Tisztelt Lovas Barátaink!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt Lovas Barátaink!"

Átírás

1 VERSENYKIÍRÁS

2 Tisztelt Lovas Barátaink! május 12.-én, szombaton hetedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban Pilis-Dunakanyari legnagyobb lovas rendezvényét a Lovasmajálist. Az idei Pomázi Lovasmajális két napos rendezvény, mely során első napon lovasversenyekkel, lovas-bemutatókkal, előadásokkal, kézműves foglalkozásokkal, zenéstáncos programokkal várjuk látogatóinkat. Az első hat alkalommal több ezren jöttek el a fővárosból és a környékről. Igaz, hogy ebben nagy segítség volt a verőfényes napsütés és a csodálatos táj is. A rendezvény egyre inkább a Pilis-Dunakanyar térség lovasainak egyik ünnepévé, versenyévé, seregszemléjévé válik. Tisztelettel és szeretettel kérünk fel minden lovas tanya vezetőt és minden lovast, hogy az egyéni és csapatversenyek valamelyikén, de akár mindegyikén vegyen részt! Mérjük össze magunk és lovaink tudását az alábbi versenyszámokban! - 7 km-es lovas terepverseny - 77 m-es lovas gyorsulási verseny m-es lovas gyorsasági verseny Széchenyi emlékverseny - Kinizsi-próba lovas ügyességi verseny - Ló szépségverseny - Lovas birkózás - Birkarablás A Pomázi Lovasmajálison a versenyeken való részvételen túl ingyenes bemutatkozási lehetőséget kívánunk adni a Pilis-Dunakanyari lovas csapatok részére, hogy saját programjaikat, szolgáltatásaikat hirdessék, termékeiket értékesíthessék. A fenti versenyekre május 11-ig a verseny reggelén pedig emelt nevezési díj mellett e felhíváshoz mellékelt nevezési lapokon jelentkezhetnek. Kérem, látogassanak el a Magyar Vár Alapítvány internetes oldalára, a - ra, ahol a Lovas Majálisról és a további rendezvényeinkről is olvashatnak. Számítunk részvételükre! Tisztelettel: Herpai Sándor (30) szervezők Gál József (20)

3 Általános szabályok 1. A versenyeken csak nevezés alapján szabad részt venni. 2. Egy versenyszámra egy lovas tanya legfeljebb 4 versenyzőt nevezhet. 3. A nevezési díj személyenként május 26-ig 1000 Ft, ez után 2000 Ft 4. A nevezéseket és a nevezési díjakat május 10-ig kell eljuttatni a rendezőséghez. Vagy a Szentendre, Kossuth Lajos utca 32 szám alatti irodába, vagy a Magyar Vár Táborba, Pomázra. 5. Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedett legnagyobb indulók számát, abban az esetben a verseny napján tól ig is van lehetőség nevezésre. 6. A versenykiírásban meghatározott versenyzőszámnál több nevezés elfogadására nincs lehetőség. 7. A versenyekre csak egészséges, ló útlevéllel rendelkező lovakkal szabad nevezni. 8. A versenyeken nem vehet részt az a személy, aki alkoholos, gyógyszeres, illetve egyéb kábító hatású szer befolyásolása alatt áll, illetve nem rendelkezik a biztonságos lovagláshoz szükséges ismeretekkel és tapasztalattal. 9. Csak az vehet részt a versenyeken, aki a reggeli lovas felvonuláson is részt vesz. 10. A versenyeken mindenki csak saját felelősségére vehet részt. A versenyek kialakításánál a rendező törekszik a veszélyek minél teljesebb csökkentésére, de ezen felül az esetlegesen bekövetkező balesetekért a szervezők felelősséget nem vállalnak. 11. A versenyeken való részvétel során minden részvevő köteles minden előtt előnyben részesíteni a saját, a versenyzőtársai és a nézők (szervezők), valamint a lovak testi épségének megóvását. 12. A versenyzők kötelesek a versenyvezető utasításait betartani. 13. Aki a verseny általános, illetve egyedi szabályait megszegi azt a versenyből a nevezési díj visszaszolgáltatása nélkül a versenyvezető köteles kizárni. 14. Egy versenyszámból történő esetleges kizárás nem befolyásolja a többi versenyen való részvétel lehetőségét. 15. Az a versenyző vehet részt az adott versenyen, aki a kezdési időpontkor jelentkezik a versenyvezetőnél. 16. A versenyen 3 cím kerül kiosztásra: A Pilis-Dunakanyar bajnok csapata címet nyeri el az a csapat, amelynek versenyzői a legtöbb helyezést érték el a versenyeken A Pilis-Dunakanyar lovas bajnoka címet nyeri el az a versenyző, aki a legtöbb pontot érte el a versenyeken. A Pilis-Dunakanyar legszebb lova címet nyeri el az a ló, amelyik a szépségversenyt megnyeri. 17. A helyezéseket az alábbi pontozás segítségével összegezzük: 1. helyezett : 10 pont 2. helyezett : 8 pont 3. helyezett : 6 pont 4. helyezett : 4 pont 5. helyezett : 2 pont 18. Amennyiben a pontszámok alapján két vagy több egyezőség áll fenn, abban az esetben lovas gyorsulási versennyel döntjük el a helyezést.

4 7 km-es lovas terepverseny VERSENYKIÍRÁS Kezdés időpontja: 11:00 Befejezés időpontja: 12:30 Eredményhirdetés: 19:00 Fődíj: Aranyérem + oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 12. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján tól ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. A versenyzőket 3 percenként indítjuk a Magyar Vár Táborból. A környék hegyeiben, völgyeiben, kitűzött útvonalon 5 állomást érintve kell a legrövidebb időn belül visszaérkezni. Állomás kihagyása a versenyből való kizárást jelenti. Az ellenőrzőpontokon pecsételtetni kell. Az útvonal nagyon változatos, nyílt terepen és erdőben földes és köves, emelkedős és lejtős szakaszok sűrűn váltják egymást. A szintkülönbség kb. 150 m. Értékelés: Az időt tized másodperc pontossággal mérjük. Az időeredmények alapján állítjuk fel a sorrendet. Az első 5 helyezett kap pontot. Az első 10 pont, a második 8 pont, a harmadik 6 pont, a negyedik 4 pont, az ötödik 2 pont. E pontok beszámítanak a lovas csapatok versenyébe, az egyéni bajnoki cím elnyeréséhez, és a lovak versenyébe egyaránt. A fentiek szerinti az útvonalat a terepen szalagokkal jelöljük. Az útvonal nem tartalmaz olyan szakaszokat, amely az átlagos tereplovaglásnál veszélyesebb lenne, azonban kérünk mindenkit, aki nevezni szeretne, hogy járja végig az útvonalat, ismerkedjen meg vele, annak érdekében, hogy a verseny alatti balesetek lehetőségeit csökkentsük.

5 77 méteres lovas gyorsulási verseny VERSENYKIÍRÁS Kezdés időpontja: 10:30 Befejezés időpontja: 11:15 Eredményhirdetés: 19:00 Fődíj: Aranyérem + oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 12. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján tól ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. A lovas gyorsulási verseny lényege, hogy álló helyzetből indulva, ki teszi meg a 77 méteres távot legrövidebb idő alatt. A verseny kieséses. Párosával indítjuk a versenyzőket. Aki hamarabb halad át a célvonalon az jut tovább. A befutókat kamerával rögzítjük. Értékelés: Az első 5 helyezett kap pontot. Az első 10 pont, a második 8 pont, a harmadik 6 pont, a negyedik 4 pont, az ötödik 2 pont. E pontok beszámítanak a lovas csapatok versenyébe, az egyéni bajnoki cím elnyeréséhez, és a lovak versenyébe egyaránt. A gyorsulási versenypálya a lovas gödör nyugati oldalán található. Kiegyenesítettük a kifutó szakaszt, a felgyorsult lovak biztonságos lefékezése érdekében.

6 777 m-es lovas gyorsasági verseny VERSENYKIÍRÁS Kezdés időpontja: 12:30 Befejezés időpontja: 13:20 Eredményhirdetés: 19:00 Fődíj: Aranyérem + oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 12. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján tól ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. A versenyzőket egyenként, egymás után indítjuk a Magyar Vár Táboron belül kijelölt 777 méteres nézőktől elkerített pályán. Az indítás és a cél a lovas gödörben van. Értékelés: Az időt tized másodperc pontossággal mérjük. Az időeredmények alapján állítjuk fel a sorrendet. Az első 5 helyezett kap pontot. Az első 10 pont, a második 8 pont, a harmadik 6 pont, a negyedik 4 pont, az ötödik 2 pont. E pontok beszámítanak a lovas csapatok versenyébe, az egyéni bajnoki cím elnyeréséhez, és a lovak versenyébe egyaránt.

7 Birkarablás Kezdés időpontja: 18:30 Befejezés időpontja: 19:00 Eredményhirdetés: 19:00 Fődíj: Aranyérem + oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 12. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján tól ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. A játék helyszíne a lovas gödör. Két csapat küzd egymással. A csapatok 3-3 tagúak lehetnek. A lovasok szabadon választhatnak, hogy szőrén vagy nyeregben ülve vesznek részt a versenyen. A játék menete: A csapatok a küzdőtér két végéről akkor indulhatnak el, amikor a versenybíró feldobja a kitömött birkabőrt. A játékosok feladata, hogy a birkabőrt lovon ülve felvegyék, és a pálya közepén lévő takaróra juttassák el. Egyik játékos a másiktól elveheti a birkabőrt, ha tudja, azonban eközben kizárólag a birkabőrt foghatja meg, ütni, rúgni, harapni, stb. nem szabad. Ha valamelyik játékos lába földet ér (leesik a lóról), vagy valakinek sikerül célba juttatni a birkabőrt, akkor a kezdő helyzetet veszik fel a csapatok, és a játékvezető középen újra feldobja a birkabőrt. Értékelés: Az a csapat nyer, aki a mérkőzésen többször dobja a takaróra a birkabőrt. Döntetlen estén hosszabbítás következik az első pont eléréséig. Pontot az a találat ér, amelynél a birkabőr teljes terjedelmében a takarón van. A verseny 6-8 csapat nevezése esetén kieséses rendszerű, 4 perces mérkőzésekből áll, amennyiben 6 csapatnál kevesebben neveznek, abban az esetben 5 perces körmérkőzéses rendszerű. Az első 5 helyezett kap pontot. Az első 10 pont, a második 8 pont, a harmadik 6 pont, a negyedik 4 pont, az ötödik 2 pont. E pontok beszámítanak a lovas csapatok versenyébe.

8 VERSENYKIÍRÁS Ló szépségverseny Kezdés időpontja: 14:000 Befejezés időpontja: 14:30 Eredményhirdetés: 19:00 Fődíj: Aranyérem + oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 12. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján tól ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. Bárki nevezhet lovával. A szépséget értékeltetjük a közönséggel. A Pilis-Dunakanyar legszebb lova cím elnyeréséért. Értékelés: A közönség fog szavazni, ez alapján állítunk fel sorrendet. Az első helyezett 10 pont, második 8 pont, harmadik 6 pont, negyedik 4 pont, ötödik 2 pont kap. Lovas birkózás Kezdés időpontja: 17:00 Befejezés időpontja: 17:30 Eredményhirdetés: 19:00 Fődíj: Aranyérem + oklevél Versenyzők száma legfeljebb: 16 fő május 12. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján tól ig) Szabályok: A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt érvényesek. A versenyzők félmeztelenül, szőrén ülik meg a lovakat. Aki a másikat le tudja szedni a ló hátáról ő lesz a nyerő. A jelentkezők számától függően körmérkőzéses, vagy kieséses rendszerben. Értékelés: A jelentkezők számától függően körmérkőzéses vagy kieséses verseny lesz. A helyezések kapnak pontokat. Az első helyezett 10 pont, második 8 pont, harmadik 6 pont, negyedik 4 pont, ötödik 2 pont kap.

9 Kinizsi próba egyéni és páros lovas ügyességi verseny Eredményhirdetés: Kezdés időpontja: 15:00 Befejezés időpontja: 16:30 19:00 Egyéni versenyzők és párosok 15 egyéni Fődíj: Aranyérem + oklevél jelentkezhetnek legfeljebb: 7 páros május 12. (Amennyiben az előzetes nevezés alapján a versenyzők száma nem éri el a megengedettet, akkor a verseny napján tól ig) A versenyre az általános szabályok az egyedi szabályokkal együtt Szabályok: érvényesek. A Magyar Vár Alapítvány Mátyás király budai várát szeretné felépíteni a kísérleti régészet módszerével, ami azt jelenti, hogy olyan eszközöket, anyagokat és eljárásokat alkalmazunk, amely Zsigmond király és Mátyás király idejében volt. A várhoz azonban olyan vitézekre is szükség van, mint amilyenek akkor voltak, s hogy kiválasszuk azt, hogy ki méltó Mátyás hadvezérének, Kinizsi Pál seregébe beállni, a Kinizsi próbát kell minden jelentkezőnek teljesítenie. Aki erőben, ügyességben, gyorsaságban és furfangosságban a legjobb, az nyeri a Kinizsi próbát. Az egyéni versenyzőknek, illetve a párosoknak az időeredményeit mérjük. Az ügyességi pálya teljesítése közben előforduló hibák mindegyikéért hibapontokat kapnak a versenyzők, amelyet hozzáadunk az időeredményhez (összesített idő). Az a versenyző, illetve páros győz, akinek az összesített ideje a legkevesebb. Az idén először, előbb egyéni, majd közvetlenül utána csapatban (párosokban) mérhetik össze ügyességüket az indulók. Egyéni verseny: 1. Bevágtatás, ugratás, korsóval lovaglás: A versenyző a startvonalról a pályára vágtázik, ahol átugrik a pályán elhelyezett ugróakadályon. Ezután bemegy a start-vonallal szemközti sarokban található zsákutcába, ott felveszi az asztalra elhelyezett korsó vizet, kitolat és vágtázik egy kört. A vizet a leteszi a célnál elhelyezett asztalra. (verőhiba +10 másodperc, tolatásból a zsákutcából oldalra való kilépés (+10 másodperc), minden fél deciliter kifolyt víz +5 másodperc) 2. Kopjatörés: A lovas a fegyvertartó állványhoz vágtat és ott felveszi a kopját. A lovas megütközik a törökökkel. A falovon ülő vitéz pajzsát kell a kopjával eltalálni egy körvágta alatt. (találat híján + 10 másodperc) 3. Három török haramia fejének levágása: A kopját ledobja a fegyvertartó állványnál és felkapja a szablyát. felkapja az állványról. Három török fejét megszabadítja a testétől fél körvágta alatt. (kihagyott fejenként másodperc) 4. Gyűrűfűzés: Az előző fél kör folytatásával vágtában felszúrja az első hosszú falon fentre elhelyezett gyűrűket, amiket a hosszú fal végén le is dobhat. A második hosszú falon a földre elhelyezett gyűrűket kell felszúrni. (minden elhibázott gyűrű + 5 másodperc). A kör végén a lovas ledobja a kellékes állványra a szablyát. 5. Kincsgyűjtés: Amit a kapzsi törökök összeraboltak a néptől, vissza kell azt venni és szétosztani a szegények között. Az első körben a lovas felhelyezi a kincses zsákokat, majd a következő körben visszateszi a helyükre. (minden elhibázott zsák +5 másodperc) 6. Szlalom: A kincses zsákokat a helyükre visszatéve a lovas végigmegy a szlalom pályán, amelynek végén bal körön halad tovább, s egy fél kör teljesítését követően ráfordul a célegyenesre. (minden felborított, vagy kihagyott oszlop +5 másodperc)

10 7. Akadályugrás: A lovas átlovagol a szűk tüzes kapun, majd a ló szügyével bedönti a kis bálákból rakott falat. (A kapu feldöntése, kihagyása + 10 másodperc, a fal kihagyása + 10 másodperc) 8. A forrás vizének átadása: Visszaérve a lerakott korsó vízhez leszáll a lováról és a kardhoz futva fejét rátámasztva, ötször körbefordul. (Egy segítő addig megfogja a lovát.) A felveszi a korsó vizet és a malomköre téve azt Mátyás királynak. A versenyt akkor fejezi be, amikor a király kezébe veszi a kelyhet. (Fontos, hogy végig ügyeljünk a korsóban lévő vízre! A korsó víztartalmát a futam végén ellenőrizzük. Minden fél deciliter +5 másodperc) Páros verseny: Indulás előtt a két lovas a rajtvonal előtt várakozik. 1. Egyéni rész (bevágtatás, ugratás, korsóval lovaglás): Az első lovas elindul, ugrat, bemegy a "zsákutcába" és az ott található asztalról felveszi a korsó vizet, egy kört szalad a korsóval, majd viszszateszi asztalra (ahonnan elvette). Ezután elvágtat a kellékes asztalhoz felvesz egy gyűrűt vagy egy lándzsát (dzsiritbot) és ott várja a társát. A második lovas akkor indul, amikor az első visszatette a helyére a korsót. Ő is végigmegy ugyanazon a pályán, mint a társa, s a legvégén leteszi a korsót a célnál elhelyezett asztalra, majd elvágtázik a kellékes állványhoz. Az állványnál felvesz egy gyűrűt vagy lándzsát (attól függően, hogy a társa előzőleg mit vett fel). (verőhiba +10 másodperc, tolatásból a zsákutcából oldalra való kilépés +10 másodperc, minden fél deciliter kifolyt víz +5 másodperc) 2. Gyűrűszúrás: Az első hosszú falon a gyűrűs lovas vágta közben feldobja a karikát, a másik a lándzsával - rávágtázva - a levegőben felszúrja; a rövid falon aki eddig gyűrűt dobott átveszi a kelevézt és a következő hosszú falon felszúrja a két földön álló gyűrűt. (minden elhibázott gyűrű + 5 másodperc) 3. Lándzsahajítás: A lándzsa nélküli lovas felvesz egy pajzsot, a másik lovas felvesz még egy lándzsát. A pajzsot vivő lovas elől vágtázik (hátán lógatva a pajzsot), a lándzsás mögötte haladva, viszszafelé a hosszú falon megdobja a pajzsot kétszer, majd megállnak a kellékes asztalnál. (minden pontatlan dobás +5 másodperc) 4. Kincsgyűjtés: Amit a kapzsi törökök összeraboltak a néptől, vissza kell azt venni és szétosztani a szegények között. Az egyik lovas elmegy egy kört, miközben felveszi a kincses zsákokat (a másik addig a fegyverállványnál vár). Visszaérve átadja a zsákokat a másik lovasnak, aki megy egy kört és közben visszateszi a kicsi zsákokat a helyükre. (minden elhibázott zsák +5 másodperc) 5. Vágta a nagy zsákkal: A két lovas felveszi a fegyverállványnál elhelyezett nagy zsákot (úgy hogy mindkettőjüknek fogniuk kell) és mennek majdnem teljes kört. Az utolsó rövid falról ráfordulnak a szlalom pályára. Természetesen itt is végig fognia kell mindkét lovasnak a zsákot. ha valamelyik elengedi, akkor vissza kell menni oda, ahol elengedték és onnan kell folytatni. (minden felborított, vagy kihagyott oszlop +5 másodperc) 6. Fal bedöntés és a forrás vizének átadása: Visszaérve az utolsó rövid falon a lovasok ledobják a zsákot és befordulnak a célegyenesbe. A célvonal előtt egy kisméretű bálákból rakott falat kell a lóval bedönteni. Ezután az egyik lovas leugrik a lóról és a kardhoz futva fejét rátámasztva, ötször körbefordul. (Egy segítő addig megfogja a lovát.) A lovon maradó lovas eközben felveszi a korsó vizet, majd amikor társa végzett az öt körbefordulással átadja neki azt. A gyalogosan lévő lovas a korsó vizet a malomköre téve átnyújtja azt Mátyás királynak. A versenyt akkor fejezi be, amikor a király kezébe veszi a kelyhet. (Fontos, hogy végig ügyeljünk rá, hogy a korsóból ennél a feladatnál is minél kevesebb víz lötyögjön ki, mert a korsó víztartalmát a futam végén ellenőrizzük. Minden fél deciliter +5 másodperc; a fal kihagyása + 10 másodperc)

11 Egyéni Nevezési Lap Rajtszám: Résztvevő neve: Melyik lovas tanyáról, lovas csapattól érkezett: Életkor: Lakcím: cím: Telefonszám: A ló neve: A ló neme: május 12-én részt kívánok venni az alábbi versenyeken: (jelölje X -el!) 7 km-es lovas terepverseny: Lovas birkózás: 77 méteres lovas gyorsulási verseny: Ló szépségverseny: 777 méteres lóverseny: Kinizsi próba - lovas ügyességi verseny: Tudomásul veszem, hogy a versenyeken és programokon a saját kockázatomra és felelősségemre veszek részt. A versenykiírást megismertem, a szabályokat betartom. Pomáz, május.. Résztvevő aláírása

12 Csapat Nevezési Lap Rajtszám: Melyik lovas tanyáról: Név: Lakcím: Életkor: cím: Telefonszám: Birkarablás: május 12-én részt kívánunk venni az alábbi versenyeken: (jelölje X -el!) 7 km-es terepverseny Kinizsi próbára párban nevezők sorszáma: (1-4) Kinizsi próbára párban nevezők sorszáma: (1-4) Tudomásul vesszük, hogy a versenyeken és programokon a saját kockázatunkra és felelősségünkre veszünk részt. Pomáz, május Résztvevők aláírása

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS MEGHÍVÓ ÉS VERSENYKIÍRÁS Tisztelt Lovas Barátaink! 2013. május 25-26-án, szombaton hetedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban Pilis-Dunakanyari legnagyobb lovas rendezvényét a Lovasmajálist.

Részletesebben

JÁTÉKOS SPORTVERSENY GYAKORLATANYAGA

JÁTÉKOS SPORTVERSENY GYAKORLATANYAGA JÁTÉKOS SPORTVERSENY GYAKORLATANYAGA Érvényes 2005-től visszavonásig MAGYAR DIÁKSPORT SZÖVETSÉG DIÁKOLIMPIA JÁTÉKOS SPORTVERSENY Gyakorlatanyaga Érvényes 2005-től visszavonásig A versenyszámokat összeállította:

Részletesebben

Sport XXI program Terematlétikai verseny 2013.12.08. U11 és U13 korosztály számára

Sport XXI program Terematlétikai verseny 2013.12.08. U11 és U13 korosztály számára Sport XXI program Terematlétikai verseny 2013.12.08. T1 U11 és U13 korosztály számára 1. Sprint váltó 1. A meghatározott létszámú csapat (8fő) áll fel a futás irányával megegyezően, egy oszlopban. 2. A

Részletesebben

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév

X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév X. Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny Szabályzata 2013/2014 tanév VERSENYKATEGÓRIA: CSAPATVERSENY A verseny célja a belügyi rendészeti ismeretek tantárgyat tanuló középiskolások rendészeti

Részletesebben

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok I. Verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a régió atlétikai szakosztályában

Részletesebben

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása

I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása I. Szüreti Félmaraton és egy hosszúlépés Versenykiírása Időpont: 2015. október 4., vasárnap 08:00-tól Rajt és cél helyszín: Csongrád, Dob utca Rajt időpont: 10:00 Félmaraton és egy hosszúlépés, egyéni

Részletesebben

Sport XXI program 2016. Terematlétikai versenyrendszer U11 és U13 korosztály számára

Sport XXI program 2016. Terematlétikai versenyrendszer U11 és U13 korosztály számára 1.sz. melléklet Sport XXI program 2016. Terematlétikai versenyrendszer U11 és U13 korosztály számára T1 Futások 1. Sprint váltó 1. A meghatározott létszámú csapat (8fő) egy 3m x 0,8m alapterületű területen

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ IV. KORCSOPORT FIÚ 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2015/2016. TANÉVI XVII. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése a középiskolák

Részletesebben

Országos favágó verseny és találkozó Bükkzsérc Agit-tető 2011. augusztus 27.

Országos favágó verseny és találkozó Bükkzsérc Agit-tető 2011. augusztus 27. Országos favágó verseny és találkozó Bükkzsérc Agit-tető 2011. augusztus 27. Versenyszabályzat I. CSAPATVERSENY: I/1. Lánckímélő darabolás: Feladat: A sík lapra helyezett fából egy 5-8 cm-es korongot úgy

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE ÁLTALÁNOS ISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb

Részletesebben

A váltófutás oktatása általános iskolában. Atlétika SMDLTE 2202

A váltófutás oktatása általános iskolában. Atlétika SMDLTE 2202 Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Művészeti, Nevelési-és Sporttudományi Kar Sporttudományi Intézet A váltófutás oktatása általános iskolában Atlétika SMDLTE 2202 Készítette: Németh

Részletesebben

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS MEGHÍVÓ ÉS VERSENYKIÍRÁS Tisztelt Lovas Barátaink! 2015. május 30-31-én, szombaton és vasárnap kilencedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban Pilis-Dunakanyar legnagyobb lovas rendezvényét a

Részletesebben

Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1.

Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1. Sport XXI. alapprogram Dél- alföldi Régió teremverseny 1. Kecskemét, 2016. január 24. VASÁRNAP 09.30 A verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a gyermek korosztály számára a téli időszakban teremverseny

Részletesebben

Versenyszabályzat. V. Indián kenu túlélő verseny (Békés-Csaba-Gyula) 2012. szeptember 15 (szombat) Nevezés helye és ideje: Békés Erzsébet liget

Versenyszabályzat. V. Indián kenu túlélő verseny (Békés-Csaba-Gyula) 2012. szeptember 15 (szombat) Nevezés helye és ideje: Békés Erzsébet liget ZERGE Ifjúsági Túrasport Közhasznú Egyesület 5700 Gyula, Klapka György u. 24 Kapcsolattartó: Sós Imre Tel: +36 30 205 9470 E-mail: zergeitke@freemail.hu Versenyszabályzat V. Indián kenu túlélő verseny

Részletesebben

Fedettpályás fogathajtó versenyek versenyszabályzata 2012-2013

Fedettpályás fogathajtó versenyek versenyszabályzata 2012-2013 Fedettpályás fogathajtó versenyek versenyszabályzata 2012-2013 Az alábbi szabályokat az érvényben lévő Általános Szabályzattal és a Nemzetközi Fogathajtó Versenyek Szabálygyűjteményével együtt kell értelmezni.

Részletesebben

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ

XXXIV. VILLAMOSENERGIA-IPARI HORGÁSZTALÁLKOZÓ VERSENYKIÍRÁS Rendezvény ideje, helyszíne: A találkozó időpontja: 2016. június 17-19. A találkozó helye: Paks, Füzes-tavak A találkozó szervezője: MVM ATOMIX Kft A találkozó fővédnöke: Szücs Gábor Atomix

Részletesebben

Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján készült, de eltérve a MNASZ bajnoki futamok szabvány formájától.

Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján készült, de eltérve a MNASZ bajnoki futamok szabvány formájától. A RALLYE ELNEVEZÉSE: IDŐPONTJA: HELYSZINE: VII. OMV TESZTRALLYE 2003. MÁRCIUS 16. (vasárnap) ÉCS, RÁBARING Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján készült, de eltérve a MNASZ bajnoki

Részletesebben

Versenyszabályzat STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság Kaposvár, 2014.09.27.

Versenyszabályzat STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság Kaposvár, 2014.09.27. Versenyszabályzat STIHL Országos Fakitermelő Bajnokság Kaposvár, 2014.09.27. FIGYELEM! Ez a versenyszabályzat eltér a korábban kiadott vagy más versenyeken használt versenyszabályzatoktól, erre a versenyre

Részletesebben

Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2016. február 18. VERSENYKIÍRÁS

Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2016. február 18. VERSENYKIÍRÁS A bajnokság célja: Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2016. február 18. VERSENYKIÍRÁS Az országos bajnoki címek és helyezések eldöntése. A crossfit jellegű edzésmódszer népszerűsítése. A rendészeti munkához

Részletesebben

21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó. Versenykiírás és Tájékoztató

21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó. Versenykiírás és Tájékoztató 21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó Versenykiírás és Tájékoztató Szeged, 2010. 06. 25-27. 21. Villamosenergia-ipari Teketalálkozó versenykiírás és tájékoztató A találkozó rendezője: Villamosenergia-ipar

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság MEGYEI III. OSZTÁLY Heves Megyei III. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2015. február 19. VERSENYKIÍRÁS

Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2015. február 19. VERSENYKIÍRÁS A bajnokság célja: Rendészeti Bajnokság Debrecen, 2015. február 19. VERSENYKIÍRÁS Az országos bajnoki címek és helyezések eldöntése. A crossfit jellegű edzésmódszer népszerűsítése. A rendészeti munkához

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS HÉTPRÓBÁSOK BAJNOKSÁGA 2016 ORSZÁGOS EGYÉNI ÉS CSAPAT DIÁKVERSENY 2015/2016-OS TANÉV

VERSENYKIÍRÁS HÉTPRÓBÁSOK BAJNOKSÁGA 2016 ORSZÁGOS EGYÉNI ÉS CSAPAT DIÁKVERSENY 2015/2016-OS TANÉV VERSENYKIÍRÁS HÉTPRÓBÁSOK BAJNOKSÁGA 2016 ORSZÁGOS EGYÉNI ÉS CSAPAT DIÁKVERSENY 2015/2016-OS TANÉV A verseny helyszíne: Hejőkeresztúri IV. Béla Általános Iskola, 3597 Hejőkeresztúr, Petőfi Sándor út 111.

Részletesebben

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2011. április 08. S z e g e d S z e g e d i R e n d é s z e t i S z a k k ö z é p i s k o l a Telefon: +36 62 559 577; +36

Részletesebben

XIV. MÉTA FESZTIVÁL 2010. május 22-24. Balatonboglár SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS MEGRENDELŐJE

XIV. MÉTA FESZTIVÁL 2010. május 22-24. Balatonboglár SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS MEGRENDELŐJE XIV. MÉTA FESZTIVÁL 2010. május 22-24. Balatonboglár SZÁLLÁS ÉS ÉTKEZÉS MEGRENDELŐJE Csoport neve:... Székhelye:... Vezető telefonszáma:... Csoport rendelkezik-e busszal a fesztivál ideje alatt? igen nem

Részletesebben

Angyali 30 Vízi Teljesítménytúra

Angyali 30 Vízi Teljesítménytúra Angyali 30 Vízi Teljesítménytúra Rendezvény helyszíne: Ráckevei-Duna, Kiskunlacháza, szabadstrand Rendezvény időpontja: 2014 június 28, szombat 08.00-tól Részvételi feltételek A teljesítménytúrán bárki

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI ÉS A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA

MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI ÉS A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA MAGYARORSZÁG ENDURO BAJNOKSÁGAI ÉS A MAMS ENDURO KUPÁK ALAPKIÍRÁSA 2016 Készítette: A MAMS Enduro SZT Jóváhagyta: A MAMS Elnökség Kiadja: A MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu I. A

Részletesebben

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás Univer24 Az úszás ünnepe Rendezvény Kiírás 1. Univer24 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák jelenlétével támogatott, több száz úszó tömegrendezvényével

Részletesebben

26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok

26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok 26. Bosch Szarvasűzők Részletes versenyszabályok 1) Résztvevők: A versenyen induló csapatokat a Versenykiírásban részletezettek szerint három kategóriába soroljuk: (1). MEFOB kategória (egy felsőoktatási

Részletesebben

Nemzetközi rádióamatőr szövetség 1-es régió

Nemzetközi rádióamatőr szövetség 1-es régió Nemzetközi rádióamatőr szövetség 1-es régió Rádió amatőr iránymérés bajnoki szabályzata B rész verseny 2.11/2013 változat Elfogadva: 2012. Szeptember 14-én, Kopaonikban IARU R1 ARDF Working Group ülésen

Részletesebben

XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13

XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13 XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2012-13 Versenykiírás A XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1. A bajnokság neve: XI. Kisteleki Téli Teremlabdarúgó Bajnokság 2. A bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ Hajdú-Bihar Megyei Igazgatóság U-14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Hajdú-Bihar Megyei U-14 korosztályú férfi fiú csökkentett pályaméretű ( 3/4-ed pályás ) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság U-15 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Budapesti U-15 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2012 2013. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

A verseny tervezett időbeosztásának tartása érdekében, MINDENKIT nyomatékosan kérünk, hogy igyekezzen nevezéseit időben leadni az adott kategóriákra,

A verseny tervezett időbeosztásának tartása érdekében, MINDENKIT nyomatékosan kérünk, hogy igyekezzen nevezéseit időben leadni az adott kategóriákra, Nemzetközi Csocsóverseny Budapesten 2008. Március 21-23. Az ITSF (International Table Soccer Federation - Nemzetközi Csocsó Szövetség) 2008-as világbajnokság sorozatának magyarországi fordulója a SÍN Kúltúrális

Részletesebben

Mikulás Futás és Túra. Versenykiírás. Mikulás Futás és Teljesítménytúra: Czirják György 06-70-630-59-67

Mikulás Futás és Túra. Versenykiírás. Mikulás Futás és Teljesítménytúra: Czirják György 06-70-630-59-67 Versenykiírás A verseny célja: Időpontja: A téli sportfoglalkozások népszerűsítése, a friss, hideg levegőn végzett szabadtéri mozgások jótékony, immunrendszert- erősítő hatásának hangsúlyozása. Versenyzési

Részletesebben

NEMZETI LOVASTUSA SZABÁLYZAT 2009

NEMZETI LOVASTUSA SZABÁLYZAT 2009 M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g L o v a s t u s a S z a k b i z o t t s á g -------------------------------------------------------- NEMZETI LOVASTUSA SZABÁLYZAT 2009 BUDAPEST 2009. ÁPRILIS 09.

Részletesebben

Mikulás Futás és Túra. Versenykiírás. Mikulás Futás és Teljesítménytúra: Czirják György 06-70-630-59-67

Mikulás Futás és Túra. Versenykiírás. Mikulás Futás és Teljesítménytúra: Czirják György 06-70-630-59-67 Versenykiírás A verseny célja: Időpontja: A téli sportfoglalkozások népszerűsítése, a friss, hideg levegőn végzett szabadtéri mozgások jótékony, immunrendszert- erősítő hatásának hangsúlyozása. Versenyzési

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Jegyzőkönyvvezető (zsűri) tananyag. Budapest 2016. január

Magyar Floorball Szakszövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Jegyzőkönyvvezető (zsűri) tananyag. Budapest 2016. január Magyar Floorball Szakszövetség 1146 Budapest, Istvánmezei út 13. Jegyzőkönyvvezető (zsűri) tananyag Budapest 2016. január A dokumentum a floorball sportág jegyzőkönyvvezetői tudnivalók leírását tartalmazza.

Részletesebben

8. OMV Full Syn Tesztrallye Országos meghívásos autóverseny 2004. MÁRCIUS 20. (szombat)

8. OMV Full Syn Tesztrallye Országos meghívásos autóverseny 2004. MÁRCIUS 20. (szombat) A RALLYE ELNEVEZÉSE: DŐPONTJA: HELYSZINE: 8. OMV Full Syn Tesztrallye Országos meghívásos autóverseny 2004. MÁRCIUS 20. (szombat) ÉCS, RÁBARING Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján

Részletesebben

Az atlétika gyakorlata és módszertana SMDLTE 2202 Kislabdahajítás előkészítő, cél- és rávezetőgyakorlatok általános iskola felső tagozat

Az atlétika gyakorlata és módszertana SMDLTE 2202 Kislabdahajítás előkészítő, cél- és rávezetőgyakorlatok általános iskola felső tagozat Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Kar Sporttudományi Intézet dr. Koltai Miklós Az atlétika gyakorlata és módszertana SMDLTE 2202 Kislabdahajítás előkészítő,

Részletesebben

Versenykiírás 68. HEGCSI RACE KUPA. Kecskemét, Gokart Stadion ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2016 3. futam, FIA CEZ SLALOM CHAMPIONSHIP 2016 6.

Versenykiírás 68. HEGCSI RACE KUPA. Kecskemét, Gokart Stadion ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2016 3. futam, FIA CEZ SLALOM CHAMPIONSHIP 2016 6. Versenykiírás 68. HEGCSI RACE KUPA Kecskemét, Gokart Stadion ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2016 3. futam, FIA CEZ SLALOM CHAMPIONSHIP 2016 6. futam, Kecskemét, 2016. 06. 05. 1. A RENDEZŐ, AZ ESEMÉNY 1.1 A

Részletesebben

Pénzdíjas, amatőr szlalomverseny sorozat

Pénzdíjas, amatőr szlalomverseny sorozat Versenykiírás A DCS TUNING GROUP bemutatja autós és gokart versenyzők részére a szlalomverseny sorozatát a Hungaroring felső depójában 2008. évben. A verseny hivatalos neve: szlalomverseny sorozat. A versenyek

Részletesebben

ZÁNKA 2016. július 8.

ZÁNKA 2016. július 8. ORSZÁGOS RENDŐR MIX STRANDRÖPLABDA BAJNOKSÁG ZÁNKA 2016. július 8. V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny célja: - a Rendőrségi Országos Mix Strandröplabda Bajnokság 2016. évi helyezéseinek eldöntése, - versenyzési

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság MEGYEI III. OSZTÁLY Komárom-ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Magyar Labdarúgó Szövetség Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa... 2 2. A bajnokság célja...

Részletesebben

Közép- és hosszútávfutás és az állórajt általános iskola, alsó tagozatos oktatásának gyakorlatai

Közép- és hosszútávfutás és az állórajt általános iskola, alsó tagozatos oktatásának gyakorlatai Nyugat-magyarországi Egyetem Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Kar Dr. Koltai Miklós koltai.miklos@bdpk.nyme.hu Közép- és hosszútávfutás és az állórajt általános iskola, alsó tagozatos oktatásának gyakorlatai

Részletesebben

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás

Magyar Kupa. Mesterfokú-bajnokság. Versenysport kategória 2016. évi versenykiírás Magyar Kupa Mesterfokú-bajnokság Versenysport kategória 06. évi versenykiírás RITMIKUS GIMNASZTIKA MRGSZ Preambulum A Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség célja az egyesületekkel együttműködve megteremteni

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése.

VERSENYKIÍRÁS. 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja Nyílt Félmaratoni futóverseny tömegesítése. Magyar Köztársaság Félmaratoni Országos Bajnokság Hegyalja Nyílt Félmaratoni Futóverseny Szerencs, 2009. április 04. VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: - Félmaratoni országos bajnoki cím eldöntése. - Hegyalja

Részletesebben

Dél Dunántúli Régió Versenyszabályzata 2012.

Dél Dunántúli Régió Versenyszabályzata 2012. Dél Dunántúli Régió Versenyszabályzata 2012. 1. A versenysorozat versenyei, díjazás: A versenysorozat versenyei Dél-Dunántúli Régió tagegyesületei által 6 alkalommal kerül megrendezésre, helyszínenként

Részletesebben

A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség. Országos Métabajnokságának szabályzata

A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség. Országos Métabajnokságának szabályzata A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség Országos Métabajnokságának szabályzata 1. A játék menetéről általában A játék során két csapat: az ütő ( A csapat) és a fogó ( B csapat) küzd egymással a pontokért.

Részletesebben

Nyugat Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Kar Sporttudományi Intézet. Kölyökatlétika

Nyugat Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Kar Sporttudományi Intézet. Kölyökatlétika Nyugat Magyarországi Egyetem Savaria Egyetemi Központ Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Kar Sporttudományi Intézet Kölyökatlétika Készítette: Mikos Patricia egészségfejlesztő tanár testnevelő tanár MSC levelező

Részletesebben

Tavaszi Sportfesztivál

Tavaszi Sportfesztivál Tavaszi Sportfesztivál BUDAPESTI SZABADIDŐSPORT 1053 Budapest, Curia utca 3. SZÖVETSÉG Tavaszi Sportfesztivál A Budapesti Szabadidősport Szövetség, a Kinizsi TTK, a XV. kerületi Polgármesteri Hivatal és

Részletesebben

Minden jog fenntartva. E dokumentumnak, vagy részletének nyomtatott formában történõ rögzítése, illetve akár ingyenes, akár ellenérték fejében

Minden jog fenntartva. E dokumentumnak, vagy részletének nyomtatott formában történõ rögzítése, illetve akár ingyenes, akár ellenérték fejében Minden jog fenntartva. E dokumentumnak, vagy részletének nyomtatott formában történõ rögzítése, illetve akár ingyenes, akár ellenérték fejében történõ közzététele, sokszorosítása és terjesztése tilos.

Részletesebben

és senior korosztályok A Magyar Sport-Jitsu Szövetség Szakmai Védnökségével!

és senior korosztályok A Magyar Sport-Jitsu Szövetség Szakmai Védnökségével! 2015. évi JÁSZ VIADAL Nyílt Sport Ju-Jitsu Jitsu Verseny Gyermek, Ifjúsági, Felnıtt és senior korosztályok oknak A Magyar Sport-Jitsu Szövetség Szakmai Védnökségével! A verseny időpontja: 2015. április

Részletesebben

TEK-SPÁRTA 300 MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI ERŐNLÉTI VERSENY VERSENYKIÍRÁS

TEK-SPÁRTA 300 MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI ERŐNLÉTI VERSENY VERSENYKIÍRÁS TEK-SPÁRTA 300 MEGHÍVÁSOS NEMZETKÖZI ERŐNLÉTI VERSENY VERSENYKIÍRÁS 2016-ban immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Spárta 300 verseny. 2013-ban háziversenynek indult, csak hazai csapatok részvételével,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Megyei Igazgatóság / Megyei Labdarúgó Szövetség / BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S MVM SE Természetbarát Szakosztály 1031 Budapest, III. Szentendrei út 207-209. Szakosztályvezető: Bacsó Nándor, telefon: 06-30-9512036, 06-26-341919 e-mail: banan36@t-online.hu Helyettes szakosztályvezető:

Részletesebben

III. Auchan Szlalom. Törökbálint, Auchan parkoló. (Versenykiírás tervezet) 2016-07-17

III. Auchan Szlalom. Törökbálint, Auchan parkoló. (Versenykiírás tervezet) 2016-07-17 III. Auchan Szlalom Törökbálint, Auchan parkoló (Versenykiírás ) 2016-07-17 Verseny szervezője: Speed Rally Team A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu A verseny vezetősége: Versenyigazgató: Fodor

Részletesebben

III. ELTE Egyetemi - Főiskolai Dolgozók Sport Kupája /versenyszabályzat/

III. ELTE Egyetemi - Főiskolai Dolgozók Sport Kupája /versenyszabályzat/ III. ELTE Egyetemi - Főiskolai Dolgozók Sport Kupája /versenyszabályzat/ az EMMI Felsőoktatásért Felelős Államtitkárság, a Magyar Olimpiai Bizottság és az EMMI SE támogatásával, továbbá a Magyar Egyetemi-Főiskolai

Részletesebben

KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA

KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA 2011/2012.. TANÉV KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. KORCSOPORT - FIÚ Fonyód 2011. decemberember 2. 2011/2012. TANÉVI KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. KORCSOPORT FIÚ

Részletesebben

Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS. V3 FINAL verzió, 2015. december 1.

Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS. V3 FINAL verzió, 2015. december 1. Univer24 2016 Az úszás ünnepe RENDEZVÉNY KIÍRÁS V3 FINAL verzió, 2015. december 1. 1. Univer24 2016 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI U19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Pest Megyei U19 korosztályú fiú ifjúsági nagypályás labdarúgó-bajnokság 2012 2013.

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT A GYALOGOS TERMÉSZETJÁRÓ TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRAVERSENYEK SZERVEZÉSÉHEZ ÉS LEBONYOLÍTÁSÁHOZ

VERSENYSZABÁLYZAT A GYALOGOS TERMÉSZETJÁRÓ TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRAVERSENYEK SZERVEZÉSÉHEZ ÉS LEBONYOLÍTÁSÁHOZ VERSENYSZABÁLYZAT A GYALOGOS TERMÉSZETJÁRÓ TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRAVERSENYEK SZERVEZÉSÉHEZ ÉS LEBONYOLÍTÁSÁHOZ 2010 A Szabályzat a Demeter Dél-Mezőföld Természetbarát Egyesület kiadásában, a Tájékozódási Túraversenyek

Részletesebben

Versenykiírás 4. DRAGRACING KUPA HUNGARORING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG. 7. futam HUNGARORING, 2013. 10. 05.

Versenykiírás 4. DRAGRACING KUPA HUNGARORING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG. 7. futam HUNGARORING, 2013. 10. 05. Versenykiírás 4. DRAGRACING KUPA HUNGARORING ORSZÁGOS AMATŐR SZLALOM BAJNOKSÁG 7. futam HUNGARORING, 2013. 10. 05. ORSZÁGOS SZLALOM BAJNOKSÁG 2013 7. futam 4. DRAGRACING KUPA PROGRAM 06:50 Pályabírói eligazítás

Részletesebben

III. Orgovány Kupa Nyílt Országos Ju-Jitsu Csapatverseny Versenykiírás 2008 május 24. Általános Iskola Sportcsarnoka Orgovány, Kossuth Lajos u. 62. további információ a honlapunkon: www.tatamicentrum.hu

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság SOMOGY MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Somogy Megyei Téli Műfüves férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014-2015. Tartalom 1. A

Részletesebben

A nevezési lapon kérjük feltüntetni:

A nevezési lapon kérjük feltüntetni: Nyílt Sport Jitsu Gyermek,Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokság A verseny időpontja: 2013. november 2. (szombat), 10 óra A verseny helyszíne: Alcsútdobozi sportcsarnok, Alcsútdoboz József A. u. 5. A verseny

Részletesebben

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016

Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 Ritmuscsapatok Országos Modern Tánc versenyének versenyszabályzata! 2016 VERSENYRENDSZERÜNK: Versenyünk AMATŐR szintű Táncversenysorozat! A Tánc, mint sportág megismertetése és tömegbázis teremtése és

Részletesebben

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Pétanque Federation H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2015. évi Triplett válogató verseny

Részletesebben

RENDELKEZÉS A SZENT LITURGIA KÖZÖS VÉGZÉSÉRŐL

RENDELKEZÉS A SZENT LITURGIA KÖZÖS VÉGZÉSÉRŐL RENDELKEZÉS A SZENT LITURGIA KÖZÖS VÉGZÉSÉRŐL 1. Általános alapelvek 1.1. Bevezetés A Keleti Egyházak Kánonjai Kódexének 700. kánonjának 2. -a ajánlja a püspökkel vagy egy másik pappal való koncelebrációt

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI TERÜLETI CSÖKKENTETT PÁLYÁS U14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG

Részletesebben

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA

A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA A Magyar TáncSport Szakszövetség Versenytánc Szakág VERSENYSZABÁLYZAT 2015.01.01-TŐL HATÁLYBA LÉPŐ MÓDOSÍTÁSAINAK KIVONATA FIGYELEM! A KIVONAT NEM TELJESKÖRŰ, CSAK A FONTOSABB SZABÁLYZATVÁLTOZÁSOKAT TARTALMAZZA!

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

FONTOS! A PÁLYÁT A BAJAI ÚT FELŐL KÖZELÍTSÉK MEG!

FONTOS! A PÁLYÁT A BAJAI ÚT FELŐL KÖZELÍTSÉK MEG! MAGYAR SÁRKÁNYHAJÓ BAJNOKSÁG 2015 II. FORDULÓ, SZEGED, 2015. JÚNIUS 20. SZERVEZŐK i Vízisport Egyesület H-6723, Felső Tisza-part 4. Boldizsár Gáspár +3620/369 5493 szve@t-online.hu Magyar Kajak - Kenu

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. +36309724778 www.squash.hu A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség Általános Versenyszabályzata I. A versenyen való részvétel 1. Az MF(S)Sz versenynaptárában szereplő versenyeken

Részletesebben

Versenykiírás. Jámbor csacsi futam (3,5 km, gyerek táv) tervezett rajt: 20:30 Üvöltő farkas futam (9,5 km) tervezett rajt: 20:00

Versenykiírás. Jámbor csacsi futam (3,5 km, gyerek táv) tervezett rajt: 20:30 Üvöltő farkas futam (9,5 km) tervezett rajt: 20:00 VERSENY IDŐPONTJA: Versenykiírás 2016. június 25., szombat A VERSENY RAJT-CÉL HELYSZÍNE: Hortobágy, Pásztormúzeum előtti tér RAJTIDŐPONTOK: Jámbor csacsi futam (3,5 km, gyerek táv) tervezett rajt: 20:30

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / Veszprém Megyei Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A kupa szervezője

Részletesebben

Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY

Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY Decathlon futás és Kerékpáros verseny 32. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2016. március 06., vasárnap, 11.00 Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra

Részletesebben

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21.

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. Túrakiírás A túra rendezője: Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ Várpalota A túra (rajt) helyszíne: Várpalota Thury Vár A túra időpontja:

Részletesebben

I. Általános információk

I. Általános információk HIVATALOS VERSENYKIÍRÁS XVIII. MEDVE SZABADTÉRI MATEMATIKAVERSENY 2016 5-12. évfolyamos tanulók és vállalkozókedvű tanárok, felnőttek számára A versenykiírás dátuma: 2016. január 3. A Medve Szabadtéri

Részletesebben

Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS és SZABÁLYZAT

Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS és SZABÁLYZAT Magyarországi Harci Művészetek Össz - Szövetsége H-1143. Budapest, Dózsa György út 1-3. Sportok háza Telefon: 0670 5985401 www.harcosok.com Email: info@harcosok.com Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos

Részletesebben

Balatonkeresztúr Község Polgármesterétől 8648 Balatonkeresztúr Ady u. 52. Telefon: 85/575-817, fax: 85/575-823. e-mail: keresztur@t-email.

Balatonkeresztúr Község Polgármesterétől 8648 Balatonkeresztúr Ady u. 52. Telefon: 85/575-817, fax: 85/575-823. e-mail: keresztur@t-email. Balatonkeresztúr Község Polgármesterétől 8648 Balatonkeresztúr Ady u. 52. Telefon: 85/575-817, fax: 85/575-823. e-mail: keresztur@t-email.hu M E G H Í V Ó Balatonkeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI TERÜLETI U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Jász-Nagykun-Szolnok

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z A B A D T

Részletesebben

Kenesei Szezonnyitó a One Design Trophy I. fordulója Balatonkenese, 2016. április 23-24. VERSENYKIÍRÁS

Kenesei Szezonnyitó a One Design Trophy I. fordulója Balatonkenese, 2016. április 23-24. VERSENYKIÍRÁS Kenesei Szezonnyitó a One Design Trophy I. fordulója Balatonkenese, 2016. április 23-24. VERSENYKIÍRÁS Rendező szervezet: Versenyvezető: VB elnök: Versenyorvos: Kenese Marina-Port Vízisport Egyesület Dávid

Részletesebben

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km)

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km) Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2016. március 06., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km) Időrend: 11,00: Kerékpáros előverseny, 20 km 11,05: 25 km-es futás,egyéni

Részletesebben

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T

D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T M a g y a r L o v a s s p o r t S z ö v e t s é g D í j u g r a t ó S z a k b i z o t t s á g - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - D Í J U G R A T Ó S Z A B Á L Y Z A T VALAMINT S Z

Részletesebben

Donau Bohemia Trophy 2016

Donau Bohemia Trophy 2016 Donau Bohemia Trophy 2016 I. Szabályok 1. A Donau Bohemia Trophy 2016 a négy rendező ország (Ausztria, Magyarország, Szlovákia és Csehország) nemzeti lovas szövetségének védnöksége és ellenőrzése alatt

Részletesebben

Magyar Egyetemi - Főiskolai Tornászbajnokság Budapest, Tornacsarnok, 2015. május 17.

Magyar Egyetemi - Főiskolai Tornászbajnokság Budapest, Tornacsarnok, 2015. május 17. Magyar Egyetemi - Főiskolai Tornászbajnokság Budapest, Tornacsarnok, 2015. május 17. A verseny védnökei: Prof. Dr. Kiss Ádám, a Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség elnöke és Dr. Magyar Zoltán, a

Részletesebben

Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz

Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz KÉRJÜK, HOGY A DOKUMENTUMOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR HASZNÁLD AZ ALKALMAZÁST, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY

Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY Kis iskolák sportversenye KOVÁTS TIBOR EMLÉKVERSENY 1. A verseny célja: Verseny- és játéklehetőség biztosítása a sportágak versenyszámait megismerő, különös tekintettel a hátrányos helyzetű települések

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatóság / JNSZ Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Igazgatóság / JNSZ Labdarúgó Szövetség / JNSZ NŐI FÉLPÁLYÁS BAJNOKSÁG (keresztpályás bajnokság) JNSZ Női keresztpályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom

Részletesebben

SZABÁLYZAT 6. ÁSVÁNYVÍZ SZÉKELY SZUPERMARATON CSÍKSZEREDA TUSNÁD CSÍKSZEREDA

SZABÁLYZAT 6. ÁSVÁNYVÍZ SZÉKELY SZUPERMARATON CSÍKSZEREDA TUSNÁD CSÍKSZEREDA CSÍKSZEREDA CSÍKSZEREDA HARGITA MEGYE HARGITA MEGYE CSÍKI MEGYEJOGÚ VÁROS MEGYEJOGÚ VÁROS SPORTIGAZGATÓSÁGA SZABADIDŐSPORT SPORTEGYLET ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTERI SZÖVETSÉGE CSÍSZEREDA HIVATALA SZABÁLYZAT

Részletesebben

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS

MEGHÍVÓ VERSENYKIÍRÁS MEGHÍVÓ ÉS VERSENYKIÍRÁS Tisztelt Lovas Barátaink! 2017. május 27-28-án, szombaton és vasárnap tizenegyedszer rendezzük meg Pomázon, a Magyar Vár Táborban a Pilis-Dunakanyar egyik legnagyobb lovas rendezvényét

Részletesebben

Versenyszabályzat. VII. Indián kenu túlélő verseny. (Békés-Csaba-Gyula)

Versenyszabályzat. VII. Indián kenu túlélő verseny. (Békés-Csaba-Gyula) Versenyszabályzat VII. Indián kenu túlélő verseny (Békés-Csaba-Gyula) FIGYELEM! Ebben az évben a rajt Gyulán lesz!!! 2014. szeptember 13 (szombat) Nevezés helye és ideje: Gyula, Hídfő söröző terasza 7.30

Részletesebben

K Ö S Z Ö N T Ő. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

K Ö S Z Ö N T Ő. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! K Ö S Z Ö N T Ő Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm

Részletesebben

Köszöntő. Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs!

Köszöntő. Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs! 22. VILLAMOSENERGIA-IPARÁGI ASZTALITENISZ TALÁLKOZÓ BUDAPEST, 2011. JÚNIUS 3-5. Köszöntő Tisztelt Olvasó! Kedves Sporttárs! Az iparági sporttalálkozók éves naptára szerint kora nyáron rendezzük meg a

Részletesebben

K Ö S Z Ö N T Ő. Balogh Gábor

K Ö S Z Ö N T Ő. Balogh Gábor 2 DÖNTŐ DÖNTŐ K Ö S Z Ö N T Ő Új évad, új esélyek, új sikerek! Nemcsak a versenyzők, hanem mi, szervezők is nagyon várjuk a magyar iskolai sport egyedülálló, a tehetséggondozást és a rendszeres testmozgást

Részletesebben

VIII. VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY, PEST MEGYEI SPORT XXI. TRIATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA és RENDŐRSÉGI DUATLON OB DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA

VIII. VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY, PEST MEGYEI SPORT XXI. TRIATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA és RENDŐRSÉGI DUATLON OB DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA VIII. VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY, PEST MEGYEI SPORT XXI. TRIATLON UTÁNPÓTLÁS OLIMPIA és RENDŐRSÉGI DUATLON OB DÖNTŐJÉNEK VERSENYKIÍRÁSA A verseny időpontja: 2011. június 10. A verseny helyszíne:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017.

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Határozat szám ELN-174/2015 (12.08.) Jóváhagyás 2015.12.08. Hatálybalépés

Részletesebben