043 Xtasy Carp Match 042 Xtasy Carp VIP 070 Xtasy Feeder 041 Xtasy Carp VIP Fekete 065 Xtasy Dévér

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "043 Xtasy Carp Match 042 Xtasy Carp VIP 070 Xtasy Feeder 041 Xtasy Carp VIP Fekete 065 Xtasy Dévér"

Átírás

1

2 042 Xtasy Carp VIP Durva szemcsés, sárga színű, pontyos verseny etetőanyag. Ez a keverék elsősorban a felmelegedett 15 Celsius-foknál melegebb vizekben hatékony. Tartalmas, magas fehérje tartalmú eledel, különleges adalékokkal feltuningolva. Pontyos versenyekre induló horgászok figyelmébe ajánljuk, ugyanis ez méltó ellenfele a legdrágább külföldi keverékeknek. Kiválóan alkalmas más etetőanyagokhoz keverve, nagyhalassá teszi azokat. Az évi US Open nyerő etetőanyaga. 043 Xtasy Carp Match A ponty és kárász versenyszerű horgászatához kifejlesztett sárga színű etetőanyag, melyet elsősorban rakós és match botos horgászathoz ajánlunk. Különleges aromaanyaga kiváló csalogató hatású. A belőle készített gombócok jól felhősítenek. Tökéletesen használható vízközti etetéshez is, így olyan helyen, ahol ez szükséges, a ponty és kárász könnyen vízközé is felcsalható vele. 041 Xtasy Carp VIP Fekete Durva szemcsés, fekete színű, pontyos verseny etetőanyag. Ez a keverék elsősorban a felmelegedett 15 Celsius-foknál melegebb vizekben hatékony. Az eredeti sárga VIP fekete változata, tiszta, átlátszó vizekre kifejlesztve. Tartalmas, magas fehérje tartalmú eledel, különleges adalékokkal feltuningolva. Pontyos versenyekre induló horgászok figyelmébe ajánljuk, ugyanis ez méltó ellenfele a legdrágább külföldi keverékeknek. Kiválóan alkalmas más etetőanyagokhoz keverve, nagyhalassá teszi azokat. A évi US Open nyerő etetőanyaga. 070 Xtasy Feeder Kifejezetten etetőkosaras pontyhorgászatra készített vöröses-narancssárga színű, magas minőségű etetőanyag, mely illat és zamatanyagát CSL liquid adja. Ezzel, a kukoricából készített természetes zamatanyaggal nagyon szelektívvé és igen eredményessé tehető a pontyhorgászat. Kifejezetten a legnépszerűbb finomszerelékes horgászathoz, a feederezéshez készült. Természetesen a hagyományos etetőkosaras horgászatot kedvelő, minőségi etetőanyagokat szívesen használó horgászok figyelmébe is ajánljuk. 065 Xtasy Dévér Magas minőségű, piskóta és mézeskalács alapokra épülő etetőanyag. Megbízhatóan használható minden évszakban és minden vízterületen. Aromát nem tartalmaz, kizárólag természetes anyagokból készített különleges illatanyaga révén fejti ki csalogató hatását. Verseny körülmények közt elsősorban karika és dévér keszeg horgászatához kiváló. Eddigi tapasztalatok szerint igen eredményes csatorna horgászatoknál is.

3 BIG CARP SERIES Kifejezetten a pontyhorgászok számára kifejlesztett etetőanyag család. Az etetőanyag összetevői, ízei, színei, szemcse mérete mind-mind a lehető legrövidebb időn belüli legeredményesebb horgászat céljainak figyelembevételével lettek összeválogatva. Ennek megfelelően vannak gyorsan oldódó részecskéi, amelyek a gyors csalogató hatást biztosítják. Tartalmaz C.S.L. pelletet, amely önmagában is kiváló pontycsali. Ez lassabban oldódik, így tovább a helyszínen tartja a pontyokat. Egyedülállóan tartalmaz nagyszemcsés fluor piros, fluor narancs és fluor sárga színű, édes, pontyos aroma keverékkel ízesített angolmorzsát. A fluor színnek köszönhetően fokozottan felkelti a halak kíváncsiságát, még zavarosabb vízben is. Az etetők gyártásánál kizárólag természetes aromákat és aroma keverékeket használtunk, amelyek tovább növelik azok fogósságát. Az össz-ízhatást növeli az emelt mennyiségben felhasznált carruba is. Felhasználhatók alapetetőként, szoktató etetéshez, etető- és feeder kosárba, pontyos versenyhorgászatoknál. Állaga vízzel nagymértékben 090 Big Carp Series SELECTOR XT 11 narancs sárga színű, intenzív gyümölcs aromakeverékkel készített etetőanyag. Kiválóan alkalmas melegedő vizeknél is. változtatható. Jól tapad, így jelentős mennyiségű etető magot is képes fölvenni. Megfelelő méretű gombócokat készítve akár 100 m távolságra is belőhetjük azokat. Folyóvízi pontyozáshoz is kiválóan alkalmas. Kaviccsal nehezíthetjük. Itt is tapasztalni lehet a fluor morzsa csalogató, hal számára figyelemfelkeltő hatását. Az hét etetőből álló sorozat tagjait XT jelzéssel és egy számmal különböztetjük meg. 091 Big Carp Series SELECTOR XT 21 natúr színű, intenzív marcipán - tejszín aromakeverékkel készített etetőanyag. Kiválóan alkalmas nyári, meleg vizeknél. 092 Big Carp Series SELECTOR XT 31 sárga színű, ananász alapra épített aromakeverékkel készített etetőanyag. Kiválóan alkalmas nyári, meleg vizeknél. 093Big Carp Series SELECTOR XT 41 piros színű, különlegesen finom trópusi gyümölcsökből készített aromakeverékkel készül. Kiválóan alkalmas késő tavasztól kora őszig. 094 Big Carp Series SELECTOR XT 51 Sötét barna színű egyedi aroma keverékkel készített teljes szezonos etetőanyag. 095 Big Carp Series SELECTOR XT 61 Zöld színű, speciális, kifejezetten nagyhalas fűszerkeverékkel készül. A hagyományos, Big Carp etetőkre jellemző, fluomorzsa mellett jelentős mennyiségben tartalmaz Green Betain pelletet is. Elsősorban melegvizekre ajánljuk. 096 Big Carp Series SELECTOR XT 71 Az XT71 igazi minden idős etetőanyag. Fekete színű, mézes-fűszeres-skót whisky ízesítéssel készül és jelentős mennyiségben tartalmaz Premium Carp pelletet is. Ezzel az ízesítéssel Bóna László, a TOP MIX keverőmestere szép eredményeket könyvelhetett el a téli pontyos versenyeken.

4 045 MCS Tigrismogyoró A TOP MIX Magic Carp System programjának etetőanyaga. A 17% tigrismogyorót tartalmazó etetőanyag a nagy pontyok horgászatának eredményes etetőanyaga. Aromát nem tartalmaz, csak a natúr tigrismogyoró illat-, és zamatanyaga adja a csalogató hatását. Tigrismogyoró tartalma miatt bojlis előetetéshez is alkalmas. 046 MCS Epres-Halas A halliszt alapra épülő és természetes eper aromával ízesített etető a nagy pontyok horgászatának eredményes etetőanyaga. A közismert eper-hal íz kombináció a mai, rohamosan fejlődő pontyhorgászat által kifejlesztett íz keverék. 048 MCS Carp Feeder A halliszt alapra épülő és természetes fekete ribizli aromával ízesített etető a pontyok és amurok horgászatának eredményes etetőanyaga. A feketeribizli-hal íz kombináció a mai, rohamosan fejlődő pontyhorgászat által kifejlesztett és eredményessége miatt nem publikált íz keverék. 050 MCS Big Carp A halliszt alapra épülő nagyszemcsés, különleges aromakeverékkel ízesített etető a nagypontyok horgászatának eredményes etetőanyaga. A TOP MIX által kifejlesztett aromakeverékkel készített etetőanyag számos helyen bizonyította fogósságát. 047 MCS Barackos-Halas A halliszt alapra épülő és természetes kajszibarack aromával ízesített etető a pontyok horgászatának eredményes etetőanyaga. A bojlis horgászok által kedvelt és titkolt, barackhal íz kombinációja a mai, rohamosan fejlődő pontyhorgászat által kifejlesztett íz keverék. 049 MCS Banános-Halas A halliszt alapra épülő és természetes banán aromával ízesített etető a pontyok horgászatának eredményes etetőanyaga. A bojlis horgászok által gyakran használt banán aroma a hal ízzel keverve a pontyok horgászatának rendkívüli eredményességét adja használójának kezébe.

5 021 Sárga Ponty Élénk sárga színű, pontyos etetőanyag. Megnövelt beltartalmi értékével és aroma kombinációjával (eper-méz-vanília), extrém körülmények között is megállja helyét. Elsősorban a zavaros, sötét vizekben és apróhalaktól hemzsegő tavakban ajánlott a használata. A keverék, a termetesebb halak csemegéje. Teszthorgászatok egyértelműen bizonyították, hogy igen eredményes etetőanyag a folyóvízi pontyozásnál is. 10 C fok feletti vízhőmérsékletnél ajánljuk. 081 Sárga Ponty 2500 g 020 Ponty Az eper ízesítésű, intenzív aromájú, pontyos etetőanyag a legkedveltebb etetőink egyike. Magas beltartalmi értékű, nagyszemcsés, natúr színű etető. Alapanyagai többféleképpen feltárt kukorica származékok, olajos magvak, szója és természetes aromák. Egyik különleges alkotóelem az íz fokozó, melytől kissé sósnak tűnnek az etetők. Ennek az a szerepe, hogy íz és aromaanyag még gyorsabban és intenzívebben terjedjen a vízben, fokozva az etetőanyag csalogató hatását. Különleges nagyszemcsés piros angolmorzsát is használunk pontyos etetőinkhez, mely magas fehérje tartalmú (szóját és kukoricaglutént tartalmaz). 080 Ponty 2500 g 023 Piros Ponty Meggyes-vaníliás aroma keverékkel készített, pontyos etetőanyag magas beltartalmi értékű, nagyszemcsés, piros színű etető. Alapanyagai többféle módon feltárt kukorica származékok, olajos magvak, szója és természetes aromák. Különleges alkotóelem, amelyet már minden minőségi etetőanyagba beleteszünk, egy íz fokozó, amelytől kissé sósnak tűnnek az etetők. Ennek az a szerepe, hogy íz és aromaanyag még gyorsabban és intenzívebben terjedjen a vízben, fokozva az etetőanyag csalogató hatását. Különleges nagyszemcsés piros angolmorzsát is használunk pontyos etetőinkhez, mely magas fehérje tartalmú (szóját és kukorica glutént tartalmaz). 082 Piros Ponty 2500 g 027 Kék Kagylós Az apróbb-nagyobb kagylók, a termetes fehérhalak és pontyok elsőszámú táplálékforrásai álló- és folyóvízen egyaránt. Az alapvetően kék színű etetőanyag, színével is alátámasztja a kék kagyló aromaanyagát. Nehéz etető, amely vízben lassabban bomlik a megszokottnál. Kiválóan alkalmas etetőkosaras horgászathoz is. Adalékai közül kiemelném a magas protein tartalmú Magic Pellets-et és a tengeri garnélarák őrleményt és a tengeri kagyló őrleményt. 029 C.S.L. Ponty Speciális pontyos etetőanyag, mely az igen bevált Corn Steep Liquor alapanyagokra épül. Alapját a CSL pellet és annak alapanyagai adják. További adalékként például jelentős mennyiségű tourteau de mais-t is felhasználtunk. Az íz hatást CSL folyadék hozzáadásával növeltük. Az etetőanyagban lévő CSL pellet lassú oldódásával tovább helyben tartja a pontyokat. 025 Téli ponty Sötét színű, magas fehérje tartalmú, intenzív, friss illatú etetőanyag, kifejezetten hűvös, 15 C fok alatti hômérsékletű vizekre ajánlott. Jól tapad, de kellően gyorsan nyit, ezért alkalmas etetőkosaras horgászathoz is. Összetétele és aroma anyaga alapján bármelyik TOP MIX etetôanyaggal keverhető. A kísérletező kedvű, és zord időkben is próbálkozó horgászok kedvelt etetőanyaga lesz.

6 037 HP Ponty Durva őrlésű, igen magas fehérje tartalmú (High Protein) sárga színű, marcipán ízesítésű etetőanyag, melynek alapját az igen magas, több mint 60% fehérjét tartalmazó kukorica glutén adja. Elsősorban hideg vízre javasolt, amikor a halak kevés, de magas fehérje tartalmú táplálékot igényelnek. 035 Aszaltszilvás Magas fehérje tartalmú, valódi aszalt szilvát és más aszalt gyümölcsöket tartalmazó etetőanyag, amelynek aromáját és ízét az aszaltszilva tartalma adja. Ponty és amur horgászatához kiválóan alkalmas. 039 Carp Carruba Minden pontyos etetőink tartalmaz carrubát, a carruba fa (egy elkorcsosult változatát nálunk Szent János kenyérfának ismerik) édes, talán kissé a kakaóhoz is hasonló ízű termését. A Carp Carruba etetőhöz ennek a hosszú, bab alakú termésnek a gyümölcsös részét és kipréselt szirupját használtuk fel alapanyagként. A szirupnak enyhén rumos-alkoholos illata és ízhatása van. Ezáltal egy igen édes, carruba illatú etetőanyagot készítettünk, mely nagy százalékban tartalmazza a darabolt gyümölcsöt, sőt, carruba pelletet is. A carruba pellet 6 mm-es, a gyümölcsből készült és igen lassan oldódó. Főleg a nyári hónapokban, meleg jellegű vizeknél rendkívül eredményes. Felhasználható alapozó etetéshez, etető és feeder kosaras horgászathoz. 038 Big Carp Red Édes, tigrismogyorós természetes aromával készített nagyszemcsés, piros színű etetőanyag elsősorban nagytestű pontyok horgászatához. Magas tourteau de mais tartalma miatt sok vizet szív fel, így nedvesítését több lépcsőben kell elvégezni. Jól tapad, ezért sok szemes anyagot is keverhetünk hozzá. Kiválóan alkalmas versenyhorgászathoz, de az eredményességre törekvő, etetőkosaras horgászatokhoz is. 030 Lacto Ponty Lacto: tejcukor.a lacto vegyes gyümölccsel keverve adja a Lacto Ponty etetőanyag aromáját. Ez egy igen intenzív aroma, amely hideg vizekben is nagyon erős csalogató hatást fejt ki. Ezzel az aromával készült ez a magas fehérje tartalmú, durva szemcsés etetőanyag, amelyet ponty horgászatához ajánlunk. Tapasztalataink szerint tiszta vizekben /Balaton/ és mély bányatavakban is igen eredményes. 031 Panettone Ponty Teljesen új alapra épülő pontyos keverék. Adalékanyagait egytől-egyig Olaszországból importáljuk. A keverékek alapjául szolgáló kukorica származékok mellett, panettone kuglóf törmeléket is használunk, amely az ízét adja. A darabos, durva szemcsés etetőanyagot kifejezetten a pontyfélék horgászatához ajánljuk. Intenzív aromájának köszönhetően kis mennyiségben is kellően vonzó, ezért jól használható etetőkosaras horgászathoz is. Az élénk, sárga színű Panettone Ponty etető gyártásához a kiváló minőségű olasz kuglófok aromáját, a panettone aromát is használjuk. Jól keverhető az édes és gyümölcsös jellegű etetőkkel. Melegebb (15 C fok felett) vizekhez ajánljuk. 032 Red Carp Extra Teljesen új alapokra épülő pontyos keverék. A keverékek alapjául szolgáló kukorica származékok mellett, jelentős szerepet kapnak a burgonya és rizs alapú adalékok is. Ezek használatával magas fehérje és keményítő tartalmú anyagokat kapunk.a darabos, durva szemcsés etetőanyag, kifejezetten a pontyos horgászatban kap létjogosultságot. Intenzív aromájának köszönhetően kis mennyiségben is kellően vonzó, ezért jól használható etetőkosaras horgászathoz (ez lehet feeder vagy hagyományos kosár) is. Az élénk, piros színű Red Carp, különlegesen finom és tiszta eper aromával készül, amely a hideg vízben (15 C fok alatt) szerencsét próbálók egyik fogós keveréke.

7 063 Gros Gardons, Bodorka: A horgászat stílusa lassanként nálunk is változik, egyre többen horgásznak finom szerelékkel és egyre többen kezdik el a horgászatot már közvetlenül a jégolvadás után. A legkorábban fogható halak egyike a bodorka, melynek horgászatához készült ez a magas minőségű, nagyon magas olajosmag tartalmú, speciális fűszerkeverékkel készített etetőanyag. Finom szemcsés, gyors oldódású, intenzív hatású. A bodorka mellett igen jól használható karika és dévérkeszeg horgászatához is a tavaszi és késő őszi időszakokban. Melegebb vizeknél más etetőkkel keverve célszerű használni. 061 Extra Dévér Versenyhorgászat szintjére kifejlesztett világos, élénk sárga színű etetőanyag, nagy testű keszegfélék horgászatához. Adaléka, egy gyümölcscukor alapanyagú édesítő, amelyek kis színes szemcsék és amelynek egy része olyan anyagra van felhordva, mely a fenék fölött cm magasságig liftezve lebeg. Ezt tapasztalataink szerint a dévérek nagyon szeretik. Az etetőanyag természetes vanília és spekulatius fűszerkeverékkel készül. Megfelelő állagúra keverve, vízközti horgászathoz is eredményesen használható. 060 Match Versenyhorgászat szintjére kifejlesztett, magas minőségű etetőanyag, spekulatius fűszerkeverékkel, mézeskalács alappal. Ez az etető alkalmas a teljes keszegfauna eredményes horgászatához. Különleges adaléka egy gyümölcscukor alapanyagú édesítő, melyek kis színes szemcsék és amelynek egy része olyan anyagra van felhordva, mely a fenék fölött, úgy cm magasságig liftezve lebeg. Ezt tapasztalataink szerint a dévérek különösen kedvelik. 051 Keszeg Finom szemcsés, különlegesen finom aromával kombinált etetőanyag keverék keszegfélék horgászatához, teljes szezonban. 052 Piros Keszeg Keszeges etetőinkhez kizárólag csak fűszereket, fűszer keverékeket, kivonatokat használunk ízesítéshez. Ilyen, a mediterrán fa, a liquerezia héjából készült kivonat, mely minden tesztelésnél jó eredményeket adott a keszegek és kárászok horgászatánál, teljes szezonban. Ennek megfelelően készítettük el ezt a prémium minőségű, piros színű, édes ízű, egyenletesen finom szemcseméretű, sok olajos magot tartalmazó, versenyhorgászathoz is alkalmas keszeges etetőanyagot. Felhasználása alapetetéshez, feederkosaras horgászathoz keszegre, kárászra. 056 Téli Keszeg Magas fehérje tartalmú, édes jellegű etető. A lehűlő késő őszi és téli, valamint a jégolvadás utáni, még hideg vizek ideális keszeges etető anyaga. Magas tápértékű, könnyen emészthető adalékokból készült, a hideg vizekre legjobban bevált intenzív aroma keverékkel. Sötét színe a letisztult vizekben sem hat riasztólag a halakra. 057 Spice (fűszeres) Dévér Egy régóta használt és jól bevált ízanyaggal, a korianderrel és még néhány fűszer keverékével (fahéj, cardamom, szegfűszeg stb.) készült etetőanyag. Édes alapokra épül, mint a többi keszeges etetőanyag, csak alapjaiban is a fűszerekhez lett igazítva, hogy a maximumot nyújtsa. Minden évszakban eredményes lehet.

8 067 Feeder Method Mix Elsősorban az etetőkosaras horgászoknak készült, de az ólomra nyomva is használható, így akár a bojlis horgászok is használhatják. Aroma nélküli, illatát, ízét a felhasznált alapanyagok adják. Magas fehérje tartalmú, sötétbarna színű, megfelelő vizezéssel sokáig megmarad a feeder-, vagy etetőkosárban. Alkalmas alapetetésként begombócolni, de alkalmas etetőmagvak ragasztásához is. Felhasználható akár versenyen is, ha nem igénylik a halak az aromás etetőket. 085 Feeder Method Mix 2500 g 069 Special Feeder Red Közepesen finom szemcsézetű, tutti-frutti - méz ízesítésű, gyorsan oldódó, sok felszálló szemcsét tartalmazó, piros színű etető. Aroma anyaga miatt elsősorban a pontyfélék horgászatához javasolt. Egyaránt alkalmas a hagyományos etetőkosaras és feeder kosaras horgászathoz is. 084 Special Feeder Red 2500 g 068 Special Feeder Kifejezetten a feederbotos (etetőkosaras) horgászat számára készített etetőanyag keverék. Közepesen finom szemcsézetű, tutti-fruttis ízesítésű, gyorsan oldódó, sok felszálló szemcsét tartalmazó etető. Aromaanyaga miatt elsősorban a pontyfélék horgászatához javasolt. Egyaránt alkalmas a hagyományos etetőkosaras és feeder kosaras horgászathoz is. 083 Special Feeder 2500 g 074 Amur Speciál (Hínár-Sás) Vízinövény és kukorica csíra alapú amuros etetőanyag, melynek illatanyagát az összetevők mellett sás és hínár kivonat is erősíti. Az etetőanyag gyártásban teljesen új alapanyagok felhasználásával készített zöldszínű etetőanyag, mely az amur horgászatához lett kifejlesztve. Kiválóan alkalmas etetőkosaras horgászathoz is. 073 Amur Kizárólag növényi anyagokból, aroma nélkül készített különleges etetőanyag, amur és ponty horgászatához. Kifejezetten meleg vizekben, késő tavasztól kora őszig fejti ki legjobb hatását. Algásodó, döglött vizekben is eredményesen használható. 072 Amur Tomato Tapasztalat, hogy az amurok szívesen felveszik a paradicsomot is. Nyár elejétől, az amur szezon kezdetétől, sokan horgásznak rájuk a bevásárlóközpontokban beszerezhető import mini paradicsomokkal, de az igazi, amikor már a hazai, nap érlelt, igazi paradicsom illatú és ízűt lehet föltenni. Ennek megvan az az erős, kissé talán fanyar, igazi paradicsom illata, mely az amurokat is messziről oda vonzza, hogy aztán a horgunkon felkínált egész, vagy félbevágott piros paradicsommal vízbe görbítsék botunkat. Nos, az Amur Extra Tomato etető ezt kínálja az amuroknak, azt az igazi, erős, fanyar paradicsom illatot és ízt, amelynek nem tudnak ellenállni. Egy különleges paradicsom kivonat adja meg ezt az ízt és illatot ennek a piros színű etetőanyagnak, mely még hínár-sás pelletet is tartalmaz..

9 075 Folyóvízi Sajtos: Elsősorban folyóvízre kifejlesztett, sárga színű, 17% parmezán sajt tartalommal készített nehéz, jól tapadó etetőanyag, márna, paduc és jász horgászatához. Lassúbb áramlásnál nem igényel külön nehezítést. Időnként igen eredményesen használható meleg nyári vizekben nagytestű halak horgászatához is. 076 Piros Folyóvízi Sajtos: Elsősorban folyóvízre kifejlesztett, piros színű, 17% parmezán sajt tartalommal készített nehéz, jól tapadó etetőanyag, márna, paduc és jász horgászatához. Lassúbb áramlásnál nem igényel külön nehezítést. Használata olyankor célszerű, amikor a fenék anyaga, vagy a halak kapókedve miatt jobb a (sötét) piros szín. Különösen indokolt a használta tiszta, áttetsző vízen. Időnként igen eredményesen használható meleg nyári vizekben nagytestű halak horgászatához is. 078 Folyóvízi alapetető 2500 g Nehéz, eléggé tapadós, kifejezetten a folyóvízi horgászathoz kifejlesztett alapetető. Minden tulajdonsága elsősorban a folyóvízi horgászat számára lett kialakítva. Az ízesítés nélküli etetőhöz bármilyen etetőanyag és aroma keverhető. Külön nehezítést még gyors folyásnál sem igényel. 077 River Crysalis A speciálisan folyóvízre készített, magas crysalis és sajt alapanyagú csúcs minőségű etetőanyag elsősorban márna, jász és paduc versenyszerű horgászatához ajánlott. Olaszországban - a scardola és márna horgászatánál - igen népszerű és bevált etetőanyag a folyóvízi verseny horgászok körében. 079 Barbe Special: Különösen finom, a folyóvízi halak által kedvelt alapanyagokból összeállított nehéz fajsúlyú etetőanyag. Az etető pirosas jellegű, durva szemcsés. Különös figyelmet fordítottunk, hogy lehetőleg kevés elsodródó szemcse legyen benne. A sajtos-édes ízkombináció mindegyik folyóvízi hal étvágyát felkelti. 089 Sneci Igen finom szemcsézetű, felhős etetéshez készített, nagy crysalis tartalmú etetőanyag. 088 Lacto Busa Igen finom szemcsézetű, felhős etetéshez alkalmas, algatartalma miatt zöldre színeződő etetôanyag, busa horgászatához. Időnként igen eredményes sneci horgászatánál is.

10 003 Vanília A legkedveltebb etetőanyagok egyike. Különösen bevált a pontyhorgászatban. A természetes vanília átható illata és kellemes édes íze, távolról is horgunk közelébe csábítja kedvenc halunkat. Remekül tapad, kiváló etetőanyag feeder és hagyományos etetőkosárba is. 012 Vanília 2500 g 005 Mogyoró A mogyoró igazi pontycsemege, ráadásul még egy kis tejszínnel édesítve az étvágytalan, finnyás halat is kapásra ingerli. A csábító olajos mag friss illata és tejszínesen kellemes íze nem hagyja hidegen a bátortalan pontyot. Remekül tapad, kiváló keverék feeder és hagyományos etetőkosárba is. 014 Mogyoró 2500 g 002 Pörkölt A pörkölt etetőanyag ízesítés nélküli keverék, amelyben a többféle olajos mag (mogyoró, kender, len, repce és napraforgó) intenzív együttes illata és aromája a domináns. A legkiválóbb keszegező alap etetőanyag, amely önmagában is különösen fogós. Különböző évszakok aromáival keverve, a csalogatóhatása fokozható. 011 Pörkölt 2500 g 007 Jubileum Ponty Igen kedvező árfekvésű pontyos etetőanyag ben ünnepelte a TOP MIX megalakulásának ötödik évfordulóját. Vásárlói iránti tiszteletből, ezzel a jó minőségű, de olcsó pontyos etetőanyaggal kedveskedett vevőinek, de közkedveltsége miatt tovább folytattuk gyártását. 016 Jubileum Ponty 2500 g 009 Karamell Az egyik különösen finom karamell aromával készült, amely köztudottan bevált a pontyhorgászatban. A karamell átható illata és kellemes édes íze, távolról is horgunk közelébe csábítja kedvenc halunkat. Remekül tapad, kiváló etetőanyag feeder és hagyományos etetőkosárba is. 018 Karamell 2500 g 006 Kókusz-vanília-lacto A három aroma keverékével készült igen intenzív aromájú etetőanyag. Minden időszakban használható. Különösen bevált a pontyhorgászatban. Az intezív illatanyag távolról is horgunk közelébe csábítja kedvenc halainkat. Remekül tapad, kiváló etetőanyag feeder és hagyományos etetőkosárba is. 015 KOVALA 2500 g 004 Méz Az édesszájú halak csemegéje. Nagytestű pontyok és amurok kedvence. Tiszta akácméz aromával készül, különösen hatékony a hidegvízi horgászatok során. Remekül tapad, kiváló keverék feeder és hagyományos etetőkosárba is. 013 Méz 2500 g 008 Zöld Lucerna 001 Eper-Málna A legkedveltebb gyümölcsös ízesítésű etetőanyagok. Mindkét íz külön-külön is bevált a pontyhorgászatban, együtt azonban megsokszorozzák az eredményességet. A természetes eper-málna átható illata és kellemes gyümölcs íze, távolról is horgunk közelébe csábítja kedvenc halunkat. A piros színű etető remekül tapad, tökéletesen használható feeder és hagyományos etetőkosárba is. 010 Eper-Málna 2500 g A másik újdonság ez az amur horgászatához kifejlesztett etetőanyag, melynek zöld lucerna ízesítése ellenállhatatlanná teszi az amurok számára. A zöld lucerna aromát kifejezetten a mi kérésünkre készítették el és a mi teszt eredményeink alapján öntötték végleges formába. Hihetetlenül szelektív horgászatot tesz lehetővé, mindamellett a ponty is igen kedveli. Más etetőkhöz keverve növeli azok fogósságát. 017 Zöld Lucerna 2500 g

11 175 Economic Méz - Málna 176 Economic Méz - Tropic 177 Economic Méz - Exotic 178 Economic Tiramisu ECONOMIC etetőanyagok: A mostani gazdasági válságra való tekintettel, gondolva a kisebb pénztárcájú horgászok még jobban beszűkült anyagi lehetőségeire, készítettünk egy egyszerű, olcsó etetőanyagot. Úgy gondoltuk, lehetőségeinkhez képest segítenünk kell azokon, akik elveszítik munkájukat, egyre kevesebb telik kedvenc hobbyjukra, tehát segítünk. Ennek szellemében elkészítettük ezt az etetőanyag családot, amely négyféle etetőből áll, 1 kg-os kiszerelésben, egészen speciális ízekkel. Tehát mégegyszer, négyféle etető, négyféle alapetető, amely összetevői továbbra is a TOP MIX jó minőségű alapanyagai. Minden olyan alkotóelemet tartalmaznak, amely elősegíti a sikeres halfogást. Elsősorban ponty horgászatához készültek. Egyaránt alkalmasak alapetetésre és etetőkosaras, illetve feeder kosaras horgászathoz is. Kellően tapadnak, vízben közepes az oldódási idejük. Az etetőkhöz négyféle speciális aromakeveréket használtunk, melyből három alapja a méz aroma, ehhez párosítottunk málnát illetve trópusi gyümölcs keverékeket. A negyedik egyedi ízesítést kapott, a pontyhorgászatban a gyakorlatban is jól bevált Tiramisu aromakeverékkel készült. Economic pelletek: Pontyfélék horgászatához kifejlesztett és optimalizált összetételű etető pelletek. Nyers összetevőket nem tartalmaznak, mert a gyártás magas hőfokon történik, így az alapanyagok kiadják igazi ízüket, zamatukat. A 10 mm-es pelletek a vízbe érve azonnal oldódni kezdenek, de a teljes oldódási idő kb. egy óra. A Big Carp pellet emelt fehérjetartalommal készül, amelyet húsliszt és különféle maglisztek adagolásával érünk el. Gazdaságos, négykilós, hordfüles csomagolásban kerülnek forgalomba 150 Economic Pellet Vanília 151 Economic Pellet Sweet Corn 152 Economic Pellet Aszalt Szilva 153 Economic Pellet Big Carp

12 Carp Mix Vödrös etetők: Négyféle pontyos etetőanyag keveréket csomagoltunk gazdaságos kiszerelésű vödrökbe. A minőségi etetőanyagok közül három, eddig teljesen szokatlan, viszont a tesztelések során igen fogósnak bizonyuló ízesítést kapott. Az etetők kiválóan alkalmasak feeder kosaras és etetőkosaras horgászatokhoz is. 145 C.S.L. Pellet, vödrös: Nyugat-Európai pontyhorgászok körében az egyik legkedveltebb a C.S.L. pellet. Kedvező tulajdonságait egyre több horgász kezdi felismerni, egyre többen használják a horgászataik során, az etetéseikhez. Meglehetősen gyors oldódásukkal pillanatok alatt felkeltik az etetés környékén tartózkodó halak figyelmét. Az oldódás során, hosszú ideig az etetésen és az körül, közel a fenékhez csábító íz és illatfelhőt hoz létre. Két méretben, 12 és 6 mm kerül forgalomba, a 12 mm-es 4 kg-os kiszerelésben, vödörben, a 6 mm-es 800 gr-os, zacskóba csomagolva. Közvetlenül használható etetéshez, bojlis előetetéshez, vagy akár PVA hálóba rakva közvetlen bojlizáshoz is. Teljes oldódási ideje kb. 1 óra. 180 VANÍLIA: Az általunk használt különleges fűszeres vanília ízesítés gyakorlatilag évszaktól függetlenül jó fogási eredményeket biztosít használójának. További előnye, hogy bármelyik etetőanyaghoz keverhető. 181 TIRAMISU: Rendkívüli eredményességű etetőanyag, melynek íz és zamatanyaga abszolút újdonság az etetőanyagok körében (legalábbis egyenlőre). Nagyon kellemes kávé-tejszínmascarpone aromáját a halak is nagyra értékelik. 182 TROPIC: Egyedi gyümölcsaroma keverékkel ízesített etetőanyag keverék, különös tekintettel a nyári hónapokra. 161 Panettone Ponty Darabos durva szemcsés etetőanyag. Intenzív aromájának köszönhetôen kis mennyiségben is kellően vonzó, ezért jól használható etetőkosaras horgászathoz is. Az élénk, sárga színű Panettone Ponty, a kiváló minőségű olasz kuglófok aromájával, a panettone aromával készül. Ezt a keveréket a melegebb vízben (15 C fok felett) szerencsét próbálóknak ajánljuk. A még jobb csalogatóhatás elérése érdekében ízfokozót is kevertünk hozzá. 183 EGZOTIK: Egyedi trópusi gyümölcs aroma keverékkel készített pontyos etetőanyag keverék, elsősorban tavasztól-őszig. 184 VÖRÖS GYÜMÖLCS: Vörös gyümölcsök aromakeverékével ízesített piros színű etetőanyag keverék, amely egész szezonban biztosítja az eredményes halfogást. 160 Red Carp Darabos durva szemcsés etetőanyag. Intenzív aromájának köszönhetően kis mennyiségben is kellően vonzó, ezért jól használható etetőkosaras horgászathoz is. Az élénk, piros színű Red Carp, különlegesen finom és tiszta eper aromával készül, amely a hideg vízben (15 C fok alatt) szerencsét próbálók egyik fogós keveréke. A még jobb csalogatóhatás elérése érdekében ízfokozót is kevertünk hozzá. 163 Mézes Darabos durva szemcsés etetőanyag. Intenzív méz aromájának köszönhetően kis mennyiségben is kellően vonzó. Ponty és amur horgászatához egyaránt kiváló. Jól használható etetőkosaras horgászathoz is. A még jobb csalogatóhatás elérése érdekében ízfokozót is kevertünk hozzá. 164 Ko-Va-La Darabos durva szemcsés etetőanyag. Intenzív aroma keverékének (kókusz-vanília-lacto) köszönhetően kis mennyiségben is kellően vonzó, még hideg vízben is,ezért jól használható etetőkosaras horgászathoz is. A még jobb csalogatóhatás elérése érdekében ízfokozót is kevertünk hozzá. 162 Vanília Darabos durva szemcsés etetőanyag. Intenzív vanília aromájának köszönhetően kis mennyiségben is kellően vonzó, ezért jól használható etetőkosaras horgászathoz is. A még jobb csalogatóhatás elérése érdekében ízfokozót is kevertünk hozzá. 166 Big Carp Nagydarabos, igen durva szemcsés etetőanyag. Speciális, kifejezetten nagyhalas aromakeverékének köszönhetően kis mennyiségben is kellően vonzó. Ponty és amur horgászatához egyaránt kiváló. Jól használható etetőkosaras horgászathoz is. A még jobb csalogatóhatás elérése érdekében ízfokozót is kevertünk hozzá. 165 Tutti-Frutti Darabos durva szemcsés etetőanyag. Intenzív nagyhalas (tutti-frutti) aromájának köszönhetően kis mennyiségben is kellően vonzó. Ponty és amur horgászatához egyaránt kiváló. Jól használható etetőkosaras horgászathoz is. A még jobb csalogatóhatás elérése érdekében ízfokozót is kevertünk hozzá. COMPLETE Mix: Ahogy a nevükbôl is kitűnik, komplett kész, vízzel bekevert etetôanyagok. A magas minôségû etetőanyagok a takarékos és kényelmes horgászok etetőanyagai. Takarékos, mert horgászat után nem kell az etetőt eldobni, hiszen az nem romlik meg. A vödröt visszazárva akár 2 évig, vagy ameddig el nem fogy, használható. Kényelmes, mert nem kell a parton kevergetni, csak elővesszük és már használhatjuk is.

13

14 135 MCS Amur pellet 100% tiszta, friss lucernából készült amur horgászatához kifejlesztett pellet. Felhasználható amur horgászatához közvetlenül etetésre, vagy etetőanyaghoz keverve. Az erősen lucerna széna illatú pellet igen erős csalogató hatású és ellenállhatatlan vonzerőt jelent az amurok számára. Oldódási ideje: perc. 137 MCS Carruba pellet 5 mm Carruba bab egy gyümölcs, amely fán terem a mediterrán éghajlaton. Elsősorban a bab húsát használjuk, mely édes jellegű, magas szénhidrát és fehérje tartalmú. Ezért elsősorban állati takarmányozásra használják, de igen finom édességek, sőt italok is készíthetők belőle. Régen kakaó pótlónak is használták. Ezt az enyhén édeskés-erjedt illatú pelletet igen kedvelik a pontyok, elsősorban a melegebb vizeknél. Lassú, mintegy 1-2 óra oldódási idejű. Kiválóan használható etetőanyagba keverve alapetetésnél, a lassabb oldódási ideje miatt jól az etetésen tartja a halat. Őrölve kitűnő természetes édesítő, ízesítő anyag bojli készítésnél is. 131 MCS Red carp pellet 5 mm A eper-hal íz kombinációjú piros színű pellet közvetlenül használható etetéshez. Etetőanyaghoz keverve annak csalogató hatását fokozza. Sekély vizekben célszerű a használata, hiszen csobogás nélkül tudunk vele etetni. Oldódási ideje: perc 130 MCS Black carp pellet 5 mm A TOP MIX Magic Carp System programjának halliszt bázisú pontyos pelletje. A feketeribizli-hal íz kombinációjú sötét színű pellet közvetlenül használható etetéshez. Etetőanyaghoz keverve annak csalogató hatását fokozza. Oldódási ideje : perc 134 MCS Tigrismogyoró pellet 5 mm Tigrismogyoróból készült pontyos pellet, a nagy pontyok igazi csemegéje. Etetőanyaghoz keverve annak csalogató hatását fokozza. Kifejezetten alkalmas bojlis előetetéshez, hiszen a tigrismogyoró íz és zamatanyaga gyorsan a vízbe kerül és ezáltal gyorsabb csalogató hatást fejt ki, mint az egész tigrismogyoró. Oldódási ideje: perc 136 MCS C.S.L. pellet 6 mm Specimen pontyhorgászok körében az egyik legkedveltebb a C.S.L. pellet. Kedvező tulajdonságait egyre több horgász kezdi felismerni, egyre többen használják a horgászataik során, az etetéseikhez. Meglehetősen gyors oldódásukkal pillanatok alatt felkeltik az etetés környékén tartózkodó halak figyelmét. Az oldódás során, hosszú ideig az etetésen és az körül, közel a fenékhez csábító íz és illatfelhőt hoz létre. Két méretben, 12 és 6 mm kerül forgalomba, a 12 mm-es 4 kg-os kiszerelésben, vödörben, a 6 mm-es 800 gr-os, zacskóba csomagolva. Közvetlenül használható etetéshez, bojlis előetetéshez, vagy akár PVA hálóba rakva közvetlen bojlizáshoz is. Teljes oldódási ideje kb. 1 óra. 132 MCS Carp Busters pellet 5 mm A sárgabarack-hal íz kombinációjú sárgás-barna színű pellet közvetlenül használható etetéshez. Etetőanyaghoz keverve annak csalogató hatását fokozza. Elsősorban hideg és melegedő vizekre ajánlom. Oldódási ideje: perc 133 MCS Kukorica csíra pellet 5 mm A kukorica csírából készült pellet a vízben oldódva kellemes kukorica illatával kelti fel a pontyok és amurok érdeklődését. A sárga színű pellet közvetlenül használható etetéshez. Oldódási ideje: perc

15 139 MCS Szúnyoglárva pellet 3 mm Az Angliában készült igazi szúnyoglárva tartalmú 3 mm-es pellet A természetes szúnyoglárva egy olyan hihetetlenül hatásos hal csali, hogy úgy éreztük, nélkülözhetetlen, hogy forgalmazzunk egy pelletet, amelyben benne legyen a szúnyoglárva is, nem csak a gyenge aroma utánzatok. Olyan pelletet, amelyen nem csak a bevonat van, amely esetleg gyors hatást biztosít, hanem megmarad a hatás, az nem mosódik ki. Ezzel az ízig-vérig szúnyoglárva pellettel, a szúnyoglárva lenyűgöző vonzóereje lett sikeresen munkába fogva és folytatja a munkát órákon át, miután beszórtuk a vízbe. Ahogy ez a magas proteinben és enzimben gazdag pellet lebomlik, sugárzóan ingerel egy hatalmas étvágyat, a vízben oldódó vörös felhő szinte húzza a halakat az etetés területére és feltúrják körülötte az iszapot a szúnyoglárváért. 140 MCS Betain Green Pellet 6 mm Minőségi süllyedő etető pellet: A pellet alapanyaga nagyon ízletes összetevőkből áll, mint például halliszt, halolaj és különböző magvak őrleményei melyek különösen vonzóak a pontyfélék számára. A betain és a spirulina teszik a Green Betain pelletet ellenállhatatlanná az édesvízi halak számára. A zöld szín a legláthatóbb szín a halak számára. Nem titok, hogy a legsikeresebb ponty és dévér etetőanyagok közül a legtöbb zöld színű. Ideális soft pellet: A Green Betain pelletből ideális soft pellet készíthető. Közvetlenül a használat előtt tegyük egy etetős edénybe és öntsünk rá annyi vizet, hogy ellepje. Hagyjuk percig, hogy felszívja a vizet és megduzzadjon és már kész is az ideális soft pellet. Ez a soft pellet jól süllyed és ott tud vele etetni, ahol akar. Versenyhorgászok egyre többen használnak soft pelletet, mint például a Green Betain pellet, mert ezek egyszerűen, könnyen használhatók és roppant vonzóak minden fajtájú és méretű hal számára. Minden évszakos pellet: A Green Betain pellet eredményes minden szezonban. Meleg és hideg vízben a halak egyaránt könnyen megemésztik a táplálkozásukhoz kiegyensúlyozott Green Betain pelletet. A zöld pellet látható minden mélységben a fenék színétől függetlenül. A másik előnye, hogy a vízstabilitása hosszú ideig megmarad, nem esik szét, mint a legtöbb pellet. Ezért ez a pellet nem csak egy azonnali reagálást vált ki a halakból a hallisztnek és a betainnek köszönhetően, hanem megtartja az ő csábító felhőjét is sok ideig. Jó kombináció: A TOP MIX Green Betain pellet különösen jól kombinálható a horgon lévő TOP MIX Soft pellettel. Ha élőanyagot is tesz az etetőbe ez növeli annak teljesítményét. Felhasználás: A pellet használható egymagában etetésre és etetőanyaghoz hozzákeverve is. Etetőbe keverve a pelletet az extra vonzerőt gyakorol a halakra. A másik lehetőség, hogy pellet hálóban a horogra tehetjük. 138 MCS Amur Pellet Hínár-Sás A legújabb fejlesztésű pelletünk, kifejezetten amur horgászatához. Az évek óta jól működő hínár-sás kivonattal és alapanyagokból készült etetőanyagunk alapját képező vizinövényeket készítettük el pellet formájában. Az eddig lehetetlennek látszó feladatot sikerült megoldanunk, a megfelelő alapanyagok szükséges mennyiségben való beszerzését és tárolását. A vizinövény alapanyagokból készült pellet különlegesség, amelyhez még egy kevés repcét is adagoltunk, az amur természetes táplálékát kínálja, a hínár-sás kivonattal fokozott ízhatással. A tesztek során rendkívűl jól bizonyított, sok szép amurt sikerült vele a horog közelébe csalni és a horgon felkínált, szintén hínár-sás kivonattal készített üveges kukoricával megfogni. A pellet teljes oldódási ideje perc. MCS Premium Carp Pellet 6 mm 141 eper - piros színű 142 scopex - sárga színű 143 tutti-frutti - zöld színű 144 csokoládé - narancs színű Magas minőségű összetevők: Ezek a pelletek komplett táplálékai a pontynak és pontyféléknek. A pelletek alapját nagyon ízletes összetevők alkotják, mint a halliszt, halolaj és különféle magvak őrleményei, vagy az édeskukorica, amelyek nagyon vonzóak a pontyfélék számára. Gyors hatás: A TOP MIX Premium Carp pelletek nagyon népszerűek a horgászok körében a halakra gyakorolt gyors és csábító hatásuk miatt. A vízbe érve azonnal elkezdenek bomlani és azonnal kiengedik hosszúhatású aromájukat. Ezeknek a pelleteknek korlátozott vízstabilitásuk van, és nem lakatják jól gyorsan a halakat, ezáltal ott tartják az odacsábított halakat hosszú ideig. A sárga színű, scopex ízesítésű minden évszakban kiváló lehet. A narancs színű, csokis ízesítésű elsősorban a nyári, meleg vizekben ajánlott. A zöld színű, tutti-fruttis a nagytestű halak kedvenc eledele. A piros színű, epres szintén minden évszakos pellet. Jó kombinációk: A TOP MIX Premium Carp pelletek a horgon felkínált Soft pellettel párosítva különösen jók. Ha élő anyagot is használunk a pellethez, az tovább növeli annak teljesítményét. Felhasználás: Ezeket a Premium Carp pelleteket lehet használni egymagukban etető pelletnek vagy etetőanyaghoz adagolva. Etetőanyagba keverve extra hatást biztosít annak. Másik lehetőség, hogy tegye ezeket a pelleteket PVA zacskóba és azzal etessen.

16 Magic Pellet 6 mm Bojli alapanyagból, tehát magas protein tartalommal, természetes aromákkal (mint pl. halolaj, parmezán sajt) készített pellets, mely a vízben nem oldódik föl, csak fölpuhul. Alkalmas bojlis előetetésre, etetőanyagba keverve is, horgászatra, horogra kötve vagy szilikon gyűrűvel horogra akasztva. Ízesítések: vanília, méz, eper, sajt, halibut és kagyló. Készül még 10 és 16 mm átmérőjű fúrt kivitelben is, eper-méz-vanília ízesítéssel, nagyobb testű halak szelektívebb horgászatához. 6 mm 101 vanília 102 méz 103 eper 104 sajt 105 halibut 106 kagyló Magic Pellet, mm fúrt A TOP MIX fúrt pellet egy rendkívül összetett, precízen adagolt alkotóelemekből összeállított, különösen magas tápértékű eledel. A termék alapja tengeri hal liszt, rák liszt, finomított halolaj és más magas minőségű összetevők, amelyek nagyon vonzóvá teszik ezt a pelletet a legtöbb halfaj számára. A rendkívül tiszta, magas koncentrációjú oldódó halfehérje (40%), valamint a közepes halolaj tartalom egy nem hétköznapi eledellé teszi ezt a pelletet, amelyet nagyon gyorsan felfedeznek, és előszeretettel fogyasztanak a halak. A jól kiegyensúlyozott összeállítás és ezek fizikai tulajdonságai tartják a pelletet keményen és stabilan a vízben órákkal azután is, hogy bedobtuk. Mivel a csali mérete hosszú időn át nem változik, ez adja a lehetőséget a nagy hal számára, hogy sokáig figyelhesse, mert a kishal nem tudja azt elvinni előle. A pellet összetevői lassan szivárognak ki a vízbe és biztosítják az azonnali és tartós hatást. A modern technológiának köszönhetően törött szemek csak alig fordulnak elő. A pellet nagyon alkalmas márna horgászatra is és ponty és kárászos tavakon is, különösen az új 8 mm-es méret. A melegedő és meleg vizekben (15 Celsius-fok felett) igazán hatásos. Kora tavasszal és késő ősszel (+15 Celsius fok alatti hőmérsékletű vízben) különösen hatékony az ízesített, epres és ananászos, a melegebb vizekben pedig a nagy klasszikus, a frankfurti kolbászos változat. Ezzel a fogós csalogatóanyaggal nem csak etethet, hanem könnyedén csalizhat is. A közepén található lyukon keresztül csak fel kell fűzni egy vékony hajszálelőkére, amely a horog öblébe kötve máris bevethető. Lassan (a víz hőmérsékletétől függően) 2-4 óra alatt puhul fel teljesen, de akkor sem esik szét, megőrzi eredeti formáját. 8 mm fúrt 107 halibut + eper 108 halibut 109 halibut + frankfurti 111 halibut + ananász 12 mm fúrt 115 halibut + eper 116 halibut 117 halibut + frankfurti 118 halibut + ananász 16 mm fúrt 120 halibut + eper 121 halibut 122 halibut + frankfurti 123 halibut + ananász

17 A hagyományos 6 mm-es Magic Pellet dobozban, szilikon gyűrűvel 300 vanília 301 méz 302 eper 303 sajt 304 halibut 305 kagyló Horog Pellet Minden általunk forgalmazott pelletet kicsomagoltunk kis dobozokba is, így nem szükséges mindenből megvásárolni az egy kg-ot ahhoz, hogy teljes választékunk legyen. A pelletnek ezt a kis kiszerelésű változatát egy visszazárható dobozban, ajándék szilikon gyűrűkkel hozzuk forgalomba. A 8 mm-es fúrt pelletek dobozban, szilikon gyűrűvel 306 hal+eper 307 halibut 308 hal+frankfurti 309 hal+ananász A 12 mm-es fúrt pelletek dobozban, szilikon gyűrűvel 315 hal+eper 316 halibut 317 hal+frankfurti 318 hal+ananász A 16 mm-es fúrt pelletek dobozban, szilikon gyűrűvel 320 hal+eper 321 halibut 322 hal+frankfurti 323 hal+ananász Magic Pellet mm, fúrt, dobozban, szilikon gyűrűvel A TOP MIX fúrt pellet egy rendkívül összetett, precízen adagolt alkotóelemekből összeállított, különösen magas tápértékű eledel. A termék alapja tengeri halliszt, rákliszt, finomított halolaj és más magas minőségű összetevők, amelyek nagyon vonzóvá teszik ezt a pelletet a legtöbb halfaj számára. A rendkívül tiszta, magas koncentrációjú oldódó halfehérje (40%), valamint a közepes halolaj tartalom egy nem hétköznapi eledellé teszi ezt a pelletet, amelyet nagyon gyorsan felfedeznek, és előszeretettel fogyasztanak a halak. A jól kiegyensúlyozott összeállítás és ezek fizikai tulajdonságai tartják a pelletet keményen és stabilan a vízben órákkal azután is, hogy bedobtuk. Mivel a csali mérete hosszú időn át nem változik, ez adja a lehetőséget a nagy hal számára, hogy sokáig figyelhesse, mert a kishal nem tudja azt elvinni előle. A pellet összetevői lassan szivárognak ki a vízbe és biztosítják az azonnali és tartós hatást. A modern technológiának köszönhetően törött szemek csak alig fordulnak elő. A pellet alkalmas márnára, továbbá pontyoskárászos tavakon is, különösen az új, 8 mm-es méret. A melegedő és meleg vizekben (15 Celsius-fok felett) igazán hatásos. Kora tavasszal és késő ősszel (+15 Celsius fok alatti hőmérsékletű vízben) különösen hatékony az ízesített, epres és ananászos, a melegebb vizekben pedig a nagy klasszikus, a frankfurti kolbászos változat. Ezzel a fogós csalogatóanyaggal nem csak etethet, hanem könnyedén csalizhat is. A közepén található lyukon keresztül csak fel kell fűzni egy vékony hajszálelőkére, amely a horog öblébe kötve máris bevethető. Lassan (a víz hőmérsékletétől függően) 2-4 óra alatt puhul fel teljesen, de akkor sem esik szét, megőrzi eredeti formáját. A pelletnek ezt a kis kiszerelésű változatát egy visszazárható dobozban, ajándék szilikon gyűrűkkel hozzuk forgalomba. MCS Soft Pellet A TOP MIX Soft Pellet horogálló, alapjában száraz jellegű, porózus szerkezetű, áztatás után megnövekvő térfogatú, gumis struktúrájúvá váló pellet. Édesvízre kifejlesztett különleges horogcsali, amely, a halak számára nagyon ízletes összetevőkből készül, mint például tengeri halliszt és halolaj. Különleges struktúra A pellet használható előáztatás nélkül is, közvetlenül a horogra tűzve. Ilyenkor a kisebb horgok használata javasolt. A pellet a vízben felpuhul és sokáig a horgon marad. A másik javasolt felhasználási mód: Mielőtt használja a pelletet, áztassa azt percig vízben, esetleg aromás vízben, dipben. A pellet felszívja a vizet, amely egy különleges gumis struktúrát ad neki. Ezt a gumis soft pelletet a kör oldalán meg kell egy kicsit nyomni, majd a horgot belefordítani. A horog hegye látszódjon ki, így nem fog leesni mialatt horgászik és hatékonyabban a halak megakasztása is. A pelletet lehet kezelni pellet pumpával, ami által a fenékhez közelre is lesüllyeszthető lesz. Az áztatott pellet különleges vízstabilitású és kifejti csalogató hatását szétolvadás nélkül is. A TOP MIX Soft pellet sokáig megtartja gumis szerkezetét és sokáig a horgon marad. A pelletek elég gumisak, hogy jól a horgon maradjanak, elég puhák hogy jó akadást biztosítsanak a bevágáskor. Soft pellet 10 mm dobozban 295 natur 296 epres 297 mézes 298 méz-whisky 299 hínár-sás

18 MCS Etető magok A TOP MIX Varázslatos Ponty Programja a céltudatos nagyhal horgászoknak készült. Az MCS márkanévvel fémjelzett etetőmagok között csak első osztályú, gondosan válogatott, édesített főtt magvakat talál, amelyek nélkülönözhetetlenek a sikeres ponty és amur horgászathoz. Eredményesen használhatók az év bármely szakában, szoktató etetéshez, bojlis horgászatnál előetetéshez, vagy akár etetőanyagba keverve is, növelhető annak beltartalmi értéke. A magvak egy speciális eljárásnak köszönhetően 2 évig garantáltan megőrzik frissességüket és eredeti minőségüket. kód: megnevezés: 530 Kukorica 531 Kukorica 3 kg-os 540 Búza 541 Kender 546 Megamais 547 Tigrismogyoró x Mag - Mix x Mag - Mix x Mag - Mix 535 Ponty-Mix Epres /kuk-búza-repce-kender-tig.m./ 536 Ponty-Mix Pálinkás /kuk-búza-repce-kender-tig.m./ 537 Amur-Mix Lucerna /kuk-búza-repce-csillagfürt/ 538 Amur-Mix Hínár-Sás /kuk-búza-repce-csillagfürt/

19 Tejsavas erjesztésű etetőmagok és mixek 180 nap jótállással A TOP MIX Varázslatos Ponty Programja a céltudatos nagyhal horgászoknak készült. Az MCS /Magic Carp System/ névvel jelzett termékek közé tartoznak ezek a természetes erjesztési eljárással készített etető magok, magkeverékek, melyek tartósítószert nem tartalmaznak. Ezen termékek pontyokra és amurokra gyakorolt csalogató hatása minden elképzelésen túltesz. Használatukat elsősorban a nyári meleg vizeknél javasoljuk, ponty és amur horgászatához. Egyaránt alkalmasak szoktató és elő etetéshez, de horogra tűzve, vagy hajszál előkére fűzve csaliként is kiválóak. A termékek felbontás nélkül 180 napig megőrzik minőségüket, azonban felbontás után célszerű elhasználni azokat. Elsősorban ponty és kárász horgászatához ajánljuk ezt az három magból (kukorica, búza, kendermag) és három magkeverékből álló kollekciót. Bizonyára minden horgász tapasztalta már, hogy a nyári meleg vizekben nagyon jól, nagyon eredményesen használhatók a tejsavas erjesztéssel készített magok. 588 Etető kukorica 589 Etető kendermag 590 Etető búza 591 Etető mag-mix 586 Ponty mix tejsavas 587 Amur-mix hínár-sás Ezek a savanykás illatú és ízű magok mágnesként vonzzák a pontyokat, amurokat és szinte minden halat. Azonban az erjesztéssel készített magoknak, hogy nem mindenki tudja elkészíteni, mert a körülményei ezt nem teszik lehetővé, illetve ezeket a magokat csak napokig lehet tárolni, mert az erjedési folyamat nem áll le és a mag tönkremegy. A TOP MIX ezen termékei tejsavas erjesztéssel készülnek, így mindazt az előnyt biztosítják felhasználóiknak, amit ez az eljárás biztosíthat. További előny, hogy az erjedési folyamatot, a megkezdődése után nem sokkal leállítjuk, így a magok megfelelően puhák lesznek és megkapják savanykás, tejsavas illatukat és ízüket, viszont hosszabb ideig eltarthatók maradnak. Így azoknak a horgászoknak is a rendelkezésére áll ez a kiváló etető és csali, akiknek nem áll módjában ezek elkészítése. 525 Vaníliás 526 Mézes 527 Epres 528 Epres-Halas 529 Amur MCS Magic Corn (vágott kukorica) Különleges termékünk ez az ízesített, édesített és színezett vágott csemege kukorica, amely egyaránt jó horogra és etetőanyagba, vagy csak magában etetésre. A Magic Corn különlegessége édes íze, melyet, tapasztalt ponty és bojlis horgászok szerint fokozottan kedvel a ponty. Ezzel a minőségi kukoricával a drága külföldi dobozos kukoricákat akarjuk kiváltani. Új termékünk a zöld lucerna ízesítéssel készített Amur kukorica, melyet speciálisan amur horgászatához fejlesztettünk ki.

20 Üveges kukorica, pácolt Különleges pácolási eljárással készített, egyforma szemcseméretű, kézzel morzsolt, lé nélküli kukorica, eper (piros), méz (sárga) és vanília (natúr) ízesítéssel. 520 Méz 521 Eper 522 Vanília Üveges kukorica Egyforma szemcseméretű, kézzel morzsolt kukorica, lében. Ízenként más színű és az ízesítésnek megfelelő ábrával ellátott címkével, tetején körcimkével. Bait Balls A Bait Balls kész etetőanyag golyó, vákuum csomagolásban és kb. 40 mm méretben. A Bait Balls roppantott és egész magvakból készül, a megfelelő magokból készített lisztkeverékkel összeragasztva, kizárólag természetes anyagok felhasználásával. A Bait Balls etető golyókkal akár 100 m távolságra is etethetünk csúzli, vagy parittya segítségével. Sok időt megtakaríthatunk, hiszen nem kell fáradtságos munkával elkészíteni, majd keményre gyúrni és pontosan megformázni a golyókat, amely elengedhetetlen a pontos etetéshez. A golyók különleges állaga révén azok sokáig megmaradnak és csak lassan oldódnak ki a magvak és sokáig ott tartják a halakat az etetésen. A Bait Balls minőségét 1 évig megőrzi, sértetlen csomagolásban. 380 kukorica+juharmag 381 kukorica+kender 382 kukorica+scopex 383 kukorica+tigrismogyoró 384 kukorica+halibut 500 Natur 501 Vanília 502 Méz 503 Eper 504 Pisztácia 506 Aszalt szilvás 507 Mogyorós 508 Tomato 509 Kék kagyló 510 Amur /lucernás/ 511 Scopex 512 Juharszirup 513 Pálinka 514 Amur special /hínár-sás/ 515 Frankfurti kolbász 516 Ananász 598 MCS Előfőzött Tigrismogyoró Spanyolországból importált magas minőségű előfőzött tigrismogyoró, visszazárható üvegben. 390 kender 391 kukorica+hal 392 kukorica+kender 393 kukorica+scopex 394 juharmag 395 tigrismogyoró Mini Balls A Mini Balls csali golyók 22 mm méretben készülnek. Összetételük megegyezik a Bait Balls etetőgolyók összetételével, tehát kizárólag természetes magvakból készülnek és ezek lisztjeinek keverékével vannak összeragasztva. Semmilyen tartósítószert nem tartalmaznak és legalább olyan elsőrendűek, mint a legjobb bojlik. Hajszál előkével tudjuk a horogra rögzíteni, oldódási ideje 4-7 óra. Az összeragasztáshoz használt finom lisztek folyamatosan oldódnak ki és a halak gyorsan megérzik az íz és zamat anyagot. A gyártás és a csomagolás módja megvédik az összetevők minden fontos tulajdonságát, illat, zamat stb. A Mini Balls használata különösen javasolt rövidebb horgász időknél. Használata jól kapcsolható a Bait Balls etető golyókkal létrehozott etetőzónák esetében.

DYNAMITE BAITS TERMÉKKAKTALÓGUS 2006 ÚJ TERMÉKEK 2006-BAN. I Indulgence fűszeres csirkés termékcsalád I

DYNAMITE BAITS TERMÉKKAKTALÓGUS 2006 ÚJ TERMÉKEK 2006-BAN. I Indulgence fűszeres csirkés termékcsalád I DYNAMITE BAITS TERMÉKKAKTALÓGUS 2006 Teljes termékskála 2006 I I Indulgence fűszeres csirkés termékcsalád I TERMÉKEK 2006-BAN I Swim Stim lágy horog pelletcsalád I I Silver X etetőanyagok és adalékok I

Részletesebben

043 Xtasy Carp Match 042 Xtasy Carp VIP 041 Xtasy Carp VIP Fekete 065 Xtasy Dévér

043 Xtasy Carp Match 042 Xtasy Carp VIP 041 Xtasy Carp VIP Fekete 065 Xtasy Dévér 042 Xtasy Carp VIP Durva szemcsés, sárga színű, pontyos verseny etetőanyag. Ez a keverék elsősorban a felmelegedett 15 Celsius-foknál melegebb vizekben hatékony. Tartalmas, magas fehérje tartalmú eledel,

Részletesebben

Series ECO A legkedvezőbb árú termékeink csoportja. TUBERTINI Minőségi olasz etetőanyagok

Series ECO A legkedvezőbb árú termékeink csoportja. TUBERTINI Minőségi olasz etetőanyagok Series ECO A legkedvezőbb árú termékeink csoportja 4 TUBERTINI Minőségi olasz etetőanyagok 11 12 20 30 Series Feeder Speciálisan a fenekező horgászatra kifejlesztettett termékek Series World Champion Versenyzőknek

Részletesebben

TOP MIX - MAHOR KUPA BALATONÚJLAK

TOP MIX - MAHOR KUPA BALATONÚJLAK 2011 www.topmix.hu 042 Xtasy Carp VIP Durva szemcsés, sárga szinű, pontyos verseny etetőanyag. Ez a keverék elsősorban a felmelegedett 15 C-foknál melegebb vízekben hatékony. Tartalmas, magas fehérje tartalmú

Részletesebben

The taste of succes. etetőanyagok pelletek, paszták aromák, adalékok magok horgászbotok orsók botzsákok, táskák kiegészítők. Papp Zoltán.

The taste of succes. etetőanyagok pelletek, paszták aromák, adalékok magok horgászbotok orsók botzsákok, táskák kiegészítők. Papp Zoltán. 2012 etetőanyagok pelletek, paszták aromák, adalékok magok horgászbotok orsók botzsákok, táskák kiegészítők The taste of succes Papp Zoltán Papp József Gyulai Ferenc Szabó-Petro Henriett Bóna László 1

Részletesebben

I. Békés Megyei Bojlis Találkozó 2014 szeptember 18-21. - Spicces Horgásztó 2014. október 21-24. Munkácsy Horgásztó

I. Békés Megyei Bojlis Találkozó 2014 szeptember 18-21. - Spicces Horgásztó 2014. október 21-24. Munkácsy Horgásztó I. Békés Megyei Bojlis Találkozó 2014 szeptember 18-21. - Spicces Horgásztó 2014. október 21-24. Munkácsy Horgásztó Tervezett program: 2014. szeptember 18. csütörtök: 10:00 Ünnepélyes megnyitó, 11:00 Horgászhelyek

Részletesebben

del alapú pontycsalik gyártásában nagy tapasztalatokkal tunk azon, hogy milyen új termékeket fejlesszünk

del alapú pontycsalik gyártásában nagy tapasztalatokkal tunk azon, hogy milyen új termékeket fejlesszünk 2013 A múlt szezonban sokat gondolkodtunk és dolgoz- Könnyűszerrel a del alapú pontycsalik gyártásában nagy tapasztalatokkal tunk azon, hogy milyen új termékeket fejlesszünk horgászok is, akiknek rosszabb

Részletesebben

Régi módszer, jó módszer...

Régi módszer, jó módszer... Régi módszer, jó módszer... A kukorica a pontycentrikus hazai hazai horgászat máig kiemelkedő jelentőségű csalija.. Régebben a filléres és a lófogú kukoricát kedvelték. A filléresnek onnan a neve, hogy

Részletesebben

FEHOVA 2013 Helyszíni, tudásalapú nyereményjáték részvételi és játékszabályai

FEHOVA 2013 Helyszíni, tudásalapú nyereményjáték részvételi és játékszabályai FEHOVA 2013 Helyszíni, tudásalapú nyereményjáték részvételi és játékszabályai 1) A Hungexpo Vásár és Reklám Zártkörűen Működő Részvénytársaság, röviden Hungexpo Zrt. (1101 Budapest, Albertirsai út 10.,

Részletesebben

I. Carpmania Bojlis Kupa

I. Carpmania Bojlis Kupa I. Carpmania Bojlis Kupa ahol a méret a lényeg Helye: Ideje: Díja: Lőrintei Nagy -Tó 2011. szeptember 05. 13 00 szeptember 10. 08 00 (115 óra) 99.000,- Ft, (49.500,- Ft/Fő) Felhívjuk a figyelmet, hogy

Részletesebben

DYNAMITE BAITS TERMÉKKAKTALÓGUS. www.dynamitebaits.com

DYNAMITE BAITS TERMÉKKAKTALÓGUS. www.dynamitebaits.com DYNAMITE BAITS TERMÉKKAKTALÓGUS AZ ÉV TERMÉKE AZ ÉDESVÍZI HORGÁSZATBAN - SILVER X Silver X 2 Silver X etetőanyag család 2006 újdonsága a Silver X család Egy új és izgalmas etetőanyag és adalék termékcsalád,

Részletesebben

III. Cibakházi Holt-Tisza Bojlis Verseny. 2011. Tavaszi forduló. Versenyszabályzat

III. Cibakházi Holt-Tisza Bojlis Verseny. 2011. Tavaszi forduló. Versenyszabályzat III. Cibakházi Holt-Tisza Bojlis Verseny 2011. Tavaszi forduló Versenyszabályzat I. A versenykiírás általános szabályai és a részvétel feltételei A versenyen részt vehet, aki Magyarországon a tárgyévre

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-102 számú irányelv. Megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott édesipari termékek

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-102 számú irányelv. Megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott édesipari termékek MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-102 számú irányelv Megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott édesipari termékek Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, 2011. (első kiadás)

Részletesebben

Ökrök takarmányozása

Ökrök takarmányozása Ökrök takarmányozása Pisztácia, mogyoró Főbb jellemzőik: Alacsony zsír, ásványi anyag és rosttartalom Fehérjéjük (2-3%) nagyrészt NPN anyagokból áll Kevés keményítőt, vagy cukrot tartalmaznak Száraz, hűvös

Részletesebben

Tisztelt Horgásztársak!

Tisztelt Horgásztársak! BEVEZETŐ Tisztelt Horgásztársak! Magunk mögött hagytunk egy évet, ami sajnálatunkra nem éppen a kedvező időjárásról és vízviszonyokról szólt. Számunkra is, mint gyártónak igen csak felemásra sikeredett

Részletesebben

BEVEZETŐ. Idén ünnepeljük a cég fennállásának 20. évfordulóját, amit először is az Önök töretlen bizalmának köszönhetünk!

BEVEZETŐ. Idén ünnepeljük a cég fennállásának 20. évfordulóját, amit először is az Önök töretlen bizalmának köszönhetünk! BEVEZETŐ BEVEZETŐ Idén ünnepeljük a cég fennállásának 20. évfordulóját, amit először is az Önök töretlen bizalmának köszönhetünk! A sok pozitív visszajelzés, a jó fogási eredmények mind a hétköznapokban

Részletesebben

Szegedi szalámi/téliszalámi 1 A TERMÉK BEMUTATÁSA. 1. A termék megnevezése: SZEGEDI SZALÁMI vagy SZEGEDI TÉLISZALÁMI

Szegedi szalámi/téliszalámi 1 A TERMÉK BEMUTATÁSA. 1. A termék megnevezése: SZEGEDI SZALÁMI vagy SZEGEDI TÉLISZALÁMI Szegedi szalámi/téliszalámi 1 A TERMÉK BEMUTATÁSA 1. A termék megnevezése: SZEGEDI SZALÁMI vagy SZEGEDI TÉLISZALÁMI 2. A termék leírása Nyersanyagok, fűszerek, segédanyagok A SZEGEDI SZALÁMI vagy SZEGEDI

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 2. Hét

Menü - 1800 kcal. 2. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

CUKRÁSZATI, SÜTŐIPARI, GASZTRONÓMIAI ALAPANYAGOK NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRA

CUKRÁSZATI, SÜTŐIPARI, GASZTRONÓMIAI ALAPANYAGOK NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRA CUKRÁSZATI, SÜTŐIPARI, GASZTRONÓMIAI ALAPANYAGOK NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRA AKCIÓS ÁRAINK ÉRVÉNYESEK: 2015. nov. 30-tól dec. 23-ig KARÁCSONYI AKCIÓ Kristálycukor 50/1 155 Ft/kg GOLDI élelmiszer készítmény

Részletesebben

A legjobb ha felkészülsz az ünnepekre.

A legjobb ha felkészülsz az ünnepekre. AamsddmFrafa Mama minden évben készített ilyen mézeskalácsot, több száz darabot, tojásfehérjébe kevert porcukorral kicirkalmazva, mákkal, kókusszal, több színű cukorgyönggyel díszítve. (...) A lényeg viszont

Részletesebben

Kedves Vendégünk! Napfényes Falatozó

Kedves Vendégünk! Napfényes Falatozó Kedves Vendégünk! Köszöntjük Önt a Napfényes Falatozóban! Fontosnak tartjuk, hogy az egészséges életmód kedvelőinek, a gyógyulni vágyóknak és minden érdeklődőnek megmutassuk, hogy csupán az emberi szervezet

Részletesebben

Christmas Special 2014

Christmas Special 2014 Christmas Special 2014 Pasta Italiana ajándékcsomag Ez az ajándékcsomag egy igazi kulináris élmény az olasz ételek kedvelőinek, mely egy kellemes főzéssel és remek ételekkel teli családi, vagy baráti vacsorát

Részletesebben

Andy May Three times Kamasan winner. Neil Machin Fishomania winner 06 Park Dean Masters winner 06 White Acres winner 06 Kamasan winner 07-08

Andy May Three times Kamasan winner. Neil Machin Fishomania winner 06 Park Dean Masters winner 06 White Acres winner 06 Kamasan winner 07-08 Made in the UK Welcome to Bag em matchbaits Andy May Three times Kamasan winner Jamie Hughes Kamasan Matchman of the Year 2010 winner Neil Machin Fishomania winner 06 Park Dean Masters winner 06 White

Részletesebben

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ

VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ VASI VIZEKEN IFJÚSÁGI HORGÁSZVETÉLKEDŐ II. FORDULÓ CSAPAT NÉV: CSAPATKAPITÁNY NEVE: CSAPATKAPITÁNY ELÉRHETŐSÉGE: VASKERESZTES, 2010-03-21 FELADATOK I. Feladat: A helyszíni forduló a vaskeresztesi tanpályán

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz Tibor. Sűrített levesek. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés

MUNKAANYAG. Orosz Tibor. Sűrített levesek. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés Orosz Tibor Sűrített levesek A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés A követelménymodul száma: 1465-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-007-30 SŰRÍTETT LEVESEK ESETFELVETÉS MUNKAHELYZET

Részletesebben

Érvényes: 2016.január 1.-től

Érvényes: 2016.január 1.-től Érvényes: 2016.január 1.-től http://www.spaworks.hu Ha szauna, akkor Spaworks Magyarországon elsőként gyártunk sorozatgyártású infra szaunákat, Szikszón. Magyar gyárunkban, prémium minőségű anyagokkal

Részletesebben

Menü - 1500 kcal. 3. Hét

Menü - 1500 kcal. 3. Hét Menü - 1500 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1500 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-25%-a, ami 75-93 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 50 grammnak

Részletesebben

www.carpzoom.com TERMÉKKATALÓGUS

www.carpzoom.com TERMÉKKATALÓGUS www.carpzoom.com TERMÉKKATALÓGUS KUKORICÁK / FŐZÖTT MAGVAK Sweet Corn Ízesített édes csemege kukorica. Pácolt csemege kukorica szemek ellenállhatalan ízekben. Ajánljuk match, feeder, könnyű pontyozó módszerekhez.

Részletesebben

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l

Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l Product Catalogue Benoit extra szűz olívaolaj 500 ml, 750 ml, 5 l A Benoit extra szűz olívaolaj könnyű gyümölcs ízesítéssel és lágy virágillatával az igazi olíva íz fantasztikus élményét nyújtja ízlelőbimbóinak.

Részletesebben

Menü - 1800 kcal. 1. Hét

Menü - 1800 kcal. 1. Hét Menü - 1800 kcal Tudnivalók a diétáról: Energiaérték: 1800 kcal Protein tartalom: a napi energia-bevitel 20-%-a, ami 81-90 grammnak felel meg Zsírtartalom: a napi energia-bevitel 30%-a, ami 60 grammnak

Részletesebben

SZAKMAI SEGÉDANYAG az FFsuli program elméleti anyagaiba.

SZAKMAI SEGÉDANYAG az FFsuli program elméleti anyagaiba. 3. Foglalkozás SZAKMAI SEGÉDANYAG az FFsuli program elméleti anyagaiba. Élelmiszerek vásárlása Az élelmiszerek vásárlása alapvetően két szempont alapján történhet: a kiválasztást befolyásolják egyrészt

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-33 számú irányelv

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-33 számú irányelv MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-33 számú irányelv Tartósított élelmiszerek Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság. 3. módosított kiadás (2010.) 2 I. Általános előírások 1.

Részletesebben

CARP CSL LIQUID 500 500 ( ) EVO CARP CSL LIQUID

CARP CSL LIQUID 500 500 ( ) EVO CARP CSL LIQUID Vanilia Speciál Keszegező Ponty Mézes Ponty Epres Pörkölt Folyóvízi Ánizsos piros Folyovízi sajtos Folyóvízi Sajtos piros Folyóvízi Sajtos fekete River (+ parmezánsajttal+ sajtos pellet) Folyóvízi Keszegező

Részletesebben

Esküvő a Monori Vigadó Étteremben

Esküvő a Monori Vigadó Étteremben Esküvő a Monori Vigadó Étteremben Ne hagyja, hogy e gyönyörű nap ezernyi apró részlete miatti aggódása elterelje figyelmét a legfontosabbakról: az élményről, a régóta tervezett nagy nap fontos és sokáig

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 1-3/13-1 számú előírás. Egyes húskészítmények. Certain meat products

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 1-3/13-1 számú előírás. Egyes húskészítmények. Certain meat products MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 1-3/13-1 számú előírás Egyes húskészítmények Certain meat products Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, 2004. A Magyar Élelmiszerkönyv előírásainak

Részletesebben

Paradicsom info. Hidrokultúrás paradicsom. Tapasztalatok, tendenciák, fajták - 2016. Piaci trendek itthon és külföldön

Paradicsom info. Hidrokultúrás paradicsom. Tapasztalatok, tendenciák, fajták - 2016. Piaci trendek itthon és külföldön Paradicsom info Hidrokultúrás paradicsom Tapasztalatok, tendenciák, fajták - 2016 A hidrokultúrás termesztésben megtörtént a szemléletváltás, az elmúlt néhány évben a saját utas próbálkozásokat mindinkább

Részletesebben

POWER merítőszák, Extra Strong, 2 részes

POWER merítőszák, Extra Strong, 2 részes MERÍTŐSZÁKOK POWER merítőszák, Extra Strong, 2 részes Szupererős merítőháló masszív fém fejjel és extraerős, külön erre a célra fejlesztett nyéllel, belső rögzítő mechanizmussal. Egyszerű a kezelése, minden

Részletesebben

STATISZTIKAI TÜKÖR 2012/42

STATISZTIKAI TÜKÖR 2012/42 2014. július A mezőgazdaság szerepe a nemzetgazdaságban, 2013 STATISZTIKAI TÜKÖR 2012/42 Tartalom VI. évfolyam 42. szám Összefoglalás...2 1. Nemzetközi kitekintés...3 2. A mezőgazdaság és az élelmiszeripar

Részletesebben

seeds&sharing Sharing a healthy future sárgarépa, petrezselyem fajta újdonságok zeller, cékla, spenót fajták vetőmag információk

seeds&sharing Sharing a healthy future sárgarépa, petrezselyem fajta újdonságok zeller, cékla, spenót fajták vetőmag információk seeds&sharing Rijk Zwaan termékmagazin Gyökérzöldség, spenót és póréhagyma termékmagazin 2015 sárgarépa, petrezselyem fajta újdonságok zeller, cékla, spenót fajták vetőmag információk Sharing a healthy

Részletesebben

ALAPITVA 1994 KATALÓGUS. horgászoknak TAPASZTALAT - TUDÁS - INNOVÁCIÓ

ALAPITVA 1994 KATALÓGUS. horgászoknak TAPASZTALAT - TUDÁS - INNOVÁCIÓ ALAPITVA 1994 KATALÓGUS horgászoknak TAPASZTALAT - TUDÁS - INNOVÁCIÓ Tisztelt Horgásztársak, Kereskedők! Nagy Attila Köszöntöm Önöket termékismertető katalógusunk kiadása alkalmából! Exner = több mint

Részletesebben

Növényi eredetű élelmiszerek előkészítési módjai II.

Növényi eredetű élelmiszerek előkészítési módjai II. Kiss Iren Növényi eredetű élelmiszerek előkészítési módjai II. A követelménymodul megnevezése: Előkészítés A követelménymodul száma: 1464-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-018-30 ZÖLDSÉGEK,

Részletesebben

MUNKAANYAG. Martonosiné Csertő Brigitta. Az értékesítési folyamat mely fázisaiban és. hogyan ellenőrizzük az élelmiszerek- és

MUNKAANYAG. Martonosiné Csertő Brigitta. Az értékesítési folyamat mely fázisaiban és. hogyan ellenőrizzük az élelmiszerek- és Martonosiné Csertő Brigitta Az értékesítési folyamat mely fázisaiban és hogyan ellenőrizzük az élelmiszerek- és vegyiáruk minőség-megőrzési idejét? A követelménymodul megnevezése: Élelmiszerek és vegyiáruk

Részletesebben

Növénytermesztéstani alapismeretek (SMKNZ2023XN) Minőség, minőségvizsgálat

Növénytermesztéstani alapismeretek (SMKNZ2023XN) Minőség, minőségvizsgálat Növénytermesztéstani alapismeretek (SMKNZ2023XN) Minőség, minőségvizsgálat Környezetgazdálkodási agrármérnök (BSc) II. gyakorlata 2013. október 30. Minőség A minőség a követelményeknek való megfelelés

Részletesebben

ZÖLD INTÉZMÉNY ZÖLD RENDEZVÉNYEK - ZÖLD CATERING

ZÖLD INTÉZMÉNY ZÖLD RENDEZVÉNYEK - ZÖLD CATERING ZÖLD INTÉZMÉNY ZÖLD RENDEZVÉNYEK - ZÖLD CATERING Hisszük, hogy a jó vendéglátás alapjaiban határozhatja meg egy rendezvény sikerét. Az ízek harmóniája szakértelmet, odaadást és összhangot kíván. Cateringes

Részletesebben

CUKRÁSZATI, SÜTŐIPARI, GASZTRONÓMIAI ALAPANYAGOK NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRA

CUKRÁSZATI, SÜTŐIPARI, GASZTRONÓMIAI ALAPANYAGOK NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRA CUKRÁSZATI, SÜTŐIPARI, GASZTRONÓMIAI ALAPANYAGOK NAGYKERESKEDELMI RAKTÁRA AKCIÓS ÁRAINK ÉRVÉNYESEK: 2016. ápr. 11-től ápr. 29-ig TAVASZI AKCIÓ Kristálycukor 50/1 179 Ft/kg Sajt Trappista import 749 Ft/kg

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek A haj és a vitaminok A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelemhiánya

Részletesebben

JELENTÉS A BIOKONTROLL HUNGÁRIA NONPROFIT KFT. 2008. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL

JELENTÉS A BIOKONTROLL HUNGÁRIA NONPROFIT KFT. 2008. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL JELENTÉS A BIOKONTROLL HUNGÁRIA NONPROFIT KFT. 2008. ÉVI TEVÉKENYSÉGÉRŐL Írta: Dr. Roszík Péter és szerzőtársai Baliné Seléndy Eszter Bálintné Varga Katalin Bánfi Brigitta Bauer Lea Császár Alexandra Nagy

Részletesebben

Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek

Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek Nyári Gyümölcsös Smoothie Receptek Összeállította: Szűcs Szilvia Mi is az a Smoothie? A Smoothie gyümölcsből vagy zöldségből pépesítés és némi hígítás után létrejött krémes ital, melyet fogyaszthatjuk

Részletesebben

CHILIVILÁG EXTRA ERŐS CHILISZÓSZOK! 100%-BAN MAGYAR KÉZMŰVES TERMÉKEK!

CHILIVILÁG EXTRA ERŐS CHILISZÓSZOK! 100%-BAN MAGYAR KÉZMŰVES TERMÉKEK! CHILIVILÁG EXTRA ERŐS CHILISZÓSZOK! 100%-BAN MAGYAR KÉZMŰVES TERMÉKEK! Célunk bemutatni és népszerűsíteni a különböző chilifajtákat, mint dísz- és fűszernövényt, illetve a belőlük készített termékeinket,

Részletesebben

TESZOR'15 kód TESZOR'15 Megnevezés

TESZOR'15 kód TESZOR'15 Megnevezés A MEZŐGAZDASÁG, ERDŐGAZDÁLKODÁS, HALÁSZAT 01 Növénytermesztés, állattenyésztés, vadgazdálkodás és kapcsolódó szolgáltatások 01.1 Nem évelő növény termesztése 01.11 Gabonaféle (kivéve rizs), hüvelyes növény,

Részletesebben

Iktató szám: 88 / 2013. Tárgy: KHESZ Versenykiírás 2013.

Iktató szám: 88 / 2013. Tárgy: KHESZ Versenykiírás 2013. Körösvidéki Horgász Egyesületek Szövetsége 5 6 0 0 B é k é s c s a b a, B a j z a u t c a 1 1. T e l. : 6 6 / 3 2 8-9 4 5 ; f a x : 6 6 / 3 2 3-5 1 2 M a i l : k h e s z @ m a i l. g l o b o n e t. h u

Részletesebben

A várandós nõk táplálkozása

A várandós nõk táplálkozása A várandós nõk táplálkozása Fontos, hogy az étrend igazodjon a kismama testtömeg-indexéhez, alapanyagcseréjéhez, az aktuális állapotához, és az ízléséhez. Vegyes táplálkozással, jól megválogatott, jó minõségû

Részletesebben

Termék portfólió bemutató a vákuum csomagolás szakértőjétől.

Termék portfólió bemutató a vákuum csomagolás szakértőjétől. Termék portfólió bemutató a vákuum csomagolás szakértőjétől. Ez a bemutató a Silko&Co. Kft szellemi tulajdona. Bármilyen változtatás vagy másolás TILOS! és jogi következménnyel jár. A feltüntetett képek

Részletesebben

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip

Karácsonyi italok. Hozzávalók: Elkészítés: Mézes tojás flip Karácsonyi italok Likőrös-kávés forró csoki 1 dl tej (60 kcal) 3 kocka meggylikőrrel töltött csokoládé (kb. 2 dkg = 100 kcal) 1 csomag csokis cappucinopor (4 g = kb. 20 kcal) tejszínhab (1 evőkanál = kb.

Részletesebben

MUNKAANYAG. Sziklainé Farkas Bernadett. Felvert tészták I. A követelménymodul megnevezése: Cukrászati termékkészítés

MUNKAANYAG. Sziklainé Farkas Bernadett. Felvert tészták I. A követelménymodul megnevezése: Cukrászati termékkészítés Sziklainé Farkas Bernadett Felvert tészták I. A követelménymodul megnevezése: Cukrászati termékkészítés A követelménymodul száma: 0536-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-016-30 FELVERT

Részletesebben

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal

Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Homoktövis sorbet krém karamellellel szolgált ropogós kecskesajttal Hozzávalók Sorbet krém 6 dl homoktövis velő 1 dl homoktövis lekvár 0,6 dl prosorbet Karamell 6 ek. cukor 2 dl Homoktövis velő Ropogós

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-86 számú irányelv. Kávé, kávékeverék, pótkávé és egyéb kávékészítmények

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-86 számú irányelv. Kávé, kávékeverék, pótkávé és egyéb kávékészítmények MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-86 számú irányelv Kávé, kávékeverék, pótkávé és egyéb kávékészítmények Coffee, coffee mixes, coffee substitutes and other coffee products Jóváhagyta

Részletesebben

Az agrárgazdaság szereplôi. A mezôgazdaság eredményei. Vadgazdálkodás és halászat. az élelmiszergazdaságban

Az agrárgazdaság szereplôi. A mezôgazdaság eredményei. Vadgazdálkodás és halászat. az élelmiszergazdaságban TARTALOM 3 Elôszó 4 6 10 Az agrárgazdaság szereplôi A magyar mezôgazdaság adottságai A mezôgazdaság eredményei 14 Erdôgazdálkodás 15 Vadgazdálkodás és halászat 16 Agrár-vidékfejlesztési intézkedések 20

Részletesebben

AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM. Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik.

AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM. Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik. AEG gőzsütők SOHA NEM VOLT MÉG ENNYIRE FINOM Egy AEG gőzsütővel konyhaművészete még magasabb szintre emelkedik. Üdvözöljük az AEG GoZSÜToK világában FEDEZZE FEL A HOLNAP ÍZEIT Ha ezeket a sorokat olvassa,

Részletesebben

Termékösszetevők listája

Termékösszetevők listája Termékösszetevők listája Krémes Natúr Danone ACTIVIA Danone ACTIVIA Bifidus ActiRegularis Élőflórás, natúr joghurt. Zsírtartalom: 3,3 % (m/m) Összetevők: sovány tej, sovány sűrített tej, tejszín, élő joghurtkultúra

Részletesebben

D. Gyakorlat.Műhely Ellenőrzőlista #11 Lekvárok és dzsemek

D. Gyakorlat.Műhely Ellenőrzőlista #11 Lekvárok és dzsemek D. Gyakorlat.Műhely Ellenőrzőlista #11 Lekvárok és dzsemek Az ellenőrzőlista a modul központi egysége. Négy oszlopból áll. Az első a probléma leírása, a második a lehetséges okok felsorolása, a harmadik

Részletesebben

Virágtartó fa. OBI Csináld ma. Szükséges ismeretek: Gyakorlott. Tartalom. Az elkészítés idej. Méretek Átmérő Virágtartó: Lábazat: Teljes magasság:

Virágtartó fa. OBI Csináld ma. Szükséges ismeretek: Gyakorlott. Tartalom. Az elkészítés idej. Méretek Átmérő Virágtartó: Lábazat: Teljes magasság: OBI Csináld ma 1 Virágtartó fa Szükséges ismeretek: Gyakorlott Tartalom Az elkészítés idej Bevezetés/Ötletek & fortélyok 2. old. Bevásárlólista 3. old. Szerszámlista 4. old. Barkácsútmutató 5. 13. old.

Részletesebben

Dr. Lakotár Katalin. Felhő- és csapadékképződés

Dr. Lakotár Katalin. Felhő- és csapadékképződés Dr. Lakotár Katalin Felhő- és csapadékképződés Legfontosabb víztározók víztározó víztömeg (kg) a teljes víztömeghez viszonyított arány (%) óceánok, tengerek szárazföldi vizek tartózkodási idő 1338,1 10

Részletesebben

Használati utasítás HU FONTOS BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK Elektromos készülékek használatakor mindig be kell tartani többek között a következő alapvető óvintézkedéseket: 1. Olvassa végig a

Részletesebben

A TESZTÜZEMEK FŐBB ÁGAZATAINAK KÖLTSÉG- ÉS JÖVEDELEMHELYZETE 2002-BEN

A TESZTÜZEMEK FŐBB ÁGAZATAINAK KÖLTSÉG- ÉS JÖVEDELEMHELYZETE 2002-BEN Agrárgazdasági Kutató és Informatikai Intézet A TESZTÜZEMEK FŐBB ÁGAZATAINAK KÖLTSÉG- ÉS JÖVEDELEMHELYZETE 2002-BEN A K I I Budapest 2003 Agrárgazdasági Tanulmányok 2003. 6. szám Kiadja: az Agrárgazdasági

Részletesebben

Levesek. Saláták - Savanyúságok

Levesek. Saláták - Savanyúságok Levesek Húsleves választott betéttel (csigatészta, házi májgaluskával) 590.- Kisfazék húsleves, gazdagon 990.- Fokhagyma krémleves, camembert kockával 630.- Hermina csuporleves (pikáns mustáros- kakukkfüves

Részletesebben

Slim Fitt mintaétrend

Slim Fitt mintaétrend Slim Fitt mintaétrend (gluténmentes, cukormentes) Az alábbi étrend egy jó példa arra, hogy bármilyen egészségügyi probléma mellett lehet egészségesen étkezni. Természetesen számos egyéni tényezőt figyelembe

Részletesebben

Vadföldgazdálkodás és vadtakarmányozás

Vadföldgazdálkodás és vadtakarmányozás SMKVB2013V N Tárgyfelelős: Vadföldgazdálkodás és vadtakarmányozás 2+2 4 Dr. Heltai Miklós Vadföldgazdálkodás és vadtakarmányozás Vadtakarmányozás: speciális vadtakarmányok. Rügy, gally, lomb, fakéreg,

Részletesebben

... ÚJDONSÁGOK SBS ÚJDONSÁGOK 2016

... ÚJDONSÁGOK SBS ÚJDONSÁGOK 2016 2016... ÚJDONSÁGOK 1 www.sbsbaits.com /sbsbaits.hu /sbstacticalbaits AZ SBS ÚJDONSÁGAIBAN MEGTALÁLHATÓ ÍZESÍTÉSEK Ace Lobworm (csaliféreg) Bio Big Fish (halas) C1 (vajkaramella-tigrismogyoró) C2 (tintahal-áfonya)

Részletesebben

FM GROUP Értékesítési segédlet. 2013. szeptember

FM GROUP Értékesítési segédlet. 2013. szeptember termékkatalógus FM GROUP Értékesítési segédlet 2013. szeptember .. Élelmiszeripari termékek... 3 Természetes kávék... 3 Aurile excellence őrölt kávé... 4 Aurile Excellence Szemes kávé... 5 AURILE ESPRESSO

Részletesebben

Cserépkályha, kandalló minőségi zalaegerszegi kályhacsempéből.

Cserépkályha, kandalló minőségi zalaegerszegi kályhacsempéből. Cserépkályha, kandalló minőségi zalaegerszegi kályhacsempéből. Rögtön az elején egy tévhitet szeretnénk eloszlatni, mely a cserépkályha és a kandalló körül forog. Sokak számára az ülőpadlával, búbbal,

Részletesebben

2012-09-30-ai változat

2012-09-30-ai változat MEZŐGAZDASÁG, ERDŐGAZDÁLKODÁS, HALÁSZAT A NEMZETGAZDASÁGI ÁG - MEZŐGAZDASÁG, ERDŐGAZDÁLKODÁS, HALÁSZAT 01 01.1 01.11 Növénytermesztés, állattenyésztés, vadgazdálkodás és kapcsolódó szolgáltatások Nem évelő

Részletesebben

III. Szigetestó bojlis kupa Kiskorpád 2011 04.19.K - 2011.04. 24.V

III. Szigetestó bojlis kupa Kiskorpád 2011 04.19.K - 2011.04. 24.V III. Szigetestó bojlis kupa Kiskorpád 2011 04.19.K - 2011.04. 24.V Helyszín: Szigetes tó Kapcsolattartó: Kovács Mihály e-mail cím: szigetesto@gmail.com Honlap: http://www.szigetesto.eu Telefon: 30/348-0189

Részletesebben

HR Tm2, IR TSWV, IR M

HR Tm2, IR TSWV, IR M HR Tm2, IR TSWV, IR M Folytonnövő, csüngő, kúp alakú, szép fehér, édes, nagy bogyójú hibrid. A termés tömege 120-140g. Szedéséretten fehér, teljesen beérve piros. Növekedési erélye nagy, ízközei aránylag

Részletesebben

Duna és egyéb folyók szabályozásáról

Duna és egyéb folyók szabályozásáról 8. évfolyam 5. szám 2001.október VÍZMINŐSÉGI TÁJÉKOZTATÓ A Közép-Tisza vidéki Környezetvédelmi Felügyelőség belső információs kiadványa AZ ALCSI HOLT-TISZA Az Alcsi Holt-Tisza mint tartalék ivóvízbázis

Részletesebben

ETETŐANYAGOK MESTERFOKON GROUNDBAITS MASTERCLASS ÉVE-YEAR

ETETŐANYAGOK MESTERFOKON GROUNDBAITS MASTERCLASS ÉVE-YEAR ETETŐANYAGOK MESTERFOKON GROUNDBAITS MASTERCLASS A HORGÁSZOK 25 ÉVE-YEAR SZOLGÁLATÁBAN OF SERVICE FISHERMEN 25 éve a horgászok szolgálatában! Az eltelt negyed évszázad nagy változásokat hozott a horgászatban

Részletesebben

ŐSMARADVÁNYOK GYŰJTÉSE, KONZERVÁLÁSA ÉS PREPARÁLÁSA

ŐSMARADVÁNYOK GYŰJTÉSE, KONZERVÁLÁSA ÉS PREPARÁLÁSA ŐSMARADVÁNYOK GYŰJTÉSE, KONZERVÁLÁSA ÉS PREPARÁLÁSA Összeállította: Dr. Fűköh Levente Egykorú rajz Buckland Vilmos őséletbúvárról, aki gyűjtőútra indul. (XIX. század eleje.) Tasnádi-Kubacska A. 1942. http://mek.oszk.hu

Részletesebben

EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT

EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT EURÓPAI UNIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENT A TANÁCS Brüsszel, 2008. január 9. (OR. en) 2006/0218 (COD) PE-CONS 3639/07 STATIS 95 CODEC 852 JOGI AKTUSOK ÉS EGYÉB ESZKÖZÖK Tárgy: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS

Részletesebben

GERBEAUD KOKTÉLFOGADÁS

GERBEAUD KOKTÉLFOGADÁS GERBEAUD KOKTÉLFOGADÁS Ha szeretné meghívni barátait, üzleti partnereit vagy munkatársait egy kellemes hangulatú, elegáns összejövetelre, ahol kötetlen hangulatban, inkább a társaságé a főszerep, akkor

Részletesebben

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-103 számú irányelv

MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV. Codex Alimentarius Hungaricus. 2-103 számú irányelv MAGYAR ÉLELMISZERKÖNYV Codex Alimentarius Hungaricus 2-103 számú irányelv Megkülönböztető minőségi jelöléssel ellátott sütőipari termékek Jóváhagyta a Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság, 2012. (első kiadás)

Részletesebben

NYEREMÉNYEK: FŐDÍJ. A nyereményjáték fődíja egy DAIWA TOURNAMENT BASIAIR QD!

NYEREMÉNYEK: FŐDÍJ. A nyereményjáték fődíja egy DAIWA TOURNAMENT BASIAIR QD! NYEREMÉNYEK: FŐDÍJ A nyereményjáték fődíja egy DAIWA TOURNAMENT BASIAIR QD! Mindig is vágyott rá, de nem vette meg? Itt a lehetőség, most megnyerheti! Minden pontyhorgász álma ez a futurisztikus japán

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület. 2016. áprilisi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület. 2016. áprilisi ülésére SIOTOUR Kft. 8600 Siófok, Szent László u. 183. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő:. Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit jegyző ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. áprilisi ülésére Tárgy:

Részletesebben

Konyhai technológiák alkalmazása

Konyhai technológiák alkalmazása Asztalos Árpád Konyhai technológiák alkalmazása a 37/2014. (VI.30) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírások figyelembevételével. Konyhai technológiák alkalmazása a

Részletesebben

Csöppnyi gondoskodás... Csöpp Mix. Lombtrágya család. EK műtrágya. www.csoppmix.hu

Csöppnyi gondoskodás... Csöpp Mix. Lombtrágya család. EK műtrágya. www.csoppmix.hu Csöppnyi gondoskodás... B Mg Csöpp Lombtrágya család Cu Zn Fe Mn N K www.csoppmix.hu Csöpp 1. Kalászos Összetétel (m/m): Nitrogén (N) 10 % Kálium (K 2 O) 5 % (K) 4,15 % Kálcium (Ca) 2,5 % (CaO) 3,5 % Magnézium

Részletesebben

LEVESEK Zöldborsó leves Hozzávalók Gombaleves Hozzávalók Erőleves Hozzávalók Olasz zöldségleves Hozzávalók Zöldséges burgonyapüré leves Hozzávalók

LEVESEK Zöldborsó leves Hozzávalók Gombaleves Hozzávalók Erőleves Hozzávalók Olasz zöldségleves Hozzávalók Zöldséges burgonyapüré leves Hozzávalók LEVESEK Zöldborsó leves Hozzávalók: ½ sárgarépa, ¼ petrezselyemgyökér, ¼ zellergumó, 1 kisebb burgonya, 1.5 dkg zöldborsó, 1 kiskanál olaj, ¼ csokor petrezselyemzöld, 3 dl zöldséglé, só, bors. A zöldségeket,

Részletesebben

EURÓPAI BIZOTTSÁG EGYSÉGES DOKUMENTUM. A TANÁCS 510/2006/EK RENDELETE ORAVSKÝ KORBÁČIK EK-sz.: SK-PGI-0005-0774-04.05.2009 OFJ ( X ) OEM ( )

EURÓPAI BIZOTTSÁG EGYSÉGES DOKUMENTUM. A TANÁCS 510/2006/EK RENDELETE ORAVSKÝ KORBÁČIK EK-sz.: SK-PGI-0005-0774-04.05.2009 OFJ ( X ) OEM ( ) 2010.7.13. Az Európai Unió Hivatalos Lapja C 188/15 EURÓPAI BIZOTTSÁG Kérelem közzététele a mezőgazdasági termékek és élelmiszerek földrajzi jelzéseinek és eredetmegjelöléseinek oltalmáról szóló 510/2006/EK

Részletesebben

Miklós Dénes. Különleges növények a háztájiban

Miklós Dénes. Különleges növények a háztájiban Miklós Dénes Különleges növények a háztájiban Sok szeretettel ajánlom feleségemnek, Karolinának, kislányomnak, Karolina Rékának és minden kedves ismerœsömnek Miklós Dénes Különleges növények a háztájiban

Részletesebben

Komplex Záróvizsga tételek

Komplex Záróvizsga tételek Komplex Záróvizsga tételek Mezőgazdasági mérnök szak (főiskolai) Növénytermesztési és kertészeti szakirány 1. Az őszi búza termesztése - az őszi búza betakarítás gépesítése 2. Őszi árpa termesztése - szemes

Részletesebben

ERMAH laboratóriumok mintavételi és vizsgálati programja (2012)

ERMAH laboratóriumok mintavételi és vizsgálati programja (2012) ERMAH laboratóriumok mintavételi és vizsgálati programja (2012) Minta megnevezése helye ideje Összes-b. K-40 H-3 Sr-90 Gamma-sp. Dózistelj. AEROSZOL SD és Lásd 1. Mell. Lásd 1. Mell. Lásd 1. Mell. DÓZISTELJESÍTMÉNY

Részletesebben

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Iskolagyümölcs - program Oktatási segédanyag 2013/2014. tanév 1. félév/2. A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Az egészség megőrzésben nagy fontossággal bírnak

Részletesebben

jeges frissítők jeges kedvencek koktélok kávék limonádék csokoládék teák alkoholos koktélok

jeges frissítők jeges kedvencek koktélok kávék limonádék csokoládék teák alkoholos koktélok jeges frissítők jeges kedvencek limonádék kávék Limonádé 0,4l (frissen facsart citromlével, lime juice sziruppal, cukorsziruppal, szénsavas ásványvízzel keverve, jéggel szervírozva) Citrom Mangó Málna

Részletesebben

Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban (VP-3-4.2.1-15)

Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban (VP-3-4.2.1-15) Mezőgazdasági termékek értéknövelése és erőforrás-hatékonyságának elősegítése a feldolgozásban (VP-3-4.2.1-15) Támogatást igénylők köre Támogatható tevékenységek Támogatás összege 1. Mezőgazdasági termelő,

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz Tibor. Az elkészítés műveletei. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés

MUNKAANYAG. Orosz Tibor. Az elkészítés műveletei. A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés Orosz Tibor Az elkészítés műveletei A követelménymodul megnevezése: Ételkészítés A követelménymodul száma: 1465-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja: SzT-002-30 AZ ELKÉSZÍTÉS MŰVELETEI ESETFELVETÉS

Részletesebben

Metylan tapétaleoldó

Metylan tapétaleoldó Metylan tapétaleoldó Speciális diszperziós koncentrátum Régi tapéta és enyves festék eltávolítására JELLEMZÔI Megkönnyíti a régi tapéta és az enyves festék eltávolítását Kiváló nedvesítô képesség Gyors

Részletesebben

(Üzletszabályzat szerint) agrárkezesség 2007. május 1-től. agrárkezesség 2007. május 1-től

(Üzletszabályzat szerint) agrárkezesség 2007. május 1-től. agrárkezesség 2007. május 1-től - 1 Melléklet az Alapítványi Kezesség Igénylő Laphoz ÖSSZEFOGLALÓ TÁBLÁZAT AZ ÁGAZATI SEGÉDLET I., II., és III. számú mellékletében felsorolt mezőgazdasági termékek és tevékenységek támogatási szabályok

Részletesebben

REGGELI A GERBEAUD HÁZBAN

REGGELI A GERBEAUD HÁZBAN REGGELI A GERBEAUD HÁZBAN A Gerbeaud Ház pékjei, cukrászai hajnalban kezdik készíteni a reggeli kínálatunkat, hogy amikor vendégeink azt akár büféasztalon felkészítve, akár tányéron felszolgálva maguk

Részletesebben

33 543 01 1000 00 00 Bútorasztalos Bútorasztalos 54 543 02 0010 54 01 Bútoripari technikus Fa- és bútoripari technikus

33 543 01 1000 00 00 Bútorasztalos Bútorasztalos 54 543 02 0010 54 01 Bútoripari technikus Fa- és bútoripari technikus A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Tisztelt Vásárló!

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Tisztelt Vásárló! HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tisztelt Vásárló! Sok éve már, hogy először használtam munkámhoz műgyantát, mely sokoldalúságával azonnal lenyűgözött. A felhasználási felsorolás csak az én fantáziám korlátait, és

Részletesebben