FLORIDA. Ingatlanbefektetések, Vállalkozások vásárlása és üzemeltetése, Vizumok és bevándorlás, Élni és dolgozni Floridában.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FLORIDA. Ingatlanbefektetések, Vállalkozások vásárlása és üzemeltetése, Vizumok és bevándorlás, Élni és dolgozni Floridában."

Átírás

1 FLORIDA a Florida International Chamber of Commerce és bemutatja: a Florida International Realty Gulf Coast Inc. Ingatlanbefektetések, Vállalkozások vásárlása és üzemeltetése, Vizumok és bevándorlás, Élni és dolgozni Floridában.

2 Tartalom 3. Bemutatkozás 4. Cégismertető 5. Helyszín: USA 6-7. Florida Állam 8. Miért érdemes Floridában befektetni? 9. Miért a Florida International Realty Gulf Coast? 10. Ingatlan befektetések 11. Ingatlan kezelés 12. Holiday Home vásárlás magáncélra 13. Ingatlan vásárlása bérbeadásra, befektetésre 14. Kereskedelmi ingatlan vásárlása Üzleti tevékenység vásárlása Floridában, áttelepülés és új élet kezdése 18. Miért kiváló Florida üzleti szempontból? 19. Bevándorlási és vízum szolgáltatások 20. Pénzügyi szolgáltatások, valutaváltás 21. Egyszerűsített jelzálogkölcsön külföldieknek 22. Jelzálogkölcsön kalkuláció 23. Partnereink 24. Kapcsolat

3 Mi, a Florida International Realty Gulf Coast Inc. a legkedvezőbb hozamú ingatlan befektetéseket valamint azok teljes körű kezelését, kiadását és gondozását kínáljuk Floridában ügyfeleinknek, a megfelelő tőke- és hozamgaranciák nyújtása mellett. Stratégiai partnerünk, a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara segítségével emellett a Floridában élni, dolgozni és letelepedni vágyó ügyfeleknek, vállalkozóknak segítünk megtalálni í a számukra legjobb vállalkozást, céget alapítunk, jogi és könyvelési támogatást nyújtunk és családjukkal együtt segítjük őket beintegrálódni a floridai életformába. Florida gyümölcsei: tőkebiztonság értéknövekedés hozambiztonság minőségi életvitel

4 CÉGBEMUTATÓ A Florida International Chamber of Commerce és a Florida International Realty Gulf Coast Inc. székhelye az Egyesült Államokbeli Sarasotában, Florida Államban található. A Realty Gulf Coast tagja a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamarának és a Florida International Group-nak, melyek szakértő munkatársai 1993 óta segítenek nemzetközi ügyfeleknek Floridában ingatlan- és üzleti befektetésekben, vízum- és bevándorlási ügyekben valamint a Floridai életbe való beintegrálásban. A Kamarának és cégünknek ingatlanés kereskedelmi licenccel rendelkező szakértőin keresztül továbbá több mint 30 év tapasztalata van ingatlanok vételében és eladásában, vállalkozók számára üzlet vásárlásában, vízum és bevándorlási valamint a letelepedési folyamatok lebonyolításában. Sarasota Tapasztalatainkat felhasználva ingyenes tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek és megtaláljuk számukra a lehetőségeikhez mérten a legjobb befektetést, hogy a legmagasabb értéket kaphassák akár ingatlanról, akár már működő vállalkozásról van szó. Szakértő munkatársaink az ingatlanok és üzleti vállalkozások esetében minden szükséges licenc-szel rendelkeznek, mint: Florida Brokers License for the Real Estate License; Real Estate Corporation (Licensed by the State of Florida); DBPR Real Estate License Brokerage (Florida) ; Business Brokerage affiliation with Florida Business Brokers Association. 35 éves tapasztalattal rendelkező könyv- és adószakértőnk tanácsaival áll ügyfeleink rendelkezésére a legjobb eredmény érdekében.

5 Az úti cél: Az Amerikai Egyesült Államokban megszámlálhatatlan természeti csoda található, amely minden ember érdeklődésére számot tarthat és életük során érdemes meglátogatniuk. De az USA sokkal többet megér, mint egy látogatás, remek hely dolgozni, élni és letelepedni. Az Egyesült Államok a világon az egyik legváltozatosabb és legfejlettebb gazdasággal rendelkezik, színvonalában pedig bárki számára megvan a lehetőség családjával együtt egy olyan élet elérésére, amelyre máshol kevésbé nyílna lehetőség. Az USA a világ legnagyobb nemzeti gazdasága, köszönhetően a kimagasló mértékű nemzeti erőforrásnak és a dolgozók termelékenységének, amely több mint 14,300 milliárd usd GDP-t eredményez, amely 21%-a a világ teljes GDP-jének.

6 Florida a negyedik legnagyobb állama az USA-nak, az előrejelzések szerint a népessége 2015-ben eléri a 20 millió főt, naponta átlag 1000 új lakossal bővül a népesség, elsősorban az USA északi államaiból érkezőkkel. Florida nemcsak a világ elsőszámú turistacélpontja, hanem a világ egyik leggyorsabban növő és legjobban teljesítő gazdasága is, amely rengeteg életteret és lehetőséget nyújt vállalkozóknak. Jelen pillanatban a 19. a világrangsorban a növekvő befektetés, teljesítmény és üzleti piacok tekintetében, amely statisztika az USA államain kívül a világ összes országát és gazdaságát tartalmazza. ries_by_gdp_%28nominal%29. Florida gazdasága rohamléptekkel fejlődik, 2013-ban 2,2%-kal nőtt a GDP, hivatkozva a TD gazdasági előrejelzésére a növekmény 2014-re 3,5%, s 2015-ben 4% körül várható. A lakáspiac, a kereskedelem, turizmus és az üzleti szolgáltatások területei lehetnek gazdasági növekedésének motorjai, az egyre növekvő kereslet és kínálat következtében. Az ingatlanpiac adásvételi és bérbeadási mutatói a legmagasabb komponensévé vált a növekedésnek a maga 16.9 %-os növekményével Floridai GDP vonatkozásában.

7 Az átlagos éves hőmérséklet Floridában nyáron fok, télen pedig fok körül alakul. Mindez kiváló alapot nyújt arra, hogy egész évben élvezhessük a nevezetességeket, attrakciókat és a csodás természeti kincseket s mindazt, amit Floridai életstílusnak nevezünk. Évről-évre millió turista érkezik Floridába, élvezni a Napfény Államát. Mint a világ egyik legfőbb turista célpontja, Florida az otthona számtalan turista látványosságnak és olyan csodálatos helyeknek, mint Florida Keys, Key West, Walt Disney World, Kennedy Space Centre, Everglades vagy éppen Miami, Tampa, Sarasota ahol a világhírű homokos partú Siesta Key található, s az irodánk is, ahol fogadjuk ügyfeleinket. Florida Állam több mint 1700 mérföld óceánparttal rendelkezik, melyből 1200 homokos part. Floridát méltán nevezhetnénk vízi államnak is, mert több mint 11,000 mérföld folyó és vízi útvonal található.

8 MIÉRT ÉRDEMES BEFEKTETNI FLORIDÁBAN? A válság idején közel harmadára estek vissza az ingatlanárak Floridában, azonban az amerikai gazdaság szinte teljesen kiheverte a válságot, minden területen jelentős fejlődésben van. A floridai ingatlanpiac szenvedte el az egyik legnagyobb értékcsökkenést, a válság előtti állapothoz való visszatérés hosszabb folyamat eredménye. Ebben a folyamatban vagyunk benne, az árakban még mindig jelentős emelkedés várható rövid távon. Az árak vissza fognak állni a válság előtti időkre, sőt, bizonyos területeken meghaladhatja azokat (forrás: Ronald J. Peltier, Chairman, CEO of HomeServices of America). Az egyik ilyen térség minden bizonnyal elkerülhetetlenül Florida lesz, mert a turizmus töretlen, az embereknek az anyagi helyzete Amerikában is javul, s egyre többen látogatnak a Napfény Államába. Ezt bizonyítja az első negyedév után napvilágot látott hivatalos adat, ami 3 hónap alatt 26 millió turistát regisztrált, ami az eddigieket meghaladó nagyságrend Floridai viszonylatban. Ez pedig rengeteg új munkahelyet, keresletnövekedést jelent a fogyasztásra és a lakhatási lehetőségekre, ami egy spirális folyamatban megállíthatatlanul növeli az ingatlanok értékét is. Florida partvidékei statisztikailag bebizonyíthatóan a világ legjobban fejlődő térségei közé tartozik, s ebből bárki tud profitálni, akinek élni, dolgozni, letelepülni vagy éppen csak befektetni támad kedve. A gyorsan növő gazdaság pedig biztonságos befektetést, megnyugtató és stabil jogbiztonságot, értéknövekedést és alacsonyabb kockázatot sejtet, amik kedvezőbbek, mint amit szinte bárhol máshol a világon elérni lehet.

9 MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS A FLORIDAI NEMZETKÖZI KERESKEDELMI KAMARA ÉS A FLORIDA INTERNATIONAL REALTY GULF COAST INC.? A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara államigazgatási, jogi- és képviseleti folyamatok bonyolításában kiváló partner, valamint abban a tekintetben is, hogy ellenőrzés alatt tartják a szükséges biztosítékok és garanciák meglétét a nemzetközi ügyfelek számára, hogy a partnereknek ne keletkezzen érdeksérelmük. Munkatársainknak minden tudásuk, képzettségük és tapasztalatuk rendelkezésre áll azért, hogy partnerünk számára a legjobb eredményt érhessük el. Minden szükséges papírmunkát, bürokratikus folyamatot és engedélyeztetést munkatársaink végeznek partnerrel történő folyamatos kapcsolattartás mellett. Ebbe beletartozik minden tevékenység, a vállalkozások vásárlásával, cégalapítással, vízumokkal, áttelepüléssel, az új élet elkezdésével, beilleszkedési ismeretek átadásával és annak segítésével, valamint jogi-, adózási,- könyvelési információk átadásával és azok elvégzésével kapcsolatos szolgáltatások. A Florida International Realty Gulf Coast mint a Kamara projekt cége mindazon gazdasági tevékenységhez kötött szolgáltatásokat biztosítják és hajtják végre a Kamara számára, amelyek elengedhetetlenek az elvárt és garantált siker érdekében. Ingatlan vásárlása esetén a szerződés értelmében teljes körű ingatlanmenedzselést vállalva biztosítjuk az ingatlan bérbeadását, kezelését és az összes felmerülő helyzet megoldását partnerünk érdekei szerint.

10 Ingatlan befektetés = garantált profit Különböző típusú és nagyságrendű ingatlanokat kínálunk különböző árkategóriákban elsősorban a Mexikói -Öböl vagy az Atlanti Óceán partvidékén, melyek Közép-Nyugat Florida illetve Közép-Kelet Florida térségéhez tartoznak, de megtalálható időnként Miami és vonzáskörzetéhez tartozó ingatlan is a kínálatunkban.. Nemzetközi ügyfeleink körébe azon magánbefektetők vagy cégek, szervezetek tartoznak, akik a megtakarításaikban szeretnék minimalizálni a kockázatot, befektetéseiket szeretnék a legjobb és legbiztonságosabb helyen tudni egyrészt értékmegőrzés és értéknövekedés céljából, másrészt abban a tekintetben, hogy azok rendszeres magas szintű hozamot vagy kamatot jelentsenek, melyekhez havi szinten hozzájuthatnak. Ajánlataink és a velünk való partneri viszony versenyképes lehet abból a szempontból is, hogy megfeleljen a pénzügyi piacon magas kockázat nélkül elérhető lehetőségeknek, hiszen Florida ingatlanpiaca csakúgy, mint gazdasága, évről-évre dinamikusan erősödik és fejlődik. Partnerünkkel kötött szerződések vonatkozásában természetesen titoktartási kötelezettséget vállalunk. Biztonságos tranzakció. A vételárat a Kamara letéti számlán tartja a szerződéses feltételek teljesüléséig. Támogatott Befektetési Ingatlanjaink (Promoted Offers) általában teljesen előkészítettek, bérlő által lakottak és készek arra, hogy azonnali jövedelmet hozzanak minden hónapban. A legtöbb ingatlanszerződés díjmentes két éves ingatlan menedzselést és egy éves műszaki felszerelés garanciát tartalmaz. A legtöbb ingatlanszerződés az első két évben garantált havi bevételt jelent a befektető partnernek. Az ingatlanok értéke Floridában 2014-ben szeptember hónapig 11.8% mértékben nőtt. Vásároljon Támogatott Befektetési Ingatlant és már az első naptól jövedelme lesz belőle cégünk 100%-os támogatásával. Cégünk munkatársai és szakértői a kezdetektől fogva szolgálják az ingatlanok tulajdonosai, partnereink és befektetőink érdekeit, hogy teljes megelégedettséggel vigyék jó hírünket leendő új partnerek körébe. Partnereink átlagosan 6-10% közötti tiszta nyereséget érhetnek el évente ingatlanonként, függően az ingatlan jellemzőitől és elhelyezkedésétől. Meglévő partnereink számára jutalékot fizetünk a rajtuk keresztül, az ő referenciájuk alapján hozzánk érkező újabb szerződött partnerek után.

11 Mi nem csak megtaláljuk és eladjuk a legjobb ingatlant partnereink számára Mi a továbbiakban is szolgáljuk és dolgozunk partnereink érdekeiért: kezeljük az ingatlant éveken keresztül garantáljuk a hozam és a befektetés kedvező alakulását biztosítjuk a bérlőket az ingatlanba megoldjuk a problémákat Ingatlan befektetést menedzselő cégünk: * partnerünk helyett eljárva minden papírmunkát elvégez a hivatalokban; * egyéni vagy céges bankszámlát nyit a vevő nevére Bank of America-ban, és partnerünk bankkártyával azonnal hozzáférhet a havi bérleti díjakhoz, vagy havonta átutaljuk az összeget a magyar vagy más megnevezett bankszámlájára. jó gazda szemlélettel gondját viseljük és ügyelünk az ingatlan állagmegóvására ingyenes befektetés tanácsadási szolgáltatást nyújtunk magyarul is beszélhet velünk

12 Vásároljon ingatlant befektetésként és a bérleti díjak azonnali havi jövedelmet hoznak Támogatott szolgáltatások: - 2 év grátisz ingatlan kezelés - grátisz ügyvédi költség - 1 év garancia a lakás műszaki berendezéseire - 2 év bérleti díj garantált - grátisz tanácsadói, konzultánsi szolgáltatás - $800 utazási bónusz vásárlás esetén* Bérleti díj: $ 600 /hó (bruttó) Ár: $79,000-89,000 / ELADVA 1,5-2 háló; 1 nappali ; 1,5 fürdő, patio, gardrób Státusz: lakópark, bérlő által lakott Méret: négyzetméter között Az ingatlan tartalmaz: mosó/szárítógép/hűtő/ konyha-felszereléseket. A lakóparkban található: medence, üzleti közp., fitnesz-terem, recepció, biztonsági szolgálat. Újabb támogatott befektetési ingatlanok ősztől * Mi fizetjük a vevő repülőjegyét /költségét / hotelt, összességében 800 usd értékig. Megtérülés/bérlés/hozam: éves 1, ,- Ft (bruttó) 9,11% (275 HUF/USD)

13 Vásároljon ingatlant magáncélra, nyaralásra Ár: $79,000 / ELADVA 1 hálószoba ; 1 nappali ; 1 fürdő ; erkély Méret: 78 négyzetméter Típus: lakópark Tartalmaz: mosó-szárítógép/hűtő/konyhafelszerelés, medence, üzleti központ, fitnesz-terem. A pontos elképzelést és a rendelkezésre álló keretösszeg megismerése után a meglévő saját tulajdonú ingatlanokat kiegészítve a keresési szempontokkal megtaláljuk a lehetőség szerinti legjobb ingatlant. Partnerünk rendelkezése szerint lehetőség nyílhat az ingatlan részleges kiadására, amikor az üresen álló hónapokban előzetes egyeztetéssel időszakos kiadásra bérlőt találunk, s így bevételt is hozhat az ingatlan. Minden más időszakban szabadon használhatja partnerünk a saját ingatlanát. Ebben az esetben az ingatlan hasznát és a profitot elsősorban az értékének a növekedése hozza. Újabb ingatlanok ősztől

14 Vásároljon kereskedelmi ingatlant Teljesen menedzselt projektek, 100% támogatás, befektetés- és ingatlan menedzsment. Magasabb összegű kezdő befektetés, de jelentősen érték alatti árak és magasabb hozamok érhetők el.

15 Vásároljon vállalkozást Floridában Éljen és dolgozzon az USA-ban Üzletet vagy vállalkozást vásárolni az USA-ban nagy odafigyelést igénylő komplikált feladat lehet. A problémamentes és sikeres vásárláshoz szükség van egy szakértő és tapasztalt floridai üzleti brókerre, aki lépésenként vezet végig a folyamaton a floridai hatóságoknál. A Kamara és cégünk minden igényt kielégítően vezeti végig a partnert a biztonságos üzletvásárlás folyamatán, s ugyancsak segítjük partnert a Floridai életstílusba és környezetbe való beilleszkedésben. Lehetőség nyílik üzlet vagy vállalkozás vásárlására és menedzselésére partner részére olyan formában is, hogy nem települ át az Államokba, hanem Magyarországról koordinálja az új üzletét. Üzlet vagy vállalkozás működtetése Floridában minden létező befektetésnél nagyobb nyereséget hozhat. Tapasztalt szakértőink az egész világról már több száz befektetőt és üzleti vállalkozás tulajdonosának segítettek új életet kezdeni Floridában, asszimilálódni és profitot termelni ami megoldotta a saját és családjuk életét és jövőjét.

16 VAN ÖNNEK CÉGE VAGY VÁLLALKOZÁSA MAGYARORSZÁGON? KÉSZ EGY ÚJ CÉGET ALAPITANI FLORIDÁBAN? KÉSZ EGY MŰKÖDŐ, SIKERES VÁLLALKOZÁST VÁSÁROLNI FLORIDÁBAN? HA BÁRMELYIK KÉRDÉSRE IGEN A VÁLASZ AKKOR MINDEN ESÉLY MEGVAN, HOGY HA AKARJA, FLORIDÁBÓL NE CSAK AZ INGATLAN BEFEKTETÉSÉBŐL PROFITÁLJON, HANEM VÁLLALKOZÓKÉNT IS MEGTALÁLHASSA SZÁMITÁSÁT ÉS ÉLVEZHESSE A FLORIDAI ÉLETSTILUST. A KÖVETKEZŐ OLDALON PÉLDAKÉNT TEKINTSEN MEG EGY KIVONATOT AZ ELÉRHETŐ ÉS JELENLEG IS MŰKÖDŐ ELADÓ VÁLLALKOZÁSOKBÓL:

17 Ez a lista nem minősül ajánlattételnek márciusában ezek a vállalkozások is szerepeltek az E-2 üzleti vizumra jogositó eladó üzleti vállalkozások között. A magyar állampolgárok számára elérhető vállalkozások vagy L-1 és EB-5 vizum lehetőségei szélesebbek. Sales = éves árbevétel; Adjusted net = éves nyereség.

18 Tökéletes időzítés ingatlanba fektetni, üzletet alapítani vagy vásárolni Floridában a stabil, növekvő gazdaság és vásárlóerő valamint a jogbiztonság miatt. Még mindig alacsony ingatlan és üzleti vállalkozás árak, alacsony jelzálog kamatok, rendkívül kedvező befektetésimegtérülési arányt eredményeznek. Ügyfelünk bármely országban is él, Magyarországon vagy a környező országokban, rendszeres kapcsolattartással magyarul, románul és angolul beszélve segítjük hogy megtalálja a legjobb ingatlant vagy vállalkozást számára, s a későbbiekben is folyamatos támogatást nyújtunk.

19 TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK: BEVÁNDORLÁS VÍZUM Eldöntendő kérdés: Lakó-és munkahely választás Az USA megítélése egyéni kérdés, sok ember szereti, sok ember nem, mindenkinek megvan a saját oka erre. Annak az eldöntése, hogy valaki hol szeretne élni és dolgozni, ahol megnyugtató jövőképe lehet, jól érzi magát a családjával együtt, jogbiztonságban és korlátlan lehetőségekkel élhet, amik kihasználása szebbé teheti az életét, sikeresebb lehet az üzleti életben is, szerencsés esetben nem politikai kérdés, mint ahogy a magyarok esetében sem. Az Amerikai Egyesült Államok és kifejezetten Florida olyan közeg, ahol a személyes és az üzleti életben való boldogulás lehetőségei magas szinten biztosítva vannak, a vállalkozások élénkítését célzó kormányzati kedvezmények és intézkedések pedig kifejezetten jó alapot nyújtanak a személyes és üzleti előrelépésre. A Florida International Chamber of Commerce és a Florida International Realty Gulf Coast által nyújtott komplex lehetőségek nagy előnyöket nyújtanak a nemzetközi ügyfeleknek a bevándorlási és áttelepülési folyamatok, a vízumügyintézések során. A bevándorlási folyamatok és eljárások jól meghatározottak a Kamara által segítő kezet biztosítunk az ügyintézések során. zöldkártya USA vízumok, bevándorlás Bevándorló vagy nem bevándorló vízumot, s majdan folyamatos tartózkodásra jogosító zöldkártyát elérni az USA-ban az egyik legkomplikáltabb procedúrával járó feladat. Nem-bevándorló vízum kérelmezése az első lépés lehet az USA-ba való bevándorláskor. A vízum- és bevándorlási igény benyújtásához kapcsolódó bürokratikus folyamat komplex háttérmunkát igényel, ami sokkal több mint csupán a megfelelő formulák kitöltése. A nemzetközi ügyfél lehetőségeihez mérten későbbiekben E-2 Treaty Investor (magyaroknak csak kettős állampolgárság esetén), L-1 cégek közötti vezetői transzfer, EB-5 befektetői zöldkártya vagy folyamatos tartózkodásra jogosító zöldkártya elérése lehetséges. A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara és cégeink mindezeket a tevékenységeket elvégzik a partnereinknek. A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara és a Florida International Group cégcsoportja eddigi tevékenységük során több ezernyi nemzetközi ügyfélnek segített már elérni célját, az USA- ban való legális tartózkodás elérését, hogy élhessenek a családjukkal és dolgozhassanak ott, vagy éppen befektetés céljára külföldi állampolgárként ingatlanokat vásárolhassanak.

20 VALUTAÁTVÁLTÁS CURRENCY EXCHANGE Partneri kapcsolatunk a Moneycorp valutaátváltási specialistával segít pénzt megtakarítani a nemzetközi fizetési folyamatokban. A Moneycorp költséghatékony megoldást kínál azokban az esetekben, amikor a partner pénzt küld külföldre. Moneycorp a TTT Moneycorp Ltd kereskedési részlege, piacvezető a nemzetközi valuta átváltási és fizetési folyamatokban. A cég újító jellegű valutaátváltás és nemzetközi fizetést kínál a magán ügyfeleknek, csakúgy mint a céges vagy szervezeti szektorban immár több mint negyed évszázada. Jobb átváltási arányt kínálunk, mint a bankok és pénzintézetek, s a rendszerünknek használatával ügyfelünk pénzt takarít meg az alacsony tranzakciós díjak és költségek következtében. A váltás folyamatában kijelölt valutaátváltási szakértő segít. Ő határozza meg a megfelelő pillanatot, hogy az adott piaci viszonyok ismeretében a legjobb átváltási arány keletkezzen. A partner rögzíteni tud átváltási arányokat két évre előremenőleg, hogy elkerülje a kedvezőtlen árfolyammozgásokat, s ezzel kedvező átváltást tud elérni. Rendszeres és ütemezett tengerentúli fizetéseknél -mint pl. a nyugdíjfolyósítás- beszedési megbízás útján a legkedvezőbb pillanatban történik meg az összeg átutalása. Igen, a pénz szinte minden.. De csak szinte. Máskülönben tudta azt, hogy a benzinárak Floridában kb. 70 cent / liter ( 195,- Ft) körül alakulnak? ($2.52 / gallon Március)

21 JELZÁLOGKÖLCSÖN NEMZETKÖZI ÜGYFELEKNEK Házon belüli cégünk, a Mortgage Quest USA nemzetközi ügyfelek számára folyósítandó jelzálogkölcsönre specializálta magát, mint teljes szolgáltatással kölcsönt nyújtó pénzügyi intézmény. A Mortgage Quest szorosan együtt dolgozik velünk és az ügyfeleinkkel. Előzetes bevizsgálásra és hitelelbírálásra tudjuk minősíteni ügyfeleinket, az alap információk segítségével. Programok részvételére tudjuk minősíteni ügyfeleinket, amelyek megkönnyítik a saját ingatlanhoz jutást Floridában és az Államok területén. A legjobban kiterjesztett és legkomplexebb hitelcsomag termékcsaláddal rendelkezünk a hitel iparágban. A hitel tanácsadónk szorosan együtt dolgozik a nemzetközi ügyfelünkkel, kiválasztva a számára legjobb és leghatékonyabb hitel típusát. Érthetően elmagyarázzuk a hitel jellemzőit és folyamatát, ügyfelünk minden részlettel tisztában lesz ahhoz, hogy a legjobb döntést hozhassa az elvárható legjobb eredmény érdekében. Elkötelezettek vagyunk abba az irányba, hogy minőséget és értéket közvetítsünk ügyfeleinknek, hogy hatékonyak és elszámoltathatóak maradhassunk. Garantáljuk, hogy 100% mértékben elégedett lesz a szolgáltatással és az eredménnyel, amit nyújtunk.

22 AMIKOR INGATLANT VÁSÁROL MAGÁNHASZNÁLATRA VAGY BEFEKTETÉST PÉLDA: SZÁMÍTHAT NEMZETKÖZI JELZÁLOGKÖLCSÖNRE IS. Credit-rendszer Hitel alapú társadalom egyszerűsitett ügyintézés jelzálog általánosságban automatikus jóváhagyás Havi bérleti dij Profit > Havi törlesztőrészlet

23 PARTNEREINK Cégünk tagja a Florida International Group Inc. cégcsoportnak, amely tapasztalt szakértőivel a legjobb szolgáltatást nyújtja partnereinknek akár az ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, akár hivatali ügyintézések terén. A Florida International Chamber által kiadott Discover Florida Magazine a nemzetközi kereskedelem és turizmus fellendítését segíti elő amely pozitívan hat a Floridai nemzetközi üzleti életre és közösségre és a vállalkozásokra. Florida Chamber of Commerce bővíti nemzetközi hálózatát marketing lehetőségeivel, nemzetközi szemináriumok szervezésével, nemzetközi üzleti közösségek bevonásával, hogy fejlessze a nemzetközi kapcsolatokat és üzleti lehetőségeket. Mortgage Quest USA amerikai ingatlanok finanszírozásának biztosítására specializálta magát külföldi ügyfelek számára. Moneycorp a TTT Moneycorp Ltd kereskedelmi divíziója, 29 éve működik a valutakereskedés területén. Piacvezető ezen a területen, legjobb váltási arányaival. Bank of America mint a világ egyik Top Bankja támogatja és szolgálja nemzetközi ügyfeleinket. Magán- vagy céges számlát nyitunk ingatlanbefektetési vagy vállalkozási ügyfeleinknek és BofA számlavezetőjükké válik. vválik.tetési ingatlan, akár VISIT vállalkozási Florida az partnerünk.which Állam hivatalos marketing becomes társasága accounting eredeti bank és both forrásanyagokkal of our real támogatja estate a investments Kamarát és and cégünket business annak purchase az érdekében, clients. hogy partnereink a legjobb információk alapján tevezhessék látogatásukat Floridába. Sarasota Megye Gazdaság Fejlesztési Társasága (EDC) partneri viszonyt ápol cégünkkel és a Kamarával, fókuszálva a Florida Állam gazdaságának és turizmusának növekedését elősegítő marketing és kereskedelmi támogatásra. EFI küldetése növelni és fejleszteni Florida gazdaságát, melyben szorosan együttműködik cégeinkkel és a Floridai Nemzetközi Kamarával. Florida Investments & Business Management Enterprises Inc. mint cégünk leányvállalata támogatja nemzetközi ügyfeleinket áttelepülésük során és később is az akklimatizálódás időszakában. ÉS TERMÉSZETESEN A FLORIDAI DELFINEK

24 Kapcsolat Tapasztalt szakértőink a nemzetközi ügyfeleink igényeinek és lehetőségeinek megfelelően segítenek a rendelkezésre álló legjobb megoldás kiválasztásában. Forduljon hozzánk bizalommal ingyenes konzultációért. Várjuk kérdéseit: Peter Harris FICOC Alapító - Ügyvezető Attila Tottosi FICOC Kelet-Európai igazgató HUN USA attila.tottosi Lájkoljon minket facebookon, hogy értesülhessen friss hírekről. https://www.facebook.com/floridaicc Lájkoljon minket facebookon, hogy értesülhessen friss hírekről. https://www.facebook.com/florida4business NE FELEDJE: FLORIDA TÁRT KAROKKAL VÁRJA

Integráló építménytervezés I. XI. előadás MET.BME.HU 2012 / 2013 I. Szemeszter ERDÉLYI GÁBOR ingatlan befektetési vezető Raiffeisen Ingatlan Alap

Integráló építménytervezés I. XI. előadás MET.BME.HU 2012 / 2013 I. Szemeszter ERDÉLYI GÁBOR ingatlan befektetési vezető Raiffeisen Ingatlan Alap Integráló építménytervezés I. XI. előadás MET.BME.HU 2012 / 2013 I. Szemeszter ERDÉLYI GÁBOR ingatlan befektetési vezető Raiffeisen Ingatlan Alap Marktstudie 30.06.2010 30.06.2010 1 1 TARTALOM I. Rész

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem The Leader for Exceptional Client Service Pénzügyi tanácsadás Bizalom Diszkréció Szakértelem A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata.

Részletesebben

Féléves sajtótájékoztató 2008 július. 2008. július 30.

Féléves sajtótájékoztató 2008 július. 2008. július 30. Féléves sajtótájékoztató 2008 július 2008. július 30. Ingatlanpiaci befektetések Magyarországon Féléves sajtótájékoztató 2008. július 2008. július 30. A befektetési piac növekedése 2007-ben elért rekord

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

A DUNA HOUSE CSOPORT BEMUTATÁSA. 2015. november

A DUNA HOUSE CSOPORT BEMUTATÁSA. 2015. november A DUNA HOUSE CSOPORT BEMUTATÁSA 2015. november 1 Tartalomjegyzék 3-7 Bevezetés 8-9 A tranzakció és a bevétek felhasználása 10-11 A befektetési sztori 12-13 Lakás és lakáshitel piac 14-20 Szegmensek bemutatása

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től I. AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELEI A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. A meghatározott aktivitási feltételek teljesítése 2. A meghatározott típusú bankszámla szerződéses kapcsolat a)

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL

H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Személyi Kölcsön: A kölcsön összege: 300.000 Ft - 2.000 000,- Ft Futamidő: 12-72 hó Hatálybalépés napja: 2012. 07. 01. életbiztosítás

Részletesebben

vállalkozásfejlesztés pénzügyi eszközökkel

vállalkozásfejlesztés pénzügyi eszközökkel vállalkozásfejlesztés pénzügyi eszközökkel K&H üzleti tippek 2015 Kovács Viktor Zoltán K&H KKV Marketing vezető 1 életciklus modell megújuló expanzió érett növekedés növekedő hanyatló induló induló vállalkozások

Részletesebben

Erősnek lenni vs. erősnek látszani. Számháború a 2011-2012-es ingatlanpiacon

Erősnek lenni vs. erősnek látszani. Számháború a 2011-2012-es ingatlanpiacon Erősnek lenni vs. erősnek látszani Számháború a 2011-2012-es ingatlanpiacon Ingatlanfejlesztés Építőipar A kettő nem létezik egymás nélkül! Ingatlanpiac a válság előtt Aranykor Tervezhető bérleti díjak

Részletesebben

H I R D E T M É NY. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02.

H I R D E T M É NY. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02. H I R D E T M É NY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02. 1 1. Személyi kölcsön A kölcsön összege: 300.000 Ft 2 000 000,- Ft A kölcsön

Részletesebben

Egyedi Értékpapír Üzletági Hirdetmény egyes kedvezményes díjtételekről a Befektetési Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzathoz

Egyedi Értékpapír Üzletági Hirdetmény egyes kedvezményes díjtételekről a Befektetési Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzathoz Egyedi Értékpapír Üzletági Hirdetmény egyes kedvezményes díjtételekről a Befektetési Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzathoz Hatályos: 2014. május 27. napjától OTP Bank Nyrt. Székhelye: 1051 Budapest,

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

2013.06.05. A TakarékBank. és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor. MKVK Pénz és Tőkepiaci Tagozat rendezvénye. Budapest, 2013. június 5.

2013.06.05. A TakarékBank. és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor. MKVK Pénz és Tőkepiaci Tagozat rendezvénye. Budapest, 2013. június 5. A TakarékBank és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor A TakarékBank tulajdonosi struktúrája megváltozott 2012. december 31. 2013. május 15. 5.07% 0.01% 3.22% 36.05% 55.65% 39.28% Takarékszövetkezetek MFB

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2015.június 12. Hatályos: 2015. június 15. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai részére Az UniCredit Csoport Az UniCredit Csoport vezető

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

4. Szállodák tulajdonjoga és üzemeltetése Tulajdonjog. 1. Szállodák fejlődési szakaszai Szerves fejlődés

4. Szállodák tulajdonjoga és üzemeltetése Tulajdonjog. 1. Szállodák fejlődési szakaszai Szerves fejlődés 4. Szállodák tulajdonjoga és üzemeltetése Tulajdonjog 1 1. Szállodák fejlődési szakaszai Szerves fejlődés 2. Szállodaipar döntés hozó szereplői Szállodaipar szereplői 3. Szállodák tulajdon és használati

Részletesebben

MÉG MINDIG OFFSHORE. Előadó: Dr. Fülöp Péter ügyvéd, adótanácsadó Budapest, 2010. november 9.

MÉG MINDIG OFFSHORE. Előadó: Dr. Fülöp Péter ügyvéd, adótanácsadó Budapest, 2010. november 9. MÉG MINDIG OFFSHORE Előadó: Dr. Fülöp Péter ügyvéd, adótanácsadó Budapest, 2010. november 9. tőke Multi cég Magyar leányvállalat Osztalék adómentes tőke Tulajdonos magánszemély Magyar középvállalkozás

Részletesebben

EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA

EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA NAGY KÁLMÁN ügyvezető igazgató CONCORDE VÁLLALATI PÉNZÜGYEK KFT. Alkotás Point Irodaház 1123 Budapest Alkotás utca 50. Telefon: 06 1 489-2310

Részletesebben

A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP. 2012. III. negyedév

A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP. 2012. III. negyedév A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP 2012. III. negyedév 1 A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP LEGFONTOSABB ADATAI Nyilvános, zárt végű alap Az alap indulásának dátuma: 2007. március 13. Az Alap induláskori nettó

Részletesebben

Cégcsoportunk ezt a segítséget kínálja ügyfeleinek.

Cégcsoportunk ezt a segítséget kínálja ügyfeleinek. WTS Klient. A híd. Tartalomjegyzék WTS Klient csoport 2 WTS Alliance 3 Munkatársak 4 Szolgáltatások 6 Adótanácsadás 7 Jogi tanácsadás 8 Könyvelés 9 Bérszámfejtés 10 Egyéb számviteli tanácsadás 11 Kiadványok

Részletesebben

"STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag

STANDARD pénzforgalmi számlacsomag "STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag 1201-0000 P10050 Új számla nyitásra nincs lehetőség. A hirdetmény a meglévő számlák kondícióit tartalmazza. Hiteltörlesztés ügyfél saját számlái között Beszedéses megbízással

Részletesebben

Hírlevél. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére. 2012. I.

Hírlevél. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére. 2012. I. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére 2012. I. negyedév Hírlevél Éljen az adóamnesztia lehetôségével ez év végéig! Legfrissebb ajánlatunk

Részletesebben

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van?

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Válasszon testreszabottan! Bankválasztó Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Tanulmányozza át tájékoztatónkat, és válassza ki bankját, bankszámláját tudatosan! ERRE

Részletesebben

Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009.

Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009. Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009. ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék: 1) Vezetői összefoglaló 2. oldal 2) A KFT általános bemutatása 3. oldal 3) Marketing

Részletesebben

Pénzügy menedzsment. Hosszú távú pénzügyi tervezés

Pénzügy menedzsment. Hosszú távú pénzügyi tervezés Pénzügy menedzsment Hosszú távú pénzügyi tervezés Egy vállalat egyszerűsített mérlege és eredménykimutatása 2007-ben és 2008-ban a következőképpen alakult: Egyszerűsített eredménykimutatás (2008) Értékesítés

Részletesebben

Lejáratkor kamatadó- és Eho-mentes befektetés

Lejáratkor kamatadó- és Eho-mentes befektetés Dinamikus portfóliókezeléssel! Lejáratkor kamatadóés Eho-mentes befektetés Bonum Életbiztosítás Befektetés és biztosítási védelem Meglévő megtakarításunk befektetésekor mindannyiunk számára fontos szempont,

Részletesebben

"STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag

STANDARD pénzforgalmi számlacsomag "STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag 1201-0000 P10050 Új számla nyitásra nincs lehetőség. A hirdetmény a meglévő számlák kondícióit tartalmazza. Érvényes: Számlavezetési díj (minden megkezdett hónap után)

Részletesebben

PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. OTP Kockázati Tőke Alap I.

PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. OTP Kockázati Tőke Alap I. OTP Kockázati Tőke Alap I. BEFEKTETÉSI ELŐMINŐSÍTŐ ADATLAP I. A társaság adatai: 1. Alapadatok Teljes név: Székhely: Iparág: A fő tevékenység és TEÁOR kódja: Alapítás dátuma: Kapcsolattartó személy neve:

Részletesebben

nyugdíjelőtakarékossági számla

nyugdíjelőtakarékossági számla Hosszú távú nyugdíjcélok nyugdíjelőtakarékossági számla Szeretné megalapozni jövője anyagi biztonságát? Kezdjen megtakarítani mielőbb, hogy a nyugdíjas évek alatt a pénzügyi kérdések ne okozhassanak problémát!

Részletesebben

H.D.Napfény Kft. marketingterve

H.D.Napfény Kft. marketingterve H.D.Napfény Kft. marketingterve Egy 10 milliós ország és egy 15 milliós nemzet. Budapest - Magyarország fővárosa. 2014-at írunk. Az ország gazdasága folyamatosan változik. Magyarország teljes mértékben

Részletesebben

VETUSFORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Építés a Vetusforg Kft-nél

VETUSFORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Építés a Vetusforg Kft-nél VETUSFORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Építés a Vetusforg Kft-nél Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése,

Részletesebben

Befektetés és biztonság

Befektetés és biztonság Befektetés és biztonság kompromisszumok nélkül Terra Életbiztosítás Befektetés és többszörös gondoskodás A befektetéssel kombinált életbiztosításokról sokan azt állítják, hogy indokolatlan költségekkel

Részletesebben

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi

Részletesebben

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK BEMUTATKOZÁS Iparágtól függetlenül három egymással szorosan összefüggő terület játszik komoly szerepet a vállalatok sikerességében:az

Részletesebben

A beruházási kereslet és a rövid távú árupiaci egyensúly

A beruházási kereslet és a rövid távú árupiaci egyensúly 7. lecke A beruházási kereslet és a rövid távú árupiaci egyensúly A beruházás fogalma, tényadatok. A beruházási kereslet alakulásának elméleti magyarázatai: mikroökonómiai alapok, beruházás-gazdaságossági

Részletesebben

Megtakarítás és biztonság

Megtakarítás és biztonság Megtakarítás és biztonság kompromisszumok nélkül Aqua Életbiztosítás Rendszeres megtakarítás és többszörös gondoskodás A befektetéssel kombinált életbiztosításokról sokan azt állítják, hogy indokolatlan

Részletesebben

Sikeres épületfelújítási programok finanszírozása a beruházás-lebonyolító szemével Előadó: Czabarka Mihály vezérigazgató, NRG-Mentor Zrt.

Sikeres épületfelújítási programok finanszírozása a beruházás-lebonyolító szemével Előadó: Czabarka Mihály vezérigazgató, NRG-Mentor Zrt. Sikeres épületfelújítási programok finanszírozása a beruházás-lebonyolító szemével Előadó: Czabarka Mihály vezérigazgató, NRG-Mentor Zrt. 2010.09.14. 1 a beruházás-lebonyolító szemével Az általunk választott,

Részletesebben

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA) 1990- ben alakult azzal a céllal, hogy szakmai és pénzügyi támogatása révén elősegítse

Részletesebben

Diófa Alapkezelő Zrt. Diófa Alapkezelő Zrt.

Diófa Alapkezelő Zrt. Diófa Alapkezelő Zrt. Diófa Alapkezelő Zrt. Évgyűrűk Ingatlan Befektetési Alap: 2010. éves jelentés 2011.03.17. I. Alapadatok: Nyilvántartásba vétel (PSZÁF) 2009. július 17. Lajstromszáma 1221-12 Tipusa Zártkörű, nyíltvégű

Részletesebben

Az EU Business Avenues program 2015-ben is folytatódik Délkelet-ázsiai üzleti lehetőség magyar vállalkozások számára

Az EU Business Avenues program 2015-ben is folytatódik Délkelet-ázsiai üzleti lehetőség magyar vállalkozások számára Az EU Business Avenues program 2015-ben is folytatódik Délkelet-ázsiai üzleti lehetőség magyar vállalkozások számára A program célja Szeretnénk ismételten felhívni a figyelmét az Európai Bizottság által

Részletesebben

A turisztikai kis- és középvállalkozások helyzete és lehetőségei Mi van az étlapon?

A turisztikai kis- és középvállalkozások helyzete és lehetőségei Mi van az étlapon? Turizmus törvény Széchenyi Pihenőkártya Utazási irodák Idegenvezetők Éttermek Szakember utánpótlás Dohányzási tilalom Szállodák Kiemelt attrakciók Közterület foglalás Turistabuszok parkolása Információ

Részletesebben

Magyar Fejlesztési Bank MFB Tőkebefektetések

Magyar Fejlesztési Bank MFB Tőkebefektetések Magyar Fejlesztési Bank MFB Tőkebefektetések MFB Csoport: integrált pénzügyi szolgáltatások Szoros és hatékony együttműködés az MFB Csoport hitelezési, befektetési, garancia vállalási és támogatási tevékenységet

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről

ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről AZ ÜGYFÉLÉLMÉNY SZEREPE AZ AUTÓKERESKEDELEMBEN ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről KIHÍVÁS #1 JELENTŐS VÁLTOZÁS A VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOKBAN! 7,8 1,3 83% NISSAN EUROPE STUDY 2013, WWW.MASHABLE.COM

Részletesebben

A PÉNZÜGYI KÖZVETÍTÉS

A PÉNZÜGYI KÖZVETÍTÉS A pénzügyi piacok szerepe a pénzügyi rendszerben Dr. Vigvári András intézetvezető egyetemi tanár vigvari.andras@bgf.hu Pénzügy Intézeti Tanszék A PÉNZÜGYI KÖZVETÍTÉS? MEGTAKARÍTÓK MEGTAKARÍTÁSOK VÉGSŐ

Részletesebben

Közbeszerzési tanácsadás, pályázatfigyelés és ajánlat összeállítás

Közbeszerzési tanácsadás, pályázatfigyelés és ajánlat összeállítás Közbeszerzési tanácsadás, pályázatfigyelés és ajánlat összeállítás Rólunk A Prime Tendering Kft. fő profilja, minőségi és cégre szabott közbeszerzési pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatás nyújtása

Részletesebben

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap kereskedelmi kommunikáció 2014. november 2 háttér, piaci trendek 1Q12 2Q12 3Q12 4Q12 1Q13 2Q13 3Q13 4Q13 1Q14 2Q14 3Q14 4Q14 1Q15 2Q15 3Q15 4Q15

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

havi 90.000 Ft-os jóváírása estén, egyéb esetben 990 Ft a

havi 90.000 Ft-os jóváírása estén, egyéb esetben 990 Ft a Meghirdetés: 2015. június 29. napján Hatályos: 2015. július 3. napjától Tájékoztatjuk tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2015. június 29. napján a jelen Hirdetmény módosításra került; - az OBA betétbiztosítással

Részletesebben

nyugdíjelőtakarékossági számla

nyugdíjelőtakarékossági számla Hosszú távú nyugdíjcélok nyugdíjelőtakarékossági számla Szeretné megalapozni a nyugdíjas évek biztonságát? Kezdjen megtakarítani mielőbb, hogy a gondtalan évek alatt az anyagi kérdések se okozhassanak

Részletesebben

Reálszisztéma Csoport

Reálszisztéma Csoport Reálszisztéma Csoport Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt. 1053 Budapest, Kossuth L. u. 4 - Városház u. 1. Befektetési Alapkezelő Zrt. Autó Buda Toyota márkakereskedés Autó Buda Lexus márkakereskedés

Részletesebben

STEP by STEP (Lépésről lépésre) előgondoskodás befektetési alapokkal

STEP by STEP (Lépésről lépésre) előgondoskodás befektetési alapokkal STEP by STEP (Lépésről lépésre) előgondoskodás befektetési alapokkal Marketing információ Adatok megadása felelősségvállalás nélkül! Állapot: 2014.03. ÉRTÉKPAPÍROKBA történő BEFEKTETÉS A tőzsdéket továbbra

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2015. április 1-től

HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2015. április 1-től HIRDETMÉNY a Takarékszövetkezetnél folyósított vállalkozói hitelek kondícióiról Érvényes: 2015. április 1-től I. 1. Beruházási hitel I.1.1. Forint alapú hitelek 30.000.001 forint és ezt meghaladóan 3 havi

Részletesebben

Mire törekszünk szülőként?

Mire törekszünk szülőként? Gyermekeink jövője Mire törekszünk szülőként? A szülők legszebb és egyben legnehezebb feladata, hogy gyermekeiket felkészítsék az ÉLETRE, hogy olyan értékrendszert és tudást közvetítsenek feléjük, amelynek

Részletesebben

Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet. Treasury termékei és szolgáltatásai. Lakossági Ügyfelek részére

Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet. Treasury termékei és szolgáltatásai. Lakossági Ügyfelek részére Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet Treasury termékei és szolgáltatásai Lakossági Ügyfelek részére 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Befektetési szolgáltatások és termékek... 3 1.1 Portfoliókezelés... 3 2. Pénz-és

Részletesebben

PIACI KAMATOZÁSÚ LAKÁSCÉLÚ HITELEK (ÉRVÉNYES: 2015.10.01-TŐL) 7.1. Piaci kamatozású lakáscélú hitelek

PIACI KAMATOZÁSÚ LAKÁSCÉLÚ HITELEK (ÉRVÉNYES: 2015.10.01-TŐL) 7.1. Piaci kamatozású lakáscélú hitelek PIACI KAMATOZÁSÚ LAKÁSCÉLÚ HITELEK (ÉRVÉNYES: 2015.10.01-TŐL) 1 A jelen Hirdetményben foglalt időpontok előtt befogadott piaci kamatozású lakáscélú hitelekre vonatkozó kamat, kezelési költség és egyéb

Részletesebben

VÁROS- ÉS INGATLANGAZDASÁGTAN

VÁROS- ÉS INGATLANGAZDASÁGTAN VÁROS- ÉS INGATLANGAZDASÁGTAN Készült a TÁMOP-4.1.2-08/2/A/KMR-2009-0041pályázati projekt keretében Tartalomfejlesztés az ELTE TáTK Közgazdaságtudományi Tanszékén az ELTE Közgazdaságtudományi Tanszék az

Részletesebben

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok

Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Hatálybalépés napja 2015. április 1., érvényes a következő Kondíciós Lista hatálybalépéséig. Sorszám: 5/2015. Origó, Fix Kártya, A la carte, A la carte Plusz kisvállalati forint számlacsomagok Számlacsomag

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS. Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt!

The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS. Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt! The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt! A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló,

Részletesebben

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt?

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt? A cégünk Hogyan űködhetnénk együtt? Mi a munkánk célja? Az innováció ereje hajt minket - egyre jobb BPO megoldások felfedezésére és az ügyfeleinket sikerre vezető tanácsadás nyújtására. Értékeink erős

Részletesebben

A hitelbiztosítás aktuális kérdései a kilábalás kezdetén AZ EULER HERMES MAGYAR HITELBIZTOSÍTÓ ZRT ELŐADÁSA

A hitelbiztosítás aktuális kérdései a kilábalás kezdetén AZ EULER HERMES MAGYAR HITELBIZTOSÍTÓ ZRT ELŐADÁSA A hitelbiztosítás aktuális kérdései a kilábalás kezdetén AZ EULER HERMES MAGYAR HITELBIZTOSÍTÓ ZRT ELŐADÁSA Euler Hermes Csoport Euler Hermes Csoportról: 2010-es tények, számadatok A világ vezető hitelbiztosítója

Részletesebben

ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék:

ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék: ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék: 1) Vezetői összefoglaló 2. oldal 2) A KFT általános bemutatása 3. oldal 3) Marketing terv 4. oldal 4) Működési terv 5. oldal 5) Vezetőség és szervezeti felépítés 5. oldal 6)

Részletesebben

apró betűk helyett amit a K&H rugalmas számlacsomagról tudni érdemes

apró betűk helyett amit a K&H rugalmas számlacsomagról tudni érdemes apró betűk helyett amit a K&H rugalmas számlacsomagról tudni érdemes Gyakran találkozunk olyan levelekkel és hirdetésekkel, amelyek csak az adott termék vagy szolgáltatás előnyeit, legjobb tulajdonságait

Részletesebben

Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA. Értékmegőrzés generációkon át 2015. 09. 23

Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA. Értékmegőrzés generációkon át 2015. 09. 23 Nemzeti Befektetési Ügynökség HIPA Értékmegőrzés generációkon át 2015. 09. 23 Misszió Munkánkkal hozzájárulunk a nemzetgazdaság és a magyar társadalom fejlődéséhez a külföldi működőtőke bevonásával, új

Részletesebben

S Z O R O S E G Y Ü T T M Ű K Ö D É S

S Z O R O S E G Y Ü T T M Ű K Ö D É S A KKV- K E X P O R T T Á M O G A T Á S Á N A K H A T É K O N Y E S Z K Ö Z E M A G U N K R Ó L - A L A P Í T Ó K S Z O R O S E G Y Ü T T M Ű K Ö D É S ÚJ INTEGRÁLT INTÉZMÉNYI STRUKTÚRA KÜLÜGY KÜLGAZDASÁG

Részletesebben

START Tőkegarancia Zrt. Hírlevél - 2007/1. szám

START Tőkegarancia Zrt. Hírlevél - 2007/1. szám Hírlevél - 2007/1. szám Hírlevél - 2007/1. szám 2 Tisztelt Olvasó! KÖSZÖNTŐ Ön Magyarország első befektetési tőkegarancia termékeket kínáló pénzügyi szolgáltatójának, a Start Tőkegarancia Zrt-nek havi

Részletesebben

24 Magyarország 125 660

24 Magyarország 125 660 Helyezés Ország GDP (millió USD) Föld 74 699 258 Európai Unió 17 512 109 1 Amerikai Egyesült Államok 16 768 050 2 Kína 9 469 124 3 Japán 4 898 530 4 Németország 3 635 959 5 Franciaország 2 807 306 6 Egyesült

Részletesebben

Devizaárfolyam, devizapiacok. 2006. november 14.

Devizaárfolyam, devizapiacok. 2006. november 14. Devizaárfolyam, devizapiacok 2006. november 14. Az árfolyam fajtái 1. Az árfolyam a nemzeti pénz csereértéke Deviza = valutára szóló követelés Valutaárfolyam: jegybankpénz esetében Devizaárfolyam: számlapénz

Részletesebben

Bátai Szolgáltató KFT. 2013. évre vonatkozó Egyszerűsített éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (Az adatok ezer Ft-ban)

Bátai Szolgáltató KFT. 2013. évre vonatkozó Egyszerűsített éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (Az adatok ezer Ft-ban) Bátai Szolgáltató KFT. 2013. évre vonatkozó Egyszerűsített éves beszámoló KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE (Az adatok ezer Ft-ban) 1. Általános háttér információ A Bátai Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Társaság),

Részletesebben

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról térképek BUSINESSMAPS by a TURIZMUSBAN A látványos és pontos térképek alapvető kellékei a turisztikai szolgáltatásoknak. Tartalmazzák a látogatók számára elengedhetetlen információkat: látnivalókat, fontos

Részletesebben

Általános berendezés finanszírozási adatlap ÁTVÁLLALÁSHOZ Vállalati Ügyfelek számára

Általános berendezés finanszírozási adatlap ÁTVÁLLALÁSHOZ Vállalati Ügyfelek számára 2007. DECEMBER 31.-RE VONATKOZÓAN SZÍVESKEDJENEK KITÖLTENI! Az adatokat a jelzett év végi adatok alapján, ezer Ft-ban kérjük megadni! Kérjük minden sor kitöltését, a nemleges válaszok ill. nulla érték

Részletesebben

Budapesti Ingatlanpiaci Körkép. 2015. I. negyedév

Budapesti Ingatlanpiaci Körkép. 2015. I. negyedév Budapesti Ingatlanpiaci Körkép 2015. I. negyedév Kiskereskedelmi forgalom (2015. I. né.) GDP növekedés (2015.I. né.) unkanélküliségi ráta (2015. I. né.) illió Gazdaság / Befektetési piac Gazdaság 3,4%

Részletesebben

Mikroökonómia gyakorlás. 11. Tőkepiac. Igaz-hamis állítások. Kiegészítős feladatok

Mikroökonómia gyakorlás. 11. Tőkepiac. Igaz-hamis állítások. Kiegészítős feladatok 11. Tőkepiac Igaz-hamis állítások 1. Egy jövőbeni hozam jelenértéke annál kisebb, minél alacsonyabb a kamatláb. 2. Mindenképpen érdemes megvalósítani azt a beruházást, ahol a bevételek jelenértéke meghaladja

Részletesebben

Az információ drága, de hülyének lenni sem olcsó.

Az információ drága, de hülyének lenni sem olcsó. INFORMÁCIÓS TECHNOLÓGIA ALKALMAZÁSA Az információs technológiák költség-haszon elemzése, gazdaságossági számítások (TCO ROI VOI NPV IRR PI) Szent István Egyetem 1 Az információ drága, de hülyének lenni

Részletesebben

SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNY

SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNY SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNY Meghirdetve: 2012. december 12. Hatályos: 2012. december 27. Jelenlegi ügyfeleink esetében a változások 2013. február 11-től érvényesek! 1 I. Lakossági folyószámlák Lakossági folyószámla

Részletesebben

Pénzügyek egyszer űű en, minde nn kinek

Pénzügyek egyszer űű en, minde nn kinek Pénzügyek egyszer űű en, minde nn kinek Ferenczi Gábor Tartalomjegyzék: A közgazdasági, pénzügyi törvényekről3 Megtakarítás, befektetés, biztosítás, hitel3 Megtakarítások3 Befektetések4 Biztosítás5 Fogalmak:6

Részletesebben

MAGYAR BANKSZÖVETSÉG. Alszámla. Bankszámla. Bankszámlanyitás. Babakötvény-számla/Start számla. Bankszámla-tulajdonos Bankváltás.

MAGYAR BANKSZÖVETSÉG. Alszámla. Bankszámla. Bankszámlanyitás. Babakötvény-számla/Start számla. Bankszámla-tulajdonos Bankváltás. MAGYAR BANKSZÖVETSÉG Megnevezés Al Bank Banknyitás Babakötvény-/Start Bank-tulajdonos Bankváltás Bankvezetés Bankzárás Meghatározás, a fogalom tartalma A bank-tulajdonos nevére megnyitott és vezetett bank,

Részletesebben

Tizedik lecke Megtakarítás és befektetés

Tizedik lecke Megtakarítás és befektetés Tizedik lecke Megtakarítás és befektetés A takarékosságot eszköznek tekintsd arra, hogy mindig független légy az emberektől, ami tisztességed megóvásának nélkülözhetetlenebb feltétele, mintsem hinnéd.

Részletesebben

TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK 2011. július 18., hétfő TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Mértéke. Kamattámogatás. Bruttó kamat* Állami kiegészítő kamattámogatásos lakóingatlan korszerűsítési kölcsön esetén

H I R D E T M É N Y. Mértéke. Kamattámogatás. Bruttó kamat* Állami kiegészítő kamattámogatásos lakóingatlan korszerűsítési kölcsön esetén H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ FORINT ALAPÚ LAKÁSCÉLÚ KAMATTÁMOGATÁSOS KÖLCSÖN KAMAT, DÍJ-, és KÖLTSÉGTÉTELEIRŐL Érvényes 2015.08.01-től KAMATTÁMOGATOTT HITEL 134/2009. (VI.23) Kormányrendelet

Részletesebben

SAJTÓKÖZLEMÉNY. A fizetési mérleg alakulásáról. 2015. I. negyedév

SAJTÓKÖZLEMÉNY. A fizetési mérleg alakulásáról. 2015. I. negyedév SAJTÓKÖZLEMÉNY A fizetési mérleg alakulásáról NYILVÁNOS: 2015. június 24. 8:30-tól 2015. I. negyedév 2015 I. negyedévében 1 a külfölddel szembeni nettó finanszírozási képesség (a folyó fizetési mérleg

Részletesebben

SOPRON BANK BURGENLAND ZRT.

SOPRON BANK BURGENLAND ZRT. H-9400 Sopron H-9400 Sopron Kossuth Lajos u. 19, Pf. 154 Tel.: 0036/99/513-000 Fax: 0036/99/513-038 E-mail: sopronbank@sopronbank.hu Adósz.: 12951659-1-44 Bankkapcsolat MNB 19017004-00201768 www.sopronbank.hu

Részletesebben

Czirják László bemutatkozás

Czirják László bemutatkozás Czirják László bemutatkozás Társalapitó és ügyvezető partnere az ieurope Capital regionális magántőke befektetési alapnak - www.ieurope.com A United Way Magyarország Alapitvány elnöke - www.unitedway.hu

Részletesebben

Indexált betét az FHB Bankban

Indexált betét az FHB Bankban Indexált betét az FHB Bankban Indexált betét bemutatása Olyan strukturált befektetési lehetőség, amely keretében az Ügyfélnek lehetősége van a normál betéti kamatoknál magasabb kamatot elérni. A prémium

Részletesebben

CREDIT MANAGEMENT A GYAKORLATBAN

CREDIT MANAGEMENT A GYAKORLATBAN CREDIT MANAGEMENT A GYAKORLATBAN ÚJ KIHÍVÁSOK A VÁLTOZÓ GAZDASÁGI KÖRNYEZETBEN KKV-AKADÉMIA Piac és Profit Budapest, 2013.09.11. 1 Bemutatkozás Credit Management Group: alapok 2005-ben, jelenlegi forma

Részletesebben

GOLD NEWS. Megjelent az Arany Világtanács legújabb negyedéves elemzése 2011.05.02.

GOLD NEWS. Megjelent az Arany Világtanács legújabb negyedéves elemzése 2011.05.02. Megjelent az Arany Világtanács legújabb negyedéves elemzése Az Arany Világtanács (World Gold Council, WGC) közzétette a negyedévente megjelelő, "Gold Investment Digest" névre hallgató legfrissebb elemzését.

Részletesebben

ADATLAP. Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához

ADATLAP. Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához ADATLAP Gazdasági társaság (egyéb gazdálkodó szervezet) mérséklésre irányuló kérelmének elbírálásához Azonosító adatok: A gazdálkodó szervezet teljes (és rövidített) elnevezése: Adószáma:... ; Tevékenység

Részletesebben

Takarék Lakossági Bankszámla

Takarék Lakossági Bankszámla Jutalékok és díjak: HIRDETMÉNY Érvényes: 2015. 10. 19-től a Hartai Takarékszövetkezet számlavezetéssel összefüggő szolgáltatásaiért felszámítandó jutalékokról, külön díjakról, egyéb költségekről, valamint

Részletesebben

Vendéglátás albérletben, avagy amiért hiszünk az F&B Outsourcing-jában. Nagy Gábor alapító tulajdonos, Eventrend Holding

Vendéglátás albérletben, avagy amiért hiszünk az F&B Outsourcing-jában. Nagy Gábor alapító tulajdonos, Eventrend Holding Vendéglátás albérletben, avagy amiért hiszünk az F&B Outsourcing-jában Nagy Gábor alapító tulajdonos, Eventrend Holding Amiben hiszünk: A hosszú távon sikeres vállalkozáshoz 3 érdekelt félnek kell megvalósuljanak

Részletesebben

HIRDETMÉNY A VÁLLALKOZÓI HITELEK KAMATAIRÓL, KEZELÉSI KÖLTSÉGEIRŐL ÉS EGYÉB DÍJAIRÓL. 2015. április 20-tól

HIRDETMÉNY A VÁLLALKOZÓI HITELEK KAMATAIRÓL, KEZELÉSI KÖLTSÉGEIRŐL ÉS EGYÉB DÍJAIRÓL. 2015. április 20-tól HIRDETMÉNY A VÁLLALKOZÓI HITELEK KAMATAIRÓL, KEZELÉSI KÖLTSÉGEIRŐL ÉS EGYÉB DÍJAIRÓL 2015. április 20-tól 1./ Vállalkozói forgóeszköz és beruházási hitel Kezelési költség (évi) nincs - 2./ Pénzforgalmi

Részletesebben

Diófa Ingatlan Befektetési Alap: 2011. I. féléves jelentés 2011.07.13.

Diófa Ingatlan Befektetési Alap: 2011. I. féléves jelentés 2011.07.13. Diófa Ingatlan Befektetési Alap: 2011. I. féléves jelentés 2011.07.13. I. Alapadatok: Nyilvántartásba vétel (PSZÁF) 2009. július 17. Lajstromszáma 1221-12 Tipusa Zártkörű, nyíltvégű ingatlanforgalmazó

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Mértéke. Bruttó kamat* Kamattámogatás 4,8810% 0,0000% 4,8810%

H I R D E T M É N Y. Mértéke. Bruttó kamat* Kamattámogatás 4,8810% 0,0000% 4,8810% H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ FORINT ALAPÚ LAKÁSCÉLÚ KAMATTÁMOGATÁSOS KÖLCSÖN KAMAT, DÍJ-, és KÖLTSÉGTÉTELEIRŐL Érvényes 2015.01.05-től KAMATTÁMOGATOTT HITEL 134/2009. (VI.23) Kormányrendelet

Részletesebben

J a v a s l a t. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ó z d, 2014. augusztus 25.

J a v a s l a t. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ó z d, 2014. augusztus 25. J a v a s l a t Területi együttműködést segítő programok kialakítása az önkormányzatoknál a konvergencia régiókban című ÁROP-1.A.3.- 2014. pályázat benyújtására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH.

Részletesebben

Szociális lakásügynökségek bevezetése Magyarországon. A szombathelyi önkormányzati modell

Szociális lakásügynökségek bevezetése Magyarországon. A szombathelyi önkormányzati modell Szociális lakásügynökségek bevezetése Magyarországon A szombathelyi önkormányzati modell Előzmények Az önkormányzati bérlakások privatizációját követően jelentősen csökkent a bérlakás állomány Folyamatosan

Részletesebben

Megtakarítási program az Ön által választott célra. Regnum Életbiztosítás

Megtakarítási program az Ön által választott célra. Regnum Életbiztosítás Megtakarítási program az Ön által választott célra Regnum Életbiztosítás Akár évi 130 000 Ft értékű adókedvezménnyel! Rendszeres megtakarítással a biztos jövőért Céljaink megvalósítása jelentős kiadással

Részletesebben

Vállalkozásfejlesztés Békés megyében. Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Vállalkozásfejlesztés Békés megyében. Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 Vállalkozásfejlesztés Békés megyében Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 Tájékoztató előadás Vállalkozásfejlesztési lehetőségek Téma: Széchenyi hitelek, vállalkozás

Részletesebben

Átalakuló finanszírozás a vállalkozásfejlesztésben

Átalakuló finanszírozás a vállalkozásfejlesztésben Átalakuló finanszírozás a vállalkozásfejlesztésben Budapest, 2013.05.17. Szuromi Zsolt régióvezető 1 A Regionális Fejlesztési Holding bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató

Részletesebben