Az emberek mozgatásához a jövőben többre van szükség, mint csak egy autóra.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az emberek mozgatásához a jövőben többre van szükség, mint csak egy autóra."

Átírás

1

2 Az emberek mozgatásához a jövőben többre van szükség, mint csak egy autóra. Következő nagy innovációnk az Ön kézjegyét hordozza, hiszen a Mercedes-Benznél Ön és igényei állnak a középpontban. Mint mindig. Most következetesen egy lépéssel tovább megyünk és a Mercedes-Benz egész világát egy új ügyfélportálon foglaljuk össze az Ön számára: Mercedes me. Az a célunk, hogy olyan megoldásokat kínáljunk Önnek, melyek a szó szoros értelmében mintha csak Önnek készültek volna. Hozzáférése ehhez a személyre szabott világhoz radikálisan újragondolt, egyszerű, kényelmes és korszerű: Így szeretnénk alakítani a jövőt. Önnel együtt.

3 Egy Mercedes képmása: ezen a dupla oldalon az új C-osztály limuzin látható. Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 5,7 3,8 [8,4 3,6] l/100 km; CO 2 -kibocsátás, kombinált: [195 94] g/km. A szögletes zárójelben található értékek az automata sebességváltóval felszerelt típusokra vonatkoznak.

4 Üdvözöljük az Ön Mercedes-Benz-világában! A Mercedes-Benz egyet jelent a modern luxus összehasonlíthatatlan érzésével. Ezt az érzést most egy egész más perspektívából is átélheti a Mercedes me-vel. Mercedes-Benz világunk legjobbja, Önre szabva lelkesítő, magával ragadó, de mindenekelőtt meglepő. A kezdetektől fogva. Például a tény, hogy a kulcs ehhez a világhoz nem az autó, hanem Ön. A Mercedes me lehetővé teszi Önnek a hozzáférést egyedi mobilitási, kapcsolattartási, szerviz- és pénzügyi szolgáltatásainkhoz. A Mercedes me-nél Ön áll a középpontban ami Önnek fontos, ami Önt mozgatja és ami Önt inspirálja. Önnel együttműködve fejlesztünk ki innovatív szolgáltatásokat az autóval kapcsolatban és alakítjuk ki a holnap mobilitásának világát. Aki pedig a lehető leggyorsabban egy Mercedes-Benzt szeretne vásárolni, a kívánt típust a Mercedes me Online Store-ban bármikor és bárhol megrendelheti. Hiszen a Mercedes me-vel mindenekelőtt mindig elérhetők vagyunk az Ön számára. A Mercedes me világa azonban nemcsak digitálisan érhető el. Mercedes me bemutatótermünkkel Hamburgban és belvárosi jelenlétünkkel az olyan metropoliszokban, mint Berlin, München, Párizs vagy Tokió, a város közepén is megnyílik Ön előtt a Mercedes me világa. Látogasson el hozzánk, és kapcsolódjon össze velünk! Mobilitás Konnektivitás Szerviz Finanszírozás Inspiráció A Mercedes move me intelligens mobilitási megoldásokat kínál Önnek, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e gépkocsival. A Mercedes connect me lehetővé teszi Önnek, hogy bárhol és bármikor kapcsolatba léphessen gépkocsijával. A Mercedes assist me személyes és egyéni szolgáltatást kínál Önnek és Mercedes-Benzének. A Mercedes finance me pontosan a kívánt gépkocsira és az Ön igényeire szabott finanszírozási vagy biztosítási megoldásokat kínál Önnek. A Mercedes inspire me lehetővé teszi, hogy részesedjen ötleteinkből és meghívja Önt, hogy velünk együtt alakítsa a Mercedes-Benz márkát és elkísérje a jövőbe.

5

6 Fedezze fel a mobilitás világát! Ahhoz, hogy előrehaladhassunk, előre kell gondolkodni. A moovel GmbH, a Daimler Financial Services leányvállalataként olyan mobilitási megoldásokat fejleszt, melyekhez nem kell feltétlenül gépkocsival rendelkeznie. Örömünkre szolgál, hogy innovatív szolgáltatókkal működhetünk együtt, és így a mobilitást minden nap újra feltalálhatjuk. Ismerkedjen meg most sokoldalú ajánlatainkkal!

7 car2go. A telephelytől független rövid idejű autóbérlés úttörőjeként a car2go éppolyan egyszerű, mint zseniális: egyszerű, mert egy car2go mindig éppen ott van, ahol szükség van rá. Zseniális, mert Ön csak akkor fizet a car2goért, amikor használja és mindezt percre pontosan. A car2go lefoglalása abszolút egyszerű: keresés, foglalás, indítás. car2go black. A gyors napi utakra a car2go black az Ön legjobb partnere. Okostelefon-alapú carsharing rendszerünkkel egy kényelmes Mercedes-Benz B-osztály előnyeit élvezheti. Egyszerűen keressen egy gépkocsit egy car2go black parkolóhelyen és útja végeztével állítsa le bármelyik ilyen parkolóban. moovel. Akár helyi vagy távolsági tömegközlekedés, taxi, közös autóhasználat, kerékpár vagy carsharing: a moovel alkalmazás egyesíti a különböző mobilitási szolgáltatók ajánlatait és különböző lehetőségeket mutat meg Önnek az optimális összeköttetésre. Csak egyetlen dolga maradt: eldönteni, hogy elindul-e. mytaxi. Partnerünk, a mytaxi világszerte élen jár és piacvezető a taxi-alkalmazások között. A taxirendelő alkalmazás lehetővé teszi a közvetlen kapcsolatot a taxisofőr és Ön, mint utas között és optimalizálja a taxizást a megrendeléstől az utazáson át a fizetésig. Az alkalmazást eddig több, mint tíz millióan töltötték már le. Mercedes-Benz Rent. Itt megismerkedhet legújabb gépkocsijainkkal. A telephely-keresés segítségével azonnal megtalálhatja a kívánt gépkocsit egy Mercedes-Benz Rent partnernél, a közelben. Az egyetlen hátránya: a bérlés befejezése után ismét vissza kell adni. Blacklane. Bármikor legyen is szüksége sofőrszolgálatra, partnerünkkel, a Blacklane-nel egy kényelmes limuzinban, megbízhatóan utazhat a városban. Blacklane limuzinját bárhol és bármikor, kedvező áron és kényelmesen, okostelefon-alkalmazáson keresztül vagy a honlapon akár 15 perccel az utazás megkezdése előtt lefoglalhatja. FlixBus. Egészen nyugodtan utazni partnerünk, a FlixBus távolsági buszaival kényelmesen utazhat a városok között. Több, mint 5000 közvetlen járattal Németországban, Ausztriában, Csehországban és Svájcban a FlixBus teljes lefedettségű távolsági busz hálózatot kínál Önnek. Köszönhetően az ülőhely-garanciának és kellő lábtérnek, a komfortos klimatizáltságnak, valamint az ingyenes, LTE hálózati minőségű WLAN-nak, a FlixBusszal kényelmesen juthat el céljához. carpooling.com. Partnerünk, a mitfahrgelegenheit.de platformjának segítségével lehetőséget kap rá, hogy felajánlja a szabad helyeket gépkocsijában. Útitársai egyszerűen az interneten vagy az alkalmazással foglalhatják le azokat. Teljes biztonságot élvezhet és mindent ellenőrizhet, hozzájárulást kap az üzem anyag-költségekhez és kellemes szórakozást az úton.

8 A legjobb összeköttetés nem mindig egy út. A Mercedes connect me összekapcsolja Önt gépkocsijával és gépkocsiját mindennel, ami Önnek fontos. Váljon egy intelligensen összekapcsolódó világ részévé! Minden, amihez erre szüksége van, az Ön Mercedes-Benze. Kapcsolattartási szolgáltatásaink gépkocsiját még közelebb hozzák és kezelését még intuitívabbá teszik.

9 Mercedes connect me. A Mercedes connect me alapszolgáltatásai széles körűen tehermentesítik Önt például a gépkocsi-ellenőrzésnél, meghibásodás, vagy baleset esetén. Ehhez a vonatkozó gépkocsi-adatokat a rendszer megküldi a megfelelő helyre, és, ha szükséges, további intézkedéseket is kezdeményez. Ez lehet az Ön szervizének felhívása a következő szervizidőpont megbeszélésére, vagy gyors segítség a szerviz- vagy mentőszolgálat által. A rendelkezésre álló szolgáltatások magukba foglalják a Karbantartásmenedzsmentet, a Telediagnosztikát, a Meghibásodás-menedzsmentet, a Baleset-menedzsmentet és a Mercedes-Benz segélyhívó rendszert. Távoli eléréssel biztosított szolgáltatások. Az extraként rendelhető Távoli eléréssel biztosított szolgáltatásokkal Mercedesét egyszerűen az okostelefonjával vezérelheti. Végezzen el módosításokat a beállításokban, vagy hívjon le jármű-információkat a heverőn ülve vagy útközben. Elfelejtette, hol parkolt le? A Leparkolt jármű helyzetének meghatározása szolgáltatás 1,5 kilométeres körzetben megmutatja, hol hagyta az autót. A földrajzi járműfelügyelet 1 tájékoztatja Önt, ha gépkocsija egy meghatározott területet elhagy, vagy arra behajt. Ha hamarosan tankolnia kell (vagy elektromos gépkocsi esetén fel kell töltenie), azt a Remote Online szolgáltatás szintén jelzi. A Távoli eléréssel biztosított szolgáltatások a Remote Online felszereltséggel együtt használhatók. A felszereltség extraként rendelhető az Audio 20 CD és Audio 20 USB multimédia rendszerekkel együtt, és a COMAND Online multimédia rendszer részét képezi. Az elektromos meghajtású Mercedes-Benz gépkocsik esetében a Remote Online a szériafelszereltséghez tartozik. A Remote Online extrafelszereltség az első forgalomba helyezés után három évig használható, majd ezt követően térítés kötelesen meghosszabbítható. Live Traffic Information. Ez a szolgáltatás segít Önnek a közlekedési dugók elkerülésében és céljának lehető leggyorsabb elérésében. Ön és a közlekedés többi résztvevője is forgalmi adatközlőként funkciónál, melyeknek adatait egy rendkívül precíz közlekedési adatelemző rendszer valós időben rögzíti. Ezáltal mindig pontos közlekedési információk küldhetők a gépkocsijának, melyek az útvonal és az érkezési időpont kiszámításához szükségesek, és így, ha szükséges, a célhoz vezetés dinamikusan módosítható. A Live Traffic Information az első forgalomba helyezéskor a COMAND Online multimédia rendszer része. A szolgáltatást ekkor három évre aktiváljuk, majd ezt követően térítés ellenében meghosszabbítható. Mercedes-Benz alkalmazások. A Remote Online mellett a jövőben számos alkalmazást használhat majd, melyek ellátják Önt friss hírekkel, tájékoztatják az útvonalairól vagy szórakoztatják Önt út közben. 1 Bevezetésének időpontja előreláthatólag közepe.

10 Egy Mercedes képmása: a telefonon az új C-osztály limuzin látható. Üzemanyag-fogyasztás, kombinált: 5,7 3,8 [8,4 3,6] l/100 km; CO 2 -kibocsátás, kombinált: [195 94] g/km. A szögletes zárójelben található értékek az automata sebességváltóval felszerelt típusokra vonatkoznak.

11 Aktiválja Mercedes connect me szolgáltatásait. Így léphet be a hálózatba kapcsolt mobilitás jövőjébe. Regisztráljon címével a Mercedes me portálon! A visszaigazolás után Mercedes-Benz partnere engedélyezheti új kontóját és összekapcsolhatja gépkocsiját a Mercedes connect me-vel. Ezután egyénileg összeállíthatja a Mercedes connect me kínálatából a kívánt szolgáltatásokat. Magától értetődően bármikor módosíthatja a kiválasztott szolgáltatásokat. A szolgáltatás rendelkezésre állása az Ön által választott felszereltségtől függ. Mercedes connect me szolgáltatásainak további kezelése egész kényelmesen a ügyfélportálon keresztül történhet vagy Mercedes-Benz partnerével együtt. Megbízhat az átfogó biztonságban és áttekinthetőségben. A hálózati mobilitás magával ragadó téma. Az Ön személyiségi jogai és az áttekinthető használati feltételek fontosabbak: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Mercedes connect me szolgáltatások csak egyes új Mercedes-Benz gépkocsitípusokhoz, és nem minden országban állnak rendelkezésre. Mercedes-Benz partnere szívesen ad Önnek további tájékoztatást. A Mercedes connect me szolgáltatások nyújtása egy, a gépkocsiba beépített SIM-kártya segítségével történik, és függ a hálózati lefedettségtől. A gépkocsi Daimler AG szerveréhez történő csatlakoztatásának költségeit a Daimler AG viseli. Egy gépkocsi bekapcsolása a Mercedes connect me szolgáltatásba kizárólag a résztvevő Mercedes-Benz partnereknél történhet és csak a jogosultságot igazoló megfelelő dokumentumok bemutatása után lehetséges. Az ügyfél később további, a használatra jogosult személyeket is megnevezhet. A Daimler AG a személyes adatokat csak oly mértékben rögzíti, tárolja, dolgozza fel és használja, amilyen mértékben ez a Mercedes connect me szolgáltatások nyújtásához szükséges, amennyiben ez az egyes szolgáltatások használati feltételeiből következik, ill. amennyiben az ügyfél azok feldolgozásához és használatához hozzájárult. A Daimler AG biztonsági koncepciója hatékonyan védi ügyfelei információit és adatait a véletlen vagy illetéktelen megsemmisítéstől, módosítástól, továbbítástól, adatvesztéstől és illetéktelen harmadik fél általi hozzáféréstől. A szolgáltatásokról, rendelkezésre állásról, futamidőről és költségekről további információk a Mercedes-Benz árlistákban találhatók. A használható okostelefonokról és a szükséges böngészőkről a oldalon találhatók információk.

12 Ami a gépkocsijainkra érvényes, azt nyújtja szervizünk is: csak a legjobbat. Egyéni szolgáltatás számomra és Mercedes-Benzem számára? Igen, hiszen nemcsak a legjobb gépkocsit szeretnénk Önnek nyújtani, hanem a legjobb szolgáltatást is. Célunk, hogy elkápráztassuk Önt. Szervizszolgáltatás. A Mercedes assist me különösen egyszerűvé teszi Önnek gépkocsija karbantartását. Így online, kényelmesen találhat egy közeli Mercedes-Benz partnert, és egyeztethet szervizidőpontot. A digitális szervizfüzet bármikor tájékoztatja Önt a szervizszolgáltatások pillanatnyi állapotáról. Ha mégis műszaki hiba fordulna elő, a Mercedes-Benz mobilitási csomag, a Mobilo 1 gondoskodik arról, hogy mobil maradhasson. Garancia & mobilitás. Garanciáinkkal és szolgáltatásainkkal a legjobb ellátást biztosítjuk autójának: a Mercedes-Benz Service 24h meghibásodás és baleset esetén napi 24 órában, egész Európában rendelkezésére áll. Mercedes-Benz Mobilo 1. A szériafelszereltséghez tartozó mobilitásgarancia gondoskodik arról, hogy akkor is mobil maradhasson, ha Mercedese nem tudna továbbhaladni. Több mint 40 európai országban gyorsan helyszíni segítségnyújtásban részesülhet ingyenesen és napi 24 órában. A szolgáltatás tartalmazza a helyszíni segítségnyújtás költségeit, mint pl. a bevontatást vagy a cseregépkocsit. Mindezt akár 30 évig. Magától értetődően ez a szolgáltatás baleset, vandalizmus okozta kár és még téves tankolás esetén is érvényes. A váratlan szervizköltségek ellen a Mercedes-Benz Szervizszerződéssel 2 védekezhet. Digitális szervizinformáció. Minden elvégzett szerviz-munkálatot biztonságosan és védetten megtalálhat a központi Mercedes-Benz szerviz-adatbázisban áttekinthetően, hamisítástól védetten és bármikor lehívhatóan. Másik szerviz választása vagy a gépkocsi értékesítése esetén is mindig rendelkezésére állnak az elvégzett szerviz-munkálatok teljes körű adatai, melyek már a szervizlátogatás után egy nappal megtekinthetők a Mercedes me-n. Az aktuális szervizinformáció mellett itt megtekintheti gépkocsija teljes szerviztörténetét is, és igény esetén ki is nyomtathatja azt. 1 A Mobilo az érvényesség lejárta után (két év az első forgalomba helyezés után) akár 30 évig, karbantartásról karbantartásra, egy hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizben meghosszabbítható. 2 A Mercedes-Benz Szervizszerződések feltételei szerint.

13

14 Mert az Ön kívánságai olyan egyediek, mint a lehetőségek, azok teljesítésére. Az utak a kívánt autóhoz éppolyan sokfélék, mint gépkocsijaink. A Daimler Financial Services segít Önnek megtalálni, hogy a finanszírozás vagy a lízing a legalkalmasabb megoldás az Ön számára, és melyik biztosítás illik legjobban igényeihez. Finanszírozás. A közvetlen út saját csillagos automobiljához finanszírozási ajánlatainkkal kezdődik. Ezek lehetővé teszik Önnek, hogy a kívánt gépkocsit úgy fizesse ki, ahogy az Ön személyes pénzügyi terveihez az a legjobban illeszkedik. Megvalósítjuk álmát kedvező hitelekkel, melyeknél a kiválasztott első részlet, valamint a megállapodás szerinti futamidő segítségével Ön is dönthet a havi részletek nagyságáról. Lízing. Ha mindig a legújabb típussal szeretne járni, lízingajánlataink pontosan megfelelők lesznek Önnek. Maximális rugalmasságot biztosítunk Önnek olyan lízingajánlatokkal, melyekkel nem a tulajdonszerzésért, hanem csak a használatért fizet, és így profitálhat a vonzó havi részletekből. Így gépkocsiját egy meghatározott időtartam után visszaadhatja és mindig a legújabb típussal járhat. Biztosítás. Megbízható védelmet kínálunk Önnek különösen biztonságos gépkocsikkal, de vonzó biztosítási termékek közvetítésével is. Az általunk a biztosítási üzletággal együtt kifejlesztett gépjármű biztosítási megoldások átfogó védelmet nyújtanak és gondoskodnak arról, hogy gépkocsiját egy káresemény esetén mindig szakemberek javítsák, a gyári előírásoknak megfelelően.

15

16

17 Az inspiráció a jövő hajtóereje. Szálljon be, engedje, hogy inspiráljuk, és mindenekelőtt: ossza meg velünk gondolatait és elképzeléseit. A Mercedes inspire me interakciót és párbeszédet jelent. Így velünk együtt alakíthatja a mobilitás és a Mercedes-Benz márka jövőjét. Ehhez létre fog jönni egy közösség, melyben a regisztrált felhasználók részt vesznek az új ötletek kidolgozásában és eszmét cserélhetnek különböző területekről érkező munkatársakkal. Ezen kívül a Mercedes inspire me keretében egyre több ajánlatot és élményt alakítanak ki, melyek túlmutatnak a klasszikus, gépkocsival kapcsolatos témákon, például a rendezvények, utazás vagy életmód területén. Maradjon kíváncsi, örömmel várjuk ötleteit!

18

19 Ismerjen meg minket új oldalunkról! Honlapunk az Ön személyes kapuja a Mercedes me világához, és ezáltal minden ajánlatunkhoz és szolgáltatásunkhoz a mobilitás, konnektivitás, szerviz, finanszírozás és inspiráció területén. Ismerkedjen meg teljesen új lehetőségekkel az összekapcsolódásra a Mercedes-Benzzel, vagy tájékozódjon mindenki másnál előbb a Mercedes-Benz új műszaki megoldásairól! Találja meg az optimális útvonalat a moovellel, beszélje meg online a következő szervizidőpontot vagy tudja meg, hogyan finanszírozhatja a kívánt gépkocsit az Ön egyéni igényeinek megfelelően! Bármi legyen is a célja, induljon el a

20 A prospektus adatairól: A nyomtatvány szerkesztésének lezárása, után a terméken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány olyan típusokat és szolgáltatásokat is tartalmazhat, melyek egyes országokban nem elérhetők. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. Az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. Daimler AG, Mercedesstr. 137, Stuttgart MS/MAC /0415 Printed in Germany

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára.

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Navigation 20 C-osztályhoz, GLK & E-oszályhoz Audio 20 CD készülékkel rendelkezik az Ön Mercedes-Benz

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás.

Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás. Első osztályú kártya, nagyszerű szolgáltatásokkal. Utazzon biztonságban a Mercedes ServiceCarddal. Egyszerűen több szolgáltatás. 706000 833789 00128 Egyszerűen és gyorsan keresztül Európán. Útközben nem

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Plus 3 finanszírozási konstrukció a Mercedes-Benztől.

Plus 3 finanszírozási konstrukció a Mercedes-Benztől. Három jó választás. Plus 3 finanszírozási konstrukció a Mercedes-Benztől. A Plus3 zárt végű pénzügyi lízing konstrukció lényege, hogy kedvező havidíj fizetési kötelezettség mellett tegye lehetővé a gépkocsi

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában.

Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában. Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában. Baleset esetén ingyenes beszállítás és mentés, valamint csereautó akár 5 napra is. Minden közlekedési baleset (például de nem kizárólag ütközés, borulás, zuhanás,

Részletesebben

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ITT MINDEN A CSALÁDIAS TÖRŐDÉS -RŐL SZÓL! A Kiánál családtagként szeretjük az autóinkat... és amit szeretünk, azzal törődni kell. Kia-tulajdonosként Ön is családunk tagjává vált.

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

Hogy jó hangulata mindig megmaradjon. Audi Mobilitásgarancia

Hogy jó hangulata mindig megmaradjon. Audi Mobilitásgarancia Hogy jó hangulata mindig megmaradjon Audi Mobilitásgarancia Segítségével biztos a haladás Európában Könnyű annak, akinek semmiért nem kell aggódnia. Ez az autóvezetés esetében is igaz. Bármi is történjen,

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató

Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Kapcsolja össze sütőjét a jövővel. Telepítési útmutató Üdvözöljük hálózatba kötött otthonában! Gratulálunk új intelligens háztartási készülékéhez. A Home Connect teljesen új perspektívába helyezi mindennapi

Részletesebben

Okos parkolás az élhető városokért. S o m o g y i Z s o l t

Okos parkolás az élhető városokért. S o m o g y i Z s o l t Okos parkolás az élhető városokért S o m o g y i Z s o l t A városi mobilitás az egész világon változik, ennek hátterében 4 fő trendet azonosítottunk 1 2 3 4 INGÁZÓK ÉLHETŐ VÁROS ELEKTROMOS AUTÓZÁS KÖZÖSSÉGI

Részletesebben

A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ

A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ ISMERTETŐ Ő www.web2auto.hu MI A WEB2AUTO? Járműtulajdonosok virtuális közössége Kényelmi szolgáltatás a felhasználók számára Elektronikus nyilvántartó és figyelmeztető rendszer

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

A DLD használatának feltételei:

A DLD használatának feltételei: A DLD használatának feltételei: DLD Short Range DLD Wide Range Egy WLAN kapcsolattal rendelkező irodai számítógép Egy folyamatos internetkapcsolattal rendelkező irodai számítógép Egy, a számítógéphez csatlakoztatott

Részletesebben

ÁRLISTA Érvényes: től

ÁRLISTA Érvényes: től A - osztály W 177 GLB 180 d 8G-DCT automata 247 610 85 116 1 950 S4 5,0-4,9 132-129 9 606 000,- 135 000,- 12 334 620,- 3 700 386,- 162 899,- GLB 200 d 8G-DCT automata 247 612 110 150 1 950 S4 5,0-4,9 133-129

Részletesebben

ÁRLISTA Érvényes: tól

ÁRLISTA Érvényes: tól A - osztály W 177 C 160 limuzin 205 044 95 129 1 595 S4 6,1-5,7 140-131 7 928 000,- 85 000,- 10 153 560,- 3 046 068,- 134 095,- C 160 limuzin 9G-TRONIC automata 205 075 95 129 1 497 S4 6,5-6,2 147-140

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

Fapados buszok térhódítása Európában A FlixBus sztori. Budapest, március 02.

Fapados buszok térhódítása Európában A FlixBus sztori. Budapest, március 02. Fapados buszok térhódítása Európában A FlixBus sztori Budapest, 2018. március 02. 1 2 A buszpiac fejlődését elősegítő trendek Az okostelefonok válnak státusz szimbólummá az autók helyett Autó/1,000 lakos

Részletesebben

Így igazán szép a tél.

Így igazán szép a tél. Kérjük vegye figyelembe: a prospektus nyomdába adása (07/2017) után a termékeken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés, valamint a szállítási terjedelem változásának

Részletesebben

Használati útmutató a. Meusburger portálhoz

Használati útmutató a. Meusburger portálhoz Használati útmutató a Meusburger portálhoz 1. Tartalomjegyzék 1. Általános információk 3 2. Regisztrálás a Mesuburger portálra 4 3. 3.1 3.2 Jelszó Jelszó a regisztrálásnál Elfelejtette jelszavát? 4. Jegyrendelés

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

MELLÉKLETEK. a következőhöz: A BIZOTTSÁG FELHATALMAZÁSON ALAPULÓ RENDELETE

MELLÉKLETEK. a következőhöz: A BIZOTTSÁG FELHATALMAZÁSON ALAPULÓ RENDELETE EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2017.5.31. C(2017) 3574 final ANNEX 1 MELLÉKLETEK a következőhöz: A BIZOTTSÁG FELHATALMAZÁSON ALAPULÓ RENDELETE a 2010/40/EU európai parlamenti és tanácsi irányelvnek az EU

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki.

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Senki nem ért nálunk jobban a Volkswagenekhez, ezért vagyunk mi a legjobb választás flottájuk szervizelésére. Üdvözli a Volkswagen FlottaSzerviz.

Részletesebben

RÖVID ÚTMUTATÓ A NISSANCONNECT EV HASZNÁLATÁHOZ

RÖVID ÚTMUTATÓ A NISSANCONNECT EV HASZNÁLATÁHOZ RÖVID ÚTMUTATÓ A NISSANCONNECT EV HASZNÁLATÁHOZ Hozza ki a legtöbbet Nissan elektromos autójából a NissanConnect EV segítségével. Az alábbi egyszerű lépésekkel kezelheti Nissanját számítógépről vagy okostelefonról.

Részletesebben

125 éves jubileumi ajánlat.

125 éves jubileumi ajánlat. Mercedes-Benz A-osztály A kép illusztráció! Mercedes-Benz A-osztály Akciós modell A 160 BE Akciós bruttó ár regisztrációs adóval 4 990 000 Ft Induló díj a bruttó ár 20%-a 998 000 Ft Pénzügyi lízing konstrukció

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

Dr. Esztergár-Kiss Domokos BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR

Dr. Esztergár-Kiss Domokos BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM KÖZLEKEDÉSMÉRNÖKI ÉS JÁRMŰMÉRNÖKI KAR Dr. Esztergár-Kiss Domokos 2018.10.18. Mobilitási szolgáltatások Mobility as a service (MaaS) Közlekedési szolgáltatók MaaS szolgáltató Felhasználók Multimodális utazástervezés Valós idejű információ Helyfoglalás

Részletesebben

Az online platform, amely összeköti Európát.

Az online platform, amely összeköti Európát. Az online platform, amely összeköti Európát. Az élelmiszer-ágazati portál: foodsolution.info Hozzáadott érték a beszerzéshez. Használja a foodsolution.info oldalt beszerzéshez, termékfejlesztéshez, benchmarkinghoz,

Részletesebben

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ.

KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW ajánlatok www.bmw.hu A vezetés élménye KULCS AZ ÉLMÉNYEKHEZ. BMW aktuális ajánlatok 2015. február 28-ig. BMW 1-es sorozat (3 és 5 ajtó) Ön most három ajánlat közül választhat: Támogatott belépő ár

Részletesebben

felhasználói kézikönyv

felhasználói kézikönyv LeasePlan Mobilalkalmazás Bárhol, bármikor elérhető azonnali segítség és folyamatos információ. A használat regisztrációhoz kötött (rendszám, név, e-mailcím). Ismerje meg részletesen a t, és fedezze fel

Részletesebben

Egy kártya minden esetre. Egész Európára kiterjedő útdíj szolgáltatás.

Egy kártya minden esetre. Egész Európára kiterjedő útdíj szolgáltatás. Egy kártya minden esetre. Egész Európára kiterjedő útdíj szolgáltatás. A KÁRTYA ELŐNYEI Az Ön előnyei - a még tökéletesebb szolgáltatások érdekében UTA kártya az Ön megefelelő partnere az út díj, tankolási

Részletesebben

Ügyfelünk a mall.cz. A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára

Ügyfelünk a mall.cz. A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára Ügyfelünk a mall.cz A legjobb logisztikai szolgáltatás az ügyfél számára Rugalmas B2C logisztikai megoldás Egy nagy online webáruházban mint mint például a Mall.cz esetében minden megtalálható, amire

Részletesebben

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail

MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015. Interrail MÁV-START / ÉKSZ - 07/002/2015 Interrail Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk!

Részletesebben

Innovatív közösségi elektromos robogó megosztó rendszer

Innovatív közösségi elektromos robogó megosztó rendszer Innovatív közösségi elektromos robogó megosztó rendszer Szakmai háttér 1997-2017: 20 éves FMCG szakmai háttér Magyarországi és közép-kelet európai regionális poziciók Trade marketing, értékesítési és üzletfejlesztési

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Mire kell figyelni a bérlés előtt?

Mire kell figyelni a bérlés előtt? Külföldi nyaralásaik során sokan választják azt a megoldást a helyi látnivalók és nevezetességek megtekintéséhez, hogy gépkocsit bérlenek a tömegközlekedés használata helyett. Ennek előnye, hogy kényelmesebb,

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

a Peugeot Oroszlánnal!

a Peugeot Oroszlánnal! Vágjon neki a nyárnak a Peugeot Oroszlánnal! ÚJ Partner Tepee Családi autók minden A CSALÁDBARÁT A Peugeot Partner Tepee-t imádni fogja! Mert kényelmesen elfér benne minden és mindenki: apa, anya, gyerek,

Részletesebben

K l i n i k a. www.computerklinika.hu. Computer Klinika. info@computerklinika.hu. Informatikai Szolgáltató. és Kereskedelmi Betéti Társaság

K l i n i k a. www.computerklinika.hu. Computer Klinika. info@computerklinika.hu. Informatikai Szolgáltató. és Kereskedelmi Betéti Társaság K l i n i k a www.computerklinika.hu Computer Klinika info@computerklinika.hu Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság Nem elég azt mondani: Megteszek minden tőlem telhetőt. Amire szükség

Részletesebben

touchcontrol alkalmazás Ace

touchcontrol alkalmazás Ace Ace touchcontrol alkalmazás A Bluetooth márka és logó a Bluetooth SIG, Inc. tulajdona, amely márkák bármely felhasználására a Sivantos Gmbh licenccel rendelkezik. Más védjegyek és kereskedelmi nevek a

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

Az Ön elképzelései szerint kialakítva.

Az Ön elképzelései szerint kialakítva. INNOVÁCIÓ eform Online konfigurátor Az Ön elképzelései szerint kialakítva. eform egyénileg tervezhető keményhab betétek szerszámai számára. eform Formába hozzuk szerszámait. Az Ön elvárásai a mi megoldásunk.

Részletesebben

Intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások

Intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások Intelligens közlekedési rendszerek és szolgáltatások Nemzeti Közlekedési Napok Siófok, 2013. november 7. Dr.- habil. Lindenbach Ágnes egyetemi tanár, PTE PMMIK Az ITS fogalma Az intelligens közlekedési

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

SUBARU ASSISTANCE +36 1 880 14 88

SUBARU ASSISTANCE +36 1 880 14 88 SUBARU ASSISTANCE +36 1 880 14 88 SUBARU ASSISTANCE +36 1 880 14 88 Szolgáltatási körünkbe tartozik minden 36 hónapnál fiatalabb, Magyarországon forgalomba helyezett és a magyarországi importőr által regisztrált

Részletesebben

Csoportos foglalás a csoportos bejelentkezés segítségével

Csoportos foglalás a csoportos bejelentkezés segítségével Csoportos foglalás a csoportos bejelentkezés segítségével Tartalom A csoportos bejelentkezéssel járó előnyök 2. oldal Lehetőségek csoportok számára még nem foglalható utazásokhoz 3-4. oldal Lemondás 5-6.

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer.

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. 1 2 Az ISM Online a targoncaflotta adatait összegyűjtő, megfigyelő

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017 Interrail 2017 MÁV-START / ÜFM - 07/007/2017 Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017

Interrail MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017 Interrail 2017 MÁV-START / ÜFM - 07/028/2017 Örömmel üdvözöljük Önt az Interrail tel utazók széles táborában! Reméljük, utazásai során sok nagyszerű élményben lesz része. Jó időt, kellemes útitársakat

Részletesebben

12. Pénzügyi szolgáltatások

12. Pénzügyi szolgáltatások 12. Pénzügyi szolgáltatások 57 A Pappas Auto a pénzügyi tevékenységek területén a Mercedes-Benz Financial Services széleskörő, szolgáltatását veszi igénybe A Pappas Auto, a Daimler konszern erre szakosodott

Részletesebben

Mobilitási csomagok létrehozása a MaaS koncepció alapján Kerényi Tamás (B1RY6S)

Mobilitási csomagok létrehozása a MaaS koncepció alapján Kerényi Tamás (B1RY6S) Mobilitási csomagok létrehozása a MaaS koncepció alapján Kerényi Tamás (B1RY6S) Kerényi Tamás (B1RY6S) 1 MaaS Mobilitás, mint Szolgáltatás Hietanen által: A mobilitás elosztási modell, amelyben az ügyfelek

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt: ipn-quadcore.co.uk

Részletesebben

TISZTELT KAMARAI TAG!

TISZTELT KAMARAI TAG! A képek illusztrációk. TISZTELT KAMARAI TAG! A Schiller Autó Család, mint hivatalos OPEL, FIAT, ŠKODA és TOYOTA márkakereskedés illetve márkaszerviz egyedi kedvezményeket nyújt a Nemzeti Agrárgazdasági

Részletesebben

MI AZ A NIKE.COM? LEADEREK ÚTMUTATÓJA SZÓLÍTSD MEG

MI AZ A NIKE.COM? LEADEREK ÚTMUTATÓJA SZÓLÍTSD MEG MI AZ A NIKE.COM? Ez a szimbólum a képzés levezetéséhez adott tippeket jelzi. Szükséged lesz a store egyik eszközére a Nike.com eléréséhez. BEVEZETÉS MI AZ A NIKE.COM? EZT A KÉPZÉS LEVEZETŐJE HANGOSAN

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ!

ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ! ÚJ KORSZAK AZ ÉPÜLETEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁBAN AZ EREDETI: A JÖVŐ! HŐTECHNIKA KÖRNYEZET TŰZ GARANCIA 40 ÉV HŐTECHNIKAI GARANCIA 20%-KAL JOBB HŐTECHNIKAI TELJESÍTMÉNY Kezdje meg az IPN-QuadCore utazást itt:

Részletesebben

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS Connect Portál A ŠKODA Connect online szolgáltatások használata a felhasználó és gépjárműve előzetes regisztrációját igényli a Connect Portálon, valamint az online

Részletesebben

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE Tartós megoldás az Ön üres tartályai számára: A SCHÜTZ TICKET SERVICE szolgáltatás. A mai ipari vállalatok egyik legfontosabb célja a sértetlen

Részletesebben

Hatályos: jétől. pénzügyek egyszerűen jobban

Hatályos: jétől. pénzügyek egyszerűen jobban Hatályos: 2017.05.01-jétől pénzügyek egyszerűen jobban Az OVB Európában Több mint 45 éves tapasztalat Tevékenység 14 európai országban Közel 3,3 millió ügyfél Nagyjából 5.000 főállású pénzügyi tanácsadó

Részletesebben

UNION-Casco biztosítások Biztosítási ajánlat

UNION-Casco biztosítások Biztosítási ajánlat UNION-Casco biztosítások Biztosítási ajánlat Képviselő kódja: Képviselő neve: Nyugtaszám: Adóigazgatási szám: 10491984-2-44 Ajánlatszám: Kérjük, nyomtatott betűvel töltse ki! A megfelelő helyen így jelölje!

Részletesebben

LifeBOX. Médiaajánlat

LifeBOX. Médiaajánlat LifeBOX Médiaajánlat li e B O X Az élet kép O RENGETEG DOLOG JÓ, DE A LifeBOX, MIÉRT JOBB? A LifeBOX, egy egyedi, internetes tartalomszolgáltató komplex és sokrétű rendszer, amely egyszerre foglalkozik

Részletesebben

Datakart Geodézia Földmérési és Térképészeti Kft.

Datakart Geodézia Földmérési és Térképészeti Kft. Jövő-központúság és rugalmasság Igényfelmérés és partnerség Funkcionalitás és kezelhetőség Kivitelezés és karbantartás Hozzáértés és motiváció Egyediség és felhasználó-központúság Egyedi szoftver és rendszermegoldások

Részletesebben

érvényességi határidő: 2014. 12. 31. www.holidayplus-unlimited.net/lg www.lg.com/hu

érvényességi határidő: 2014. 12. 31. www.holidayplus-unlimited.net/lg www.lg.com/hu érvényességi határidő: 2014. 12. 31. www.holidayplus-unlimited.net/lg www.lg.com/hu Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy bizalmával megtisztelt bennünket és az LG Electronics klímáját választotta. Jó pihenést,

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki.

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Senki nem ért nálunk jobban a Volkswagenekhez, ezért vagyunk mi a legjobb választás flottájuk szervizelésére. Üdvözli a Volkswagen FlottaSzerviz.

Részletesebben

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM A mi LED szakértelmünk segít az Ön üzleti sikereiben Az

Részletesebben

TARTALOM. Versenyre készen. 6 Múlt és jelen. 8 A magyarországi földgázpiac szabályozói környezete. 9 Liberalizált gázpiac.

TARTALOM. Versenyre készen. 6 Múlt és jelen. 8 A magyarországi földgázpiac szabályozói környezete. 9 Liberalizált gázpiac. TARTALOM 5 Versenyre készen 6 Múlt és jelen 8 A magyarországi földgázpiac szabályozói környezete 9 Liberalizált gázpiac 10 A földgáz útja 12 FŐGÁZ az Ön földgázkereskedője 14 Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

Együttműködési keretek Budapest közlekedésfejlesztésében. Dr. Denke Zsolt szakterületi vezető Budapesti Közlekedési Központ 2015. március 4.

Együttműködési keretek Budapest közlekedésfejlesztésében. Dr. Denke Zsolt szakterületi vezető Budapesti Közlekedési Központ 2015. március 4. Együttműködési keretek Budapest közlekedésfejlesztésében Dr. Denke Zsolt szakterületi vezető Budapesti Közlekedési Központ 2015. március 4. Balázs Mór Terv 2014-2030 2 A Balázs Mór Terv célrendszere Jövőkép:

Részletesebben

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni DrivePro Life Cycle szolgáltatások Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni Optimális működés a legelső naptól drives.danfoss.hu/services/drivepro-services

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A NISSANCONNECT EV HASZNÁLATÁHOZ RÖVID ÚTMUTATÓ

ÚTMUTATÓ A NISSANCONNECT EV HASZNÁLATÁHOZ RÖVID ÚTMUTATÓ ÚTMUTATÓ A NISSANCONNECT EV HASZNÁLATÁHOZ RÖVID ÚTMUTATÓ Hozza ki a legtöbbet Nissan elektromos autójából a NissanConnect EV segítségével. Az alábbi egyszerű lépésekkel kezelheti Nissanját számítógépről

Részletesebben

Tájékoztató adatkezelésről /Adatvédelmi Szabályzatunk alapján/

Tájékoztató adatkezelésről /Adatvédelmi Szabályzatunk alapján/ Tájékoztató adatkezelésről /Adatvédelmi Szabályzatunk alapján/ Név: Mátyás Király Katolikus Általános Iskola és Óvoda Székhely: 5948 Kaszaper, Szent Gellért tér 2. Adószám: 18294327-1-04 OM azonosító:

Részletesebben

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/006/2018

Interrail MÁV-START / ÉI - 07/006/2018 Interrail 2018 MÁV-START / ÉI - 07/006/2018 Az Interrail tel, utazásai során sok nagyszerű élményben lehet része. Jó időt, kellemes útitársakat kívánunk! Engedje meg, hogy a tel kapcsolatban néhány hasznos

Részletesebben