2. A szer faja: 500 g/l 2,4-D 2,4-diklór-fenoxi-ecetsav hatóanyagot tartalmazó, folyékony gyomirtó permetezőszer.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2. A szer faja: 500 g/l 2,4-D 2,4-diklór-fenoxi-ecetsav hatóanyagot tartalmazó, folyékony gyomirtó permetezőszer."

Átírás

1 Szám: 46162/1999. Előadó: Dr. Ocskó Z. Szentey L. Tárgy: U 46 D-FLUID SL gyomirtó permetezőszer korlátozott forgalomba hozatali és felhasználási engedélye BASF AG. Németország Az évi 2.Tvr a és az 5/1988. (IV.26.) MÉM sz. rendelet 35. -a alapján az U 46 D- FLUID SL gyomirtó permetezőszer k o r l á t o z o t t forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbi feltételekkel adom ki: 1. Gyártó vállalat: DowElanco Europe Ltd. hatóanyagából a BASF AG., Németország. 2. A szer faja: 500 g/l 2,4-D 2,4-diklór-fenoxi-ecetsav hatóanyagot tartalmazó, folyékony gyomirtó permetezőszer. 3. Előírt minőségi feltételek: hatóanyag tartalom (HPLC): 43 2,0 % (m/m) emulzióstabilitás (0,5 %-os konc.-ban, 30 perc múlva): változás nem megengedett 4. Felhasználható: kultúra kalászosok (őszi, tavaszi) sörárpa kivételével, kukorica (áru, takarmány) károsító magról kelő egyszikű gyomnövények kijuttatáshoz szükséges szer víz mennyiség (l/ha) 1,3-1,

2 5. Méregjelzés, veszélyesség, várakozási idők: Méreg. Halakra nem veszélyes. Méhekre nem veszélyes. Közegészségügyi szempontból veszélyes. Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap. Élelmezés-egészségügyi várakozási idő, megengedett hatóanyag maradék: kultúra várakozási idő (nap) megengedett maradék (mg/kg) kalászosok, kukorica rendeltetésszerű felhasználás esetén nincs korlátozás 0,1 Tilos a szert, fel nem használt maradékát, csomagoló burkolatát folyókba, víz-folyásokba, tározókba, állóvizekbe juttatni. 6. Munkaegészségügyi óvórendszabályok: egyéni védőfelszerelés előkészítőknek: növényvédelmi védőruha, védőkalap, védőkesztyű, védőszemüveg, vagy permetező arcvédő kijuttatóknak: növényvédelmi védőruha, védőkalap, védőkesztyű, védő-szemüveg, FFA1B1P3SL szelepes szűrő félálarc, vagy A1B1P2 szűrőosztályú légzésvédő félálarc. Mérgezéskor, vagy annak gyanújakor a munkát azonnal félbe kell szakítani, majd a helyszini helyszíni elsősegélynyújtás után /lásd: 2,4-D mérgezés/ orvosi, intézeti ellátást kell biztosítani. Terápia: tüneti-megfigyelő kezelés. 7. Tűzveszélyességi besorolás: Nem tűzveszélyes (E). 8. Forgalmazási kategória: I. 9. Eltarthatóság: eredeti zárt csomagolásban, száraz, hűvös helyen, szabályos növényvédő szer raktárban 2 év. 10. Az engedély érvényessége: október 18. Mellékletek

3 1. Javasolt növényvédelmi technológia: Őszi és tavaszi kalászosokban (sörárpa kivételével) a kultúrnövény 4-6 leveles korától a bokrosodás végéig alkalmazható. A magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 leveles fejlettségnél, az acat (Cirsium arvense) tőlevélrózsás állapotában a legérzékenyebb a készítményre. Kukoricában a kultúrnövény cm-es állományában a magról kelő kétszikű gyom-növények 2-4 valódi leveles állapotában kell kijuttatni. Erős acat (Cirsium arvense), apró szulák (Convolvulus arvensis), sövényszulák (Calystegia sepium) fertőzés esetén mindkét kultúrában a magasabb dózis alkalmazása indokolt. 2. Légi kijuttatás: kalászosokban l/ha vízmennyiséggel. 3. Tájékoztató adatok: - patkányon p.o. LD50: 1000 mg/kg - szemirritatív hatású készítmény. Budapest, október 18. dr. Eke István s.k. főosztályvezető h. A kiadmány hiteléül: /Derzsi Anikó/ (256/99.)

4

5 ELŐADÓ: Tót Erika ENGEDÉLYSZÁM: 02.5/446/1/2008. OLDALAK SZÁMA: 2 MELLÉKLET: - TÁRGY: U 46 D FLUID gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélyének módosítása A Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ, mint engedélyező hatóság a NuFarm Hungária Kft. (Budapest) által képviselt NuFarm GmbH & Co KG (Ausztria) ügyfélnek az U 46 D FLUID gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedély módosítása tárgyában, kérelemre indult hatósági eljárásban meghozta az alábbi H A T Á R O Z A T - o t : Az engedélyező hatóság az U 46 D FLUID gyomirtó permetezőszer 46162/1999. FVM számú forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbi feltételek szerint módosítja: Az engedélyokirat 1. pontja az alábbiak szerint módosul: 1. A hatóanyag és a növényvédő szer gyártója, az engedély tulajdonosa: NuFarm GmbH & Co KG St.-Peter-Straße 25, 4021 Linz, Ausztria Az engedély tulajdonos hazai képviselete: NuFarm Hungária Kft Budapest, Dayka G. u Az engedély érvényessége: december 31., illetve a készítmény nemzeti felülvizsgálata során megállapításra kerülő határidő. Egyéb előírások: Az ügyfél köteles a termékcímkén átvezetni a rendelkező részben foglaltakat legkésőbb július 31. napjáig. Az engedély módosítás eljárási díja Ft, amelyet az ügyfél köteles a kibocsátott számla alapján megfizetni. Az eljárási díj a fenti számlán megjelölt időpontig történő meg nem fizetése esetén az engedélyező hatóság az eljárási díj hiányáról jegyzőkönyvet készít, a jegyzőkönyv alapján a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresének megfelelő mértékű kamattal növelt összegű igazgatási szolgáltatási díjat, és a felhívás költségét az illetékes állami adóhatóság írja elő

6 Jelen határozat ellen a kézhezvételtől számított 30 napon belül keresetet indíthat a Fővárosi Bírósághoz címezve, de az engedélyező hatóságnál előterjesztve, jogszabálysértésre hivatkozással. A közigazgatási határozat bírósági felülvizsgálatának illetéke Ft, a feleket a perben tárgyi illeték-feljegyzési jog illeti meg. A keresetlevél benyújtásának a határozat végrehajtására nincs halasztó hatálya, azonban a keresetlevélben a végrehajtás felfüggesztése kérhető. INDOKOLÁS Az ügyfél június 25. napján kelt kérelmében az U 46 D FLUID gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélyének módosítását kérte az engedélyező hatóságtól. Az engedélyezési eljárási díj megállapítása a növényvédelmi igazgatási szolgáltatási díjakról szóló 165/2004. (XI. 22.) FVM rendelet 2. számú melléklet A. részének 11.1 pontja alapján történt. Az engedélyező hatóság a fentiek alapján megállapította, hogy az ügyfél az engedély módosításához szükséges dokumentumokat benyújtotta. Ezek alapján a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. törvény (a továbbiakban: Ket.) a, valamint a növényvédelemről szóló évi XXXV. törvény (a továbbiakban: Nvt.) a és 16. (1) pontja, továbbá az ennek végrehajtására kiadott, a növényvédő szerek forgalomba hozatalának és felhasználásának engedélyezéséről, valamint a növényvédő szerek csomagolásáról, jelöléséről, tárolásáról és szállításáról szóló 89/2004. (V.15.) FVM rendelet (a továbbiakban: R.) 7. -a, valamint ai alapján a rendelkező részben foglaltak szerint határozott. Az engedélyező hatóság jelen határozatát a Nvt. 11. (1) bekezdése, illetve a R. 3. (1) bekezdésében foglalt jogkörében hozta. A jogorvoslat lehetőségéről, feltételeiről, és illeték mértékéről, illetve az illetékfeljegyzési jogról a Ket és 110. (1) bekezdése, a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal létrehozásáról és működéséről szóló 274/2006. (XII. 23.) Korm. rendelet, valamint az illetékekről szóló évi XCIII. törvény 43. (3) bekezdése és a 62. (1)h) pontja alapján rendelkezett az engedélyező hatóság. Budapest, január 23. Kapja: 1. Ügyfél hazai képviselete 2. Szakhatóság- OTH 3. Szakhatóság- OKTVF 4. Irattár P.H. Dr. Halmágyi Tibor igazgató (17/2008.)

7 ELŐADÓ: Csaba Eszter ENGEDÉLYSZÁM: 02.5/3741/1/2008 OLDALAK SZÁMA: 2 MELLÉKLET: - TÁRGY: U 46 D Fluid gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélyének módosítása. A Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ, mint engedélyező hatóság a Nufarm Hungária Kft. (Budapest) által képviselt NuFarm GmbH & Co KG (Ausztria) ügyfélnek a U 46 D Fluid gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélyének módosítása tárgyában indult hatósági eljárásban meghozta az alábbi HATÁROZAT-ot: Az engedélyező hatóság a U 46 D Fluid gyomirtó permetezőszer 46162/1999. FM számú forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbi feltételek mellett módosítja: 1., Az engedély 1. pontja az alábbiak szerint módosul: engedély tulajdonosa engedély tulajdonosa hazai képviselete készítmény gyártója hatóanyag gyártója NuFarm GmbH & Co KG St.-Peter-Straße 25, 4021 Linz, Ausztria Nufarm Hungária Kft Budapest Dayka Gábor u.3. NuFarm GmbH & Co KG (Ausztria) Nufarm Limited (Ausztrália) Az ügyfél köteles a készítmény csomagolóeszközén a jelen határozatnak megfelelő változásokat feltüntetni, vagy kiegészítő címkével ellátni legkésőbb június 30-ig. Az engedély módosítási eljárás díja Ft, az ügyfél megfizetett. A határozat ellen a kézhezvételtől számított 30 napon belül keresetet indíthat a Fővárosi Bírósághoz címezve, de az engedélyező hatóságnál előterjesztve jogszabálysértésre hivatkozással. A közigazgatási határozat bírósági felülvizsgálatának illetéke forint, a feleket a perben tárgyi illeték-feljegyzési jog illeti meg. A keresetlevél benyújtásának a határozat végrehajtására nincs halasztó hatálya, azonban a keresetlevélben a végrehajtás felfüggesztése kérhető INDOKOLÁS Az engedély tulajdonosa október 31. napján kelt levelében a U 46 D Fluid gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélyének módosítását kérte az engedélyező hatóságtól.

8 02.5/3741/1/2008 Az engedélyezési eljárási díj a növényvédelmi igazgatási szolgáltatási díjakról szóló 165/2004. (XI. 22.) FVM rendelet 4. (1) és (5) bekezdései és 11. e) pontja valamint a 2. számú melléklet A részének 11.1 pontja alapján lett megállapítva. Az engedélyező hatóság a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló évi CXL. törvény (a továbbiakban: Ket.) a, az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről szóló évi XLVI. törvény (a továbbiakban: Éltv.) 37. (1) bekezdés c.) pontja valamint a növényvédő szerek forgalomba hozatalának és felhasználásának engedélyezéséről, valamint a növényvédő szerek csomagolásáról, jelöléséről, tárolásáról és szállításáról szóló 89/2004. (V.15.) FVM rendelet (a továbbiakban: R.) 7. és a ,-a alapján a rendelkező részben foglaltak szerint határozott. A címkeszöveg bírálata a R án alapul. Az engedélyező hatóság hatáskörét a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal létrehozásáról és működéséről szóló 274/2006. (XII.23.) Korm. rendelet 13. (1) bekezdésére, 45. (2) bekezdésére, illetve a R. 3. (1) bekezdésére alapítva állapította meg. A jogorvoslat lehetőségéről, feltételeiről, és az illeték mértékéről, illetve az illeték-feljegyzési jogról a Ket és 110. (1) bekezdése, az Éltv. 39. (4) bekezdés d.) pontja, valamint az illetékekről szóló évi XCIII. törvény 43. (3) bekezdése és a 62. (1) h) pontja alapján rendelkezett az engedélyező hatóság. Budapest, december Kapja: P.H. Dr. Halmágyi Tibor igazgató 1. ügyfél 2. szakhatóság (OTH) 3. szakhatóság (OKTVF) 4. irattár (366/2008.) - 2 -

FÖLDMŰVELÉSÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Növény- és Talajvédelmi Főosztály. Szám: 12293/2002. Előadó: Andrásfalvy P. Szentey L..

FÖLDMŰVELÉSÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Növény- és Talajvédelmi Főosztály. Szám: 12293/2002. Előadó: Andrásfalvy P. Szentey L.. FÖLDMŰVELÉSÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Növény- és Talajvédelmi Főosztály Szám: 12293/2002. Előadó: Andrásfalvy P. Szentey L.. Tárgy: GUARDIAN MAX gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és

Részletesebben

E N G E D É L Y O K I R A T. Magyar Kwizda Kft. Budapest

E N G E D É L Y O K I R A T. Magyar Kwizda Kft. Budapest ENGEDÉLYEZÉSI IGAZGATÓSÁG ELŐADÓ: Mészáros Ferencné ENGEDÉLYSZÁM: 492/2005. TÁRGY: TITUS MTG ikercsomagolású gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélye OLDALAK SZÁMA: 3 E N G

Részletesebben

H A T Á R O Z A T. m ó d o s í t j a.

H A T Á R O Z A T. m ó d o s í t j a. ELŐADÓ: Somogyiné Pálos Éva ENGEDÉLYSZÁM: 02.5/1595/1/2008. OLDALAK SZÁMA: 3 MELLÉKLET: - TÁRGY: ALTIMA gombaölő permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélyének módosítása A Mezőgazdasági

Részletesebben

ENGEDÉLYOKIRAT. Indofil Chemicals Co. India

ENGEDÉLYOKIRAT. Indofil Chemicals Co. India ENGEDÉLYEZÉSI IGAZGATÓSÁG ELŐADÓ: Mészáros Ferencné TÁRGY: INDOFIL M-45 gombaölő permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélye ENGEDÉLYSZÁM: 868/2005. OLDALAK SZÁMA: 5 ENGEDÉLYOKIRAT Indofil

Részletesebben

h a t á r o z a t o t.

h a t á r o z a t o t. Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Lázár Nelli HATÁROZAT SZÁM: 02.5/231/2/2010. OLDALAK

Részletesebben

HATÁROZAT-ot: Az engedély tulajdonos hazai képviselete: Magyar Kwizda Kft. (1027 Budapest, Medve u. 24.)

HATÁROZAT-ot: Az engedély tulajdonos hazai képviselete: Magyar Kwizda Kft. (1027 Budapest, Medve u. 24.) ELŐADÓ: Csaba Eszter ENGEDÉLYSZÁM: 02.5/1426/1/2007. OLDALAK SZÁMA: 6 MELLÉKLET: 1 db címkeszöveg TÁRGY: FURY 10 EW rovarölő permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélye A Mezőgazdasági

Részletesebben

h a t á r o z a t o t.

h a t á r o z a t o t. ELŐADÓ: Tót Erika HATÁROZAT SZÁM: 02.5/3468/2/2009. OLDALAK SZÁMA: 2 MELLÉKLET: - Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000;

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI SZAKIGAZGATÁSI HIVATAL KÖZPONT Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság. 1118 Budapest* Budaörsi út 141-145.

MEZŐGAZDASÁGI SZAKIGAZGATÁSI HIVATAL KÖZPONT Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság. 1118 Budapest* Budaörsi út 141-145. MEZŐGAZDASÁGI SZAKIGAZGATÁSI HIVATAL KÖZPONT Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest* Budaörsi út 141-145. Levélcím: 1518 Budapest, Pf.: 127 Tárgy: Gyulai zöldkomposzt forgalomba

Részletesebben

Bugyi, Kossuth L u. 117/B. Klausdorfer Str.28-36 D-242223 Raisdorf Németország. élőszervezet gyártója. (Németország)

Bugyi, Kossuth L u. 117/B. Klausdorfer Str.28-36 D-242223 Raisdorf Németország. élőszervezet gyártója. (Németország) ELŐADÓ: Csaba Eszter HATÁROZATSZÁM: 02.5/585/1/2008 OLDALAK SZÁMA: 5 MELLÉKLET: címkeszöveg TÁRGY: NEMACEL biológiai védekező szer forgalomba hozatali és felhasználási engedélye A Mezőgazdasági Szakigazgatási

Részletesebben

HATÁROZAT-ot: Az engedély tulajdonos hazai képviselete: Bayer Hungária Kft., Bayer CropScience 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

HATÁROZAT-ot: Az engedély tulajdonos hazai képviselete: Bayer Hungária Kft., Bayer CropScience 1123 Budapest, Alkotás u. 50. ELŐADÓ: Tót Erika ENGEDÉLYSZÁM: 02.5/2000/4/2008. OLDALAK SZÁMA: 8 MELLÉKLET: - TÁRGY: Decis Mega rovarölő permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélye A Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal

Részletesebben

HATÁROZATOT: 2.1. növényvédő szer gyártója: DuPont International Operations. Svájc. DuPont International Operations Svájc

HATÁROZATOT: 2.1. növényvédő szer gyártója: DuPont International Operations. Svájc. DuPont International Operations Svájc Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: dr. Kelemen Mária HATÁROZATSZÁM: 04.2/4144-2/2011

Részletesebben

ELŐADÓ: dr. Kelemen Mária HATÁROZATSZÁM: 04.2/1398-1/2012 OLDALAK SZÁMA: 20 MELLÉKLET: Forgalomba hozatali és felhasználási engedélyokirat

ELŐADÓ: dr. Kelemen Mária HATÁROZATSZÁM: 04.2/1398-1/2012 OLDALAK SZÁMA: 20 MELLÉKLET: Forgalomba hozatali és felhasználási engedélyokirat Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: dr. Kelemen Mária HATÁROZATSZÁM: 04.2/1398-1/2012

Részletesebben

ELŐADÓ: Dr. Bleicher Edit HATÁROZATSZÁM: 04.2/614-1/2012. OLDALAK SZÁMA: 4 MELLÉKLET: Forgalomba hozatali és felhasználási engedélyokirat (6 oldal)

ELŐADÓ: Dr. Bleicher Edit HATÁROZATSZÁM: 04.2/614-1/2012. OLDALAK SZÁMA: 4 MELLÉKLET: Forgalomba hozatali és felhasználási engedélyokirat (6 oldal) Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Dr. Bleicher Edit HATÁROZATSZÁM: 04.2/614-1/2012.

Részletesebben

ELŐADÓ: Dr. Bleicher Edit HATÁROZATSZÁM: 04.2/613-1/2012. OLDALAK SZÁMA: 5 MELLÉKLET: Forgalomba hozatali és felhasználási engedélyokirat (5 oldal)

ELŐADÓ: Dr. Bleicher Edit HATÁROZATSZÁM: 04.2/613-1/2012. OLDALAK SZÁMA: 5 MELLÉKLET: Forgalomba hozatali és felhasználási engedélyokirat (5 oldal) Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Dr. Bleicher Edit HATÁROZATSZÁM: 04.2/613-1/2012.

Részletesebben

h a t á r o z a t o t.

h a t á r o z a t o t. Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Tót Erika ENGEDÉLYSZÁM: 02.5/1156/7/2009. OLDALAK

Részletesebben

FÖLDMŰVELÉSÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Növény- és Talajvédelmi Főosztály. Szám: 15259/2003. Előadó: Andrásfalvy P. Szentey L.

FÖLDMŰVELÉSÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Növény- és Talajvédelmi Főosztály. Szám: 15259/2003. Előadó: Andrásfalvy P. Szentey L. FÖLDMŰVELÉSÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Növény- és Talajvédelmi Főosztály Szám: 15259/2003. Előadó: Andrásfalvy P. Szentey L. Tárgy: MUSTANG SE gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási

Részletesebben

engedélyezi: 2. A növényvédő szer felhasználásra vonatkozó előírások:

engedélyezi: 2. A növényvédő szer felhasználásra vonatkozó előírások: Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj - és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 309-1000; Fax: 1/246-2960, Ikt.sz.: 04.2/2566-2/2011. Tárgy: Banvel 480 S

Részletesebben

HATÁROZAT-ot: 1. A hatóanyag és a növényvédő szer gyártója, az engedély tulajdonosa: Isagro SPA Via Caldera Milano, Olaszország

HATÁROZAT-ot: 1. A hatóanyag és a növényvédő szer gyártója, az engedély tulajdonosa: Isagro SPA Via Caldera Milano, Olaszország ELŐADÓ: Tót Erika ENGEDÉLYSZÁM: 02.5/510/1/2008. OLDALAK SZÁMA: 2 MELLÉKLET: - TÁRGY: Domark 10 EC gombaölő permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélyének módosítása A Mezőgazdasági Szakigazgatási

Részletesebben

HATÁROZAT-ot: 1 0,75 400-600 sorzáródás burgonyabogár len lenbolha 1 0,75 400-600 bimbós állapot mák levéltetvek, máktokormányos

HATÁROZAT-ot: 1 0,75 400-600 sorzáródás burgonyabogár len lenbolha 1 0,75 400-600 bimbós állapot mák levéltetvek, máktokormányos Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj-, és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Dr. Bleicher Edit HATÁROZATSZÁM: 04.2/615-1/2012.

Részletesebben

h a t á r o z a t o t:

h a t á r o z a t o t: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

h a t á r o z a t o t:

h a t á r o z a t o t: Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Lázár Nelli HATÁROZATSZÁM: 04.2/5483-4/2011.

Részletesebben

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Tót Erika ENGEDÉLYSZÁM:02.5/2419/2/2009.

Részletesebben

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Előadó: dr. Kelemen Mária Határozatszám: 02.5/10948-1/2010

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

kultúra károsító a kijuttatáshoz szükséges szermennyiség (kg/ha)

kultúra károsító a kijuttatáshoz szükséges szermennyiség (kg/ha) Agrárkörnyezet-gazdálkodási és Növényvédelmi Főosztály Szám: 15070/1994. Előadó: Ocskó Z. Tárgy: Kupfer Fusilan WG gombaölő permetezőszer korlátozott forgalomba hozatali és felhasználási engedélyének módosítása.

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság HATÁROZATOT:

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság HATÁROZATOT: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

ENGEDÉLYOKIRAT. DuPont S.A.S. Franciaország

ENGEDÉLYOKIRAT. DuPont S.A.S. Franciaország ENGEDÉLYEZÉSI IGAZGATÓSÁG ELŐADÓ: Mészáros Ferencné TÁRGY: VYDATE 10L talajfertőtlenítő szer forgalomba hozatali és felhasználási engedélye OLDALAK SZÁMA: 5 ENGEDÉLYSZÁM: 138/2005. ENGEDÉLYOKIRAT DuPont

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2942 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

TÁRGY: Goëmar Multoleo forgalomba hozatali és felhasználási engedélye

TÁRGY: Goëmar Multoleo forgalomba hozatali és felhasználási engedélye Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Botosné Olasz Zsuzsanna HATÁROZATSZÁM:

Részletesebben

h a t á r o z a t o t:

h a t á r o z a t o t: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

H A T Á R O Z A T - o t :

H A T Á R O Z A T - o t : ELŐADÓ: dr. Kelemen Mária ENGEDÉLYSZÁM: 02.5/511/1/2008 OLDALAK SZÁMA: 4 MELLÉKLET: - TÁRGY: Galben R gombaölő permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélyének módosítása A Mezőgazdasági

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Növény-, Talaj-és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942

Növény-, Talaj-és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj-és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Janka Adél, Lázár Nelli HATÁROZATSZÁM:

Részletesebben

ELŐADÓ: dr. Kelemen Mária HATÁROZATSZÁM: 04.2/2567-1/2011 OLDALAK SZÁMA: 6 MELLÉKLET: Forgalomba hozatali és felhasználási engedélyokirat

ELŐADÓ: dr. Kelemen Mária HATÁROZATSZÁM: 04.2/2567-1/2011 OLDALAK SZÁMA: 6 MELLÉKLET: Forgalomba hozatali és felhasználási engedélyokirat Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: dr. Kelemen Mária HATÁROZATSZÁM: 04.2/2567-1/2011

Részletesebben

Az engedélyező hatóság az Amalgerol forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja ki:

Az engedélyező hatóság az Amalgerol forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja ki: Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Botosné Olasz Zsuzsanna HATÁROZATSZÁM:

Részletesebben

Az engedélyező hatóság a Koka Feucht nedvesített mészkőliszt forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja ki:

Az engedélyező hatóság a Koka Feucht nedvesített mészkőliszt forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja ki: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

3. Előírt minőségi feltételek: hatóanyag tartalom (GC): min. 54 ill. 55 %

3. Előírt minőségi feltételek: hatóanyag tartalom (GC): min. 54 ill. 55 % Szám: 45053/1999. Előadó: Dr. Ocskó Z. Dr. Princzinger G. Tárgy: Phostoxin tabletta, Phostoxin golyó, Phostoxin Pellets, DETIA GAS EX-B gázosítószerek általános forgalomba hozatali és felhasználási engedélye

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Tőkés Gábor HATÁROZATSZÁM: 02.5/447/1/2010 OLDALAK

Részletesebben

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Előadó: dr. Kelemen Mária Határozatszám: 04.2/4699-2/2011

Részletesebben

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Ikt.sz.: Tárgy: Orgevit forgalomba hozatali és felhasználási

Részletesebben

Az elővásárlási jogok gyakorlása a hegyközségi törvény szellemében Előadó: Hordós Attila ügyvezető, Mátrai Hegyközségek Kft Hegybíró, Mátrai borvidék Jogszabályi háttér 2004. évi CXL. törvény a közigazgatási

Részletesebben

Az engedélyező hatóság a HUN-VITAL Vízőr talajkondicionáló készítmény forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja ki:

Az engedélyező hatóság a HUN-VITAL Vízőr talajkondicionáló készítmény forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja ki: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2942 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Ikt.sz.: 02.5/10351-2//2010 Tárgy HUMINIT NPK-DUDARIT NPK

Részletesebben

Az engedélyező hatóság az OMEX szilárd lombtrágya termékcsalád forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja k.

Az engedélyező hatóság az OMEX szilárd lombtrágya termékcsalád forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja k. Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

1. A készítmény kereskedelmi neve: Florimo komposztált marhatrágya. A készítmény OÁZIS komposztált marhatrágya megnevezéssel is forgalomba hozható

1. A készítmény kereskedelmi neve: Florimo komposztált marhatrágya. A készítmény OÁZIS komposztált marhatrágya megnevezéssel is forgalomba hozható Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Botosné Olasz Zsuzsanna HATÁROZATSZÁM:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Gizmo 60 FS Verzió 5 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2015/03/09

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Gizmo 60 FS Verzió 5 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2015/03/09 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

h a t á r o z a t o t:

h a t á r o z a t o t: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Az emberi egészség és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében be kell tartani a használati utasítás előírásait!

Az emberi egészség és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében be kell tartani a használati utasítás előírásait! Sharpen 330 EC Gyomirtó permetezőszer kalászosok, rizs, kukorica, napraforgó, zöldborsó, száraz borsó, lóbab, szója, dohány, lucerna, vöröshagyma, fokhagyma, póréhagyma, zeller, paradicsom, paprika, káposzta,

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Előadó: dr. Kelemen Mária Határozatszám: 02.5/1313/1/2010

Részletesebben

ELŐADÓ: Csaba Eszter TÁRGY: FORESTER vadriasztó HATÁROZATSZÁM: 02.5/347/1/2008 permetezőszer OLDALAK SZÁMA: 5

ELŐADÓ: Csaba Eszter TÁRGY: FORESTER vadriasztó HATÁROZATSZÁM: 02.5/347/1/2008 permetezőszer OLDALAK SZÁMA: 5 ELŐADÓ: Csaba Eszter HATÁROZATSZÁM: 02.5/347/1/2008 OLDALAK SZÁMA: 5 MELLÉKLET: címkeszöveg TÁRGY: FORESTER vadriasztó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélye A Mezőgazdasági Szakigazgatási

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Optica trio Verzió 8 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2015/01/15

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Optica trio Verzió 8 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2015/01/15 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T. Az engedélyező hatóság a Szalonnai mészkőőrlemény forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja ki:

H A T Á R O Z A T O T. Az engedélyező hatóság a Szalonnai mészkőőrlemény forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja ki: Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Botosné Olasz Zsuzsanna HATÁROZATSZÁM:

Részletesebben

h a t á r o z a t o t:

h a t á r o z a t o t: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

ELŐADÓ: Botosné Olasz Zsuzsanna HATÁROZATSZÁM: 04.2/4389-2/2011 OLDALAK SZÁMA: 8 MELLÉKLET: Forgalomba hozatali és felhasználási engedélyokirat

ELŐADÓ: Botosné Olasz Zsuzsanna HATÁROZATSZÁM: 04.2/4389-2/2011 OLDALAK SZÁMA: 8 MELLÉKLET: Forgalomba hozatali és felhasználási engedélyokirat Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Botosné Olasz Zsuzsanna HATÁROZATSZÁM:

Részletesebben

Előadó: Dr. Haller Gábor Szám: 12164/2002. Tárgy: Poly-Feed műtrágya család forgalomba hozatali és felhasználási engedélye

Előadó: Dr. Haller Gábor Szám: 12164/2002. Tárgy: Poly-Feed műtrágya család forgalomba hozatali és felhasználási engedélye FÖLDMŰVELÉSÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM NÖVÉNY-ÉS TALAJVÉDELMI FŐOSZTÁLY Előadó: Dr. Haller Gábor Szám: 12164/2002 Biomark KFT 1046 Budapest, Nagysándor J. u. 10. Tárgy: Poly-Feed műtrágya család

Részletesebben

HATÁROZAT-ot: Az engedély tulajdonosa: OxonItalia SpA (Via Sempione 195, I-20016 Pero (Milano), Olaszország)

HATÁROZAT-ot: Az engedély tulajdonosa: OxonItalia SpA (Via Sempione 195, I-20016 Pero (Milano), Olaszország) ELŐADÓ: Csaba Eszter ENGEDÉLY SZÁM: 02.5/530/1/2008. OLDALAK SZÁMA: 2 MELLÉKLET: - TÁRGY: Guardian-Tetra gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatalának engedélyezése Click-Plus gyomirtó permetezőszer néven

Részletesebben

Gyomirtó permetezı szer ıszi és tavaszi kalászosokban Kizárólag a DuPont-tól!

Gyomirtó permetezı szer ıszi és tavaszi kalászosokban Kizárólag a DuPont-tól! DUPONT G r a n s t a r 5 0 S X Hatóanyag: 50 % tribenuron metil Formuláció: vízben oldható granulátum (SG) Xi, N irritatív környezeti veszély Gyomirtó permetezı szer ıszi és tavaszi kalászosokban Kizárólag

Részletesebben

h a t á r o z a t o t:

h a t á r o z a t o t: Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény-, Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Csaba Eszter HATÁROZATSZÁM: 02.5/837/2/2010 OLDALAK

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Ikt.sz.: 02.5/767/3/2010 Tárgy: Mésztrágya forgalomba hozatali

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint DUPLOSAN KV Verzió 9 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2015/01/14

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint DUPLOSAN KV Verzió 9 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2015/01/14 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

FÖLDMŰVELÉSÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Növény- és Talajvédelmi Főosztály. Szám: 47229/2004. Előadó: Dr. Molnár J. Dr. Princzinger G.

FÖLDMŰVELÉSÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Növény- és Talajvédelmi Főosztály. Szám: 47229/2004. Előadó: Dr. Molnár J. Dr. Princzinger G. FÖLDMŰVELÉSÜGYI ÉS VIDÉKFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM Növény- és Talajvédelmi Főosztály Szám: 47229/2004. Előadó: Dr. Molnár J. Dr. Princzinger G. Tárgy: EMINENT 125 SL gombaölő permetezőszer forgalomba hozatali

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Champion WG Verzió 5 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2014/07/29

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Champion WG Verzió 5 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2014/07/29 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

ELŐADÓ: Csaba Eszter ENGEDÉLYSZÁM: 02.5/788/1/2007. OLDALAK SZÁMA: 2 MELLÉKLET: - TÁRGY: PARDNER gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélyének módosítása. A Mezőgazdasági Szakigazgatási

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Mecomorn 750 SL Verzió 13 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2011/09/29

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Mecomorn 750 SL Verzió 13 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2011/09/29 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

T/4656. számú törvényjavaslat. Magyarország 2012. évi költségvetését megalapozó egyes törvények módosításáról

T/4656. számú törvényjavaslat. Magyarország 2012. évi költségvetését megalapozó egyes törvények módosításáról MAGYAR KÖZTÁRSASÁG KORMÁNYA T/4656. számú törvényjavaslat Magyarország 2012. évi költségvetését megalapozó egyes törvények módosításáról Előadó: Dr. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter Budapest,

Részletesebben

Az engedélyező hatóság a Zala (2) Komposzt forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja ki:

Az engedélyező hatóság a Zala (2) Komposzt forgalomba hozatali és felhasználási engedélyét az alábbiak szerint adja ki: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út / ; Fax: 1/

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út / ; Fax: 1/ Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 Előadó: dr. Kelemen Mária Határozatszám: 02.5/11108-2/2010

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Copac Flow Verzió 9 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2014/07/29

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Copac Flow Verzió 9 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2014/07/29 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Dezormon LC Verzió 9 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2009/10/01

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Dezormon LC Verzió 9 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2009/10/01 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Márkanév : Felhasználás : Növényvédöszer Társaság : Nufarm GmbH & Co KG St.-Peter-Str.25 A-4021 Linz Telefon: +43/732/6918-4010

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EC előírás értelmében Dezormon Verzió: 8 (Magyarország) Kiadás dátuma: 2008.04.18.

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EC előírás értelmében Dezormon Verzió: 8 (Magyarország) Kiadás dátuma: 2008.04.18. 1. AZ ANYAG/KÉSZĺTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALAT AZONOSĺTÁSA Termék tájékoztató Kereskedelmi név : Felhasználás : Növényvédőszer Gyártó : Nufarm GmbH & Co KG St.-Peter-Str. 25 A-4021 Linz AUSTRIA E-mail:

Részletesebben

Kizárólag a DuPont-tól! Az ember és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében tartsa be a használati utasítást.

Kizárólag a DuPont-tól! Az ember és a környezet veszélyeztetésének elkerülése érdekében tartsa be a használati utasítást. DUPONT T i t u s 2 5 D F formuláció: vízben diszpergálható granulátum (WG) N hatóanyag: 25 % (m/m%) rimszulfuron Széles hatásspektrumú gyomirtó szer takarmány kukorica és silókukoricában, étkezési burgonyában

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EC előírás értelmében Solution Verzió: 9 (Magyarország) Kiadás dátuma: 2008.03.25.

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EC előírás értelmében Solution Verzió: 9 (Magyarország) Kiadás dátuma: 2008.03.25. 1. AZ ANYAG/KÉSZĺTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALAT AZONOSĺTÁSA Termék tájékoztató Kereskedelmi név : Felhasználás : Növényvédőszer Gyártó : Nufarm GmbH & Co KG St.-Peter-Str. 25 A-4021 Linz AUSTRIA E-mail:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint U 46 D FLUID Verzió 14 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2011/09/28

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint U 46 D FLUID Verzió 14 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2011/09/28 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

h a t á r o z a t o t:

h a t á r o z a t o t: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www..nebih.gov.hu

Részletesebben

h a t á r o z a t o t

h a t á r o z a t o t A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi Stabilitási Tanácsának felhatalmazása alapján hozott H-FH-I-B-188/2014. számú határozat a KISKUN Takarékszövetkezet számára A KISKUN Takarékszövetkezetnél (székhelye: 6100

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint U 46 M Plus 750 SL Verzió 11 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2009/10/10

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint U 46 M Plus 750 SL Verzió 11 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2009/10/10 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Márkanév : Felhasználás : Növényvédöszer Társaság : Nufarm GmbH & Co KG St.-Peter-Str.25 A-4021 Linz Telefon: +43/732/6918-4010

Részletesebben

HATÁROZAT-ot: Boulevard de la Plaine 9/3 B-1050 Brüsszel Belgium Magyar Kwizda Kft 1027 Budapest, Medve u 24. (USA) (USA)

HATÁROZAT-ot: Boulevard de la Plaine 9/3 B-1050 Brüsszel Belgium Magyar Kwizda Kft 1027 Budapest, Medve u 24. (USA) (USA) ELŐADÓ: Szatmáriné Kontra Márta /Csaba Eszter HATÁROZATSZÁM:02.5/2132/2/2008. OLDALAK SZÁMA: 6 MELLÉKLET: TÁRGY: SPOTLIGHT PLUS szőlő vadhajtás elleni gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Alliance Verzió 5 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2014/10/06

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Alliance Verzió 5 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2014/10/06 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben

h a t á r o z a t o t:

h a t á r o z a t o t: Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

0c ~. számú előterjesztés

0c ~. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere 0c ~. számú előterjesztés Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X., Újhegyi lakótelepen fekvő Guttmann-tó hasznosításáról

Részletesebben

Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság

Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Növény-, Talaj- és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. Tel: 06/1/309-1000 Fax: 06/1/246-2960 E-mail: nti@nebih.gov.hu www.nebih.gov.hu

Részletesebben

Gyomirtó permetezőszer burgonya magról kelő kétszikű gyomnövényei ellen. Vízben diszpergálható granulátum (WG)

Gyomirtó permetezőszer burgonya magról kelő kétszikű gyomnövényei ellen. Vízben diszpergálható granulátum (WG) Shametrin 70 WG Gyomirtó permetezőszer burgonya magról kelő kétszikű gyomnövényei ellen Szerforma: Vízben diszpergálható granulátum (WG) Hatóanyag tartalom: 700 g/kg metribuzin (70,0 % m/m) Engedélyokirat

Részletesebben

Grajski trg Rače Szlovénia Agrosol 2000 Kft Gödöllő, Szabadság út 60. (Szlovénia) (Szlovénia)

Grajski trg Rače Szlovénia Agrosol 2000 Kft Gödöllő, Szabadság út 60. (Szlovénia) (Szlovénia) ELŐADÓ: Tőkés Gábor, Csaba Eszter HATÁROZATSZÁM: 0.5/1146/1/008 OLDALAK SZÁMA: 6 MELLÉKLET: címkeszöveg TÁRGY: BOOM EFEKT gyomirtó permetezőszer forgalomba hozatali és felhasználási engedélye A Mezőgazdasági

Részletesebben

Kukorica gyomirtási tapasztalatok Zeagran 340 SE-vel

Kukorica gyomirtási tapasztalatok Zeagran 340 SE-vel Nufarmer 1. évfolyam, 1. szám. 2010. május 5. Okos nyitás, sikeres végjáték Lomb- és kalászvédelem Mystic Pro-val Az aratás biztonsága repcében Kukorica gyomirtási tapasztalatok Zeagran 340 SE-vel Okos

Részletesebben

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ

Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Növény-, Talaj-és Agrárkörnyezet-védelmi Igazgatóság 1118 Budapest, Budaörsi út 141-145. 1/309-1000; Fax: 1/246-2942 ELŐADÓ: Lázár Nelli ENGEDÉLYSZÁM: 02.5/11172-1/2010.

Részletesebben

HATÁROZAT. megállapítom,

HATÁROZAT. megállapítom, Iktatószám: 6230-20/2015. Előadó: Geresics Angéla dr. Jeges-Varga Ferenc Tárgy: KÜJ: KTJ: Töttös, Mohács-Töttös 22kV-os gerincvezeték 97-122. sz. oszlopok között rekonstrukciójának előzetes vizsgálati

Részletesebben

V E R S E N Y T A N Á C S

V E R S E N Y T A N Á C S V E R S E N Y T A N Á C S Vj/046-138/2009. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a dr. Lenkei Gábor ügyvezetı (Budapest) által vezetett és az 1000. számú Ügyvédi Iroda, ügyintézı: dr. D. P. ügyvéd

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Nuprid Max Verzió 8 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2013/06/27

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Nuprid Max Verzió 8 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2013/06/27 1. AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Márkanév : 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Felhasználás

Részletesebben