BEMUTATKOZÁS VÁROSOLDALAINK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BEMUTATKOZÁS VÁROSOLDALAINK"

Átírás

1 BEMUTATKOZÁS Cégünk, a Szeretlek Magyarország Médiacsoport jelenleg a legnagyobb hazai közösségi oldalhálózat tulajdonosa a Facebookon. Egyedi oldalrendszerünkön, valamint szorosan ehhez kapcsolódó portálunkon (www.szeretlekmagyarorszag.hu) keresztül mintegy kétmillió Facebook felhasználó személyes üzenőfalára tudjuk eljuttatni cikkeinket és üzeneteinket. Legnagyobb Facebook oldalaink külön-külön is több százezres rajongói táborral bírnak, és a független kimutatások (SocialTimes.hu, Image Factory Facebooker, Feszbukstat.hu) szerint a legnagyobb magyar oldalak közé tartoznak. Portfóliónk mostani legnagyobb oldala az I ALVÁS, több, mint 600 ezer lelkes rajongóval. A rajongóink személyes üzenőfalára eljuttatott üzenetekkel egy olyan csatornát használunk, ahol egyelőre minimális a reklámzaj, így az általunk elért közönség átlagon felül befogadó és nyitott. Oldalaink egyedülállóan dinamikusak, azaz ezeken a felületeken erős a rajongók aktivitása és elkötelezettsége: rengeteg tartalmat, képet töltenek fel, és nagyon könnyen lelkesíthetőek, mozgósíthatóak. Nálunk a rajongók közösségi élményként élik meg az eseményeket. Ez a környezet jóval hatékonyabb reklámmegjelenést biztosít bármely más korábbi lehetőségnél. VÁROSOLDALAINK Több, mint 80 város legismertebb és legnagyobb Facebook-oldalát működtetjük azonos elvek alapján, és azonos színvonalon. Ezen a hálózaton keresztül legalább egymillió rajongót tudunk elérni és mozgósítani, helyi fókuszt és országos lefedettséget biztosítva ezzel megrendelőink kampányainak.

2 A helyi városoldalaknál jellemzően az összetartozás, a város szeretete, a közös múlt és a közös tenni akarás mozgatja a rajongókat. Az I Magyarország oldal ernyőszerűen fogja egybe a városoldalakat: innen minden település oldala elérhető, emellett honlapunkon (www.szeretlekmagyarorszag.hu) folyamatosan frissülő lista rangsorolja a városokat aszerint, hogy éppen hány rajongójuk van a Facebookon (Városok versenye). TEMATIKUS OLDALAINK Több tucat életmódhoz és szabadidőhöz kapcsolódó tematikus oldalt is üzemeltetünk. A szórakozás (zene, bulik, utazás, nyár), gasztronómia, borok, lakberendezés, olvasás stb. témák iránt érdeklődő rajongók ezreit érhetik el velünk célzottan és hatékonyan. Újabb tematikus oldalak indításával a közönség tetszés szerint tovább szegmentálható. Megrendelőink üzenete így garantáltan azokhoz jut el, akik a legfogékonyabbak a témára. SZOLGÁLTATÁSAINK Koncepciónk az, hogy eleve csak olyan jellegű eseményt/terméket/szolgáltatást népszerűsítünk, amely az adott oldalak tematikájába jól illeszkedik, így hasznos információként jelenik meg a rajongók számára, ami jóval pozitívabb hozzáállást vált ki és nagyobb aktivitást gerjeszt a hagyományos reklámcsatornákhoz képest. Új oldal indításakor a Facebook-on az első néhány ezer rajongó megszerzése a legnehezebb. Mi már ebben a fázisban is ugrásszerű növekedést garantálunk megrendelőink oldalának ismertségben, like-ok számában és rajongói aktivitásban. Részt veszünk a kampány kreatív megtervezésében, segítünk tanácsadással, képzéssel, és igény esetén Facebook-oldalak folyamatos üzemeltetését is vállaljuk megbízásos alapon. Közösségépítésben a magyar piacon egyedülálló tapasztalattal, ismertséggel és promóciós felülettel rendelkezünk.

3 A hatékony kommunikáció elengedhetetlen a rajongói oldalakon. Mi ismerjük és érezzük rajongóink gondolkodását, ízlésvilágát, igényeit, ezért minden esetben segítünk a kampányokhoz leginkább illeszkedő oldalaink kiválasztásában, és a reklámposztok szövegének megfogalmazásában, hogy azok a lehető legoptimálisabb fogadtatást érjék el. Eredményeink folyamatosan nyomon követhetőek és pontosan mérhetőek, minden megjelentetett hirdetés után részletes statisztikát adunk arról, hogy egy-egy üzenet hányszor jelent meg a Facebookon, és milyenek voltak az erre adott reakciók mennyiségben és minőségben. Miért érdemes nálunk hirdetni? Minden korábbinál hatékonyabb hirdetési forma, amely pontosan mérhető Már az első pillanatban nagy lökést ad oldalának Igénybe veheti egyedülálló közösségépítő tapasztalatainkat Országos lefedettség, városi szintű fókusszal Oldalanként több százezer a témára nyitott és befogadó rajongó Közvetlenül aktivizálható célcsoport Direkt visszajelzés a cégről/termékről/szolgáltatásról vélemények formájában (olcsóbb, gyorsabb és reálisabb képet ad, mint egy közvélemény-kutatás)

4 Legnagyobb oldalaink A Szeretlek Magyarország Médiacsoport jelenleg a legnagyobb magyar közösségi oldalhálózat tulajdonosa Oldal neve Rajongók száma* I ALVÁS I NYÁR I Magyarország I Budapest A magyar lányok a legszebbek I ZENE I Csokoládé I TAVASZ I Pécs I Siófok I Szeged * márciusi Facebook adatok Alapvető értékeink amiért szeretnek minket Meghatározóak vagyunk Pozitív környezetet alakítunk ki Közösségi élményt adunk Értéket teremtünk, és erősítjük az összetartozást Közösséget építünk és formálunk Izgalmasak és dinamikusak vagyunk Mindenki másnál jobban ismerjük a facebookos közösségeket

5 LEGNÉPSZERŰBB MEGJELENÉSI FORMÁK I. Reklámposzt Ugrásszerűen növelheti rajongóinak számát akár egyetlen poszttal A Boci csoki bevezető kampánya során több ezer Facebook rajongót aktivizáltunk sikeresen saját felületeinken. A Megrendelők a promóciót követően saját Facebook oldalukon azután szabadon kapcsolatba léphetnek márkarajongóikkal és potenciális vásárlóikkal, bármikor reklámozhatnak akciókat, vagy bemutathatják legújabb termékeiket.

6 I I. Játék Pozitív érzéshez kapcsolhatja márkanevét Tapasztalataink szerint rajongóink szenvedélyesen szeretnek játszani, sokszor maga a játék öröme is elégséges motiváló erő számukra, ha az elég kreatív. Igényes nyeremények felajánlásával a lehető legegyszerűbb módon növelheti cége népszerűségét, és brandjének pozitív megítélését a közösségi médiában. Minden esetben vállaljuk a mindenkori Facebook szabályozásnak megfelelő játékok kidolgozását és lebonyolítását.

7 MÉRHETŐSÉG Nálunk minden mérhető A fenti adatokból jól látszik a promóció hatására tapasztalt ugrásszerű növekedés a felhasználók számában (forrás: Facebook belső statisztika). A kampányok végén részletes statisztikát adunk, amelyből pontosan nyomon követheti, hogy oldalainkon hányan látták az üzenetét, hányan szóltak hozzá, hányan lájkolták, és milyen típusú hozzászólások érkeztek. Ha hozzájárul, mérjük az Ön oldalára vitt aktivitást is, például mennyivel lett több napi látogatója, rajongója, vagy hányan kattintottak át rólunk a weboldalára.

8 N éhányan azok közül, akik már minket választottak: B o ci csoki, Balat on szelet, Budapesti Nyári Fesztivál, JOY Napok, Q uattro Mobili, djuice, Kézműves Magyar Íz e k Vására, Kupon Világ, C hio chips, Columbia Sport s wear, Invitel, Femcafe.hu, American A irlines Europe KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET! Hirdetések mellett megbízásos alapon vállaljuk Facebook oldalak üzemeltetését is. Listaárainkkal, kampánytervezéssel és Facebook applikációkkal kapcsolatban, illetve bővebb tájékoztatásért keressen minket elérhetőségeinken! Kapcsolat: Kruzslicz Dávid Körte Ildikó Ügyvezető Ügyfélkapcsolatok és Üzletfejlesztés Szeretlek Magyarország Médiacsoport Szeretlek Magyarország Médiacsoport Tel: Tel: Mobil: Mobil: web: web: