Az emberek mozgatásához a jövőben többre van szükség, mint csak egy autóra.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az emberek mozgatásához a jövőben többre van szükség, mint csak egy autóra."

Átírás

1

2 Az emberek mozgatásához a jövőben többre van szükség, mint csak egy autóra. Következő nagy innovációnk az Ön kézjegyét hordozza, hiszen a Mercedes-Benznél Ön és igényei állnak a középpontban. Mint mindig. Most következetesen egy lépéssel tovább megyünk és a Mercedes-Benz egész világát egy új ügyfélportálon foglaljuk össze az Ön számára: Mercedes me. Az a célunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, melyek a szó szoros értelmében mintha csak Önnek készültek volna. Hozzáférése ehhez a személyre szabott világhoz radikálisan újragondolt, egyszerű, kényelmes és korszerű: Így szeretnénk alakítani a jövőt. Önnel együtt.

3 Egy Mercedes képmása: ezen a dupla oldalon az új C-osztály limuzin látható. Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 5,7 3,8 [8,4 3,6] l/100 km; CO 2 -kibocsátás, kombinált: [195 94] g/km. A szögletes zárójelben található értékek az automata sebességváltóval felszerelt típusokra vonatkoznak.

4 Üdvözöljük az Ön Mercedes-Benz-világában! A Mercedes-Benz egyet jelent a modern luxus összehasonlíthatatlan érzésével. Ezt az érzést most egy egész más perspektívából is átélheti a Mercedes me-vel. Mercedes-Benz világunk legjobbja, Önre szabva lelkesítő, magával ragadó, de mindenekelőtt meglepő. A kezdetektől fogva. Például a tény, hogy a kulcs ehhez a világhoz nem az autó, hanem Ön. A Mercedes me lehetővé teszi Önnek a hozzáférést egyedi mobilitási, kapcsolattartási, szerviz- és pénzügyi szolgáltatásainkhoz. A Mercedes me-nél Ön áll a középpontban ami Önnek fontos, ami Önt mozgatja és ami Önt inspirálja. Önnel együttműködve fejlesztünk ki innovatív szolgáltatásokat az autóval kapcsolatban és alakítjuk ki a holnap mobilitásának világát. Aki pedig a lehető leggyorsabban egy Mercedes-Benzt szeretne vásárolni, a kívánt típust a Mercedes me Online Store-ban bármikor és bárhol megrendelheti. Hiszen a Mercedes me-vel mindenekelőtt mindig elérhetők vagyunk az Ön számára. A Mercedes me világa azonban nemcsak digitálisan érhető el. Mercedes me bemutatótermünkkel Hamburgban és belvárosi jelenlétünkkel az olyan metropoliszokban, mint Berlin, München, Párizs vagy Tokió, a város közepén is megnyílik Ön előtt a Mercedes me világa. Látogasson el hozzánk, és kapcsolódjon össze velünk! Mobilitás Konnektivitás Szerviz Finanszírozás Inspiráció A Mercedes move me intelligens mobilitási megoldásokat kínál Önnek, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e gépkocsival. A Mercedes connect me lehetővé teszi Önnek, hogy bárhol és bármikor kapcsolatba léphessen gépkocsijával. A Mercedes assist me személyes és egyéni szolgáltatást kínál Önnek és Mercedes-Benzének. A Mercedes finance me pontosan a kívánt gépkocsira és az Ön igényeire szabott finanszírozási vagy biztosítási megoldásokat kínál Önnek. A Mercedes inspire me lehetővé teszi, hogy részesedjen ötleteinkből és meghívja Önt, hogy velünk együtt alakítsa a Mercedes-Benz márkát és elkísérje a jövőbe.

5

6 Fedezze fel a mobilitás világát! Ahhoz, hogy előrehaladhassunk, előre kell gondolkodni. A moovel GmbH, a Daimler Financial Services leányvállalataként olyan mobilitási megoldásokat fejleszt, melyekhez nem kell feltétlenül gépkocsival rendelkeznie. Örömünkre szolgál, hogy innovatív szolgáltatókkal működhetünk együtt, és így a mobilitást minden nap újra feltalálhatjuk. Ismerkedjen meg most sokoldalú ajánlatainkkal!

7 car2go. A telephelytől független rövid idejű autóbérlés úttörőjeként a car2go éppolyan egyszerű, mint zseniális: egyszerű, mert egy car2go mindig éppen ott van, ahol szükség van rá. Zseniális, mert Ön csak akkor fizet a car2goért, amikor használja és mindezt percre pontosan. A car2go lefoglalása abszolút egyszerű: keresés, foglalás, indítás. car2go black. A gyors napi utakra a car2go black az Ön legjobb partnere. Okostelefon-alapú carsharing rendszerünkkel egy kényelmes Mercedes-Benz B-osztály előnyeit élvezheti. Egyszerűen keressen egy gépkocsit egy car2go black parkolóhelyen és útja végeztével állítsa le bármelyik ilyen parkolóban. moovel. Akár helyi vagy távolsági tömegközlekedés, taxi, közös autóhasználat, kerékpár vagy carsharing: a moovel alkalmazás egyesíti a különböző mobilitási szolgáltatók ajánlatait és különböző lehetőségeket mutat meg Önnek az optimális összeköttetésre. Csak egyetlen dolga maradt: eldönteni, hogy elindul-e. mytaxi. Partnerünk, a mytaxi világszerte élen jár és piacvezető a taxi-alkalmazások között. A taxirendelő alkalmazás lehetővé teszi a közvetlen kapcsolatot a taxisofőr és Ön, mint utas között és optimalizálja a taxizást a megrendeléstől az utazáson át a fizetésig. Az alkalmazást eddig több, mint tíz millióan töltötték már le. Mercedes-Benz Rent. Itt megismerkedhet legújabb gépkocsijainkkal. A telephely-keresés segítségével azonnal megtalálhatja a kívánt gépkocsit egy Mercedes-Benz Rent partnernél, a közelben. Az egyetlen hátránya: a bérlés befejezése után ismét vissza kell adni. Blacklane. Bármikor legyen is szüksége sofőrszolgálatra, partnerünkkel, a Blacklane-nel egy kényelmes limuzinban, megbízhatóan utazhat a városban. Blacklane limuzinját bárhol és bármikor, kedvező áron és kényelmesen, okostelefon-alkalmazáson keresztül vagy a honlapon akár 15 perccel az utazás megkezdése előtt lefoglalhatja. FlixBus. Egészen nyugodtan utazni partnerünk, a FlixBus távolsági buszaival kényelmesen utazhat a városok között. Több, mint 5000 közvetlen járattal Németországban, Ausztriában, Csehországban és Svájcban a FlixBus teljes lefedettségű távolsági busz hálózatot kínál Önnek. Köszönhetően az ülőhely-garanciának és kellő lábtérnek, a komfortos klimatizáltságnak, valamint az ingyenes, LTE hálózati minőségű WLAN-nak, a FlixBusszal kényelmesen juthat el céljához. carpooling.com. Partnerünk, a mitfahrgelegenheit.de platformjának segítségével lehetőséget kap rá, hogy felajánlja a szabad helyeket gépkocsijában. Útitársai egyszerűen az interneten vagy az alkalmazással foglalhatják le azokat. Teljes biztonságot élvezhet és mindent ellenőrizhet, hozzájárulást kap az üzem anyag-költségekhez és kellemes szórakozást az úton.

8 A legjobb összeköttetés nem mindig egy út. A Mercedes connect me összekapcsolja Önt gépkocsijával és gépkocsiját mindennel, ami Önnek fontos. Váljon egy intelligensen összekapcsolódó világ részévé! Minden, amihez erre szüksége van, az Ön Mercedes-Benze. Kapcsolattartási szolgáltatásaink gépkocsiját még közelebb hozzák és kezelését még intuitívabbá teszik.

9 Mercedes connect me. A Mercedes connect me alapszolgáltatásai széles körűen tehermentesítik Önt például a gépkocsi-ellenőrzésnél, meghibásodás, vagy baleset esetén. Ehhez a vonatkozó gépkocsi-adatokat a rendszer megküldi a megfelelő helyre, és, ha szükséges, további intézkedéseket is kezdeményez. Ez lehet az Ön szervizének felhívása a következő szervizidőpont megbeszélésére, vagy gyors segítség a szerviz- vagy mentőszolgálat által. A rendelkezésre álló szolgáltatások magukba foglalják a Karbantartásmenedzsmentet, a Telediagnosztikát, a Meghibásodás-menedzsmentet, a Baleset-menedzsmentet és a Mercedes-Benz segélyhívó rendszert. Távoli eléréssel biztosított szolgáltatások. Az extraként rendelhető Távoli eléréssel biztosított szolgáltatásokkal Mercedesét egyszerűen az okostelefonjával vezérelheti. Végezzen el módosításokat a beállításokban, vagy hívjon le jármű-információkat a heverőn ülve vagy útközben. Elfelejtette, hol parkolt le? A Leparkolt jármű helyzetének meghatározása szolgáltatás 1,5 kilométeres körzetben megmutatja, hol hagyta az autót. A földrajzi járműfelügyelet 1 tájékoztatja Önt, ha gépkocsija egy meghatározott területet elhagy, vagy arra behajt. Ha hamarosan tankolnia kell (vagy elektromos gépkocsi esetén fel kell töltenie), azt a Remote Online szolgáltatás szintén jelzi. A Távoli eléréssel biztosított szolgáltatások a Remote Online felszereltséggel együtt használhatók. A felszereltség extraként rendelhető az Audio 20 CD és Audio 20 USB multimédia rendszerekkel együtt, és a COMAND Online multimédia rendszer részét képezi. Az elektromos meghajtású Mercedes-Benz gépkocsik esetében a Remote Online a szériafelszereltséghez tartozik. A Remote Online extrafelszereltség az első forgalomba helyezés után három évig használható, majd ezt követően térítés kötelesen meghosszabbítható. Live Traffic Information. Ez a szolgáltatás segít Önnek a közlekedési dugók elkerülésében és céljának lehető leggyorsabb elérésében. Ön és a közlekedés többi résztvevője is forgalmi adatközlőként funkciónál, melyeknek adatait egy rendkívül precíz közlekedési adatelemző rendszer valós időben rögzíti. Ezáltal mindig pontos közlekedési információk küldhetők a gépkocsijának, melyek az útvonal és az érkezési időpont kiszámításához szükségesek, és így, ha szükséges, a célhoz vezetés dinamikusan módosítható. A Live Traffic Information az első forgalomba helyezéskor a COMAND Online multimédia rendszer része. A szolgáltatást ekkor három évre aktiváljuk, majd ezt követően térítés ellenében meghosszabbítható. Mercedes-Benz alkalmazások. A Remote Online mellett a jövőben számos alkalmazást használhat majd, melyek ellátják Önt friss hírekkel, tájékoztatják az útvonalairól vagy szórakoztatják Önt út közben. 1 Bevezetésének időpontja előreláthatólag közepe.

10 Egy Mercedes képmása: a telefonon az új C-osztály limuzin látható. Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 5,7 3,8 [8,4 3,6] l/100 km; CO 2 -kibocsátás, kombinált: [195 94] g/km. A szögletes zárójelben található értékek az automata sebességváltóval felszerelt típusokra vonatkoznak.

11 Aktiválja Mercedes connect me szolgáltatásait. Így léphet be a hálózatba kapcsolt mobilitás jövőjébe. Regisztráljon címével a Mercedes me portálon! A visszaigazolás után Mercedes-Benz partnere engedélyezheti új kontóját és összekapcsolhatja gépkocsiját a Mercedes connect me-vel. Ezután egyénileg összeállíthatja a Mercedes connect me kínálatából a kívánt szolgáltatásokat. Magától értetődően bármikor módosíthatja a kiválasztott szolgáltatásokat. A szolgáltatás rendelkezésre állása az Ön által választott felszereltségtől függ. Mercedes connect me szolgáltatásainak további kezelése egész kényelmesen a ügyfélportálon keresztül történhet vagy Mercedes-Benz partnerével együtt. Megbízhat az átfogó biztonságban és áttekinthetőségben. A hálózati mobilitás magával ragadó téma. Az Ön személyiségi jogai és az áttekinthető használati feltételek fontosabbak: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Mercedes connect me szolgáltatások csak egyes új Mercedes-Benz gépkocsitípusokhoz, és nem minden országban állnak rendelkezésre. Mercedes-Benz partnere szívesen ad Önnek további tájékoztatást. A Mercedes connect me szolgáltatások nyújtása egy, a gépkocsiba beépített SIM-kártya segítségével történik, és függ a hálózati lefedettségtől. A gépkocsi Daimler AG szerveréhez történő csatlakoztatásának költségeit a Daimler AG viseli. Egy gépkocsi bekapcsolása a Mercedes connect me szolgáltatásba kizárólag a résztvevő Mercedes-Benz partnereknél történhet és csak a jogosultságot igazoló megfelelő dokumentumok bemutatása után lehetséges. Az ügyfél később további, a használatra jogosult személyeket is megnevezhet. A Daimler AG a személyes adatokat csak oly mértékben rögzíti, tárolja, dolgozza fel és használja, amilyen mértékben ez a Mercedes connect me szolgáltatások nyújtásához szükséges, amennyiben ez az egyes szolgáltatások használati feltételeiből következik, ill. amennyiben az ügyfél azok feldolgozásához és használatához hozzájárult. A Daimler AG biztonsági koncepciója hatékonyan védi ügyfelei információit és adatait a véletlen vagy illetéktelen megsemmisítéstől, módosítástól, továbbítástól, adatvesztéstől és illetéktelen harmadik fél általi hozzáféréstől. A szolgáltatásokról, rendelkezésre állásról, futamidőről és költségekről további információk a Mercedes-Benz árlistákban találhatók. A használható okostelefonokról és a szükséges böngészőkről a oldalon találhatók információk.

12 Ami a gépkocsijainkra érvényes, azt nyújtja szervizünk is: csak a legjobbat. Egyéni szolgáltatás számomra és Mercedes-Benzem számára? Igen, hiszen nemcsak a legjobb gépkocsit szeretnénk Önnek nyújtani, hanem a legjobb szolgáltatást is. Célunk, hogy elkápráztassuk Önt. Szervizszolgáltatás. A Mercedes assist me különösen egyszerűvé teszi Önnek gépkocsija karbantartását. Így online, kényelmesen találhat egy közeli Mercedes-Benz partnert, és egyeztethet szervizidőpontot. A digitális szervizfüzet bármikor tájékoztatja Önt a szervizszolgáltatások pillanatnyi állapotáról. Ha mégis műszaki hiba fordulna elő, a Mercedes-Benz mobilitási csomag, a Mobilo 1 gondoskodik arról, hogy mobil maradhasson. Garancia & mobilitás. Garanciáinkkal és szolgáltatásainkkal a legjobb ellátást biztosítjuk autójának: a Mercedes-Benz Service 24h meghibásodás és baleset esetén napi 24 órában, egész Európában rendelkezésére áll. Mercedes-Benz Mobilo 1. A szériafelszereltséghez tartozó mobilitásgarancia gondoskodik arról, hogy akkor is mobil maradhasson, ha Mercedese nem tudna továbbhaladni. Több mint 40 európai országban gyorsan helyszíni segítségnyújtásban részesülhet ingyenesen és napi 24 órában. A szolgáltatás tartalmazza a helyszíni segítségnyújtás költségeit, mint pl. a bevontatást vagy a cseregépkocsit. Mindezt akár 30 évig. Magától értetődően ez a szolgáltatás baleset, vandalizmus okozta kár és még téves tankolás esetén is érvényes. A váratlan szervizköltségek ellen a Mercedes-Benz Szervizszerződéssel 2 védekezhet. Digitális szervizinformáció. Minden elvégzett szerviz-munkálatot biztonságosan és védetten megtalálhat a központi Mercedes-Benz szerviz-adatbázisban áttekinthetően, hamisítástól védetten és bármikor lehívhatóan. Másik szerviz választása vagy a gépkocsi értékesítése esetén is mindig rendelkezésére állnak az elvégzett szerviz-munkálatok teljes körű adatai, melyek már a szervizlátogatás után egy nappal megtekinthetők a Mercedes me-n. Az aktuális szervizinformáció mellett itt megtekintheti gépkocsija teljes szerviztörténetét is, és igény esetén ki is nyomtathatja azt. 1 A Mobilo az érvényesség lejárta után (két év az első forgalomba helyezés után) akár 30 évig, karbantartásról karbantartásra, egy hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizben meghosszabbítható. 2 A Mercedes-Benz Szervizszerződések feltételei szerint.

13

14 Mert az Ön kívánságai olyan egyediek, mint a lehetőségek, azok teljesítésére. Az utak a kívánt autóhoz éppolyan sokfélék, mint gépkocsijaink. A Daimler Financial Services segít Önnek megtalálni, hogy a finanszírozás vagy a lízing a legalkalmasabb megoldás az Ön számára, és melyik biztosítás illik legjobban igényeihez. Finanszírozás. A közvetlen út saját csillagos automobiljához finanszírozási ajánlatainkkal kezdődik. Ezek lehetővé teszik Önnek, hogy a kívánt gépkocsit úgy fizesse ki, ahogy az Ön személyes pénzügyi terveihez az a legjobban illeszkedik. Megvalósítjuk álmát kedvező hitelekkel, melyeknél a kiválasztott első részlet, valamint a megállapodás szerinti futamidő segítségével Ön is dönthet a havi részletek nagyságáról. Lízing. Ha mindig a legújabb típussal szeretne járni, lízingajánlataink pontosan megfelelők lesznek Önnek. Maximális rugalmasságot biztosítunk Önnek olyan lízingajánlatokkal, melyekkel nem a tulajdonszerzésért, hanem csak a használatért fizet, és így profitálhat a vonzó havi részletekből. Így gépkocsiját egy meghatározott időtartam után visszaadhatja és mindig a legújabb típussal járhat. Biztosítás. Megbízható védelmet kínálunk Önnek különösen biztonságos gépkocsikkal, de vonzó biztosítási termékek közvetítésével is. Az általunk a biztosítási üzletággal együtt kifejlesztett gépjármű biztosítási megoldások átfogó védelmet nyújtanak és gondoskodnak arról, hogy gépkocsiját egy káresemény esetén mindig szakemberek javítsák, a gyári előírásoknak megfelelően.

15

16

17 Az inspiráció a jövő hajtóereje. Szálljon be, engedje, hogy inspiráljuk, és mindenekelőtt: ossza meg velünk gondolatait és elképzeléseit. A Mercedes inspire me interakciót és párbeszédet jelent. Így velünk együtt alakíthatja a mobilitás és a Mercedes-Benz márka jövőjét. Ehhez létre fog jönni egy közösség, melyben a regisztrált felhasználók részt vesznek az új ötletek kidolgozásában és eszmét cserélhetnek különböző területekről érkező munkatársakkal. Ezen kívül a Mercedes inspire me keretében egyre több ajánlatot és élményt alakítanak ki, melyek túlmutatnak a klasszikus, gépkocsival kapcsolatos témákon, például a rendezvények, utazás vagy életmód területén. Maradjon kíváncsi, örömmel várjuk ötleteit!

18

19 Ismerjen meg minket új oldalunkról! Honlapunk az Ön személyes kapuja a Mercedes me világához, és ezáltal minden ajánlatunkhoz és szolgáltatásunkhoz a mobilitás, konnektivitás, szerviz, finanszírozás és inspiráció területén. Ismerkedjen meg teljesen új lehetőségekkel az összekapcsolódásra a Mercedes-Benzzel, vagy tájékozódjon mindenki másnál előbb a Mercedes-Benz új műszaki megoldásairól! Találja meg az optimális útvonalat a moovellel, beszélje meg online a következő szervizidőpontot vagy tudja meg, hogyan finanszírozhatja a kívánt gépkocsit az Ön egyéni igényeinek megfelelően! Bármi legyen is a célja, induljon el a

20 A prospektus adatairól: A nyomtatvány szerkesztésének lezárása, után a terméken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány olyan típusokat és szolgáltatásokat is tartalmazhat, melyek egyes országokban nem elérhetők. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. Az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0415 Printed in Germany

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Az új Vito Tourer. Az új Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Ön mindig tettrekész. Célratörően végzi munkáját. Szereti az új kihívásokat. Akkor megérdemel egy olyan gépkocsit, amelyet Önnek terveztek: az

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé.

Az új S-osztály Coupé. Pappas Auto Klasszisokkal vezet/www.pappas.hu A Pappas Auto Magazinja Kilencedik évfolyam 2/2014. október Gran Performer. Az új S-osztály Coupé. Vadonatúj 2015-ös Jeep Renegade Ingyenes téli átvizsgálás

Részletesebben

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db

A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Az új Sprinter. Zárt áruszállító. Külső gördülési. Külső gördülési zaj mért zaj kategória értéke, db A Sprinter gumiabroncsainak teljesítménye. Gumiabroncsméret Teherbíró képesség Sebességindex Gumiabroncs osztály Üzemanyag takarékossági kategória Vanco2 195/75 16 107/105 71 Vancoco 195/75 16 107/105

Részletesebben

On: komfort. Off: mindennapok.

On: komfort. Off: mindennapok. M-osztály. On: komfort. Off: mindennapok. Az M-osztály már akkor komfort-fokozatba kapcsol, amikor Ön a motort még be sem indította. A nagyvonalú térérzetnek és az igényes anyagoknak köszönhetően ez az

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. C-osztály limuzin Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ. Az új C-osztály: tudja, honnan jön. Tudja, hová akar eljutni. Célja: vezetni. Útja: a csúcs felé. Technológiája, megjelenése, anyagai:

Részletesebben

Telefonhasználati és szolgáltatásútmutató. Vodafone Power to you

Telefonhasználati és szolgáltatásútmutató. Vodafone Power to you Telefonhasználati és szolgáltatásútmutató Vodafone Power to you Tartalomjegyzék 1. Első lépések a telefonálásig...4 1.1. SIM kártya...4 1.2. Akkumulátor...4 1.3. PIN kód...4 1.4. PUK kód...5 1.5. Ügyfélbiztonsági

Részletesebben

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások

SIMPLY CLEVER. ŠKODA flottamegoldások SIMPLY CLEVER ŠKODA flottamegoldások Üdvözlöm! Kínálatunkban vevőink megtalálják az igényeiknek pontosan megfelelő megoldást, legyen szó akár globális, akár meghatározott országokra kiterjedő szervezetről.

Részletesebben

1. Bevezetés 4 1.1. Az ABAS Software AG 4 1.2. Az ERP projektek sikertényezői 4 1.3. Szoftver 5 1.4. Kompetencia 11 1.5.

1. Bevezetés 4 1.1. Az ABAS Software AG 4 1.2. Az ERP projektek sikertényezői 4 1.3. Szoftver 5 1.4. Kompetencia 11 1.5. 1/152 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 4 1.1. Az ABAS Software AG 4 1.2. Az ERP projektek sikertényezői 4 1.3. Szoftver 5 1.4. Kompetencia 11 1.5. Módszer 19 2. Alaprendszer 23 2.1. Adatbázis 23 2.2. Változótáblázatok

Részletesebben

EGY MINDENKIÉRT, EGY AKIT MINDENKI ÉRT KATALÓGUS

EGY MINDENKIÉRT, EGY AKIT MINDENKI ÉRT KATALÓGUS EGY MINDENKIÉRT, EGY AKIT MINDENKI ÉRT KATALÓGUS F E D E Z Z E F E L A K E D V E Z M É N Y E K E T! 2 Ha lenne egy olyan cég, amely több, mint 20 év szakmai tapasztalattal, több, mint 20 év gyakorlattal

Részletesebben

: Billbarter Hungaria Zrt. : 1205 Budapest, Kossuth Lajos u.142/b telephely

: Billbarter Hungaria Zrt. : 1205 Budapest, Kossuth Lajos u.142/b telephely MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS BILLBARTER- Üzletkötői Szerződés Jelen szerződés létrejött egyrészről cégnév : Billbarter Hungaria Zrt. székhely : 1205 Budapest, Kossuth Lajos u.142/b telephely : 9027 Győr, Tompa

Részletesebben

A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is.

A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is. A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is. Az AWD számos perspektívát kínál. Mindenekelôtt több pénzt. Mindannyiunknak megvannak a maga vágyai és céljai. És ez rendjén is van így, amíg ezeket meg tudjuk

Részletesebben

NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live

NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live Felhasználói kézikönyv Magyar 2010. június Az áthúzott, kerekes szemétgyűjtő-tartály azt jelenti, hogy az

Részletesebben

Ügyfeleinek von zó, az Ön számára pedig átlátható lesz cége Meteor támogatással! Marcsi.

Ügyfeleinek von zó, az Ön számára pedig átlátható lesz cége Meteor támogatással! Marcsi. Ügyfeleinek vonzó, az Ön számára pedig átlátható lesz cége Meteor támogatással! Marcsi. Üdvözlöm! Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek cége mindennapi munkáját maximálisan megkönnyítő komplett ügyviteli

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA COPY-DATA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 4031 Debrecen, Vincellér u. 6. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA Tartalomjegyzék 1 A SZOLGÁLTATÓ NEVE, SZÉKHELYE... 3 2 A SZOLGÁLTATÓ

Részletesebben

NAVIGON 70 Plus NAVIGON 70 Premium NAVIGON 70 Premium Live

NAVIGON 70 Plus NAVIGON 70 Premium NAVIGON 70 Premium Live NAVIGON 70 Plus NAVIGON 70 Premium NAVIGON 70 Premium Live Felhasználói kézikönyv Magyar 2010. augusztus Az áthúzott, kerekes szemétgyűjtő-tartály azt jelenti, hogy az Európai Unión belül a készüléket

Részletesebben

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. ÜZLETI MEGOLDÁSOK

ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. ÜZLETI MEGOLDÁSOK ATSYSTEMS ZRt. ATSYSTEMS Számítástechnikai Zrt. ÜZLETI MEGOLDÁSOK H-1142 Budapest, Kassai utca 75 Tel.: (+36) 1 872-1300 Fax: (+36) 1 872-1399 Helpdesk: (+36) 1 872-1310 E-mail: info@atsystems.hu Web:

Részletesebben

INFORMATIKA ÉS INTERNET

INFORMATIKA ÉS INTERNET a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 9. füzet INFORMATIKA ÉS INTERNET Informatika és internet 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb motorját a hazai tulajdonú kis-

Részletesebben

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa Gyakran feltett kérdések UPC PARTNERKÁRTYÁVAL 2 ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNYEK 1) Miért hasznos nekem a upc partnerkártya 2? A upc partnerkártya 2 tudatos használatával Ön éves szinten több ezer forint megtakarítást

Részletesebben

DIGITÁLIS VÁROS INTELLIGENS MEGOLDÁSOKKAL

DIGITÁLIS VÁROS INTELLIGENS MEGOLDÁSOKKAL DIGITÁLIS VÁROS INTELLIGENS MEGOLDÁSOKKAL Tartalomjegyzék 1. BEVEZETŐ 4 1.1 Digitális Város INTELLIGENS MEGOLDÁSOKKAL 5 1.2 A MAGYAR TELEKOM CSOPORT Digitális Város MEGOLDÁSAi 6 1.3 T-CITY SZOLNOK A JÖVŐ

Részletesebben

A Wirecard Central Eastern Europe GmbH ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (a továbbiakban: Wirecard CEE)

A Wirecard Central Eastern Europe GmbH ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (a továbbiakban: Wirecard CEE) A 1. Fogalmak 1.1. Az Ügyfél a Wirecard CEE szerződéses partnere. Ettől eltérően az Ügyfél más dokumentumokban megbízóként, felhasználóként, kereskedőként, üzletüzemeltetőként, szerződéses vállalkozóként

Részletesebben

Ingyenes tavaszi átvizsgálás április 1-30. között

Ingyenes tavaszi átvizsgálás április 1-30. között SZERVIZ Klasszisokkal vezet A Pappas Auto 2015. tavaszi-nyári haszongépjármû ügyféltájékoztató kiadványa www.pappas.hu Ingyenes tavaszi átvizsgálás április 1-30. között Jubileum Lukoil I Nyárigumi-ajánlatok

Részletesebben

Árajánlat. mobilfizetés szolgáltatás nyújtására. intézményi flották részére. Készítette: Sense/Net Zrt. 1117 Budapest, Infopark sétány 1.

Árajánlat. mobilfizetés szolgáltatás nyújtására. intézményi flották részére. Készítette: Sense/Net Zrt. 1117 Budapest, Infopark sétány 1. Árajánlat mobilfizetés szolgáltatás nyújtására intézményi flották részére Készítette: Sense/Net Zrt. 1117 Budapest, Infopark sétány 1. Budapest, 2014. július 7. Érvényes: 2014. szeptember 30-ig 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Webáruház készítéséhez Készült: 2012. július 14. Hatályos: 2012. augusztus 1-től Tartalomjegyzék 1. Értelmező rendelkezések... 2. Általános rendelkezések... A szerződés

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1.) Általános rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1.) Általános rendelkezések Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) 1.) Általános rendelkezések Jelen dokumentum a Címkepláza Kft. által működtetett www.cimkeplaza.hu webcímen elérhető online termékkatalógusban történő

Részletesebben

UTAZÁSI FELTÉTELEK/UTAZÁSI SZERZŐDÉS

UTAZÁSI FELTÉTELEK/UTAZÁSI SZERZŐDÉS UTAZÁSI FELTÉTELEK/UTAZÁSI SZERZŐDÉS Szolgáltatások A weboldalon keresztül a Swiss Halley AG. egy Internetes felhasználói felületet nyújt, amin keresztül minden ott szerepeltetett szolgáltató cég ( szállás-,

Részletesebben

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS

NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS NAVIGON 20 EASY NAVIGON 20 PLUS Felhasználói kézikönyv Magyar 2010. június Az áthúzott, kerekes szemétgyűjtő-tartály azt jelenti, hogy az Európai Unión belül a készüléket élettartama végén szelektív gyűjtőhelyre

Részletesebben