KÉSZENLÉT ZRT. HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KÉSZENLÉT ZRT. HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE"

Átírás

1 KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA HŰTÉSTECHNIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE

2 Általános cégbemutató A 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét, a pápai központtal működő Készenlét Kft-t október 1-jén alapították. Az alapító tagok és a szakmai gárda a több mint 40 éve alapított Taurina vállalat oszlopos tagjaiként szerezték meg a megfelelő szaktudást, mely később alapjául szolgálhatott a saját vállalat megalapításához. Az alapításkor kitűzendő célok megfogalmazásában segítettek a tulajdonosok mezőgazdasági nagyüzemek vezetése során megszerzett tapasztalatai is. A Készenlét Kft. tevékenysége a múltból fakadóan az állattenyésztési technológiák kereskedelmére és szervizére alapozódott. A megfelelő háttér biztosíték volt a folyamatos fejlődésre, melyet jól példázott az, hogy 1995-ben vállalatunk részvénytársasággá alakult, megteremtve ezzel a nagyobb lendületű fejlődés lehetőségét. A kezdetek technológiáját partnereink egyre szaporodó megkeresése révén is bővíteni kellett, így a stabil technológiák, mint pl. a komplett fejés- és hűtéstechnikai berendezések mellett palettánkat bővítettük mobil gépekkel is. Felismerve már akkor a takarmányozás minőségének és a megfelelő TMR használatának fontosságát, az olasz Faresin takamánykeverő-kiosztó kocsik forgalmazása mellett döntöttünk. Az azóta elért piacvezető pozíciónk is visszaigazolta választásunk helyességét. A mobil technológiák sorát a teleszkópos rakodógépek, valamint a trágyakezelés gépei folytatták. A gazdaságok szűkülő lehetőségeik miatt a munkaerő költség csökkentésének és az anyagmozgatás egyre növekvő igényének megfelelően próbáltunk a fenti kihívásoknak megfelelni. Úgy gondoljuk, hogy a mezőgazdasági technológiák működését csak a megfelelő felszereltségű és képesítésű szakszerviz biztosíthatja megnyugtatóan, ezért mára a szükséges gyári oktatások mellett megfelelő műszerezettségű szervizautók is garantálják a színvonalas szervizszolgáltatást. A mezőgazdaságban végbement folyamatok miatt 1998-tól megkezdtük a növénytermesztési technológiák nagy- és kiskereskedelmét, mely azóta már teljes egészében kiteljesedett, és komplett technológiai sorral állunk meglévő és jövendő partnereink rendelkezésére. Úgy gondoljuk, hogy mind a növénytermesztés, mind pedig az állattenyésztés kiugrási lehetősége a jövőben a bioenergetikai beruházásokban rejlik, ezáltal az egyébként alapvető fontosságú mezőgazdaság ezáltal végképp prioritást kell élvezzen kormány és Uniós szinten is. A fenti elmélet alapján már idejekorán, 2001-ben elindítottuk a bioenergetikai üzletágunkat. Az elmúlt időszak messzemenően elegendő volt ahhoz, hogy a beruházási nehézségeket átlátva megfelelőképpen készítsük elő a biztonságos üzemelés érdekében a beruházási feltételeket. Sikereink első letéteményese a 2007-ben megvalósuló biogáz üzem létesítése a Magyar Cukor Zrtnél, mely Európa legnagyobb Biogáz üzeme. Készenlét Zrt.

3 A jól működő referencia elég volt ahhoz, hogy ma már számtalan előkészített és építés alatt lévő Biogáz üzem legyen Magyarországon a Készenlét Zrt. gondozásában. A biogáz üzemek mellett Bioetanol és Biodiesel üzemek tervezését és komplett kivitelezését is vállaljuk. A nagyobb volumenű beruházások megindulásával párhuzamosan indítottuk el építészeti üzletágunkat, annak érdekében, hogy a beruházás lebonyolítása zökkenőmentes legyen. Ezzel párhuzamosan több referenciát valósítottunk meg a mezőgazdasági környezetvédelmi beruházások esetén is, mára csak szervestrágya-tárolók vonatkozásában több mint 15 referencia gazdaságunk van. Cégünk megalakulása óta a vezetőség elsődleges célja az volt, hogy egy több lábon álló, szilárd alapokkal rendelkező vállalkozást hozzon létre, mely kiszolgálja az ipar, a kereskedelem és a mindennapok igényeit. A társaság megalakulásakor az egyik fő ágazati tevékenység a hűtéstechnikai üzletág volt, mely a mai napig fontos szerepet tölt be a cég működésében. Mivel az állattartó telepi és tejipari hűtéstechnológiai beruházások száma a 90 -es évek végére komoly visszaesést mutatott a szegmensben, ezért az ágazat vezetői más technológiai hűtések tervezését és kivitelezését is tevékenységük körébe vontak. Mára gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy kevés kivétellel ugyan, de a hűtéstechnológia minden területére bedolgoztuk magunkat, legyen az légkondicionálás, borászati, ipari vagy kereskedelmi, illetve egyéb technológiai hűtés. Ügyfeleink szolgálatában állunk a szakmai tanácsadáson túl, pályázati ügyvitellel, komplett tervezési, kivitelezési és szerviz tevékenységgel. Ez az üzletág bővülő szervizhálózattal, folyamatosan képzett szakembereinkkel a nap 24 órájában készen áll, hogy partnereink elvárásainak megfeleljen. A tevékenységünk úgy tartjuk, csak akkor fejlődhet megnyugtatóan, ha velük párhuzamosan fejlődnek az üzletágak működését biztosító feltételek is. Ennek megfelelően mára az egész országot behálózó kereskedelmi, értékesítési tevékenység mellett a több mint 20 tehergépkocsit magában foglaló saját flottánk biztosítja partnereink gyors kiszolgálását. A frissen beszerzett gépkocsi flottánk mindegyik tagja megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is. Az információáramlás gyors meglétét biztosítja a vidéki és a központi egységek közötti saját internet kapcsolat, de mindezek mellett 2009 januárjától beindított, a honlapunkon elindult webshop is segíti tevékenységünket. A Készenlét Zrt. mindezeken felül számos szövetség tagja, szakmai tudását felhasználva közvetlenül járul hozzá a mezőgazdaság alakításában. Nem álltunk meg Magyarország határainál, és mára három másik országban, Romániában, Ukrajnában és Szerbiában működő leányvállalataink a magyarországi hátteret felhasználva dolgoznak a kinti partnerek tevékenységének modernizálásban. Kérjük, tekintse át hűtéstechnológiai üzletágunk tevékenységét. Farkas Károly vezérigazgató Mindig egy lépéssel előbbre!

4 Tejhűtési technológiák A tejipar hűtésigényének kielégítése fontos feladat számunkra a végtermék minőségének szempontjából. Vállaljuk: tejhűtő tartályok, jégakkumulációs tárolók, lemezes hőcserélők, hővisszanyerő rendszerek telepítését, karbantartását igény szerinti méretben és teljesítménnyel, továbbá sajtérlelő kamrák és egyéb tejipari termékek előállításához kapcsolódó technológiai hűtések tervezését, telepítését. Ezáltal gazdálkodó partnereink maximális élelmiszeripari minőséget tudnak előállítani már a tejfeldolgozás kezdeti szakaszában. Készenlét Zrt.

5 Hűtőkompresszor javítás Vállaljuk kis és nagy teljesítményű dugattyús, fél-hermetikus és nyitott hűtőkompresszorok javítását, rövid határidővel. A legmodernebb (Dorin, Bitzer, DWM Copeland, Frascold) kompresszorok fődarab cseréjét is elvégezzük. Nagy tapasztalattal rendelkező szakembereink biztosítják, hogy garanciát tudunk vállalni az általunk feljavított gépekre, a hiba jellegétől függetlenül. Mindig egy lépéssel előbbre!

6 Borászati hűtés Az egyik legkiválóbb borászati eszközöket gyártó LETINA céggel karöltve telepítünk hűtött palásttal rendelkező bortároló tartályokat többféle kivitelben. Legyen az direktelpárolgású, illetve hőcserés megoldás, jégakkumulációs vagy folyadékhűtésű, arra törekszünk, hogy precíz és kezelhető szabályozással segítsük a felhasználó munkáját. Célunk, hogy borász partnereink minőségi termékeket tudjanak előállítani, ezáltal is hozzájárulva a hazai borászat méltán híres nevének öregbítéséhez. Készenlét Zrt.

7 Hűtött terek kialakítása Az élelmiszeripar és kereskedelem számára kiváló minőségben kínálunk hűtő és fagyasztó kamrákat akár több száz m 2 alapterületig. Ebben megfelelő partnerre találtunk a tatai székhelyű Gabler-Mirelta Hungária Kft. személyében, mely több évtizedes múlttal rendelkezik a habosított szendvicspanelek gyártásában, fejlesztésében. Az általuk gyártott, könnyen szerelhető panelelemek minősége és a gyártó egyéni igényekkel szembeni rugalmassága meggyőzött minket, hogy hosszú távon ajánljuk partnereinknek az ezekből épített kamrákat, garanciát vállalva ezzel az időtálló üzemeltetésre. Ezen kívül hűtőpultok, fagyasztószigetek, egyéb hűtött helységek építésével, telepítésével garantáljuk, hogy a termék (hús, tej, pékáru, zöldség, gyümölcs stb.) mindig az előírt hőmérsékleten legyen tárolható míg a végfelhasználóhoz kerül. Mindig egy lépéssel előbbre!

8 Légkondicionálás Véleményünk szerint a gyors és pontos munkavégzés alapvető követelménye a jó közérzet, melyhez hozzátartozik a megfelelő légkondicionálás. Ezért bővítettük szolgáltatásaink sorát immár hetedik éve klímakészülékek telepítésével. Ajánlatunkban szerepel: oldalfali split, multi split, kazettás (mennyezeti), parapet, légcsatornázható, és egyéb készülékek szerelése, karbantartása, szervize. A prémium kategóriás készülékeken túl az olcsóbb, standard készülékeket is szállítani tudjuk ügyfeleinknek, de amiből nem engedünk az a minőség és a megbízhatóság, melyre garanciát vállalunk. Készenlét Zrt.

9 A hűtéstechnikai üzletág szolgáltatásai Oktatások, tanfolyamok A kiszolgáló technika fejlődése és az élelmiszer előállítás szigorodó követelményei folyamatos oktatásokat, tanfolyamokat, magasabb szinten képzett szakemberek konzultációját, külföldi szakmai utakat igényel és ezt biztosítjuk szakembereink számára. Annál is inkább fontos a képzés, mert a technológiai fejlődéssel párhuzamosan a társadalmi felelősségvállalás is nagyobb szerepet kap, melyet az illetékes hatóságok betartanak és betartatnak. Ilyen például a környezetvédelem, mely időről időre szigorúbb követelményeket teremt a gazdálkodó szervezetekkel szemben. Szivárgásvizsgálat A 94/2003. (VII. 2.) KORM. RENDELET AZ ÓZONRÉTEGET KÁROSÍTÓ ANYAGOKRÓL kimondja, hogy a 3 kg-nál nagyobb hűtőfolyadék-töltettel rendelkező hűtő- és klímaberendezések szivárgásmentességét január 1-jétől a tulajdonos évente köteles ellenőriztetni. Az előírt ellenőrzést csak a 18. (3) bekezdésében meghatározott szervezet által kiadott külön felhatalmazással rendelkező, szakképzett, a 18. (2) bekezdésében meghatározott feltételeknek megfelelő szerelő végezheti. Ha az ellenőrzés során szivárgás tapasztalható, azt a tulajdonosnak a berendezés karbantartásával, javításával 30 napon belül meg kell szüntetnie. A felügyelőség a helyszínen jogosult ellenőrizni a szabályozott anyag felhasználásának, forgalomba hozatalának, illetve a szabályozott anyaggal kapcsolatos tevékenység folytatásának, valamint az adatközlések helyességét. E rendelet értelmében meg nem engedett felhasználás, tevékenység vagy forgalomba hozatal után a felhasználót, a tevékenységet végzőt, illetve a forgalomba hozót a felügyelőség ózonvédelmi bírság megfizetésére kötelezi. A Készenlét Zrt. hűtéstechnikai szervize rendelkezik az ellenőrzésre jogosító tanúsítvánnyal és igény esetén a mérési jegyzőkönyv kiállításával állunk partnereink rendelkezésére. Mindig egy lépéssel előbbre!

10 Garanciális ügyintézés Az újonnan beépített technológiákra, újonnan beépített alkatrészekre, szerződésben foglaltak alapján garanciális cseréket, ill. javításokat biztosítunk. Ezen szerződések feltétele a kötelező szervizszolgáltatás, mely az üzemkiesések és költségcsökkentések hatékony eszköze. Szakmai tanácsadás A legújabb trendekhez és igényekhez igazodva, naprakészek vagyunk, hogy partnereink üzemeltetéssel kapcsolatos és egyéb felmerülő kérdéseire, szakszerű és kielégítő választ tudjunk adni, ezzel is csökkentve költségeiket és növelve megelégedettségüket. Technikai háttér A nagyfokú szakmai tapasztalatokon túl, jól felszerelt szerviz kocsik, műszerek, szerszámok, alkatrészek, magas értéket képviselő raktárbázis szolgálja napi munkavégzésünket. Alkatrészellátásunkat belföldi partnereink kitűnő logisztikával biztosítják Készenlét Zrt.

11 További üzletágaink Növénytermesztési technológiák kereskedelme Állattenyésztési gépek és technológiák kereskedelme Borászati technológiák kereskedelme Bioenergetikai beruházások Építészeti beruházások Szerviz és alkatrészellátás Mindig egy lépéssel előbbre!

12 Pápa, Mozsár u. 14. Tel.: 06-89/ Fax: 06-89/ Mobil: 06-30/

KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA ÉPÍTÉSZETI ÜZLETÁG

KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA ÉPÍTÉSZETI ÜZLETÁG KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA ÉPÍTÉSZETI ÜZLETÁG Általános cégbemutató A 100%-osan magyar tulajdonban lévő vállalatunk jogelődjét,

Részletesebben

KÉSZENLÉT ZRT. BIOENERGETIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE

KÉSZENLÉT ZRT. BIOENERGETIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE KÉSZENLÉT ZRT. NÖVÉNYTERMESZTÉSI GÉPEK ÁLLATTENYÉSZTÉSI GÉPEK BIOENERGETIKA ÉPÍTÉSZET HŰTÉSTECHNIKA BIOENERGETIKAI GÉPEK ÉS TECHNOLÓGIÁK KERESKEDELME ÉS SZERVIZE Általános cégbemutató A 100%-osan magyar

Részletesebben

Állattenyésztési gépek. Hutéstechnika. Növénytermesztési gépek Építészet Borászati technológiák. Bioenergetika

Állattenyésztési gépek. Hutéstechnika. Növénytermesztési gépek Építészet Borászati technológiák. Bioenergetika Állattenyésztési gépek Bioenergetika Növénytermesztési gépek Építészet Borászati technológiák Hutéstechnika Növénytermesztési gépek és technológiák kereskedelme és szervize A Készenlét Zrt. 1998. óta kezdte

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113 Budapest, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01-09-925346 Web: www.ad-klima.hu E-mail: info@ad-klima.hu Tel.: +36 1 209-0186

Részletesebben

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság AD Klíma Hungária Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 1113, Karolina út 12. Cégjegyzékszám: 01 09 925346 Web: www.ad klima.hu E mail: info@ad klima.hu Tel.: +36 1 209 0186 Fax: +36

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban.

BEMUTATKOZÁS. Saját fejlesztésű esővíz hasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban. A HYDRO-KING Kft. 1996 ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök húsz éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével, vízgépészeti

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

VENTUS A-P Műszaki adatok:

VENTUS A-P Műszaki adatok: VENTUS A-P A berendezés - működési mód alapján - a áramlásának típusa szerint aktív és passzív kategóriába sorolható. Passzív típusú biofiltereink ventilátor nélkül működnek, a t a szűrőn a rendszer kényszeráramlása

Részletesebben

A Felhívás 1. számú szakmai melléklete

A Felhívás 1. számú szakmai melléklete A Felhívás 1. számú szakmai melléklete Támogatási egységek (tevékenységek) maximálisan elszámolható kiadásai és azok kötelező építészeti-műszaki tartalomra vonatkozó előírásai: A B C D Sorszám Megnevezés,

Részletesebben

GARAGENT AUTÓTESZT HUNGARY KFT

GARAGENT AUTÓTESZT HUNGARY KFT SZERVIZBERENDEZÉSEK AutóTeszt Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. GARAGENT AUTÓTESZT HUNGARY KFT KATALÓGUS 1116 BUDAPEST, KONDOROSI ÚT 2/A., TEL.: (+36-1) 205-3668, 801-8160 FAX: (+36-1) 203-2475,

Részletesebben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben

Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése. radel&hahn zrt. Alapítva 1951-ben 1 Klíma - Szellőzés - Légtechnika Tisztaterek építése radel&hahn zrt Alapítva 1951-ben radel&hahn zrt 2 Klíma- és szellőző berendezések Komplett megoldásokat kínálunk Szállított légmennyiség: 1000 m 3

Részletesebben

Főoldal. Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán!

Főoldal. Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán! Főoldal Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán! Vállalkozásunk bontott, után gyártott, és gyári új alkatrészek forgalmazásával, gépkocsik javításával-szervízelésével, roncs és bontott

Részletesebben

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás

Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás Entra-Sys Kft. - Hidraulika, pneumatika, egyedi gépgyártás cégjegyzékszámunk: 06-09-003238 adószám: 11094315-2-06 Cégünk a nagy ipari üzemek és a termelõ kisvállalkozások műszaki problémáinak megoldására

Részletesebben

A Felhívás 1. számú szakmai melléklete

A Felhívás 1. számú szakmai melléklete A Felhívás 1. számú szakmai melléklete Támogatási egységek (tevékenységek) maximálisan elszámolható kiadásai és azok kötelező építészeti-műszaki tartalomra vonatkozó előírásai: A B C D Sorszám Megnevezés,

Részletesebben

Életre keltjük épületét

Életre keltjük épületét Tégy bele csövet, szerelvényt! Hol kazán ontja melegét, a ház életre kél Közel 40 fő munkatársi létszám, közel 100 főt foglalkoztató alvállalkozói kör. 300 m2, XXI. századi technológiával épült iroda,

Részletesebben

VP Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban. A projekt megvalósítási területe Magyarország.

VP Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban. A projekt megvalósítási területe Magyarország. VP3-4.2.1-4.2.2-18 Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban 1 Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtására 2019. január 2. napjától 2021. január 4. napjáig van

Részletesebben

Sűrített levegő tartályok

Sűrített levegő tartályok tartályok Tartálytérfogat: 90 10.000 liter www.kaeser.com tartályok Kiváló minőségű horganyzás sokkal hosszabb élettartam! Minden egy kézből A sűrített levegő tartályoknak, mint tároló- és puffereszközöknek

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI- ÉS FELDOLGOZÓ ÜZEMEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁNAK JAVÍTÁSA VP

MEZŐGAZDASÁGI- ÉS FELDOLGOZÓ ÜZEMEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁNAK JAVÍTÁSA VP MEZŐGAZDASÁGI- ÉS FELDOLGOZÓ ÜZEMEK ENERGIAHATÉKONYSÁGÁNAK JAVÍTÁSA VP5-4.1.6-4.2.3-17 A felhívás lehetőséget teremt kertészeti termesztésre, állattartásra, továbbá élelmiszer-feldolgozásra és borászati

Részletesebben

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem

Magyarország 2008. Egészség g és kényelem Magyarország 2008 Egészség g és kényelem A SISTEM-AIR CSOPORT A SISTEM-AIR az európai központi porszívó gyártás és kereskedelem kiemelkedö képviselöje mind a lakossági, mind az ipari szektor területén.

Részletesebben

légkondicionáló berendezések

légkondicionáló berendezések légkondicionáló berendezések 2012 split klíma MULTI split klíma IPARI klíma mobil klíma párátlanító powered by: Párátlanító 20 liter / nap R134A automatikus lekapcsolás,ha a tartály megtelik (felső) hordozható

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

A mobil térrendszerek szakértője

A mobil térrendszerek szakértője A mobil térrendszerek szakértője Az Ön mobil térrendszereinek szakértője CONTAINEX a WALTER GROUP tagja Értékeink A CONTAINEX a konténerek és mobil térrendszerek vezető értékesítője egész Európában több

Részletesebben

BELÉPÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT

BELÉPÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT BELÉPÉSI SZÁNDÉKNYILATKOZAT 1 Alulírott.., mint a.. cég, (székhelye: ) nyilatkozattételre jogosult képviselője nyilatkozom, hogy a mellékelt INFORMÁCIÓS ADATLAP-ban foglalt adatok a valóságnak megfelelnek,

Részletesebben

Cégbemutató. Horoszcoop Cégcsoport. Lift, no limit

Cégbemutató. Horoszcoop Cégcsoport. Lift, no limit Cégbemutató Horoszcoop Cégcsoport Lift, no limit Cégünkről A Horoszcoop Kft., ezen belül a Horoszcoop Anyagmozgatás Kft., 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalat és 1989 óta van jelen Magyarországon,

Részletesebben

LEAN BESZÁLLÍTÓ FEJLESZTÉSI PROGRAM

LEAN BESZÁLLÍTÓ FEJLESZTÉSI PROGRAM LEAN BESZÁLLÍTÓ FEJLESZTÉSI PROGRAM Beszállítókkal kapcsolatos kompetenciafejlesztési igények azonosítása és értékelése (vezetés, technológia, minőség, kommunikáció, logisztika) Dr. Németh Balázs 2013.

Részletesebben

XELLA Pórusbeton építés jövõje

XELLA Pórusbeton építés jövõje XELLA Pórusbeton építés jövõje Hagyomány és fejlõdés A növekedésorientált vállalati stratégiát a technikai és minõségi elõrelépés indokolja. Franz Haniel und Cie. Haniel Bau-Industrie (Führungsgesellschaft)

Részletesebben

A logisztikai szolgáltatóval szemben támasztott elvárások egyedi gyártás esetében

A logisztikai szolgáltatóval szemben támasztott elvárások egyedi gyártás esetében A logisztikai szolgáltatóval szemben támasztott elvárások egyedi gyártás esetében Stéger Tamás FRIMO Hungary Kft. Novotel Hotel Székesfehérvár 2014.09.23. Die Inhalte dieser Präsentation sind urheberrechtlich

Részletesebben

Dercés és granulált takarmány Gyermelyről

Dercés és granulált takarmány Gyermelyről A Gyermelyi Vállalatcsoport Magyarország egyik meghatározó élelmiszeripari vállalkozása. Fő termékei, a tészta, a liszt és a tojás, széles körben ismertek és kedveltek. A cégcsoport egy teljesen zárt vertikumot

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG

NYITOTTSÁG TAPASZTALAT TERVEZÉS, KUTATÁS, FEJLESZTÉS MEGOLDÁS KAPACITÁS, DINAMIKA PARTNERSÉG KÖZELSÉG NYITOTTSÁG Engedjék meg, hogy néhány szóban bemutassuk a KORAX Gépgyárat és tevékenységünket. A gépgyártás során megszerzett tapasztalataink és technikai (technológiai) lehetőségeink felhasználásával kívánunk

Részletesebben

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN.

A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. A MI SZAKÉRTELMÜNK AZ ÖN BIZTONSÁGA ZARGES - AZ ÖN PARTNERE AZ OPTIMÁLIS MEGOLDÁSOK, A TERMÉKEK ÉS AZ IDŐSZAKOS BEVIZSGÁLÁSOK TERÉN. MAXIMÁLIS BIZTONSÁG A MEGFELELŐ TERMÉKKEL A biztonságos munkavégzést

Részletesebben

XXIV. DUNAGÁZ Szakmai Napok Konferencia és Kiállítás Visegrád, április

XXIV. DUNAGÁZ Szakmai Napok Konferencia és Kiállítás Visegrád, április XXIV. DUNAGÁZ Szakmai Napok Konferencia és Kiállítás Az EU Energiahatékonysági Rendeleteinek (813 és 814/2013/EU) figyelembevételével a 70 kw hőterhelésnél nem nagyobb gázkészülékeket tartalmazó gázfelhasználói

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások RÖVID CÉGISMERTETŐ SZÁMOKBAN - 20 éve vagyunk jelen szállítmányozás, raktározás,

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES!

ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES! ENERGIÁJA VELÜNK TÖBBRE KÉPES! Lenergy Magyarország Kft. 1032 Budapest, Kiscelli utca 7-9. www.lenergy.hu Tisztelt Meglévő és Leendő Partnereink! Cégünk 2011. novemberében alakult azzal a céllal, hogy

Részletesebben

Ipari szerszámgép kereskedelem, műszaki és beruházási tanácsadás

Ipari szerszámgép kereskedelem, műszaki és beruházási tanácsadás Ipari szerszámgép kereskedelem, műszaki és beruházási tanácsadás CÉGBEMUTATÓ TARTALMA: Célkitűzéseink Miért éppen az SM Tech Kft Földrajzi elhelyezkedés Kereskedelmi ágazataink Beszállító partnereink Egyéb

Részletesebben

KÖZPONTI PORSZÍVÓK. egészség és kényelem

KÖZPONTI PORSZÍVÓK. egészség és kényelem KÖZPONTI PORSZÍVÓK egészség és kényelem higiénia ès komfort az egyszerűség jegyében 1 A fenti kép csupán tájékoztató jellegű Központi porszívó 2 Süllyesztett csőrendszer zer 3 Hag Hagtompító 4 Falic Falicsatlakozó

Részletesebben

a tökéletes összhang

a tökéletes összhang a tökéletes összhang A CHROMASOUND KFT-RŐL A Chromasound Kft. több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkező fény- és hangtechnika területén működő vállalkozás, mely széleskörű szaktudásának köszönhetően

Részletesebben

Dr. Stiebel számos új szabadalmat jelent be és nagyobb átfolyós készülékek gyártásába kezd

Dr. Stiebel számos új szabadalmat jelent be és nagyobb átfolyós készülékek gyártásába kezd Cégbemutató 2015 1 Történet 90 éve tele energiával 1924. május 05-én megalakul az ELTRON nevű cég Berlinben Megkezdődik az első kis átfolyós vízmelegítő gyártása az akkoriban forradalminak számító kétlépcsős

Részletesebben

Minőségi megoldások IT infrastruktúra üzemeltetésre és felügyeletre

Minőségi megoldások IT infrastruktúra üzemeltetésre és felügyeletre CNW Rendszerintegrációs Zrt. Kozma Csaba vezető tanácsadó Minőségi megoldások IT infrastruktúra üzemeltetésre és felügyeletre Cégbemutató 2012. március 27.» Budapest CNW Rendszerintegrációs Zrt. 1994 óta

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

SZERVÍZTECHNIKA ÉS ÜZEMFENNTARTÁS előadás. Szervizek, márkakereskedések Feladatai, felépítése

SZERVÍZTECHNIKA ÉS ÜZEMFENNTARTÁS előadás. Szervizek, márkakereskedések Feladatai, felépítése SZERVÍZTECHNIKA ÉS ÜZEMFENNTARTÁS előadás Szervizek, márkakereskedések Feladatai, felépítése GÉPKOCSIFENNTARTÓ LÉTESÍTMÉNYEK A fenntartó létesítmények olyan építmények, amelyek a közúti személy- ás áruszállítás

Részletesebben

VP Mezőgazdasági termelő abban az esetben jogosult a támogatásra, amennyiben:

VP Mezőgazdasági termelő abban az esetben jogosult a támogatásra, amennyiben: BORÁSZAT TERMÉKFEJLESZTÉSÉNEK ÉS ERŐFORRÁS-HATÉKONYSÁGÁNAK TÁMOGATÁSA VP3-4.2.2-16 A Felhívás célja hogy lehetőséget biztosítson a mezőgazdasági termelőnek minősülő, továbbá a nem mezőgazdasági termelőnek

Részletesebben

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment

Iparágak. Integrált vállalatirányítás. Ügyfélkapcsolat-kezelés. Jelentéskészítés. Üzleti intelligencia. Döntéstámogatás. Üzleti folyamatmenedzsment Ügyfélkapcsolat-kezelés Integrált vállalatirányítás Iparágak Üzleti intelligencia Üzleti folyamatmenedzsment Rendszerfejlesztés Logisztika és disztribúció Rendszerintegráció Üzleti tanácsadás, oktatás

Részletesebben

Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban

Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban VP3-4.2.1-4.2.2-18 1. A pályázat célja A felhívás célja, hogy lehetőséget biztosítson a mezőgazdasági termelők, valamint a mezőgazdasági termelőnek

Részletesebben

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet.

Tejhűtési rendszerek. A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. INNOVÁCIÓ Tejhűtési rendszerek A BouMatic tejhűtési rendszerei biztosítják az optimális teljesítményt, a maximális hatékonyságot és a legjobb minőségű tejet. Glacier tejhűtő tartály GlacierChill forrasztott

Részletesebben

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ Protruck Kft tevékenysége a haszongépjármű sebességváltók területén A Protruck Kft, mint a ZF magyarországi szervizképviselete, a haszongépjármű szektorban az alábbi

Részletesebben

Üzembiztonság és energia-megtakarítás a tulajdonosok és az üzemeltetők részére. Fandák László Wilo Magyarország Kft.

Üzembiztonság és energia-megtakarítás a tulajdonosok és az üzemeltetők részére. Fandák László Wilo Magyarország Kft. Üzembiztonság és energia-megtakarítás a tulajdonosok és az üzemeltetők részére Fandák László Wilo Magyarország Kft. Mit várnak el Önök egy szivattyútól? Jó minőség Megbízható üzemvitel Szerviz, termék

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

BERALMAR TECNOLOGIC S.A.

BERALMAR TECNOLOGIC S.A. BERALMAR TECNOLOGIC S.A. A PETROL-KOKSZ HASZNÁLTÁNAK ELTERJEDÉSE FŐ ÜZEMANYAGKÉNT KÖZÉP-EURÓPÁBAN ÉS A BALKÁN TÉRSÉGBEN Balatonvilágos, 2013. október 10. A VÁLLALAT A BERALMAR berendezéseket tervez, gyárt

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint!

Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Egyedi megoldások az élet bármely területére az ön igényei szerint! Tevékenységünk A célgépgyártás fejlődésében jelentkező igények időbeni felismerése alapozta meg azt a döntést, hogy cégünk 2002- ben

Részletesebben

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS

VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS VILLAMOS IPARI KIVITELEZÉS Lámpaeladásaink jelentős része, több mint 50%-a projektben történt, vagyis kivitelezéssel együtt vásároltak tőlünk az ügyfeleink. 2017. év elejétől az Elecon Kft-vel karöltve

Részletesebben

Szivattyúk üzemvitelének biztonsága és energia megtakarítási lehetőségek. Hegedűs Tamás Wilo Magyarország Kft.

Szivattyúk üzemvitelének biztonsága és energia megtakarítási lehetőségek. Hegedűs Tamás Wilo Magyarország Kft. Szivattyúk üzemvitelének biztonsága és energia megtakarítási lehetőségek Hegedűs Tamás Wilo Magyarország Kft. Trias Energetica épületek energiafogyasztása Épület energiafogyasztása Energia-fogyasztás csökkentése

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

CÉGTÖRTÉNET. A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult és 1991 március óta működő Társaság. Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonban

CÉGTÖRTÉNET. A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult és 1991 március óta működő Társaság. Társaságunk 100%-ban magyar tulajdonban BEMUTATKOZÁS 1103, Gyömrői út 33. Tel.: 260-4681, 261-6740, 431-5336, 431-4595 Fax: 431-7391 e-mail: csomontage@csomontage.hu web: www.csomontage.hu CÉGTÖRTÉNET A Cső-Montage Kft. 1990 decemberében alakult

Részletesebben

Pályázati lehetőségek 2014-2020-as programozási időszakban. Korbeák György Ügyvezető igazgató Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.

Pályázati lehetőségek 2014-2020-as programozási időszakban. Korbeák György Ügyvezető igazgató Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. Pályázati lehetőségek 2014-2020-as programozási időszakban Korbeák György Ügyvezető igazgató Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.

Részletesebben

VITIgroup Víz- és Környezettechnológiák Klaszter Szövetségben a környezet védelméért

VITIgroup Víz- és Környezettechnológiák Klaszter Szövetségben a környezet védelméért VITIgroup Víz- és Környezettechnológiák Klaszter Szövetségben a környezet védelméért VITIgroup Víz- és Környezettechnológiák Klaszter Szövetségben a környezet védelméért A környezetvédelem minden területén

Részletesebben

Ahol már 225 éve a papír a legnagyobb érték 2007 október 06., szombat 12:07

Ahol már 225 éve a papír a legnagyobb érték 2007 október 06., szombat 12:07 Név: Juhász Gyula Kor: 58 év Eredeti foglalkozás: közgazda Család: nős, két gyermekük van Hobby: utazás, olvasás, postagalambászat Kedvenc könyv: Móricz Zsigmond:Erdély Kedvenc zene: Ravel:Boleró Már 225

Részletesebben

ZARGES munkavédelmi hírlevél

ZARGES munkavédelmi hírlevél ZARGES munkavédelmi hírlevél Ugye, az Ön cégénél is fontos, hogy a munkatársak biztonságban végezhessék feladataikat akkor is, ha nem a földön járnak? Tudja Ön, hogy a legtöbb munkahelyi és háztartási

Részletesebben

A logisztika feladata, célja, területei

A logisztika feladata, célja, területei A logisztika feladata, célja, területei A logisztika feladata: Anyagok és információk rendszereken belüli és rendszerek közötti áramlásának tervezése, irányítása és ellenőrzése, valamint a vizsgált rendszerben

Részletesebben

Jövőbe mutató Siemens épülettechnikai megoldások az Odoo projektben

Jövőbe mutató Siemens épülettechnikai megoldások az Odoo projektben Jövőbe mutató Siemens épülettechnikai megoldások az Odoo projektben A Siemens támogatásával az előkelő hatodik helyet szerezték meg a Budapesti Műszaki Egyetem tanulói a m a d r i d i S o l a r D e c a

Részletesebben

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén

Construction. Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Construction Egy piacvezetô biztonságával a lapostetô-szigetelés területén Többletérték a tetôn Innováció A beruházók, tervezôk és szigetelési szakkivitelezôk a mûanyag - lemezes szigetelések területén

Részletesebben

Global Work Unit Kft.

Global Work Unit Kft. Global Work Unit Kft. Akire mindenben számíthat, ha megoldásra váró munkája van Gondolkodjon velünk globálisan Cégbemutató Cégbemutató: Global Work Unit Kft az évtizedes szakmai múltra visszatekintő cégekből

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben VP3-4.2.1-4.2.2-18 Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft.

Részletesebben

Egy. globális partner

Egy. globális partner MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Tervezze alkalmazását maximális teljesítményre, méretezze a hőcserélőket a tökéletes illeszkedésre! Danfoss XGC típusú szerelhető lemezes hőcserélők Egy globális partner A

Részletesebben

Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása

Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása Pályázat kódja Keretösszeg Támogatási összeg VP3-4.2.2-16 40 Mrd Ft Maximum 200 millió Ft Intenzitás 40 50% Pályázók köre Területi

Részletesebben

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK Tisztelt vásárlónk! GARANCIÁLIS FELTÉTELEK Az Ön szakszerű kiszolgálása mellett célunk, hogy Ön megfelelő tájékoztatást kapjon az Önt megillető szavatossági- és jótállási jogokról, ezek feltételeiről,

Részletesebben

NEAEN VarioT KAPARTFALÚ HŐCSERÉLŐ

NEAEN VarioT KAPARTFALÚ HŐCSERÉLŐ Food Processing Equipment NEAEN VarioT KAPARTFALÚ HŐCSERÉLŐ A NEAEN VarioT kapartfalú hőcserélő professzionális, a lehető legjobb megoldást jelenti különböző gyártási folyamatokban. A termék tulajdonságaitól,

Részletesebben

MTB-TECH MUNKA-, TŰZ-, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI MÉRNÖKIRODA KFT. EHS üzletág. www.mtb-tech.com

MTB-TECH MUNKA-, TŰZ-, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI MÉRNÖKIRODA KFT. EHS üzletág. www.mtb-tech.com MTB-TECH MUNKA-, TŰZ-, KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS BIZTONSÁGTECHNIKAI MÉRNÖKIRODA KFT. www.mtb-tech.com E Environmental H Health S Safety 2/12 A KEZDETEK Alapvető célunk, hogy Megrendelőink tevékenységeibe a lehető

Részletesebben

K l i n i k a. www.computerklinika.hu. Computer Klinika. info@computerklinika.hu. Informatikai Szolgáltató. és Kereskedelmi Betéti Társaság

K l i n i k a. www.computerklinika.hu. Computer Klinika. info@computerklinika.hu. Informatikai Szolgáltató. és Kereskedelmi Betéti Társaság K l i n i k a www.computerklinika.hu Computer Klinika info@computerklinika.hu Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság Nem elég azt mondani: Megteszek minden tőlem telhetőt. Amire szükség

Részletesebben

Solingen 19. március 2013. Sikertörténet. Felhasználói jelentés. Üzemi eszközöket gyártó vállalkozás Acélról Alumíniumra vált

Solingen 19. március 2013. Sikertörténet. Felhasználói jelentés. Üzemi eszközöket gyártó vállalkozás Acélról Alumíniumra vált Solingen 19. március 2013 Sikertörténet Felhasználói jelentés Üzemi eszközöket gyártó vállalkozás Acélról Alumíniumra vált Görgősoros FiFo állvány a szereldében Üzemi eszközöket gyártó vállalkozás Acélról

Részletesebben

Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel.

Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel. Rólunk szilikonok.hu /szilikon/rolunk/ Együtt a jövő kihívásaival szemben Bondex Kft-t 1991-ben alapította Hellenpárt István okleveles vegyészmérnök vezetésével 4 fő 100 % magyar tulajdonosi körrel. Hellenpárt

Részletesebben

RESIDENT OTTHONI KLÍMA

RESIDENT OTTHONI KLÍMA RESIDENT OTTHONI KLÍMA Toshiba fix fordulatos flexi készülék, otthoni alkalmazásra. Elegáns, kompakt fali készülék, harmonikusan illeszkedik bármilyen stílusú otthonba. Nagy teljesítményű, precíz, nagyon

Részletesebben

OUTSOURCING-INSOURCING. Hogyan veled pályafenntartás?

OUTSOURCING-INSOURCING. Hogyan veled pályafenntartás? OUTSOURCING-INSOURCING Hogyan veled pályafenntartás? AZ OUTSOURCING SZÜKSÉGESSÉGE Törvényi környezet Anyavállalat nyomása Költségcsökkentés Hatékonyságnövelés Létszámleépítés igénye Szakmai kompetencia

Részletesebben

Vannak dolgok, amik csak Önre tartoznak Irat- és adathordozó megsemmisítés

Vannak dolgok, amik csak Önre tartoznak Irat- és adathordozó megsemmisítés Vannak dolgok, amik csak Önre tartoznak Irat- és adathordozó megsemmisítés Biztonság Hatékonyság Környezetvédelem www.remondis-data.hu Megsemmisítés teljesen zárt rendszerben Testre szabott szolgáltatási

Részletesebben

Az innovációért és technológiáért felelős miniszter. /2018. (.) ITM rendelete

Az innovációért és technológiáért felelős miniszter. /2018. (.) ITM rendelete Az előterjesztést a Kormány nem tárgyalta meg, az nem tekinthető a Kormány álláspontjának! Az innovációért és technológiáért felelős miniszter /2018. (.) ITM rendelete a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal

Részletesebben

39/1997. (XII. 19.) KTM-IKIM együttes rendelet

39/1997. (XII. 19.) KTM-IKIM együttes rendelet 39/1997. (XII. 19.) KTM-IKIM együttes rendelet - Az építési célra szolgáló anyagok. 1 39/1997. (XII. 19.) KTM-IKIM együttes rendelet az építési célra szolgáló anyagok, szerkezetek és berendezések mûszaki

Részletesebben

KÉMÉNYKONFERENCIA 2008

KÉMÉNYKONFERENCIA 2008 KÉMÉNYKONFERENCIA 2008 Építtetők, tervezők, műszaki ellenőrök és felelős műszaki vezetők felelőssége a megfelelő minőség megvalósításában ÉMI Kht. Épületgépészeti és Energetikai Tudományos Osztály Haszmann

Részletesebben

A Felhívás 3. számú szakmai melléklete. Trágyakezelés

A Felhívás 3. számú szakmai melléklete. Trágyakezelés A Felhívás 3. számú szakmai melléklete Trágyakezelés. Beton gyűjtő-átemelő-kezelő medence kialakítása adagoló, be- és kitároló, keverő-homogenizáló berendezésekkel A beruházási egység célja olyan betonozott

Részletesebben

Food Processing Equipment. NEAEN Cook n chill SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐ ÉS FAGYASZTÓ-BERENDEZÉS

Food Processing Equipment. NEAEN Cook n chill SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐ ÉS FAGYASZTÓ-BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN Cook n chill SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ FŐZŐ ÉS FAGYASZTÓ-BERENDEZÉS Darabos és törékeny ételek széles választékának nagy teljesítményű főzésére/előfőzésére tervezték. Az előfőzést/főzést

Részletesebben

Cégtörténet. Célkitűzésünk. Transemex Kft. fejlődésének főbb állomásai:

Cégtörténet. Célkitűzésünk. Transemex Kft. fejlődésének főbb állomásai: Rólunk A TRANSEMEX Kft 1989-ben azzal a céllal alakult, hogy a hagyományos európai közúti szállítmányozási tevékenység mellett, megbízható szakmai hátteret biztosítson partnereinek a Törökország és Magyarország

Részletesebben

Szabványi előírások. Folyamatos ellenőrzés

Szabványi előírások. Folyamatos ellenőrzés Szabványi előírások A MÁV-REC Kft. több mint tíz éve segíti az EUR rakodólapot felhasználó partnereit abban, hogy hozzájuk a jogszabályban meghatározott, kiváló minőségű rakodólapok kerüljenek. A MÁV-REC

Részletesebben

BIZTONSÁGOS GÉPEKKEL / BERENDEZÉSEKKEL

BIZTONSÁGOS GÉPEKKEL / BERENDEZÉSEKKEL BIZTONSÁGOS GÉPEKKEL / BERENDEZÉSEKKEL GOSZ 2010. DECEMBER 14. Dikán András FVM MGI A testi épség, egészség megőrzéséért, a munkakörülmények javításáért! ÁLTALÁNOS TERMÉKBIZTONSÁG Csak biztonságos áru

Részletesebben

2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft.

2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. 2018. évi energiafogyasztási riport thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. I. Tartalomjegyzék I. Tartalomjegyzék...2 II. Vezetői összefoglaló...3 II.1. Az éves riport célja...3 II.2. A szakreferens

Részletesebben

Tájékoztató. 1.Uniós jogszabályok

Tájékoztató. 1.Uniós jogszabályok Tájékoztató a 310/2008. (XII. 20.) Korm. rendelet végrehajtása kapcsán a telepített hűtő-, légkondicionáló és hőszivattyú, valamint a járműklíma és szállítmányhűtés szektorokban a HLH-Monitoring Nonprofit

Részletesebben

Equinoxe Nyílt Nap. Hűtés- és Klímatechnikai Szakmai Konferencia és Kiállítás. Konferencia program és Kiállítói névsor. 2015. március 05.

Equinoxe Nyílt Nap. Hűtés- és Klímatechnikai Szakmai Konferencia és Kiállítás. Konferencia program és Kiállítói névsor. 2015. március 05. Equinoxe Nyílt Nap Hűtés- és Klímatechnikai Szakmai Konferencia és Kiállítás Konferencia program és Kiállítói névsor 2015. március 05. Gastland M0 Hotel és Konferencia központ Szigetszentmiklós, M0 autóút

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Villanyszerelő szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 522 04 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai

Részletesebben

Hivatásunk a szakértelem Profigram Kft.

Hivatásunk a szakértelem Profigram Kft. Hivatásunk a szakértelem Profigram Kft. Cégünk 1998 óta kínál teljes körű megoldásokat az ipari irányítástechnika, automatizálás széles spektrumában. Megalakulásunk óta az erőművektől, a gyógyszergyártáson

Részletesebben

HATÁROZAT. E kötelezettségének a határozat jogerőre emelkedésének napjától köteles eleget tenni ,- Ft, azaz egyszázezer forint

HATÁROZAT. E kötelezettségének a határozat jogerőre emelkedésének napjától köteles eleget tenni ,- Ft, azaz egyszázezer forint Iktatószám: Tárgy: BA/001/00021-0007/2016 Elsőfokú bírságot és kötelezést kiszabó határozat HATÁROZAT Pfeifer Józsefet (lakcím:7090 Tamási, Jókai u. 6.) arra kötelezem hogy rendelkezzen valamennyi, általa

Részletesebben

Tájékoztató. A pályázati kiírás elsősorban az baromfitartó gazdaságok telephelyeinek korszerűsítésére irányul.

Tájékoztató. A pályázati kiírás elsősorban az baromfitartó gazdaságok telephelyeinek korszerűsítésére irányul. Tájékoztató Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, Ügyfeleinket, hogy megjelent a Baromfitartó telepek korszerűsítése pályázati felhívás! A pályázati kiírás elsősorban az baromfitartó gazdaságok telephelyeinek

Részletesebben

Bemutatkozó anyag, Referenciák

Bemutatkozó anyag, Referenciák 1/6 Bemutatkozó anyag, Referenciák Gyengeáramú rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása Elekton-Fóthi Kft. 1161 Budapest, Pálya u. 129. Tel: 06-(30)-383-5288 Web: www.elekton.hu Email: elektonkft@gmail.com

Részletesebben

Közösen értéket teremtünk

Közösen értéket teremtünk Csomagolófóliák Közösen értéket teremtünk Tartalom: 3 oldal: Cégprofil 4 oldal: Fóliatömlõk 5 oldal: Sík és egyéb fóliák 6 oldal: Konfekcionálás, adalékok és nyomtatás 7 oldal: Termékkínálat Cégprofil

Részletesebben

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek MII Mini OPTIMAL SGS 360 3/8 SGS 430 1/2 SGS 850 1/2 Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar Javító és összeszerelő műhelyek Karosszériák, felépítmények Fémipari

Részletesebben

Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika kft.

Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika kft. Kompresszor állomások telepítésének feltételei, hatósági előírások és beruházási adatok. Gázüzemű gépjárművek műszaki kialakítása és az utólagos átalakítás módja Major Ferenc részlegvezető ACIS Benzinkúttechnika

Részletesebben

keeps your industry going

keeps your industry going keeps your industry going 90 éve vagyunk jelen a csomagolóanyagiparban, és mára már a flexibilis falú szövetkonténerek területén is (FIBC) szakértők vagyunk Az LC Packaging egy családi vállalkozás, amely

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 582 05 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának

Részletesebben

Szőlő- és gyümölcstermesztés, állattenyésztés és földművelés. Korszerű ismeretek egy helyen, hogy elfoglald helyed Európa élmezőnyében.

Szőlő- és gyümölcstermesztés, állattenyésztés és földművelés. Korszerű ismeretek egy helyen, hogy elfoglald helyed Európa élmezőnyében. Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: 2018-01-06 A tanfolyam már mindenképpen indul! Jellemző a túljelentkezés, kérjük idejében biztosítsa helyét a

Részletesebben