Shot Wild Card Felhasználói kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Shot Wild Card Felhasználói kézikönyv"

Átírás

1 1. oldal SHOT Wild Card Felhasználói Kézikönyv Magyarországi forgalmazó: VIDGET.HU Kft Budapest, Tétényi út

2 2. oldal KICSOMAGOLÁS Kicsomagolásnál óvatosan járj el és ellenőrizd, hogy minden kiegészítőt megtaláltál a csomagban. A csomag tartalma: 1 db eletktromos darts tábla 6 db darts nyíl szétszerelve 1db felhasználói kézikönyv ELEMEK A darts tábla 3 db AAA (1.5 Volt) típusú elemmel működik. AZ ELEMEK NEM TARTOZÉKOK. NE használj különböző korú, típusú (alkaline, szén-cink, újratölthető, stb.), különböző töltöttségű és márkájú elemet egyszerre a darts táblához! Az elemeket ne dobd tűzbe, mert az elemek robbanhatnak! BEÜZEMELÉS Válassz egy megfelelő helyet a falon a tábla rögzítéséhez, ahol kb. 3 méter szabad hely van a tábla előtt. A dobóvonal 237 centiméterre legyen a táblától. Mérd ki és jelöld be a felső csavar helyét a falon 191,7 centiméter magasan. Ez lesz a felső rögzítőcsavar helye. Az alsó csavarok 31,5 centivel lejjebb helyezkednek majd el. Kijelölésükhöz mérj a felső csavarhelytől függőleges irányba lefelé 31,5 centimétert (NEM KELL FÚRNI!). A két szélső csavarhely az előbb kimért középponttól jobbra és balra 13,5 centiméterre helyezkednek el vízszintesen. Az így kijelölt 3 pontba rögzíts csavarokat a falon. A tábla felhelyezéséhez szükséges lehet a csavarok további beállítása. A végleges beállításnál a tábla középpontja 173 centiméter magasan helyezkedik el. TÁBLAFUNKCIÓK POWER gomb Nyomd meg a tábla be- és kikapcsolásához. A tábla rendelkezik automatikus kikapcsolási funkcióval az energiatakarékosság érdekében. 5 perc tétlenség után a tábla hangeffekt és a kijelzőn SLEEP jelzés kíséretében energiatakarékos üzemmódba kapcsol. Ebben az esetben a gép a játékállást memóriába menti és a játék bármelyik gomb megnyomásával folytatható.

3 3. oldal START gomb Ez egy multifunkcionális gomb, mely a következőekre használható: (START) Játék elindítása, amikor minden beállítás megtörtént (CHANGE) Következő játékosra váltás, amennyiben az előző játékos végzett a körével. Ez várakozó (HOLD) állásba helyezi a táblát a körök között, amíg a játékos kiveszi a nyilait a táblából. GAME gombok A kijelzőn megjelenő játékmódok közötti lapozásra szolgál. CYBERMATCH gomb Megnyomásával aktiválod a Cybermatch játékot, melyben a gép ellen tudsz játszani. Nyomd a gombot folyamatosan, hogy választhass az 5 különböző nehézségi fokozat közül. Lapozz a CYMBERMATCH JÁTÉK fejezethez a további instrukciókért! PLAYER gomb Ezzel a gombbal a játék elején tudod beállítani a játékosok számát. DOUBLE/MISS gomb Ezzel a gombbal tudod beállítani a Dupla be- és kiszálló, valamint a Mester módokat a 01 -es játékoknál. Ez a lehetőség csak a 301, 401, stb. játékoknél használható. A MISS opció minden játéktípusnál használható a játékmenet közben. Nyomd meg a gombot, amikor egy nyilad eltévesztette a játékmezőt (fekete szektor, fal, padló, stb.) BEÁLLÍTÁSOK 1. Nyomd meg a POWER gombot, hogy aktiváld a táblát! Rövid zenei effektet játszik le a tábla, amíg lefuttat egy gyorstesztet. Nyomd a GAME gombot, hogy kiválaszd a játákmódot! 2. Nyomd a DOUBLE gombot (nem kötelező) a játék be- és kiszálló módjának beállításához (csak a játékoknál). A játékok leírásához lapozz tovább! 3. Nyomd a PLAYER gombot a játékosok számának megadásához (1,2,3,4, t2-2, t3-3, t4-4). Az alapbeállítás 2 játékos. 4. Nyomd a START gombot a játék indításához! 5. Dobás - A nyilakat a kijelzőn nyíl ikonok jelzik. A hátralevő nyilak számát jelzi a tábla az adott körben dobó játékos számára. - Amikor mindhárom nyilat eldobtad, a tábla Next player hangutasítással jelez és villogásba kezd a pontszám. Ekkor a nyilak eltávolíthatóak a táblából a pontszám változása nélkül. Miután minden nyilat kiszedtél a táblából, nyomd meg a START gombot a következő játékosra lépéshez. A tábla hangutasításban jelzi a következő játékos sorszámát.

4 4. oldal CSAPATJÁTÉK Alapesetben a tábla 4 játékos pontjait kezeli, de csapat módban képes 4 kétfős csapat (8 játékos) pontjait is kezelni. A csapatjáték módhoz nyomd a PLAYER gombot hosszan, amíg a t megjelenik a kijelzőn. A csapatbeállítások a következőek: t 2-2 : 2 csapat, 4 játékos (Első csapat 1 és 3-as játékos, Második csapat 2 és 4-es játékos) t 3-3 : 3 csapat, 6 játékos (Első csapat 1&4-es játékos, Második csapat 2&5-ös, Harmadik csapat 3&6-os.) t 4-4 : 4 csapat, 8 játékos (Első csapat 1&5-ös játékos, Második csapat 2&6-os, Harmadik csapat 3&7-es, Negyedik csapat 4&8-as.) A csapatjáték során a csapattagok pontszámai összeadódnak és közösen érik el a megfelelő pontszámot. KEZELÉS 1. SOHA ne használj acélhegyű darts nyilakat ehhez a táblához! Az acélhegy végzetesen károsíthatja a tábla elektronikáját. 2. Ne dobj a szükségesnél erősebben a táblára! A játékhoz szükségesnél erősebb dobás károsíthatja a darts nyilaidat és a táblát is. 3. Óramutató járásával megegyező irányban tekerd a nyilaidat a táblából való eltávolításkor! Ezzel a módszerrel könnyen és sérülésmentesen tudod eltávolítani a nyilaidat a táblából. 4. Távolítsd el az elemeket, ha nem használod a táblát! Így tovább fogják bírni az elemeid és a régi elemek használatából fakadó károsodást is elkerülheted. 5. Ne önts folyadékot a táblára! Ne használj sprét vagy ammónia tartalmú tisztítószert a tisztításhoz, mert az erős vegyszerek és károsíthatják a táblát. AUTOMATA ENERGIATAKARÉKOS ÜZEMMÓD A tábla átlagosan 5 perc tétlenség (nem érzékel gombnyomást vagy nyíldobást) után automatikusan energiatakarékos üzemmódra vált. Ez a mód az elemek élettartamát növeli. Hangeffekt lejátszása után a kijelzőn SLEEP szöveg jelenik meg. Az éppen érvényben levő játékpontokat a tábla memóriába rögzíti, így a játék bármelyik gomb megnyomásával folytatható.

5 5. oldal CYBERMATCH MÓD Ez az izgalmas játékmód lehetőséget ad egy önálló játékosnak, hogy fiktív ellenféllel játszon 5 különböző nehézségi fokozatban. Csak egy játékos küzdhet a Cybermatch ellen. Ez a mód magasabb szintre helyezi a hagyományos gyakorlást. A Cybermatch ellenfél aktiválása: 1. Válassz ki egy játékmódot, amit játszani szeretnél! 2. Nyomd meg a CYBERMATCH gombot Válaszd ki az ellenfél erősségi fokozatát a CYBERMATCH gomb nyomásával - Level 1: Professzionális - Level 2: Erős - Level 3: Középszint - Level 4: Haladó - Level 5: Kezdő 3. Nyomd meg a START gombot a kezdéshez A játék menete: Az élő játékos kezd elsőként. Az eldobott három nyíl után vedd ki a nyilaidat a táblából és válts következő játékosra a START gombbal. A kijelzőn a Cybermatch játékos dobásait egyenként regisztrálja a tábla. A Cybermatch ellenfél köre után a tábla automatikusan visszaáll az élő játékos dobásához. A játék addig tart, amíg az egyik játékos legyőzi a másikat. Sok szerencsét!

6 6. oldal JÁTÉK MENÜ G G G G G G G G08 CRICKETT G09 - NO-SCORE CRICKETT G10 SCRAM G11 CUT THROAT CRICKETT G12 COUNT UP 300 G13 COUNT UP 400 G14 COUNT UP 500 G15 - COUNT UP 600 G16 COUNT UP 700 G17 COUNT UP 800 G18 COUNT UP 900 G19 COUNT UP 999 G20 HI SCORE (3 KÖR) G21 HI SCORE (4 KÖR) G22 HI SCORE (5 KÖR) G23 HI SCORE (6 KÖR) G24 HI SCORE (7 KÖR) G25 HI SCORE (8 KÖR) G26 HI SCORE (9 KÖR) G27 HI SCORE (10KÖR) G28 HI SCORE (11 KÖR) G29 HI SCORE (12 KÖR) G30 HI SCORE (13 KÖR) G31 - HI SCORE (14 KÖR) G32 ROUND THE CLOCK 1 SZEKTOR G33 ROUND THE CLOCK 5 SZEKTOR G34 ROUND THE CLOCK 10 SZEKTOR G35 ROUND THE CLOCK 15 SZEKTOR G36 - ROUND THE CLOCK 1 DUPLA G37 - ROUND THE CLOCK 5 DUPLA G38 - ROUND THE CLOCK 10 DUPLA G39 - ROUND THE CLOCK 15 DUPLA G40 - ROUND THE CLOCK 1 TRIPLA G41 - ROUND THE CLOCK 5 TRIPLA G42 - ROUND THE CLOCK 10 TRIPLA G43 - ROUND THE CLOCK 15 TRIPLA G44 KILLER G45 DOUBLE DOWN G46 DOUBLE DOWN 41 G47 ALL FIVES 51 G48 ALL FIVES 61 G49 ALL FIVES 71 G50 ALL FIVES 81 G51 ALL FIVES 91 G52 SHANGHAI 1 G53 SHANGHAI 5 G54 SHANGHAI 10 G55 SHANGHAI 15 G56- GOLF 9 LYUK G57 GOLF 18 LYUK G58 FOOTBALL G59 BOWLING G60 BASEBALL 6 INNING G61 BASEBALL 9 INNING G62 STEEPLECHASE G63 SHOVE A PENNY G64 NINE DART CENTURY G65 GREEN VS. RED (REDMASTER)

7 7. oldal JÁTÉKSZABÁLYOK X01 Ez a népszerű verseny és hobbijáték lényege, hogy minden egyes eldobott nyíl pontértékét levonjuk a kiindulási pontszámból (pl. 301) egészen addig, amíg az egyik játékos pontosan eléri a 0 (nulla) értéket. Ha a játékos pontértéke túlhaladja (negatív irányba) a nullát, akkor a dobásköre érvénytelen (BUST) és a következő körét az előző pontszámával kezdi. Például, ha a játékos a körében 32 pontról indul és a dobásainak összértéke 38, a következő körét ismét 32 pontról kezdi. Ebben a játékban a dupla be- és dupla kiszálló opció is választható. A Dupla kiszálló a legnépszerűbb játékmód. DOUBLE IN (Dupla beszálló) A játékos induló pontértéke addig nem kezd el csökkenni, amíg nem dob egy dupla szektort. DOUBLE OUT (Dupla kiszálló) A játékos kizárólag dupla szektor dobásával érheti el a nulla pontértéket. A dupla szektor pontértéke beleszámít a játékba. DOUBLE IN AND DOUBLE OUT (MASTER) Dupla szektor találata szükséges a játék elindulásához és a befejezéséhez is. Az induló pontértékek a következőek lehetnek: 301, 401, 501, 601, 701, 801, 901 CRICKET A Cricket egy stratégiai játék haladók és kezdők számára. A játékosok törekednek a számukra legmegfelelőbb pontértéket dobni, miközben az ellenfeleket ugyanebben megakadályozni. A Cricket célja, hogy a játékos bezárja az összes érvényben levő számot azelőtt, hogy ellenfelei egyike feltornászná pontszámát. Csak a 15-től 20-ig terjedő számmezők(szektorok) és a szimpla és dupla Bull mezők játszanak. Minden játékosnak három találatot kell elérnie egy adott szektoron, hogy megnyissa, illetve bezárja azt a pontszámoknak. () Ha a játékos megnyitott egy szektort, akkor ezután minden ebben a szektorban landoló nyilának pontértékét megkapja egészen addig, amíg ellenfelei be nem zárják az adott szektort. A dupla és a tripla szektorok dupla, illetve tripla pontszámot adnak. A szektorok megnyitása és bezárása bármilyen sorrendben történhet. A szektor akkor záródik be, ha az ellenfelek három találatot érnek el az adott szektoron. Ha egy szektort bezártak, akkor a továbbiakban egyik játékos sem tud pontot kapni ennek a szektornak a találataiért.

8 8. oldal Győzelem Az a játékos, aki bezárja az összes szektorát ÉS a legmagasabb pontszámmal rendelkezik, az a győztes. Ha egy játékos elsőként zárja be az összes szektort, de alacsonyabb pontszáma van, akkor tovább kell játszani addig, amíg a pontszáma nem lesz a legmagasabb. Ha nem sikerül a legtöbb pontot összegyűjtenie, mielőtt egy másik játékos bezárja az összes szektorát, akkor a játék addig folytatódik, amíg egyvalakinek a pontszámai a legmagasabbak és az összes szektorát bezárta Ő a győztes. NO-SCORE CRICKET Azonos szabályai vannak, mint a hagyományos Cricket, csak itt nincs pontozás. Az nyer, aki legelőször bezárja az összes szektorát (15-től 20-as szektorig és a Bull). SCRAM (Csak 2 játékosnak) Ez a játék a Cricket egyik variációja. A játék két körből áll. A játékosoknak különböző feladatai vannak a két körben. Az első körben az első játékos próbálja bezárni a szektorait (3 találat minden érvényes szektoron - 15-től 20-asig és a Bull). Eközben a második játékos feladata az, hogy minél több pontot szedjen össze azon szektorok megdobásaival, amelyeket a másik játékos még nem zárt be. Amikor az első játékos minden szektort bezárt, véget ér az első kör. A második körben a feladatok felcserélődnek. Most a második játékos próbálja bezárni a szektorokat, amíg az első játékos a pontokat dobja. A játék akkor ér véget, hogy mindkét kör lezárul, tehát mindkét játékos bezárta az összes érvényes szektort. A magasabb pontszámmal rendelkező játékos nyer. CUT-THROAT CRICKET Azonos szabályai vannak, mint a hagyományos Cricket játéknak, csak ezúttal a megnyitott szektorok találataiért az ELLENFÉL kapja a pontot. A játék célja, hogy a játék végén a LEGKEVESEBB pontot gyűjtsük össze. Ez a játékmenet egy merőben egyedi stratégiát és pszichológiát igényel a játékosoktól. Ahelyett, hogy a saját pontszámodat növelnéd és a saját eredményedre figyelnél mint a hagyományos Cricket-ben, a Cut-Throat-ban az az előnyös, ha az ellenfeleid pontszámát növeled. Haladó és versengő játékosok imádják ezt a Cricket variációt!

9 9. oldal COUNT-UP 300 A játék célja, hogy elsőként érd el a meghatározott pontszámot (300). A pontérték meghatározása a játék indításakor történik. Minden játékos célja, hogy az adott körben a lehető legtöbb pontot érje el. A Dupla és a tripla szektorok a számérték dupláját és tripláját érik. Például, ha a nyíl a triple 20-as szektorban landol, a pontszám 60. A játékos összpontszáma minden játékosnak látható lesz a kijelzőn a játék folyamán. A játék további variációi a következőek, melyek játékmenete és szabályai a végpontszám kivételével azonosak. COUNT-UP 400, COUNT-UP 800, COUNT-UP 500, COUNT-UP 900, COUNT-UP 600, COUNT-UP 999 COUNT-UP 700, High Score 3 Rounds Ennek a játéknak nagyon egyszerűek a szabályai Három kör alatt (kilenc nyíl) a legtöbb pontszámot kell összegyűjteni. A dupla és tripla szektorok 2x és 3x értékkel bírnak. További játékvariációk a következőek, melyek játékmenete és szabályai a körszám kivételével azonosak. High Score 4 kör, High Score 5 kör, High Score 6 kör, High Score 7 kör, High Score 8 kör, High Score 9 kör, High Score 10 kör, High Score 11 kör, High Score 12 kör, High Score - 13 kör, High Score 14 kör ROUND-THE-CLOCK 1 szimpla Minden játékos célja, hogy megdobja a szektorokat 1-től 20-ig sorban. Minden játékos három nyilat dob egy körben. Ha az adott szektort sikerül eltalálni, a játékos adott körben már dobhat a követező szektorra. Aki elsőként eléri és eltalálja a 20-as szektort, az a győztes. A játék során a kijelző mutatja, hogy melyik szektort kell éppen dobni. A játékosnak mindaddig az adott szektorra kell dobnia, amíg el nem találja. Találat esetén a kijelző mutatja a következő szektort.

10 10. oldal Ez a játék több variációban és nehézségi fokozatban is játszható. Mindegyik játékmenet azonos szabályokkal rendelkezik, a következő különbségekkel: ROUND-THE-CLOCK 5 A játék az 5-ös szektorral indul ROUND-THE-CLOCK 10 A Játék a 10-es szektorral indul ROUND-THE-CLOCK 15 A Játék a 15-ös szektorral indul Mivel a játékban a pontértékek nem számítanak, a dupla és tripla szektorok egy találatnak felelnek meg. A játékhoz készítettünk magasabb nehézségi fokozattal rendelkező variációkat azoknak, akik szeretik az igazi kihívásokat!: ROUND-THE-CLOCK Dupla A játékosnak a DUPLA szektorokat kell eltalálnia az 1-estől a 20-as szektorig. ROUND-THE-CLOCK Dupla 5 A játék a dupla 5-ös szektorral indul ROUND-THE-CLOCK Dupla 10 A játék a dupla 10-es szektorral indul ROUND-THE-CLOCK Dupla 15 A játék a dupla 15-ös szektorral indul ROUND-THE-CLOCK Tripla A játékosnak a TRIPLA szektorokat kell eltalálnia az 1-estől a 20-as szektorig. ROUND-THE-CLOCK Tripla 5 A játék a tripla 5-ös szektorral indul ROUND-THE-CLOCK Tripla 10 A játék a tripla 10-es szektorral indul ROUND-THE-CLOCK Tripla 15 A játék a tripla 15-ös szektorral indul KILLER Ez a játék megmutatja, ki az igazi barátod. Játszható két játékossal is, de igazán akkor izgalmas, ha a lehető legtöbben szállnak be a játékba. Kezdéskor minden játékos választ egy számot a táblára dobással. A kijelző minden játékosnál 'SEL' felirattal jelzi a választott/dobott számot. Ez a szám lesz a játékos saját száma a játék során. Nem lehet két játékosnak azonos száma. A játék akkor indul, ha mindenkinek megvan a saját száma. Az első cél, hogy az adott játékos megdobja a saját számának dupla szektorát, ezáltal 'Killer' titulust kapjon. Akinek sikerül, az a játék végéig 'Killer' lesz. Innentől a feladat a többi játékos életének elvétele, azaz számának/szektorának eltalálása háromszor. Ha a 'Killer' véletlenül ismét a saját számának dupla szektorát dobja meg, akkor ő kiesett. A játék győztese, aki utoljára élve marad, tehát rajta kívül mindenkinek elfogy mindhárom élete. Ez a játék lehetőséget ad arra is, hogy a játékosok összebeszéljenek és csapatokban vadásszák le az ellenfeleket.

11 11. oldal DOUBLE DOWN Minden játékos 40 pontról indul. A cél, hogy a lehető legtöbb találat érje az aktív szektort az adott körben. Az első körben a játékos a 15-ös szektorra dob. Ha nem sikerül eltalálnia, a pontjai feleződnek. Ha valaki eltalálja a szektort (dupla és tripla is számít), akkor a kezdő összeghez íródik a pont. A következő körben a 16-os szektorra dobnak a játékosok és a találat pontjai hozzáadódnak az addig gyűjtött összeghez. Ha nem sikerül eltalálni az aktív szektort, a pontjai feleződnek. Minden játékos a megjelölt szektorokra dob a rögzített sorrendnek megfelelően (A kijelző mindig mutatja az aktuális aktív szektort). Akinek az utolsó körben a legtöbb pontja van, az a győztes. 1. Játékos 2. Játékos 3. Játékos Dupla (bármelyik) Tripla (bármelyik) Bull Összesen DOUBLE DOWN 41 Ez a játék a hagyományos Double Down szabályai szerint játszható, kivéve két külön módosítással. Elsőként, a 15-től 20-asig szektorsorrendet ezúttal megfordítjuk és a kijelző is a fordított sorrend alapján mutatja a célszektorokat. A másik, egy extra kör, melyben az eldobott 3 nyíl pontértékének 41 pontnak kell lennie (20, 20, 1; 19, 19 3; D10, D10, 1; stb.). Ez a 41 kör egy extra nehézséget ad a játéknak. Ne feledd, ha nem sikerül, a pontszám feleződik! 1. Játékos 2. Játékos 3. Játékos Dupla (bármelyik) Tripla (bármelyik) Bull Összesen

12 12. oldal ALL FIVES 51 Ebben a játékban a tábla teljes dobófelülete érvényben van (minden szektor aktív találatnak számít). Minden körben (3 nyíl) minden játékosnak olyan összeértéket kell dobnia, amely szám osztható öttel. Minden öt egy pontnak számít. Például 10, 10, 5 =25. Mivel a 25 osztható öttel és a végeredmény 5, a játékos 5 pontot kap (5 x 5 = 25). Ha a játékos a három nyíllal olyan összértéket dobott, ami nem osztható öttel, nem kap pontot az adott körben. Természetesen az utolsó nyílnak mindig el kell találnia a tábla dobófelületét. Ha a játékos harmadik nyila fekete szektort talál (vagy a táblán kívül érkezik be), akkor is nulla pontot kap, ha az első két nyilának összértéke osztható lenne öttel. Ez megvédi a játékot attól, hogy a játékos betankolja a nyilakat, ha az első kettő nyila jó számot adott ki. Az a játékos, aki elsőként éri el az 51 ötöst, az a győztes. A kijelző mindig mutatja az összpontszámot. További játékvariációk a következőek, melyek játékmenete és szabályai a végcél összpontszámai kivételével azonosak. ALL FIVES 61 ALL FIVES - 81 ALL FIVES 71 ALL FIVES - 91 SHANGHAI 1 Minden játékosnak körbe kell érnie a táblán 1-től a 20-ig. A játékosok az 1-es szektorral kezdenek és három nyilat dobnak. A cél, hogy minden körben a lehető legnagyobb pontszámot érj el a három nyiladdal. A dupla és tripla szektorok nagy lendületet adhatnak. Az a játékos, aki a legtöbb pontot gyűjti a 12 szektoron keresztül tartó játékban, az a győztes. További játékvariációk a következőek, melyek játékmenete és szabályai az induló szektor kivételével azonosak. SHANGHAI 5 A játék az 5-ös szektorral kezdődik. SHANGHAI 10 A játék az 10-ös szektorral kezdődik. SHANGHAI 15 A játék az 15-ös szektorral kezdődik. GOLF 9 lyuk / 18 lyuk Ez a játék egy darts táblás szimulációja a golfnak (csak itt nincs szükség klubra). A cél, hogy teljesítsd a kört a 9-től 18 lyukig a lehető legkevesebb pontot gyűjtve. A bajnokság 3 részes lyukakból áll, így 27 találat szükséges a 9 lyukas körhöz, vagy 54 a 18 lyukas körhöz.

13 13. oldal Az 1-estől a 18-as szektorig mindegyik egy lyukat jelent. Minden lyukat háromszor kell eltalálni ahhoz, hogy tovább léphess. A dupla és a tripla szektorok segítenek, hogy kevesebb dobásból is teljesítsd az adott lyukat. Például ha az első dobásod egy tripla szektort talál az adott lyukban, akkor sasként szárnyalhatsz előre, hiszen egy ütésből betaláltál a lyukba. Jegyzet: Az adott játékos addig dobja a nyilait az adott szektorra, amíg a lyukat ki nem játszotta (3 találat a lyukon). Tehát nincs lehetőség megúszni a feladatot! További játékvariációk a következőek, melyek játékmenete és szabályai a teljesítendő lyukak számának kivételével azonosak: GOLF 18 lyuk FOOTBALL Vedd fel a fejvédőt ehhez a játékhoz! Első feladat a játékosok térfelének kiválasztása. Ez történhet egyszerűen a táblára dobással, vagy manuálisan az adott szektor megnyomásával is. Ezt a játékosok döntik el, de attól függően, hogy melyik szektort választottad, az lesz a kezdő pontod és a Bull szektoron keresztül egyenesen kiterjed a tábla ellenkező oldalán található szektorra. Például, ha a 20-as szektort választottad, akkor a dupla 20-as szektorral (külső gyűrű) kezded a játékot és folytatod egészen a dupla 3-as szektorig. A térfeled így 11 külön mezőből áll és ebben a sorrendben is kell őket eltalálnod egyesével. Tehát a fentiek alapján a nyilaiddal a következő sorrendben kell eltalálnod a szektorokat: Dupla 20 Szimpla 20 Tripla 20 Szimpla 20 Bull Bull's Eye Bull Szimpla 3 Tripla 3 Szimpla 3 és végül a Dupla 3. Az a játékos nyer, aki legelőször átér a túlsó oldalra. A kijelző folyamatosan mutatja számodra az aktuális és a következő szektort. BOWLING A hagyományos bowling játék darts adaptációja egy igazi kihívás! Nehéz játék, mert folyamatosan a pontgyűjtést kell szem előtt tartanod. Az első játékos kezd. Minden körben választanod kell egy sort nyíldobással, vagy a választott szektor megnyomásával. Ez lesz az első nyilad. Ha a sort kiválasztottad, 2 nyilad maradt arra, hogy pontot szerezz, azaz bábút dönts. A sorodban található minden szektor meghatározott bábúnak felel meg:

14 14. oldal Dupla szektor 9 bábú Tripla szektor 10 bábú Szimpla szektor 3 bábú A játékszabélyok a következőek: 1. Ebben a variációban a maximális pontszám 200. Az nyer, akinek a legtöbb pontot sikerül szereznie 10 kör alatt. 2. A második és a harmadik nyiladdal ha először dobsz szimpla szektort, 3 bábút tarolsz, ha második alkalommal is szimpla szektort dobsz, akkor pedig 4 bábút. 3. Ha a második gurításod is dupla szektorban landol, akkor 9 bábút tarolsz, de a harmadik nyilad a sorban mindenképpen plusz egy bábút fog érni. A maximum 10 bábú. BASEBALL 6 ütés A baseball ezen dartstáblás verziója nagy ügyességet igényel. Akárcsak a valódi játékban, itt is 9 ütésből áll a teljes játék. A mező leosztása a grafikán látható. Szektor Szimpla szektor Dupla szektor Tripla szektor Bull Eredmény Egy bázis Két bázis Három bázis Hazafutás (csak a harmadik nyíllal dobható) A játék célja, hogy a lehető legtöbb bázisfutást érjünk el. A legtöbb futást elérő játékos nyer. BASEBALL 9 ütés Ugyanazok a szabályok, de 9 ütéssel (körrel) STEEPLECHASE (Akadályverseny) A játék célja, hogy elsőként érd el a célt azáltal, hogy teljesíted a teljes pályát. A pálya a 20- as szektorral kezdődik és óramutató járásával megegyezően halad a táblán az 5-ös mezőig és végül a Bull-al fejeződik be. Egyszerűnek hangzik? Amit még nem mondtunk, hogy a szimpla szektorokat kell eltalálnod minden egyes lépésnél. Akárcsak egy igazi akadályversenyen, itt is vannak akadályok a pályán. A négy előre meghatározott akadály a következő: (Találd el ezeket a mezőket, hogy átjuss az akadályokon) Első akadály: Tripla 13 Második akadály: Tripla 17

15 15. oldal Harmadik akadály: Tripla 8 Negyedik akadály: Tripla 5 Aki elsőként teljesíti a pályát és eltalálja a Bull's Eye-t, az nyeri a játékot. SHOVE A PENNY (Virítsd a lóvét) Most csak a 15-től 20-as szektorig és a Bull játszik. A szimplák 1 pontot érnek, a duplák 2, a triplák pedig 3 pontot. Minden játékosnak számsorrendben kell haladnia úgy, hogy az adott szektoron 3 találatot kell elérnie. Csak ezután léphet a következő szektorra. Ha a játékos 3 találatnál többet ér el a szektoron (pl. 20, 20 D20), akkor a többlet találatot a következő játékos kapja. Aki elsőként teljesíti az összes szektort (15-20, Bull), az a győztes. NINE-DART CENTURY A játék célja, hogy 3 kör alatt (9 nyíl) a pontosan 100 pontot szerezz, vagy a lehető legközelebb kerülj a 100 ponthoz. A duplák és triplák 2x vagy 3x annyit érnek, mint a számérték. Aki 100 pont fölé kerül, az kiesik és a többiek folytathatják tovább a játékot. Az nyer, aki a legközelebb került a 100 ponthoz (akinek a 100 alatti legközelebb eső pontja van). GREEN VS. RED (Csak 2 játékos) Ez a játék egy verseny a tábla körül, ahol a dupla és tripla szektorok jelentik az igazi győzelmet. Az első játékos a zöld, a második játékos a piros. Az első játékos az 1-es szektorral kezd és csak azokra dupla és tripla szektorokra dob, amelyek zöldek. Óramutató járásával megegyezően halad körbe a táblán egészen a külső és belső Bull szektorig. A második játékos a 20-assal kezd, és csak azokra a dupla és tripla szektorokra dob, amelyek pirosak. A kijelző mutatja az adott kör célszektorát. A játékosnak 3 lehetősége van, hogy megdobja a dupla és tripla szektort az adott körben. Ha a játékos megdobja a dupla vagy tripla szektort az első két nyíl valamelyikével, a harmadik nyíl nem szerez pontot, kivéve ha a kijelölt célt találja el. Mi több, ha a játékos téves találatot dob (az ellenfél színét találja el), akkor azt a pontot levonják az összpontszámából. Tehát légy óvatos! Jegyzet: Egy körben csak egy dupla és egy tripla találat ér pontot az azonos szektorban. Ha egy játékos az összes célpontot eltalálja és a legtöbb pontot gyűjti, az a győztes. Player 1 (Zöld): 1, 4, 6, 15, 17, 19, 16, 11, 9, 5, B Player 2 (Piros): 20, 12, 14, 8, 7, 3, 2, 10, 13, 18, B

16 16. oldal FONTOS JEGYZETEK Beragadt szektor Néha előfordulhat, hogy a nyíl beszorul a szektor és a szektorokat elválasztó műanyag háló közé. Ha ez történik, minden játék félbemarad és a kijelző jelzi, hogy melyik szektorral történt a hiba. Egyszerűen húzd ki a nyilat vagy a törött hegyet a táblából. Ha a hiba ezután is fennáll, próbáld meg óvatosan megrázni, megnyomkodni a szektor, hogy felszabaduljon. A játék onnan folytatódik, ahol félbeszakadt. Törött hegyek Időnként egy-egy műanyag hegy beletörhet a tábla lyukaiba. Ilyenkor fogóval vagy csipesszel óvatosan próbáld meg megfogni a szabadon maradt végét a hegynek és húzd ki a szektorból. Ha ez nem sikerül, akkor lehetőség van a tábla belseje felé benyomni a törött hegyet. Használj speciális szerszámot vagy egy olyan hegyes tárgyat, amelyik vékonyabb a a beletört hegynél, és óvatosan nyomd be a hegyet addig, amíg a szektor másik oldalán le nem esik. Légy nagyon óvatos, mert ha túl messzire vagy túl erősen nyomod, megsérülhet a tábla érzékelője a szektor mögött. Ne ijedj meg, ha eltörik egy hegy. Ez normális jelenség a műanyag hegyű darts esetében. A táblához mellékeltünk egy adag pót hegyet is, ami rövid ideig kitart. Hegycserénél mindig győződj meg róla, hogy a táblához való hegyeket válassz. Nyilak Erősen ajánlott, hogy ne használj 18 grammnál nehezebb nyilakat ehhez a táblához. A táblához kapott csomagban 10gramm súlyú nyilakat találsz hagyományos műanyag hegyekkel. A cserélhető műanyag hegyek a legtöbb szaküzletben kaphatóak. Keresd a soft nyilakat és kiegészítőket, melyek ehhez a táblához valóak. Az elektromos darts tábla tisztítása Ez az elektromos darts tábla rengeteg óra játékot kínál, amennyiben rendeltetés szerűen van használva. Az általános szennyeződéseket száraz, puha ronggyal távolítsd el a felületéről. Kímélő mosogatószert alkalmazhatsz, amennyiben szükséges. Az agresszív vagy ammóniát tartalmazó tisztítószerek sérülést okozhatnak és használatuk nem ajánlott. Tartsd távol a tábla dobófelületét a nedvességtől, mert zárlatot vagy egyéb sárülést okozhat, amire nem terjed ki a garancia. GYÁRTÓ: PUMA DARTS PRODUCTS Ltd. PO BOX 44, Katikati 3166, New Zealand Tel.: info@shotdarts.com shotdarts.com

BULL S SCORPY. Elektronikus darts tábla Használati- és játék útmutató

BULL S SCORPY. Elektronikus darts tábla Használati- és játék útmutató BULL S SCORPY Tartalomjegyzék Elektronikus darts tábla Használati- és játék útmutató 1. Csomag tartalma 1. oldal 2. Szerelési útmutató 2. oldal 3. A darts tábla funkciói 3. oldal 4. Használati útmutató

Részletesebben

Elektromos darts tábla AP-50 IN 202 Használati útmutató

Elektromos darts tábla AP-50 IN 202 Használati útmutató Elektromos darts tábla AP-50 IN 202 Használati útmutató A GARANCIÁLIS ÉS GARANCIÁN TÚLI SZERVIZT A FORGALMAZÓ BIZTOSÍTJA: Insportline Hungary Kft. 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 65. www.insportline.hu

Részletesebben

#5201. ELEKTRONIKUS DARTS Kezelési kézikönyv és útmutatás a játékhoz

#5201. ELEKTRONIKUS DARTS Kezelési kézikönyv és útmutatás a játékhoz #5201 ELEKTRONIKUS DARTS Kezelési kézikönyv és útmutatás a játékhoz Novo-Parts Kft. www.novoparts.hu Tartozékok: Kezelési Kézikönyv 12 nyíl (szétszerelve) A/C Adapter Cserélhető darts hegy készlet Beüzemelési

Részletesebben

Bull s Scorpy. Elektronikus darts tábla. Felhasználói kézikönyv

Bull s Scorpy. Elektronikus darts tábla. Felhasználói kézikönyv Bull s Scorpy Elektronikus darts tábla Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék: 1. A csomag tartalma 2. Szerelési útmutató 3. A darts tábla funkciói 4. Használati utasítás 5. Játékszabályok 6. Kezelési

Részletesebben

Bull s Flash. Elektronikus darts tábla. Felhasználói kézikönyv

Bull s Flash. Elektronikus darts tábla. Felhasználói kézikönyv Bull s Flash Elektronikus darts tábla Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék: 1. A csomag tartalma 2. Szerelési útmutató 3. A darts tábla funkciói 4. Használati utasítás 5. Játékszabályok 6. Kezelési útmutató

Részletesebben

Bull s Master Classic

Bull s Master Classic Bull s Master Classic Elektronikus darts tábla Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék: 1. A csomag tartalma 2. Szerelési útmutató 3. A darts tábla funkciói 4. Használati utasítás 5. Játékszabályok 6. Kezelési

Részletesebben

DUO-GAME Elektronikus dart tábla

DUO-GAME Elektronikus dart tábla Generation elektronikus dart tábla 1 DUO-GAME Elektronikus dart tábla Felhasználói kézikönyv A játék kicsomagolása Óvatosan csomagolja ki az új dart tábláját, és gyızıdjön meg róla, hogy minden tartozéka

Részletesebben

ELEKTRONIKUS DARTS 92015/92077 SCORE 301

ELEKTRONIKUS DARTS 92015/92077 SCORE 301 ELEKTRONIKUS DARTS 92015/92077 SCORE 301 Használati útmutató Carromco www.carromco.com service @carromco.com Nemzetközi szerviz telefon: +49-1805 25 63 63 Németországi forróvonal: 01805 25 63 63 Magyar

Részletesebben

MŰANYAG HEGYŰ ELEKTRONIKUS DART TÁBLA CLASSIC MASTER II

MŰANYAG HEGYŰ ELEKTRONIKUS DART TÁBLA CLASSIC MASTER II MŰANYAG HEGYŰ ELEKTRONIKUS DART TÁBLA CLASSIC MASTER II 1. Szektorszámok 2. Dupla gyűrű (x2) 3. Tripla 20 legmagasabb pontszám (60 pont) 4. Tripla gyűrű (x3) 5. Külső bull (25 pont) 6. Belső bull (50 pont)

Részletesebben

Hozzávalók: A játék célja:

Hozzávalók: A játék célja: Egy étvágygerjesztő kockajáték 2-7 szerencsemadár részére. Roston sült kukacok a madarak nagy örömére. Egyfelől ezek a kukacok a szárnyasok kedvenc eledele, másfelől nézve viszont ezeket eleddig még senki

Részletesebben

Mi az a Táblajáték? Játék vagy sport? Még ha Táblajátékról is beszélünk, ez egy sport, mert vannak szövetségek,nemzeti és nemzetközi versenyek.

Mi az a Táblajáték? Játék vagy sport? Még ha Táblajátékról is beszélünk, ez egy sport, mert vannak szövetségek,nemzeti és nemzetközi versenyek. Mi az a Táblajáték? Játék vagy sport? Még ha Táblajátékról is beszélünk, ez egy sport, mert vannak szövetségek,nemzeti és nemzetközi versenyek. Dobd a korongokat a táblára, és közelítsd a mesterhez (a

Részletesebben

Swordsman Modell: 25E Mőanyaghegyő ELEKTRONIKUS DARTS

Swordsman Modell: 25E Mőanyaghegyő ELEKTRONIKUS DARTS Swordsman Modell: 25E Mőanyaghegyő ELEKTRONIKUS DARTS FIGYELEM: A DARTS NEM GYERMEKEK SZÁMÁRA KÉSZÜLT JÁTÉK. SZÜLİI FELÜGYELET MELLETT HASZNÁLJA. OLYAN APRÓ ALKATRÉSZEKET TARTALMAZ, MELYEK NEM MEGFELELİK

Részletesebben

1-1-79-511U HL UNICORN DART TÁBLA. Használati utasítás és szabályok. 1007 - G 0 2007 Sportcraft, Ltd.

1-1-79-511U HL UNICORN DART TÁBLA. Használati utasítás és szabályok. 1007 - G 0 2007 Sportcraft, Ltd. 1-1-79-511U HL UNICORN DART TÁBLA Használati utasítás és szabályok 1007 - G 0 2007 Sportcraft, Ltd. Gratulálunk! Reméljük, hogy sok élvezetes pillanatot fog szerezni Önnek a Unicorn Dart tábla. Kérjük,

Részletesebben

ORCA 301, CYCLONE 401. 93030, 92066 MŐANYAGHEGYŐ ELEKTRONIKUS DART JÁTÉK

ORCA 301, CYCLONE 401. 93030, 92066 MŐANYAGHEGYŐ ELEKTRONIKUS DART JÁTÉK ORCA 301, CYCLONE 401. 93030, 92066 MŐANYAGHEGYŐ ELEKTRONIKUS DART JÁTÉK 1. Szektorszámok 2. Dupla győrő (x2) 3. Tripla 20 legmagasabb pontszám (60 pont) 4. Tripla győrő (x3) 5. Külsı bull (25 pont) 6.

Részletesebben

w w w. h a r r o w s d a r t s. c o m

w w w. h a r r o w s d a r t s. c o m Soft-Tip ELECTRONIC DARTBOARD GAME LCD 21 Games Parts no.: 041097010A07-A1 Made in Malaysia (06/'07) Magyar w w w. h a r r o w s d a r t s. c o m INDEX Magyar... Felszerelési utasítás Meghatározások 15

Részletesebben

A távirányító használata

A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések. Legyen óvatos a távirányítóval, különösen mert kicsi és könnyű. A leejtéstől vagy a kemény ütéstől

Részletesebben

Kozmetikai tükör Használati útmutató

Kozmetikai tükör Használati útmutató Kozmetikai tükör Használati útmutató HU A termék első használatba vétele előtt olvassa el a használati útmutatót, akkor is, ha hasonló termék használatát már ismeri. A kozmetikai tükröt csak a használati

Részletesebben

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő

Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő Ax-DL100 - Lézeres Távolságmérő 1. Áttekintés Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta! A biztosnágos és megfelelő működés érdekében, kérjük alaposan olvassa át a Qick Start kézikönyvet. A globálisan

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

Filyó "Flame" Tibi kiszálló táblája : 170-től 1-ig. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló Nincs kiszálló

Filyó Flame Tibi kiszálló táblája : 170-től 1-ig. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló. Nincs kiszálló Nincs kiszálló 170 169 168 167 166 165 164 163 162 161 160 159 158 157 156 155 T20, T20, DB Ahogy az angolok mondják: Minden kiszálló Big Daddy-je, sok sikert hozzá! T20, T19, DB Az első két darts megcserélhető. T20,

Részletesebben

A JÁTÉK CÉLJA A játékosok célja megszabadulni az összes kockájuktól. A győztes az lesz, akinek ez elsőként sikerül.

A JÁTÉK CÉLJA A játékosok célja megszabadulni az összes kockájuktól. A győztes az lesz, akinek ez elsőként sikerül. WASABI Játékszabály A JÁTÉK CÉLJA A játékosok célja megszabadulni az összes kockájuktól. A győztes az lesz, akinek ez elsőként sikerül. A JÁTÉK ELŐKÉSZÜLETEI A játék kezdetén minden játékos kap 4 kockát,

Részletesebben

Használati útmutató. Gyors start

Használati útmutató. Gyors start 1 Használati útmutató Gyors start Minden jog fenntartva! Az alábbi biztonsági előírások betartása meghosszabbítja az Ön készülékének szolgálati idejét. Biztonsági előírások!!! Ne tegyük ki a készüléket

Részletesebben

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval AVC78X QUICK START 1 GYORS INDÍTÁS 16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR 4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval 1. Győződjön meg arról, hogy a csomag tartalmazza

Részletesebben

Junior DC Elemes vezérlő automatika HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Junior DC Elemes vezérlő automatika HASZNÁLATI UTASÍTÁS Junior DC Elemes vezérlő automatika HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1/5 Fontos: 2-3 másodperces késéssel reagál a szelep az ON vagy OFF gomb megnyomására energiatakarékosság céljából. Két kézi indítás választható:

Részletesebben

Kozmikus baklövés. A játék

Kozmikus baklövés. A játék Kozmikus baklövés A Kozmikus baklövés eredetileg Amerika békés északnyugati erdejeiből származik. Két utazó találkozott ott a játékkal, és annyira megtetszett nekik, hogy elhatározták, mindenhol megosztják

Részletesebben

Press Brake Productivity gyors bevezetés

Press Brake Productivity gyors bevezetés Segítség a kezdéshez Press Brake Productivity gyors bevezetés Köszönjük, hogy a Wila által gyártott minőségi terméket vásárolt A Wila immár több mint 80 éve látja el trendformáló szerszámbefogókkal, szerszámokkal

Részletesebben

HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ

HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ MAGYAR NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ TÖLTÉS ELŐTT OLVASSA EL AZ ÚTMUTATÓT Felhasználói kézikönyv Olvassa át alaposan ezt a kézikönyvet.

Részletesebben

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató

AARTECH EASY LOCK Használati útmutató Aartech Easy Lock típusú kódkilincs ismertető A kódkilincs 35 80 mm vastagságú ajtókhoz alkalmazható, ahol az 5. ábrán B-vel jelölt távolság legalább 21 mm. Kisebb távolság esetén (legfeljebb 14 mm-ig),

Részletesebben

SMARTNESS. Classic Master. Modell: FH-9664 MŐANYAGHEGYŐ ELEKTRONIKUS DARTSGÉP. Használati utasítás TARTALOMJEGYZÉK

SMARTNESS. Classic Master. Modell: FH-9664 MŐANYAGHEGYŐ ELEKTRONIKUS DARTSGÉP. Használati utasítás TARTALOMJEGYZÉK SMARTNESS Classic Master Modell: FH-9664 MŐANYAGHEGYŐ ELEKTRONIKUS DARTSGÉP Felszerelési útmutató Leírások Használati utasítás TARTALOMJEGYZÉK FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ (a) A padlótól a céltábla középpontjáig:

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

Játékszabály. Logikai játék 2 5 fő részére 7 éven felülieknek 1 játszma időtartama kb. 45 perc. A doboz tartalma:

Játékszabály. Logikai játék 2 5 fő részére 7 éven felülieknek 1 játszma időtartama kb. 45 perc. A doboz tartalma: Játékszabály Logikai játék 2 5 fő részére 7 éven felülieknek 1 játszma időtartama kb. 45 perc A doboz tartalma: 75 fakocka (15 15 db öt színből) 5 db kétoldalú játéktábla pontozótábla 5 db pontszám jelölő

Részletesebben

WP1 Vezérlő Használati Útmutató

WP1 Vezérlő Használati Útmutató WP1 Vezérlő Használati Útmutató Lásd a kötési diagram. 24Volt 9Volt A vezérlő egy 9V-os Rain Bird szolenoidot működtet. Győződjön meg róla, hogy a szelepeket a vezérlővel összekötő vezeték, kisfeszültségű

Részletesebben

Tartozékok. A játék ötlete. Egy fenséges kártyajáték, ahol japán dinasztiák versenyeznek! Michael Schacht játéka. 110 Karakter kártya

Tartozékok. A játék ötlete. Egy fenséges kártyajáték, ahol japán dinasztiák versenyeznek! Michael Schacht játéka. 110 Karakter kártya Michael Schacht játéka Egy fenséges kártyajáték, ahol japán dinasztiák versenyeznek! Tartozékok +5 110 Karakter kártya 12 császári feladatkártya Megjegyzés! Szükség lesz papírra és tollra a pontok feljegyzéséhez.

Részletesebben

A játékosok evőpálcikákat használva próbálják a sushikat tányérjukra helyezni különböző kombinációkban, hogy azokkal pontokat szerezzenek.

A játékosok evőpálcikákat használva próbálják a sushikat tányérjukra helyezni különböző kombinációkban, hogy azokkal pontokat szerezzenek. KAITEN SUSHI Egy Sushi bárban ízlésednek megfelelően számos ízletes sushit kaphatsz. De milyen kombinációban állítsuk össze a legfinomabb sushit? Ez már azon múlik, milyen ügyesen bánsz az evőpálcikákkal,

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2014-2015. évi, Budapest

Részletesebben

Darts - Krikett Projekt feladat specifikáció

Darts - Krikett Projekt feladat specifikáció Darts - Krikett Projekt feladat specifikáció 1 Tartalomjegyzék 1 Tartalomjegyzék... 2 2 Bevezetés... 3 2.1 A feladat címe... 3 2.2 A feladat rövid ismertetése... 3 3 Elvárások a feladattal kapcsolatban...

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor

Felhasználói Kézikönyv M300. Video Kaputelefon Monitor Felhasználói Kézikönyv M300 Video Kaputelefon Monitor TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK 1.1 Monitor kijelző állapotok 2. KIJELZŐ FUNKCIÓK ÉS IKONOK LEÍRÁSA 2.1 Kitekintés funkció 2.2 Portás funkció

Részletesebben

STRIKER 301 MŐANYAGHEGYŐ ELEKTRONIKUS DART JÁTÉK FH-9304 sorozat

STRIKER 301 MŐANYAGHEGYŐ ELEKTRONIKUS DART JÁTÉK FH-9304 sorozat STRIKER 301 MŐANYAGHEGYŐ ELEKTRONIKUS DART JÁTÉK FH-9304 sorozat FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ (a) A padlótól a céltábla középpontjáig: 1,73 m (b) Függıvonalirány (a tábla lapjától a padlóig) (c) Dobóvonal (b)

Részletesebben

S A M U R A I. by Reiner Knizia

S A M U R A I. by Reiner Knizia S A M U R A I 2-4 játékos számára 10 év felett by Reiner Knizia Tartozékok: 3 x 13 db figura - Sisak, Buddha, Rizsmező 80 db jelzőlapka 20 db mind a négy színben 4 db japán karakteres paraván Játéktábla

Részletesebben

::JÁTÉKLAP:: Társasjáték Portál. Klánok. (Clans)

::JÁTÉKLAP:: Társasjáték Portál. Klánok. (Clans) Klánok (Clans) Tervezte: Leo Colovini Kiadja: Winning Moves Deutschland GmbH Leugallee 99 40545 Düsseldorf info@winningmoves.de http://www.winningmoves.de/ 2-4 játékos részére, 10 éves kortól, játékidő

Részletesebben

Junior ranglista kiírás 2018

Junior ranglista kiírás 2018 Junior ranglista kiírás 2018 A Magyar Golf Szövetség junior játékosok számára Junior Fiú és Junior Lány kategóriákban állít fel ranglistát. A ranglista a jelen kiírás szabályai alapján szerzett pontok

Részletesebben

SEIKO DIGITÁLIS METRONÓM DM110 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

SEIKO DIGITÁLIS METRONÓM DM110 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SEIKO DIGITÁLIS METRONÓM DM110 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy a SEIKO DM110 Digitális Metronómot választotta. Kérjük, figyelmesen olvassa el jelen használati utasítást, mielőtt használni kezdi a DM110

Részletesebben

Használati és játékleírás Navodilo za uporabo in igranje

Használati és játékleírás Navodilo za uporabo in igranje Használati és játékleírás Navodilo za uporabo in igranje Elektromos darts készlet Elektronski pikado Magyar...Oldal 2 Slovenščina...Stran 28 Adapter típusszáma/ Tipska št. adapterja: AD-02 Adapterre érvényes

Részletesebben

HIT Compact céltábla HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HIT Compact céltábla HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ www.pentashot.eu HIT Compact céltábla HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Complete solution. BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK ÉS EGYÉB FONTOS TUDNIVALÓK Használat előtt alaposan olvassa át a használati útmutatót! A használati útmutatónak

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság VERSENYKIÍRÁS 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság 2018. október 6-7. Old Lake Golf Klub, Tata A verseny rendezője: Szabályok: Magyar Golf Szövetség, Old Lake Golf Club, Tata A verseny az R&A Rules Limited

Részletesebben

VIDÁM CSALÁDI NE VIDD EL AZ UTOLSÓ ÜTÉST! KÁRTYAJÁTÉK 3-6 játékos részére, 8 éves kortól Szerző: Szöllősi Péter

VIDÁM CSALÁDI NE VIDD EL AZ UTOLSÓ ÜTÉST! KÁRTYAJÁTÉK 3-6 játékos részére, 8 éves kortól Szerző: Szöllősi Péter H VIDÁM CSALÁDI NE VIDD EL AZ UTOLSÓ ÜTÉST! KÁRTYAJÁTÉK 3-6 játékos részére, éves kortól Szerző: Szöllősi Péter A távoli Kínában 000 évvel ezelőtt elszabadultak a fenséges Han császár házi kedvencei: majom,

Részletesebben

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv

VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv VARIO Face 2.0 Felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet! A dokumentum nem sokszorosítható illetve

Részletesebben

ALKOHOLSZONDA. Az alkoholszonda a kilélegzett levegő vér-alkohol koncentrációjának mérésére szolgál. Az alkoholszonda által

ALKOHOLSZONDA. Az alkoholszonda a kilélegzett levegő vér-alkohol koncentrációjának mérésére szolgál. Az alkoholszonda által ALKOHOLSZONDA Használati útmutató Az első használat előtt olvassa el a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg. AZ ALKOHOLSZONDA A VÉRBEN LÉVŐ ALKOHOLSZINT TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ MÉRÉSÉRE SZOLGÁL! A

Részletesebben

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához.

Finoman érintse meg a gombot a mérleg bekapcsolásához. POIDS HU A TERMÉKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK ÉS ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Lamart márkájú terméket, amely Pierre Lamart nevét viseli A termék tulajdonságai Négy pontos tenzometrikus érzékelő

Részletesebben

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra)

Digitális karóra rögzítő. Felhasználói kézikönyv. (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Digitális karóra rögzítő Felhasználói kézikönyv (felvevő, kamera, mobil érzékelés, infravörös éjszakai karóra) Profil: - Mikrofon - Infravörös éjszakai lámpa - USB interfész - HD kamera - Bekapcsolás/Kikapcsolás,

Részletesebben

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök:

-Férfi egyéni I. osztály -Férfi egyéni II. osztály (nyílt) -Női egyéni (nyílt) -Férfi páros (nyílt) -Női páros (nyílt) 1. Engedélyezett eszközök: A Budapesti Darts Szövetség, mint a Nemzeti Sportszövetség és azon belül a Magyar Darts Szövetség erre jogosult szervezete a Magyar Darts Szövetség versenyszabályzata alapján kiírja a 2010-2011. évi, Budapest

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLY KEZDŐ JÁTSZMA

JÁTÉKSZABÁLY KEZDŐ JÁTSZMA Marsha J. Falco JÁTÉKSZABÁLY A játék célja hogy 3 kártyából álló SET-eket találjunk meg az asztalra lehelyezett 12 kártyából. Minden kártyának 4 tulajdonsága van, amik a következők: FORMA: ovális, hullámos,

Részletesebben

Backgammon. A következő ábrán látható a tábla helyes bábuk felrakása, illetve a területek elnevezései.

Backgammon. A következő ábrán látható a tábla helyes bábuk felrakása, illetve a területek elnevezései. Backgammon Kellékek: 1 db Backgammon tábla 4 db hagyományos hatoldalú dobókocka (de 2 db is elég) 1 db duplázó kocka (oldalain: 2, 4, 8, 16, 32, 64 számok szerepelnek) 15-15 db világos és sötét korong

Részletesebben

Szobai Fűtő Termosztát Adatlap&Telepítés HT01 Sorozat 2.0 Verzió

Szobai Fűtő Termosztát Adatlap&Telepítés HT01 Sorozat 2.0 Verzió Termék leírás HT01-es sorozatú Fűtő Termosztát alkalmas Vízfűtő rendszerként működni 3 amper terhelés alatt, valamint 16 amper terhelés alatt Elektromos fűtő rendszerként funkcionál. A termék egyenletes

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szabályok, \"játékmódok\" írta: Suselibere - 2007-01-03 08:34 Szeretnék egy darts-al kapcsolatos oldalt készíteni és szükségem lenne a játék részletes szabályaira /magyarul ha lehet/. Itt: http://www.sulinet.hu/eletmod/hobbi/darts.htmtaláltam

Részletesebben

Idő és nap beállítás

Idő és nap beállítás Kézikönyv UTH-20A Idő és nap beállítás Jelen idő beállítás : Nyomja meg az 'hour' és a 'min' gombot egy időben, a nap és jelen idő villogni kezd a kijelző alján. Az óra megváltoztatásához használjuk az

Részletesebben

Magyar Népi Küzdelmi Játékok. Futárméta. Versenyrendszer

Magyar Népi Küzdelmi Játékok. Futárméta. Versenyrendszer Magyar Népi Küzdelmi Játékok Futárméta Versenyrendszer A versenyszabályokat az Országos Baranta Szövetség adja ki, azok felhasználása, sokszorosítása, felhasználása csak a Szövetség engedélyével történhet.

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-601/ID VDT-601F/ID VDT-601(F)/ID Leírás v2.2 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 1.1. Csatlakozók...3 2. Felszerelés...4 2.1. Névtábla elhelyezése...5

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv

i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv i.spada H 932 Felhasználói Kézikönyv Fontos biztonsági tanácsok, óvintézkedések Az edzőkerékpárt a maximális biztonság jegyében terveztük és készítettük el. Ettől függetlenül bizonyos biztonsági óvintézkedéseket

Részletesebben

Boule (petanque) szett

Boule (petanque) szett Cikkszám: 358 480 oule (petanque) szett hu Játékleírás Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 950912X3VIII 2017-10 Kedves Vásárlónk! boule vagy pétanque néven is ismert az egyik legelter - jedtebb golyójáték Dél-Franciaországban,

Részletesebben

Croquet. A Croquetnek számos variációja létezik. Most megpróbáljuk a legelfogadottabb változatot ismertetni.

Croquet. A Croquetnek számos variációja létezik. Most megpróbáljuk a legelfogadottabb változatot ismertetni. Croquet A Croquetnek számos variációja létezik. Most megpróbáljuk a legelfogadottabb változatot ismertetni. A játékhoz mindenekelőtt szükség van egy Croquet készletre. Ez többnyire 6 különböző színű fa

Részletesebben

Szerencsejátékok. Elméleti háttér

Szerencsejátékok. Elméleti háttér Szerencsejátékok A következőekben a Szerencsejáték Zrt. által adott játékokat szeretném megvizsgálni. Kiszámolom az egyes lehetőségeknek a valószínűségét, illetve azt, hogy mennyi szelvényt kell ahhoz

Részletesebben

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER. Cikk szám: 1011. Összeszerelési útmutató. Tartalomjegyzék

SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER. Cikk szám: 1011. Összeszerelési útmutató. Tartalomjegyzék SPARTAN SPORT CROSSTRAINER ERGOMETER Cikk szám: 1011 Összeszerelési útmutató Tartalomjegyzék Alkatrészek listája Szerelés leírása Kijeljzö kezelése Alkatrészek listája SZ MEGNEVEZÉS DB A Számláló, kijelzö

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ORION ÁLLÓVENTILÁTORHOZ MODELL: OF1-S16 (KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT HASZNÁLAT ELŐTT.) 1 Biztonsági Előírások: 1. Soha ne tegye az ujját vagy más egyebet

Részletesebben

10 éves kortól 2-6 játékos számára 40-120 perc játékidő

10 éves kortól 2-6 játékos számára 40-120 perc játékidő 10 éves kortól 2-6 játékos számára 40-120 perc játékidő Scoville története Wilbur Scoville 1865 január 22-én született. A világ ezután már nem lesz ugyanaz.1912-ben Scoville megalkotta a Scoville Organoleptic

Részletesebben

Kris Burm játéka. Tartozékok

Kris Burm játéka. Tartozékok Kris Burm játéka Én legyek erősebb, vagy az ellenfelemet gyengítsem? Ezt a húzós kérdést kell feltenni magadnak minden egyes körödben. Tartozékok - 1 játéktábla - 30 fehér korong: 6 Tzaar, 9 Tzarnő és

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio

Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio 10022732 10022733 10022734 10022735 www.auna-multimedia.com Tisztelt vásárló, gratulálunk temékünk megvásárlásához. Kérjük figyelmesen olvassa el és járjon el a kövezkező

Részletesebben

mizéria MONDAT mizéria párban Hányféle képpen játszható a játék? Ki nyeri a játékot? Hány játékos játszhat a játékkal? Kell mérni az időt a játékban?

mizéria MONDAT mizéria párban Hányféle képpen játszható a játék? Ki nyeri a játékot? Hány játékos játszhat a játékkal? Kell mérni az időt a játékban? ! mizéria Hányféle képpen játszható a játék A mizéria party társasjáték négyféle képpen játszható. A játéktábla egyik oldalán a MONDAT mizéria, másikon a SZÓ mizéria alapja látható. A játétípusok részletes

Részletesebben

1. A Honfoglaló játék célja. 1. A Honfoglaló játék célja 2. A csapatok kialakítása 3. Kérdéskártyák

1. A Honfoglaló játék célja. 1. A Honfoglaló játék célja 2. A csapatok kialakítása 3. Kérdéskártyák Tartalom 1. A Honfoglaló játék célja 2. A csapatok kialakítása 3. Kérdéskártyák 3.1 Tudnivalók a kérdéskártyákról 3.2 Feleletválasztós kérdéskártyák 3.3 Tippelős kérdéskártyák 4. A játék menete - Hosszú

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

TORONYVENTILÁTOR

TORONYVENTILÁTOR 10031517 10031518 TORONYVENTILÁTOR Tisztelt vásárló, gratulálunk, hogy megvásárolta termékünket. Hogy elkerülje a technikai hibákat, kérjük, olvassa el figyelmesen és kövesse a következő használati utasítást.

Részletesebben

BASEBALL ABC Szabálymagyarázat kezdők részére

BASEBALL ABC Szabálymagyarázat kezdők részére Létszám, játékidő, pálya, pozíciók, felszerelés BASEBALL ABC Szabálymagyarázat kezdők részére A játékot két, 9-9 fős csapat játssza egymás ellen. Mérkőzésidő nincs, a játék nem időhöz kötött, hanem 9 játékrészből

Részletesebben

Adam Kałuża játéka Piotr Socha rajzaival J á t é k s z a b á l y

Adam Kałuża játéka Piotr Socha rajzaival J á t é k s z a b á l y Adam Kałuża játéka Piotr Socha rajzaival Játékszabály A JÁTÉK ELŐKÉSZÍTÉSE Az első játék előtt le kell választani a sablonról a zsetonokat és a játékos jelölőket. TÁRSASJÁTÉK 2 4 FŐ RÉSZÉRE JÁTÉKIDŐ KB.

Részletesebben

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv

ASTRASUN PID Reduktor. Kézikönyv ASTRASUN PID Reduktor Kézikönyv A kézikönyv használata Kérem olvassa el és értelmezze a kézikönyvet mielőtt használatba veszi a terméket. Miután elolvasta tartsa kézközelben, hogy a telepítés során bármikor

Részletesebben

Játéklap Társasjáték és Kártyajáték Portál fordította: kokix

Játéklap Társasjáték és Kártyajáték Portál fordította: kokix Reiner Kniziától Forr(ong)ó játék hűvös ínyencségekkel 2-5 sushiimádó részére 8 éves kortól Nemcsak sült kukacból áll ám az élet! Willy Wing, a kócsag gondolta ezt, miután meglátogatta a Gackelwack csirkefarmot.

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

Életkor: 6+ Játékosok száma: 2 4 Játékidő: 20 perc JÁTÉKLEÍRÁS

Életkor: 6+ Játékosok száma: 2 4 Játékidő: 20 perc JÁTÉKLEÍRÁS Életkor: 6+ Játékosok száma: 2 4 Játékidő: 20 perc JÁTÉKLEÍRÁS A Dr. Knizia ajánlata sorozat olyan játékokból áll, amelyeket a matematikai tudományok doktora, Reiner Knizia, a világ egyik legnépszerűbb

Részletesebben

Egy játék 2-3 aranyra éhes játékosnak, 8 éves kortól.

Egy játék 2-3 aranyra éhes játékosnak, 8 éves kortól. Egy játék 2-3 aranyra éhes játékosnak, 8 éves kortól. Arany! Arany! Semmi más, csak arany, ameddig a szem ellát. Az arany szamaraknak sok esetben hasznukat vesszük. De légy óvatos: a makacs vadállatok

Részletesebben

Nyerni jó. 7.-8. évfolyam

Nyerni jó. 7.-8. évfolyam Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium 2600 Vác, Németh László u. 4-6. : 27-317 - 077 /fax: 27-315 - 093 WEB: http://boronkay.vac.hu e-mail: boronkay@vac.hu Levelező Matematika Szakkör Nyerni

Részletesebben

Tömegmértékegység (kg) Űrmértékegység (ml) Űrmértékegység (fl oz) Tömegmértékegység (lb:oz) Tömeg mérése Tejmennyiség mérése Vízmennyiség mérése

Tömegmértékegység (kg) Űrmértékegység (ml) Űrmértékegység (fl oz) Tömegmértékegység (lb:oz) Tömeg mérése Tejmennyiség mérése Vízmennyiség mérése MASSE HU A TERMÉKRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK ÉS ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Lamart márkájú terméket, amely Pierre Lamart nevét viseli TULAJDONSÁGOK 1. Víz és tej mennyiségének kijelzése 2.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 3060 Lézeres távolságmérő TARTALOMJEGYZÉK ELEM CSERÉJE... 3 A KÉSZÜLÉK FELÉPÍTÉSE... 3 A KIJELZŐ FELÉPÍTÉSE... 3 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 4 LÉZERES CÉLZÓ BEKAPCSOLÁSA... 4 MÉRÉSI TÁVOLSÁG...

Részletesebben

A játék tartalma: 16 játékkô értékkel 8 dobókocka 6 szimbólummal (egy kukac és 1 5 értékben pöttyök) 1 játékszabály

A játék tartalma: 16 játékkô értékkel 8 dobókocka 6 szimbólummal (egy kukac és 1 5 értékben pöttyök) 1 játékszabály kukac szabaly 2005/06/16 13.57 Page 1 Egy ízletesen érdekes kockajáték 2 7 laza madárnak, akik megérezték a grillezett kukac illatát. A grillezett kukacok már nagyon keresettek. Egyrészrôl azért, mert

Részletesebben

LED-es asztali lámpa. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 85677FV04X00VI

LED-es asztali lámpa. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 85677FV04X00VI LED-es asztali lámpa hu Használati útmutató Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 85677FV04X00VI 2016-01 328 108 Kedves Vásárlónk! Az Ön újonnan vásárolt LED-es asztali lámpája kellemes fényt áraszt. Ellenáll az

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

White s Bullseye II kézi fémdetektor. 120mm BULLSEYE 2 ELECTRONIC PINPOINTING PROBE. Kezelési útmutató, felhasználói kézikönyv

White s Bullseye II kézi fémdetektor. 120mm BULLSEYE 2 ELECTRONIC PINPOINTING PROBE. Kezelési útmutató, felhasználói kézikönyv 120mm BULLSEYE 2 ELECTRONIC PINPOINTING PROBE Kezelési útmutató, felhasználói kézikönyv A műszer bemutatása, kapcsolói, funkciói: Bevezetés A White s 120mm-es érzékelője arra tervezett, hogy egy fémtárgy

Részletesebben

KI A SZAMÁR? Hajcibálós játék 3-12 játékos részére, 8 éves kortól

KI A SZAMÁR? Hajcibálós játék 3-12 játékos részére, 8 éves kortól KI A SZAMÁR? Hajcibálós játék 3-12 játékos részére, 8 éves kortól Tartalom 1.0 Játékötlet 2.0 Tartozékok 3.0 Előkészületek 4.0 Játékmenet 5.0 A játék vége 6.0 Példák 1.0 Játékötlet A játékosok célja, hogy

Részletesebben

EPS-1-60 és EPS-1-120 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

EPS-1-60 és EPS-1-120 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EPS-1-60 és EPS-1-120 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BILLENTYŰZET 1) ON/OFF gomb: a mérleg ki- és bekapcsolása 2) TARE gomb: tárázás/nullázás 3) MODE gomb: mértékegység váltás MŰSZAKI PARAMÉTEREK 1) Méréshatár: 60.00kg

Részletesebben

Az alap kockajáték kellékei

Az alap kockajáték kellékei Egy játék Dirk Henn-től 2-6 játékos számára Ez a játék két játszási lehetőséget is kínál! Az Alap Kockajáték, és az Alcazaba Variáns. Az alapjáték az Alhambra családba tartozó, teljesen önálló játék, amely

Részletesebben

Starset Z1000/1500. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót!

Starset Z1000/1500. Szerelési útmutató. Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! Starset Z1000/1500 Szerelési útmutató Kérjük felszerelés és üzemelés előtt figyelmesen olvassa át a használati útmutatót! BESZERELÉS ÉS HASZNÁLAT ELŐTT: 1. FIGYELEM: balesetek elkerülése végett az instrukciókat

Részletesebben

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A LÉGKONDICIONÁLÓ TÁVIRÁNYÍTÓJA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR TARTALOM ELSŐ LÉPÉSEK ELSŐ LÉPÉSEK TARTALOM 1. ELSŐ LÉPÉSEK 1. Első ek 02 2. Kijelző 03 3. Gombok 04 4. Működtetés 08 3. 4.

Részletesebben

OKOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS

OKOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS World Robot Olympiad 2019 Regular kategória Elementary korosztály A játék leírása, szabályok és pontozás SMART CITIES OKOS VÁROSOK OKOS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁS Verzió: Végleges Változat Január15. Tartalomjegyzék

Részletesebben

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ

AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Használati útmutató AX-5003 KÉTCSATORNÁS HŐMÉRSÉKLET MÉRŐ Bevezetés Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a kétcsatornás hőmérsékletet mérő készüléket. Szánjon rá néhány percet, hogy elolvassa a használati

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

1601-12. = "fel" = KI / BE = OK. = Hőmérséklet. = "le" = Kezdési idő. = Szaunázási idő. = Szaunavilágítás. = programgombok. = Szellőzés 314 SYRA 3 A

1601-12. = fel = KI / BE = OK. = Hőmérséklet. = le = Kezdési idő. = Szaunázási idő. = Szaunavilágítás. = programgombok. = Szellőzés 314 SYRA 3 A 1601-12 = KI / BE = Hőmérséklet = Kezdési idő = Szaunázási idő = Szaunavilágítás = Szellőzés OK 1 2 3 4 = "fel" = OK = "le" = programgombok 314 SYRA 3 A RAMOZÁS ELŐVÁLASZTÁS KI/BE KAPCS.BENYOMNI HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

Részletesebben

FELSZERELÉS FELSZERELÉS FELSZERELÉS ELEM ATOM SL 3.0 / 5.0 / 6.0. Atom SL A Blackburn Atom SL az els villához rögzített vezetékes érzékel t használ.

FELSZERELÉS FELSZERELÉS FELSZERELÉS ELEM ATOM SL 3.0 / 5.0 / 6.0. Atom SL A Blackburn Atom SL az els villához rögzített vezetékes érzékel t használ. BEVEZETÉS Köszönjük, hogy a Blackburn Atom sorozatból választott komputert. A Blackburn komputerek a legkiválóbb minęségħ anyagok és gyártási szabványok alkalmazásával készülnek. Ez a kezelési útmutató

Részletesebben