IX. évf szám márciusáprilis. 200,- Ft. átadja az első világítás-szettet Nagy Gábornénak (bal oldali. kép).

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "IX. évf. 3-4. szám 2011. márciusáprilis. 200,- Ft. átadja az első világítás-szettet Nagy Gábornénak (bal oldali. kép)."

Átírás

1 IX. évf szám márciusáprilis 200,- Ft A Jakab Tévé műsora április 4-étől (amennyiben működik a számítógép) 7:00 Megyei krónika 08:00 és18:00 Western lányok fellépése Kunszálláson 10:00 Westernbál (teljes anyag) 15:00, 15:30 Bács-Megyei Krónika 19:00 Westernbál (teljes anyag) közben képújság Egyesületünk, együttműködve László György körzeti megbízottal, a kerékpáros balesetek megelőzéséért tesz. Ezért kilenc szett első és hátsó világítást ajándékoztunk a rend őrének, és kértük, hogy ajándékozza tovább azoknak, akik nem rendelkeznek a Kresz által is előírt biztonsági világítással. Amióta állandó rendőri jelenlét van településünkön, javult a helyi közbiztonság. Szabó Mihály polgármester úr közbenjárására egy szolgálati autót (képünkön) is kapott a falu. Ha még nincs is szolgálatban, akkor is visszatartó ereje van a rendőrautónak. Hál Istennek, a helyi fiatalok a járőrözésben segítik László György munkáját. Ezúton is köszöni és kéri, hogy minél többen segítsék a munkáját, hiszen közös erővel sokkal könnyebb a bűnözők ellen küzdeni. László György átadja az első világítás-szettet Nagy Gábornénak (bal oldali kép). Szabó György Róbert egyesületi titkár átadta a bicikli lámpákat a körzeti megbízottnak. (jobb oldali kép) Tartalomból: Polgári védelmi képzés Új védőnő 2. Anyakönyvi hírek 3. Sulirendőrség 4. Világháborús járművek találkozója 11. Hat település polgári védelmi feladatok ellátására beosztott személyeinek tartottak alapképzést, valamint belvízvédelmi tevékenységről alapképzést Jakabszálláson a Művelődési Házban. Farkasné Fazekas Mária mk. pv. alezredes asszony (képünkön) elmondta, nagyon fontos egy vészhelyzet esetén, hogy jól képzett személyzet hathatósan el tudja-e látni a feladatát. A lakosság felkészítése, a védekezés esetére vonatkozó magatartási szabályok betartása és betartatása közös érdekünk. A belvízhelyzetre vonatkozóan az is elhangzott, hogy minden év december 10-éig kötelezően felül kell vizsgálni az adott település vízkár-elhárítási tervét. Ez az alapja az állami vis major keret igénybevételének.

2 2. oldal R Ö V I D H I R E I N K Egészségügyi veszélyes hulladékok ártalmatlanítása A veszélyes hulladék elhelyezésével kapcsolatban tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Petőfi S. utcai orvosi rendelőben ingyenesen le lehet adni a veszélyes hulladéknak számító egyszer használatos tűt és fecskendőt. A csomagoló anyagot nem lehet bedobni a gyűjtőedénybe. A veszélyes hulladékot havonta szállítják el a rendelőből. Új védőnő A tavalyi évben kiírt védőnői pályázatot decemberben érvénytelennek nyilvánította képviselő-testület, majd újat írt ki. Erre három pályázó adta be önéletrajzát májusától vállalkozás formájában Vandlikné Ficsor Renáta orgoványi lakos fogja ellátni a védőnői feladatokat. Vandlikné egyébként már ősz óta ellátja ezt a feladatot mint helyettes. Így nem lesz ismeretlen az édesanyáknak. Jelszó a oldalakon lévő videók megtekintéséhez: GhjkZT852XW Tegyen jót, legyen jó Kérjük, ajánlja fel adójának egy százalékát a jakabszállási civil szervezetek részére. Azt javasoltjuk, hogy osszák meg családon belül a felajánlásukat. Egyikük adja az Együtt Jakabszállás Gyermekeiért Alapítvány részére, másikuk pedig a Jakabszállási Lokálpatrióták Egyesületét támogassa. Az első civil szervezet a gyerekekért jött létre, míg a másik elsősorban a falu szépítéséért és élhetővé tételéért dolgozik. Mindkettő fontos és hasznos tevékenység. Adószámok: Együtt Jakabszállás Gyermekeiért Alapítvány Jakabszállási Lokálpatrióták Egyesülete Pályázatírás Mezőgazdasági pályázatok, Új Széchenyi Terv pályázatai, Közbeszerzési pályázatok és egyéb pályázatok írását, igény szerinti gondozását vállalom. Cigányné Pál Gyöngyi pályázati szakértő 30/ Láthatatlan kiállítás 2010 decemberében Budapesten volt szerencsém ellátogatni az úgynevezett Láthatatlan kiállításra. Hogy mi is ez? Ez a kiállítás a vakok életét hivatott bemutatni. Ez egy merőben más világ, mint a miénk. Érdekes volt megtapasztalni, hogy szemünk ami az érzékelésünk 80%-át teszi ki nélkül mennyire elveszettek lehetünk. A tárlat 7 teremből áll, melyek a vakok közlekedésébe, a tárgyak felismerésébe és a hangok megkülönböztetésébe vezetnek be bennünket. Vezetőnktől megtudtam, hogy egy vakvezető kutya kiképzése másfél évig is eltart. Továbbá elmondta azt is, hogy ha segíteni akarunk egy vak embernek, mindenféleképpen kérdezzük meg, hogy igényli-e segítségünket. Úgy gondolom, hogy mindenkinek érdemes megnézni, illetve megtapogatni ezt az érdekes kiállítást. Ha valaki kedvet kapott ehhez az izgalmas programhoz, akkor érdemes tudni, hogy előre be kell jelentkezni telefonon. Nemcsak családokat, hanem csoportokat is szeretettel várnak. Elérhetőségek: info@lathatatlan.hu, honlapja: telefon:0620/ Mészáros Máté

3 AG NE YN AE KR ÖÁ NC YI ÓV K I HA Í RM EI K N D E N N A P O K B A N 3. oldal Akiket nagyon vártunk Kis Tímea an: Szabó Renáta Kovács Kamilla an. Oboczki Tímea Kovács Jázmin an. Oboczki Tímea Avci Hayrettin Játia an: Kocsis Szilvia Baranyi Kamilla an. Ürmös Andrea Kovács Andrea an. Fodor Margit Molitorisz Lilien an. Vörösváczki Lilla Nagy Róbert an. Botos Andrea Szekér Adrienn an. Varga Mariann Pomozi Adrienn an. Téti Erika Balogh Panna an. Börönde Márta Peregi Réka an. Acsai Aranka Vígh Léna Sára an. Mészáros Anikó Faragó Balázs Márk an. Miháczi Judit Sinkó Noémi an. Sárga Edina Szentkúti Boglárka an. Vancsai Judit Baranyi Éva Matild an. Radics Szilvia Ambrus Lénárt an. Berta Mónika Bódog János an. Rigó Krisztina Gazsó Bence an. Lovas Anita Baranyi Róbert an. Baranyi Krisztina Fercsi Dominika an. Józsa Beáta Baranyi Dominik an. Baranyi Szilvia Orlik Panka Krisztina an. Tóth Krisztina Béres Andor György an. Béres Brigitta Szilvási Csenge an. Bondor Ildikó Magyar Milán an. Baranyi Mónika Virág Szilvia an. Baranyi Szilvia Pesti Liliána an. Szűcs Ildikó Katona Noémi an. Berente Mária Tarjányi Balázs an. Fazekas Tünde Megyesi Mira an. Mák Tímea Közlemény A Jani bácsi mesél rovatunk nem szűnt meg, de lapzártakor érkezett hírek miatt csak a következő számban folytatjuk. A Görbeszéki-tóról szóló tudósításunkat az egyik őszi számunkban közöljük. A megmentésre beadott pályázatot megnyert kecskeméti székhelyű Útkereső Kiemelten Közhasznú Egyesület elnöke elmondta, legközelebb csak szeptember 30-a után folyhat bármilyen munka is a területen. Addig nem látta értelmét a nyilatkozatnak. Akiket elveszítettünk Botos Dániel július 7-én 56 évesen elhunyt. Balogh Istvánné Szabó Erzsébet július 14-én 75 évesen elhunyt. Trungel Nagy Imréné Megyesi Jucika július 19-én 77 évesen elhunyt. Dr. Kőrösi Sándorné Újvári Erzsébet július 17-én 85 évesen elhunyt. Zsámboki Béla augusztus 28-án életének 71. évében elhunyt. Farkasné Péli Gyöngyike szeptember 2-án, életének 48. évében elhunyt, Id Tóth Mátyásné Katona Sára Ilona szeptember 5-én 86 évesen elhunyt. László István szeptember 14-én 78 évesen elhunyt. Kiss József szeptember 10-én 93 évesen elhunyt. Pinviczki Gyuláné Rojcsik Ilona szeptember 18-án, életének 65. évében elhunyt. Kanizsai Ferencné Bori Terézia október 1-jén, életének 88. évében elhunyt. Ugrina Lászlóné október 8-án, életének 84. évében elhunyt. Sikár Mária Terézia október 15-én 54 évesen elhunyt. Fábián Imréné Fodor Judit október 21-én 76 évesen elhunyt. Szabadszállási Lászlóné Tóth Ilona november 23-án életének 78 évében elhunyt. Pető Lajos november 28-án életének 73. évében elhunyt. Csík Imre december 17-én, életének 79. évében elhunyt. Tóth Jenőné január 7-én életének 95. évében elhunyt. Csík László január 23-án, életének 68. évében elhunyt. Özv. Tóth Imréné Makány Mária január 24-én, életének 93. évében elhunyt. Kopjár Sándor február 1-jén, életének 76. évében elhunyt. Erdélyi Sarolta Eszter március 1-jén, életének 58. évében elhunyt.

4 Az oldalon található fotók a jakabszallasamk.hu honlapról származnak! 4. oldal I S K O L A I H Í R E K Játékosan fejlesztve a kézügyességet Bende Anita tanárnő vezetésével az általános iskola gyermekei az origamizás (papírhajtogatás) csínját-bínját sajátíthatják el. A fotón egy harangvirág látható papírból. A nemzetközi nőnap alkalmából műsorral és egy-egy szál virággal kedveskedtek a fiúk és a férfiak az általános iskolában SULIRENDŐRSÉG A helyi általános iskolában megalakult a SULIPOLICE. Reggelente találkozhatunk velük a zebráknál, valamint a szünetekben is ügyeletben vannak. A gyerekek a helyi körzeti megbízottal együtt lesznek szolgálatban. Mindenkit arra kérnek, hogy adják meg az elsőbbséget a zebrán közlekedőknek, és tartsák be a Kresz szabályait! Szerkesztőségünk ezúton is gratulál, sok kitartást és sikert kíván a résztvevőknek.

5 PGIET N YE PR AÁ N CG I Ó BK Á LA M I N D E N N A P O K B A N Önnek is vannak régi családi felvételei, amiket már nem tud megnézni, mert VHS kazettán vannak? Ha meg szeretné nézni dvd lejátszón, akkor forduljon hozzám bizalommal. A három órát nem meghaladó VHS kazetták 1 dvd-re történő írása 2500 Ft / kazetta. A három óránál hosszabbak 1 dvd-re történő írása 3500 Ft /kazetta. A Jakab Tévén leadott videók már megvásárolhatók. Minden film darabonként 1 dvd-re írva 2000 Ft-ért kapható. Érdeklődni Szabó György Róbertnél a 20/ telefonszámon lehet - Kedves nézőink! A Jakab Tévé számítógépe az utóbbi időben többször elromlott ezért ki kellene cserélnünk. Továbbá a helyi kábeltévés rendszer digitális jeltovábbításra is képes lesz a jövőben. Mivel a Jakab Tévét üzemeltető egyesület szűkös anyagi helyzetben van, nem tud jelenleg 200 ezer forintos számítógépet megvásárolni. Ha ön tudja, támogassa adományaival az egyesületet március végéig a helyi takarékszövetkezetben a Jakabszállási Lokálpatrióták Egyesületének számlájára ( ) fizethet be támogatást. Ha nem sikerül elég támogatást szereznünk, akkor csak képújságot tudunk hamarosan sugározni. Önök is tudják, a Jakab Tévének nincs fizetett alkalmazottja. Mindent önkéntes - társadalmi- munkával látunk el. Nagyon jó hangulatban telt el a Pitypang óvoda jótékonysági bálja. A bevételből évek óta a gyermekek úszásoktatását fedezik. A szervezők köszönik a felajánlásokat és a támogatásokat. Fotók: Mészáros Máté 5. oldal

6 6. oldal HIRDETÉS

7 C TI Ó K OAN A MINDENNAPOKBAN IGDEŐNSEERKÁ O TH 7. oldal Farsang a Nyugdíjas Klubban Lassan hagyománnyá válik, hogy a Nyugdíjasok Klubjában is megrendezik a farsangot. Az idén februárban öltöztek be az idősek, nem kis számmal. Aki csak tehette, eljött, s ha kedve volt hozzá, be is öltözött a nyugdíjasok közül. Nagyon ötletes jelmezekkel találkoztunk, mint ahogy azt a kép is bizonyítják. A hangulat pedig hamisítatlan farsangi volt! Korukat meghazudtolva ropták a táncot! H.M. Szelektív hulladékgyűjtés Más településhez hasonlóan Jakabszálláson is bevezetésre került a gyűjtőszigetes hulladékgyűjtés. Bár a nyolcadikosok tavaly tanúbizonyságot tettek arról, hogy a papírgyűjtéssel óvhatjuk környezetünket. Javaslom, ha lesz következő időpont, jelezzék szerkesztőségünknek és ezt közzétesszük az újság hasábjain, valamint a Jakab Tévé képújságjában. Elnézésüket kérjük a kép minőségért, melyet pendrive-on kaptunk kézhez.

8 8. oldal JÓTÉKONYSÁGI OVIS BÁL Támogatók, akiknek köszönjük: Aero Hotel és Étterem, Bakó Magdolna Virágüzlet, Barcsik Ékszerüzlet, Cigányné Pál Gyöngyi és családja, Faragó Mariann és családja, Forczek Sándor és családja, Galló Gábor és Tóth Renáta, Gumispeed Bt., Iparcikk Szaküzlet, Jakabszállási Benzinkút, Jeli 2000 Kft., Kálmán Mihály Zöldségbolt, Kevi Mobil Kft., Királyné Anci Zöldségbolt, Kiss ABC, Kiss és Társa Autóalkatrész Üzlet, Konfár János és családja, Mester István és családja, Nedel Market, Óvodás gyermekek szülei és az óvoda dolgozói, Papír-Írószer, Peregi Mónika, Stefánia Étterem, ifj és id. Szabó György és családja, Szalai József és családja, Tarjányiné Babi, Tóth és Társa Kft., Török Szilvia, Truplast Hungária Kft., Vecsei Erika, Vitamin Centrum Kis- és Nagykereskedés, 100 Ft-os bolt.

9 JGÓETNÉ E KR OÁ NC Y ISÓÁ KG IA OM VIS N DBEÁNL N A P O K B A N Az est egyik fénypontja a western lányok tánca volt: alsó sor balról jobbra: Király Mónika, Bálint Anita, Bende Anita, Provicsné Sági Ivett, Fodorné Ambrus Teréz, felső sor: Kovács Gyuláné, Faragó Mariann, Szabóné Agárdi Erika, Darányiné Kullai Andrea, Koncsik Éva. Alsó képen a rodeó bikán maradás győztese: Bányai Zsuzsi, aki rávert a fiúk eredményére is. 21 másodpercig ülte meg a bikát. Gratulálunk neki és a többi vállalkozó szellemű résztvevőnek is. 9. oldal

10 10. oldal JÓTÉKONYSÁGI OVIS BÁL Jó hangulatú bál volt! Gratulálunk a szervezőknek és ezúton is köszönjük.

11 HG ÁE ZN UE NR K Á CT IÁ ÓJ K A A M I N D E N N A P O K B A N 11. oldal Támogatások Ez évben a területalapú alapú támogatás igénybev kérelem elektronikusan nyújtható be szankciómentesen május 16-ig! Az elektronikus úton benyújtandó egységes kérelmet várhatóan március közepétől lehet kitölteni, de csak az erre vonatkozó rendelet megjelenése után lehet benyújtani május 16. és június 9. között még benyújtható a kérelem munkanaponként 1% késési szankció alkalmazása mellett. A június 9-két követően benyújtott egységes kérelem elutasításra kerül. Kérelmet szankció nélkül módosítani május 31-ig lehet június közötti módosítás a módosított parcellára vonatkozó támogatási összeg munkanaponként 1%- os csökkentésével jár június 9. után benyújtott módosítások a kifizetés szempontjából nem kerülnek figyelembe vételre. Az elektronikus kérelem benyújtása és a támogatásban való részvétel feltétele, hogy a gazdálkodó az MVH ügyfélnyilvántartási rendszerében regisztrálva legyen, és kizárólag a saját nevére szóló bankszámlaszámmal rendelkezzen. Amennyiben a gazdálkodó nem rendelkezik saját ügyfélkapus regisztrációval, akkor az egységes kérelmet meghatalmazás útján is benyújthatja. Azok a gazdálkodók, akik kamarai tanácsadóval / falugazdásszal kívánják elkészíttetni a támogatási kérelmüket, azok a évi tájékoztató levélben található jelszót és a kérelemhez kapcsolódó dokumentumokat (2010. évi támogatási kérelem, támogatási határozatok, földhasználati lapok, térképek, stb.) hozzák magukkal a kérelem elkészítéséhez. Felhívom a figyelmüket, hogy célszerű előzetesen időpontot egyeztetni a támogatási kérelem elkészítéséhez. Ügyfélfogadás: Jakabszállás, Polgármesteri Hivatal, Petőfi S. u. 14. szerda: Az egységes kérelem elkészítéséhez ingyenes segítséget nyújtok: Agócs Bernadett ÚMVP tanácsadó: 30/ Környezetvédelmi termékdíj Azoknak a mezőgazdasági termelőknek, akik 2010-ben a környezetvédelmi termékdíj kötelezettség szempontjából bejelentkeztek a vámhatósághoz az átalánykötelezettség alá, március 31-ig kell megfizetni a környezetvédelmi termékdíjat. Annak a termelőnek, akinek az éves árbevétele nem haladja meg a 10 millió forintot, a fizetendő termékdíj átalány 2000 forint lesz. Azon gazdálkodók esetében, ahol az árbevétel a 10 millió forintot meghaladja, de nem több mint 50 millió forint, a fizetendő átalány összege 7000 forint a jelenleg hatályos jogszabályok szerint. Az a termelő, aki évközben kezdett környezetvédelmi termékdíj köteles tevékenységet, és ezt be is jelentette a vámhatósághoz, (például csomagolást végzett) 5000 forint átalány megfizetésére kötelezett. A fizetendő termékdíjat a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) Környezetvédelmi termékdíj adóbevételi számlaszámára kell teljesíteni: Itt hívom fel a termelők figyelmét arra, hogy az értékesítésből származó éves árbevétel alapján az átalánykötelezettséget évről évre felül kell vizsgálni. Ha a tárgyévet megelőző évben (2010.) a tevékenységből származó árbevétel az 50 millió forintot nem haladta meg, az átalány szabályai szerint tehet eleget a mezőgazdasági termelő a kötelezettségeinek 2011-ben is, de ezt idén is, április 20-ig be kell jelenteni a Nemzeti Adó és Vámhivatalhoz. A bejelentkezésnek a KT11BEJKE környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos bejelentkezési /kérelem/ kötelezettségek teljesítéséhez címen rendszeresített vámhatósági formanyomtatvány egy oldalas főlapjának kitöltésével lehet eleget tenni. II. világháborús járművek találkozója Baráti találkozót szervez a jakabszállási repülőtéren a katonai hagyományőrző egyesület, ahol II. világháborús járművek és egyenruhák is megtekinthetők lesznek. Szombaton órakor gulyáságyúban készített babgulyás osztására kerül sor egyenruhások részére. Járművek, amik biztosan itt lesznek, a teljesség igénye nélkül: Jeep, Dodge, Wepper, Harley-Davidson, VW kübelwagen, BMW, Zündapp, DKW, Ural, Dnyepper, Kraz, Gaz, Uaz, Csepel, Lánctalpasok Kérünk minden résztvevőt, ha teheti, küldjön egy képet járművéről, amit a oldalra kihelyezünk, hogy a többi érdeklődő is lássa, milyen járművek fognak érkezni! info@aerohotel.hu

12 12. oldal BORKOSTOLÓ Helyi borok Az idén is megrendezték a helyi borok kóstolóját, melyen neves borászatokat meghazudtoló minőségű és ízvilágú nedűkkel vett részt: Berente János, Kovács Imre (Orgovány), ifj. Miklovics László, Ördögh Antal, Pesti István, id. Szabó György, Tóth József és Tóth László. Az elismerő okleveleket Szabó Mihály polgármester úr és Tánczos László a JELI 2000 Kft. ügyvezető igazgatója adta át. Felelős kiadó: Jakabszállási Lokálpatrióták Egyesülete Felelős szerkesztő: az egyesület elnöke Szerkeszti: a szerkesztőbizottság Cím: 6078 Jakabszállás, Petőfi S. u. 4/a Az ügyeletes szerkesztő telefonszáma: 20/ szerkesztoseg@jakabszallas.net ISSN Készült az egyesület saját informatikai rendszerével, a Nemzeti Civil Alap támogatásával. Nyomda: MediaCenter Hungary Kft. Kecskemét, Kossuth tér /

EMELT SZINTŰ ANGOL TANULMÁNYI TERÜLET 1. vizsgacsoport

EMELT SZINTŰ ANGOL TANULMÁNYI TERÜLET 1. vizsgacsoport EMELT SZINTŰ ANGOL TANULMÁNYI TERÜLET 1. vizsgacsoport 2014. FEBRUÁR 19- én (szerdán) ANGOL NYELVBŐL FELVÉTELIZŐK BEOSZTÁSA 12 óra 30 perc Mészáros Emma 12 óra 30 perc Hajdu Dominik 12 óra 30 perc Herczeg-

Részletesebben

Általános Iskola. Tájékozódási bemutató és verseny Diáktájfutás - egy program a jövőért. Bogyiszló Eredmények

Általános Iskola. Tájékozódási bemutató és verseny Diáktájfutás - egy program a jövőért. Bogyiszló Eredmények Általános Iskola Tájékozódási bemutató és verseny Diáktájfutás - egy program a jövőért Bogyiszló 2009.02.18. Eredmények Helyezés/Név Osztály D1 D2 Idő Fiú (6) 1 Bencze Máté Márk 1.oszt. 4:24 4:24 2 Végh

Részletesebben

A megyei versenynek helyet adó intézmény adatai Irányítószám A Utca, Házszám Honlapcím Ímélcím. Az iskola neve

A megyei versenynek helyet adó intézmény adatai Irányítószám A Utca, Házszám Honlapcím Ímélcím. Az iskola neve Bács-Kiskun megye Az intézmény Corvina Óvoda és Általános Kertvárosi Általános A megyei versenynek helyet adó intézmény adatai Irányítószám A Utca, Házszám Honlapcím Ímélcím település tér 6000 Mártírok

Részletesebben

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 "Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.05.21. adatai 1 KZCS/14/12193369 PAIS-HORVÁTH SZILVIA 631 380 17 210,00 631 380 2 KZCS/14/12193377 ÁBRAHÁM LÁSZLÓ 422 420 14 500,00 422 420 3 KZCS/14/12193299 KEMÉNYNÉ NAGY ERIKA 493 326 9

Részletesebben

Sport XXI. Észak-Alföldi Régió Őszi Mezei Bajnoksága november 7. szombat Debrecen. Nagyerdő, köztemetőnél

Sport XXI. Észak-Alföldi Régió Őszi Mezei Bajnoksága november 7. szombat Debrecen. Nagyerdő, köztemetőnél U11 korosztály csapatverseny neve Versenyző neve Szül Helyezés Összpontszám Bodnár Milán 2005 1. Marcsek Péter 2006 7. Koik Balázs 2005 9. Szilágyi Réka 2005 11. I. NYSC "A" 118 Czap Anita 2005 12. Pesti

Részletesebben

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008.

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008. 2.Ternai 2.Zelei 3.Katona 1.Sebesi 1.Makai Melitta Anikó Marianna 6Dr.Pálfi 6Lőrincz Edit Tiborné Városi Kiss Bálint Általános Református Iskola Kunszentmárton 2.Füzi Balázs Viktória Hajnalka 6Szemerédi

Részletesebben

VIKING TIMING CHIPES IDŐMÉRÉS 2016

VIKING TIMING CHIPES IDŐMÉRÉS 2016 VIKING TIMING CHIPES IDŐMÉRÉS 2016 Férfi 2500 m 10-14 év közt 1 Fazekas Mihály 281 0:10:45 0:10:47 2 Radics Tibor 260 0:10:53 0:10:53 3 Tóth Martin 275 0:11:07 0:11:08 4 Szabó Barnabás 274 0:11:44 0:11:44

Részletesebben

VIKING TIMING CHIPES IDŐMÉRÉS 2016

VIKING TIMING CHIPES IDŐMÉRÉS 2016 VIKING TIMING CHIPES IDŐMÉRÉS 2016 Férfi 2500 m 10-14 év közt 1 Fazekas Mihály 281 0:10:45 0:10:47 2 Radics Tibor 260 0:10:53 0:10:53 3 Tóth Martin 275 0:11:07 0:11:08 4 Szabó Barnabás 274 0:11:44 0:11:44

Részletesebben

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina

1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina 1. A OSZTÁLY Bogdán Dániel Bogdán Edina Bogdán György Bogdán György Bogdán Krisztián Bogdán László Bogdán Richárd Czimmerman Patrik Horváth Dorotina Hörcsöki Alíz Kovács Antónia M. Kovács Dávid Kovács

Részletesebben

KŐRÖSHEGY KÖZSÉG Ö N K O R M Á N Y Z AT HUMÁN BIZOTTSÁGA 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Tel.: , fax: ,

KŐRÖSHEGY KÖZSÉG Ö N K O R M Á N Y Z AT HUMÁN BIZOTTSÁGA 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Tel.: , fax: , KŐRÖSHEGY KÖZSÉG Ö N K O R M Á N Y Z AT HUMÁN BIZOTTSÁGA 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Tel.: 340-011, fax: 540-044, E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2016. október 24-i ülésére Tárgy: JELENTÉS

Részletesebben

700m 1. Mészáros Márta Ebes 03:23 2. Szűcs Nelli Ebes 04:09

700m 1. Mészáros Márta Ebes 03:23 2. Szűcs Nelli Ebes 04:09 A VII. SEBES FUTÓVERSENY VÉGEREDMÉNYE 2017.09.10 Ebes 2013-ban vagy később született lányok-bálint cseppek-táv 400m 1. Chrobák Bori Debrecen 02:26 2. Szűcs Fanni Ebes 03:25 3. Zsiros Sára Ebes 03:57 2013-ban

Részletesebben

Koleszárikné Németh Beáta K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58

Koleszárikné Németh Beáta K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58 10.6 km; 1900-2010; nő 10.6 km; 1900-2010; férfi 1 Radics Anna 1985 K114 49:52 1 Galamb Csaba 1994 K103 40:40 2 1977 K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58 3 Fekete-Péntek Szilvia 1983 K109 54:37

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Berettyóújfalu,2011.márc.19.

JEGYZŐKÖNYV Berettyóújfalu,2011.márc.19. 100m fiú gyorsúszás - 1.versenyszám 1. Molnár Bálint 2002 Debreceni Sportiskola 1:20,10 2. Sándor Benedek 2002 Debreceni Sportiskola 1:24,00 3. Szabó Róbert 2002 Herpály SE 1:31,30 4. Nagy Dávid 2002 Herpály

Részletesebben

Szent László Napi futás. Szent László napi 10-es abszolút eredménylista

Szent László Napi futás. Szent László napi 10-es abszolút eredménylista 1 475 VARJASI Dávid 1990 00:03:56 00:22:07 00:23:10 00:00:29 00:49:43 00:45:47 4:21 min/km Férfi 1-2003 1 +00:00:00 2 384 ERDEI András 1987 00:03:57 00:22:49 00:24:45 00:00:24 00:51:56 00:47:59 4:34 min/km

Részletesebben

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra Kedves Hallgatók! Az alábbiakban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy a tanfolyam kezdő napján, a megadott időpontban, a megadott teremben jelenjetek meg. Kérjük, hogy a tankönyvre mindenki hozzon

Részletesebben

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti eredménylista. Férfi

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti eredménylista. Férfi Férfi 1 475 VARJASI Dávid 1990 00:03:56 00:22:07 00:23:10 00:00:29 00:49:43 00:45:47 4:21 min/km 1 1 +00:00:00 2 384 ERDEI András 1987 00:03:57 00:22:49 00:24:45 00:00:24 00:51:56 00:47:59 4:34 min/km

Részletesebben

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Szent László Napi futás Szent László napi 10-es nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 2004+ 1 631 RÉVÉSZ Hunor 2004 00:31:36 00:31:58 00:00:30 01:04:05 48 77 6:06 min/km +00:00:00 2 188 BOTTÓ Balázs 2008 00:35:35 00:36:44 00:00:34 01:12:54 59 117 6:56 min/km +00:08:49 2018.06.24 13:25:59

Részletesebben

15 km Férfi 18 év alatt. 15 km Férfi km Férfi km Férfi 40-49

15 km Férfi 18 év alatt. 15 km Férfi km Férfi km Férfi 40-49 15 km Férfi 18 év alatt 1 Holló-Szabó Martin 108 0:59:44 0:59:44 2 Csáni Bendegúz 110 1:19:50 1:19:55 3 Varga István 81 1:31:01 1:31:01 15 km Férfi 18-29 1 Oláh Norbert 49 0:57:23 0:57:23 2 Szabó Milán

Részletesebben

VERSENYJEGYZŐKÖNYV. Verseny rendezője: Szerencs Város Sportegyesülete és Szerencs Város Önkormányzata

VERSENYJEGYZŐKÖNYV. Verseny rendezője: Szerencs Város Sportegyesülete és Szerencs Város Önkormányzata VERSENYJEGYZŐKÖNYV Verseny megnevezése: VI. SZERENCS TRIATLON jótékonysági verseny Verseny időpontja: 2014. szeptember 7. Verseny helye: Szerencs Verseny rendezője: Szerencs Város Sportegyesülete és Szerencs

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2003/2004 tanév Debrecen, március III-IV. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2003/2004 tanév Debrecen, március III-IV. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Debrecen, 2004. március 26-28. Helyezés Cím Csapatnév 1 Debrecen Bocskai István Ált. Isk. 48,700 47,400 47,600 143,700 2 Kecskemét Lánchíd utcai Ált. Isk. 47,850 46,300 47,250 141,400 3 Ózd Újváros téri

Részletesebben

53. OPTTTT-Budapest Eredmények

53. OPTTTT-Budapest Eredmények A2 (turista) kategória Helyezés Csapat Csapattagok ep.hiba idő hiba elmélet hiba Összesen 1. MTDSC6 Mánik Ágnes; Varga Tibor 50 20 38 108 2. MTDSC 2 Lukács László; Lukácsné Nagy Zsuzsanna; Lukács Henrietta

Részletesebben

Versenyeredmények 2010/2011-es tanév

Versenyeredmények 2010/2011-es tanév Versenyeredmények 2010/2011-es tanév A 4 tusa lány szept. csapat Horogh Kati 4 tusa fiú okt. csapat 1 Horogh Kati 5 tusa fiú okt. csapat Horogh Kati 5 tusa fiú okt. egyéni Kovács Norbert Horogh Kati 5

Részletesebben

XIV. Hunyadivárosi Napok Támogatók

XIV. Hunyadivárosi Napok Támogatók XIV. Hunyadivárosi Napok Támogatók Akhim Csaba, Szakál-Metál Autóalkatrész (Méhecske csoport) Apró Market (Czollner köz) Bács Security Kft. Bács-Zöldért Bakó család (Napocska csoport) Balla Bence Kálmán

Részletesebben

A választók névjegyzéke

A választók névjegyzéke A választók névjegyzéke 1. Czikhardt Gyula 41. Fekete Lídia 81. Tarcsi Béla 2. Egyházy Béla 42. Csizmadia Zoltán 82. Tarcsi Béláné 3. Egyházy Sarolta 43. Ifj. Csizmadia Zoltán 83. Kovács Gáspárné 4. Ifj.

Részletesebben

SPORT...SPORT...SPORT

SPORT...SPORT...SPORT SPORT...SPORT...SPORT Az iskola tanulói számos sportsikert könyvelhetnek el. Az alábbi táblázatokban a különböző sportágak legjobb 15 eredményét tekinthetik meg. 800 m FUTÁS - FIÚK Kocsis Gábor 2:13,20

Részletesebben

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.03.31. 1 NYZCS/14/12289497 SIMON GYULA 4 357,00 520 000 520 000 2 NYZCS/14/12290655 CZUBOR SÁNDORNÉ 3 101,00 450 000 450 000 3 NYZCS/14/12289468 KINCSES GÁBOR FERENC 2 520,00 520 000 520 000

Részletesebben

Eredménylista Sarmaság

Eredménylista Sarmaság Eredménylista Megye: Szilágy Osztály: I. 1. Szász Adrienn-Anikó Kocsis Gabriella Liceul Technologic Sărmășag 146 2. Petkes Patrik Kocsis Melinda,,Ady Endre``Általános iskola Lompért 141 3. Forgács Dominik-Attila

Részletesebben

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, osztály Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: Bihar Körzet: Székelyhíd és környéke 5. osztály Ssz. A tanuló neve Felkészítő tanár neve Az iskola neve Helység Tollbamondás 1. Cservid

Részletesebben

XV. FUTABONY - MAGAS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 EREDMÉNYEK

XV. FUTABONY - MAGAS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 EREDMÉNYEK XV. FUTABONY - MAGAS ISTVÁN EMLÉKVERSENY 2014 EREDMÉNYEK Óvodások H. Név Sz. év Város Óvoda 1 Baranyai Levente 2008 Abony Szivárvány Óvoda 2 Ferenczy Dániel 2008 Abony Pingvines Óvoda 3 Juhász Hanna 2008

Részletesebben

1. TEVK 1. számú szavazókör (Művelődési és Ifjúsági Központ, Deák F. u. 6.)

1. TEVK 1. számú szavazókör (Művelődési és Ifjúsági Központ, Deák F. u. 6.) A 2010. október 3. napjára kitűzött helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásán Kisújszállás városban működő szavazatszámláló bizottságok választott tagjai, póttagjai 1. TEVK

Részletesebben

14 óra. 1. Végh Janka Szt.Imre Kat.Ált.Iskola Balogh Fazekas Andrea. 2. Papp Máté Szt.Imre Kat.Ált.Iskola Balogh Fazekas Andrea

14 óra. 1. Végh Janka Szt.Imre Kat.Ált.Iskola Balogh Fazekas Andrea. 2. Papp Máté Szt.Imre Kat.Ált.Iskola Balogh Fazekas Andrea Erzsébet királyné emlékére rendezett vers- és prózamondó verseny Elődöntő I. kategória- 2013. november 12. kedd NÉV ISKOLA FELKÉSZÍTŐ 14 óra 1. Végh Janka Szt.Imre Kat.Ált.Iskola Balogh Fazekas Andrea

Részletesebben

Gratulálunk a gyerekeknek a szép eredményekhez, és reméljük, hogy jövőre is ilyen szép számmal jelentkeznek majd tanulóink erre a versenyre!

Gratulálunk a gyerekeknek a szép eredményekhez, és reméljük, hogy jövőre is ilyen szép számmal jelentkeznek majd tanulóink erre a versenyre! Sikerek 2013/2014: Iskolánkban nagyon népszerű a Bendegúz Levelezős Verseny. Az idén is több diákunk jutott el a Tatán megrendezett megyei fordulóba, ahonnan nagyon szép helyezésekkel tértek haza. Bencz

Részletesebben

Szakértői névjegyzék kialakítása ( ) SZAKE-12. SZAKE Mráz Sándor Zoltán Drogprevenciós-egészségfejlesztési szakértő

Szakértői névjegyzék kialakítása ( ) SZAKE-12. SZAKE Mráz Sándor Zoltán Drogprevenciós-egészségfejlesztési szakértő Drogprevenciós-egészségfejlesztési - Pályázati téma Pályázati azonosító Pályázó neve Szakterület -7442 Mráz Sándor Zoltán Drogprevenciós-egészségfejlesztési -7452 Márton Andrea Drogprevenciós-egészségfejlesztési

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ÚSZÓ DIÁKOLIMPIA II. KORCSOPORTOS MEGYEI DÖNTŐ ban születettek

2015/2016. TANÉVI ÚSZÓ DIÁKOLIMPIA II. KORCSOPORTOS MEGYEI DÖNTŐ ban születettek 2005--ban születettek 50 m fiú gyorsúszás 1. Kiss Róbert Ádám Miskolci Könyves Kálmán Általános és Alapfokú Mûvészeti 0:33,18 Bagi Zoltán Tiszaújváros, Kazinczy Ferenc Református Általános 0:33,75 Léport

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2008/2009 tanév. Kecskemét, március 7. I-II. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2008/2009 tanév. Kecskemét, március 7. I-II. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Helyezés Cím Csapatnév 1 Szeged Arany János Ált. Isk. 45,800 1 46,000 1 45,900 1 137,700 2 Szeged Weöres S. Ált. Isk. és AMI 45,800 1 44,900 4 45,800 2 136,500 3 Baracs Széchenyi Zs. Ált. Isk. és Műv.

Részletesebben

2014. március 4. - Szóbeli meghallgatás szakközépiskolába jelentkezett tanulóknak Bizottság Sorszám Időpont Tanuló neve Születési hely Születési idő

2014. március 4. - Szóbeli meghallgatás szakközépiskolába jelentkezett tanulóknak Bizottság Sorszám Időpont Tanuló neve Születési hely Születési idő 2014. március 4. - Szóbeli meghallgatás szakközépiskolába jelentkezett tanulóknak Bizottság Sorszám Időpont Tanuló neve Születési hely Születési idő I. 1 13:00 Ákos Anita Budapest 1999.05.31 I. 2 13:07

Részletesebben

Hallássérültek Országos Atlétikai Versenye

Hallássérültek Országos Atlétikai Versenye 60 m Fiú I. kcs. 1 81 Turó József Eger 8,20 2 82 Farkas Gusztáv Eger 8,40 3 65 Bogdán László Kaposvár 8,50 4 33 Papp Balázs Bp. Siketek 8,80 5 6 2 Tóth József Debrecen 9,10 5 6 114 Rigó Marcell NH. Bp.

Részletesebben

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton

Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton 2015-06-07 12:17:09 Helyezés Rajtszám Név Egyesület Idő Hátrány 7km F1 férfi 1 140 Riczu Balázs UFC 00:33:01 00:00:00 Tempo Sport Kft 1/ 13 2015-06-07 12:17:09 Helyezés Rajtszám Név Egyesület Idő Hátrány

Részletesebben

Futapest Crossfutás Csömör december 11.

Futapest Crossfutás Csömör december 11. Futapest Crossfutás Csömör 2011. december 11. Végeredmény 4 KM Gyerek 1. RAJSZKI LILI 1998 280 15:55 2. Turschl Bence 1999 241 16:56 3. Bócz Patricia 1998 244 16:59 4. Kiss Viktor Zsolt 1997 246 17:57

Részletesebben

Matematika 5. és 7. évf. verseny

Matematika 5. és 7. évf. verseny Mohay Lili 5 ált. iskola Bánlakiné Németh Ildikó Dr. Béres József 1. Körtvélyessy László 5 ált. iskola Pártos Péterné Nyelvű 2. Wang Anna 5 ált. iskola Borsos Irén Óbudai Nagy László 3. Antók Etele 5 ált.

Részletesebben

2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY

2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VÉGEREDMÉNY 2007/2008. TANÉV MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ III. korcsoport - FIÚ EGYÉNI (1995-1996) Hely Név Szül Település Iskola Megye 48 Horváth Ákos 1995 Püspökladány Ált. Isk., Előkészítő Szakiskola, AMI,

Részletesebben

5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont. S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1. Pinte Dóra Baltazár Dezső

5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont. S.sz. Név Iskola Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1. Pinte Dóra Baltazár Dezső Debreceni Vörösmarty Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Megyei Német Nyelvi Verseny Eredménye 2017. november 27. 5. osztály Elérhető pontszám: 79 pont S.sz. Név Felkészítő tanár Pontszám Helyezés 1.

Részletesebben

AMPLIFON Atlétikai Országos Bajnokság 2009. május 23.

AMPLIFON Atlétikai Országos Bajnokság 2009. május 23. 60 m Leány - I. kcs. 1 4 Varga Viktória Debrecen 9,06 16 II. if. 2 67 Fábián Dóra Kaposvár 9,19 15 I. if. 3 52 Mihály Réka Szeged 9,26 14 II. if. 4 99 Molnár Patrícia Sopron 9,49 13 I. if. 5 3 Gál Rita

Részletesebben

12 TÚRA BUCSA KÖRÜL RÉSZVÉTEL

12 TÚRA BUCSA KÖRÜL RÉSZVÉTEL 12 TÚRA BUCSA KÖRÜL RÉSZVÉTEL NÉV CÍM 1.TÚRA 2.TÚRA 3.TÚRA 4.TÚRA 1. ÁDÁM BIANKA BUCSA, JÓZSEF ATTILA U. 2. 2. ÁDÁM CINTIA BUCSA, JÓZSEF ATTILA U. 2. 3. AUER BRIGITTA BUCSA, KOSSUTH U. 96/B 4. AUER GABRIELLA

Részletesebben

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 E-mail: muvhfold@t-online.hu Iktatószám: 3410/2012. 3. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez

Részletesebben

AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22.

AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22. AUTÓMENTES VILÁGNAP középiskolás mezei futóverseny 2011. szeptember 22. 187 fő versenyző (BJG 84 fő, 52 fő Sághy 51, fő Bársony.) 1993-as fiúk 1. Lelik András Bársony 8:26 2. Bürgés Ferenc Bársony 8:51

Részletesebben

CSOPORTOS JÁTÉKENGEDÉLY 2014/2015. Zsákoló Zsiráfok

CSOPORTOS JÁTÉKENGEDÉLY 2014/2015. Zsákoló Zsiráfok 170818 170818 ALALA SALLY ALALA SALLY 2004.01.01. 2004.01.01. TAGFAG RANDA TAGFAG RANDA 159594 159594 BARNA NELLI BARNA NELLI 2003.12.11. 2003.12.11. HORVÁTH RITA HORVÁTH RITA 164499 164499 BERNÁTH LUCA

Részletesebben

Körzeti Diákolimpia Úszás 2011.11.28. 14:00 0. KORCSOPORT - FIÚ 0. KORCSOPORT - LÁNY

Körzeti Diákolimpia Úszás 2011.11.28. 14:00 0. KORCSOPORT - FIÚ 0. KORCSOPORT - LÁNY Körzeti Diákolimpia Úszás 2011.11.28. 14:00 Helyszín: KOMÁROM GYÓGYFÜRDŐ FEDETT USZODA EREDMÉNYEK 0. KORCSOPORT - FIÚ 33,3 m GYORS 1. Halász Viktor (oklevél) 1 : 05 : 30 Gesztenyés Óvoda 33,3 MELL 1. Halász

Részletesebben

XVIII. FUTABONY és Magas István Emlékverseny Eredménylista

XVIII. FUTABONY és Magas István Emlékverseny Eredménylista XVIII. FUTABONY és Magas István Emlékverseny 2017. Eredménylista ÓVÓDÁSOK ssz. Név szül év Város ÓVÓDA Simon Konrád 2012 Budapest BP. Malacka csop Ritnovszky Gergő 2012 Abony Gyöngyszemek Kecskeméti Sándor

Részletesebben

A Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola tanulóinak tanulmányi-, sport- és egyéb versenyeken való szereplése a 2018/19-es tanévben

A Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola tanulóinak tanulmányi-, sport- és egyéb versenyeken való szereplése a 2018/19-es tanévben A Kunszállási Tóth Pál Általános Iskola tanulóinak tanulmányi-, sport- és egyéb versenyeken való szereplése a 2018/19-es tanévben Sportági-, Kor- Részt- Hetanulmányi- csoport, vevők lye- Versenyző tanulók

Részletesebben

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI

A TANULMÁNYI PÁLYÁZAT NYERTES TANULÓI 7/a Ábrahám Lilla 5 7/a Borók Boldizsár 5 7/a Nagy Vivien Loretta 5 7/a Szilágyi Csenge 5 7/a Csikós Katalin 4,85 7/a Harmati Panna 4,85 7/a Heidrich Zsófia 4,85 7/a Ónozó Zsófia 4,85 7/a Pesti Bianka

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2014/2015 tanév Budapest I. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2014/2015 tanév Budapest I. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Ózd Újváros Téri Ált. Isk. 36,600 38,000 74,600 2 Szombathely Zrínyi Ilona Ált. Isk. 35,850 37,400 73,250 3 Kecskemét Széchenyivárosi Óvoda és Ált. Isk. 35,250 37,750 73,000 4 Zalaegerszeg

Részletesebben

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA. a Képviselő-testülethez

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA. a Képviselő-testülethez KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 E-mail: muvhfold@t-online.hu Iktatószám: /2013. 13. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez

Részletesebben

a évi Franciska Bál sikeréhez.

a évi Franciska Bál sikeréhez. Köszönjük minden kedves támogatónknak, hogy hozzájárultak a 2011. évi Franciska Bál sikeréhez. Csurgay Franciska Általános Iskola Tantestülete, Szülői Munkaközösség, Táborfalvi Diákévek Alapítvány, Pengetár

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2010/2011 tanév. Kecskemét, március 18. I-II. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2010/2011 tanév. Kecskemét, március 18. I-II. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Szeged Arany János Ált. Isk. 46,500 1 46,150 2 46,900 2 139,550 2 Kecskemét Széchenyivárosi Óvoda és Ált. Isk. 44,700 5 46,800 1 47,250 1 138,750 3 Szeged Weöres S. -SZKTT Közokt.

Részletesebben

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz,

Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, Eredménylista Fürkész verseny, körzeti szakasz, 2016-2017 Megye: KOLOZS Körzet: Kolozsvár, Bálványosváralja és Szék 5. osztály 1. Bajnóczi Zsolt Bucur Tünde János Zsigmond Unitárius Kollégium Kolozsvár

Részletesebben

FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA november 23.

FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA november 23. FUTAPEST CROSSFUTÁS KISTARCSA 2008. november 23. Végeredmény 4 KM Gyerek Absz.hely Név Szül.év Rajtszám Idö 1. RAJSZKI PÉTER 1995 378 15:34 2. Kocsis Gábor 1995 350 16:08 3. Novák Eszter 1996 354 17:24

Részletesebben

2016. június június 6.

2016. június június 6. 2016. június 1. 2016. június 6. GYŐRI ÉDES TERMÉKCSOMAG: Szalainé Koczó Erzsébet Juhász Edit (feldolgozás alatt) SZŐLLŐSI ISTVÁNNÉ Zoltán Oláh Czanik Beáta Szabó Veronika A Györgyné Barati Istvánné Botos

Részletesebben

Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településfejlesztési- Foglalkoztatás ügyi Beruházás felügyelıi Bizottsági ülésének

Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településfejlesztési- Foglalkoztatás ügyi Beruházás felügyelıi Bizottsági ülésének Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településfejlesztési- Foglalkoztatás ügyi Beruházás felügyelıi Bizottsági ülésének a) jegyzıkönyve b) határozata : 9/2013 Napirendi pontok: 1.

Részletesebben

11 ÓRÁTÓL 11 ÓRA 45 -IG I.EMELET KOLLÉGIUM 1K3-AS TEREM

11 ÓRÁTÓL 11 ÓRA 45 -IG I.EMELET KOLLÉGIUM 1K3-AS TEREM I.EMELET KOLLÉGIUM 1K3-AS TEREM 1. Agócs Adrienn Farkasréti 2. Baka Ádám Kőrösi 3. Balogh Vivien Laura Érdligeti 4. Béres Bianka Herman 5. Bisbac Bálint II. Rákóczi 6. Bódi Kitti Kőrösi 7. Bódizs Botond

Részletesebben

Kajak-kenu. Budapest Bajnokság, Balatoni Kamill Emlékverseny

Kajak-kenu. Budapest Bajnokság, Balatoni Kamill Emlékverseny Kajak-kenu Budapest Bajnokság, Balatoni Kamill Emlékverseny K1 férfi U23 1000m 1 Doba Richárd Alfréd Bomba-AVSE 03:13.45 2 Fodor Dániel Építők-MDKC 03:17.19 3 Nagy Gergő UKSC 03:17.43 K1 férfi U23 500m

Részletesebben

a Képviselő-testülethez

a Képviselő-testülethez FÖLDESI KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 E-mail: muvhfold@t-online.hu Iktatószám: 2915-2/2014. 12. E LŐTERJESZTÉS

Részletesebben

VIII. Villamosenergia-ipari Futótalálkozó

VIII. Villamosenergia-ipari Futótalálkozó Név Idő Különbség Női 7km 14-19 éves korig 1 Pelle Zsófia 31:15 0:00 2 Fodor Eszter 42:04 +10:49 3 Szabó Sára 44:52 +13:37 4 Szabó Zsófia 45:53 +14:38 Női 7km 20-39 éves korig 1 Kovács Edit Ernesztin 31:30

Részletesebben

Megyei Atlétika Diákolimpia. 60 m síkfutás. 600 m síkfutás. Név oszt. helyezés tantárgy/osztály felkészítő tanár

Megyei Atlétika Diákolimpia. 60 m síkfutás. 600 m síkfutás. Név oszt. helyezés tantárgy/osztály felkészítő tanár Megyei Atlétika Diákolimpia Név oszt. helyezés Korcsoport felkészítő tanár 60 m síkfutás Kundrák Milán 6.a III. III. korcsoport Ughy Imréné 600 m síkfutás Szokol Milán 6.b IX. III. korcsoport Csoma Andrea

Részletesebben

Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal

Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Veszprém Megyei Kormányhivatal Ajkai Járási Hivatal Szervezet Név Beosztás, feladatkör Telefon Ajkai Járási Hivatal Cím: 8400 Ajka, Szabadság tér 12. Telefon: 88/550-644 Fax: 88/550-677 ajka.jaras@veszprem.gov.hu

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete Szociális Bizottságának 2015. március 30-án tartott nyilvános üléséről. Tartalmazza a 13/2015.(III.30.) 14/2015.(III.30.)

Részletesebben

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógiai Könyvtár és Múzeum. Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló neve Évfolyam Kódszám Ssz.

Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógiai Könyvtár és Múzeum. Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló neve Évfolyam Kódszám Ssz. Pontszámok A Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny megyei/fővárosi fordulójára (2015. március 2. 10 óra) nevezett középiskolai tanulók versenyeredményei* Összesen Feladatlap Esszé Nevezett tanuló

Részletesebben

2018. április 17. Kommunikációs nap Komlóstetőn verseny eredményei MAGYAR

2018. április 17. Kommunikációs nap Komlóstetőn verseny eredményei MAGYAR 2018. április 17. Kommunikációs nap Komlóstetőn verseny eredményei MAGYAR 3. évfolyam NÉV ISKOLA HELYEZÉS EREDMÉNY Sári Nándor Kiss Ágnes Szopkó Hanna Kiss Fruzsina Kiss Boglárka Sára Diósgyőri Református

Részletesebben

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram" Közép-Magyarországi régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram Közép-Magyarországi régió pályázatainak miniszteri döntése 1 NYZCS/14/12291107 CSONTOS GABRIELLA 4 845,54 520 000 520 000 2 NYZCS/14/12291207 GÁLOS GÉZA 4 040,00 450 000 450 000 3 NYZCS/14/12290028 MATEJKA CSABÁNÉ 2 800,00 520 000 520 000 4 NYZCS/14/12291175 MÓZES

Részletesebben

Pedagógus szakvizsga Tanári mesterképzési szak. Dr. Hostyisószkiné Jászai Valéria Erika ének - zene tanár

Pedagógus szakvizsga Tanári mesterképzési szak. Dr. Hostyisószkiné Jászai Valéria Erika ének - zene tanár Bizottság száma: 2. sz. Terem szám: B. -060. alagsor Záróvizsga időpontja: 2015. június 17., 8 óra Pedagógus szakvizsga Tanári mesterképzési szak Balogh Gábor ének zene tanár Dr. Hostyisószkiné Jászai

Részletesebben

343/2018.(VIII.28.) számú Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági határozat Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról

343/2018.(VIII.28.) számú Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági határozat Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról 343/2018.(VIII.28.) számú Ügyrendi-Jogi- Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottság a 2018. augusztus

Részletesebben

Eredménylista. Felkészítő Ssz. Tanuló neve Település Intézmény neve pedagógus. Kolozs Körzet: Kolozsvár Osztály: II.

Eredménylista. Felkészítő Ssz. Tanuló neve Település Intézmény neve pedagógus. Kolozs Körzet: Kolozsvár Osztály: II. 1 Szabó Dóra Kolozsvár János Zsigmond Unitárius Kollégium Finta Erika 29.5 70 99.5 2 Nagyosi Áron Kolozsvár Octavian Goga Gimnázium Ábrahám Gizella 28 69 97 3 Mátyás Petra Kolozsvár Báthory István Elméleti

Részletesebben

II. kcs Fiú csapat. II. kcs Fiú egyéni

II. kcs Fiú csapat. II. kcs Fiú egyéni II. kcs Fiú csapat 1. Székesfehérvár, Tóvárosi Ált. isk. 1818 p 2. Székesfehérvár, Zentai úti Ált. 1622 p 3. Adony Szent István Ált. 1597 p Enying, Batthyány Fülöp Gimn. Ált. 4. 1555 p 5. Csákvár, Gróf

Részletesebben

VII. KRISTYÁN ZSUZSA EMLÉKVERSENY 2014

VII. KRISTYÁN ZSUZSA EMLÉKVERSENY 2014 Páros eredmény serdülő ifi szenior a Egyesület Név: Név Teli Tarol Össz. Teli Tarol Össz. Totál Össz. Össz név fa fa össz. teli tar. 1 FTC Peténé Bruszt Krisztina Pete II. László 353 241 594 379 218 597

Részletesebben

Országos Nyílt "A" és "B" Kategóriás Mazsorett Verseny PÜSPÖKLADÁNY március 12.

Országos Nyílt A és B Kategóriás Mazsorett Verseny PÜSPÖKLADÁNY március 12. BAT CAD SOLO 1. Ábrahám Alexa Classicon KTSE Szeged 8,807 2. Dányi Bodza Anna Százszorszép Mazsorett Csoport Szendrő 8,771 3. Nagy Dzsenifer Fanni Classicon KTSE Szeged 8,614 4. Ludányi Noémi ÍRISZ Majorette

Részletesebben

HELYEZÉS VERSENYZŐ CSAPAT VÁROS PONTSZÁM

HELYEZÉS VERSENYZŐ CSAPAT VÁROS PONTSZÁM 2 BAT SEN SOLO 1. Makula Kata Classicon KTSE Szeged 9,2571 1. Dudás Barbara Noémi Classicon KTSE Szeged 9,2571 3. Rácz Erika Írisz Püspökladány 9,1786 BAT CAD SOLO 1. Fodor Dalma Classicon KTSE Szeged

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2011/2012 tanév Budapest, Kőrösi Cs. S. Ált. Isk. és Gimn. I-II. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ 2011/2012 tanév Budapest, Kőrösi Cs. S. Ált. Isk. és Gimn. I-II. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság Hely. Cím Csapatnév 1 Velence Zöldligeti Magyar-Angol Két Tan. Nyelvű Ált. Isk. 44,400 3 45,550 1 45,750 2 135,700 2 Budapest XVII. Kossuth Lajos Ált. Isk. 44,650 1 44,300 3 45,900 1 134,850 3 Budapest

Részletesebben

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/2017 tanév Budapest II. korcsoport "B" kategória leány csapatbajnokság. Össz: 37,300 37,400 37, ,900

TORNA DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/2017 tanév Budapest II. korcsoport B kategória leány csapatbajnokság. Össz: 37,300 37,400 37, ,900 1 12 Kecskemét Vezető: Bálint Erika Arany J. Ált. Isk. Lánchíd Utcai Sport Iskolája Szelei Odett 9,300 9,000 9,000 27,300 Csillag Virág 9,200 8,900 9,100 27,200 Kovács Kinga 9,300 9,200 9,200 27,700 Lapéta

Részletesebben

EREDMÉNYLISTA. Megye: Maros. Körzet: Marosvásárhely és környéke. Osztály: V.

EREDMÉNYLISTA. Megye: Maros. Körzet: Marosvásárhely és környéke. Osztály: V. EREDMÉNYLISTA Megye: Maros Körzet: Marosvásárhely és környéke Osztály: V. 1. Kotirlán Ágnes Barabás Anna Liviu Rebreanu Általános Iskola Marosvásárhely 140,5 2. Szekeres Kinga Kádár Andrea Dr.Bernády György

Részletesebben

Tisztelt Végzős BA Hallgatók! Az A írásbeli záróvizsga beosztása itt tekinthető meg.

Tisztelt Végzős BA Hallgatók! Az A írásbeli záróvizsga beosztása itt tekinthető meg. Tisztelt Végzős BA Hallgatók! Az A írásbeli záróvizsga beosztása itt tekinthető meg. Azonban ismételten felhívom mindenki figyelmét arra, hogy: amennyiben a jelen félévben felvett tárgyak teljesítésével

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2016/2017-ES TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2016/2017-ES TANÉV OSZT. OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2016/2017-ES TANÉV NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A BAZILIKÁBAN) KÖNYV + OKLEVÉL OKLEVÉL 1.a 1. 1. Mosonyi Mirjam: kimagasló tanulmányi magatartásáért és hitéletéért,

Részletesebben

Lánchíd Darvas Kupa Terematlétika Verseny. Kecskemét Városi Döntő

Lánchíd Darvas Kupa Terematlétika Verseny. Kecskemét Városi Döntő Lánchíd Darvas Kupa Terematlétika Verseny Kecskemét Városi Döntő 2012. 02. 04. 60 m-es síkfutás Molnár Ivett 1997. KARC 8:14 I. Fricska Zoé 1997. KARC 8:21 II. Varga Fanni 1998. KARC 8:66 III. Gálig Emese

Részletesebben

Kedves Hallgatók! Köszönjük, és jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra

Kedves Hallgatók! Köszönjük, és jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra Kedves Hallgatók! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy a beosztásotok szerinti első napon jelenjetek meg. Aki nem találja a nevét, kérjük, keressen minket telefonon. Figyelem!

Részletesebben

XVIII. Utcai Futóverseny Óvodások Martfűi Úszó és Triatlon Klub

XVIII. Utcai Futóverseny Óvodások Martfűi Úszó és Triatlon Klub Óvodások Összesen 1. 181 DÓCZI LILI MARTFŰ 2009 00:00,0 2. 187 TÓTH KIRA MARTFŰ 2010 00:00,0 3. 190 DUNAI PÉTER MARTFŰ 2007 00:00,0 4. 121 GÁSPÁR BARNABÁS KENGYEL 2006 00:00,0 5. 120 SZIKSZAY NÁNDOR MARTFŰ

Részletesebben

4. évfolyam: Hely Tanuló neve Iskola neve Pontszám Város Felkészítő tanár

4. évfolyam: Hely Tanuló neve Iskola neve Pontszám Város Felkészítő tanár 4. évfolyam: 1. Simon Gergő Szekszárdi I. Béla Gimnázium Bezerédj István Általános Iskolája 43 Szedres Horváth Istvánné 2. Szanyi Attila Bonyhádi Általános Iskola, Vörösmarty Mihály Általános Iskola 42

Részletesebben

Futam: Pálya: Név: Iskola: Kcs.: Nev. idő: 1 Forján András Ref. Mezőtúr I 1:20,00 1

Futam: Pálya: Név: Iskola: Kcs.: Nev. idő: 1 Forján András Ref. Mezőtúr I 1:20,00 1 Diákolimpia úszás J-N-Szolnok Megyei döntő.-. korcsoport 2013.01.17. Mezőtúr 1. 50 m. fiú gyors. korcsoport Futam: Pálya: Név: skola: Kcs.: Nev. idő: 1 Forján András Ref. Mezőtúr 1:20,00 1 2 Boros László

Részletesebben

Zárt ülés határozatai 114-189-ig

Zárt ülés határozatai 114-189-ig Zárt ülés határozatai 114-189-ig 114/2015.(III.24.) Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági határozat Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapításáról 115/2015.(III.24.) Ügyrendi-Jogi-Szociális Bizottsági

Részletesebben

SZÁMOLÁSI VERSENY - JÓZSEF ATTILA ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. MÁJUS 5. 1. évfolyam. megoldás próbálkozás

SZÁMOLÁSI VERSENY - JÓZSEF ATTILA ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. MÁJUS 5. 1. évfolyam. megoldás próbálkozás 1. évfolyam idő 1. Timár Bálint 1.b 104 104 7,14 2. Ozorai Zsóka 1.c 104 104 8,22 3. Ignácz András 1.b 103 104 8,18 4. Porcsa Tamás 1.c 103 104 8,20 5. Lesták Eszter Boglárka 1.c 103 104 8,50 6. Balika

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK ÖS TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK ÖS TANÉV OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2014-2015-ÖS TANÉV OSZT. NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A BAZILIKÁBAN) 1. a 1. 1. Demeter Roland: kimagasló KÖNYV + OKLEVÉL tanulmányi, és 2. 2. Szabó Hanna: kimagasló

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkezõ szálláshelyekrõl

NYILVÁNTARTÁS a szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkezõ szálláshelyekrõl FELSÕTÁRKÁNYI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL NOSZVAJI KIRENDELTSÉGE... önkormányzat megnevezése NYILVÁNTARTÁS a szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkezõ szálláshelyekrõl A nyilvántartás vezetése a

Részletesebben

február 19. (péntek) 18:00 Derekegyház Község Önkormányzata pályázatot hirdet

február 19. (péntek) 18:00 Derekegyház Község Önkormányzata pályázatot hirdet XVII. évfolyam - 2. szám 2016. Február A Magyar Kultúra Napjára kisiskolásoknak és óvodásoknak kiírt rajzpályázatra több, mint 40 rajz érkezett. Ennek eredményhirdetése következett, az eredmények a következők

Részletesebben

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK OS TANÉV

OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK OS TANÉV OSZT. OKLEVÉL- ÉS KÖNYVJUTALMAK 2015-2016-OS TANÉV NEVELŐTESTÜLETI DICSÉRET (KÖNYV + OKLEVÉL A BAZILIKÁBAN) KÖNYV + OKLEVÉL OKLEVÉL 1.a 1. 1. Kovács Zalán Levente: kimagasló tanulmányi magatartásáért 2.

Részletesebben

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton

II. Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő Félmaraton Nem/Kategória: Férfi 12-19 éves 1 129 BESENYEI Marcell 2002 00:34:37 00:37:41 01:12:53 01:12:18 17 12 5:08 min/km +00:00:00 2 116 BALOGH Balázs 1997 00:41:48 00:46:52 01:29:20 01:28:41 43 22 6:18 min/km

Részletesebben

1. turnus június Táborvezető: Krak Ildikó

1. turnus június Táborvezető: Krak Ildikó 1. turnus június 26-30. Táborvezető: Krak Ildikó 1. Albrecht Ádám 2. Albrecht Adél 3. Báder Dóra 4. Bakondi Bálint 5. Benes Attila 6. Botor Dávid 7. Botos László 8. Botos Letícia 9. Ceszlai Sára 10. Csajkás

Részletesebben

III. éves tanító szakos hallgatók beosztása VMT csoportos tanítási gyakorlat névsora B-TAKG017 2013/2014. tanév II. félév

III. éves tanító szakos hallgatók beosztása VMT csoportos tanítási gyakorlat névsora B-TAKG017 2013/2014. tanév II. félév Szakvezető: Szakter Zsuzsa Tantárgy: angol VMT Ideje: hétfő 10-12:35 óra Helye: 4. d osztály ANATABF.SZE Antal Anett angol BERTABF.SZE Bertalan Renáta Melinda angol DEETABF.SZE Deák Erzsébet angol KIVTAAF.SZE

Részletesebben

KTF TRAIL, RÉSZLETES EREDMÉNYLISTA futónaptár.hu 10 KM

KTF TRAIL, RÉSZLETES EREDMÉNYLISTA futónaptár.hu 10 KM KTF TRAIL, RÉSZLETES EREDMÉNYLISTA 2016. futónaptár.hu 10 KM Összesített eredmények: Helyezés Név Rajtszám Teljesítés ideje 1. Varga József 322 00:40:43 00:00:00 2. Hajduska Balázs 320 00:44:22 00:03:39

Részletesebben

104 VII. 130 II. 116 IV. 27 IX.

104 VII. 130 II. 116 IV. 27 IX. Verseny időja: 2014. október 5. (Vasárnap) Csapatok Gátváltó Lökés Rúd Távolugrás Hajítás Spintváltó helyezési Végső helyezés eredmény 02:58,3 01:32,4 03:23,4 DSC-SI (MÓKUS) szám 6 19 19 39 30 7 5 eredmény

Részletesebben

Bárányné Bucsi Ilona szülő neve 18:00 18:10 Árvai Katalin 18:10 18:20 Bercziné Keszthelyi Emőke 18:20 18:30 Nemeslaki Edina (Torda Panna 7.

Bárányné Bucsi Ilona szülő neve 18:00 18:10 Árvai Katalin 18:10 18:20 Bercziné Keszthelyi Emőke 18:20 18:30 Nemeslaki Edina (Torda Panna 7. Molnárné Cseh Mária 16:00 16:10 Abosné Lazányi Mariann 16:10 16:20 Ölbey Ági 16:20 16:30 Rácz Réka 16:30 16:40 Baloghné Csizmadia Erika 16:40 16:50 Pirigyiné Lakatos Márta 16:50 17:00 Benedek János 17:00

Részletesebben

A jelentkező által elsőhelyen megjelölt terület. 09 szakképzés virágkötő és virágkereskedő. 03 szakközépsiskola kereskedelem ágazat

A jelentkező által elsőhelyen megjelölt terület. 09 szakképzés virágkötő és virágkereskedő. 03 szakközépsiskola kereskedelem ágazat 03 szakközépsiskola kereskedelem ágazat 1. Kuczi Péter 79213857479 elutasítva 1. SZANDI 73221928073 felvéve 2. Marton Mietta 71730071397 felvéve 3. Sebestyén Áron 76028483679 felvéve 4. Erb Daniella 76066834680

Részletesebben