FLORIDA. Ingatlanbefektetések, Vállalkozások vásárlása és üzemeltetése, Vizumok és bevándorlás, Élni és dolgozni Floridában.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FLORIDA. Ingatlanbefektetések, Vállalkozások vásárlása és üzemeltetése, Vizumok és bevándorlás, Élni és dolgozni Floridában."

Átírás

1 FLORIDA a Florida International Chamber of Commerce és bemutatja: a Florida International Realty Gulf Coast Inc. Ingatlanbefektetések, Vállalkozások vásárlása és üzemeltetése, Vizumok és bevándorlás, Élni és dolgozni Floridában.

2 Tartalom 3. Bemutatkozás 4. Cégismertető 5. Helyszín: USA 6-7. Florida Állam 8. Miért érdemes Floridában befektetni? 9. Miért a Florida International Realty Gulf Coast? 10. Ingatlan befektetések 11. Ingatlan kezelés 12. Holiday Home vásárlás magáncélra 13. Ingatlan vásárlása bérbeadásra, befektetésre 14. Kereskedelmi ingatlan vásárlása Üzleti tevékenység vásárlása Floridában, áttelepülés és új élet kezdése 18. Miért kiváló Florida üzleti szempontból? 19. Bevándorlási és vízum szolgáltatások 20. Pénzügyi szolgáltatások, valutaváltás 21. Egyszerűsített jelzálogkölcsön külföldieknek 22. Jelzálogkölcsön kalkuláció 23. Partnereink 24. Kapcsolat

3 Mi, a Florida International Realty Gulf Coast Inc. a legkedvezőbb hozamú ingatlan befektetéseket valamint azok teljes körű kezelését, kiadását és gondozását kínáljuk Floridában ügyfeleinknek, a megfelelő tőke- és hozamgaranciák nyújtása mellett. Stratégiai partnerünk, a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara segítségével emellett a Floridában élni, dolgozni és letelepedni vágyó ügyfeleknek, vállalkozóknak segítünk megtalálni í a számukra legjobb vállalkozást, céget alapítunk, jogi és könyvelési támogatást nyújtunk és családjukkal együtt segítjük őket beintegrálódni a floridai életformába. Florida gyümölcsei: tőkebiztonság értéknövekedés hozambiztonság minőségi életvitel

4 CÉGBEMUTATÓ A Florida International Chamber of Commerce és a Florida International Realty Gulf Coast Inc. székhelye az Egyesült Államokbeli Sarasotában, Florida Államban található. A Realty Gulf Coast tagja a Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamarának és a Florida International Group-nak, melyek szakértő munkatársai 1993 óta segítenek nemzetközi ügyfeleknek Floridában ingatlan- és üzleti befektetésekben, vízum- és bevándorlási ügyekben valamint a Floridai életbe való beintegrálásban. A Kamarának és cégünknek ingatlanés kereskedelmi licenccel rendelkező szakértőin keresztül továbbá több mint 30 év tapasztalata van ingatlanok vételében és eladásában, vállalkozók számára üzlet vásárlásában, vízum és bevándorlási valamint a letelepedési folyamatok lebonyolításában. Sarasota Tapasztalatainkat felhasználva ingyenes tanácsadást nyújtunk ügyfeleinknek és megtaláljuk számukra a lehetőségeikhez mérten a legjobb befektetést, hogy a legmagasabb értéket kaphassák akár ingatlanról, akár már működő vállalkozásról van szó. Szakértő munkatársaink az ingatlanok és üzleti vállalkozások esetében minden szükséges licenc-szel rendelkeznek, mint: Florida Brokers License for the Real Estate License; Real Estate Corporation (Licensed by the State of Florida); DBPR Real Estate License Brokerage (Florida) ; Business Brokerage affiliation with Florida Business Brokers Association. 35 éves tapasztalattal rendelkező könyv- és adószakértőnk tanácsaival áll ügyfeleink rendelkezésére a legjobb eredmény érdekében.

5 Az úti cél: Az Amerikai Egyesült Államokban megszámlálhatatlan természeti csoda található, amely minden ember érdeklődésére számot tarthat és életük során érdemes meglátogatniuk. De az USA sokkal többet megér, mint egy látogatás, remek hely dolgozni, élni és letelepedni. Az Egyesült Államok a világon az egyik legváltozatosabb és legfejlettebb gazdasággal rendelkezik, színvonalában pedig bárki számára megvan a lehetőség családjával együtt egy olyan élet elérésére, amelyre máshol kevésbé nyílna lehetőség. Az USA a világ legnagyobb nemzeti gazdasága, köszönhetően a kimagasló mértékű nemzeti erőforrásnak és a dolgozók termelékenységének, amely több mint 14,300 milliárd usd GDP-t eredményez, amely 21%-a a világ teljes GDP-jének.

6 Florida a negyedik legnagyobb állama az USA-nak, az előrejelzések szerint a népessége 2015-ben eléri a 20 millió főt, naponta átlag 1000 új lakossal bővül a népesség, elsősorban az USA északi államaiból érkezőkkel. Florida nemcsak a világ elsőszámú turistacélpontja, hanem a világ egyik leggyorsabban növő és legjobban teljesítő gazdasága is, amely rengeteg életteret és lehetőséget nyújt vállalkozóknak. Jelen pillanatban a 19. a világrangsorban a növekvő befektetés, teljesítmény és üzleti piacok tekintetében, amely statisztika az USA államain kívül a világ összes országát és gazdaságát tartalmazza. ries_by_gdp_%28nominal%29. Florida gazdasága rohamléptekkel fejlődik, 2013-ban 2,2%-kal nőtt a GDP, hivatkozva a TD gazdasági előrejelzésére a növekmény 2014-re 3,5%, s 2015-ben 4% körül várható. A lakáspiac, a kereskedelem, turizmus és az üzleti szolgáltatások területei lehetnek gazdasági növekedésének motorjai, az egyre növekvő kereslet és kínálat következtében. Az ingatlanpiac adásvételi és bérbeadási mutatói a legmagasabb komponensévé vált a növekedésnek a maga 16.9 %-os növekményével Floridai GDP vonatkozásában.

7 Az átlagos éves hőmérséklet Floridában nyáron fok, télen pedig fok körül alakul. Mindez kiváló alapot nyújt arra, hogy egész évben élvezhessük a nevezetességeket, attrakciókat és a csodás természeti kincseket s mindazt, amit Floridai életstílusnak nevezünk. Évről-évre millió turista érkezik Floridába, élvezni a Napfény Államát. Mint a világ egyik legfőbb turista célpontja, Florida az otthona számtalan turista látványosságnak és olyan csodálatos helyeknek, mint Florida Keys, Key West, Walt Disney World, Kennedy Space Centre, Everglades vagy éppen Miami, Tampa, Sarasota ahol a világhírű homokos partú Siesta Key található, s az irodánk is, ahol fogadjuk ügyfeleinket. Florida Állam több mint 1700 mérföld óceánparttal rendelkezik, melyből 1200 homokos part. Floridát méltán nevezhetnénk vízi államnak is, mert több mint 11,000 mérföld folyó és vízi útvonal található.

8 MIÉRT ÉRDEMES BEFEKTETNI FLORIDÁBAN? A válság idején közel harmadára estek vissza az ingatlanárak Floridában, azonban az amerikai gazdaság szinte teljesen kiheverte a válságot, minden területen jelentős fejlődésben van. A floridai ingatlanpiac szenvedte el az egyik legnagyobb értékcsökkenést, a válság előtti állapothoz való visszatérés hosszabb folyamat eredménye. Ebben a folyamatban vagyunk benne, az árakban még mindig jelentős emelkedés várható rövid távon. Az árak vissza fognak állni a válság előtti időkre, sőt, bizonyos területeken meghaladhatja azokat (forrás: Ronald J. Peltier, Chairman, CEO of HomeServices of America). Az egyik ilyen térség minden bizonnyal elkerülhetetlenül Florida lesz, mert a turizmus töretlen, az embereknek az anyagi helyzete Amerikában is javul, s egyre többen látogatnak a Napfény Államába. Ezt bizonyítja az első negyedév után napvilágot látott hivatalos adat, ami 3 hónap alatt 26 millió turistát regisztrált, ami az eddigieket meghaladó nagyságrend Floridai viszonylatban. Ez pedig rengeteg új munkahelyet, keresletnövekedést jelent a fogyasztásra és a lakhatási lehetőségekre, ami egy spirális folyamatban megállíthatatlanul növeli az ingatlanok értékét is. Florida partvidékei statisztikailag bebizonyíthatóan a világ legjobban fejlődő térségei közé tartozik, s ebből bárki tud profitálni, akinek élni, dolgozni, letelepülni vagy éppen csak befektetni támad kedve. A gyorsan növő gazdaság pedig biztonságos befektetést, megnyugtató és stabil jogbiztonságot, értéknövekedést és alacsonyabb kockázatot sejtet, amik kedvezőbbek, mint amit szinte bárhol máshol a világon elérni lehet.

9 MIÉRT JÓ VÁLASZTÁS A FLORIDAI NEMZETKÖZI KERESKEDELMI KAMARA ÉS A FLORIDA INTERNATIONAL REALTY GULF COAST INC.? A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara államigazgatási, jogi- és képviseleti folyamatok bonyolításában kiváló partner, valamint abban a tekintetben is, hogy ellenőrzés alatt tartják a szükséges biztosítékok és garanciák meglétét a nemzetközi ügyfelek számára, hogy a partnereknek ne keletkezzen érdeksérelmük. Munkatársainknak minden tudásuk, képzettségük és tapasztalatuk rendelkezésre áll azért, hogy partnerünk számára a legjobb eredményt érhessük el. Minden szükséges papírmunkát, bürokratikus folyamatot és engedélyeztetést munkatársaink végeznek partnerrel történő folyamatos kapcsolattartás mellett. Ebbe beletartozik minden tevékenység, a vállalkozások vásárlásával, cégalapítással, vízumokkal, áttelepüléssel, az új élet elkezdésével, beilleszkedési ismeretek átadásával és annak segítésével, valamint jogi-, adózási,- könyvelési információk átadásával és azok elvégzésével kapcsolatos szolgáltatások. A Florida International Realty Gulf Coast mint a Kamara projekt cége mindazon gazdasági tevékenységhez kötött szolgáltatásokat biztosítják és hajtják végre a Kamara számára, amelyek elengedhetetlenek az elvárt és garantált siker érdekében. Ingatlan vásárlása esetén a szerződés értelmében teljes körű ingatlanmenedzselést vállalva biztosítjuk az ingatlan bérbeadását, kezelését és az összes felmerülő helyzet megoldását partnerünk érdekei szerint.

10 Ingatlan befektetés = garantált profit Különböző típusú és nagyságrendű ingatlanokat kínálunk különböző árkategóriákban elsősorban a Mexikói -Öböl vagy az Atlanti Óceán partvidékén, melyek Közép-Nyugat Florida illetve Közép-Kelet Florida térségéhez tartoznak, de megtalálható időnként Miami és vonzáskörzetéhez tartozó ingatlan is a kínálatunkban.. Nemzetközi ügyfeleink körébe azon magánbefektetők vagy cégek, szervezetek tartoznak, akik a megtakarításaikban szeretnék minimalizálni a kockázatot, befektetéseiket szeretnék a legjobb és legbiztonságosabb helyen tudni egyrészt értékmegőrzés és értéknövekedés céljából, másrészt abban a tekintetben, hogy azok rendszeres magas szintű hozamot vagy kamatot jelentsenek, melyekhez havi szinten hozzájuthatnak. Ajánlataink és a velünk való partneri viszony versenyképes lehet abból a szempontból is, hogy megfeleljen a pénzügyi piacon magas kockázat nélkül elérhető lehetőségeknek, hiszen Florida ingatlanpiaca csakúgy, mint gazdasága, évről-évre dinamikusan erősödik és fejlődik. Partnerünkkel kötött szerződések vonatkozásában természetesen titoktartási kötelezettséget vállalunk. Biztonságos tranzakció. A vételárat a Kamara letéti számlán tartja a szerződéses feltételek teljesüléséig. Támogatott Befektetési Ingatlanjaink (Promoted Offers) általában teljesen előkészítettek, bérlő által lakottak és készek arra, hogy azonnali jövedelmet hozzanak minden hónapban. A legtöbb ingatlanszerződés díjmentes két éves ingatlan menedzselést és egy éves műszaki felszerelés garanciát tartalmaz. A legtöbb ingatlanszerződés az első két évben garantált havi bevételt jelent a befektető partnernek. Az ingatlanok értéke Floridában 2014-ben szeptember hónapig 11.8% mértékben nőtt. Vásároljon Támogatott Befektetési Ingatlant és már az első naptól jövedelme lesz belőle cégünk 100%-os támogatásával. Cégünk munkatársai és szakértői a kezdetektől fogva szolgálják az ingatlanok tulajdonosai, partnereink és befektetőink érdekeit, hogy teljes megelégedettséggel vigyék jó hírünket leendő új partnerek körébe. Partnereink átlagosan 6-10% közötti tiszta nyereséget érhetnek el évente ingatlanonként, függően az ingatlan jellemzőitől és elhelyezkedésétől. Meglévő partnereink számára jutalékot fizetünk a rajtuk keresztül, az ő referenciájuk alapján hozzánk érkező újabb szerződött partnerek után.

11 Mi nem csak megtaláljuk és eladjuk a legjobb ingatlant partnereink számára Mi a továbbiakban is szolgáljuk és dolgozunk partnereink érdekeiért: kezeljük az ingatlant éveken keresztül garantáljuk a hozam és a befektetés kedvező alakulását biztosítjuk a bérlőket az ingatlanba megoldjuk a problémákat Ingatlan befektetést menedzselő cégünk: * partnerünk helyett eljárva minden papírmunkát elvégez a hivatalokban; * egyéni vagy céges bankszámlát nyit a vevő nevére Bank of America-ban, és partnerünk bankkártyával azonnal hozzáférhet a havi bérleti díjakhoz, vagy havonta átutaljuk az összeget a magyar vagy más megnevezett bankszámlájára. jó gazda szemlélettel gondját viseljük és ügyelünk az ingatlan állagmegóvására ingyenes befektetés tanácsadási szolgáltatást nyújtunk magyarul is beszélhet velünk

12 Vásároljon ingatlant befektetésként és a bérleti díjak azonnali havi jövedelmet hoznak Támogatott szolgáltatások: - 2 év grátisz ingatlan kezelés - grátisz ügyvédi költség - 1 év garancia a lakás műszaki berendezéseire - 2 év bérleti díj garantált - grátisz tanácsadói, konzultánsi szolgáltatás - $800 utazási bónusz vásárlás esetén* Bérleti díj: $ 600 /hó (bruttó) Ár: $79,000-89,000 / ELADVA 1,5-2 háló; 1 nappali ; 1,5 fürdő, patio, gardrób Státusz: lakópark, bérlő által lakott Méret: négyzetméter között Az ingatlan tartalmaz: mosó/szárítógép/hűtő/ konyha-felszereléseket. A lakóparkban található: medence, üzleti közp., fitnesz-terem, recepció, biztonsági szolgálat. Újabb támogatott befektetési ingatlanok ősztől * Mi fizetjük a vevő repülőjegyét /költségét / hotelt, összességében 800 usd értékig. Megtérülés/bérlés/hozam: éves 1, ,- Ft (bruttó) 9,11% (275 HUF/USD)

13 Vásároljon ingatlant magáncélra, nyaralásra Ár: $79,000 / ELADVA 1 hálószoba ; 1 nappali ; 1 fürdő ; erkély Méret: 78 négyzetméter Típus: lakópark Tartalmaz: mosó-szárítógép/hűtő/konyhafelszerelés, medence, üzleti központ, fitnesz-terem. A pontos elképzelést és a rendelkezésre álló keretösszeg megismerése után a meglévő saját tulajdonú ingatlanokat kiegészítve a keresési szempontokkal megtaláljuk a lehetőség szerinti legjobb ingatlant. Partnerünk rendelkezése szerint lehetőség nyílhat az ingatlan részleges kiadására, amikor az üresen álló hónapokban előzetes egyeztetéssel időszakos kiadásra bérlőt találunk, s így bevételt is hozhat az ingatlan. Minden más időszakban szabadon használhatja partnerünk a saját ingatlanát. Ebben az esetben az ingatlan hasznát és a profitot elsősorban az értékének a növekedése hozza. Újabb ingatlanok ősztől

14 Vásároljon kereskedelmi ingatlant Teljesen menedzselt projektek, 100% támogatás, befektetés- és ingatlan menedzsment. Magasabb összegű kezdő befektetés, de jelentősen érték alatti árak és magasabb hozamok érhetők el.

15 Vásároljon vállalkozást Floridában Éljen és dolgozzon az USA-ban Üzletet vagy vállalkozást vásárolni az USA-ban nagy odafigyelést igénylő komplikált feladat lehet. A problémamentes és sikeres vásárláshoz szükség van egy szakértő és tapasztalt floridai üzleti brókerre, aki lépésenként vezet végig a folyamaton a floridai hatóságoknál. A Kamara és cégünk minden igényt kielégítően vezeti végig a partnert a biztonságos üzletvásárlás folyamatán, s ugyancsak segítjük partnert a Floridai életstílusba és környezetbe való beilleszkedésben. Lehetőség nyílik üzlet vagy vállalkozás vásárlására és menedzselésére partner részére olyan formában is, hogy nem települ át az Államokba, hanem Magyarországról koordinálja az új üzletét. Üzlet vagy vállalkozás működtetése Floridában minden létező befektetésnél nagyobb nyereséget hozhat. Tapasztalt szakértőink az egész világról már több száz befektetőt és üzleti vállalkozás tulajdonosának segítettek új életet kezdeni Floridában, asszimilálódni és profitot termelni ami megoldotta a saját és családjuk életét és jövőjét.

16 VAN ÖNNEK CÉGE VAGY VÁLLALKOZÁSA MAGYARORSZÁGON? KÉSZ EGY ÚJ CÉGET ALAPITANI FLORIDÁBAN? KÉSZ EGY MŰKÖDŐ, SIKERES VÁLLALKOZÁST VÁSÁROLNI FLORIDÁBAN? HA BÁRMELYIK KÉRDÉSRE IGEN A VÁLASZ AKKOR MINDEN ESÉLY MEGVAN, HOGY HA AKARJA, FLORIDÁBÓL NE CSAK AZ INGATLAN BEFEKTETÉSÉBŐL PROFITÁLJON, HANEM VÁLLALKOZÓKÉNT IS MEGTALÁLHASSA SZÁMITÁSÁT ÉS ÉLVEZHESSE A FLORIDAI ÉLETSTILUST. A KÖVETKEZŐ OLDALON PÉLDAKÉNT TEKINTSEN MEG EGY KIVONATOT AZ ELÉRHETŐ ÉS JELENLEG IS MŰKÖDŐ ELADÓ VÁLLALKOZÁSOKBÓL:

17 Ez a lista nem minősül ajánlattételnek márciusában ezek a vállalkozások is szerepeltek az E-2 üzleti vizumra jogositó eladó üzleti vállalkozások között. A magyar állampolgárok számára elérhető vállalkozások vagy L-1 és EB-5 vizum lehetőségei szélesebbek. Sales = éves árbevétel; Adjusted net = éves nyereség.

18 Tökéletes időzítés ingatlanba fektetni, üzletet alapítani vagy vásárolni Floridában a stabil, növekvő gazdaság és vásárlóerő valamint a jogbiztonság miatt. Még mindig alacsony ingatlan és üzleti vállalkozás árak, alacsony jelzálog kamatok, rendkívül kedvező befektetésimegtérülési arányt eredményeznek. Ügyfelünk bármely országban is él, Magyarországon vagy a környező országokban, rendszeres kapcsolattartással magyarul, románul és angolul beszélve segítjük hogy megtalálja a legjobb ingatlant vagy vállalkozást számára, s a későbbiekben is folyamatos támogatást nyújtunk.

19 TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK: BEVÁNDORLÁS VÍZUM Eldöntendő kérdés: Lakó-és munkahely választás Az USA megítélése egyéni kérdés, sok ember szereti, sok ember nem, mindenkinek megvan a saját oka erre. Annak az eldöntése, hogy valaki hol szeretne élni és dolgozni, ahol megnyugtató jövőképe lehet, jól érzi magát a családjával együtt, jogbiztonságban és korlátlan lehetőségekkel élhet, amik kihasználása szebbé teheti az életét, sikeresebb lehet az üzleti életben is, szerencsés esetben nem politikai kérdés, mint ahogy a magyarok esetében sem. Az Amerikai Egyesült Államok és kifejezetten Florida olyan közeg, ahol a személyes és az üzleti életben való boldogulás lehetőségei magas szinten biztosítva vannak, a vállalkozások élénkítését célzó kormányzati kedvezmények és intézkedések pedig kifejezetten jó alapot nyújtanak a személyes és üzleti előrelépésre. A Florida International Chamber of Commerce és a Florida International Realty Gulf Coast által nyújtott komplex lehetőségek nagy előnyöket nyújtanak a nemzetközi ügyfeleknek a bevándorlási és áttelepülési folyamatok, a vízumügyintézések során. A bevándorlási folyamatok és eljárások jól meghatározottak a Kamara által segítő kezet biztosítunk az ügyintézések során. zöldkártya USA vízumok, bevándorlás Bevándorló vagy nem bevándorló vízumot, s majdan folyamatos tartózkodásra jogosító zöldkártyát elérni az USA-ban az egyik legkomplikáltabb procedúrával járó feladat. Nem-bevándorló vízum kérelmezése az első lépés lehet az USA-ba való bevándorláskor. A vízum- és bevándorlási igény benyújtásához kapcsolódó bürokratikus folyamat komplex háttérmunkát igényel, ami sokkal több mint csupán a megfelelő formulák kitöltése. A nemzetközi ügyfél lehetőségeihez mérten későbbiekben E-2 Treaty Investor (magyaroknak csak kettős állampolgárság esetén), L-1 cégek közötti vezetői transzfer, EB-5 befektetői zöldkártya vagy folyamatos tartózkodásra jogosító zöldkártya elérése lehetséges. A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara és cégeink mindezeket a tevékenységeket elvégzik a partnereinknek. A Floridai Nemzetközi Kereskedelmi Kamara és a Florida International Group cégcsoportja eddigi tevékenységük során több ezernyi nemzetközi ügyfélnek segített már elérni célját, az USA- ban való legális tartózkodás elérését, hogy élhessenek a családjukkal és dolgozhassanak ott, vagy éppen befektetés céljára külföldi állampolgárként ingatlanokat vásárolhassanak.

20 VALUTAÁTVÁLTÁS CURRENCY EXCHANGE Partneri kapcsolatunk a Moneycorp valutaátváltási specialistával segít pénzt megtakarítani a nemzetközi fizetési folyamatokban. A Moneycorp költséghatékony megoldást kínál azokban az esetekben, amikor a partner pénzt küld külföldre. Moneycorp a TTT Moneycorp Ltd kereskedési részlege, piacvezető a nemzetközi valuta átváltási és fizetési folyamatokban. A cég újító jellegű valutaátváltás és nemzetközi fizetést kínál a magán ügyfeleknek, csakúgy mint a céges vagy szervezeti szektorban immár több mint negyed évszázada. Jobb átváltási arányt kínálunk, mint a bankok és pénzintézetek, s a rendszerünknek használatával ügyfelünk pénzt takarít meg az alacsony tranzakciós díjak és költségek következtében. A váltás folyamatában kijelölt valutaátváltási szakértő segít. Ő határozza meg a megfelelő pillanatot, hogy az adott piaci viszonyok ismeretében a legjobb átváltási arány keletkezzen. A partner rögzíteni tud átváltási arányokat két évre előremenőleg, hogy elkerülje a kedvezőtlen árfolyammozgásokat, s ezzel kedvező átváltást tud elérni. Rendszeres és ütemezett tengerentúli fizetéseknél -mint pl. a nyugdíjfolyósítás- beszedési megbízás útján a legkedvezőbb pillanatban történik meg az összeg átutalása. Igen, a pénz szinte minden.. De csak szinte. Máskülönben tudta azt, hogy a benzinárak Floridában kb. 70 cent / liter ( 195,- Ft) körül alakulnak? ($2.52 / gallon Március)

21 JELZÁLOGKÖLCSÖN NEMZETKÖZI ÜGYFELEKNEK Házon belüli cégünk, a Mortgage Quest USA nemzetközi ügyfelek számára folyósítandó jelzálogkölcsönre specializálta magát, mint teljes szolgáltatással kölcsönt nyújtó pénzügyi intézmény. A Mortgage Quest szorosan együtt dolgozik velünk és az ügyfeleinkkel. Előzetes bevizsgálásra és hitelelbírálásra tudjuk minősíteni ügyfeleinket, az alap információk segítségével. Programok részvételére tudjuk minősíteni ügyfeleinket, amelyek megkönnyítik a saját ingatlanhoz jutást Floridában és az Államok területén. A legjobban kiterjesztett és legkomplexebb hitelcsomag termékcsaláddal rendelkezünk a hitel iparágban. A hitel tanácsadónk szorosan együtt dolgozik a nemzetközi ügyfelünkkel, kiválasztva a számára legjobb és leghatékonyabb hitel típusát. Érthetően elmagyarázzuk a hitel jellemzőit és folyamatát, ügyfelünk minden részlettel tisztában lesz ahhoz, hogy a legjobb döntést hozhassa az elvárható legjobb eredmény érdekében. Elkötelezettek vagyunk abba az irányba, hogy minőséget és értéket közvetítsünk ügyfeleinknek, hogy hatékonyak és elszámoltathatóak maradhassunk. Garantáljuk, hogy 100% mértékben elégedett lesz a szolgáltatással és az eredménnyel, amit nyújtunk.

22 AMIKOR INGATLANT VÁSÁROL MAGÁNHASZNÁLATRA VAGY BEFEKTETÉST PÉLDA: SZÁMÍTHAT NEMZETKÖZI JELZÁLOGKÖLCSÖNRE IS. Credit-rendszer Hitel alapú társadalom egyszerűsitett ügyintézés jelzálog általánosságban automatikus jóváhagyás Havi bérleti dij Profit > Havi törlesztőrészlet

23 PARTNEREINK Cégünk tagja a Florida International Group Inc. cégcsoportnak, amely tapasztalt szakértőivel a legjobb szolgáltatást nyújtja partnereinknek akár az ingatlanokkal kapcsolatos befektetések, akár hivatali ügyintézések terén. A Florida International Chamber által kiadott Discover Florida Magazine a nemzetközi kereskedelem és turizmus fellendítését segíti elő amely pozitívan hat a Floridai nemzetközi üzleti életre és közösségre és a vállalkozásokra. Florida Chamber of Commerce bővíti nemzetközi hálózatát marketing lehetőségeivel, nemzetközi szemináriumok szervezésével, nemzetközi üzleti közösségek bevonásával, hogy fejlessze a nemzetközi kapcsolatokat és üzleti lehetőségeket. Mortgage Quest USA amerikai ingatlanok finanszírozásának biztosítására specializálta magát külföldi ügyfelek számára. Moneycorp a TTT Moneycorp Ltd kereskedelmi divíziója, 29 éve működik a valutakereskedés területén. Piacvezető ezen a területen, legjobb váltási arányaival. Bank of America mint a világ egyik Top Bankja támogatja és szolgálja nemzetközi ügyfeleinket. Magán- vagy céges számlát nyitunk ingatlanbefektetési vagy vállalkozási ügyfeleinknek és BofA számlavezetőjükké válik. vválik.tetési ingatlan, akár VISIT vállalkozási Florida az partnerünk.which Állam hivatalos marketing becomes társasága accounting eredeti bank és both forrásanyagokkal of our real támogatja estate a investments Kamarát és and cégünket business annak purchase az érdekében, clients. hogy partnereink a legjobb információk alapján tevezhessék látogatásukat Floridába. Sarasota Megye Gazdaság Fejlesztési Társasága (EDC) partneri viszonyt ápol cégünkkel és a Kamarával, fókuszálva a Florida Állam gazdaságának és turizmusának növekedését elősegítő marketing és kereskedelmi támogatásra. EFI küldetése növelni és fejleszteni Florida gazdaságát, melyben szorosan együttműködik cégeinkkel és a Floridai Nemzetközi Kamarával. Florida Investments & Business Management Enterprises Inc. mint cégünk leányvállalata támogatja nemzetközi ügyfeleinket áttelepülésük során és később is az akklimatizálódás időszakában. ÉS TERMÉSZETESEN A FLORIDAI DELFINEK

24 Kapcsolat Tapasztalt szakértőink a nemzetközi ügyfeleink igényeinek és lehetőségeinek megfelelően segítenek a rendelkezésre álló legjobb megoldás kiválasztásában. Forduljon hozzánk bizalommal ingyenes konzultációért. Várjuk kérdéseit: Peter Harris FICOC Alapító - Ügyvezető Attila Tottosi FICOC Kelet-Európai igazgató HUN USA attila.tottosi Lájkoljon minket facebookon, hogy értesülhessen friss hírekről. https://www.facebook.com/floridaicc Lájkoljon minket facebookon, hogy értesülhessen friss hírekről. https://www.facebook.com/florida4business NE FELEDJE: FLORIDA TÁRT KAROKKAL VÁRJA