MESZ évi ORSZÁGOS FELNŐTT EVEZŐS BAJNOKSÁG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MESZ - 2011. évi ORSZÁGOS FELNŐTT EVEZŐS BAJNOKSÁG"

Átírás

1 MESZ évi ORSZÁGOS FELNŐTT EVEZŐS BAJNOKSÁG A verseny időpontja: szeptember A verseny helyszíne: A verseny rendezője: Nevezési határidő: Nevezési díj: Sorsolás: A versenybíróság elnöke: A versenybíróság titkára: Versenytanácsülés: Költségek: Díjazás: Gróf Széchenyi István Evezős Pálya, Szeged MESZ szeptember 9. (péntek) óra MESZ EVAP elektronikus nevezési rendszer. A vegyes váltóra a csatolt jelentkezési lapon kizárólag ben a nevezes@hunrowing.hu címre küldve! Ft/beülő szeptember 14. (szerda) óra MESZ Pénzes László Frohner Ilona szeptember óra, versenypálya A rendezés költségei a MESZ-t, a részvétel költségei az egyesületeket terhelik. Az I-III. helyezettek éremdíjazásban részesülnek, tiszteletdíjak, vándordíjak (melléklet szerint) Versenyszámok: I. nap II. nap III. nap 1. FF KS 4-1. NF KS 1x 1. N (korm túra kettes) 2x+ 2. FU 23 1x 2. FF KS 1x 2. F Adaptív 1x 3. NF 1x 3. N Adaptív 1x 3. N Ért Fogy Adaptív 2x 4. NF 2-4. F Ért. Fogy Adaptív 2x 4. FT* 1x 5. FF Vegyes (korm túra kettes) 2x+ 5. NT* 2x 6. FF 2-6. FF FF KS 2-7. FF 1x 7. NF 4-7. NF 4x 8. NF KS 4x- 8. NT* 1x 8. FF 4x 9. FF KS 4x- 9. FT* 2x 9. F (korm túra kettes) 2x+ 10. Vegyes váltó* 10. NS* NF KS 2x 11. FS* 1x 11. FF KS 2x 12. FF FS* NF 2x 13. NS* 1x 14. FF 2x 14. NF FF KS FF Női Sprint* Női Sprint* 1x 18. Férfi Sprint* 1x 19. Férfi Sprint* 8+ Új versenyszámok: A MESZ a felnőtt bajnokságon kísérleti jelleggel kiírja a vegyes váltó (I/10) és sprint (II/16-19) számokat, melyek részletes kiírása lejjebb található. Ezen kívül lehetőséget biztosítunk néhány tanuló és serdülő versenyszámban a minőségi versenyeztetésre. Itt említett versenyszámok nem Országos Bajnokság számok, nem kerülnek bele a pontszámításba, hanem MESZ Sprint Kupa, MESZ Váltó Kupa valamint Utánpótlás Szeged Kupa néven kerülnek jegyzőkönyvezésre.

2 Vegyes váltó: A vegyes váltó nem országos bajnoki szám, a vegyes váltó 1-3 helyezettje a MESZ Váltó Kupa díjait kapja. Klubonként egy csapat indul, mely az alábbi hajóegységekből áll: NF 1x, FF 1x, NF 2x, FF 2x, FF 2- Pálya: A célvonal és az 1750 m vonal közötti pályaszakasz Rajt: Az 1750 m vonal (1., 3., 5. egységek) ill. a célvonal (2., 4. egységek) Cél: A célvonal (1., 3., 5. egységek), ill. az 1750 m vonal (2., 4. egységek) Verseny menete: A versenypályán egyszerre három váltó versenyez kétkét versenypályát használva, melyeken az egységek egymással ellentétes irányban versenyeznek. 1. váltó 1-2. pálya 2. váltó 4-5. pálya 3. váltó 7-8. pálya A 0., 3., és 6. pályán a versenybírói katamaránok helyezkednek el. A váltókat képező hajóegységek tetszőleges sorrendben állnak fel a rajthelyeken, de a sorrendjüket a vízre szálláskor az ellenőrző bírónak meg kell adni! Rajt: A rajtvonalból az első egységek egyszerre, az indítóbíró utasítása szerint rajtolnak. A további egységek a rajt után elfoglalják helyüket a számukra kijelölt rajthelyen és a váltóbíró utasítása szerinti ponton rajtra készen megáll. Váltás: A rajt/célvonalon rajtra kész csapatot a versenybíró indítja Elkészülni! Rajt vezényszóval a váltó előző egységének célbaérkezése pillanatában. Amelyik csapat a Rajt! vezényszó előtt indul kiugrik 5 (öt másodperc) időbüntetést kap. Ezt a versenybíró a piros zászló felemelésével jelzi. A csapatok ezt kötelesek tudomásul venni. Időmérés: A váltó összidejét mérjük. Az utolsó célbaérkezést a célfotó is rögzíti. Továbbjutás: Az előfutamban elért időeredmények alapján a 3 leggyorsabb váltó jut a döntőbe. Sprint számok: A MESZ négy versenyszámban ír ki spint versenyt: NF 1x, FF 1x, NF 8+, FF 8+ A sprint számok nem országos bajnoki számok, a sprint számok 1-3 helyezettjei a MESZ Sprint Kupa díjait kapják. A spint számokba klubonként maximum két-két egységet lehet nevezni! Versenytáv: 500 méter Lebonyolítás: A normál - előfutamok, középfutamok, döntő 8 pályás továbbjutásos lebonyolítási rend szerint kerül lebonyolításra a verseny. Az egyes futamokat 4 percenként indítjuk, az előfutamok, középfutamok és döntők között nagyjából perc telhet el, ezért a nevezésnél kérjük vegyétek figyelembe, hogy a továbbjutóknak kikötésre, hajócserére stb. nem lesz lehetőségük.

3 A Felnőtt Magyar Bajnokság örökös vándordíjai, tiszteletdíjai Sorszám Versenyszám Vándordíj-tiszteletdíj Előző évi (2010) nyertes egyesület 1. FF 1x Illés Andor örökös vándordíj VÁC VÁROSI EC 2. FF ks 1x VÁC VÁROSI EC 3. FF 2- Götz Gusztáv örökös vándordíj TISZA EE-SI 4. FF 2x Braun Egon örökös vándordíj VVSI NONPROFIT KFT 5. FF 2+ Munteán László örökös vándordíj 6. FF 2+ Kormos András örökös vándordíj EDF DÉMÁSZ SZEGEDI VE EDF DÉMÁSZ SZEGEDI VE 7. FF 4x Soós István Vándorkupa CSEPEL EK 8. FF FF 8+ Magyar Kereskedelmi Kamara örökös vándordíj Ruderverein Villach örökös vándordíj TISZA EE-SI TISZA EE-SI 10. FF 8+ Volksbank Zrt. örökös vándordíj TISZA EE-SI 11. NF 1x Ambrus Mariann örökös vándordíj VAC VÁROSI EC 12. FF ks 2x Goszleth Tibor vándordíj EDF DÉMÁSZ BAJAI SVSC 13. NF ks 1x Soós István örökös vándordíj CSEPEL EK 14. NF 2x Szandtner Egon emlékserleg EDF DÉMÁSZ SZEGEDI VE 15. NF 4- dr. Ballya Hugó örökös vándordíj FERENCVÁROSI EC 16. NF 8+ Magyar Kereskedelmi Kamara örökös vándordíj EDF DÉMÁSZ SZEGEDI VE 17. NF 8+ Volksbank Zrt. örökös vándordíj EDF DÉMÁSZ SZEGEDI VE Legeredményesebb vidéki egyesület Legeredményesebb versenyegyesület Legeredményesebb túraevezős egyesület Mátyás Tibor örökös vándordíj Magyar Evezős Szövetség emlékserlege Magyar Evezős Szövetség emlékserlege Győri VSEK Győri VSEK Ganz Vill EK

4 Egyéb információk Indulási jogosultság Az Országos Bajnokságon a Klubok csak abban a versenyszámban nevezhetnek, amelyben előzőleg a Vidék és/vagy Budapest Bajnokságokon a 2010-ben elfogadott új kvalifikációs rend szerint meghatározott hajóegységekben indulási jogot szereztek: Az Országos Bajnokságra való nevezés feltétele, hogy az adott egyesület szakáganként, nemenként és súlycsoport szerint a Budapest- vagy a Vidék Bajnokságon versenyegyesülés nélkül kvalifikáljon. Mivel férfi könnyűsúlyú kormányos nélküli kettes (FFks2-) versenyszámban az év során a Budapestvagy Vidék Bajnokságon nem volt kiírva szám, így csak erre az egységre nem lehetett kvalifikációt szerezni, ezért ebben a versenyszámban az előzetes kvalifikációt nem vizsgáljuk. A versenyszabály értelmében adott versenyre csak olyan versenyző nevezését fogadhatja el a versenybíróság, aki a nevezési határidőben minden szükséges feltételnek eleget tesz: rendelkezik érvényes regisztrációs kártyával és sportorvosi engedéllyel (amely a verseny időpontjára nézve érvényes dátumú). Nevezni az EVAP rendszeren keresztül kell! kivéve a MESZ Váltó Kupa Az Evezős Szövetség rendelkezésére álló versenyzői nyilvántartásban EVAP- ellenőrizzék, hogy akiket nevezni szeretnének, megfelelnek-e ezeknek a feltételeknek. Kérem, hogy szüksége esetén Kovácshegyi Eszterrel egyeztessenek. Kérjük a nevezési határidő és a nevezésre vonatkozó szabályok pontos betartását! A nevezési zárlat után beérkező, valamint a szabálytalan nevezéseket a versenybíróságnak nem áll módjában elfogadni. AZ ORSZÁGOS BAJNOKSÁGON PÓTNEVEZÉSRE NINCS LEHETŐSÉG! A nevezési díj 500 Ft/beülő, lemondás esetén a nevezési díjat nem fizetjük vissza, külön lemondási díj nincs, ha egy csapat a versenyszabályban meghatározott időpontig nem adja be a versenybíróságnak a lemondását és a rajtnál nem jelenik meg, Ft/beülő extra díj-fizetési kötelezettséget von maga után. Kérjük, hogy nevezéskor pontosan tűntessétek fel az edző nevét, mivel az edzői pontszámításnál ezt vesszük figyelembe. Edzés A pályát szeptember 19-én (hétfő) délutántól lehet igénybe venni, a pálya bérleti díja edzésre egyesületenként 1300 Ft/óra + 25 % áfa. (csütörtökön nem kell külön fizetni a pályahasználatért erre az időszakra a MESZ vállalja a ktg-eket) Kérjük az egyesületeket, a pályára érkezés tervezett időpontjáról (hajószállító, első sátrazók érkezése), a vízfelület tervezett igénybevételéről (mely napokon, hány óra edzésidőt, mettől-meddig igényel) szeptember 14-én 15:00 óráig a szövetséget (info@hunrowing.hu) értesítsék. A pályára az őrség nem engedi be azon klubok tagjait, akik előre nem jelentik be érkezésüket, ezért kérem, ezt az információt mindenképpen küldjétek el!

5 Szállás: A pályán sátrazásra van lehetőség az alábbi feltételekkel: Minden sátrazót a MESZ felé be kell jelenteni! Sátort lehet állítani a következő helyeken: - az étkező nagysátor és a nádfedeles épület közti nyílt területen, valamint a - 200m-nél lévő kerítésen kívül. Nem lehet sátrat állítani az út túloldalán lévő, a konténeres WC-k mellett lévő a sövény alatti/ melletti területen keskeny füves sávon, valamint a tribün teljes területén és a hajótároló helyeken (csűr, déli zárógát) sem. Minden klub a saját versenyzői, azok kísérői és egyéb a klubbal kapcsolatba hozható személyek sátrazásáért felelősséget vállal, utánuk a sátrazás díját megfizeti. A sátrazók számát (versenyző, edző, kísérő) és a csapatért felelős személy nevét a Szövetség részére írásban kérjük bejelenteni szeptember 14-én 15:00 óráig. A sátrazás díja: 600 Ft + áfa/fő/éj. Étkezés a pályán: Étkezés megrendelésére a Szövetségen keresztül van lehetőség a következő feltételekkel: Reggeli Szendvicsek, tej, kakaó, tea Ebéd: Főétel, köret, savanyúság süti vagy gyümölcs Vacsora: Leves, főétel, köret, savanyúság süti vagy gyümölcs Rendelési határidő: szeptember :00 óra Rendelés módja: kizárólag írásban Kátai Annamáriánál katai.a@sport-life.hu Fizetés a helyszínen, készpénzben a Sport & Life Party Service képviselőjénél. Rajtszámok: Minden klub, csapat gondoskodjon a versenyszabályban meghatározott, jól látható rajtszámról. Igény esetén a MESZ-től lehet kölcsön kérni rajtszámokat. Az elvesztett rajtszámokért 1000 Ft/ db összeget számlázunk ki. Hajótárolás: A pályán elhelyezett fedett és szabadtéri hajótároló bakok száma nem emelkedett az elmúlt évhez képest. Kérjük a klubokat, hogy a pályára történő érkezés sorrendjében a hajótároló kapacitást a lehető legnagyobb hatékonysággal használják ki. A hajótárolók előre történő foglalását mellőzzék! Igazolás a köztartozás-mentességről A sporttörvény előírásának megfelelően a hivatásos, vagy a szabadidős sport versenyrendszerében csak az a sportszervezet vehet részt, amelynek nincs három hónapot meghaladó köztartozása, továbbá ha gazdasági társaság nem áll felszámolás alatt. Az indulási jogosultságot az érintett sportszervezet másra nem ruházhatja át. Az országos bajnokságra nevezést csak úgy áll módunkban elfogadni, ha az NAV-tól 30 napnál nem régebbi, köztartozás-mentességet igazoló dokumentumot ( 0 -ás igazolás) a MESZ irodába legkésőbb a sorsolás időpontjáig (szeptember 14-én 15:00) az egyesület benyújtja. Elfogadjuk a NAV köztartozásmentes adózók listájából kinyomtatott és elküldött igazolást is! A hazai versenyeken egységes klubszerelésben kell a csapatoknak rajthoz állni. A évi Felnőtt Országos Bajnokságon válogatott csapat nem indul, így válogatott versenymezt senki nem viselhet! Nemzeti színűre festett lapáttollal csak válogatott versenyező illetve a versenyszabályban megjelölt versenyző evezhet. Egyesületi zászlók. Szeretnénk a bajnokság 3 napja alatt az evezőspályát a résztvevő egyesületek zászlaival díszíteni. Kérjük, minden egyesület hozza magával a zászlóját a versenyre, vagy juttassa el szeptember 14-ig a MESZ irodába. KÉRJÜK AZON KLUBOKAT, AMELYEK MÉG NEM TETTÉK MEG, HOGY A HIVATALOS LAPÁTFESTÉS-MINTÁJUKAT JUTTASSÁK EL AZ INFO@HUNROWING.HU CÍMRE A lapátfestés-mintát akár egy digitális fotón is be lehet küldeni.

6 Vándordíjak. Emlékeztetőül kérjük, a évi Országos Bajnokságon vándordíjakat nyert csapatok egyesületeit, hogy a vándorserlegeket, díjakat, kupákat a bajnokságot megelőzően, legkésőbb szeptember 14-ig, a MESZ irodába eljuttatni szíveskedjenek. Ha erre nincs mód, legkésőbb Szegeden, szeptember 23- án a versenytanács kezdetéig kérjük a szervezőknél leadni. Molinó/Reklám kihelyezési lehetőség. A MESZ hatályos Reklámszabályzata értelmében lehetőség van egyesületenként 1db egyesületi szponzor, támogató molinójának elhelyezésére a versenypályán. Az osztószigetre kirakható molinó mérete: 500 cm x 130cm (célszerű kamionponyva anyagot használni, ringlikkel ellátva). A MESZ egyesületei szponzorai részére, igény esetén, további reklámhelyeket is felajánl a rendezvény ideje alatt. Minden reklám-kihelyezési igényt előzetesen a főtitkárral kell egyeztetni, legkésőbb szeptember 9-ig. Kiemelés: Az Országos Bajnokságon kiemelést alkalmaz a versenybíróság a szövetségi kapitány javaslata alapján az alábbiak szerint: Kisegységben minden válogatott kerettag kiemelt. A válogatottak esetében a rangsort a válogató versenyen, versenyeken elért egymás elleni eredmények határozzák meg. Nem válogatottak esetében a rangsort az évközi versenyek eredményei alapján állapítja meg a szövetségi kapitány a következőképpen: 4 meghatározott versenyen a 3 legjobb eredmény pontszáma alapján kialakul egy rangsor: 1. hely 7 pont 2. hely 5 pont 3. hely 4 pont 4. hely 3 pont 5. hely 2 pont 6. hely 1 pont Ez a négy verseny a FEC kupa, Szegedi NK, Budapest- és Vidékbajnokság Vízreszállás: A vízreszállásnál szigorúan ellenőrzik a versenybírók a hajó és legénysége felszereltségét (orrlabda, lekötött lábtartó, egységes klub-ruházat, lapátfestés stb.) ezért kérjük, a versenyszabályban leírtak pontos és körültekintő betartását. Az Országos Bajnokság egyesületi pontversenyében alkalmazott pontértékek: Felnőtt, felnőtt könnyűsúlyú versenyszámokban a pontszámítás az alábbi elosztásban történik: 1. hely 7 pont 2. hely 5 pont 3. hely 4 pont 4. hely 3 pont 5. hely 2 pont 6. hely 1 pont Kisdöntő 1. hely 1 pont A túra versenyszámokban minden induló (és célba érkező) egység egyesülete a helyezéstől függetlenül 1 pontot kap. Az Országos Bajnokság lebonyolítási és továbbjutási szisztémája: Az előfutamokat nyolc pályán bonyolítjuk, a döntők a korábbi években megszokott hat indulóval kerülnek lebonyolításra. A konkrét továbbjutási szisztémát csatolva találják! Közlekedési rend: A pályán szeptember között a csatolt pályarendet kell betartani! További kérdések esetén a Szövetség munkatársai készséggel állnak rendelkezésetekre! Üdvözlettel: Ott Zsuzsanna Főtitkár

7 Mellékletek: - versenykiírás - továbbjutási szisztéma 8-as előfutamok esetén - pályarend a évi Országos Bajnokságon (edzésre és versenyre)

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G

B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G B U D A P E S T I T E R Ü L E T I Ú S Z Ó S Z Ö V E T S É G 1053 Budapest Curia u. 3. II/3. Tel.: 20 3522-482 Fax: 3171-307 www.magyar.sport.hu/uszas/btusz 2009. Évi Budapest Bajnokság Helyszín: Budapest,

Részletesebben

Szeged Félmaraton és futófesztivál

Szeged Félmaraton és futófesztivál Szeged Félmaraton és futófesztivál Időpont / Helyszín A verseny időpontja: 2016. május 15. vasárnap A rajt helyszíne, versenyközpont: Szeged Városi Sportcsarnok, Székely sor Versenyközpont nyit: 7:00 órakor

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság MEGYEI III. OSZTÁLY Komárom-ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokságok versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / Veszprém Megyei Férfi felnőtt nagypályás labdarúgó versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A kupa szervezője

Részletesebben

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG. Jelentés a 2013. évi U23 világbajnokságon részt vett evezős csapatok szerepléséről. Szakmai vezető

MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG. Jelentés a 2013. évi U23 világbajnokságon részt vett evezős csapatok szerepléséről. Szakmai vezető MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG Jelentés a 2013. évi U23 világbajnokságon részt vett evezős csapatok szerepléséről Budapest, 2013. szeptember Készítette: Ficsor László Szakmai vezető I. Előzetes: A tavalyi nem

Részletesebben

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása

A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása VERSENYKIÍRÁSOK A MÚSZ 2011. évi Országos Bajnokságai és a MÚSZ által rendezendő versenyek kiírása A versenyek célja: A MÚSZ (továbbiakban: Szövetség) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken a

Részletesebben

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása

2015. évi Triplett válogató verseny versenykiírása Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Pétanque Federation H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 2015. évi Triplett válogató verseny

Részletesebben

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ

2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS IV. KORCSOPORT FIÚ IV. KORCSOPORT FIÚ 2015/16. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2015/2016. TANÉVI XVII. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó sport népszerűsítése a középiskolák

Részletesebben

2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra. Székesfehérvár Csitáry G.

2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport. 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra. Székesfehérvár Csitáry G. 2010/2011. TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ I. korcsoport 2011. március 12. (szombat) 11.00 óra Székesfehérvár Csitáry G. Emil Fedettuszoda FŐVÉDNÖKÖK Dr. Réthelyi Miklós Nemzeti Erőforrás Minisztérium

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Edzés- és Versenyszabálya

Edzés- és Versenyszabálya A MAGYAR EVEZŐS SZÖVETSÉG Edzés- és Versenyszabálya 2014. www.hunrowing.hu Tartalomjegyzék I. Célok és alapelvek... 2 II. Alkalmazási terület... 2 III. A MESZ versenyszabálya szerint lebonyolított versenyek...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság U-15 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Budapesti U-15 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2012 2013. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

FONTOS! A PÁLYÁT A BAJAI ÚT FELŐL KÖZELÍTSÉK MEG!

FONTOS! A PÁLYÁT A BAJAI ÚT FELŐL KÖZELÍTSÉK MEG! MAGYAR SÁRKÁNYHAJÓ BAJNOKSÁG 2015 II. FORDULÓ, SZEGED, 2015. JÚNIUS 20. SZERVEZŐK i Vízisport Egyesület H-6723, Felső Tisza-part 4. Boldizsár Gáspár +3620/369 5493 szve@t-online.hu Magyar Kajak - Kenu

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017.

Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY. NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG III. OSZTÁLY NB III. Férfi Felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016 2017. Határozat szám ELN-174/2015 (12.08.) Jóváhagyás 2015.12.08. Hatálybalépés

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok!

KÖSZÖNTŐ. Balogh Gábor. Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! KÖSZÖNTŐ Tisztelt testnevelők, felkészítők, kedves diákok! A 2015/2016-os tanévben is töretlen lelkesedéssel dolgozunk a Diákolimpia versenyrendszerének minél színvonalasabb szervezésén. Nagy öröm számunkra,

Részletesebben

A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása

A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa A bajnokság célja A bajnokság nevezési és részvételi feltételei A bajnokság nevezési eljárása során betartandó határidők A bajnokság résztvevői és

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2014/2015. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év

Magyar Labdarúgó Szövetség. Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Magyar Labdarúgó Szövetség Leány U-17 korosztályú nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-2016. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa... 2 2. A bajnokság célja...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság VESZPRÉM MEGYEI II. OSZTÁLY Veszprém Megyei II. ú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség STRANDLABDARÚGÓ NEMZETI BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY NB I. férfi felnőtt strandlabdarúgó bajnokság versenykiírása 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

STRANDLABDARÚGÁS U-15

STRANDLABDARÚGÁS U-15 Magyar Labdarúgó Szövetség SOMOGY MEGYEI IGAZGATÓSÁGA STRANDLABDARÚGÁS U-15 VERSENYKIÍRÁSA Megyei fiú U-15 korosztály 2016 Határozatszám ELN-195/1/XV/2015 Jóváhagyás 2015.12.08 Hatályba lépés 2016.01.08

Részletesebben

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d

A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA. 2011. április 08. S z e g e d A BM 2010/2011. TANÉVI ORSZÁGOS TANINTÉZETI TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2011. április 08. S z e g e d S z e g e d i R e n d é s z e t i S z a k k ö z é p i s k o l a Telefon: +36 62 559 577; +36

Részletesebben

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. évi ALAPKIÍRÁSA

RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. évi ALAPKIÍRÁSA RALLYCROSS NYILT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2016. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Offroad Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Sporttanács Kiadja: az MNASZ Titkárság Tartalomjegyzék 1. MAGYARORSZÁGI RALLYCROSS

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ Balogh Gábor

KÖSZÖNTŐ Balogh Gábor KÖSZÖNTŐ Kedves Diákok, Testnevelők, Sportbarátok! Köszöntelek Benneteket a Magyar Diáksport Szövetség nevében a 2013. évi Atlétika Diákolimpia korcsoportos országos döntőjének alkalmából! Ettől a tanévtől

Részletesebben

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Autocross Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

Részletesebben

Sárkányhajó Fesztiválok VIII. GYŐRI Sárkányhajó Fesztivál IDŐREND

Sárkányhajó Fesztiválok VIII. GYŐRI Sárkányhajó Fesztivál IDŐREND Sárkányhajó Fesztiválok VIII. GYŐRI Sárkányhajó Fesztivál IDŐREND Rendező: Helye: Ideje: Dragon Aktív Kft. Győr, Aranypart 2011. 05. 20-22. (péntek -vasárnap) Péntek 11:00 Technikai értekezlet 12:00 1

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság SOMOGY MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Somogy Megyei Téli Műfüves férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014-2015. Tartalom 1. A

Részletesebben

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás

Univer24 Az úszás ünnepe. Rendezvény Kiírás Univer24 Az úszás ünnepe Rendezvény Kiírás 1. Univer24 Az úszás ünnepe Az Univer24 (a továbbiakban Univer24 vagy Rendezvény) egy úszó és vízilabdázó legendák jelenlétével támogatott, több száz úszó tömegrendezvényével

Részletesebben

NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és NŐI Magyar KKupa Versenykiírás 2012/2013.

NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és NŐI Magyar KKupa Versenykiírás 2012/2013. NŐI Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa és NŐI Magyar Kupa Versen nykiírás 2012/2013. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation

Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation Magyar Gyeplabda Szakszövetség Hungarian Hockey Federation 1133 Budapest, Vág u. 7. Tel: +36 (1) 270-93-08 ;Fax: +36 (1) 270-93-03 E-mail: info@hockey.hu Honlap:: www.gyeplabda.hu Versenyszabályzat Budapest

Részletesebben

2016. ÉVI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA

2016. ÉVI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA FELNŐTT és U23 EVEZŐS VÁLOGATOTT KERET 2016. ÉVI FELKÉSZÜLÉSI PROGRAMJA Olimpiai Játékok Rio de Janeiro, Brazília Felnőtt és U 23 Világbajnokság Rotterdam, Hollandia Felnőtt Európa Bajnokság Brandenburg,

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A kerékpársport népszerűsítése az általános és középiskolák tanulói és pedagógusai körében. A fiatalok

Részletesebben

A Magyar Evezs Szövetség Edzés- és Versenyszabályai

A Magyar Evezs Szövetség Edzés- és Versenyszabályai A Magyar Evezs Szövetség Edzés- és Versenyszabályai A 2011-ben elfogadott módosításokat tartalmazó, egységes szerkezetbe foglalt szabályzat. Tartalomjegyzék I. Célok és alapelvek 4. o II. Alkalmazási terület

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

be/sfphp01-08232/2015/mlsz

be/sfphp01-08232/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szigetvári Vasas Sport Club Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve SZVSC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3155 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-08580/2015/mlsz

be/sfp-08580/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ászári Községi Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Ászári KSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1057 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) U16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Megyei U16 korosztályú fiú serdülő nagypályás labdarúgó-bajnokság versenykiírása 2015/2016.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság

Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) PEST MEGYEI I. OSZTÁLY Pest megyei I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgóbajnokság versenykiírása 2014/2015.

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

be/sfp-10135/2015/mlsz

be/sfp-10135/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Pálfai Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Pálfa SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1756 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-10706/2015/mlsz

be/sfphpm01-10706/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Buj Sportbarátok Egyesülete A kérelmező szervezet rövidített neve Buj SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1191 A kérelmező jogállása

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat -

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - A vetélkedő szervezője: A Ki miben mindentudós? országos középiskolai vetélkedősorozat (továbbiakban Vetélkedő) szervezője Mindentudás Egyeteme Kht.

Részletesebben

Versenykiírás. 1. Hatálya. 2. A verseny célja. 3. A versenyen való részvétel

Versenykiírás. 1. Hatálya. 2. A verseny célja. 3. A versenyen való részvétel Versenykiírás 1. Hatálya 1.1. Jelen versenykiírás Magyarország 2014-as felnőtt, férfi, női amatőr, III. Magyar Indoor Országos Tamburello kupájára vonatkozik, melyet a Magyar Tamburello Szövetség (továbbiakban:

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS és SZABÁLYZAT

Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS és SZABÁLYZAT Magyarországi Harci Művészetek Össz - Szövetsége H-1143. Budapest, Dózsa György út 1-3. Sportok háza Telefon: 0670 5985401 www.harcosok.com Email: info@harcosok.com Bemutató Bajnokság és Gála Meghívásos

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016

Magyar Floorball Szakszövetség Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016 Utánpótlás, nagypályás floorball bajnokságok versenykiírása 2015 2016 Budapest, 2015. június 12. 1.! A bajnokság rendezője és neve a.! A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban MFSZ)

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség /

Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / Magyar Labdarúgó Szövetség Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Igazgatóság / Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Labdarúgó Szövetség / JÁSZ- NAGYKUN- SZOLNOK MEGYEI TERÜLETI CSÖKKENTETT PÁLYÁS U14 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Megyei Igazgatóság / Megyei Labdarúgó Szövetség / BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Autocross Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

III. Auchan Szlalom. Törökbálint, Auchan parkoló. (Versenykiírás tervezet) 2016-07-17

III. Auchan Szlalom. Törökbálint, Auchan parkoló. (Versenykiírás tervezet) 2016-07-17 III. Auchan Szlalom Törökbálint, Auchan parkoló (Versenykiírás ) 2016-07-17 Verseny szervezője: Speed Rally Team A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu A verseny vezetősége: Versenyigazgató: Fodor

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok

Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok Észak-Alföldi Régió, Sport XXI. Terematlétika Bajnokság 2016. január 16.-án szombat 11. 00 Nyíregyháza atlétikai sportcsarnok I. Verseny célja: Versenylehetőség biztosítása a régió atlétikai szakosztályában

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság CSONGRÁD MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Csongrád Megyei Téli Műfüves férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2016. Tartalom 1.

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE

DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE DIÁKSPORT ESEMÉNYEK A 2015/2016. TANÉVRE ÁLTALÁNOS ISKOLÁK Kőbányai Diáksport Bizottság Kocsis Sándor Sportközpont Fontosabb címek, telefonszámok Általános tudnivalók Versenykiírások Mellékletek Fontosabb

Részletesebben

Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK

Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK Evezős évadnyitó 26. gróf Széchenyi István emlékverseny 6. Nemzetközi Budapest Kupa VERSENYZŐI INFORMÁCIÓK 2016. Április 1. Péntek - Érkezés 14:00 Regisztráció kezdete Helyszín: Danubius Nemzeti Hajós

Részletesebben

Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6.

Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6. 2014 Lovastorna Budapest Bajnokság versenykiírása 2014. április 5-6. 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban: MLSz Lovastorna

Részletesebben

III. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság FŐVÉDNÖKÖK:

III. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság FŐVÉDNÖKÖK: III. Eger Nagydíj TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság Triatlon egyéni bajnokság FŐVÉDNÖKÖK: Dr. Habis László, Eger MJV. Polgármestere Horváth László, Heves Megyei Kormányhivatal,

Részletesebben

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010.

MEGYEI I/B-OSZTÁLY FÉRFI FELNŐTT NAGYPÁLYÁS MEGYEI I/B-OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2009/2010. Pest Megyei Labdarúgó Szövetség (PMLSZ) Postacím: 1364 Budapest, Postafiók 301.; Székhely: 1052 Budapest, Városház utca 7.; E-mail: versenyiroda@pmlsz.hu; jb-iroda@pmlsz.hu; nyiab-iroda@pmlsz.hu; Telefon/fax:

Részletesebben

be/sfp-08102/2015/mlsz

be/sfp-08102/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ibrány Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Ibrány SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 574596 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-10445/2015/mlsz

be/sfphpm01-10445/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve UTC 1913 Labdarúgó Kft A kérelmező szervezet rövidített neve UTC Kft Gazdálkodási formakód 113 Tagsági azonosítószám 3839 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

Pusztavámi TC. - nincs -

Pusztavámi TC. - nincs - 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Pusztavámi Torna Club A kérelmező szervezet rövidített neve: Pusztavámi TC 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra a pályázatban 521

Részletesebben

Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás

Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás Magyarország 2016 évi 50 km-es Ultrafutó Bajnokság, és Nyílt Bajnokság. versenykiírás 1. Általános tudnivalók futónaptár.hu 1.1. Általános információk Magyarország 2016.évi 50 km-es ULTRAfutó Bajnoksága

Részletesebben

be/sfphpm01-10184/2015/mlsz

be/sfphpm01-10184/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Sándorfalva Sport Klub Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Sándorfalva Sport Klub Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfp-08516/2015/mlsz

be/sfp-08516/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Cserszegtomaji Sport Klub A kérelmező szervezet rövidített neve Cserszegtomaji SK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2802 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-03481/2015/mksz

be/sfphpm01-03481/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Női Kézilabda Klub Balmazújváros A kérelmező szervezet rövidített neve NKK Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI/B Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-08252/2015/mlsz

be/sfphpm01-08252/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tokaji Futball Club A kérelmező szervezet rövidített neve Tokaj FC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 233 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben