KÉSZENLÉT ZRT. HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KÉSZENLÉT ZRT. HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE"

Átírás

1 KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE

2 Általános cégbemutató A 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét, a pápai központtal működő Készenlét Kft-t október 1-jén alapították. Az alapító tagok és a szakmai gárda a több mint 40 éve alapított Taurina vállalat oszlopos tagjaiként szerezték meg a megfelelő szaktudást, mely később alapjául szolgálhatott a saját vállalat megalapításához. Az alapításkor kitűzendő célok megfogalmazásában segítettek a tulajdonosok mezőgazdasági nagyüzemek vezetése során megszerzett tapasztalatai is. A Készenlét Kft. tevékenysége a múltból fakadóan az állattenyésztési technológiák kereskedelmére és szervizére alapozódott. A megfelelő háttér biztosíték volt a folyamatos fejlődésre, melyet jól példázott az, hogy 1995-ben vállalatunk részvénytársasággá alakult, megteremtve ezzel a nagyobb lendületű fejlődés lehetőségét. A kezdetek technológiáját partnereink egyre szaporodó megkeresése révén is bővíteni kellett, így a stabil technológiák, mint pl. a komplett fejés- és hűtéstechnikai berendezések mellett palettánkat bővítettük mobil gépekkel is. Felismerve már akkor a takarmányozás minőségének és a megfelelő TMR használatának fontosságát, az olasz Faresin takamánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazása mellett döntöttünk. Az azóta elért piacvezető pozíciónk is visszaigazolta választásunk helyességét. A mobil technológiák sorát a teleszkópos rakodógépek, valamint a trágyakezelés gépei folytatták. A gazdaságok szűkülő lehetőségeik miatt a munkaerő költség csökkentésének és az anyagmozgatás egyre növekvő igényének megfelelően próbáltunk a fenti kihívásoknak megfelelni. Úgy gondoljuk, hogy a mezőgazdasági technológiák működését csak a megfelelő felszereltségű és képesítésű szakszerviz biztosíthatja megnyugtatóan, ezért mára a szükséges gyári oktatások mellett megfelelő műszerezettségű szervizautók is garantálják a színvonalas szervizszolgáltatást. A mezőgazdaságban végbement folyamatok miatt 1998-tól megkezdtük a növénytermesztési technológiák nagy- és kiskereskedelmét, mely azóta már teljes egészében kiteljesedett, és komplett technológiai sorral állunk meglévő és jövendő partnereink rendelkezésére. Úgy gondoljuk, hogy mind a növénytermesztés, mind pedig az állattenyésztés kiugrási lehetősége a jövőben a bioenergetikai beruházásokban rejlik, ezáltal az egyébként alapvető fontosságú mezőgazdaság ezáltal végképp prioritást kell élvezzen kormány és Uniós szinten is. A fenti elmélet alapján már idejekorán, 2001-ben elindítottuk a bioenergetikai üzletágunkat. Az elmúlt időszak messzemenően elegendő volt ahhoz, hogy a beruházási nehézségeket átlátva megfelelőképpen készítsük elő a biztonságos üzemelés érdekében a beruházási feltételeket. Sikereink első letéteményese a 2007-ben megvalósuló biogáz üzem létesítése a Magyar Cukor Zrtnél, mely Európa legnagyobb Biogáz üzeme. Készenlét Zrt.

3 A jól működő referencia elég volt ahhoz, hogy ma már számtalan előkészített és építés alatt lévő Biogáz üzem legyen Magyarországon a Készenlét Zrt. gondozásában. A biogáz üzemek mellett Bioetanol és Biodiesel üzemek tervezését és komplett kivitelezését is vállaljuk. A nagyobb volumenű beruházások megindulásával párhuzamosan indítottuk el építészeti üzletágunkat, annak érdekében, hogy a beruházás lebonyolítása zökkenőmentes legyen. Ezzel párhuzamosan több referenciát valósítottunk meg a mezőgazdasági környezetvédelmi beruházások esetén is, mára csak szervestrágya-tárolók vonatkozásában több mint 15 referencia gazdaságunk van. Cégünk megalakulása óta a vezetőség elsődleges célja az volt, hogy egy több lábon álló, szilárd alapokkal rendelkező vállalkozást hozzon létre, mely kiszolgálja az ipar, a kereskedelem és a mindennapok igényeit. A társaság megalakulásakor az egyik fő ágazati tevékenység a hűtéstechnikai üzletág volt, mely a mai napig fontos szerepet tölt be a cég működésében. Mivel az állattartó telepi és tejipari hűtéstechnológiai beruházások száma a 90 -es évek végére komoly visszaesést mutatott a szegmensben, ezért az ágazat vezetői más technológiai hűtések tervezését és kivitelezését is tevékenységük körébe vontak. Mára gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy kevés kivétellel ugyan, de a hűtéstechnológia minden területére bedolgoztuk magunkat, legyen az légkondicionálás, borászati, ipari vagy kereskedelmi, illetve egyéb technológiai hűtés. Ügyfeleink szolgálatában állunk a szakmai tanácsadáson túl, pályázati ügyvitellel, komplett tervezési, kivitelezési és szerviz tevékenységgel. Ez az üzletág bővülő szervizhálózattal, folyamatosan képzett szakembereinkkel a nap 24 órájában készen áll, hogy partnereink elvárásainak megfeleljen. A tevékenységünk úgy tartjuk, csak akkor fejlődhet megnyugtatóan, ha velük párhuzamosan fejlődnek az üzletágak működését biztosító feltételek is. Ennek megfelelően mára az egész országot behálózó kereskedelmi, értékesítési tevékenység mellett a több mint 20 tehergépkocsit magában foglaló saját flottánk biztosítja partnereink gyors kiszolgálását. A frissen beszerzett gépkocsi flottánk mindegyik tagja megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is. Az információáramlás gyors meglétét biztosítja a vidéki és a központi egységek közötti saját internet kapcsolat, de mindezek mellett 2009 januárjától beindított, a honlapunkon elindult webshop is segíti tevékenységünket. A Készenlét Zrt. mindezeken felül számos szövetség tagja, szakmai tudását felhasználva közvetlenül járul hozzá a mezőgazdaság alakításában. Nem álltunk meg Magyarország határainál, és mára három másik országban, Romániában, Ukrajnában és Szerbiában működő leányvállalataink a magyarországi hátteret felhasználva dolgoznak a kinti partnerek tevékenységének modernizálásban. Kérjük, tekintse át hűtéstechnológiai üzletágunk tevékenységét. Farkas Károly vezérigazgató Mindig egy lépéssel előbbre!

4 Tejhűtési technológiák A tejipar hűtésigényének kielégítése fontos feladat számunkra a végtermék minőségének szempontjából. Vállaljuk: tejhűtő tartályok, jégakkumulációs tárolók, lemezes hőcserélők, hővisszanyerő rendszerek telepítését, karbantartását igény szerinti méretben és teljesítménnyel, továbbá sajtérlelő kamrák és egyéb tejipari termékek előállításához kapcsolódó technológiai hűtések tervezését, telepítését. Ezáltal gazdálkodó partnereink maximális élelmiszeripari minőséget tudnak előállítani már a tejfeldolgozás kezdeti szakaszában. Készenlét Zrt.

5 Hűtőkompresszor javítás Vállaljuk kis és nagy teljesítményű dugattyús, fél-hermetikus és nyitott hűtőkompresszorok javítását, rövid határidővel. A legmodernebb (Dorin, Bitzer, DWM Copeland, Frascold) kompresszorok fődarab cseréjét is elvégezzük. Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink biztosítják, hogy garanciát tudunk vállalni az általunk feljavított gépekre, a hiba jellegétől függetlenül. Mindig egy lépéssel előbbre!

6 Borászati hűtés Az egyik legkiválóbb borászati eszközöket gyártó LETINA céggel karöltve telepítünk hűtött palásttal rendelkező bortároló tartályokat többféle kivitelben. Legyen az direktelpárolgású, illetve hőcserés megoldás, jégakkumulációs vagy folyadékhűtésű, arra törekszünk, hogy precíz és kezelhető szabályozással segítsük a felhasználó munkáját. Célunk, hogy borász partnereink minőségi termékeket tudjanak előállítani, ezáltal is hozzájárulva a hazai borászat méltán híres nevének öregbítéséhez. Készenlét Zrt.

7 Hűtött terek kialakítása Az élelmiszeripar és kereskedelem számára kiváló minőségben kínálunk hűtő és fagyasztó kamrákat akár több száz m 2 alapterületig. Ebben megfelelő partnerre találtunk a tatai székhelyű Gabler-Mirelta Hungária Kft. személyében, mely több évtizedes múlttal rendelkezik a habosított szendvicspanelek gyártásában, fejlesztésében. Az általuk gyártott, könnyen szerelhető panelelemek minősége és a gyártó egyéni igényekkel szembeni rugalmassága meggyőzött minket, hogy hosszú távon ajánljuk partnereinknek az ezekből épített kamrákat, garanciát vállalva ezzel az időtálló üzemeltetésre. Ezen kívül hűtőpultok, fagyasztószigetek, egyéb hűtött helységek építésével, telepítésével garantáljuk, hogy a termék (hús, tej, pékáru, zöldség, gyümölcs stb.) mindig az előírt hőmérsékleten legyen tárolható míg a végfelhasználóhoz kerül. Mindig egy lépéssel előbbre!

8 Légkondicionálás Véleményünk szerint a gyors és pontos munkavégzés alapvető követelménye a jó közérzet, melyhez hozzátartozik a megfelelő légkondicionálás. Ezért bővítettük szolgáltatásaink sorát immár hetedik éve klímakészülékek telepítésével. Ajánlatunkban szerepel: oldalfali split, multi split, kazettás (mennyezeti), parapet, légcsatornázható, és egyéb készülékek szerelése, karbantartása, szervize. A prémium kategóriás készülékeken túl az olcsóbb, standard készülékeket is szállítani tudjuk ügyfeleinknek, de amiből nem engedünk az a minőség és a megbízhatóság, melyre garanciát vállalunk. Készenlét Zrt.

9 A hűtéstechnikai üzletág szolgáltatásai Oktatások, tanfolyamok A kiszolgáló technika fejlődése és az élelmiszer előállítás szigorodó követelményei folyamatos oktatásokat, tanfolyamokat, magasabb szinten képzett szakemberek konzultációját, külföldi szakmai utakat igényel és ezt biztosítjuk szakembereink számára. Annál is inkább fontos a képzés, mert a technológiai fejlődéssel párhuzamosan a társadalmi felelősségvállalás is nagyobb szerepet kap, melyet az illetékes hatóságok betartanak és betartatnak. Ilyen például a környezetvédelem, mely időről időre szigorúbb követelményeket teremt a gazdálkodó szervezetekkel szemben. Szivárgásvizsgálat A 94/2003. (VII. 2.) KORM. RENDELET AZ ÓZONRÉTEGET KÁROSÍTÓ ANYAGOKRÓL kimondja, hogy a 3 kg-nál nagyobb hűtőfolyadék-töltettel rendelkező hűtő- és klímaberendezések szivárgásmentességét január 1-jétől a tulajdonos évente köteles ellenőriztetni. Az előírt ellenőrzést csak a 18. (3) bekezdésében meghatározott szervezet által kiadott külön felhatalmazással rendelkező, szakképzett, a 18. (2) bekezdésében meghatározott feltételeknek megfelelő szerelő végezheti. Ha az ellenőrzés során szivárgás tapasztalható, azt a tulajdonosnak a berendezés karbantartásával, javításával 30 napon belül meg kell szüntetnie. A felügyelőség a helyszínen jogosult ellenőrizni a szabályozott anyag felhasználásának, forgalomba hozatalának, illetve a szabályozott anyaggal kapcsolatos tevékenység folytatásának, valamint az adatközlések helyességét. E rendelet értelmében meg nem engedett felhasználás, tevékenység vagy forgalomba hozatal után a felhasználót, a tevékenységet végzőt, illetve a forgalomba hozót a felügyelőség ózonvédelmi bírság megfizetésére kötelezi. A Készenlét Zrt. hűtéstechnikai szervize rendelkezik az ellenőrzésre jogosító tanúsítvánnyal és igény esetén a mérési jegyzőkönyv kiállításával állunk partnereink rendelkezésére. Mindig egy lépéssel előbbre!

10 Garanciális ügyintézés Az újonnan beépített technológiákra, újonnan beépített alkatrészekre, szerződésben foglaltak alapján garanciális cseréket, ill. javításokat biztosítunk. Ezen szerződések feltétele a kötelező szervizszolgáltatás, mely az üzemkiesések és költségcsökkentések hatékony eszköze. Szakmai tanácsadás A legújabb trendekhez és igényekhez igazodva, naprakészek vagyunk, hogy partnereink üzemeltetéssel kapcsolatos és egyéb felmerülő kérdéseire, szakszerű és kielégítő választ tudjunk adni, ezzel is csökkentve költségeiket és növelve megelégedettségüket. Technikai háttér A nagyfokú szakmai tapasztalatokon túl, jól felszerelt szerviz kocsik, műszerek, szerszámok, alkatrészek, magas értéket képviselő raktárbázis szolgálja napi munkavégzésünket. Alkatrészellátásunkat belföldi partnereink kitűnő logisztikával biztosítják Készenlét Zrt.

11 További üzletágaink Növénytermesztési technológiák kereskedelme Állattenyésztési gépek és technológiák kereskedelme Borászati technológiák kereskedelme Bioenergetikai beruházások Építészeti beruházások Szerviz és alkatrészellátás Mindig egy lépéssel előbbre!

12 Pápa, Mozsár u. 14. Tel.: 06-89/ Fax: 06-89/ Mobil: 06-30/

GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu. Grundfos Hungária Kft.

GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu. Grundfos Hungária Kft. GRUNDFOS HUNGÁRIA KFT. 2045 Törökbálint, Park u. 8. 23/511 110 Fax: 23/511 111 info_ghu@grundfos.com www.grundfos.hu Grundfos Hungária Kft. Az évtized legfontosabb feladata a környezet hosszútávú és megfelelô

Részletesebben

A CSEPEL HOLDING Nyrt. 2010. évi ÜZLETI JELENTÉSE BUDAPEST, 2011. ÁPRILIS 27.

A CSEPEL HOLDING Nyrt. 2010. évi ÜZLETI JELENTÉSE BUDAPEST, 2011. ÁPRILIS 27. A CSEPEL HOLDING Nyrt 2010. évi ÜZLETI JELENTÉSE BUDAPEST, 2011. ÁPRILIS 27. a vállalkozás vezetője (képviselője) I. A Csepel Holding rövid bemutatása A Társaság 2010. évben is holding rendszerben működött,

Részletesebben

1 A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK

1 A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK 1 A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK Az üzleti hálózatok a vállalatok, intézmények, egyéb gazdasági egységek olyan funkcionális, tudás és erőforrás bázisú munkamegosztáson alapuló, szinergiahatásokat

Részletesebben

TÜV Rheinland Akadémia. Oktatás, képzés, személytanúsítás

TÜV Rheinland Akadémia. Oktatás, képzés, személytanúsítás TÜV Rheinland Akadémia Oktatás, képzés, személytanúsítás TÜV Rheinland Akadémia A TÜV Rheinland cégcsoporton belül az Akadémia a képzések háza. Célunk naprakész szakmai ismereteket átadni a résztvevők

Részletesebben

Teljesítmény növelés. Alfa Laval szervizszolgáltatások

Teljesítmény növelés. Alfa Laval szervizszolgáltatások Teljesítmény növelés Alfa Laval szervizszolgáltatások Teljesítmény növelés Ahogy az autók, az egyéb műszaki berendezések is rendszeres átvizsgálásra, karbantartásra és ápolásra szorulnak ahhoz, hogy a

Részletesebben

Magyarország. Éves Jelentés 2005

Magyarország. Éves Jelentés 2005 s Magyarország Éves Jelentés 2005 Tartalom Vállalati alapelvek 3 Elnöki köszöntő 4 Üzleti sikereink 7 A Siemens szervezeti felépítése 12 A Siemens Nemzeti Vállalat Cégtörténet 14 Üzleti jelentés 16 Ágazati

Részletesebben

10 ÉVES A GYÓGYSZER-NAGYKERESKEDÔK SZÖVETSÉGE

10 ÉVES A GYÓGYSZER-NAGYKERESKEDÔK SZÖVETSÉGE 1996 10 ÉVES A GYÓGYSZER-NAGYKERESKEDÔK SZÖVETSÉGE 2006 Tisztelt Olvasó! A Gyógyszer-nagykereskedõk Szövetsége 2006- ban kettõs jubileumot ünnepel. Éppen 10 éve annak, hogy 21 gyógyszer-nagykereskedelmi

Részletesebben

2012/2 V. évf. 2. szám

2012/2 V. évf. 2. szám 2012/2 V. évf. 2. szám SZOLGÁLTATÓI Különszám t a r t a l o m TARTALOMJEGYZÉK A Szolgáltatói Program bemutatása 03 A GS1 Magyarország Szolgáltatói Programjának célja 04 Szolgáltató Partnereink 2012-ben

Részletesebben

Ingyenes tavaszi átvizsgálás április 1-30. között

Ingyenes tavaszi átvizsgálás április 1-30. között SZERVIZ Klasszisokkal vezet A Pappas Auto 2015. tavaszi-nyári haszongépjármû ügyféltájékoztató kiadványa www.pappas.hu Ingyenes tavaszi átvizsgálás április 1-30. között Jubileum Lukoil I Nyárigumi-ajánlatok

Részletesebben

Gazdaság. Jászkun VÁLLALKOZÓK ÉS VÁLLALKOZÁSOK MAGAZINJA. www.jnszmkik.hu. Megjelenik negyedévente. Kamarai tagok számára. ingyenes. 1.

Gazdaság. Jászkun VÁLLALKOZÓK ÉS VÁLLALKOZÁSOK MAGAZINJA. www.jnszmkik.hu. Megjelenik negyedévente. Kamarai tagok számára. ingyenes. 1. A magazinja Jászkun Gazdaság Gazdaságfejlesztés Szakmai rendezvények Aktuális pályázatok Cégbemutatók Szakképzés VÁLLALKOZÓK Megjelenik negyedévente ÉS VÁLLALKOZÁSOK MAGAZINJA www.jnszmkik.hu Kamarai tagok

Részletesebben

Hitelesített környezetvédelmi vezetési rendszer

Hitelesített környezetvédelmi vezetési rendszer Hitelesített környezetvédelmi vezetési rendszer Egyszerűsített környezetvédelmi nyilatkozat BÜCHL HUNGARIA Kft. 2010 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Köszöntő... 3 BÜCHL HUNGARIA Kft. meghatározó dátumai...

Részletesebben

Biztonságos kényelem. YTONG Kész Ház

Biztonságos kényelem. YTONG Kész Ház Biztonságos kényelem YTONG Kész Ház 2 A legjobb választás a saját otthonért YTONG az otthonához vezetõ biztos választás Az ember egyik legfõbb vágya, hogy olyan otthont teremtsen a családjának, a szeretteinek,

Részletesebben

Fenntarthatósági jelentés 2009. Szilárd, megbízható alapokon

Fenntarthatósági jelentés 2009. Szilárd, megbízható alapokon Fenntarthatósági jelentés 2009 Szilárd, megbízható alapokon Bevezetô 2 Kedves Olvasó! Mennyire fenntarthatóak a fenntarthatósági törekvéseink a válság idején? Minden bizonnyal ez a leggyakrabban elhangzó

Részletesebben

Debreceni. Állásbörze 2015. MÁJUS

Debreceni. Állásbörze 2015. MÁJUS Debreceni Állásbörze 802347 Állásbörze 3 Kedves Debreceniek, Tisztelt Álláskeresők! Életünkben számtalan alkalommal kell döntést hoznunk. Olyan döntéseket, amelyek hatása akár hosszú időre is kihatással

Részletesebben

Fenntarthatósági jelentés 2010

Fenntarthatósági jelentés 2010 Szilárd, megbízható alapokon Fenntarthatósági jelentés 2010 Fotó: Gerecsi Zoltán Kedves Olvasó! Köszöntô Bevezetô szabványos dokumentációs rendszert vezettünk be magyarországi vállalkozásainkban, melynek

Részletesebben

E-mail: info@vonalkod.hu Honlap: www.vonalkod.hu

E-mail: info@vonalkod.hu Honlap: www.vonalkod.hu VRH VONALKÓD RENDSZERHÁZ Rendszerfejlesztõ, Tanácsadó és Kereskedelmi Kft. 1131 Budapest Reitter Ferenc u. 177. Telefon: (+36 1) 436 7575 Fax: (+36 1) 436 7555 4029 Debrecen Cegléd u. 11. Telefon/Fax:

Részletesebben

Trendek és legjobb gyakorlatok

Trendek és legjobb gyakorlatok Trendek és legjobb gyakorlatok I. évfolyam 1. szám 2015. április Trendek és legjobb gyakorlatok 1 Elkötelezetten törekszünk arra, hogy komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó, országosan is elismert

Részletesebben

NYITOK. Bemutatkozás. Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter

NYITOK. Bemutatkozás. Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter Tartalomjegyzék Bemutatkozás... 3 DOKUMENTUMTÁR.HU... 5 DIALÓG 2000 Kft.... 6 DMQ Szervezetfejlesztő és Felnőttképző Kft... 7 Fény-Szoft Számítástechnikai Kft... 8 Göcsej Kapuja Bak Általános Művelődési

Részletesebben

Tartalom. Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az eni 9

Tartalom. Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az eni 9 Fenntarthatósági jelentés 2014 Tartalom Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az eni 9 A fenntarthatóság irányítási rendszere 12 Felelős vállalatirányítás: igazgatóság,

Részletesebben

ZV-2011 feladat 3. 1995-ben Budapesten, a Gyöngysor utcában 2000 m2-es raktár megvásárlása.

ZV-2011 feladat 3. 1995-ben Budapesten, a Gyöngysor utcában 2000 m2-es raktár megvásárlása. ZV-2011 feladat 3. I. A CBA története 1992-ben megalakult a CBA 1995-ben Budapesten, a Gyöngysor utcában 2000 m2-es raktár megvásárlása. 1996-ban a beszerzési társulásból dinamikus nyitás a kereskedelmi

Részletesebben

AZ FGSZ ZRT. ÉVES JELENTÉSE EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS ELLÁTÁSBIZTONSÁG

AZ FGSZ ZRT. ÉVES JELENTÉSE EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS ELLÁTÁSBIZTONSÁG AZ FGSZ ZRT. ÉVES JELENTÉSE 2014 EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS ELLÁTÁSBIZTONSÁG TARTALOMJEGYZÉK Kiemelt pénzügyi és üzleti adatok 2014............................. 06 Vezérigazgatói levél...............................................

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113 Budapest, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01-09-925346 Web: www.ad-klima.hu E-mail: info@ad-klima.hu Tel.: +36 1 209-0186

Részletesebben

Szőlőfeldolgozó építése vállalkozói mikrohitel felvételével

Szőlőfeldolgozó építése vállalkozói mikrohitel felvételével Projekt azonosító száma: HUSK/1101/1.6.1./0300 Projekt rövid neve: CROSSEDU Projekt címe: Gazdasági szakemberek képzése országhatáron átnyúló távoktatási hálózatban / Cezhraničné diaľkové štúdium ekonomických

Részletesebben

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 G S 1 M a g y a r o r s z á g ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 GS1 Hungary 2009 Tartalom Elnöki köszöntő A vezérigazgató összefoglalója Az operatív igazgató összefoglalója A GS1 MAGyArorSzáGról röviden

Részletesebben

Tartalom. Purina Lovas Bemutatótelep Ászáron. Tisztelt Partnerünk! Kócza Zsolt elnök - vezérigazgató Maarten Welten vezérigazgató

Tartalom. Purina Lovas Bemutatótelep Ászáron. Tisztelt Partnerünk! Kócza Zsolt elnök - vezérigazgató Maarten Welten vezérigazgató 2010. október - december Tartalomból: A Cargill Magyarország Zrt. bejelentette, hogy tulajdonrészt szándékozik vásárolni a Szekszárdi Növény Zrt.-ben. Bemutatkozik a Frontier Agriculture Bemutatkozik Magyarország

Részletesebben

INFOSTRADA Klaszterfejlesztési koncepció és cselekvési terv

INFOSTRADA Klaszterfejlesztési koncepció és cselekvési terv INFOSTRADA Klaszterfejlesztési koncepció és cselekvési terv 1 Tartalomjegyzék BEVEZETÉS... 3 1. A KLASZTERBEN RÉSZTVEVŐ SZERVEZETEK... 4 1.1 ALBACOMP RI KFT.... 4 1.2 PROJEN KFT... 7 1.3 SOFTLAB BT....

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT IGAZ HELGA 2007.

SZAKDOLGOZAT IGAZ HELGA 2007. SZAKDOLGOZAT IGAZ HELGA 2007. 1 BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR KÜLGAZDASÁGI SZAK UD-LEVELEZŐ TAGOZAT NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS SZAKIRÁNY A PANNON CSAPÁGY KFT. RAKTÁRÁNAK LOGISZTIKAI

Részletesebben

Cargo és Logisztikai Bázis létesítése a Debreceni Nemzetközi Repülőtér területén

Cargo és Logisztikai Bázis létesítése a Debreceni Nemzetközi Repülőtér területén Cargo és Logisztikai Bázis létesítése a Debreceni Nemzetközi Repülőtér területén Pályázó: SAIGO PORT Kft. a XID XANGA INVESTMENT & DEVELOPMENT GROUP tagja H-4025 Debrecen, Hal köz 3/A 2. em. 4-5. tel:

Részletesebben

11. szám 2014. május. hírmondó. Kövessen minket a facebookon is!

11. szám 2014. május. hírmondó. Kövessen minket a facebookon is! 11. szám 2014. május hírmondó Kövessen minket a facebookon is! Kedves Partnerünk! Cégvezetőként nap, mint nap tapasztalom milyen fontos az üzleti életben a diverzifikáció. Kollégáimmal rengeteget dolgozunk

Részletesebben

Partner a növekedésben Agrárfinanszírozásban otthon vagyunk

Partner a növekedésben Agrárfinanszírozásban otthon vagyunk Partner a növekedésben Agrárfinanszírozásban otthon vagyunk Az FHB Bank hagyományosan elkötelezett az agrárium finanszírozása, teljes körű pénzügyi, szakértői kiszolgálása iránt. Az őstermelőktől a nagy

Részletesebben