Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat"

Átírás

1 CIVIC

2 tartalom 03 MEGJELENÉS 05 BELSő KIALAKÍTÁS 07 TECHNIKA 09 KÉNYELMES UTASTÉR 11 Magic seat ÜLÉSrendszer 17 TELJESÍTMÉNY 21 BIZTONSÁG 25 AZ ÖN CIVICJE 27 KÁRPITOK 28 MODELLVÁLASZTÉK 37 SZÍNPALETTA 39 eredeti kiegészítők 45 MűSZAKI ADATOK 49 TUDTA ÖN? 51 túraautó- VILÁGBAJNOKSÁG (WTCC) Ha nem kutatnánk az ismeretlent, nem fedezhetnénk fel semmi újat Az új Civic tervezésénél három fő szempontot tartottak szem előtt a Honda mérnökei: olyan járművet kívántak létrehozni, ami egyedi, karakteres megjelenéssel, átlagon felüli teljesítménnyel és jól variálható utastérrel szolgálhatja tulajdonosát. Ehhez sok-sok új, korszakalkotó ötletre volt szükség, no meg egy teljesen új szemléletre, ami a problémamegoldást illeti. A fejlesztés csaknem négy évig tartott, a tesztek során pedig 20 ezer kilométert tettek meg a szakemberek valós körülmények között, hogy az autó minden pontját a tökéletességig finomítsák. Az eredmények magukért beszélnek. Határozott kiállásával, lenyűgöző teljesítményével és megannyi, jövőbe mutató megoldásával minden idők legjobb Civicjét sikerült megalkotniuk. Ezzel a tervezők izgalmas útja a végéhez ért, az Öné viszont csak most kezdődik. Készen áll rá? Olvassa le a kódot, hogy elinduljon a Civic-alkalmazás.

3 Megjelenés 04 Egyedi formavilág Az áramvonalas fényszóróktól a hátsó légterelőig minden azt a célt szolgálja, hogy a levegőáramlás optimális legyen a jármű körül, s ezáltal még kifinomultabban, illetve stabilabban haladhasson az autó. Az innovatív felfüggesztés a menetkomfort és az irányíthatóság tökéletes egyensúlyát teremti meg, új szintre emelve a Civic nyújtotta kényelmet és biztonságot. Mindez hihetetlenül alacsony fogyasztással és zajszinttel társul, a Civic tehát minden szempontból a legjobbat nyújtja. NAPPALI MENETFÉNY Az optimális nappali láthatóság jegyében a Civic nagy fényerejű, fénydiódás nappali menetfényeket kapott, melyek nem mellesleg dinamikusabb és stílusosabb megjelenést kölcsönöznek a modellnek. A képen egy Executive felszereltségű Civic látható 17 colos alumíniumfelnikkel.

4 Belső kialakítás 06 Intelligens, kifinomult és intuitív. Középpontban a vezető A Civic egyik legfőbb erénye a kiemelkedő vezetési élmény, ami a rövid utakat és a hosszabb túrákat egyaránt bearanyozza. Mérnökeink rengeteg időt töltöttek a Civic utasterének átdolgozásával, s egy cél lebegett a szemük előtt: a tökéletes vezetői környezet létrehozása. A műszerfal kialakításánál a pilóta állt a középpontban, a sebességre, fordulatszámra és fogyasztásra vonatkozó információk például úgy jelennek meg, hogy a lehető legkönnyebben leolvashatók legyenek, s a vezető mindig az útra koncentrálhasson. A multifunkciós kormány intuitívan elhelyezett gombjai pontosan ott vannak, ahol a sofőr ösztönösen keresné őket, tehát anélkül vezérelhetők a különféle berendezések, hogy tekintetünket levennénk az útról. Ráadásként szemet gyönyörködtető formai megoldások és magas minőségű kárpitanyagok teszik még vonzóbbá a Civic utasterét, így minden eddiginél hangulatosabb lehet az utazás. A képen egy Executive felszereltségű Civic látható manuális váltóval, fekete bőrkárpitozással, valamint extraként rendelhető Honda aktív menetbiztonsági rendszerrel (Advanced Safety Pack) és merevlemezes navigációs rendszerrel. Tudjon meg többet a kifinomult utastérről a Civic-alkalmazással! Csak olvassa be a kódot, és indulhat a felfedezés!

5 07 Technika Technika az Ön szolgálatában A Honda filozófiája szerint minden utazásnak biztonságosnak, kényelmesnek és élvezetesnek kell lennie. Éppen ezért rengeteg innovatív újdonságot sűrítettünk a Civicbe, s ezek egytől egyig az Ön igényeit hivatottak tökéletesen kiszolgálni. Az MP3-lejátszó kezelése például nem is lehetne ennél egyszerűbb, csak csatlakoztatni kell az eszközt, és a multifunkciós kormány gombjaival már válogathatunk is a dalok, albumok között. A zenei információ az intelligens multiinformációs kijelzőről (i-mid) olvasható le. MűHOLD ALAPÚ navigációs rendszer* Segít megtalálni úti célját. Egyszerű és hatékony a merevlemez révén. A mű hold alapú navigációs rendszer a Lifestyle és Executive felszereltségű modellekhez rendelhető extraként. TELEFONKIHANGOSÍTÓ* A telefonkihangosító rendszer (HFT) segítségével gyorsan és könnyedén böngészhet telefonszámai között. i-mid A Civic intelligens multiinformációs kijelzőjén (i-mid) folyamatosan nyomon követheti az utazással kapcsolatos információkat, beleértve többek között a fogyasztást, valamint a tankolásig megtehető távolságot és az átlagsebességet. Emellett a képernyő az audiorendszer, illetve az éppen szóló zeneszám adatait is megjeleníti, s mindezt olyan háttérképen, amit ön tölthet fel. *Kérjük, olvassa el az extrákra és a felszereltségi szintekre vonatkozó tájékoztatónkat a oldalon.

6 09 Kényelmes utastér Átgondolt kényeztetés Tágas, praktikus kialakítású utasterével a Civic egyedülálló kényelmet biztosít tulajdonosa számára, aki kiváló minő ségű bő r- és textilkárpitok közül választhat.* A beltér tervezésekor a kiemelkedő vezetési élmény volt a mérnökök célja, ezt szolgálják az elektromosan mozgatható első ülések és az állítható deréktámaszok is. A képen egy Executive felszereltségű modell szerepel fekete bőrkárpitozással. *Kérjük, olvassa el az extrákra és a felszereltségi szintekre vonatkozó tájékoztatónkat a oldalon.

7 11 Magic Seat ülésrendszer Ülések, melyek az Ön életstílusához igazodnak A Civic innovatív Magic Seat ülésrendszere rendkívüli variálhatóságot tesz lehetővé, így az utastér mindig az aktuális elvárásoknak megfelelően rendezhető be. A 60/40 arányban osztott hátsó üléssor például egyetlen mozdulattal a padlószintbe süllyeszthető vagy alaphelyzetbe állítható, ezáltal rengeteg poggyásznak jut hely, és a bepakolás is egyszerű. Bármit hoz tehát az élet, a Civic igazodni fog az Ön igényeihez! Tudjon meg többet a Magic Seat ülésrendszerről a Civic-alkalmazással. Csak olvassa be a kódot, és indulhat a felfedezés!

8 Magic Seat ülésrendszer 14 OSZTOTTAN DÖNTHETő HÁTTÁMLÁK A 60/40 arányban dönthető hátsó ülések révén kiválóan variálható a Civic utas- és csomagtere. A bő séges helykínálat luxusa A Civic átgondolt beltere tágasabb, mint gondolná, a hátsó ülések ledöntésével akár 1210* literesre is bővíthető a csomagtartó. Ide gyakorlatilag bármi befér, ami a hétköznapi életvitelhez szükséges, még a legnagyobb családi bevásárlás sem okozhat problémát. Hogy az értékes és/vagy törékeny tárgyaknak se essen baja, ezek elkülöníthetők a csomagtér aljában kialakított 70 literes tárolórekeszben. A képen egy Executive felszereltségű Civic látható extraként rendelhető merevlemezes navigációs rendszerrel. * Magában foglalja a 70 literes padlórekeszt is. A prémium audiorendszerrel felszerelt Lifestyle és Executive modelleknél 1200 liter a befogadóképesség.

9 Teszt, teszt és újra teszt Kísérleteink során számtalan megbízhatósági próbát hajtottunk végre. Vettünk egy motort, és teljes terheléssel üzemeltettük. Nem pár óráig. Pár napig! Aztán lehű töttük, megint bemelegítettük, és megismételtük a folyamatot újra és újra és újra! Végül szétszedtük az erő forrást, és a legkisebb alkatrészig mindent megvizsgáltunk az elhasználódás jeleit kutatva. Őrültség? Talán. Hatékony? Határozottan. Az eredmények magukért beszélnek.

10 17 Teljesítmény Kiemelkedő motorerő, lenyűgöző teljesítmény A Civicben bemutatott erőforrás az Earth Dreams Technology motorcsalád első Európában kapható tagja. Teljesítménye és forgatónyomatéka alapján méltán nevezhető a kategória egyik főszereplőjének, hiszen 120 lóerőjével csupán 3,6 l/100 km-es fogyasztás és 94 g/km-es széndioxidkibocsátás áll szemben.* Alacsony tömegének és csökkentett belső súrlódásának köszönhetően a Lifestyle, Sport és Comfort felszereltségi szinteken rendelhető dízel erőforrás rendkívül üzemanyag-hatékony, ugyanakkor gyorsan reagál a gázadásra, kifinomultan jár és sportosan vezethető. *Ez az érték az motorral és manuális váltóval felszerelt modellekre vonatkozik. A képen egy Lifestyle felszereltségű Civic látható 17 colos alumíniumfelnikkel.

11 19 Teljesítmény i-vtec és i-dtec - válaszok a valódi kihívásokra Benzines (i-vtec) és dízel (i-dtec) erőforrásaink egytől egyig a legmagasabb technikai színvonalon állnak, így lehengerlő teljesítmény és tisztább üzem jellemzi őket. Az 1.4 i-vtec kereken száz lóerőt biztosít a pilóta számára, ennek ellenére csupán 5,4 litert fogyaszt száz kilométeren, szén-dioxid-kibocsátása pedig mindössze 128 g/km.* Szintén kitűnő értékekre lehet büszke az 1.8 i-vtec motor is, 142 lóerős teljesítménye ellenére csak annyit fogyaszt, mint egy kisebb hajtómű. Az új 1,6 i-dtec dízelmotor 120 lóerőt teljesít, fogyasztása 3,6 l/100 km, szén-dioxid-kibocsátása 94 g/km. Nagyobb testvére, a 2.2 i-dtec 150 lóerőt mozgósít, mégis mindössze 4,2 liternyi gázolajat éget el száz kilométeren, és szén-dioxid-kibocsátása is csak 110 g/km. Minden erőforráshoz hatfokozatú manuális váltó kapcsolódik, méghozzá egy, a váltások esedékességére figyelmeztető műszerfali visszajelzővel, ami segít az üzemanyag-hatékony vezetési stílus kialakításában. Akik a manuális váltóval szemben az automatikus erőátviteli rendszereket részesítik előnyben, azok az erőforráshoz rendelhetnek ötfokozatú automatikus váltót. Ez a változat 6,3 litert fogyaszt száz kilométeren és 148 g/km a szén-dioxid-kibocsátása. *Ez az érték az 1.4 i-dtec motorral és manuális váltóval felszerelt modellekre vonatkozik. Ez az érték az motorral és manuális váltóval felszerelt modellekre vonatkozik. Ez az érték az 2.2 i-dtec motorral és manuális váltóval felszerelt modellekre vonatkozik. Ez az érték az 1.8i-VTEC motorral és manuális váltóval felszerelt modellekre vonatkozik. A teljesítményre vonatkozó további információkért, kérjük, olvassa el tájékoztatónkat a oldalon. A képen egy Executive felszereltségű Civic látható 17 colos alumíniumfelnikkel. Kérjük, olvassa el az extrákra és a felszereltségi szintekre vonatkozó tájékoztatónkat a oldalon.

12 21 Biztonság Szórakoztató biztonság A Honda mérnökei a legújabb és leghatékonyabb biztonsági technikákat alkalmazták a Civic tervezésekor. Itt van mindjárt a kocsiszekrény, melynek alapját a Honda által kikísérletezett fejlett kompatibilitású karosszériaszerkezet (ACE Advanced Compatibility Engineering) adja. Különleges struktúrája felemészti az ütközésnél keletkező energiákat és elvezeti azokat az utastér irányából, így minden utas biztonságban érezheti magát. A Civichez alapáron jár a légzsákrendszer, az elektronikus fékerőelosztó és a menetstabilizáló, csakúgy, mint a nedves úton is biztos irányíthatóságot garantáló blokkolásgátló, valamint a fékasszisztens. Ez a komplex mérnöki és számítógépes munkával kifejlesztett rendszer Önt és utasait egyaránt megóvja. Jelzés vészfékezésnél Ha úgy alakul, hogy vészhelyzetbe kerül és erősen fékeznie kell, jobb, ha az Ön mögött haladók tisztában vannak szándékával. Ezért építettük be a vészfékezést érzékelő modult, ami automatikusan bekapcsolja az elakadásjelzőt, nehogy valaki hátulról nekiütközzön az autónak. Ostorcsapás-sérülést megelőző fejtámlák az első sorban Ha mégis ráfutásos baleset történne, a speciális fejtámlák és a hárompontos, vészhelyzetben automatikusan reteszelő biztonsági övek a sofőrt és utasát is megóvják. Menetstabilizáló rendszer (VSA Vehicle Stability Assist) Útközben a menetstabilizáló szenzorai folyamatosan figyelik a kerekek tapadását, s ha veszélyhelyzetet érzékelnek, a rendszer automatikusan fékez, vagy csökkenti a motorerőt. Légzsákok A Civic utasterét szinte körülölelik a légzsákok, a bent ülőket többek között dupla front- és függönylégzsák védi. KÍSÉRőFÉNY Hogy még kényelmesebben érezze magát, a Civic séta közben is megvilágítja Önnek az utat. Ha éjjel parkol le, az első fényszórók még 15 másodpercig égve maradnak, nyitásnál pedig automatikusan felkapcsolódnak, hogy visszafelé se kelljen botorkálnia. Guminyomás-ellenőrző rendszer (DWS Deflation Warning System) A guminyomás-ellenőrző rendszer folyamatosan figyeli az abroncsok állapotát, s figyelmezteti a sofőrt, ha defektet észlel. A képen egy Executive felszereltségű Civic látható extraként rendelhető Honda aktív menetbiztonsági rendszerrel.

13 Biztonság 24 Innovatív technika a kényelemért Biztosak vagyunk benne, hogy a modern menetbiztonsági rendszerek igen hatásosak, ezért dolgoztuk ki a Honda aktív menetbiztonsági rendszert, aminek többek között az adaptív sebességrögzítő (ACC Adaptive Cruise Control) és az ütközésmérsékelő fékrendszer (CMBS Collision Mitigation Braking System) is a része. Számtalan elő nye van az intelligens kulcs nélküli ajtónyitó és indító rendszernek (Smart Keyless Entry System), ami anélkül nyitja és zárja az ajtókat, illetve indítja a motort, hogy Ön kivenné a kulcsot a zsebéből. KULCS NÉLKÜLI AJTÓNYITÁS ÉS INDÍTÁS ADAPTÍV SEBESSÉGRÖGZÍTő (ACC ADAPTIVE CRUISE CONTROL)* Az adaptív sebességrögzítő segítségével meghatározhatja távolságát az Ön előtt haladó járműhöz viszonyítva, amit a rendszer automatikusan megtart. A hűtőrácsba integrált radarszenzor révén a Civic folyamatosan ellenőrzi a távolságot, és szükség esetén gyorsít, illetve lassít. ÜTKÖZÉSMÉRSÉKELő FÉKRENDSZER (CMBS)* A CMBS-rendszer vészhelyzetben automatikusan fékez, ezzel segítve a pilótát az ütközések elkerülésében. A hűtőrács mögött elhelyezett radar folyamatosan pásztázza a jármű előtti teret, s olyan álló és mozgó tárgyakat keres, amelyek esetleg veszélyt jelenthetnek. A CMBS együttműködik a biztonsági övekkel, valamint hang- és fényjelzésekkel figyelmezteti a pilótát a közelgő ütközésre. Első figyelmeztetés: Ha a rendszer úgy érzékeli, hogy az autó előtt álló vagy haladó tárgy túl közel került, és akár karambol is történhet, hangjelzéssel figyelmezteti a pilótát, az intelligens multiinformációs kijelzőn (i-mid) pedig megjelenik egy szembetűnő Brake, azaz fékezz felirat. Második figyelmeztetés: Ha a jármű és az akadály között tovább csökken a távolság, a CMBS óvatosan fékezni kezd, a biztonsági öv elektronikusan vezérelt övfeszítő je pedig kétszer-háromszor megrántja az övet, hátha elaludt a pilóta. Ilyenkor az övek annyira megfeszülnek, hogy a pilóta és az első utas olyan testhelyzetbe kerüljön, ami ütközésnél biztonsági szempontból a legideálisabb. Harmadik figyelmeztetés: Ilyenkor már nagy az ütközés esélye, ezért a CMBS rendszer vészfékezésbe kezd és bekapcsolja a vészfékasszisztenst. Ezzel egy idő ben az övfeszítő k még jobban megfeszülnek, hogy a pilóta és az első utas teste ne mozduljon elő re a becsapódásnál. *Kérjük, olvassa el az extrákra és a felszereltségi szintekre vonatkozó tájékoztatónkat a oldalon.

14 Az Ön Civicje 26 A Civic különleges, akárcsak Ön Az önkifejezésnek számtalan módja van. Benzines, dízel, manuális, automata, textil- vagy bőrkárpit ez csak Önön múlik. Mi rengeteget dolgoztunk a Civic tökéletesítésén, most Önön a sor

15 27 Kárpitok Modellválaszték 28 Belső kárpitozás Bármilyen fényezést is választ a Civichez, biztos lehet benne, hogy a kiváló minőségű kárpitozás illeni fog hozzá. S 1.4 i-vtec Hatfokozatú manuális váltó 01 szürke textil 02 fekete textil 03 szürke bőr 04 fekete bőr 01 A képeken egy S felszereltségű Civic látható 15 colos alumíniumfelnikkel. Hatfokozatú manuális váltó Ötfokozatú automatikus váltó 15 colos alumíniumfelnik Nappali menetfény Magic Seat ülésrendszer Távirányítós központizár Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Első és hátsó elektromos ablakemelő Fényszóró időzített ki/bekapcsolással Menetstabilizáló rendszer (VSA) Alapjárati leállítás (start&stop rendszer, csak manuális váltóval felszerelt modellhez) Halogén fényszórók Textilkárpit 02 Szürke textil Fekete textil Szürke bő r Fekete bő r S Comfort Sport - - Lifestyle Executive az alapfelszereltség része rendelhetőextra - nem elérhető 04 Kérjük, olvassa el a felszereltségi szintre vonatkozó tájékoztatónkat a oldalon.

16 29 Modellválaszték Model shown is 2.2 i-dtec Lifestyle in Passion Red Pearl with 18" alloy wheels and optional Advanced Driver Assist System (ADAS). Comfort 1.4 i-vtec Hatfokozatú manuális váltó Hatfokozatú manuális váltó 16 colos alumíniumfelnik Nappali menetfény Magic Seat ülésrendszer Távirányítós központizár légkondicionáló Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) MP3-kompatibilis sztereó CD-lejátszó AUX-bemenet/USB-csatlakozó Első és hátsó elektromos ablakemelő Menetstabilizáló rendszer (VSA) Sebességtartó automata, sebesség határolóval Alapjárati leállítás (start&stop rendszer) Halogén fényszórók Textilkárpit Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem mű ködik együtt az audiorendszerrel. Kérjük, olvassa el a felszereltségi szintre vonatkozó tájékoztatónkat a oldalon. Cápauszony-ANTENNA A képeken egy Comfort felszereltségű Civic 1.4 i-vtec látható 16 colos alumíniumfelnikkel.

17 31 Modellválaszték Model shown is 2.2 i-dtec Lifestyle in Passion Red Pearl with 18" alloy wheels and optional Advanced Driver Assist System (ADAS). Sport Hatfokozatú manuális váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú manuális váltó 17 colos alumíniumfelnik Ködfényszórók Nappali menetfény Bő rbevonatú multifunkciós kormánykerék Alumínium pedálsor Magic Seat ülésrendszer Távirányítós központizár Fűthető első ülések és fényszórómosók Kétzónás automata légkondicionáló Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Tolatókamera Bluetooth -rendszerű telefonkihangosító (HFT)* MP3 kompatibilis sztereó CD-lejátszó AUX-bemenet/USB-csatlakozó Első és hátsó elektromos ablakemelő Eső érzékelő s ablaktörlő k Sötétedést érzékelő automatikus fényszórók Fényszóró időzített ki/bekapcsolással Riasztórendszer Menetstabilizáló rendszer (VSA) Sebességtartó automata, sebesség határolóval Alapjárati leállítás (start&stop rendszer, csak manuális váltóval felszerelt modellhez) *A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem mű ködik együtt az audiorendszerrel. Kérjük, olvassa el a felszereltségi szintre vonatkozó tájékoztatónkat a oldalon. BLUETOOTH -RENDSZERű TELEFONKIHANGOSÍTÓ A képeken egy Sport felszereltségű Civic látható 17 colos alumíniumfelnikkel.

18 33 Modellválaszték Model shown is 2.2 i-dtec Lifestyle in Passion Red Pearl with 18" alloy wheels and optional Advanced Driver Assist System (ADAS). Lifestyle Hatfokozatú manuális váltó Ötfokozatú automatikus váltó Hatfokozatú manuális váltó 2.2 i-dtec Hatfokozatú manuális váltó 17 colos alumíniumfelnik Sötétített ablakok BI-HID fényszórók Automatikus távolsági fényszóró (HSS) Ködfényszórók LED-es nappali menetfény Első és hátsó parkolóradar Fűthető első ülések Multifunkciós, bő rbevonatú kormánykerék Alumínium pedálsor Magic Seat ülésrendszer Kétzónás automata légkondicionáló Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Tolatókamera Automatikusan sötétedő belső tükör Bluetooth -rendszerű telefonkihangosító (HFT)* MP3-kompatibilis prémium audiorendszer DAB-rádióval és mélynyomóval AUX-bemenet/USB-csatlakozó Első és hátsó elektromos ablakemelők Eső érzékelő s ablaktörlő k Automatikus, sötétedést érzékelő fényszórók Fényszóró időzített ki/bekapcsolással Riasztórendszer Távirányítós központizár Menetstabilizáló (VSA - Vehicle Stability Assist) Sebességtartó automata, sebesség határolóval Alapjárati leállítás (start&stop rendszer, csak manuális váltóval felszerelt modellhez) Rendelhető extrák: Bő rkárpitozás Navigációs rendszer merevlemezzel *A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem mű ködik együtt az audiorendszerrel. Kérjük, olvassa el a felszereltségi szintre vonatkozó tájékoztatónkat a oldalon. BI-HID FÉNYSZÓRÓK A képen egy Lifestyle felszereltségű Civic látható 17 colos alumíniumfelnikkel.

19 35 Modellválaszték Model shown is 2.2 i-dtec Lifestyle in Passion Red Pearl with 18" alloy wheels and optional Advanced Driver Assist System (ADAS). Executive Hatfokozatú manuális váltó Ötfokozatú automatikus váltó 2.2 i-dtec Hatfokozatú manuális váltó 17 colos alumíniumfelnik Üveg panorámatető Sötétített ablakok BI-HID fényszórók Automatikus távolsági fényszóró (HSS) Fényszórómosó Ködfényszórók LED-es nappali menetfény Első és hátsó parkolóradar Kulcs nélküli ajtónyitás és indítás Teljes bő rkárpitozás Fűthető első ülések Multifunkciós, bő rbevonatú kormánykerék Napszemüvegtartó Alumínium pedálsor Magic Seat ülésrendszer Állítható deréktámasz a vezető ülésnél és az utasülésnél az első sorban Elektromosan állítható vezető ülés állítható oldaltámaszokkal Kétzónás automata légkondicionáló Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Tolatókamera Automatikusan sötétedő belső tükör Bluetooth -rendszerű telefonkihangosító (HFT)* MP3-kompatibilis prémium audiorendszer DAB-rádióval és mélynyomóval AUX-bemenet/USB-csatlakozó Első és hátsó elektromos ablakemelők Eső érzékelő s ablaktörlő k Automatikus, sötétedést érzékelő fényszórók Fényszóró időzített ki/bekapcsolással Riasztórendszer Menetstabilizáló (VSA - Vehicle Stability Assist) Sebességtartó automata, sebesség határolóval Alapjárati leállítás (start&stop rendszer, csak manuális váltóval felszerelt modellhez) Rendelhető extrák: Navigációs rendszer beépített merevlemezzel Honda aktív menetbiztonsági rendszer (ACC/CMBS) *A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem mű ködik együtt az audiorendszerrel. Kérjük, olvassa el a felszereltségi szintre vonatkozó tájékoztatónkat a oldalon. KULCS NÉLKÜLI AJTÓNYITÁS ÉS INDÍTÁS A képen egy Executive felszereltségű Civic látható 17 colos alumíniumfelnikkel és extraként rendelhető Honda aktív menetbiztonsági rendszerrel.

20 Színpaletta Tegye színesebbé a világot! Melyiket szereti jobban? A vöröset? Az ezüstöset? Netán a kéket? Széles palettánkon Ön is megtalálhatja a személyiségéhez illő színeket YELLOW TOPAZ METALLIC 02 urban titanium METALLIC 03 polished metal METALLIC 04 WOODLAND GREEN PEARL 05 milano red 06 White Orchid PEARL 07 crystal black PEARL 08 DEEP OCEAN BLUE 09 alabaster silver METALLIC A képeken egy Executive felszereltségű Civic látható 17 colos alumíniumfelnikkel.

21 39 Eredeti kiegészítők Rendelhető felszereltségi csomagok Ahogy az a Hondától elvárható, minden rendelhető kiegészítő a biztonság és a tartósság jegyében készült. Mivel a kiegészítőket az autóval közösen fejlesztettük, biztos lehet benne, hogy tökéletesen passzolnak majd a Civichez, és a minőség, illetve a megbízhatóság terén is a legmagasabb színvonalon állnak. A felszerelések tökéletesen illeszkednek a Civic vonalaihoz, így az Ön által megrendelt Eredeti Honda Kiegészítők is az autó részévé válnak, s tovább fokozzák az összhatást. Ha készen áll, neki is kezdhet. Sok sikert kívánunk! Sport csomag Karbonhatású első, hátsó és oldalsó spoiler Megvilágított küszöbborítás Csomagtérajtó spoiler 18 colos Krypton könnyűfém keréktárcsa (opció) Design csomag Külső tükörborítás Sportos tanksapkafedél Légbeömlőnyílás-díszítés Sportos hűtőmaszk Hátsó ajtó díszítőelem 18 colos Hydrogen könnyűfém keréktárcsa (opció) 03 Kényelmi csomag Oldalvédő díszlécek Sárfogó gumik Csomagtértálca Küszöbborítás 17 colos Cobalt könnyűfém keréktárcsa (opció) Tudjon meg többet az Eredeti Honda Kiegészítőkről a weboldalon!

22 41 Eredeti kiegészítők Eredeti Honda Kiegészítők Egy Honda Civic mindig jól néz ki, de az Eredeti Honda Kiegészítőkkel még stílusosabbá lehet tenni Megvilágított küszöbborítás colos RADIUM könnyűfém keréktárcsa colos COBALT könnyűfém keréktárcsa 04 B-oszlop díszítés colos HYDROGEN könnyűfém keréktárcsa colos KRYPTON könnyűfém keréktárcsa 07 első Lökhárítóvédő díszléc 08 hátsó Lökhárítóvédő díszléc 09 Ködfényszórók 10 első hátsó Parkolást segítő érzékelők Tudjon meg többet az Eredeti Honda Kiegészítőkről a weboldalon!

23 43 Eredeti kiegészítők Eredeti Honda Kiegészítők kék padlótér világítás 02 gyermekülés (isofix) 03 tolatókamera 04 elegance szőnyegek 05 csomagtartó 06 VONÓHOROGRA SZERELHETő KERÉKPÁRTARTÓ 07 standard szőnyegek 08 gumiszőnyegek 09 LESZERELHETő VONÓHOROG 10 LESZERELHETő VONÓHOROG 11 SD NAVIGÁCIÓS RENDSZER 12 hordozható NAVIGÁCIÓS RENDSZER 13 Telefonkihangosító szett Tudjon meg többet az Eredeti Honda Kiegészítőkről a weboldalon!

24 45 Műszaki adatok S Comfort Sport Lifestyle Executive S Comfort Sport Lifestyle Executive 1.4 i-vtec 1.4 i-vtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 1.4 i-vtec 1.4 i-vtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec Motor Motor típusa SOHC SOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC DOHC SOHC SOHC DOHC DOHC SOHC SOHC DOHC Hengerű rtartalom (cm 3 ) Maximális teljesítmény (LE/fordulat) 100/ / / / / / / / / / / / / / /4000 Maximális forgatónyomaték (Nm/fordulat) 127/ / / / / / / / / / / / / / / Üzemanyag fajtája Benzin Benzin Benzin Benzin Dízel Benzin Benzin Dízel Benzin Benzin Dízel Dízel Benzin Benzin Dízel Üzemanyag-fogyasztás Városban (l/100 km) 6,6 7,3 8,7 6,7 4,0 7,6 8,7 4,1 7,6 8,7 4,1 5,2 7,6 8,7 5,2 Városon kívül (l/100 km) 4,7 4,9 4,8 4,7 3,3 5,2 5,0 3,5 5,2 5,0 3,5 3,9 5,2 5,0 3,9 Vegyes (l/100 km) 5,4 5,8 6,3 5,4 3,6 6,1 6,4 3,7 6,1 6,4 3,7 4,4 6,1 6,4 4,4 CO 2-kibocsátás (g/km) Sebességváltó 6 fokozatú manuális 5 fokozatú automata Menetteljesítmények Gyorsulás km/h (sec.) 13,0 8,7 10,4 13,4 10,5 9,4 11,2 10,5 9,4 11,2 10,5 8,6 9,7 11,4 8,8 Végsebesség (km/h) Tömeg- és térfogatadatok* Csomagtér mérete hátsó ülések a helyükön (liter, VDA) Csomagtér mérete hátsó ülések ledöntve (liter, VDA) Üzemanyagtartály (liter) Saját tömeg (kg) Legnagyobb vontatható tömeg, ráfutófékkel (kg) N/A N/A N/A Legnagyobb vontatható tömeg, ráfutófék nélkül (kg) N/A N/A N/A Legnagyobb terhelhetőség (kg) Legnagyobb tetőterhelés (kg) Méretek Hosszúság (mm) Szélesség a külső tükrökkel (mm) Szélesség a külső tükrök nélkül (mm) Magasság az antenna nélkül (mm) Tengelytáv (mm) Keréktárcsa és abroncsméretek 15 colos könnyű fém keréktárcsák 16 colos könnyű fém keréktárcsák 17 colos könnyű fém keréktárcsák Abroncsméret 195/65 R15 Abroncsméret 205/55 R16 Abroncsméret 225/45 R17 Defektjavító készlet (pótkerék helyett) az alapfelszereltség része rendelhetőextra nem elérhető Üzemanyag-fogyasztás: Ez az érték a közúti közlekedéshez szükséges üzemanyag mennyiségét mutatja. Az üzemanyag-fogyasztásra, szén-dioxid-kibocsátásra és súlyra vonatkozó mérések az EC-direktíva alapján történtek. A vezetési stílus, a forgalom, az idő járási körülmények, a jármű általános állapota, a felszereltségi szint és az útviszonyok függvényében a fogyasztási, valamint károsanyag-kibocsátási értékek eltérhetnek a hivatalos adatoktól. A mű szaki adattáblázatban szereplő súlyértékek az alapfelszereltségű modellekre vonatkoznak. Az opcionális kiegészítő k növelhetik a jármű súlyát és csökkenthetik a terhelhető séget. * Utánfutó legnagyobb megengedett össztömege: A mérések tengerszinten, 12 fokos emelkedő n, két 75 kilogrammos testtömegű utas súlyával terhelten történtek métert meghaladó tengerszint feletti magasságnál a jármű teljesítménye, illetve vonóereje csökkenhet, a plusz utasok és csomagok súlya pedig levonandó a vontatmány maximális tömegébő l. Műszerek és kezelőszervek Intelligens multiinformációs kijelző (i-mid) Kormányról kapcsolható alternatív sebességváltó Takarékos vezetést segítő váltásjelző Megvilágítás csomagtér Megvilágítás utastér világítás elöl-hátul Megvilágítás kiegészítő hangulatvilágítás elöl kék fénnyel Sebességtartó elektronika sebességhatárolóval Adaptív sebességtartó automatika (ACC) Digitális kilométer-számláló (A/B útvonal) Digitális üzemanyag-fogyasztás kijelző Külső hő mérsékletmérő Digitális óra Bekapcsolva hagyott fényszóróra figyelmeztető hangjelzés Állítható magasságú fényszóró mű szerfalról állítható Állítható magasságú fényszóró automata Fordulatszámmérő Utastérbő l nyitható tankolónyílás Térképolvasó lámpa elöl Alacsony üzemanyagszintre figyelmeztető fényjelzés Biztonság Légzsák vezető oldali i-srs (két fokozatban felfúvódó) Légzsák utasoldali SRS, kikapcsolható Légzsák oldal (elöl) Légzsák függöny (elöl-hátul) ABS (blokkolásgátló fékrendszer) EBD (elektronikus fékerő elosztó) BA (vészfékasszisztens) CMBS (ütközés erejét mérséklő fékrendszer) Start-stop rendszer Sebességkorlátozó HSA (hegymeneti elindulássegítő ) Ostrocsapás-nyaksérülést csökkentő fejtámla elöl Három fejtámla a hátsó üléssoron Kéttónusú kürt Egytónusú kürt Nagy fényerejű féklámpa Övelő feszítő k az első üléseknél 5 darab hárompontos biztonsági öv ISOFIX rögzítési pontok Fényszórómosók Fékek hű tött tárcsafékek elöl Fékek tárcsafékek hátul Parkolást segítő szenzorok (elöl-hátul) VSA (menetstabilizáló elektronika) DWS (gumiabroncsnyomás-figyelmeztető rendszer) DBW (elektronikus gázpedál) Vészfékezést jelző fény Lopásvédelem Kalaptartó Ugrókódos ECU indításgátló VIN (alvázszám) látható helyen Központi zár távirányítóval (2 zárható tollú kulccsal) Kulcs nélküli ajtónyitás/zárás és indítás Riasztórendszer az alapfelszereltség része rendelhetőextra nem elérhető

25 47 Műszaki adatok S Comfort Sport Lifestyle Executive S Comfort Sport Lifestyle Executive 1.4 i-vtec 1.4 i-vtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 1.4 i-vtec 1.4 i-vtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec Külső megjelenés Külső tükör a karosszéria színére fényezett Külső tükör elektromosan állítható és fű tött Külső tükör elektromosan behajtható Külső tükör elektromosan behajtható, távirányítással Külső tükör beépített irányjelző kkel Ajtókilincs elöl a karosszéria színére fényezett Ajtókilincs hátsó rejtett fényszóró szürkületérzékelő vel Panoráma napfénytető (fix) Sötétített ablakok hátul Fényszórók halogén Fényszórók bi-xenon, automatikus magasságállítással HSS (automata távolságifény-bekapcsolás) LED-es nappali világítás Magasan elhelyezett, harmadik féklámpa Fényszóró idő zített ki- és bekapcsolással (hazakísérő fény) Ködfényszóró Mikroantenna Cápauszony-antenna Tolatókamera Biztonság Belső tükör - fényre automatikusan sötétedő Állítható kormány 4 irányban Bő rbevonatú kormány Bő rbevonatú váltógomb Eső szenzoros ablaktörlő Hátsó ablaktörlő EPS (elektronikus szervokormány) Napszemüvegtartó (a középkonzolon) Csomagrögzítő szem a csomagtérben Légkondicionáló automata Légkondicionáló automata, kétzónás Pollenszű rő Napellenző tükörrel Napellenző tükörrel, megvilágított Megvilágított kesztyű tartó Alumíniumpedálok Rejtett rekesz a csomagtérpadló alatt Zseb az utasülés háttámláján Elektromos ablakemelő elöl-hátul Elektromos ablakemelő automata (fel/le) vezető - és utasoldal Elektromos ablakemelő automata (fel/le) hátsó üléssor o Elektromos For a list ablakemelő of compatible távirányítással phones, muködtethető please refer to Pohártartók Always elöl use the recommended USB flash memory device. Some USB memory devices may not work in this audio unit. Palacktartók Fuel consumption az ajtózsebben CO 2 elöl-hátul and weight figures are measured according to EC directive procedures. As a result of driving behaviour, road, traffic and weather conditions, general state and equipment level of the vehicle, real life fuel consumption and CO 2 figures may differ from these official values. In case of weight (defined as mass in running order), it applies to vehicles with standard equipment. Optional equipment may increase this az figure alapfelszereltség and decrease része the rendelhetőextra payload. nem elérhető *Maximum towing weights are based on the ability of the car, with two occupants of 75kg each, to restart on a 12% gradient at sea level. At altitudes in excess of 1,500 metres, engine output may drop with a reduction in towing capability. Extra weight, such as additional passengers or luggage, should also be deducted from the maximum towing weight. Replaces auxiliary socket when navigation is included. Combined with premium audio and Bluetooth Hands Free Telephone (HFT) system. Ülések Vezető ülés állítható magasságú Vezető ülés motorosan állítható deréktámasz Utasülés motorosan állítható deréktámasz Vezető ülés motorosan állítható oldaltámasz Magic Seat hátsó ülésrendszer Könyöktámasz elöl, középkonzol Ülés vezető - és utasoldali fű thető Fejtámla és 3 pontos biztonsági öv a hátsó középső ülésen Könyöktámasz hátul 60:40 arányban dönthető hátsó ülések Szövetkárpitozás Bő rkárpitozás Fedélzeti szórakoztató rendszerek CD-lejátszó MP3-kompatibilis Prémium audio rendszer, MP3-kompatibilis, mélynyomóval DAB digitális rádió Audiorendszer idő zített kikapcsolása az indítókulcs kivétele után Bluetooth telefonkihangosítás (HFT) 4 hangszóró 6 hangszóró magassugárzókkal Audiorendszer kormányról vezérelhető Sebességfüggő, adaptív hangerő -szabályozó 12 voltos csatlakozó elöl 12 voltos csatlakozó középkonzolon 12 voltos csatlakozó csomagtérben Audio AUX-csatlakozó USB-csatlakozó Videocsatlakozó Merevlemezes navigáció A kompatibilis telefonok listáját, kérjük, tekintse meg a weboldalon. az alapfelszereltség része rendelhetőextra nem elérhető Mindig a gyártó által ajánlott USB memóriaeszközt használja! Néhány USB memóriaeszköz nem mű ködik együtt az audiorendszerrel. Helyettesíti az AUX-bemenetet, ha a navigációs rendszer is a felszereltség része mm 1770 mm (2065 mm külső tükrökkel) 4300 mm A katalógusban szereplő modellváltozatok és felszereltségi szintek nem minden országban elérhetők. További információért, kérjük, keresse fel az Önhöz legközelebb található Honda-kereskedést. A Civicre az alábbi garanciák vonatkoznak: 3 év vagy km általános garancia 3 év rozsdásodás elleni garancia a fényezésre 5 év rozsdásodás elleni garancia a kipufogórendszerre 10 év átrozsdásodás elleni garancia a karosszériaelemekre 12 év átrozsdásodás elleni garancia a karosszérianyúlványokra

26 Tudta Ön? 50 Jövőbe látó gondolatok A következő generációs technológiai újításaink nemcsak a gazdaságosság növelését, hanem a vezetési élmény javítását is célozzák. Nagyra törő álmaink vannak, de ezek mindig a valóság talaján nyugszanak. A Earth Dreams Technology motorcsalád erő források és váltók teljesen új szériáját hozza el a vásárlóknak, rendkívül alacsony fogyasztást és károsanyag-kibocsátást, illetve nagy teljesítményt garantálva számukra. Az Earth Dreams Technology motorcsalád első európai tagja az dízel hajtómű. Ez az innovatív technikai megoldásokra épülő motor tiszta, csendes és könnyű, így azonnal reagál a gázadásokra és gyorsan felpörög. T E C H N O L O G Y N O L O G Y

27 51 Túraautó-világbajnokság (WTCC) Születhet egy utcai járműből vérbeli versenyautó? A fejlesztő ink szerint igen, hiszen a tervezés során laboratóriumi tesztek százainak vettették alá az erő forrást, mely az extrém terhelést is remekül bírta. Különleges képességeit bizonyítandó a Civic a tavalyi futamok után a 2013-as túraautó-világbajnokságon is rajthoz áll, a versenyautó alapjait pedig az európai piacnak szánt ötajtós Civic adja, melyben 1,6 literes, közvetlen befecskendezéses, turbófeltöltésű erő forrás dolgozik. A Honda mérnökei szentül hiszik, hogy a versenyek során szerzett tapasztalatok nagyban hozzájárulhatnak a jövő beni fejlesztésekhez, így még nagyobb teljesítményű, könnyebben irányítható és az üzemanyag-hatékonyság szempontjából is jobb járműveket készíthet a márka. Különös öröm és büszkeség a Honda magyarországi hálózata számára, hogy Michelisz Norbert a Zengő Motorsport színeiben a Honda Civic WTCC versenyautót választotta a 2013-as és 2014-es szezonra. Civic lételeme a versenyzés MICHELISZ NORBERT

28 A képen egy Executive felszereltségű Civic látható 17 colos alumíniumfelnikkel.

29 A Honda fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítéssel vagy anélkül, módosítsa a termék műszaki jellemzőit, beleértve a színválasztékot is. A gyártó és a forgalmazó mindent megtett annak érdekében, hogy a jelen brosúrában szereplő adatok megfeleljenek a valóságnak, azonban e kiadvány semmilyen körülmények között nem tekinthető ajánlattételnek a Honda részéről. Minden értékesítés és adásvétel az érintett forgalmazó vagy kereskedő felelőssége és feladata, amit a Honda szabványos értékesítési és garanciális feltételei szerint és értelmében végeznek el, és amely feltételek írásos példányát kérésre átadják az ügyfélnek. Jelen kiadvány az Egyesült Királyságban hatályos Kereskedelmi Tájékoztatási Törvény (1968) előírásai szerint készült. A kiadvány előkészítése és nyomtatása, illetve a modell értékesítésének megkezdése között akár több hónap is eltelhet, ezért előfordulhat, hogy a nyomtatvány nem tükrözi a műszaki adatokban bekövetkezett legfrissebb változásokat, vagy egyes, ritkán előforduló esetekben adott szolgáltatások vagy funkciók elérhetőségét. A Honda arra kéri ügyfeleit, hogy a műszaki tartalommal kapcsolatos, konkrét kérdéseikkel minden esetben a gépjárművet szállító márkakereskedőhöz forduljanak, különösen akkor, ha modellválasztásukat egy adott funkció vagy szolgáltatás meglétére alapozták. Roncsautó ártalmatlanítás A Honda magyarországi importő re törvényi kötelezettségének teljesítésére a hulladékká vált gépjármű vek 267/2004. (IX.23.) Kormányrendeletben leírtaknak megfelelő en szerző dést kötött a CAR-REC Gépjármű roncs-kezelő Közhasznú Társasággal. Ennek értelmében a Honda gépkocsi tulajdonosok részére azt kínáljuk, hogy a forgalomból kivonni szándékozott Honda gépjármű vet a Kht. üzemeltetésében lévő országos lefedettségű begyű jtő és bontó hálózatba ingyenesen leadhatja a feltételek teljesülése esetén. Az átvétel nem térítésmentes, amennyiben: a gépjármű valamely alapvető összetevő je (így különösen motor, alváz, karosszéria, váltómű, katalizátor) hiányzik, a gépjármű höz utólag hozzáadott hulladék van (Kormányrendelet 4. (5)). A Honda hivatalos roncsautó begyűjtő és bontó hálózata a CAR-REC Kht. honlapján található ( illetve szükség esetén a listát kérje a Márkakereskedés autóértékesítő munkatársától. Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B Cikkszám: BRCAR-2KL-223H Kiadás dátuma: április Kérem, ne dobjon a kukába! Adjon tovább barátainak, vagy hasznosítson újra!

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord.

Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part No: BRCAR-2PE-223H Kiadás dátuma: 2011. 05. Accord Sedan és Tourer MINDEN TÉREN FEJLETT Fejlett Az új Accordban legfejlettebb technológiáink

Részletesebben

ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS

ÖTAJTÓS CIVIC FEJLETT ÉS SPORTOS CIVIC 02 : BEVEZETÉS TARTALOM 04 MEGJELENÉS 09 BELSŐ KIALAKÍTÁS 11 TECHNIKA 12 KÉNYELMES UTASTÉR 15 MÁGIKUS ÜLÉSEK 17 TELJESÍTMÉNY 18 EARTH DREAMS TECHNOLOGY MOTORCSALÁD 20 BIZTONSÁG 24 MODELLVÁLASZTÉK

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY 04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? HONDA PREMIUM QUALITY 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! Az Ön életéhez igazodó. ÚJ Minden a helyére került. HONDA CONNECT INFOTAINMENT

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Ma az Insight. Holnap pedig már sorozatgyártású, hidrogénhajtású autónk, az FCX Clarity, amelynek emissziója mindössze tiszta víz.

Ma az Insight. Holnap pedig már sorozatgyártású, hidrogénhajtású autónk, az FCX Clarity, amelynek emissziója mindössze tiszta víz. Ma az Insight. Holnap pedig már sorozatgyártású, hidrogénhajtású autónk, az FCX Clarity, amelynek emissziója mindössze tiszta víz. Honda Hungary Kft. 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B www.honda.hu Part

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj

3,0 literes turbódízel D-4D 1KD-FTV 5 A/T. Ajánlott üzemanyag 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj 48-as vagy magasabb cetánszámú gázolaj Land Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268 EEC EU direktíva alapján) 5 A/T 6 M/T Vegyes (l/100 km), 5-ajtós (3-ajtós) 8,1 (7,9)

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

új Mazda6 SEDAN benzin

új Mazda6 SEDAN benzin Modellek 1,8 CE 1,8 TE 2,0 TE 2,0 TE Plus 2,0 GTA 2,5 GTA Bruttó listaár (Ft) 6 469 900 7 189 900 7 429 900 8 009 900 8 609 900 8 789 900 Bruttó kedvezményes ár (Ft) 5 769 900 6 489 900 6 729 900 7 309

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK MAGYARORSZÁG, 2013.OKTÓBER ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA SPARK ÁRAK LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LS 1.0L MT klíma nélkül 2 410 000 Ft 201 000 Ft 2 209 000 Ft 118 g/km 1.0L MT ESC-vel

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT Toyota Yaris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,0 literes VVT-i 5 M/T 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M Fogyasztás (az EC/692/2008 rendelettel módosított EC/715/2007

Részletesebben

ÚJ FORD FIESTA ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181

ÚJ FORD FIESTA ST2. Ügyfélszolgálat 06-40-200-024, 06-40-200-181 ÚJ FORD FIESTA Felszereltség 1.6l GTDi (182LE) M6 3 ajtós 6 185 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 5,9l/100 km, CO2-kibocsátás: 138 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza! Részletekről

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél!

Motor. Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig elérhetőek. Kérjük, tájékozódjon Ford márkakereskedőjénél! Felszereltség Trend Titanium 1.4l TDCi DPF (70LE) M5 Motor 5 ajtós 3 600 000 Ft 3 740 000 Ft 4 000 000 Ft 3 810 000 Ft 3 950 000 Ft Az árlistán feltüntetett modellek és opciók kizárólag a készlet erejéig

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

érvényes: 2006. május 17-től 2006.5 Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1

érvényes: 2006. május 17-től 2006.5 Modellév A változtatás jogát fenntartjuk! 2006/1 2006.5 Modellév Ambiente Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Trend Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Ghia Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) Titanium Ajánlott bruttó fogy. ár (Ft.) 4 ajtós 1.8l (110LE) M5 5 150 000

Részletesebben

Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától.

Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától. Avensis Avensis. Kifinomult formavilág és műszaki tartalom a Toyotától. 2 év átfogó 3 garancia Harmonikus formaterv Kifinomult, részletekbe menően kidolgozott külső megjelenése magabiztos és markáns személyiséggel

Részletesebben

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista

A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria. Árlista A legjobbjaink egy csapatban: Ford Champions Limitált Széria Árlista FORD FIESTA Champions Alapfelszereltség: Biztonság, védelem Harmadik féklámpa Vészfékezéskor figyelmeztető lámpa Figyelmeztetés vezető-

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.6l VCT (85LE) M5 4 779 000 Ft - 1.6l VCT (105LE) M5 4 999 000 Ft 5 299 000 Ft 1.6l TDCi DPF (95LE) M6 5 655 000 Ft 5 955 000 Ft 1.6l VCT (105LE) M5 5 275 000 Ft 5 575 000 Ft 1.6l

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

FORDFIESTA ST2 / ST200

FORDFIESTA ST2 / ST200 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 4 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 3250000Ft 3390000Ft 3945000Ft 137 g/km 99

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés PetrányiAutó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/205 Fax: 2812981 1112 Budapest, Budaörsi út 179.

Részletesebben

HONDA PCX125-2017. Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18.

HONDA PCX125-2017. Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18. HONDA PCX125-2017 Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18. A modellfrissítés főbb elemei: Európa kedvenc robogója immáron az EURO4-es környezetvédelmi előírásoknak is megfelel, így a 2016-os évtől

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.május 1i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

Felszereltség Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (120 LE) M5 6 510 000 Ft 6 660 000 Ft 6 810 000 Ft

Felszereltség Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (120 LE) M5 6 510 000 Ft 6 660 000 Ft 6 810 000 Ft Felszereltség Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (120 LE) M5 6 510 000 Ft 6 660 000 Ft 6 810 000 Ft Ambiente 1.6l TDCi (115 LE) M6 7 010 000 Ft 7 160 000 Ft 7 310 000 Ft 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE)

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 9 020 000 Ft Business 2.0l TDCi (140LE) M6 9 480 000 Ft 2.0l TDCi (140LE) Powershift automata 10 080 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) Powershift

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX Mazda3 Sport Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 T Bruttó listaár (Ft) 4 509 900 4 859 900 4 949 900 5 459 900 Kedvezmény (Ft) 510 000 400 000 400 000 400 000 Bruttó kedvezményes ár (Ft) 3 999 900 4 459 900

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE!

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! Chevrolet AVEO AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! A Chevrolet Aveo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit Ön egy Chevrolet-től elvár. Kiváló úttartása, ereje, kezelhetősége mellett meglepően tágas

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben

MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben Az Ön Hyundai kereskedôje Mindig új utakon www.hyundai.hu MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben MEGÚJULT MODELL Még ellenállhatatlanabb külsôben KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. ÁPRILIS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 Hybrid SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.0l EcoBoost (125LE) M6 5 765 000 Ft 6 065 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 6 135 000 Ft 6 435 000 Ft Trend 1.6l VCT (125LE) M5 5 565 000 Ft 5 865 000 Ft 1.5l TDCi DPF (95LE) M6 6 160

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6

FORD S-MAX VIGNALE. www.ford.hu 1 / 6 FORD S-MAX VIGNALE Motor 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 FWD 2.0l TDCi (150LE) M6 Euro6 AWD 2.0l TDCi (150LE) PowerShift automata Euro6 FWD 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6

Részletesebben

exciting Lifestyle Vehicle

exciting Lifestyle Vehicle exciting Lifestyle Vehicle Megérkezett a Ssangyong XLV, mely sokoldalúságával, praktikusságával a család kedvenc társa lesz. A hatalmas csomagtér, a bőséges helykínálat megkönnyíti a mindennapokat. Egy

Részletesebben

ÚJ FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

ÚJ FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 ÚJ FORD C-MAX 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. március 16-ai gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01. Felszereltség Motor 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 5,735,000 Ft 6,035,000 Ft 1.5l EcoBoost

Részletesebben

Felszereltség. Motor Benzinmotor Dízelmotor. futómű. felszereltség S S S S S S S S S S. s S S S S S S S S S S S S

Felszereltség. Motor Benzinmotor Dízelmotor. futómű. felszereltség S S S S S S S S S S. s S S S S S S S S S S S S futómű Abroncsok és keréktárcsák 205/60R16 + acél keréktárcsa teljes méretű dísztárcsá val S S 205/50R17 + könnyűfém keréktárcsa S S S S S S S S Defektjavító készlet S S S S S S S S S S felszereltség Kerékív

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Személyszállítók (M1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség 1.3/300 1.4/310 1.4/310 Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 2.2l TDCi+DPF 100LE +

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós

Felszereltség Motor 5 ajtós Felszereltség Motor 5 ajtós Trend Business Ghia Titanium 1.6l SCTi EcoBoost (160 LE) M6 8 735 000 Ft 1.6l TDCi (115 LE) M6 8 945 000 Ft 2.0l TDCi (140 LE) M6 9 195 000 Ft 2.0l TDCi (140 LE) Powershift

Részletesebben

Az új Chevrolet. cruze

Az új Chevrolet. cruze Az új Chevrolet cruze CRUZE Vonzó külső, attraktív belső. Az új Chevrolet Cruze a formatervezés és a technológia kombinációjának legjavát kínálja. Lenyűgöző, hogy egy ilyen határozott vonalvezetés, ilyen

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

FORD KA. www.ford.hu 1 / 6. Motor. 3 ajtós 2 914 000 Ft 3 164 000 Ft 3 361 000 Ft. Felszereltség Titanium Metal-Ka Grand Prix III

FORD KA. www.ford.hu 1 / 6. Motor. 3 ajtós 2 914 000 Ft 3 164 000 Ft 3 361 000 Ft. Felszereltség Titanium Metal-Ka Grand Prix III Felszereltség Titanium Motor 3 ajtós 2 914 000 Ft 3 164 000 Ft 3 361 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás: 4,1-4,9l/100 km, CO2 kibocsátás: 109-115 g/km A gépjármű ára a forgalombahelyezési költségeket nem tartalmazza!

Részletesebben

Mert az életben nem csak egy célunk van

Mert az életben nem csak egy célunk van Új Kia 2 Az új Kia Mert az életben nem csak egy célunk van Munka, szórakozás vagy családi program bármit tervezzen is, az új Kia Carens tökéletes útitársa lesz. Ez a többcélú jármű bőséges teret és kiemelkedő

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD Tourneo Connect. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1)

Ford Transit Custom Áruszállítók (N1) 2013as modellév Érvényes: 2012. november 26i gyártástól Áruszállítók (N1) Tengelytáv SWB LWB Terhelhetőség Motor nettó bruttó nettó bruttó nettó bruttó 0.7/250 2.2l TDCi+DPF 100LE + M6 FWD 5 085 000 6

Részletesebben

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel )

Motor Benzinmotor Dízelmotor 1.6L. Sebességváltás 5MT 5MT/6AT Felszereltség GL GL+ GLX GLX. 215/55R17 + könnyűfém - - S S. keréktárcsa *(No-1 Sel ) Futómű Abroncsok és keréktárcsák 215/60R16 + acél keréktárcsa S - - - (teljes méretű dísztárcsával) 215/60R16 + könnyűfém - - - - keréktárcsa 215/55R17 + könnyűfém - S - - keréktárcsa *(No-1 Sel ) 215/55R17

Részletesebben

2014-es modellév: a készlet erejéig!

2014-es modellév: a készlet erejéig! 2014-es modellév: a készlet erejéig! Hajtás / ebességváltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Executive 2.2 CRDi 4 WD A/T 5ü 198 LE 13 349 000 750 000 2.2 CRDi 4 WD A/T 7ü 198 LE 13 749 000 750 000 Kedvezményes

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. JANUÁR 12-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár (Regadóval,

Részletesebben

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - -

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - - Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Vitara

Felszereltség Suzuki Vitara S GL+ FUTÓMŰ 215/60R16 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) S - - - - - - - 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa *(No-1 Sel ) - S - - - S - - Abroncsok és keréktárcsák 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa

Részletesebben

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

FORD FIESTA Van. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 7-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft 201675-ös modellév - 2016/4 Érvényes: 2016 június 20-i gyártástól Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 16l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft Trend 10l EcoBoost (125LE)

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA VERSO 5 ÜLÉSES 7 ÜLÉSES GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.6 VALVEMATIC BENZINES, 97 KW / 132 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 VAGY MÁR HAVI 64 500 Ft-tól THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS Tekintse meg különleges ajánlatunkat AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett

Részletesebben

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NT400 CABSTAR. Bevezetés Külső megjelenés Belső megjelenés Teljesítmény Hatékonyság Felépítés Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NT400 CABSTAR KISHASZONGÉPJÁRMŰ PÁRATLAN MODELLVÁLASZTÉK AZ UEFA BAJNOKOK LIGÁJA HIVATALOS KISHASZONGÉPJÁRMŰVE A NISSAN FOLYAMATOS ÚJÍTÁSOKKAL SEGÍTI A VÁLLALKOZÁSÁT - Intelligens új módszerekkel

Részletesebben

FORD VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.com

FORD VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.com Motor 4 ajtós Kombi 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) A6 Euro6 11 479 000 Ft 11 679 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 11 909 000 Ft 12 109 000 Ft 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6 11 099 000 Ft 11 299 000

Részletesebben

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6. 1.5l TDCI 120LE M6. 1.5l TDCI 120LE A6. 1.5l TDCi 100LE M5

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6. 1.5l TDCI 120LE M6. 1.5l TDCI 120LE A6. 1.5l TDCi 100LE M5 FORD Transit Connect Modell Van Tengelytáv L1 L2 Széria / Típuszám 625 / 200 825 / 220 715 / 210 950 / 230 Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.0l EcoBoost 100LE M6 4 200 000 Ft 5 334 000 Ft 4 730 000 Ft 6 007

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. május 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/02 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben