A Gimnázium alapítványai, tanulók segélyezése, támogatása, ösztöndíjak

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Gimnázium alapítványai, tanulók segélyezése, támogatása, ösztöndíjak"

Átírás

1 A Gimnázium alapítványai, tanulók segélyezése, támogatása, ösztöndíjak A Gimnázium életében, működtetésében egyre fontosabb szerepet töltenek be alapítványaink. Szerepük különösen megnőtt azzal, hogy személyi jövedelemadó kedvezmény illeti meg az adományozókat, illetve lehetősége van bárkinek arra, hogy jövedelemadója 1%-ának sorsáról maga döntsön. A szülők, öregdiákok és más támogatók segítőkészségét elsősorban három területen kívánjuk igénybe venni: Az iskola felújítására, technikai és szertári fejlesztésére igen szűkös költségvetési fedezet áll rendelkezésre, ezért az utóbbi évek fejlesztéseit jórészt alapítványaink segítségével valósítottuk meg. A szociálisan hátrányos helyzetben lévő diákok és családjaik támogatása alapítványaink segítségével történik. A kiemelkedő tanulmányi és verseny eredményeket elért tanulókat igyekszünk az alapítványi keretből jutalmazni. Az alábbi áttekintő táblázat a jelenleg működő alapítványaink legfontosabb adatait tartalmazza: neve Refiért a Alapítás éve 1992 ORANDO ET LABORANDO 1990 Tanítványok a diákokért 1992 Nagy Géza Matematikai 1995 Emlékverseny Szücs Mihályné Papp 1997 Juliannna Felsőőry Attila Emlékalapítvány 1987 (USA) Célja Adószáma (Ha 1% fogadására jogosult) Az iskola épületének felújítása, technikai eszközeinek beszerzése, felszerelésének modernizálása Szociálisan hátrányos helyzetű, jó tanulók támogatása Szegény sorsú vidéki tanulók teljes költségének átvállalása Nagy Géza iskolai matematika emlékverseny évenkénti szervezése és győzteseinek jutalmazása Kiemelkedő tanulmányi és verseny eredményt elért tanulók és tanáraik jutalmazása Kiemelkedő eredményű, szegény tanulók ösztöndíja, támogatása Vagyona ezer Ft-ban dec ezer USD Néhány fontos információ az egyes alapítványok működéséről: I. a Refiért Az alapítványt diákjaink szülei közül nagyon sokan rendszeresen támogatják. Az előző évi személyi jövedelemadó 1%-ból 2008-ban ezer forintot ajánlottak fel támogatóink ben ezer Ft volt az 1%-os megajánlás összege. Magánszemélyek 2008-ban 481

2 ezer forint Ft támogatást nyújtottak az alapítványnak. Az alapítvány felhasználható bevételeiből a 2008/2009-es tanév folyamán elkészült a kb. 100 fő befogadására alkalmas gyülekezeti terem. Ez a terem az áhítatok megtartása mellett több funkcióra is alkalmas, a beépített modern technikai eszközök lehetővé teszik konferenciák, akár színházi előadások megrendezését is. Ezt a beruházást közel 7 millió forinttal támogatta az alapítvány. Az alapítvány támogatásával informatikai fejlesztéseket is megvalósítottunk. Ezen kívül közel forintnyi papír-írószer megvásárlásával segítette az alapítvány az iskolai munkát. II. ORANDO ET LABORANDO Rászoruló tanulók segélyezésére szolgál. Az alapítvány részére 2008-ban Ft 1%-os felajánlás érkezett ben az 1% -os felajánlás összege Ft volt. Az alapítvány működéséhez 2008-ban magán és jogi személyek összesen Ft összegű, 2009-ben Ft összegű adománnyal járultak hozzá. Az alapítvány szociális segélyként és év végi jutalomként a 2008/2009. tanévben Ft-ot osztott szét az arra érdemes és rászoruló tanulóknak. Ezen túl a kedvezményezett kategóriába tartozó diákok nyelvkönyv vásárlását mintegy forinttal segítette az alapítvány. Az alapítvány keretében több elkülönített alap és díj működik, amelyekből az előbbi összegen túl a következő tanulók részesültek: a) Szendi Balázs-díj ( Ft): (Egészségügyi pályára készülő 12. osztályos tanulóknak, 2. részlet a sikeres felvételi után kerül folyósításra) A 2008/2009. tanévben Varga Emese 12.b osztályos tanuló volt a díjazott. b) Török József ösztöndíj: Az egykori kollégiumi diák, kömörői lelkipásztor, szatmári esperes emlékére létrehozott alap tőkéje egy millió forint. Az ösztöndíjat (személyenként Ft-ot) 2009-ben Papp Zsófia 10.b és Szűcs Eszter 11.b osztályos tanulók kapták. c) Szabó testvérek ösztöndíj címén 2009-ben 8 tanulónak összesen Ft-ot osztottunk ki. d/ Bay Zoltán Emlékérem és díj: Ezt a díjat a világhírű fizikus, iskolánk egykor diákja adományából hoztuk létre. Évente egy olyan, 12. osztályos tanuló kapja meg, aki természettudományos tárgyakban kiemelkedő eredményt ért el. A 2008/2009. tanév végén Szikszay László 12. B osztályos diák kapta a Győrffy Sándor által készített emlékérmet, és a Ft-os pénzjutalmat. d) Pethő József alap: Egykori tanárunk emlékére diákjai által adományozott díj, a magyar nyelvi és szavaló versenyeken jól szereplő tanulók jutalmazására. A 2008/2009. tanévben az Áprily Lajos szavalóverseny házi fordulójában szépen szereplő tanulók között közel Ft értékű jutalomkönyvet osztottunk ki.

3 e) Az alapítvány kezelésében van 2002 óta Kovács János hagyatéka ( Ft), amelynek kamataiból elsősorban az angol nyelvből kiváló eredményt elérő tanulókat tudjuk jutalmazni. Ebből a forrásból 2008/2009. tanévben 5 tanulónak Ft-ot osztottunk ki. III. Tanítványok a Diákokért Az 1951-ben érettségizett 4.b osztály tanulói hozták létre. Az létrehozásában és működtetésében elévülhetetlen érdemeket szerzett id. Kósa Lajos, egykori diákunk. Az ösztöndíjak odaítélését alapos tájékozódás előzi meg, a kiválasztottakkal tanulmányi szerződést kötünk. Az 2008-ban Ft 1%-os támogatásban részesült. Az 1 % -os támogatás összege 2009-ben Ft volt. Magánszemélyek 2008-ban Ft támogatást nyújtottak az alapítványnak. A 2008/2009. tanévben Ft ösztöndíj kifizetésére került sor, a támogatottak a következő tanulók voltak: Varga Emese 12.b Palincsár Erika 12.c Lucski Zsófia 11.a Vedres Erzsébet 10.a Lakatos Ildikó 10.d A 2009/ tanévben támogatott tanulók: Lucski Zsófia 12.a Vedres Erzsébet 11.a Lakatos Ildikó 11.d Somlyai Imola 10.a Nagy Sándor 10.b IV. Dr. Felsőőry Attila Emlékalapítvány Az USA-ban bejegyzett alapítvány, melyet tragikusan korán elhunyt egykori kollégiumi diákunk, Felsőőry Attila emlékére hozott létre családja. Az kamatait kapta meg rendszeresen a Debreceni Református Kollégium. Az összeg a Gimnázium, a Dóczy Gimnázium és a Hittudományi Egyetem között a mindenkori hallgatói létszám arányában kerül szétosztásra tavaszán a jó tanuló, szociálisan rászoruló 12. évfolyamos diákok közül 9 fő részére pályázat útján Ft-ot, a 11. évfolyamos tanulók közül 5 főnek Ft-ot osztottunk szét ösztöndíjként az alapítványtól kapott pénzösszegből. Köszönetet mondunk az alapító családjának, valamint a hagyatékot kezelő Kurt és Anne Bengtson gondnokoknak. Az alapítvány feladata a Felsőőry család rokonsága sírjainak gondozása Kőröstarcsán és Kőrösladányban. Köszönjük a két gyülekezetnek is a sírok gondozásához nyújtott segítséget. Az működésében nagy változást jelentett, hogy 2009 tavaszán az eddig Amerikában kezelt teljes vagyon átkerült a Magyarországon bejegyzett Dr. Felsőőry Attila Emlékalapítvány kezelésébe őszén Ft (?) összeget tudtunk 29 tanuló számára szétosztani.

4 A Felsőőry család síremlékét iskolánk gondozza V. Torontói Első Magyar Református Egyház Ösztöndíja A gyülekezet 2008/2009. tanévben 1000 CDN dollárral támogatta iskolánk rászoruló diákjait. A gyülekezet adománya. Balázs Dorottya 12.c osztályos tanuló egész tanévi étkezésikollégiumi díját fedezte. Hálásan köszönjük a gyülekezet tagjainak és vezetőinek a segítségüket. VI. Szabó Dezső ösztöndíj Intézményünk Szabó Dezső író végrendelete szerint jogosult a művei megjelentetéseiért kapott jogdíj kezelésére azzal, hogy abból rászoruló, vidéki származású tanulókat támogassunk. A 2008/2009-es tanévben ilyen jogcímen nem volt bevételünk, ezért ezt az ösztöndíjat nem osztottuk ki. VII. Szűcs Mihályné Papp Julianna Dr. Szűcs Lajosné (Cseresznyés Ilona) hozta létre néhai férje édesanyjának emlékezetére 1,8 millió forint alaptőkével. Az alapítvány bejegyzése után mintegy fél évvel az alapítványtévő is elhunyt. Iskolánk közössége nevében hálásan köszönjük a család tagjainak az alapítvány létrehozását, s az adománytévő Dr. Szűcs Lajosné emlékét kegyelettel megőrizzük. A 2008/2009. tanév során ennek az alapítványnak a segítségével igyekeztünk támogatni rászoruló diákjaink nyári táborozását. Így 2009 nyarán két olyan diákunk vehetett részt a balatonszárszói Tálentum táborban, akiknek a költségeit részben vagy egészben az alapítvány támogatta, összesen Ft-os összeggel. További egyházi szervezésű táborokba 10 tanulónk jutott el, melyeknek a költségeihez Ft-tal járult hozzá az alapítvány. A végzős diákok jutalmazására Ft-ot osztottunk ki az alapítvány pénzéből.

5 VIII. Nagy Géza Matematikai Emlékverseny Az alapítvány támogatásával évente megrendezzük az iskola matematika háziversenyét. Az alapítvány részére 2008-ban Ft 1%-os felajánlás érkezett. Az 1 %-os támogatás összege 2009-ben Ft volt. Magánszemélyek 2008-ban Ft támogatást nyújtottak az alapítványnak. A verseny győztesei és helyezettjei között a 2008/2009. tanévben Ft jutalmat osztottunk ki. IX. Jó tanuló, jó sportoló díj A díjat a 2003-ban elhunyt egykori tanárunk, Szigethy Béla emlékére, özvegye alapította. A 2008/2009. tanévben az alábbi tanulókat részesítettük jutalomban, akik Ft-ot kaptak: Kereszti Hajnalka 12.b; Országh Szabolcs 12.b X. A Református Tehetséggondozó támogatása A balatonszárszói Tálentum Táborra ingyenes táborozási lehetőséget kapott nyarán Módis László 10.b osztályos tanuló. XI. Országos pályáztatási rendszerrel, nem iskolai keretek között működik az Istenadta Tehetség Az alapítvány megálmodója és létrehozója Mádl Dalma asszony. A 2007/2008-as tanévre meghirdetett pályázaton iskolánkból három tanuló elnyerte az alapítvány ösztöndíját. 1. Hatala Hajnalka 10.b Pusztadobos 2. Rácz Nikolett 10.c Esztár 3. Zavanyi Györgyi 10.b Kölcse A három nyertes pályázó a 2008/2009. tanévben is megkapta az alapítványtól a támogatást. Az célja, hogy a 3500 fő alatti lélekszámú kistelepülésen élő, nehéz szociális helyzetben lévő, kiemelkedő tehetségű kollégista iskolás fiatalokat támogassa középiskolai tanulmányaikban és kollégiumi elhelyezésükben. A támogatás magában foglalja a tárgyévi középiskolai idő alatt a támogatott lakhatási (kollégiumi elhelyezés), étkeztetési és tankönyvtámogatást, ami fejenként Ft-ot jelent a pályázaton nyert diákoknak. A pályázat eredményhirdetésére június 17-én került sor a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumának tanévzáró ünnepségén a Nagytemplomban. A Kuratórium nevében Mádl Dalma asszony nyújtotta át a jutalmazottaknak a díjakat, és volt alkalma egy rövid időre a szülőkkel is találkozni, akik hálás szívvel mondtak köszönetet a támogatásért. XII. Útravaló Ösztöndíjprogram - az Oktatási és Kulturális Minisztérium által kiírt és támogatott ösztöndíj Az ösztöndíj program célja a hátrányos helyzetű tanulók esélyegyenlőségének elősegítése, valamint a tanulók tehetséggondozása. A 2008/2009. tanévben az iskola 20 diákja összesen Ft összegű támogatást kapott a Minisztériumtól.

6 XIII. Új ösztöndíjak és alapok: Az elmúlt időszakban több felajánlás érkezett új ösztöndíjak, illetve alapok létrehozására. Ezeket az alapokat az Orando et Laborando on belül helyeztük el, és kamataik használhatóak fel tanulóink támogatására, díjazására. Dr Tóth Kálmán Emlékdíj Dr. Tóth Kálmán ( ) iskolánk tanára volt 1947-től 1971-ig. Vallástanári végzettsége mellett idegen nyelveket ( angol, német, orosz ), filozófiát, pszichológiát, éneket is tanított, öt diplomával rendelkezett. Emlékének megőrzésére lánya, Zsoldos Lászlóné, Tóth Emőke hozott létre Emlékdíjat Ft-os tőkével a Díjat olyan 12. évfolyamos diák kaphatja meg, aki legalább három gyermekes családból származik, és műszaki vagy természettudományos pályára készül. Dr. Szilágyi Tibor Emlékdíj A díjat Dr. Szilágyi Tibor orvosprofesszor emlékére özvegye alapította. Szilágyi Tibor ben született, 2007-ben hunyt el, iskolánkban ben kitüntetéssel érettségizett. A Debreceni Orvostudományi Egyetem Kórélettani Tanszékén dolgozott, tagja és támogatója volt a Kollégium Baráti Körének. Az egyetemi sportélet lelkes szervezője, a DEAC vezetőségi tagja volt. Az Ft összegű alap kamataiból Jó tanuló Jó sportoló diákokat jutalmazunk. Erdei István Ösztöndíj Erdei István ( ) főállattenyésztő a 20. századi magyar lótenyésztés egyik kiváló alakja. Munkássága jórészt a Mezőhegyesi Ménesbirtokhoz kötődik. Emlékét, testvére, Erdei Aranka úgy kívánta megőrizni, hogy végrendeletileg nagyobb összeget hagyott a Debreceni Református Kollégium rászoruló, arra érdemes tanulói támogatására. A pénzalap a Gimnázium és a Hittudományi Egyetem között került szétosztásra. Az iskolánknak járó Ft kisebb részéből pályázatot írtunk ki diákjaink számára Erdei István életrajzának és a Mezőhegyesi Méntelep történetének megírására. A letétbe helyezett nagyobb összeg kamataiból évente olyan rászoruló tanulókat kívánunk támogatni, akik agrár jellegű vagy állatorvosi pályára készülnek. aink létrehozóinak, kezelőinek és az azokat támogató adományozóknak köszönettel és hálával tartozunk, életükre Isten áldását kérjük iskolánk egész közössége nevében. Szeretettel kérjük a további adományokat és 1%-os felajánlásokat azoktól, akiknek erre lehetőségük van. Győri József igazgató

Tartalmi beszámoló. a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2008. évi működéséről

Tartalmi beszámoló. a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2008. évi működéséről Tartalmi beszámoló a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2008. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2008-ban is az alapító okiratban foglaltak szerint végezte tevékenységét. Az alapítványnak köztartozása

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2013. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2013. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013. évről Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1. Tartalmi beszámoló a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2013. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2013-ban

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014. ÉVRŐL

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014. ÉVRŐL KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014. ÉVRŐL GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ U. 1. Tartalmi beszámoló A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2104. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2014-ben

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉVRŐL. GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ u. 1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉVRŐL. GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ u. 1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2017. ÉVRŐL GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ u. 1. Tartalmi beszámoló a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2017. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2017-ben

Részletesebben

A Debreceni Református Hittudomány Egyetem által működtetett, illetve az egyetemet kedvezményezettként kezelő alapítványok Debrecen, 2014.

A Debreceni Református Hittudomány Egyetem által működtetett, illetve az egyetemet kedvezményezettként kezelő alapítványok Debrecen, 2014. A Debreceni Református Hittudomány Egyetem által működtetett, illetve az egyetemet kedvezményezettként kezelő alapítványok Debrecen, 2014. A Debreceni Lelkészképzésért Alapítvány Az 1999 őszétől bejegyzett

Részletesebben

Dunakeszi Szent István Általános Iskoláért Alapítvány 2120 Dunakeszi, Táncsics u. 4.

Dunakeszi Szent István Általános Iskoláért Alapítvány 2120 Dunakeszi, Táncsics u. 4. Dunakeszi Szent István Általános Iskoláért Alapítvány 2120 Dunakeszi, Táncsics u. 4. 2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Dunakeszi, 2013. május 21. Tyimofejevné Iványi Réka a kuratórium elnöke Az alapítvány

Részletesebben

Jelky Szakközépiskola Alapítvány 1084 Budapest, Rákóczi tér 4. Adószám:

Jelky Szakközépiskola Alapítvány 1084 Budapest, Rákóczi tér 4. Adószám: Beszámoló a 2015 évben végzett munkáról A Jelky Szakközépiskola Alapítvány 2011-ben jött létre az alábbi célokkal: az iskola hagyományainak ápolása, hírnevének megerősítése, az oktatás színvonalának emelése,

Részletesebben

SZÖVEGES BESZÁMOLÓ A 2009. évi KÖZHASZNÚSÁGI TEVÉKENYSÉGRŐL

SZÖVEGES BESZÁMOLÓ A 2009. évi KÖZHASZNÚSÁGI TEVÉKENYSÉGRŐL . SZÖVEGES BESZÁMOLÓ A 2009. évi KÖZHASZNÚSÁGI TEVÉKENYSÉGRŐL TARTALOMJEGYZÉK I. A SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ 4 II. KÖLTSÉGVETÉSI NORMATÍV TÁMOGATÁST A SZERVEZET NEM KAPOTT.4 III. KIMUTATÁS A VAGYON FELHASZNÁLÁSORÓL...4

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉVRŐL GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ U. 1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉVRŐL GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ U. 1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2015. ÉVRŐL GYERMEKEINK A JÖVŐ ALAPÍTVÁNY 7530 KADARKÚT, FŐ U. 1. Tartalmi beszámoló A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2015. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2015-ben

Részletesebben

Vig Zoltán Emlék-Alapítvány Sokorópátka

Vig Zoltán Emlék-Alapítvány Sokorópátka Vig Zoltán Emlék-Alapítvány Sokorópátka Vig Zoltán Sokorópátkán született 1942. augusztus 11-én. Apja, Vig Béla 1943. januárjában eltűnt a Don-kanyarban. Anyja Balogh Irén, hadiözvegyként egyetlen gyermekének

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2009. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2009. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009. évről Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u.1. Tartalmi beszámoló a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2009. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2009-ben

Részletesebben

Díjazták kiváló pedagógusainkat és diákjainkat

Díjazták kiváló pedagógusainkat és diákjainkat Díjazták kiváló pedagógusainkat és diákjainkat Az előző tanévben is sikert sikerre halmoztak iskolánk tanárai és tanulói, amelyekről örömmel adunk hírt. Élmezőnyben az OKTV-n Évek óta kiemelkedően szerepelnek

Részletesebben

2015. évi közhasznúsági jelentése

2015. évi közhasznúsági jelentése KOSSUTH ISKOLA GYŐR A KORSZERŰ SZAKKÉPZÉSÉRT ALAPÍTVÁNY 9025 Győr, Kossuth Lajos u. 7. 2015. évi közhasznúsági jelentése TARTALOM Tartalom 1. A SZERVEZET ALAPADATAI... 3 2. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ... 4 3.

Részletesebben

2012. évi. Közhasznúsági jelentése

2012. évi. Közhasznúsági jelentése TEHETSÉGES TANULÓKÉRT Alapítvány 5435 Martfű, Május 1. út 2. 2012. évi Közhasznúsági jelentése ( A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva. ) Martfű, 2013. május 04. Az alapítvány vezetője

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. május 16-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. május 16-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 97/2013. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2013. május 16-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Tájékoztató a Ferencvárosi deák

Részletesebben

Jáky Alapítvány. Tisztelt Támogatónk!

Jáky Alapítvány. Tisztelt Támogatónk! Jáky Alapítvány Tisztelt Támogatónk! A Jáky Alapítvány az iskolai élet több területén megpróbálja a jelenlegi viszonyok között is támogatni az intézmény hagyományait. Ezek különkülön nem jelentenek jelentős

Részletesebben

Tisztelt Kuratórium! A Barankovics István Alapítvány Kuratóriuma részére

Tisztelt Kuratórium! A Barankovics István Alapítvány Kuratóriuma részére A Barankovics István Alapítvány Kuratóriuma részére Tisztelt Kuratórium! A pártok működését segítő tudományos, ismeretterjesztő, kutatási, oktatási tevékenységet végző alapítványokról szóló 2003. évi XLVII.

Részletesebben

Ballagók és kitüntetéseik 2017.

Ballagók és kitüntetéseik 2017. Ballagók és kitüntetéseik 2017. Május, a tavasz egyik legszebb hónapja. Ilyenkor virágba borulnak az orgonák, a vadgesztenyék, a babarózsák és számos más növény is ontja virágainak illatát. 2017. május

Részletesebben

Pápai Weöres Sándor Általános Iskola

Pápai Weöres Sándor Általános Iskola Alapítvány Az alapítvány neve: A XXI. SZÁZAD GYERMEKEIÉRT ALAPÍTVÁNY székhelye: Pápa, Teleki u. 2. alapításának ideje: 1995. célja: A Weöres Sándor Általános Iskola diákkezdeményezéseinek támogatása képviselõjének

Részletesebben

2012. évi közhasznúsági jelentése

2012. évi közhasznúsági jelentése KOSSUTH ISKOLA GYŐR A KORSZERŰ SZAKKÉPZÉSÉRT ALAPÍTVÁNY 9025 Győr, Kossuth Lajos u. 7. 2012. évi közhasznúsági jelentése 1 TARTALOM Tartalom 1. A SZERVEZET ALAPADATAI... 3 2. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ... 4

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2007 Újlak Diákalapítvány székhely: 1173 Budapest, Újlak utca 110. adószám: 19668521-1-42 közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet Tartalom 1. Számviteli beszámoló

Részletesebben

KORSZERŰ KERESKEDELEMÉRT ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2010.

KORSZERŰ KERESKEDELEMÉRT ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2010. KORSZERŰ KERESKEDELEMÉRT ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2010. Székhely: 5000, Szolnok, Tiszaligeti sétány. Adószám: 19216502-1-16 Közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet Közhasznúsági

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 16. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 16. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti látogatóit alapításának 16. évfordulója alkalmából Visszapillantó 2014. november 14. Születésnapi rendezvény Fazekas Lajos fazekas népi iparművész,

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Adószám: Bejegyző szerv: Regisztrációs szám: 18160525-1-42 FŐVÁROSI BÍRÓSÁG PK.60.991/1997 BOKOR, HAZAI RÁSZORULÓK ALAPÍTVÁNY 1163 Budapest, GORDONKA utca 7. 2011 Fordulónap: Beszámolási időszak: 2011.

Részletesebben

A Mátészalkai Gépészeti Szakközépiskola és Kollégium Diákjaiért Alapítvány 2014. évi munkaterve

A Mátészalkai Gépészeti Szakközépiskola és Kollégium Diákjaiért Alapítvány 2014. évi munkaterve Bejegyezte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Bíróság Pk.60.214/1999. számú végzésével 821.sorszám alatt. Adószám: 18 80 41 77-1-15 Bankszámlaszám: OTP Bank Mátészalka, 11 74 40 41-20 09 05 08 Levélcím:4700

Részletesebben

2014. évi közhasznúsági jelentése

2014. évi közhasznúsági jelentése KOSSUTH ISKOLA GYŐR A KORSZERŰ SZAKKÉPZÉSÉRT ALAPÍTVÁNY 9025 Győr, Kossuth Lajos u. 7. 2014. évi közhasznúsági jelentése 1 TARTALOM Tartalom 1. A SZERVEZET ALAPADATAI... 3 2. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ... 4

Részletesebben

Összefoglaló a Református Középiskolák Országos Röplabda Bajnokságáról

Összefoglaló a Református Középiskolák Országos Röplabda Bajnokságáról Összefoglaló a Középiskolák Országos Röplabda Bajnokságáról A verseny megrendezésének időpontja: 2017. 03.31 04.01. rendező intézményének neve: Debreceni Kollégium Gimnáziuma és Diákotthona szervezőjének

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2014/2015-ös tanévre. Q.E.D. Bajzások a Bajzásokért tanulmányi ösztöndíjra

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2014/2015-ös tanévre. Q.E.D. Bajzások a Bajzásokért tanulmányi ösztöndíjra PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2014/2015-ös tanévre Q.E.D. Bajzások a Bajzásokért tanulmányi ösztöndíjra A Q.E.D. Bajzások a Bajzásokért alapítvány pályázatot hirdet tanulmányi ösztöndíjra az alábbiak szerint: 1.

Részletesebben

Továbbtanulási lehetőségek. A Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda gimnáziumában

Továbbtanulási lehetőségek. A Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda gimnáziumában Továbbtanulási lehetőségek A Bercsényi Miklós Katolikus Gimnázium és Kollégium, Általános Iskola, Óvoda gimnáziumában Immár 6. éve dolgozik katolikus nevelési-oktatási intézményünk az óvoda- általános

Részletesebben

Életfény Alapítvány. 4400, Nyíregyháza, Ungvár sétány 22.

Életfény Alapítvány. 4400, Nyíregyháza, Ungvár sétány 22. Életfény Alapítvány 4400, Nyíregyháza, Ungvár sétány 22. 2009. évi Közhasznúsági jelentése Nyíregyháza, 2010. Kantár Attila elnök Az Életfény Alapítvány Közhasznúsági jelentése a 2009-es esztendőről 1.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2013. június 06-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2013. június 06-ai ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 134/2013. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2013. június 06-ai ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat a A magyar nyelvért

Részletesebben

Tisztelt Kuratórium! A Barankovics István Alapítvány Kuratóriuma részére

Tisztelt Kuratórium! A Barankovics István Alapítvány Kuratóriuma részére A Barankovics István Alapítvány Kuratóriuma részére Tisztelt Kuratórium! A pártok működését segítő tudományos, ismeretterjesztő, kutatási, oktatási tevékenységet végző alapítványokról szóló 2003. évi XLVII.

Részletesebben

KRÚDY ALAPÍTVÁNY NYÍREGYHÁZA, EPRESKERT U. 64.

KRÚDY ALAPÍTVÁNY NYÍREGYHÁZA, EPRESKERT U. 64. KRÚDY ALAPÍTVÁNY NYÍREGYHÁZA, EPRESKERT U. 64. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2008. TARTALOM 1. Az alapítvány alapadatai 2. Egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámoló mérlege 3. Kimutatás a kapott

Részletesebben

Berzsenyi Dániel Általános Iskola Pedagógium Alapítványa 7400 Kaposvár, Szent Imre u. 29/c. 2011. évi Közhasznúsági jelentése

Berzsenyi Dániel Általános Iskola Pedagógium Alapítványa 7400 Kaposvár, Szent Imre u. 29/c. 2011. évi Közhasznúsági jelentése Berzsenyi Dániel Általános Iskola Pedagógium Alapítványa 7400 Kaposvár, Szent Imre u. 29/c 2011. évi Közhasznúsági jelentése Kaposvár, 2012.május 18. Kovács Zoltán Kuratórium elnöke A Berzsenyi Dániel

Részletesebben

Széchenyi István Iskolafejlesztési Alapítvány közhasznúsági jelentése a évi tevékenységéről

Széchenyi István Iskolafejlesztési Alapítvány közhasznúsági jelentése a évi tevékenységéről Széchenyi István Iskolafejlesztési Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2009. évi tevékenységéről 1./ Számviteli beszámoló Az Alapítvány célja a Széchényi István Gimnáziumban a nevelés és az oktatás, a

Részletesebben

TEHETSÉGES TANULÓKÉRT

TEHETSÉGES TANULÓKÉRT Közhasznúsági jelentés 2007. év TEHETSÉGES TANULÓKÉRT Alapítvány Tartalomjegyzék 1. A szervezet bemutatása 2. Számviteli beszámoló 3. Költségvetési támogatás felhasználása 4. A vagyon felhasználásával

Részletesebben

BESZÁMOLÓ A BARANKOVICS ISTVÁNY ALAPÍTVÁNY. (továbbiakban BIA) évi tevékenységéről

BESZÁMOLÓ A BARANKOVICS ISTVÁNY ALAPÍTVÁNY. (továbbiakban BIA) évi tevékenységéről BESZÁMOLÓ A BARANKOVICS ISTVÁNY ALAPÍTVÁNY (továbbiakban BIA) 2015. évi tevékenységéről I. A 2015. évi induló helyzet A BIA a 2014. év zárásakor összesen 20.272 eft-tal rendelkezett az Alapítvány bankszámláján,

Részletesebben

Összefoglaló Az Úr csodái XIV. Országos Óvodai Rajzversenyről

Összefoglaló Az Úr csodái XIV. Országos Óvodai Rajzversenyről A verseny Összefoglaló Az Úr csodái XIV. Országos Óvodai Rajzversenyről megrendezésének időpontja: 2016. március rendező intézményének neve: Óvoda 4100, Tardy u. 8. szervezőjének neve, beosztása: Kari

Részletesebben

TEHETSÉGES TANULÓKÉRT

TEHETSÉGES TANULÓKÉRT Közhasznúsági jelentés 2011. év TEHETSÉGES TANULÓKÉRT Alapítvány Tartalomjegyzék 1. Éves számviteli beszámoló 2. Költségvetési támogatás felhasználása 3. A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2010. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u. 1.

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2010. évről. Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u. 1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. évről Gyermekeink a jövő Alapítvány 7530 Kadarkút, Fő u. 1. Tartalmi beszámoló a Gyermekeink a jövő Alapítvány 2010. évi működéséről A Gyermekeink a jövő Alapítvány 2010-ben

Részletesebben

PRO PATRIA ET LIBERTATE. Az Országos II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Verseny döntője. Beszámoló 2016

PRO PATRIA ET LIBERTATE. Az Országos II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Verseny döntője. Beszámoló 2016 PRO PATRIA ET LIBERTATE Az Országos II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Verseny döntője Beszámoló 2016 2016. április 9-én ötödször rendezhettük meg az Országos II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Versenyt.

Részletesebben

Gyermekeinkért, a jövőért Alapítvány 9071 Gönyű, Kossuth L. u. 67. 2012. évi Közhasznúsági jelentése

Gyermekeinkért, a jövőért Alapítvány 9071 Gönyű, Kossuth L. u. 67. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Gyermekeinkért, a jövőért Alapítvány 9071 Gönyű, Kossuth L. u. 67. 2012. évi Közhasznúsági jelentése Gönyű, 2013. február 25. Dr. Csanaki Vida elnök A Gyermekeinkért, a jövőért Alapítvány Közhasznúsági

Részletesebben

2015. évi Közhasznúsági jelentés

2015. évi Közhasznúsági jelentés 2015. évi Közhasznúsági jelentés Budapest, 2016. április 5. Popp Judit elnök 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Mező Tandem Egyesület a 2015. évben gazdálkodásáról a Számviteli törvénynek és a kapcsolódó előírásoknak

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 19010148-2-42 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 108/1990.04.09 1087 Budapest, Delej utca 24-26. 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak: 2011. január 01. - 2011.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Budafoki Nyolcévfolyamos Oktatásért Alapítvány 1223.Budapest Közgazdász utca 9-11 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2012 évről Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló 3. Kimutatás a költségvetési

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. a 2016/2017-es tanévre

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. a 2016/2017-es tanévre FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ a 2016/2017-es tanévre 2 Beköszöntő helyett Választani mindig nehéz, hiszen a döntéssel, miközben új utak nyílnak, mások lezárulnak. Különösen nehéz ismeretek hiányában felelősségteljesen

Részletesebben

Közhasznú jelentés

Közhasznú jelentés Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa 1/6 Közhasznú jelentés 2005.01.01 2005.12.31. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa I. AZ ALAPÍTVÁNY BEMUTATÁSA Székhely: 8200 Veszprém,

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓ 2012

KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓ 2012 KÖZHASZNÚSÁGI BESZÁMOLÓ 2012 GENIUS TEHETSÉGGONDOZÓ ALAPÍTVÁNY Budapest, 2013. április 30. TARTALOM 1. Egyszerűsített éves beszámoló 2. Kiegészítő melléklet 3. Közhasznúsági melléklet KÖZHASZNÚSÁGI MELLÉKLET

Részletesebben

Az alapítás éve: Cégbírósági bejegyzés száma: Az Alapítvány székhelye: Alapítók:

Az alapítás éve: Cégbírósági bejegyzés száma: Az Alapítvány székhelye: Alapítók: A Boldog Diákévekért alapítványt az alapítók a Ptk. 74/A-F -aiban meghatározottak figyelembe vételével tartós közérdekű célra hozták létre. Az alapítók gyermekei az 1995/96. tanévben a Petőfi Sándor Általános

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2010 évi. Református Elemi Iskola és Szeretetotthon Alapítvány. Székhelye: 5530 Vésztő, Bartók Béla tér 6

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2010 évi. Református Elemi Iskola és Szeretetotthon Alapítvány. Székhelye: 5530 Vésztő, Bartók Béla tér 6 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010 évi Református Elemi Iskola és Szeretetotthon Alapítvány Székhelye: 5530 Vésztő, Bartók Béla tér 6 Adószáma: 19061175-1-04 Közhasznúsági fokozat: Közhasznú alapítvány 1./ Számviteli

Részletesebben

Tisztelt Kuratórium! A Barankovics István Alapítvány Kuratóriuma részére

Tisztelt Kuratórium! A Barankovics István Alapítvány Kuratóriuma részére A Barankovics István Alapítvány Kuratóriuma részére Tisztelt Kuratórium! A pártok működését segítő tudományos, ismeretterjesztő, kutatási, oktatási tevékenységet végző alapítványokról szóló 2003. évi XLVII.

Részletesebben

SZÖVEGES BESZÁMOLÓ A 2008. évi KÖZHASZNÚSÁGI TEVÉKENYSÉGRŐL

SZÖVEGES BESZÁMOLÓ A 2008. évi KÖZHASZNÚSÁGI TEVÉKENYSÉGRŐL . SZÖVEGES BESZÁMOLÓ A 2008. évi KÖZHASZNÚSÁGI TEVÉKENYSÉGRŐL TARTALOMJEGYZÉK I. A SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ 4 II. KÖLTSÉGVETÉSI NORMATÍV TÁMOGATÁST A SZERVEZET NEM KAPOTT.4 III. KIMUTATÁS A VAGYON FELHASZNÁLÁSORÓL...4

Részletesebben

Összefoglaló az ISTENES VERSEK A MAGYAR IRODALOMBAN elnevezésű versenyről

Összefoglaló az ISTENES VERSEK A MAGYAR IRODALOMBAN elnevezésű versenyről Összefoglaló az ISTENES VERSEK A MAGYAR IRODALOMBAN elnevezésű versenyről A verseny megrendezésének időpontja: 2019. 02. 16. rendező intézményének neve: Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés. 2011. év

Közhasznúsági jelentés. 2011. év Közhasznúsági jelentés 2011. év Tehetséges Tanulókért Alapítvány 5435 Martfű, Május 1. út 2. Martfű, 2012. május 06. Az alapítvány vezetője 1. Tartalomjegyzék 1. A szervezet bemutatása, felépítése 2. Éves

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. a 2016/2017-es tanévre

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. a 2016/2017-es tanévre FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ a 2016/2017-es tanévre 2 Beköszöntő helyett Választani mindig nehéz, hiszen a döntéssel, miközben új utak nyílnak, mások lezárulnak. Különösen nehéz ismeretek hiányában felelősségteljesen

Részletesebben

Közhasznú jelentés

Közhasznú jelentés Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa 1/5 Közhasznú jelentés 2006.01.01 2006.12.31. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa I. AZ ALAPÍTVÁNY BEMUTATÁSA Székhely: 8200 Veszprém,

Részletesebben

A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY 2018 ÉVBEN TARTOTT KURATÓRIUMI ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY 2018 ÉVBEN TARTOTT KURATÓRIUMI ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 1 A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY 2018 ÉVBEN TARTOTT KURATÓRIUMI ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI Határozatok Határozathozatal dátuma Határozat 1/2018 2018.02.05. A Kuratórium jóváhagyja a Szociálisan rászoruló

Részletesebben

Melléklet A 2013. július 3-án közzétett TÁMOP-2.2.7.A-13/1 Út a szakmaválasztáshoz c. kiemelt projekt tervezési útmutató változásai

Melléklet A 2013. július 3-án közzétett TÁMOP-2.2.7.A-13/1 Út a szakmaválasztáshoz c. kiemelt projekt tervezési útmutató változásai Módosítás történt az Út a szakmaválasztáshoz című kiemelt felhívásban Módosítás történt a TÁMOP-2.2.7.A-13/1 jelű, Út a szakmaválasztáshoz című kiemelt felhívásban. Melléklet A 2013. július 3-án közzétett

Részletesebben

KOSSUTH ISKOLA GYŐR A KORSZERŰ SZAKKÉPZÉSÉRT ALAPÍTVÁNY 9025 Győr, Kossuth Lajos u. 7. 2009. évi közhasznúsági jelentése

KOSSUTH ISKOLA GYŐR A KORSZERŰ SZAKKÉPZÉSÉRT ALAPÍTVÁNY 9025 Győr, Kossuth Lajos u. 7. 2009. évi közhasznúsági jelentése KOSSUTH ISKOLA GYŐR A KORSZERŰ SZAKKÉPZÉSÉRT ALAPÍTVÁNY 9025 Győr, Kossuth Lajos u. 7. 2009. évi közhasznúsági jelentése Tartalom 1. A SZERVEZET ALAPADATAI... 2 2. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ... 3 3. KIMUTATÁS

Részletesebben

Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Prédikátorok könyve 4,9

Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Prédikátorok könyve 4,9 Jobban boldogul kettő, mint egy: fáradozásuknak szép eredménye van. Prédikátorok könyve 4,9 KÉPES BESZÁMOLÓ A 2017-BEN MEGRENDEZETT ORSZÁGOS MAZSI MATEK VERSENYRŐL A verseny neve: MAZSI MATEK ORSZÁGOS

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából Tájékoztató az Alapítvány elmúlt éves munkájáról 2012. novemberében a 13. születésnap alkalmából

Részletesebben

Tisztelt Aljegyző Asszony!

Tisztelt Aljegyző Asszony! Felsőpakony Nagyközség Polgármesteri Hivatala 2363 Felsőpakony Petőfi S. u. 9. Itsz.: III 243 / 2015. Ügyintéző: Matisz Zsolt kuratóriumi elnök Langné Malecz Andrea aljegyző részére Tárgy: beszámoló az

Részletesebben

Közhasznú jelentés 2010. Az Alapítványt a Fővárosi Bíróság 11. Pk. 66. 070/1991/8. számon tartja nyilván.

Közhasznú jelentés 2010. Az Alapítványt a Fővárosi Bíróság 11. Pk. 66. 070/1991/8. számon tartja nyilván. Közhasznú jelentés 2010. Az alapítvány adószáma: 19671183-1-41 Az Alapítvány nyilvántartási száma: 1782 Az Alapítványt a Fővárosi Bíróság 11. Pk. 66. 070/1991/8. számon tartja nyilván. Az Alapítvány az

Részletesebben

Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány Budapest. Hermina út 47.

Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány Budapest. Hermina út 47. 1 Vakok Lakásgondjainak Megoldását Támogató Alapítvány 1146 Budapest Hermina út 47. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. év Kelt: 2011. február 5. 2 TARTALOM 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló 3.

Részletesebben

2011. Elfogadta a Kuratórium április 13-án. Kelt: Cegléd, április 12-én

2011. Elfogadta a Kuratórium április 13-án. Kelt: Cegléd, április 12-én AGAPE Alapítvány Közhasznúsági jelentés 2011. Elfogadta a Kuratórium 2012. április 13-án Kelt: Cegléd, 2012. április 12-én Tartalom 1., A szervezet alapadatai 2., Közhasznú szervezet számviteli beszámolója

Részletesebben

FŐÉPÍTÉSZEK AZ ÉPÍTETT ÉS TERMÉSZETI KÖRNYEZETÉRT ALAPÍTVÁNY

FŐÉPÍTÉSZEK AZ ÉPÍTETT ÉS TERMÉSZETI KÖRNYEZETÉRT ALAPÍTVÁNY FŐÉPÍTÉSZEK AZ ÉPÍTETT ÉS TERMÉSZETI KÖRNYEZETÉRT ALAPÍTVÁNY 2008. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE Összeállította: Csohány Klára, a Kuratórium Elnöke Készült: 2009. május 31. Tartalomjegyzék: I. Az Alapítvány

Részletesebben

2012. Elfogadta a Kuratórium február 8-án. Kelt: Cegléd, február 11-én.

2012. Elfogadta a Kuratórium február 8-án. Kelt: Cegléd, február 11-én. AGAPE Alapítvány Közhasznúsági jelentés 2012. Elfogadta a Kuratórium 2013. február 8-án. Kelt: Cegléd, 2013. február 11-én. Tartalom 1., A szervezet alapadatai 2., Közhasznú szervezet számviteli beszámolója

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT. ALAPÍTVÁNYT hoz létre az alábbi feltételek szerint:

ALAPÍTÓ OKIRAT. ALAPÍTVÁNYT hoz létre az alábbi feltételek szerint: ALAPÍTÓ OKIRAT Kardhordó Kálmán (a volt 508-as Szakmunkásképző és Szakközépiskola 1958-tól 1996-ig tanára) ( új név: Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola) ALAPÍTVÁNYT hoz létre az alábbi feltételek

Részletesebben

Pénzügyi beszámoló 2013

Pénzügyi beszámoló 2013 Adószám: 18336999-1-43 Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Bejegyzési szám: 14.Pk.60.384/2012/3. Nyilvántartási szám: 11.662. 1119 Budapest, Fehérvári út 109. III/11. 2013 Fordulónap: 2013. december 31. Beszámolási

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. a közalapítvány 2014. évi tevékenységéről. Adonyi Gyermekekért Közalapítvány. Készítette: Bálinthné Sándor Andrea

BESZÁMOLÓ. a közalapítvány 2014. évi tevékenységéről. Adonyi Gyermekekért Közalapítvány. Készítette: Bálinthné Sándor Andrea Adonyi Gyermekekért Közalapítvány 2457 Adony Rákóczi u. 39. Tel.: 25/231-020 Adószám: 18494785-1-07 Bankszámlaszám: 57700074-10001734 Ercsi és Vidéke Tak.Szöv. Adonyi Gyermekekért Közalapítvány BESZÁMOLÓ

Részletesebben

A Vajda 2000 Közhasznú Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2011. évről

A Vajda 2000 Közhasznú Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2011. évről Vajda 2000 Közhasznú Alapítvány 8360 Keszthely, Fő tér 9. Telefon/Fax: 83/312-439 A Vajda 2000 Közhasznú Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2011. évről Az alapítvány a törvényi előírásoknak megfelelően

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT (Kivonat) 2. Az Alapítvány neve: Kovács Kinga Emlékalapítvány. 3. Az Alapítvány székhelye: 6076 Ágasegyháza, Felszabadulás u.62.

ALAPÍTÓ OKIRAT (Kivonat) 2. Az Alapítvány neve: Kovács Kinga Emlékalapítvány. 3. Az Alapítvány székhelye: 6076 Ágasegyháza, Felszabadulás u.62. ALAPÍTÓ OKIRAT (Kivonat) 1. Az alapítók neve, lakcíme: Kovács Lajos 6076 Ágasegyháza, Felszabadulás u. 62. Kovács Lajosné született Farkas Mária 6076 Ágasegyháza, Felszabadulás u. 62. 2. Az Alapítvány

Részletesebben

Közúti Közlekedési Szakszervezet Szociális Alapítványa H 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 3. 2012. évi Közhasznúsági jelentés

Közúti Közlekedési Szakszervezet Szociális Alapítványa H 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 3. 2012. évi Közhasznúsági jelentés Közúti Közlekedési Szakszervezet Szociális Alapítványa H 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 3. 2012. évi Közhasznúsági jelentés Budapest, 2013. május 28. Közúti Közlekedési Szakszervezet Szociális Alapítványa

Részletesebben

Budaörsi 1. Számú Általános Iskola

Budaörsi 1. Számú Általános Iskola Budaörsi 1. Számú Általános Iskola Az adományozható iskolai díjak kritériumrendszere Tartalom 1. A Budaörsi 1. Számú Általános Iskola Für unsere Schule, für das Ungarndeutschtum ( Iskolánkért a magyarországi

Részletesebben

A Szilárd Leó Tehetséggondozó Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2010. évről

A Szilárd Leó Tehetséggondozó Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2010. évről Szilárd Leó Tehetséggondozó Alapítvány 7030 Paks, Dózsa Gy. u. 95. Tel.: 75/519-300 Fax.: 75/ 414-282 Honlap: www.szilardverseny.hu A Szilárd Leó Tehetséggondozó Alapítvány közhasznúsági jelentése a 2010.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Adószám: 18954887-1-20 Bejegyző szerv: Zala Megyei Bíróság Regisztrációs szám: Apk.60.065/1995/4 Nagykapornaki Iskoláért és Óvodáért Közhasznú Alapítvány 8935 Nagykapornak Kisfaludy u.2. KÖZHASZNÚSÁGI

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 18690431-1-13 Bejegyző szerv: Pest Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 4.Pk.60079/2000/4 Gyermekmosoly Közhasznú Alapítvány 2142 Nagytarcsa, Sport utca 6. 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási

Részletesebben

A Mezőtúri Hallgatókért Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2013. év

A Mezőtúri Hallgatókért Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2013. év A Mezőtúri Hallgatókért Alapítvány Közhasznúsági jelentése 2013. év Székhely: 5400 Mezőtúr Petőfi tér 1. Adószám: 19223261-1-16 Közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet Közhasznúsági végzés: A Jász-Nagykun-Szolnok

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés Év: 2010 Székhely:Kiskunfélegyháza Kapcsolattartó: Mészáros Gyuláné Közhasznúsági jelentés szövege: Darvas Iskola Diákjaiért Oktatási Alapítvány 2010. évi közhasznúsági jelentése

Részletesebben

Kitöltő verzió:2.66.0 Nyomtatvány verzió:5.2 Nyomtatva: 2015.09.22 20.10.29

Kitöltő verzió:2.66.0 Nyomtatvány verzió:5.2 Nyomtatva: 2015.09.22 20.10.29 Kitöltő verzió:2.66.0 Nyomtatvány verzió:5.2 Nyomtatva: 2015.09.22 20.10.29 Kitöltő verzió:2.66.0 Nyomtatvány verzió:5.2 Nyomtatva: 2015.09.22 20.10.29 Kitöltő verzió:2.66.0 Nyomtatvány verzió:5.2 Nyomtatva:

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. a 2019/2020-as tanévre

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. a 2019/2020-as tanévre FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ a 2019/2020-as tanévre 2 Beköszöntő helyett Választani mindig nehéz, hiszen a döntéssel, miközben új utak nyílnak, mások lezárulnak. Különösen nehéz ismeretek hiányában felelősségteljesen

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti vendégeit alapításának 19. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti vendégeit alapításának 19. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti vendégeit alapításának 19. évfordulója alkalmából 2017-ben választott témánk a Háziipari Szövetkezet nádudvari részlege kiállításon és egy

Részletesebben

Öreglak Tanulóifjúságáért Alapítvány 8697 Öreglak, Nagy J. u. 12. /fax: 85-330-255, e-mail: oreglak@t-online.hu

Öreglak Tanulóifjúságáért Alapítvány 8697 Öreglak, Nagy J. u. 12. /fax: 85-330-255, e-mail: oreglak@t-online.hu SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. Adószám: 18771929-1-14 A szervezet megnevezése: Öreglak Tanuló Ifjúságáért Alapítvány A szervezet címe: EGYSZERES KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK,

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA 1 8 0 1 9 6 4 9-1 - 4 3 adószáma cégjegyzék száma KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA 2 0 1 4 ÉV A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva

Részletesebben

Jutalomkönyvek és tanulmányi ösztöndíjak átadása következik: Bencze Botond 7. D osztályos tanuló jeles tanulmányi eredményéért dicséretben részesül

Jutalomkönyvek és tanulmányi ösztöndíjak átadása következik: Bencze Botond 7. D osztályos tanuló jeles tanulmányi eredményéért dicséretben részesül 1 Jutalomkönyvek és tanulmányi ösztöndíjak átadása következik: Könyvjutalomban : Bencze Botond 7. D osztályos tanuló jeles tanulmányi eredményéért dicséretben Ladányi Veronika7. D osztályos tanuló képzőművészeti

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2013

Közhasznúsági jelentés 2013 Készült: Debrecen, 2014.03.17-én. Közhasznúsági jelentés 2013 KOSSUTH ÁLTALÁNOS NYELVI ALAPÍTVÁNY 4024 Debrecen, Kossuth u. 33 A Kossuth Általános Nyelvi Alapítvány (4024 Debrecen, Kossuth u. 33.) 1991.

Részletesebben

FEB 93 Ifjúsági Oktatási Alapítvány. Közhasznúsági jelentés FEB 93 IFJÚSÁGI OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

FEB 93 Ifjúsági Oktatási Alapítvány. Közhasznúsági jelentés FEB 93 IFJÚSÁGI OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS FEB 93 IFJÚSÁGI OKTATÁSI ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2016 1 1. Számviteli beszámoló 2. A költségvetési támogatás felhasználása 3. A vagyon felhasználásával kapcsolatos kimutatás 4. Cél szerinti juttatások

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2010.

Közhasznúsági jelentés 2010. Adószám: 19282604-1-20 Bejegyző szerv: Zala Megyei Bíróság Regisztrációs szám: 1025 Suli Harmónia-2007 Gyermekeket Segítő Alapítvány 8767 Felsőrajk, Szabadság utca 46 2010. Fordulónap: 2010. december 31.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés Szöveges beszámoló. A MOHÁCSI JUNIOR ART ALAPÍTVÁNY évi tevékenységéről

Közhasznúsági jelentés Szöveges beszámoló. A MOHÁCSI JUNIOR ART ALAPÍTVÁNY évi tevékenységéről Közhasznúsági jelentés Szöveges beszámoló A MOHÁCSI JUNIOR ART ALAPÍTVÁNY 2014. évi tevékenységéről A Junior Art Alapítvány 2014. évben az alapító okiratában foglaltak szerint törvényesen és rendeltetésszerűen

Részletesebben

Közhasznú jelentés

Közhasznú jelentés Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa 1/5 Közhasznú jelentés 2007.01.01 2007.12.31. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa I. AZ ALAPÍTVÁNY BEMUTATÁSA Székhely: 8200 Veszprém,

Részletesebben

Mentler Mariann MTT Nyugat-dunántúli szekció vezetője

Mentler Mariann MTT Nyugat-dunántúli szekció vezetője Mentler Mariann MTT Nyugat-dunántúli szekció vezetője 1980-as évek: a tömegoktatás következménye a tehetségvédelem újraéledése (nemzetközi, hazai) Megalakul a Tehetség Világtanács (1975), majd az Európai

Részletesebben

Beszámoló és Közhasznúsági jelentés Nyelvoktatás fejlesztéséért Petőfi Sándor Általános Iskola Alapítványának 2012. évi tevékenységéről.

Beszámoló és Közhasznúsági jelentés Nyelvoktatás fejlesztéséért Petőfi Sándor Általános Iskola Alapítványának 2012. évi tevékenységéről. Beszámoló és Közhasznúsági jelentés Nyelvoktatás fejlesztéséért Petőfi Sándor Általános Iskola Alapítványának 2012. évi tevékenységéről. A társadalmi szervezetet a Fejér Megyei Bíróság 1999. 06. 29-i Pk.

Részletesebben

Földes Ferenc Gimnázium (a 2015/2016-os tanévi beiskolázás)

Földes Ferenc Gimnázium (a 2015/2016-os tanévi beiskolázás) Földes Ferenc Gimnázium (a 2015/2016-os tanévi beiskolázás) 1. A felvételi vizsgák jelentkezési határideje: 2014. december 9. (kedd)-ig jelentkezés a hat és a négy, illetve öt évfolyamos képzésre jelentkezők

Részletesebben

DAMASZKUSZI ÚT ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2011. év

DAMASZKUSZI ÚT ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. 2011. év DAMASZKUSZI ÚT ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. év Kelt: Veresegyház, 2012. március 26. 1 TARTALOM 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló 3. Kimutatás a költségvetési támogatás felhasználásáról

Részletesebben

KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2010.01.01 2010.12.31. PADÁNYI KATOLIKUS GYAKORLÓISKOLA TALENTUM ALAPÍTVÁNYA VESZPRÉM, SZEGLETHY U. 6.

KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2010.01.01 2010.12.31. PADÁNYI KATOLIKUS GYAKORLÓISKOLA TALENTUM ALAPÍTVÁNYA VESZPRÉM, SZEGLETHY U. 6. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa 1/9 KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2010.01.01 2010.12.31. PADÁNYI KATOLIKUS GYAKORLÓISKOLA TALENTUM ALAPÍTVÁNYA VESZPRÉM, SZEGLETHY U. 6. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola

Részletesebben

KÖZHASZNÚ JELENTÉS PADÁNYI KATOLIKUS GYAKORLÓISKOLA TALENTUM ALAPÍTVÁNYA VESZPRÉM, SZEGLETHY U. 6.

KÖZHASZNÚ JELENTÉS PADÁNYI KATOLIKUS GYAKORLÓISKOLA TALENTUM ALAPÍTVÁNYA VESZPRÉM, SZEGLETHY U. 6. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola Talentum Alapítványa 1/8 KÖZHASZNÚ JELENTÉS 2008.01.01 2008.12.31. PADÁNYI KATOLIKUS GYAKORLÓISKOLA TALENTUM ALAPÍTVÁNYA VESZPRÉM, SZEGLETHY U. 6. Padányi Katolikus Gyakorlóiskola

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. SZENTGYÖRGYI ÓVODÁSOKÉRT Alapítvány

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. SZENTGYÖRGYI ÓVODÁSOKÉRT Alapítvány KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. SZENTGYÖRGYI ÓVODÁSOKÉRT Alapítvány 5054 Jászalsószentgyörgy, Rákóczi út 15. Adószám: 18829723-1-16 Jászalsószentgyörgy, 2011. május 31. a) Számviteli beszámoló 18829723949956916

Részletesebben

Pénzügyi beszámoló 2012

Pénzügyi beszámoló 2012 Adószám: 18336999-1-43 Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Bejegyzési szám: 14.Pk.60.384/2012/3. Nyilvántartási szám: 11.662. 1119 Budapest, Fehérvári út 109. III/11. 2012 Fordulónap: 2012. december 31. Beszámolási

Részletesebben

Gyermekünk a jövő Alapítvány

Gyermekünk a jövő Alapítvány K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2005 Gyermekünk a jövő Alapítvány székhely: 5000.Szolnok, Széchenyi krt.22. adószám: 18830297-1-16 közhasznúsági fokozat: közhasznú szervezet közhasznúsági végzés:

Részletesebben

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. a 2015/2016-os tanévre

FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ. a 2015/2016-os tanévre FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ a 2015/2016-os tanévre 2 Beköszöntő helyett Választani mindig nehéz, hiszen a döntéssel, miközben új utak nyílnak, mások lezárulnak. Különösen nehéz ismeretek hiányában felelősségteljesen

Részletesebben