ViBaStile Kft Veresegyház, Kodály Z. u. 30. Tel.: , web:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ViBaStile Kft. 2112 Veresegyház, Kodály Z. u. 30. Tel.: 06 28 950 352, 06 309 520 545 e-mail: vibastile@vibastile.hu web: www.vibastile."

Átírás

1 ViBaStile Kft Veresegyház, Kodály Z. u. 30. Tel.: , web: Elektronikus Fizetési Meghagyás szoftver: Új, Végrehajtási Lap funkcióval kiegészítve! A program PROFESSIONAL verziója tartalmazza az elektronikus végrehajtási lap beadványt is. Új termék, a től bevezetésre kerülő elektronikus fizetési meghagyás kérelmek egyszerű elkészítéséhez. A program a MOKK sémadefiníciója szerinti XML adatexportot valósít meg. Az XML fájlokat elektronikus aláírással ellátva, majd zip fájlba csomagolva egyszerre több kérelem is benyújtható. Programunk képes a JOGOSULTAK és a KÖTELEZETTEK törzseit excel táblázatból történő adatimport útján feltölteni. Amennyiben tehát Ön rendelkezik az ügyfeleiről excel címjegyzékkel, akkor nem kell a programunkban ezeket az adatokat kézzel újra felvinnie. A Kamat varázsló néhány paraméter megadásával a Ptk (1) és a Ptk. 301/A. (2) szerint időszaki bontásban kiszámolja a kamat értékeket, sőt az eredmény listát a kérelembe igény szerint be is emeli től a program PROFESSIONAL verziójával már a végrehajtási lapok is elkészíthetők. A VH lapok készítésekor az FMH kérelem adatai automatikusan betöltődnek, a további adatok kitöltését a rendszer beépített automatizmusokkal, adattörzsekkel segíti. Az elkészített VH kérelmekhez nem csak egyenként lehet XML fájlokat előállítani, hanem tömegesen, akár többszáz VH lap egyszerre történő XML exportja is megvalósítható.

2 A program a felhasználó helyi számítógépén telepíthető és futtatható, ebből adódóan - a weben futó alkalmazásokkal ellentétben - nincs kiszolgáltatva sem a internet műszaki állapotának, sem a befogadó rendszer állapotának, esetleges üzemzavarának: - Az adatok a felhasználó gépén tárolódnak. - A programmal akkor is lehet kérelmeket készíteni, ha nem működik az internet, vagy a befogadó rendszer valamely oknál fogva nem elérhető. A befogadó rendszerhez elegendő a benyújtás időszakában kapcsolódni, a kérelmek elkészítésének időszakában a MOKK rendszerével semmilyen kapcsolatra nincs szükség. - Az XML fájlok tömegesen is generálhatók a kérelmekhez (egyszerre több kérelemhez XML fájlexport). - EXCEL táblázatból kérelmek gyors elkészítése kézi adatbevitel nélkül is. - Egyszerre több elkészített kérelem beküldésének lehetősége (egyetlen zip fájlba kell csomagolni az aláírt XML fájlokat). Az e-fmh szoftver alapvető szolgáltatásai: - Fizetési Meghagyás és Végrehajtási Lap kérelmek előállítása és nyilvántartása. - Tömeges XML fájlexport egyetlen gombnyomásra. - Adatimport EXCEL táblázatból (nincs elírás, mert nem kell írni). - Kamat varázsló automatikus kamat számítás (Ptk. 301.). - Beépített törzsek segítik a gyors kitöltést. - A rendszer a költségeket is kiszámolja (a számítási paraméterek beállíthatók: %-ok stb.). - Az egyes beadványok minden adata gombnyomással betölthető egy új beadványba. - A program a kötelező mezők kitöltését ellenőrzi, ezzel is elősegíti a helyes kitöltést. - A letárolt beadványok különböző szűrő feltételek megadásával is visszakereshetők (dátum, jogosult, kötelezett, ügyszám). - A program a MOKK által meghatározott adattörzseket is tartalmazza, az ilyen mezők kitöltésekor legördülő listából lehet tételt választani (pl.: személytípus, jogállás stb.). - A beadványból a program egy gombnyomásra a MOKK sémadefiníciójának megfelelő XML fájlt hoz létre a felhasználó által megadott néven és könyvtárban (elektronikus beadvány). - A program a verziófrissítéseket az internetről automatikusan letölti. - A szoftver kezelése könnyen megtanulható.

3 Programunknak kétféle verzióját, kétféle szolgáltatással, kétféle áron tesszük hozzáférhetővé: o e-fmh STANDARD verzió (Fizetési Meghagyás kérelmek készítése és nyilvántartása): 21, 000 Ft.+Áfa/év/licenc o e-fmh PROFESSIONAL verzió (Fizetési Meghagyás és Végrehajtási Lap kérelmek készítése és nyilvántartása): 28, 000 Ft.+Áfa/év/licenc Letölteni és telepíteni mindkét verzió esetén ugyanazt az e-fmh programot kell, a regisztrációs kódtól függően dől el az egyes verziók illetve funkciók elérhetősége. 1 db. szoftver licenc egy év időtartamban, 1 db. gépen, 600 db. kérelem előállítási jogát tartalmazza. Az előfizetési díj magában foglalja a jogszabály követési garanciát, valamint a telefonos és internet segítségével történő tanácsadást, felhasználói támogatást. Több szoftver vásárlása esetén további kedvezményeket adunk (részletek a közvetlen elérhetőségeken). Cégbejegyzési és változásbejegyzési kérelmek szoftver az e-cégeljáráshoz: án a cég elsőként tett közzé az e-cégeljárás kiszolgálására, az IRM sémadefiníciójának megfelelő XML adatexportot megvalósító bejegyzési kérelem szoftvert. A szoftver XML export anyagát előbb az IRM, majd később a MÜK is megvizsgálta, valamennyi átadott teszt kérelem megfelelt a hatályos sémadefiníciónak. A program különleges erőssége, hogy egyetlen szoftverben valósul meg a cég kérelem nyomtatványának előállítása, egyszerűsített eljárás esetén a szerződésminta elkészítése, valamint a gyakori mellékletek (Tagjegyzék, Ügyvédi meghatalmazás stb.) gyors kitöltése is az adatok egyszerű átemelésével. A szoftver a korábban letárolt kérelmekbe is képes átnyúlni és adatot átemelni. A fentiek miatt a kitöltés rendkívül gyors, az adatok ismételt megadására nincs szükség. Adatimport a WORD-ből is megvalósítható (pl.: komplett TEÁOR lista beemelése egy WORD-ben készített társasági szerződésből). A szoftver 10 éves alapokon nyugszik, megbízható, kedvelt termék.

4 A Cégjegyző Gold(XML) szoftver alapvető szolgáltatásai: - Valamennyi cégtípus cégbejegyzési és változásbejegyzési, valamint névfoglalási kérelme a mindenkor hatályos sémadefiníció szerinti XML fájlba exportálható (e-cégeljárás). - XML adatok megjelenítése az export után (beküldés előtt ellenőrizhető a beadandó adat). - Programozott egyszerűsített társasági szerződésminták készítése (mind). - TEÁOR adatbankok és fordítókulcs, gyors TEÁOR konverzió, átsorolás. - Automatikus TEÁOR szövegbeemelés, tömeges TEÁOR import törzsből és WORD dokumentumból egyszerű kijelöléssel. - Elfogadó nyilatkozat, Ügyvezető nyilatkozata stb. gyakori mellékletek (6 db.) azonnali kitöltése a kérelem adatainak átemelésével. - Jogi képviselők törzsben tárolhatók. - Ctv. szerinti melléklet nevek törzsből választhatók. - Helységnevek beemelése. - Tárolt adatok-rovatok átemelése új rovatokba, beadvány lapokra. - A program a verziófrissítéseket az internetről automatikusan letölti. Programunknak kétféle verzióját, kétféle szolgáltatással, kétféle áron tesszük hozzáférhetővé: - Cégjegyző Gold(XML) Standard (a kérelem nyomtatványokat és a gyakori mellékleteket tartalmazza programozott formában): 21,000 Ft+Áfa/év/licenc átalánydíj. - Cégjegyző Gold(XML) Professional (a kérelem nyomtatványokon túl, az egyszerűsített társasági szerződésmintákat és a gyakori mellékleteket is tartalmazza programozott formában): 28,000 Ft+Áfa/év/licenc átalánydíj Az előfizetési díj magában foglalja a jogszabály követési garanciát, valamint a telefonos és internet segítségével történő tanácsadást, felhasználói támogatást. Gyakori földhivatali nyomtatványok program: A leggyakoribb földhivatali beadványok gyors elkészítését megvalósító szoftver. Csakúgy mint a cég valamennyi terméke, ez sem egy egyszerű WORD dokumentum, hanem hatékonyan működő, az alaposan tervezett szoftveres megoldásokra jellemző, hasznos automatizmusokkal felszerelt kitöltő program. A kitöltést beépített adattörzsek segítik, a beadványok rendezett nyilvántartásba kerülnek, visszakeresésük ezért egyszerű. A kitöltött nyomtatvány nem csak nyomtatható, hanem word és pdf típusú fájlokba exportálható.

5 A FöldJegyző szoftver által előállítható földhivatali nyomtatványok: - Ingatlan-nyilvántartási kérelem - Tulajdoni lap másolat iránti kérelem - Tulajdoni lapba történő betekintés iránti kérelem - Helyrajzi szám azonosítási kérelem - Földmérési és térképészeti adatok igénylése - Földhasználati bejelentési adatlap - Hiánypótlás benyújtása A termék előfizetési díja 15,000 Ft.+Áfa/év/licenc, amely magában foglalja a jogszabály követési garanciát, valamint a telefonos és internet segítségével történő tanácsadást, felhasználói támogatást. Többnyelvű számlakészítő program: Az ügyvédi irodai tevékenységgel kapcsolatos számlázás, valamint az alapvető pénzügyi nyilvántartások megoldása gyakorlatias, átlátható, egyszerű funkciókkal. Kifejezetten támogatja az ún. szolgáltatás jellegű számlák készítését, a szolgáltatás megnevezését tartalmazó adatmező hossza nem korlátozott. Törzsben tárolhatók a TESZOR számok, ügyfelek, szolgáltatások, pénznemek stb. Igen kényelmes funkciója a programnak a mintaszámla beemelése funkció, amellyel egy korábbi számlánk tartalma emelhető át az új számlába. Az elkészült számlához a program boríték címző funkciója segítségével borítékot is nyomtathatunk. A számlák tetszőleges nyelven és tetszőleges pénznemben készíthetők. Az egyszerű kezelhetőség mellett precíz, előrelátóan tervezett, sokoldalú szoftver. Igény szerint kérhető házipénztár és bejövő számla feldolgozó modullal is. Az EurOn Magic számlázó szoftver alapvető szolgáltatásai: - Tetszőleges számú bankszámla és házipénztár nyitható a pénzügyi teljesítések számára. - Több mint 20 db. beépített törzs segíti a gyors adatrögzítést. - A nyomtatás előtt a képernyőn íráskép jeleníthető meg. - Sokoldalú analitika, lekérdezés kérhető a számlák állapotáról, a kintlévőségekről és kötelezettségekről, a házipénztár pénzmozgásairól. - A számlákon, beállítástól függően két pénznem is használható. - Tetszőleges nyelvű számla készítése. - Kétnyelvű számla is készíthető. - A számlán 3 helyen tetszőleges kép, logó helyezhető el.

6 - A számla tételek megnevezés szövegrésze többsoros is lehet, nincs korlátozva. - Időszaki pénztárjelentés készítése (házipénztár modul). - Bevételi és kiadási pénztárbizonylatok készítése (házipénztár modul). - Bejövő számlák feldolgozása (bejövő számla modul). - Banki kivonatok feldolgozása, (összeköthetők a kimenő és bejövő számlákkal). - Adatexport Excel fájlba. - Az adatbevitel olyan egyszerű, hogy a számlát garantáltan segítség nélkül is, néhány percen belül elkészíti, anélkül, hogy a programot már ismerné. A kimenő számla készítés modul díja 15,000 Ft.+Áfa/év/licenc. A házipénztár modul díja 12,000 Ft.+Áfa/év/licenc. A bejövő számla modul díja 12,000 Ft.+Áfa/év/licenc. Két modul előfizetése esetén a program egyéb moduljait a cég ajándékba adja, tehát a FULL verziót szállítja. Az előfizetési díj magában foglalja a jogszabály követési garanciát, valamint a telefonos és internet segítségével történő tanácsadást, felhasználói támogatást. Egyéb általános információk: A telepítő CD-t, a szerződést két példányban, az első éves számlát, néhány segédanyagot a telepítéshez postai úton juttatjuk el. a./ postai utánvétel: Ha a terméket utánvétellel rendelte meg, akkor a megrendelést követő 48 órán belül elsőbbséggel postázzuk a küldeményt. Ez esetben a fenti árakhoz egy egyszeri ún. postázási díj adódik, melynek összege: 1,600 Ft+Áfa. b./ előre utalás: Előre utalás esetén lehetőség van az igazolás elküldése után az azonnali letöltésre és regisztrációra(használatra). Ez esetben is postai úton juttatjuk el a szerződést, számlát, segédanyagokat, telepítő CD-t. Ha a küldeményben nem kér telepítő CD-t, akkor a postázás ingyenes, ellenkező esetben 500 Ft.+Áfa postaköltség adódik a beszerzési árhoz. Megrendelés küldhető a weblapunk MEGRENDELÉS űrlapjának kitöltésével, vagy a tájékoztatónk alján található megrendelés mintához hasonló küldésével. Minden megrendelést a megrendelés napján ben visszaigazolunk. Ha a visszaigazolást nem kapja meg, akkor mi sem kaptuk meg az Ön megrendelését.

7 Kiszállási díjak: Budapest területén 4,000 Ft.+Áfa Vidékre 150 Ft+Áfa/km (oda-vissza út fizetendő) Oktatás, karbantartás óradíja: 8,000 Ft+Áfa A programok letöltése, telepítése: - Lépjen fel a weblapunkra (pl.: internet explorer) - A weblaplap fejlécében keresse meg a LETÖLTÉS nyomógombot (a vízszintesen, egy sorban elhelyezkedő, rozsdabarna téglalapok közül a második), és klikkeljen rá. - A képernyő középső sávjában megjelenő új felületet kezdje el felfelé görgetni addig, amíg az egyes programokat jelképező kicsi képeket, ikonokat meg nem látja. - A megfelelő program ikonja mellett találja meg a program telepítő anyagára utaló szövegsort, arra kell rákattintani. Az Cégjegyző Gold és EurOn programunk esetében teljes telepítő anyag letöltésére és frissítő anyag letöltésére is talál utalást, Önnek a FULL (teljes) telepítő anyagot kell letöltenie. A többi program ikonja mellett csak egy letöltési lehetőséget talál, tehát egyértelmű a helyzet. - A letöltést jelképező sorra történő rákattintás után az Ön böngésző programja megjelenít egy ablakot, amelyen néhány nyomógomb segítségével választhat, hogy mi legyen a telepítő anyaggal. Önnek a FUTTATÁS lehetőséget kell választania. Amennyiben a letöltés során további kérdést kapna, mindig jóváhagyólag kell válaszolnia. - Ha a letöltés nem sikerül, akkor a helyi védelem (pl.: tűzfal) nem engedi végrehajtani a műveletet. Ez esetben kérjen segítséget. - Windows VISTA, valamint Windows 7 esetén kérjük, hogy mentse le a gépére a telepítő anyagot, majd csomagolja ki. Ezután keresse meg a SETUP.EXE fájlt, jobb egérklikkel kattintson rá. A megjelenő menüpontok közül válassza a TULAJDONSÁGOK KOMPATIBILITÁS menüpontot. Állítsa be és pipálja be az XP kompatibilitás lehetőséget. Ezután kattintson az ALKALMAZ gombra. A menüablak becsukódik. Most ismét kattintson rá jobb egérklikkel a SETUP.EXE fájlra, majd válassza a FUTTATÁS RENDSZERGAZDAKÉNT menüpontot. Elindul a telepítés, a továbbiakban mindig pozitív irányba terelgesse a folyamatot. Rendszerkövetelmény: - Hardwer : Pentium 300 MHz, SVGA kártya/monitor (800x600 felbontás), 128 MB RAM, egér, Lézer /tintasugaras nyomtató (az íráskép jó minőségének érdekében.), CD-ROM meghajtó (csak telepítéshez) - Software : Microsoft Windows 98/NT/2000 /XP/VISTA/Windows 7

8 Megrendelés küldése: Szoftvereinket megrendelheti a weblapunkon található megrendelő űrlap kitöltésével, az itt közölt megrendelő minta segítségével, de saját készítésű, vagy postai úton eljuttatott írásos megrendelővel is. A lényeg az, hogy az itt felsorolt cégadat rovatok szerepeljenek benne. A mintától eltérően természetesen, értelemszerűen meg kell nevezni valamennyi programot, amennyiben több szoftver beszerzéséről van szó. A küldeményben elhelyezzük a telepítő CD-t, a szerződést két példányban, az első időszakról szóló számlát, egyéb segédanyagokat. M E G R E N D E L É S A mai napon megrendeljük Önöktől a "nagyügyes Professional" programcsomagot, 1 db. számítógépre, Ft+Áfa éves verziókövetési átalánydíjért. A terméket postai utánvétellel (1,600 Ft+Áfa postázási díjért) kérjük leszállítani. (Ha nem postai beszerzést választ, akkor az utolsó mondat helyett: A terméket internetről töltjük le, telepítő CD-t nem kérünk, az előfizetési díjat előre utalással teljesítjük.) Fizetési mód: a küldemény átvételekor, készpénzben Szállítás: postai utánvétel Vevő neve: Dr Kiss És Társa Ügyvédi Iroda Vevő címe: 1095 Budapest, Mester u. 35. Postázási cím: ugyanaz Telefon: Mail: Kelt: A megrendelést leadta: A szoftverekről további tájékoztatók érhetők el a ViBaStile Kft. weblapján, illetve felvilágosítás kérhető a cég fenti elérhetőségein. Toábbi sikeres munkát kívánunk! Üdvözlettel, ViBaStile Kft.