

Részletesebben

ANEMOSZTÁTOK. Termékek, rendszerek és megoldások

ANEMOSZTÁTOK. Termékek, rendszerek és megoldások ANEMOSZTÁTOK Termékek, rendszerek és megoldások AZ SIG AIR HANDLING BEMUTATÁSA Az SIG Air Handling az egyik vezető beszállító a termékek és rendszerek a légtechnikai piacon. Teljeskörű légtechnikai megoldásokat

Részletesebben

Megújuló energiaforrásokkal működő termék vizsgálatok a TÜV Rheinlandnál

Megújuló energiaforrásokkal működő termék vizsgálatok a TÜV Rheinlandnál Megújuló energiaforrásokkal működő termék vizsgálatok a TÜV Rheinlandnál Zsákai Zoltán osztályvezető TÜV Rheinland InterCert Kft. Energia Kompetencia Központ 1 Energia Kompetencia Központ gazdasági szereplőknek

Részletesebben

OXYGEN SMD KFT. specialista

OXYGEN SMD KFT. specialista OXYGEN SMD KFT. a specialista Bemutatkozás Az OXYGEN SMD Kft. egy LED-es világítástechnikával foglalkozó, gyártó, fejlesztő és forgalmazó vállalat, mely 100%-ig magyar tulajdonban van. Vezetőségünk több

Részletesebben

A Reflex Hangtechnika tevékenységének rövid összefoglalása:

A Reflex Hangtechnika tevékenységének rövid összefoglalása: Cégünket 1985-ben Reflex Hangtecnikai GMK néven, évtizedes hangtechnikai múlttal, a zene és az akusztika tudománya iránt elkötelezett magánszemélyek alapították. Megbízhatóságának, az élenjáró műszaki

Részletesebben

Referencia lista Járműbeléptetés, parkoló- és mélygarázs automatizálás

Referencia lista Járműbeléptetés, parkoló- és mélygarázs automatizálás A Swarco Traffic Hungaria Kft. és jogelőde a SIGNELIT ZRt. 1987-ben történt alapítása óta több, mint ezer(!) parkolóautomatizálási, gépjármű-beléptetési, parkolójegy-automata telepítési feladatot oldott

Részletesebben

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Construction Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Többletérték a tetôn Innováció A beruházók, tervezôk és szigetelési szakkivitelezôk a mûanyag - lemezes szigetelések területén

Részletesebben

Az Ön partnere. klimatizálásban és szellőztetésben! COM-KLIMA

Az Ön partnere. klimatizálásban és szellőztetésben! COM-KLIMA Az Ön partnere klimatizálásban és szellőztetésben! COM-KLIMA A COM-KLIMA több, mint 15 éves tapasztalattal várja Önt is! 2 w w w. c o m k l i m a. h u Tisztelt Partnerünk! Nagy örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek. FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft

Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek. FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft Építőipari Kivitelezés Megújuló Energia, BIPV System Tervezés, gyártás és kivitelezés Inteligens Office rendszerek FSD GROUP FSD INDUSTRY Kft FSD Group FSD Industry FSD Innopark Csoport Profil Háttér Tevékenységek

Részletesebben

Tradíció és megújulás

Tradíció és megújulás Tradíció és megújulás A TERMICON Zrt. 2001. márciusában alakult a hazai légtechnikai ipar fellegvárában, Csongrádon. Tulajdonosai hazai szakmai befektetők. Szakembereink a légtechnikai gyártásban hosszú,

Részletesebben

Dr. Stiebel számos új szabadalmat jelent be és nagyobb átfolyós készülékek gyártásába kezd

Dr. Stiebel számos új szabadalmat jelent be és nagyobb átfolyós készülékek gyártásába kezd Cégbemutató 2015 1 Történet 90 éve tele energiával 1924. május 05-én megalakul az ELTRON nevű cég Berlinben Megkezdődik az első kis átfolyós vízmelegítő gyártása az akkoriban forradalminak számító kétlépcsős

Részletesebben

SOLTEC KFT. Projekt referenciák

SOLTEC KFT. Projekt referenciák SOLTEC KFT. Projekt referenciák Soltec Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1222 Budapest, Gyár u. 15. (061) 204-90-79, (061) 424-00-01 www.soltec.hu info@soltec.hu Megrendelő: SOPVÍZ Zrt. Soproni strand Soproni

Részletesebben

A Nespresso Magyarország partnerüzleteinek listája

A Nespresso Magyarország partnerüzleteinek listája A Nespresso Magyarország partnerüzleteinek listája (Frissítve: 2019.05.08.) BUDAPEST II. KERÜLET Media Markt Buda Kft. Lövőház u. 2. Mammut Bevásárlóközpont, 1024 Extreme Digital Mammut Lövőház u. 2. Mammut

Részletesebben

Az, hogy olyan innovatív technológiai megoldásokkal szolgáljuk partnereinket, amelyek biztosítják a jogszabályokban előírt követelmények betartása

Az, hogy olyan innovatív technológiai megoldásokkal szolgáljuk partnereinket, amelyek biztosítják a jogszabályokban előírt követelmények betartása Az, hogy olyan innovatív technológiai megoldásokkal szolgáljuk partnereinket, amelyek biztosítják a jogszabályokban előírt követelmények betartása mellett, a hatékony és költségtakarékos megoldások megtalálását.

Részletesebben

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma. T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma.  T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő Ügyfélkapcsolati helyek, valamint felügyeleti szervek elérhetősége Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma Lakossági ügyfelek részére Ügyfélszolgálat megnevezése Lakossági 1412 ügyfélszolgálat

Részletesebben

ÓBUDA GROUP CÉGBEMUTATÓ

ÓBUDA GROUP CÉGBEMUTATÓ ÓBUDA GROUP CÉGBEMUTATÓ 2014. január 30. CÉGBEMUTATÁS Bécsi Corner irodaház, Budapest Projekt-előkészítés Generáltervezés Költségszakértés CÉGBEMUTATÁS Miért az ÓBUDA Group? Magas minőségű, nemzetközileg

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

Lighting Factory + Projects

Lighting Factory + Projects Lighting Factory + Projects Feladatunk 2007 óta a Világítástechnikai Projektek professzionális megoldása Terméket fejlesztünk és gyártunk Mindenkinek, aki fontosnak tartja a fény szerepét, a természet

Részletesebben

Az anyagban nincs más energia, csak az, amit a környezetéből befogad. Nikola Tesla

Az anyagban nincs más energia, csak az, amit a környezetéből befogad. Nikola Tesla Az anyagban nincs más energia, csak az, amit a környezetéből befogad. Nikola Tesla RÓLUNK A PannonWatt Zrt. az E.ON stratégiai partnereként a kis és közepes vállalkozások, valamint állami, egyházi ügyfelek,

Részletesebben

2018. évi energiafogyasztási riport Veritas Dunakiliti Kft.

2018. évi energiafogyasztási riport Veritas Dunakiliti Kft. 2018. évi energiafogyasztási riport Veritas Dunakiliti Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék... 2 II. Vezetői összefoglaló... 3 II.1. Az éves riport célja... 3 II.2. A szakreferens szervezet bemutatása...

Részletesebben

REFERENCIA LISTA. PARSCH KFT TUDATOS ÉPÜLETGÉPÉSZETI TERVEZÉS w: // e: ÉPÜLET TÍPUS

REFERENCIA LISTA. PARSCH KFT TUDATOS ÉPÜLETGÉPÉSZETI TERVEZÉS w:   // e: ÉPÜLET TÍPUS 1992 2000 TERRAPARK SZOLGÁLTATÓ ÉS IRODAHÁZAK, D TÖMB Budaörs x x PROFI ÉLELMISZER NAGYKŐRÖS LÉTESÍTÉSE Nagykőrös x x PROFI ÉLELMISZER TATABÁNYA LÉTESÍTÉSE Tatabánya x x GRIFF ÁRUHÁZ Budapest, VI. x x

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

Irodaházak, önkormányzati épületek, passzív ház szintű társasházak megújuló energiaforrásokkal

Irodaházak, önkormányzati épületek, passzív ház szintű társasházak megújuló energiaforrásokkal ZÖLD ENERGIA 4. BKIK Irodaházak, önkormányzati épületek, passzív ház szintű társasházak megújuló energiaforrásokkal Ádám Béla HGD Kft., ügyvezető Budapest 2011.10.26. HIDRO-GEODRILLING Geotermikus Energiát

Részletesebben

LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN 2015. JÚNIUS 3. BUDAPEST. Polgár Győző energetikai szaktanácsadó

LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN 2015. JÚNIUS 3. BUDAPEST. Polgár Győző energetikai szaktanácsadó LÉTESÍTMÉNYGAZDÁLKODÁS AZ EGÉSZSÉGÜGYBEN 2015. JÚNIUS 3. BUDAPEST Polgár Győző energetikai szaktanácsadó CÉGFILOZÓFIÁNK Fenntartható energiaszolgáltatás Környezetvédelem és energiamegtakarítás Hosszú távú

Részletesebben

2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.

2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. 2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék...2 II. Vezetői összefoglaló...3 II.1. Az éves riport célja...3 II.2. A szakreferens

Részletesebben

Cégbemutató DIMEL BÚTOR KFT.

Cégbemutató DIMEL BÚTOR KFT. Cégbemutató Egyedi bútorgyártással 1997-ben kezdtem el foglalkozni. Ügyfélkörünk lakossági és közületi megrendelőkből áll. Referenciánkban kisbútoroktól kezdve, családi házak teljes bebútorozásán át, irodaházak

Részletesebben

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni:

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: 1 Allée 1117, Budapest Október 23. u. 8-10 +36 20 6208 180 H-SZO: 10:00-21:00 V: 10:00-19:00 Astoria 1075, Budapest Károly krt. 3/a.

Részletesebben

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről Háda1 Kft. 4493 Tiszakanyár, Kölcsey út 12. Jelentés energetikai szakreferens tevékenységről 2018. január havi jelentés Készítette: InFend Energy Kft. 1158 Budapest Késmárk utca 7/b. Háda1 Kft. 2018. január

Részletesebben

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről Háda1 Kft. 4493 Tiszakanyár, Kölcsey út 12. Jelentés energetikai szakreferens tevékenységről 2018. február havi jelentés Készítette: InFend Energy Kft. 1158 Budapest Késmárk utca 7/b. Háda1 Kft. 2018.

Részletesebben

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről Háda1 Kft. 4493 Tiszakanyár, Kölcsey út 12. Jelentés energetikai szakreferens tevékenységről 2018. március havi jelentés Készítette: InFend Energy Kft. 1158 Budapest Késmárk utca 7/b. Háda1 Kft. 2018.

Részletesebben

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről Háda1 Kft. 4493 Tiszakanyár, Kölcsey út 12. Jelentés energetikai szakreferens tevékenységről 2018. június havi jelentés Készítette: InFend Energy Kft. 1158 Budapest Késmárk utca 7/b. Háda1 Kft. 2018. június

Részletesebben

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS Lámpaeladásaink jelentős része, több mint 50%-a projektben történt, vagyis kivitelezéssel együtt vásároltak tőlünk az ügyfeleink. 2017. év elejétől az Elecon Kft-vel karöltve

Részletesebben

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről Háda1 Kft. 4493 Tiszakanyár, Kölcsey út 12. Jelentés energetikai szakreferens tevékenységről 2018. május havi jelentés Készítette: InFend Energy Kft. 1158 Budapest Késmárk utca 7/b. Háda1 Kft. 2018. május

Részletesebben

H IPERMARKETEK, SZAKÁRUHÁZAK ÉS

H IPERMARKETEK, SZAKÁRUHÁZAK ÉS H IPERMARKETEK, SZAKÁRUHÁZAK ÉS BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOK A MAGYAR VÁROSOKBAN Magyarországon a 18 évvel ezelőtti politikai és gazdasági rendszerváltoztatást követően robbanásszerűen épült ki a fogyasztásorientált

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről Háda1 Kft. 4493 Tiszakanyár, Kölcsey út 12. Jelentés energetikai szakreferens tevékenységről 2018. április havi jelentés Készítette: InFend Energy Kft. 1158 Budapest Késmárk utca 7/b. Háda1 Kft. 2018.

Részletesebben

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG NYITOTTSÁG Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassuk a KORAX Gépgyárat és tevékenységünket. A gépgyártás során megszerzett tapasztalataink és technikai (technológiai) lehetőségeink felhasználásával kívánunk

Részletesebben

Max Factor termékeket forgalmazó dm üzletek listája

Max Factor termékeket forgalmazó dm üzletek listája 1106 Budapest, Kerepesi út 73. 1052 Budapest, Károly krt. 26. 6500 Baja, Eötvös u. 5. 9023 Győr, Fehérvári út 3. Interspar 2890 Tata, Ady E. út 10. 6400 Kiskunhalas, Jósika u. 1-3. 1211 Budapest, Kossuth

Részletesebben

ARNOCLEAN Cégbemutató

ARNOCLEAN Cégbemutató 2013 LEGFONTOSABB CÉLUNK: hogy Ügyfeleink igényeinek és elvárásainak a legmagasabb színvonalon, a legkiválóbb minőségben és a legszélesebb körben tegyünk eleget. KÜLDETÉSÜNK Tények igazolják, hogy a technikailag

Részletesebben

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről Háda-1 Kft. 4493 Tiszakanyár, Kölcsey út 12. Jelentés energetikai szakreferens tevékenységről 2018. augusztus havi jelentés Készítette: InFend Energy Kft. 1158 Budapest Késmárk utca 7/b. Háda-1 Kft. 2018.

Részletesebben

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről

Jelentés. energetikai szakreferens. tevékenységről Háda-1 Kft. 4493 Tiszakanyár, Kölcsey út 12. Jelentés energetikai szakreferens tevékenységről 2018. július havi jelentés Készítette: InFend Energy Kft. 1158 Budapest Késmárk utca 7/b. Háda-1 Kft. 2018.

Részletesebben

...komfort Neked. naturalhouse. épületgépészet

...komfort Neked. naturalhouse. épületgépészet ...komfort Neked naturalhouse épületgépészet Energiatakarékosság A természet energiája a lábunk elõtt hever A hõszivattyú biztosítani tudja Önnek a szükséges energiát a fûtéshez, melegvíz készítéshez.

Részletesebben

Global Work Unit Kft.

Global Work Unit Kft. Global Work Unit Kft. Akire mindenben számíthat, ha megoldásra váró munkája van Gondolkodjon velünk globálisan Cégbemutató Cégbemutató: Global Work Unit Kft az évtizedes szakmai múltra visszatekintő cégekből

Részletesebben

Primőr babakocsi tálcával rendelkező dm üzletek listája

Primőr babakocsi tálcával rendelkező dm üzletek listája 1039 Budapest, Csobánka tér 1. 1106 Budapest, Kerepesi út 73. 1052 Budapest, Károly krt. 26. 6500 Baja, Eötvös u. 5. 9023 Győr, Fehérvári út 3. Interspar 2890 Tata, Ady E. út 10. 2840 Oroszlány, Rákóczi

Részletesebben

Primőr babakocsi tálcával rendelkező dm üzletek listája

Primőr babakocsi tálcával rendelkező dm üzletek listája 1039 Budapest, Csobánka tér 1. 1106 Budapest, Kerepesi út 73. 1052 Budapest, Károly krt. 26. 6500 Baja, Eötvös u. 5. 9023 Győr, Fehérvári út 3. Interspar 2890 Tata, Ady E. út 10. 2840 Oroszlány, Rákóczi

Részletesebben

Környezetbarát fűtési rendszerek Weishaupt megbízható és energiahatékony fűtési és melegvíz- ellátási megoldások

Környezetbarát fűtési rendszerek Weishaupt megbízható és energiahatékony fűtési és melegvíz- ellátási megoldások Környezetbarát fűtési rendszerek Weishaupt megbízható és energiahatékony fűtési és melegvíz- ellátási megoldások 2017. december 5. Herman Ottó Intézet Konferencia Központ 1223 Budapest, Nagytétényi út

Részletesebben

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság!

Üdvözöljük! Tánci Kft. Minden ami elektromosság! Üdvözöljük! Ön a Tánci Kft. Bemutatkozó anyagát tartja a kezében. Reméljük sikerül társaságunkról olyan reális képet alkotni, amely egy sikeres üzleti kapcsolat alapját képezheti. Tánci Kft. 6727 Szeged

Részletesebben

A hazai beszállító ipar esélyeinek javítása innovációval a megújuló energiatermelés területén

A hazai beszállító ipar esélyeinek javítása innovációval a megújuló energiatermelés területén A hazai beszállító ipar esélyeinek javítása innovációval a megújuló energiatermelés területén Lontay Zoltán irodavezető, GEA EGI Zrt. KÖZÖS CÉL: A VALÓDI INNOVÁCIÓ Direct-Line Kft., Dunaharszti, 2011.

Részletesebben

Energiamegtakarítási riport. a ROBERT BOSCH Elektronika Gyártó Kft. Hatvani telephely

Energiamegtakarítási riport. a ROBERT BOSCH Elektronika Gyártó Kft. Hatvani telephely Energiamegtakarítási riport a Hatvani telephely energiafelhasználásának mértékéről, valamint a megvalósított energiahatékonysági intézkedésekkel, fejlesztésekkel, üzemeltetési megoldásokkal kapcsolatos

Részletesebben

Energiapiacon is energiahatékonyan

Energiapiacon is energiahatékonyan Energiapiacon is energiahatékonyan Energia konferencia, 2017.02.02. Szalma Péter, IVR vezető- DÉMÁSZ Csoport DÉMÁSZ Csoport bemutatása Tulajdonos váltás: EDF ENKSZ Elosztói, vill. en. kereskedelmi (egyetemes

Részletesebben

S C H E R M A N N -V ILL

S C H E R M A N N -V ILL SCHERMANN-VILL Üdvözöljük! Ön a SCHERMANN-VILL Kft bemutatkozó anyagát tartja kezében. Reméljük, sikerül Társaságunkról olyan reális képet alkotni, amely egy sikeres üzleti kapcsolat alapját képezheti.

Részletesebben

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15.

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. Budapest, Balassagyarmat, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza,

Részletesebben

Hogyan készülnek az energiaszolgáltatók az EHI megvalósítására?

Hogyan készülnek az energiaszolgáltatók az EHI megvalósítására? Hogyan készülnek az energiaszolgáltatók az EHI megvalósítására? JÁSZAY TAMÁS Vállalatfejlesztési Igazgató MET Energia Műhely Budapest, 2015. 04. 16. Hogyan készülnek az energiaszolgáltatók az EHI megvalósítására?

Részletesebben

ALBATROS2. Innovatív szabályozástechnikai megoldások több hőtermelős fűtési rendszerekhez. Válaszok az infrastrukturára

ALBATROS2. Innovatív szabályozástechnikai megoldások több hőtermelős fűtési rendszerekhez. Válaszok az infrastrukturára ALBATROS2 Innovatív szabályozástechnikai megoldások több hőtermelős fűtési rendszerekhez Válaszok az infrastrukturára Innovatív szabályozástechnikai megoldások alternatív és több hőtermelős fűtési rendszerek

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Irány a tavasz. felsőrész puha marhabőrből bőr bélés a láb anatómiai formáját követő, kivehető talpbetét gördülő talp

Irány a tavasz. felsőrész puha marhabőrből bőr bélés a láb anatómiai formáját követő, kivehető talpbetét gördülő talp Irány a tavasz. felsőrész finom bőrből bőr bélés bőr fedőtalp a láb anatómiai formáját követő, kivehető talpbetét 14.900FT felsőrész puha marhabőrből bőr bélés a láb anatómiai formáját követő, kivehető

Részletesebben

A felelős üzemeltetés és monitoring hatásai

A felelős üzemeltetés és monitoring hatásai Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Dr. Magyar Zoltán Tanszékvezető BME Építészmérnöki Kar Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék magyar@egt.bme.hu zmagyar@invitel.hu A felelős üzemeltetés

Részletesebben

11 - gépész szakmacsoport. Ideiglenes felvételi rangsor. Összes jelentkező (fő): 272

11 - gépész szakmacsoport. Ideiglenes felvételi rangsor. Összes jelentkező (fő): 272 1997.05.22. Székesfehérvár 74399953967 271 1997.07.19. Székesfehérvár 77745272516 270 1997.09.02. Budapest 72606002573 264 1997.10.18. Székesfehérvár 73516505996 200 1997.11.04. Székesfehérvár 73916032558

Részletesebben

D I R E C T - L I N E K F T. Hulladékhő hasznosítás és hőveszteség csökkentési lehetőségek. gondolatok és példák a gazdaságos üzemeltetéshez

D I R E C T - L I N E K F T. Hulladékhő hasznosítás és hőveszteség csökkentési lehetőségek. gondolatok és példák a gazdaságos üzemeltetéshez Hulladékhő hasznosítás és hőveszteség csökkentési lehetőségek gondolatok és példák a gazdaságos üzemeltetéshez incs olyan folyamat, amely a befektetett energiát teljes egészében hasznosítani tudja. Minden

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

STRATÉGIA: Növekedésre programozva

STRATÉGIA: Növekedésre programozva STRATÉGIA: Növekedésre programozva 1) MODERN KONCEPCIÓ: SMART ENERGY MANAGEMENT: Az energiatermelés, kereskedelem és összetett szolgáltatások rugalmas és kifinomult kombinációja. A piacon egyedülálló.

Részletesebben

Smarter cities okos városok. Dr. Lados Mihály intézetigazgató Horváthné Dr. Barsi Boglárka tudományos munkatárs MTA RKK NYUTI

Smarter cities okos városok. Dr. Lados Mihály intézetigazgató Horváthné Dr. Barsi Boglárka tudományos munkatárs MTA RKK NYUTI MTA Regionális Kutatások Központja Nyugat-magyarországi Tudományos Intézet, Győr Smarter cities okos városok Dr. Lados Mihály intézetigazgató Horváthné Dr. Barsi Boglárka tudományos munkatárs MTA RKK NYUTI

Részletesebben

A felelős üzemeltetés és monitoring hatásai

A felelős üzemeltetés és monitoring hatásai Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Dr. Magyar Zoltán Tanszékvezető BME Építészmérnöki Kar Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék magyar@egt.bme.hu zmagyar@invitel.hu A felelős üzemeltetés

Részletesebben

Az Ön partnere az ötlettől a termékig

Az Ön partnere az ötlettől a termékig Az Ön partnere az ötlettől a termékig Fix tájékozódási pont a műanyagok piacán Anyag Funkcióintegráció Megvalósíthatóság Újrahasznosítás Mérnöki szolgáltatások Alkatrészek megtervezése Szerszámok Folyamatok

Részletesebben

A találmány, ami megváltoztatta a világot

A találmány, ami megváltoztatta a világot Willis Carrier 1902-ben alkotta meg a modern légkondicionáló berendezések működési elvét. Erre épült fel azután a Carrier, a világ fűtési, légkondicionáló és hűtési megoldásainak vezető gyártója. A Carrier

Részletesebben

Szolgáltatásaink MN6 Energiaügynökség

Szolgáltatásaink MN6 Energiaügynökség Szolgáltatásaink MN6 Energiaügynökség MN6 Energiaügynökség - hitelesség és szakértelem sokoldalúan! Az MN6 Energiaügynökség energetikai szakértőket, mérnököket, közgazdászokat összefogó független, magántulajdonban

Részletesebben

Nyári Balázs szakmai önéletrajz. Nyári Balázs

Nyári Balázs szakmai önéletrajz. Nyári Balázs SZEMÉLYES ADATOK Név Nyári Balázs Állampolgárság magyar Születési idő 1979.04.07. MUNKAHELYEK Időtartam ( tól ig) Munkáltató neve és címe Tevékenység típusa, ágazat Foglalkozás, beosztás 2014 szeptembertől

Részletesebben

Cégbemutató. Horoszcoop Cégcsoport. Lift, no limit

Cégbemutató. Horoszcoop Cégcsoport. Lift, no limit Cégbemutató Horoszcoop Cégcsoport Lift, no limit Cégünkről A Horoszcoop Kft., ezen belül a Horoszcoop Anyagmozgatás Kft., 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalat és 1989 óta van jelen Magyarországon,

Részletesebben

Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest

Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest 1024 Budapest 1025 Budapest 1026 Budapest 1027 Budapest

Részletesebben

Élelmiszerbiztonsági konferencia

Élelmiszerbiztonsági konferencia Élelmiszerbiztonsági konferencia Balázs Ildikó minőségügyi igazgató, Auchan Magyarország Kft. 2013.11.07. 1 12 + 7 áruház az országban Egyetlen lépéssel több új helyszínen megjelentünk (az ország keleti,

Részletesebben

Kassza (bővítettszélesebb választék) állvánnyal rendelkező üzletek

Kassza (bővítettszélesebb választék) állvánnyal rendelkező üzletek 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1016 Budapest, Krisztina krt. 65-67. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit

Részletesebben

ESCO 2.0 avagy költségtakarékosság, megújuló energia vállalatoknál és önkormányzatoknál, kockázatok nélkül

ESCO 2.0 avagy költségtakarékosság, megújuló energia vállalatoknál és önkormányzatoknál, kockázatok nélkül ESCO 2.0 avagy költségtakarékosság, megújuló energia vállalatoknál és önkormányzatoknál, kockázatok nélkül Kuntner Gábor vezérigazgató, Energy Hungary Zrt Energiamegtakarítás = függetlenség Energiamegtakarítás

Részletesebben

Az épületek monitoringjával elérhető energiamegtakarítás

Az épületek monitoringjával elérhető energiamegtakarítás Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Dr. Magyar Zoltán Tanszékvezető BME Építészmérnöki Kar Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék magyar@egt.bme.hu zmagyar@invitel.hu Az épületek monitoringjával

Részletesebben

Épületgépész technikus oktatás a Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskolában. 4024 Debrecen Varga u. 5.

Épületgépész technikus oktatás a Péchy Mihály Építőipari Szakközépiskolában. 4024 Debrecen Varga u. 5. A 2013 szeptemberétől életbelépő új szakképzési kerettanterv a szakközépiskolai oktatásban két képzési formát ír elő. - 4 év ágazati képzés +1 év szakma-specifikus képzés (5 éves képzés) - 4 év nem ágazati

Részletesebben

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában

Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában Képfeldolgozó rendszerek a méréstechnikában www.falcon-vision.com GYÁRTÓSORI ELLENÔRZÉS MINÔSÉGBIZTOSÍTÁS FOLYAMATDIAGNOSZTIKA www.falcon-vision.com Termékeink felhasználási köre Képfeldolgozó mérôrendszerek

Részletesebben

Hőszivattyúk alkalmazása Magyarországon, innovatív példák

Hőszivattyúk alkalmazása Magyarországon, innovatív példák A geotermikus energia hasznosításának lehetőségei konferencia- Budapest 2013 Hőszivattyúk alkalmazása Magyarországon, innovatív példák Dr. Ádám Béla PhD HGD Kft. ügyvezető igazgató Budapest, 2013. október

Részletesebben

2016. évi energiafogyasztási riport MAM-Hungária Kft.

2016. évi energiafogyasztási riport MAM-Hungária Kft. 2016. évi energiafogyasztási riport MAM-Hungária Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék... 2 II. Előszó... 3 III. A vállalat energiafelhasználása 2016-ban... 3 III.1. Alkalmazott energiafelhasználások

Részletesebben

Natúr modullal rendelkező dm üzletek

Natúr modullal rendelkező dm üzletek 1053 Budapest, Királyi Pál u. 20. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1026 Budapest, Pázsit

Részletesebben

dian studio f i t O u t REFERENCIA ÉS CÉGBEMUTATÓ

dian studio f i t O u t REFERENCIA ÉS CÉGBEMUTATÓ dian studio f i t O u t REFERENCIA ÉS CÉGBEMUTATÓ bemutatkozás A dian studio Kft. 2012 ben alakult, fő tevékenysége a mérnöki és műszaki tevékenység. A dian studio tervezéssel, belsőépítészettel, projekt

Részletesebben

Pester Attila értékesítési vezető a.pester@hfctechnics.hu

Pester Attila értékesítési vezető a.pester@hfctechnics.hu Pester Attila értékesítési vezető a.pester@hfctechnics.hu 1 Tartalom Bevezető HFC Technics mérföldkövei Szállítók és partnerek Ügyfelek belföldön és külföldön HFC Technics szolgáltatásai Jövőbeni elképzelések

Részletesebben

14 - informatika szakmacsoport. Ideiglenes felvételi rangsor. Összes jelentkező (fő): 371

14 - informatika szakmacsoport. Ideiglenes felvételi rangsor. Összes jelentkező (fő): 371 1996.12.25. Székesfehérvár 77185818432 371 1997.01.03. Budapest 78472120542 306 1997.01.05. Csíkszereda 76736716540 177 1997.03.29. Budapest 73911985594 48 1997.04.26. Székesfehérvár 78395363431 350 1997.05.02.

Részletesebben

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ

CÉG BEMUTATÓ CÉG BEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ CÉGBEMUTATÓ A Daniella Ipari Park Kft, magyar tulajdonú cég. 2000 óta foglalkozik ipari ingatlanok bérbeadásával. Bérlőink között mind a multinacionális vállalatok, mind a magyar

Részletesebben

Sourcing professzionális energetikai szolgáltatások

Sourcing professzionális energetikai szolgáltatások Sourcing professzionális energetikai szolgáltatások Energetikai Szakreferens Szolgáltatás Sourcing Hungary Kft. 1138 Budapest, Madarász Viktor u. 47-49. +36-1-769-13-92 sourcing@sourcing.hu www.sourcing.hu

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR TANÁCSADÓ IRODAHÁLÓZAT 35.

PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR TANÁCSADÓ IRODAHÁLÓZAT 35. PÉNZÜGYI NAVIGÁTOR TANÁCSADÓ IRODAHÁLÓZAT Fizetési nehézségei merültek fel? Pénzügyi döntéshez kérne szakértői tanácsot? Esetleg a bankkal, biztosítóval adódtak problémái? Díjmentes, független segítségért

Részletesebben

Társaságunk. Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával

Társaságunk. Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával Társaságunk Betonszerkezetek vízszigetelése kristályos technológiával A Xypex Chemical Corporation egyike a világ vezető vízszigetelő anyag gyártóinak. A társaság a Xypex kristályos technológia bevezetésével

Részletesebben