FLORIDA. Ingatlanbefektetések, Vállalkozások vásárlása és üzemeltetése, Vizumok és bevándorlás, Élni és dolgozni Floridában.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FLORIDA. Ingatlanbefektetések, Vállalkozások vásárlása és üzemeltetése, Vizumok és bevándorlás, Élni és dolgozni Floridában."

Átírás

1 FLORIDA a Florida International Chamber of Commerce és bemutatja: a Florida International Realty Gulf Coast Inc. Ingatlanbefektetések, Vállalkozások vásárlása és üzemeltetése, Vizumok és bevándorlás, Élni és dolgozni Floridában.

2 Tartalom 3. Bemutatkozás 4. Cégismertető 5. Helyszín: USA 6-7. Florida Állam 8. Miért érdemes Floridában befektetni? 9. Miért a Florida International Realty Gulf Coast? 10. Ingatlan befektetések 11. Ingatlan kezelés 12. Holiday Home vásárlás magáncélra 13. Ingatlan vásárlása bérbeadásra, befektetésre 14. Kereskedelmi ingatlan vásárlása Üzleti tevékenység vásárlása Floridában, áttelepülés és új élet kezdése 18. Miért kiváló Florida üzleti szempontból? 19. Bevándorlási és vízum szolgáltatások 20. Pénzügyi szolgáltatások, valutaváltás 21. Egyszerűsített jelzálogkölcsön külföldieknek 22. Jelzálogkölcsön kalkuláció 23. Partnereink 24. Kapcsolat

3 Mi, a Florida International Realty Gulf Coast Inc. a legkedvezőbb hozamú ingatlan befektetéseket valamint azok teljes körű kezelését, kiadását és gondozását kínáljuk Floridában ügyfeleinknek, a megfelelő tőke- és hozamgaranciák nyújtása mellett. Stratégiai partnerünk, a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara segítségével emellett a Floridában élni, dolgozni és letelepedni vágyó ügyfeleknek, vállalkozóknak segítünk megtalálni í a számukra legjobb vállalkozást, céget alapítunk, jogi és könyvelési támogatást nyújtunk és családjukkal együtt segítjük őket beintegrálódni a floridai életformába. Florida gyümölcsei: tőkebiztonság értéknövekedés hozambiztonság minőségi életvitel

4 CÉGBEMUTATÓ A Florida International Chamber of Commerce és a Florida International Realty Gulf Coast Inc. székhelye az Egyesült Államokbeli Sarasotában, Florida Államban található. A Realty Gulf Coast tagja a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamarának és a Florida International Group-nak, melyek szakértő munkatársai 1993 óta segítenek nemzetközi ügyfeleknek Floridában ingatlan- és üzleti befektetésekben, vízum- és bevándorlási ügyekben valamint a Floridai életbe való beintegrálásban. A Kamarának és cégünknek ingatlanés kereskedelmi licenccel rendelkező szakértőin keresztül továbbá több mint 30 év tapasztalata van ingatlanok vételében és eladásában, vállalkozók számára üzlet vásárlásában, vízum és bevándorlási valamint a letelepedési folyamatok lebonyolításában. Sarasota Tapasztalatainkat felhasználva ingyenes tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek és megtaláljuk számukra a lehetőségeikhez mérten a legjobb befektetést, hogy a legmagasabb értéket kaphassák akár ingatlanról, akár már működő vállalkozásról van szó. Szakértő munkatársaink az ingatlanok és üzleti vállalkozások esetében minden szükséges licenc-szel rendelkeznek, mint: Florida Brokers License for the Real Estate License; Real Estate Corporation (Licensed by the State of Florida); DBPR Real Estate License Brokerage (Florida) ; Business Brokerage affiliation with Florida Business Brokers Association. 35 éves tapasztalattal rendelkező könyv- és adószakértőnk tanácsaival áll ügyfeleink rendelkezésére a legjobb eredmény érdekében.

5 Az úti cél: Az Amerikai Egyesült Államokban megszámlálhatatlan természeti csoda található, amely minden ember érdeklődésére számot tarthat és életük során érdemes meglátogatniuk. De az USA sokkal többet megér, mint egy látogatás, remek hely dolgozni, élni és letelepedni. Az Egyesült Államok a világon az egyik legváltozatosabb és legfejlettebb gazdasággal rendelkezik, színvonalában pedig bárki számára megvan a lehetőség családjával együtt egy olyan élet elérésére, amelyre máshol kevésbé nyílna lehetőség. Az USA a világ legnagyobb nemzeti gazdasága, köszönhetően a kimagasló mértékű nemzeti erőforrásnak és a dolgozók termelékenységének, amely több mint 14,300 milliárd usd GDP-t eredményez, amely 21%-a a világ teljes GDP-jének.

6 Florida a negyedik legnagyobb állama az USA-nak, az előrejelzések szerint a népessége 2015-ben eléri a 20 millió főt, naponta átlag 1000 új lakossal bővül a népesség, elsősorban az USA északi államaiból érkezőkkel. Florida nemcsak a világ elsőszámú turistacélpontja, hanem a világ egyik leggyorsabban növő és legjobban teljesítő gazdasága is, amely rengeteg életteret és lehetőséget nyújt vállalkozóknak. Jelen pillanatban a 19. a világrangsorban a növekvő befektetés, teljesítmény és üzleti piacok tekintetében, amely statisztika az USA államain kívül a világ összes országát és gazdaságát tartalmazza. ries_by_gdp_%28nominal%29. Florida gazdasága rohamléptekkel fejlődik, 2013-ban 2,2%-kal nőtt a GDP, hivatkozva a TD gazdasági előrejelzésére a növekmény 2014-re 3,5%, s 2015-ben 4% körül várható. A lakáspiac, a kereskedelem, turizmus és az üzleti szolgáltatások területei lehetnek gazdasági növekedésének motorjai, az egyre növekvő kereslet és kínálat következtében. Az ingatlanpiac adásvételi és bérbeadási mutatói a legmagasabb komponensévé vált a növekedésnek a maga 16.9 %-os növekményével Floridai GDP vonatkozásában.

7 Az átlagos éves hőmérséklet Floridában nyáron fok, télen pedig fok körül alakul. Mindez kiváló alapot nyújt arra, hogy egész évben élvezhessük a nevezetességeket, attrakciókat és a csodás természeti kincseket s mindazt, amit Floridai életstílusnak nevezünk. Évről-évre millió turista érkezik Floridába, élvezni a Napfény Államát. Mint a világ egyik legfőbb turista célpontja, Florida az otthona számtalan turista látványosságnak és olyan csodálatos helyeknek, mint Florida Keys, Key West, Walt Disney World, Kennedy Space Centre, Everglades vagy éppen Miami, Tampa, Sarasota ahol a világhírű homokos partú Siesta Key található, s az irodánk is, ahol fogadjuk ügyfeleinket. Florida Állam több mint 1700 mérföld óceánparttal rendelkezik, melyből 1200 homokos part. Floridát méltán nevezhetnénk vízi államnak is, mert több mint 11,000 mérföld folyó és vízi útvonal található.

8 MIÉRT ÉRDEMES BEFEKTETNI FLORIDÁBAN? A válság idején közel harmadára estek vissza az ingatlanárak Floridában, azonban az amerikai gazdaság szinte teljesen kiheverte a válságot, minden területen jelentős fejlődésben van. A floridai ingatlanpiac szenvedte el az egyik legnagyobb értékcsökkenést, a válság előtti állapothoz való visszatérés hosszabb folyamat eredménye. Ebben a folyamatban vagyunk benne, az árakban még mindig jelentős emelkedés várható rövid távon. Az árak vissza fognak állni a válság előtti időkre, sőt, bizonyos területeken meghaladhatja azokat (forrás: Ronald J. Peltier, Chairman, CEO of HomeServices of America). Az egyik ilyen térség minden bizonnyal elkerülhetetlenül Florida lesz, mert a turizmus töretlen, az embereknek az anyagi helyzete Amerikában is javul, s egyre többen látogatnak a Napfény Államába. Ezt bizonyítja az első negyedév után napvilágot látott hivatalos adat, ami 3 hónap alatt 26 millió turistát regisztrált, ami az eddigieket meghaladó nagyságrend Floridai viszonylatban. Ez pedig rengeteg új munkahelyet, keresletnövekedést jelent a fogyasztásra és a lakhatási lehetőségekre, ami egy spirális folyamatban megállíthatatlanul növeli az ingatlanok értékét is. Florida partvidékei statisztikailag bebizonyíthatóan a világ legjobban fejlődő térségei közé tartozik, s ebből bárki tud profitálni, akinek élni, dolgozni, letelepülni vagy éppen csak befektetni támad kedve. A gyorsan növő gazdaság pedig biztonságos befektetést, megnyugtató és stabil jogbiztonságot, értéknövekedést és alacsonyabb kockázatot sejtet, amik kedvezőbbek, mint amit szinte bárhol máshol a világon elérni lehet.

9 MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS A FLORIDAI NEMZETKÖZI KERESKEDELMI KAMARA ÉS A FLORIDA INTERNATIONAL REALTY GULF COAST INC.? A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara államigazgatási, jogi- és képviseleti folyamatok bonyolításában kiváló partner, valamint abban a tekintetben is, hogy ellenőrzés alatt tartják a szükséges biztosítékok és garanciák meglétét a nemzetközi ügyfelek számára, hogy a partnereknek ne keletkezzen érdeksérelmük. Munkatársainknak minden tudásuk, képzettségük és tapasztalatuk rendelkezésre áll azért, hogy partnerünk számára a legjobb eredményt érhessük el. Minden szükséges papírmunkát, bürokratikus folyamatot és engedélyeztetést munkatársaink végeznek partnerrel történő folyamatos kapcsolattartás mellett. Ebbe beletartozik minden tevékenység, a vállalkozások vásárlásával, cégalapítással, vízumokkal, áttelepüléssel, az új élet elkezdésével, beilleszkedési ismeretek átadásával és annak segítésével, valamint jogi-, adózási,- könyvelési információk átadásával és azok elvégzésével kapcsolatos szolgáltatások. A Florida International Realty Gulf Coast mint a Kamara projekt cége mindazon gazdasági tevékenységhez kötött szolgáltatásokat biztosítják és hajtják végre a Kamara számára, amelyek elengedhetetlenek az elvárt és garantált siker érdekében. Ingatlan vásárlása esetén a szerződés értelmében teljes körű ingatlanmenedzselést vállalva biztosítjuk az ingatlan bérbeadását, kezelését és az összes felmerülő helyzet megoldását partnerünk érdekei szerint.

10 Ingatlan befektetés = garantált profit Különböző típusú és nagyságrendű ingatlanokat kínálunk különböző árkategóriákban elsősorban a Mexikói -Öböl vagy az Atlanti Óceán partvidékén, melyek Közép-Nyugat Florida illetve Közép-Kelet Florida térségéhez tartoznak, de megtalálható időnként Miami és vonzáskörzetéhez tartozó ingatlan is a kínálatunkban.. Nemzetközi ügyfeleink körébe azon magánbefektetők vagy cégek, szervezetek tartoznak, akik a megtakarításaikban szeretnék minimalizálni a kockázatot, befektetéseiket szeretnék a legjobb és legbiztonságosabb helyen tudni egyrészt értékmegőrzés és értéknövekedés céljából, másrészt abban a tekintetben, hogy azok rendszeres magas szintű hozamot vagy kamatot jelentsenek, melyekhez havi szinten hozzájuthatnak. Ajánlataink és a velünk való partneri viszony versenyképes lehet abból a szempontból is, hogy megfeleljen a pénzügyi piacon magas kockázat nélkül elérhető lehetőségeknek, hiszen Florida ingatlanpiaca csakúgy, mint gazdasága, évről-évre dinamikusan erősödik és fejlődik. Partnerünkkel kötött szerződések vonatkozásában természetesen titoktartási kötelezettséget vállalunk. Biztonságos tranzakció. A vételárat a Kamara letéti számlán tartja a szerződéses feltételek teljesüléséig. Támogatott Befektetési Ingatlanjaink (Promoted Offers) általában teljesen előkészítettek, bérlő által lakottak és készek arra, hogy azonnali jövedelmet hozzanak minden hónapban. A legtöbb ingatlanszerződés díjmentes két éves ingatlan menedzselést és egy éves műszaki felszerelés garanciát tartalmaz. A legtöbb ingatlanszerződés az első két évben garantált havi bevételt jelent a befektető partnernek. Az ingatlanok értéke Floridában 2014-ben szeptember hónapig 11.8% mértékben nőtt. Vásároljon Támogatott Befektetési Ingatlant és már az első naptól jövedelme lesz belőle cégünk 100%-os támogatásával. Cégünk munkatársai és szakértői a kezdetektől fogva szolgálják az ingatlanok tulajdonosai, partnereink és befektetőink érdekeit, hogy teljes megelégedettséggel vigyék jó hírünket leendő új partnerek körébe. Partnereink átlagosan 6-10% közötti tiszta nyereséget érhetnek el évente ingatlanonként, függően az ingatlan jellemzőitől és elhelyezkedésétől. Meglévő partnereink számára jutalékot fizetünk a rajtuk keresztül, az ő referenciájuk alapján hozzánk érkező újabb szerződött partnerek után.

11 Mi nem csak megtaláljuk és eladjuk a legjobb ingatlant partnereink számára Mi a továbbiakban is szolgáljuk és dolgozunk partnereink érdekeiért: kezeljük az ingatlant éveken keresztül garantáljuk a hozam és a befektetés kedvező alakulását biztosítjuk a bérlőket az ingatlanba megoldjuk a problémákat Ingatlan befektetést menedzselő cégünk: * partnerünk helyett eljárva minden papírmunkát elvégez a hivatalokban; * egyéni vagy céges bankszámlát nyit a vevő nevére Bank of America-ban, és partnerünk bankkártyával azonnal hozzáférhet a havi bérleti díjakhoz, vagy havonta átutaljuk az összeget a magyar vagy más megnevezett bankszámlájára. jó gazda szemlélettel gondját viseljük és ügyelünk az ingatlan állagmegóvására ingyenes befektetés tanácsadási szolgáltatást nyújtunk magyarul is beszélhet velünk

12 Vásároljon ingatlant befektetésként és a bérleti díjak azonnali havi jövedelmet hoznak Támogatott szolgáltatások: - 2 év grátisz ingatlan kezelés - grátisz ügyvédi költség - 1 év garancia a lakás műszaki berendezéseire - 2 év bérleti díj garantált - grátisz tanácsadói, konzultánsi szolgáltatás - $800 utazási bónusz vásárlás esetén* Bérleti díj: $ 600 /hó (bruttó) Ár: $79,000-89,000 / ELADVA 1,5-2 háló; 1 nappali ; 1,5 fürdő, patio, gardrób Státusz: lakópark, bérlő által lakott Méret: négyzetméter között Az ingatlan tartalmaz: mosó/szárítógép/hűtő/ konyha-felszereléseket. A lakóparkban található: medence, üzleti közp., fitnesz-terem, recepció, biztonsági szolgálat. Újabb támogatott befektetési ingatlanok ősztől * Mi fizetjük a vevő repülőjegyét /költségét / hotelt, összességében 800 usd értékig. Megtérülés/bérlés/hozam: éves 1, ,- Ft (bruttó) 9,11% (275 HUF/USD)

13 Vásároljon ingatlant magáncélra, nyaralásra Ár: $79,000 / ELADVA 1 hálószoba ; 1 nappali ; 1 fürdő ; erkély Méret: 78 négyzetméter Típus: lakópark Tartalmaz: mosó-szárítógép/hűtő/konyhafelszerelés, medence, üzleti központ, fitnesz-terem. A pontos elképzelést és a rendelkezésre álló keretösszeg megismerése után a meglévő saját tulajdonú ingatlanokat kiegészítve a keresési szempontokkal megtaláljuk a lehetőség szerinti legjobb ingatlant. Partnerünk rendelkezése szerint lehetőség nyílhat az ingatlan részleges kiadására, amikor az üresen álló hónapokban előzetes egyeztetéssel időszakos kiadásra bérlőt találunk, s így bevételt is hozhat az ingatlan. Minden más időszakban szabadon használhatja partnerünk a saját ingatlanát. Ebben az esetben az ingatlan hasznát és a profitot elsősorban az értékének a növekedése hozza. Újabb ingatlanok ősztől

14 Vásároljon kereskedelmi ingatlant Teljesen menedzselt projektek, 100% támogatás, befektetés- és ingatlan menedzsment. Magasabb összegű kezdő befektetés, de jelentősen érték alatti árak és magasabb hozamok érhetők el.

15 Vásároljon vállalkozást Floridában Éljen és dolgozzon az USA-ban Üzletet vagy vállalkozást vásárolni az USA-ban nagy odafigyelést igénylő komplikált feladat lehet. A problémamentes és sikeres vásárláshoz szükség van egy szakértő és tapasztalt floridai üzleti brókerre, aki lépésenként vezet végig a folyamaton a floridai hatóságoknál. A Kamara és cégünk minden igényt kielégítően vezeti végig a partnert a biztonságos üzletvásárlás folyamatán, s ugyancsak segítjük partnert a Floridai életstílusba és környezetbe való beilleszkedésben. Lehetőség nyílik üzlet vagy vállalkozás vásárlására és menedzselésére partner részére olyan formában is, hogy nem települ át az Államokba, hanem Magyarországról koordinálja az új üzletét. Üzlet vagy vállalkozás működtetése Floridában minden létező befektetésnél nagyobb nyereséget hozhat. Tapasztalt szakértőink az egész világról már több száz befektetőt és üzleti vállalkozás tulajdonosának segítettek új életet kezdeni Floridában, asszimilálódni és profitot termelni ami megoldotta a saját és családjuk életét és jövőjét.

16 VAN ÖNNEK CÉGE VAGY VÁLLALKOZÁSA MAGYARORSZÁGON? KÉSZ EGY ÚJ CÉGET ALAPITANI FLORIDÁBAN? KÉSZ EGY MŰKÖDŐ, SIKERES VÁLLALKOZÁST VÁSÁROLNI FLORIDÁBAN? HA BÁRMELYIK KÉRDÉSRE IGEN A VÁLASZ AKKOR MINDEN ESÉLY MEGVAN, HOGY HA AKARJA, FLORIDÁBÓL NE CSAK AZ INGATLAN BEFEKTETÉSÉBŐL PROFITÁLJON, HANEM VÁLLALKOZÓKÉNT IS MEGTALÁLHASSA SZÁMITÁSÁT ÉS ÉLVEZHESSE A FLORIDAI ÉLETSTILUST. A KÖVETKEZŐ OLDALON PÉLDAKÉNT TEKINTSEN MEG EGY KIVONATOT AZ ELÉRHETŐ ÉS JELENLEG IS MŰKÖDŐ ELADÓ VÁLLALKOZÁSOKBÓL:

17 Ez a lista nem minősül ajánlattételnek márciusában ezek a vállalkozások is szerepeltek az E-2 üzleti vizumra jogositó eladó üzleti vállalkozások között. A magyar állampolgárok számára elérhető vállalkozások vagy L-1 és EB-5 vizum lehetőségei szélesebbek. Sales = éves árbevétel; Adjusted net = éves nyereség.

18 Tökéletes időzítés ingatlanba fektetni, üzletet alapítani vagy vásárolni Floridában a stabil, növekvő gazdaság és vásárlóerő valamint a jogbiztonság miatt. Még mindig alacsony ingatlan és üzleti vállalkozás árak, alacsony jelzálog kamatok, rendkívül kedvező befektetésimegtérülési arányt eredményeznek. Ügyfelünk bármely országban is él, Magyarországon vagy a környező országokban, rendszeres kapcsolattartással magyarul, románul és angolul beszélve segítjük hogy megtalálja a legjobb ingatlant vagy vállalkozást számára, s a későbbiekben is folyamatos támogatást nyújtunk.

19 TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK: BEVÁNDORLÁS VÍZUM Eldöntendő kérdés: Lakó-és munkahely választás Az USA megítélése egyéni kérdés, sok ember szereti, sok ember nem, mindenkinek megvan a saját oka erre. Annak az eldöntése, hogy valaki hol szeretne élni és dolgozni, ahol megnyugtató jövőképe lehet, jól érzi magát a családjával együtt, jogbiztonságban és korlátlan lehetőségekkel élhet, amik kihasználása szebbé teheti az életét, sikeresebb lehet az üzleti életben is, szerencsés esetben nem politikai kérdés, mint ahogy a magyarok esetében sem. Az Amerikai Egyesült Államok és kifejezetten Florida olyan közeg, ahol a személyes és az üzleti életben való boldogulás lehetőségei magas szinten biztosítva vannak, a vállalkozások élénkítését célzó kormányzati kedvezmények és intézkedések pedig kifejezetten jó alapot nyújtanak a személyes és üzleti előrelépésre. A Florida International Chamber of Commerce és a Florida International Realty Gulf Coast által nyújtott komplex lehetőségek nagy előnyöket nyújtanak a nemzetközi ügyfeleknek a bevándorlási és áttelepülési folyamatok, a vízumügyintézések során. A bevándorlási folyamatok és eljárások jól meghatározottak a Kamara által segítő kezet biztosítunk az ügyintézések során. zöldkártya USA vízumok, bevándorlás Bevándorló vagy nem bevándorló vízumot, s majdan folyamatos tartózkodásra jogosító zöldkártyát elérni az USA-ban az egyik legkomplikáltabb procedúrával járó feladat. Nem-bevándorló vízum kérelmezése az első lépés lehet az USA-ba való bevándorláskor. A vízum- és bevándorlási igény benyújtásához kapcsolódó bürokratikus folyamat komplex háttérmunkát igényel, ami sokkal több mint csupán a megfelelő formulák kitöltése. A nemzetközi ügyfél lehetőségeihez mérten későbbiekben E-2 Treaty Investor (magyaroknak csak kettős állampolgárság esetén), L-1 cégek közötti vezetői transzfer, EB-5 befektetői zöldkártya vagy folyamatos tartózkodásra jogosító zöldkártya elérése lehetséges. A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara és cégeink mindezeket a tevékenységeket elvégzik a partnereinknek. A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara és a Florida International Group cégcsoportja eddigi tevékenységük során több ezernyi nemzetközi ügyfélnek segített már elérni célját, az USA- ban való legális tartózkodás elérését, hogy élhessenek a családjukkal és dolgozhassanak ott, vagy éppen befektetés céljára külföldi állampolgárként ingatlanokat vásárolhassanak.

20 VALUTAÁTVÁLTÁS CURRENCY EXCHANGE Partneri kapcsolatunk a Moneycorp valutaátváltási specialistával segít pénzt megtakarítani a nemzetközi fizetési folyamatokban. A Moneycorp költséghatékony megoldást kínál azokban az esetekben, amikor a partner pénzt küld külföldre. Moneycorp a TTT Moneycorp Ltd kereskedési részlege, piacvezető a nemzetközi valuta átváltási és fizetési folyamatokban. A cég újító jellegű valutaátváltás és nemzetközi fizetést kínál a magán ügyfeleknek, csakúgy mint a céges vagy szervezeti szektorban immár több mint negyed évszázada. Jobb átváltási arányt kínálunk, mint a bankok és pénzintézetek, s a rendszerünknek használatával ügyfelünk pénzt takarít meg az alacsony tranzakciós díjak és költségek következtében. A váltás folyamatában kijelölt valutaátváltási szakértő segít. Ő határozza meg a megfelelő pillanatot, hogy az adott piaci viszonyok ismeretében a legjobb átváltási arány keletkezzen. A partner rögzíteni tud átváltási arányokat két évre előremenőleg, hogy elkerülje a kedvezőtlen árfolyammozgásokat, s ezzel kedvező átváltást tud elérni. Rendszeres és ütemezett tengerentúli fizetéseknél -mint pl. a nyugdíjfolyósítás- beszedési megbízás útján a legkedvezőbb pillanatban történik meg az összeg átutalása. Igen, a pénz szinte minden.. De csak szinte. Máskülönben tudta azt, hogy a benzinárak Floridában kb. 70 cent / liter ( 195,- Ft) körül alakulnak? ($2.52 / gallon Március)

21 JELZÁLOGKÖLCSÖN NEMZETKÖZI ÜGYFELEKNEK Házon belüli cégünk, a Mortgage Quest USA nemzetközi ügyfelek számára folyósítandó jelzálogkölcsönre specializálta magát, mint teljes szolgáltatással kölcsönt nyújtó pénzügyi intézmény. A Mortgage Quest szorosan együtt dolgozik velünk és az ügyfeleinkkel. Előzetes bevizsgálásra és hitelelbírálásra tudjuk minősíteni ügyfeleinket, az alap információk segítségével. Programok részvételére tudjuk minősíteni ügyfeleinket, amelyek megkönnyítik a saját ingatlanhoz jutást Floridában és az Államok területén. A legjobban kiterjesztett és legkomplexebb hitelcsomag termékcsaláddal rendelkezünk a hitel iparágban. A hitel tanácsadónk szorosan együtt dolgozik a nemzetközi ügyfelünkkel, kiválasztva a számára legjobb és leghatékonyabb hitel típusát. Érthetően elmagyarázzuk a hitel jellemzőit és folyamatát, ügyfelünk minden részlettel tisztában lesz ahhoz, hogy a legjobb döntést hozhassa az elvárható legjobb eredmény érdekében. Elkötelezettek vagyunk abba az irányba, hogy minőséget és értéket közvetítsünk ügyfeleinknek, hogy hatékonyak és elszámoltathatóak maradhassunk. Garantáljuk, hogy 100% mértékben elégedett lesz a szolgáltatással és az eredménnyel, amit nyújtunk.

22 AMIKOR INGATLANT VÁSÁROL MAGÁNHASZNÁLATRA VAGY BEFEKTETÉST PÉLDA: SZÁMÍTHAT NEMZETKÖZI JELZÁLOGKÖLCSÖNRE IS. Credit-rendszer Hitel alapú társadalom egyszerűsitett ügyintézés jelzálog általánosságban automatikus jóváhagyás Havi bérleti dij Profit > Havi törlesztőrészlet

23 PARTNEREINK Cégünk tagja a Florida International Group Inc. cégcsoportnak, amely tapasztalt szakértőivel a legjobb szolgáltatást nyújtja partnereinknek akár az ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, akár hivatali ügyintézések terén. A Florida International Chamber által kiadott Discover Florida Magazine a nemzetközi kereskedelem és turizmus fellendítését segíti elő amely pozitívan hat a Floridai nemzetközi üzleti életre és közösségre és a vállalkozásokra. Florida Chamber of Commerce bővíti nemzetközi hálózatát marketing lehetőségeivel, nemzetközi szemináriumok szervezésével, nemzetközi üzleti közösségek bevonásával, hogy fejlessze a nemzetközi kapcsolatokat és üzleti lehetőségeket. Mortgage Quest USA amerikai ingatlanok finanszírozásának biztosítására specializálta magát külföldi ügyfelek számára. Moneycorp a TTT Moneycorp Ltd kereskedelmi divíziója, 29 éve működik a valutakereskedés területén. Piacvezető ezen a területen, legjobb váltási arányaival. Bank of America mint a világ egyik Top Bankja támogatja és szolgálja nemzetközi ügyfeleinket. Magán- vagy céges számlát nyitunk ingatlanbefektetési vagy vállalkozási ügyfeleinknek és BofA számlavezetőjükké válik. vválik.tetési ingatlan, akár VISIT vállalkozási Florida az partnerünk.which Állam hivatalos marketing becomes társasága accounting eredeti bank és both forrásanyagokkal of our real támogatja estate a investments Kamarát és and cégünket business annak purchase az érdekében, clients. hogy partnereink a legjobb információk alapján tevezhessék látogatásukat Floridába. Sarasota Megye Gazdaság Fejlesztési Társasága (EDC) partneri viszonyt ápol cégünkkel és a Kamarával, fókuszálva a Florida Állam gazdaságának és turizmusának növekedését elősegítő marketing és kereskedelmi támogatásra. EFI küldetése növelni és fejleszteni Florida gazdaságát, melyben szorosan együttműködik cégeinkkel és a Floridai Nemzetközi Kamarával. Florida Investments & Business Management Enterprises Inc. mint cégünk leányvállalata támogatja nemzetközi ügyfeleinket áttelepülésük során és később is az akklimatizálódás időszakában. ÉS TERMÉSZETESEN A FLORIDAI DELFINEK

24 Kapcsolat Tapasztalt szakértőink a nemzetközi ügyfeleink igényeinek és lehetőségeinek megfelelően segítenek a rendelkezésre álló legjobb megoldás kiválasztásában. Forduljon hozzánk bizalommal ingyenes konzultációért. Várjuk kérdéseit: Peter Harris FICOC Alapító - Ügyvezető Attila Tottosi FICOC Kelet-Európai igazgató HUN USA attilat@ficoc.org attila.tottosi Lájkoljon minket facebookon, hogy értesülhessen friss hírekről. Lájkoljon minket facebookon, hogy értesülhessen friss hírekről. NE FELEDJE: FLORIDA TÁRT KAROKKAL VÁRJA

Befektetés Lauderdale Lakes-ben Ingatlanbefektetés Floridában

Befektetés Lauderdale Lakes-ben Ingatlanbefektetés Floridában Befektetés Lauderdale Lakes-ben Ingatlanbefektetés Floridában OPFLLA32 Ingatlan jellemzői: Ár Net Yield % $88,000.00 7.36 % Típus Condo-Apartment 7.36% Havi bérleti díj $875.00 p/m 1 év ingatlankezelés

Részletesebben

Integráló építménytervezés I. XI. előadás MET.BME.HU 2012 / 2013 I. Szemeszter ERDÉLYI GÁBOR ingatlan befektetési vezető Raiffeisen Ingatlan Alap

Integráló építménytervezés I. XI. előadás MET.BME.HU 2012 / 2013 I. Szemeszter ERDÉLYI GÁBOR ingatlan befektetési vezető Raiffeisen Ingatlan Alap Integráló építménytervezés I. XI. előadás MET.BME.HU 2012 / 2013 I. Szemeszter ERDÉLYI GÁBOR ingatlan befektetési vezető Raiffeisen Ingatlan Alap Marktstudie 30.06.2010 30.06.2010 1 1 TARTALOM I. Rész

Részletesebben

Ingatlanbefektetések az USA-ban és az Egyesült Királyságban

Ingatlanbefektetések az USA-ban és az Egyesült Királyságban Ingatlanbefektetések az USA-ban és az Egyesült Királyságban Ingatlanok az USA keleti partján: Florida, Észak- Karolina, Pennsylvania, Maryland államokban Az ingatlanok egyik legfontosabb feltétele a kedvező

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem

The Leader for Exceptional Client Service. Pénzügyi tanácsadás. Bizalom Diszkréció Szakértelem The Leader for Exceptional Client Service Pénzügyi tanácsadás Bizalom Diszkréció Szakértelem A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló, profeszszionális tanácsadó hálózata.

Részletesebben

Ingatlan Tampában Befektetés Floridában

Ingatlan Tampában Befektetés Floridában Ingatlan Tampában Befektetés Floridában OPFLTA35 Ingatlan jellemzői: Típus Townhouse Nettó Hozam 7.12% Hot Property Igen Havi bérleti díj $950.00 p/m $96,000.00 1 év ingatlankezelés díjmentesen Ingatlanadók

Részletesebben

Befektetés New Port Richey-ben

Befektetés New Port Richey-ben Befektetés New Port Richey-ben OPFLPA5 Ingatlan jellemzői: Ár Net Yield % $82,500.00 6.66 % Típus Condo-Apartment 6.66% Havi bérleti díj $775.00 p/m 1 év ingatlankezelés díjmentesen Ingatlanadók $48.75

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja:

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: 2014.03.03. Személyi kölcsön A kölcsön összege: 300.000 Ft - 2.000 000,- Ft A kölcsön futamideje: 12-72 hónap Díjak

Részletesebben

Ingatlan Punta Gordában Befektetés az Egyesült Államokban

Ingatlan Punta Gordában Befektetés az Egyesült Államokban Ingatlan Punta Gordában Befektetés az Egyesült Államokban OPFLPU40 Ingatlan jellemzői: Ár $125,000.00 Net Yield % 6.28 % Típus Condo-Apartment Nettó Hozam 6.28% Havi bérleti díj $1,000.00 p/m 1 év ingatlankezelés

Részletesebben

Biztonságos befektetés Punta Gorda-ban

Biztonságos befektetés Punta Gorda-ban Biztonságos befektetés Punta Gorda-ban OPFLPU31 Ingatlan jellemzői: Ár Net Yield % $135,000.00 6.40 % Típus Condo-Apartment Nettó Hozam 6.40% Havi bérleti díj $1,050.00 p/m 1 év ingatlankezelés díjmentesen

Részletesebben

BUDAPEST HELYE EURÓPÁBAN

BUDAPEST HELYE EURÓPÁBAN BUDAPEST HELYE EURÓPÁBAN Közép- és Kelet-Európa az egyik leggyorsabban fejlődő régió, ahol számos ország éves GDP-növekedése meghaladja az EU átlagát. Magyarország a Kárpát-medence közepén, a Közép-európai

Részletesebben

H I R D E T M É NY. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02.

H I R D E T M É NY. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02. H I R D E T M É NY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02. 1 1. Személyi kölcsön A kölcsön összege: 300.000 Ft 2 000 000,- Ft A kölcsön

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja:

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: 2013.01.01. Személyi kölcsön A kölcsön összege: 300.000 Ft - 2.000 000,- Ft A kölcsön futamideje: 12-72 hónap Díjak

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL

H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Személyi Kölcsön: A kölcsön összege: 300.000 Ft - 2.000 000,- Ft Futamidő: 12-72 hó Hatálybalépés napja: 2012. 07. 01. életbiztosítás

Részletesebben

A DUNA HOUSE CSOPORT BEMUTATÁSA. 2015. november

A DUNA HOUSE CSOPORT BEMUTATÁSA. 2015. november A DUNA HOUSE CSOPORT BEMUTATÁSA 2015. november 1 Tartalomjegyzék 3-7 Bevezetés 8-9 A tranzakció és a bevétek felhasználása 10-11 A befektetési sztori 12-13 Lakás és lakáshitel piac 14-20 Szegmensek bemutatása

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

vállalkozásfejlesztés pénzügyi eszközökkel

vállalkozásfejlesztés pénzügyi eszközökkel vállalkozásfejlesztés pénzügyi eszközökkel K&H üzleti tippek 2015 Kovács Viktor Zoltán K&H KKV Marketing vezető 1 életciklus modell megújuló expanzió érett növekedés növekedő hanyatló induló induló vállalkozások

Részletesebben

Tartalom. Bemutatkozik a Tradewinds at Metrowest Miért ilyen bőséges a terület adottságai Elhelyezkedés

Tartalom. Bemutatkozik a Tradewinds at Metrowest Miért ilyen bőséges a terület adottságai Elhelyezkedés Tartalom Bemutatkozik a Tradewinds at Metrowest... 3-5 Miért ilyen bőséges a terület adottságai... 6-7 Elhelyezkedés... 8-9 A Lehetőség Most Adott... 10-11 Lakópark bemutató videója... 12 Bemutatkozik

Részletesebben

Befektetés Fayetteville-ben Biztos befektetés az USA-ban

Befektetés Fayetteville-ben Biztos befektetés az USA-ban Befektetés Fayetteville-ben Biztos befektetés az USA-ban OP-NC-GP-011 Ingatlan jellemzői: Ár Net Yield % $66,000.00 6.96 % Típus Condo-Apartment 6.96% Hot Property Igen Havi bérleti díj $550.00 p/m 1 év

Részletesebben

Eljárási rend üzleti összeférhetetlenség kezelésére

Eljárási rend üzleti összeférhetetlenség kezelésére IMPACT ALAPKEZELŐ ZRT. Eljárási rend üzleti összeférhetetlenség kezelésére Eljárási rendot jóváhagyta Hatálybalépés dátuma Igazgatóság 2016. július 14. 1. Általános rendelkezések A jelen Eljárási rend

Részletesebben

Féléves sajtótájékoztató 2008 július. 2008. július 30.

Féléves sajtótájékoztató 2008 július. 2008. július 30. Féléves sajtótájékoztató 2008 július 2008. július 30. Ingatlanpiaci befektetések Magyarországon Féléves sajtótájékoztató 2008. július 2008. július 30. A befektetési piac növekedése 2007-ben elért rekord

Részletesebben

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés

www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés www.perfectofx.com Az Új Generációs Befektetés Mi mozgatja életünket? Mik azok az alapvető gondolatok, amelyek a mindennapok során motiválnak bennünket? Mit tudunk tenni annak érdekében, hogy könnyebben

Részletesebben

Befektetés Fayetteville-ben Biztos befektetés az USA-ban

Befektetés Fayetteville-ben Biztos befektetés az USA-ban Befektetés Fayetteville-ben Biztos befektetés az USA-ban OP-NC-GP-012 Ingatlan jellemzői: Típus Condo-Apartment Nettó Hozam 7.18% Hot Property Igen Havi bérleti díj $550.00 p/m $64,000.00 1 év ingatlankezelés

Részletesebben

A CIB Csoport stratégiai partnereinek egyéni vállalkozói részére KONDÍCIÓS LISTA. A terméket január 1. után nem értékesítjük!

A CIB Csoport stratégiai partnereinek egyéni vállalkozói részére KONDÍCIÓS LISTA. A terméket január 1. után nem értékesítjük! HATÁLYOS: 2019. SZEPTEMBER 14-TŐL A CIB Csoport stratégiai partnereinek egyéni vállalkozói részére KONDÍCIÓS LISTA A terméket 2013. január 1. után nem értékesítjük! FORINTSZÁMLÁK Számlanyitási díj, számlacsomag

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsön esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2015.június 12. Hatályos: 2015. június 15. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

A NOVIS Eszközalapok Alapszabálya

A NOVIS Eszközalapok Alapszabálya A NOVIS Eszközalapok Alapszabálya A NOVIS ETF Részvény Eszközalap Alapszabálya A NOVIS ETF Részvény Eszközalapot a NOVIS Poisťovňa a.s. biztosító társaság hozta létre és kezeli, amelynek székhelye: Námestie

Részletesebben

A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP. 2012. III. negyedév

A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP. 2012. III. negyedév A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP 2012. III. negyedév 1 A MAG INGATLANBEFEKTETÉSI ALAP LEGFONTOSABB ADATAI Nyilvános, zárt végű alap Az alap indulásának dátuma: 2007. március 13. Az Alap induláskori nettó

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: 2015. március 1-től I. AZ IGÉNYBEVÉTEL FELTÉTELEI A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. A meghatározott aktivitási feltételek teljesítése 2. A meghatározott típusú bankszámla szerződéses kapcsolat a)

Részletesebben

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó

JOG Garantáljuk a cég teljes jogi ügyintézésének lebonyolítását, valamint széles kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jó Küldetés Célunk, hogy támogatást nyújtsunk olyan külföldi és magyar vállalatok számára, akik Magyarországon, főként a Dél-dunántúli régióban tervezik letelepedésüket, bővülésüket. Feladatunk, hogy gazdaságossági

Részletesebben

4. Szállodák tulajdonjoga és üzemeltetése Tulajdonjog. 1. Szállodák fejlődési szakaszai Szerves fejlődés

4. Szállodák tulajdonjoga és üzemeltetése Tulajdonjog. 1. Szállodák fejlődési szakaszai Szerves fejlődés 4. Szállodák tulajdonjoga és üzemeltetése Tulajdonjog 1 1. Szállodák fejlődési szakaszai Szerves fejlődés 2. Szállodaipar döntés hozó szereplői Szállodaipar szereplői 3. Szállodák tulajdon és használati

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. december 31-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés helye a szerződéskötés alapfeltétele

Részletesebben

Hírlevél. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére. 2012. I.

Hírlevél. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére. 2012. I. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére 2012. I. negyedév Hírlevél Éljen az adóamnesztia lehetôségével ez év végéig! Legfrissebb ajánlatunk

Részletesebben

Erősnek lenni vs. erősnek látszani. Számháború a 2011-2012-es ingatlanpiacon

Erősnek lenni vs. erősnek látszani. Számháború a 2011-2012-es ingatlanpiacon Erősnek lenni vs. erősnek látszani Számháború a 2011-2012-es ingatlanpiacon Ingatlanfejlesztés Építőipar A kettő nem létezik egymás nélkül! Ingatlanpiac a válság előtt Aranykor Tervezhető bérleti díjak

Részletesebben

MÉG MINDIG OFFSHORE. Előadó: Dr. Fülöp Péter ügyvéd, adótanácsadó Budapest, 2010. november 9.

MÉG MINDIG OFFSHORE. Előadó: Dr. Fülöp Péter ügyvéd, adótanácsadó Budapest, 2010. november 9. MÉG MINDIG OFFSHORE Előadó: Dr. Fülöp Péter ügyvéd, adótanácsadó Budapest, 2010. november 9. tőke Multi cég Magyar leányvállalat Osztalék adómentes tőke Tulajdonos magánszemély Magyar középvállalkozás

Részletesebben

Kereskedés a tőzsdén

Kereskedés a tőzsdén Kereskedés a tőzsdén Egy kis ismétlés a tőzsde Térben és időben koncentrált piac A kereskedés az áru jelenléte nélkül történik Szabályozott piac törvény szabályozza a működést és a kereskedés módját Közvetlenül

Részletesebben

H.D.Napfény Kft. marketingterve

H.D.Napfény Kft. marketingterve H.D.Napfény Kft. marketingterve Egy 10 milliós ország és egy 15 milliós nemzet. Budapest - Magyarország fővárosa. 2014-at írunk. Az ország gazdasága folyamatosan változik. Magyarország teljes mértékben

Részletesebben

Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb

Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb Küldetésünk Testi, lelki, anyagi jóléthez - tudatos és szabad életstílus eléréséhez vezetni minél több embertársunkat.

Részletesebben

Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk!

Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk! XIII. kerület Gömb utca 17-21. Velünk kerek a világ! Találja meg otthonát vagy befektetését nálunk! www.gombhaz.com Modern lakáselrendezés Miért a Gömb Ház legyen az otthona? Alacsony fenntartási költség

Részletesebben

2013.06.05. A TakarékBank. és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor. MKVK Pénz és Tőkepiaci Tagozat rendezvénye. Budapest, 2013. június 5.

2013.06.05. A TakarékBank. és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor. MKVK Pénz és Tőkepiaci Tagozat rendezvénye. Budapest, 2013. június 5. A TakarékBank és a Magyar Takarékszövetkezeti Szektor A TakarékBank tulajdonosi struktúrája megváltozott 2012. december 31. 2013. május 15. 5.07% 0.01% 3.22% 36.05% 55.65% 39.28% Takarékszövetkezetek MFB

Részletesebben

Cégcsoportunk ezt a segítséget kínálja ügyfeleinek.

Cégcsoportunk ezt a segítséget kínálja ügyfeleinek. WTS Klient. A híd. Tartalomjegyzék WTS Klient csoport 2 WTS Alliance 3 Munkatársak 4 Szolgáltatások 6 Adótanácsadás 7 Jogi tanácsadás 8 Könyvelés 9 Bérszámfejtés 10 Egyéb számviteli tanácsadás 11 Kiadványok

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Egy havi betéttel megegyező mértékre csökkentett számlanyitási díjú szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. szeptember 30-ig 1) Szerződéskötési feltételek ek részére:

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület május 19. napján megtartott soros zárt ülésének jegyzőkönyvéből 184/2016. (V. 19.) Kt. határozat Tárgy: Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata megtárgyalta Pongrácz Tamás ad-hoc bizottsági elnök Pillér Takarékszövetkezet együttműködési ajánlata tárgyú előterjesztését

Részletesebben

Asesor Consulting Kft. Cégbemutató

Asesor Consulting Kft. Cégbemutató Asesor Consulting Kft. Cégbemutató 1/7 Tartalom Bemutatkozás... 4 Fő tevékenységi köreink... 5 Pályázati tevékenységek, tanácsadás... 5 Projektmenedzsment, pénzügyi menedzsment... 5 Közbeszerzési tanácsadás,

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről A) Egy havi betéttel megegyező mértékre csökkentett számlanyitási díjú szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2016. november 30-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés

Részletesebben

Fókuszban az üzlet. Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszter

Fókuszban az üzlet. Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszter Fókuszban az üzlet Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszter Az IKT vállalatok vállalkozásfejlesztés támogatása modern eszközökkel érett és éretlen piacokon, mint például Hollandia és Törökország. Szántó

Részletesebben

A vállalati hitelezés továbbra is a banki üzletág központi területe marad a régióban; a jövőben fokozatos fellendülés várható

A vállalati hitelezés továbbra is a banki üzletág központi területe marad a régióban; a jövőben fokozatos fellendülés várható S A J TÓ KÖZ L E M É N Y L o n d o n, 2 0 1 6. m á j u s 1 2. Közép-kelet-európai stratégiai elemzés: Banki tevékenység a közép- és kelet-európai régióban a fenntartható növekedés és az innováció támogatása

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: május 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: május 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2017. június 30-ig SMS szolgáltatás igénylése a szerződéskötés alapfeltétele START 4 és START 5

Részletesebben

EPC pénzügyek. Transparense projekt.

EPC pénzügyek. Transparense projekt. EPC pénzügyek Transparense projekt Energiahatékonysági projektek finanszírozása A következő pénzügyi lehetőségek állnak rendelkezésre egy energiahatékonysági intézkedés finanszírozására Kereskedelmi és

Részletesebben

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van?

Bankválasztó. Válasszon testreszabottan! Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Válasszon testreszabottan! Bankválasztó Az Ön bankszámlája valóban azt nyújtja Önnek, amire igazán szüksége van? Tanulmányozza át tájékoztatónkat, és válassza ki bankját, bankszámláját tudatosan! ERRE

Részletesebben

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai részére Az UniCredit Csoport Az UniCredit Csoport vezető

Részletesebben

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (MVA) 1990- ben alakult azzal a céllal, hogy szakmai és pénzügyi támogatása révén elősegítse

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: március 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: március 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2017. április 30-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés helye a szerződéskötés alapfeltétele

Részletesebben

VETUSFORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Építés a Vetusforg Kft-nél

VETUSFORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Építés a Vetusforg Kft-nél VETUSFORG Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Építés a Vetusforg Kft-nél Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi vállalkozások fejlesztése,

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: december 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: december 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira Érvényes: 2016. november 1-től visszavonásig, de legkésőbb 2016. december 31-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés

Részletesebben

1/6. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 1/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes től A JÖVŐRE TERVEZVE!

1/6. Hirdetmény. Akciók kondíciói. 1/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes től A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010. Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.02.02-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós betétek 1. Három hónapos,

Részletesebben

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap

K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap K&H szikra abszolút hozamú származtatott nyíltvégű alap kereskedelmi kommunikáció 2014. november 2 háttér, piaci trendek 1Q12 2Q12 3Q12 4Q12 1Q13 2Q13 3Q13 4Q13 1Q14 2Q14 3Q14 4Q14 1Q15 2Q15 3Q15 4Q15

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2016.03.31. Hatályos: 2016. április 01. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA SZEMÉLYI

Részletesebben

EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA

EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA EGY ONLINE CÉG SIKERES ÉRTÉKESÍTÉSE A HABOSTORTA.HU PÉLDÁJA NAGY KÁLMÁN ügyvezető igazgató CONCORDE VÁLLALATI PÉNZÜGYEK KFT. Alkotás Point Irodaház 1123 Budapest Alkotás utca 50. Telefon: 06 1 489-2310

Részletesebben

4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek

4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek Kedvezményes kamatozású vállalati forint Akár 80%-os finanszírozási arány AVHGA kiegészítô kezesség esetén 4,5-4,99%-os FIX kamat a teljes futamidôre 2013.12.13-ig benyújtott hitelkérelmek esetében hitelek

Részletesebben

Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009.

Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009. Szentesi Beruházó és Vagyonhasznosító KFT 6600 Szentes, Vásárhelyi út 12. ÜZLETI TERV 2009. ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék: 1) Vezetői összefoglaló 2. oldal 2) A KFT általános bemutatása 3. oldal 3) Marketing

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 25-től visszavonásig, legkésőbb február 28-ig

HIRDETMÉNY a Bizalom ajánlatról Érvényes: május 25-től visszavonásig, legkésőbb február 28-ig I. Az igénybevétel feltételei A Bizalom ajánlat igénybevételének alapvető feltételei: 1. Az aktivitási feltételhez kötött Bizalom ajánlatok esetében a meghatározott aktivitási feltételek teljesítése. 2.

Részletesebben

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt?

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt? A cégünk Hogyan űködhetnénk együtt? Mi a munkánk célja? Az innováció ereje hajt minket - egyre jobb BPO megoldások felfedezésére és az ügyfeleinket sikerre vezető tanácsadás nyújtására. Értékeink erős

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y A hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. április 13. Hatályos: 2018. április 16. napjától 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről

ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről AZ ÜGYFÉLÉLMÉNY SZEREPE AZ AUTÓKERESKEDELEMBEN ÖSSZEFOGLALÓ A Hotel Boscolóbantartott DEVELOR rendezvényről KIHÍVÁS #1 JELENTŐS VÁLTOZÁS A VÁSÁRLÁSI SZOKÁSOKBAN! 7,8 1,3 83% NISSAN EUROPE STUDY 2013, WWW.MASHABLE.COM

Részletesebben

A PÉNZÜGYI KÖZVETÍTÉS

A PÉNZÜGYI KÖZVETÍTÉS A pénzügyi piacok szerepe a pénzügyi rendszerben Dr. Vigvári András intézetvezető egyetemi tanár vigvari.andras@bgf.hu Pénzügy Intézeti Tanszék A PÉNZÜGYI KÖZVETÍTÉS? MEGTAKARÍTÓK MEGTAKARÍTÁSOK VÉGSŐ

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a ök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2016.02.18. Hatályos: 2016. február 19. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA SZEMÉLYI KÖLCSÖN HITELAKCIÓ...

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. január 31. Hatályos: 2018. február 01. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél

BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél BROADINVEST ÉPÍTŐIPARI SZOLGÁLTATÓ ÉS KERESKEDELMI KFT. Gépbeszerzés a Broadinvest Kft-nél Szakmai anyag a Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájából a Térségi és helyi

Részletesebben

A beruházási kereslet és a rövid távú árupiaci egyensúly

A beruházási kereslet és a rövid távú árupiaci egyensúly 7. lecke A beruházási kereslet és a rövid távú árupiaci egyensúly A beruházás fogalma, tényadatok. A beruházási kereslet alakulásának elméleti magyarázatai: mikroökonómiai alapok, beruházás-gazdaságossági

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: január 1-től visszavonásig

Az OTP Lakástakarék Zrt. értékesített termékcsaládjairól, akcióiról és azok feltételeiről Érvényes: január 1-től visszavonásig A) Számlanyitási díjkedvezményes szerződéskötési ajánlatok a START termékcsalád módozataira, de legkésőbb 2017. február 28-ig SMS szolgáltatás igénylése Ajánlattétel/igénylés helye a szerződéskötés alapfeltétele

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. A TAKARÉK Kereskedelmi Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y A hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2018. június 29. Hatályos: 2018. július 02. napjától 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék

Részletesebben

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK BEMUTATKOZÁS Iparágtól függetlenül három egymással szorosan összefüggő terület játszik komoly szerepet a vállalatok sikerességében:az

Részletesebben

Piackutatás versenytárs elemzés

Piackutatás versenytárs elemzés Piackutatás versenytárs elemzés 2015 TÁJÉKOZTATÓ Jelen szigorúan bizalmas piackutatást / versenytárs elemzést (a továbbiakban mellékleteivel és kiegészítéseivel együtt Elemzés ) az Elemző (a továbbiakban

Részletesebben

"STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag

STANDARD pénzforgalmi számlacsomag "STANDARD" pénzforgalmi számlacsomag 1201-0000 P10050 Új számla nyitásra nincs lehetőség. A hirdetmény a meglévő számlák kondícióit tartalmazza. Érvényes: Számlavezetési díj (minden megkezdett hónap után)

Részletesebben

Reálszisztéma Csoport

Reálszisztéma Csoport Reálszisztéma Csoport Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt. 1053 Budapest, Kossuth L. u. 4 - Városház u. 1. Befektetési Alapkezelő Zrt. Autó Buda Toyota márkakereskedés Autó Buda Lexus márkakereskedés

Részletesebben

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról

Remek szemléltetőeszköz a turisztikai szolgáltatások bemutatására: elsődleges információforrásként szolgál a turisták számára a helyi kínálatról térképek BUSINESSMAPS by a TURIZMUSBAN A látványos és pontos térképek alapvető kellékei a turisztikai szolgáltatásoknak. Tartalmazzák a látogatók számára elengedhetetlen információkat: látnivalókat, fontos

Részletesebben

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6

Hirdetmény. Akciók kondíciói A JÖVŐRE TERVEZVE! 1/6 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.03.23. és 7/2010. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010. 04. 27-től A JÖVŐRE TERVEZVE! 2/6 Fókusz Takarékszövetkezet Lakossági akciós

Részletesebben

PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. OTP Kockázati Tőke Alap I.

PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. OTP Kockázati Tőke Alap I. OTP Kockázati Tőke Alap I. BEFEKTETÉSI ELŐMINŐSÍTŐ ADATLAP I. A társaság adatai: 1. Alapadatok Teljes név: Székhely: Iparág: A fő tevékenység és TEÁOR kódja: Alapítás dátuma: Kapcsolattartó személy neve:

Részletesebben

A gazdasági helyzet alakulása

A gazdasági helyzet alakulása #EURoad2Sibiu 219. május A gazdasági helyzet alakulása EGY EGYSÉGESEBB, ERŐSEBB ÉS DEMOKRATIKUSABB UNIÓ FELÉ Az EU munkahelyteremtésre, növekedésre és beruházásra irányuló ambiciózus programja, valamint

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2017. október 31. Hatályos: 2017. november 01. napjától 1 Tartalomjegyzék 1.

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! A tájékoztatás célja

Tisztelt Ügyfelünk! A tájékoztatás célja Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy a Raiffeisen Befektetési Alapkezelő Zrt. ( Alapkezelő ) elhatározása szerint az általa kezelt nyilvános, nyíltvégű Raiffeisen Ingatlan

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról

H I R D E T M É N Y. Az FHB Bank Zrt. hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról H I R D E T M É N Y Az hivatalos tájékoztatója a Posta Személyi Kölcsönök esetén alkalmazott kondíciókról Közzététel napja: 2016.09.05. Hatályos: 2016. szeptember 06. napjától 1 Tartalomjegyzék 1. POSTA

Részletesebben

Megfelelési és alkalmassági teszt

Megfelelési és alkalmassági teszt Megfelelési és alkalmassági teszt Ajánlatszám: Tanácsadó neve, kódja: Szerződő neve: Anyja neve: Születési hely, idő: Tisztelt Ügyfelünk! Jogszabályi előírás alapján a biztosítási alapú befektetési termékek

Részletesebben

NÖVEKEDÉS A TŐZSDÉVEL

NÖVEKEDÉS A TŐZSDÉVEL NÖVEKEDÉS A TŐZSDÉVEL ELITE Program, együttműködésben a BÉT-tel VÉGH RICHÁRD vezérigazgató BÉT A SIKERES HAZAI VÁLLALKOZÁSOKÉRT 2016. november 16. A BUDAPESTI ÉRTÉKTŐZSDE STRATÉGIÁJA Főbb stratégiai célok

Részletesebben

Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet. Treasury termékei és szolgáltatásai. Lakossági Ügyfelek részére

Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet. Treasury termékei és szolgáltatásai. Lakossági Ügyfelek részére Körmend és Vidéke Takarékszövetkezet Treasury termékei és szolgáltatásai Lakossági Ügyfelek részére 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Befektetési szolgáltatások és termékek... 3 1.1 Portfoliókezelés... 3 2. Pénz-és

Részletesebben

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére

CIB Partner kedvezmény Magánszemélyek részére Hatályos: 2014. január 1-től A kedvezménycsomag igénybevételére azon magánszemélyek jogosultak, akik munkajogviszonyuk vagy egyéb (pl. tagsági) - az Együttműködési megállapodásban megjelölt - jogviszonyuk

Részletesebben

Diófa Alapkezelő Zrt. Diófa Alapkezelő Zrt.

Diófa Alapkezelő Zrt. Diófa Alapkezelő Zrt. Diófa Alapkezelő Zrt. Évgyűrűk Ingatlan Befektetési Alap: 2010. éves jelentés 2011.03.17. I. Alapadatok: Nyilvántartásba vétel (PSZÁF) 2009. július 17. Lajstromszáma 1221-12 Tipusa Zártkörű, nyíltvégű

Részletesebben

STEP by STEP (Lépésről lépésre) előgondoskodás befektetési alapokkal

STEP by STEP (Lépésről lépésre) előgondoskodás befektetési alapokkal STEP by STEP (Lépésről lépésre) előgondoskodás befektetési alapokkal Marketing információ Adatok megadása felelősségvállalás nélkül! Állapot: 2014.03. ÉRTÉKPAPÍROKBA történő BEFEKTETÉS A tőzsdéket továbbra

Részletesebben

Mikroökonómia gyakorlás. 11. Tőkepiac. Igaz-hamis állítások. Kiegészítős feladatok

Mikroökonómia gyakorlás. 11. Tőkepiac. Igaz-hamis állítások. Kiegészítős feladatok 11. Tőkepiac Igaz-hamis állítások 1. Egy jövőbeni hozam jelenértéke annál kisebb, minél alacsonyabb a kamatláb. 2. Mindenképpen érdemes megvalósítani azt a beruházást, ahol a bevételek jelenértéke meghaladja

Részletesebben

Vállalati pénzügyek alapjai. Konzultáció

Vállalati pénzügyek alapjai. Konzultáció Vállalati pénzügyek alapjai Konzultáció Deliné Palinkó Éva Pénzügyek Tanszék (palinko@finance.bme.hu) 13. Példa.Nominális és reál kamatláb Mekkora reálkamatot realizálnak a befektetők, amennyiben az éves

Részletesebben

ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék:

ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék: ÜZLETI TERV Tartalomjegyzék: 1) Vezetői összefoglaló 2. oldal 2) A KFT általános bemutatása 3. oldal 3) Marketing terv 4. oldal 4) Működési terv 5. oldal 5) Vezetőség és szervezeti felépítés 5. oldal 6)

Részletesebben

Vendéglátás albérletben, avagy amiért hiszünk az F&B Outsourcing-jában. Nagy Gábor alapító tulajdonos, Eventrend Holding

Vendéglátás albérletben, avagy amiért hiszünk az F&B Outsourcing-jában. Nagy Gábor alapító tulajdonos, Eventrend Holding Vendéglátás albérletben, avagy amiért hiszünk az F&B Outsourcing-jában Nagy Gábor alapító tulajdonos, Eventrend Holding Amiben hiszünk: A hosszú távon sikeres vállalkozáshoz 3 érdekelt félnek kell megvalósuljanak

Részletesebben

Budapest, Február 7-9. Dr. Lengyel Márton Heller Farkas Főiskola, Budapest

Budapest, Február 7-9. Dr. Lengyel Márton Heller Farkas Főiskola, Budapest Desztinációs Menedzsment Nemzetközi Konferencia Budapest, 2007. Február 7-9. Desztinációs Menedzsment Koncepció és Magyarország esete Dr. Lengyel Márton Heller Farkas Főiskola, Budapest Koncepció Desztinációs

Részletesebben

Közbeszerzési tanácsadás, pályázatfigyelés és ajánlat összeállítás

Közbeszerzési tanácsadás, pályázatfigyelés és ajánlat összeállítás Közbeszerzési tanácsadás, pályázatfigyelés és ajánlat összeállítás Rólunk A Prime Tendering Kft. fő profilja, minőségi és cégre szabott közbeszerzési pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatás nyújtása

Részletesebben

SZAKMAI KÉPZÉSBEN ÉS MUNKAERŐPIACI ELHELYEZKEDÉSBEN SEGÍTŐ

SZAKMAI KÉPZÉSBEN ÉS MUNKAERŐPIACI ELHELYEZKEDÉSBEN SEGÍTŐ SZAKMAI KÉPZÉSBEN ÉS MUNKAERŐPIACI ELHELYEZKEDÉSBEN SEGÍTŐ TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY A ZALAI INNOVATÍV FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM MEGVALÓSÍTÁSA KERETÉBEN TOP-5.1.1-15-ZA1-2016-00001 Készítette: Zala Megyei Vállalkozásfejlesztési

Részletesebben

Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.09.16. és 2/2010.09.16. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.10.

Hirdetmény Akciók kondíciói 1/2010.09.16. és 2/2010.09.16. számú Eszköz Forrás Bizottsági határozattal elfogadva, érvényes 2010.10. 1/6 Hirdetmény Akciók kondíciói NET BETÉT Időtartama: 2010. október 4-től visszavonásig. Leköthető legkisebb összeg: 1.000.-Ft 1/6 Lakossági akciós betétek Napra lekötött, fix kamatozású kizárólag lakossági

Részletesebben

Egyedi Értékpapír Üzletági Hirdetmény egyes kedvezményes díjtételekről a Befektetési Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzathoz

Egyedi Értékpapír Üzletági Hirdetmény egyes kedvezményes díjtételekről a Befektetési Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzathoz Egyedi Értékpapír Üzletági Hirdetmény egyes kedvezményes díjtételekről a Befektetési Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzathoz Hatályos: 2014. május 27. napjától OTP Bank Nyrt. Székhelye: 1051 Budapest,

Részletesebben

The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS. Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt!

The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS. Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt! The Leader for Exceptional Client Service HOTEL ÉS INGATLAN TANÁCSADÁS Az ötlettől a sikeres projekt lezárásáig egy fedél alatt! A BDO VILÁGSZERTE A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló,

Részletesebben

A beruházási kereslet és a rövid távú árupiaci egyensúly

A beruházási kereslet és a rövid távú árupiaci egyensúly 7. lecke A beruházási kereslet és a rövid távú árupiaci egyensúly A beruházás fogalma, tényadatok. A beruházási kereslet alakulásának elméleti magyarázatai: mikroökonómiai alapok, beruházás-gazdaságossági

Részletesebben