Kezelési utasítás és kézikönyv A középső oldal kivehető melléklet

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kezelési utasítás és kézikönyv A középső oldal kivehető melléklet"

Átírás

1 650hg hun hun /7/02 9:02 am Page 1 Típusszám: KX-TCD650HG Digitális zsinórnélküli telefon Kezelési utasítás és kézikönyv A középső oldal kivehető melléklet Biztonsági előírások A készülék üzembe helyezése További funkciók A hordozható készülék beállításai...11 A bázisállomás beállításai Kezdeti beállítások Felhasználói információk több készülékes üzemmódhoz Mielőtt segítséget kérne Műszaki információk Tárgymutató Lehetővé teszi a hívó azonosítása szolgáltatás használatát Mielőtt használatba venné a készüléket, kérjük olvassa el és őrizze meg ezt az utasítást. Az első használatba vétel előtt az akkumulátort körülbelül 15 óráig tölteni kell.

2 650hg hun hun /7/02 9:02 am Page 2 Biztonsági előírások Általános biztonsági előírások Csak a termék tartozék tápegységét használja. A hálózati adaptert kizárólag szabványos, 230 voltos, váltóáramú hálózati csatlakozóba csatlakoztassa. A készüléket csak a PQLV19CE típusú tápegységgel használja. A készüléken az alábbi feltételek fennállása esetén nem lehet segélyhívást kezdeményezni: A hordozható készülék akkumulátora lemerült, vagy meghibásodott. Áramszünet esetén. Ha a Billentyűzár BE van kapcsolva. Ha a készülék Azonnali hívás üzemmódban van. Ne nyissa ki a bázisállomást sem a hordozható készüléket (kivéve, ha elemet cserél). A készülék használata mentőszolgálati illetve intenzív ellátást biztosító orvosi készülékek közelében tilos, illetve nem használhatják szívritmus-szabályzóval (pacemakerrel) ellátott emberek. Vigyázzon, hogy a készülékre ne essenek tárgyak, és ne folyhasson bele folyadék. Ne tegye ki a készüléket erős füst, por, mechanikai rázkódás vagy ütés hatásának. Környezeti feltételek Ne használja a készüléket vízhez közel. A készüléket hősugárzóktól, konyhai főzőlapoktól stb. távol kell elhelyezni. Nem szabad használni olyan helyiségben sem, ahol a hőmérséklet 5 o C alatt vagy 40 o C felett van. A készülék fő tápmegszakító eszközeként a hálózati adaptert kell használni, ezért biztosítsa, hogy a hálózati csatlakozó közelében, könnyen elérhető helyen legyen elhelyezve/telepítve. VIGYÁZAT: AZ ÁRAMÜTÉS KOCKÁZATÁNAK ELKERÜLÉSE ÉRDEKÉBEN NE TEGYE KI A KÉSZÜLÉKET ESőNEK, VAGY EGYÉB NEDVESSÉGNEK. 2 Az akkumulátorokkal kapcsolatos óvintézkedések Csak az előírt akkumulátort használja. Ne használjon nem újratölthető elemet. Ne használjon együtt régi és új akkumulátorokat. Az akkumulátort ne dobja tűzbe, mert felrobbanhat. Szabaduljon meg a használt akkumulátortól a helyi előírásoknak megfelelően. Ne nyissa fel, és ne vágja szét az akkumulátort. A kifolyó elektrolit maró hatású, és égési illetve egyéb sérüléseket okozhat a bőrön, vagy ha a szemébe kerül. Ha az elektrolit a szájon át a szervezetbe jut, mérgezést okozhat. Különös gonddal kezelje az akkumulátort, nehogy rövidre zárják olyan elektromosan vezető anyagok, mint pl. egy gyűrű, karkötő vagy kulcs. Az akkumulátor és/vagy a vezető anyag felforrósodhat és tüzet okozhat. Az akkumulátorokat az ebben a kezelési utasításban leírtaknak megfelelően töltse. A készülék üzembe helyezése Tartozékok (a készülékkel egy csomagban) Hálózati adapter 1 Telefonzsinór 1 Akkumulátor 2 (AA típusú) Hordozható készülék 1 fedél Kezelési utasítás 1 A készülékhez különböző kiegészítőket vásárolhat. A részletekért forduljon a helyi Panasonic szervizközponthoz.

3 650hg hun hun /7/02 9:02 am Page 3 Az akkumulátorok behelyezése Tegye be az akkumulátorokat az ábra szerint. Csatlakoztatások Dugaszolja be a hálózati adapter vezetékét és a telefonzsinórt az #, $, %, sorrend szerint. VIGYÁZAT: A TELEFONZSINÓRT CSAK AKKOR CSATLAKOZTASSA A & ALJZATHOZ, HA A HORDOZHATÓ KÉSZÜLÉK TELJES MÉRTÉKBEN FEL VAN TÖLTVE. A bázisállomás elhelyezése A legnagyobb hatótávolság és a zajmentes működés érdekében azt ajánljuk, hogy a bázisállomást: -Helyezze távol olyan elektromos készülékektől, mint pl. TV, rádió, vagy személyi számítógép illetve egy másik telefonkészülék. -Egy kényelmesen elérhető, magas és központi helyre. Falra szerelés A készülék falra is szerelhető. Csavarjon a falba csavarokat. A lyukak középpontja közötti távolság függőlegesen 6 cm legyen. Csatlakoztassa a hálózati adaptert és a telefonzsinórt. Az ábrán látható módon igazítsa helyükre a vezetékeket, majd akassza fel a készüléket. 6cm # 6v $ LINE & % Rögzítse a hálózati adapter vezetékét, hogy megakadályozza a csatlakozás megszakadását. Vezetéktartó A hálózati adapternek állandóan a hálózati feszültségre kell csatlakoznia. (Használat közben az adapter melegedhet, de ez normális). Megjegyzés A kezelési utasításban / kézikönyvben leírt néhány funkció (például a hívó azonosítása), a helyi telefontársaságnál előfizetett szolgáltatások függvényében használható. A leírásban minden ilyen típusú funkciót az alábbi ikonnal jelöltünk meg. Felhívjuk a figyelmét, hogy a kezelési utasításban / kézikönyvben a NYOMJA MEG A KÖVETKEZő GOMBOT: kifejezést a Z jel helyettesíti. A készülék üzembe helyezése 3

4 650hg hun hun /7/02 9:02 am Page 4 Az akkumulátor töltése Akkumulátorcsere (Az első használatbavétel előtt)! Az első használatba vétel előtt az akkumulátort körülbelül 15 óráig tölteni kell. Miután az akkumulátorokat a hordozható készülékbe helyezte, helyezze a hordozható készüléket az áram alá helyezett bázisállomásra. (A telefonzsinór ekkor még ne legyen csatlakoztatva a telefon csatlakozójába. Hagyja a normál telefont csatlakoztatva, míg az akkumulátor teljesen fel nem töltődött). Az akkumulátor teljes feltöltését a villogó Ò jelzi. (Az első használatbavétel után) Ha az akkumulátor ikon villog,(és ha be van programozva, az akkumulátor alacsony töltöttségére sípoló hang figyelmezteti) azonnal töltse fel a hordozható készüléket, mert az akkumulátorokban már kevés energia maradt. Az akkumulátor kapacitása Az akkumulátor kapacitása a használat módjától és egyéb feltételektől függ, de teljesen feltöltött Ni-MH akkumulátorok használata esetén általában a következők érvényesek: Beszélgetési idő: kb. 20 óra. Készenléti idő: kb. 200 óra. Ha Ni-Cd akkumulátort használ (800mA/órat feltételezve) Beszélgetési idő: kb. 12 óra. Készenléti idő: kb. 100 óra. ( A megadott adatok csúcsteljesítményre vonatkoznak) Az akkumulátorok a csúcsteljesítményt több, teljes feltöltés után érik el. Az akkumulátort nem lehet túltölteni, csak ha ismételten kiveszi és visszahelyezi. Ha az akkumulátor kapacitása csökken, ellenőrizze, tiszták-e az akkumulátor és a töltő csatlakozói. A maximális akkumulátor kapacitás érdekében javasoljuk, hogy a hordozható készüléket csak akkor töltse újra, ha az akkumulátor ikon villog (Û). 4 Ha az Û már néhány telefonhívás után villog, pedig a hordozható készülék akkumulátorát teljesen feltöltötte, akkor az akkumulátort ki kell cserélni.! Az első használatba vétel előtt az új akkumulátort körülbelül 15 óráig tölteni kell. (A telefonzsinór ekkor még ne legyen csatlakoztatva a telefon csatlakozójába). Ha kiveszi az akkumulátort, az akkumulátor ikon visszaáll Û -ra (kevesebb mint 30% kapacitás). Ebben az esetben az ikon egy teljesen feltöltött akkumulátor behelyezésekor is Û marad mindaddig, amíg egy teljes töltési ciklus véget nem ér. Az akkumulátor cseréjekor gondoskodjon arról, hogy a megfelelő akkumulátor típust válassza (lásd A hordozható készülék beállításai ). A készülék ki- és bekapcsolása A készülék bekapcsolása Z és tartsa lenyomva a ± gombot. A gomb elengedése után a kijelző készenléti üzemmódra vált, és egy nyugtázó hangjelzés hallható. A készülék kikapcsolása Győződjön meg róla, hogy a készülék készenléti üzemmódban van. Z és tartsa lenyomva a ± gombot, amíg egy hosszú sípoló hangot nem hall. A kijelzőről eltűnik minden kijelzés. Ha a hordozható készüléket a bázisállomásra helyezi, megjelenik az akkumulátor ikon.

5 650hg hun hun /7/02 9:02 am Page 5 Hívásfogadás Ha a telefon csenget, Z,K- I,N,J vagy L valamelyikét. Ha külső hívás érkezik, a felhasználó ideiglenesen kikapcsolhatja a csengőt. Bejövő hívás érkezésekor Z és tartsa lenyomva a U gombot. A È szimbólum jelenik meg a kijelzőn, és a hordozható készülék abbahagyja a csengetést. (Ez a funkció nem működik, amikor a hordozható készülék a bázisállomáson van, vagy ha egy belső hívás érkezik.) Híváskezdeményezés Z. Tárcsázza a telefonszámot. Néhány másodperc múlva a beszélgetési idő megjelenik a kijelzőn. A tárcsázott számot a készülék eltárolja az újratárcsázási memóriában. A hívás befejezéséhez Z±. Megteheti azt is, hogy tárcsázza a számot, majd Z. Ily módon a számot tárcsázás előtt szerkesztheti / jóváhagyhatja. Ha valamelyik számot rosszul adta be, ZW. Ha a Îgomb lenyomásakor a ikon villog, és figyelmeztető hangjelzés hallatszik, menjen közelebb a bázisállomáshoz, és próbáljon meg újra hívni. A hallgató hangerő beállítása a hordozható készüléken A beszélgetés alatt a hangerő fokozat beállításához Z S / U hogy kiválassza a megfelelőt: HALK (o), KÖZEPES (oo), HANGOS (ooo). Hordozható készülék személykeresés / lokátor E funkció segítségével lehetőség van a hordozható készülék Személykereséssel történő megtalálására. ZÏ a hordozható készüléken Az összes hordozható készülék 1 percig csenget. A csengetés befejezéséhez újra ZÏ, vagy Z az (egyik) hordozható készüléken. Újratárcsázás Az utoljára hívott szám újratárcsázása Z. ZX. Készüléke kijelzi az utoljára tárcsázott számot, és automatikusan újratárcsázza. Újratárcsázás a memóriában tárolt számok alapján A készülék az utoljára tárcsázott 10 hívószámot eltárolja. Készenléti üzemmódban ZX. A keresett szám kiválasztásához ZS/U. (A listából történő kilépéshez Z±). Z. Hívó azonosítása A hívó azonosítása szolgáltatást a telefontársaság biztosítja. Ez a funkció csak akkor működik, ha Ön előfizet erre a szolgáltatásra. Amennyiben Ön előfizet a hívó azonosítása szolgáltatásra, a hordozható készülék kijelzőjén meg fognak jelenni a hívó adatai. Ha az Ön készüléke olyan telefonvonalhoz vagy alközponthoz csatlakozik, amely nem teszi lehetővé a hívó azonosítása szolgáltatást, úgy Ön ezt a szolgáltatást nem tudja használni. Ha a hordozható készüléket belső hívásra használja, a hívóra vonatkozó információt nem jeleníti meg, de eltárolja a hívó azonosítása listában. 5

6 650hg hun hun /7/02 9:02 am Page 6 Híváskezdeményezés a hívó azonosítása listábol Az utolsó 50 számot a készülék a hívások beérkezésének sorrendjében tárolja. Készenléti üzemmódban ZS/U. Megjelenik a legújabb szám. Ha a hívó azonosítása listában nincsen szám, a no item (nincs tétel) üzenet jelenik meg. A keresett szám kiválasztásához ZS / U. ZU a korábbi hívások irányába lépkedéshez, a S segítségével pedig a legutóbbiak irányába görgethet. Ha ugyanattól a hívótól több hívás is érkezik, csak a legutóbbi hívás kerül rögzítésre. A telefonszámoknak csak az első 12 számjegye jelenik meg. A hosszabb telefonszámok fennmaradó számjegyeinek megjelenítéséhez ZC. Kiválasztás után Z. Ha ellenőrizte az új hívásokat, fogadta a hívást, vagy visszahívta a telefonálót, egy szimbólum jelenik meg a hívó száma mellett. Miután megtekintette az új hívó azonosítása számokat, a hívásszámláló nullára áll vissza. A hívó azonosítása listából történő kilépéshez Z±. A keresett szám listából történő kiválasztásához ZS / U. Megjelenik a save speed (gyorsmentés). ZS / U egy menüpont kiválasztásához, és kövesse az alábbi utasításokat. save speed (A lista egy számát elmenti gyorstárcsázáshoz): Megjelenik a Á. ZY. edit call no (A lista egy számának szerkesztése): A szerkesztési pont mozgatásához ZT / V. A villogó számjegytől balra történik az új számjegyek felvétele vagy törlése. Számjegyek felvételéhez ZK-I. Számjegyek törléséhez ZW. A tárcsázáshoz Z, vagy a szám elmentéséhez ZY, és megjelenik a save speed (gyorsmentés). ZY. A mentéshez ZY. Hívó azonosítása lista menü / Újratárcsázás lista menü Az újratárcsázási és hívó azonosító listából a számokat elmentheti a gyorstárcsázáshoz. Ezek a számok ugyanakkor szerkeszthetők, illetve törölhetők is a memóriából. Készenléti üzemmódban ZX (az újratárcsázás lista eléréséhez) vagy ZS / U (a hívó azonosító lista eléréséhez). clear (A lista egy számának törlése): A yes (igen) választásához ZS/U. Megjelenik a cleared (törölve), nyugtázó hangjelzés hallható, és megjelenik a következő szám. Ha az utolsó számot is törli, megjelenik a no item (nincs tétel). 6

7 650hg hun hun /7/02 9:02 am Page 7 all clear (A lista összes számának törlése): A yes (igen) kiválasztásához ZS / U. Nyugtázó hangjelzés hallható, megjelenik a cleared (törölve), majd megjelenik a no item (nincs tétel). A menüből bármikor kiléphet: Z±. Gyorstárcsázás A hordozható készülékben akár 20 számot is tárolhat. Új számok tárolása Készenléti üzemmódban ZY. Megjelenik a new speed (új gyorstárcsázás). Megjelenik a Á és egy közötti indexsorszám. *Adjon meg egy telefonszámot (maximum 24 számjegy). ZY. Megjelenik a saved (elmentve). Új szám megadásához ismételje az eljárást a * jeltől. Ha a gyorstárcsázás memóriája megtelt, megjelenik a memory full (a memória megtelt) felirat. A tárolt telefonszámok tárcsázása ZÁ. A keresett szám kiválasztásához ZS / U. VAGY Az indexsorszám közvetlen kiválasztásához Z Z. Ha megnyomja a W gombot, vagy 1 percig nem ad meg új számjegyet, a készülék kilép a gyorstárcsázási üzemmódból. Számok mentése a gyorstárcsázás listába más listákról Lásd Hívó azonosítása lista menü / Újratárcsázás lista menü. Gyorstárcsázás lista menü edit Lehetőség van a gyorstárcsázás lista számainak szerkesztésére, törlésére, vagy a gyorstárcsázás lista bármelyik számához gyorsbillentyű rendelésére. Készenléti üzemmódban ZÁ. A keresett szám listából történő kiválasztásához ZS / U. Megjelenik az edit (szerkesztés). ZS / U, hogy kiválasszon egy menüpontot, majd kövesse a következő utasításokat: (Gyorstárcsázási lista számának szerkesztése): A szerkesztési pont mozgatásához ZT / V. A villogó számjegytől balra történik az új számjegyek felvétele vagy törlése. Számjegyek felvételéhez ZK - I. Számjegyek törléséhez ZW. A mentéshez ZY. clear (Gyorstárcsázási lista számának törlése): A yes (igen) választásához ZS/U. Megjelenik a cleared (törölve), nyugtázó hangjelzés hallható, és megjelenik a következő szám. Ha az utolsó számot is törli, megjelenik a no item (nincs tétel). 7

8 650hg hun hun /7/02 9:02 am Page 8 hot key reg (Gyorstárcsázási szám tárolása az A - I gyorsbillentyűben): Az 1-9 billentyű egyikének kiválasztásához ZS / U. Ha egy billentyűt korábban már gyorsbillentyűként jelölt ki, az a kijelzőn villog. A yes (igen) választásához ZS/U. Megjelenik a gyorstárcsázási szám, és nyugtázó hangjelzés hallható. A menüből bármikor kiléphet: Z±. Gyorsbillentyű Gyorsbillentyűhöz rendelt, tárolt szám tárcsázása Lehetőség van a A - I gomb gyorsbillentyűként történő kijelölésére. A gyorstárcsázó listából 9 telefonszámot választhat (lásd Gyorsbillentyű hozzárendelése gyorstárcsázási lista számához). Z és tartsa lenyomva az A - I egyikét. Megjelenik a gombhoz hozzárendelt szám. Az egyéb tárolt számok megtekintéséhez ZS / U. A tárcsázáshoz Z. Hívó adatainak törlése gyorsbillentyűről Z és tartsa lenyomva az A - I gomb egyikét. Megjelenik a gombhoz hozzárendelt szám. Megjelenik a clear (törlés). A yes (igen) választásához ZS/U. 8

9 650hg hun hun /7/02 9:02 am Page 9 Billentyűzár Ön letilthatja a hordozható készülékén a kimenő hívásokat (lezárhatja a hívóbillentyűzetet). Amíg a kimenő hívás letiltása üzemmódot nem törli, csak bejövő hívásokat fogadhat a készüléken. A billentyűzár üzemmód beállítása Z és tartsa lenyomva a Y billentyűt, amíg nyugtázó hang nem hallható. A Ó szimbólum jelenik meg a kijelzőn, és minden tárcsagomb lezárásra kerül.! Ha a hordozható készülék Billentyűzár üzemmódban van, addig nem kezdeményezhető segélyhívás, amíg a billentyűzár be van kapcsolva. A billentyűzár üzemmód törlése Z és tartsa lenyomva a Y billentyűt, amíg nyugtázó hang nem hallható. Eltűnik a Ó ikon, és a billentyűzár feloldásra kerül. A hívóbillentyűzet lezárása a készülék kikapcsolásakor is törlődik. Az újrahívás funkció Az M gomb speciális telefonszolgáltatások elérésére szolgál. A részletek iránt érdeklődjön a helyi telefontársaságnál. Ha készüléke alközponthoz csatlakozik, az M gomb segítségével lehetősége nyílik arra, hogy elérje alközpontjának bizonyos szolgáltatásait, pl. a mellékállomási hívások átadását. Várakozó hívás A várakozó hívás szolgáltatást a telefontársaság biztosítja. Ez a funkció csak akkor működik, ha Ön előfizet erre a szolgáltatásra. Ha előfizetett, miközben beszél, és újabb hívás érkezik, a hordozható készüléken megjelenik a hívó száma, és a várakozó hívás hangjelzés hallható. Lehetősége van a második hívás fogadására, miközben az első hívást tartásba helyezi. A szolgáltatás részletei iránt érdeklődjön a helyi telefontársaságnál. Ideiglenes áttérés Tone (DTMF) tárcsázásra! Ez a funkció impulzusos választású vonal esetén használandó. ZJ, mielőtt beadná azokat a számokat, amelyek DTMF tárcsázást igényelnek. A tárcsázási üzemmód átvált Tone (DTMF) üzemmódra. Ekkor beadhatja azokat a számokat, amelyekhez ilyen üzemmód szükséges, pl. elektronikus banki szolgáltatás igénybevétele esetén. Bontás után a tárcsázási mód automatikusan visszaáll az impulzusos tárcsázásra. További funkciók 9

KX-TG7100HG/KX-TG7102HG

KX-TG7100HG/KX-TG7102HG TG7100_7120HG(hg-hg)_QG.fm Page 1 Friday, May 12, 2006 11:38 AM 1 Csatlakoztatások Bázisállomás Digitális zsinórnélküli telefon Típus KX-TG7100HG/KX-TG7102HG Digitális zsinórnélküli üzenetrögzítős telefon

Részletesebben

Magyar. BT-03i használati útmutató

Magyar. BT-03i használati útmutató BT-03i használati útmutató 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Az első lépések Hogyan fogadja a telefonhívásokat Termékleírás 2 1. Áttekintés A B E D F 1-1 Funkció gombok: C A B C D E F Szilikon fülrögzítő Power

Részletesebben

HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ

HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ MAGYAR NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV HQ-CHARGER81 HQ SZUPERGYORS UNIVERZÁLIS TÖLTŐ AAA/AA/C/D/9V AKKUMULÁTOROKHOZ TÖLTÉS ELŐTT OLVASSA EL AZ ÚTMUTATÓT Felhasználói kézikönyv Olvassa át alaposan ezt a kézikönyvet.

Részletesebben

MANHATTAN VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. JB. 3265/Készült Kínában. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK

MANHATTAN VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. JB. 3265/Készült Kínában. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK MANHATTAN VEZETÉK NÉLKÜLI FEJHALLGATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ JB. 3265/Készült Kínában. KitSound 2015. Christchurch, Dorset, BH23 4FL, UK 1 Mesteremberek vagyunk. Zenészek vagyunk. KitSound vagyunk És mindannyian

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless

Felhasználói kézikönyv. Audio Baby monitor PNI B6000 wireless Felhasználói kézikönyv Audio Baby monitor PNI B6000 wireless A készülék első bekapcsolása vagy használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és tartsa meg ezt a kézikönyvet a későbbi

Részletesebben

Saturnus SOS Telefon PowerTel PT-50 Használati útmutató

Saturnus SOS Telefon PowerTel PT-50 Használati útmutató Saturnus Informatikai Kft. Saturnus SOS Telefon PowerTel PT-50 Használati útmutató 1 Copyright Saturnus Informatikai és Kereskedelmi Kft. Minden jog fenntartva! 1 Biztonsági információk Kérjük pontosan

Részletesebben

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

KISTRAKTOR. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KISTRAKTOR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. HU Figyelmeztetés: - A gyermekek

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató

Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Netis Vezetékes ADSL2+, N Modem Router Gyors Telepítési Útmutató Modell szám: DL4201 Tartalomjegyzék 1. A csomag tartalma... 1 2. Hardware csatlakoztatása... 1 3. A modem webes felületen történő beüzemelése...

Részletesebben

XTR446 Használati útmutató

XTR446 Használati útmutató XTR446 Használati útmutató A készülék bemutatása Az ön új rádiója: A Motorola XTN446 készülék PMR446 frekvencián működik. Használható bármely országban (a fennálló szabályozásoknak megfelelően), ahol a

Részletesebben

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK PROFI BOROTVA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Ha a terméket továbbadja vagy

Részletesebben

Kezelési útmutató PLANTRONICS VOYAGER 510-USB BLUETOOTH HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr:

Kezelési útmutató PLANTRONICS VOYAGER 510-USB BLUETOOTH HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr: PLANTRONICS VOYAGER 510-USB BLUETOOTH HEADSET SYSTEM Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu Csomag tartalma

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató Rúdhangsugárzó Üzembe helyezési útmutató HT-CT370 Tartalomjegyzék Üzembe helyezés 1 A doboz tartalma 4 2 Elhelyezés 5 3 Csatlakoztatás 6 4 A rendszer bekapcsolása 8 5 Hanglejátszás 9 Alapműveletek A hangeffektusok

Részletesebben

DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO

DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO DRÓTNÉLKÜLI FEJHALLGATÓ STEREO Használati útmutató Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és őrizze meg késõbbi áttekintésre is. Műszaki jellemzők Jeladó készülék Frekvencia

Részletesebben

FEKETE-FEHÉR MINI TV

FEKETE-FEHÉR MINI TV FEKETE-FEHÉR MINI TV HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Olvassa el fi gyelmesen a használati útmutatót. Az útmutatót őrizze meg későbbi áttekintésre is. Ha a terméket továbbadja

Részletesebben

FX-22. 8 csatornás 2- irányú hordozható rádiókészülék (PMR) VOX

FX-22. 8 csatornás 2- irányú hordozható rádiókészülék (PMR) VOX HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FX-22 8 csatornás 2- irányú hordozható rádiókészülék (PMR) VOX 1 Tartalom Tartalom...2 Bevezetés...3 A csomag tartalma...3 A rádió részei...3 Magyarázó ábra...4 Az akkumulátorok behelyezése...5

Részletesebben

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK 4 FELÉPÍTÉS 5 NYOMÓGOMBOK 6 MŰVELETEK 7. 1. Normál mérés 7. 2. Mérés tárával 7. 3. Instabil tömeg mérése 8

TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK 4 FELÉPÍTÉS 5 NYOMÓGOMBOK 6 MŰVELETEK 7. 1. Normál mérés 7. 2. Mérés tárával 7. 3. Instabil tömeg mérése 8 TELECOM TARTALOM ÓVINTÉZKEDÉSEK 4 FELÉPÍTÉS 5 NYOMÓGOMBOK 6 MŰVELETEK 7 1. Normál mérés 7 2. Mérés tárával 7 3. Instabil tömeg mérése 8 Automatikus kikapcsolás 8 MELLÉKELET 9 Az elem 9 Hibaüzenetek 9

Részletesebben

A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója

A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója A Smart-UPS 1200/1500 VA 100/120/230 Vac rackbe szerelhető 1U telepítési útmutatója Fontos biztonsági üzenetek Olvassa el alaposan az utasításokat, hogy megismerje a berendezést, mielőtt üzembe helyezi,

Részletesebben

Wellion CALLA Light Vércukormérő-műszer

Wellion CALLA Light Vércukormérő-műszer Wellion CALLA Light Vércukormérő-műszer Wellion CALLA Light Színt hoz az életébe 4 divatos színben Jobb olvashatóság a legmagasabb kontraszt által Wellion CALLA Light Egyszerűen kezelhető Zárt egységek

Részletesebben

Típusszám: KX-TCD705HG. Kezelési utasítás. Lehetővé teszi a hívó azonosítása szolgáltatás (CLIP) használatát.

Típusszám: KX-TCD705HG. Kezelési utasítás. Lehetővé teszi a hívó azonosítása szolgáltatás (CLIP) használatát. KX-TCD705_Hungarian 11/9/01 12:08 pm Page 1 Digitális zsinórnélküli telefon Típusszám: KX-TCD705HG Kezelési utasítás Lehetővé teszi a hívó azonosítása szolgáltatás (CLIP) használatát. MIELŐTT HASZNÁLATBA

Részletesebben

SP-1101W Quick Installation Guide

SP-1101W Quick Installation Guide SP-1101W Quick Installation Guide 06-2014 / v1.2 1 I. Termékinformációk... 3 I-1. A csomag tartalma... 3 I-2. Elülső panel... 3 I-3. LED állapota... 4 I-4. Kapcsoló-státusz gomb... 4 I-5. Termékcímke...

Részletesebben

S868C3E-1 típusú vezérlő napkollektoros házi melegvízellátó rendszerekhez

S868C3E-1 típusú vezérlő napkollektoros házi melegvízellátó rendszerekhez S868C3E-1 típusú vezérlő napkollektoros házi melegvízellátó rendszerekhez Használati utasítás Megjegyzés: Mivel termékünk folyamatos fejlesztés alatt van, a használati utasítás képei eltérhetnek az Ön

Részletesebben

AC feszültség detektor / Zseblámpa. Model TESTER-MS6811. Használati útmutató

AC feszültség detektor / Zseblámpa. Model TESTER-MS6811. Használati útmutató AC feszültség detektor / Zseblámpa Model TESTER-MS6811 Használati útmutató TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 3 2. Tulajdonságok... 3 3. A készülék leírása... 3 4. A hibák magyarázata... 4 5. Kezelés... 5

Részletesebben

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R)

N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Easy, Reliable & Secure Telepítési útmutató N150 Wi-Fi útválasztó (N150R) Védjegyek Az egyéb márka- és terméknevek a tulajdonosaik védjegyei vagy bejegyzett védjegyei. Az itt közölt adatok előzetes figyelmeztetés

Részletesebben

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER)

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) H220 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) A készülék működési elve: A magas ferkvenciás rezgéseket az ultrahangos fej pengéje segítségével a bőr felületére vezetve,

Részletesebben

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióvaltartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Az eszköz áttekintése...

Részletesebben

A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATBA VÉTELE ELÒTT OLVASSA EL EZT AZ UTASÍTÁST ÉS ÒRIZZE MEG!

A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATBA VÉTELE ELÒTT OLVASSA EL EZT AZ UTASÍTÁST ÉS ÒRIZZE MEG! Telefon üzenetrögzítò Kezelési utasítás Típusszám: KX-TMC40HGW Elòkészületek Impulzusos és DTMF tárcsázási lehetòség Hívó azonosító kijelzés A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATBA VÉTELE ELÒTT OLVASSA EL EZT AZ UTASÍTÁST

Részletesebben

Weierwei Viv 1000 Használati utasítás

Weierwei Viv 1000 Használati utasítás Weierwei Viv 1000 Használati utasítás verzió Robika1001 weierwei v 1000 HU 1 Első Lépések Antenna : Ha összeszereltük a rádiót, ellenőrizzük hogy megfelelően a helyére csatlakoztattuk e az antennát. Rádió

Részletesebben

300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október

300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október 300 Mbps vezetékmentes szélessávú router BR 6428nS Gyors telepítési útmutató 1.0 s változat/2010 október 1 COPYRIGHT Copyright Edimax Technology Co. Ltd. minden jog fenntartva. A publikációt és annak bármely

Részletesebben

Biztonsági és általános információk:

Biztonsági és általános információk: Biztonsági és általános információk: TÖLTŐ BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Mielőtt használná az akkumulátor töltőt, olvassa el az összes utasítást és figyelmeztető jelzést: 1. Az akkumulátoron 2. Az akkumulátortöltőn

Részletesebben

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat.

Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. Használat előtt kérjük figyelmesen olvassa végig használati utasításunkat és tartsa be a biztonsági szabályokat. A csomag tartalma 1. Készülék 2. Rögzítő kulcs 3. Kétoldalú csatlakozógyűrű 4. Gumi tömítőgyűrű

Részletesebben

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter Ez a terméket bármely ma használatos web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 or Netscape Navigator 7.0) beállítható. Kezdő lépések DP-G321 AirPlus G 802.11g/2.4GHz Vezeték nélküli Multi-Port Nyomtató

Részletesebben

Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D

Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D Gyors Telepítési Útmutató N típusú, Vezeték Nélküli, ADSL2+ Modem DL-4305, DL-4305D Tartalomjegyzék 1. Hardver telepítése... 1 2. Számítógép beállításai... 2 3. Bejelentkezés... 4 4. Modem beállítások...

Részletesebben

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn

EW-7416APn v2 & EW-7415PDn EW-7416APn v2 & EW-7415PDn Macintosh telepítési útmutató 09-2012 / v2.0 0 KEZDŐ LÉPÉSEK A termék használata előtt győződjön meg arról, hogy a csomagból semmi sem hiányzik. Vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval,

Részletesebben

Használati útmutató. Digitális zsinórnélküli telefon

Használati útmutató. Digitális zsinórnélküli telefon TG1100_1102HG(hg-hg).book Page 1 Wednesday, April 5, 2006 11:20 AM Használati útmutató KX-TG1100 Az első használatbavétel előtt töltse az akkumulátort körülbelül 7 órán át! Digitális zsinórnélküli telefon

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

CMP-VOIP80. VoIP telefon + vezeték nélküli DECT telefon. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG

CMP-VOIP80. VoIP telefon + vezeték nélküli DECT telefon. English Deutsch Français Nederlands Italiano Español Magyar Suomi Svenska Česky ANLEITUNG MANUAL MODE D EMPLOI MANUALE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BRUKSANVISNING CMP-VOIP80 VoIP telefon + vezeték nélküli DECT telefon ANLEITUNG GEBRUIKSAANWIJZING MANUAL DE USO KÄYTTÖOHJE NÁVOD K POUŽITÍ Česky Svenska

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PANASONIC KX-TGB212HG http://hu.yourpdfguides.com/dref/5732191

Az Ön kézikönyve PANASONIC KX-TGB212HG http://hu.yourpdfguides.com/dref/5732191 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

TLKR T6 Használati útmutató

TLKR T6 Használati útmutató TLKR T6 Használati útmutató 1 2 Funkciók 8 PMR-csatorna 121 alkód (38 CTCSS kód, 83 DCS kód) 8 km hatótávolságig* VOX funkció 5 féle választható hívóhang Kijelző háttérvilágítás Fülhallgató aljzat (opcionális

Részletesebben

Kezelési útmutató. ICON kezelővel szerelt. MATRIX 6 típusú központhoz

Kezelési útmutató. ICON kezelővel szerelt. MATRIX 6 típusú központhoz 1 Kezelési útmutató ICON kezelővel szerelt MATRIX 6 típusú központhoz A kezelő gombjai és jelzései 2 Számbillentyűk Kódok, egyéb számadatok bevitele A és B gomb Élesítési mód kiválasztása Élesítés gomb

Részletesebben

DWL-G122 Vezeték nélküli USB Adapter. CD-ROM (amely tartalmazza a drivereket, a használati útmutatót és a garanciát)

DWL-G122 Vezeték nélküli USB Adapter. CD-ROM (amely tartalmazza a drivereket, a használati útmutatót és a garanciát) A termék a következő operációs rendszerekkel működik: Windows XP, Windows 2000, Windows Me, Windows 98se DWL-G122 AirPlus G Nagysebességű 802.11g USB Vezeték nélküli Adapter Kezdő lépések Legalább az alábbiakkal

Részletesebben

É Á É Á Á ű ö ö Á ű Á ö ű É É Á ű ű Ó Á ö ö ö ö ö ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ű ö ö ű ö ö ö ö ö ö ö ö Ü ű ö ö ö ö ö ű ö ö ű ö ö ö É ö ö ö ö ö ö ö É ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö É ö ű Á É Á ű ö ö Á É Á Á Á ö ö ö É

Részletesebben

Színes Video-kaputelefon

Színes Video-kaputelefon Home Network Színes Video-kaputelefon CDV-50P Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében,

Részletesebben

Turbo Trainer GYVFL02

Turbo Trainer GYVFL02 Turbo Trainer GYVFL02 Használati utasítás Üzembe helyezés előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót! Köszönjük, hogy termékünket választotta! A biztonságos működtetésre vonatkozó ajánlások 1.

Részletesebben

MATRIX 6 Icon 1. MATRIX 6 LCD ikonos kezelő

MATRIX 6 Icon 1. MATRIX 6 LCD ikonos kezelő MATRIX 6 Icon 1 MATRIX 6 LCD ikonos kezelő MATRIX 6 Icon 2 A kezelő gombjai IKONOS LCD kezelő LED kezelő Élesítés gomb Tűzriasztás Orvosi segélykérő gomb Pánikgomb Funkciógomb Fel/le gombok Számbillentyűk

Részletesebben

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye,

Részletesebben

Kezelési útmutató VOYAGER LEGEND UC B235 BLUETOOTH SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr:

Kezelési útmutató VOYAGER LEGEND UC B235 BLUETOOTH SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr: VOYAGER LEGEND UC B235 BLUETOOTH SYSTEM Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu Doboz tartalma Headset

Részletesebben

OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV

OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV FORGALMAZÓ: GEMSYS EUROPE Kft. www.gemsys.hu BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK A készülék egyszemélyi használatra készült Működési folyamat közben ne végezzen egyéb

Részletesebben

Gyors Indítási Útmutató

Gyors Indítási Útmutató NWA1300-NJ Gyors Indítási Útmutató 802.11 b/g/n Falban lévő PoE Hozzáférési pont Firmware Verzió 1.00 1. kiadás, 0 / 2011 ALAPÉRTELMEZETT BEJELENTKEZÉSI RÉSZLETEK Felhasználónév admin Jelszó 1234 TARTALOM

Részletesebben

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil

800 120Km automatikus Fejlett A2DP & EDR Bluetooth profil Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 800 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

Bluetooth Software frissítés leírása

Bluetooth Software frissítés leírása Bluetooth Software frissítés leírása Windows 7 rendszerhez Alkalmazandó 2012 utáni termékek esetén CDE-13xBT & CDE-W235BT & CDA-137BTi Ez a kézikönyv leírja a szükséges lépéseket a fejegység Bluetooth

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

BT-23 használati utasítás

BT-23 használati utasítás BT-23 használati utasítás Megjelenés és funkciók Az akkumulátor feltöltése A beépített újratölthető akkumulátor a felszerelt töltővel tölthető. Mielőtt először használná a terméket, kérjük, töltse fel

Részletesebben

MOTOROLA TLKR-T7 PMR használati utasítás

MOTOROLA TLKR-T7 PMR használati utasítás MOTOROLA TLKR-T7 PMR használati utasítás A rádió A Motorola T7 URH rádiók a PMR446 frekvenciákon működnek, így minden olyan országban, ahol ezek a frekvenciák engedélyezettek, használhatja a rádiókat.

Részletesebben

DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ

DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ DIALOG időkapcsoló PROGRAMOZÁSI ÚTMUTATÓ FUNKCIÓK I. Az időkapcsoló beállítása (a kék gombok): TECHNOCONSULT Kft. 2092 Budakeszi, Szürkebarát u. 1. T: (23) 457-110 www.technoconsult.hu info@technoconsult.hu

Részletesebben

Kezelési útmutató PLANTRONICS VOYAGER 510 BLUETOOTH HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr:

Kezelési útmutató PLANTRONICS VOYAGER 510 BLUETOOTH HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr: PLANTRONICS VOYAGER 510 BLUETOOTH HEADSET SYSTEM Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu Fejbeszélő: Bázis

Részletesebben

A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA ELÒTT KÉRJÜK, OLVASSA EL ÉS ÒRIZZE MEG EZT AZ UTASÍTÁST.

A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATA ELÒTT KÉRJÜK, OLVASSA EL ÉS ÒRIZZE MEG EZT AZ UTASÍTÁST. Integrált telefonkészülék Kezelési utasítás Típusszám: KX-TSC0HGW Impulzusos és DTMF tárcsázási lehetòség Elòkészületek A használat alapjai Bonyolultabb szolgáltatások Lehetòvé teszi a hívó azonosítása

Részletesebben

WP sorozat elemes időkapcsoló kezelési útmutató

WP sorozat elemes időkapcsoló kezelési útmutató WP sorozat elemes időkapcsoló kezelési útmutató TECHNOCONSULT Kft. 2092 Budakeszi, Szürkebarát u.1. T: (23) 458-140 F: (23) 458-149 www.technoconsult.hu Időkapcsoló teljesítménye: 1 főelzáró mágnesszelep,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Movon MK50. Autós telefonkihangosító

Felhasználói kézikönyv. Movon MK50. Autós telefonkihangosító Felhasználói kézikönyv Movon MK50 Autós telefonkihangosító A CSOMAG TARTALMA 1. Kihangosító 2. Fém csipesz 3. Szivargyújtós töltő 4. Felhasználói kézikönyv 5. Hálózati töltő (opcionális) A KÉSZÜLÉK Hangszóró

Részletesebben

h Számítógép h Akkumulátor

h Számítógép h Akkumulátor Köszönjük, hogy IBM ThinkPad G40 sorozatú számítógépet vásárolt. Hasonlítsa összes azt itt felsorolt elemeket a dobozban lévőkkel. Ha valamilyen tétel hiányzik vagy sérült, vegye fel a kapcsolatot a vásárlás

Részletesebben

NPS-520. Rövid kezelési útmutató. MFP nyomtatókiszolgáló. Verziószám 1.00 2. kiadás 2007/1. Copyright 2007. Minden jog fenntartva.

NPS-520. Rövid kezelési útmutató. MFP nyomtatókiszolgáló. Verziószám 1.00 2. kiadás 2007/1. Copyright 2007. Minden jog fenntartva. NPS-520 MFP nyomtatókiszolgáló Rövid kezelési útmutató Verziószám 1.00 2. kiadás 2007/1 Copyright 2007. Minden jog fenntartva. Áttekintés Az NPS-520 nyomtatókiszolgáló egy Ethernet porttal és egy USB (v2.0)

Részletesebben

Köszönjük, hogy a ConCorde-6025CID telefonkészüléket választotta. A készülék használata előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót.

Köszönjük, hogy a ConCorde-6025CID telefonkészüléket választotta. A készülék használata előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. Köszönjük, hogy a ConCorde-6025CID telefonkészüléket választotta. A készülék használata előtt kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK A telefonkészülék használata közben

Részletesebben

Gyors üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztatás 2 Üzembe helyezés 3 Jó szórakozást! www.philips.com/welcome CD190 CD195

Gyors üzembe helyezési útmutató. 1 Csatlakoztatás 2 Üzembe helyezés 3 Jó szórakozást! www.philips.com/welcome CD190 CD195 Regisztrálja termékét és vegye igénybe a rendelkezésre álló www.philips.com/welcome CD190 CD195 Gyors üzembe helyezési útmutató 1 Csatlakoztatás 2 Üzembe helyezés 3 Jó szórakozást! Fontos biztonsági utasítások

Részletesebben

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató 2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron Kezelési útmutató Technikai specifikáció: RAM Memória: 1GB Dual Core Cortex A7 1.3GHz processzor 3,5 kapacitív érintőkijelző 320 x 480 px felbontással

Részletesebben

WP1 Vezérlő Használati Útmutató

WP1 Vezérlő Használati Útmutató WP1 Vezérlő Használati Útmutató Lásd a kötési diagram. 24Volt 9Volt A vezérlő egy 9V-os Rain Bird szolenoidot működtet. Győződjön meg róla, hogy a szelepeket a vezérlővel összekötő vezeték, kisfeszültségű

Részletesebben

- Megjegyzés: ha hosszú ideig nem használja (hónapig/hónapokig), akkor havonta töltse fel, az akku elgyengülésének megakadályozásához!

- Megjegyzés: ha hosszú ideig nem használja (hónapig/hónapokig), akkor havonta töltse fel, az akku elgyengülésének megakadályozásához! Használati utasítás Főbb jellemzők: Maximálisan 500 méter hatótávolság két motoros között, Valódi vezeték nélküli, kétirányú kommunikáció akár három motoros között Bluetooth kapcsolaton keresztül. Érthető

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PANASONIC KX-TCD410 http://hu.yourpdfguides.com/dref/766393

Az Ön kézikönyve PANASONIC KX-TCD410 http://hu.yourpdfguides.com/dref/766393 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS

Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS Színes Video Kaputelefon CDV-52A/52AS Köszönjük, hogy COMMAX terméket vásárolt. Az eszköz üzembe helyezése előtt, figyelmesen olvassa el a Felhasználói kézikönyvet és az üzemszerű működés érdekében, tartsa

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VEZETÉKES TELEFON. Voxtel C100

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VEZETÉKES TELEFON. Voxtel C100 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU VEZETÉKES TELEFON Voxtel C100 2 P1 [.!. I. lḷ.] -[M3J... - [M4) P2 P3 3 1 MERT MI TÖRŐDÜNK! Köszönjük, hogy termékünket választotta! Ezt a terméket úgy terveztünk és gyártottuk,

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS BC2001E Laica Baby Line audio bébiőr

HASZNÁLATI UTASÍTÁS BC2001E Laica Baby Line audio bébiőr HASZNÁLATI UTASÍTÁS BC2001E Laica Baby Line audio bébiőr Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasításban leírt előírásokat és figyelmeztetéseket, és az útmutatót tartsa biztonságos

Részletesebben

CS10.5. Vezérlõegység

CS10.5. Vezérlõegység CS10.5 HU Vezérlõegység 0409006 TARTALOMJEGYZÉK 1. CS10.5 VEZÉRLÕEGYSÉG...3 1.1. Általános tudnivalók...3 1.. Mûszaki adatok...3. VEZÉRLÕEGYSÉG: FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV...4.1. Az elõre beállítható idõpontok

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Általános tiltás A készülék víz elleni védelmével kapcsolatos tiltások VIGYÁZAT (az alábbi figyelmeztetések figyelmen kívül hagyása személyi sérülést vagy akár halált

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. 98210 Elektromos mérleg

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. 98210 Elektromos mérleg HŰTŐTECHNIKAI ÁRUHÁZAK 1163. Budapest, Kövirózsa u. 5. Tel.: 403-4473, Fax: 404-1374 3527. Miskolc, József Attila u. 43. Tel.: (46) 322-866, Fax: (46) 347-215 5000. Szolnok, Csáklya u. 6. Tel./Fax: (56)

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 HU - 1 1 2 3 4 5 6 7

Részletesebben

Használati útmutató Tartalom

Használati útmutató Tartalom Használati útmutató Tartalom Általános ismertetés... 2 Belső akkumulátor tesztelése...2 Jármű indítása... 2 Belső akkumulátor töltése...2 Az akkumulátorra nincs garancia... 3 Javaslatok, figyelmeztetések...

Részletesebben

Excelltel Felhasználói Kézikönyv PH-206 Asztali telefonkészülék

Excelltel Felhasználói Kézikönyv PH-206 Asztali telefonkészülék Excelltel Felhasználói Kézikönyv PH-206 Asztali telefonkészülék 1. Bevezető Köszönjük, hogy az Excelltel PH-206 típusú telefonkészüléket választotta. A telefonkészülék fejlett mikrovezérlőt használ a megbízható

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv 844A Digitális Zajszintmérő TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 1 2. Termékjellemzők... 2 3. A készülék felépítése... 2 4. LCD kijelző... 2 5. Műszaki jellemzők... 3 6. A műszer használata...

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

CarCam F140 Autóba szerelhető Full HD videokamera

CarCam F140 Autóba szerelhető Full HD videokamera CarCam F140 Autóba szerelhető Full HD videokamera Használati útmutató Tisztelt felhasználó, Köszönjük, hogy ezt a Full-HD felbontású videókamerát választotta, amely jó szolgálatot tehet Önnek, a gépjárműve

Részletesebben

CM-06D és CM-06N videó kaputelefon rendszer. Használati Utasítás

CM-06D és CM-06N videó kaputelefon rendszer. Használati Utasítás CM-06D és CM-06N videó kaputelefon rendszer Használati Utasítás Tartalom 1 Rendszer ismertetése 1 2. Rendszer részei és paraméterei 1 3. Telepítési rajz 2 4. Bekötési rajz 2 5. Bekötési pontok 3 6. Vezeték

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RX 19 AM/FM/USB/SD/MMC FARÁDIÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Hogy elkerülje a tűz vagy elektromos sokk veszélyét, ne vegye le a készülék borítóját (vagy hátát)! Hiba esetén forduljon a szerviz szakképzett

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye, egyike a gyártó

Részletesebben

A dokumentum Ingyenes Pénzt ne kérj érte SOHA! Köszönet A lelkes Puxing felhasználóknak Az ötletekért és tanácsokért. Használati utasítás

A dokumentum Ingyenes Pénzt ne kérj érte SOHA! Köszönet A lelkes Puxing felhasználóknak Az ötletekért és tanácsokért. Használati utasítás Puxing 777p A magyar nyelvű fordítás saját felhasználásra készült, nem hivatalos Ezért ha lennének benn hibák és az esetleges külalaki formákért elnézést. A fordítás szerkesztése Az ingyenes OpenOffice

Részletesebben

Az első használatbavétel előtt, olvassa el Az első lépések fejezetet, lásd: 9. oldal.

Az első használatbavétel előtt, olvassa el Az első lépések fejezetet, lásd: 9. oldal. TG161x_171xHG(hg-hg).book Page 1 Monday, February 21, 2011 1:13 PM Használati útmutató Digitális zsinórnélküli telefon Típus KX-TG1611HG KX-TG1612HG KX-TG1711HG Az ábrán a KX-TG1611 típus látható. Az első

Részletesebben

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma 1. fejezet: Bevezetés Ez az új Genius TVGo A31 eszköz ideális választás TV-hez, videókészülékhez vagy akár 1280 x 1024 képpont felbontású TFT / LCD / CRT monitorokhoz. Ez a TV/ Video eszköz lehetővé teszi,

Részletesebben

Használati útmutató. Gyors start

Használati útmutató. Gyors start 1 Használati útmutató Gyors start Minden jog fenntartva! Az alábbi biztonsági előírások betartása meghosszabbítja az Ön készülékének szolgálati idejét. Biztonsági előírások!!! Ne tegyük ki a készüléket

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

Kezelési útmutató PLANTRONICS SAVI OFFICE WO100 HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr:

Kezelési útmutató PLANTRONICS SAVI OFFICE WO100 HEADSET SYSTEM. Quantum-R Kft. Importőr: PLANTRONICS SAVI OFFICE WO100 HEADSET SYSTEM Kezelési útmutató Importőr: Quantum-R Kft. 1094. Budapest, Tűzoltó u. 79. Tel: 456-2060 Fax: 456-2069 quantumr@quantumr.hu www.quantumr.hu Doboz tartalma Savi

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 1. Hogyan kell használni a GONAL-f előretöltött injekciós tollat? 2. Mielőtt megkezdené az előretöltött injekciós toll használatát 3.

TARTALOMJEGYZÉK 1. Hogyan kell használni a GONAL-f előretöltött injekciós tollat? 2. Mielőtt megkezdené az előretöltött injekciós toll használatát 3. TARTALOMJEGYZÉK 1. Hogyan kell használni a GONAL-f előretöltött injekciós tollat? 2. Mielőtt megkezdené az előretöltött injekciós toll használatát 3. Az előretöltött injekciós toll előkészítése az injekció

Részletesebben

KEZELŐELEMEK ELHELYEZKEDÉSE

KEZELŐELEMEK ELHELYEZKEDÉSE Köszönjük, hogy egy, a SENCOR cég által gyártott termék megvásárlása mellett döntött. A készülék helyes használata érdekében kérjük, gondosan olvassa végig ezt a használati útmutatót. FONTOS Olvassa el

Részletesebben

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval

16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR. 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval AVC78X QUICK START 1 GYORS INDÍTÁS 16/8/4 CSATORNÁS Real Time MPEG-4DVR 4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS 16/8/4 CSATORNÁS beépített DVD-RW íróval vagy CD-RW íróval 1. Győződjön meg arról, hogy a csomag tartalmazza

Részletesebben

ö ö ö ó ö ö ú ö ö ö ö ö ú ő ő ö ő ö ó ó ő ű ó ö őö ő ü ő ő ú ó Á Á Á Á ó ü ó ó ú Á Á Á ő ő ö ő ö ü É Á Á ú ö Á Á É É ö ü ö ö ő Í Á Ő É Ő ú Á É É ö ű ü ő ő ö ü ó ö Á É É ő ó ó ö ő ó Ö ő ó Ő ő ü ö ö ó ö

Részletesebben

Á Á Ó É ö ó ó É í ó ü ó ö ö í ó ö ó í ó í ú Í í ó í ö í ó ű ű ü ó ó ú í ö í ö ü ú í í ü ü ó ó ó ó ó ú í ü í ű ó í í ö ü ü í ű ó í ó ü ö ü í í ü ó ű ó í ü ü ó í ó ó í ó í ú í ó ó í ö ó ö Á óö ö í í ó ó

Részletesebben

ó ü ú ü ú ó ó ú ü ú ü ú ö ö ű ü ö ö ö ú ó ü ö ö ö ü ö ö ö óó ü ö ö ó ó ö ó ö ú ó ó ó ó ű ö ö ó ö ó ó ú ű ü ö ö óó ú ó ö ö ü ó ó ó ó ó ó ó ü ó ú ű ü ó ö ú ű ó ü ö ö ó ó ü Á ó ű ó ü ó ó ú ó ú ó ó ö ö ü ú

Részletesebben

Ö Í Ő Ó ó ö ó ó ő ö ú ö ú ö ö ú Í ó ö őö ő ü É É ő ő ö ö ó ó ö ő ő ő Ü É ü ú Ö Ö É É ő Ü Ö Í É Ó Ö Ó Ü É Ö ú Ó É Ő É É ö ö ü ö Ü ö ö ő ö ő ő Ö Ú Ő É Ő Ú É É ö ű ő ő ö ó ö Ú É É Ő Ó Ó ö Ó ö ó ő ó ő ó ű

Részletesebben

Ó Ó ö ő ő Ü ö Ü ő ö ö Ü Ó ö Ó Ó Ü ö Ó Ó Ü Ó Ü ö ö ő Ü ő ö Ü ő Ó Ü ő ö Ó Ó Ü ö ő Ü Ü Ü Ó ö ö ő Ü Ó Ö ö Ó Ü Ó Ü Ó ő ö ö Ü Ü ő ö Ó Ü Ó ö Ó Ó ö Ü ö ő ö Ó ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ü ő ű ű ö Ó ű ő Ó Ó Ü Ó Ü ő Ü Ó

Részletesebben

É É ő ü ó ü ú ü ó Ö ű ő ú ű ő ü ó ó Ö Ü ó ó ő ü ú ü ű ó ő ő ő ő ő ó ő ő ü ó ő ó ő ő Ö ó ő ő Ö ő ü ó ü Ö ő ü ó ő ő Á Á ő ó ó ó ő ő Á ű ő ó ó ő ü ő ü ő ő Á ú ü ü ó ő ű ő ő ő ó ü ó ő ő ü ó ó ó Á ő Á ő ó ő

Részletesebben